Ανεμιστήρας με χέρια

Στο δρόμο ο καιρός ζεσταίνει, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τον εξαερισμό. Σε αυτό το τεύχος, ο Roman Ursu θα κάνει έναν ατελείωτο ανεμιστήρα. Μπορείτε να επαναλάβετε εύκολα αυτό το προϊόν με τα χέρια σας. Χρησιμοποιείται στο προϊόν τέσσερα τεμάχια χαρτονιού. Το πλάτος πρέπει να ταιριάζει με το πλάτος του ψυγείου. 120 mm. Ένας διακόπτης και ένας συνδετήρας τροφοδοσίας είναι ενσωματωμένοι στο περίβλημα. Αφαιρούμε τις διαστάσεις και δημιουργούμε μια τρύπα στην επιθυμητή διάμετρο. Επίσης, πρέπει τροφοδοτικό είναι 12 volt ψύκτη, καταναλώνει 0,25 m. Block 2 αμπέρ, έτσι ώστε αρκετά κεφάλι. Το άνω μέρος του ανεμιστήρα Dyson έχει κυλινδρικό σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε εντοπίσει τις δύο κύκλους με διάμετρο 15 cm. Σε μία, 11 cm, 12 cm στην άλλη. Για τις λεπτομέρειες που πραγματοποιήθηκε επί τη βάσει της καλής, λαμβάνουν ένα από τα τοιχώματα, βάζοντας ένα μέρος, κρατήστε τη γραμμή και να κοπεί. Τώρα, για να σχηματίσουν κυλίνδρους, θα χρειαστείτε τρία κομμάτια με διαστάσεις :. 12 x 74, 12 x 82, 15 x 86 εκατοστά Τι και όπου θέλετε να επικολλήσετε, θα καταλάβουν στο στάδιο της συναρμολόγησης. Ας φτιάξουμε φέτες σε κάθε τοίχο. Αυτά θα είναι κανάλια αέρα. Μοιάζουν με καλά πόδια.

Ας προχωρήσουμε στη συναρμολόγηση του όμορφο ανεμιστήρα bezlopastny τοποθετώντας τον courier στη μέση. Εναλλακτικά κόψτε κάθε τοίχο. Τα σύρματα μπορούν να αφαιρεθούν, όπως φαίνεται στο βίντεο. Θα ήταν ωραίο να κατανοήσουμε τη σύνδεση. Χρησιμοποιούμε έναν διακόπτη, ώστε να διαχωρίσουμε ένα από τα καλώδια και να σχηματίσουμε μια αλυσίδα. Τα καλώδια μεταφέρονται στον συνδετήρα τροφοδοσίας, μαύρο έως αρνητικό, κόκκινο σε θετικό.

Είναι απαραίτητο να συνδυάσετε όλα τα στοιχεία που είχατε προετοιμάσει με τα χέρια σας. Παίρνουμε το δαχτυλίδι με εσωτερική διάμετρο 11 εκ. Θα είναι μπροστά. Και το τμήμα είναι 12 × 74. Συνδέουμε, όπως στο βίντεο. Επαναλάβετε το ίδιο πράγμα με τον δεύτερο δακτύλιο και το τεμάχιο εργασίας 12 x 82. Για να στερεώσετε τους δακτυλίους που συγκρατούνται σταθερά, χρησιμοποιούμε πέντε μικρά διαμερίσματα αντοχής. Το μήκος είναι ελαφρώς μικρότερο από 12 εκ. Απομένει μόνο να κλείσει η δομή. Χρησιμοποιούμε το τελευταίο τμήμα των 15 x 86 cm. Συμπερασματικά, φέρουμε την ομορφιά, αφαιρέστε την υπερβολική κόλλα, καλύψτε με το χρώμα. Σε γενικές γραμμές, είναι έτοιμος ένας ατελείωτος ανεμιστήρας.

Πριν από πολλούς χρήσιμους οικοδεσπότες, περιμένοντας τον ζεστό ήλιο να τραβήξει το επόμενο βίντεο και να εμφανιστεί στο κανάλι.

Πώς λειτουργεί ο ανεμιστήρας χωρίς ανεμιστήρες;

Πρόσφατα στο Runet εμφανίζεται περιοδικά ασφαλής διαφημιστικός ανεμιστήρας χωρίς φυσαλίδες, σας προτείνουμε να εξετάσετε τη συσκευή αυτής της συσκευής κλιματισμού για το σπίτι και την αρχή της λειτουργίας του. Θα μιλήσουμε επίσης για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες αυτής της συσκευής και τα κύρια χαρακτηριστικά. Μετά από αυτό, θα αναθεωρήσουμε σύντομα διάφορα μοντέλα fanless bezlopastnyh, και στο τέλος του άρθρου θα εξετάσουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια τέτοια ασυνήθιστη συσκευή από τα χέρια μας.

Αρχή σχεδιασμού και λειτουργίας

Το 2009, ο J. Dyson παρουσίασε στον κόσμο τη δική του ανάπτυξη ανεμιστήρων. Η ιδιαιτερότητα του σχεδιασμού ήταν η απουσία λεπίδων, οι οποίες ωστόσο δεν εμπόδιζαν τη συσκευή να δημιουργήσει σταθερή ροή αέρα. Επιπλέον, ο όγκος του αέρα στην έξοδο ξεπέρασε κατά μία ή δύο παραγγελίες, φτάνοντας στον στρόβιλο. Σκεφτείτε τη μαγεία; Όχι, όλα είναι πολύ πιο σοβαρά - αεροδυναμική.

Είναι όλα σχετικά με το προφίλ του δακτυλίου, του δίνεται μια ειδική φόρμα.

Προφίλ του ανεμιστήρα ανεμιστήρα

Εξαιτίας αυτού, ο αέρας που φεύγει από τις οπές είναι εστιασμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε μια ζώνη χαμηλής πίεσης να σχηματίζεται μπροστά από τον δακτύλιο (υποδεικνύεται από το κόκκινο ωοειδές στο Σχήμα 3).

Το Σχ. 3. Αεροδυναμική μοντελοποίηση του έργου του πολλαπλασιαστή αέρα Dyson

Δεδομένου ότι μια τέτοια περιοχή περιβάλλεται από μπροστά και από πλευρές με αυξημένη πίεση, ο αέρας τραβιέται από το πίσω μέρος του δακτυλίου, σχηματίζοντας σταθερή ροή κατευθύνσεων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Dyson χρειάστηκε περίπου τέσσερα χρόνια για να συντάξει ένα μαθηματικό μοντέλο του προφίλ, το οποίο επιτρέπει να επιτευχθεί μέγιστο αποτέλεσμα και να βελτιωθεί η τεχνολογία. Τα περισσότερα από τα κινέζικα αναλογικά της συσκευής του δεν μπορούν να δώσουν ούτε τη μισή ισχύ της αρχικής συσκευής. Ο εφευρέτης κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το σχέδιο, ειδικότερα, το προφίλ του δακτυλίου και τη δομή του στροβίλου, που αντλεί τον αέρα, έτσι ώστε για την παραγωγή πλήρων αντιγράφων είναι απαραίτητο να αγοραστεί από τον δημιουργό το δικαίωμα κατασκευής.

Πώς λειτουργεί ο ανεμιστήρας;

Καθώς το σχέδιο της συσκευής προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, θα αναφέρουμε τη λειτουργία του ανεμιστήρα, αντλώντας από τις εικόνες που χρησιμοποιούνται στη διαφήμιση αυτού του προϊόντος.

Πώς είναι ο ανεμιστήρας χωρίς ανεμιστήρες

Επεξήγηση του σχήματος:

 • A - ανοίγματα για τον αέρα στον στρόβιλο.
 • Β είναι ο κινητήρας στροβίλου.
 • C - ο αέρας ρέει μέσα στο δακτύλιο.
 • Το D είναι ένας δακτύλιος.

Όταν ενεργοποιείται, ο στρόβιλος αρχίζει να αντλεί αέρα μέσα στο δακτύλιο, από τον οποίο βγαίνει υπό πίεση σε ένα μικρό διάκενο (Α στο σχήμα 5) ή σε μικρά ακροφύσια.

Το Σχ. 5. Α - Μια υποδοχή για την έξοδο αέρα. B - κινητήρας για την περιστροφή του δακτυλίου

Ορισμένα μοντέλα (π.χ., Flextron FB1009, KITFORT KT-401, HJ-007, Bork) έχουν ενσωματωμένη κινητήρα (στο Σχ. 5), που επιτρέπει να αλλάξει την κατεύθυνση του δακτυλίου και, κατά συνέπεια, τη ροή του αέρα. Μέρος του κατασκευαστή έδωσε τη δυνατότητα εγκατάστασης σε ειδικό σχεδιασμό του αερολύματος, με αποτέλεσμα Airmultiplier Dyson (ακριβώς ονομάζεται πνευματικό τέκνο του Dyson) επιπλέον δρα ως αποσμητικό χώρου (μέρος του lineup Kitfort, Supra, Renova, Vesson).

