Υγραντήρας αέρα

Ο υγραντήρας αέρα είναι πολύ σημαντικός για το παιδί μας, ειδικά στα πρώτα χρόνια της ζωής του, όταν η ανοσία του σχηματίζεται μόνο.

Αποδείχθηκε ότι υπάρχουν sooo πολλά και όλα τα διαφορετικά... σε γενικές γραμμές μέχρι στιγμής κατάλαβα τι είναι τι... Επέλεξε πολύ καιρό, αποφάσισε να μοιραστεί, ξαφνικά ποιος επίσης τώρα επιλέγει.

Έτσι, οι υγραντήρες είναι:

1. Ατμός (ζεστός ατμός). Η αρχή είναι σαφής, το νερό θερμαίνεται και εξατμίζεται. Μπορεί πολύ να ενυδατώσει τον αέρα έτσι είναι κατάλληλο για ένα χειμερινό κήπο ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κατάλληλο αν έχετε παιδί στο σπίτι (υψηλή πιθανότητα τραυματισμού). Και θα πρέπει να εγκατασταθεί μακριά από τα μηχανήματα και τα έπιπλα. Αλλά φθηνό.

2. Υπερηχογράφημα. Αυτοί είναι οι πιο σιωπηλοί υγραντήρες, το νερό χωρίζεται με υπερήχους. Γρήγορα ενυδατώνει το δωμάτιο. Ορισμένες διαθέτουν επιπλέον λειτουργία ζεστού ατμού (για το χειμώνα), αυτόματη απενεργοποίηση χωρίς νερό. Αλλά ταυτόχρονα, το φίλτρο αλλάζει κάθε 3 μήνες (τα φίλτρα δεν είναι φτηνά) διαφορετικά θα υπάρχει μια λευκή επίστρωση στα έπιπλα. Λοιπόν, ίσως είναι προκατάληψη, αλλά είμαι μπερδεμένος από ένα υπερηχογράφημα στο σπίτι μου που χωρίζει το νερό.

3. Παραδοσιακή ή φυσική ενυδάτωση. Περιέχουν ένα φίλτρο που είναι συνεχώς ενυδατωμένο και ο αέρας διοχετεύεται μέσω αυτού του υγρού φίλτρου (με αντιβακτηριακό εμποτισμό). Έτσι, το δωμάτιο στο δωμάτιο δεν θα υγραίνει ποτέ υπερβολικά για τον αέρα που παίρνει τόση υγρασία που χρειάζεται. Σε πολλούς υπάρχουν 2 επίπεδα θορύβου - ημερήσια και νυχτερινή (τρέχοντας πιο αργά και πιο ήσυχα). Αλλά ταυτόχρονα ο αέρας υγραίνεται πιο αργά, και το φίλτρο πρέπει επίσης να αλλάξει. Λοιπόν, μην φοβάστε τους μεγάλους όγκους των χώρων για τους οποίους έχουν σχεδιαστεί. Όσο μεγαλύτερη είναι η υπολογιζόμενη περιοχή, τόσο πιο γρήγορα θα κορεστεί το δωμάτιο.

3. Πλύση αέρα. Έχουν επίσης την αρχή της φυσικής ενυδάτωσης, αλλά αντί ενός φίλτρου, χρησιμοποιούνται πολλοί δίσκοι, οι οποίοι περιστρέφονται αργά, συνεχώς διαβρέχονται και πλένονται με νερό. Μέσα από αυτά, και τα περάσματα του αέρα. Από τα πλεονεκτήματα - δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν τα φίλτρα. Υπάρχουν επίσης δύο επίπεδα θορύβου. Ορισμένοι έρχονται με ιονιστή.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν τα παιδιά να πάρουν μια παραδοσιακή ενυδατική κρέμα ή ένα νεροχύτη.

Σε κάθε περίπτωση, όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα, είναι απαραίτητο να προσέξετε τον όγκο της δεξαμενής νερού. Όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα. Ακόμη και το καλοκαίρι, χωρίς θέρμανση, το πλύσιμο με αέρα καταναλώνει μέχρι 10 λίτρα την ημέρα.

Ορισμένα μοντέλα έχουν ενσωματωμένο υγρόμετρο, αλλά είναι προτιμότερο να αγοράζονται χωριστά, επειδή για σωστή λειτουργία θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 2 μέτρα από τον υγραντήρα. Το ενσωματωμένο υγρόμετρο έχει νόημα στους υπερηχητικούς υγραντήρες και λειτουργεί με ζεστό ατμό (για να κλείσει και να μην υγράνει υπερβολικά το δωμάτιο εγκαίρως).

Αγόρασα ένα μπουκάλι αέρα Boneko, το φθηνότερο (αν μπορείτε να το πείτε έτσι) Εβδομάδα εργασίας, τα λουλούδια είναι ευχαριστημένοι, και ο σύζυγός μου και ένιωσα τη διαφορά. Ειδικά με την ευκαιρία, ήταν για μας επειδή ο σύζυγός της είχε πάρει τον ιό κάπου και υπέστη μια εβδομάδα, ενώ ζούσε και κοιμόταν μαζί. Συνεχώς αεριζόμενη και υγρό διαμέρισμα και εγώ, παρά την μειωμένη ασυλία δεν αρρώστησε

Επιλέγουμε έναν αθόρυβο υγραντήρα υπερήχων

Με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης, το επίπεδο υγρασίας στο διαμέρισμα μειώνεται σε κρίσιμο 15-20% (με το απαιτούμενο 45-65%). Ο αέρας καθυστερεί, υπερ-στεγνώνει, συσσωρεύονται σωματίδια σκόνης και επιβλαβή βακτήρια. Υπάρχουν υγραντήρες και φίλτρα αέρα για την ομαλοποίηση του επιπέδου υγρασίας. Το κύριο πρόβλημα τους είναι ο θόρυβος, ο οποίος αποτρέπει τον ύπνο τη νύχτα. Σήμερα θα σας πούμε πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα ποιότητας με καλά χαρακτηριστικά και χαμηλό επίπεδο θορύβου (ο κανόνας είναι 5-55 dB).

Ποικιλίες αθόρυβων συσκευών

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι υγραντήρων και πλυντηρίων αέρα - φυσικοί, ατμοί και υπερήχων. Θα αναλύσουμε ποιες από αυτές είναι οι πιο σιωπηλές:

Φυσικός τύπος

Υγραντήρες μιας εργασίας φυσικού τύπου σύμφωνα με την αρχή της παραδοσιακής εξάτμισης. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας απορροφά τον υπερβολικά ξηρό αέρα και τον οδηγεί μέσω ενός υγρανθέντος σφουγγαριού φίλτρου. Η ένταση εξάτμισης, καθώς και η ταχύτητα του ανεμιστήρα, εξαρτώνται από τον επιλεγμένο τρόπο λειτουργίας, αλλά το επίπεδο υγρασίας δεν θα αυξηθεί ποτέ πάνω από το 65%. Αυτός ο τύπος συσκευής είναι ο πιο απλός σε λειτουργία, έχει χαμηλή κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας. Η πηγή θορύβου στους παραδοσιακούς υγραντήρες είναι ανεμιστήρας. Ο μόνος τρόπος να γίνει πιο ήσυχη η συσκευή είναι να μειωθεί η ένταση της εξάτμισης. Η λειτουργία νύχτας παρέχεται για αυτό.

Ατμός

Ο υγραντήρας ατμού επίσης δεν μπορεί να ονομάζεται αθόρυβος. Η αρχή της λειτουργίας είναι απλή: το νερό πέφτει πάνω σε ένα ή περισσότερα στοιχεία θέρμανσης και μετατρέπεται σε ζεστό ατμό. Μια τέτοια συσκευή δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο βρεφονηπιακό σταθμό, επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καεί. Οι υγραντήρες ατμού καταναλώνουν πολύ νερό και ηλεκτρισμό, αλλά έχουν τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Η πηγή θορύβου είναι το ίδιο το νερό, το οποίο κατά τη διάρκεια του βρασμού παράγει ένα χαρακτηριστικό ήχο. Υπάρχουν συσκευές με νυχτερινή λειτουργία, αλλά ο θόρυβος εξακολουθεί να παρατηρείται.

Υπερηχογράφημα

Οι υγραντήρες που λειτουργούν με βάση υπερήχους, θεωρούνται οι πιο ήσυχοι μεταξύ των κλιματικών συσκευών. Έχουν μια υβριδική μεμβράνη που μετατρέπει το νερό σε λεπτές σταγόνες με τη βοήθεια ηχητικών κυμάτων. Αυτοί οι υγραντήρες καταναλώνουν μικρή ισχύ, έχουν υψηλή απόδοση και πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες. Είναι κατάλληλα για ύπνο και παιδικά δωμάτια, καθώς λειτουργούν σιωπηλά και έχουν ασφαλές σχεδιασμό. Ωστόσο, οι υγραντήρες υπερήχων χρειάζονται μόνο βραστό ή απεσταγμένο νερό.

Κατασκευή συσκευών

Ο σχεδιασμός των υπερηχητικών υγραντήρων περιλαμβάνει 6 κύρια μέρη - υπερηχητική μεμβράνη, ανεμιστήρα χαμηλής ισχύος, θάλαμο ατμοποίησης, AG + φυσίγγιο, δεξαμενή νερού και περιστροφικό ψεκαστήρα. Με τη βοήθεια ηχητικών κυμάτων, το νερό μετατρέπεται σε ομίχλη, στη συνέχεια ένας μικρός ανεμιστήρας απορροφά τον ξηρό αέρα και τον οδηγεί μέσα από ένα σύννεφο νερού. Η ενσωματωμένη κασέτα καθαρίζει το νερό από κάθε είδους ξένα σωματίδια. Είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε την κατεύθυνση του ψεκασμού.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του υγραντήρα υπερήχων
Πλεονεκτήματα

Αυτός ο τύπος υγραντήρα έχει το μεγαλύτερο απόθεμα υγρασίας - από 40 έως 80% (φυσικοί υγραντήρες - από 40 έως 60%). Είναι πλήρως αυτοματοποιημένα και δεν απαιτούν σταθερή ρύθμιση - απλά χύστε το νερό στη δεξαμενή και ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη. Αν το νερό εξαντληθεί νωρίτερα, ο υγραντήρας σβήνει. Και, βεβαίως, ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι το χαμηλό επίπεδο θορύβου - έως 40 dB.
Μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα μπορούν να αποδοθούν στην αυξημένη τιμή, σε σύγκριση με τις συσκευές του ατμού και του παραδοσιακού τύπου, καθώς και στην ανάγκη συνεχούς αλλαγής του φίλτρου (της ίδιας κασέτας AG +), επειδή σχηματίζει συνεχώς αφάνεια. Εάν χρησιμοποιείται νερό της βρύσης, μπορεί να παραμείνει λευκό επίχρισμα στα έπιπλα, οπότε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε βραστό ή απεσταγμένο νερό.

