Ανεμοστάτες και η χρήση τους

Ανεμοστάτες - αερομεταφερόμενες συσκευές σχεδιασμένες να διανέμουν μάζες αέρα σε κλειστό χώρο. Χρησιμοποιούνται ως στοιχεία των συστημάτων εξαερισμού. Ταυτόχρονα, όλες οι υπάρχουσες ανεμοστρώσεις υπόκεινται σε αρκετά αυστηρές κλιματικές απαιτήσεις.

Για την παραγωγή αυτών των αερομεταφερόμενων συσκευών χρησιμοποιείται φύλλο χάλυβα ή προφίλ αλουμινίου. Κατά κανόνα, οι ανεμοστάτες είναι βαμμένοι σε λευκό, αλλά είναι επίσης δυνατή και η χρήση άλλων χρωμάτων.

Τύποι ανεμοστατών

Όλα τα υπάρχοντα ανεμοστάτες χωρίζονται σε δύο κύριους τύπους: εξάτμιση και παροχή.

Ο εξαερωτήρας είναι σχεδιασμένος για να παρέχει εξαγωγή και εξαερισμό. Κατά συνέπεια, ο ανεμοθώρακας παροχής αέρα δημιουργεί εισροή αέρα στο δωμάτιο. Υπάρχει επίσης μια συνδυασμένη έκδοση της έκδοσης - ένας αναισθητοποιητής για παροχή και εξάτμιση.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των συσκευών αυτού του τύπου είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους με ψηλά ταβάνια, κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία για τις περιοχές παραγωγής.

Τα συστατικά του ανοσοστατικού είναι:

 • Στέγαση;
 • Σύζευξη.
 • Χωρίσματα.
 • Η βαλβίδα ρύθμισης.
 • Ανάρτηση ανάρτησης.
 • Τέλος βύσματος

Ανά τύπο εγκατάστασης υπάρχει ένας αναισθητήρας οροφής ή τοίχος. Οι συσκευές αυτού του τύπου είναι σταθεροποιημένες με τρεις τρόπους: προς τους διαδρόμους, προς την οροφή χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη βίδα, στο κιβώτιο σύνδεσης.

Τα τετράγωνα αναιμοστάτες ST-KV, ST-KV / B

Το πιο συνηθισμένο σήμερα είναι ο τετραγωνικός αναισθητοποιητής. Ένα σαφές παράδειγμα αυτού μπορεί να θεωρηθεί ένας αναισθητήρας 600x600, ο οποίος είναι κατάλληλος για σχεδόν όλες τις συνθήκες.

Υπάρχουν οι ακόλουθες εκδόσεις συσκευών αυτού του τύπου: basic, L, U, I, H.

Πλατεία διαχύτη οροφής (ανεμοστάτης)

Πλατεία διαχύτη οροφής (ανεμοστάτης)

Η εταιρεία AVA Technologies προτίθεται να αγοράσει ένα τετραγωνικό διαχύτη οροφής (ανεμοστάτης), το οποίο είναι το τελικό στοιχείο του συστήματος εξαερισμού και είναι υπεύθυνο για την κίνηση του αέρα στο δωμάτιο.

Οι διαχυτήρες θα πρέπει να παρέχουν καθαρό αέρα στις εγκαταστάσεις, επομένως είναι απαραίτητη μια τετραγωνική διάχυτη οροφή (ανεμοστάτης) σε κτίρια κατοικιών και γραφείων. Ανάλογα με το σχεδιασμό, ο τετραγωνικός διαχύτης οροφής (ανεμοστάτης) μπορεί να ρυθμιστεί και να ρυθμιστεί. Τα αναισθητικά χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την παροχή αέρα στους χώρους αλλά και για την αλλαγή της κατεύθυνσής του.

Η εταιρεία μας παρέχει χαμηλές τιμές χονδρεμπόρων και λιανικών πωλήσεων στη Μόσχα και σε γραφεία σε ολόκληρη τη Ρωσική Ομοσπονδία. Το κόστος τετραγωνικής διάχυσης οροφής (ανεμοστάτης) αναφέρεται στον τιμοκατάλογο και στην ενότητα για κάθε τύπο.

Οι ειδικοί της AVA Technologies θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον τύπο του διαχύτη και το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας παρέχει υπηρεσία εγγύησης και μετά την εγγύηση των προϊόντων. Οι ειδικοί μας θα πραγματοποιήσει ένα τηλέφωνο και on-line επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με την επιλογή των προϊόντων με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη, σε τιμή που αντανακλάται στον τιμοκατάλογο, την ποσότητα, το κόστος και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που προσφέρονται.

Οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των γραφείων AVA Technologies Company, πώς να πάρει σε αυτά τα γραφεία στις πόλεις Εκπαίδευσε την περιφέρεια της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης, Καζάν (Δημοκρατία του Ταταρστάν), Νοβοσιμπίρσκ, Κρασνοντάρ και Κουρσκ, ανατρέξτε στην ενότητα «Επαφές».

Γράψτε και έρχονται στη διεύθυνση: 109428, Μόσχα, Λεωφόρος Ryazan, 10, κτίριο 2, 5ος όροφος, γραφεία 503 και 505 /

Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Καλέστε μας και καλέστε 8 (495) 252-04-72.

SCD τετράγωνο αναιροστάτης οροφής

Βρίσκεται σε τμήματα

+7 (495) 230-10-82 πολλαπλών καναλιών

(Δευτέρα - Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 19:00, Παρ από τις 8:30 έως τις 18:00)

Κεντρική αποθήκη: Μόσχα,
Stupinskiy proezd σπίτι 1, κτίριο 22, αποθήκη αριθμός 5
e-mail: [email protected]

ΟΛΟ-ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΩΝ LLC "1001 FASTENERS"
Το "1001 FASTENERS" είναι εμπορικό σήμα και αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του νόμιμου κατόχου. Πιστοποιητικό Rospatent Νο. 349341
Η αντιγραφή του υλικού είναι δυνατή μόνο με τη γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας LLC 1001 KREPEZH
Οι πληροφορίες στον ιστότοπο 1001krep.ru δεν είναι δημόσια προσφορά.

