Γρίλιες αλουμινίου για αερισμό

Η διαγώνια μάσκα G-DDR δύο κατευθύνσεων χρησιμοποιείται γενικά σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

Αδρανειακή ενσωματωμένη μάσκα του G-IWR

Η αδρανειακή εγκοπή G-IVR έχει οριζόντιες κινητές περσίδες. Αυτό το πλέγμα χρησιμοποιείται μόνο σε.

Σε αυτό το σχέδιο πλέγματος δεν υπάρχουν στρώματα ρύθμισης ροής αέρα και βαλβίδα ροής αέρα με τη μορφή διάτρησης.

Διαχυτής DPU

Διαχωριστής οροφής DUA στρογγυλή διατομή DVA, κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο και ανθεκτικό στις θερμοκρασίες έως +70 ° C.

Ο διαχωριστής οροφής μιας διανομής αέρα τριών δρόμων χρησιμεύει ως συσκευή που καθοδηγεί και, αν είναι απαραίτητο.

Ο διαχωριστής οροφής μιας διανομής αέρα διπλής κατεύθυνσης χρησιμεύει ως συσκευή που οδηγεί και, εάν είναι απαραίτητο.

Διάτρηση G-4DPp

G-4DPs Cell

Εξάτμιση DVS διαχύτη

Πλήρως κατασκευασμένο από χάλυβα με σφράγιση. Ένας στρογγυλός μεταλλικός διαχύτης δεν έχει μόνο ένα ελκυστικό εξωτερικό.

DVS-P Διαχυτήρας αέρα τροφοδοσίας

Πλήρως κατασκευασμένο από χάλυβα με σφράγιση. Ο διαχύτης αέρα στρογγυλής μεταλλικής παροχής DVS-P δεν έχει μόνο.

Αδρανειακό πλέγμα G-INR

Η αδρανειακή εγκοπή G-INP έχει οριζόντιες κινούμενες περσίδες. Αυτό το πλέγμα χρησιμοποιείται μόνο στον αέρα τροφοδοσίας.

Οριζόντια γρίλια G-NNR

Η εξωτερική μάσκα G-NNR χρησιμοποιείται συνήθως σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού και.

Ρολλά δαπέδου γ-ΡΟΥΛ

Η σχάρα δαπέδου έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αέρα που προέρχεται από κάτω από το υπερυψωμένο δάπεδο στο γραφείο.

Γρίλιες εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής G-PVR

Συστοιχίες εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής Το G-PVR χρησιμοποιείται συχνότερα στον εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής και είναι σχεδιασμένο για εγκατάσταση σε.

Διακοσμητική μάσκα G-DR

Η διακοσμητική μάσκα G-DR είναι κατασκευασμένη από προφίλ αλουμινίου και έχει τη μορφή πλαισίου και οριζόντια ρολά. Γωνία.

Δισκοειδές πλέγμα των σημάτων G-SHRRT

Το πλέγμα σχάρων των σημάτων G-SHRTT είναι κατασκευασμένο από ειδικό προφίλ αλουμινίου με αριθμό σχισμών από 1 έως 6, που στερεώνονται μεταξύ τους.

Σωληνωτό πλέγμα διπλής γραμμής G-TRD

Η σωληνωτή μάσκα είναι μια 2-σειρά G-TRD κατασκευασμένη από πλαίσιο κατασκευασμένο από γωνία αλουμινίου και σωλήνες από αλουμίνιο.

Σωληνωτό πλέγμα μονής σειράς G-SRW

Ο σωλήνας G-TPO μονής γραμμής με σωλήνα χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία ή την εκτροπή της ροής του αέρα από το δωμάτιο. Ενιαία σειρά.

Πληροφορίες αποστολής

Η παράδοση πραγματοποιείται στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας από τη δική της υπηρεσία παράδοσης. Στις περιοχές της Ρωσίας με τη βοήθεια της εταιρείας μεταφορών "Business lines".

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με οποιοδήποτε βολικό τρόπο για εσάς: πληρωμή σε μετρητά, κάρτα πληρωμής, πληρωμή χωρίς μετρητά κ.λπ.

Πώς να παραγγείλετε

Η τοποθέτηση μιας παραγγελίας στο κατάστημά μας είναι πολύ απλή, συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας στον ιστότοπο ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα παραγγελίας με ένα κλικ. Ή καλώντας 8 (800) 200-22-53

Γρίλιες εξαερισμού από αλουμίνιο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

 • Αλουμίνιο
  • Μέταλλο
  • Πλαστικά
  • Χάλυβα
  • Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χάλκινο
  • Ορείχαλκος
  • Χαλκός

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Γρίλιες εξαερισμού αλουμινίου

  Μέχρι σήμερα, το μέταλλο όπως το αλουμίνιο είναι το πιο δημοφιλές στην κατασκευή των πινάκων εξαερισμού και των δομών που τα συνοδεύουν. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή το αλουμίνιο έχει μια μάζα θετικών χαρακτηριστικών:

  • Η κατασκευή αλουμινίου είναι πολύ ελαφρύτερη από την κατασκευή χάλυβα
  • Η αντίσταση στη διάβρωση του κράματος αλουμινίου επιτρέπει τη χρήση προστατευτικών πλεγμάτων για τον εξωτερικό εξαερισμό, εκτός των κτιρίων.
  • Ανθεκτικότητα
  • Η ευκολία επεξεργασίας αλουμινίου και ελαφρού βάρους, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε πλέγματα οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους.
  • Αντοχή σε κρούση και αντοχή στην παραμόρφωση.
  • Υψηλές διακοσμητικές ιδιότητες
  • Σχετικά χαμηλό κόστος
  • Η περιβαλλοντική ασφάλεια αυτού του υλικού καθιστά δυνατή τη χρήση του σε δημόσιους χώρους, χώρους διαβίωσης κ.λπ.

  Οι γρίλιες αερισμού AIRO-CLIMATE με εγγενές ασφαλές σχεδιασμό συμμορφώνονται με τα πρότυπα GOST και διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας.

  Μπορείτε να αγοράσετε σχάρες από αλουμίνιο σε ανταγωνιστικές τιμές, χάρη στην δική του παραγωγή της εταιρείας PC VTV-Engineering.

  Για να παραγγείλετε σχάρες από αλουμίνιο και επίσης να κάνετε τον υπολογισμό του κόστους μέσω της ηλεκτρονικής αριθμομηχανής, μπορείτε να μας βρείτε ανεξάρτητα σε έναν ιστότοπο ή να καλέσετε σε εμπειρογνώμονες της εταιρείας μας. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να συμβουλεύουμε και να βοηθάμε στην επιλογή του εξοπλισμού εξαερισμού.

  Γρίλια εξαερισμού

  Θέλετε να αγοράσετε πλέγματα εξαερισμού σε τιμές παραγωγού;

  Το Ventoshop.ru είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κατασκευαστή πλεγμάτων εξαερισμού και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Το κόστος του προϊόντος συγκρίνεται ευνοϊκά με τους ανταγωνιστές, διότι εργαζόμαστε χωρίς μεσάζοντες, απευθείας από τον κατασκευαστή.

