Διαχωρίστε το σύστημα σε δύο δωμάτια

Για μια σειρά παραμέτρων πολλαπλών χωρισμάτων, ένα σύστημα δύο δωματίων κερδίζει ένα ζευγάρι διαφορετικών ψυκτών αέρα εγκατεστημένα σε διαφορετικές θέσεις. Αλλά ποια είναι αυτή η σύγχρονη συσκευή και πώς επωφελούνται τα συμβατικά κλιματιστικά που είχαν ζήσει νωρίτερα; Ας προσπαθήσουμε να βρούμε την απάντηση σε αυτή τη συναρπαστική σειρά ερωτήσεων ιδιοκτητών σπιτιού.

Στην πραγματικότητα, τα κλιματιστικά πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων σε 2 εσωτερικές μονάδες είναι σχεδόν τα ίδια με τα κανονικά. Μια εξαίρεση είναι το γεγονός ότι έχουν ένα μόνο κομμάτι, τοποθετημένο έξω, και τα εσωτερικά μπλοκ βρίσκονται σε δύο μη συνδεδεμένα σημεία. Αυτό είναι αρκετά βολικό, αν και δεν είναι ο μόνος λόγος που ένας αυξανόμενος αριθμός Ρώσων αποφασίζει να αγοράσει ψύκτες αέρα υψηλής τεχνολογίας.

Κλιματιστικά σύστημα πολλαπλών διάσπαση εσωτερικές μονάδες 2 κερδίσει πίσω τη δημοτικότητα των προκατόχων τους, επειδή τα νέα κτίρια προσπαθώντας να μην χαλάσει την πρόσοψη για να δώσει εκ των προτέρων τη λήψη θέση του στην εξωτερική μονάδα για κάθε ιδιοκτήτη. Αυτό το τμήμα προστατεύεται από ένα διακοσμητικό καλάθι, οι διαστάσεις του οποίου περιορίζονται από τη φαντασία του αρχιτέκτονα και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αλλά τι πρέπει να κάνετε εάν πρέπει να διαχειριστείτε το μικροκλίμα σε δύο δωμάτια και υπάρχει μόνο μία θέση για μια εξωτερική μονάδα; Η απάντηση είναι προφανής - πρέπει να αγοράσετε ένα multisplit με ένα κομμάτι.

Από το πολλαπλό σύστημα split σε δύο μπλοκ είναι καλύτερο από το συνηθισμένο

Με γυμνό μάτι αισθητά, ότι για τα σύγχρονα συστήματα πολλαπλών σπαστών με εξαιρετικές λειτουργικές ιδιότητες, η τιμή είναι ελαφρώς υψηλότερη από ό, τι για μεμονωμένα μοντέλα. Αλλά μην πιστεύετε ότι τα κλιματιστικά για 2 δωμάτια είναι φθηνότερα από τα συνηθισμένα - αυτό είναι ένα λάθος που προκαλείται από την κακή γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Η εγκατάσταση του εξοπλισμού για τον κλιματισμό των χώρων είναι μια επίπονη διαδικασία, απαιτώντας την τοποθέτηση μεγάλων διαδρομών γεμισμένων με φρέον. Αυτή η εγκατάσταση με μεγάλη ένταση εργασίας εξαλείφει το φαινομενικά αναμφισβήτητο όφελος κατά την αγορά. Αλλά η διάρκεια ζωής των συστημάτων πολλαπλών σπαστών με δύο εσωτερικές μονάδες είναι πολύ μεγαλύτερη.

Παράλληλα, πρέπει να αναφερθεί ότι ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του εξοπλισμού θα αντιμετωπίσει μια συγκεκριμένη αναστάτωση που προκαλείται από τα διαρθρωτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού. Και τα δύο μπλοκ των συστημάτων που προσφέρουμε ταυτόχρονα μπορούμε να ζεσταίνουμε ή να ψύουμε τον αέρα.

Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να ονομαστεί αυτό το ελάττωμα σημαντικό, δεδομένου ότι είναι προβληματικό να φανταστεί κανείς μια κατάσταση που απαιτεί ταυτόχρονη θέρμανση και κλιματισμό. Αλλά το κυριότερο είναι ότι αυτός είναι ο μόνος λειτουργικός περιορισμός και στις υπόλοιπες στιγμές συμπεριφέρονται σαν ανεξάρτητοι ψύκτες.

Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε

Δεδομένου ότι ο κατάλογός μας περιέχει πολλά στοιχεία, δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί ποιος πολυπληθής σύστημα με δύο εσωτερικές μονάδες θα είναι ο καλύτερος στην κατάστασή του. Θα πρέπει αμέσως να διευκρινιστεί ότι δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτό το συναρπαστικό ερώτημα, καθώς όλα τα μοντέλα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ωστόσο, οι αναγνωρισμένες μάρκες στον τομέα του κλιματισμού αναγνωρίστηκαν από ιαπωνικά εμπορικά σήματα, αλλά με περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να εξετάσετε και άλλες επιλογές. Επιπλέον, όλοι οι ψύκτες αέρα έχουν αποδειχθεί σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για τις αστοχίες εξοπλισμού και τις περιπτώσεις σέρβις.

Οι κύριες διαφορές πολυ-κλιματιστικά για 2 δωμάτια με μια εξωτερική μονάδα που πωλείται από την εταιρεία μας είναι η ισχύς, το επίπεδο κατανάλωσης ρεύματος, οι διαστάσεις των επιμέρους συστατικών στοιχείων και η ενσωματωμένη λειτουργικότητα. Επιπλέον, οι διαφορές μπορούν να εκδηλωθούν στην ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται κατά τη λειτουργία, στο επίπεδο θορύβου, στην παρουσία πρόσθετων φίλτρων και στο σχεδιασμό εξαρτημάτων.

Η επιλογή των μοντέλων κατάλληλα για χρήση στο σπίτι σας, που παράγεται από έναν απλό κανόνα - πρώτη υπολογίζονται οι παράμετροι, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να διαθέσει το δρόμο, και στη συνέχεια κάτω από αυτό επιλέγονται μονάδες τοποθετούνται μέσα στο σπίτι. Και μπορούν να είναι διαφορετικών μοντέλων και τύπων, συμπεριλαμβανομένων τοίχων, καναλιών ή δαπέδων.

Πολύ κλιματισμό για 2 δωμάτια με μία εξωτερική μονάδα και αξιοπρέπεια.

Αγοράζοντας ένα κλιματιστικό για 2 δωμάτια, η τιμή του οποίου είναι εξαιρετικά προσιτή, ενεργείτε εξαιρετικά ικανοποιητικά και προσεκτικά. Συνήθως η απόφαση γίνεται από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε τα εξαρτήματα στα σωστά σημεία όπου διευθετούνται εύκολα. Επίσης, ένα σύγχρονο πολυδιαχωριστικό σύστημα για 2 δωμάτια, οι τιμές των οποίων διατηρούνται σε ελκυστικό ανταγωνιστικό επίπεδο, μπορεί να χωρέσει στο υπάρχον εσωτερικό σχεδιασμό χωρίς να ξεφύγει από το γενικό υπόβαθρο.

Κάθε θέση που παρουσιάζεται στον κατάλογό μας μπορεί να έχει μια μακρά διαδρομή που συνδέει τις μονάδες που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του κτιρίου. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορεί να τοποθετηθεί στο κτίριο με οποιεσδήποτε παραμέτρους, διασφαλίζοντας το βέλτιστο μικροκλίμα.

Αισθητική και πρακτικότητα - τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που προσφέρουμε στην προσοχή σας. Η πιθανότητα κρυφής εγκατάστασης θα αποτρέψει την παρουσία μεγάλου αριθμού περιττών στοιχείων στην πρόσοψη του κτιρίου. Και ταυτόχρονα, φρέσκο, καθαρισμένο από ξένες ακαθαρσίες, ο αέρας της απαιτούμενης θερμοκρασίας θα ρέει παντού, καθιστώντας την τοποθεσία πολύ άνετη.

Ποιο είναι το καλύτερο - 2 χωριστά συστήματα split ή μία μονάδα πολλαπλών μονάδων για 2 εσωτερικές μονάδες;

Πες το αγαπητό σου, στάθηκε μπροστά από το γέμισμα για να εγκαταστήσεις κλιματιστικά στο διαμέρισμα. Διαμέρισμα 2 δωματίων. Ποιο είναι καλύτερο να κρεμάσετε 2 χωριστά συστήματα split ή πολλαπλά στρώματα σε 2 εσωτερικές μονάδες; Και το πιο βολικό μέρος για το εξωτερικό (μπλοκ) τους δίπλα στο παράθυρο ενός μεγάλου δωματίου που ανοίγει στην πρόσοψη του κτιρίου. Αν κάποιος αντιμετώπισε την εγκατάσταση ενός πολλαπλών δοχείων σε 2 κεφαλές, πείτε μας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του κλιματιστικού;

είναι καλύτερα να τοποθετήσετε 2 ξεχωριστά κλιματιστικά. Τι γελοιογραφία. Και αν η εξωτερική μονάδα σπάσει, τότε κάθονται χωρίς κλιματισμό. Και σε συνηθισμένο με τουλάχιστον ένα κλιματιστικό θα το κάνετε. Ναι, η ποιότητα εγκατάστασης πολλαπλών πλακών είναι ακριβότερη. Φυσικά, αν κάνεις τα πάντα για την τεχνολογία και όχι για την τεχνολογία. Μετά το καλοκαίρι του 2010, εμφανίστηκαν πολλές εταιρείες. Επομένως, μην τρέχετε στους χάκερς.
Αλλά χαίρομαι που είναι πολλοί))) Έχω πολύ δουλειά)))

Αλήθεια, όπως το φως, τα blinds.