Αν το ΕΣΕΙΣ είναι μια χονδρική προσφορά,
βιομηχανική ή κατασκευαστική οργάνωση για ΕΣΕΙΣ υπάρχουν ειδικές συνθήκες

Διαχυτές και ανεμοστάτες

Διαχυτήρες και ανιοστατικά - η βάση της διανομής αέρα

Τα σημαντικότερα βοηθητικά στοιχεία του συστήματος εξαερισμού, τα οποία εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη και ασφαλή λειτουργία του, είναι διαχυτήρες και ανεμοστάτες. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε συστήματος εξαερισμού και κλιματισμού που είναι υπεύθυνο για την ποιότητα της διανομής αέρα στο δωμάτιο.

Διαχυτές είναι μικρές πλατφόρμες λαμπτήρων διαμέτρου 10 έως 20 cm, είναι κατασκευασμένες από χάλυβα ή πλαστικό και χρησιμοποιούνται σε οικιακούς και διοικητικούς χώρους με σχεδόν οποιοδήποτε ύψος οροφής. Αυτά τα στοιχεία του συστήματος εξαερισμού είναι σε θέση να ρυθμίζουν τη ροή αέρα - την παροχή και την απομάκρυνση του αέρα σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, οι διαχυτήρες είναι στρογγυλοί, ορθογώνιοι και σχισμένοι.

Ανεμοστάτες Οι συσκευές απελευθέρωσης οροφής είναι σχεδιασμένες για θέρμανση αέρα και κλιματισμό σε διάφορα δωμάτια με ύψος οροφής τουλάχιστον 4 μέτρων. Τα ανεμοστρώματα είναι ορθογώνια και στρογγυλά, κατασκευασμένα από γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα και πιο συχνά βαμμένα σε λευκό, αλλά είναι δυνατόν να βαφτούν σε οποιοδήποτε άλλο, σύμφωνα με τον κατάλογο RAL. Εγκαταστήστε ανεμόστρωμα στην οροφή ή στον τοίχο ενός συγκεκριμένου δωματίου.

Όλοι οι ανεμοστάτες χωρίζονται σε εξατμίσεις (για εξαερισμό και εξαγωγή στο δωμάτιο) και τροφοδοτούν τον αέρα - εξυπηρετώντας την εισροή καθαρού αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Τα ανεμοστάτες είναι πολύ παρόμοια με τα διαχυτικά, αλλά όχι μόνο ρυθμίζουν τον όγκο της ροής του αέρα αλλά αλλάζουν και την κατεύθυνση. Μέσα στον αναισθητήρα υπάρχουν δύο πλάκες που μπορούν να μετατοπιστούν το ένα σε σχέση με το άλλο, αλλάζοντας έτσι την διατομή του αγωγού εξαερισμού και τη ροή του αέρα.

Τα κύρια συστατικά του ανοσοστατικού συστήματος (ένας ανεμοθώρακας ή ένας ανεμοστάτης στην παροχή αέρα εκχύλισης) είναι: ένας σύνδεσμος. τελικό βύσμα? το σώμα? εσωτερικός αποσβεστήρας, ο οποίος ρυθμίζει την παροχή αέρα. αναστολή στήριξης.

Οι ανεμοστρώσεις και οι συσκευές διάχυσης που σας προσφέρει η εταιρεία σας είναι φτιαγμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, έχουν κομψό σχεδιασμό και είναι σε θέση να παρέχουν εξαερισμό και εξαερισμό στο σπίτι και το γραφείο σας.

Ανεμοστάτες και διαχυτές

Στο σύστημα αερισμού, όλα τα εξαρτήματα αλληλοσυμπληρώνονται και είναι εξίσου σημαντικά. Ο αέρας που οδηγούν οι ανεμιστήρες μέσω των αεραγωγών εισέρχεται στο δωμάτιο - και μετά πρέπει να κατανέμεται ορθολογικά, διαφορετικά η απόδοση του εξαερισμού θα είναι χαμηλή. Για τη διανομή χρειάζεται ένας αναιμοστάτης. Αγοράστε ανεμοστάτες και διαχυτήρες που μπορείτε να προμηθευτείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα "Stroykateka".

Ανεμοστάτης, η τιμή του οποίου είναι χαμηλή, συμβάλλει στην ομοιόμορφη κατανομή του καθαρού αέρα, η ίδια λειτουργία εκτελείται από διαχυτήρες. Ο ανεμοθώρακας μειώνει επίσης την ταχύτητα του καθαρού αέρα που προέρχεται από τον αγωγό και αυξάνει την ταχύτητα του αέρα κατά την έλξη. Ανάλογα με το αν τα ανεμοστρώματα είναι τοποθετημένα κοντά στον αγωγό εισαγωγής ή εξαγωγής, χωρίζονται σε παροχή και εξάτμιση.

Επίσης, οι διαχυτήρες διαχωρίζονται κατά τοποθεσία (πάτωμα, οροφή, τοίχος), σε σχήμα (στρογγυλό και τετράγωνο) και ενδεχομένως ρυθμιζόμενο (ρυθμιζόμενο και ανεξέλεγκτο). Ανεμοστάτης που ταιριάζει σωστά - είναι καθαρός και καθαρός αέρας στο δωμάτιο!

Τι είναι ένας αναιμοστάτης;

Ένας σημαντικός ρόλος στο μοντέρνο διαμέρισμα παίζει ο εξαερισμός. Παρέχει την απομάκρυνση από τις εγκαταστάσεις όλων των ανεπιθύμητων οσμών, την κατάλληλη κυκλοφορία του αέρα, την έγκαιρη αντικατάστασή του. Ταυτόχρονα, η κυκλοφορία δεν πρέπει να δημιουργεί περιττές "καιρικές συνθήκες" του διαμερίσματος. Ως εκ τούτου, μεγάλη σημασία έχει η δυνατότητα προσαρμογής της, ανάλογα με τις απαιτούμενες παραμέτρους της ανταλλαγής αέρα. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για διάφορα εξατομικευμένα στοιχεία εξαερισμού, ένα από τα οποία είναι ο ανεμοστάτης.

Τι είναι ένας αναιμοστάτης;

Η αρχή του αναισθητικού είναι απλή. Αυτό το στοιχείο εξαερισμού είναι μια πλάκα, συνήθως στρογγυλή, προσαρμοσμένη στο σώμα με βίδα. Μια τέτοια σύνδεση επιτρέπει, περιστρέφοντας την πλάκα, να αλλάζει η ποσότητα αέρα που διέρχεται μέσω της δομής. Ο ανεμοστάτης, όπως οι σχάρες εξαερισμού και οι διαχυτήρες, επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή του εισερχόμενου αέρα μέσα από το δωμάτιο, αλλά διαφέρει από αυτές από τη δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα.