  Οι σχάρες εξαερισμού είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξαερισμού ως τελικό και ορατό στοιχείο και προορίζονται για την κατανομή του αέρα και την προστασία των συστημάτων στο σύνολό τους. Οι εξαεριζόμενες μεταλλικές μάσκες είναι κατασκευασμένες από ένα πλαίσιο και τοποθετούνται σε αυτά περσίδες (λάμες) και μπορούν να έχουν την ακόλουθη εμφάνιση:

  • ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού.
  • πλέγματα που έχουν βαλβίδα ελέγχου.
  • μάσκα αερισμού με σταθερές περσίδες.
  • πύλη εξάτμισης / τροφοδότησης ·
  • Η σχάρα εξαερισμού για το πέλμα και τα φυσητά.
  • πλαστικό;
  • PVC;
  • πλαστικό;
  • ξύλο ·
  • μέταλλο?

  Η μάσκα εξαερισμού έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  Πλαστικά πλέγματα εξαερισμού (PVC), πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

  Λόγω του γεγονότος ότι οι πλαστικές μάσκες εξαερισμού κατασκευάζονται με μέθοδο σφράγισης, παρουσιάζουν ορισμένα μειονεκτήματα:

  • Είναι αδύνατο να παραχθεί για ένα συγκεκριμένο μη τυποποιημένο άνοιγμα.
  • Δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
  • Δεν είναι πυρίμαχο.
  • Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλες ποσότητες.
  • Αποτυχία γρήγορα.

  Ωστόσο, έχουν επίσης κάποια πλεονεκτήματα: τα πλαστικά σχάρες είναι γενικά σχετικά ελαφριά και εύκολο να εγκατασταθούν και είναι επίσης μια πιο οικονομικά αποδοτική λύση.

  Γρίλιες εξαερισμού κατά παραγγελία

  Το Ventoshop.ru προσφέρει γρίλιες εξαερισμού για παραγγελία, τυχόν μη τυποποιημένου μεγέθους, με δυνατότητα εγκατάστασης σε ένα αντικείμενο.

  Γωνίες αλουμινίου AROP ρυθμιζόμενες μονής σειράς

  AROR γρίλιες αλουμινίου μονής σειρά ρυθμιζόμενο ρυθμιζόμενο

  Ελατήρια αλουμινίου τροφοδοσίας και εξαγωγής με ατομικά ρυθμιζόμενα οριζόντια περσίδες τοποθετημένα σε πλαστικά κουζινέτα.

  Χρησιμοποιούνται για την παροχή και την απομάκρυνση αέρα στον εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής, χρησιμοποιούνται για εγκατάσταση σε αγωγούς αέρα ή ανοίγματα κτιρίων για διάφορους σκοπούς.

  Το βαμμένο πολυεστερικό σκόνερο χρησιμοποιείται ως προστατευτική και διακοσμητική επίστρωση.

  Επιπλέον χρέωση για μη τυποποιημένα σχάρες:

  • σήμανση για διάσταση + 20%
  • επιπλέον χρέωση για χρώμα + 15%

  Άποψη των σχάρων μπροστά και πίσω.

  Γρίλιες εξαερισμού αλουμινίου

  Μιλώντας για το σύστημα εξαερισμού, πρέπει να πούμε ότι εκτός από τις πλαστικές γρίλιες, το αλουμίνιο είναι επίσης πολύ δημοφιλές και σε ζήτηση σήμερα. Δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι η σχάρα εξαερισμού φέρει μόνο μια διακοσμητική λειτουργία, αφού στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Από αυτή εξαρτάται από πολλές απόψεις η ένταση της ροής του αέρα, καθώς και η αποτελεσματικότητα του συστήματος αερισμού γενικά, επομένως, η επιλογή κατάλληλων σχάρων πρέπει να προσεγγίζεται με κάθε ευθύνη.

  Χαρακτηριστικά προφίλ αλουμινίου για σχάρες εξαερισμού

  Λόγω της εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση διεργασίες, αντέχουν αλλαγές στη θερμοκρασία, την υγρασία και μικρά φυσική επίδραση του πλέγματος αλουμινίου είναι η πλέον κατάλληλη για πολλά συστήματα εξαερισμού. Η ευκολία του υλικού είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα εδώ, επιτρέποντας την επίτευξη υψηλής αξιοπιστίας και αντοχής όσον αφορά την αποτελεσματική και άξια προσκόλληση. Τυχόν προβλήματα με την εγκατάσταση δεν τίθεται εδώ ως συνήθως πακέτο με τα μπαρ είναι ειδικές βίδες και πλαστικά ούπατ, έτσι ώστε να εκτελέσει την εγκατάσταση μπορεί, κατ 'αρχήν, κάθε πρόσωπο που είναι φίλοι με το εργαλείο υδραυλικά.

  Ευρύ φάσμα προϊόντων ποιότητας

  Η εταιρία μας Arktos προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μοντέρνων πινάκων εξαερισμού αλουμινίου, που μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην κυκλοφορία του αέρα. Η δική του παραγωγή είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, μηχανήματα και εξοπλισμό, λόγω των οποίων τα παραγόμενα μοντέλα σχάρων επιτυγχάνονται ποιοτικά και αξιόπιστα. Η πλήρης συμμόρφωση με τα πιστοποιητικά τεχνικής και περιβαλλοντικής συμμόρφωσης επιβεβαιώνεται από έγγραφα και επομένως όλες οι γρίλιες αερισμού που προσφέρουμε θα διαρκέσουν πολύ καιρό.

  Τα μοντέλα σχάρων αλουμινίου που παρουσιάζονται από εμάς περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Turbolizing διανομέων αέρα 1 ΒΔΤ, 2 ΒКТ, 1 ΒΚΤΡ, 2 ΒΚΤ
  • Τα κυψελοειδή πλέγματα РСР-К, РСН-К
  • Πλέγματα με σταθερές περσίδες τύπου ALR, ALN-K, ADR-K
  • Διανομείς αέρα ακροφυσίων 1ΣΔΚ, 2ΣΔΚ, 3ΣΔΚ
  • Τα σχάρες σχισμών ALS, APC και ABC
  • Πλέγματα με ρυθμιζόμενα κελιά
  • Συγκροτήματα για αεραγωγούς KMU, KMN, PDR, KVT

  Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάθε πλέγμα μπορεί να χρησιμεύσει αποτελεσματικά μόνο εάν έχει επιλεγεί σωστά, με βάση την ικανότητα του συστήματος εξαερισμού και κλιματισμού. Για το λόγο αυτό, η εγκατάσταση της μάσκας πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματίες και πριν από αυτό θα πρέπει να προετοιμαστεί ένα σχέδιο στο οποίο θα αντικατοπτρίζονται όλα τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος.

  Όταν επιλέγετε μια κατάλληλη μάσκα εξαερισμού αλουμινίου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

  • Εξυπηρέτηση των σχάρων
  • Τόπος εγκατάστασης (τοίχου, οροφής, δαπέδου)
  • Η χρωματική κλίμακα, η οποία πρέπει να είναι σε αρμονία με το σχεδιασμό ενός συγκεκριμένου δωματίου
  • Αεροδυναμικές και ηχητικές ιδιότητες
  • Είτε απαιτείται προσαρμογή θέσης είτε όχι
  • Χρειάζεστε ένα μικρό πλέγμα για την προστασία από τα έντομα;
  • Χαρακτηριστικά εγκατάστασης και είδη συνδετήρων

  Το αλουμίνιο ταιριάζει καλύτερα στη δημιουργία μιας σχάρας εξαερισμού, επειδή έχει τις απαραίτητες ιδιότητες και επομένως τα προϊόντα που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό είναι τα πιο δημοφιλή. Μια ειδική επίστρωση πολυμερών σας επιτρέπει να προστατεύετε αξιόπιστα τη σχάρα αερισμού από τυχόν γρατζουνιές και σκόνη που εγκαθίσταται στην επιφάνεια της. Ταυτόχρονα, μην ξεχάσετε να σκουπίζετε περιοδικά τη σχάρα από τη βρωμιά και τη βρωμιά, γιατί μόνο αυτό θα προστατεύει τον κλιματισμό και τον εξαερισμό από υπερθέρμανση και βλάβες.

