Αντιαντανακτική μάσκα για κλιματισμό 800x600x500

Βανδαλισμούς πλέγμα - ένας φρουρός (προστασία για κλιματιστικό) - κατασκευή ( «πλέγμα») για αντι-βανδαλισμούς προστασία και την κλοπή της εξωτερικής μονάδας ενός συστήματος διαίρεσης.

Η αποσυναρμολογούμενη ευπροσάρμοστη προστασία κατά των βανδάλων αποτελείται από δύο πλευρικά τοιχώματα, έναν εμπρόσθιο τοίχο και μια οροφή.

Οι τοίχοι είναι ένα πλέγμα από χαλύβδινες ράβδους συγκολλημένες στο χαλύβδινο πλαίσιο, η οροφή είναι ένα μεταλλικό φύλλο.

Η προστασία ολοκληρώνεται με υλικό για συναρμολόγηση (βίδες, περικόχλια και ροδέλες).

Ιδιαίτερα σημαντική για την εγκατάσταση στα ισόγεια κτίρια.

Συμβατό με κλιματιστικά με πλάτος της εξωτερικής μονάδας δεν είναι μεγαλύτερο από 750mm, το βάθος δεν είναι μεγαλύτερο από 450mm και το ύψος είναι 550mm.

Αγοράστε αντιαντάν γρίλια για κλιματισμό 800x600x500 μπορεί να εγκατασταθεί και χωρίς.

Αντιαντανακτικές γρίλιες για εξωτερικές μονάδες

 • Χώρα Ρωσία
 • Κατασκευαστής Ρωσία
 • Μέγεθος 1200x1000x700
 • Υλικό κασσίτερο ψευδαργύρου

Η προστασία του αποσυναρμολογούμενου για το κλιματιστικό είναι σχεδιασμός κατά των βανδαλώσεων που προστατεύει αξιόπιστα την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας από μηχανικές βλάβες.

Η προστασία είναι ένα πτυσσόμενο κιβώτιο, αποτελούμενο από δύο πλευρικά τοιχώματα, ένα μπροστινό μέρος και ένα κάλυμμα. Τα τοιχώματα του κουτιού είναι κατασκευασμένα από χαλύβδινες ράβδους συγκολλημένες στο πλαίσιο και το καπάκι αποτελείται από ένα μεταλλικό φύλλο. Προστασία για το κλιματιστικό είναι ένα είδος κυψέλης χωρίς κατώτατο σημείο, τοποθετείται πάνω από το κλιματιστικό και συνδέεται στον τοίχο με τη βοήθεια των αγκυρών. Το σετ προστασίας περιλαμβάνει το απαραίτητο υλικό για συναρμολόγηση (παξιμάδια, μπουλόνια, ροδέλες).

Ανάλογα με το μέγεθος της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος προστασίας.

Ιδιαίτερα σχετική τοποθέτηση πτυσσόμενου προστασίας στον πρώτο και ισόγεια των κτιρίων, στέγες, καθώς και οποιαδήποτε άλλα μέρη όπου η πρόσβαση στη μονάδα κλιματισμού δεν είναι δύσκολο.

Γρίλιες κλιματισμού

Προστατευτικές γρίλιες για κλιματιστικά είναι απαραίτητη, η οποία δεν θα πρέπει να παραμεληθεί εάν εγκαταστήσατε ένα σύστημα split split με μια εξωτερική μονάδα στην πρόσοψη. Ο κλιματικός εξοπλισμός αξίζει πολύ, οπότε η οργάνωση προστασίας κατά των βανδάλων για το κλιματιστικό έχει φροντιστεί αμέσως μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Η οθόνη προστασίας του κλιματιστικού είναι φθηνή και χωρίς αυτό μπορείτε να χάσετε ένα σημαντικό στοιχείο στο σύστημα.

Η εταιρεία "Dvernik" προσφέρει την κατασκευή μεταλλικών αντι-βανδάλων προστατευτικών πλεγμάτων για κλιματισμό, οποιουδήποτε μεγέθους, για παραγγελία στη Μόσχα.

Η εταιρία μας παράγει οποιαδήποτε σχάρες και προϊόντα απαραίτητα για την εξασφάλιση της ακεραιότητας των κλιματιστικών και παράγει την εγκατάσταση στην πρόσοψη του κτιρίου.

Μπορούμε να διατάξουμε:

 • Σχάρες για οικιακό κλιματισμό.
 • Προστασία μεγάλων κλιματιστικών (παραγωγή, αποθήκευση).
 • Καλάθια για κλιματιστικά και τέντες.