Αν πάρετε κάποια, ποια είναι καλύτερα, πιο αξιόπιστα; Και στο ίδιο - τα δύο εξωτερικά μπλοκ δίπλα σε αυτό - δεν είναι τίποτα;

Θα επέλεγα κάτι από τη Mitsubishi.

Αλήθεια, όπως το φως, τα blinds.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το σημείο στο multisplite δύο τετράγωνα; Δείτε έξω από το σπίτι μπορεί να είναι μόνο καλύτερη και vse.Teoreticheski τιμή πρέπει να είναι μικρότερη, αλλά στην πράξη είναι γιατί το πιο αγοράζετε δύο τμήματα για otdelnosti.Iz ​​φθηνά Μου αρέσει Panasonic CU-PA7GKD κινεζικά συναρμολόγηση σε 22 freon, πολύ νέα και επανεγκαθιστάμενη. μετά από μια κακή πρώτη εγκατάσταση, όλα τέλεια rabotayut.Est όπως τα PVC 9 και 12 και multisplity, αλλά dorozhe.U όλους λειτουργία ψύξης-θέρμανσης, αξιόπιστη σαν μια δεξαμενή, ανέξοδη, προς τα έξω κανονική, τι άλλο θέλεις;

Το MultiSplit σε μεγάλο βαθμό είναι απαραίτητο μόνο αν δεν είναι δυνατό να κρεμάσετε περισσότερες εξωτερικές μονάδες. Το multisplit είναι πιο ακριβό, επειδή είναι πιο περίπλοκο από το εξωτερικό. Αλλά η κινεζική συνέλευση της Panasonic δεν θα μπορούσε ποτέ να θεωρηθεί αξιόπιστη.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το σημείο στο multisplite δύο τετράγωνα; Δείτε έξω από το σπίτι μπορεί να είναι μόνο καλύτερη και vse.Teoreticheski τιμή πρέπει να είναι μικρότερη, αλλά στην πράξη είναι γιατί το πιο αγοράζετε δύο τμήματα για otdelnosti.Iz ​​φθηνά Μου αρέσει Panasonic CU-PA7GKD κινεζικά συναρμολόγηση σε 22 freon, πολύ νέα και επανεγκαθιστάμενη. μετά από μια κακή πρώτη εγκατάσταση, όλα τέλεια rabotayut.Est όπως τα PVC 9 και 12 και multisplity, αλλά dorozhe.U όλους λειτουργία ψύξης-θέρμανσης, αξιόπιστη σαν μια δεξαμενή, ανέξοδη, προς τα έξω κανονική, τι άλλο θέλεις;

Ένα από τα πιο αναξιόπιστα κλιματιστικά.
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κανονικό κλιματιστικό τότε αγοράστε ένα Mitsubishi.

Αλήθεια, όπως το φως, τα blinds.

Ο Καστα έγραψε:
Ένα από τα πιο αναξιόπιστα κλιματιστικά.
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κανονικό κλιματιστικό τότε αγοράστε ένα Mitsubishi.

Δοκιμάστε αυτό το τραγούδι για να τραγουδήσετε σε έναν φίλο που ονομάζεται Fakir εδώ ">
Αγόρασε για ένα κομμάτι ψωμί υπονόμευση του Ουζμπεκιστάν εργοστάσιο Πανάς (αλεσμένο Phillips κατσαβίδι ροής, λαδωμένη λευκή ports-all σιλικόνης σκόραρε kappilyarku).u δεν είχα ειδικά εργαλεία για το κόψιμο kapillyarki, εκκαθαρίζονται κάθεται δίπλα σε δύο και συνεχώς απενεργοποιείται ο τρόπος λειτουργίας της ψυχρής θερμότητας λειτούργησε που με τα μάτια του στο παράθυρο του συλλέκτη μου είδε ένα σωρό κομμάτια από λευκό σιλικόνης περιφέρεται γύρω από το σύστημα και τίποτα, όλα για αρκετούς μήνες δούλεψε μια χαρά, αλλά Conder τόσο εντυπωσιασμένος που αποφασίσαμε να περάσετε λίγο περισσότερο και με ρώτησε συγκολλημένες είναι δύο μηχανικό φίλτρο καθαρισμού, μόνο στην περίπτωση.

Αλλά αυτός ο άνθρωπος να τραγουδήσει ένα τραγούδι για την κανονικότητα της Mitsubishi, «> που isplevalsya σύνολό της, αν και όπως όλα λειτουργούν μια χαρά, αλλά είναι ακριβό, το σχεδιασμό, όπως ένα φέρετρο, και ψύχεται αργά.

Και όχι απαραίτητα μια φτηνή εγκατάσταση θα είναι κακή, χωρίς κάποιος σύντροφος να κάνει συχνά φθηνότερα από όλα.

Κλιματισμός: δύο εσωτερικές μονάδες και μία εξωτερική μονάδα

Γεια σας. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με το σύστημα κλιματισμού: δύο εσωτερικές μονάδες και μία εξωτερική μονάδα; Είναι βολικό και πρακτικό;

Για να αφήσετε μια απάντηση στην ερώτηση
Πρέπει να συνδεθείτε ή να περάσετε μια γρήγορη διαδικασία εγγραφής
Εγγραφείτε τώρα!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ή των πολυκατοικιών μπορεί να έχουν μια ερώτηση: είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού για να συνδέσετε με αυτό αρκετές επιπλέον μπλοκ μέσα στο σπίτι;

Είναι δυνατόν, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά μιας τέτοιας σειράς. Αυτό το σύστημα κλιματιστικών συστημάτων ονομάζεται πολλαπλάσιο. Με αυτό το σύστημα, επιτρέπεται η σύνδεση περίπου 5 εσωτερικών μονάδων στη μονάδα που είναι στερεωμένη στο εξωτερικό του κτιρίου.

Το πολυσύστημα επιτρέπει τον κλιματισμό σε διαφορετικές περιοχές. Ωστόσο, τα μπλοκ μέσα στο σπίτι είναι σχεδόν τα ίδια με εκείνα που συνήθως χρησιμοποιούνται σε τυποποιημένα συστήματα split. Και τα πιο συχνά μπλοκ που βρίσκονται μέσα στις εγκαταστάσεις είναι στερεωμένοι στους τοίχους.

Οι συμπιεστές που βρίσκονται έξω από το κτίριο ελέγχονται από έναν μετατροπέα που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και βελτιώνει την ευκολία χρήσης κλιματιστικών. Και επειδή το σύστημα πολλαπλών συστημάτων, το οποίο βρίσκεται στο εξωτερικό του κτιρίου, είναι ένα, η αρχιτεκτονική εμφάνιση του κτιρίου ουσιαστικά δεν διαταράσσεται.

Όταν το κλιματιστικό είναι εγκατεστημένο δύο εσωτερικές μονάδες και μία εξωτερική μονάδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τον κλιματισμό όσο και για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη. Αφού επέλεξε έναν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, ένα τέτοιο κλιματιστικό, που διαθέτει πολλές εσωτερικές μονάδες, μπορεί να παράγει αποτελεσματικά την ψύξη του αέρα ή τη θέρμανση του σε διάφορους ξεχωριστούς χώρους ταυτόχρονα.

Μειονεκτήματα των εσωτερικών συστημάτων πολλαπλών μπλοκ.

Η αλήθεια είναι ότι στα κλιματιστικά με πολυσύστημα υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα. Όλες οι εσωτερικές μονάδες απλά δεν λειτουργούν ταυτόχρονα όταν ενεργοποιούνται διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας. Για παράδειγμα, μια μονάδα βρίσκεται σε ένα δωμάτιο στη νότια, ηλιόλουστη πλευρά και μπορεί να θέλετε να κρυώσει. Αλλά σε ένα δωμάτιο που βρίσκεται από το βορρά, δεν θα είναι πλέον δυνατή η ξεχωριστή ενεργοποίηση της λειτουργίας θέρμανσης αέρα. Δηλαδή, η συσκευή με πολλαπλή διαίρεση μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα με όλες τις μονάδες μόνο με τον ίδιο τρόπο - ψύξη ή θέρμανση.

