Εγκαταστήστε μια αντι-βανδαλική μάσκα για κλιματιστικά

Προστατευτική θήκη conditioner εξωτερική μονάδα (βανδαλισμούς mesh) έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το κλιματιστικό εξωτερική μονάδα του συστήματος από παρεμβολή ως φυσικά φαινόμενα - πτώση αντικειμένων, icicles, κλπ, και τον ανθρώπινο παράγοντα. Εάν η προστασία από φυσικά φαινόμενα και εξωτερικούς παράγοντες, συνιστάται να εγκαταστήσετε βανδαλισμούς πλέγματος (grid) στο βαθμό των δυνατοτήτων αξιολόγησης του κινδύνου, προκειμένου να αποτραπεί η παρέμβαση των μη εξουσιοδοτημένων ατόμων στην εργασία και την ακεραιότητα της εξωτερικής μονάδας κλιματισμού συνιστάται να εξοπλίσει όλα τα μηχανήματα κλιματισμού χαμηλά κτίρια.

Προστατευτικό πλέγμα (mesh) για τα κλιματιστικά, χρησιμεύει επίσης ως μια αξιόπιστη προστασία του εξοπλισμού εργασίας σας σε κακές καιρικές συνθήκες - για παράδειγμα σε απότομη ψύξη μέχρι τον παγετό μετά conditioner βροχή εξωτερική τροφοδοσία μπορεί να λάβει μετατραπεί σε ένα μπλοκ του πάγου, με τη μορφή που ρέει νερό, η οποία επηρεάζει αρνητικά την ένωση του φρέον διαδρομή να εμποδίσει εξωτερικές θύρες.

Η τοποθέτηση της σχάρας για κλιματιστικά δεν απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα, αλλά σας επιτρέπει να προστατεύετε αξιόπιστα το κλιματιστικό σας από βανδάλες και κλιματικά φαινόμενα.

Αγοράστε μια προστατευτική μάσκα (πλέγμα) για κλιματιστικά για εγκατάσταση σε τιμή 4.900 ρούβλια με έκπτωση 10% κατά την παραγγελία από την περιοχή.

Η υπηρεσία εγκατάστασης περιλαμβάνει:

 1. Αναχώρηση του πλοιάρχου στη Μόσχα.
 2. Το κόστος του αντι-βανδάλικου πλέγματος (πλέγμα).
 3. Εγκατάσταση και έλεγχος συνδετήρων και συνδέσεων.

Vandal proof panel - προστασία για το κλιματιστικό KORBAS

Διακοσμητικό πάνελ σχάρας για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού στην πρόσοψη του κτιρίου

Το προστατευτικό κουτί για το κλιματιστικό δεν είναι πάντα ένα πλήρες καλάθι, το οποίο έχει όχι μόνο τον μπροστινό πίνακα, αλλά και τους τοίχους. Πολύ συχνά στο εργοστάσιό μας θέλουμε να αγοράσουμε προστασία κατά των βανδάλων.

Οι πίνακες KORBAS είναι μια εξαιρετική λύση, όταν η CC θέλει να κρύψει την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού στην πρόσοψη.

Για να γίνει αυτό, είναι αρκετά αρκετά διακοσμητικά πάνελ (MPC). Έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση στις περιπτώσεις όπου η εξωτερική μονάδα βρίσκεται ήδη στην πρόσοψη και ένα μεγάλο καλάθι για το κλιματιστικό θα τοποθετηθεί με μεγάλη δυσκολία.

Οι οθόνες, τα πάνελ, τα καλάθια για κλιματιστικά δίνουν στην πρόσοψη ένα ομοιόμορφο ύφος, το οποίο είναι πολύ θετικό για τη συνολική εμφάνιση του κτιρίου. Θα ήθελα να σημειώσω ιδιαίτερα ότι όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με εξοπλισμό εργοστασίου. Παρακολουθούμε επίσης την ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιούμε για τα καλάθια κλιματιστικών. Ως εκ τούτου, η τιμή μας είναι πλήρως δικαιολογημένη.

Οι κύριες διαφορές μεταξύ των διακοσμητικών και των αντι-βανδάλων πάνελ από το καλάθι και την οθόνη

Οι κύριες διαφορές μεταξύ του πίνακα και του καλαθιού:

 • Ο διακοσμητικός πίνακας, όπως και το καλάθι, αποτελείται από 3 πάνελ. Αυτό προστατεύει αξιόπιστα την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού.
 • Ο μπροστινός πίνακας δεν διαθέτει στηρίγματα υποστήριξης. Αυτό διευκολύνει το βάρος της δομής.
 • μπορεί να καθοριστεί ακόμη και σε εκείνες τις μονάδες κλιματισμού που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην πρόσοψη του κτιρίου.
 • διακοσμητικό πάνελ σας επιτρέπει να διατηρήσετε ένα ενιαίο σχέδιο της πρόσοψης?
 • Η επένδυση είναι διάτρητο φύλλο από γαλβανισμένο χάλυβα, το οποίο παρέχει προστασία από την εμφάνιση σκουριάς.

Για να εγκαταστήσετε τη μονάδα κλιματισμού, μια ειδική τοποθέτηση στον τοίχο του MPC.

