Υγραντήρας αέρα για τη θέρμανση της μπαταρίας

Χειμερινή περίοδος - μια ενεργή περίοδος χρήσης των συσκευών θέρμανσης. Τα θερμαντικά σώματα, οι ψύκτες λαδιού, οι μπαταρίες στεγνώνουν τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στη ζέστη δύσκολο να αναπνεύσει, που γρήγορα κουράζονται, τα κρυολογήματα τρεις φορές πιο συχνά από ό, τι είναι συνεχώς στο σπίτι με το αναγκαίο επίπεδο vlazhnosti.Izbezhat ξηρό εσωτερική υγραντήρα αέρα μπορεί να βοηθήσει τον αέρα της μπαταρίας. Ο σχεδιασμός του μοιάζει με ένα διακοσμητικό μπουκάλι, το μέγεθος είναι μικρό, για λόγους ευκολίας στη χρήση των εμπειρογνωμόνων βάζουν ένα στερεό πέντε. Η αγορά παρουσιάζει 6-7 ποικιλίες προϊόντων αυτής της κατηγορίας, η καθεμία από τις οποίες θα αναφερθεί τώρα.

Κύρια χαρακτηριστικά των στοιχείων ενυδάτωσης

Οι μπαταρίες του σπιτιού το χειμώνα είναι συνεχώς ζεστές. Αυτό οδηγεί σε υπερβολική ξήρανση του αέρα στο διαμέρισμα. Για να αποθηκεύσετε την κατάσταση, σπιτικά, που αγοράζονται moisturizers βοηθήσει τους ιδιοκτήτες.

Η κατασκευή είναι απλή και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • υπάρχει ένας βολβός μέσα στη συσκευή, ο ολιστικός σχεδιασμός έχει 3-4 υποτομές.
 • είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό, κεραμικό συστατικό, ανοξείδωτο χάλυβα?
 • Εξατμίζει την υγρασία σταδιακά, διανέμοντας το σε όλο το δωμάτιο.
 • χωρητικότητα 200 χιλιοστόλιτρα νερού - το μικρότερο, 2 λίτρα υγρού - ένα μεγάλο, σταθερό δοχείο?
 • έχει φίλτρα, χρειάζονται αντικαταστάσεις κάθε 4 μήνες - μία παράμετρος για μεγάλες εγκαταστάσεις του τμήματος του υγραντήρα.
 • γίνεται με τη μορφή ζωικών στοιχείων, απλών φιαλών, σταθερών, ορθογώνιων δοχείων.
 • έχει αξιόπιστους συνδετήρες.
 • κατάλληλο υποποικευτή, μπαταρία, σύστημα θέρμανσης λαδιού.
 • Μην υπερθερμαίνετε όταν βρίσκεστε κοντά σε μια θερμή μπαταρία.

Οι επιχειρήσεις κατασκευαστών προσφέρουν στους πελάτες τους έναν υγραντήρα για τη θέρμανση του καλοριφέρ από κεραμικά με τη μορφή λαμπτήρα. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του έργου του συγγραφέα, ειδικά ζωγραφισμένες σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια.

Ο σχεδιασμός του εργοστασίου αυτού του τύπου διαθέτει 200-400 χιλιοστόλιτρα νερού, πρέπει να χυθεί μετά το άνοιγμα του άνω ακροφυσίου του συστήματος. Αν υπάρχουν 3-4 λάμπες μέσα στο δοχείο, το αποτέλεσμα φρεσκάδας διατηρείται για 2-3 ώρες περισσότερο. Νερό για τον ύγρανση, οι καταναλωτές κάνουν αρωματικά - για να στάζουν σε ένα δοχείο μερικές σταγόνες αιθερικό, λουλούδι λάδι.

Τρόπος λειτουργίας της συσκευής

Ο υγραντήρας αέρα της μπαταρίας διαθέτει ισχυρούς συνδετήρες, οι οποίοι μπορούν να συγκρατούνται δυνατά σε μία από τις άκρες της συσκευής θέρμανσης. Σταθερά δοχεία δύο λίτρων είναι προσαρτημένα στο περίβλημα του θερμαντήρα με βίδες.

Εγκαταστήστε, εφαρμόστε μια προσθήκη για να διατηρήσετε ένα κανονικό επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο θα πρέπει να είναι έτσι:

 • να εξετάσει το σύστημα στερέωσης της εγκατάστασης που αγοράστηκε.
 • προσαρτήστε τον υγραντήρα στην μπαταρία σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • ανοίξτε το κάλυμμα ενός μικρού φίλτρου, ρίξτε στο νερό?
 • κλείστε το σύστημα χρησιμοποιώντας το παρόν καπάκι, αφήστε το να λειτουργήσει.

Όταν τοποθετείται ατμός σε μια μπαταρία θέρμανσης, η απόδοσή της εκδηλώνεται από αυτές τις αντιδράσεις:

 • Το σύστημα θέρμανσης θερμαίνεται, γίνεται ζεστό.
 • ο υγραντήρας που κρέμεται στις μπαταρίες θερμαίνεται αργά.
 • το νερό μέσα στη φιάλη αρχίζει να βράζει.
 • από την εγκατάσταση του διανομέα στο κανονικό τμήμα, ο ατμός αφήνεται τακτικά.

Όταν η παρουσιαζόμενη εγκατάσταση μέσα έχει 3-4 κώνους, το νερό κατανέμεται σε ομοιόμορφα τμήματα, μικρά, που του επιτρέπει να θερμαίνεται τρεις φορές πιο γρήγορα, αποδίδει ατμό για να υγραίνει τον χώρο. Ένας πρότυπος κεραμικός υγραντήρας θα είναι αποτελεσματικός για μια έκταση 10 τετραγωνικών μέτρων. Μετρώντας τις διαστάσεις του χώρου, ο καταναλωτής θα καθοριστεί. Πόσα κώνους θα έπρεπε να βάλει.

Μια αιωρούμενη φιάλη για υγρασία είναι μια καλή λύση σχεδιασμού για ένα σπίτι. Ο ατμός από το εσωτερικό της δομής δεν θα βγαίνει ζεστός, η πιθανότητα καύσης κατ 'αυτόν τον τρόπο φτάνει στο μηδενικό σημείο. Η δομή κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε το νερό από αυτό να μην εκρέει από μόνη της.

Κάνουμε τον υγραντήρα με τα χέρια μας

Υγραντήρας για τον αέρα με τα χέρια τους μπορεί να γίνει με την μπαταρία χρησιμοποιώντας παλιά δοχεία για μπύρα, θερμαινόμενα δίσκους τροφίμων, κεραμικά πιάτα, γλάστρες, κύπελλα. Οι αισθητικές ιδιότητες της συσκευής θα είναι μηδενικές, αλλά θα είναι φτηνές.

Συνιστάται η κατασκευή δομής για την αύξηση της στάθμης της υγρασίας στον αέρα ως εξής:

 1. πάρτε ένα κατάλληλο δοχείο, ένα πλαστικό μπουκάλι των 1,5-2 λίτρα θα λειτουργήσει καλά και θα κάνει μια τομή στη μέση (όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα).
 2. περισσότερα από τα μισά από τα πιάτα γεμάτα με νερό οποιασδήποτε ποιότητας - είναι επιθυμητό να πάρει ένα καθαρό, από τη βρύση?
 3. πάρτε ένα μακρύ κομμάτι ύφασμα γάζας, ένα άκρο βουτιά στο νερό?
 4. Το δεύτερο άκρο του διανομέα υφάσματος περιτυλίσσεται γύρω από το σωλήνα - οι μπαταρίες, οι θερμαντικές συσκευές, οι ψύκτες λαδιού επιτρέπουν να γίνει.

Μετά την εφαρμογή των παρουσιαζόμενων διαδικασιών, ο χρήστης πρέπει να εγκαταλείψει την κατασκευή για την εκτέλεση των εκχωρημένων εργασιών. Όταν το υγρό είναι χαμηλό, το άτομο θα πρέπει να ενημερώσει την παροχή νερού. Ένας τέτοιος υγραντήρας αέρα δεν θα είναι ασφαλής για σπίτια όπου υπάρχουν μικρά παιδιά. Για να αποφευχθεί η έκχυση του υγρού, η στιγμή της έκθεσης στο δέρμα θερμού ατμού, ο χρήστης πρέπει να αγοράσει το σχέδιο του δείγματος στο κατάστημα.

Σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με τη μη αυτόματη κατασκευή μιας συσκευής

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες μάρκες

Όπως ήδη αναφέρθηκε, οι μπαταρίες υπερδιέχουν τον αέρα σε διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, γραφεία καθημερινά. Αυτό μειώνει την παραγωγικότητα των ανθρώπων, βλάπτει την υγεία τους.

Για να διορθωθεί η κατάσταση, υπάρχει η δυνατότητα, με την εφαρμογή καθημερινών συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για την αύξηση της υγρασίας, τέτοιες μάρκες:

Top di Martino - Ιταλικά όργανα μεγέθους 24x13,5 cm.

Τσιπ - Διατίθεται στην Ιταλία, μέγεθος 22Χ7,5 εκ.

Σειρά οικιακής κεραμικής "Cat" - που υπολογίζεται σε 330 χιλιοστόλιτρα νερού, μέγεθος 12X12.

Uni vario - εξατμιστήρες καλοριφέρ με αντικαταστάσιμο φίλτρο μεγέθους 60X29.

Μια σειρά οικιακών κεραμικών προϊόντων "Cornflowers" - οι παράμετροι είναι οι ίδιες με εκείνες των "Γάτες".