  Ανθεκτική λειτουργία των προϊόντων

  Το ευρύ πεδίο των δικτύων αυτών περιλαμβάνει όχι μόνο τα συστήματα κλιματισμού, αλλά και τη θέρμανση του αέρα, τον εξαερισμό και την ανακατανομή των ροών. Εκτός από την τυποποιημένη εφαρμογή σε τέτοια συστήματα, οι γρίλιες εξαερισμού αλουμινίου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε διακοσμητικά πάνελ θερμαντικών συσκευών, καθώς και σε αγωγούς θέρμανσης για τζάκια.

  Οι σχάρες εξωτερικού τύπου RN al

  Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει εξωτερικές μάσκες του rn al στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

  Εξωτερικά εξωτερικά πλέγματα εξαερισμού αλουμινίου

  Οι εξωτερικές γρίλιες αλουμινίου LV είναι σχεδιασμένες για την εισαγωγή αέρα σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

  Δομικά, η εξωτερική μάσκα εξαερισμού αλουμινίου αποτελείται από ένα πλαίσιο και σταθερά σχήματος S περσίδες. Οι σχάρες κατασκευάζονται από ελαφρύ κράμα αλουμινίου και έχουν ισχυρή κατασκευή. Η μάσκα είναι βαμμένη με μια λευκή (RAL9016) επίστρωση σε σκόνη τυλιγμένη με συρρίκνωση. Σύμφωνα με ξεχωριστή εφαρμογή, το χρώμα μπορεί να βαφτεί με διαφορετικό χρώμα σύμφωνα με τον κατάλογο RAL.

  Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού

  Χαρακτηριστικά των πλεγμάτων εξαερισμού

  Το ελάχιστο μέγεθος πλέγματος είναι 100x150 mm, στη συνέχεια σε προσαυξήσεις 50 mm σε οποιοδήποτε συνδυασμό. Το μέγιστο μέγεθος πλέγματος δεν υπερβαίνει τα 1800χ3960 mm. Εάν το μέγεθός του είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο, τότε ένα τέτοιο πλέγμα εκδίδεται με τη μορφή ενοτήτων. Είναι εύκολο να συναρμολογηθούν άμεσα στην περιοχή.

  Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" του εξωτερικού πλέγματος αλουμινίου είναι 0,41.

  Τα πλέγματα, των οποίων οι συνολικές διαστάσεις υπερβαίνουν τις διαστάσεις της μεταφοράς, μπορούν να κατασκευαστούν με τη μορφή ενός δομοστοιχείου και να συναρμολογηθούν εύκολα στην εγκατάσταση.

  Εγκατάσταση εξωτερικών σχάρων

  Η μάσκα συνδέεται με τον αγωγό ή το τοίχο με κατσαβίδι. Ο σύνδεσμος ενισχύεται με στεγανοποιητικό υλικό σε ουδέτερη βάση ή με στεγανοποιητικό υλικό από καουτσούκ ή συνθετικά υλικά σε συγκολλητική βάση στη μία πλευρά.

  Νομογράφημα κατανομής αέρα


  (Η τιμή της περιοχής δίνεται σε ταχύτητα Vx = 0,2 m / s)

  Παράδειγμα προσδιορισμού:

  Εξωτερικό πλέγμα αλουμινίου RN Al 800x500 RAL8017

  όπου: PH al - ο τύπος του πλέγματος του εξωτερικού αλουμινίου.
  800x500 - μέγεθος εγκατάστασης της σχάρας (HxL), mm;
  Το RAL8017 είναι το χρώμα του χρώματος πλέγματος στον κατάλογο RAL (υποδεικνύεται σε περίπτωση διαφοράς από το τυπικό λευκό).

  Χαρακτηριστικά των πλεγμάτων εξαερισμού αλουμινίου

  Διακοσμητική μάσκα εξαερισμού αλουμινίου

  Είναι λάθος να υποθέσουμε ότι η κύρια λειτουργία των πλεγμάτων εξαερισμού είναι διακοσμητική. Ένα από τα κύρια σκοπός της γρίλιες εξαερισμού είναι η κύρια εισαγωγή αέρα από το δρόμο στους χώρους των διαφόρων τύπων (κατοικίες, γραφεία, βιομηχανικά), καθώς και την απελευθέρωση των ήδη χρησιμοποιείται αέρα.

  Με άλλα λόγια, η σχάρα εξαερισμού είναι ένα από τα κύρια και απαραίτητα στοιχεία του συστήματος εξαερισμού. Για να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους, οι γρίλιες εγκαθίστανται κυρίως στην έξοδο εξαερισμού, δηλαδή στους τοίχους του δωματίου.

  Εκτός από τις εξωτερικές μάσκες εξαερισμού, χρησιμοποιούνται επίσης εσωτερικές σχάρες και σχάρες που είναι εγκατεστημένες σε άλλες περιοχές εξαερισμού.

  Για διαφορετικές εργασίες, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά πλέγματα για το σχεδιασμό, το υλικό, το μέγεθος. Τα σχάρες διαφέρουν στη διάταξη των λεπίδων τους, ανάλογα με τη γωνία τους. Υπάρχουν επίσης εκσυγχρονισμένες γρίλιες εξαερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής, οι οποίες διακρίνονται από την αυξημένη αποτελεσματικότητά τους για το σχέδιο.

  Σήμερα, οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μάσκες εξαερισμού από πλαστικό και μέταλλο. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει ποια χαρακτηριστικά έχουν οι γρίλιες εξαερισμού αλουμινίου.

  1 Συσκευή και πεδίο εφαρμογής

  Οι γρίλιες αερισμού από προφίλ αλουμινίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα δωμάτια και για ποικίλες ανάγκες. Μπορείτε να αγοράσετε εξαερισμού αλουμινένια εξωτερικά, εσωτερικά ή peretochnye.

  Εάν χρειάζεστε εξαερισμό για οικιστική κατοικία που πρέπει να λειτουργεί πλήρως και ταυτόχρονα να είναι αισθητικά κατάλληλη, τότε το σύστημα εξαερισμού αερισμού από αλουμίνιο θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις εγκαταστάσεις σας.

  Τύποι σχάρες εξαερισμού αλουμινίου

  Το ίδιο ισχύει για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, για τις οποίες μπορείτε εύκολα να βρείτε μια σχάρα από αλουμίνιο, το σωστό μέγεθος, που θα αντιμετωπίσει όλο τον αέρα εξαγωγής και θα αναπληρώσει το δωμάτιο με ένα καινούργιο, καθαρό.