Παραγωγή και εγκατάσταση πινάκων εξωτερικών μονάδων κλιματισμού

Εργαζόμαστε αποκλειστικά με ρωσικά προϊόντα έλασης μετάλλων, επομένως τα προϊόντα μας είναι ισχυρά και αξιόπιστα, σε αντίθεση με τα ανάλογα από το δίκτυο.

Πλεονέκτημα της κατασκευής πλέγματος κλιματισμού κατόπιν αιτήματος:

 • Δυνατότητα επιλογής σχεδίου (φωτογραφία στον κατάλογο).
 • Αποκτήστε προστασία με πλαστά και συγκολλημένα στολίδια.
 • Αγοράστε κάτω από το διατεταγμένο μέγεθος που είναι 100% κατάλληλο, εγγυημένο από την προκαταρκτική αναχώρηση του μετρητή.
 • Μια ευρεία επιλογή επίστρωσης σμάλτου, επίστρωση με σκόνη και άλλα.
 • Δυνατότητα επιλογής χρωμάτων: κόκκινο, λευκό, μαύρο, καφέ, μπλε, πράσινο και άλλα, για την καλύτερη καμουφλάζ των κλιματιστικών στην πρόσοψη.

Χαρακτηριστικά μεταλλικών πλέγματος για κλιματιστικά

Προφίλ σωλήνες για το πλαίσιο του κιβωτίου του πλεκτού προϊόντος από χάλυβα ψυχρής έλασης με πάχος τοιχώματος 2 mm.

Κατά τη συμπλήρωση της εικόνας, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία από ειδικά κατασκευασμένα στοιχεία: την ταινία σιδήρου 16 * 4 mm. ράβδο και τετράγωνο με διατομή 10 mm, 12 mm.

Το κιβώτιο είναι εφοδιασμένο με πόρτα και θυρίδα ασφαλείας, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Το άνοιγμα της πόρτας σας επιτρέπει να διατηρείτε εύκολα τον κλιματισμό οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Κατόπιν αιτήματος, η σχάρα μπορεί να είναι εξοπλισμένη με θόλο (στέγη με γάζα) και κάτω από το κλιματιστικό. Το πάχος των μεταλλικών φύλλων 2 mm προστατεύει αξιόπιστα το σύστημα διάσπασης από πιθανή πτώση συντριμμιών και πτηνών από πάνω και επίσης κλείνει την πρόσβαση κάτω από το κοντίσιονερ από κάτω.

Αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε γρήγορα και αξιόπιστα την προστασία της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, οι ειδικοί μας πραγματοποιούν ένα δωρεάν ταξίδι στη Μόσχα την ημέρα της θεραπείας.

 • Η αίτηση για την αγορά προστατευτικών μεταλλικών προϊόντων μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου +7 (495) 762-71-89

Προστατευτικές γρίλιες για κλιματιστικά στην πρόσοψη

Η εγκατάσταση ενός κλιματιστικού μηχανήματος προσφέρει επιπλέον άνεση στο γραφείο ή στο σπίτι. Ωστόσο, το εξωτερικό του μπλοκ βρίσκεται στην πρόσοψη του κτιρίου. Αυτή η μονάδα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον άνεμο, στο χιόνι ή στα απλά βανδάλια. Τέλος, μπορούν απλά να την κλέψουν. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να παραγγείλετε ένα προστατευτικό καλάθι για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού. Πρόκειται για μεταλλική δομή πλέγματος, με προστατευτικό κάλυμμα από πάνω, για την προστασία του κλιματιστικού από το χιόνι και τη βροχή. Επιπλέον, έχει διακοσμητική αξία.

Γιατί πρέπει να εγκαταστήσετε αντι-βανδάλες για κλιματιστικά

Παρά το όνομα, ένα τέτοιο σύστημα εκτελεί δύο λειτουργίες ταυτόχρονα:

 • Προστασία - δεν παρέχει μόνο αντι-βανδαλισμούς προστασία, αλλά και προστατεύει την εξωτερική μονάδα από το χιόνι, βροχή ή πέσει πάρα πολύ κοντά στο μέτωπο των κλαδιά του δέντρου, βγαλμένα από τον άνεμο.
 • Διακοσμητικά - η πρόσοψη με ένα καλάθι κατά του βανδάλου που είναι εγκατεστημένο σε αυτό φαίνεται πολύ ακριβέστερη. Για να ενισχύσει περαιτέρω τις διακοσμητικές λειτουργίες θα βοηθήσει τη σχάρα, γίνεται στην τάξη.