Τύποι ανεμοστατών

Με το ραντεβού, οι συσκευές χωρίζονται σε τρεις ομάδες:

 1. Για την παροχή καθαρού αέρα σε κλειστά δωμάτια - τροφοδοτήστε αέρα. Κατά κανόνα, έχουν μια κοίλη επιφάνεια.
 2. Για τον εξαερισμό και την άντληση από τα δωμάτια ανεπιθύμητων οσμών και υπερβολικής υγρασίας - εξάτμισης. Η επιφάνεια τους έχει κυρτό σχήμα, οπότε ο αέρας είναι ευκολότερο να εισέλθει στον αγωγό εξαερισμού.
 3. Συνδυασμός συνδυάζει τις λειτουργίες των δύο τύπων που αναφέρονται παραπάνω. Κατά κανόνα, αποτελούνται από δύο πλάκες. Εάν χρησιμοποιείται ο γενικός αναισθητήρας για το σχέδιο, τότε και οι δύο πλάκες σχηματίζουν δύο κενά σχισμής. Όταν απαιτείται μόνο καθαρός αέρας, μία από τις σχισμές καλύπτεται από μια κατάλληλη πλάκα.

Τα ανεμοστάτες μπορούν να είναι στρογγυλά ή ορθογώνια. Είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, γαλβανισμένο χάλυβα ή αλουμίνιο. Η επιλογή του υλικού από το οποίο κατασκευάζεται το στοιχείο θα πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπόψη το μικροκλίμα του χώρου όπου θα λειτουργήσει:

 • Για μπάνια, ντους και δωμάτια με υψηλή υγρασία, είναι προτιμότερο να παίρνετε μια συσκευή κατασκευασμένη από πλαστικό.
 • Εάν σχεδιάζεται η παροχή θερμαινόμενης ροής αέρα στο δωμάτιο, είναι πιο αξιόπιστη η επιλογή ενός μεταλλικού αναισθητήρα, είναι πιο ανθεκτικό στα φορτία θερμοκρασίας.

Η ροή αέρα μπορεί να ελέγχεται μηχανικά ή αυτόματα. Στην πρώτη περίπτωση, η θέση της πλάκας πρέπει να αλλάξει χειροκίνητα. Ο αυτόματος έλεγχος είναι πολύ πιο βολικός, αλλά απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση και εγκατάσταση διακόπτη.

Χαρακτηριστικά συσκευής

Τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής είναι:

 • Συνολικές διαστάσεις. Για τα στρογγυλά μοντέλα, αυτή είναι η διάμετρος, και για τα ορθογώνια μοντέλα, το μήκος και το πλάτος του στοιχείου. Πρέπει να επιλέγονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αντιστοιχούν στις διαστάσεις των αγωγών εξαερισμού.
 • Η απόσταση στην οποία κινείται η πλάκα.

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά μαζί καθορίζουν την ελάχιστη και τη μέγιστη επιφάνεια του ανοίγματος σχισμής μέσω του οποίου περνά ο αέρας. Στη συσκευασία της συσκευής τοποθετείται συνήθως το εύρος της χωρητικότητάς της - ο όγκος του αέρα που διέρχεται από τον αναισθητήρα ανά μονάδα χρόνου.

Εγκατάσταση ανεμοστατών

Η εγκατάσταση της συσκευής πραγματοποιείται στο στάδιο της κατασκευής. Υπάρχουν διάφοροι βασικοί τρόποι τοποθέτησης αυτού του στοιχείου εξαερισμού:

 1. Το προϊόν είναι τοποθετημένο απευθείας στην οροφή ή στα τοιχώματα του δωματίου χρησιμοποιώντας βίδες αυτοκαθαρισμού ή διασταυρώσεις.
 2. Κατά την εγκατάσταση, χρησιμοποιείται ένα κουτί διακλάδωσης.

Η τοποθέτηση του ανομοστατικού πρέπει να πραγματοποιείται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείεται η εγκατάσταση πρόσθετων αγωγών εξαερισμού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη για σοβαρές επισκευές στο δωμάτιο. Επιπλέον, ο ανεμοθώρακας πρέπει να ταιριάζει αρμονικά στο συνολικό εσωτερικό του δωματίου. Έτσι χωρίς ακριβή σχεδιασμό δεν μπορεί να κάνει.

Τα παραμικρά σφάλματα κατά την εγκατάσταση της συσκευής, όπως η κλίση ή η αστάθεια του σχεδιασμού, μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπαρκή λειτουργία. Επομένως, συνιστάται η ανάθεση της εγκατάστασης σε επαγγελματίες.

Διαφορές μεταξύ ανεμοστάτη και διαχύτη

Συχνά κατά τον σχεδιασμό του εκσυγχρονισμού του συστήματος εξαερισμού, οι κάτοικοι συγχέουν αυτά τα δύο στοιχεία. Στην εμφάνιση, είναι στην πραγματικότητα, με την πρώτη ματιά, παρόμοια. Στην πραγματικότητα, η διαφορά μεταξύ τους είναι αρκετά σημαντική: ο διαχύτης, σε αντίθεση με τον ανεμοστάτη, δεν έχει τη λειτουργία της ρύθμισης της ροής του αέρα που περνά μέσα από αυτό. Μπορείτε να εγκαταστήσετε επιπλέον σχάρες μόνο σε ορισμένα μοντέλα. Ο διαχύτης έχει μεγαλύτερη απόδοση και σημαντική γωνία διασποράς των εκτοξευτών αέρα.

Τι είναι ένας ανεμοστάτης αερισμού: τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και τα σημεία αναφοράς

Μια από τις προϋποθέσεις για ένα άνετο μικροκλίμα στο σπίτι είναι η επαρκής κυκλοφορία του αέρα. Με την τοποθέτηση του κλιματικού συστήματος του δωματίου, είναι επιθυμητό να προβλεφθεί η δυνατότητα ομαλής ρύθμισης της έντασης των αεριωθουμένων.