Υπάρχουν ανεμιστήρες bezlopastnye με ψύξη και θέρμανση του αέρα, τέτοιες οικιακές συσκευές μπορούν να αποδοθούν στην κατηγορία της πλήρους τεχνολογίας του κλίματος.

Οι αρχικές συσκευές παράγονται με μονάδα παραγωγής ισχύος (στρόβιλο) χωρητικότητας 25 ή 40 watts. Σε κινέζικα ανάλογα, αυτή η παράμετρος μπορεί να ποικίλει σε ένα ευρύ φάσμα. Μια τέτοια μικρή χωρητικότητα είναι αρκετή για να επιτρέψει έως 500 λίτρα αέρα ανά δευτερόλεπτο μέσω του δακτυλίου (και πάλι, αυτό ισχύει για τα αρχικά προϊόντα).

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Έχοντας εξετάσει τη δομή των πολλαπλασιαστών αέρα, μπορεί κανείς να προχωρήσει σε ανάλυση των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων τους. Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη. Πλεονεκτήματα:

 1. Φυσικά, αυτό είναι ασφάλεια. Η απουσία λεπίδων σάς επιτρέπει να στρέφετε τα δάχτυλά σας στην περιοχή εργασίας μιας λειτουργούσας συσκευής με ατιμωρησία, αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα από εκείνους που έχουν μικρά παιδιά.
 2. Τώρα, για να αφαιρέσετε τη σκόνη αρκετά για να κρατήσετε ένα πανί, δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε τη συσκευή οικιακής χρήσης. Η ασφάλεια και η ευκολία συντήρησης είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του πολλαπλασιαστή αέρα Dyson
 3. Ο σχεδιασμός του κινητήρα στροβίλου χρησιμοποιεί μαγνήτες νεοδυμίου, που καθιστούσαν δυνατή την ελαχιστοποίηση της εγκατάστασης παραγωγής ενέργειας και τη δημιουργία σχετικά ήσυχης.
 4. Εξοικονόμηση ενέργειας, η μέγιστη ισχύς της συσκευής είναι 40 W, αλλά σε αυτή τη λειτουργία η συσκευή σπάνια χρησιμοποιείται, οπότε η τακτική εργασία είναι στο επίπεδο των 15-20 W.
 5. Ελκυστικό σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό.
 6. Ομαλή ρύθμιση της δύναμης και της κατεύθυνσης της ροής του αέρα.

Δυστυχώς, αυτή η συσκευή έχει ορισμένα μειονεκτήματα, τα οποία επηρεάζουν σημαντικά τη ζήτηση των πελατών:

 1. Υψηλό κόστος των αρχικών μοντέλων, μπορεί να φτάσει μέχρι και 20 χιλιάδες ρούβλια ή περισσότερο, το οποίο είναι συγκρίσιμο με την αγορά και την εγκατάσταση ενός φθηνού συστήματος διάσπασης. Ωστόσο, με μια τέτοια τιμή είναι δυνατόν να συμφιλιωθούν, αν ο ανεμιστήρας bezlopastnoy έχει τις λειτουργίες του αέρα θέρμανσης και ψύξης. Σημειώστε ότι τα κινέζικα αναλογικά είναι πολύ φθηνότερα, μερικά ακόμη και μια τάξη μεγέθους, αλλά, όπως ήδη περιγράφηκε παραπάνω, έχουν λιγότερη αποτελεσματικότητα.
 2. Παρά το γεγονός ότι η μονάδα ισχύος του ανεμιστήρα είναι χαμηλού θορύβου, κατά τη λειτουργία αυτή η συσκευή παράγει ένα χαρακτηριστικό buzz, που θυμίζει το έργο ενός αεροπλάνου τουρμπίνα. Επιπλέον, με τη μέγιστη ισχύ, το επίπεδο θορύβου μπορεί να φθάσει τα 60 ντεσιμπέλ, κάτι που είναι αρκετά, αφού χρειάζεται μια ώρα για να πάρει πονοκέφαλο από αυτό. Ωστόσο, σε αυτή τη λειτουργία η συσκευή δημιουργεί μια τόσο ισχυρή ροή αέρα που παρουσιάζει δυσάρεστες αισθήσεις, επομένως το μέγιστο επίπεδο λειτουργίας πρακτικά δεν χρησιμοποιείται. Σε κανονική λειτουργία, η συσκευή είναι πολύ θορυβώδης.
 3. Δηλωμένο στη διαφήμιση 15 φορές αύξηση της ροής είναι τεχνικά σωστό, αλλά υπάρχει μια ορισμένη απόχρωση. Αυτή η τιμή είναι τυπική για τη μέγιστη λειτουργία, η οποία πρακτικά δεν χρησιμοποιείται.

Επισκόπηση μοντέλων στην αγορά

Ας πάρουμε ως παράδειγμα διάφορα μοντέλα συσκευών που διατίθενται στη ρωσική αγορά.

Bladeless Fan, ένας μικρός φτηνός ανεμιστήρας επιφάνειας εργασίας ατελείωτου τύπου. Παράγεται στην Κίνα. Το κόστος είναι περίπου $ 40 - $ 50. Οι ελάχιστες λειτουργίες χαμηλής ισχύος (12 W) επιτρέπουν τη λήψη ροής αέρα, κάτι που είναι αρκετά αποδεκτό για επιτραπέζιες συσκευές.

Σχετικά ανέξοδη κινέζικο ανεμιστήρα Bladeeless

Μια άλλη επιλογή προϋπολογισμού με ένα ελάχιστο λειτουργικό σύνολο - Fan Leader, αν πιστεύετε ότι οι προμηθευτές, η πολωνική παραγωγή. Επίσης στην έκδοση desktop, στην ίδια τιμή, αλλά κάπως υψηλότερη ισχύ - 35 watts. Χαρακτηριστικό γνώρισμα - ο χώρος εργασίας έχει τη μορφή ωοειδούς. Σημειώστε ότι αυτή η φόρμα βρίσκεται σε πολλά μοντέλα, για παράδειγμα, Orion OR-DSO2.

Λοιπόν, για σύγκριση, σκεφτείτε τον αρχικό σχεδιασμό - το μοντέλο Dayson Hot + Cool. Αυτή η συσκευή κατασκευάζεται σε έκδοση δαπέδου. Έχει τη λειτουργία της θέρμανσης του αέρα. Η ισχύς του στροβίλου είναι 40 W, στην κατάσταση θέρμανσης - 2 kW. Υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο, μια πινακίδα πληροφοριών που δείχνει την επιλεγμένη λειτουργία και τη ρυθμισμένη θερμοκρασία. Για όλη αυτή την ευχαρίστηση θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 500 - 540 δολάρια.

Ένα τέλειο δείγμα από τα πρωτότυπα προϊόντα του Dayson Hot + Cool

Τελειώνοντας το θέμα της ανασκόπησης, παρουσιάζουμε ένα συγκριτικό πίνακα της σειράς Dynson και του κινεζικού αναλόγου Unico ION.

Πώς να κάνετε τους εαυτούς σας διαφορετικούς τύπους

Ο ανεμιστήρας δεν έχει περίπλοκη συσκευή. Αποτελείται από κινητήρα, λεπίδες, διάφορα κουμπιά ρύθμισης και περίβλημα. Υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία, όπως οπίσθιος φωτισμός, ώρες, αλλά αυτές είναι επιλογές που δεν είναι τόσο σημαντικές.

Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε έναν ανεμιστήρα, επειδή είναι πολύ πιθανό να το κάνετε μόνοι σας. Ειδικά, αυτό δεν απαιτεί ειδικές ικανότητες του πλοιάρχου.

Με την κατάλληλη δεξιοτεχνία, το σπιτικό μοντέλο δεν θα είναι ένας τρόπος να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα, αλλά μια ευκαιρία να δείξουμε φαντασία και, ενδεχομένως, κρυμμένα ταλέντα. Ορισμένοι τεχνίτες εύκολα και εύκολα αποκτούν τόσο λειτουργικές όσο και εξαιρετικά ελκυστικές επιλογές. Συνδυάζουν αρμονικά το εσωτερικό και γίνονται το επίκεντρο της προσοχής όχι χειρότερο από οποιοδήποτε αντικείμενο τέχνης.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα από συμβατικό ηλεκτροκινητήρα

Πιθανώς ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος να αποκτήσετε τον εαυτό σας έναν ανεμιστήρα είναι να βρείτε ένα συνηθισμένο κινητήρα που απαντάται πιο συχνά στα παιχνίδια.

Τυπικός ηλεκτροκινητήρας από το παιχνίδι

Για να διατάξει κάτι τέτοιο δεν είναι δύσκολο. Επιπλέον, σήμερα, χωρίς να σταματάει για λίγο, τα τροχόσπιτα με διάφορα πλεκτά από την Κίνα ταξιδεύουν. Και αν όχι - τότε είναι αρκετό να αγοράσετε ένα φθηνό αυτοκίνητο παιχνιδιών και να αφαιρέσετε τον κινητήρα από αυτό.