Επίσης, σε μια ορισμένη απόσταση, από 10 έως 15 μέτρα και περισσότερο, το κλιματιστικό έχει δύο εσωτερικές μονάδες και μία εξωτερική μονάδα, αρχίζει να καταναλώνει αρκετές φορές περισσότερο ηλεκτρισμό. Ταυτόχρονα, η ποιότητα της λειτουργίας ενός τέτοιου συστήματος επιδεινώνεται επίσης. Επομένως, κατά τη σύνδεση ενός συστήματος πολλαπλών διαχωρισμού, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να κάνετε έναν λεπτομερή υπολογισμό.

Επιλέγοντας ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμών ή παραδοσιακό σύστημα κλιματισμού, προσέξτε τη λειτουργικότητα, καθώς και τη δυνατότητα ξεχωριστού ελέγχου των εσωτερικών μονάδων. Ζυγίζοντας όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, μπορείτε να δείτε ότι το επίπεδο άνεσης, κόστους και συντήρησης των κλιματιστικών συστημάτων και των δύο συστημάτων είναι σχεδόν το ίδιο.

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

Επιλέγοντας ένα σύστημα split split για 2 δωμάτια

Το κλιματιστικό για 2 δωμάτια είναι ένα σύστημα split split για δύο εσωτερικές μονάδες, δηλ. Στην εξωτερική μονάδα μπορείτε να συνδέσετε δύο συστήματα split και να τα τοποθετήσετε σε δύο ξεχωριστά δωμάτια.

Ιδανική επιλογή αν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στην πρόσοψη του κτιρίου.

Μοντέλα πολλαπλών συστημάτων split σε δύο δωμάτια

Πρόσφατα, η χρήση ενός τέτοιου συστήματος προετοιμασίας έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι συχνά ένα νεόκτιστο πολυώροφο διαμέρισμα σπίτια έχουν ανατεθεί μια ειδική θέση για ένα εξωτερικό μπλοκ. Ο χώρος αυτός προστατεύεται από ένα διακοσμητικό καλάθι. Και τι εάν πρέπει να δροσίσετε δύο δωμάτια, και υπάρχει μόνο ένας χώρος για την εξωτερική μονάδα;

Δεν υπάρχει βασική διαφορά από ένα συμβατικό κλιματιστικό. Με την ευκαιρία, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η διάσπαση πολλαπλών πρέπει να είναι φθηνότερη. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει: το κόστος του ίδιου του εξοπλισμού και η εγκατάστασή του θα είναι περίπου το ίδιο ποσό. Η εξωτερική μονάδα είναι εγγενώς πιο αξιόπιστη, και το συνολικό μήκος των κομματιών είναι συνήθως λίγο περισσότερο από ό, τι όταν δύο ανεξάρτητες air-condition, οπότε η εγκατάσταση θα κοστίσει λίγο πιο ακριβά, ακόμη και παρά την ανάγκη να υπογράψει στην πρόσοψη του συνόλου ενός κλιματιστικού.

Η μόνη "ενόχληση" είναι ότι η εξωτερική μονάδα είναι σε θέση να παρέχει εσωτερική λειτουργία είτε μόνο σε λειτουργία ψύξης, είτε σε λειτουργία θέρμανσης. Από την άλλη πλευρά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια κατάσταση όπου ένα δωμάτιο χρειάζεται να ψύξει τον αέρα, και στο άλλο - να ζεσταθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εσωτερικές μονάδες ενός τέτοιου κλιματιστικού είναι εντελώς ανεξάρτητες σε όλα τα υπόλοιπα και λειτουργούν ανεξάρτητα.

Τοποθέτηση της γραμμής φρεονίου στον τοίχο εμβάθυνσης στο στάδιο επισκευής.

Κλιματισμός για δύο δωμάτια

Τι είναι καλύτερο είναι ένα κλιματιστικό για δύο δωμάτια ή δύο χωριστά και, ει δυνατόν, ποια σήματα πρέπει να προσέξουμε;

Κάθε μόνιμο μέλος κλιματιστικών (συνήθως μονιμότητα - το ζήτημα είναι να αναπτύξει μια συνήθεια, ή που από τους γιατρούς της βιοϊατρικής απαραίτητο), αν η χρήση του κλιματιστικού στο κρύο το καλοκαίρι και ζέστη στην εκτός εποχής, θέλει, όταν σε κάθε δωμάτιο να αισθάνονται ότι είναι στο συνηθισμένο περιβάλλον του. Συνήθως δεν έχει σημασία για έναν συγκεκριμένο χρήστη, είτε πρόκειται για σπίτι είτε για δουλειά. Είναι επιθυμητό να βρίσκεστε στη συνήθη ατμόσφαιρα κλιματιστικού αέρα τόσο εκεί όσο και εκεί.

Μιλώντας για την κατοικημένη περιοχή μιας τέτοιας μόνιμης κλιματιστικά μέλος λογικά σημαίνει ότι κινείται γύρω από το διαμέρισμά της, ή το δικό σας σπίτι, ενώ στο υπνοδωμάτιο ή στην κουζίνα, ο χρήστης και πάλι, φυσικά, θέλει να είναι στη συνήθη ατμόσφαιρα αέρα του σε οποιαδήποτε από τη θέση του. Είναι λογικό που παρέχουν κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα μπορεί να είναι, αν τοποθετήσετε ένα ξεχωριστό κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο και στην κουζίνα, ή να εγκαταστήσετε στο επίκεντρο ολόκληρη την περιοχή του συστήματος κλιματισμού με ενσύρματο σε ξεχωριστό χώρο κλιματισμό (δηλαδή, τύπου air-κανάλι με καλωδίωση αεραγωγούς).

Σε ένα ιδιωτικό σπίτι, ο κλιματισμός σε κάθε δωμάτιο ή ένα σε ολόκληρο το σπίτι είναι μόνο θέμα οικονομικών δυνατοτήτων. Τα μέρη για εγκατάσταση και αυτό και άλλα είδη εξοπλισμού είναι συνήθως άφθονα.

Ένα άλλο πράγμα - ένα πολυώροφο κτίριο. Αν δεν το κάνει, «Business Class» και δεν είναι εξοπλισμένο με κεντρικό σύστημα κλιματισμού του «Τσίλερ-fan coil», το ζήτημα της προετοιμασίας του κάθε ατόμου που το διαμέρισμα δίνεται στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Και εδώ είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι για την προετοιμασία ενός διαμερίσματος σε ένα πολυώροφο σπίτι υπάρχουν πάντα περιορισμοί. Το ύψος της οροφής περιορίζει τις διαστάσεις των αιωρούμενων εσωτερικών μονάδων, για παράδειγμα των καναλιών. Η ισχύς της ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχεται στο διαμέρισμα στο πλαίσιο του έργου περιορίζει τη συνολική κατανάλωση ενέργειας στο διαμέρισμα, συμπεριλαμβανομένης της ποσόστωσης κλιματισμού. Ειδικά πολλοί περιορισμοί πρέπει να εγκαταστήσουν υπαίθριες μονάδες.

Σε πολλά σπίτια, τους νόμους ή τους κανονισμούς μιας συγκεκριμένης λειτουργίας του κτιρίου εγκατάστασης της εξωτερικής μονάδας στην πρόσοψη και γενικά στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου απαγορεύεται. Για αυτές τις μοντάζ προσφέρει δεσμευμένες θέσεις στη στέγη, ή ένα τεχνικό όροφο, ή για τις τεχνικές μπαλκόνια και ειδικά διαμορφωμένο εσοχές στα πατώματα. Όπως είναι φυσικό, σε τέτοιους χώρους η παραχωρηθεί περιοχές δεν είναι αρκετό το 90% κάτω από ένα ενιαίο διαμέρισμα διατεθεί ένα μέρος για μία εξωτερική μονάδα στο πάτωμα το μέγεθος των 60 χ 150 εκ.

Τι μπορούμε να κάνουμε τακτικός χρήστης μας κλιματιστικά, ας πούμε, διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων, αν για κάθε διαμέρισμα εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας στο κτίριο που διατίθενται σε ένα μικρό χώρο κάπου στο «Τεχνική μπαλκόνι» με μία μόνο εξωτερική μονάδα; Ποιο δωμάτιο σε αυτό το διαμέρισμα πρέπει να επιλέξω για την εγκατάσταση της εσωτερικής μονάδας του κλιματιστικού;

Πολλαπλό σύστημα διάσπασης

Φυσικά, αυτό το θεμελιώδες ζήτημα μπορεί να λυθεί δραστικά μόνο με την εγκατάσταση εσωτερικών μονάδων κλιματιστικών, ένα σε κάθε δωμάτιο. Και λύνουμε αυτό το ζήτημα! Σε όλο τον κόσμο, για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων, τα απλουστευμένα συστήματα κλιματισμού Multizone που αναπτύσσονται από κάθε κατασκευαστή ονομάζονται κλιματιστικά πολλαπλών σπαστών ή πολλαπλών διαχωριστικών.