Οι ανεμοστάτες αντιμετωπίζουν αυτό το καθήκον. Πριν επιλέξετε έναν διανομέα αέρα, θα πρέπει να καταλάβετε τι είναι ο ανεμοθώρακας αερισμού και πώς να επιλέξετε ένα μοντέλο με βάση συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας.

Χρήση του ανεμοθραύστη στο σύστημα εξαερισμού

Ανεμοστάτης - το τελικό στοιχείο του συστήματος, υπεύθυνο για την ομοιόμορφη κατανομή των αέριων μαζών σε περιορισμένο χώρο. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια εναλλακτική εκδοχή του διαχύτη ή της συνηθισμένης μάσκας εξαερισμού.

Η συσκευή χρησιμοποιείται ενεργά στους αγωγούς θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, τόσο για κατοικίες όσο και για βιομηχανικά κτίρια. Το κύριο καθήκον του ανεμοθραύστη είναι ο σχηματισμός και η διανομή της ροής αέρα που εισέρχεται στο δωμάτιο από το εξωτερικό ή το αντίστροφο, κατευθυνόμενο προς το σωλήνα εξάτμισης.

Το "Plafond" είναι υπεύθυνο για μια σειρά πρόσθετων αλλά όχι λιγότερο σημαντικών λειτουργιών:

 • ρύθμιση του όγκου του παρεχόμενου αέρα.
 • εξάλειψη των ρευμάτων - η συσκευή παρέχει αεροδιαπερατότητα, λόγω της οποίας η πιθανότητα εμφάνισης των αεραγωγών ισοπέδωσε,
 • αποτελεσματικός αερισμός του δωματίου - οι εκτοξευτήρες φρέσκου αέρα καλύπτουν όλο το εσωτερικό του δωματίου.
 • επικαλυπτόμενο άνοιγμα μιας γραμμής αέρα.

Ορισμένα μοντέλα διανομέων αέρα είναι εφοδιασμένα με στοιχείο φίλτρου, το οποίο κρατά τα σωματίδια σκόνης από τον εισερχόμενο εξωτερικό αέρα.

Τυπική συσκευή και αρχή λειτουργίας

Η κατασκευή του αναισθητικού είναι εξαιρετικά απλή. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει:

 • στρογγυλό σώμα?
 • συνδετήρας συναρμολόγησης
 • φλάντζες ρυθμιζόμενα χωρίσματα?
 • δίσκος με ράβδο με σπείρωμα.

Ένα διαχωριστικό εισάγεται μέσα στον αγωγό εξαερισμού με μια βίδα ρύθμισης και μια κινητή πλάκα.

Όταν το κάλυμμα κινείται αριστερόστροφα, το διάκενο μετάδοσης αυξάνεται, αντίστοιχα, η εισροή ή η εκροή αέρα αυξάνεται. Η διείσδυση της συσκευής αυξάνεται όταν η πλάκα περιστρέφεται δεξιόστροφα.

Καταστατικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά

Ανάλογα με τη φύση της κατανομής και της κατεύθυνσης των αεριωθουμένων, υπάρχουν τρεις τύποι ανεμοστράκων: είσοδος, εξάτμιση και γενική.

Ο διανομέας αέρα του τύπου παροχής αέρα είναι εξοπλισμένος με ασπίδα, κοίλη προς τα μέσα. Το σχήμα της πλάκας έχει ελάχιστη αεροδυναμική αντίσταση, έτσι ώστε οι μάζες του αέρα κατανέμονται ομοιόμορφα.

Στον αναισθητήρα εξαγωγής, το εξωτερικό κάλυμμα έχει ένα στρογγυλό, απαλό σχήμα για αποτελεσματική εξάλειψη του αέρα εξαγωγής.

Ο γενικός ανεμοθρευτής τροφοδοσίας και εξάτμισης είναι εξοπλισμένος με δύο καπάκια διαχύτη. Χρώματα εφαρμογής του συνδυασμένου μοντέλου:

 • όταν εγκαθίσταται σε σύστημα εξάτμισης, επιτρέπεται η ταυτόχρονη χρήση δύο εγκοπών που σχηματίζονται από τις πλάκες.
 • η εργασία στο σύστημα εξαερισμού εισαγωγής συνεπάγεται το άνοιγμα ενός διακένου που δημιουργείται από την κοίλη ασπίδα. Σε αυτή την περίπτωση, η θύρα εξάτμισης πρέπει να είναι κλειστή.

Η επιλογή του κατάλληλου τρόπου πραγματοποιείται χειροκίνητα - εγκαθίσταται μια τεχνολογική υποδοχή με το επιθυμητό μέγεθος.

Ανοσοστατικός και διάχυτος: ομοιότητες και διαφορές

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο συσκευές εκτελούν παρόμοια καθήκοντα, η αρχή της λειτουργίας των διανομέων αέρα ποικίλλει. Από μόνη της, ο διαχύτης δεν έχει σχεδιαστεί για να ρυθμίζει την απόδοση.

Η κλίση των πτερυγίων του διαχύτη εισαγωγής και εξαγωγής είναι σταθερή και διατίθενται διάφορες τροποποιήσεις των χειροκίνητων πτερυγίων ελέγχου για τη διόρθωση του όγκου της ροής του αέρα.

Κριτήρια επιλογής διανομέα αέρα

Προσδιορισμός της βέλτιστης μοντέλου διάχυσης θα πρέπει να βασίζεται στην αξιολόγηση ενός αριθμού παραμέτρων: την παρασκευή του υλικού, το μέγεθος της συσκευής, το εύρος λειτουργίας των πλακών και την περιοχή του ανοίγματος διακένου. Όλα τα κριτήρια επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες λειτουργίας.

Υλικό κατασκευής: το οποίο είναι πιο πρακτικό και ανθεκτικό

Τα ελαφρά υλικά χρησιμοποιούνται στην παραγωγή: αλουμίνιο, πλαστικό ή γαλβανισμένο χάλυβα. Αποκλειστικές επιλογές είναι από ξύλο. Κάθε προϊόν έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Μέταλλο. Χαρακτηριστικό των μεταλλικών προϊόντων - αντοχή και ανθεκτικότητα. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα - ένα πανέμορφο εξωτερικό ντιζάιν, σε συνδυασμό με διαφορετικά στυλ στο εσωτερικό.

Τα μειονεκτήματα είναι: υψηλό κόστος και περίπλοκη εγκατάσταση λόγω του μεγάλου βάρους.