Αλλά για να περιμένετε το αδύνατο από μια τέτοια συσκευή σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο. Αντίθετα, μπορεί να ωθήσει λίγο τον αέρα. Αλλά για το desktop μοντέλο θα έρθει κάτω. Μπορεί να φυσήξει το πρόσωπο ενός ατόμου που κάθεται σε έναν υπολογιστή.

Για αυτόν τον ανεμιστήρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απολύτως τίποτα. Τα κύρια μέρη θα είναι:

 • λεπίδες ·
 • κινητήρα;
 • κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.
 • στάση;
 • τροφοδοσίας.

Διαφορετικά, το όριο της ιδέας θα είναι μόνο μέσα στα όρια της φαντασίας.

Αφού ο κινητήρας είναι έτοιμος για χρήση, έχει νόημα να φροντίζει το φαγητό. Μπορεί να είναι μπαταρίες, όπως σε ένα παιχνίδι για το οποίο προοριζόταν ο κινητήρας. Αλλά, σίγουρα, αυτή η ενέργεια δεν θα διαρκέσει πολύ. Ωστόσο, υπάρχει ένα πλεονέκτημα - η συσκευή θα διατηρήσει τη συμπαγή και την κινητικότητα.

Η δεύτερη επιλογή είναι η τροφοδοσία από το δίκτυο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να μην το παρακάνετε. Η άμεση σύνδεση μέσω του βύσματος είναι ο σωστός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο κινητήρας θα καεί. Επομένως, μην πειραματίζετε, προσπαθώντας να ξεπαγώσετε τον κινητήρα σε μεγάλη ταχύτητα. Σε παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί ηλεκτροκινητήρα συνήθως 3-4,5 βολτ, και η επιθυμία να δοθεί μεγαλύτερη περιστροφή λόγω των ισχυρών πηγών ενέργειας στην πρώτη θέση, γρήγορα φυτέψει μια πηγή (εάν η μπαταρία), και, δεύτερον, να μειώσει σοβαρά τη ζωή του ανεμιστήρα μέχρι να σπάσει. Ο κινητήρας αρχίζει να θερμαίνεται, οι βούρτσες μπορούν να λιώσουν.

Αλλά οι σύγχρονοι φορτιστές μετατρέπουν την τάση στο δίκτυο, μειώνοντάς την στις καθορισμένες παραμέτρους. Μπορείτε να βρείτε μια τροφοδοσία, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης, η οποία είναι κατάλληλη για τον κινητήρα τέλεια.

Για να δημιουργήσετε λεπίδες, μπορείτε ήδη να πάρετε οποιοδήποτε υλικό. Το κύριο πράγμα που ήταν εύκολο. Λόγω της αδυναμίας του κινητήρα, όσο μικρότερη είναι η ζύγιση των λεπίδων, τόσο ταχύτερη θα είναι η περιστροφή και επομένως η απόδοση της εργασίας.

 • Η απλούστερη επιλογή είναι να πάρετε ένα πώμα από μια συμβατική πλαστική φιάλη, η οποία θα χρησιμεύσει ως η στερέωση των λεπίδων. Στη φιάλη, δημιουργήστε μια τρύπα στο μέγεθος του άξονα περιστροφής του κινητήρα.
 • Οι λεπίδες μπορούν να κατασκευαστούν από ένα κανονικό CD-ROM. Στο κέντρο, μια τρύπα τρυπιέται στο μέγεθος του βύσματος από τη φιάλη. Η περιφέρεια του δίσκου χωρίζεται σε 8 τομείς. Κόβονται σε απόσταση, αλλά όχι στο κέντρο. Μετά το δίσκο πρέπει να ζεσταθεί η φωτιά για να λυγίσει εύκολα τις λεπίδες. Ένας αναπτήρας είναι κατάλληλος για αυτό.

Δημιουργία λεπίδων σε CD-ROM

 • Μπορείτε να τοποθετήσετε το δίσκο στον φελλό με κόλλα. Η δεύτερη επιλογή είναι όταν η τρύπα στη μέση για το φελλό καίγεται - απλά συνδέστε τη δομή. Το λιωμένο πλαστικό θα σκληρύνει και θα κρατήσει σταθερά.
 • Μετά από όλα αυτά, το σχέδιο είναι διασυνδεδεμένο. Ένα καλώδιο είναι κατάλληλο για τη βάση. Αυτή είναι ίσως η απλούστερη επιλογή. Και για μια τέτοια εύκολη συσκευή δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να λυγίσετε τον σκελετό με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να αποκρύψετε τις μπαταρίες που είναι κρυμμένες εκεί. Ή τοποθετήστε απαλά το καλώδιο τροφοδοσίας στο μοτέρ.
 • Το κύκλωμα δεν πρέπει πάντα να είναι κλειστό, εάν χρησιμοποιείτε μπαταρίες, έτσι πρέπει να στερεώσετε το κουμπί στη θήκη. Είναι φθηνό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το παιχνίδι με το οποίο πυροβολήθηκε ο κινητήρας.

Μια άλλη εκδοχή της διάταξης έλικας είναι η χρήση χαρτιού, μόνο πυκνής. Η μέθοδος είναι ακόμη απλούστερη, αλλά λιγότερο πρακτική.

Συμβουλές! Με τον πειραματισμό, θυμηθείτε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή της λεπίδας του ανεμιστήρα, τόσο περισσότερο θα λειτουργεί πιο θορυβώδη. Από την άλλη πλευρά, οι μικρές λεπίδες δεν οδηγούν τον αέρα τόσο αποτελεσματικά.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα χαρτιού

Χαρτί - δεν είναι το καταλληλότερο υλικό για έναν ανεμιστήρα στο σπίτι για τον απλό λόγο ότι είναι πολύ απίθανο. Οποιαδήποτε διείσδυση νερού, ακόμα και απλή υγρασία - και η συσκευή θα αρχίσει να χάνει γρήγορα την ακαμψία.

Αλλά ακόμα και παρά τα μειονεκτήματα, οι λαϊκοί τεχνίτες κάνουν ακόμη αρκετά ωραία δείγματα από χαρτί. Φυσικά, μιλάμε για παχύ χαρτί ή χαρτόνι. Το καλό υλικό είναι κατάλληλο για κουτιά. Ένα άλλο χρήσιμο κινητήρα ή ψυγείο, το κουμπί on / off και το καλώδιο.

Ο ευκολότερος ανεμιστήρας επιφάνειας εργασίας με χαρτόνι

Ένα κατά προσέγγιση σχέδιο σχεδιασμού είναι ότι η συσκευή μπορεί να απλοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η πτερωτή κόβεται εύκολα και μπορεί να έχει τόσο πολλές λεπίδες όσο είναι μικρή. Όλα κατόπιν αιτήματος του πλοιάρχου. Ο κινητήρας μπορεί να τοποθετηθεί σε ξύλινη ή χαρτονένια μπάρα. Το περίπτερο θα προέρχεται επίσης από χαρτί ή παλιό δίσκο υπολογιστή.

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι ένας τέτοιος ανεμιστήρας αποδεικνύεται πολύ ελαφρύς, γεγονός που το καθιστά ασταθές στη δουλειά. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί περαιτέρω η υπόθεση. Οι παλιές μπαταρίες, τα μπουλόνια ή τα παξιμάδια είναι καλά.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα από ένα πλαστικό μπουκάλι

Οι αγαπημένες πρώτες ύλες των "χειρολαβών Ochumelnyh" - πλαστικών φιαλών - είναι σχεδόν ιδανικές για τη δημιουργία του δικού σας ανεμιστήρα. Για την έλικα, η κορυφή του τυποποιημένου στρογγυλού μπουκαλιού ταιριάζει καλά. Είναι απαραίτητο να κόψετε το κομμάτι με το φελλό ακριβώς πάνω από την επικολλημένη ετικέτα.

 • Μέρος της φιάλης με φελλό θα είναι λεπίδες. Για το λόγο αυτό, το πλαστικό πρέπει να κόβεται πριν από το βύσμα, έτσι ώστε να παράγονται πολλά διαφορετικά πέταλα. Ένα πέταλο κόβεται στη βάση. Τα υπόλοιπα είναι τα μελλοντικά πτερύγια της έλικας.

Λεπίδες για ανεμιστήρα πλαστικής φιάλης

 • Για να δώσετε τη μορφή των λεπίδων και μια μικρή συστροφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κερί ή έναν αναπτήρα. Το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε, επειδή το πλαστικό είναι μαλακό και μπορεί να πιάσει φωτιά. Το καθήκον είναι να το ζεστάνεις λίγο και να μην το πυροβολήσεις.
 • Το βύσμα θα είναι η βάση της έλικας. Κάνει μια τρύπα στο μέγεθος του άξονα του κινητήρα. Για να συγκρατήσετε σταθερά τη σύνδεση, μπορείτε να την τοποθετήσετε στην κόλλα.
 • Τώρα είναι η στιγμή να σκεφτούμε το ίδρυμα. Το υπόλοιπο πλαστικό μπουκάλι είναι επίσης κατάλληλο για αυτόν. Κόβει μια οπή για να τοποθετήσει άκαμπτα το βύσμα με λεπίδες σε ορθή γωνία. Δεν χρειάζεται να ξεχάσετε να βάλετε τα βάρη - παξιμάδια, μπουλόνια ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα.
 • Στο κάτω μέρος, γίνεται μια τρύπα για το κουμπί και η αλυσίδα είναι συναρμολογημένη. Υπάρχει αρκετός χώρος για παροχή ρεύματος.

