10 καλύτερες κουκούλες για την κουζίνα

Με την παρουσία του σχεδίου και από τις ιδιότητές του μπορεί να εξαρτάται από το αν η ζεστή κουζίνα «γωνία», όπου τα κατοικίδια ζώα ήθελε να συγκεντρώσει και όπου δεν είναι ντροπή να καλέσετε τους πελάτες, ή θα μετατραπεί σε ένα «καυτό μαγαζί» με την αναπόφευκτη μυρωδιά του καπνού, αναθυμιάσεων και αναρωτιέμαι τι άλλο. Εάν η επιθυμία για άνεση είναι πιο επείγουσα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να υπολογίσει το βέλτιστο Παραγωγικότητα μελλοντική συσκευή εξάτμισης. Γι 'αυτό, υπάρχει ένας γενικά αποδεκτός τύπος: ο όγκος της κουζίνας (L x Π x Υ) πρέπει να πολλαπλασιαστεί με συντελεστή 10-12. Ως αποτέλεσμα, έχουμε μια τιμή που δείχνει πόση ποσότητα αέρα πρέπει να ενημερώνεται (καθαρίζεται) στο δωμάτιο ανά μονάδα χρόνου (1 ώρα). Αν επιλέξετε μια κουκούλα με παραμέτρους κάτω από τις υπολογιζόμενες, μπορεί να γίνει απλώς μια διακόσμηση με λειτουργία οπίσθιου φωτισμού. Αλλά για ένα μικρό μοντέλο κουζίνας με χωρητικότητα 1000 m³ / h ή περισσότερο θα είναι μια ωμή δύναμη. Τι άλλο πρέπει να ληφθεί υπόψη για την επιλογή της καλύτερης κουκούλας με τα βέλτιστα χαρακτηριστικά, θα εξετάσουμε περαιτέρω.

Κριτήρια για την επιλογή μιας καλής κουκούλας

Κατανάλωση ισχύος

Πώς να υπολογίσετε την απόδοση, που ήδη γνωρίζετε. Αλλά ο αριθμός δεν θα είναι εντελώς σωστός. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο συντελεστής 10-12 θα δώσει το αποτέλεσμα, στο οποίο η κουκούλα με τις κατάλληλες παραμέτρους θα πρέπει να δουλεύει στο μέγιστο. Και, κατά συνέπεια, στο επίπεδο της μέγιστης έντασης και με το πλήρες φορτίο στον κινητήρα. Η τιμή είναι επίσης ο τύπος της εστίας. Για ηλεκτρικούς πίνακες και πλάκες να παράγουν καλύτερα συντελεστής υπολογισμού με αύξηση σε 15 και 20 για το φυσικό αέριο για τη διαφυγή μήκος διαδρομής, την παρουσία των κάμψεων και η διάμετρος του τμήματος σωλήνα ή αγωγού, επηρεάζει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του εξαερισμού.

Λειτουργία λειτουργίας

Οι περισσότερες κουκούλες είναι συνδεδεμένες με το σύστημα εξαερισμού της κουζίνας. Στο λειτουργία ανάκλησης αποβάλλουν τον αέρα μαζί με οσμές και ατμούς έξω από τις εγκαταστάσεις. Πολλά δημοφιλή μοντέλα υποστηρίζουν επίσης λειτουργία κυκλοφορίας - Όταν ο αέρας καθαρίζεται με φίλτρα και επιστρέφει πίσω στο δωμάτιο. Τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται τακτικά (κάθε 4-6 μήνες). Αυτή η λειτουργία είναι βολική το χειμώνα - για να κρατήσει τη θερμότητα στο δωμάτιο.
Υπάρχουν μοντέλα κουκούλας σχεδιασμένα να λειτουργούν μόνο στη λειτουργία κυκλοφορίας. Τέτοια "κουκούλες χωρίς εξαερισμό«Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα σχέδια και ασυνήθιστο σχέδιο - υπάρχουν μοντέλα που είναι ενσωματωμένα στον πίνακα, σχέδιο τοίχο, κρέμονται, κ.λπ. Αλλά χωρίς κόστος απορροφητήρες είναι αρκετά υψηλό -. Κυρίως από $ 1.000 και πιο δημοφιλής, έτσι ώστε να μην το έκανε..

Διαστάσεις

Για αποτελεσματική λειτουργία, το πλάτος του καλύμματος δεν πρέπει να είναι μικρότερο από το πλάτος της πλάκας. Τις περισσότερες φορές οι κουκούλες παράγονται σε πλάτη 50, 60 και 90 cm.

Επίπεδο θορύβου

Οι υπερβολικά θορυβώδεις κουκούλες μπορούν να μετατρέψουν έναν εφιάλτη κουζίνας σε εφιάλτη, οπότε όταν επιλέγετε μια κουκούλα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο μέγιστο ποσοστό. Είναι επιθυμητό να μην υπερβαίνει τα 60 dB.

Φωτισμός

Πολλοί κατασκευαστές εξοπλίζουν τις κουκούλες τους με έλεγχο φωτεινότητας για μέγιστη άνεση χρήσης και σε ορισμένα μοντέλα αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη.

Ποιος κατασκευαστής κουκούλες είναι καλύτερο;

Παραδοσιακά, η παλάμη του πρωταθλήματος διεξάγεται από δοκιμασμένα από το χρόνο Γερμανικά και Σουηδικά εμπορικά σήματα: Siemens, Bosch, Asko. Εάν η σκανδιναβός κατασκευαστής αντιπροσωπεύεται αυστηρά στον κλάδο premium, η γερμανική Bosch και η Siemens, εκτός από τα μοντέλα ναυαρχίδων Serie 8 και IQ 700, προσφέρουν στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας κουκούλες στο μέσο εύρος τιμών. Τα θετικά σχόλια από τους αγοραστές παρείχαν στην αξιολόγηση των καλύτερων κουκούλες δημοφιλή εμπορικά σήματα Hansa, Shindo, Kronasteel. Ευχάριστα ικανοποιημένη από την επιτυχία της ρωσικής μάρκας κουζινών ELIKOR, η οποία δεν προσπαθεί να μιμηθεί μια μυθική εταιρεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τοποθετείται και αναπτύσσεται ακριβώς ως εγχώριος παραγωγός.

Σχετικά με τα καλύτερα μοντέλα κουκούλας για την κουζίνα - περισσότερα στην βαθμολογία μας.

Επιλέγουμε μια αθόρυβη κουκούλα: τη βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

Υπερβολικά δυνατός εκτοξευτής μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους. Κατά μέσο όρο, τα ηχητικά επίπεδα στα περισσότερα μοντέλα είναι περίπου 55-60 dB, τα οποία είναι αισθητά και είναι δύσκολο ακόμη και να μείνετε στην κουζίνα (για να μην αναφέρουμε την επικοινωνία ή την παρακολούθηση της τηλεόρασης).

Για να μην χαλάσετε τη δική σας άνεση, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μοντέλα με το χαμηλότερο επίπεδο ήχου κατά τη λειτουργία. Ο θόρυβος των κουκούλες και οι τρόποι μείωσης του μπορούν να διαβάσουν ξεχωριστά και κάτω - θα μάθουμε ποια μοντέλα είναι τα πιο "ήσυχα".

Ποιο είναι το μέσο επίπεδο θορύβου στην κουκούλα;

Το μέσο επίπεδο, το οποίο δημιουργεί μια κουκούλα μεσαίας ισχύος (περίπου 500-800 m³ / h) - περίπου 50-60 dB. Αν αυτός ο δείκτης στο τεχνικό διαβατήριο είναι υψηλότερος από 60 dB - αυτό δεν είναι επιθυμητό. Λοιπόν, αν το ποσοστό είναι κάτω από 50, αυτό είναι εξαιρετικό.

Απλά πείτε: Η στάθμη ήχου εξαρτάται άμεσα από την ισχύ. Όσο πιο ισχυρή είναι η συσκευή, τόσο πιο δυνατά λειτουργεί. Και αντίστροφα: οι λιγότερο ισχυροί κουκούλες είναι πολύ πιο θορυβώδεις.

Για παράδειγμα, μεταξύ των μονάδων εξάτμισης χαμηλής ισχύος (μέχρι 300-500 "κύβους" ανά ώρα) μπορείτε να βρείτε ήσυχα μοντέλα - μέχρι 49-50 dB. Εάν το μοντέλο έχει μέση ισχύ (υπό όρους από 500 έως 800 "κύβους" ανά ώρα), τότε σχεδόν σίγουρα θα είναι πιο δυνατά από 52 dB.

Οι πιο ισχυρές εγκαταστάσεις (με χωρητικότητα 800 κύβους και άνω) είναι απίθανο να έχουν επίπεδο θορύβου κάτω από 53-55 dB. Πιθανότατα στη μέγιστη ισχύ θα ακούγονται αρκετά δυνατά, περίπου 57-60 dB, πνίγοντας την τηλεόραση εργασίας.

Οι κατασκευαστές που παράγουν τις πιο ήσυχες κουκούλες

Τα αθόρυβα μοντέλα (στα οποία ο "ήχος" είναι μικρότερος από τον μέσο όρο) βρίσκονται στη γραμμή του κάθε κατασκευαστή. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες σε αυτό το πλαίσιο ξεχωρίζουν επειδή έχουν "πιο ήσυχα" μοντέλα από τα υπόλοιπα.

Κατάλογος κατασκευαστών που έχουν τις πιο "ήσυχες" κουκούλες:

Τεχνολογίες για τη μείωση του θορύβου

Για να εξασφαλίσουν χαμηλό επίπεδο θορύβου στην εργασία, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους και τεχνολογίες:

Εγκαταστήστε δύο ανεμιστήρες αντί για ένα. Κατά συνέπεια, η ταχύτητα του κινητήρα μειώνεται και ακούγεται πιο ήσυχη. Επιπλέον, οι απορροφητήρες δύο ανεμιστήρων διαθέτουν μεγαλύτερο αποθεματικό ισχύος.

Αυξήστε το πάχος των τοιχωμάτων του κελύφους. Εάν ο τοίχος της θήκης είναι πολύ λεπτός - ο ήχος θα είναι ισχυρός. Εκτός από το γεγονός ότι δεν θα "συγκρατήσει τον εαυτό του", έτσι και ο τοίχος θα αντηχεί. Και αντίστροφα: ένας πυκνός τοίχος "σβήνει" τον ήχο και δεν αντηχεί. Έλλειψη - αυξάνει το βάρος του προϊόντος, έτσι μπορείτε να αυξήσετε το πάχος σε μια ορισμένη τιμή.

Η θέση του ανεμιστήρα απέχει πολύ από την είσοδο αέρα.

Εγκατάσταση ακουστικών "παγίδων" (ηχοαπορροφητών) μέσα στην θήκη.

Ασύρματοι κουκούλες: η βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

Θα συνθέσουμε μια σύντομη αξιολόγηση μοντέλων που λειτουργούν χωρίς θόρυβο (με ένα ελάχιστο επίπεδο) - αυτό θα βοηθήσει τον χρήστη να επιλέξει το "πιο ήπιο" κουκούλα. Τα δεδομένα ισχύουν στο τέλος του 2017.