Τα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα τοποθετούνται σε λουτρά, σάουνες ή θαλάμους καύσης.

Πλαστικά. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των πολυμερών ανιοστατικών:

 • αντοχή στην υγρασία - δεν είναι εκτεθειμένη στη διάβρωση, όπως το μέταλλο, και δεν υποκύπτουν στην σήψη όπως το ξύλο.
 • ελαφρύ βάρος και εύκολη εγκατάσταση.
 • μια ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων?
 • ανεξιχνίαστη φροντίδα και συντήρηση.
 • χαμηλό κόστος.

Πλαστικοποιητές που χρησιμοποιούνται συνήθως στην καθημερινή ζωή, τα εμπορικά, τα γραφεία και τα δημόσια κτίρια. Τα προϊόντα είναι καλά αποδεδειγμένα σε βρεγμένα δωμάτια (ντους, πλυντήριο, κουζίνα, πισίνα, μπάνιο).

Αρνητικές πτυχές του πλαστικού: χαμηλή αντοχή και αδυναμία χρήσης μάζας θερμού αέρα για "άντληση".

Το δέντρο. Αυτά τα δείγματα σπάνια φαίνονται, χρησιμοποιούνται κυρίως όταν το απαιτεί ο σχεδιασμός του δωματίου. Οι ανεμοστρώσεις βλέπουν οργανικά στο εσωτερικό ενός ξύλινου σπιτιού, μπανιέρα ή σάουνα.

Αξιολόγηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του αναισθητικού

Μετά την επιλογή του τύπου του διανομέα (εξάτμισης ή εφοδιασμού), υπολογίζει τις συνθήκες λειτουργίας και να καθορίσει ένα κατάλληλο υλικό θα πρέπει να ταιριάζουν με το μοντέλο που βασίζεται σε τρεις παραμέτρους: το μέγεθος διάμετρος των ανοιγμάτων σχισμής και το εγκεφαλικό επεισόδιο βαλβίδας.

Διάμετρος. Το τμήμα της κεφαλής του αναισθητικού πρέπει να συγκριθεί με το μέγεθος του καναλιού του συστήματος εξαερισμού. Για παράδειγμα, κάτω από τον αγωγό αέρα 100 mm, είναι κατάλληλος ένας κατάλληλος διανομέας ανά 100 mm.

Τρύπα με σχισμές. Η παράμετρος καθορίζει το εύρος ζώνης της συσκευής. Η τροφοδοσία των δεικτών είναι η ρύθμιση του διακένου μέσω μιας φλάντζας. Σε μικρά μοντέλα με διάμετρο 80 mm, η συνοριακή επιφάνεια του ζωντανού τμήματος είναι 0,002 τ.μ., σε ανεμοστράτες μεγέθους 200 χιλ. Το μέγεθος φθάνει τα 0,009 τετραγωνικά μέτρα

Αποθέματα ισχύος. Ο δείκτης χαρακτηρίζει το μέγιστο άνοιγμα - την κίνηση του "plafond" κατά μήκος του φυσιολογικού. Όσο μεγαλύτερη είναι η διαδρομή της βαλβίδας, τόσο ευρύτερο είναι το εύρος λειτουργίας του αναισθητήρα. Η οριακή τιμή σε διαφορετικά μοντέλα φθάνει τα 8-30 mm.

Τύπος ελέγχου του αερισμού "φούσκα"

Τα περισσότερα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να ρυθμίζουν μηχανικά τη θέση του πιάτου. Ο τρόπος λειτουργίας της βαλβίδας διανομής αέρα ρυθμίζεται χειροκίνητα - απλώς μετακινηθείτε στο "plafond" δεξιόστροφα ή αντίστροφα.

Σε αυτή την περίπτωση, η ευκολία ελέγχου εξαρτάται από τη θέση του ανεμοθώρου. Με τοποθέτηση σε οροφή, είναι δύσκολο να αλλάξετε τη θέση του πιάτου. Για να απλοποιηθεί η εργασία, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια αυτόματη συσκευή με μονάδα ελέγχου.

Επισκόπηση δημοφιλών εμπορικών σημάτων και τροποποιήσεων

Στην αγορά των συστημάτων αερισμού, οι ανεμοστάτες αντιπροσωπεύονται από διαφορετικούς κατασκευαστές. Ο ηγέτης στις πωλήσεις είναι η παραγωγή αεραγωγών. Είναι άξια των διανομέων διαγωνισμού αέρα Dospel, Blauberg, Lessar και Systemair. Εξετάστε τις προτεινόμενες τροποποιήσεις των δημοφιλών κατασκευαστών με περισσότερες λεπτομέρειες.

Εξαεριστήρες - ένα ευρύ φάσμα αναισθημάτων

Η εταιρεία πωλεί έξι σειρές ανεμοστατών:

 • Α * ВР - συνδυασμένο πλαστικό.
 • A * VRF - γενικής χρήσης με πλαστική φλάντζα.
 • A * PR - εισερχόμενο πλαστικό.
 • A * PRF - τροφοδοσία με φλάντζα στερέωσης, υλικό κατασκευής - πλαστικό,
 • AM * VRF - παγκόσμιο μέταλλο με φλάντζα.
 • AM * VRF H - τροφοδοσία και εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τα συνδυασμένα ανεμοστάτες A * BP και A * VRF είναι κατασκευασμένα από πολυστερίνη ή πλαστικό ABS. Και τα δύο μοντέλα είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε τοίχο ή οροφή.

Η διαφορά - διαχύτες Α * WRF εξοπλισμένο με φλάντζα και το δαχτυλίδι σύσφιξης, επιτρέποντας τη γρήγορη και εύκολη να καθορίσει διαχύτη σε ventakanale.

Τα μοντέλα А200ΒΡ, А200ΒΡΦ και Α200 / 150ΒΡΦ είναι εξοπλισμένα με δύο ρυθμιστικά στοιχεία - αυτό παρέχει μια πιο ποιοτική ανακατανομή των αέριων μαζών.

Οι βαλβίδες αέρα A * PR και A * PRF διατίθενται σε δύο διαμέτρους: 150 mm, 200 mm. Αντίστοιχα χαρακτηριστικά των διανομέων αέρα:

 • Τομή - 0,011 και 0,012 τ.μ.
 • Η μέγιστη κίνηση της πλάκας κατά μήκος του κανονικού είναι 21 και 22 mm.