Το πεδίο για τη φαντασία όταν εργάζεστε με ένα πλαστικό μπουκάλι είναι εκτεταμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές φιάλες ταυτόχρονα. Κάποιος γίνεται έλικα (πιο συγκεκριμένα, μέρος της), και το δεύτερο - μια υγιή βάση. Αλλά τότε θα χρειαστούν πρόσθετα υλικά. Για παράδειγμα, τα συνηθισμένα σωληνάρια για πόση.

Απλός και ελαφρύς ανεμιστήρας των φιαλών

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα USB

Αλλά ο πιο βολικός και απλός ανεμιστήρας είναι το παλιό ψυγείο, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί. Για παράδειγμα, το βάζουμε σε ένα τραπέζι και θα δροσιστεί, αλλά δεν είναι πλέον επεξεργαστής ή κάρτα γραφικών, αλλά ένας άνθρωπος.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του σχεδιασμού είναι προφανή: το ψυγείο είναι πολύ αξιόπιστο, επειδή είναι δουλειά του να γυρίζει συνεχώς τον πτερωτή και να κρυώσει κάτι. Και είναι εύκολο να πάρετε ψύκτες. Αρκεί να βρείτε τον παλιό υπολογιστή ή να παραγγείλετε έναν νέο ανεμιστήρα ή να το αγοράσετε στο κατάστημα.

Η συσκευή ψύξης είναι απλή. Αυτός είναι ένας έτοιμος ανεμιστήρας σε πλαστικό περίβλημα. Από αυτόν πηγαίνετε δύο καλώδια (συνήθως κόκκινο και μαύρο χρώμα).

Κανονικό ψυγείο υπολογιστή

Κάντε ένα ανεμιστήρα USB είναι θέμα λίγων λεπτών:

 1. Τα καλώδια στο ψυγείο καθαρίζονται κατά 1-2 εκατοστά.
 2. Πάρτε ένα συμβατικό καλώδιο USB, στο τέλος του οποίου πρέπει επίσης να απαλλαγείτε από τη μόνωση. Στο πρότυπο, το καλώδιο USB έχει τέσσερις καλωδιώσεις μέσα. Από αυτά θα πρέπει να επιλέξετε μαύρο και κόκκινο. Τα υπόλοιπα κόψαμε, για να μην κάνουμε εμπόδια και να καθαρίσουμε τα απαραίτητα.
 3. Συνδέστε το κόκκινο σύρμα καλωδίου στο κόκκινο χρώμα στο ψυγείο. Μαύρο - με μαύρο χρώμα. Στεγανοποιήστε με ακρίβεια τις περιοχές χωρίς περιέλιξη. Τέλος.
 4. Μένει μόνο να σκεφτούμε τη συσκευή συγκράτησης. Μπορεί να έρθει σε πρακτικό ήδη γνωστό σύρμα, το οποίο έχει οποιαδήποτε μορφή. Για την θήκη του ανεμιστήρα, ακόμη και ένα κουτί από χαρτόνι θα πέσει εντελώς, και αν ξοδέψετε λίγο περισσότερο χρόνο και προσπάθεια, μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε ένα πραγματικό αντικείμενο του σχεδιασμού.

Σχεδιαστική προσέγγιση στο σχεδιασμό του ανεμιστήρα

Είναι πολύ βολικό όταν ο ανεμιστήρας ενεργοποιείται όταν ξεκινά ο υπολογιστής. Επιπλέον, οι σύγχρονες μονάδες έχουν πολλαπλές εξόδους σε USB. Αποδεικνύεται ότι μια τέτοια συσκευή δεν θα παρέμβει.

Ένα άλλο σημείο - μερικές φορές θέλω να ενεργοποιήσω τον ανεμιστήρα ανεξάρτητα από τη λειτουργία του υπολογιστή (ειδικά επειδή η συσκευή με το ψυγείο αποδειχθεί αρκετά ισχυρή, καλή και χρήσιμη). Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμογείς. Για παράδειγμα, σήμερα τα τηλέφωνα φορτίζουν, τα οποία εύκολα μετατρέπονται σε καλώδιο USB, όταν αποσυνδεθεί το βύσμα με το φις. Αυτός ο εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έναν ανεμιστήρα, καθιστώντας τον οικουμενικό: λειτουργώντας από το δίκτυο και από τη θύρα USB οποιουδήποτε υπολογιστή. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του σχεδιασμού είναι το απλούστερο ηλεκτρικό κύκλωμα. Ένας ανεμιστήρας με βάση ένα ψυγείο μπορεί να κάνει χωρίς ακόμη κουμπιά: μόνο το καλώδιο και το βύσμα.

Ανεμιστήρας με χέρια

Αλλά ένα κομμάτι μιας ασυνήθιστης χρήσης ενός δωρεάν ψυγείου (αλλά μπορείτε να κάνετε με ένα ηλεκτρικό μοτέρ) είναι ένας ατελείωτος ανεμιστήρας. Σύγχρονη, ενδιαφέρουσα, με τη δέουσα ικανότητα - όχι λιγότερο αποτελεσματική - μια λύση που προσελκύει με ακρίβεια το μάτι. Το πράγμα αποδεικνύεται τελείως μη τυποποιημένο, θεαματικό.

Για παράδειγμα - εδώ είναι η ιδανική εμφάνιση του μοντέλου bezlopastnoy ή καναλιού ανεμιστήρα:

Περίπου έτσι μπορείτε να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα χωρίς αέρα και με τα χέρια σας

Το πιο σημαντικό πράγμα στα μοντέλα bezlopastnyh είναι, φυσικά, η εμφάνισή τους. Ως εκ τούτου, αν το κάνετε αυτό τον εαυτό σας, τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να σκεφτείτε πάνω στο πλαίσιο με τις ελάχιστες λεπτομέρειες. Ανόμοιες άκρες, τραχύτητα - όλη αυτή η εντύπωση θα χαλάσει.

Η περίπτωση του ανεμιστήρα bezlopastny αντιπροσωπεύει σχεδόν πλήρως την περιοχή εργασίας. Μην νομίζετε ότι υπάρχουν κάποιες κοσμικές τεχνολογίες που εφαρμόζονται εδώ.

Η κυκλοφορία του αέρα διεξάγεται με μεγάλη ακρίβεια - με τη βοήθεια περιστρεφόμενων λεπίδων. Κρύβονται στη βάση του σωλήνα. Εάν πάρετε ένα ψυγείο από έναν υπολογιστή, μπορείτε να κάνετε μια στάση από το σχήμα του. Εδώ, όπως λένε, κατά την κρίση του συγγραφέα.

Διαφορές από τα κλασικά στη θέση του ψυγείου - τοποθετείται ο ανεμιστήρας bezlopastnom οριζόντια.

Θέση του ψυγείου στον ανεμιστήρα χωρίς ανεμιστήρα

Ο άνω δακτύλιος κατασκευάζεται μέσα σε ένα κοίλο, δύο στρώσεων. Εκεί, και η κύρια ανακατεύθυνση του αέρα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ορατή κοίλη κοιλότητα στον επάνω δακτύλιο του ανεμιστήρα, από τον οποίο φυσάει ο αέρας

Κάντε το πλαίσιο του ανεμιστήρα bezlopastnogo μπορεί να γίνει από πλαστικό, ξύλο, χαρτόνι. Χρησιμοποιήστε το υλικό είναι πιο ευέλικτο, ώστε να μπορείτε εύκολα να του δώσετε το σχήμα ενός δαχτυλιδιού. Ως επιλογή - χρησιμοποιήστε μια συνδυασμένη δομή. Για παράδειγμα, οι δακτύλιοι είναι κατασκευασμένοι από χαρτόνι ή πλαστικό και το πλαίσιο είναι άκαμπτο - από ξύλο.

 • τέσσερα πρόσωπα για τη βάση.
 • Δύο κύκλοι της ίδιας ακτίνας.
 • Περιστρέψτε τους δύο δακτυλίους διαφόρων διαμέτρων.

Στη συνέχεια, όλα συνδέονται μαζί, αν χρειαστεί - ζωγραφισμένα.

Τα γεύματα μπορούν να ρυθμιστούν με διαφορετικούς τρόπους. Η καθολική έκδοση είναι ένα συνδυασμένο καλώδιο για τη θύρα USB και ένα φις για την πρίζα.