Το κόστος της κεραμικής είναι 300-400 ρούβλια. Εάν ο υγραντήρας ήταν ζωγραφισμένα αποκλειστικά - η τιμή των 1000-1500 μονάδων του εθνικού νομίσματος. Οι προσαρμογές από τα πλαστικά τροφίμων δεν κοστίζουν περισσότερα από 300 ρούβλια, μεγάλοι εξατμιστές με αντικαταστάσιμα φίλτρα από χίλια.

Πρόσθετα οφέλη της εφαρμογής

Οι υγραντήρες για μια μπαταρία με λογικό κόστος ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών για ποιότητα, απόδοση, εμφάνιση, από την άποψη της ευκολίας χρήσης. Οι κεραμικές, μεταλλικές, πλαστικές, μεγάλες συσκευές πετρελαίου διατηρούν την κανονική ισορροπία υγρασίας μέσα στο δωμάτιο.


Πρόσθετα πλεονεκτήματα της χρήσης για την μπαταρία αυτών των εφευρέσεων θα πρέπει να ονομάζονται:

 • απλότητα όταν χρησιμοποιείτε πρόσθετα.
 • την ασφάλειά τους, την αισθητική τους.
 • σταθερότητα, εξυπηρετούν σχεδόν μόνιμα.
 • Μην θερμαίνετε μέχρις ότου υπάρχει πιθανότητα να καψετε τον εαυτό σας.
 • αλληλεπίδραση με όλους τους τύπους συστημάτων θέρμανσης.
 • τοποθετημένη πάνω στην μπαταρία, πάνω από αυτήν, κοντά σε αυτήν.
 • δίνουν τη ροή του ατμού ομοιόμορφα κατανεμημένη.

Ένας υγραντήρας ποιότητας για ένα θερμαντήρα χώρου είναι σε θέση να διατηρεί την επιτρεπτή στάθμη υγρασίας στον αέρα δωματίου 24 ώρες την ημέρα. Η προσθήκη αρωματικών ελαίων στο νερό είναι κατάλληλη για προσωπικότητες που επιθυμούν να γεμίσουν το δωμάτιο με ευχάριστα αρώματα. Όταν προσθέτετε ένα αρωματικό συστατικό, η ενυδατική μονάδα εκτελεί αυτόματα δύο λειτουργίες - τη δική της, τη δουλειά ενός αποσμητικού.

Για να αλλάξετε φίλτρα σε μεγάλα συστήματα δεν συνιστάται περισσότερο από 3 φορές το χρόνο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εξαντλούνται πλήρως. Τοποθετήστε το σύστημα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το μέγεθος του, ένα άτομο πρέπει να είναι προσεκτικό, προσεκτικά. Οι υγραντήρες του αέρα, αν είναι μεταλλικοί, κεραμικοί, κατασκευασμένοι από ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες πλαστικό, σχεδιάζονται σύμφωνα με την ίδια αρχή. Κατά την επιλογή είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στην παρουσία στο εσωτερικό του περιέκτη 3-4 μικρών φιαλών, έτσι ώστε το νερό να μπορεί να διαχωριστεί με μικρές δόσεις.

Ένας ποιοτικός υγραντήρας για την μπαταρία, ο οποίος είναι αισθητικά αποδεκτός ταυτόχρονα, είναι δύσκολο να κατασκευαστεί με τα χέρια του. Για να αγοράσετε στα καταστήματα οικιακών συσκευών, μέσω του Διαδικτύου, οι συσκευές που εκτελούν ενυδάτωση έχουν την ευκαιρία καθημερινά. Η επιλογή των σχημάτων, μεγεθών, υλικών, σχεδιασμού σχεδιασμού είναι μεγάλη.

Η λειτουργική μονάδα του παρουσιαζόμενου δείγματος, που έχει απλό σχεδιασμό, θα εξυπηρετεί τον καταναλωτή μέχρι τη στιγμή της καταστροφής του - τα κεραμικά σπάει εάν πέσει. Για να αποφευχθούν οι βλάβες, ένα άτομο πρέπει να επιλέξει ισχυρούς, χοντρές βίδες στερέωσης, να εκτελέσει τη διαδικασία προσαρμογής στη μπαταρία για όλες τις επιτρεπόμενες παραμέτρους. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται σε 5-10 λεπτά. Όταν η εποχή θέρμανσης έχει τελειώσει, ένα άτομο έχει την ευκαιρία να απογειώσει το συμπλήρωμα, να το κρύψει στο ντουλάπι, να το επαναχρησιμοποιήσει στην κρύα εποχή.

Οι κεραμικοί υγραντήρες είναι λιγότερο ανθεκτικοί από τους μεταλλικούς, επωφελούνται από τις αισθητικές παραμέτρους. Βολβοί από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό επιλέγονται δύο φορές λιγότερο από τις μεταλλικές, κεραμικές δομές. Μεγάλες εγκαταστάσεις λαδιού-εξατμιστές τοποθετούνται στον τοίχο, πάνω από το σύστημα θέρμανσης. Η παραγωγική εργασία των διανομέων ατμού δεν εξαρτάται από το σύστημα θέρμανσης που χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένο χώρο.

Για 10 τετραγωνικά μέτρα χώρου απαιτείται ένας υγραντήρας, έτσι ώστε ο ατμός να μπορεί να διασκορπιστεί ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο. Είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε με τον ανεξάρτητο σχεδιασμό αυτών των συσκευών. Η αποτελεσματικότητα των αυτοσχέδιων προσθήκες κατώτερων καταστήματα, αισθητικές παραμέτρους φρικτό, τα παιδιά μπορεί γρήγορα να ασχοληθεί με αυτό εκτός από την μπαταρία.

Κεραμικά, πλαστικά, μεταλλικά ειδώλια, βολβοί δεν απαιτούν σύνδεση με σταθερό ηλεκτρικό δίκτυο, είναι οικονομικά. Για την παρακολούθηση της ποσότητας νερού στο εσωτερικό της δεξαμενής θα πρέπει να γίνεται τακτικά. Το ρευστό αλλάζει ανά λεπτό, η προσθήκη αρωματικών ελαίων, έτσι ώστε ο αέρας να γίνει φρέσκο, επιτρέπεται. Αγοράζοντας μια συσκευή για την υγρασία αυτού του τύπου, ο καταναλωτής πρέπει να δώσει προσοχή στις παραμέτρους της ποιότητας του στο κατάστημα για να πάρει το προϊόν χωρίς ελαττώματα.

Συνιστούμε να δείτε το βίντεο σχετικά με τη συσκευή

Brune uni vario

Besonders im Winter, οι οποίοι ασχολούνται με την αστυνομία και την αστυνομία, μπορούν να συμμετάσχουν σε ιδιωτικές εκδηλώσεις στο Büro- zer. mehr erfahren

Luftentfeuchter von Brune

Ob Zu Hause, im Büro, Εστιατόριο, Μουσείο από το Geschäft: Brune bietet für jede Räumlichkeit Luftentfeuchter und Bautrockner an. Brune stellt seit über 80 Jahren κάτω από το νησί. mehr erfahren

Υπηρεσία καταστημάτων

Πληροφορίες

* Alle Preise inkl. gesetzl. Mehrwertsteuer zzgl. Versandkosten und ggf. Οι αρχικές θέσεις, οι οποίες δεν έχουν και οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες
1 χιλ. Για Lieferungen innerhalb Deutschlands, Lieferzeiten für andere Länder entnehmen Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lieferung Zahlung.

Υγραντήρας αέρα για μπαταρία - αναθεώρηση των μοντέλων

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ρυθμίσετε το επίπεδο υγρασίας στο διαμέρισμα.

Ένας πλήρης υγραντήρας αέρα είναι, φυσικά, η καλύτερη επιλογή - παίρνει μετρήσεις υγρασίας και παραδίδει τη σωστή ποσότητα ατμού στην ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν μέθοδοι χειροτεχνίας, για παράδειγμα, "υγρό πανί στην μπαταρία" ή στέγνωμα ρούχων στο δωμάτιο. Τέτοιες μέθοδοι είναι άχρηστες, αλλά δεν ρυθμίζονται και αλλοιώνουν το είδος του δωματίου.

Εξετάστε μια ενδιάμεση έκδοση - τον υγραντήρα αέρα στην μπαταρία. Αξίζει να το χρησιμοποιήσετε, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Αρχή λειτουργίας

Η συσκευή βασίζεται σε απλούς νόμους της φυσικής και στην ικανότητα του νερού να εξατμίζεται υπό την επίδραση της θερμοκρασίας.

Ένα μικρό δοχείο (περίπου 250 - 400 ml), στο οποίο χύνεται νερό, κρέμεται στο ψυγείο και θερμαίνεται από αυτό.

Και στις περισσότερες ψεκαστήρες είναι διαμερίσματα διαιρώντας τον όγκο του νερού σε μικρές ποσότητες, επιτρέποντάς σας να πάτε τη διαδικασία πιο εντατικά (για σύγκριση - εάν η ίδια ποσότητα κρύου υγρού τροφοδοσίας στο ψυγείο στην τράπεζα, θα χρειαστεί πολύ χρόνο την πρώτη για τη θέρμανση του νερού, και στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η εξάτμιση από μια μικρή επιφάνεια).

Δεδομένου ότι η ένταση της εξάτμισης δεν είναι μεγάλη, συνιστάται να αγοράσετε υγραντήρες ατμού.

Πολλά κεραμικά μοντέλα πωλούνται για 2-3 κομμάτια. και συνθέτουν μια ενιαία στυλιστική σύνθεση. Στα 10 m 2 των εγκαταστάσεων είναι συνηθισμένο να αγοράσετε ένα μικρό εξατμιστή.