Μοντέλο γραμμών των πάνελ CORBAS

Στη σειρά μοντέλων διακοσμητικών πάνελ KORBAS Υπάρχουν πολλές επιλογές για την πλήρωση:

CORBUS MPC P (Rv) - πλήρωση με διάτρηση

CORBAS MPC Ρ (Vg) - πλήρωση με διάτρητη διάτρηση

CORBAS MAC ALBA - πλήρωση με κατακόρυφες πλάκες αλουμινίου

CORBAS MAC ALG - πλήρωση με οριζόντιες ελασματοειδείς ελάσματα

Συχνές Ερωτήσεις:

 • Γιατί χρειάζομαι ένα καλάθι για κλιματισμό;
 • Πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι για την αξιοπιστία ενός τέτοιου σχεδίου ώστε το καλάθι να μην πέφτει;
 • Πώς να επιλέξετε το καλάθι του σωστού μεγέθους;
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός καλαθιού, μιας οθόνης και ενός διακοσμητικού πλαισίου;
 • Μπορώ να τοποθετήσω το καλάθι σε αεριζόμενη πρόσοψη;
 • Χρειάζεται να κλείσω το κάτω μέρος του καλαθιού;
 • Πρέπει να κάνω ένα καλάθι με ένα καπάκι ή ένα καπάκι στην κορυφή;
 • Γιατί το βάθος του καλαθιού πρέπει να είναι τουλάχιστον 0,5 m;
 • Σκουριασμένα καλάθια - πώς να αποφύγετε αυτό;
 • Η κατανάλωση θορύβου και ρεύματος αυξάνεται, η κατάσταση λειτουργίας του κλιματιστικού είναι σπασμένη όταν εγκαθίσταται στο καλάθι;
 • Χρειάζεται να τοποθετήσετε τη μονάδα πριν ή μετά την εγκατάσταση του κάδου ανακύκλωσης;
 • Τι πρέπει να ψάξω κατά την αγορά καλαθιών;
 • Τι καθορίζει την τιμή του καλαθιού;
 • Γιατί η τιμή είναι πιο ακριβή για τα μη τυποποιημένα μεγέθη;
 • Πόσο καιρό θα διαρκέσει το καλάθι;
 • Τι πρέπει να κάνετε εάν απαγορεύσουν την τοποθέτηση κλιματιστικού στην πρόσοψη ενός σπιτιού;

Πάνελ προστασίας από βάνες για κλιματισμό

Στρέφοντας απευθείας στο εργοστάσιο "STK-Construction" στη Μόσχα και τη Μόσχα, μπορείτε να αγοράσετε διακοσμητικά προστατευτικά πάνελ για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σε τιμές παραγωγού χωρίς την πρόσθετη τιμή των μεσαζόντων.

Κόστος και Τιμές

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 τεμ.
Αγοράστε διακοσμητικό πάνελ στο λιανικό εμπόριο από 1 τεμ. είναι δυνατόν στους αντιπροσώπους μας.

Μπορείτε να μάθετε την τιμή σας για τα προϊόντα CORBAS από τους διαχειριστές μας ή να στείλετε το αίτημά σας παρακάτω:

Αντιαντανακτική μάσκα για κλιματισμό 800x600x500

Βανδαλισμούς πλέγμα - ένας φρουρός (προστασία για κλιματιστικό) - κατασκευή ( «πλέγμα») για αντι-βανδαλισμούς προστασία και την κλοπή της εξωτερικής μονάδας ενός συστήματος διαίρεσης.

Η αποσυναρμολογούμενη ευπροσάρμοστη προστασία κατά των βανδάλων αποτελείται από δύο πλευρικά τοιχώματα, έναν εμπρόσθιο τοίχο και μια οροφή.

Οι τοίχοι είναι ένα πλέγμα από χαλύβδινες ράβδους συγκολλημένες στο χαλύβδινο πλαίσιο, η οροφή είναι ένα μεταλλικό φύλλο.

Η προστασία ολοκληρώνεται με υλικό για συναρμολόγηση (βίδες, περικόχλια και ροδέλες).

Ιδιαίτερα σημαντική για την εγκατάσταση στα ισόγεια κτίρια.

Συμβατό με κλιματιστικά με πλάτος της εξωτερικής μονάδας δεν είναι μεγαλύτερο από 750mm, το βάθος δεν είναι μεγαλύτερο από 450mm και το ύψος είναι 550mm.

Αγοράστε αντιαντάν γρίλια για κλιματισμό 800x600x500 μπορεί να εγκατασταθεί και χωρίς.

Αντιαντανακτικές γρίλιες για εξωτερικές μονάδες

 • Χώρα Ρωσία
 • Κατασκευαστής Ρωσία
 • Μέγεθος 1200x1000x700
 • Υλικό κασσίτερο ψευδαργύρου

Η προστασία του αποσυναρμολογούμενου για το κλιματιστικό είναι σχεδιασμός κατά των βανδαλώσεων που προστατεύει αξιόπιστα την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας από μηχανικές βλάβες.