Πώς είναι εγκατεστημένο το προστατευτικό πλέγμα

Η μάσκα συνδέεται με το εξωτερικό τοίχωμα του κτιρίου, με τη βοήθεια πτυσσόμενων στηριγμάτων. Είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο μέταλλο, για προστασία από τη σκουριά. Οι ίδιοι οι βραχίονες είναι βιδωμένοι. Αυτό εξασφαλίζει ότι η μεταλλική δομή θα αντέξει μεγάλο βάρος και δεν θα καταρρεύσει. Αυτό το βάρος μπορεί να δημιουργήσει ένα παχύ στρώμα χιονιού, ή αν ένα άτομο κρέμεται πάνω του, προσπαθώντας να το σχίσει από τον τοίχο.

Μετά την εγκατάσταση, το καλάθι μπορεί να βαφτεί ή να επικαλυφθεί με ένα αστάρι για να ενισχύσει περαιτέρω τις αντιδιαβρωτικές ιδιότητες και να δώσει το επιθυμητό χρώμα.

Αντιανεργή μάσκα 1000x600x500

Περιγραφή

Προστατευτική μάσκα 1000χ600χ500 - ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την εξωτερική μονάδα από κλοπή ή μηχανική βλάβη. Εγκαθίσταται σε περίπτωση εγκατάστασης εξωτερικού μπλοκ χωρισμένου συστήματος σε δημόσιο χώρο. Βανδάλων μάσκα για κλιματισμό είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σκληρό μέταλλο και βαμμένα με ειδική βαφή σε σκόνη που επιτρέπει να εξασφαλίζεται η αντοχή του φράχτη κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, ισχύος από 07 έως 15 kW.

Ολοκληρώθηκε με αντι-βανδαλική μάσκα 1000x600x500:

 • Σετ βιδών, παξιμαδιών, ροδέλες - 4 τεμ.
 • Συρόμενη περίφραξη.
 • Συσκευασία: Χαρτόνι.

Γρίλιες κλιματιστικών

Κλιματισμός - κάτι όχι μόνο αρκετά ακριβό, αλλά και πολύ απαραίτητο στο νοικοκυριό. Η θέση της εξωτερικής ενότητας μπορεί να είναι τέτοια που είναι πιθανό να υποστεί βλάβη από ανεπαρκή μέλη της κοινωνίας. Επίσης, για χάρη αυτοπεποίθησης, ένα τέτοιο μπλοκ μπορεί επίσης να βλάψει τα παιδιά. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να βλάψουν το σύστημα διάσπασης. Προκειμένου να προστατεύσετε με υπευθυνότητα ένα εξωτερικό μπλοκ από την παρεμπόδιση κάποιου άλλου, πρέπει να εγκαταστήσετε προστασία κατά των βανδαλισμών. Κατ 'αρχήν, η προστασία αυτή έχει διαφορετική μορφή και σκοπό. Για παράδειγμα, ένα κουτί ή ένα καλάθι κλείνει εντελώς τη συσκευή και δεν δίνει την ευκαιρία να προκαλέσει βλάβη σε αυτήν. Τα προστατευτικά πάνελ χρησιμεύουν για την απόκρυψη της εξωτερικής μονάδας στην πρόσοψη του κτιρίου. Όλα τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό υλικό και στερεώνονται με αξιόπιστα στερεωτικά. Το άρθρο αυτό αφιερώνεται στην περιγραφή τέτοιων κατασκευών με εκτίμηση των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών και ανάλυση των κύριων διαφορών.

Διακοσμητικά πάνελ και προστατευτικές γρίλιες για εξωτερικές μονάδες

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η προστασία του εξωτερικού μπλοκ είναι η απαραίτητη κίνηση. Πρώτον, θα σας δώσει την ευκαιρία να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια του εξοπλισμού που βρίσκεται έξω από το σπίτι και το οπτικό σας πεδίο συνεχώς. Δεύτερον, η έλλειψη ευκαιρίας να βλάψετε τη μονάδα θα εξοικονομήσει πάντα χρήματα για την πιθανή επισκευή της ή ακόμα και μια νέα αγορά.