Η συσκευή μπορεί επίσης να είναι κάπως περίπλοκη. Για παράδειγμα, κάντε μια ελαφριά λωρίδα από ταινία με δίοδο κατά μήκος της άκρης του χείλους. Ο φωτισμός ενέργειας καταναλώνει λίγο, αλλά προσθέτει έναν ανεμιστήρα ομορφιάς. Μια τροφοδοσία ρεύματος και καλωδίωση, αν είναι απαραίτητο, κρύβουν εύκολα τη βάση από μόνη της.

Πώς να φτιάξετε έναν ισχυρό ανεμιστήρα με τα χέρια σας

Όταν πρόκειται για ισχυρούς οπαδούς, πρέπει να καταλάβετε ότι απαιτούν εντελώς διαφορετικούς κινητήρες. Ξεκινώντας από τους κινητήρες παλιών ανεμιστήρων, που τελειώνουν με άλλες οικιακές συσκευές. Κατάλληλο:

 • περιττό πολυέλαιος οροφής με ανεμιστήρα.
 • παλιές χορτοκοπτικές μηχανές γκαζόν.
 • ασκήσεις;
 • εκχυλίσματα.

Το μόνο πράγμα είναι να μπείτε στο διάδρομο τάσης, που απαιτείται για την τροφοδοσία του κινητήρα. Για παράδειγμα, για τρυπάνια, χρειάζεστε συνήθως 18 βολτ. Αλλά για σκοπούς αερισμού, θα είναι αρκετό να τροφοδοτείται λιγότερο από το ήμισυ αυτής της τάσης. Ακόμη και στα 12 Volts, οι ανεμιστήρες είναι πολύ δυνατοί και εξαιρετικά ασταθής λόγω της ισχυρής αδράνειας των περιστρεφόμενων λεπίδων.

Η ισχύς για ισχυρούς κινητήρες πρέπει να γίνει από το δίκτυο. Επομένως, πρέπει να σκεφτείτε την εγκατάσταση μιας τροφοδοσίας ή τη σύνδεση ενός φορτιστή. Το ηλεκτροσύγχρονο μπορεί να περιπλέκεται με την προσθήκη ογκωδών λαμπτήρων, ηλεκτρονικού ρολογιού, ραδιοφώνου, διακόπτη εναλλαγής ή κάρτας για την αλλαγή των τρόπων λειτουργίας. Αλλά είναι ευκολότερο, φυσικά, να περιορίσουμε τον εαυτό μας σε έναν ανεμιστήρα με ένα κουμπί, αν αυτό είναι αρκετό.

Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες σπιτικές παραλλαγές αυτοπαρασκευασμένων οπαδών μερικές φορές είναι πολύ καλύτερες από τις επιλογές αγοράς. Με τη σωστή ικανότητα μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλό πράγμα, η πραγματική υπερηφάνεια του ιδιοκτήτη.

Πώς να φτιάξετε έναν ατελείωτο ανεμιστήρα με τα χέρια σας από αυτοσχέδια υλικά;

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα ασφαλείας DIY;

Μια σειρά ερωτήσεων "Πρακτική συλλογή."

Δεν είναι τόσο δύσκολο. Θα χρειαστεί ένας συμπαγής υψηλής ταχύτητας κινητήρας χαμηλού θορύβου και αρκετοί μικρού μεγέθους πτερωτές ή ένας ή δύο "ηλεκτρικές σκούπες". Επειδή ένας ατελείωτος ανεμιστήρας ονομάζεται μόνο επειδή οι λεπίδες δεν είναι ορατές. Κάνετε μια τουρμπίνα από τον κινητήρα και τις στροφές, γεμίστε το σε ένα στήριγμα ποδιών. Η έξοδος ανοίγει στον οδηγό κοίλο δακτύλιο, ο οποίος είναι ο αγωγός οδήγησης. Αν θέλετε να κάνετε με το "jet running", ο μηχανισμός περιπλέκεται από τον ατέρμονα κοχλία και τον μηχανισμό περιστροφής του δακτυλίου.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα

Κάθονται στον υπολογιστή, έξω από το παράθυρο, δεν υπάρχει κλιματιστικό. Το χέρι είναι ήδη κουρασμένο από την ατελείωτη ανατίναξη της εφημερίδας και ο ιδρώτας από το μέτωπο στάζει στο πληκτρολόγιο. Μια γνωστή κατάσταση; Αν δεν υπάρχουν επιπλέον χρήματα, θα σας βοηθήσει ένας αυτοπαραγωγός ανεμιστήρας. Για να το κάνετε, δεν χρειάζεται να τρέξετε στο κατάστημα για λεπτομέρειες. Όλα τα απαραίτητα για τον φυσητήρα είναι στο σπίτι. Δεν ξέρω πώς να φτιάξετε έναν ελεύθερο ανεμιστήρα στο σπίτι; Παρακολουθήστε το κείμενο!

Τι περιλαμβάνει ο ψύκτης αέρα:

 • κινητήρα
 • λεπίδες ανεμιστήρα
 • βάθρο
 • τροφοδοτικό

Το τελευταίο στοιχείο μπορεί να παραλειφθεί εάν κάνετε έναν ανεμιστήρα USB με τα χέρια σας. Ο υπολογιστής έχει τάση 5 βολτ. Θα χρειαστείτε ένα καλώδιο εκτυπωτή, ένα παλιό ποντίκι ή οποιαδήποτε μη απαραίτητη συσκευή με ένα καλώδιο USB.

Εάν είστε οπαδός των σπιτικών προϊόντων - σίγουρα στο σπίτι υπάρχουν χρήσιμα σκουπίδια. Διαφορετικά, δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα.

Δεν υπάρχει ηλεκτρικό μοτέρ στο κουτί με περιττά μέρη; Μπορείτε να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα από μια μηχανή από μια παλιά μονάδα ή ένα σπασμένο παιχνίδι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα για το πώς να φτιάξετε ένα μίνι ανεμιστήρα από αυτοσχέδια υλικά.

Κόλλα, χαρτόνι, μοτέρ από το παιχνίδι

Για να φτιάξετε μια μικρή έλικα, χρειάζεστε ένα κομμάτι από κυματοειδές χαρτόνι 30 × 30 cm.

Υποστήριξη κόλλησα σε 2-3 στρώματα, η περιοχή δεν είναι μικρότερη από δύο παλάμες. Η βάση για τον κινητήρα γίνεται υπό μορφή πρίσματος ύψους 10-15 εκατοστών. Για την κοπή χρησιμοποιούμε τεχνικό μαχαίρι. Κόψουμε την κατασκευή σύμφωνα με τον κυβερνήτη.

Πώς να κάνετε ένα μίνι ανεμιστήρα ανθεκτικό και σταθερό; Θα χρησιμοποιήσουμε ένα όπλο κόλλας. Καμία άλλη κόλλα δεν θα επιτρέψει την αξιόπιστη εκτέλεση της σύνδεσης.

Τότε το πιο δύσκολο πράγμα: η έλικα. Το κεντρικό μανίκι δεν χρειάζεται να είναι κατασκευασμένο από ξύλο ή πλαστικό. Κόψτε το από το ίδιο χαρτόνι.

Συνδέουμε κόλλα θερμής τήξης και όσο το δυνατόν πιο παχύ: η δομή πρέπει να είναι μονολιθική. Οι λεπίδες μπορούν να κατασκευαστούν από ένα λεπτότερο χαρτόνι. Κατάλληλη συσκευασία από αξεσουάρ για κινητό τηλέφωνο.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο: οι λεπίδες πρέπει να είναι απολύτως πανομοιότυπες σε σχήμα και βάρος. Διαφορετικά, η έλικα θα δονηθεί κατά τη λειτουργία και θα καταρρεύσει γρήγορα.

Τα πτερύγια είναι κολλημένα (προσεκτικά) στο κουτί από χαρτόνι, παρατηρώντας την αεροδυναμική. Τα αεροπλάνα πρέπει να περιστρέφονται κατά 30-45 μοίρες σε αντίθετες κατευθύνσεις. Για την απλότητα του σχεδιασμού, συναρμολογούμε έναν ανεμιστήρα USB με τα χέρια μας με δύο λεπίδες. Είναι ευκολότερο να εξισορροπηθούν, και με την ψύξη, μια τέτοια έλικα θα αντιμετωπίσει καθώς και μια τριών-bladed ένα.

Δοκιμαστική λειτουργία και εξισορρόπηση

Κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο του μανικιού (με τη βοήθεια ενός τραπεζιού), το τοποθετούμε στον άξονα του κινητήρα, πραγματοποιούμε μια δοκιμαστική ένταξη. Φυσικά, πριν από τη συναρμολόγηση είναι απαραίτητο να ταιριάζει η γωνία προσβολής των λεπίδων με την κατεύθυνση περιστροφής του κινητήρα. Διαφορετικά, ο ανεμιστήρας θα φυσήξει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αν υπάρχει δόνηση - η έλικα είναι εύκολη στην ισορροπία, ανεβάζοντας μόνο τις λεπίδες. Έχοντας την πεποίθηση ότι η έλικα στρέφεται ομαλά και χτυπήματα όπου απαιτείται, κόβουμε το μοτέρ στο ράφι. Κόλλα για να μην μετανιώσετε!