Τα σύγχρονα κλιματιστικά πολλαπλών διαιρέσεων επιτρέπουν, με την παρουσία μιας ενιαίας εξωτερικής μονάδας, να εγκατασταθούν έως και πέντε εσωτερικές μονάδες σε χωριστά δωμάτια. Ωστόσο, ο αριθμός των εσωτερικών μονάδων δεν συνδέεται σαφώς με την ισχύ της εξωτερικής μονάδας. Ας πούμε ότι τρεις ή πέντε εσωτερικές μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν σε μια εξωτερική μονάδα μιας συγκεκριμένης ισχύος. Σημαντικό για την συνολική χωρητικότητα των εσωτερικών μονάδων ικανοποιεί την ελάχιστη και τη μέγιστη τιμή της ικανότητα ψύξης της εξωτερικής μονάδας, ενώ εντός αυτού του εύρους. συστήματα πολλαπλών διάσπαση έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα σε σύγκριση με πιο πολύπλοκα και ακριβά συστήματα πολλαπλών ζωνών - «chill» δηλαδή, εσωτερική μπλοκ, δεν έχει σημασία πόσο πολύ μπορεί να είναι, μπορεί να λειτουργούν ταυτόχρονα ή μόνο «φωτιά» ή απλά Εάν μια από τις εσωτερικές μονάδες είναι ενεργοποιημένη για να "θερμαίνει" και άλλες για "κρύο", το σύστημα απλά δεν ξεκινά. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η μάλλον υψηλή τιμή του οποιουδήποτε συστήματος πολλαπλών split, σε σύγκριση με τη συνολική τιμή ομοειδούς αριθμό των εσωτερικών μονάδων δεν ξεχωριστά συστήματα inverter διάσπαση είναι η ίδια συνολική ισχύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα multi-split air-condition - είναι το μοναδικό σύστημα inverter, η οποία κατ 'αρχήν δεν είναι σημαντικά πιο ακριβά μετατροπέα. Επιπλέον, τα συστήματα πολλαπλών διάσπαση χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία και την «τεχνογνωσία», το οποίο φυσικά δεν μπορεί να βρεθεί στο απλό μη inverter διαιρούμενων συστημάτων, και ότι αυξήσει φυσικά το κόστος των μετατροπέων και multi-split σύστημα.

Να είστε ότι όπως μπορεί, το πρόβλημα για τους τακτικούς χρήστες των κλιματιστικών έχουν ένα κλιματιστικό στο δωμάτιο, δεν έχει σημασία τι κάποιος μπορεί να είναι, ως εκ τούτου, συνήθως εφικτό στην πόλη, σε πολυώροφα σπίτια διαμέρισμα. Στην απλούστερη έκδοση, φυσικά όταν είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε όσες εξωτερικές μονάδες έχουν εσωτερικές μονάδες στα δωμάτια. Υπό συνθήκες, ένας ξεχωριστός κλιματισμός στο δωμάτιο σε όλο το διαμέρισμα είναι ένα απλό και φθηνά εκτελέσιμο έργο. Ένα κλιματιστικό για δύο δωμάτια ή περισσότερα - είναι ήδη πιο ακριβό για την εκτέλεση, ακόμη και στην περίπτωση μιας εξωτερικής μονάδας και μιας εσωτερικής μονάδας αγωγού τύπου με αγωγούς σε δύο δωμάτια. Ο κλιματισμός του καναλιού για δύο δωμάτια, όπως ήδη περιγράψαμε παραπάνω, εκτός από αυτό δεν είναι πάντοτε η εκτελέσιμη επιλογή στο μέσο στατιστικό διαμέρισμα, καθώς απαιτεί χώρο διαμονής για την εσωτερική μονάδα και τους αεραγωγούς. Το κλιματιστικό κασετών στο δωμάτιο απέχει πολύ από το να είναι η καλύτερη επιλογή για ένα διαμέρισμα σε ένα πολυκατοικία που βρίσκεται στο γεωγραφικό πλάτος της κεντρικής Ρωσίας. Είναι ακριβώς όπως ένα κανάλι κλιματισμού στο δωμάτιο απαιτεί κράτηση του χώρου για την εσωτερική μονάδα, και, επιπλέον, δομικά, δεν δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα στο κλιματιζόμενο δωμάτιο με μικρό κυβισμό και με χαμηλό υψόμετρο οροφή. Αυτός ο τύπος εσωτερικής μονάδας έχει σχεδιαστεί ειδικά για χώρους που δεν μπορούν να περάσουν σε κατοικίες με μεγάλη επιφάνεια και ψηλά ταβάνια.

Με βάση την απλότητα και φτήνια, έτσι το σύστημα σε 2 δωμάτια, λογικά περιορισμένες επιλογές: ένα από αυτά - ένα κλιματιστικό στο δωμάτιο ο καθένας χωριστά, που φέρουν το πιο φθηνότερη επιλογή - την εσωτερική μονάδα επιτοίχια, και πολυ-split σύστημα 2 δωμάτια, και πάλι, με εσωτερικά μπλοκ τύπου τοίχου.

Περιοχές θερμοκρασίας για λειτουργία πολλαπλών συστημάτων

Κατά την επιλογή πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για δύο δωμάτια είναι απαραίτητο και απαραίτητο να ελέγξετε τις θερμοκρασιακές κλίμακες του εξωτερικού αέρα που είναι αποδεκτές για τη λειτουργία της εξωτερικής μονάδας του συστήματος, τόσο όταν εργάζεστε σε "θερμότητα" όσο και όταν εργάζεστε σε "κρύο".

Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρος για πολύ-split συστήματα δεδομένου ότι η αποδοτικότητα της λειτουργίας τέτοιων συστημάτων εξαρτάται εποικοδομητικά και θερμοδυναμικά από το φορτίο της. Για ένα τέτοιο σύστημα, είναι πολύ σημαντικό οι παράμετροι φορτίου να μην υπερβαίνουν τα όρια που έχουν καθοριστεί στην ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου μοντέλου. Γιατί πολύ-split συστήματα παράμετρος κλιματισμού των ορίων φορτίου, όταν υπολογίζεται η θερμοκρασία κυμαίνεται τόσο σημαντικό το γεγονός ότι, για τις εξωτερικές μονάδες του ίδιου αριθμού μοντέλου, αλλά διαφορετικές κλίμακες θερμοκρασίας ψύξης είναι συχνά διαφορετικά το ένα από το άλλο, δηλαδή. ε., θα είναι διαφορετική για τις εξωτερικές μονάδες σε μία, ας πούμε με δύο εξωτερικές μονάδες και ένα άλλο, ας πούμε, με τέσσερις εξωτερικές μονάδες, αν και ανήκουν στην ίδια σειρά μοντέλων.

Επιλογές για την επιλογή ενός συστήματος split split για 2 δωμάτια

Λαμβάνοντας μια πολλαπλή διάσπαση κλιματισμό για 2 δωμάτια βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει την επιλογή και τη σύγκριση των ακόλουθων παραμέτρων:

1) να επιλέξει, λαμβάνοντας υπόψη τους συντελεστές διόρθωσης για πρόσθετες θερμικές εισροές συγκεκριμένης ψυκτικής ικανότητας, τις εσωτερικές μονάδες για κάθε δωμάτιο (πιθανότατα διαφορετικές).

2) για να επιλέξετε την απαιτούμενη χωρητικότητα της ψυχρής εξωτερικής μονάδας, που αντιστοιχεί στο άθροισμα της χωρητικότητας ψύξης των εσωτερικών μονάδων, λαμβανομένων υπόψη των συντελεστών διόρθωσης. Η εξωτερική μονάδα μπορεί να έχει τον αριθμό των θυρών για τη σύνδεση των διαδρομών του αγωγού φρέον περισσότερο από 2, ας πούμε, μπορεί να είναι εποικοδομητική και 3 και 4, εκ των οποίων μόνο 2 θα χρησιμοποιηθούν στην περίπτωσή μας.

3) για να μετρηθεί και να ληφθεί υπόψη το μέγιστο μήκος της διαδρομής κάθε αγωγού φρέον στην εσωτερική μονάδα και το συνολικό μήκος τους. Και οι δύο αυτές παράμετροι έχουν περιορισμούς στο μέγιστο μήκος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ίδια αρχή επιλεγμένο σύστημα πολλαπλών-split για άλλους τύπους δωματίων, καθώς και ένας μεγαλύτερος αριθμός των μονάδων εσωτερικού χώρου, επιπλέον, μπορεί να είναι ένας συνδυασμός των δύο σε αριθμό και στη λειτουργία τους από τις επιδόσεις, π.χ., ένας συνδυασμός του τοιχώματος, κανάλι, γενικής χρήσης και μπλοκ κασέτας σε συνδυασμό από 2χ έως 5ο.