Το κόστος των πλαστικών διαχυτών αέρα χωρίς φλάντζα είναι 4-9 U., ανάλογα με τις διαστάσεις και την παρουσία της φλάντζας.

Τα μεταλλικά μοντέλα συνδυασμένων ανεμοστατών (AM * VRF και AM * VRFH) αντιπροσωπεύονται από τέσσερα τυπικά μεγέθη: 100, 125, 150 και 200 ​​mm.

Η τιμή για τα προϊόντα χάλυβα με πολυμερές στρώμα είναι 9-12 δολάρια ΗΠΑ, για ανεμοστρώματα από ανοξείδωτο χάλυβα - 25-100 δολάρια ΗΠΑ.

Dospel - Πολωνοί διανομείς αέρα

Η εταιρεία Dospel (Πολωνία) ειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού εξαερισμού και αξεσουάρ. Οι διανομείς αέρα αντιπροσωπεύονται από τρεις υποκατηγορίες:

 • AN * - συσκευές τροφοδοσίας από πλαστικό.
 • ANM * EV - ανεμοστρώματα μεταλλικών καυσαερίων ·
 • ANM * SV - Βαλβίδες τροφοδοσίας από μέταλλο.

Τα "Plafonds" της σειράς AN διατίθενται σε διαμέτρους 100, 125 και 150 mm. Το μέγιστο άνοιγμα του φύλλου φθάνει - 16, 13 και 21 mm.

Οι συλλέκτες εισόδου και εξαγωγής μετάλλων Dospen είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και επικαλυμμένες με σκόνη. Και οι δύο σειρές (ANM * EV και ANM * SV) διατίθενται σε πέντε μεγέθη: ελάχιστο - 100 mm, μέγιστο - 250 mm.

Σχετικό κόστος πλαστικών μοντέλων - 4 cu, μέταλλο - 6-19 cu

Blauberg: σειρά VPR και VMR

Η γερμανική εταιρεία Blauberg Ventilatoren προσφέρει δύο τύπους διανομέων παροχής και εξαγωγής αέρα:

 1. VPR - πλαστικό με φλάντζα στερέωσης. Κατασκευασμένο από πολυμερή που είναι ανθεκτικά στις υπεριώδεις ακτίνες και επιδράσεις θερμοκρασίας, το πλαστικό περιέχει αντιστατικά πρόσθετα. Οι συνολικές διαστάσεις είναι κατάλληλες για αεραγωγούς 80 - 200 mm. Η μέγιστη επιφάνεια διατομής είναι 0,009 τετραγωνικά μέτρα.
 2. VMR - μεταλλικά αναιδοστάτα. Το υλικό παραγωγής είναι χάλυβα, στην κορυφή - ένα στρώμα πολυμερών λευκού χρώματος. Η σειρά μοντέλων αποτελείται από τέσσερις θέσεις από 100 έως 200 mm.

Τα χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής και των δύο μοντέλων καθορίζουν το ευρύ πεδίο εφαρμογής τους: κατοικίες, θυγατρικές, γραφεία, εμπορικούς χώρους, νηπιαγωγεία και ιατρικές εγκαταστάσεις.

Ανωμαλίες αέρα εξάτμισης και τροφοδοσίας Lessar

Το Lessar διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι σε ζήτηση λόγω της ποιότητας και των προσιτών τιμών. Οι ανεμοστρώσεις παράγονται σε περιορισμένη ποικιλία - μεταλλικές συσκευές εξάτμισης και τύπου τροφοδοσίας.

Διακριτικά χαρακτηριστικά των διανομέων αέρα Lessar:

 • σειρά μοντέλων: LV-DCP - για συστήματα αερισμού εισόδου, LV-DCV - για αγωγούς εξαγωγής αέρα.
 • Και οι δύο τύποι παράγονται για διαύλους με διάμετρο: 100, 125, 160 και 200 ​​mm.
 • απόδοση των ανεμοστατών - 10-500 m3 / ώρα.
 • Το κόστος είναι 5-10 δολάρια ΗΠΑ. (ανάλογα με τις διαστάσεις του προϊόντος).

Οι μικρότεροι αναιδοστάτες σε σύγκριση με παρόμοια μεταλλικά μοντέλα άλλων κατασκευαστών είναι πολύ φθηνότερα.

Systemair - Ευρωπαϊκές συσκευές εξαερισμού ποιότητας

Η σουηδική μάρκα Systemair εφαρμόζει μια τυποποιημένη σειρά εξοπλισμού εξαερισμού: ανεμιστήρες, μονάδες διαχείρισης αέρα και διανομείς αέρα.

Τύποι ανεμοστατών Systemair:

 1. Ισορροπία-Ε. Η συσκευή εξάτμισης είναι κατασκευασμένη από αναγεννημένο πολυπροπυλένιο. Το υλικό είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες (έως +100 ° C) και σε χημικές ενώσεις σε μέτριες συγκεντρώσεις. Τέσσερις παραλλαγές σχεδιάζονται για αγωγούς αέρα 100, 125, 160 και 200 ​​mm. Το μέγιστο κενό αέρα είναι 20 mm.
 2. Ισορροπία-S. Ο ανεμοστάτης τροφοδοσίας, κατασκευασμένος από το ίδιο πλαστικό με το προηγούμενο μοντέλο. Διατίθεται σε τρία μεγέθη: 100, 125 και 160 mm.
 3. EFF. Γενικός διανομέας χάλυβα, ικανός να λειτουργεί με "αφαίρεση" και "εισροή" αέρα. Οι τροποποιήσεις EFF έχουν διάμετρο 63 έως 200 mm, η κίνηση του κεντρικού κώνου - έως 28 mm.
 4. TFF. Ο αέρας τροφοδοσίας είναι κατασκευασμένος από χάλυβα. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει έναν κώνο εισόδου και ένα επίπεδο ηχομονωτικό δίσκο. Παρέχεται σε διάμετρο 80-200 mm.