Πλεονεκτήματα του κεραμικού υγραντήρα αέρα στην μπαταρία

Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας συσκευής μπροστά από μια κανονική πετσέτα ή ένα κύπελλο τοποθετημένα σε μια μπαταρία είναι προφανή:

 1. Η χωρητικότητα είναι αξιόπιστα σταθερή, εξαιρείται η πιθανότητα τυχαίας ανατροπής και διαρροής νερού.
 2. Κατάλληλο για όλα τα θερμαντικά σώματα, εξοπλισμένα με μια καθολική βάση.
 3. Έχουν μια ελκυστική εμφάνιση.

Τα ζωγραφισμένα κεραμικά μπορούν να διακοσμήσουν το εσωτερικό και το αυστηρό λευκό πλαστικό θα ταιριάζει ανεπαίσθητα στο σύνολο με τη μπαταρία. Υπάρχουν floral μοντέλα, με τη μορφή παιδικών παιχνιδιών, γεωμετρικά και πολλές άλλες ιδέες που ενσωματώνουν στους υγραντήρες του ψυγείου.

Κεραμικοί υγραντήρες - ατμός

Τα πλεονεκτήματα σε σχέση με έναν πλήρη ηλεκτρικό υγραντήρα δεν είναι επίσης μικρά, είναι:

 • χαμηλότερο κόστος της συσκευής και μηδενική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • χωρίς θόρυβο και γαργάλια.
 • ασφαλείς θερμοκρασίες εξάτμισης, οι οποίες δεν μπορούν να καούν.
 • συμπαγής;
 • μεγάλη διάρκεια ζωής - δεν υπάρχει τίποτα να σπάσει.
 • ανεπαρκής για την ποιότητα του νερού.

Για να μετατρέψετε τον υγραντήρα σε γεύση, απλώς στάξτε μερικές σταγόνες οποιουδήποτε αρωματικού ελαίου στο νερό. Και σε μια ζεστή περίοδο, όταν η θέρμανση δεν λειτουργεί, οι υγραντήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάζα λουλουδιών.

Με την έναρξη του κρύου καιρού, όλοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του ξηρού αέρα. Αυτή τη στιγμή, είναι απαραίτητο να έχετε έναν υγραντήρα. Υγραντήρας: ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφόρων τύπων συσκευών.

Μια συγκριτική επισκόπηση των καλοριφέρ χαλκού και αλουμινίου μπορεί να βρεθεί εδώ.

Πριν από την αγορά ενός υγραντήρα, θα πρέπει να γνωρίζετε σε ποιες περιπτώσεις υγροποιείται ο αέρας είναι πραγματικά απαραίτητο. Υπάρχουν http://microklimat.pro/sistemy-ventilyacii/kak-vybrat-uvlazhnitel-vozduxa-dlya-doma.html παρουσιάζει τα κριτήρια επιλογής για τη συσκευή και τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Τύποι moisturizers

Το υλικό του υγραντήρα μπορεί να είναι:

Τα φυσικά προϊόντα αργίλου είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πιο κομψά. Μπορούν να έχουν μια ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων.

Ταξινόμηση των συσκευών μπορεί επίσης να είναι στη συσκευή:

 1. Συνεχής φιάλη.
 2. Τμηματική χωρητικότητα.

Οι κεραμικοί υγραντήρες αέρα για τη μπαταρία είναι ένας κοινός λαμπτήρας. Για να αυξηθεί η επιφάνεια, αγοράζονται διάφορα όργανα. Μέσα στο πλαστικό δοχείο μπορεί να υπάρχουν χωρίσματα.

Οικιακά κεραμικά

 1. Κάθετη, ανασταλεί.
 2. Οριζόντια, τοποθετημένη στην κορυφή της μπαταρίας.

Με το πρώτο στο σύνολο είναι μεταλλικά άγκιστρα (ανεξάρτητα από το υλικό του ίδιου του εξατμιστή). Αυτά είναι τα πιο κοινά μοντέλα moisturizers. Ωστόσο, υπάρχουν συσκευές που τοποθετούνται στην επάνω άκρη του ψυγείου. Αυτό είναι βολικό όταν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος μπροστά από την μπαταρία.

Οι περισσότερες συσκευές καλοριφέρ δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε θερμαντήρες πετρελαίου, αέρια ή άλλες συσκευές, η επιφάνεια των οποίων θερμαίνεται πάνω από 80 ° C.

Επισκόπηση μοντέλων

Ένας τυπικός εκπρόσωπος ενός πλαστικού δοχείου (μέχρι 80 ° C) μπορεί να ονομαστεί ένας υγραντήρας THOR από το Di Martino (Ιταλία). Η συσκευή διαθέτει επιφάνεια με ραβδώσεις. Το νερό χύνεται μέσω του καπακιού. Το ύψος είναι 24 cm, πλάτος - 13,5 cm.

Η ίδια εταιρεία παράγει τα μοντέλα Chic. Μέγεθος 22 x 7,5 εκ. Διαφέρει από την απουσία του καπακιού. Ο όγκος των 350 ml.

Οι παραλλαγές της κεραμικής είναι μαζικές. Η ρωσική εταιρεία Mega Trade LLC, με την επωνυμία Lumaka, παράγει μια ολόκληρη σειρά διακοσμητικών προϊόντων. Για παράδειγμα, αυτό είναι γνωστό σε πολλούς, "Cat" (21 x 12 cm).

Κάθετος υγραντήρας για μπαταρία TOP Di Martino

Το αρχικό μοντέλο παράγεται από τη γερμανική εταιρεία Brune. Το Uni Vario είναι ένας μεγάλος εξατμιστής καλοριφέρ. Οι διαστάσεις του είναι 60 x 29 εκ. Ο όγκος είναι 2,5 λίτρα, το βάρος είναι 1,2 κιλά. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό. Έχει ένδειξη στάθμης νερού. Σχετικά με τέτοιες συσκευές λένε: "Είμαι κρεμασμένο, χύνεται και ξέχασα."

Το κιτ περιλαμβάνει επίσης ένα φίλτρο εξατμιστή, το οποίο πρέπει να αλλαχθεί περίπου μία φορά κάθε 4 μήνες. Η στερέωση πραγματοποιείται μέσω των αρθρωτών παξιμαδιών, τα οποία πιέζουν τις πλάκες. Η τοποθέτηση σας επιτρέπει να καλύψετε μια μπαταρία οποιουδήποτε είδους (χυτοσίδηρο, χάλυβα ή αλουμίνιο).

Τα φίλτρα για το νερό δεν είναι τόσο μολυσμένα ώστε να χρειάζεται να ανακυκλωθούν αμέσως. Πολλοί απλά το διαγράφουν και το χρησιμοποιούν επανειλημμένα.

Κόστος

Κεραμικά από το Mega Trade. Cat - 450 ρούβλια., Cornflower - 380 ρούβλια.

Οι χωριστοί υγραντήρες από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό κοστίζουν περίπου 450 - 650 ρούβλια.

Μεγάλα αρθρωτά μοντέλα κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ρούβλια. Για παράδειγμα, το Brune Uni Vario κοστίζει περίπου 6 χιλιάδες ρούβλια.

Υγραντήρας αέρα με τα χέρια στη μπαταρία θέρμανσης

Οι βασικές αρχές της κατασκευής του οικιακού υγροποιητή είναι να τοποθετηθεί η ικανότητα (κατά προτίμηση όμορφη) πιο κοντά στη μπαταρία και να αυξηθεί η περιοχή εξάτμισης.

 • Βήμα 1. Ως ικανότητα, είναι κατάλληλο οποιοσδήποτε μπορεί να αντέξει τη θερμοκρασία του ψυγείου. Μπορεί να είναι ένα δοχείο τροφίμων κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό, ένα μικρό κεραμικό αγγείο, μια κατσαρόλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο κουτί μπύρας, ή ένα πλαστικό μπουκάλι, αλλά δεν θα διακοσμήσει ακριβώς το εσωτερικό με ένα τέτοιο σχέδιο.
 • Βήμα 2. Πρέπει να σκεφτείτε την αξιόπιστη στερέωση. Εάν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια τρύπα στο δοχείο, είναι κατάλληλο ένα χαλύβδινο σύρμα, το οποίο κάμπτεται με τη μορφή αγκίστρων και κρέμεται με τη μορφή ενός εργοστασιακού σύρματος. Χωρίς τρύπες, μπορείτε να κάνετε χωρίς να κρεμάτε ένα βάζο ή άλλο δοχείο στο πλάι της μπαταρίας. Απλά πρέπει να συνδέσετε με σχοινιά σε έναν οριζόντιο σωλήνα διακλάδωσης. Στο τέλος, μπορείτε απλά να βάλετε ένα κουβά ή μια κατσαρόλα κοντά στην μπαταρία στο πάτωμα.
 • Βήμα 3. Εξατμιστής. Θα είναι θέμα, κουρέλι ή γάζα. Ένα από τα άκρα του είναι χαμηλωμένο στο νερό, και το άλλο είναι τυλιγμένο γύρω από το σωλήνα ή τοποθετείται στο ψυγείο. Το υγρό που διαπερνά την ύλη θα εξατμιστεί συνεχώς από την επαφή με την καυτή μπαταρία.

Η έκδοση του αυτο-κατασκευασμένου υγραντήρα

Κριτικές

Όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια ενυδατικά προϊόντα μερικές φορές εικάζουν για την αναποτελεσματικότητά τους. Ωστόσο, αν μελετήσετε τις κριτικές των πραγματικών καταναλωτών, γίνεται σαφές ότι αυτή η απλότατη συσκευή ταιριάζει τέλεια με το έργο της.

Οι αγοραστές είναι ικανοποιημένοι με το χαμηλό κόστος και επίσης επειδή μετά από μερικά χρόνια υπηρεσίας, τα κεραμικά μοιάζουν με νέα.