Ας εξετάσουμε μερικές παραλλαγές Πολύ διαχωρισμένο σύστημα για 2 δωμάτια, το οποίο, εάν είναι επιθυμητό, ​​είναι εύκολο να αγοραστεί και να εγκατασταθεί.

Σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού Daikin 2MXS40H / 2XFTXB25B1

Ένα αξιόπιστο σύστημα πολλαπλών διαιρέσεων με ένα σύνολο εσωτερικών λειτουργιών της μονάδας μετατροπέα FTXB25 από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλιματιστικών. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: από +10 έως +46 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: από -15 έως +18 βαθμούς Κελσίου.

Σύστημα πολλαπλών σπαστών Mitsubishi Electric MSZ-SF20VAx2 / MXZ-2D42VA

Παραδοσιακά, υψηλή ενεργειακή απόδοση και αθόρυβη λειτουργία από έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ανάπτυξη συστημάτων κλιματισμού. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: -10 έως +46 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -15 έως +24 βαθμούς Κελσίου.

Σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού FUJITSU GENERAL AOYG14LAC2 / 2xASYG07LMCE

Κομψή και αξιόπιστη, ο κατασκευαστής είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για την αξιοπιστία του εξοπλισμού του. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: από +10 έως +46 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -15 έως +24 βαθμούς Κελσίου.

Σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού Mitsubishi Heavy Industries SCM40ZS-S / 2xSKM20ZSP-S

Απόλυτα αξιόπιστο, αθόρυβο σύστημα πολλαπλών σπαστών με ένα ευρύ φάσμα συμπιεστών μετατροπέα ισχύος μετατροπέα συχνότητας, εξοικονομώντας μέχρι και το 40% της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: -15 έως +43 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -15 έως +24 βαθμούς Κελσίου.

Σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού γενικού κλίματος 2XGC / GU-M2A18HRN1

Ένας ποιοτικός και όχι ακριβάς εκπρόσωπος του κλιματιστικού πολλαπλών split κλιματιστικών. Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: -15 έως +50 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -15 έως +24 βαθμούς Κελσίου.

Σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού Kentatsu K2MRE40HZAN1 / KMGM20HZAN1

Παραδοσιακή ποιότητα από τον κατασκευαστή σε συνδυασμό με το μακροχρόνιο σύστημα. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: -15 έως +50 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -15 έως +24 βαθμούς Κελσίου.

Πολλαπλό σύστημα διάσπασης LESSAR LU-2HE14FMA2 / 2χLS-MHE07KMA2

Δεν είναι ένα ακριβό μοντέλο από έναν μη δαπανηρό κατασκευαστή. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: -15 έως +50 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -15 έως +25 βαθμούς Κελσίου.

Σύστημα πολλαπλών διαχωριστικών Panasonic CU-2E15PBD / 2xCS-E7RKD

Λογική, όχι ακριβή έκδοση ενός συστήματος πολλαπλών διαχωρισμού από το παγκοσμίου φήμης εμπορικό σήμα. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: -3 έως 37 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -8 έως +24 βαθμούς Κελσίου.

Σύστημα πολλαπλών σπαστών Electrolux EACO / I-14 FMI-2 / N3 x2 EACS / I-09HC

Το σύστημα χαρακτηρίζεται από την ακριβή συντήρηση της ρυθμισμένης θερμοκρασίας. Η συμπαγεια των τεμαχίων και το αυξημένο μήκος των αγωγών φρέον αυξάνουν την ευκολία της εγκατάστασής τους σε διάφορα σημεία στις κατοικίες. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: -5 έως +48 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -15 έως +27 βαθμούς Κελσίου.

Σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού Midea M2OF-18HFN1-Q / 2xMSMBAU-09HRFN1-Q

Το σύστημα είναι απόλυτα προσανατολισμένο να εργάζεται στη μεσαία ζώνη της Ρωσίας τόσο για θερμότητα όσο και για κρύο. Εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για λειτουργία ψύξης: -15 έως +50 βαθμούς Κελσίου, για θερμότητα: -15 έως +24 βαθμούς Κελσίου.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα σημαντικά κριτήρια στην επιλογή ενός συστήματος πολλαπλών split, η τήρηση των οποίων θα διασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία της για χρόνια, είναι η θερμοκρασία του εξωτερικού αέρα κυμαίνεται κατά τη λειτουργία καθώς η θερμότητα και το κρύο, καθώς και το μήκος freonoprovodov και ανύψωση μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερική μονάδα. Οι ειδικοί της Ecocond Group LLC θα επιλέξουν το πολυδιακόπιο που χρειάζεστε για τις συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας, οι οποίες θα σας εξυπηρετήσουν για χρόνια. Εφαρμόστε στην Ecocond Group LLC!

Ερωτήσεις και απαντήσεις σε οικιακά κλιματιστικά

1. Είναι δυνατή η τοποθέτηση του κλιματιστικού με τέτοιο τρόπο ώστε δύο εσωτερικές να είναι συνδεδεμένες σε μία εξωτερική μονάδα;

Φυσικά μπορείτε. Αυτό το σύστημα σύνδεσης ονομάζεται multi-split. Δηλαδή, μπορούν να συνδεθούν έως και πέντε εσωτερικές μονάδες σε μία εξωτερική μονάδα. Ωστόσο, αυτό το σύστημα σύνδεσης δεν είναι πάντα απαραίτητο. Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι τότε οι εσωτερικές μονάδες δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν σε διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, όταν μια από τις μονάδες βρίσκεται στην ηλιόλουστη πλευρά, τότε πιθανότατα θέλετε να ενεργοποιήσετε την ψύξη. Ωστόσο, η δεύτερη μονάδα, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά, δεν μπορεί να μετατραπεί σε λειτουργία θέρμανσης. Δηλαδή, όλες οι εγκατεστημένες μονάδες μπορούν να λειτουργήσουν σε έναν τρόπο: είτε θέρμανση είτε ψύξη, και τίποτα άλλο. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν η εξωτερική μονάδα σπάσει, οι εσωτερικές δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς αυτό. Ναι, και η τιμή δεν είναι η ελάχιστη. Εξάλλου, είναι οικονομικά αποδοτικό να αγοράζετε δύο συμβατικά κλιματιστικά από ένα πολλαπλάσιο, το οποίο θεωρείται καινοτομία, ένα είδος "ζέστη" που δεν είναι διαθέσιμο σε όλους. Αυτός ο παράγοντας καθορίζει το υπερεκτιμημένο κόστος. Ωστόσο, τα πολλαπλάσια χωρίσματα δεν γεμίζουν την πρόσοψη του κτιρίου με μεγάλο αριθμό υπαίθριων μονάδων, και σε ορισμένες περιπτώσεις (όταν υπάρχει απλά πουθενά για να βάλουν αρκετές εξωτερικές μονάδες) είναι η μόνη δυνατή λύση.

2. Είναι δυνατή η εγκατάσταση του κλιματιστικού από τον εαυτό σας;

Αν έχετε ταυτόχρονα τις δεξιότητες τερματισμού εργασίας, συντήρησης εξοπλισμού ψύξης, ηλεκτρολόγου και προηγουμένως που ασχολούνται με ορειβασία, μπορείτε να δοκιμάσετε και να το κάνετε μόνοι σας. Και στη διάθεσή σας πρέπει σίγουρα να είναι ειδικός εξοπλισμός. Από τεχνική άποψη, δεν είναι τόσο δύσκολο να εγκαταστήσετε ένα κλιματιστικό, αλλά η επίτευξη της ομαλής λειτουργίας του είναι πολύ πιο δύσκολη. Στατιστικά στοιχεία - το πράγμα είναι επίμονο και δείχνει ότι από τους δέκα εργαζόμενους μόνο δύο ή τρεις είναι σε θέση να εκτελέσουν αυτούς τους χειρισμούς επαγγελματικά. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες έμπειρων εξειδικευμένων εταιρειών. Ο Όμιλος Εταιρειών SVK προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών από την επιλογή του εξοπλισμού μέχρι την εγκατάσταση και την εξυπηρέτησή του.

3. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του κλιματιστικού και του τύπου του μετατροπέα του συμπιεστή από τη συνήθη;

Όλα τα υπάρχοντα μοντέλα κλιματιστικών διαιρούνται σε ομάδες, ανάλογα με την αρχή της λειτουργίας τους. Στο συνηθισμένο κλιματιστικό υπάρχει μια αρχή on-off, δηλαδή "on-off". Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ρυθμισμένη θερμοκρασία ελέγχου + 20 ° C, και αυτή τη στιγμή, η θερμοκρασία δωματίου έχει φτάσει + 30C. Κατά συνέπεια, το κλιματιστικό θα ψύξει τον αέρα μέχρι να φτάσει η ρυθμισμένη θερμοκρασία. Μετά από αυτό απενεργοποιείται, αλλά θα παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Εάν αρχίσει να αυξάνεται, τότε θα ενεργοποιηθεί ξανά και θα λειτουργήσει μέχρι να φτάσει στην καθορισμένη τιμή. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η λειτουργία ενός τέτοιου κλιματιστικού δεν προκαλεί προβλήματα. Αλλά τη νύχτα, επιπλέον θόρυβο, κλικ όταν ενεργοποιείτε μπορεί να είναι ενοχλητικό. Σε αντίθεση με την παραπάνω υλοποίηση, κλιματιστικά inverter λειτουργούν διαφορετικά αρχής λόγω της αυξημένης απαιτούμενης ισχύος θερμοκρασίες συμπιεστή επιτυγχάνεται πολύ γρηγορότερα. Ακόμη και μετά από αυτό, ο συμπιεστής συνεχίζει να λειτουργεί, αλλά με χαμηλότερη ταχύτητα, διατηρώντας έτσι τη θερμοκρασία του δωματίου. ήσυχη και μονότονη θόρυβο του πραγματικά αντιληπτό από το ανθρώπινο αυτί, ως εκ τούτου, το έργο του δεν είναι σε θέση να σας κάνει μια αρνητική αντίδραση. Μέχρι σήμερα, η Αστικού Κώδικα, «SVK» προσφέρει ένα αρκετά ευρύ φάσμα μετατροπέων κλίμα φημισμένα εταιρείες κατασκευάζουν εξοπλισμό ΓΕΝΙΚΑ / FUJITSU, DAIKIN, MITSUBUSHI κ.λπ.

4. Είναι δυνατή η τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού μέσα σε ένα μπαλκόνι πλήρως τζάμι;

Θεωρητικά, φυσικά, αυτό μπορεί να γίνει. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, καθώς για την κανονική λειτουργία του εξοπλισμού θα πρέπει να ανοίγετε περιοδικά τα μπαλκονόπορτα.

5. Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω το φίλτρο του κλιματιστικού και να εκτελώ άλλες εργασίες συντήρησης;

Όλοι γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο μόνο να φύγετε από το διαμέρισμα για λίγες μέρες, καθώς από τη στιγμή της επιστροφής θα περιμένετε ένα στρώμα σκόνης που θα εγκατασταθεί στα έπιπλα. Από αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει, επειδή η σκόνη παραμένει συνεχώς στον αέρα. Όταν λειτουργεί το κλιματιστικό, τα μικροσωματίδια σκόνης εναποτίθενται στα χοντρά φίλτρα. Κατά συνέπεια, όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το κλιματιστικό θα λειτουργήσει, τόσο περισσότερη σκόνη θα εισέλθει σε αυτό. Όσο πιο συχνά καθαρίζετε τα φίλτρα, τόσο το καλύτερο για τον εξοπλισμό. Οι χειρισμοί αυτοί πρέπει να γίνονται τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, με την προϋπόθεση ότι το κλιματιστικό λειτουργεί συνεχώς. Με την ευκαιρία, υπάρχουν κλιματιστικά που μπορούν να σας σώσουν από τέτοια προβλήματα. Παρέχουν συστήματα αυτοκαθαρισμού. Η αρχή της δουλειάς τους είναι πολύ απλή: η σκόνη συλλέγεται σε ένα ειδικό δοχείο, το οποίο θα πρέπει να αναταράσσεται πολλές φορές το χρόνο. Επιπλέον, οι προαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν συχνά λαμπτήρες UV που χρησιμεύουν για την απολύμανση του αέρα.

Παρόλα αυτά, η σύνθετη συντήρηση οποιουδήποτε κλιματιστικού θα πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και κατά προτίμηση δύο, κατά προτίμηση πριν από την έναρξη της εποχής και μετά την περίοδο άνθησης των λεύκες. Αυτό εγγυάται μια μακρά εξυπηρέτηση του κλιματιστικού και την άνετη κατάσταση της υγείας σας ακόμη και στις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Σύστημα Multisplit για 2 δωμάτια

Με την προσέγγιση της καλοκαιρινής περιόδου, πολλοί αρχίζουν να σκέφτονται για την άνεση που ζουν στο σπίτι τους. Θέλω να περάσω τον ελεύθερο χρόνο μου με ελάχιστες δυσκολίες στις στιγμές της μέγιστης θερμότητας. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο split σύστημα. Το μόνο ερώτημα είναι, ποιο σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού να επιλέξετε, αν θέλετε να εξασφαλίσετε μια άνετη διαμονή σε δύο δωμάτια. Είναι για 2 δωμάτια υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές.

Κάθε σοβαρός κατασκευαστής κλιματιστικών στη γραμμή του έχει μια σειρά από split συστήματα, το οποίο αποτελείται από μια εξωτερική και δύο εσωτερικές μονάδες. Το μόνο αρνητικό σημείο μπορεί να είναι ότι οι χώροι στους οποίους είναι εγκατεστημένες οι εσωτερικές μονάδες πρέπει να είναι δίπλα ή όχι μακριά. Σε τέτοια διαχωρισμένα συστήματα, υπάρχουν περιορισμοί στο μήκος της διαδρομής από την εξωτερική στην εσωτερική μονάδα. Εάν οι συνθήκες για την εγκατάσταση του κλιματιστικού είναι αυστηρότερες και η εγκατάσταση των ανωτέρω περιγραφέντων διαχωρισμένων συστημάτων δεν είναι κατάλληλη για αυτά, τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο σύνθετα συστήματα πολλαπλών διαστάσεων τύπου inverter.

Τα συστήματα πολλαπλών διαστάσεων είναι πιο συνηθισμένα και πιο συναφή με τον ημι-βιομηχανικό εξοπλισμό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε απλά διαμερίσματα ή εξοχικές κατοικίες. Σε ένα σύστημα τύπου inverter, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εσωτερικών μονάδων σε μια εξωτερική μονάδα. Το μέγιστο ενός εξωτερικού χώρου μπορεί να συνδεθεί σε πέντε ή έξι εσωτερικά. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση αυτή, είναι δυνατή η εγκατάσταση τέτοιων εσωτερικών μονάδων σε δύο δωμάτια σε διαφορετικούς ορόφους ή σε δύο δωμάτια που δεν γειτνιάζουν μεταξύ τους. Και στη θέση των μπλοκ μπορεί να είναι ως ενιαίο και διαφορετικό: τοίχο, κανάλι, κασέτα, κονσόλα.

Μια άλλη θετική ποιότητα πολλαπλών συστημάτων σε δύο δωμάτια είναι οι μεγαλύτερες διαδρομές Freon και η μεγαλύτερη διαφορά στα ύψη μεταξύ των εξωτερικών και των εσωτερικών μπλοκ. Με την πάροδο του χρόνου, εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να αντικαταστήσετε τις εσωτερικές μονάδες με άλλο τύπο ή να προσθέσετε ένα άλλο - το τρίτο, αλλά με τη συμφωνία της χωρητικότητας ψύξης των εξωτερικών και των εσωτερικών μονάδων.

Όταν επιλέγετε ένα διαχωρισμένο σύστημα, χρησιμοποιούνται μέθοδοι γρήγορης επιλογής. Στα 10 τ.μ. - 1000 W ψυκτικής ικανότητας, με καλή μόνωση των χώρων, ύψος οροφής δεν υπερβαίνει τα 3 μ. Και χρήση κλιματισμού για οικιακή χρήση, δηλ. ψύξη / θέρμανση του αέρα για ένα άνετο άτομο. Εάν τα παράθυρα στην αίθουσα πηγαίνουν στη νότια ή νοτιοδυτική πλευρά, τότε η χωρητικότητα ψύξης θα πρέπει να αυξηθεί κατά 20-25%.

Για μια ακριβέστερη επιλογή ή περίπλοκες συνθήκες στις οποίες μπορεί να εντοπιστεί ένα δωμάτιο, ο υπολογισμός γίνεται χρησιμοποιώντας τύπους που μπορούν να βρεθούν σε ελεύθερη πρόσβαση στο Internet. Για βιομηχανικούς χώρους ή με περιοδικές αιχμηρές αλλαγές στο θερμικό φορτίο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού για ειδικούς σε αυτόν τον τομέα.

Σύστημα πολλαπλών διαστάσεων για 2 σειρές CN

Μονάδες εσωτερικής τοιχοποιίας πολλαπλών συστημάτων με δυνατότητα ψύξης από 2,3 έως 3,5 kW. Freon R410a

Επιλέξτε ένα πολλαπλό κρεβάτι - ένα κλιματιστικό για ολόκληρο το σπίτι

Σε αυτό το άρθρο: η ιστορία της δημιουργίας multisplits? τη διαφορά τους από τα συμβατικά συστήματα διαχωρισμού. τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πολλαπλών δομών. κλιματικά συστήματα με έναν και πολλούς συμπιεστές. πολυ-μπλοκ κλιματιστικό - συγκρίνετε και επιλέξτε? τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την εγκατάσταση ενός πολλαπλισμού.