Σημειώστε ότι όλες οι προδιαγραφές (συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου θορύβου) έχουν ληφθεί από τις περιγραφές των καταστημάτων, επομένως μπορεί να υπάρχουν σφάλματα σε αυτά.

Για ευκολία, θα διανείμουμε τα μοντέλα στην περιοχή ισχύος.

Οι πιο "ήσυχοι" κουκούλες με χωρητικότητα μέχρι 500 "κύβους":

Krona Steel Bella (πλάτος 60 cm): χωρητικότητα έως 390 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 46 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 8500 ρούβλια.

Akpo WK-4 Nero Eco (60 cm): τραβάει μέχρι 420 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 4 8 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 6 500 ρούβλια.

Maunfeld Aire 60 (60 cm): ανέλθει σε 500 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 4 8 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 5000 ρούβλια.

Ardesia Basic-F (5 0 cm): τραβάει μέχρι 190 m³ / h, ακούγεται έως 49 dB. Είναι κατά μέσο όρο 3500 ρούβλια.

Indesit H 161 IX (60 cm): Παραγωγικότητα 230 m³ / h. Ακούγεται έως 50 dB. Το κατά προσέγγιση κόστος είναι μέχρι 4500 ρούβλια.

Μεταξύ των κουκούλες με παραγωγικότητα από 500 έως 800 "κύβους" ο μικρότερος θόρυβος γίνεται από τέτοια μοντέλα:

Krona Irida Sensor 600: πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 500 m³ / h, μέγιστο "ήχο" έως 50-52 dB. Είναι περίπου 15500.

Elikor Ruby S4 (60 cm): εκτείνεται σε 700 m³ / h. Δεν ακούγεται πιο δυνατά από 52 dB. Το κόστος είναι μέχρι 9000.

Maunfeld Aire Fast 50 Inox (50 cm): αντλεί μέχρι 520 m³ / h. Ο μέγιστος θόρυβος είναι μέχρι 48 dB. Κοστίζει περίπου 6000.

Αισθητήρας Shindo Pallada 60 SS / BG 4ETC (60 cm): αντλεί έως 760 m³ / h. Μπορεί να ηχήσει έως και 52 dB. Μπορείτε να αγοράσετε για 23-24 χιλιάδες.

Korting KHC 6957 X (60 cm): παραγωγικότητα μέχρι 750 m³ / h. Το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι μέχρι 52 dB. Υπάρχουν περίπου 15 χιλιάδες.

Hansa OKC 613 RBH (60 cm): αντλεί μέχρι 500 m³ / h. Το όριο έντασης είναι 53 dB. Κοστίζει περίπου 12 χιλιάδες.

Teka DJE 60 inox (60 cm): παραγωγικότητα έως 700 m³ / h. Δαχτυλίδια έως 54 dB. Αξίζει περίπου 15 χιλιάδες.

Τα πιο ισχυρά και "ήσυχα" μοντέλα των νοικοκυριών με χωρητικότητα πάνω από 800 "κύβους":

Το Kuppersberg F 660 (κεκλιμένο): πλάτος 60 cm, εκτείνεται σε 900 m³ / h. Ο θόρυβος θα είναι μέχρι 47 dB. Κοστίζει περίπου 22 χιλιάδες.

Maunfeld Retro Quadr 60 (κεκλιμένο): πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 950 m³ / h. Ακούγεται έως 48 dB. Το κόστος είναι από 26 χιλιάδες.

Kaiser AT 6400 Eco: πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 910 m³ / h. Δαχτυλίδια έως και 56 dB. Είναι περίπου 23 χιλιάδες.

Οι πιο χαλαρές κουκούλες για την κουζίνα: τα καλύτερα σχεδόν αθόρυβα μοντέλα, κριτικές και τιμές για αυτά

Συχνά οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στο θόρυβο που εκπέμπεται από τις συσκευές που λειτουργούν. Βασικά, οι πιο ευαίσθητοι σε αυτόν είναι γυναίκες. Ξοδεύουν ένα σημαντικό μέρος του χρόνου τους στην κουζίνα, και ο δυνατός εκκεντροφόρος μπορεί να προκαλέσει σημαντική δυσφορία.

Οι κατασκευαστές οικιακών συσκευών έλαβαν υπόψη αυτή τη στιγμή και προσφέρουν μια σειρά αθόρυβων μοντέλων που διαφέρουν σε κομψό σχεδιασμό, μοντέρνα διαχείριση και ένα σύνολο επιλογών που διευκολύνουν την ευκολία.

Ποιες είναι οι πιο ήσυχες κουκούλες κουζίνας;

Η κουκούλα για την κουζίνα δεν μπορεί να διακρίνεται από την υψηλή ισχύ. Αλλά οι ικανότητές του είναι αρκετές για να εκπληρώσουν το καθήκον του: αφαιρώντας τον ατμό και τα αέρια από την περιοχή εργασίας.

Στο φάσμα κάθε κατασκευαστή αυτής της τεχνολογίας υπάρχουν μοντέλα με χαμηλό επίπεδο θορύβου. Για να παρέχεται αυτό το αποτέλεσμα, ενώ διατηρούνται οι δυνατότητες της συσκευής, χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι:

 • συμπληρώστε την κουκούλα με έναν ανεμιστήρα εξάτμισης αντί για δύο.
 • χρησιμοποιήστε περιβλήματα με παχύ τοίχωμα.
 • μείωση του επιπέδου των κραδασμών μέσω συνδέσεων υψηλής ποιότητας.
 • εγκαταστήστε διάφορα απορροφητικά ηχοσυστήματα, τα οποία άλλως ονομάζονται "ακουστικές παγίδες".

Είναι το χαμηλό επίπεδο θορύβου της συσκευής σημαντικό;

Ο δυνατός μονοτονικός θόρυβος μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για ένα άτομο ευαίσθητο σε τέτοιες διαταραχές. Η τακτική εμπειρία δυσφορίας οδηγεί σε αυξημένη κόπωση, ευερεθιστότητα και νευρικές βλάβες. Σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστεί αϋπνία.

Αναπτύσσεται στο πλαίσιο συστηματικής έκθεσης σε δυνατούς ήχους στην ψυχή και την ανθρώπινη φυσιολογία. Αποδεικνύεται ότι οι ήχοι έχουν σημαντική επίδραση στο υποσυνείδητο. Επί του παρόντος, καθορίζονται οι κανόνες του μέγιστου επιτρεπτού επιπέδου θορύβου στην καθημερινή ζωή και στην εργασία.

Οι οικιακές συσκευές που παράγουν παράγουν ακουστικό θόρυβο, μετρούμενο σε ντεσιμπέλ (dB).

Είναι πολύ δυνατός ήχος. Για να είναι πιο σαφής, μπορείτε να συγκρίνετε παρόμοιους δείκτες σε διαφορετικές καταστάσεις:

 • ψιθυριστό, ρολόι - 30 dB.
 • ηρεμία - 40 dB.
 • δυνατή συνομιλία - 60 dB.
 • φωνάζω, γέλιο - 75 dB.
 • rock συναυλία - 105 dB?
 • αλυσοπρίονο εργασίας - 110 dB.
 • αεροσκάφους απογείωσης - 130 dB.

Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να προσφέρει υγιή άνεση στην καθημερινή ζωή. Οι περισσότεροι κατασκευαστές οικιακών συσκευών φροντίζουν για την υγεία του καταναλωτή και προσφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τη μέγιστη ευκολία λειτουργίας.

Μπορεί ο απορροφητήρας να είναι αθόρυβος: καινοτόμες εξελίξεις

Οι σύγχρονες τεχνολογίες έχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος που εκπέμπεται από την κουκούλα κουζίνας, έχουν αναπτυχθεί συστήματα μείωσης θορύβου. Ένας από αυτούς - η NRS από την ιταλική εταιρεία Falmec. Χάρη σε αυτήν, ήταν δυνατό να παραχθούν ήσυχα και ισχυρά εκχυλίσματα. Δημοσιεύουν 85% λιγότερες πληροφορίες από ό, τι τα αναλογικά χωρίς NRS.

Για τη μείωση του θορύβου, χρησιμοποιούνται επίσης ακουστικές παγίδες σχήματος V κατασκευασμένες από υλικό απορρόφησης ήχου. Βοηθάει στη μείωση της έντασης ήχου που ρυθμίζει τον ανεμιστήρα εξαγωγής στη μέγιστη δυνατή απόσταση από το κανάλι εισαγωγής αέρα.

Κριτικές για τις πιο ήσυχες συσκευές: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Σύμφωνα με κριτικές των χρηστών που εγκατέστησαν στην κουζίνα μια σύγχρονη κουκούλα χαμηλού θορύβου, αυτή η τεχνική έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

 1. Κομψή σχεδίαση.
 2. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών.
 3. Βολική διαχείριση.
 4. Πολλαπλές λειτουργίες παροχής ενέργειας.
 5. Χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Έλλειψη ενός: μια σχετικά υψηλή τιμή.

Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα: οι καλύτερες αξιολογήσεις και οι τιμές

Όλοι οι κατασκευαστές που ειδικεύονται στην ανάπτυξη και κατασκευή οικιακών συσκευών, προσφέρουν μια σειρά από κουκούλες κουζίνας με χαμηλό θόρυβο.

Dach Santa 60


Μια από τις πιο ήσυχες κουκούλες κουζίνας. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι τέτοιες ώστε να είναι κατάλληλες για εγκατάσταση πάνω από τις πιο σύγχρονες κουζίνες αερίου και ηλεκτρικής κουζίνας. Το κατώτερο πάνελ της κουκούλας είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό σε κρούση και ανθεκτικό στη θερμότητα γυαλί. Είναι δυνατό να το ανοίξετε, να πλύνετε ή να αντικαταστήσετε το φίλτρο λίπους, αφαιρέστε τη σκόνη. Η επιφάνεια του σώματος είναι εύκολη στην πλύση, ανθεκτική στη διάβρωση και την οξείδωση.

Ο έλεγχος είναι ηλεκτρονικός, ο οποίος πραγματοποιείται μέσω του πίνακα αφής. Οι χρήστες σημειώνουν ισχυρό οπίσθιο φωτισμό, χάρη στο οποίο η πλάκα και η επιφάνεια εργασίας είναι καλά φωτισμένες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε επιπλέον να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο άνθρακα.

 • παραγωγικότητα - 600 m 3 / ώρα.
 • τρεις ταχύτητες.
 • επίπεδο θορύβου - 32 dB.
 • διαστάσεις - 370x620x440 mm.
 • βάρος - 12 κιλά.

Η μέση τιμή των 7069 ρούβλια.

Εκτοξευτή Krona Betty 600


Μοντέλο τύπου τοίχου, σχήμα θόλου. Η θήκη είναι από μέταλλο, είναι δυνατές δύο επιλογές χρωμάτων: μαύρο και χρυσό. Τοποθετείται ανάμεσα σε ντουλάπια κουζίνας, η απαιτούμενη απόσταση είναι 60 εκ. Είναι εξοπλισμένη με φίλτρο λίπους, είναι δυνατό να εγκατασταθεί άνθρακας (λεπτός καθαρισμός).

Θύρα εξάτμισης με βαλβίδα αντεπιστροφής για την αποφυγή εισόδου ξένων οσμών στη στοίβα εξαερισμού. Ο οπίσθιος φωτισμός με μία ισχύ λαμπτήρα 40 watt. Η συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης δεν υπερβαίνει τα 10 m 2.