  Αλουμίνιο γρίλια προφίλ εξαερισμού αποτελείται από άμεσα πλαίσιο το οποίο υποστηρίζει, λεπίδες οι οποίες είναι οι κύριοι συνδετήρες στοιχείο πρόωσης για σχάρες αερισμού αλουμινίου (σπείρωμα), καθώς επίσης και ειδικό πλέγμα για την προστασία του συστήματος εξαερισμού ενάντια μικρό κουνούπια, βρωμιά και άλλα ανεπιθύμητα σωματίδια. Αυτή είναι η τυπική μάσκα εξαερισμού αλουμινίου.

  Υπάρχουν επίσης πλέγματα εξαερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής, η οποία επιπλέον περιλαμβάνει βαλβίδα εισαγωγής, για τη βελτίωση της απόδοσης της διαδικασίας εξαγωγής.

  Γρίλια αλουμινίου (διακοσμητικά)

  Οι εξόδους εξαερισμού από αλουμίνιο έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων:

  • υψηλή αντίσταση τόσο στις υψηλές θερμοκρασίες, η οποία αυξάνει την πυρασφάλεια, και χαμηλή?
  • υποστεί μηχανική βλάβη.
  • μια μεγάλη διάρκεια ζωής με εξαιρετική λειτουργία, το προϊόν μπορεί να σας διαρκέσει έως και 50 χρόνια.
  • υψηλή αντοχή στη διάβρωση.

  Με όλα τα πλεονεκτήματα, είναι δυνατό να ξεχωρίσουμε το μοναδικό μειονέκτημα των πλεγμάτων αερισμού αλουμινίου, δηλαδή ότι έχουν μια τιμή υψηλότερη από τον άμεσο ανταγωνιστή τους - ένα πλαστικό προϊόν.
  στο μενού ↑

  2 Τύποι και οι διαφορές τους, οι τιμές τους

  Εάν λάβετε υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αποφασίσατε να αγοράσετε ένα προφίλ αλουμινίου για πλέγματα εξαερισμού, Το απαραίτητο βήμα είναι να επιλέξετε μία από τις ποικιλίες του προϊόντος.

  Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι κάθε τύπος πλέγματος έχει σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο τμήμα του συστήματος εξαερισμού. Εξωτερικά εγκατεστημένα στην έξοδο του αγωγού (στο δρόμο), τέτοια πλέγματα πρέπει να έχουν μέγιστη αντίσταση στην υγρασία και τη θερμότητα, καθώς και προστασία από διάβρωση και διάβρωση.

  Ορθογωνικές γρίλιες αλουμινίου

  Εσωτερικά, τοποθετούνται σε εσωτερικούς χώρους και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να έχουν ορισμένες διακοσμητικές ιδιότητες. Η υπερχείλιση εξέρχεται, αποσταγνύει τον αέρα μεταξύ των δωματίων και η βασική απαίτηση γι 'αυτούς είναι το άψογο λειτουργικό τους σύνολο. Οι γρίλιες αερισμού μονής σειράς AMN διακρίνονται από τη φθηνότητα και την πρακτικότητα τους.

  Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι γρίλιες εξαερισμού αλουμινίου μπορεί να διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό τους.

  Αεραγωγοί ρυθμιζόμενες από αλουμίνιο, μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την επιθυμία σας, για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος εξαερισμού στο σύνολό του.

  Οι μη ρυθμισμένες μάσκες αερισμού έχουν λιγότερες επιλογές, αλλά ταυτόχρονα χαμηλότερη τιμή.

  Ο σχεδιασμός της εξόδου με τον αδρανειακό μηχανισμό, μπορεί να κλείσει αυτόματα την παροχή αέρα, ελλείψει πίεσης. Η κατανομή του έχει επίσης σχισμές από αλουμινένια σχισμένη σχισμή.

  Μάσκα εξαερισμού αλουμινίου

  Οι διαστάσεις των πτερυγίων εξαερισμού αλουμινίου έχουν επίσης μεγάλη σημασία κατά την εγκατάσταση του συστήματος. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε ή να παραγγείλετε σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος της μάσκας εξαερισμού από αλουμίνιο.

  Για παράδειγμα, ένα από τα πιο συνηθισμένα μεγέθη, για οικιακούς χώρους, οι πλέγματα αλουμινίου Amn 150 × 150 mm καταλαμβάνουν το πλέγμα με τη μικρότερη διάσταση. Η μάσκα αερισμού αλουμινίου 800 × 700 είναι σχεδιασμένη για βιομηχανικές εγκαταστάσεις και έχει υψηλότερη τιμή.

  Μέγεθος, ένα από τα βασικά κριτήρια που επηρεάζουν την τιμή του προϊόντος. Η τιμή των πινάκων εξαερισμού μικρών διαστάσεων και χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα αρχίζει από 300 ρούβλια. Η τιμή για τις μεγάλες μάσκες εξαερισμού, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως στην παραγωγή, και έχουν ρυθμιζόμενες λεπίδες μπορεί να φτάσει τα 5000 ρούβλια.

  Κύριοι παραγωγοί

  Μέχρι σήμερα, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών και εκμεταλλεύσεων στην αγορά που παράγουν σχάρες από αλουμίνιο, τόσο ρωσικά όσο και ξένα. Οι κατασκευαστές προφίλ αλουμινίου για πλέγματα αερισμού έχουν ποικίλα μεγέθη, έναν τεράστιο αριθμό πρόσθετων συσκευών και μπορούν επίσης να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην εγκατάσταση.

  Διαστάσεις της μάσκας εξαερισμού αλουμινίου

  Η ρωσική εταιρεία Arktos είναι ένας από τους ηγέτες στην παραγωγή μονάδων εξαερισμού στη Ρωσία και στο εγγύς εξωτερικό. Η εξαερισμός των γρίλλων αλουμινίου "Arktos" θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον λόγο τιμής / ποιότητας. Η λιθουανική εταιρεία "Salda" διαθέτει επίσης μεγάλο αριθμό θετικών ανατροφοδοτήσεων από τους καταναλωτές και προσφέρει καταστήματα ευρωπαϊκής ποιότητας με λίγα χρήματα.

  Για παράδειγμα, η στρογγυλή μάσκα εξαερισμού "Salda" βρίσκεται στην ίδια κατηγορία τιμών με τον "Arktos".

  2.1 Μέθοδοι παραγωγής

  Η παραγωγή αλουμινένιων πινάκων εξαερισμού είναι δυνατή με πολλούς τρόπους. Πρώτον, οι διαφορές στην παραγωγική διαδικασία μπορεί να είναι, ανάλογα με τον τύπο του κράματος αλουμινίου.

  Δεύτερον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικοί τύποι και μέθοδοι συγκόλλησης και άλεσης του προϊόντος. Επίσης, τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στον τρόπο βαφής και αντιδιαβρωτικής επεξεργασίας (η οποία στα φθηνά μοντέλα απουσιάζει εντελώς).

  Έγχρωμες αλουμινένιες μάσκες

  Οι περισσότεροι κατασκευαστές μπορούν να σας προσφέρουν την κατασκευή γρίλιων εξαερισμού αλουμινίου κατά παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα μέγεθος αν δεν ταιριάζει με το πρότυπο, από την περιοχή (βήμα με ελάχιστο μέγεθος τουλάχιστον 50 mm, υπάρχουν καταστάσεις όπου κάθε χιλιοστό είναι σημαντικό).