Συμπέρασμα

Φυσικά, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου ένας συμβατικός εξατμιστήρας δεν ταιριάζει στο ψυγείο. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο κτίριο που απαιτεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας ή ένα δωμάτιο με εξαιρετικά ξηρό αέρα. Ωστόσο, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, αυτή η απλή και ανέξοδη λεπτομέρεια του εσωτερικού μπορεί να υποστηρίξει ένα άνετο μικροκλίμα στο σπίτι.

Οι πετσέτες με μπαταρίες και λεκάνες με νερό είναι αναποτελεσματικές μέθοδοι υγρασίας του αέρα, ειδικά αν υπάρχει ένα παιδί στο σπίτι. Υγραντήρας για παιδιά - χρειάζεστε μια τέτοια συσκευή στο σπίτι και ποια είναι καλύτερα να επιλέξετε;

Οδηγίες για τη συναρμολόγηση της γεννήτριας ατμού με τα χέρια σας, θα βρείτε σε αυτό το υλικό.

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα για την υγεία του μωρού

Όταν τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο, η υγρασία πρέπει να είναι 40-60% (αυτό προβλέπεται σε ειδικά κανονιστικά έγγραφα). Μπορούν όλοι οι υγραντήρες να επιτύχουν και να διατηρήσουν αυτούς τους δείκτες; Με την ευκαιρία, είναι και για τους ενήλικες.

Όπως δοκιμάστηκε

Πήραμε υγραντήρες διαφορετικού τύπου: παραδοσιακές (BRUNE B 125), υπερήχων (Ballu UHB-1000), ατμός (Boneco Air-O-Swiss S450) και έκπλυση με αέρα (Electrolux EHAW-7510D) και κοίταξε σε ποιο επίπεδο το καθένα μπορεί να αυξήσει την υγρασία στο ίδιο απομονωμένο δωμάτιο (όσο το δυνατόν περισσότερο στο περιβάλλον γραφείου). Για κάθε υγραντήρα δημιουργήσαμε τις ίδιες αρχικές συνθήκες και κατά τη διάρκεια της δοκιμής ο εξαερισμός απενεργοποιήθηκε και οι πόρτες προς την αίθουσα δεν ανοίχτηκαν. Όλοι οι υγραντήρες εργάζονταν σε μέγιστη χωρητικότητα.

Συνθήκες δοκιμής

 • επιφάνεια του δωματίου - 10μ²
 • Ύψος οροφής - 3,2 μ
 • όγκος δωματίου - 32 m³
 • Χρόνος δοκιμής - 1 ώρα για κάθε μοντέλο
 • η αρχική υγρασία είναι 20% (όπως σε πολλά διαμερίσματα, ακόμη και το καλοκαίρι)
 • θερμοκρασία αέρα - 23 ° С (πρότυπο για χώρους "παιδιών" - 22-24 ° С)

Υγρόμετρο, μετρήθηκε η υγρασία μετά από ώρες υγραντήρες, σε διάφορα σημεία του δωματίου.

Ελεγμένο και την ικανότητα να διατηρήσει την επιθυμητή υγρασία μας (το ίδιο εύρος 40-60%) - αυτό είναι σημαντικό: έφθασε μια ενυδατική κρέμα δεξιά δείκτες, και μετά τι; Είναι απαραίτητο να είναι αποδεκτά και να παραμείνουν. Σε γενικές γραμμές, επέστησε την προσοχή στο κύριο πράγμα στο moisturizers, η οποία είναι σημαντική στην καθημερινή ζωή. Το

Τα αποτελέσματα των δοκιμών

Το άρεσε

Το παραδοσιακό BRUNE και το υπερήχων Ballu βρίσκονται στην κορυφή. Η πρώτη σε μια ώρα αύξησε την υγρασία σε σχεδόν 44%: έφτασε στο πρότυπο για δωμάτια όπου τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα της δοκιμής. Ο υγραντήρας είναι πολύ απλός: μόνο ένα μεγάλο πλήκτρο "On-Off". Γερμανική συναρμολόγηση, υλικά ποιότητας, χωρίς ορατό ατμό - κρύο ή ζεστό - φυσικό ενυδατικό. Δεν υπάρχουν παράπονα και θόρυβοι - ένα από τα πιο ήσυχα στη δοκιμή. Ιδανικό; Σχεδόν.

Κουτάλια πίσσας δύο. Η πρώτη είναι η τιμή: λόγω του γεγονότος ότι η θήκη και τα αξεσουάρ είναι Γερμανικά - δεν είναι φτηνό: 15.500 ρούβλια *. Το δεύτερο - αναλώσιμα (φίλτρο), το οποίο επίσης δεν κοστίζει 5 σεντς: περίπου 2000 ρούβλια για ένα ή 4500 για ένα σύνολο 3 τεμαχίων. Συχνότητα αντικατάστασης - ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας, κατά μέσο όρο, αρκετό για την εποχή θέρμανσης - το "ξηρότερο" χρόνο στα σπίτια μας. Κάποιος άλλος, ο σχεδιασμός του μπορεί να φαίνεται πάρα πολύ ασκητικός μέχρι σήμερα. Η αίσθηση ότι αναπτύχθηκε στη ΛΔΓ, για τον Eric Honecker. Αλλά, κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι ακριβώς συμβαίνει όταν μπορεί να αγνοηθεί η εμφάνιση - τα παιδιά μαζί του, όπως λένε, να μην βαφτίσει, αλλά το πιο υγιεινό θα είναι. Το

Το Ultrasound Ballu UHB-1000 βρέθηκε πιο αργά - μετά από μια ώρα λειτουργίας του, το υγρόμετρο μας έδειξε 28%. Αλλά αυτός και η ισχυρισμένη απόδοση είναι αισθητά λιγότεροι: 350 ml / h έναντι 950 ml / hr στο BRUNE. Η λειτουργία "θερμού ατμού" δεν θα επιτρέψει την πτώση της θερμοκρασίας του αέρα όταν ο υγραντήρας είναι σε λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να μην σχηματίζονται δίπλα τους λακκούβες - αυτό συμβαίνει με υπερηχητικά μοντέλα στα οποία το άνοιγμα εξόδου υδρατμών είναι χαμηλό. Εμείς χύνεται στη δεξαμενή του υγραντήρα με νερό βρύσης, αλλά όχι λευκό κατάλοιπο πάνω στα αντικείμενα δεν έχουν δει (ειδικά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που περιλαμβάνεται και μετά τη δοκιμή) - καθαρισμού φυσίγγιο φίλτρου γίνεται χειρισμός.

Το τηλεχειριστήριο διευκολύνει τη λειτουργία. Τα μειονεκτήματα; Αυτά είναι: Υγρόμετρο πλάτη του, το ηλεκτρικό καλώδιο, έτσι ώστε όταν ο υγραντήρας λειτουργεί, γίνεται ατμός και ο ίδιος αρχίζει να βρίσκονται χωρίς αιδώ - εμφανίζεται στο επίπεδο υγρασίας οθόνη Ballu, το οποίο είναι πολύ πάνω από την πραγματική αίθουσα. Έτσι πρέπει να αγοράσετε ένα ξεχωριστό υγρόμετρο. Ένας υγραντήρας 6500 ρούβλια θα λειτουργήσει. Το

Δεν μου άρεσε

Ατμού Boneco Air-O-Swiss S450 ώρα αυξημένη υγρασία στο χώρο δοκιμής σε σχεδόν 40% (απόδοση αξιώνεται εδώ σε 550 ml ανά ώρα). Φαίνεται ότι χρειάζονται περισσότερα; Αλλά, πρώτον, ότι ήταν η πιο θορυβώδης, ειδικά στο στάδιο της βραστό νερό - αυτό είναι, στην πραγματικότητα, ένα ηλεκτρικό βραστήρα. Δεύτερον, το γεγονός ότι η συσκευή έχει ήδη βραστό νερό που κάνει δεν είναι πολύ ελκυστική για τα παιδιά, όταν ένα παιδί από την παιδική ηλικία εισέρχεται στην «ενεργό παιδική ηλικία» - ο ίδιος, κατά καιρούς, ένας πολύ περίεργος: Ομολόγησε, ο οποίος ως παιδί ώθηση δάχτυλά του στην πρίζα;

Ο ατμός από το S450 είναι ζεστός - δεν θα καεί, αλλά εξακολουθεί να ζεσταίνεται στο δωμάτιο. Είναι απαραίτητο για το παιδί; Δεν είναι γεγονός. Και έχει ένα περίεργο υγρόμετρο: ίσως έχουμε ένα τέτοιο αντίγραφο, αλλά σε μια ώρα έδειξε μια αλλαγή στην υγρασία κατά 1%, κάτι που δεν ήταν ακριβές.

Εντούτοις, τα ενσωματωμένα υγραμερή των υγροποιητών είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι, προκαλούν συχνά ερωτήσεις. Είναι καλύτερα να έχετε ξεχωριστό. Και ακριβώς κάνει, με υγραντήρα ατμού, δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο νοτισμένο αέρα, ειδικά με ένα υγρόμετρο, το οποίο δεν είναι επιθυμητή σε όλους. Τιμή Boneco Air-O-Swiss S450 - από 18 000 ρούβλια. Το

Το πλύσιμο με αέρα είναι, κατά τη γνώμη μας, σταθερό μάρκετινγκ. Δεν πρόκειται μόνο για το Electrolux EHAW-7510D (η απόδοση είναι μέχρι 500 ml ανά ώρα), αλλά γενικά για όλη αυτή την κατηγορία προϊόντων. Με την υγρασία, τα αποτελέσματα ανά ώρα - περίπου 25% - είναι τα χειρότερα στη δοκιμή. Δεν έσωσε την ισχυρισμένη απόδοση "από 500 ml ανά ώρα". Υγρόμετρο, ωστόσο, "δεν κοκκινίζει", έδειξε 32%. Ακριβώς σε περίπτωση, περιλαμβάνονται και τοποθετούνται γύρω από το δωμάτιο άλλα moisturizers (αλλά δεν τους υγραντούν με τον αέρα) - που καθορίζονται η υγρασία κοντά στους δείκτες του συντακτικού υγρόμετρο.