Τα μοντέλα Balance-E, Balance-S και EFF εγκαθίστανται μέσω δακτυλίου στερέωσης ή απευθείας στον αγωγό. Το TFF στερεώνεται στο σωλήνα εξαερισμού με διαχωριστικά ελατήρια ή στο πλαίσιο στήριξης.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Τυπική συσκευή του γενικά ρυθμιζόμενου "διαχύτη":

Λειτουργία αυτόματου αναισθητικού:

Η τεχνολογία τοποθέτησης του διανομέα αέρα στη γυψοσανίδα:

Ο ανεμοστάτης είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση για τη βελτίωση του μικροκλίματος. Η συσκευή είναι υπεύθυνη για μια ομοιόμορφη εισροή καθαρού αέρα στο σύστημα εξαερισμού και ρυθμίζει την αποδέσμευση των "αδρανών" σε αγωγούς εξαγωγής. Ένας σημαντικός διανομέας αέρα συν - προσιτό κόστος.

SCD τετράγωνο αναιροστάτης οροφής

Βρίσκεται σε τμήματα

+7 (495) 230-10-82 πολλαπλών καναλιών

(Δευτέρα - Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 19:00, Παρ από τις 8:30 έως τις 18:00)

Κεντρική αποθήκη: Μόσχα,
Stupinskiy proezd σπίτι 1, κτίριο 22, αποθήκη αριθμός 5
e-mail: [email protected]

ΟΛΟ-ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΩΝ LLC "1001 FASTENERS"
Το "1001 FASTENERS" είναι εμπορικό σήμα και αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του νόμιμου κατόχου. Πιστοποιητικό Rospatent Νο. 349341
Η αντιγραφή του υλικού είναι δυνατή μόνο με τη γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας LLC 1001 KREPEZH
Οι πληροφορίες στον ιστότοπο 1001krep.ru δεν είναι δημόσια προσφορά.

Αν το ΕΣΕΙΣ είναι μια χονδρική προσφορά,
βιομηχανική ή κατασκευαστική οργάνωση για ΕΣΕΙΣ υπάρχουν ειδικές συνθήκες

Ανεμοστάτες - Διαχυτές

Στο σύστημα αερισμού, όλα τα εξαρτήματα αλληλοσυμπληρώνονται και είναι εξίσου σημαντικά. Ο αέρας που οδηγούν οι ανεμιστήρες μέσω των αεραγωγών εισέρχεται στο δωμάτιο - και μετά πρέπει να κατανέμεται ορθολογικά, διαφορετικά η απόδοση του εξαερισμού θα είναι χαμηλή. Για τη διανομή χρειάζεται ένας αναιμοστάτης. Αγοράστε ανεμοστάτες και διαχυτήρες που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα "Λουκέτα για ζωγραφική" με παράδοση.

Ανεμοστάτης, η τιμή του οποίου είναι χαμηλή, συμβάλλει στην ομοιόμορφη κατανομή του καθαρού αέρα, η ίδια λειτουργία εκτελείται από διαχυτήρες. Ο ανεμοθώρακας μειώνει επίσης την ταχύτητα του καθαρού αέρα που προέρχεται από τον αγωγό και αυξάνει την ταχύτητα του αέρα κατά την έλξη. Ανάλογα με το αν τα ανεμοστρώματα είναι τοποθετημένα κοντά στον αγωγό εισαγωγής ή εξαγωγής, χωρίζονται σε παροχή και εξάτμιση.

Επίσης, οι διαχυτήρες διαχωρίζονται κατά τοποθεσία (πάτωμα, οροφή, τοίχος), σε σχήμα (στρογγυλό και τετράγωνο) και ενδεχομένως ρυθμιζόμενο (ρυθμιζόμενο και ανεξέλεγκτο). Ανεμοστάτης που ταιριάζει σωστά - είναι καθαρός και καθαρός αέρας στο δωμάτιο!

Εφαρμογή ανεμοστατών καυσαερίων

Ένας ανεμοθώρακας είναι ένα σχέδιο που διαχωρίζει τις μάζες αέρα (στοιχείο διαχωρισμού αέρα), το οποίο περιλαμβάνει ένα σύστημα αερισμού. Είναι σχεδιασμένο για να διαιρεί τις ροές αέρα, την τροφοδοσία, την εισαγωγή αέρα. Διακρίνονται: εξάτμιση, εξαερισμός. Η χρήση ανεμοστρωμάτων εξάτμισης αποσκοπεί στο σχεδιασμό, τον αερισμό του κτιρίου. Η λειτουργία των εξαρτημάτων τροφοδοσίας είναι να εξασφαλιστεί η ροή καθαρού αέρα μέσα στο κτίριο.

Εφαρμογή

 • Για εξοπλισμό εξαερισμού, θέρμανση αέρα, κλιματισμό κτιρίου.
 • Για τοποθέτηση σε τοίχο, επιφάνειες οροφής.
 • Παρέχετε την απαραίτητη κυκλοφορία των αέριων μαζών.

Ο διαχωριστής αέρα αποτελεί πρόσθετο εξοπλισμό του συστήματος εξαερισμού. Διανέμει ομοιόμορφα τον αέρα, προωθεί την κυκλοφορία καθαρού αέρα και έτσι βοηθά στη δημιουργία της πιο άνετης ατμόσφαιρας. Ο κύριος σκοπός είναι η κοινή δράση με συστήματα αερισμού κατοικιών και γραφείων. Μπορούν να εγκατασταθούν σε νοσοκομεία, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης και άλλα δημόσια ιδρύματα.

Τα φυτά λειτουργούν κάτω από ένα χαλαρό κλίμα. Είναι δυνατόν να τα χρησιμοποιήσετε για δωμάτια με ύψος οροφής έως 4 μ. Διαχωριστικά αέρα τοποθετούνται στον τοίχο, οροφή. Αυτός ο εξοπλισμός οποιουδήποτε μοντέλου μπορεί να ρυθμίσει την ένταση του αέρα.

Κατασκευή

Vozduhorazdeliteli έκανε στρογγυλεμένες Ø10 cm ή Ø12,5 εκ. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται συνήθως λευκό, αλλά μπορεί να είναι, για παράδειγμα, σκιά-αντίκες χρυσό ή ασήμι και ανοξείδωτο χάλυβα. Τα χρησιμοποιούμενα ανεμοστατικά εξολκέα έχουν ένα μάλλον συμπαγές σχήμα. Είναι κατασκευασμένα από ελαφρά υλικά, για παράδειγμα, αλουμίνιο, πλαστικό, γαλβανισμένο χάλυβα.

Κύρια στοιχεία

 1. Στέγαση;
 2. Σύζευξη.
 3. Ανάρτηση ανάρτησης.
 4. Χωρίσματα.
 5. Βαλβίδα ελέγχου.
 6. Τέλος βύσματος.