  Επίσης, οι μεγάλες εταιρίες μπορούν να παράγουν προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή σχάρων αερισμού οποιουδήποτε σχήματος, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του δωματίου σας.
  στο μενού ↑

  Γρίλια εξαερισμού: τύποι, χαρακτηριστικά επιλογής και εγκατάστασης

  Σε οποιοδήποτε δωμάτιο, είναι απαραίτητο να εξοπλιστείτε σωστά και να τοποθετήσετε σωστά το σύστημα εξαερισμού. Ο καθαρός και καθαρός αέρας, ο οποίος θα ενημερώνεται συνεχώς, είναι η εγγύηση ενός ιδανικού μικροκλίματος. Η δημιουργία του θα έχει ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία.

  Τι είναι και γιατί χρειάζονται;

  Η σχάρα αερισμού είναι μια ειδική συσκευή που είναι εγκατεστημένη σε συστήματα εξαερισμού για τη ρύθμιση της ροής του αέρα από το εξωτερικό και το εσωτερικό.

  Το πλέγμα έχει ρυθμιστεί για:

  • εξαερισμό σε όλους τους χώρους οποιασδήποτε δομής.
  • ότι το κτίριο θα πληρούσε όλες τις απαιτήσεις πυρασφάλειας - σε περίπτωση πυρκαγιάς, ψηλές σχάρες με πλέγμα θα τραβήξουν γρήγορα τον καπνό από τη δομή και θα μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο δηλητηρίασης από προϊόντα καύσης.
  • δημιουργία του καλύτερου μικροκλίματος σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου.
  • προστασία του άξονα εξαερισμού από μικρά τρωκτικά και εμφάνιση σε αυτό όλων των ειδών απορριμμάτων και συντριμμιών.
  • να απαλλαγούμε από διάφορες ξένες μυρωδιές, αναθυμιάσεις, ζεστό αέρα.
  • η αρχική διακόσμηση των προσόψεων των κτιρίων.
  • ενίσχυση της έλξης αέρα σε όλο το σύστημα εξαερισμού.
  • απλοποιώντας τη διαδικασία διατήρησης της ιδανικής καθαριότητας μέσα στο ορυχείο.

  Τοποθετημένο με ακρίβεια στην κουκούλα, αυτό το προϊόν θα διακοσμήσει το βλέμμα του δωματίου από μέσα, και μια κομψή κουκούλα για τέντωμα οροφής ή ένα προϊόν τύπου κουλοχέρη θα το κάνει ενδιαφέρον να χτυπήσει την εσωτερική λύση μέσα στο δωμάτιο. Μέσω γρίλιες αερισμού για χρήση σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να είναι πολύ δημιουργικοί για να διακοσμήσει την πρόσοψη του κάθε κτιρίου διακόσμηση, πρωτότυπο συμπλήρωμα και να κάνει ένα πραγματικά ασυνήθιστο. Σήμερα στην αγορά κατασκευών μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους αυτών των γενικών κατασκευών εξαερισμού για κάθε γούστο.

  Όταν αγοράζετε ένα προϊόν, βεβαιωθείτε ότι πληροί τα πρότυπα παραγωγής σύμφωνα με την GOST και επομένως είναι απολύτως ασφαλές για το σπίτι σας.

  Ποικιλίες

  Ανάλογα με τη θέση τους, τα σχάρες έχουν την ακόλουθη ταξινόμηση.

  Εξωτερική εμφάνιση

  Η εγκατάσταση τέτοιων μοντέλων πραγματοποιείται από την πλευρά του δρόμου. Λόγω της χρήσης τους, μπορούν να παρεμποδιστούν διάφοροι τύποι βροχοπτώσεων, μικρά πουλιά, σκόνη και τα παρόμοια να εισέλθουν σε ανοικτούς αγωγούς. Αυτά τα σχάρες στο σχεδιασμό τους έχουν μερικές φορές ένα πλέγμα, και είναι συνήθως κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Το προφίλ συμπληρώνεται απλά με ειδικά blinds με τρύπες που γίνονται υπό δεδομένη γωνία.

  Εσωτερική

  Αυτός ο τύπος κατασκευής είναι συχνά κατασκευασμένος από ξύλο ή πλαστικό, επειδή δεν θα εκτεθεί στην εισβολή μικρών τρωκτικών και την επίδραση ατμοσφαιρικών κατακρημνισμάτων. Ο σχεδιασμός τέτοιων πλεγμάτων έχει συχνά ένα ενδιαφέρον σχέδιο που βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση του δωματίου. Αυτό το μοντέλο συμπληρώνεται επίσης από περσίδες που θα καθοδηγούν τη ροή καθαρού αέρα και θα ρυθμίζουν τη δύναμή τους.

  Σε αυτή την κατηγορία, μπορούμε επίσης να συμπεριλάβουμε κιτρίσματα τύπου convective. Η κύρια διαφορά τους από τα άλλα είδη προϊόντων βρίσκεται στην ασήμαντη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις πλάκες τους. Αυτό κάνει τον σχεδιασμό τους πιο πρωτότυπο. Τα προϊόντα μεταφοράς είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και τα ελάσματα είναι λυγισμένα υπό γωνία 45 μοιρών.

  Εισερχόμενα

  Για να αέρια μάζα από ένα δωμάτιο χωρίς παρεμβολή πέρασε σε άλλο, εφευρέθηκε το σχιστόλιθο. Για να αποφευχθεί η αποτυχία μόνωσης, το προϊόν έχει περσίδες, οι πλάκες των οποίων επικαλύπτονται το ένα το άλλο. Έτσι, χωρίς να διαταραχθεί η κατεύθυνση της ροής του αέρα στα δωμάτια, είναι εύκολο να διατηρηθεί η μόνωση. Τα εξωτερικά σχέδια διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους, συνήθως εξαρτώνται από τον τύπο του υλικού από τον οποίο κατασκευάζονται, καθώς και από τα χαρακτηριστικά λειτουργίας. Εξετάστε την ταξινόμηση των προϊόντων με τον τρόπο λειτουργίας.

  Ρυθμιζόμενος τύπος

  Τέτοια σχέδια έχουν κινούμενα παντζούρια τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ελέγχουν την κίνηση των ροών μάζας αέρα. Αυτό οφείλεται στη μειωμένη κάθαρση μεταξύ των τυφλών τυφλών. Το κύριο πλεονέκτημα - η δυνατότητα να προσαρμόσετε μεμονωμένα τις πιο άνετες για τους ιδιοκτήτες σπιτιού ροή αέρα.

  Μη ρυθμισμένος τύπος

  Αυτό είναι το απλούστερο είδος προϊόντων. Έχουν επίσης κιγκλιδώματα, αλλά δεν θα κινηθούν. Εάν βάζετε μια τέτοια συσκευή στο σπίτι σας, τότε δεν θα είστε σε θέση να ελέγξετε τον αέρα, ο οποίος διεισδύει στο κτίριο και τον αφήνει.

  Αδράνεια

  Έχουν κινητές περσίδες τυφλών, λόγω των οποίων το ίδιο το προϊόν κλείνει ή ανοίγει τον εξαερισμό. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την ταχύτητα του εισερχόμενου αέρα. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι συσκευές λειτουργούν μόνο σε μία κατεύθυνση και χρησιμοποιούνται μόνο για την απομάκρυνση βρώμικου αέρα από το δωμάτιο.