 • ισχύς - 150 W?
 • παραγωγικότητα - 390 m 3 / ώρα.
 • τρεις ταχύτητες.
 • επίπεδο θορύβου - 34 dB.
 • διαστάσεις - 600χ902х450 mm.
 • βάρος - 6 κιλά.

Μέση τιμή: 9750 τρίβει.

Αισθητήρας Shindo Avior 60


Κομψή καυστήρα τύπου εξαγωγής, εξοπλισμένη με αξιόπιστο χαλύβδινο κινητήρα με γαλβανισμένο πτερωτή. Το κυρίαρχο χρώμα της θήκης είναι μαύρο, τα τελειωτικά στοιχεία είναι χρώμιο. Σύμφωνα με την ανατροφοδότηση των χρηστών, η κουκούλα είναι ήσυχη μόνο στην πρώτη ταχύτητα. Το δεύτερο και το τρίτο είναι αρκετά θορυβώδη.

Λόγω της υψηλής απόδοσης (800 m 3 / h), απομακρύνει αποτελεσματικά τον ατμό και τις οσμές. Εξοπλισμένο με φίλτρο λίπους. LED οπίσθιο φωτισμό, με δύο λαμπτήρες, το καθένα από τους οποίους είναι 1W.

 • ισχύς κινητήρα - 200 W;
 • παραγωγικότητα - 390 m 3 / ώρα.
 • επίπεδο θορύβου - 56 dB.
 • διαστάσεις - 600х835х546 mm.
 • βάρος - 19,4 kg.

Η μέση τιμή των 20990 ρούβλια.

Αθόρυβη εξάτμιση Cata CN 600


Ένα εντυπωσιακό τζάκι με ένα πρωτότυπο σχέδιο θα γίνει μια πραγματική διακόσμηση της σύγχρονης κουζίνας. Το σώμα του ανιχνευτή είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα γυαλί και λαμαρίνα. Το χρώμα του μοντέλου είναι ασημένιο. Η διάμετρος του αγωγού είναι 150 mm.

Η συσκευή είναι ενσωματωμένη, μπορεί να λειτουργήσει σε δύο λειτουργίες: εξαγωγή αέρα και κυκλοφορία. Είναι εξοπλισμένο με φίλτρο λίπους και βαλβίδα αντεπιστροφής. Το χειριστήριο είναι μηχανικό, με κουμπί. Ο οπίσθιος φωτισμός είναι μια λάμπα αλογόνου 40 W.

 • παραγωγικότητα - 583 m 3 / ώρα.
 • το ελάχιστο επίπεδο θορύβου είναι 38 dB.
 • τρεις ταχύτητες.
 • διαστάσεις - 600х576х470 mm.

Μέση τιμή: 6779 τρίβει.

Συσκευή εξαγωγής Lex Mini 500


Το μοντέλο είναι κεκλιμένο, εξαιρετικά σταθερό και χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης. Ο λακωνικός σχεδιασμός σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τη συσκευή σε δωμάτια με οποιαδήποτε λύση στυλ του εσωτερικού χώρου. Χρώμα της θήκης μαύρο, γυαλιστερό. Το εκχύλισμα λειτουργεί σε δύο λειτουργίες: εξαγωγή αέρα και εξαερισμό. Συμπληρώνεται με φίλτρα λίπους και άνθρακα. Ο έλεγχος είναι μηχανικός, πραγματοποιούμενος με διακόπτες ρολογιού. Τρεις ταχύτητες εργασίας.

 • παραγωγικότητα - 420 m 3 / ώρα.
 • επίπεδο θορύβου - 58 dB.
 • διαστάσεις - 496x660x300 mm.

Η μέση τιμή είναι 6559 ρούβλια.

Elikor Integra Glass 60


Η άνετη κουκούλα με μοντέρνο σχεδιασμό έχει έναν τρόπο κυκλοφορίας αέρα. Ενσωματωμένο μοντέλο με δύο ταχύτητες λειτουργίας. Εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο στρόβιλο που παρέχει χαμηλό επίπεδο θορύβου. Για την οργάνωση του φωτισμού που χρησιμοποιείται στους ενσωματωμένους δύο λαμπτήρες αλογόνου, κάθε 20 watts.

 • παραγωγικότητα - 400 m 3 / ώρα.
 • επίπεδο θορύβου - 55 dB.
 • διαστάσεις - 600x175x284 mm.

Η μέση τιμή των 5290 ρούβλια.

Ποιος κατασκευαστής και ποιος τύπος είναι καλύτερο να επιλέξει: TOP-3

Όταν αγοράζετε μια κουκούλα κουζίνας, πρώτα απ 'όλα, δώστε προσοχή στον κατασκευαστή. Τα προϊόντα των εταιρειών Lex, Kuppersberg, Electrolux, Bauknecht, Falmec, Teka, Bosch αποδείχθηκαν πολύ καλά.

Το επίπεδο θορύβου εξαρτάται από την απόδοση του καλύμματος;

Η ένταση του θορύβου που εκπέμπεται από την κουκούλα της κουζίνας εξαρτάται άμεσα από τη δύναμή της. Κατά μέσο όρο, για όργανα με χωρητικότητα 500-800 m³ / h, είναι 50-55 dB.

Υπολογισμός της ελάχιστης απαιτούμενης ισχύος του συστήματος εξάτμισης

Η απαιτούμενη χωρητικότητα της κουκούλας εξαρτάται άμεσα από τον τύπο της κουζίνας που είναι εγκατεστημένη στην κουζίνα. Εξετάζονται τα πρότυπα που ρυθμίζουν τη συχνότητα της ανταλλαγής αέρα στις εγκαταστάσεις μαγειρέματος.

Παράδειγμα υπολογισμού για δωμάτιο με διαστάσεις 3x4 m με ύψος οροφής 2,5 m:

 • βρείτε τον όγκο της κουζίνας, πολλαπλασιάζοντας το μήκος, το πλάτος και το ύψος: 3x4x2.5 = 30 m3;
 • πολλαπλασιάστε την διαπιστωμένη τιμή με την απαιτούμενη πολλαπλότητα ανταλλαγής αέρα: 30x12 = 360 m3 / h.

Έτσι, η ελάχιστη ισχύς εξόδου για αυτό το δωμάτιο πρέπει να είναι 360 m 3 / h.

3 καλύτερα μοντέλα

Στη σειρά χαμηλών θορύβων, μπορούν να διακριθούν τα τρία καλύτερα μοντέλα:

 • Αισθητήρας Shindo Avior 60 - 20990 ρούβλια.

 • Dach Santa 60 - 7069 ρούβλια?


  Οι αναφερόμενες συσκευές έχουν αρκετές λειτουργίες ισχύος, διαφέρουν σε θεαματικό σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένες με φίλτρα λίπους. Πιθανή εγκατάσταση άνθρακα.

  Κόστος

  Η μέση τιμή των καλύτερων μοντέλων εκχυλισμάτων χαμηλού θορύβου:

  • Dach Santa 60 - 7069 ρούβλια?
  • Κρόνα Betty 600 - 9750 ρούβλια?
  • Αισθητήρας Shindo Avior 60 - 20990 ρούβλια.
  • Cata CN 600 - 6779 ρούβλια?
  • Lex Mini 500 - 6559 ρούβλια.
  • Elikor Integra Glass 60 - 5290 τρίψτε.

  Το κόστος των συσκευών εξαρτάται από την απόδοσή τους, τον αριθμό των τρόπων λειτουργίας, τη μέθοδο ελέγχου.

  Πού να αγοράσετε μια σχεδόν αθόρυβη κουκούλα για την κουζίνα;

  Στη Μόσχα

  1. Ηλεκτρονικό κατάστημα FABER, +7 (495) 191-37-58.
  2. Ηλεκτρονικό κατάστημα "RayBT", 8 495 983-59-83.
  3. Κατάστημα "Technokaravan", Pyatnickoe αυτοκινητόδρομο 18, +7 (495) 920-51-00.
  1. Ηλεκτρονικό κατάστημα «Empire of Techno», +7 (812) 200-49-00.
  2. Ηλεκτρονικό κατάστημα "Citylink", (812) 332 84 84.
  3. Ηλεκτρονικό κατάστημα TORMART.RU, 8 (800) 511-39-90.

  Μια κουκούλα κουζίνας με χαμηλό επίπεδο θορύβου θα σας προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, θα σας ευχαριστήσει με τον κομψό σχεδιασμό της. Κατά την επιλογή ενός μοντέλου, συνιστάται πρώτα απ 'όλα να δώσετε προσοχή στα προϊόντα των γνωστών κατασκευαστών.

  Ήσυχη κουκούλα κουζίνας

  Καλησπέρα!
  Βοήθεια, παρακαλώ, συμβουλή.
  Ψάχνω για μια κουκούλα, το κύριο κριτήριο είναι η σιωπή. Θέλω να μην κάνω θόρυβο όταν δουλεύω.
  Μοιραστείτε την εμπειρία σας, που έχει το είδος κουκούλας.

  Εγώ, επίσης, κάποτε αναζητούσε ένα ήσυχο, ήρθα στο κατάστημα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου δύο ήρθε επάνω, επέλεξα Nodor.

  Anastasiay, άκουσα ότι Shindo είναι πολύ ήσυχη κουκούλες. Οι δύο φίλοι μου στέκονται. Δεν υπήρχαν παράπονα.

  μου φαίνεται, ήρεμη σημαίνει μια αδύναμη έλξη! Έχω 3 τρόπους στην κουκούλα, έτσι ώστε να μην ανάψει ποτέ!

  Επίσης, δουλεύω μόνο σε δύο τρόπους

  Ο Anastasiay έγραψε:
  Θέλω αυτό να μην κάνει θόρυβο όταν δουλεύω.

  Αγόρασα έναν αρκετά ισχυρό ανοξείδωτο χάλυβα, 800x500, κατασκευαστή τύπου noname, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά υπάρχει αντιπροσωπευτικό γραφείο στο Κίεβο.
  Κατά την ένταξη υπήρξε μια ισχυρή δόνηση της περίπτωσης, καλά και θόρυβο σίγουρα. Αν και στο τραπέζι, ακόμη και στον τοίχο.
  Έβαλα την ερώτηση στον πωλητή και την SC στο γραφείο - ή να αλλάξει, ή να γράψει ακαταλληλότητα για μια επιστροφή.
  Ο υπηρέτης έφερε έναν καινούριο στρόβιλο στο συγκρότημα με τον κινητήρα.
  Ο 4ος χρόνος λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, σε 1,2 ταχύτητες η ώθηση είναι κανονική και μόνο το θόρυβο του αέρα ακούγεται, σε 3 ταχύτητες ακούγεται λίγο περισσότερο.
  .
  Και η άποψη ότι είναι πάντα bzzy λειτουργεί καλά, τότε ο ελκυστήρας κάνει επίσης ένα θόρυβο, αλλά δεν είναι καμία χρήση.
  Απλά οι κατασκευαστές δεν εκτοξεύονται με την εξισορρόπηση των κινητήρων και των πτερωτών στροβίλων, αυτό είναι το θόρυβο και ο θόρυβος.