Η προστασία είναι ένα πτυσσόμενο κιβώτιο, αποτελούμενο από δύο πλευρικά τοιχώματα, ένα μπροστινό μέρος και ένα κάλυμμα. Τα τοιχώματα του κουτιού είναι κατασκευασμένα από χαλύβδινες ράβδους συγκολλημένες στο πλαίσιο και το καπάκι αποτελείται από ένα μεταλλικό φύλλο. Προστασία για το κλιματιστικό είναι ένα είδος κυψέλης χωρίς κατώτατο σημείο, τοποθετείται πάνω από το κλιματιστικό και συνδέεται στον τοίχο με τη βοήθεια των αγκυρών. Το σετ προστασίας περιλαμβάνει το απαραίτητο υλικό για συναρμολόγηση (παξιμάδια, μπουλόνια, ροδέλες).

Ανάλογα με το μέγεθος της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος προστασίας.

Ιδιαίτερα σχετική τοποθέτηση πτυσσόμενου προστασίας στον πρώτο και ισόγεια των κτιρίων, στέγες, καθώς και οποιαδήποτε άλλα μέρη όπου η πρόσβαση στη μονάδα κλιματισμού δεν είναι δύσκολο.

Εγκατάσταση μιας μάσκας κατά των βανδαλισμών

Για μηχανισμούς όπως κλιματιστικά, πρέπει να υπάρχει μια δομή προστασίας. Τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού, όπως είναι γνωστό, είναι εξοπλισμένα με δύο μπλοκ - εσωτερικά και εξωτερικά και μερικές φορές το εξωτερικό μέρος είναι πολύ πιο ακριβό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προστατεύεται από την πιθανή πτώση διαφόρων σκουπιδιών ή χιονιού πάνω σε αυτό, πάγο, αλεξίπτωτα και επίσης προστασία από κλοπή, λεηλασία και απλώς βανδαλισμό είναι σημαντική. Για τη μηχανική προστασία του κλιματιστικού, χρησιμοποιείται αντιανεμικό πλέγμα ή μια μεταλλική προσωπίδα. Οι εγχώριες κλιματολογικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να προβλέψουμε εκ των προτέρων τι θα είναι ο καιρός σε αυτή ή εκείνη την εποχή, είναι απρόβλεπτη. Για να έχετε μια άνετη ύπαρξη και να απολαύσετε τη δροσιά του καλοκαιριού, και το χειμώνα - ζεστασιά, σίγουρα θα πρέπει να προσέχετε την προστασία του κλιματιστικού σας.

Προστατευτικό προστατευτικό κάλυμμα

Αυτή η συσκευή είναι μια μεταλλική προστασία, η οποία είναι τοποθετημένη στον τοίχο πάνω από το κλιματιστικό. Προκειμένου ο πάγος, το χιόνι και πιθανά συντρίμμια να πέσουν κάτω, το γείσο έχει κλίση προς τα κάτω από τον τοίχο με τον οποίο συνδέεται. Αυτή η προστασία θα βοηθήσει να αποφευχθεί η ζημιά του κλιματικού εξοπλισμού, το οποίο για πολύ καιρό θα σας εξοικονομήσει από ακριβά επισκευές.

Προστασία από βανδαλισμούς

Η πιο υψηλής ποιότητας και μακροπρόθεσμη προστασία της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού θα είναι εγκατάσταση μιας μάσκας κατά των βανδαλισμών. Αυτός ο σχεδιασμός, μαζί με γείσο συγκρατεί με ασφάλεια το σύστημα διαχωρισμού από τις επιθέσεις κατά κύριο λόγο βάνδαλοι και κλέφτες. Είναι ένα πλέγμα πλαίσιο με τη μορφή της ένα κουτί από χάλυβα, η οποία είναι τοποθετημένη πάνω από όλα konditsionera.Takaya σχεδιασμού δεν θα ανησυχείτε για το ποια είναι η εξωτερική κλιματιστικό υπόκεινται σε κλοπές, ζημιές, σκουπίδια και διάφορα καθίζηση πτώση δεν θα πληγούν από τα φορτηγά.

Όταν αγοράζετε ένα αντι-βανδάλικο συγκρότημα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο πόσο ασφαλώς θα συνδεθεί με τον τοίχο του κτιρίου. Για να το εγκαταστήσετε, χρησιμοποιείτε υλικό το οποίο είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί χειροκίνητα. Είναι απαραίτητο να έχετε ένα καλό σύστημα κλειδώματος, καθώς ο μηχανισμός διαχωρισμού θα πρέπει να εξυπηρετείται συνεχώς. Η κλειδαριά πρέπει να προστατεύεται από την υγρασία. Οι ράβδοι του πλέγματος είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό όπως ο χάλυβας, θα είναι δύσκολο να αποσυναρμολογηθούν με εργαλεία. Ποιότητα εγκατάσταση τρίψιμο μπορεί να παραχθεί μόνο από έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι θα παρέχουν εγγύηση για όλες τις εργασίες και πιστοποιητικό για περαιτέρω συντήρηση.