Πώς να επιλέξετε

Κατά την επιλογή υπερηχητικών υγραντήρων, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη: η ροή νερού και ο όγκος της δεξαμενής, η συχνότητα αλλαγής φίλτρου, η επιφάνεια του χώρου που εξυπηρετείται, η κατανάλωση ενέργειας και ο βαθμός αυτοματισμού. Εδώ είναι οι σημαντικές αποχρώσεις που θα βοηθήσουν στην αγορά:

 1. Το μέγεθος του δωματίου. Οι υγραντήρες υπερήχων δεν είναι κατάλληλοι για μεγάλα δωμάτια. Η μέση εξυπηρέτηση είναι 30-40 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Εάν έχετε ένα μεγάλο διαμέρισμα, επιλέξτε τη συσκευή με τη μέγιστη περιοχή ψεκασμού (αναφέρεται στα χαρακτηριστικά).
 2. Συμπαγή. Το μέγεθος του υγραντήρα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο εάν η επιφάνεια του δωματίου είναι έως και 20 τ.μ. μέτρα. Επιπλέον, οι συσκευές μικρού μεγέθους είναι πολύ ευκολότερες στη μεταφορά.
 3. Όγκος της δεξαμενής νερού. Οι υγραντήρες υπερήχων, σε αντίθεση με τον ατμό, χρησιμοποιούν λιγότερο νερό, έτσι δεν χρειάζονται τεράστια δεξαμενή 8-9 λίτρων για να λειτουργούν όλη την ημέρα.
 4. Κατανάλωση ισχύος. Για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας, επιλέξτε συσκευές χωρίς τη λειτουργία της αποστείρωσης με ατμό.
 5. Αλλαγή φίλτρου. Το φίλτρο πρέπει να αλλάξει σε κάθε περίπτωση, επομένως τα φυσίγγια θα πρέπει να είναι τόσο φθηνά και ποιοτικά. Για να αποφύγετε την πρόωρη φθορά, καθαρίστε τον υγραντήρα κλίμακας και τα συντρίμμια.
 6. Βαθμός αυτοματισμού. Επιλέξτε υγραντήρες με αυτόματη απενεργοποίηση, χρονοδιακόπτη και ένδειξη φωτός. Η διαχείριση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Υγραντήρας Timberk THU UL 03 - επανεξέταση

Ψάχνετε για ένα σιωπηλό υγραντήρα αέρα; Σίγουρα δεν είστε εδώ. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του μοντέλου, φωτογραφία στο έργο. Λίγα λόγια για το πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα.

Αυτή τη στιγμή ο γιος έχει αδενοειδή του δεύτερου βαθμού, και ως εκ τούτου, βήχα νύχτας και πρωινού, και έχω χρόνια φαρυγγίτιδα με τους ίδιους συντρόφους. Επομένως, χρειαζόμαστε έναν υγραντήρα, ειδικά στην εποχή θέρμανσης.

Αυτή είναι η τρίτη μου ενυδατική κρέμα. Το πρώτο ήταν το VIGOR HX-6612 και εμφανίστηκε στο σπίτι μας μετά τη γέννηση του παιδιού. Αρκετά καλό μοντέλο, μας εξυπηρέτησε ειλικρινά 2 χρόνια. Ο ανεμιστήρας άρχισε να χτυπάει έντονα, έπρεπε να ψάξω για αντικατάσταση. Η επιλογή έπεσε Scarlett SC-AH986M11, τον καλύτερο υγραντήρα υπερήχων για το σχεδιασμό, το οποίο, δυστυχώς, δεν μας κράτησε πολύ. Λοιπόν, ο τρίτος ήταν ο ήρωας της αναθεώρησής μου - Timberk THU UL 03.

Αγοράζονται, όπως δύο προκάτοχοί τους, σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, σε τιμή περίπου 75 λευκών ρωσικών (περίπου 40 δολάρια).

Συσκευασμένο σε κουτί

Ποιότητα πλαστικού δεν είναι τέλεια, υπάρχουν εγκοπές. Σε μια φθηνότερη Scarlett αυτό δεν ήταν.

Υπάρχουν λειτουργία της αρωματοποίησης εγκαταστάσεις. Στη φωτογραφία υπάρχει ένα δοχείο για αρωματικό λάδι.

Ακόμα στο κουτί υπήρχε κάτι τέτοιο, που ονομάζεται φίλτρο ρητίνης ανταλλαγής ιόντων. Στο εσωτερικό, μερικά χαλίκια σκουριάζουν.

Μειώνει την ακαμψία του νερού της βρύσης. Προστατεύει τα έπιπλα και άλλα αντικείμενα από τις αποθέσεις αλατιού. Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του υγραντήρα. Ένα φίλτρο είναι αρκετό για περίπου 2-4 μήνες, ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

Σοβαρά;))) Πέρασε ένας μήνας μετά την αγορά. Έχουμε πολύ σκληρό νερό, πρέπει να το φιλτράρουμε με την Brita. Τα φίλτρα Brita διαρκούν ενάμισι μήνα και όταν φρενάρω και δεν άλλαξα εγκαίρως, ακόμα και με αυτό το κομμάτι του εξοπλισμού μέσα στον υγραντήρα ήταν καλυμμένο με μια τρομερή κρούστα πλάκας μετά από κάθε νύχτα. Tolku - 0. Ω, όχι, με αυτό λίγο λιγότερο θόρυβο. Αυτό είναι όλο. Το νερό δεν επηρεάζει καθόλου. Τυλιγμένο, χρησιμοποιώ χωρίς αυτό.

Προδιαγραφές:

 • Ροή νερού - 280 ml / ώρα. Αυτή είναι η κύρια και πιο σημαντική ένδειξη της λειτουργίας του υγραντήρα, της Παραγωγικότητα. Όσο μεγαλύτερη είναι η ροή του νερού, τόσο πιο αποτελεσματικά λειτουργεί η συσκευή, τόσο περισσότερη περιοχή θα μπορέσει να υγραίνει και όσο πιο σύντομα θα το κάνει. Νομίζω ότι το 280 δεν αρκεί. Εδώ είναι ένας πίνακας της κατά προσέγγιση αναλογία της περιοχής του δωματίου με τη ροή του νερού:

Όπως βλέπετε, η κατανάλωση στα 280 ml / h είναι μέγιστη 12 m2. Έχουμε ένα δωμάτιο 17 μέτρων, που σημαίνει ότι η απαιτούμενη χωρητικότητα είναι 400 ml / h.

Περιοχή εξυπηρέτησης - 20-30 m2. Αυτό αναφέρεται σε ένα απομονωμένο δωμάτιο. Αν ανοίξετε ένα παράθυρο ή μια πόρτα, υγραίνετε όχι μόνο το δωμάτιο, αλλά και το δρόμο / ολόκληρο το διαμέρισμα. Σε εμάς την περιοχή όλων των διαμερισμάτων περίπου 35 μέτρα, αλλά αν η γάτα μεταδοτικότητα το βράδυ θα ανοίξει την πόρτα, ξυπνάω με ένα ξηρό λαιμό. Έτσι, δεν εργάζεται για ένα τέτοιο τετράγωνο.

 • Δεξαμενή νερού - 3.3 λίτρα. 3300 ml / 280 = 11,8 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Κάρομαι περίπου 2,5 λίτρα και έχω αρκετό για τη νύχτα. Το απόγευμα δεν χρησιμοποιούμε έναν υγραντήρα.
 • Αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα αέρα. Είναι πάνω τους Αξίζει να προσέξουμε κατά την αγορά.

  Και τώρα για τον υγραντήρα σε λειτουργία και τα μειονεκτήματά του και τα πλεονεκτήματά του.

  Καλώδιο μέσου μήκους, Έχω αρκετό, οι προηγούμενες ήταν μικρότερες.

  Αυτό που μου αρέσει είναι περιστρεφόμενη μύτη. Στον πρώτο μου υγραντήρα, ο πίδακας ατμού ήταν μόνο προς τα πάνω και η υγρασία εγκαταστάθηκε στην ίδια την συσκευή και στην επιφάνεια γύρω της. Αυτό είναι κακό, θα πρέπει να είναι σε θέση να ελέγχει την κατεύθυνση του ατμού, όπως σε αυτό το Timberk ή Scarlett. Σε αυτό, επίσης, δώστε προσοχή κατά την επιλογή.

  Φωτισμός ευχάριστα έκπληκτος - δεν είναι φωτεινόΩ, δεν λάμπει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αλλά δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Συνεργαζόμαστε με ένα νυχτερινό φως, οπότε ο οπίσθιος φωτισμός δεν παρεμβαίνει.

  Ενεργοποιεί τη συσκευή γυρνώντας το δίσκο, είναι το ίδιο ρυθμιστή ισχύος (στη φωτογραφία σε κατάσταση εκτός λειτουργίας)

  Όσο περισσότερο ζωγραφίζω για τα εικονίδια στα δεξιά και στα αριστερά, αποφάσισα να γράψω στη φωτογραφία τι εννοούν. Όπως μπορείτε να δείτε, "νυχτερινή λειτουργία«Παραγωγός δίπλα στο» off». Μια θυμόμαστε ισχύος σε υψηλές (280 mL / h), είναι εύκολο να μαντέψει ότι η προτεινόμενη υγραντήρα λειτουργία μετά βίας λειτουργεί ακόμη και διαφεύγει ατμός δεν είναι ορατό, δεν εξατμίζει τίποτα και δεν αυξάνει την υγρασίαστο δωμάτιο.