Συνδέστε το καλώδιο USB στα καλώδια τροφοδοσίας του κινητήρα. Φυσικά, είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό με ένα συγκολλητικό σίδερο, αλλά δεδομένης της πενιχρής εξουσίας - μπορείτε να κάνετε μια απλή συστροφή. Το κύριο πράγμα δεν είναι να ξεχάσετε να μονώσετε τη σύνδεση με ταινία ή ταινία.

Πώς να προσδιορίσετε την τροφοδοσία του καλωδίου USB

Κάθε υποδοχή USB αποτελείται από 4 επαφές. Οι μεσαίοι δεν μας ενδιαφέρουν, είναι καλώδια πληροφοριών. Ισχύς 5 βολτ είναι στις επαφές του άκρου. Raspayka στην εικόνα:

Αν συγχέουμε την πολικότητα - δεν θα συμβεί τίποτα τρομερό. Μόνο ο κινητήρας θα περιστραφεί προς λάθος κατεύθυνση. Πώς να καθορίσετε την τάση της τροφοδοσίας κινητήρα; Δεν υπάρχει ανάγκη αναζήτησης σημάτων. Εάν στο παιχνίδι (όπου εγκαταστάθηκε) η τροφοδοσία από τρεις μπαταρίες (1,5 βολτ η κάθε μία) σημαίνει έναν κινητήρα για 5 βολτ. Εάν από δύο μπαταρίες - για τροφοδοσία USB δεν θα λειτουργήσει.

Συμπαγής δίσκος

Δεν ξέρετε πώς να φτιάξετε έναν αποτελεσματικό ανεμιστήρα από ένα CD; Είναι πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται. Σημειώστε το δίσκο σε 8 τομείς. Ακόμη και ο αριθμός των λεπίδων είναι ευκολότερος στην ισορροπία αν υπάρχει μια αξονική εκκένωση.

Κόβουμε τις λεπίδες με το συνηθισμένο ψαλίδι. Μπορείτε να κάνετε αυτό το έργο με ένα μαχαίρι κατασκευής, ή να μυρίσετε τον τομέα με ένα συγκολλητικό σίδερο - δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εάν κατά λάθος σπάσετε ένα CD, πάρτε ένα νέο.

Τα περιττά τμήματα ξεσπούν, τα υπόλοιπα δίδονται στο αεροδυναμικό σχήμα της έλικας. Για να γίνει αυτό, αρκεί να θερμανθεί το τεμάχιο πάνω σε ένα κερί ή χρησιμοποιώντας ένα στεγνωτήριο μαλλιών. Αν πάει στραβά με τη γεωμετρία - μπορείτε πάντα να διορθώσετε την κατάσταση με την αναθέρμανση. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των βιοτεχνιών που κατασκευάζονται από ένα CD.

Στο κέντρο της κατασκευής κόβουμε μια πάχυνση: κάθε κομμάτι πλαστικού είναι 5-10 mm. Σε αυτό τρυπάμε μια τρύπα για προσγείωση στον άξονα του ηλεκτροκινητήρα.

Πού να πάρετε τον ηλεκτροκινητήρα

Σε αυτόν τον σχεδιασμό χρησιμοποιείται μονάδα δίσκου από τη μονάδα δίσκου. Ισχύς 5 βολτ, μέτρια ταχύτητα. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχετε ξεχωριστή μονάδα δισκέτας στο ράφι, μπορεί να βρεθεί στη μονάδα συστήματος. Κανείς δεν χρησιμοποιεί δισκέτες ούτως ή άλλως, μπορείτε να το αποσυναρμολογήσετε με ασφάλεια για ανταλλακτικά.

Ένα βολικό, επίπεδο περίβλημα του κινητήρα σας επιτρέπει να συναρμολογήσετε έναν ανεμιστήρα σε ένα εύκαμπτο πόδι. Για να το κάνετε αυτό, στρίβουμε ένα κομμάτι σύρματος μονόκλωνου χαλκού σε ένα χοντρόκοκκο και το βγάζουμε στο καλώδιο τροφοδοσίας με μια ηλεκτρική ταινία.

Ο κινητήρας με την έλικα κολλάται στην εύκαμπτη βάση είτε με τη βοήθεια κόλλας θερμής τήξης είτε τυλίγεται με την ίδια ταινία. Εάν δεν πρόκειται να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό σχεδίου για τους οπαδούς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αισθητική.

Για δαπάνες 2-3 ωρών, έχετε μια βολική φορητή "συσκευή", η οποία μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε, χωρίς να απομακρυνθεί από τον υπολογιστή.

Αισθητική από πλαστικό μπουκάλι

Αν θέλετε όχι μόνο καθαρό αέρα, αλλά ότι το προϊόν ευχαριστεί το μάτι - χρησιμοποιούμε άλλα υλικά. Τα βασικά εξαρτήματα παραμένουν τα ίδια: ο κινητήρας από το παιδικό παιχνίδι και το παλιό καλώδιο USB. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να συνδέσετε έναν τέτοιο ανεμιστήρα σε μια υποδοχή 220 volt χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή για ένα smartphone (με αυτόν μιας θύρας USB).

Το επίκεντρο του σχεδιασμού είναι το σώμα. Η έλικα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό μπουκάλι. Ο περιστρεφόμενος φελλός θα χρησιμεύσει ως αξονική τσιμούχα. Η βάση μπορεί να κατασκευαστεί από ένα σωρό καλαμάκια για ένα κοκτέιλ.

Μια κομψή βάση συναρμολογείται από μια δεύτερη φιάλη PET και ένα CD που συνδέεται από κάτω. Με δωρεάν αξεσουάρ, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια υποδοχή και ένα διακόπτη.

Παρά την "ελαφρότητα" του σχεδιασμού, ο ανεμιστήρας αποδείχθηκε αρκετά σταθερός. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να βάλετε κάποιο φορτίο στο κύτος.

Χρησιμοποιώντας τμήματα εργοστασίου

Επιστρέφουμε στην παρουσία στο εργαστήριο σπίτι συμβατικά περιττά εξαρτήματα για τον υπολογιστή. Για παράδειγμα, ένα ψυγείο από μια τροφοδοσία ρεύματος ή από μια μονάδα συστήματος.

Το ηλεκτρικό μέρος της εργασίας μειώνεται στο ελάχιστο. Εάν η παροχή ρεύματος είναι 5 βολτ, δουλεύουμε σύμφωνα με το σχέδιο: Καλώδιο USB. Για να τροφοδοτήσετε 12 βολτ θα χρειαστεί να αναζητήσετε τροφοδοσία ρεύματος ή φορτιστή για το τηλέφωνο. Επιπλέον, υπάρχουν "στρόβιλοι" που συνδέονται με το δίκτυο 220 volt.

Στην πραγματικότητα, για να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα από τον ψυγείο από τον υπολογιστή, αρκεί να το διορθώσετε σε κάποιο περίπτερο. Και αν χρησιμοποιείτε μπαταρίες αντί για καλώδιο USB, μπορείτε να οργανώσετε μια ροή καθαρού αέρα οπουδήποτε.

Πώς να φτιάξετε έναν ατελείωτο ανεμιστήρα με τα χέρια σας

Οικολογία της κατανάλωσης: Επιστήμη και τεχνολογία: Ο ανεμιστήρας bezlopastnoy φαίνεται δροσερός και υψηλής τεχνολογίας, αλλά είναι αρκετά πιθανό να το βγάλεις από τα αυτοσχέδια χρήματα με τα δικά σου χέρια!

Θα χρειαστείτε ένα δοχείο ψύξης για τον υπολογιστή σας, πολύ μικρές, υποδοχή τροφοδοσίας, θερμική δέσμευση όπλο, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, χαρτόνι και χαρτί, καθώς όπως απλά αντικείμενα όπως χαρτικά μαχαίρι, δαγκάνες, πυξίδες, ψαλίδι, χάρακα και μολύβι. Όπως είναι γνωστό, ανεμιστήρες λειτουργούν χωρίς πτερά με ένα μικρό στρόβιλο που βρίσκεται στο πόδι, και ο αέρας τραβιέται μέσα διαμέσου των πλευρικών οπών.

Εκτός από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενός τέτοιου ανεμιστήρα είναι η ασφάλεια, αφού είναι απλά αδύνατο να τον βλάψετε, σε αντίθεση με τις συνήθεις λεπίδες. Έτσι, για να το κάνετε μόνοι σας, από το χαρτόνι πρέπει να βάλετε μια βάση και να κολλήσετε το σώμα. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την απόδοση του ψυγείου συνδέοντας τη δύναμη!

Στη συνέχεια, από το χαρτί, πρέπει να κόψετε τρεις ταινίες του σωστού μεγέθους και να τις κολλήσετε στα αντίστοιχα μέρη της θήκης από χαρτόνι. Ελέγξτε τη στεγανότητα των αρθρώσεων με προσεκτική επεξεργασία όλων των ραφών με κόλλα. Έγινε! Συνδέστε τον ανεμιστήρα και απολαύστε. Και μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας ως σχεδιαστή και να βάψετε το σώμα ενός ατέλειωτου ανεμιστήρα με χρώματα.