Την ίδια στιγμή, αντι-βανδαλισμούς προστασία, την επίλυση του προβλήματος της βλάβης στην πορεία θα είναι σε θέση να προστατεύει την εξωτερική μονάδα από τις αρνητικές επιπτώσεις του συμβάντος, παγωμένο χιόνι ή icicles, βλάπτουν το μέρος αποσχισθείσα της στέγης ή αναλφάβητοι ΔΕΚΟ.

Εξετάστε τους βασικούς τύπους λύσεων κατά της βανδαλισμού.

 1. Σχάρες για κλιματιστικά. Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα μεμονωμένα μεγέθη ή τα τυποποιημένα πρότυπα. Στη μορφή είναι ορθογώνια δομή, κλειστή από όλες τις πλευρές. Προβολή - μεταλλικό δίκτυο. Ένα από τα τμήματα παραμένει ανοιχτό για συντήρηση.

Φωτογραφία 1. Κλασική άποψη του αντιανδροτικού πλέγματος.

 1. Η δεύτερη επιλογή θα είναι μια ομάδα. Κατ 'αρχήν - πρόκειται για διακοσμητικό σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζει τις λειτουργίες προστασίας και σχεδιαστικών λύσεων. Χρησιμοποιώντας το διακοσμητικό πάνελ, μπορείτε να κάνετε την πρόσοψη του κτιρίου τέλεια αισθητική.

Φωτογραφία2. Διακοσμητικό πάνελ.

Ας αναλύσουμε τις κύριες διαφορές ενός τέτοιου προϊόντος, όπως μια μάσκα για τον κλιματισμό και ένα διακοσμητικό πάνελ.

 1. Ο διακοσμητικός πίνακας ζυγίζει λιγότερο.
 2. Η διαδικασία εγκατάστασης του πίνακα είναι πολύ πιο εύκολη και δεν επηρεάζει τον κύριο αγωγό.
 3. Στην περίπτωση εξυπηρέτησης, ο πίνακας είναι πολύ πιο βολικός, όσον αφορά την πρόσβαση.
 4. Ο πίνακας είναι πολύ χαμηλότερη στην τιμή.

Πριν επιλέξετε το σωστό διακοσμητικό πάνελ, ο διαχειριστής μας θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τις πιθανές επιλογές και θα επιλέξετε ένα μοντέλο που αντιστοιχεί στην πρόσοψη του κτιρίου.

Με την ευκαιρία, μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο το προϊόν για την προστασία του split σύστημα, αλλά διαφορετικούς τρόπους σταθεροποίησης.

Με βάση την αξιόπιστη σύνδεση και την προστασία υψηλής ποιότητας κατά των βανδαλισμών, ένας ξένος δεν μπορεί να βλάψει το κλιματιστικό.

Κατ 'αρχήν, το διακοσμητικό πάνελ συνδέεται ξεχωριστά σε ένα αξιόπιστο κουτί από χάλυβα.

Κατασκευαστικές διαφορές μεταξύ πάνελ και καλαθιών

Τα αντιπρωτάδικα πλέγματα χωρισμένων συστημάτων έχουν θεμελιωδώς διαφορετικές σχεδιαστικές λύσεις σε αντίθεση με τα πάνελ.

 1. Δομικά, ο πίνακας, όπως το καλάθι, βασίζεται σε τρεις πλάκες. Το κύριο πράγμα είναι η ασφάλεια.
 2. Ο διακοσμητικός πίνακας δεν έχει στηρίγματα. Σημαντικά μειώνει το βάρος.
 3. Ο πίνακας μπορεί εύκολα να συνδεθεί με εκείνα τα στοιχεία στα οποία η εξωτερική μονάδα έχει ήδη κολλήσει.
 4. Με τη βοήθεια του διακοσμητικού πλαισίου μπορείτε να συγχωνευθείτε με το σχέδιο του εξωτερικού τοίχου.
 5. Το προσανατολισμένο τμήμα του πίνακα είναι κατασκευασμένο από διάτρητο φύλλο γαλβανισμένου χάλυβα. Εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση.

Και τα δύο σχέδια είναι αξιόπιστα. Η επιλογή θα γίνει με προσωπικές προτιμήσεις, γούστα και οικονομικές δυνατότητες.

Προστασία από θόρυβο

Όταν πρόκειται για τον θόρυβο που συνδέεται με τον κλιματισμό, αυτό δεν σημαίνει πάντοτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Συχνά τα νοικοκυριά ή οι γείτονες ιδιοκτητών κλιματιστικών διαταράσσονται από τον θόρυβο που παράγεται από τις σταγόνες βροχής σε μια συσκευή κατά της βανδαλισμού ή σε ένα συμβατικό προστατευτικό κάλυμμα.

Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να βρείτε μια απλή λύση - επικολλήστε ένα κομμάτι καουτσούκ στη μεταλλική επιφάνεια που προστατεύει την εξωτερική μονάδα. Κατ 'αρχήν, ως προστασία από κραδασμούς, κατάλληλο υλικό στέγης ή ειδική ταινία ηχομόνωσης. Η μόνη σύσταση είναι να απολιπανθεί η επιφάνεια πριν ξεκινήσετε τη συγκόλληση.

Η κατασκευή και η εγκατάσταση μιας μάσκας με τη μορφή μιας συσκευής κατά της βανδαλιστικής βλάβης θα σβήσει το θόρυβο σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν θα την καταργήσει τελείως.

Πώς να διατηρήσετε την εξωτερική μονάδα

Αυτή η διαδικασία περιγράφεται καλύτερα από τα σημεία.

 1. Η εξωτερική μονάδα του διαχωρισμένου συστήματος χρειάζεται γενικό καθαρισμό δύο φορές το χρόνο. Οι δομές που είναι μεγάλες και δύσκολες για πρόσβαση μπορούν να καθαριστούν με μεγάλο χρονικό διάστημα.
 2. Για τον υψηλής ποιότητας καθαρισμό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ισχυρό μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας. Σε αυτή την περίπτωση, η αντι-βανδαλική προστασία είναι τοποθετημένη έτσι ώστε να είναι δυνατό να ανοίξει ένα πάνελ κλειστό σε ένα κλειδί.
 3. Προ-ξεκλειδώστε την προστασία και στη συνέχεια ανοίξτε την εξωτερική μονάδα. Τα μεγάλα συντρίμμια αφαιρούνται χρησιμοποιώντας μια βούρτσα. Τα υπόλοιπα θα καταλάβουν την ηλεκτρική σκούπα.
 4. Φροντίστε να δώσετε προσοχή στο φίλτρο.
 5. Όταν η μονάδα βρίσκεται στα κάτω ορόφους, ο καθαρισμός γίνεται με σκάλα.
 6. Οι υψηλοί όροφοι απαιτούν τη συμμετοχή εξειδικευμένων ειδικών στον τομέα αυτό.
 7. Μπορείτε να καθαρίσετε τη μονάδα χωρίς να καλέσετε ειδικούς. Για το σκοπό αυτό, ένας εύκαμπτος σωλήνας συνδεδεμένος σε ένα ισχυρό συμπιεστή εισάγεται στη μονάδα. Η σκόνη και τα υπολείμματα θα αφαιρεθούν από τη ροή του αέρα.
 8. Εάν υπάρχει εξωτερικός θόρυβος κατά τη λειτουργία του κλιματιστικού, καλέστε έναν ειδικό χωρίς δισταγμό.

Για να αγοράσετε αντι-βανδάλια προστασία ή όχι - ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επισημάνει τις πιθανότητες του τι μπορεί να συμβεί κατά την απουσία της. Η πρόληψη είναι πάντα φθηνότερη από τη θεραπεία. Η προστασία είναι φθηνότερη από την αγορά μιας νέας μονάδας.

Αντιαντανακτικές γρίλιες για κλιματισμό.

Κλιματιστικά - πιθανώς δεν είναι κάποια πολυτέλεια, αλλά μάλλον ένα μέτρο καταναγκαστικής σωτηρίας από τη θερμότητα στα δωμάτια και στα αστικά διαμερίσματα κατά τη διάρκεια της καυτής περιόδου. Αυτό είναι ακριβώς όπως στην κορυφή της θερμότητας, οι τιμές για κλιματιστικά άλμα στο σημείο που πολλοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Και ακόμα, αν ξαφνικά πρέπει να αγοράσετε ένα κλιματιστικό, τότε φροντίστε για την ασφάλειά του εκ των προτέρων.

Γιατί είναι αντιαντάδικο πλέγματα.