  Εδώ είναι η έξοδος ατμού στη νυχτερινή λειτουργία

  Τότε γιατί ο κατασκευαστής σχεδίασε αυτή την εικόνα; Επειδή μόνο σε αυτή τη θέση η συσκευή λειτουργεί σιωπηλά. Δεν ενυδατώνει, αλλά δεν παρεμβαίνει στον ύπνο. Αλλά δεν χρειάζομαι άλλο νυχτερινό φως, χρειάζομαι ενυδατική κρέμα. Σε μας είναι πολύ ξηρό σε ένα δωμάτιο, ειδικά όταν σε σοβαρούς παγετούς οι μπαταρίες θερμαίνονται έτσι ώστε να είναι αδύνατο να τις αγγίξετε. Έτσι έβαλα τον ρυθμιστή σχεδόν στο μέγιστο, στην κόκκινη γραμμή στη φωτογραφία. Μην βάζετε τη μέγιστη ισχύ απλώς και μόνο γιατί τότε στο στόμιο συσσωρεύεται συμπύκνωμα και εισχωρεί στις αρθρώσεις (αν και ήδη συσσωρεύεται, αλλά λιγότερο).

  Σε αυτή τη λειτουργία, η συσκευή παράγει ένα απολύτως αξιοπρεπή πίδακα ατμού.

  Miracle συσκευή - είτε ήσυχα ή υγρό!

  Με το καθήκον της ενυδάτωσης κάνει καλά. Δεν έχω υγρόμετρο, αλλά αν κοιμηθώ σε κλειστό δωμάτιο, ο λαιμός μου δεν στεγνώνει, το παιδί δεν βήχει πολύ.

  Όταν τελειώσει το νερό, η συσκευή χωρίς ειδοποίηση ήχου απενεργοποιείται, λάμπα ανάβει με κόκκινο χρώμα.

  Πλάκα επί των επίπλων Δεν είχα κανένα από τα moisturizers. Ακόμα και όταν το φίλτρο στο Briita δεν άλλαξε εγκαίρως.

  Έτσι, τα μειονεκτήματα:

  1. μην πλένετε
  2. ρωγμές
  3. χαμηλή παραγωγικότητα (ροή νερού)

  Πλεονεκτήματα:

  1. σχεδιασμό
  2. παρά τη χαμηλή ροή του νερού, αντιμετωπίζει την υγρασία
  3. έχει μια περιστρεφόμενη μύτη

  Αυτές είναι οι περιπτώσεις. Δεν γνωρίζω καν αν θα προτείνω αυτή την ενυδατική κρέμα. Για μένα, τα μείγματα υπερβαίνουν τα πλεονεκτήματα, έτσι Δεν το συνιστώ.

  Σας ευχαριστώ για την προσοχή και το καλύτερο για εσάς!

  10 καλύτερους υγραντήρες αέρα

  Ο ξηρός αέρας δεν είναι το πιο ευχάριστο φαινόμενο. Προκαλεί δυσφορία, ακόμη και μια ποικιλία ασθενειών. Και στη συνέχεια οι υγραντήρες έρχονται στη διάσωση. Στη βαθμολογία μας - τα καλύτερα συγκροτήματα αυτού του είδους, που παρουσιάζονται στην εγχώρια αγορά. Διαβάστε - και επιλέξτε.

  Οι καλύτεροι υγραντήρες αέρα με υπερήχους

  Ο ισχυρός υαλοκαθαριστήρας Jack από την ελβετική εταιρεία Stadler Form όχι μόνο θα συμβάλει στη δημιουργία ενός υγιούς εσωτερικού κλίματος, αλλά θα γίνει και μια κομψή προσθήκη στο εσωτερικό του σπιτιού. Κατάλληλο για παιδικό δωμάτιο. Η περίπτωση της συσκευής έχει λακωνικό σχεδιασμό με ευχάριστη ένδειξη φωτός.

  Υποστηρίζονται δύο τρόποι ύγρανσης - "κρύο" (καταναλισκόμενη ενέργεια 38W) και "ζεστός ατμός" με προθερμασμένο νερό έως 80 ° C (135W). Η τελευταία επιλογή επιτρέπει την εξουδετέρωση της πλειονότητας των γνωστών βακτηρίων και μικροοργανισμών. Επιπλέον, όταν θερμαίνεται το νερό, η διαδικασία υγροποίησης γίνεται με μεγαλύτερη ένταση και η επιθυμητή υγρασία στο δωμάτιο θα επιτευχθεί πιο γρήγορα.
  Στον υγραντήρα Jack υπάρχει ένα διπλό σύστημα καθαρισμού νερού:

  • Φυσίγγιο Anticalc για αφαλάτωση. Στις οδηγίες για το όργανο υπάρχουν δοκιμαστικές ταινίες για τον καθορισμό του βαθμού σκληρότητας του νερού. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη διάρκεια της αποτελεσματικής λειτουργίας του φυσιγγίου και από την απουσία (ή την παρουσία) ελαφριάς επίστρωσης σε έπιπλα και τοίχους.
  • Κασέτα IonicSilverCube. Εμπλουτισμένο νερό με ιόντα αργύρου, το οποίο μπορεί να αποτρέψει τον πολλαπλασιασμό διαφόρων βακτηρίων και μικροβίων.
  • Ήσυχη και αποτελεσματική εργασία.
  • Δεξαμενή νερού με λαβή.
  • Όμορφο σχέδιο (λευκό ή μαύρο χρώμα).
  • Υψηλή τιμή?
  • Απαιτείται αντικατάσταση φίλτρων.

  Ένα δημοφιλές μοντέλο οικιακού υπερηχητικού υγραντήρα με ενσωματωμένο ιονιστή. Η ελκυστική εμφάνιση της συσκευής, ο διαισθητικός έλεγχος και η πληροφοριακή οθόνη ολοκληρώνουν το κύριο πλεονέκτημα του μοντέλου - την αποτελεσματική ενυδάτωση. Χαρακτηριστικά του Polaris PUH 5206Di:

  • 3 επίπεδα έντασης ατμού.
  • Η δυνατότητα ρύθμισης του επιθυμητού βαθμού υγρασίας από 40 έως 85%. Το επίπεδο έχει μειωθεί - η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, έχει φτάσει στην καθορισμένη τιμή - είναι απενεργοποιημένη.
  • Χρονοδιακόπτης κατά την αποσύνδεση (από 1 έως 9 ώρες).
  • Νυχτερινή λειτουργία. Η λυχνία οθόνης είναι σβηστή. Η αντίστροφη εναλλαγή γίνεται με το πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου.
  • Φίλτρο άνθρακα για το νερό.
  • Αυτόματη απενεργοποίηση με κενό δοχείο.
  • Ενδιαφέρουσα σχεδίαση.
  • LED-οθόνη?
  • Το χρονόμετρο.
  • Όλοι δεν χρειάζονται ιονιστή.

  Η κύρια διαφορά αυτού του υγραντήρα αέρα από τους ανταγωνιστές στην κατηγορία του είναι η δυνατότητα να επιλέξετε κρύο ή ζεστό ατμό. Το πρώτο είναι πιο ασφαλές, αλλά το δεύτερο επιτρέπει την καταστροφή επιβλαβών βακτηρίων. Το ευφυές σύστημα ελέγχου με οθόνη επιτρέπει την επιλογή του βέλτιστου τρόπου υγρασίας και τη δημιουργία του απαραίτητου μικροκλίματος σε ένα δωμάτιο μέχρι 60 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα. Η συσκευή έχει μια δεξαμενή νερού ικανοποιητικού μεγέθους - 6,7 λίτρα. Ο σχεδιασμός του είναι κομψός και θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε μοντέρνο εσωτερικό. Με μια λέξη, μια πολύ καλή συσκευή, στην οποία σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε.

  • Μεγάλη κάλυψη
  • Δύο παραλλαγές ατμού
  • Ευφυής έλεγχος
  • Μεγάλη δεξαμενή νερού
  • Ευχάριστο σχέδιο
  • Δεν είναι η πιο κατάλληλη πλήρωση της δεξαμενής

  Προσιτό, αλλά καθόλου ένα απλό υγραντήρα υπερήχων με μηχανικό έλεγχο. Το πρώτο πράγμα που αγγίζει αμέσως το μάτι σας είναι ο αρχικός σφαιρικός σχεδιασμός της θήκης. Πολύ συμπαγής συσκευή με δεξαμενή των 2,5 λίτρων και ικανότητα εξάτμισης νερού 300 ml / h. Αυτή η φθηνή συσκευή διαθέτει μια ενσωματωμένη αρωματική κάψουλα Aroma Nature. Θα βοηθήσει να γεμίσετε το δωμάτιο με ευχάριστες μυρωδιές.

  • Προσιτή τιμή?
  • Απλή και διαισθητική λειτουργία.
  • Απουσία αντικαταστάσιμων φίλτρων.
  • Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί καθαρό νερό.
  • Μικρός όγκος του δοχείου για νερό.

  Υγραντήρες με πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση. Είναι γεμάτο με συνηθισμένο νερό της βρύσης. Η ένταση του δωματίου, στην οποία το BALLU UHB-400 θα είναι αποτελεσματική, δεν είναι η μεγαλύτερη - μέχρι 40 τετραγωνικά μέτρα. αλλά ο αέρας υγραίνεται γρήγορα και ποιοτικά. Η κασέτα φίλτρου στο κιτ εμποδίζει τον σχηματισμό πλάκας (όχι 100%, αλλά σε μεγάλο βαθμό). Υπάρχει επίσης μια ειδική κάψουλα αρώματος που κορεάζει τον αέρα με ευχάριστα αρώματα αιθέριων ελαίων. Ο μαλακός φωτισμός επιτρέπει στο δωμάτιό σας μια οικειότητα που θα συμπληρώσει το ήδη σχηματισμένο άνετο μικροκλίμα.

  • Μεγάλη σχεδίαση
  • Ποιότητα ενυδάτωση
  • Ένδειξη χαμηλού νερού
  • Παρουσία κάψουλων αρώματος
  • Φωτισμός
  • Χαμηλή τιμή
  • Μικρή δεξαμενή
  • Άκολη επαναπλήρωση του νερού
  • Υπάρχουν καταγγελίες για θραύσεις

  Οι καλύτεροι υγραντήρες ατμού

  Πολυλειτουργική και ταυτόχρονα εύκολη στη χρήση συσκευή που θα επιτρέψει και την υγρασία του αέρα στην αύξουσα σειρά, και η εισπνοή θα κάνει αν χρειαστεί και θα αφαιρεθεί από τον εαυτό της για να αφαιρεθεί. Με τον καλύτερο τρόπο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες περιοχές (μέχρι 60 τετραγωνικά μέτρα). Ο υγραντήρας λειτουργεί, όπως και όλα τα αντίστοιχα της κατηγορίας αυτής, με την αρχή της θερμής εξάτμισης, μετατρέποντας το νερό σε υγρό αέρα γρήγορα και ποιοτικά. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ο ατμός δεν καίει στην εξάτμιση, δεν είναι καν ορατός. Υπάρχουν δύο αυτόματες λειτουργίες και η δυνατότητα ρύθμισης των παραμέτρων με μη αυτόματο τρόπο - αγοράζοντας Boneco Air-O-Swiss S450, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν απόλυτα. Το σχήμα εισπνοής είναι πολύ αποτελεσματικό σε περιόδους επιδημιών της γρίπης και του ARVI. Μια εξαιρετική συσκευή για έξυπνους ανθρώπους.