Τα άκρα της συσκευής (έξοδος) αποτελούνται από ένα πλαίσιο, σταθερές πτέρυγες, συγκεντρωμένες οριζόντια. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τη σύνδεση μιας οριζόντιας ροής αέρα. Η στερέωση, η αποσυναρμολόγηση του πλαισίου πραγματοποιείται από τη βίδα κεντραρίσματος. Η σύνδεση σωλήνων παρέχεται από συνδετικά ντουλάπια που έχουν οριζόντιους λαιμούς στρογγυλού λαιμού.

Τα ερμάρια μπορούν να συμπληρωθούν με βαλβίδα ελέγχου (προαιρετικά). Με τη μέθοδο εγκατάστασης, οι διαιρέτες αέρα χωρίζονται σε: προϊόντα τοίχου, οροφής. Η στερέωσή τους μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους: βιδώνοντας μόνο τις βίδες στην επιφάνεια της οροφής, διασχίζοντας, επίσης, κιβώτιο διασταύρωσης.

Οι βασικές διαφορές μεταξύ των μονάδων εξαγωγής και τροφοδοσίας

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των ανεμοστατών είναι ο προσανατολισμός (κατεύθυνση) της ροής των αέριων μαζών. Ο σχεδιασμός της εξάτμισης έχει μια ομαλή στρογγυλεμένη επιφάνεια της πλάκας. Ο αέρας σε αυτή την περίπτωση, χωρίς δυσκολία, παρακάμπτει την πλάκα εγκατάστασης, κατευθυνόμενη προς τον αγωγό.

Η δομή εισαγωγής χρησιμοποιείται για συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας, διαχωρίζει ομοιόμορφα τη ροή αέρα κάτω από την επιφάνεια της οροφής. Αυτή η συσκευή έχει ένα ειδικά διαμορφωμένο πιάτο, το οποίο διαφέρει σημαντικά από την κουκούλα. Λόγω αυτού, δεν δημιουργεί μια άβολη ατμόσφαιρα από την κίνηση του εισερχόμενου αέρα. Ο εξοπλισμός ποιότητας A200VRF έχει το μεγαλύτερο μέγεθος, συνδυάζει και τις δύο πλάκες, που θεωρείται ότι είναι καθολική.

Εφαρμόζοντας το γενικό προϊόν της μάρκας A200VRF, είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη:

 • Για τον εξαερισμό είναι δυνατή η χρήση 2 κενών σχισμών, τα οποία σχηματίζονται από τις δύο πλάκες.
 • για αερισμό τροφοδοσίας - χάσμα 1 σχισμών, το οποίο σχηματίζεται από την πλάκα τροφοδοσίας. Είναι απαραίτητο να καλύψετε το κενό χάσματος του καλύμματος.

Κατά την τοποθέτηση το φορείο επί της ροής μάζας αέρα συστολής εισροή δεν θα εξαπλωθεί οριζοντίως από την επιφάνεια της οροφής, θα λυγίσει γύρω από στοιχείο vozduhorazdelyayuschy κατευθύνεται προς τα κάτω κατακόρυφα. σχεδιασμός εξάτμισης εξαιτίας αυτού του γεγονότος είναι τοποθετημένα στο σύστημα εξαερισμού, διαχείρισης αέρα παρέχουν αντίστοιχα συστήματος εξαερισμού.

Η διαφορά μεταξύ ενός ανεμοστάτη, ενός διαχυτή

Ο διαχωριστής αέρα με τον διαχύτη διαφέρει εποικοδομητικά. Ο διαχυτής είναι ένα πλέγμα στρογγυλού (τετράγωνου) σχήματος. Το υλικό παραγωγής είναι αλουμίνιο, πλαστικό. Έχει σταθερή κεκλιμένη γωνία πλακών, εγκατεστημένη απόδοση. Δεν μπορεί να ρυθμιστεί, ωστόσο, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν επιπλέον αποσβεστήρες διαφορετικών τροποποιήσεων με ένα χειροκίνητο σύστημα για τη ρύθμιση της απόδοσης. Οι συμβατικές εκδόσεις του πλαστικού είναι οι φθηνότερες, και το αλουμίνιο είναι αρκετά ακριβό, αλλά έχουν σημαντική γωνία διασποράς, μέγιστη απόδοση.

Τα στοιχεία διαχωρισμού αέρα μπορούν να κατασκευαστούν από μέταλλο, πλαστικό. Από αυτό, θα επιλεγεί η εφαρμογή του ανοσοστατικού καυσαερίων ή η χρήση της συσκευής διανομής αέρα θα εξαρτηθεί από την κατεύθυνση της τροχιάς της κίνησης της ροής αέρα. Αυτό αυξάνει τον βαθμό άνεσης. Όλες οι συσκευές έχουν ένα κινητό μέρος, ξεβιδώνοντας και βιδώνοντας, το οποίο αλλάζει την απόδοση τους.

Τοποθέτηση

Οι ανεμοστρώσεις που οφείλονται στις δικές τους συμπαγείς παραμέτρους μπορούν να εγκατασταθούν σε τοίχο ή απευθείας σε μια ψευδοροφή. Τα μέρη εγκαθίστανται παράλληλα με τους εύκαμπτους αγωγούς, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την τροφοδοσία από τον ανεμιστήρα αέρα. Και η επαγγελματικά σχεδιασμένη εμφάνιση επιτρέπει στη συσκευή να ταιριάζει απόλυτα σε οποιαδήποτε σχεδίαση της εσωτερικής διακόσμησης του δωματίου.

Επαγγελματικά σχεδιασμένες παράμετροι της συσκευής θα διευκολύνουν την τοποθέτησή της, επιτρέποντας την ομοιόμορφη κατανομή της ροής του καθαρού αέρα. Στο εσωτερικό ορισμένων μοντέλων της συσκευής υπάρχει ένα προστατευτικό πλέγμα, το οποίο εμποδίζει την είσοδο σκόνης στο κτίριο.

Οι ανεμοστάτες έχουν αξιοσημείωτη εργονομία, μην χαλάσετε το είδος του δωματίου. Στην εγκατάσταση τους, η οποία μπορεί να γίνει ανεξάρτητα, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος. Και αυτό είναι μια σημαντική εξοικονόμηση!