  Το πλέγμα με μια βαλβίδα για τη δημιουργία ενός φυσικού τύπου αερισμού είναι σε ζήτηση όχι λιγότερο από άλλους τύπους αυτών των προϊόντων. Η παρουσία της βαλβίδας σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη ροή των αέριων μαζών μειώνοντας ή αυξάνοντας το μέγεθος του τμήματος ροής. Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται συχνότερα σε κουζίνες, μπάνια και τουαλέτες. Εάν το σύστημα δεν λειτουργεί, η βαλβίδα δεν επιτρέπει στα έντομα, τη σκόνη ή άλλα σωματίδια, όπως κάτω, να εισέλθουν στο δωμάτιο. Ένα τέτοιο σύστημα εξάτμισης είναι απλά απαραίτητο στις κρύες εποχές του έτους, όταν η εγκατεστημένη βαλβίδα δεν επιτρέπει στον ψυχρό αέρα να εισέλθει στην κατοικία.

  Οι συσκευές υποδοχής (τύπος οροφής) επιλέγονται για υψηλής ποιότητας διανομή αέρα σε χώρους με εμπορικές ή βιομηχανικές δραστηριότητες και με συμβατικές οροφές. Το θετικό είναι ότι η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται με ελάχιστη ζημιά στο υπάρχον εσωτερικό ντεκόρ. Και λόγω του μικρού μεγέθους, οι συσκευές θα είναι αόρατες στο εξωτερικό μάτι.

  Στα καταστήματα κατασκευής μπορεί να βρεθεί και τρίψιμο εξαερισμού για τα πατώματα. Στο σύστημα εξαερισμού, ωστόσο, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά, καθώς καλύπτουν μόνο θερμαντικά σώματα ή μπαταρίες που έχουν τοποθετηθεί στα δάπεδα. Πολύ σπάνια οι αεραγωγοί περνούν κάτω από το πάτωμα, αλλά αυτά τα πλέγματα που τα καλύπτουν μπορούν πραγματικά να θεωρηθούν δάπεδο και αερισμός. Αυτά τα μοντέλα παράγονται συχνότερα από μέταλλο, λιγότερο συχνά - από συμπαγές ξύλο, καθώς τα φορτία σε αυτά θα είναι πιο σημαντικά από ότι με άλλα είδη συσκευών.

  Ένας άλλος από τους δημοφιλείς τύπους υπαίθριων προϊόντων για τον εξοπλισμό του συστήματος εξαερισμού είναι η δομή του αέρος. Είναι τοποθετημένα σε σοφίτες των κτιρίων για να αερίζουν χώρο κάτω από την οροφή. Παράγεται από μέταλλο ή από κλιματικά ανθεκτικό πλαστικό, το οποίο δεν φοβάται υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία, υπεριώδη ακτινοβολία. Τα επικεφαλής προϊόντα και οι διατάξεις ανοίγματος (σε μεντεσέδες) επιτρέπουν την πρόσβαση στον αγωγό εξαερισμού. Αυτή η δυνατότητα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον αγωγό, αφαιρώντας τη σκόνη και άλλες μολυσματικές ουσίες εάν είναι απαραίτητο. Επίσης στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε ποιοτικά προϊόντα με φίλτρο και μάνδαλα (για τζάκια).

  Τα σχάρες διαφέρουν στους τύπους σχισμών - από την διάτρητη επιφάνεια έως τις εντελώς δυσδιάκριτες τρύπες, από τα ρολά πρωτοτύπων έως τις σχεδιαστικές λύσεις με ένα ενδιαφέρον σχέδιο.

  Μορφές και μεγέθη

  Οι σύγχρονες μάσκες εξαερισμού έχουν ένα διαφορετικό, μερικές φορές το πιο αδιανόητο σχήμα, το οποίο είναι πολύ βολικό για όσους πρέπει να παραλάβουν ένα προϊόν για ένα συγκεκριμένο τύπο εσωτερικού σχεδιασμού.

  Στα καταστήματα θα σας προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα πλεγμάτων με διάφορα σχήματα, μεταξύ των οποίων:

  • Πολυγωνικά (υπάρχουν ακόμα έξι και οκταγωνικά).
  • οβάλ?
  • τετράγωνο και ρομβοειδές.
  • ορθογώνιο;
  • στρογγυλή.

  Τα πλέγματα εξαερισμού με τη μορφή τετραγώνου και ορθογωνίου είναι πιο απαιτητικά, καθώς επιτρέπουν την ορθολογική χρήση του χώρου των τοίχων. Μέσα από αυτά, θα δημιουργηθεί μια ροή στροβίλου, η οποία θα βοηθήσει να διαταράξει την κίνηση του αέρα που δεν είναι καθαρή.

  Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε προϊόντα με τις παραμέτρους 15x15 cm, 24x24 cm, 37,5x37,5 και περισσότερο.

  Υπάρχουν συνιστώμενοι περιορισμοί μεγέθους, ανάλογα με τον τύπο του πλέγματος:

  • συνηθισμένες εξωτερικές γρίλιες - 150x300 cm.
  • ενισχυμένες εξωτερικές γρίλιες - 250x300 cm.
  • ενισχυμένες γρίλιες με κοίλες επιφάνειες - 300x300 cm.

  Υλικά και χρώματα

  Γαλλικά πλέγματα εξαερισμού

  Τα κύρια πλεονεκτήματα τους:

  • μεγάλη διάρκεια ζωής - περίπου 10 χρόνια?
  • εξαιρετική δύναμη.
  • αντοχή σε σοβαρές επιπτώσεις.

  Τέτοια lattices μπορεί να αρχίσει να σκουριάζει πολύ νωρίτερα από τη διάρκεια ζωής σε 10 χρόνια θα λήξει. Ένα από τα σημαντικά μειονεκτήματα αυτών των στοιχείων εξαερισμού είναι η πολύπλοκη εγκατάσταση και το σημαντικό βάρος.

  Αλουμινένια σχάρες

  Έχουν πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά:

  • αρκετά ελαφρύ και με κάποιο τρόπο ισχυρό, αν και πιο εύθραυστο από τα προϊόντα χάλυβα ·
  • Μη σκουριάζετε.
  • Μην φοβάστε τη διαφορά θερμοκρασίας και υγρασίας.
  • είναι ανθεκτικά σε διαφορετικές επιπτώσεις.
  • άξιος εμφάνισης.
  • εύκολο στην εγκατάσταση?
  • είναι φθηνές?
  • χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες.

  Το μειονέκτημα είναι ότι είναι αδύνατο να συνδυαστεί το αλουμίνιο με άλλα μέταλλα, ειδικά χαλκό.

  Ξύλο

  Αυτά τα προϊόντα εγκαθίστανται μόνο σε χώρους με βέλτιστο επίπεδο υγρασίας. Είναι αρκετά ακριβό. Χωρίς ένα ειδικό τύπο μοντέλων επεξεργασίας χάνεται γρήγορα η διακοσμητική τους έκκληση. Τις περισσότερες φορές αυτές οι συσκευές μπορούν να βρεθούν σε σάουνα ή λουτρά. Τα ξύλινα προϊόντα παράγονται μόνο για διακοσμητικούς σκοπούς, μπορούν να κατασκευαστούν από πολύτιμο ξύλο και ένα σχέδιο πάνω στην επιφάνεια τους συνήθως αναπτύσσεται από έναν σχεδιαστή κατόπιν παραγγελίας.