  • Έλεγχος από την οθόνη αφής με ευφυείς λειτουργίες
  • Αποστειρωμένος ατμός
  • Δεν υπάρχει κατάθεση ασβέστη
  • Λειτουργία αρωμάτων αέρα
  • Χρησιμοποιείται ως συσκευή εισπνοής
  • Δεν απαιτεί αντικαταστάσιμα φίλτρα και αναλώσιμα
  • Γρήγορη απεικόνιση της τρέχουσας σχετικής υγρασίας, ακόμη και αν η μονάδα είναι απενεργοποιημένη
  • Υψηλή τιμή
  • Συγχαρητήρια

  Πολύ ενδιαφέρουσα από άποψη σχεδιασμού, η μονάδα με ένα μακρύ όνομα είναι καλή και ως κατάλληλος υγραντήρας ατμού. Είναι σε θέση να ομαλοποιήσει την υγρασία σε 40 τετραγωνικά μέτρα, η κατανάλωση νερού είναι πολύ οικονομική. Δεν σχηματίζεται κηλίδα, η απομάκρυνση αφαιρείται εύκολα. Ο θόρυβος είναι πολύ μέτριος. Η ίδια η συσκευή θα αναφέρει χαμηλή στάθμη νερού. Η ζύμωση είναι δυνατή μόνο με μεγάλη επιθυμία και ακόμα μεγαλύτερη απροσεξία. Αξίζει μια ενυδατική κρέμα δεν είναι φθηνή, αλλά η τιμή της εκπληρώνει.

  • Φανταστικό σχέδιο
  • Καλή ισχύς
  • Επαρκής όγκος υγροποιημένου χώρου
  • Αποστειρωμένος ατμός
  • Οικονομική κατανάλωση νερού
  • Χαμηλό θόρυβο
  • Μια αξιοπρεπής κατανάλωση ενέργειας

  Τα καλύτερα μοντέλα με παραδοσιακή υγρασία αέρα

  Το Boneco 2055DR είναι ένα δημοφιλές και αξιόπιστο μοντέλο "πλύσης με αέρα" με μια φυσική μέθοδο υγρασίας. Τα κύρια πλεονεκτήματα του:

  • Εύκολη λειτουργία και συντήρηση (περιοδικός καθαρισμός της παλέτας).
  • Δεν απαιτούνται αναλώσιμα.
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

  Η αποτελεσματική λειτουργία του υγραντήρα εξασφαλίζεται από ένα πλήρες σύνολο εποικοδομητικών λύσεων και εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών. Βασικά χαρακτηριστικά του Boneco 2055DR:

  • Υγραντικοί δίσκοι "τεχνολογία κηρήθρα". Στην επιφάνειά τους η υγρασία διατηρείται καλύτερα, πράγμα που αυξάνει την παραγωγικότητα τόσο της υγρασίας όσο και του καθαρισμού του αέρα.
  • Ασημένιο ραβδί απολύμανσης ασημιού. Υπεύθυνος για τον καθαρισμό του νερού από ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
  • Αρωματικοποίηση του αέρα. Για το σκοπό αυτό, παρέχεται μια ειδική κάψουλα, όπου μπορείτε να προσθέσετε βαμβακερό μάκτρο εμποτισμένο με αρωματικά έλαια.
  • Προκαταρκτικός ιονισμός. Τα σωματίδια των μολυσματικών ουσιών που περιέχονται στον αέρα προσελκύονται από τους δίσκους και όταν εκπλυθούν ξεπλένονται στην παλέτα.
  • Ενσωματωμένη υγρασία. Χάρη στην οθόνη LCD, είναι εύκολο να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο.
  • Νυχτερινή λειτουργία. Ο υγραντήρας λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά (25 dB). Η λειτουργία ημέρας είναι πιο δυνατή, αλλά διαφέρει σε μέγιστη ένταση.

  Υγραντήρας - με βοηθήστε να διαλέξω! Ψάχνετε για την πραγματική ανατροφοδότηση σας)).

  Απάντησαν: 63

  Είχα ένα υπερηχογράφημα Electrolux. Εργάστηκε σε δωμάτιο 10 μέτρων με οροφή 2,5 μέτρων. Ενυδατωμένο καλά, δεν είχα παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο. Δυστυχώς, πέθανε εξαιτίας του άλματος τάσης.

  Σας ευχαριστώ! Και ποιο νερό χρησιμοποιήθηκε; και πού να αγοράσει, αν όχι μυστικό;
  και ακριβό ήταν η συσκευή;

  ευχαριστώ! Έχω έναν συνάδελφό του - ορκίζει κάτι, σκουπίδια που λένε)))) αλλά για τη γνώμη των ευχαριστιών!

  1.Bujetno - πιατάκι της μπαταρίας. Ή ένα υγρό φύλλο για τη νύχτα.
  2. Στο μέλλον - οι βαλβίδες στις μπαταρίες για τη ρύθμιση της θέρμανσης.
  3. Είχαμε επίσης προβλήματα. Ακριβώς μέχρι τη στιγμή που η φωτιά γενικά στο σπίτι μας έγινε χειρότερη. Και όλα ήταν φυσιολογικά. Τα παράθυρα ήταν σφραγισμένα έτσι ώστε να μην σφυρίξουν και δεν υπήρχαν γρατζουνιές.
  4. Και έτσι, στο Auchan είδα μερικές πλύσεις αέρα. Μου φάνηκαν καλύτερα από τους υγραντήρες και. στην ίδια τιμή. Τώρα σκέφτομαι για το μέλλον - όχι μόνο για την υγρασία, αλλά και για τον καθαρισμό του αέρα.
  5. Τώρα - οι βλεννώδεις μεμβράνες δεν στεγνώνουν, δεν υπάρχει ζεμάτισμα, η θερμοκρασία είναι 22 μοίρες. Εξαερώστε αυτό το δωμάτιο μέσα από το κοινό τμήμα του διαμερίσματος. Δηλαδή, ανοίγουμε μόνο στην επόμενη αίθουσα. Και η ιδέα του υγραντήρα δεν είναι πλέον σημαντική.

  1. Η σκηνή με μια υγρή πετσέτα στην μπαταρία, έχουμε περάσει ήδη - βοηθά εν μέρει. Το πρωί η πετσέτα είναι σαν πέτρα. ΑΛΛΑ κάθε ημέρα zadolbalo θέσει, για να είμαι ειλικρινής)
  2. Αυτό είναι για τις βαλβίδες - μπορεί να είναι δυνατό, αλλά όχι πριν από το τέλος της περιόδου θέρμανσης, καταλαβαίνω. και μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε μπαταρία; έχουμε τα πάντα παλιά γεμάτα. αλλά το νόημα της νέας πιθανότατα δεν υπάρχει, το σπίτι μπορεί να κατεδαφιστεί.. ο σύζυγος πείθει να υποφέρει άλλους δύο μήνες: (
  3. Και σε εμάς οι περισσότερες πιπέτες έρχονται τώρα, όταν παγετοί και τόσο θερμότητα.
  4. Και στο Auchan πρόκειται για το πόσο κοστίζει; και τότε δεν είμαστε κοντά στο Auchan, για να καταλάβουμε αν αξίζει να παίζει κανείς ένα κερί.
  5. Ως επιλογή - ναι, ευχαριστώ, αλλά το χτύπημα στα πόδια αρχίζει, ο σύζυγος είναι ενάντια, πρέπει να κλείσετε.

  ευχαριστώ!
  Εγώ για τον εαυτό μου πιθανώς τώρα αποφάσισε να αγοράσει ένα φθηνό (3-4 TR) ενυδατική κρέμα, postvot το βράδυ δίπλα στον εαυτό σας :) και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε για ένα καλό νεροχύτη, αν σας αρέσει το αποτέλεσμα

  Πριν από δύο εβδομάδες, αγόρασε έναν καθαριστή υγραντήρα Sharp 840. Δωμάτιο 19 τ.μ., ανώτατο όριο 2.40. Δύο παράθυρα, δύο μπαταρίες, τα οποία επίσης τηγανίζονται.
  Τι μπορώ να πω - ο αέρας καθαρίζει τέλεια, η σκόνη έγινε αισθητά μικρότερη, δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αέρα στον αέρα.
  Η υγρασία δεν ανέβηκε από το "χαμηλό" σημάδι, επειδή Είναι απαραίτητο να κλείσουμε όλα τα παράθυρα αναγκαστικά, μόνο τότε θα υγρανθεί, και να κλείσει είναι εξωπραγματικό, από τότε. η σόμπα βγαίνει.
  Πρέπει να βάλουμε τις βαλβίδες στις μπαταρίες, ναι. Θα περιμένουμε την άνοιξη και θα απενεργοποιήσουμε τη θέρμανση, μπορούμε ακόμα να ενυδατώσουμε.
  Παρόλο που έγινε πολύ πιο εύκολο να αναπνεύσει, και η υγρασία εξακολουθεί να αισθάνεται, αν και όχι υψηλή, αλλά καλύτερα από ό, τι πριν από τον υγραντήρα.
  Ο υπερηχητικός δεν έλαβε αμέσως υπόψη. Γύρω και έτσι όλα vayfai και άλλες ακτινοβολίες, γιατί προσθέστε κάτι άλλο όπως αυτό..

  Ναι, προφανώς είχατε τρία στη φυσική.