Πριν από την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος προστασίας κλιματισμού από το εξωτερικό, θα πρέπει να επιθεωρήσετε προσεκτικά το κτίριο όπου θα εγκατασταθεί αυτή η μονάδα. Εάν η οροφή του σπιτιού δεν είναι κεκλιμένη, αλλά επίπεδη, τότε ο σχηματισμός των κρησφύλακων είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Το χιόνι και η βροχή, πρακτικά, δεν βλάπτουν το κλιματιστικό και από αυτά μπορούν να προστατεύσουν απλά ένα μεταλλικό γείσο. Εάν ζείτε σε ψηλό πάτωμα - ξεκινώντας από το τρίτο, το σύστημα split δεν είναι τρομερό βανδάλες, κλοπές και φορτηγά. Τα πιο συναφή είναι αυτά τα προστατευτικά συστήματα για εκείνους τους ιδιοκτήτες των οποίων η κατοικία ή το γραφείο βρίσκεται σε 1-2 ορόφους, σε διάδρομους, σε αψίδες, όπου είναι δυνατή η πρόσβαση στους χούλιγκανς.

Για την επισκευή του διαχωρισμένου συστήματος, η σχάρα ανοίγει στο πλάι. Έτσι, είναι εύκολο να ελέγξετε τον συμπιεστή, τον πυκνωτή και τους πίνακες ελέγχου του συστήματος. Εάν δεν υπάρχει τέτοια παράπλευρη πόρτα με κλειδαριά, είναι δύσκολο να επισκευαστεί και διαρκεί περισσότερο. Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε ολόκληρο το πλέγμα, να το επισκευάσετε και να τον εγκαταστήσετε ξανά. Η αποσυναρμολόγηση και η επανεγκατάσταση καταβάλλονται χωριστά. Επομένως, όταν επιλέγετε ένα προστατευτικό πλέγμα, δώστε προσοχή και σε αυτή την πτυχή.

Γρίλιες κλιματιστικών

Κλιματισμός - κάτι όχι μόνο αρκετά ακριβό, αλλά και πολύ απαραίτητο στο νοικοκυριό. Η θέση της εξωτερικής ενότητας μπορεί να είναι τέτοια που είναι πιθανό να υποστεί βλάβη από ανεπαρκή μέλη της κοινωνίας. Επίσης, για χάρη αυτοπεποίθησης, ένα τέτοιο μπλοκ μπορεί επίσης να βλάψει τα παιδιά. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να βλάψουν το σύστημα διάσπασης. Προκειμένου να προστατεύσετε με υπευθυνότητα ένα εξωτερικό μπλοκ από την παρεμπόδιση κάποιου άλλου, πρέπει να εγκαταστήσετε προστασία κατά των βανδαλισμών. Κατ 'αρχήν, η προστασία αυτή έχει διαφορετική μορφή και σκοπό. Για παράδειγμα, ένα κουτί ή ένα καλάθι κλείνει εντελώς τη συσκευή και δεν δίνει την ευκαιρία να προκαλέσει βλάβη σε αυτήν. Τα προστατευτικά πάνελ χρησιμεύουν για την απόκρυψη της εξωτερικής μονάδας στην πρόσοψη του κτιρίου. Όλα τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό υλικό και στερεώνονται με αξιόπιστα στερεωτικά. Το άρθρο αυτό αφιερώνεται στην περιγραφή τέτοιων κατασκευών με εκτίμηση των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών και ανάλυση των κύριων διαφορών.

Διακοσμητικά πάνελ και προστατευτικές γρίλιες για εξωτερικές μονάδες

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η προστασία του εξωτερικού μπλοκ είναι η απαραίτητη κίνηση. Πρώτον, θα σας δώσει την ευκαιρία να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια του εξοπλισμού που βρίσκεται έξω από το σπίτι και το οπτικό σας πεδίο συνεχώς. Δεύτερον, η έλλειψη ευκαιρίας να βλάψετε τη μονάδα θα εξοικονομήσει πάντα χρήματα για την πιθανή επισκευή της ή ακόμα και μια νέα αγορά.

Την ίδια στιγμή, αντι-βανδαλισμούς προστασία, την επίλυση του προβλήματος της βλάβης στην πορεία θα είναι σε θέση να προστατεύει την εξωτερική μονάδα από τις αρνητικές επιπτώσεις του συμβάντος, παγωμένο χιόνι ή icicles, βλάπτουν το μέρος αποσχισθείσα της στέγης ή αναλφάβητοι ΔΕΚΟ.

Εξετάστε τους βασικούς τύπους λύσεων κατά της βανδαλισμού.

 1. Σχάρες για κλιματιστικά. Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα μεμονωμένα μεγέθη ή τα τυποποιημένα πρότυπα. Στη μορφή είναι ορθογώνια δομή, κλειστή από όλες τις πλευρές. Προβολή - μεταλλικό δίκτυο. Ένα από τα τμήματα παραμένει ανοιχτό για συντήρηση.

Φωτογραφία 1. Κλασική άποψη του αντιανδροτικού πλέγματος.

 1. Η δεύτερη επιλογή θα είναι μια ομάδα. Κατ 'αρχήν - πρόκειται για διακοσμητικό σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζει τις λειτουργίες προστασίας και σχεδιαστικών λύσεων. Χρησιμοποιώντας το διακοσμητικό πάνελ, μπορείτε να κάνετε την πρόσοψη του κτιρίου τέλεια αισθητική.

Φωτογραφία2. Διακοσμητικό πάνελ.

Ας αναλύσουμε τις κύριες διαφορές ενός τέτοιου προϊόντος, όπως μια μάσκα για τον κλιματισμό και ένα διακοσμητικό πάνελ.