  Πλαστικά

  Οι σχάρες από πλαστικό υψηλής ποιότητας δεν φοβούνται τις υψηλές θερμοκρασίες και τις αιχμές υγρασίας. Το κόστος τους είναι αρκετά αποδεκτό, το οποίο προσελκύει αγοραστές. Παράγονται σε διαφορετικούς τύπους και παραμέτρους (από 15 × 15 cm έως 30 × 30 cm). Αυτά τα πλέγματα έχουν ένα λεπτό πλέγμα, το οποίο προστατεύει τον εξαερισμό από το να εισχωρήσει σε έντομα ή σκόνη. Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτού του υλικού είναι ότι το πλαστικό μπορεί τελικά να γίνει κίτρινο, να εξασθενίσει ή να ξαναδοθεί.

  Χάλυβα

  Είναι αρκετά βαριές, αλλά πολύ ισχυρές. Είναι κατασκευασμένα για παραγγελία και κατασκευάζονται με τη βοήθεια χειροκίνητης συγκόλλησης. Για να τοποθετήσετε την κουκούλα σε μια τέτοια σχάρα, θα χρειαστεί να πάρετε για αυτήν μια σοβαρή στερέωση.

  Γύψος

  Αυτά τα πλέγματα θεωρούνται εξαιρετική προσθήκη σε κλασικούς εσωτερικούς χώρους, ειδικά αν περιέχουν άλλα στοιχεία γύψου. Τα σχάρες από άλλους τύπους υλικών που φαίνονται σε τέτοια δωμάτια δεν είναι πολύ αρμονικά, αλλά οι κατασκευές γύψου που καλύπτουν τις οπές εξαερισμού θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ενότητα του επιλεγμένου στυλ.

  Συσκευές από ορείχαλκο, χαλκό ή χαλκό είναι τα στοιχεία ενός πολυτελούς εσωτερικού χώρου. Όλα τα είδη μονογραμμάτων, κομψά και κομψά στολίδια - όλα αυτά είναι αυθεντικά χαρακτηριστικά αυτών των προϊόντων. Είναι διαθέσιμα για τοποθέτηση σε δάπεδα και τοίχους, μπορούν να βρεθούν σε περβάζια παραθύρων. Αρκετά σπάνια τέτοια μοντέλα χρησιμοποιούνται στην οροφή. Οι οικοδεσπότες προσφέρουν μια επιλογή από έναν ορισμένο αριθμό των ήδη υπάρχουσες επιλογές, αλλά πολλές εταιρείες είναι έτοιμες να προσφέρουν την παραγωγή τέτοιων προϊόντων με την παραγγελία ή να δημιουργήσετε εκ νέου με ένα πρόχειρο σχέδιο του ιδιοκτήτη σπιτιού.

  Παίζοντας με επιλογές χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε ένα πλέγμα στο γενικό υπόβαθρο ή να το κάνετε αόρατο, λαμβάνοντας το κάτω από τον χρωματισμό της κύριας επιφάνειας. Πολλοί ειδικοί συμβουλεύουν να επιλέξουν το προϊόν κάτω από τον χρωματισμό των προσόψεων του κτιρίου. Αλλά δεν πρέπει να ζείτε στο κόκκινο χρώμα του προϊόντος για πράσινο ή μπλε φόντο, αν δεν υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες του ίδιου χρώματος. Συχνά οι ράβδοι που έχουν χρώμα αντίθεση μπορούν να τροποποιηθούν αρμονικά και ακόμη και να διακοσμήσουν σημαντικά τη διακόσμηση του δωματίου, αλλά πρέπει να επιλεγούν έτσι ώστε να είναι σε αρμονία με άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Για παράδειγμα, μια μαύρη ή καφέ μάσκα σε ένα ελαφρύ δάπεδο ή οροφή θα είναι ευπρόσδεκτη.

  Πώς να επιλέξετε το σωστό;

  Για να διασφαλίσετε ότι το πλέγμα σας έχει εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, θα πρέπει να το επιλέξετε σωστά. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δοθεί προσοχή σε ορισμένες στιγμές κατά το σχεδιασμό της δομής ή με απευθείας επιλογή του ίδιου του στοιχείου.

  • Αξίζει να σκεφτούμε πού θα τοποθετηθεί το πλέγμα. Επιλέξτε το προϊόν με τέτοιο τρόπο ώστε ο σχεδιασμός του να φαίνεται πιο αρμονικά στο σχεδιασμό του δωματίου ή της πρόσοψης.
  • Είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε, πριν από την απόκτηση του πλέγματος, τι ακριβώς χρειάζεστε ένα σχέδιο, ένα σχήμα, μια μορφή, ένα χρώμα. Σκεφτείτε, πρέπει να έχετε μια μάσκα με τη δυνατότητα προσαρμογής ή χωρίς αυτό. Μεγάλο μέρος της επιλογής εξαρτάται από το πού θέλετε να τοποθετήσετε το προϊόν.
  • Δώστε προσοχή στον συντελεστή του ζωντανού τμήματος. Είναι υπεύθυνος για τον καλό εξαερισμό όλων των χώρων του σπιτιού.
  • Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει το μέγεθος του προϊόντος. Η τρύπα στην οποία θα εγκατασταθεί το πλέγμα θα πρέπει να ταιριάζει πλήρως με τις διαστάσεις του πλέγματος.
  • Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ή με λανθασμένη εγκατάσταση τα προϊόντα αυτά μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο στην εισροή καθαρού αέρα. Για το λόγο αυτό, πρέπει να επιλέξετε τις συσκευές όσο το δυνατόν πιο στενά. Με ορισμένες αμφιβολίες, είναι καλύτερο να πάρετε μια ειδική συμβουλή.

  Εγκατάσταση

  προϊόν Πρόσοψη για εξαερισμό έχει πολλά στοιχεία: καρέ-φλάντζα, διαφορετικά τυφλή μεγέθους (με τη μορφή πτερυγίων ή ελασμάτων), λυγισμένο σε γωνία 45 μοιρών, το πλέγμα προστασίας. Το τελευταίο στοιχείο είναι απαραίτητο για την προστασία των χώρων από τα απορρίμματα και τα έντομα. Το σύστημα στις πλευρές είναι εφοδιασμένο με ειδικές οπές ή διαχωριστικά για την ασφαλή τοποθέτησή του στον τοίχο.

  • Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε όλα τα απαραίτητα υλικά: το ίδιο το προϊόν και τις βίδες που είναι κατάλληλες για εγκατάσταση. Επίσης μπορεί να χρειαστείτε ένα ειδικό εργαλείο - ένα τρυπάνι και ένα κατσαβίδι.
  • Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι ο επιλεγμένος σχεδιασμός είναι κατάλληλος για το σύστημα εξαερισμού σύμφωνα με τις παραμέτρους. Για να το κάνετε αυτό, απλώς βάλτε το στο άνοιγμα του άξονα εξαερισμού.
  • Φροντίστε να σημειώσετε στον τοίχο εκείνα τα σημεία στα οποία θα βιδωθούν οι βίδες.
  • Στη συνέχεια, κάντε τρύπες με κάποια διάμετρο.
  • Αφαιρέστε το πλαίσιο της σχάρας.
  • Το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση του πλαισίου στην οπή εξαερισμού. Χρησιμοποιώντας βίδες, βιδώνεται στον τοίχο.
  • Το τελευταίο στάδιο θα είναι η επιστροφή στον τόπο του μέρους με τα blinds. Πρέπει να τοποθετηθεί ξανά στο πλαίσιο.