  δωμάτιο 19 μ., οροφές 2,5 μ. Οι μπαταρίες θερμαίνονται από την καρδιά. τα παράθυρα είναι πλαστικά, το κενό για το "αερισμό του χειμώνα" παραμένει συνεχώς.
  υγραντήρα Boneco υπερήχων, αγόρασε περίπου ένα μήνα πριν. μέχρι να υπάρξει παγετός, βρέθηκε τα ποσοστά του δωματίου σε 45-48. παγετώνες - άνω του 40% δεν μπορεί να αυξηθεί.
  δουλεύει ήσυχα, δεν ενοχλεί καθόλου, ακόμα και σαν να σκουριάζει λίγο και να γαμώνει.
  αλλά η πλάκα είναι κασσίτερος. πρόκειται για τις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες - σε μια τηλεόραση (ναι, και στην κουζίνα, επίσης, τα πάντα είναι εύκολο rasrostranyaetsya σε όλο το διαμέρισμα στούντιο και χωρίς παρεμβολές εισχωρεί πίσω από κλειστές πόρτες, ντουλάπια), σε διάφορα πλαστικά κομμάτια στο CD-ROM. όταν αγόρασε έναν υγραντήρα, εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι συνέβαινε - TV φαινόταν σαν να είχε πλυθεί με ένα σφουγγάρι με μαγειρική σόδα και μια γενναιόδωρη στρώση από μαγειρική σόδα πάνω τους και έμεινε. Αποφάσισα ότι ήταν κάποιος από αγαπημένους που προσπάθησε αμέλειά μου. Τώρα να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ψέματα, έχουμε μια-δυο ημέρες με τον σύζυγό μου έσπασε το κεφάλι του σε αυτό, αλλά κανείς δεν ομολόγησε ότι άγγιξε τις τηλεοράσεις μας. λίγες μέρες, η τηλεόραση έμοιαζε ξανά σαν να μην είχε ξεσκονιστεί με αυτό για ένα χρόνο. τότε θυμήθηκα ότι από τότε που εμφανίστηκε ο υγραντήρας και το αέριο στη σόμπα δεν ήταν μπλε, αλλά κόκκινο. Λοιπόν, εδώ υποθέσαμε (ο υγραντήρας επιλέχθηκε από τον σύζυγο και εγώ για μια αφή πριν από αυτό και δεν άκουσα τίποτα). το νερό δοκιμάστηκε να ρίξει και φιλτράρεται, και μόνο από τη βρύση - ένα χρένο.
  πιο σύντομα, στις υποκειμενικές εντυπώσεις το δέρμα άρχισε να στεγνώνει λιγότερο. αλλά αν ήξερα εκ των προτέρων ότι θα υπάρξει μια τέτοια επιδρομή (ειδικά σε μια τόσο χαμηλή απόδοση της σωστής ύγρανσης), ποτέ δεν θα αγόραζα αυτή τη συσκευή. το διαμέρισμα μοιάζει σαν αλήτης. και ακόμα δεν ξέρω αν κάποια από την τεχνολογία θα πεθάνει με την πάροδο του χρόνου, διότι, επαναλαμβάνω, η πλάκα διεισδύει τέλεια μέσα από τις ρωγμές οπουδήποτε, αν υποκινεί ηλεκτροφόρα αντικείμενα.
  και είναι μια τηγανίτα, Swiss Boneco. Λοιπόν, δεν ξέρω.

  Πω! Αυτή είναι μια πολύτιμη παρατήρηση. Σας ευχαριστώ πολύ! Μια επιδρομή για μένα είναι ένα kapets, και έτσι τα χέρια δεν έχουν αρκετό για όλα.))).

  νερό + μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου + νεφελοποιητή.

  με την έννοια;) Δεν κατάλαβα ποια ήταν η απάντηση

  Θα ήθελα να συστήσω τη Venta ως πρώην υπάλληλο της βιομηχανίας εξαερισμού και κλιματισμού, καθώς επίσης και τη σκόνη και την υγρασία.

  Ωχ! Και ο εργαζόμενος του κλάδου δεν θα σχολιάσει την ιδιαιτερότητα του υπερηχητικού για να δημιουργήσει επιδρομές;! Πάνω από το κορίτσι (vextazzze) που περιγράφεται.

  Έχω χρησιμοποιήσει υγραντήρες για πολλά χρόνια, δεδομένου ότι στα παράθυρα της ρωγμής, οι μπαταρίες θερμαίνονται τακτικά και υπάρχουν πολλά φυτά στο δωμάτιο που δεν συμπαθούν ξηρό αέρα. Δεν ξέρω τι επιδρομή είναι, δεν το προσέξαμε. Ίσως εξαρτάται από το νερό; Παίρνω το συνηθισμένο, από τη βρύση, αλλά σε εμάς στο Πέτρο νερό απαλό. Οι υγραντήρες σε μένα ήταν πάντα οι φθηνότερες (η αλήθεια και δεν ζουν τόσο πολύ). Πρόσφατα αγόρασε για 2000 ρούβλια εταιρία ενυδάτωσης Redmond, έτσι δεν κάνει κανένα θόρυβο σε όλα. Πριν από αυτό, όλοι ήταν θορυβώδης (ανεμιστήρας).

  Boneco Air-O-Swiss 7135
  Χρησιμοποιούμε 2,5 μήνες. Στην αρχή ήθελαν να πλύνουν το 4055d, αλλά μετά από να διαβάσουν και να ακούσουν τα σχόλια, πήραν αυτόν τον υγραντήρα
  υγραίνει ένα δωμάτιο 20 μέτρων με πολύ ξηρό αέρα έως και 60% εύκολα, μόνο με την πόρτα κλειστή, έτσι ώστε να μην υπάρχει βύθισμα
  κουζίνα με τις ίδιες παραμέτρους, αλλά χωρίς πόρτα (καμάρα) και μπαταρία εργασίας μέχρι 35% (υπάρχει ελαφρύ βύθισμα)
  η πλάκα δεν είναι, αλλά χρησιμοποιήστε φιλτραρισμένο νερό (αλλά δεν μπορείτε να μαλακώσετε το cast, επειδή το μαλάκωμα είναι αλάτι και από αυτό η πλάκα μπορεί να είναι)
  με μια κανονική αλλαγή κασέτας και νερό από τη βρύση της βρύσης δεν είναι επίσης (στη φίλη), αλλά η κασέτα πρέπει να αλλάξει κάθε 3-4 μήνες
  είναι ευχαριστημένος με αυτό για 100%, είναι πραγματικά πιο εύκολο για τη μύτη να γίνει και το παιδί με κρύο (μύτη) τη νύχτα κοιμάται και αναπνέει τη μύτη
  με έναν υγραντήρα είναι πολύ πιο εύκολο να αναπνεύσει! στο διαμέρισμα πολύ ξηρό αέρα ήταν

  Σας ευχαριστώ! Άκουσα επίσης για αυτό το μοντέλο καλές κριτικές!
  Και έχετε κασέτες αντικατάστασης, έτσι;

  Έχω φτηνό μη-μάρκα υπερηχητικό υγραντήρα, που αγοράστηκε από την Leroy Merlin για πώληση. Υγραίνει, δεν κάνει θόρυβο, η πλάκα συμβαίνει, αλλά δεν θα πει ουσιαστικά αισθητή. Σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένοι. Ο νεροχύτης, φυσικά, είναι καλύτερο, αλλά και το κόστος ανάλογα

  από το δρόμο για Leroy Merlin!) Για πολύ καιρό δεν ήμασταν εκεί))))
  Και πόσο κοστίζει;

  Πριν εδώ μια εβδομάδα πήραμε Boniek AOS U650 εδώ όπως http://market.yandex.ru/model.xml?hid=7 34595modelid = 6455835clid = 502 6 sput.
  Ένα τέτοιο κουτί! Δεν κάνει καθόλου θόρυβο, δεν μαυρίζει καθόλου, ενυδατώνει γρήγορα και καλά. Στο υγρόμετρο έχουν προσαρμοστεί για 2 ημέρες (είναι σίγουρα ανίκανη, tk hygro στον μπροστινό πίνακα, αλλά είναι ένα ψέμα που υπολογίζετε). Έχουμε ένα υγρόμετρο ξεχωριστό, στο Mvideo για μια αγορά που αγοράστηκε, που είναι βολικό. Διατηρούμε περίπου το 40%. Στη συνέχεια, κατά τη γνώμη μου, είναι ήδη μια προτομή. Η δεξαμενή είναι τεράστια, οπότε μην το γεμίζετε τόσο συχνά. Η συσκευή είναι συμπαγής.
  Δεν υπάρχει πλάκα, αλλά έχουμε ένα φίλτρο με όσμωση, Atoll. Έτσι, πραγματικά δεν ξέρω πώς είναι με το συνηθισμένο νερό, από το νερό μας, που λαμβάνεται από το απόσταγμα)))
  Όταν υπάρχουν επιπλέον 6 tyr, θα αγοράσω ένα ακόμα. Και τότε σέρνουμε τα δωμάτια.
  Εν ολίγοις, το συστήνω ιδιαίτερα.
  Σχετικά με το υπερηχογράφημα σε ρίχνεις, καλά, ανοησίες. Δεν υπάρχει κακό. Ο υπέρηχος δονείται τη μεμβράνη και αυτό είναι.
  Με την ευκαιρία, εάν πρόκειται να πάρετε ένα φτηνό, κοιτάξτε τη μεμβράνη, θα πρέπει να είναι ειδική (γι 'αυτό είναι ακριβό), διαφορετικά θα φλοιώσει γρήγορα.

  Αγόρασα έναν υγραντήρα πριν από μία εβδομάδα.
  Για να σηκωθεί αμέσως το i-Venta είναι ένας κάδος νερού με ανεμιστήρα. Και αυτό είναι όλο. Υπάρχει πραγματικά ένας ανεμιστήρας μέσα, ο οποίος φυσά πάνω στο νερό και έτσι επιταχύνει την εξάτμισή του. Ως εκ τούτου, η εγγύηση αυτής της συσκευής είναι 10 χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα να σπάσει! Αλλά δεν είμαι έτοιμος να πληρώσω 14-16 χιλιάδες για έναν ανεμιστήρα με ένα κουβά.
  Έτσι πήρα το εξής: http://market.yandex.ru/model.xml?model id = 6222305hid = 734595 Τιμή - μια δεκάρα! Παραγωγή - Κίνα. Για 4 ημέρες στο υπνοδωμάτιό μας έγινε πολύ υγρό. :-) Αληθινή, την πρώτη ημέρα που το υγρόμετρο δεν αντιδρούσε καθόλου σε αυτόν, το δωμάτιο πήρε την υγρασία. Αλλά μετά από μια μέρα το υγρόμετρο ανέβηκε και πρόσθεσε 10% υγρασία την ημέρα. Το υγρόμετρο είναι ανεξάρτητο, αποσυνδεδεμένο. Λειτουργεί ήσυχα. Υπερηχογράφημα. Τις πρώτες μέρες είναι καλύτερο να το βάλετε στο μέγιστο. Έχει περάσει μια εβδομάδα που εργάζεται σε λειτουργία χωρίς περιορισμούς, δεν είχα παρατηρήσει τη λευκή επιδρομή. Πολύ ήσυχο, μην παρεμβαίνετε στον ύπνο. Σε γενικές γραμμές, δεν λυπάμαι ποτέ!