Πώς να φτιάξετε έναν ατελείωτο ανεμιστήρα με τα χέρια σας

Πώς να κάνει ένα fanless bezlopastnoy με τα χέρια τους / Πώς να κάνει ένα DIY ασφαλή ανεμιστήρα

Πώς να κάνω μια DIY ασφαλή ανεμιστήρας χωρίς πτερύγια ανεμιστήρας Πώς να φτιάξετε το δικό σας χέρια ************************************* ***************************************.

Πώς να κάνει ένα fanless bezlopastnoy με τα χέρια τους / Πώς να κάνει ένα DIY ασφαλή ανεμιστήρα

Οι οπαδοί του Bezlopastnye έχουν γίνει πρόσφατα απροσδόκητα μοντέρνοι, και στις ΗΠΑ η τιμή τους έρχεται μερικές φορές τόσο πολύ.

Πώς να κάνετε έναν ανεμιστήρα Dyson (ανεμιστήρας χωρίς ανεμιστήρα) crawford silveira

Πώς να κάνετε έναν ανεμιστήρα Dyson (ανεμιστήρας χωρίς ανεμιστήρα) Crawford silveira Ανεπίπεδη ανεμιστήρας (μερικές φορές.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα χωρίς λεπίδες χρησιμοποιώντας πλαστικό κουβά στο σπίτι

DIY: Μάθετε πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα πολλαπλών λεπίδων με πολλαπλασιαστή αέρα (Κρυμμένη λεπίδα) χρησιμοποιώντας πλαστικό κουβά. Ορισμός: Ένας ανεμιστήρας χωρίς λεπίδες (που μερικές φορές ονομάζεται πολλαπλασιαστής αέρα).

Πώς ο ανεμιστήρας bezlopastnoy

Ο 21ος αιώνας φέρνει τις διορθώσεις του σε όλα τα πράγματα, ακόμα και εκείνα που δεν μπορούν να αλλάξουν σε εμφάνιση.

Σχέδιο του ανεμιστήρα χωρίς ανεμιστήρα.

Τον 20ο αιώνα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί έναν ατελείωτο ανεμιστήρα, αλλά ένα τέτοιο σύστημα εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά.

Πώς λειτουργεί το σύστημα

Η αρχή της εργασίας λήφθηκε από σύγχρονα αεροσκάφη, των οποίων οι στρόβιλοι δεν είναι πλέον εξοπλισμένοι με μεγάλες βαλβίδες, αλλά εξακολουθούν να έχουν μια στρόβιλο για να δημιουργήσουν ώθηση. Στον ανεμιστήρα, είναι επίσης διαθέσιμη μια τέτοια τουρμπίνα, αλλά βρίσκεται στο πόδι, οπότε γίνεται αόρατη στο μάτι. Ένα χαμηλό επίπεδο θορύβου, με τη σειρά του, δεν το παράγει.

Αν κοιτάξετε το πόδι, μπορείτε να δείτε από όλες τις πλευρές την παρουσία μεγάλου αριθμού μικρών τρυπών. Σε αυτή την περίπτωση εξυπηρετούν όχι μόνο την ψύξη του συστήματος, αλλά και την εισαγωγή αέρα. Ο μέσος στρόβιλος είναι ικανός να οδηγεί περίπου 20 l / s, κάτι που είναι αρκετά σε σύγκριση με τους ανεμιστήρες με λεπίδες.

Η ταχύτητα μεταφοράς αέρα από το τμήμα εργασίας στο δακτύλιο διανομής (το σχήμα μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά είναι επιθυμητό χωρίς γωνίες, έτσι ώστε να μην δημιουργείται υπερβολική τάση), κατά μέσο όρο 90 km / h. Ο δακτύλιος διανομής γίνεται με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε ο εξερχόμενος αέρας να ρέει ομοιόμορφα, δημιουργώντας ένα σφιχτό περίγραμμα με μια αραιή μέση. Αν δίνετε προσοχή στην τομή, ο δακτύλιος από το εσωτερικό είναι κοίλος, εκτός από την υποδοχή (τα κατώφλια για τον σχηματισμό της κατευθυντικής πίεσης).

Η συσκευή είναι ανεμιστήρας ανεμιστήρα.

Στην έξοδο, συναντάμε ένα πυκνό ρεύμα αέρα με ταχύτητα 90 χλμ. / Ώρα με ασταθή αέρα, μετά από τον οποίο αντισταθμίζουμε ο ένας τον άλλον. Μια τέτοια αλληλεπίδραση δεν οδηγεί σε μείωση της ταχύτητας σε 2,5-3 φορές, αλλά αυξάνει τον όγκο του αέρα μέχρι 20 φορές. Δηλαδή. στην έξοδο, μπορείτε να πάρετε 400 l / s με ταχύτητα 30-36 km / h, με την κίνηση να είναι αυστηρά ομοιόμορφη.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι η ασφάλεια. για παράδειγμα, ένα παιδί δεν μπορεί πλέον να αγγίζει τα πτερύγια σε κίνηση, επιπλέον, δεν θα ξεσπάσει από την υπερβολική τάση με την πάροδο του χρόνου, κάτι που συμβαίνει συχνά με τις πλαστικές λεπίδες. Η σκόνη μπορεί να καθαριστεί σε κάθε βολική ώρα, επειδή Εξωτερικά δεν υπάρχουν μεταλλικοί αγωγοί και κινούμενα μέρη.

Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα, εξαιτίας των οποίων η ζήτηση για συσκευές δεν έχει ακόμη παρακάμψει τον ανταγωνιστή:

 1. Θόρυβος. Παρά το γεγονός ότι ο στρόβιλος λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά, η ροή αέρα που διαφεύγει δημιουργεί ένα πολύ δυνατό buzz.
 2. Πολιτική τιμής. Είναι αυτός ο παράγοντας που σταματά πολλούς λάτρεις των μοναδικών πραγμάτων, και η τιμή εδώ είναι αρκετές φορές υψηλότερη από εκείνες με έλικα. Το μέτρο αυτό είναι προσωρινό, επειδή η τεχνολογία είναι καινούργια, αλλά όταν αποκτήθηκε από αρκετές σοβαρές εταιρείες και μια σειρά τεχνικών βελτιώσεων, η τιμή δεν θα είναι πολύ διαφορετική.

Ο ανεμιστήρας χωρίς λάμες είναι μια σύγχρονη συσκευή που σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά τους κινδύνους και ο σχεδιασμός του είναι μοναδικός, προσελκύοντας τους οπαδούς του ασυνήθιστου.

Παρά την υψηλή τιμή, η ζήτηση αυξάνεται καθημερινά και με την ποικιλία και την ποιότητά της μεγαλώνει.

Ανεμιστήρας λεπίδας: η αρχή της λειτουργίας

Πιο πρόσφατα, και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα επιτεύγματα στην επιστήμη μέχρι τώρα φτάνουν στα όρια της τελειότητας. Ειδικά αφορά τις καινοτομίες στον τομέα των οικιακών συσκευών. Η σειρά ποικιλιών είναι τόσο μεγάλη που ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να είναι ικανοποιημένος με κάτι συνηθισμένο. Ο καθένας προσπαθεί να επιλέξει το πιο μοντέρνο μοντέλο της τεχνολογίας, ειδικά αν έχει ενημερωμένο σχεδιασμό.

Η πιο δημοφιλής καινοτομία στη σύγχρονη αγορά των οικιακών συσκευών μπορεί να θεωρηθεί ένας ατελείωτος ανεμιστήρας. Αυτή η εφεύρεση βοηθά όχι μόνο στην ανανέωση του δωματίου, αλλά θεωρείται επίσης ένα οικονομικό είδος τεχνολογίας για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Ποια είναι η αρχή της λειτουργίας μιας τέτοιας συσκευής;

Πώς να δημιουργήσετε έναν ανεμιστήρα bezlopastny

Αυτό το είδος συσκευής, όπως ένας ανεμιστήρας χωρίς αέρα, επινοήθηκε από τα πιο διάσημα αγγλικά στον επιστήμονα James Dyson. Ο στόχος του ήταν να εφεύρει μια τέτοια συσκευή που θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς λεπίδες και να αποκλείσει οποιαδήποτε δόνηση. Επιπλέον, ο επιστήμονας κατόρθωσε να αναπτύξει μια τεχνολογία που θα μπορούσε να αυξήσει τον εμφυσημένο αέρα μέχρι και 15 φορές. Η δημιουργία μιας συσκευής χωρίς λεπίδες πέρασε ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι και η τεχνολογία θα μπορούσε να είναι τέλεια μόνο μετά από ένα μακρύ έργο μηχανικών με επικεφαλής τον Dyson. Η θαυματουργική εφεύρεση δαπανήθηκε περίπου 4 χρόνια. Ως αποτέλεσμα των εξελίξεων, οι πρωτοπόροι συνέχισαν να βελτιστοποιούν τον δακτύλιο εξαερισμού.