Αντιαντανακτικές γρίλιες για κλιματιστικά μπορούν να αποτρέψουν αξιόπιστα την κλοπή του κλιματιστικού, την αλλοίωσή του, αλλά και να σας εξοικονομήσουν από το κόστος αγοράς ενός νέου κλιματιστικού στη θέση του παλαιού. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πρότυπα για τις σχάρες για κλιματιστικά, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις γίνονται σε μεμονωμένο σκίτσο. Διαφορετικές γρίλιες για κλιματιστικά μηχανήματα έπρεπε να εγκατασταθούν πρόσφατα στους ιδιοκτήτες αστικών διαμερισμάτων, εξοχικών σπιτιών και διάφορων ιδρυμάτων.

Προστατευτικά πλέγματα.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών συστημάτων διαχωρισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα προστατευτικά σχάρες γίνονται στην τάξη. Εάν είστε άτομο, τότε το πλέγμα μπορεί να έχει οποιοδήποτε είδος που σας αρέσει μόνο.

Εάν είστε ένας οργανισμός ή ένα ίδρυμα όπου τα περισσότερα κλιματιστικά πηγαίνουν στο πλάι της βεράντας, τότε σε αυτή την περίπτωση, συμφωνείτε ότι δεν θα βάλετε σχάρα. Είναι απαραίτητο να συνδυαστεί και το πλέγμα με ολόκληρη την αρχιτεκτονική του κτιρίου ή, στη χειρότερη περίπτωση, θα πρέπει να ασχοληθεί με τη διαχείριση της αρχιτεκτονικής.

Όσον αφορά την κατασκευή του πλέγματος, μπορείτε να παραγγείλετε μια ατομικά επιλεγμένη προστατευτική μάσκα για το κλιματιστικό. Ένα καθαρό πλέγμα δεν θα βλάψει καθόλου την εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου, καθώς και να αποτρέψει τη ζημιά στην ιδιοκτησία σας.

Παραγγελία φρεατίων για κλιματισμό +7 (495) -212-05-84

Διαφορετικοί τύποι σχάρων για κλιματιστικά μπορούν να παραγγελθούν από την εταιρεία μας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων σκαριφημάτων, σύμφωνα με τα οποία, ως αποτέλεσμα, θα γίνουν τα πλέγματα. Εάν έχετε ξαφνικά μια επιθυμία, τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε τη σχάρα με μια ειδική κλειδαριά ασφαλούς τύπου ή μεταλλική στέγη.

Vandal proof panel - προστασία για το κλιματιστικό KORBAS

Διακοσμητικό πάνελ σχάρας για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού στην πρόσοψη του κτιρίου

Το προστατευτικό κουτί για το κλιματιστικό δεν είναι πάντα ένα πλήρες καλάθι, το οποίο έχει όχι μόνο τον μπροστινό πίνακα, αλλά και τους τοίχους. Πολύ συχνά στο εργοστάσιό μας θέλουμε να αγοράσουμε προστασία κατά των βανδάλων.

Οι πίνακες KORBAS είναι μια εξαιρετική λύση, όταν η CC θέλει να κρύψει την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού στην πρόσοψη.

Για να γίνει αυτό, είναι αρκετά αρκετά διακοσμητικά πάνελ (MPC). Έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση στις περιπτώσεις όπου η εξωτερική μονάδα βρίσκεται ήδη στην πρόσοψη και ένα μεγάλο καλάθι για το κλιματιστικό θα τοποθετηθεί με μεγάλη δυσκολία.

Οι οθόνες, τα πάνελ, τα καλάθια για κλιματιστικά δίνουν στην πρόσοψη ένα ομοιόμορφο ύφος, το οποίο είναι πολύ θετικό για τη συνολική εμφάνιση του κτιρίου. Θα ήθελα να σημειώσω ιδιαίτερα ότι όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με εξοπλισμό εργοστασίου. Παρακολουθούμε επίσης την ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιούμε για τα καλάθια κλιματιστικών. Ως εκ τούτου, η τιμή μας είναι πλήρως δικαιολογημένη.

Οι κύριες διαφορές μεταξύ των διακοσμητικών και των αντι-βανδάλων πάνελ από το καλάθι και την οθόνη

Οι κύριες διαφορές μεταξύ του πίνακα και του καλαθιού:

 • Ο διακοσμητικός πίνακας, όπως και το καλάθι, αποτελείται από 3 πάνελ. Αυτό προστατεύει αξιόπιστα την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού.
 • Ο μπροστινός πίνακας δεν διαθέτει στηρίγματα υποστήριξης. Αυτό διευκολύνει το βάρος της δομής.
 • μπορεί να καθοριστεί ακόμη και σε εκείνες τις μονάδες κλιματισμού που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην πρόσοψη του κτιρίου.
 • διακοσμητικό πάνελ σας επιτρέπει να διατηρήσετε ένα ενιαίο σχέδιο της πρόσοψης?
 • Η επένδυση είναι διάτρητο φύλλο από γαλβανισμένο χάλυβα, το οποίο παρέχει προστασία από την εμφάνιση σκουριάς.

Για να εγκαταστήσετε τη μονάδα κλιματισμού, μια ειδική τοποθέτηση στον τοίχο του MPC.

Μοντέλο γραμμών των πάνελ CORBAS

Στη σειρά μοντέλων διακοσμητικών πάνελ KORBAS Υπάρχουν πολλές επιλογές για την πλήρωση:

CORBUS MPC P (Rv) - πλήρωση με διάτρηση

CORBAS MPC Ρ (Vg) - πλήρωση με διάτρητη διάτρηση

CORBAS MAC ALBA - πλήρωση με κατακόρυφες πλάκες αλουμινίου

CORBAS MAC ALG - πλήρωση με οριζόντιες ελασματοειδείς ελάσματα

Συχνές Ερωτήσεις:

 • Γιατί χρειάζομαι ένα καλάθι για κλιματισμό;
 • Πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι για την αξιοπιστία ενός τέτοιου σχεδίου ώστε το καλάθι να μην πέφτει;
 • Πώς να επιλέξετε το καλάθι του σωστού μεγέθους;
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός καλαθιού, μιας οθόνης και ενός διακοσμητικού πλαισίου;
 • Μπορώ να τοποθετήσω το καλάθι σε αεριζόμενη πρόσοψη;
 • Χρειάζεται να κλείσω το κάτω μέρος του καλαθιού;
 • Πρέπει να κάνω ένα καλάθι με ένα καπάκι ή ένα καπάκι στην κορυφή;
 • Γιατί το βάθος του καλαθιού πρέπει να είναι τουλάχιστον 0,5 m;
 • Σκουριασμένα καλάθια - πώς να αποφύγετε αυτό;
 • Η κατανάλωση θορύβου και ρεύματος αυξάνεται, η κατάσταση λειτουργίας του κλιματιστικού είναι σπασμένη όταν εγκαθίσταται στο καλάθι;
 • Χρειάζεται να τοποθετήσετε τη μονάδα πριν ή μετά την εγκατάσταση του κάδου ανακύκλωσης;
 • Τι πρέπει να ψάξω κατά την αγορά καλαθιών;
 • Τι καθορίζει την τιμή του καλαθιού;
 • Γιατί η τιμή είναι πιο ακριβή για τα μη τυποποιημένα μεγέθη;
 • Πόσο καιρό θα διαρκέσει το καλάθι;
 • Τι πρέπει να κάνετε εάν απαγορεύσουν την τοποθέτηση κλιματιστικού στην πρόσοψη ενός σπιτιού;

Πάνελ προστασίας από βάνες για κλιματισμό

Στρέφοντας απευθείας στο εργοστάσιο "STK-Construction" στη Μόσχα και τη Μόσχα, μπορείτε να αγοράσετε διακοσμητικά προστατευτικά πάνελ για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σε τιμές παραγωγού χωρίς την πρόσθετη τιμή των μεσαζόντων.

Κόστος και Τιμές

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 τεμ.
Αγοράστε διακοσμητικό πάνελ στο λιανικό εμπόριο από 1 τεμ. είναι δυνατόν στους αντιπροσώπους μας.

Μπορείτε να μάθετε την τιμή σας για τα προϊόντα CORBAS από τους διαχειριστές μας ή να στείλετε το αίτημά σας παρακάτω:

Αντικραδασμικό πλέγμα

Το πλέγμα προστασίας από βάνες αποτελείται από τρεις τοίχους και ένα προστατευτικό κάλυμμα. Τα τοιχώματα αυτού του φράκτη αποτελούνται από μια σχάρα χάλυβα συγκολλημένη στο χαλύβδινο πλαίσιο, και το καπάκι είναι χαλύβδινο φύλλο.

Το πλέγμα προστασίας από βάνες πρέπει να κρεμαστεί όταν η εξωτερική σας μονάδα είναι εύκολα προσβάσιμη από το δρόμο, για παράδειγμα, αν ζείτε στους κάτω ορόφους. Επιπλέον, η αντι-βανδαλική μάσκα προστατεύει αξιόπιστα την εξωτερική μονάδα από την πτώση διαφόρων αντικειμένων από ψηλά, τη φυσική βροχόπτωση και το άμεσο ηλιακό φως στο περίβλημα, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού σας.