Εκτός από την υγρασία, δηλώνεται η λειτουργία του καθαρισμού του αέρα. Φυσικά, η μεγάλη σκόνη διατηρείται από τους δίσκους ανακούφισης, αλλά είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνο για ένα άτομο από το λεπτό, και για την εξουδετέρωση του, οι πλύσεις αέρα δεν χρησιμεύουν. Προσθέστε σε αυτό την ανάγκη για τακτικό καθαρισμό του συστήματος δίσκων, και είναι πολύ εύθραυστο, λεπτό πλαστικό - πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Η Electrolux EHAW-7510D θα κοστίσει περίπου 20 000 ρούβλια. Το

Διατηρώντας την υγρασία

Αφού φέρουμε την υγρασία στο δωμάτιο στο 40% (όχι με όλους τους υγραντήρες ανά ώρα, αλλά το έχουμε ακόμα επιτύχει) - ελέγξαμε την ικανότητα να διατηρούμε σε αυτό το επίπεδο. Όλα τα μοντέλα, γενικά, αντιμετωπίζουν: μετά την άφιξη, στη συνέχεια ανάβουν και το επίπεδο υγρασίας παρέμεινε περίπου το ίδιο (± 3%). Το παραδοσιακό BRUNE B 125 δεν έχει μια τέτοια λειτουργία, αλλά δεν το χρειάζεται - δεν υγραίνει τον αέρα περισσότερο από όσο είναι δυνατόν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας (σε συγκεκριμένη θερμοκρασία).

Επίπεδο θορύβου

Ο υγραντήρας υπερήχων Ballu ήταν ο πιο ήσυχος από όλους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων από το μετρητή στάθμης ήχου κατά τη λειτουργία. Και το καλύτερο ενυδατικό παραδοσιακό BRUNE του έδωσε λίγο. Ο καθαρισμός του αέρα της Electrolux βρίσκεται στην τρίτη θέση, ένας ξένος για το θόρυβο είναι ο υγραντήρας ατμού Boneco. Το

Γνώμη Hi-Tech Mail.Ru

BRUNE B 125 (και γενικά υγραντήρες του παραδοσιακού τύπου) είναι μια λογική επιλογή για ένα παιδικό δωμάτιο. Το καλύτερο από την υγρασία, πολύ εύκολο στη χρήση, ήσυχο, δεν βραστό νερό μέσα (όπως σε ένα υγραντήρα ατμού), λειτουργεί χωρίς ορατό ατμό, η οποία μπορεί να προσελκύσει περίεργος παιδί - ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Μπορεί να χωρέσει έως και 11 λίτρα νερού: ένας ενήλικας δεν το μετακινεί μόνο κατά λάθος, ακόμα και όταν είναι μισό πλήρες, σε ένα παιδί - ειδικά. Τα μειονεκτήματά του: ακριβά - 15 500 ρούβλια (αλλά όχι τα πιο ακριβά στη δοκιμή), πρέπει μερικές φορές να αλλάξετε το φίλτρο - κόστος. Αλλά, ανεξάρτητα από το πόσο θλιβερό μπορεί να ακούγεται, η θεραπεία ασθενειών που προκαλούνται από υπερβολικά ξηρό αέρα μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο. Το BRUNE B 125 απονέμεται το υψηλότερο βραβείο σύνταξης - το Hi-Tech Mail.Ru συνιστά.

Δεν είναι κακό και υπερήχων Ballu UHB-1000. Το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου στη δοκιμή, ο δροσερός και ζεστός ατμός, ο ιονισμός (χρήσιμος, αν όχι υπερβολικός), διατηρώντας το σωστό επίπεδο υγρασίας. Και είναι σχετικά φθηνό. Μειονεκτήματα: αργή υδρίτες, κυρίως γύρω τους (δηλαδή, θα πρέπει να σταθεί κοντά στο παιδί ή το κρεβάτι του, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ασήμαντη), μπορεί να σχηματιστεί μια λευκή ταινία, μια ορατή «καπνός» είναι σε θέση να προσελκύσει την περιέργεια των παιδιών.

Boneco S450 έδειξε καλά αποτελέσματα για ενυδάτωση, αλλά λειτούργησε πιο δυνατά από τους άλλους, μέσα στο βραστό νερό (δεν είναι ασφαλής), η θερμοκρασία του αέρα αυξάνεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, ενδεχομένως υπεράρδευση αέρα - δεν είναι η καλύτερη επιλογή για παιδικό δωμάτιο.

Η κύρια απογοήτευση είναι η πλύση με αέρα Electrolux EHAW-7510D με τα μέτρια αποτελέσματα για ενυδάτωση, υπερεκτίμηση δεικτών υγρόμετρο, αμφισβητήσιμη τεχνολογία καθαρισμού του αέρα και υψηλή τιμή.

Υγραντήρες για θερμαντικά σώματα

Με την έναρξη του φθινοπώρου έρχεται η ώρα του κρύου καιρού, η θέρμανση αρχίζει, στα δωμάτια γίνεται πιο ζεστή και πιο άνετη. Αλλά η άνεση και η υγεία δεν είναι μόνο σε θέρμανσης σπίτια, εξοχικά σπίτια, σπίτια. Η θέρμανση φέρνει ξηρό αέρα στο σπίτι, το οποίο μετά από λίγο μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ευημερία του ατόμου.

Για να αποφευχθεί αυτό, ο χώρος πρέπει να προσαρμοστεί στην υγρασία του αέρα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να αγοράσετε μια συσκευή που ονομάζεται υγρόμετρο, μετρώντας τις τιμές της και έναν υγραντήρα αέρα για να ρυθμίσετε την υγρασία στο χώρο του δωματίου. Οι πιο απλές και προσιτές συσκευές που μπορούν να αγοραστούν για το σκοπό αυτό θα είναι οι υγραντήρες για τη θέρμανση των μπαταριών.

Η αρχή της λειτουργίας των περισσότερων συσκευών υγρασίας βασίζεται στην πλήρωση ενός ειδικού δοχείου με νερό, το οποίο στη συνέχεια, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, μετατρέπεται σε ατμό. Ο ατμός παράγει κορεσμό αέρα με υγρασία, το υγρόμετρο παρακολουθεί το ποσοστό του περιεχομένου του, προειδοποιώντας για τις οριακές τιμές.

Απλές παραλλαγές υγραντήρων και τα πλεονεκτήματά τους

Οι τυπικοί υγραντήρες για θερμαντικά σώματα είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό, κεραμικό ή γαλβανισμένο χάλυβα. Είναι συμπαγείς συσκευές που τοποθετούνται απλά πάνω από τα θερμαντικά σώματα ή είναι προσαρτημένα σε αυτά με ειδικά συνδετικά στοιχεία.

Αυτοί οι στοιχειοί υγραντήρες έχουν ένα αριθμό πλεονεκτημάτων:

 • δεν χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια.
 • απόλυτα αθόρυβη λειτουργία, εφαρμογή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας?
 • μπορεί να συμπληρώσει το εσωτερικό του διαμερίσματος, έχοντας μια αξιοπρεπή αισθητική εμφάνιση?
 • δημιουργούν μια άνετη υγρασία για εσωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα παράθυρα πάνω από τα θερμαντικά σώματα.
 • φθηνή πολιτική τιμών, προσβασιμότητα για όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού ·
 • μαλακή και ομαλή ρύθμιση της υγρασίας του αέρα.

Για πολλούς οικιστικούς χώρους, μπορείτε να το κάνετε χωρίς, αγοράζοντας ένα απλό υγραντήρα και συνδέοντάς το σε ένα θερμαντικό σώμα. Ωστόσο, μια πιο αξιόπιστη επιλογή απόσβεσης σε κάθε χώρο, ειδικά τα μεγάλα σπίτια και εξοχικές κατοικίες, και οι περισσότερες βιομηχανικές επιχειρήσεις είναι βιομηχανικά υπερήχων υγραντήρες που μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη λεπτή ομίχλη της υψηλής ποιότητας.

Βασικές μορφές:

 1. Κλασική
 2. Κύμα
 3. Σπίτι
 4. Cat

Πώς είναι:

 1. Κάθετη, ανασταλεί
 2. Οριζόντια, τοποθετημένη πάνω από την μπαταρία

Δημοφιλή μοντέλα

 • TOP από το Di Martino (Ιταλία)
 • OOO "Mega Trade", με την επωνυμία Lumaka παράγει μια ολόκληρη σειρά διακοσμητικών προϊόντων
 • Brune
 • Uni Vario
 • Q Lux
 • Ikea (Ikea)
 • Metrox
 • Υγιεινή αναπνοή
 • Σπιτική
 • Με Aliexpress (Aliexpress)
 • Monsun

Μπορείτε να αγοράσετε έναν υγραντήρα για το ψυγείο σε Leroy Merlin, Megastroy, Maxidom, Mega Trade και άλλα καταστήματα κατασκευών. Ή να κάνει τα χέρια σας στο σπίτι, το όφελος του σήμερα υπάρχουν πολλά βίντεο με οδηγίες - να πάρει τουλάχιστον μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα που κατασκευάζονται από πλαστικό ή κεραμικό υλικό για όλα τα σώματα: από χυτοσίδηρο, πετρέλαιο, νερό, αλουμίνιο, bi-μέταλλο, χάλυβα. Επίσης παράγουμε και πουλάμε υγραντήρες υπερήχων, για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με αυτές - παρακαλώ καλέστε ή γράψτε μας. Στο ψυγείο - μην πουλάτε. Απλά έγραψε μια ιστορία για τους αναγνώστες.