  Ήσυχο κουκούλες κουζίνας

  Χαρακτηριστικά & Οφέλη

  Οι κουκούλες για την κουζίνα είναι σύγχρονες οικιακές συσκευές που βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος καθαρισμού του αέρα στο δωμάτιο. Επιλέγοντας μια κουκούλα για την κουζίνα, πολλοί δίνουν προσοχή, πρώτα απ 'όλα, στο σχεδιασμό, το μέγεθος, το σχήμα, την δύναμη, το χρώμα, το υλικό, αλλά και τον πιο σημαντικό παράγοντα - τον θόρυβο του.

  Για πολλούς, είναι επίσης σημαντικό να έχουμε μια λειτουργία φωτισμού, την παρουσία αισθητήρων που ανταποκρίνονται στην υγρασία, τις αλλαγές θερμοκρασίας και την παρουσία πίνακα ή συσκευής τηλεχειρισμού. Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει η τιμή αυτής της συσκευής.

  Αλλά όταν επιλέγετε μια κουκούλα για την κουζίνα, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του θορύβου, αφού ένα τέτοιο απόσπασμα θα κάνει τη διαμονή στην κουζίνα ευχάριστη για κάθε ερωμένη.

  Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει όχι μόνο να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα οσμές, αλλά και να δώσει την ευκαιρία χωρίς περιττά εμπόδια για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στην κουζίνα, βλέποντας τηλεόραση ή απλά να μιλούν μεταξύ τους ή στο τηλέφωνο, η φωνή του αυξάνεται. Επιπλέον, η οικοδέσποινα, ο οποίος έχει ένα μωρό στο σπίτι μπορεί να περιλαμβάνει μια σιωπηλή κουκούλα, χωρίς να ανησυχείτε ότι ο ήχος της ξυπνήσει το μωρό κοιμάται, ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να μαγειρέψουν το γεύμα ή το δείπνο, ενώ το μωρό κοιμάται. Επιπλέον, μια ήσυχη κουκούλα - μια εξαιρετική λύση για την κουζίνα, η οποία είναι ενσωματωμένη στο σαλόνι. Οι υπερβολικές μυρωδιές δεν θα πέσουν σε ένα τέτοιο σαλόνι και τα μέλη της οικογένειας ή οι φιλοξενούμενοι που είναι παρόντες δεν θα ενοχλούνται από το θόρυβο μιας τέτοιας κουκούλας.

  Για τη σωστή επιλογή κουκούλας, πρέπει να έχετε πληροφορίες σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Γνωρίζοντας τους, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε αυτό το είδος κουκούλας, το οποίο είναι κατάλληλο για εσάς και θα είναι λιγότερο θορυβώδες. Με βάση το κριτήριο της αρχής της εργασίας, εξάγονται αποσπάσματα που απομακρύνουν πλήρως τον εξαγόμενο αέρα, ρίχνοντάς τον έξω από την κουζίνα. Αυτό το μοντέλο εξόρυξης ονομάζεται βρύση. Ο αγωγός αέρα αυτού του σχεδιασμού κατευθύνεται προς τον κοινό χώρο αερισμού του σπιτιού ή προς το δρόμο μέσω του τοίχου του σπιτιού.

  Ο δεύτερος τύπος καλύμματος με βάση την αρχή λειτουργίας είναι ένας απορροφητήρας ανακύκλωσης. Αυτή η συσκευή δεν αφαιρεί τον αέρα από το δωμάτιο, αλλά, αντίθετα, το απορροφά μέσα, όπου ο αέρας διέρχεται από δύο επίπεδα διήθησης και έχει ήδη επιστραφεί στην κουζίνα σε καθαρισμένη μορφή χωρίς περιττές οσμές. Ένα τέτοιο εκχύλισμα ονομάζεται διήθηση.

  Οι θόρυβοι της κουζίνας είναι επίσης διαφορετικοί στους τύπους της στερέωσης τους. Έτσι, η πιο κλασική μορφή αυτών των αποσπασμάτων είναι καμινάδα κουκούλες, που έλαβε το όνομά της οφείλεται στο γεγονός ότι νωρίτερα είχαν χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση του καπνού καμινάδα, αλλά τώρα είναι πολύ δημοφιλής για τις σύγχρονες κουζίνες και κουζίνα είναι ξεχωριστές συσκευές. Οι κουκούλες τζάκι για την κουζίνα, ανάλογα με τον μηχανισμό, μπορούν να είναι πολύ ήσυχοι και, κατά κανόνα, έχουν τη μορφή ενός κόλουρου κώνου. Με άλλα λόγια, ονομάζονται θολωτά, είναι αρκετά μεγάλα και, λόγω αυτού, αυτός ο τύπος κουκούλας απαιτεί ένα ειδικό μέρος και έναν αξιόπιστο τρόπο για τον καθορισμό τους.

  Ένας άλλος τύπος είναι οι κρέμονται κουκούλες. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα των σιωπηλών κουκούλες, είναι πιο συμπαγή, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματικά. Αυτή η κουκούλα μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε μέρος της κουζίνας ή να αναρτηθεί κάτω από ένα ντουλάπι κουζίνας. Μια τέτοια σιωπηρή κουκούλα έχει ένα μικρό μέγεθος και μια πιο δημοκρατική τιμή, είναι ιδανική για ακόμη και τη μικρότερη κουζίνα και θα προσφέρει καλή μόνωση θορύβου. Επιπλέον, αυτές οι ήσυχες κουκούλες είναι επίσης αρκετά αόρατες στην κουζίνα και καταλαμβάνουν το ελάχιστο ποσό χώρου.

  Ένας άλλος τύπος αθόρυβης κουκούλας κουζίνας είναι οι κουκούλες των νησιών, οι οποίες είναι μια τεχνική με τη μορφή ενός πίνακα - ενός νησιού. Αυτή η επιλογή είναι καλύτερη για μια μεγάλη, ευρύχωρη κουζίνα. Εκτός από το σχήμα του τραπέζι, οι κουκούλες μπορούν να έχουν μια μεγάλη ποικιλία εμφάνιση, μπορούν ακόμη και να ενσωματωθούν στην οροφή.

  Από αυτό το στοιχείο της κουζίνας είναι αρκετά μεγάλο και είναι ακόμα δύσκολο να κρύψει, πολλά από αυτά είναι διακοσμημένα με διάφορα σχέδια και στοιχεία, τα εν λόγω αποσπάσματα έχουν διακόσμηση κάτω στο παλαιό σχεδιασμό, έτσι ώστε αυτή η κουκούλα μπορεί να γίνει ανεξάρτητη και ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο του εσωτερικού. Αυτές οι κουκούλες είναι αρκετά ακριβές, αλλά πολύ ισχυρές, καθαρίζουν απόλυτα τον αέρα και δεν κάνουν πολύ θόρυβο.

  Ανάλογα με τη θέση των κουζινών κουζίνας, διακρίνονται τα μετωπικά και τα γωνιακά σχέδια. Οι γωνιακοί κουκούλες είναι πιο κατάλληλοι για κουζίνες με μικρό χώρο, καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και είναι ιδανικοί για δωμάτια στα οποία η σόμπα ή η επιφάνεια μαγειρέματος έχουν γωνιακή διάταξη. Επιπλέον, η γωνιακή τοποθέτηση θα βοηθήσει να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος και να γίνει πιο ήσυχο. Η γωνιακή αθόρυβη κουκούλα λόγω της συμπαγούς λειτουργίας της θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την απόδοση της χρήσης της κουζίνας, η οποία είναι πολύ βολική και λειτουργική.

  Όταν επιλέγετε μια κουκούλα κουζίνας χωρίς θόρυβο, δώστε προσοχή και στο μέγεθός της, θα πρέπει να είναι ανάλογη με το μέγεθος της πλάκας. Η υπερβολικά μεγάλη κουκούλα θα φανεί γελοία και θα μοιάζει με γείσο πάνω από την εστία, ώστε να μπορεί να χαλάσει το σχέδιο της κουζίνας. Πολλοί κατασκευαστές παράγουν κουζίνες χωρίς θόρυβο, κατάλληλες για ένα συγκεκριμένο μοντέλο και μέγεθος της πλάκας, οπότε τώρα η επιλογή μιας τέτοιας συσκευής είναι πολύ απλή.

  Από τι εξαρτάται ο θόρυβος;

  Αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό της κουκούλας εξαρτάται κυρίως από τη δύναμή της. Δηλαδή, όσο ισχυρότερη είναι η κουκούλα, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο θορύβου. Ο θόρυβος επηρεάζεται επίσης από την απόδοση της κουκούλας κουζίνας.

  Η απόδοση είναι ένας δείκτης που καθορίζει τον όγκο του αέρα σε κυβικά μέτρα που η συσκευή αυτή θα περάσει μέσα από τον εαυτό του και το φίλτρο σε ωριαία ώρα. Η παραγωγικότητα της κουκούλας μπορεί να υπολογιστεί χρησιμοποιώντας μια ειδική φόρμουλα, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσδιορίσετε την κουκούλα με την οποία ο δείκτης απόδοσης είναι κατάλληλος για την κουζίνα σας. Λάβετε υπόψη ότι για μια κουζίνα με μια μικρή περιοχή δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε μια κουκούλα με μεγάλη χωρητικότητα, αφού είναι αρκετή και μικρή, ειδικά επειδή ένα τέτοιο απόσπασμα θα είναι θορυβώδες.

  Πρέπει να κάνετε τον ακόλουθο υπολογισμό: πολλαπλασιάστε τις παραμέτρους του μήκους, του πλάτους και του ύψους του δωματίου, ο όγκος που προκύπτει πρέπει να πολλαπλασιαστεί επί δώδεκα. Ο λαμβανόμενος δείκτης χαρακτηρίζει την ποσότητα αέρα που περνά μέσα από την κουκούλα ανά ώρα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος στην κουζίνα σας.

  Ο τύπος εκτροπής της κουκούλας μπορεί να επιλεγεί με παρόμοιο υπολογισμό, πολλαπλασιάζοντας μόνο τον αριθμό κατά 1,3, πράγμα που είναι απαραίτητο για να ληφθεί υπόψη το μήκος του εξαερισμού και του άξονα εξαερισμού. Έτσι, μπορείτε να προσδιορίσετε την απόδοση της κουκούλας, η οποία επηρεάζει άμεσα τον θόρυβο. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εξάτμισης, ο θόρυβος προέρχεται από τον κινητήρα του, επομένως όσο υψηλότερη είναι η ισχύς της καπό, τόσο πιο ισχυρό είναι ο κινητήρας που διαθέτει και ο ισχυρότερος κινητήρας με τη σειρά του παράγει υψηλότερο επίπεδο θορύβου.

  Το πιο ήσυχο

  Οι κατασκευαστές προσπαθούν να δημιουργήσουν την πιο σιωπηρή κουκούλα, γι 'αυτό χρησιμοποιούν πολύ ήσυχους οπαδούς που δεν αντιλαμβάνονται καθόλου τα αυτιά ενός συνηθισμένου ατόμου. Οι πιο ήσυχοι κουκούλες είναι συσκευές εξοπλισμένες με ειδικά ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία λειτουργούν σχεδόν σιωπηλά. Για τους κατασκευαστές απομόνωσης θορύβου χρησιμοποιούν πάνελ περίπτωσης, τα οποία σχεδόν δεν μεταδίδουν ήχο. Αυτά τα εκχυλίσματα είναι πιο άνετα για την ανθρώπινη αντίληψη.