  Ω! ευχαριστώ πολύ! Έχω ήδη ακούσει τη δεύτερη κριτική σχετικά με αυτό το μοντέλο!
  αλλά από πού το αγοράσατε;

  Τόραβις! Naryla σχόλια στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
  "Τώρα δεν θα αγοράσω έναν υγραντήρα αέρα, ειδικά με υπερήχους
  Συμπληρώματα:
  ήσυχο, όμορφο σχέδιο
  Μειονεκτήματα:
  Κατά την αγορά που καθορίζεται ειδικά, αν υπάρχουν αντικαταστάσιμα φυσίγγια στη συσκευή κ.λπ. γιατί παντού γράφουν για το πρόβλημα της αγοράς τους (δεν το βρήκα μόνος μου, ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα). ο σύμβουλος είπε "όχι, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα". αγόρασε, άνοιξε την εντολή: λέγεται - να αλλάξει η κασέτα κάθε 3 μήνες. ενέδρα! Landau. περιλαμβάνονται. μία νύχτα εργασίας και η ίδια η συσκευή σε μια λευκή επιδρομή. ακόμα χειρότερα: καθαρίστηκε το βράδυ, σκούπισε τη σκόνη. ενεργοποίησε τη συσκευή τη νύχτα. το πρωί τα έπιπλα καλύπτονται με λευκή επίστρωση. πολύ φαίνεται. άφησε το διαμέρισμα σε ένα είσοδο-διαφάνεια του αέρα, γύρισε και κοίταξε προς την επίπεδη ομίχλη, και την υγρασία των 34% για τη συσκευή και 24% σε άλλη υγρόμετρο σε θερμοκρασία δωματίου των 24 μοιρών, δηλαδή, δεν ατμό, και τα μέταλλα που περιέχονται στο νερό. - και αυτός και το παιδί μου αναπνέουν. Το νερό, από την άλλη πλευρά, δεν είναι άκαμπτο και με περιθώριο ταιριάζει στις απαιτήσεις του επισκέπτη για πόσιμο νερό (στο σπίτι μας η ειδική οργάνωση πήρε νερό για ανάλυση). Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω νερό, που προηγουμένως πέρασε από το φίλτρο (αν και η οδηγία λέει ότι δεν είναι απαραίτητο να γίνει) το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. παραμένει μόνο η απόσταξη προσπαθήστε, αλλά κοστίζει χρήματα και χρειάζεται τουλάχιστον 10 λίτρα την ημέρα. και αυτό είναι μόνο μια εβδομάδα λειτουργίας. και γιατί αυτή η ενσωματωμένη κασέτα φίλτρου; "

  Υγραντήρας αέρα χωρίς θόρυβο: μια αναγκαιότητα ή μια ιδιοτροπία;

  Ένας σιωπηλός υγραντήρας είναι μια ήσυχη συσκευή για την ομαλοποίηση της υγρασίας σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Έχει αναπτυχθεί για λειτουργία κατά προτεραιότητα στη θερινή θερμότητα και κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης.

  Το επίπεδο υγρασίας 40-60% θεωρείται άνετο για ένα άτομο και ωφέλιμο για την υγεία. Η αύξηση ή η μείωση αυτών των δεικτών οδηγεί στη σοβαρότητα της αναπνοής, παροξύνσεις αλλεργικών ασθενειών, επιδείνωση της ποιότητας του ύπνου, γενική μείωση της ανοσίας. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο αναπνευστικός αέρας με βέλτιστη υγρασία είναι πολύ πιο ευχάριστος και ευκολότερος από ότι σε ξηρή ατμόσφαιρα.

  Αρχικά, οι υγραντήρες του αέρα λύνουν μόνο τα κλιματικά ζητήματα, αλλά σταδιακά συμπληρώνονταν με συνοδευτικές λειτουργίες. Μεταξύ αυτών:

  • θέρμανση / ψύξη του αέρα.
  • καθαρισμός από επιβλαβείς ακαθαρσίες ·
  • ιονισμός.
  • αρωματοποίηση ·
  • Φωτισμός νερού (λειτουργεί σαν νυχτερινός λαμπτήρας).

  Ο ιδανικός υγραντήρας αέρα πρέπει να είναι ήσυχος, κατάλληλος για χρήση, με υψηλή ενεργειακή απόδοση.

  Πώς να επιλέξετε ένα σιωπηλό υγραντήρα για το σπίτι σας

  Όλες οι συσκευές χωρίζονται σε 3 τύπους:

  1. παραδοσιακό (κρύο ατμό)?
  2. ατμός (ζεστός ατμός) ·
  3. υπερήχων.

  Οι συσκευές διαφέρουν ως προς την αρχή της λειτουργίας και ως εκ τούτου με την τιμή και τη λειτουργικότητα. Τις περισσότερες φορές η επιλογή του εξοπλισμού βασίζεται στην αναλογία των πλεονεκτημάτων και των αποδιορθώσεων και κάθε άτομο έχει τη δική του αντίληψη για το ιδανικό προϊόν.

  Πώς να επιλέξετε τη σωστή συσκευή; Φυσικά, συγκρίνοντας τα κύρια χαρακτηριστικά, τις παραμέτρους, τις αρχές λειτουργίας, τα λειτουργικά πλεονεκτήματα.

  · Οποιοδήποτε νερό βρύσης

  · Δεν υπάρχει λευκή επικάλυψη στα έπιπλα

  · Απουσία πιθανού ύδατος

  · Χαμηλό επίπεδο θορύβου

  · Δεν υπάρχει λευκή επικάλυψη στα έπιπλα

  · Ευκολία συντήρησης

  Μέση στάθμη θορύβου

  · Αυτόματη απενεργοποίηση σε πλήρη εξάτμιση του νερού

  · Ρύθμιση του επιπέδου υγρασίας

  · Αυτόματη απενεργοποίηση σε πλήρη εξάτμιση του νερού

  · Σταθερή αλλαγή των φίλτρων

  · Συχνή έξαψη ολόκληρου του συστήματος

  · Υψηλή κατανάλωση (πρέπει να συμπληρώσετε συχνά)

  · Μη ασφαλές (ζεστό ατμό)

  · Απαιτείται η αφαίρεση της κλίμακας από τα στοιχεία θέρμανσης

  · Αυξάνει τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο

  · Κατάλληλο μόνο για μικρά δωμάτια

  · Χωρίς υγρασία - υπάρχει πιθανότητα υπερβολικής κατάποσης

  · Λευκή επίστρωση σε έπιπλα (ακατέργαστο νερό)

  · Σταθερή αλλαγή των φίλτρων, των κασετών

  Η επιλογή του προϊόντος για το σπίτι επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες:

  • τον τύπο και την περιοχή του δωματίου.
  • απαιτήσεις υγιεινής ·
  • αθόρυβη λειτουργία.
  • ασφάλεια ·
  • χρηματοοικονομικές δυνατότητες του καταναλωτή.

  Αλλά μετά από μια προσεκτική μελέτη όλων των χαρακτηριστικών των μοντέλων, επιλέγεται η επιλογή, η χρήση της οποίας επηρεάζει καλύτερα την ποιότητα του αέρα και την άνεση των ανθρώπων στην αίθουσα.

  Ο αθόρυβος υγραντήρας αέρα: πραγματικότητα ή μύθος;

  Οι ηγέτες στο επίπεδο της αθόρυβας είναι υπερηχητικά μοντέλα. Μπορούν να ανταγωνίζονται μόνο σύγχρονες παραδοσιακές μονάδες εάν έχουν δύο τρόπους λειτουργίας: μέρα και νύχτα. Οι συσκευές ατμού είναι οι πιο θορυβώδεις.

  Γιατί η σύγκριση των συσκευών λαμβάνει υπόψη τους τρόπους ημερήσιας και νυχτερινής εργασίας;

  Τις περισσότερες φορές, οι υγραντήρες αέρα χρησιμοποιούνται τη νύχτα για να παρέχουν στον ύπνο το σωστό κλίμα για μια μεγάλη ανάπαυση.

  Άνετος ύπνος είναι η εγγύηση για μια καλή διάθεση, ευεξία, χαρά. Είναι σημαντικό να είναι καλύτερης ποιότητας. Ο ξηρός αέρας προκαλεί αυξημένη εξάτμιση υγρασίας, η οποία επηρεάζει αρνητικά την υγεία και την καθημερινή υγεία.

  Αλλά η ζημιά προκαλείται από τον ήχο ενός συνεχώς εργαζόμενου οργάνου! Ως εκ τούτου, υπερήχων υπερήχων αέρα υγραντήρες έχουν αναμφισβήτητο όφελος.

  Φυσικά, όταν μιλάτε για ήσυχες συσκευές, μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε τις "λαϊκές" μεθόδους αύξησης της υγρασίας. Μια υγρή πετσέτα στην μπαταρία, ένα μπουκάλι νερό για εξάτμιση, ένα σύστημα "κουβάδες-κουρτίνες". Όλα αυτά είναι αθόρυβα, οικεία, οικονομικά. Αλλά η απόδοση είναι υψηλή; Έχει ήδη αποδειχθεί ότι όχι. Όταν χρησιμοποιείτε αυτόματες λύσεις χωρίς θόρυβο, η υγρασία κανονικοποιείται μόνο σε μικρή περιοχή και μόνο για μικρό χρονικό διάστημα.

  Η συσκευή με τις παραμέτρους της εργασίας σε συνεχή βάση υποστηρίζει σε κάθε δωμάτιο το κλίμα που είναι πιο χρήσιμο για τους ενήλικες και τα παιδιά.

  Ένας αθόρυβος υπερηχητικός υγραντήρας είναι ένα ιδανικό σύνολο από όλες τις απόψεις και οι συναφείς λειτουργίες και σχεδιασμός μπορούν να επιλεγούν από τον καθένα για τον εαυτό του.