Ό, τι μπορεί να πει κανείς, ένα κλιματιστικό για ολόκληρο το διαμέρισμα δεν είναι αρκετό και θα χρειαστεί να ξοδέψετε μερικές αποχωρήσεις, κάτι που δεν είναι φθηνό. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε μια στήλη συσκευής "στήλη" - η χωρητικότητά της είναι αρκετή, με την προϋπόθεση ότι οι εγκαταστάσεις είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους σαν μια γκαλερί, και η ροή του κρύου αέρα δεν παρεμβαίνει στο νοικοκυριό. Από την άλλη πλευρά - υπάρχουν πολλαπλά στρώματα, ορισμένα μοντέλα των οποίων είναι σε θέση όχι μόνο να ψύχουν την ατμόσφαιρα σε όλες τις περιοχές του σπιτιού αλλά και να εργάζονται ταυτόχρονα σε χώρους θέρμανσης και ψύξης. Θα μάθουμε ποια είναι τα κλιματιστικά πολλαπλών διαμερισμάτων.

Συστήματα κλιματισμού - βήμα προς βήμα

Πριν προχωρήσω στη μελέτη των πολλαπλών στρώσεων, προτείνω να υπενθυμίσω τα προηγούμενα υλικά από αυτή τη σειρά. Έτσι μάθαμε για την κατασκευή κλιματιστικών και τις ποικιλίες τους, συναντήθηκαν με τις ρυθμίσεις και ημι-βιομηχανικές εφαρμογές, είναι σε θέση να εξυπηρετούν την περιοχή κτίριο tysyachemetrovoy. Το άρθρο σχετικά με τα κλιματιστικά παράθυρα υπονόμευσε την ιδέα της πλήρους εξαφάνισης των συσκευών μονομπλόκ - αποδεικνύεται ότι τα παράθυρα ξεπερνούν ακόμη και τον σύγχρονο διαχωρισμό με ορισμένα χαρακτηριστικά. Για τους κατοίκους που αλλάζουν συχνά το διαμέρισμα της πόλης σε ένα εξοχικό σπίτι διακοπών, ιδανική για κινητά κλιματιστικού - είναι ευκολότερο και φθηνότερο να αγοράσουν ένα μπαρ καραμέλα κινητό από την αγορά ξεχωριστά κλιματικές εγκατάστασης για τα διαμερίσματα και βίλες. Ναι, και να κλέψει ένα σχίσιμο από τα dachas εύκολα όλοι σκοτεινοί άνθρωποι μπορούν, παρά τις αμυντικές δομές του.

Τέτοια γνωστά και γνωστά συστήματα split απέδειξαν ότι δεν είναι καθόλου εύκολο - γιατί ένα εμπορικό σήμα, μια σειρά και μια τιμή κρύβονται περισσότερο από τη φυσική επιθυμία των παραγωγών να εξάγουν το μέγιστο εισόδημα. Είναι απλό - θέλετε το σχίσμα να παρέχει μόνο κρύο αέρα, στη συνέχεια, να πάρετε ένα φτηνό μοντέλο, αν χρειάζεστε πραγματικά μια άνετη ατμόσφαιρα στο σπίτι, τότε μόνο κρύο αέρα εδώ δεν θα είναι αρκετό.

Συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε υλικά σχετικά με την τεχνολογία του κλίματος - ας μιλήσουμε για πολλαπλά κομμάτια και να μάθουμε τι είδους κλιματιστικά τέτοια.

Μια εξωτερική μονάδα για αρκετές εσωτερικές μονάδες

Στις αρχές της δεκαετίας του 30-ες του περασμένου αιώνα, η κατανομή των οικιακών συστημάτων κλιματισμού σε δύο στρατόπεδα δεν ήταν απλώς ένα τέχνασμα από τους εφευρέτες, καθώς και την ανάγκη - όπως τοξική ψυκτικό αμμωνία χρησιμοποιείται σε αυτά τα χρόνια, η οποία έχει διαρρεύσει δεν επιτρέπεται. Με το άνοιγμα ενός νέου τύπου ψυκτικού - freon - η κατάσταση έχει αλλάξει αφού ήταν ασφαλής για τους ανθρώπους. Τα κλιματιστικά οικιακής χρήσης έγιναν μονοκόμματα, τα οποία προορίζονται για τοποθέτηση σε ανοίγματα παραθύρων. Με τα χρόνια, οι Ιάπωνες κατασκευαστές των κλιματιστικών επέστρεψε στην κατασκευή των δύο μονάδων - Toshiba ανέπτυξε τα πρώτα συστήματα split, Daikin και περπάτησε, που ιδρύθηκε το 1969. καταναλωτικό κλίμα στην μονάδα από μία εξωτερική και δύο εσωτερικές μονάδες, που ονομάζεται multi split.

Η οικιακή έκδοση των συστημάτων κλιματισμού πολλαπλών ζωνών - κλιματιστικά πολλαπλών κλιμάκων - χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση των κλιματικών συνθηκών σε μεγάλους χώρους, χωρισμένους με αεροστεγούς διαχωριστές. Δεδομένου ότι το εξωτερικό μπλοκ είναι μόνο ένα, είναι τυπικό για μας να κρεμάμε τις προσόψεις των κτιρίων με δεκάδες μπλοκ από τα διαχωρισμένα συστήματα, δηλ. η αρχική αρχιτεκτονική εμφάνιση των κτιρίων παραμένει αμετάβλητη.

Τα πολλαπλά στρώματα κατασκευάζονται σε δύο σχεδιαστικές λύσεις - με έναν και πολλούς συμπιεστές. Ο αριθμός εσωτερικών μονάδων για μοντέλα με έναν συμπιεστή περιορίζεται μόνο από την ικανότητα του συμπιεστή, δηλ. Η συνολική ισχύς των μονάδων ανεμιστήρα δεν πρέπει να υπερβαίνει την ισχύ της εξωτερικής μονάδας (ιδανικά η ισχύς του συμπιεστή πρέπει να είναι υψηλότερη κατά περίπου 15-20%). Multisplity έκπτωση αγοραστές αυτού του τύπου με ένα τυποποιημένο σύνολο των εσωτερικών μονάδων ή τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες των διαιρούμενων συστημάτων να αγοράσετε ξεχωριστά μια εξωτερική μονάδα, και στη συνέχεια να πάρει τον απαιτούμενο αριθμό των εγχώριων πιστολάκι για αυτό. Τα συστήματα με πολλαπλές συμπιεστές στην εξωτερική μονάδα (όχι περισσότερο από 3) σχεδιασμένο για να λειτουργεί με έναν περιορισμένο αριθμό των εσωτερικών μονάδων προς τον αριθμό των συμπιεστή - ένα συμπιεστή για ένα μπλοκ-ξηραντήρα. Multisplitami διαφορά μεταξύ των μονών και πολλαπλών συμπιεστών είναι ότι στα εσωτερικά τμήματα των πρώτων μονάδων διαχείρισης αέρα τύπου είναι σε θέση να λειτουργήσει μόνο με τον ίδιο τρόπο - είτε ψύξη ή θέρμανση, κλιματισμό και πιστολάκι για τα μαλλιά multicompressor λειτουργεί ανεξάρτητα από κάθε άλλους τρόπους.

Τα συστήματα αυτού του τύπου είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και το συμβατικό αναστροφέα συμπιεστή, οι εσωτερικές μονάδες μπορεί να είναι τόσο τοίχου και οροφής, δαπέδου, ή ένα κανάλι σύμπλεγμα. Η γενική αρχή της πολλαπλής λειτουργίας είναι ίδια με τα οικιακά κλιματιστικά άλλων κατηγοριών. Μερικά από τα οφέλη για την εξοικονόμηση ενέργειας θέσεις έχουν τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με συμπιεστή inverter - ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου είναι ικανό να απομακρύνει τη θερμότητα ή το κρύο της κενής θέσης, που σερβίρεται multisplitom, τη μεταφορά τους σε χώρους με υψηλό φορτίο στο κλιματικό σύστημα. Για παράδειγμα, αν το καλοκαίρι στην αίθουσα του σπιτιού πρόκειται σε μερικούς ανθρώπους, η πολυ διάσπαση θα λάβει την ψύχρα από τα άλλα δωμάτια (κρεβατοκάμαρες, παιδικά, κλπ), το κλίμα στο οποίο έφερε σε ένα προκαθορισμένο επίπεδο από το χρήστη. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της εξωτερικής μονάδας, η κατεύθυνση της γραμμής ψυκτικού έχει οριστεί ως προτεραιότητα - αυτός ο χώρος θα πρέπει να εξυπηρετείται από τη συσκευή κλιματισμού με ιδιαίτερη προσοχή. Συνήθως πρόκειται για δωμάτιο με τον μεγαλύτερο αριθμό εξοπλισμού εργασίας (για παράδειγμα, δωμάτιο εξυπηρετητή) ή τη συνεχή παρουσία σημαντικού αριθμού ατόμων.