  Μια άλλη τακτική των κατασκευαστών κουκούλες για την απομόνωση θορύβου του μηχανισμού τους είναι η χρήση παρεμβυσμάτων με αντι-δονητική δράση.

  Πολλοί κατασκευαστές στη δημιουργία αυτής της συσκευής προτιμούν μόνο τα πιο σύγχρονα και υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία επηρεάζουν την τιμή αυτών των κουζινών κουζίνας και, κατά συνέπεια, τέτοιες συσκευές είναι πιο ήσυχες. Ένας άλλος τρόπος για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος της κουκούλας είναι να εγκατασταθούν δύο ανεμιστήρες ταυτόχρονα, καθώς η κοινή τους λειτουργία μειώνει την ταχύτητα του κινητήρα και, στη συνέχεια, μειώνεται το επίπεδο θορύβου του συνολικού σχεδιασμού της κουκούλας κουζίνας. Οι κατασκευαστές προσελκύονται να δουλεύουν σε αυτές τις συσκευές από τους επιστήμονες-aerohydrodynamics, οι οποίοι υπολογίζουν τη δύναμη και το θόρυβο των καυσαερίων βελτιστοποιώντας τις ροές αέρα. Αυτές οι μέθοδοι καθιστούν τη χρήση κουκούλας κουζίνας πιο ήσυχη και επομένως άνετη.

  Μύθος ή πραγματικότητα;

  Πολλοί κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι οι κουκούλες τους είναι απόλυτα σιωπηλή, αλλά είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο, σαν να μάθετε σχόλια αυτού του χρήστες συσκευών, είναι της μόδας να συμπεράνουμε ότι εντελώς αθόρυβο κουκούλες δεν συμβαίνει. Όλες οι ποικιλίες κουκούλες παράγουν έναν ήχο, θόρυβο, τη διαφορά μεταξύ διαφορετικών κουκούλες μόνο σε πόσο ισχυρό θόρυβο. Οι κατασκευαστές προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τα επίπεδα θορύβου με διάφορους τρόπους, αλλά δεν μπορούν να απαλλαγούν από αυτό εντελώς.

  Τώρα, σχεδόν κάθε είδος οικιακών συσκευών που παράγει θόρυβο, δείχνει έναν δείκτη που χαρακτηρίζει το επίπεδό του. Αλλά κάθε άτομο με τον δικό του τρόπο είναι δεκτικό σε αυτόν τον δείκτη, έτσι μια κουκούλα για κάποιον θα φαίνεται πολύ ήσυχη, αλλά για ένα άλλο αρκετά θορυβώδες. Όταν βρίσκεστε στην κουζίνα σας ή στο σαλόνι όπου είναι εγκατεστημένη η κουκούλα, υπάρχει απόλυτη σιωπή, δηλαδή όλες οι τεχνικές συσκευές είναι απενεργοποιημένες, τότε το επίπεδο θορύβου έχει ακόμα μια θέση. Ειδικά για τους κατοίκους της πόλης, κατά κανόνα, το ηχητικό υπόβαθρο ενός τυπικού διαμερίσματος πόλης είναι περίπου τριάντα ντεσιμπέλ. Το κρίσιμο επίπεδο θορύβου, το οποίο προκαλεί δυσφορία σε κάθε άτομο, είναι το επίπεδο θορύβου περίπου εκατόν είκοσι ντεσιμπέλ.

  Τώρα, οι εταιρείες που παράγουν κουκούλες χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους και τεχνολογίες, έτσι ώστε το επίπεδο θορύβου των κουκούλες να είναι χαμηλότερο. Η κουκούλα θεωρείται η πιο ήσυχη, η μηχανή της οποίας τοποθετείται σε ειδική θήκη, η οποία εξασφαλίζει την ηχομόνωση της. Σε ορισμένα μοντέλα κουζινών κουζίνας υπάρχει ένας πίνακας με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία θορύβου αυτής της συσκευής. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε την απαιτούμενη μετριοφροσύνη αυτής της συσκευής, η οποία σας ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και, κατά συνέπεια, μπορείτε να μειώσετε τον θόρυβο της κουκούλας. Όταν δεν χρειάζεστε κουκούλα υψηλής ισχύος, μπορείτε να το μειώσετε, μειώνοντας έτσι τον θόρυβο.

  Κανόνες επιλογής

  Για να επιλέξετε την κουκούλα, η οποία εκδίδει το ελάχιστο επίπεδο θορύβου, θα πρέπει να ακολουθήσετε αρκετές σημαντικές συμβουλές. Μην αγοράζετε υπερβολικά ισχυρή κουκούλα, ειδικά αν δεν απαιτεί το μέγεθος της κουζίνας σας, θα είναι όμως αποτελεσματική, αλλά πολύ θορυβώδης για μικρό όγκο δωματίου. Το πιο βέλτιστο για το αυτί ενός ατόμου είναι ένα επίπεδο θορύβου περίπου σαράντα ντεσιμπέλ, οπότε προσπαθήστε να αγοράσετε ένα κάλυμμα του οποίου το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει αυτό το ποσοστό. Προσπαθήστε να αγοράσετε μια κουκούλα που θα διαθέτει ένα τηλεχειριστήριο ή ένα πίνακα ελέγχου, με το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο τρόπο λειτουργίας, να ρυθμίσετε την ισχύ και, συνεπώς, το επίπεδο θορύβου αυτής της οικιακής συσκευής.

  Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την ένταση ήχου του καλύμματος είναι το επίπεδο μόλυνσής του. Τα φιλτραρισμένα στοιχεία φίλτρου αυτής της συσκευής λειτουργούν αρκετές φορές πιο δυνατά από τα καθαρισμένα. Επίσης, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τις εξόδους αέρα, επειδή η μόλυνση τους μπορεί επίσης να προκαλέσει αύξηση του θορύβου της κουκούλας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, κατά την αγορά αυτής της συσκευής, είναι απαραίτητο να αγοράσετε ειδικά προϊόντα και συσκευές καθαρισμού μαζί με αυτό. Όταν επιλέγετε μια κουκούλα κουζίνας, θυμηθείτε ότι δεν υπάρχουν αθόρυβες κουκούλες, κάθε τέτοια συσκευή κάνει ήχους, οπότε προτιμήστε τη συσκευή με το πιο άνετο άτομο για σας επίπεδο θορύβου.

  Επιλέγουμε μια αθόρυβη κουκούλα: τη βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

  Υπερβολικά δυνατός εκτοξευτής μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους. Κατά μέσο όρο, τα ηχητικά επίπεδα στα περισσότερα μοντέλα είναι περίπου 55-60 dB, τα οποία είναι αισθητά και είναι δύσκολο ακόμη και να μείνετε στην κουζίνα (για να μην αναφέρουμε την επικοινωνία ή την παρακολούθηση της τηλεόρασης).

  Για να μην χαλάσετε τη δική σας άνεση, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μοντέλα με το χαμηλότερο επίπεδο ήχου κατά τη λειτουργία. Ο θόρυβος των κουκούλες και οι τρόποι μείωσης του μπορούν να διαβάσουν ξεχωριστά και κάτω - θα μάθουμε ποια μοντέλα είναι τα πιο "ήσυχα".

  Ποιο είναι το μέσο επίπεδο θορύβου στην κουκούλα;

  Το μέσο επίπεδο, το οποίο δημιουργεί μια κουκούλα μεσαίας ισχύος (περίπου 500-800 m³ / h) - περίπου 50-60 dB. Αν αυτός ο δείκτης στο τεχνικό διαβατήριο είναι υψηλότερος από 60 dB - αυτό δεν είναι επιθυμητό. Λοιπόν, αν το ποσοστό είναι κάτω από 50, αυτό είναι εξαιρετικό.

  Απλά πείτε: Η στάθμη ήχου εξαρτάται άμεσα από την ισχύ. Όσο πιο ισχυρή είναι η συσκευή, τόσο πιο δυνατά λειτουργεί. Και αντίστροφα: οι λιγότερο ισχυροί κουκούλες είναι πολύ πιο θορυβώδεις.

  Για παράδειγμα, μεταξύ των μονάδων εξάτμισης χαμηλής ισχύος (μέχρι 300-500 "κύβους" ανά ώρα) μπορείτε να βρείτε ήσυχα μοντέλα - μέχρι 49-50 dB. Εάν το μοντέλο έχει μέση ισχύ (υπό όρους από 500 έως 800 "κύβους" ανά ώρα), τότε σχεδόν σίγουρα θα είναι πιο δυνατά από 52 dB.

  Οι πιο ισχυρές εγκαταστάσεις (με χωρητικότητα 800 κύβους και άνω) είναι απίθανο να έχουν επίπεδο θορύβου κάτω από 53-55 dB. Πιθανότατα στη μέγιστη ισχύ θα ακούγονται αρκετά δυνατά, περίπου 57-60 dB, πνίγοντας την τηλεόραση εργασίας.

  Οι κατασκευαστές που παράγουν τις πιο ήσυχες κουκούλες

  Τα αθόρυβα μοντέλα (στα οποία ο "ήχος" είναι μικρότερος από τον μέσο όρο) βρίσκονται στη γραμμή του κάθε κατασκευαστή. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες σε αυτό το πλαίσιο ξεχωρίζουν επειδή έχουν "πιο ήσυχα" μοντέλα από τα υπόλοιπα.

  Κατάλογος κατασκευαστών που έχουν τις πιο "ήσυχες" κουκούλες:

  Τεχνολογίες για τη μείωση του θορύβου

  Για να εξασφαλίσουν χαμηλό επίπεδο θορύβου στην εργασία, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους και τεχνολογίες:

  Εγκαταστήστε δύο ανεμιστήρες αντί για ένα. Κατά συνέπεια, η ταχύτητα του κινητήρα μειώνεται και ακούγεται πιο ήσυχη. Επιπλέον, οι απορροφητήρες δύο ανεμιστήρων διαθέτουν μεγαλύτερο αποθεματικό ισχύος.

  Αυξήστε το πάχος των τοιχωμάτων του κελύφους. Εάν ο τοίχος της θήκης είναι πολύ λεπτός - ο ήχος θα είναι ισχυρός. Εκτός από το γεγονός ότι δεν θα "συγκρατήσει τον εαυτό του", έτσι και ο τοίχος θα αντηχεί. Και αντίστροφα: ένας πυκνός τοίχος "σβήνει" τον ήχο και δεν αντηχεί. Έλλειψη - αυξάνει το βάρος του προϊόντος, έτσι μπορείτε να αυξήσετε το πάχος σε μια ορισμένη τιμή.

  Η θέση του ανεμιστήρα απέχει πολύ από την είσοδο αέρα.

  Εγκατάσταση ακουστικών "παγίδων" (ηχοαπορροφητών) μέσα στην θήκη.

  Ασύρματοι κουκούλες: η βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

  Θα συνθέσουμε μια σύντομη αξιολόγηση μοντέλων που λειτουργούν χωρίς θόρυβο (με ένα ελάχιστο επίπεδο) - αυτό θα βοηθήσει τον χρήστη να επιλέξει το "πιο ήπιο" κουκούλα. Τα δεδομένα ισχύουν στο τέλος του 2017.