Βίντεο

Το βίντεο δεν είναι δικό μας, είναι από το Διαδίκτυο. Ο τύπος πήρε το γάντζο και κρεμάσει δύο μπουκάλια στο ψυγείο, βγήκε απλός οικιακός υγραντήρας για την μπαταρία.

Υγραντήρας Brune Uni Vario

Κριτικές και σχόλια

Νέα υγραντήρες

Ο καθαριστής αέρα της LG PuriCare νικώνει τα αλλεργιογόνα. Επιδεικνυόμενοι από επιστήμονες

Ρώσοι επιστήμονες διεξήγαγαν ένα σύνολο ερευνητικών εργασιών που αποσκοπούσαν στη μελέτη της επίδρασης της μείωσης της συγκέντρωσης αλλεργιογόνων και μικροβίων στο δωμάτιο κατά τη χρήση ενός καθαριστή αέρα LG Puri Care.

STADLER FORM Anton: Ένα κομψό υγραντήρα για την καλύτερη φωτογραφία

Το φθινόπωρο του 2017, θαυμάζοντας την ομορφιά της πτώσης των φύλλων, αποφασίσαμε να «σταματήσουμε τη στιγμή». Στην ιστοσελίδα μας fotosky.ru έχει ανακηρυχθεί ο διαγωνισμός "Magic light of a landscape". Το φθινόπωρο γρήγορα τελείωσε, αλλά η γύρω φύση είναι πάντα όμορφη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα αξιοσημείωτα έργα που στάλθηκαν στο διαγωνισμό φωτογραφιών.

LG SIGNATURE: το νέο όνομα της πολυτέλειας

Οι εταιρείες που παράγουν εξοπλισμό για τους πιο επιτυχημένους και πλούσιους θα πρέπει να κάνουν το δωμάτιο: Κορεάτης κατασκευαστής LG εισήγαγε στη Ρωσία ένα νέο υπερυψωμένο σήμα LG SIGNATURE. Είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι η LG SIGNATURE είναι τόσο οικιακή ηλεκτρονική όσο και συσκευές κουζίνας. η ενσωμάτωση της σύγχρονης τεχνολογίας, η υπερσύγχρονη σχεδίαση, η σκέψη για κάθε λεπτομέρεια της εργονομίας.

Ο πρώτος υγραντήρας στον κόσμο - ecoBIOCOMPLEX

Η Διεθνής Ημέρα της Γιόγκα 21 Ιουνίου μάρκετινγκ λόμπι «Rusklimat» εμπορίου-βιομηχανική εκμετάλλευση ήταν η παρουσίαση της πρώτης αμορτισέρ-ecoBIOCOMPLEX Electrolux YOGAhealthline στον κόσμο.

Νέα εποχή των υπερηχητικών υγραντήρες αέρα

Η σειρά προϊόντων της ελβετικής μάρκας BONECO αναπληρώθηκε με το νέο υγραντήρα υπερήχων BONECO U300 με τη μοναδική τεχνολογία της κάθετης πλήρωσης νερού

Δοκιμές υγραντήρα

Δοκιμή υγραντήρα: να υγραίνεται όχι μόνο το χειμώνα

Όταν άκουσα την ανάγκη να έχουμε έναν υγραντήρα αέρα σε κάθε σύγχρονο διαμέρισμα, σκέφτηκα ότι ασχολήθηκα με κρυφή διαφήμιση: «Και πάλι, οι κατασκευαστές θέλουν να αγοράσουμε τα αγαθά τους». Αλλά με τη λήψη μερικών υγραντήρες αέρα για τη δοκιμή, συνειδητοποίησα ότι έμενα ακόμα σε ένα μέρος κοντά στην έρημο της Σαχάρας. Σε κάθε περίπτωση, το επίπεδο υγρασίας.

Δοκιμή Humber Timberk THU UL 09 (W)

Σε αυτή τη συσκευή, μαζί με την υγρασία, τον αρωματισμό και τον ιονισμό του αέρα συμβαίνει. Ο σχεδιασμός του υγραντήρα είναι τέτοιος ώστε πρώτα το ρεύμα αέρα να εισέρχεται στην αρωματική κάψουλα, κατόπιν εισέρχεται στην υπερηχητική μεμβράνη. Ο ιονιστής που είναι εγκατεστημένος στη συσκευή παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Υπό την επίδραση του ανεμιστήρα, ο ατμός, μαζί με τον αρωματικό αέρα και τα ανιόντα, έρχονται και φεύγουν από το ακροφύσιο έξω στο δωμάτιο.

Δοκιμή υγραντήρα Steba LB 6

Στην πραγματικότητα, αυτός ο υγραντήρας έχει 2 τρόπους λειτουργίας: αυτόματο και χειροκίνητο. Στο αυτόματο επίπεδο, η στάθμη υγρασίας μπορεί να ρυθμιστεί από 30% έως 70% σε βήματα 5%. Όταν επιτευχθεί η επιθυμητή τιμή, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. Και στο εγχειρίδιο - μπορείτε να ρυθμίσετε μια σταθερή παροχή ατμού, ανεξάρτητα από την υγρασία στο δωμάτιο. Σε αυτή την περίπτωση, η ένταση της παροχής ατμού μπορεί να ελεγχθεί. Και στις δύο λειτουργίες υπάρχει η επιλογή ενός φυσιολογικού ή θερμού ατμού. Στην τελευταία περίπτωση, η θερμοκρασία εξόδου του είναι περίπου 40 ° C. Η συσκευή έχει τη λειτουργία της αυτόματης απενεργοποίησης: ο χρονοδιακόπτης μπορεί να ρυθμίσει το χρόνο από 1 έως 12 ώρες.

Δοκιμή υγραντήρα Stadler Φόρμα Poseidon: σύννεφα ατμού φέρνουν καλό καιρό στο σπίτι μέρα και νύχτα

Ένα καλό σύνολο τρόπων, κυριολεκτικά για όλες τις περιπτώσεις. Η αυτόματη λειτουργία και η νύχτα διατηρούν ένα επίπεδο υγρασίας 45%. Σε αυτόματη λειτουργία, ο ρυθμός τροφοδοσίας ατμού δεν είναι ρυθμιζόμενος. Κρίνοντας από το "σύννεφο", είναι μέγιστο. Στη λειτουργία Νύχτα, ο ρυθμός τροφοδοσίας ατμού είναι ελάχιστος και το φως από την οθόνη είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο. Υπάρχει επίσης ρύθμιση χειροκίνητης υγρασίας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί επίσης να επιλεγεί ο ρυθμός τροφοδοσίας ατμού. Όταν επιτευχθεί η καθορισμένη στάθμη υγρασίας, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα.

Δοκιμή υγραντήρα Κούκος Liiot LH 5311N

Δεν υπάρχουν ειδικά καθεστώτα για αυτόν τον υγραντήρα, αλλά υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για την κανονική λειτουργία. Όταν έχει ρυθμιστεί η υγρασία, ο υγραντήρας διατηρεί αυτόματα αυτό το επίπεδο. Η περιοχή κυμαίνεται από 40% έως 70% (σε t 18⁰-20⁰). Επιπλέον, η δύναμη τροφοδοσίας ατμού ρυθμίζεται - η έντασή της. Σε αυτόν τον υγραντήρα υπάρχει μια τέτοια ενδιαφέρουσα δυνατότητα όπως η παροχή ζεστού ατμού. Όταν επιλεγεί αυτή η λειτουργία, η αποδέσμευση θερμού ατμού αρχίζει μετά από 10 λεπτά. Σε αυτή την περίπτωση, το νερό στον υγραντήρα αποστειρώνεται στους 70 ° C. Η θερμοκρασία του εξαντλημένου ατμού είναι 40-45 ° C. Στο τέλος του νερού στη δεξαμενή, ο υγραντήρας σταματά να λειτουργεί.

Μελέτες υγραντήρα

Υγροποιητής: ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ

Τα συστήματα διάσπασης των παιδιών, οι υγραντήρες και οι καθαριστές αέρα διαφέρουν από τους αντίστοιχους "ενήλικες" τους, όχι μόνο με μια πιο φιλική εμφάνιση, αλλά και με κάπως διαφορετική λειτουργικότητα.

ΦΟΡΜΑ STADLER: Ο Anton φέρνει την ευτυχία

Σχετικά με τις ευτυχισμένες στιγμές θυμούνται καλύτερα τα αρώματα. Μυρίζει σαν μανταρίνια και βελόνες πεύκου - θυμάται αμέσως το νέο έτος με την αίσθηση του προσεχούς θαύματος, η μυρωδιά της θάλασσας φέρνει καλοκαιρινές διαθέσεις. Και ο καθένας έχει τις δικές του προσωπικές συνενώσεις με τις μυρωδιές, από τις οποίες οι πεταλούδες φτάνουν στο στομάχι. Αρκεί να νιώσετε το γνωστό άρωμα και οι μνήμες να ζωντανεύουν.

BONECO W200: ενυδατώνει και καθαρίζει

Το πλυντήριο αέρα BONECO W200 εκτελεί τρεις λειτουργίες ταυτόχρονα: ενυδατώνει, καθαρίζει και αρωματίζει τον αέρα, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον σε κάθε δωμάτιο.

ecoBIOCOMPLEX: Ας κάνουμε μόνο τη γιόγκα!