 1. Ο διακοσμητικός πίνακας ζυγίζει λιγότερο.
 2. Η διαδικασία εγκατάστασης του πίνακα είναι πολύ πιο εύκολη και δεν επηρεάζει τον κύριο αγωγό.
 3. Στην περίπτωση εξυπηρέτησης, ο πίνακας είναι πολύ πιο βολικός, όσον αφορά την πρόσβαση.
 4. Ο πίνακας είναι πολύ χαμηλότερη στην τιμή.

Πριν επιλέξετε το σωστό διακοσμητικό πάνελ, ο διαχειριστής μας θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τις πιθανές επιλογές και θα επιλέξετε ένα μοντέλο που αντιστοιχεί στην πρόσοψη του κτιρίου.

Με την ευκαιρία, μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο το προϊόν για την προστασία του split σύστημα, αλλά διαφορετικούς τρόπους σταθεροποίησης.

Με βάση την αξιόπιστη σύνδεση και την προστασία υψηλής ποιότητας κατά των βανδαλισμών, ένας ξένος δεν μπορεί να βλάψει το κλιματιστικό.

Κατ 'αρχήν, το διακοσμητικό πάνελ συνδέεται ξεχωριστά σε ένα αξιόπιστο κουτί από χάλυβα.

Κατασκευαστικές διαφορές μεταξύ πάνελ και καλαθιών

Τα αντιπρωτάδικα πλέγματα χωρισμένων συστημάτων έχουν θεμελιωδώς διαφορετικές σχεδιαστικές λύσεις σε αντίθεση με τα πάνελ.

 1. Δομικά, ο πίνακας, όπως το καλάθι, βασίζεται σε τρεις πλάκες. Το κύριο πράγμα είναι η ασφάλεια.
 2. Ο διακοσμητικός πίνακας δεν έχει στηρίγματα. Σημαντικά μειώνει το βάρος.
 3. Ο πίνακας μπορεί εύκολα να συνδεθεί με εκείνα τα στοιχεία στα οποία η εξωτερική μονάδα έχει ήδη κολλήσει.
 4. Με τη βοήθεια του διακοσμητικού πλαισίου μπορείτε να συγχωνευθείτε με το σχέδιο του εξωτερικού τοίχου.
 5. Το προσανατολισμένο τμήμα του πίνακα είναι κατασκευασμένο από διάτρητο φύλλο γαλβανισμένου χάλυβα. Εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση.

Και τα δύο σχέδια είναι αξιόπιστα. Η επιλογή θα γίνει με προσωπικές προτιμήσεις, γούστα και οικονομικές δυνατότητες.

Προστασία από θόρυβο

Όταν πρόκειται για τον θόρυβο που συνδέεται με τον κλιματισμό, αυτό δεν σημαίνει πάντοτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Συχνά τα νοικοκυριά ή οι γείτονες ιδιοκτητών κλιματιστικών διαταράσσονται από τον θόρυβο που παράγεται από τις σταγόνες βροχής σε μια συσκευή κατά της βανδαλισμού ή σε ένα συμβατικό προστατευτικό κάλυμμα.

Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να βρείτε μια απλή λύση - επικολλήστε ένα κομμάτι καουτσούκ στη μεταλλική επιφάνεια που προστατεύει την εξωτερική μονάδα. Κατ 'αρχήν, ως προστασία από κραδασμούς, κατάλληλο υλικό στέγης ή ειδική ταινία ηχομόνωσης. Η μόνη σύσταση είναι να απολιπανθεί η επιφάνεια πριν ξεκινήσετε τη συγκόλληση.

Η κατασκευή και η εγκατάσταση μιας μάσκας με τη μορφή μιας συσκευής κατά της βανδαλιστικής βλάβης θα σβήσει το θόρυβο σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν θα την καταργήσει τελείως.

Πώς να διατηρήσετε την εξωτερική μονάδα

Αυτή η διαδικασία περιγράφεται καλύτερα από τα σημεία.

 1. Η εξωτερική μονάδα του διαχωρισμένου συστήματος χρειάζεται γενικό καθαρισμό δύο φορές το χρόνο. Οι δομές που είναι μεγάλες και δύσκολες για πρόσβαση μπορούν να καθαριστούν με μεγάλο χρονικό διάστημα.
 2. Για τον υψηλής ποιότητας καθαρισμό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ισχυρό μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας. Σε αυτή την περίπτωση, η αντι-βανδαλική προστασία είναι τοποθετημένη έτσι ώστε να είναι δυνατό να ανοίξει ένα πάνελ κλειστό σε ένα κλειδί.
 3. Προ-ξεκλειδώστε την προστασία και στη συνέχεια ανοίξτε την εξωτερική μονάδα. Τα μεγάλα συντρίμμια αφαιρούνται χρησιμοποιώντας μια βούρτσα. Τα υπόλοιπα θα καταλάβουν την ηλεκτρική σκούπα.
 4. Φροντίστε να δώσετε προσοχή στο φίλτρο.
 5. Όταν η μονάδα βρίσκεται στα κάτω ορόφους, ο καθαρισμός γίνεται με σκάλα.
 6. Οι υψηλοί όροφοι απαιτούν τη συμμετοχή εξειδικευμένων ειδικών στον τομέα αυτό.
 7. Μπορείτε να καθαρίσετε τη μονάδα χωρίς να καλέσετε ειδικούς. Για το σκοπό αυτό, ένας εύκαμπτος σωλήνας συνδεδεμένος σε ένα ισχυρό συμπιεστή εισάγεται στη μονάδα. Η σκόνη και τα υπολείμματα θα αφαιρεθούν από τη ροή του αέρα.
 8. Εάν υπάρχει εξωτερικός θόρυβος κατά τη λειτουργία του κλιματιστικού, καλέστε έναν ειδικό χωρίς δισταγμό.