Χαρακτηριστικά των πολυπλόκων

Κλιματιστικά πολλαπλών σύστημα είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε κτίρια που ανήκουν στον αριθμό των πολιτιστικών μνημείων και κτιρίων, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός δεν επιτρέπει να εξοπλίσει το εσωτερικό των συμβατικών διαχωρισμού - εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί έξω από την πρόσοψη, για παράδειγμα, στην οροφή. Ανεξάρτητα από τη θέση της εξωτερικής μονάδας, επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση χώρου, όπως και για τα συστήματα χωρισμάτων δύο μπλοκ θα χρειαστούν περισσότερα - ένα πολλαπλάσιο του αριθμού των εσωτερικών μονάδων.

Η μείωση του αριθμού των εξωτερικών μονάδων σε ένα μειώνει το κόστος συντήρησης του κλιματικού συστήματος - ανεφοδιασμού, καθαρισμού, προληπτικής συντήρησης κ.λπ.

Ο χρήστης λαμβάνει περισσότερη ελευθερία όσον αφορά την επιλογή της εσωτερικής μονάδας-στεγνωτήρα μαλλιών χωρητικότητα για κάθε δωμάτιο σερβίρεται, ανάλογα με την περιοχή του, τον αριθμό των ανθρώπων που είναι συνεχώς παρόν και τον αριθμό του εξοπλισμού εργασίας.

Απαιτείται τροφοδοσία ρεύματος για να τραβήξετε μόνο μία εξωτερική μονάδα - τα εσωτερικά μπλοκ της πολλαπλής πλάκας λαμβάνουν ηλεκτρική ενέργεια μέσω του καλωδίου από τη μονάδα συμπιεστή.

Τα πολλαπλάσια του μετατροπέα είναι πιο οικονομικά από τα δίκτυα διαχωρισμού δύο φραγμών με συμπιεστές αντιστροφέα.

Ας περάσουμε στα αρνητικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο μειονέκτημα της διάσπασης πολλαπλών μπλοκ - σε περίπτωση καταστροφής μονάδων στην εξωτερική μονάδα, το σύστημα κλιματισμού θα αποτύχει εντελώς.

Όλα multisplity είναι πιο ακριβά από το αντίστοιχο υπόδειγμα δύναμη με μία εξωτερική και μία εσωτερική μονάδα. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται παράξενο, επειδή η εξωτερική μονάδα είναι μόνο μία - η υψηλότερη τιμή οφείλεται στο γεγονός ότι η εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος, κλιματισμός εκτελούν περίπλοκο θέμα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια μιας εκτεταμένης περίπλοκο σύστημα καναλιών ψυκτικού διαδρομή για συμπυκνώματος, και μια μεγάλη μάζα του εξωτερικού μπλοκ (πάνω από 50 kg). Multisplity εξοπλισμένα με πιο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου υπεύθυνη για ρυθμίσεις θερμοκρασίας σε κάθε μία από τις εξυπηρετούμενα διαμερίσματα ξεχωριστά, η οποία απαιτεί λεπτή ρύθμιση του συμπιεστή και της μονάδας διαχείρισης αέρα. Επίσης, οι τιμές για αυτή την κατηγορία του εξοπλισμού ελέγχεται από τους ίδιους τους παραγωγούς, προτιμώντας να διατηρήσει τις τιμές σε υψηλό επίπεδο, ώστε να δώσει μεγαλύτερη κατάστασης.

Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή ισχύ του συμπιεστή, η εξωτερική μονάδα του πολλαπλού στρώματος παράγει περισσότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία από ό, τι ο συνήθης διαχωρισμός.

Επιλέξτε ένα πολλαπλάσιο

Προτείνω να διερευνήσω τα χαρακτηριστικά των εξωτερικών μπλοκ, τα οποία ο αγοραστής δεν θα είναι σε θέση να επιλέξει - είναι απαραίτητο να τα επιλέξει πρώτα και στη συνέχεια να επιλέξετε τους εσωτερικούς στεγνωτήρες μαλλιών μετά. Στη συγκριτική ανασκόπηση θα συμμετάσχουν εξωτερικά τεμάχια από τα πολυσυστήματα των δημοφιλών ιαπωνικών κατασκευαστών Mitsubishi Electric, Daikin και Toshiba, οι οποίες έχουν ίση ικανότητα ψύξης.

Πολυδιάστατο σύστημα για 2 δωμάτια

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,8
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 55
 • Ψύξη, kW 5,8
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διάσπασης

 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,2
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,1
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,4
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 45
 • Ψύξη, kW 4,6
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,1
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,22
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 55
 • Ψύξη, kW 5,8
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 55
 • Ψύξη, kW 5,8
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,27
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,28
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,27
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,7
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,3
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 45
 • Ψύξη, kW 4,6
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 45
 • Ψύξη, kW 4,7
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,.0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 45
 • Ψύξη, kW 4,5
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,2
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,6
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,2
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,2
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 45
 • Ψύξη, kW 4,6
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,1
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 20
 • Ψύξη, kW 4,1
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,396
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,1
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 45
 • Ψύξη, kW 4,6
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 55
 • Ψύξη, kW 5,8
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 55
 • Ψύξη, kW 5,6
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 45
 • Ψύξη, kW 4,6
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,28
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,28
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,28
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 55
 • Ψύξη, kW 5,8
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,1
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Έκταση, m² 35
 • Ψύξη, kW 3,3
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,2
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,2
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,1
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

Εξωτερική μονάδα πολλαπλών διαχωριστικών συστημάτων για 2 δωμάτια

 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 40
 • Ψύξη, kW 4,0
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 2

πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια

Πολλαπλό σύστημα διάσπασης δύο δωμάτια - μια εξαιρετική λύση, αν, για παράδειγμα, αποφασίσετε να εγκαταστήσετε κλιματισμό στην κουζίνα και στο δωμάτιο ή σε δύο δωμάτια. Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός συστήματος πολλαπλών διαχωρισμού και ενός συμβατικού κλιματιστικού είναι ο αριθμός των εσωτερικών μονάδων. Για τον εξοπλισμό κλιματισμού σε δύο δωμάτια, θα χρειαστεί να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε δύο χωριστά συστήματα. Επιλέγοντας ένα σύστημα πολλαπλών split, μπορείτε να αποθηκεύσετε σε δύο πράγματα - την τιμή αγοράς και το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, δεδομένου ότι στο σύστημα πολλαπλών split για 2 δωμάτια σε μια εξωτερική μονάδα είναι συνδεδεμένα δύο εσωτερικές. Επιπλέον, ένα τέτοιο σύστημα δεν γεμίζει την πρόσοψη με αρκετές εξωτερικές μονάδες.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολλαπλό σύστημα διαχωρισμού για 2 δωμάτια γνωστούς κατασκευαστές κλιματιστικού εξοπλισμού. Η σειρά μοντέλων αντιπροσωπεύεται από διαχωριστικά συστήματα τύπου inverter και non inverter, η χωρητικότητα των οποίων είναι σχεδιασμένη για εγκατάσταση σε δωμάτια διαφόρων μεγεθών. Μεταξύ των παρουσιαζόμενων εμπορικών σημάτων - Kitano, Mitsubishi Electric, Midea, Panasonic και άλλων.

Για τα πλεονεκτήματα των παρουσιαζόμενων συστημάτων πολλαπλών διαιρέσεων για 2 δωμάτια μπορεί να αποδοθεί:

 • οικονομική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ·
 • συμπαγής, κομψός σχεδιασμός.
 • χαμηλό επίπεδο θορύβου ·
 • αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών σταδίων, εξασφαλίζοντας την απομάκρυνση των προσμείξεων και των δυσάρεστων οσμών σε χώρους με σύνθετο μικροκλίμα (για παράδειγμα, σε κουζίνες).
 • Πολυλειτουργικότητα - οι μονάδες λειτουργούν τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση των χώρων.
 • τη δυνατότητα σύνδεσης εσωτερικών μονάδων διαφόρων δυνατοτήτων, που αντιστοιχούν με ακρίβεια στην περιοχή των χώρων,
 • βολικό έλεγχο με δυνατότητα ρύθμισης του αυτόματου τρόπου λειτουργίας.
 • ρύθμιση ανεξάρτητων τρόπων λειτουργίας δύο μονάδων (οι μονάδες μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα ή ξεχωριστά μεταξύ τους).

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να σας συμβουλεύσουν κατά την επιλογή ενός συστήματος split split για δύο δωμάτια και να επιλέξετε τις μονάδες με τις βέλτιστες τεχνικές παραμέτρους και ένα σύνολο λειτουργιών εντός του προϋπολογισμού που διατίθεται για την αγορά.