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γιόγκα «Rusklimat» εταιρεία παρουσίασε ένα ενδιαφέρον προϊόν που θα εκτιμήσουν όλα τα γιόγκα και γυμναστήριο λάτρεις, οι υποστηρικτές ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η μητέρα, που αναζητούν να αγοράσουν για τα παιδιά το καλύτερο από όλα - με λίγα λόγια, ό, τι ακολουθεί ενδιαφέροντα νέα προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας.

MEDISANA - Γερμανικό μυστικό φιλικών Ευρωπαίων

Στη Γερμανία, εντυπωσιακή περιποίηση και την καλή διάθεση των ανθρώπων - τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, ανεξάρτητα από την ηλικία, και στην πραγματικότητα οι Γερμανοί - ένα από τα πιο «σκληρά» τα έθνη. Φυσικά, κανείς δεν κάθεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στις αισθητικούς και θεραπευτές μασάζ, όπως υψηλή έλεγχος και η συντήρηση των τεχνολογιών υγείας και προσωπικής φροντίδας στη Γερμανία είναι πολύ προσιτό: εδώ είναι ότι η γενέτειρα των εμπορικών σημάτων - στη διατήρηση των εμπειρογνωμόνων της τεχνολογίας υγείας. Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα είναι το MEDISANA, το οποίο ειδικεύεται στην ιατρική τεχνολογία για οικιακή χρήση για 30 χρόνια.

Συμβουλές για τους υγραντήρες αέρα

Υγρή επιχείρηση με ελαφριά αναπνοή. Πώς να επιλέξετε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων;

Ένας υγραντήρας ή ένα φίλτρο αέρα; Πριν από την επιλογή, ας καταλάβουμε πώς αυτές οι συσκευές είναι διαρρυθμισμένες και για ποιο σκοπό προορίζονται. Οι λεγόμενες ροδέλες αέρα είναι συσκευές που συνδυάζουν έναν υγραντήρα και έναν απλό καθαριστή αέρα. Ο αέρας υγραίνεται από αυτή τη συσκευή, σύμφωνα με την αρχή της ψυχρής εξάτμισης - ενεργούν χωρίς φίλτρα ή φυσίγγια. Αρχή της έξυπνα απλή: μία δεξαμενή γεμάτη με νερό, το τύμπανο περιστρέφεται σύνθετη πλάκα η οποία ξηρό αέρας διοχετεύεται έξω από το δωμάτιο (αναγκάζεται από τον ανεμιστήρα), η πλάκα τύμπανο υπάρχει μια εξάτμιση φυσικού νερού. Νερό εξατμίζεται, και όλες οι ακαθαρσίες, παγιδεύονται με τη ροή αέρα μέσα στη δεξαμενή παραμένει στον πυθμένα του.

Συμβουλή: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να στεγνώσει

Η υγρασία είναι ένα χαρακτηριστικό που αντικατοπτρίζει την ποσότητα ατμού που υπάρχει στην ατμόσφαιρα σε μια δεδομένη στιγμή. Το ποσοστό της ποσότητας των υδρατμών που περιέχεται ανά μονάδα όγκου του αέρα στο μεγαλύτερο ποσό αυτό (κορεσμένου ατμού), το οποίο μπορεί να περιέχεται σε μια μονάδα όγκου του αέρα στην ίδια θερμοκρασία, ονομάζεται σχετική υγρασία. Οι πιο ευνοϊκές συνθήκες για ένα άτομο είναι οι συνθήκες με σχετική υγρασία 40-60%. Για τα θερμοκήπια ή τους χειμερινούς κήπους, οι συνθήκες είναι βέλτιστες 70-80%. Σε μεγάλες βιβλιοθήκες διατηρούνται συνθήκες 50-60% σχετικής υγρασίας.

Καθαριστικό αέρα KAP800N: η προστασία για την υγεία είναι πάντα σε επιφυλακή

Στο γραφείο μας, ένας νέος υπάλληλος, ο οποίος πήρε το πιο σημαντικό καθήκον, φροντίζει για την υγεία των "συναδέλφων του". Φίλτρο αέρα μας πήρε πριν από λίγο καιρό, λόγω της κίνησης σε ένα άλλο γραφείο, όπου το προσωπικό ήταν λίγο περισσότερο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο διορισμός του αέρα - είναι καθαρό αέρα στους εσωτερικούς χώρους από τα αιωρούμενα σωματίδια, οσμές, βακτηρίδια και ιούς, οι οποίες είναι πλέον «βόλτα» γύρω από την πόλη, η οποία ήταν πολύ σημαντική για εμάς στο τέλος του περασμένου έτους.

Η αντίδρασή μας στη γρίπη

Οι γιατροί λένε ότι ο κατάλληλα επιλεγμένος εξοπλισμός και η καλή φροντίδα για τις υπάρχουσες συσκευές βοηθούν στην πρόληψη πιθανής μόλυνσης από ιικές λοιμώξεις. Τι είδους τεχνική θα βοηθήσει να μην αρρωστήσει, αλλά το οποίο, αντίθετα, θα αυξήσει τις πιθανότητες να πιάσει τη λοίμωξη;

Υγραντήρας αέρα Brune Uni Vario (λευκό)

Υγραντήρας αέρα Brune Uni Vario (λευκό)

Συμπληρώματα: Μαλακό απορρόφηση των κραδασμών, κομψό, άνετο λίκνο, οικολογικό δέρμα, φουσκωτούς τροχούς, καλό εξοπλισμό (α κουνουπιέρα, αδιάβροχο, τσάντα, καλάθι αγορών).

Μειονεκτήματα: Ακριβά.

Σχόλιο: Για εμάς, φυσικά, η τιμή του καροτσιού είναι αξιοπρεπής, αλλά χάρη στα μπόνους αποδείχθηκε ότι σώσει λίγο, αλλά η μεταφορά κοστίζει τα χρήματά της. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό. Μου άρεσε ότι υπάρχουν πρόσθετοι απορροφητές κραδασμών, όχι μόνο στους τροχούς. Στο πίσω μέρος της βάσης, το διαμέρισμα εξαερισμού μπορεί να ανοίξει σε 2 θέσεις, το στρώμα μπορεί να αποσυνδεθεί, είναι δυνατόν να πλυθεί, η πλάτη στη βάση είναι ρυθμιζόμενη.

Συμπληρώματα: Μαλακό απορρόφηση των κραδασμών, κομψό, άνετο λίκνο, οικολογικό δέρμα, φουσκωτούς τροχούς, καλό εξοπλισμό (α κουνουπιέρα, αδιάβροχο, τσάντα, καλάθι αγορών).

Μειονεκτήματα: Ακριβά.

Σχόλιο: Για εμάς, φυσικά, η τιμή του καροτσιού είναι αξιοπρεπής, αλλά χάρη στα μπόνους αποδείχθηκε ότι σώσει λίγο, αλλά η μεταφορά κοστίζει τα χρήματά της. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό. Μου άρεσε ότι υπάρχουν πρόσθετοι απορροφητές κραδασμών, όχι μόνο στους τροχούς. Στο πίσω μέρος της βάσης, το διαμέρισμα εξαερισμού μπορεί να ανοίξει σε 2 θέσεις, το στρώμα μπορεί να αποσυνδεθεί, είναι δυνατόν να πλυθεί, η πλάτη στη βάση είναι ρυθμιζόμενη.

Κλιματικός εξοπλισμός Brune Uni Vario

Αρχικός παθητικός υγραντήρας αέρα από την εταιρεία Brune - ο κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών συστημάτων ελέγχου κλίματος. - Φυσική ενυδάτωση (χωρίς σταγονίδια.

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποίηση απαντήσεων

Καλούμε όλα τα καταστήματα ψηφιακού και φορητού εξοπλισμού να φιλοξενήσουν τους τιμοκαταλόγους μας.
Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα διαβάζοντας τους κανόνες συμμετοχής και συμπληρώνοντας τη φόρμα.

© 2004-2018 "ЦИФРОВИК", E-Mail: [email protected] Κατά τη χρήση των υλικών μιας ιστοσελίδας είναι υποχρεωτική η σύνδεση με το www.cifrovik.ru.

Ελ. FS77-24752 με ημερομηνία 19 Ιουνίου 2006. που εκδίδεται από την ομοσπονδιακή υπηρεσία εποπτείας της εφαρμογής της νομοθεσίας
στον τομέα των μαζικών επικοινωνιών και της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Αγοράστε bmx ποδηλάτων στο Velosite.com: κάντε παραγγελίες μέσα σε λίγα λεπτά.

Υγραντήρες του αέρα Brune,
Αφυγραντήρες Brune

Αρχεία προς λήψη:

Η εταιρεία "AIRKUL", ο επίσημος συνεργάτης και διανομέας της Brune στη Ρωσική Ομοσπονδία, παρουσιάζει την προσοχή σας υγραντήρες αέρα για σπίτια, μουσεία, βιβλιοθήκες, περίπτερα καπνού, θερμοκήπια.