Για να αγοράσετε αντι-βανδάλια προστασία ή όχι - ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επισημάνει τις πιθανότητες του τι μπορεί να συμβεί κατά την απουσία της. Η πρόληψη είναι πάντα φθηνότερη από τη θεραπεία. Η προστασία είναι φθηνότερη από την αγορά μιας νέας μονάδας.

Αντιανεργή μάσκα 1000x600x500

Περιγραφή

Προστατευτική μάσκα 1000χ600χ500 - ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την εξωτερική μονάδα από κλοπή ή μηχανική βλάβη. Εγκαθίσταται σε περίπτωση εγκατάστασης εξωτερικού μπλοκ χωρισμένου συστήματος σε δημόσιο χώρο. Βανδάλων μάσκα για κλιματισμό είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σκληρό μέταλλο και βαμμένα με ειδική βαφή σε σκόνη που επιτρέπει να εξασφαλίζεται η αντοχή του φράχτη κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, ισχύος από 07 έως 15 kW.

Ολοκληρώθηκε με αντι-βανδαλική μάσκα 1000x600x500:

 • Σετ βιδών, παξιμαδιών, ροδέλες - 4 τεμ.
 • Συρόμενη περίφραξη.
 • Συσκευασία: Χαρτόνι.

Κουτιά, καλάθια, γρίλιες και οθόνες για εξωτερικά μπουλόνια κλιματιστικού

Το καλάθι κλιματιστικού (κιβώτιο κλιματιστικού) ή η σχάρα του κλιματιστικού χρησιμοποιείται για διακοσμητικό ή βανδαλιστικό κλείσιμο της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού. Πρόσφατα, όλο και περισσότερες εταιρείες διαχείρισης άρχισαν να ζητούν να κρύψουν τις εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών για να μην χαλάσει η εμφάνιση της πρόσοψης του κτιρίου.

Μερικές φορές, οι αρχιτέκτονες παρέχουν για την εγκατάσταση των εξωτερικών μονάδων ή ειδικών μπαλκόνια κόγχες ενδοεπικοινωνίας στην εσωτερική πλευρά του κτιρίου, αλλά είναι δυνατή μόνο σε νέα κτίρια, αλλά τι γίνεται με αυτούς τους κατοίκους σε παλιά σπίτια, χωρίς σχεδιασμό που προβλέπονται θέσεις για την εγκατάσταση κλιματισμού;

Για διακοσμητικά και αντι-βανδαλισμούς εξωτερικές μονάδες κλιματισμού προστασίας, ειδικές προστατευτικές δομές με τη μορφή πλέγματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλάθια ή οθόνες, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που μπορούν να αντέξουν όχι μόνο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αλλά και τις εχθρικές ενέργειες των μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Το κουτί και η σχάρα για το κλιματιστικό εγκαθίσταται μετά την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί ανά πάσα στιγμή.

Καλάθια οθόνες και γρίλιες για εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών, κατασκευή, πώληση και εγκατάσταση

Είμαστε προσηλωμένοι στην κατασκευή και εγκατάσταση των διαφόρων οθόνες, κουτιά και δικτύων για τον κλιματισμό, εργάζεται ως έθιμο και τυποποιημένα μεγέθη και χρώματα, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη λύση. Η πώληση πραγματοποιείται τόσο με νομικά όσο και με ιδιώτες. Για να μάθετε το ακριβές κόστος του καλαθιού και να διευκρινιστούν οι όροι για την παροχή της εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού, καλέστε τους αριθμούς επαφών, οι τιμές χονδρικής και τακτικούς πελάτες προσφέρονται ευέλικτο πρόγραμμα με έκπτωση μας.

Οι υπηρεσίες μας:

 • Κατασκευή καλαθιών, σχάρων και οθονών για εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών?
 • Χονδρική και λιανική παράδοση, για ιδιώτες και νομικά πρόσωπα.
 • Γρήγορη παράδοση στο έδαφος της Μόσχας και της περιοχής της Μόσχας ακριβώς στην ώρα?
 • Επαγγελματική εγκατάσταση και εγκατάσταση σε οποιοδήποτε ύψος.
 • Προσφορές και εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες.

Το κόστος των καλαθιών, των κιβωτίων, των πλεγμάτων και των οθονών για εξωτερικές μονάδες κλιματισμού μπορείτε για διευκρίνιση μέσω τηλεφώνου 8 (495) 545-84-34 από τους διαχειριστές μας. Η τελική τιμή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και θα δηλώνεται αφού έχουν καθοριστεί η ποσότητα, η μέθοδος παράδοσης και η ανάγκη εγκατάστασης.