  Πώς να επιλέξετε το πιο σιωπηλό και φθηνό υγραντήρα αέρα για τα παιδιά: το καλύτερο

  Το πρόβλημα της υπερβολική ξηρότητα του αέρα στο δωμάτιο διαταραχθεί νέους γονείς πριν από πολλά χρόνια - στην εποχή των γιαγιάδων και των μητέρων μας, όπως κρέμες ήταν βρεγμένες πετσέτες κρεμασμένα στις μπαταρίες και τα δοχεία με νερό, τοποθετείται γύρω από το δωμάτιο. Μέχρι σήμερα, η διαδικασία της διατήρησης του απαιτούμενου επιπέδου υγρασίας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, και ο καθένας μπορεί να αγοράσει σε ένα κατάστημα, και μια ειδική συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα να ξεχάσουμε την ξηρό αέρα.

  Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ένας υγραντήρας για παιδιά, επειδή είναι εξαιρετικά σημαντικό για τα νεογνά και τα μεγαλύτερα παιδιά να ζουν σε άνετες συνθήκες, διαφορετικά δεν μπορούν να αποφευχθούν μόνιμα προβλήματα υγείας.

  Τι είναι ένας υγραντήρας αέρα και γιατί χρειάζεται για τα παιδιά;

  Πώς λειτουργεί: πώς λειτουργεί και πώς λειτουργεί

  Το κύριο καθήκον οποιουδήποτε υγραντήρα αέρα είναι να διατηρήσει ένα ορισμένο επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Ωστόσο, ορισμένα μοντέλα μπορούν να εκτελέσουν άλλες σημαντικές λειτουργίες - για παράδειγμα, για να ζεσταθεί ή να δροσιστεί ο εναέριος χώρος.

  Η αρχή της λειτουργίας του υγραντή είναι αρκετά απλή: ένα ειδικό ανεμιστήρας παίρνει αέρα από το ξηρό χώρο, περνάει μέσα από τα φίλτρα και τα συστήματα καθαρισμού και ρίχνει πίσω, αλλά καθαρισμένο και κεκορεσμένο με υγρασία.

  Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

  Η εμφάνιση του υγραντήρα αέρα εξαρτάται αποκλειστικά από τη φαντασία του κατασκευαστή, επομένως μια τέτοια συσκευή μπορεί να εκτελεσθεί και με τη μορφή λακωνικού κιβωτίου και με τη μορφή ασυνήθιστου ζώου.

  Γιατί χρειαζόμαστε έναν υγραντήρα στο φυτώριο;

  Σύμφωνα με τους γιατρούς, το κλίμα στο δωμάτιο του μωρού διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη σωστή ανάπτυξη και υγεία του.

  Συνιστάται από τους γιατρούς υγρασία στο δωμάτιο είναι 50-70%. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης, όταν οι θερμές μπαταρίες μπορούν να στεγνώσουν τον αέρα κατά 10-20%.

  Για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα, και να ενισχύσει το ήδη αδύναμο παιδί ασυλία, θα πρέπει να δημιουργήσετε στο σπίτι σας την πιο άνετη κλίμα και υγραίνει τον αέρα σ 'αυτό - την πρώτη σύντροφο.

  Κριτικές: οφέλη και βλάβη του υγραντήρα αέρα για τα παιδιά

  Χρήσιμα: πληρώματα

  Χρησιμοποιώντας έναν υγραντήρα αέρα στο δωμάτιο των παιδιών έχει μια σειρά από αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα, όπως:

  • μειώνει τη συγκέντρωση βρωμιάς και μικροβίων στον αέρα (εκτελεί αναπνευστική και ρινική συμφόρηση).
  • εμποδίζει την αποξήρανση του δέρματος (μειώνει τον κίνδυνο δερματικών προβλημάτων).
  • προάγει έναν δυνατό και ήρεμο ύπνο.
  • συμβάλλει στην ανάπτυξη του μωρού και στην ταχύτερη αφομοίωση των πληροφοριών.

  Harm: πόσο επικίνδυνο και τι μειονεκτήματα;

  Με όλους τους κανόνες λειτουργίας του κλιματικού εξοπλισμού, οι υγραντήρες αέρα είναι απολύτως ασφαλείς για τους ανθρώπους.

  Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν ανεπιφύλακτα να μη χρησιμοποιούν όργανα τύπου ατμού στα δωμάτια των παιδιών. Το θέμα είναι ότι ο ατμός που αναδύεται από αυτά έχει θερμοκρασία 60 μοίρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι δύσκολο να το κάψετε σε ένα μικρό παιδί.

  Ένας άλλος ενδεχόμενος κίνδυνος έγκειται στην υπερχείλιση του αέρα, η οποία έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία των παιδιών. Επιλύει αυτό το πρόβλημα αγοράζοντας μια συσκευή με ενσωματωμένες hygrostats - αφού φτάσει στο καθορισμένο επίπεδο η συσκευή απλά απενεργοποιείται.

  Komarovsky: συμβουλή γιατρού

  Σύμφωνα με τον διάσημο γιατρό των παιδιών Komarovsky EO. η βέλτιστη υγρασία για τα παιδιά είναι 50-70% και οι υγραντήρες τύπου υπερήχων είναι οι πιο αποτελεσματικοί με το σύνολο των εργασιών.

  Γιατρός τονίζει ότι η χρήση της εξάτμισης - δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά πρέπει να περιλαμβάνει τον εξατμιστή, όταν η υγρασία του αέρα στο δωμάτιο είναι κάτω από 50%, και από όταν υπερβαίνει το 70% σήμα.

  Αξίζει να αγοράσετε για ένα νεογέννητο και ποια ενυδατική κρέμα είναι καλύτερη;

  Τα νεογνά πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό μικροκλίμα, καθώς δεν είχαν ακόμη χρόνο για να συνηθίσουν να στεγνώσει το βρώμικο αέρα των αστικών χώρων, και κατά συνέπεια, η πιθανότητα αφυδάτωσης είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

  Για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα, οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση ενός υγραντήρα υπερήχων - δεν είναι μόνο εξαιρετικά αποτελεσματικό, αλλά και απολύτως ασφαλές για τα παιδιά.

  Είδη υγραντήρα αέρα για παιδικό δωμάτιο

  Παραδοσιακά

  Οι υγραντήρες του παραδοσιακού τύπου θεωρούνται ως οι απλούστεροι από τους υπάρχοντες. Σε αυτά, ο αέρας διέρχεται από ειδικά φίλτρα και το νερό εξατμίζεται φυσικά χωρίς θέρμανση.

  Τα διακριτικά πλεονεκτήματα των παραδοσιακών υγροποιητών είναι:

  • δυνατότητα χρήσης νερού από τη βρύση.
  • χαμηλό κόστος.
  • ομοιομορφία της ύγρανσης.
  • τον καθαρισμό του αέρα από τη ρύπανση.
  • απλή συντήρηση.

  Ωστόσο, για να διατηρηθεί το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας απαιτεί συνεχή λειτουργία της συσκευής, η οποία ονομάζεται ήσυχη και επομένως κατάλληλη για χρήση από το παιδικό δωμάτιο, είναι αρκετά δύσκολη.

  Αθόρυβοι υγραντήρες χωρίς θόρυβο

  Η αρχή της λειτουργίας των συσκευών υπερήχων συνίσταται στον ψεκασμό της υγρασίας μέσω ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας της μεμβράνης.

  Οι υπερηχητικές δονήσεις του ψυγείου στην περίπτωση της συσκευής δημιουργούν ένα σύννεφο από λεπτά διασκορπισμένες σταγόνες νερού, μέσω των οποίων περνά ο αέρας πριν εισέλθει στο χώρο του δωματίου.

  Τα κύρια πλεονεκτήματα τέτοιων συσκευών είναι:

  • ηχηρή εργασία?
  • υψηλή απόδοση.
  • ασφάλεια χρήσης ·
  • ευρεία λειτουργικότητα.

  Ωστόσο, οι κύριες συνθήκες λειτουργίας των υπερήχων υγραντήρες είναι η χρήση των φιλτραρισμένο νερό, διαφορετικά οι ήδη ακριβά φίλτρα ταχέως φραγμένα και αποτυγχάνουν και θα σχηματίσει ένα λευκό φιλμ πάνω γύρω επιφάνειες.

  Ατμοκαθαριστές

  Πολλοί χρήστες συγκρίνουν τη λειτουργία των υγραντήρων ατμού με βραστό νερό σε ένα ηλεκτρικό βραστήρα. Τέτοιες συσκευές θερμαίνουν το νερό και απελευθερώνουν ατμό, το οποίο κορεσεί τα πάντα γύρω από την υγρασία.

  Τα πλεονεκτήματα των συσκευών ατμού περιλαμβάνουν:

  • εργασία για το συνηθισμένο νερό.
  • υψηλή παραγωγικότητα.
  • λειτουργία αυτόματου τερματισμού λειτουργίας σε περίπτωση βρασμού νερού.
  • δυνατότητα χρήσης ως συσκευής εισπνοής.

  Παράλληλα, οι υγραντήρες ατμού χαρακτηρίζονται από υψηλή κατανάλωση ενέργειας και μπορεί να είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιηθούν σε χώρους με μικρά παιδιά και ζώα λόγω της μεγάλης πιθανότητας να καούν.

  Κλιματικά συστήματα

  Η αρχή λειτουργίας των κλιματικών συστημάτων βασίζεται στη χρήση ειδικού φίλτρου που αλληλεπιδρά με τον ανεμιστήρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αντικατασταθεί από ένα ειδικό σχέδιο.

  Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι οι υγραντήρες όχι μόνο διατηρούν την υγρασία του αέρα σε ένα δεδομένο επίπεδο, αλλά και το καθαρίζουν από κάθε είδους ρύπανση. Ταυτόχρονα, συσκευές αυτού του σχεδίου χαρακτηρίζονται από μια ποικιλία τρόπων λειτουργίας, σιωπηλή λειτουργία, καθαρισμό αέρα υψηλής ποιότητας και διακριτικό σχέδιο.

  Το κύριο μειονέκτημα των χρηστών των κλιματικών συστημάτων θεωρείται υψηλό κόστος.

  Πλυντήρια αέρα

  Τα λεγόμενα φίλτρα αέρα είναι καθαριστικά δίσκων. Η δουλειά τους συνίσταται στο γεγονός ότι ο ανεμιστήρας αντλεί αέρα μέσα στο σώμα της συσκευής και περνάει μέσα από περιστρεφόμενους δίσκους, περιοδικά βυθισμένους στο νερό. Ταυτόχρονα, όλοι οι ρύποι που εξέρχονται από τον αέρα παραμένουν στο νερό και το ήδη καθαρισμένο και υγραμένο ρεύμα αέρα εισέρχεται στο δωμάτιο.