  Σημειώστε ότι όλες οι προδιαγραφές (συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου θορύβου) έχουν ληφθεί από τις περιγραφές των καταστημάτων, επομένως μπορεί να υπάρχουν σφάλματα σε αυτά.

  Για ευκολία, θα διανείμουμε τα μοντέλα στην περιοχή ισχύος.

  Οι πιο "ήσυχοι" κουκούλες με χωρητικότητα μέχρι 500 "κύβους":

  Krona Steel Bella (πλάτος 60 cm): χωρητικότητα έως 390 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 46 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 8500 ρούβλια.

  Akpo WK-4 Nero Eco (60 cm): τραβάει μέχρι 420 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 4 8 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 6 500 ρούβλια.

  Maunfeld Aire 60 (60 cm): ανέλθει σε 500 m³ / h, το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι 4 8 dB. Το μέσο κόστος είναι περίπου 5000 ρούβλια.

  Ardesia Basic-F (5 0 cm): τραβάει μέχρι 190 m³ / h, ακούγεται έως 49 dB. Είναι κατά μέσο όρο 3500 ρούβλια.

  Indesit H 161 IX (60 cm): Παραγωγικότητα 230 m³ / h. Ακούγεται έως 50 dB. Το κατά προσέγγιση κόστος είναι μέχρι 4500 ρούβλια.

  Μεταξύ των κουκούλες με παραγωγικότητα από 500 έως 800 "κύβους" ο μικρότερος θόρυβος γίνεται από τέτοια μοντέλα:

  Krona Irida Sensor 600: πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 500 m³ / h, μέγιστο "ήχο" έως 50-52 dB. Είναι περίπου 15500.

  Elikor Ruby S4 (60 cm): εκτείνεται σε 700 m³ / h. Δεν ακούγεται πιο δυνατά από 52 dB. Το κόστος είναι μέχρι 9000.

  Maunfeld Aire Fast 50 Inox (50 cm): αντλεί μέχρι 520 m³ / h. Ο μέγιστος θόρυβος είναι μέχρι 48 dB. Κοστίζει περίπου 6000.

  Αισθητήρας Shindo Pallada 60 SS / BG 4ETC (60 cm): αντλεί έως 760 m³ / h. Μπορεί να ηχήσει έως και 52 dB. Μπορείτε να αγοράσετε για 23-24 χιλιάδες.

  Korting KHC 6957 X (60 cm): παραγωγικότητα μέχρι 750 m³ / h. Το μέγιστο επίπεδο θορύβου είναι μέχρι 52 dB. Υπάρχουν περίπου 15 χιλιάδες.

  Hansa OKC 613 RBH (60 cm): αντλεί μέχρι 500 m³ / h. Το όριο έντασης είναι 53 dB. Κοστίζει περίπου 12 χιλιάδες.

  Teka DJE 60 inox (60 cm): παραγωγικότητα έως 700 m³ / h. Δαχτυλίδια έως 54 dB. Αξίζει περίπου 15 χιλιάδες.

  Τα πιο ισχυρά και "ήσυχα" μοντέλα των νοικοκυριών με χωρητικότητα πάνω από 800 "κύβους":

  Το Kuppersberg F 660 (κεκλιμένο): πλάτος 60 cm, εκτείνεται σε 900 m³ / h. Ο θόρυβος θα είναι μέχρι 47 dB. Κοστίζει περίπου 22 χιλιάδες.

  Maunfeld Retro Quadr 60 (κεκλιμένο): πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 950 m³ / h. Ακούγεται έως 48 dB. Το κόστος είναι από 26 χιλιάδες.

  Kaiser AT 6400 Eco: πλάτος 60 cm, παραγωγικότητα μέχρι 910 m³ / h. Δαχτυλίδια έως και 56 dB. Είναι περίπου 23 χιλιάδες.

  Forum • LCD "Κέντρο-2"

  Συμβουλευτείτε μια αθόρυβη κουκούλα

  koty 17 Ιανουαρίου 2016

  digriz 18 Ιανουαρίου 2016

  null 18 Ιανουαρίου 2016

  Απλά δεν έχει νόημα να τοποθετήσουμε την κουκούλα σε 1000 κυβικά μέτρα εξουσίας στο σπίτι ή να μην εκμεταλλευτούμε αυτό σε ακραία καθεστώτα. Ο θόρυβος εμφανίζεται λόγω της υψηλής αντοχής του αέρα, δεν υπάρχει αρκετή χωρητικότητα καναλιού.

  IgorS 18 Ιανουαρίου 2016

  Πήρε Elikorovskuyu Aquamarine. Νομίζω ότι είναι μια αρκετά καλή κουκούλα, όχι θορυβώδης.

  koty στις 18 Ιανουαρίου 2016

  akf Jan 18, 2016

  Απλά δεν έχει νόημα να τοποθετήσετε την κουκούλα για 1000 κύβους

  ένα σύστημα Elikor με 2 μοτέρ, λειτουργεί σαν αεροπλάνο κατά την απογείωση, έτσι ώστε ο κατασκευαστής να μην δηλώνει τις παραμέτρους θορύβου

  koty στις 18 Ιανουαρίου 2016

  null 18 Ιανουαρίου 2016

  σκέφτονται Neff, είναι σχεδόν 19 χιλιάδες σε όλους, και αυτό είναι το πιο φθηνό, έχουν ως επί το πλείστον 35 χιλιάδες κουκούλες, αλλά έχει χωρητικότητα 460, δεν ξέρω αν είναι αρκετό για την κουζίνα μας, 13 τ.μ., δεν υπάρχει πόρτα στην κουζίνα.

  Ο όγκος του δωματίου δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

  Η δυνατότητα εξαγωγής 460 κυβόλιθων είναι κατάλληλη για τα διαμερίσματά μας. Αυτό είναι ουσιαστικά το όριο της χωρητικότητας του αγωγού εξαερισμού με διάμετρο 140 mm. Η απόδοση της κουκούλας θα πέσει και η στάθμη θορύβου θα αυξηθεί όταν προσπαθείτε να ωθήσετε μεγαλύτερη ποσότητα αέρα στην ίδια μονάδα χρόνου.


  Η θέση έχει τροποποιηθεί από null: 18 Ιανουαρίου 2016 - 11:55

  Επιζών 18 Ιανουαρίου 2016

  Φίλοι και συγγενείς cata, krona.chumyat είναι αδύνατο ακόμη και με 1 ταχύτητα, στο 3ο είναι αδύνατο να είσαι στην κουζίνα.

  Ομοίως, κοστίζει κορόνα, κάνει θόρυβο στην 1η ταχύτητα ως αεροπλάνο, είναι αδύνατο να μιλάμε ο ένας στον άλλο.

  Διάβασα ότι ο Bosh (μια συναυλία με τους neff, siemens) είναι ήσυχο, αλλά κάτι δείχνει ότι είναι καλό να ακούσεις τον εαυτό σου, αυτό είναι πουθενά.

  koty στις 18 Ιανουαρίου 2016

  cherry113 18 Ιανουαρίου 2016

  Πριν 9 χρόνια, άλλαξαν την κουζίνα και εγκατέστησαν μια φθηνή κουκούλα (επειδή δεν υπήρχαν πολλά χρήματα), έτσι μέχρι τώρα, το όργωμα, η ελάχιστη συντήρηση, λειτουργεί ήσυχα. Δεν ξέρω, ίσως απλώς τυχερός))) ενσωματωμένη στην επιχείρηση Jetair.

  Ναι, αυτό είναι. είναι θέμα να μην έχεις τόπο να ακούσεις. Όταν επιλέξαμε τη μαμά, ήταν πολύ καιρό πριν, φάνηκε στο κατάστημα ότι ήταν ήσυχο, αλλά στο σπίτι στην κουζίνα βρυχώνει σαν αεροπλάνο.
  Γι 'αυτό, γράψτε το pozh.kto ευχαριστημένο με την κουκούλα και το όνομά του.

  10 καλύτερες ενσωματωμένες κουκούλες κουζίνας 60 εκ

  Βαθμολογία 2017

  Κουκούλες κουζίνας - ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία της τεχνολογίας, ειδικά για εκείνους που αγαπούν και ξέρουν πώς να μαγειρεύουν τους ανθρώπους. Με βάση τις αισθητικές παραμέτρους και τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού της κουζίνας, πολλοί προτιμούν τα ενσωματωμένα μοντέλα: είναι συμπαγή, αρκετά ισχυρά και δεν χτυπούν έξω από το εσωτερικό του δωματίου. Και το TOP-10 μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική κουκούλα.

  Shindo Maya 60 W / WG

  Αγοράσαμε τη μητέρα μου ως δώρο με τον σύζυγό μου. Στην κουζίνα της είναι κατάλληλο μόνο χτισμένο στην κουκούλα. Στο κατάστημα, αυτό προσέλκυσε την προσοχή λόγω του γυαλιού πάνελ, στην πραγματικότητα στην κουζίνα είναι ορατό μόνο. Εγκατεστημένος ο σύζυγος είναι πολύ απλός, η κουκούλα λειτουργεί πολύ καλά. Αυτή η διαχείριση είναι πολύ σημαντική είναι πολύ απλή, η μαμά είναι χαρούμενη.

  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 420 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύ 189 W
  • ισχύς κινητήρα 109 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  MAUNFELD VS Φως (C) 60

  Απόκτησε ένα τέτοιο απόσπασμα περίπου πριν από έξι μήνες, όταν μετακόμισαν σε ένα νέο διαμέρισμα. Ειλικρινά, αμφισβήτησαν την επιλογή και δεν μπορούσαν να αποφασίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά στο τέλος επιλύσαμε αυτό το μοντέλο. Και μπορώ να πω ότι δεν το μετανιώσουν. Φαίνεται κομψό και ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό, δεν κάνει θόρυβο, λειτουργεί χωρίς αποτυχίες. Έτσι, κατά τη γνώμη μου, η επένδυση είναι εξαιρετική, για την τιμή της μια κομψή επιλογή.

  • Εύκολο στη χρήση
  • Εμφάνιση
  • Καλά τραβάει
  • Ήσυχη δουλειά
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 420 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύς κινητήρα 140 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Jetair Aurora LX 60 ΙΧ

  Σας συνιστώ, ένα υπέροχο μοντέλο.
  Κομψή σχεδίαση - ο μαύρος πίνακας γυαλιού δίνει μια ακριβή εμφάνιση. Πολύ καλή εφαρμογή κάτω από γυαλί-κεραμική επιφάνεια. Υπέροχο φωτισμό - τουλάχιστον συναρμολογήστε τις βελόνες. Δύναμη για την κουζίνα μου 10m.kv. - περισσότερα και όχι.

  • Εμφάνιση
  • Αξιοπρεπής Συνέλευση
  • Αποτελεσματική
  • Περιλαμβάνονται τα φίλτρα άνθρακα
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. παραγωγικότητα 500 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  ELIKOR Integra 60

  Αγόρασα αυτό το κουκούλα πριν από μερικούς μήνες, επειδή το διαμέρισμα είναι μικρό, και όταν το μαγείρεμα ατμού διανέμεται σε ολόκληρο το διαμέρισμα, τα θολό παράθυρα. Από μόνη της, ο βολικός σχεδιασμός της κουκούλας, ενσωματωμένος στο ντουλάπι, μπορεί να εξοικονομήσει χώρο. Ισχυρό, μαζί με αυτό, για μένα, θορυβώδες, αλλά είναι σε μέγιστη ταχύτητα. Ποιότητα κατάλληλο, αρκετά κανονικό μοντέλο σε αυτή την τιμή.