Κλιματισμός κλιματισμού

Η αντι-βανδαλική μάσκα χρησιμοποιείται για την προστασία χαμηλών εξωτερικών μονάδων κλιματιστικών και είναι εγκατεστημένη σε μια ήδη συναρμολογημένη μονάδα, η οποία θα είναι προβληματική για απομάκρυνση χωρίς αποσύνδεση της διαδρομής. Η σχάρα στερεώνεται στον τοίχο με ισχυρά άγκυρα και μπορεί να κατασκευαστεί από πλέγμα με κυψελίδες διαφόρων μεγεθών, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ισχυρό γαλβανισμένο χάλυβα. Η επιφάνεια της σχάρας, για προστατευτικούς και διακοσμητικούς σκοπούς, είναι βαμμένη με ένα στερεό χρώμα σε σκόνη στο χρώμα της πρόσοψης, ο χρωματισμός μπορεί να είναι μονοφωνικός ή σε διάφορα χρώματα.

πλέγμα πλέγμα είναι συνδεμένο με το στερεό πλαίσιο από μόνη της μπορεί να παραχθεί σε οποιαδήποτε έκδοση κατόπιν αιτήματος, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του πλέγματος, ο αριθμός των κλειστών πλευρών, πάνελ μπορεί να καλύψει σε μία μόνο μπροστινή πλευρά, και κλείστε το μπλοκ πάνω, κάτω, στις πλευρές και πρόσοψη.

Οθόνη για εξωτερική μονάδα κλιματισμού

Η οθόνη για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού χρησιμοποιείται μόνο ως διακοσμητικό στοιχείο, χρησιμοποιείται για σχεδιαστικούς σκοπούς όταν εγκαθίσταται στις προσόψεις των κτιρίων. Η διακοσμητική οθόνη διαθέτει απλό σχεδιασμό με τη μορφή πάνελ με ειδικό βραχίονα για την τοποθέτηση στον τοίχο.

Η οθόνη για την εξωτερική μονάδα είναι κατασκευασμένη από φύλλο υλικού, γαλβανισμένο χάλυβα, ανοδιωμένο αλουμίνιο, πλαστικό ή πλεξιγκλάς, σε ολόκληρη την επιφάνεια γίνεται εγκοπές για τον αερισμό, με τη μορφή ευθείας γεωμετρικά σχήματα ή διακοσμητικά στοιχεία.

Διακοσμητικά οθόνης για το κλιματιστικό μηχάνημα είναι βαμμένο ανθεκτική βαφή σε οποιοδήποτε χρώμα κατόπιν αιτήματος, και θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, περίοδος εγγύησης δεν είναι μικρότερη από 5 έτη, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες κλιματικές συνθήκες.

Καλάθι για κλιματισμό

Το καλάθι για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού μηχανήματος αντιπροσωπεύει μια συμπαγή κατασκευή κλειστή με τρία πλευρικά διάτρητα πλαίσια. Το καλάθι, συνήθως, εκτελείται σε ένα αρθρωτό σχήμα ταχείας συναρμολόγησης και επιτρέπει ανά πάσα στιγμή την αποσυναρμολόγηση των πλευρικών τοίχων για συντήρηση ή επισκευή του κλιματιστικού.

Το καλάθι είναι κατασκευασμένο από ένα στερεό γαλβανισμένο χάλυβα με βαφή πούδρας ή πολυμερές επικάλυψης, μία τέτοια επικάλυψη έχει αυξημένη σταθερότητα χρώματος και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, μπορεί να αντέξει μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς απώλεια της εμφάνιση.

Ανθεκτικό πλαίσιο κατασκευασμένο από τμήματα που κατασκευάζονται από χάλυβα υψηλής αντοχής, έτσι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει πολύ βάρος χωρίς απώλεια δομική ακαμψία και προσκόλληση σας επιτρέπει να συνδέσετε το καλάθι, ως συνήθως, τοίχους από τούβλα ή σκυρόδεμα, και τις αεριζόμενες προσόψεις.

Αντι-βανδαλική προστασία της εξωτερικής μονάδας (με εγκατάσταση)

Μέθοδοι πληρωμής

Μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας

Τακτοποίηση του τιμολογίου χωρίς μετρητά

Τρόποι παράδοσης

Παράδοση στη Μόσχα

Παράδοση στο MKAD - δωρεάν (2 εργάσιμες ημέρες)

Παράδοση με courier στη Μόσχα - 600 ρούβλια (2 εργάσιμες ημέρες)

Παραλαβή από το σημείο φόρτωσης - 300 τρίβει

Παράδοση στις περιοχές της Ρωσίας

TC "Επιχειρησιακές γραμμές". Ο χρόνος και το κόστος παράδοσης εξαρτώνται από την απόσταση του οικισμού σας.

Όροι παράδοσης στις περιοχές της Ρωσίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον διευθυντή μέσω τηλεφώνου 8 (495) 152-44-58

Αντιαντάντρη μάσκα για κλιματισμό εγκαθίσταται στην εξωτερική μονάδα και εμποδίζει την πρόσβαση σε αυτό από το δρόμο. Έτσι, η μονάδα θα προστατεύεται τόσο από τον βανδαλισμό όσο και από την κλοπή. Επιπλέον, παρέχεται προστασία από το βρόχινο νερό, τους κροσσούς και πολλούς άλλους φυσικούς παράγοντες.