Κλιματικός εξοπλισμός Η Brune παράγεται και πωλείται σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 80 χρόνια. Brune - είναι σταθερά υψηλής ποιότητας, πολυετή πείρα και γνώση στον τομέα της υγρασίας και της αφυγραντικότητας. Η κατάσταση της μάρκας και η ποιότητα του εξοπλισμού επιβεβαιώνεται από την επιτυχημένη λειτουργία σε πολλές χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Υγραντήρες αέρα, που παράγονται από την εταιρεία, συμβάλλοντας στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας σε μια σειρά από μουσεία και γκαλερί του κόσμου σημασία: το Μουσείο Ερμιτάζ στην Αγία Πετρούπολη, το Ιστορικό Μουσείο της Φρανκφούρτης (Γερμανία), η Ομοσπονδιακή Κρατικού Ιδρύματος «Κρατικό Ιστορικό Μουσείο» (Ρωσία), Manchester Art Gallery (UK) κ.λπ.. Η μακροχρόνια πρακτική της σύναψης συμβάσεων κρατικών συμβάσεων και την αξιοπιστία, αποδεικνύεται από δεκαετίες λειτουργίας του εξοπλισμού, οδήγησε μάρκα Brune στη Ρωσική αγορά στην κατηγορία των κοινών ουσιαστικά, αντικαθιστώντας στην ορολογία μουσείο έννοια της λέξης «ενυδατικό».

Υγραντήρες Brune κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, συμπεριλαμβανομένου του ρωσικού πιστοποιητικού ποιότητας. Ο εξοπλισμός λειτουργεί με βάση την αρχή της εξάτμισης εν ψυχρώ: ο αέρας κυκλοφορεί μέσα από ένα ειδικό φίλτρο, το οποίο είναι συνεχώς σε υγρή κατάσταση και καθαρίζει περαιτέρω τον αέρα με μικρά σωματίδια και σκόνη.

Παρουσιάζεται η γκάμα υγροποιητών τέσσερα βασικά μοντέλα:

 • υγραντήρα Brune Β 125
 • Brune Β 250
 • υγραντήρα αέρα Brune B 300
 • υγραντήρα Brune Β 500

Υγραντήρες αέρα Brune έχουν σχεδιαστεί για να λύσουν τα προβλήματα του ξηρού μικροκλίματος σε οποιοδήποτε δωμάτιο από 60 έως 1000 m 3: στο γραφείο, στο διαμέρισμα, στην εξοχή, στο μουσείο, στη βιβλιοθήκη, στο θερμοκήπιο κλπ. Ο εξοπλισμός δεν αφήνει αποθέσεις ασβέστου στα εσωτερικά αντικείμενα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθερή ή κινητή συσκευή (κυλίνδρους στο κιτ). Οι υγραντήρες BRUNE είναι αθόρυβοι, οικονομικοί, είναι έτοιμοι να λειτουργούν αμέσως μετά την τοποθέτησή τους στην πρίζα. Η συσκευή έχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό έλεγχο, παρακολουθεί συνεχώς το καθορισμένο επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Εάν είναι απαραίτητο, οι υγραντήρες BRUNE μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην παροχή νερού. Όλα τα μέρη είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

Οι υγραντές σχεδιαστεί για μια σπονδυλωτή τεχνολογία και αποτελούνται από τρία δομικά μέρη: άνω κάλυμμα, το μεσαίο τμήμα της ανάπτυξης του το σύνολο του εξοπλισμού, ένα κατώτερο τμήμα πλαισίου, το οποίο διευκολύνει σημαντικά τη συντήρηση και τη φροντίδα της συσκευής. Εξοπλισμός συσκευές υπεριώδη λαμπτήρα προωθεί επιπλέον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα: νερό στη δεξαμενή, ο αέρας εισαγωγής, ένα υλικό φίλτρου υποβάλλεται σε επεξεργασία με υπεριώδη ακτινοβολία φάσμα «C», η οποία έχει ένα εξαιρετικά βακτηριοκτόνο δράση και είναι απολύτως ασφαλής για την ανθρώπινη υγεία. Ο όγκος της δεξαμενής νερού, ανάλογα με το μοντέλο του εξοπλισμού, είναι 11-50 l. Ισχύς εξάτμισης στους 25 ° C και 20% σχετική υγρασία αέρα 0.95-2.5, l / h.

Αφυγραντήρες αέρα Brune έχουν σχεδιαστεί για την επίλυση του προβλήματος της υψηλής υγρασίας σε δωμάτια διαφόρων μεγεθών: μπάνια, υπόγεια, πλυντήρια, διαμερίσματα δίπλα στη θάλασσα κλπ. Για παράδειγμα, σε ιδιωτικές πισίνες, αφυγραντήρες Brune βοηθήσει να διατηρήσει ένα άνετο κλίμα και εμποδίζει το σχηματισμό μούχλας και κακοσμίας εξάπλωσης επιβλαβών βακτηρίων και μικροοργανισμών. Οι αφυγραντήρες είναι πλήρως έτοιμοι για λειτουργία, δεν απαιτούν εργασίες εγκατάστασης, έχουν χαμηλό επίπεδο θορύβου. Ο εξοπλισμός χαρακτηρίζεται από κινητικότητα (περιλαμβάνουν κυλίνδρους), χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, απλή λειτουργία. Χωρητικότητα στεγνώματος: 10,5-30 λίτρα / ημέρα στους 25 ° C και 80% RH, 80 L / ημέρα στους 30 ° C και 80% RH. Απόθεμα νερού: 5,5 -10 λίτρα, ανάλογα με το μοντέλο του εξοπλισμού.

Υγραντήρας Brune B 250

Λυπούμαστε, αυτό το στοιχείο είναι εκτός αποθέματος. Για να διευκρινίσετε τις πληροφορίες, καλέστε τους αριθμούς που αναφέρονται στην ενότητα Επαφές.

 • διαστάσεις 60x67x30 cm
 • η παραγωγικότητα ατμού 1,2 kg / h (στους 23 ° C και 45% σχετική υγρασία)
 • Παραγωγικότητα αέρα 300/500 m 3 / h
 • δεξαμενή νερού - 25 λίτρα
 • κατανάλωση ενέργειας - 50 W - βάρος (χωρίς νερό) - 20 kg
 • χρώμα - ανοικτό γκρι
 • θορύβου 34/40 dBa

Η τιμή ισχύει μόνο κατά την παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα cool-centre.ru

Ιστοσελίδα προώθησης για προϊόντα της Brune

νέα περίοδο εξοπλισμό εγγύησης είναι 6 έως 24 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης ισχύει μόνο για τα προϊόντα που παραδίδονται από τον Προμηθευτή, και υπάρχει μόνο για τον πελάτη. Ο εξοπλισμός της εγγύησης, εκτός από διάφορες θέσεις, υπάρχει υπόκειται μόνο σε γραπτή ειδοποίηση για την έναρξη του προμηθευτή του εξοπλισμού για χρήση με την εφαρμογή τεχνικών πιστοποιητικό με τη μορφή του Προμηθευτή σχετικά με τις παραμέτρους του εξοπλισμού σε σταθερή κατάσταση. Με τον κατάλογο του εξοπλισμού που δεν απαιτεί την παροχή τεχνικής πράξης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον Προμηθευτή. Η εξαίρεση από τους γενικούς κανόνες είναι η μείωση ή η επέκταση των όρων της εγγύησης, οι οποίοι προσδιορίζονται ειδικά σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

Το δικαίωμα σε υπηρεσία εγγύησης καθίσταται άκυρο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Εγκατάσταση και σύνδεση του εξοπλισμού που παράγεται από τον οργανισμό ή από πρόσωπο που δεν έχει άδεια για την εκτέλεση των σχετικών εργασιών ή όχι, σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης, διάγραμμα, οι συστάσεις μας, κ.λπ.
 2. Το πεδίο εφαρμογής της προσφοράς άλλαξε ή τμήματα ξένης προέλευσης ενσωματώθηκαν στον εξοπλισμό χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας.
 3. Ο εξοπλισμός λειτουργεί σε θερμοκρασίες ή πιέσεις που δεν συνιστώνται για αυτό τον τύπο εξοπλισμού, έλαια, ψυκτικά μέσα, ψυκτικά μέσα και άλλες ουσίες που δεν συνιστώνται από τον κατασκευαστή
 4. Τα χαρακτηριστικά της τροφοδοσίας δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κατασκευαστή, καθώς και στην απουσία ή λανθασμένη σύνδεση του εξοπλισμού ηλεκτρικής προστασίας.
 5. Εάν υπάρχει ανεπαρκής αερισμός του χώρου στον οποίο είναι εγκατεστημένος ο εξοπλισμός, καθώς και με ανεπαρκώς καθαρισμένο σύστημα, με ανώμαλες δονήσεις.
 6. Σε περίπτωση ζημιάς που προκλήθηκε από σφάλματα κατά τη λειτουργία, ακατάλληλη συντήρηση ή αποθήκευση, αμέλεια, τεχνικό αναλφαβητισμό του προσωπικού.
 7. Σε περίπτωση επισκευής, αντικατάστασης ή παράδοσης νέων εξαρτημάτων, η περίοδος εγγύησης για τον εξοπλισμό δεν διακόπτεται και δεν σταματά. Η περίοδος εγγύησης για τα νεοσυσταθέντα εξαρτήματα θεωρείται από τη στιγμή της εγκατάστασης και είναι 12 μήνες.
 8. Σε περίπτωση ανίχνευσης ελαττώματος στον εξοπλισμό, ο Πελάτης ενημερώνει εγγράφως τον Προμηθευτή. Οι εργασίες που προκύπτουν από τις υποχρεώσεις εγγύησης εκτελούνται από τον προμηθευτή αφού ο Πελάτης του παραδώσει τον εξοπλισμό για επισκευή ή αντικατάσταση. Το κόστος μεταφοράς, αποσυναρμολόγησης και εγκατάστασης εξοπλισμού που υπόκειται σε επισκευή εγγύησης βαρύνει τον Πελάτη.
 9. Ο προμηθευτής δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ζητήσει αποζημίωση για άμεση ή έμμεση ζημιά, η οποία θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα ατυχήματος του παρεχόμενου εξοπλισμού.