  • Καλό τέντωμα
  • Ισχυρό και βολικό
  • Αυτόματο φωτισμό / κουκούλα που ενεργοποιεί την επέκταση του πίνακα
  • Δεν περιλαμβάνονται φίλτρα άνθρακα
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 400 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύος 200 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Kronasteel Kamilla 1Μ 600

  Οι επισκευές, τα χρήματα ήταν εντάξει. Υπήρχαν αρκετά χρήματα για την κουζίνα, αλλά δεν σκέφτηκα τις λεπτομέρειες αμέσως. Με τη συμβουλή ενός φίλου αγόρασε αυτό το απόσπασμα, ώστε να μην χαλάσει τη νέα επισκευή. Η κουκούλα ταιριάζει καλά στο ντουλάπι. Ο σωλήνας για εκτροπή αγοράστηκε ξεχωριστά σε άλλο κατάστημα, ενώ όλες οι λεπτομέρειες συνδυάστηκαν. Δεν υπήρχαν προβλήματα, το χρησιμοποιώ ακόμα. Βέλτιστη τιμή και ποιότητα.

  • Απλή και αξιόπιστη
  • Εύκολη λειτουργία
  • Εύκολο στη χρήση
  • Οι γρίλιες εισαγωγής αέρα αφαιρούνται εύκολα
  • Υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα στον πίνακα
  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 390 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύς 166 W
  • ισχύς κινητήρα 110 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Kronasteel Kamilla Sensor 2M 600

  Αυτό το μοντέλο εξέτασα την επίσκεψη ενός φίλου. Για πολύ καιρό ήθελα να αλλάξω την αρχαία και θορυβώδη κουκούλα μου για κάτι πιο ενδιαφέρον στο σχεδιασμό, γιατί θέλω τόσο πολύ ότι η κουζίνα ήταν ωραία και ζεστή! Μου άρεσε το γεγονός ότι στην κουκούλα υπάρχουν κουμπιά αφής που διευκολύνουν τη χρήση της τεχνικής, αν και τα κουμπιά είναι πιο οικεία σε μένα. Λειτουργεί όσο πιο ήσυχα και αποτελεσματικά γίνεται, υπάρχει ένα βολικό χρονοδιακόπτη και ο φωτισμός είναι φωτεινό. Στην κουζίνα μετά την εμφάνιση αυτής της κουκούλας έχει γίνει πολύ καλύτερο. Η κουκούλα δικαιολογείται πλήρως!

  • Κομψή σχεδίαση
  • Αξιοπρεπής ισχύς
  • Έλεγχος αφής
  • 2 κινητήρες
  • Βολικά πλένετε το πλέγμα από το λίπος
  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 550 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • 2 κινητήρες για μέγιστη απόδοση
  • ισχύος 280 W
  • ισχύς κινητήρα 180 W
  • ηλεκτρονικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Kronasteel Kamilla Power 3Ρ 600

  Χρησιμοποιούμε την πρώτη ή τη δεύτερη ισχύ. Αυτό είναι αρκετό για μια μικρή κουζίνα (πολύ μαγειρική). Σε 3 ταχύτητες χτυπά πολύ καλά, αλλά θορυβώδης.
  Φωτεινό φωτισμό, αλλά ο πρώτος λαμπτήρας καίει μέσα σε μια εβδομάδα. Στο κιτ υπάρχει ένα ανταλλακτικό..

  • Χαριτωμένη εμφάνιση
  • Καλή λειτουργικότητα
  • Κατανάλωση ισχύος
  • Στην τρίτη ταχύτητα shumnovata
  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 800 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύ 310 W
  • ηλεκτρονικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας
  • οθόνη

  Weissgauff TEL 06 BL

  Αυτό θέλησα. Και το ποσό που χρειαζόμουν συνάντησε και πήρε αυτό που θέλω από τα χαρακτηριστικά. Ο σύζυγος κρέμασε την κουκούλα γρήγορα, η οδηγία επισυνάπτεται. Αμέσως μετά το μαγείρεμα το δείπνο άρχισε να το χρησιμοποιεί. Μου άρεσε που δεν έκανα πολύ θόρυβο, καθαρίσαμε τις οσμές γρήγορα, τίποτα "δεν διαρρεύθηκε" στο δωμάτιο)))). Σε γενικές γραμμές, για ένα τέτοιο ποσό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Συστήνω.

  • Βολική λειτουργία
  • Εύκολο στον καθαρισμό
  • Όχι πολύ θόρυβο
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 550 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύ 270 W
  • ισχύς κινητήρα 190 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας
  • οθόνη

  Kronasteel Kamilla 2Μ 600

  Κατά την επιλογή της κουκούλας κάτω από το ντουλάπι επέλεξε αμέσως Krone, όπως έχουμε ακούσει για την αρκετές φορές ήδη. Μπορώ να πω ότι δεν το μετανιώσουν. Η κουκούλα είναι πολύ ισχυρή. Σχετικά με το θόρυβο που συγκρίθηκε στο κατάστημα με άλλους, ήταν λίγο πιο ήσυχο. Λαμπτήρες αλογόνου. Ιμάντας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η ίδια η υποδοχή επεκτείνεται. Όλα λειτουργούν καλά. Σας συμβουλεύουμε να το πάρετε.

  • Καλές επιδόσεις
  • Μοντέρνο σχέδιο
  • Φωτεινό φωτισμό
  • Ήσυχη δουλειά
  • Καλή πρόσφυση
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • αποσπώμενη κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 550 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • 2 κινητήρες για μέγιστη απόδοση
  • ισχύ 236 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  CATA TF 2003 600

  Εξαιρετική κουκούλα. Τραίνει καλά ακόμη και στην πρώτη ταχύτητα. Ο θόρυβος δεν απελευθερώνεται στην πρώτη ταχύτητα από το γενικό υπόβαθρο. Στη δεύτερη ταχύτητα είναι λίγο ακουστό. Αλλά χρησιμοποιώ αυτή την ταχύτητα εξαιρετικά σπάνια, αφού επαναλαμβάνω, τραβάει τέλεια και στην πρώτη. Είναι εύκολο να βγεις έξω. Αμέσως αρχίζει να λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά. Στερεωμένο πολύ απλά, βιδωμένο. Απλά χύθηκε στο ντουλάπι της κουζίνας και συγχωνεύθηκε με τη σουίτα. Έγινε πολύ προσεκτικά. Δεν δονείται κατά τη λειτουργία. Ορατό τμήμα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Δεν υπάρχουν εκτυπώσεις στην επιφάνεια. Οι λαμπτήρες λάμπουν καλά, αλλά θερμαίνονται σαν όλους τους λαμπτήρες αλογόνου.

  • Ισχυρό
  • Αθόρυβο
  • Όχι μάρκα
  • Εύκολο στη χρήση
  • Εύκολη ενσωμάτωση
  • κουκούλα
  • είναι ενσωματωμένο σε ένα ντουλάπι τοίχου
  • ανάκληση / κυκλοφορία
  • Μέγ. χωρητικότητα 340 cu. m / h
  • πλάτος για εγκατάσταση 60 cm
  • ισχύος 100 W
  • μηχανικό έλεγχο
  • σιωπηλός κινητήρας

  Κατά την αγορά ενός ενσωματωμένου καπό, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις συνολικές διαστάσεις του και στην ποιότητα του συγκροτήματος. Αυτά τα μοντέλα ταιριάζουν καλύτερα στις μικρές και μεσαίες κουζίνες: είναι συμπαγή αλλά αρκετά ισχυρά για να καθαρίζουν πλήρως τον αέρα. Επιλέξτε την κουκούλα από τη λίστα μας και σίγουρα δεν θα πάει στραβά!

  Δείτε επίσης

  Δημοφιλείς βαθμολογήσεις στην κατηγορία "Οικιακές συσκευές"

  Ποια κουκούλα για την κουζίνα είναι καλύτερη - συγκρίνοντας διαφορετικούς τύπους και δημοφιλή μοντέλα

  Καθορίστε τι είδους κουκούλα είναι καλύτερο για την κουζίνα, μπορείτε μόνο να προ-εκτελούν ορισμένους υπολογισμούς, οι οποίες τουλάχιστον θα λάβουν υπόψη το μέγεθος του δωματίου και την παρουσία ενός συστήματος εξαερισμού. Δεν είναι ο τελευταίος παράγοντας που θα είναι ο σχεδιασμός της συσκευής - όχι κάθε οικοδέσποινα θα θέλει να "φυτέψει" ένα "άσπρο κοράκι" στην κουζίνα, που δεν είναι γνωστό πώς να ταιριάζει στο εσωτερικό της.

  Πώς να καθορίσετε τον κατάλληλο τύπο κουκούλας

  Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τον σχεδιασμό των κουκούλες, καλό είναι να έχετε αρκετά διαφορετικά μοντέλα στην αγορά με τα χρώματα και τα μεγέθη σας, τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην αποτελεσματικότητα της εργασίας του - αυτό επηρεάζει την ποιότητα των λειτουργιών που εκτελεί.

  Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να προσδιορίσετε τον τύπο συσκευής - ανακύκλωση ή ροή. Ταυτόχρονα, χωρίς προκαταρκτική εκτίμηση των εγκαταστάσεων, είναι σαφές ότι οι κουκούλες κουζίνας είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθούν γι 'αυτό - το καθένα εκτελεί τα καθήκοντά του και είναι καλό στη θέση του.

  Κουκούλα κυκλοφορίας

  Αυτή η συσκευή πήρε αυτό το όνομα επειδή απλά κάνει τον αέρα να κυκλοφορεί μέσα στο δωμάτιο, ανακουφίζοντας το από ξένες μυρωδιές με τη διέλευση από ένα φίλτρο άνθρακα που βρίσκεται μέσα στην ίδια την κουκούλα.

  Εκτός από ένα φίλτρο άνθρακα, η παγίδα λίπους είναι εγκατεστημένη σε μια τέτοια εξάτμιση.

  Η αρχή της λειτουργίας της καθορίζει όλες τις θετικές και αρνητικές πτυχές αυτού του σχεδιασμού.

  + Πλεονεκτήματα των εκχυλισμάτων κυκλοφορίας

  1. Η δυνατότητα χρήσης σε σπίτια με φραγμένο σύστημα εξαερισμού ή απλά σχεδιασμένο για μικρή πρόσφυση και χωρίς αντιμετώπιση των δυνατοτήτων των σύγχρονων εκχυλισμάτων.
  2. Μια τέτοια συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και δεν χρειάζεται να τραβάτε την αυλάκωση από τον άξονα εξαερισμού. Επίσης ανοίγει άφθονες ευκαιρίες για σχεδιαστές - αυτή η κουκούλα μπορεί να κρυφτεί στον πάγκο ή πίσω από το ψεύτικο τοίχο.
  3. Όταν η ανακυκλοφορία του αέρα δεν απαιτείται για να δημιουργήσει ισχυρή πρόσφυση, πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές μπορούν να είναι πιο συμπαγείς και οικονομικές από την άποψη της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.
  4. Με μικρότερο φορτίο στον κινητήρα, που είναι το κύριο συστατικό του καλύμματος, η συνολική διάρκεια ζωής της συσκευής αυξάνεται.
  5. Η θέση της πλάκας μαγειρέματος δεν είναι συνδεδεμένη με τον άξονα εξαερισμού.