Από την άλλη πλευρά, πώς να αντιμετωπίσετε την πρόσβαση που δεν περιλαμβάνει κάτι εχθρικό, για παράδειγμα, εάν το κλιματιστικό πρέπει να υποβληθεί σε συντήρηση ή συντήρηση; Εδώ όλα είναι απλά, διότι η σχάρα δεν πρέπει υποχρεωτικά να παραγγελθεί ως συνεχής. Η αντι-βανδαλική μάσκα αναλαμβάνει την παρουσία μιας πόρτας, η οποία μπορεί να βρίσκεται τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στο πλάι. Η πόρτα, αντίστοιχα, είναι κλειδωμένη σε κλειδαριά, το κλειδί της οποίας αποθηκεύεται από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ή του γραφείου.

Τα πλαίσια προστασίας από βανδαλισμούς αποτελούνται συνήθως από γαλβανισμένο χάλυβα, το οποίο βοηθά στην αποφυγή της διάβρωσης του πλέγματος και επίσης διατηρεί μια καλή εμφάνιση του προστατευτικού πλέγματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθεί η αντι-βανδαλική μάσκα, έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να κλέψουν ή να βλάψουν το κλιματιστικό θα αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο πρόβλημα.

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει μια υπηρεσία - να αποκτήσετε μια αντι-βανδαλική μάσκα μαζί με την εγκατάσταση του κλιματιστικού, να γίνει ιδιοκτήτης αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

Αντιολισθητική μάσκα για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού

Αξιόπιστες εξωτερικές προστατευτικές γρίλιες της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, ένα ισχυρό μπλοκ πόρτας, ένα ψηλό φράχτη - τέτοια χαρακτηριστικά της καθημερινής ζωής των σύγχρονων ανθρώπων έχουν γίνει αρκετά οικεία. Και δεν είναι αβάσιμο, δεδομένης της ανησυχητικής ατμόσφαιρας στους δρόμους των σημερινών πόλεων. Πώς να επιλέξετε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες δομές προστασίας για ακριβό κλιματικό εξοπλισμό; Ας δούμε αυτό το άρθρο.

Σήμερα, οι εκδηλώσεις χουλιγκανισμού και κλοπής είναι πάρα πολύ συχνές για να παραμελούν την ανάγκη να εξασφαλιστεί η κατάλληλη προστασία της περιουσίας τους.

Ειδικά, αν μιλάμε για ακριβό εξοπλισμό, το κύριο λειτουργικό μέρος του οποίου πρέπει να βρίσκεται εκτός των εγκαταστάσεων. Προκειμένου να προστατευθεί το εξωτερικό μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος από βίαιες ενέργειες βανδαλισμών ή κλοπής, πρέπει επίσης να ανησυχείτε για την αγορά και εγκατάσταση αυτού του δαπανηρού εξοπλισμού και για την αγορά μιας προστατευτικής δομής γνωστής σε πολλούς ως "γρίλιες κλιματισμού".
Κατά τύπο, μπορεί να είναι "κωφός", ο οποίος δεν έχει τμήματα ανοίγματος και παρέχει πρόσβαση στο εξωτερικό μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος μόνο μέσω αποσυναρμολόγησης. Τέτοιες προστατευτικές δομές δεν τοποθετούνται "σφιχτά". Οι ισχυροί κοχλίες με μεγάλη ροπή στρέψης είναι αρκετά αξιόπιστες για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη αποσυναρμολόγηση και επιτρέπουν την αφαίρεση των γρίλλων για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού όταν χρησιμοποιούν το prof. εργαλείο.

Αλλά το πιο δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων και το αντι-βανδάλικο γκριλ για κλιματισμό με μια πόρτα ταλάντευσης για την εξυπηρέτηση της υπαίθριας μονάδας. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση χωρίς να παρεμποδίζετε τους κύριους κόμβους του εξωτερικού τμήματος του διαχωρισμένου συστήματος, οι οποίοι συχνά χρειάζονται τακτική συντήρηση. Για βανδάλους, αυτή η προστασία παραμένει σχεδόν ανυπέρβλητη λόγω της παρουσίας ενός ισχυρού λουκέτου.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν προστατευτικές γρίλιες για τον τύπο του "κλιματιστικού" κλιματιστικού. Τέτοια σχέδια δεν έχουν επικάλυψη κάτω ή πάνω. Κάτω από την «κάλυψή» τους, το χωριστό σύστημα, φυσικά, είναι πολύ πιο ευάλωτο, αλλά μερικές φορές μια τέτοια προστασία είναι αρκετή.

Η αντι-βανδαλική μάσκα κάτω από το κλιματιστικό της εξωτερικής μονάδας μπορεί να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας μεταλλικό σύνδεσμο ή χρησιμοποιώντας διακοσμητικά στοιχεία που βασίζονται σε συγκόλληση ή σφυρηλάτηση. Τα αισθητικά ελκυστικά σχέδια όχι μόνο παρέχουν επαρκή προστασία για τον εξοπλισμό, αλλά και γίνονται αξιόλογες διακοσμήσεις της πρόσοψης.