Η λειτουργία του ανεμιστήρα οφείλεται σε έναν απλό ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος έχει ισχύ 40 W και βρίσκεται στη συσκευή από κάτω. Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου, οι οποίοι εμποδίζουν τη δημιουργία σκόνης. Η ταχύτητα ροής του αέρα μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί μέσω ενός διακόπτη ρεοστάτη, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με συμβατικές διατάξεις πτερυγίων.

Η Dyson κατόρθωσε να δημιουργήσει έναν ασφαλή ανεμιστήρα χωρίς λεπίδες, που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τους συμβατικούς ανεμιστήρες. Μετά από όλα, αυτό το είδος της συσκευής είναι πολύ βολικό και ανεπιτήδευτο για χρήση.

Πώς λειτουργεί ο ανεμιστήρας χωρίς ανεμιστήρες;

Η συσκευή χωρίς λεπίδες λειτουργεί σχεδόν εξίσου καλά κινητήρα τζετ. Έχει επίσης μια ειδική τουρμπίνα ενσωματωμένη σε αυτό, η οποία κυκλοφορεί τον αέρα. Αυτό το στοιχείο είναι ενσωματωμένο στον πάτο του ίδιου του ανεμιστήρα. Εξασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία της συσκευής.

Στον ίδιο τον στέλεχος της συσκευής bezlopastny υπάρχουν πολλές μικρές τρύπες. Παρέχουν όχι μόνο ψύξη της συσκευής, αλλά και φιλτράρισμα του ίδιου του αέρα. Μια τέτοια αντλία στροβίλου μπορεί να αντλήσει έως 20 κυβικά μέτρα αέρα ανά δευτερόλεπτο, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο για έναν συμβατικό ανεμιστήρα.

Η μάζα αέρα περνάει μέσα από τον δακτύλιο διανομής και μετατρέπεται σε σφιχτό περίγραμμα με τη μέση εσωτερική πλευρά. Ο δακτύλιος είναι εφοδιασμένος με μια κενή κοιλότητα και μια σχισμή μέσω της οποίας ο αέρας ρέει υπό πίεση. Η ταχύτητα του αέρα που αφήνει το δαχτυλίδι είναι 90 km / h. Με αυτή την ταχύτητα, ένα ρεύμα αέρα συναντά το άλλο, το οποίο δημιουργεί ένα στοιχείο αντιστάθμισης ροής αέρα. Αυτή η διαδικασία σάς επιτρέπει να αυξήσετε τον αέρα εξόδου κατά δεκάδες φορές με ομοιόμορφη κίνηση.

Πλεονεκτήματα του ανεμιστήρα bezlopastnogo

Οι ανεμιστήρες Blade, φυσικά, έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών μοντέλων ανεμιστήρων. Ο κομψός σχεδιασμός τους μπορεί να χρησιμεύσει ως διακόσμηση για κάθε μοντέρνο εσωτερικό, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Έχοντας τεράστια ισχύ και υψηλή ασφάλεια, η συσκευή χωρίς λεπίδες έχει επίσης ένα αποδεκτό κόστος σε σύγκριση με ακόμη και τα φθηνότερα μοντέλα κλιματιστικών. Επιπλέον, αυτή η συσκευή ανανεώνει καλά το δωμάτιο και σχεδόν λειτουργεί χωρίς θόρυβο, γεγονός που την καθιστά απλά αναντικατάστατη.

Η ασφάλεια της συσκευής bezlopastny είναι εντυπωσιακή. Σε μια τέτοια συσκευή, δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη με τη μορφή λεπίδων, που να επιτρέπουν την ελεύθερη χρήση της, ακόμη και κοντά σε μικρά παιδιά. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει εκπληκτική ισχύ, χάρη στην οποία ο αέρας διογκώνεται πιο έντονα και ο χώρος ψύχεται γρηγορότερα. Το έργο του ανεμιστήρα bezlopastnogo είναι εύκολο να προσαρμοστεί με τη βοήθεια του πίνακα ελέγχου, γεγονός που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Ένας ανεμιστήρας χωρίς λεπίδες περιστρέφεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, έτσι ώστε η ψυχρότητα να εξαπλώνεται σε όλο τον ελεύθερο χώρο. Τα μοντέλα αυτών των συσκευών διαθέτουν ισχυρή πλατφόρμα, η οποία εξασφαλίζει τη σταθερότητά τους. Ακόμα και το Ο πίνακας ελέγχου είναι στερεωμένος στο σώμα προκειμένου να αποφευχθεί η απώλειά του.

Για να το θέσουμε σύντομα, οι ανεμιστήρες χωρίς λεπίδες έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών μοντέλων τέτοιων συσκευών:

 • επαρκή ισχύ.
 • απόλυτη ασφάλεια.
 • εξαιρετική σταθερότητα.
 • ομαλή ρύθμιση της ταχύτητας της μάζας αέρα,
 • φυσώντας πολύ φρέσκο ​​αέρα.
 • απομακρυσμένο και χειροκίνητο έλεγχο.
 • αυτόματη στροφή προς όλες τις κατευθύνσεις.
 • υψηλή αντίσταση;
 • την ευκολία της φροντίδας και την απουσία περιττών προστατευτικών στοιχείων.

Εκτός από τα περισσότερα πλεονεκτήματα, συσκευές bezlopastnye έχουν κάποια, όμως όχι αρκετά σημαντικό μειονεκτήματα:

 1. Η παρουσία θορύβου και κραδασμών. Με την αθόρυβη λειτουργία του στροβίλου, η εκτόξευση της ροής του αέρα συνοδεύεται από ένα ισχυρό buzz.
 2. Υψηλό κόστος σε σύγκριση με τους συμβατικούς ανεμιστήρες λεπίδων.

Έτσι, οι fans της bezlopastnye διακρίνονται από την αποτελεσματικότητα στην εργασία, το μοντέρνο σχεδιασμό και την πρακτικότητα. Γι 'αυτό, είναι πολλές φορές ανώτερες από τα παραδοσιακά μοντέλα και έχουν ήδη αρχίσει να απολαμβάνουν μια συγκεκριμένη ζήτηση στην αγορά οικιακών συσκευών.

Ανεμιστήρας με χέρια

Πώς να κάνω μια DIY ασφαλή ανεμιστήρας χωρίς πτερύγια ανεμιστήρας Πώς να φτιάξετε το δικό σας χέρια ************************************* ***************************************.

Οι οπαδοί του Bezlopastnye έχουν γίνει πρόσφατα απροσδόκητα μοντέρνοι, και στις ΗΠΑ η τιμή τους έρχεται μερικές φορές τόσο πολύ.

Πώς να κάνετε έναν ανεμιστήρα Dyson (ανεμιστήρας χωρίς ανεμιστήρα) Crawford silveira Ανεπίπεδη ανεμιστήρας (μερικές φορές.

DIY: Μάθετε πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα πολλαπλών λεπίδων με πολλαπλασιαστή αέρα (Κρυμμένη λεπίδα) χρησιμοποιώντας πλαστικό κουβά. Ορισμός: Ένας ανεμιστήρας χωρίς λεπίδες (που μερικές φορές ονομάζεται πολλαπλασιαστής αέρα).

Παγκόσμια "εξάτμιση". Κολλάει στο παράθυρο και λειτουργεί τόσο για να φυσάει και να φυσάει. Αυτό λειτουργεί στην πράξη.

Φίλοι Bezlopastnye - μια νέα γενιά εγχώριων οπαδών, των οποίων η εργασία βασίζεται στην αρχή του "αεροπλάνου.

Σας συνιστώ να παρακολουθείτε το τρέιλερ για το κανάλι - https://www.youtube.com/watch?v=9qPXKwncvXk Το δεύτερο κανάλι μου. HotGlue :.

Η διαθεσιμότητα ενός κατάλληλου ηλεκτρικού κινητήρα είναι το κλειδί για την επιτυχή κατασκευή ενός εξαιρετικού ανεμιστήρα εξαγωγής.

Επισκόπηση του πολλαπλασιαστή αέρα Dyson, ειδικά για τον δικτυακό τόπο http://air-multiplier.ru/

Αυτή είναι μια νέα αρχή της κίνησης του αέρα χωρίς κινούμενα μέρη. Ανεμιστήρας λεπίδων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μαστορέματα https://www.youtube.com/channel/UCH5MC9iLulsjwhDNeonrfSg όλα, γεια σου. Χαίρομαι που βλέπετε.

Αγοράστε εδώ http://garyda.apishops.ru/ Η συσκευή είναι μια τεχνολογία "αεριοστροβίλου": ο αέρας αναρροφάται από τη βάση της συσκευής.

Πώς είναι ο οπαδός του Leader καλύτερα από τους παραδοσιακούς οπαδούς; - Πρώτα απ 'όλα, διορθώνει το πρόβλημα ασύμμετρη.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα USB με τα χέρια σας.

Πώς να κάνετε μια παγίδα από έναν ανεμιστήρα ********************************************* *************** Σας καλωσορίζω στο κανάλι μου Roman.