  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοιες συσκευές:

  • καταναλώνουν λίγη δύναμη.
  • δεν απαιτούν αντικατάσταση μονάδων δίσκου?
  • ήσυχα δουλειά?
  • καθαρίστε τον αέρα της ρύπανσης.
  • δεν απαιτούν τη χρήση καθαρού νερού.

  Ταυτόχρονα, το πλύσιμο του αέρα είναι εγγενές σε υψηλό κόστος και επιβλητικές διαστάσεις, επομένως μια συσκευή αυτού του τύπου μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους τους συμπατριώτες μας.

  Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα: οι καλύτερες αξιολογήσεις και οι τιμές

  Οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι οι υπεροχογράφοι είναι οι πλέον κατάλληλοι για χρήση σε παιδικά δωμάτια, και συγκεκριμένα:

  • Ballu UHB 805:
   • Συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 30 m2.
   • χρόνος συνεχούς εργασίας: 13 ώρες.
   • μέγιστη παροχή νερού: 300 ml / h.
   • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: είναι;
   • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 4 l.
   • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
   • επίπεδο θορύβου: 38 dBa;
   • διαστάσεις: 210х285х173 mm;
   • κατά προσέγγιση κόστος: 3 150 μ.
  • Boneco U700:
   • Συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 80 m2.
   • χρόνος συνεχούς εργασίας: 15 ώρες.
   • μέγιστη παροχή: 600 ml / h.
   • ρύθμιση της έντασης της υγρασίας: είναι?
   • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 9 l;
   • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
   • διαστάσεις: 190x325x360 mm;
   • κατά προσέγγιση κόστος: 14 990 ρούβλια.
  • Polaris PUH 5545:
   • συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 35 m2.
   • χρόνος συνεχούς εργασίας: 21 ώρες.
   • τη μέγιστη παροχή νερού: 350 ml / h.
   • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: απόν / παρών.
   • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 3,2 λίτρα.
   • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
   • κατά προσέγγιση κόστος: 1 590 ρούβλια.
  • Scarlett SC-986:
   • συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 50 m2;
   • χρόνος συνεχούς εργασίας: 15 ώρες.
   • μέγιστη παροχή νερού: 300 ml / h.
   • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: είναι;
   • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 4,5 l.
   • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
   • κατά προσέγγιση κόστος: 1 990 ρούβλια.
  • Vitek VT-1764:
   • συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 50 m2;
   • χρόνος συνεχούς εργασίας: 12 ώρες.
   • μέγιστη ταχύτητα ροής: 400 ml / h.
   • ρύθμιση της έντασης της υγρασίας: είναι?
   • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 5 l.
   • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
   • διαστάσεις: 270х370х270 mm;
   • κατά προσέγγιση κόστος: 6 990 ρούβλια.
  • Electrolux EHU 3710d:
   • συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 50 m2;
   • χρόνος συνεχούς εργασίας: 11 ώρες.
   • μέγιστη ροή νερού: 450 ml / h.
   • ρύθμιση της έντασης της υγρασίας: είναι?
   • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 5 l.
   • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
   • διαστάσεις: 209χ382х209 mm.
   • κατά προσέγγιση κόστος: 6 990 ρούβλια.

  Ποιος κατασκευαστής και τύπος είναι καλύτερο να επιλέξει: κορυφή 3

  Ποιος υγραντήρας αέρα είναι ο ασφαλέστερος για τα παιδιά;

  Όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα για ένα παιδί, πρέπει να προτιμάτε συσκευές υπερήχων - δεν είναι μόνο οι πιο αποτελεσματικές αλλά και ασφαλείς.

  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο επίπεδο θορύβου - πολύ δυνατή λειτουργία της συσκευής θα επηρεάσει τον ύπνο του μωρού, γι 'αυτό επιλέξτε το πιο ήσυχο μοντέλο.

  Επιπλέον, η απόδοση του υγραντήρα πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του χώρου που εξυπηρετείται, διαφορετικά η ισχύς του μηχανήματος για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος μπορεί να μην είναι αρκετή.

  Η παρουσία ενός ενσωματωμένου υγροστάτη είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα - αυτή η συσκευή θα βοηθήσει στη διατήρηση του επιπέδου υγρασίας σε ένα δεδομένο επίπεδο, χωρίς υπερβολική διαβροχή. Και η παρουσία ενός ιονιστή συμβάλλει σε έναν πιο διεξοδικό καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιο.

  Μέχρι σήμερα, τα πιο δημοφιλή μοντέλα υγραντήρων για τα παιδικά δωμάτια είναι:

  • Ballu UHB 805 - 3 150 ρούβλια.
  • Electrolux EHU 3710d - 6 990 ρούβλια.
  • Boneco U700 - 14.90 ρούβλια.

  Συντήρηση και επισκευή

  Τι είδους νερό πρέπει να γεμίσετε και πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά;

  Όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι υγραντήρες με υπερήχους πρέπει να γεμίζονται μόνο με καλά καθαρισμένο νερό ή ακόμα καλύτερα με αποσταγμένο νερό. Διαφορετικά, σχηματίζεται μια λευκή επίστρωση στις επιφάνειες που περιβάλλουν τον υγραντήρα.

  Για τον ατμό και τις παραδοσιακές συσκευές, δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε και νερό από τη βρύση. Αλλά εάν το νερό είναι πολύ σφιχτό, τα φίλτρα στον υγραντήρα πρέπει να αλλάζουν συχνότερα από το συνηθισμένο.

  Καθαρισμός και φροντίδα: οδηγίες και βίντεο

  Για να υγραντήρα εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν περισσότερο, και η απόδοσή της έχει παραμείνει στα ίδια επίπεδα - γι 'αυτόν να φροντίσετε κατάλληλα: καθαρίζεται τακτικά της πλάκας και την απολύμανση.

  Καθαρίστε τη συσκευή από τους ειδικούς της πλάκας συνιστούμε το ακόλουθο σχήμα:

  • Αποσυνδέστε τη συσκευή από το δίκτυο.
  • Αποσυναρμολογήστε τον υγραντήρα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  • Σκουπίστε το σώμα της συσκευής με ένα μαλακό υγρό πανί.
  • Ξεπλύνετε τη δεξαμενή με τρεχούμενο νερό.
  • αφαιρέστε την κύρια πλάκα με σφουγγάρι και ισχυρή βρωμιά με μια μαλακή βούρτσα.
  • σκουπίστε όλα τα εξαρτήματα και συναρμολογήστε τη συσκευή.

  Αποφύγετε την εμφάνιση βακτηριδίων στον υγραντήρα και η άνθηση του νερού μπορεί να γίνει με τακτική απολύμανση της συσκευής. Για να το κάνετε αυτό μία φορά την εβδομάδα, πρέπει να επεξεργαστείτε τη συσκευή ως εξής:

  • ξεπλύνετε τη συσκευή με τον παραπάνω τρόπο.
  • στη δεξαμενή νερού ρίξτε ένα διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου.
  • θέστε το μηχάνημα σε λειτουργία και απενεργοποιήστε το όταν ξεκινήσει η εξάτμιση.
  • ρίξτε το υπόλοιπο υπεροξείδιο, ξεπλύνετε το δοχείο με τρεχούμενο νερό.
  • Προσθέστε νερό στη δεξαμενή και ενεργοποιήστε τη μηχανή για δύο έως τρία λεπτά.
  • Ρίξτε νερό και ξεπλύνετε προσεκτικά τη συσκευή.

  Πώς να καθαρίσετε σωστά τον υγραντήρα περιγράφεται εδώ:

  Κόστος

  Το κόστος του κλιματικού εξοπλισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου της συσκευής, των λειτουργικών χαρακτηριστικών, των χαρακτηριστικών ισχύος και της μάρκας. Από αυτή την άποψη, για να βρείτε έναν υγραντήρα μπορεί να είναι όπως χίλια, και για αρκετές δεκάδες χιλιάδες ρούβλια.

  Πού να αγοράσετε έναν υγραντήρα με ιονιστή;

  Στη Μόσχα

  Στη Μόσχα, οι πωλήσεις ενυδατικών υλών αυτού του τύπου εξετάζονται από οργανισμούς όπως:

  • "Κόσμος του αέρα":
   • τοποθεσία: https://www.mir-vozduha.ru;
   • διεύθυνση: Μόσχα, οδός Yeniseiskaya, κτίριο 1, κτίριο 3, γραφείο 34-19 ·
   • τηλέφωνο: 8 (495) 641-04-54.
  • «Χαλαρωτική αγορά»:
   • site: https://relax-market.ru;
   • διεύθυνση: Μόσχα, Kashirsky proezd, σπίτι 17;
   • τηλέφωνο: 8 (499) 955-58-98.
  • Medstyle:
   • site: http://medstyleplus.ru;
   • διεύθυνση: Μόσχα, Prospekt Mira, ιδιοκτησία κατοικίας 119 (VVC), περίπτερο 12, κατάστημα 11 ·
   • τηλέφωνο: 8 (499) 760-27-64.

  Στην Αγία Πετρούπολη

  Στην Αγία Πετρούπολη, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο υγραντήρα στα ακόλουθα καταστήματα:

  • "Ψυγείο":
   • τοποθεσία: http://www.holodilnik.ru;
   • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Pulkovskoe εθνική οδό, 56, κτίριο 4?
   • τηλέφωνο: 8 (812) 602-06-00.
  • Afonya:
   • site: https://www.afonya-spb.ru;
   • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Prospekt Prospekt, σπίτι 46, κτίριο 1?
   • τηλέφωνο: 8 (812) 648-22-11.
  • «Στο κατάστημα»:
   • site: https://www.vmagazine.ru;
   • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Kolomyazhsky Prospect, 33;
   • τηλέφωνο: 8 (812) 600-99-19.

  Εν κατακλείδι, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα στο δωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο το σωστό εξοπλισμό, επειδή η υπεράρδευση αέρα ως επικίνδυνο για το μωρό, καθώς και η υπερβολική ξηρότητα του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή και η λειτουργία της συσκευής στο φυτώριο πρέπει να προσεγγιστεί με ιδιαίτερη ευθύνη.