Γρίλιες κλιματισμού

Προστατευτικές γρίλιες για κλιματιστικά είναι απαραίτητη, η οποία δεν θα πρέπει να παραμεληθεί εάν εγκαταστήσατε ένα σύστημα split split με μια εξωτερική μονάδα στην πρόσοψη. Ο κλιματικός εξοπλισμός αξίζει πολύ, οπότε η οργάνωση προστασίας κατά των βανδάλων για το κλιματιστικό έχει φροντιστεί αμέσως μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Η οθόνη προστασίας του κλιματιστικού είναι φθηνή και χωρίς αυτό μπορείτε να χάσετε ένα σημαντικό στοιχείο στο σύστημα.

Η εταιρεία "Dvernik" προσφέρει την κατασκευή μεταλλικών αντι-βανδάλων προστατευτικών πλεγμάτων για κλιματισμό, οποιουδήποτε μεγέθους, για παραγγελία στη Μόσχα.

Η εταιρία μας παράγει οποιαδήποτε σχάρες και προϊόντα απαραίτητα για την εξασφάλιση της ακεραιότητας των κλιματιστικών και παράγει την εγκατάσταση στην πρόσοψη του κτιρίου.

Μπορούμε να διατάξουμε:

 • Σχάρες για οικιακό κλιματισμό.
 • Προστασία μεγάλων κλιματιστικών (παραγωγή, αποθήκευση).
 • Καλάθια για κλιματιστικά και τέντες.

Παραγωγή και εγκατάσταση πινάκων εξωτερικών μονάδων κλιματισμού

Εργαζόμαστε αποκλειστικά με ρωσικά προϊόντα έλασης μετάλλων, επομένως τα προϊόντα μας είναι ισχυρά και αξιόπιστα, σε αντίθεση με τα ανάλογα από το δίκτυο.

Πλεονέκτημα της κατασκευής πλέγματος κλιματισμού κατόπιν αιτήματος:

 • Δυνατότητα επιλογής σχεδίου (φωτογραφία στον κατάλογο).
 • Αποκτήστε προστασία με πλαστά και συγκολλημένα στολίδια.
 • Αγοράστε κάτω από το διατεταγμένο μέγεθος που είναι 100% κατάλληλο, εγγυημένο από την προκαταρκτική αναχώρηση του μετρητή.
 • Μια ευρεία επιλογή επίστρωσης σμάλτου, επίστρωση με σκόνη και άλλα.
 • Δυνατότητα επιλογής χρωμάτων: κόκκινο, λευκό, μαύρο, καφέ, μπλε, πράσινο και άλλα, για την καλύτερη καμουφλάζ των κλιματιστικών στην πρόσοψη.

Χαρακτηριστικά μεταλλικών πλέγματος για κλιματιστικά

Προφίλ σωλήνες για το πλαίσιο του κιβωτίου του πλεκτού προϊόντος από χάλυβα ψυχρής έλασης με πάχος τοιχώματος 2 mm.

Κατά τη συμπλήρωση της εικόνας, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία από ειδικά κατασκευασμένα στοιχεία: την ταινία σιδήρου 16 * 4 mm. ράβδο και τετράγωνο με διατομή 10 mm, 12 mm.

Το κιβώτιο είναι εφοδιασμένο με πόρτα και θυρίδα ασφαλείας, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Το άνοιγμα της πόρτας σας επιτρέπει να διατηρείτε εύκολα τον κλιματισμό οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Κατόπιν αιτήματος, η σχάρα μπορεί να είναι εξοπλισμένη με θόλο (στέγη με γάζα) και κάτω από το κλιματιστικό. Το πάχος των μεταλλικών φύλλων 2 mm προστατεύει αξιόπιστα το σύστημα διάσπασης από πιθανή πτώση συντριμμιών και πτηνών από πάνω και επίσης κλείνει την πρόσβαση κάτω από το κοντίσιονερ από κάτω.

Αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε γρήγορα και αξιόπιστα την προστασία της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, οι ειδικοί μας πραγματοποιούν ένα δωρεάν ταξίδι στη Μόσχα την ημέρα της θεραπείας.

 • Η αίτηση για την αγορά προστατευτικών μεταλλικών προϊόντων μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου +7 (495) 762-71-89