  Αυτός ο τύπος περιγραφής της διαδικασίας εγκατάστασης υπολογίζεται κατά μέσον όρο και μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο και τον σκοπό των πλεγμάτων.

  Ορισμένα είδη προϊόντων μπορούν να τοποθετηθούν διαφορετικά και θα κρατηθούν στον τοίχο χρησιμοποιώντας ειδικά διαχωριστικά. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των σχάρων δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο και μπορείτε να χειριστείτε την εγκατάσταση χωρίς τη βοήθεια ειδικού.

  Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης μιας μάσκας εξαερισμού, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Γρίλιες αλουμινίου για αερισμό

  αλουμινένια σχάρα 0; hotKeyText.join (''): '' ">

  Συνεχίζοντας τη χρήση του AliExpress αποδέχεστε τη χρήση των cookies (δείτε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Μπορείτε να προσαρμόσετε τις Προτιμήσεις Cookie στο μενού αριστερά.

  • Καλύτερος αγώνας
  • Τιμή (χαμηλή προς υψηλή)
  • Τιμή (υψηλή προς χαμηλή)
  • Αριθμός παραγγελιών
  • Βαθμολογία πωλητή
  • Η ημερομηνία προστέθηκε (από νέα σε παλιά)

  Δεν βρέθηκαν προϊόντα

  Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για "αλουμινένια σχάρα".

  Δεν βρέθηκαν προϊόντα

  Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για "αλουμινένια σχάρα".

  Γρίλιες εξαερισμού αλουμινίου

  Μιλώντας για το σύστημα εξαερισμού, πρέπει να πούμε ότι εκτός από τις πλαστικές γρίλιες, το αλουμίνιο είναι επίσης πολύ δημοφιλές και σε ζήτηση σήμερα. Δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι η σχάρα εξαερισμού φέρει μόνο μια διακοσμητική λειτουργία, αφού στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Από αυτή εξαρτάται από πολλές απόψεις η ένταση της ροής του αέρα, καθώς και η αποτελεσματικότητα του συστήματος αερισμού γενικά, επομένως, η επιλογή κατάλληλων σχάρων πρέπει να προσεγγίζεται με κάθε ευθύνη.

  Χαρακτηριστικά προφίλ αλουμινίου για σχάρες εξαερισμού

  Λόγω της εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση διεργασίες, αντέχουν αλλαγές στη θερμοκρασία, την υγρασία και μικρά φυσική επίδραση του πλέγματος αλουμινίου είναι η πλέον κατάλληλη για πολλά συστήματα εξαερισμού. Η ευκολία του υλικού είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα εδώ, επιτρέποντας την επίτευξη υψηλής αξιοπιστίας και αντοχής όσον αφορά την αποτελεσματική και άξια προσκόλληση. Τυχόν προβλήματα με την εγκατάσταση δεν τίθεται εδώ ως συνήθως πακέτο με τα μπαρ είναι ειδικές βίδες και πλαστικά ούπατ, έτσι ώστε να εκτελέσει την εγκατάσταση μπορεί, κατ 'αρχήν, κάθε πρόσωπο που είναι φίλοι με το εργαλείο υδραυλικά.

  Ευρύ φάσμα προϊόντων ποιότητας

  Η εταιρία μας Arktos προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μοντέρνων πινάκων εξαερισμού αλουμινίου, που μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην κυκλοφορία του αέρα. Η δική του παραγωγή είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, μηχανήματα και εξοπλισμό, λόγω των οποίων τα παραγόμενα μοντέλα σχάρων επιτυγχάνονται ποιοτικά και αξιόπιστα. Η πλήρης συμμόρφωση με τα πιστοποιητικά τεχνικής και περιβαλλοντικής συμμόρφωσης επιβεβαιώνεται από έγγραφα και επομένως όλες οι γρίλιες αερισμού που προσφέρουμε θα διαρκέσουν πολύ καιρό.

  Τα μοντέλα σχάρων αλουμινίου που παρουσιάζονται από εμάς περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Turbolizing διανομέων αέρα 1 ΒΔΤ, 2 ΒКТ, 1 ΒΚΤΡ, 2 ΒΚΤ
  • Τα κυψελοειδή πλέγματα РСР-К, РСН-К
  • Πλέγματα με σταθερές περσίδες τύπου ALR, ALN-K, ADR-K
  • Διανομείς αέρα ακροφυσίων 1ΣΔΚ, 2ΣΔΚ, 3ΣΔΚ
  • Τα σχάρες σχισμών ALS, APC και ABC
  • Πλέγματα με ρυθμιζόμενα κελιά
  • Συγκροτήματα για αεραγωγούς KMU, KMN, PDR, KVT

  Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάθε πλέγμα μπορεί να χρησιμεύσει αποτελεσματικά μόνο εάν έχει επιλεγεί σωστά, με βάση την ικανότητα του συστήματος εξαερισμού και κλιματισμού. Για το λόγο αυτό, η εγκατάσταση της μάσκας πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματίες και πριν από αυτό θα πρέπει να προετοιμαστεί ένα σχέδιο στο οποίο θα αντικατοπτρίζονται όλα τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος.

  Όταν επιλέγετε μια κατάλληλη μάσκα εξαερισμού αλουμινίου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

  • Εξυπηρέτηση των σχάρων
  • Τόπος εγκατάστασης (τοίχου, οροφής, δαπέδου)
  • Η χρωματική κλίμακα, η οποία πρέπει να είναι σε αρμονία με το σχεδιασμό ενός συγκεκριμένου δωματίου
  • Αεροδυναμικές και ηχητικές ιδιότητες
  • Είτε απαιτείται προσαρμογή θέσης είτε όχι
  • Χρειάζεστε ένα μικρό πλέγμα για την προστασία από τα έντομα;
  • Χαρακτηριστικά εγκατάστασης και είδη συνδετήρων

  Το αλουμίνιο ταιριάζει καλύτερα στη δημιουργία μιας σχάρας εξαερισμού, επειδή έχει τις απαραίτητες ιδιότητες και επομένως τα προϊόντα που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό είναι τα πιο δημοφιλή. Μια ειδική επίστρωση πολυμερών σας επιτρέπει να προστατεύετε αξιόπιστα τη σχάρα αερισμού από τυχόν γρατζουνιές και σκόνη που εγκαθίσταται στην επιφάνεια της. Ταυτόχρονα, μην ξεχάσετε να σκουπίζετε περιοδικά τη σχάρα από τη βρωμιά και τη βρωμιά, γιατί μόνο αυτό θα προστατεύει τον κλιματισμό και τον εξαερισμό από υπερθέρμανση και βλάβες.

  Ανθεκτική λειτουργία των προϊόντων

  Το ευρύ πεδίο των δικτύων αυτών περιλαμβάνει όχι μόνο τα συστήματα κλιματισμού, αλλά και τη θέρμανση του αέρα, τον εξαερισμό και την ανακατανομή των ροών. Εκτός από την τυποποιημένη εφαρμογή σε τέτοια συστήματα, οι γρίλιες εξαερισμού αλουμινίου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε διακοσμητικά πάνελ θερμαντικών συσκευών, καθώς και σε αγωγούς θέρμανσης για τζάκια.