  - Κυκλοφορούν κουκούλες

  1. Η ανάγκη αγοράς αναλωσίμων - ανάλογα με την ένταση της χρήσης της κουκούλας, τα φίλτρα άνθρακα θα πρέπει να αλλάζουν περίπου κάθε έξι μήνες ή ένα χρόνο.
  2. Είναι απαραίτητο να πλένετε τακτικά το φίλτρο λίπους - είναι ένα μικρό μεταλλικό πλέγμα, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο κάτω μέρος της κουκούλας και καθαρίζεται σε τρεχούμενο νερό ή σε πλυντήριο πιάτων.
  3. Η κουκούλα κυκλοφορίας δεν έχει νόημα στο φούρνο αερίου. Στη διαδικασία καύσης του αερίου, το οξυγόνο από τον αέρα μετατρέπεται σε μονοξείδιο του άνθρακα (CO 2), το οποίο ο εκχυλιστής απλά θα κυνηγάει μέσα από την κουζίνα. Η ανακύκλωση σε αυτή την περίπτωση δεν είναι μόνο αναποτελεσματική αλλά και επικίνδυνη για την υγεία.

  Σχέδιο ροής

  Η κύρια διαφορά μιας τέτοιας συσκευής είναι ότι για την αποτελεσματική εργασία χρειάζεται απαραίτητα πρόσβαση στον άξονα εξαερισμού. Η κουκούλα είναι τοποθετημένη είτε ακριβώς δίπλα στο άνοιγμά της, είτε ο αυλακωτός σωλήνας συνδέεται με αυτό, ο οποίος γίνεται όσο το δυνατόν πιο σύντομος - όσο μικρότερος είναι, τόσο πιο ήσυχο είναι το έργο της κουκούλας. Για το λόγο αυτό, οι συσκευές αυτού του τύπου είναι κάπως περιορισμένες στο χώρο εγκατάστασης - στον τοίχο πάνω από τη σόμπα ή την οροφή.

  Η αρχή της λειτουργίας της συσκευής είναι πολύ απλή. Ο ανεμιστήρας ωθεί τον αέρα και να τον τραβά έξω από το δωμάτιο για να σχηματίσουν ένα είδος σχεδίου, το οποίο σχηματίζεται με το ανοιχτό παράθυρο, αλλά ο αέρας δεν είναι περιστρέφεται γύρω από την κουζίνα, και φυσητό έξω τον ανεμιστήρα στον άξονα αερισμού ή απευθείας στο δρόμο, αν το σχήμα είναι κατασκευασμένη μια ξεχωριστή οπή εξαερισμού στον τοίχο της κουζίνας.

  Δεδομένου ότι βρώμικο αέρας εκχέονται στο δρόμο, τότε χρήση φίλτρων ενεργού άνθρακα δεν είναι απαραίτητη, αλλά ότι τα σωματίδια του λίπους και αιθάλης δεν είναι μολυσμένα το εσωτερικό του πιο κουκούλες, φίλτρα λίπους σε αυτό εξακολουθεί να θέτει. Είναι κατ 'ανάγκην πρέπει να πλένουν τα περιοδικά - από την καθαριότητα του τμήματος εξαρτάται από το πόσο κουκούλα θα λειτουργεί αποτελεσματικά και αθόρυβα.

  Λόγω της ανάγκης εγκατάστασης αερισμού, οι βαλβίδες ροής τοποθετούνται καλύτερα κατά τη διάρκεια των εργασιών επισκευής στην κουζίνα και κατά τον προγραμματισμό τους ξεχωριστά, υπολογίζουν την τοποθεσία τους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στον αγωγό αέρα - ιδανικά θα πρέπει να είναι μια ευθεία γραμμή χωρίς στροφές και στροφές. Με την παρουσία τους, ο αέρας θα βουίζει πολύ μέσα στο σωλήνα και η χρήση της κουκούλας δεν θα είναι τουλάχιστον άνετη. Γενικά, σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας, είναι σαφές τι είδους κουκούλα για μια κουζίνα είναι καλύτερη - σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εγκατασταθεί μόνο ένα ρέον. Σχεδόν όλα τα μοντέλα των απορροφητών ροής μπορούν να ξεκινήσουν σε λειτουργία ανακύκλωσης - για το σκοπό αυτό, τοποθετείται φίλτρο άνθρακα στην οπή εξόδου και η συσκευή είναι έτοιμη για λειτουργία.

  + Οφέλη από το σχέδιο ροής

  1. Η δυνατότητα δημιουργίας ισχυρών, υψηλής απόδοσης συσκευών.
  2. Τα αναλώσιμα που χρειάζονται συστηματικά αντικαταστάτη - τα χρησιμοποιημένα φίλτρα λίπους είναι σχεδόν αιώνια.
  3. Η κουκούλα μπορεί να είναι κρυμμένη στα έπιπλα κουζίνας.
  4. Ο θόρυβος είναι χαμηλότερος από αυτόν των κυκλοφορούντων αναλόγων.

  - Τα μειονεκτήματα του σχεδίου ροής

  1. Δεδομένου ότι η κουκούλα είναι ουσιαστικά απορροφά τον αέρα έξω από την κουζίνα, τη θέση του θα πρέπει να εισρεύσουν από την άλλη, η οποία είναι απαραίτητη για να αφήσει το παράθυρο ανοιχτό ή αλλιώς να σκεφτούμε αερισμό και τη ροή του αέρα.
  2. Η συνέπεια του προηγούμενου μειονεκτήματος - το χειμώνα, η κουκούλα απομακρύνει τον ζεστό αέρα από το δωμάτιο, αντικαθιστώντας τον με κρύο αέρα, και το καλοκαίρι, αντιστρόφως.
  3. Εάν η κουζίνα είναι (ή πρόκειται να εγκατασταθεί) μακριά από την έξοδο, οι εργασίες εγκατάστασης μεγάλης κλίμακας είναι αναπόφευκτες.

  Πώς να επιλέξετε το σχεδιασμό του καλύμματος από τον τύπο της εγκατάστασης

  Υπάρχει ήδη στην πρώτη γραμμή του θέματος του σχεδιασμού, γιατί ουσιαστικά όλες τις εσωτερικές συσκευή εξάγει η ίδια - οι κύριες διαφορές είναι στην εξουσία των κινητήρων, όπως συναρμολόγηση και να εφαρμόσει το φωτισμό χώρο εργασίας.

  Αναρτήθηκε. Κυρίως, πρόκειται για παραλλαγές του προϋπολογισμού των συσκευών - διαφέρουν στη μικρή ισχύ του κινητήρα, αλλά ταυτόχρονα είναι και οι πιο οικονομικές από πλευράς κατανάλωσης ρεύματος. Η απλότητα του σχεδιασμού καθορίζει το κόστος αυτών των κουκούλες και την ευκολία εγκατάστασής τους. Τις περισσότερες φορές, αυτό το σώμα είναι 60x50x15, το κατώτερο μέρος του οποίου αποτελείται από φίλτρα λίπους, και μέσα στον κινητήρα βρίσκεται. Ο αγωγός αέρα βρίσκεται στο επάνω ή το πίσω κάλυμμα.

  Παρά την εκτέλεση του προϋπολογισμού, στην κατηγορία αυτή υπάρχει επαρκής αριθμός αξιόπιστων συσκευών που θα αντιμετωπίσουν τον καθαρισμό του αέρα όχι χειρότερα από τα μοντέλα TOP και ταυτόχρονα θα έχουν αρκετά χαμηλό επίπεδο θορύβου.

  Θόλος. Το δεύτερο όνομα τους είναι το τζάκι. Αυτό το όνομα πήραν για να μοιάζουν με το σύστημα εξαερισμού των φυσικών τζάκια, το οποίο αμέσως προσελκύει την προσοχή στον εαυτό τους στην είσοδο της κουζίνας. Συχνά τέτοια μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ισχυρό κινητήρα και μπορούν να καυχηθούν με υψηλή απόδοση. Δεδομένου ότι είναι συνεχώς στην οπτική γωνία, οι κατασκευαστές προσφέρουν στους αγοραστές ένα μεγάλο αριθμό επιλογών σχεδιασμού για τέτοιες συσκευές.

  Δομικά, οι θολωτές κουκούλες χωρίζονται σε τρεις τύπους:

  1. Τοίχου. Συνδέονται σε έναν από τους τοίχους, για τον οποίο η πίσω πλευρά είναι επίπεδη.

  2. Τα γωνιακά. Έχετε το κατάλληλο σχήμα για εγκατάσταση στη γωνία της κουζίνας.

  3. Νησί. Συνδεδεμένο με το ταβάνι - συνήθως γίνεται μέσω ενός σωλήνα εξαερισμού. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να το κάνετε αυτό αν η οροφή είναι κατασκευασμένη από γυψοσανίδες. Χρησιμοποιείται ένα τέτοιο εκχύλισμα σε μεγάλες κουζίνες, στις οποίες η σόμπα βρίσκεται στη μέση του δωματίου.

  Οι συσκευές τοίχου και γωνίας μπορούν να έχουν μια κεκλιμένη επιφάνεια εργασίας - αυτό βελτιώνει την εμφάνιση τους και επίσης μειώνει την πιθανότητα να χτυπήσει την άκρη ενός συνηθισμένου σχεδίου κεφαλής.

  Ενσωματωμένο. Μετά την εγκατάσταση, οι κουκούλες γίνονται σχεδόν αόρατες - μόνο ο πίνακας ελέγχου με πλήκτρα αφής ή μηχανικά κουμπιά παραμένει στην οπτική επαφή. Συνήθως είναι μια στενή ταινία με ύψος μερικά εκατοστά - μαύρο, λευκό ή ασήμι.

  Τέτοιες κουκούλες μπορούν να κατασκευαστούν σε ντουλάπια κουζίνας ή countertops - στην πρώτη περίπτωση που προβάλλονται στο οριζόντιο επίπεδο, και στη δεύτερη (τέτοια μοντέλα ονομάζονται επίσης "ντόμινο") - στην κάθετη.


  Έξυπνο ενσωματωμένο ντουλάπι.


  Έξτρα ενσωματωμένο πάγκο.

  Οι καλύτερες κουκούλες που κρεμούν

  Αυτή η βαθμολογία για κουκούλες κουζίνας περιλαμβάνει εκπροσώπους της σλοβενικής μάρκας Gorenie, εγχώριας Kronasteel και της Ιταλικής κατασκευής LEX. Όλες οι κουκούλες έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά και σε καλό επίπεδο αντιμετωπίζουν τα καθήκοντά τους, επομένως τα κριτήρια επιλογής είναι πιθανότατα ο σχεδιασμός, το γνωστό εμπορικό σήμα και η ανατροφοδότηση από τους πελάτες που χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές.