Εάν οι τοίχοι γίνονται μαύροι και υγροί

Πρώτα απ 'όλα, να βρει ένα μαύρο τοίχο με ταπετσαρία γνωρίζουν gribok.Kak είναι γνωστό για τη μόνωση των τοίχων θα πρέπει να είναι έξω από το σπίτι (για το σημείο δρόσου ακούσει;). Αλλά φανταστείτε την κατάσταση, ο οικοδεσπότης γίνεται προβληματική διαμέρισμα δικαιώματος βιομηχανικής ορειβάτης, αγοράζει υλικά για τη μόνωση, που κρέμεται από σχοινιά και έχει μόνωση αρθρώσεις kvartiry.Absurdnaya σας κατάσταση! και έτσι θα ασχοληθούμε με τη στεγανοποίηση στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Με το σπίτι πάνελ επιχειρήσεων είναι περισσότερο ή λιγότερο απλές: το καλοκαίρι, όταν όλα είναι ξηρό, αφαιρέστε την ταπετσαρία και τοίχου μεταχειρίζεται βαθιά διεισδυτική αντιμυκητιακό υγρό, στη συνέχεια, τη θεραπεία των αρθρώσεων πλάκες κατασκευή σφραγιστικό ή συναρμολόγησης αφρού, και στη συνέχεια να ασταρωθεί, και στη συνέχεια να κάνουν ένα τελικό φινίρισμα.

Ένας άλλος τρόπος - για να κάνουν την εργασία μόνωσης που steny.No μόνο αν στεγανοποίηση δαπέδων και τοίχων σε poryadke.Stenu πρέπει να αυξηθεί, καθώς iznutri.Prezhde όλα επιτοίχια κλουβί από ξύλινα δοκάρια ή μεταλλικά προφίλ που συνδέονται με τα φύλλα κλουβί ή κόντρα πλακέ ή γυψοσανίδας. Ο χώρος μεταξύ του τοίχου και η απέναντι επιφάνεια της διογκωμένης αργίλου επίχωσης μονωμένοι ή την εγκατάσταση ειδικών θερμικής προστασίας ψάθες.

Γιατί οι γωνίες του σπιτιού γίνονται μαύρες λόγω του τι και τι πρέπει να γίνει;

Γιατί οι γωνίες του σπιτιού γίνονται μαύρες λόγω του τι και τι πρέπει να γίνει;

ΜΑΥΡΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΜΙΑ ΧΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. Στα παλιά τα χρόνια της επεξεργασίας Ρ-ROM μπορεί να κατεργάζεται KUPOROSA.SEYCHAS ΧΑΛΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ SITE υδρύαλος (αρκετές λέξεις)

Οι γωνίες γίνονται μαύρες με υγρασία (σχηματίζεται ένας μύκητας). Η υγρασία σχηματίζεται λόγω:

1) αδύναμη κυκλοφορία αέρα σε αυτό το μέρος. Συνήθως σε μέρη γεμάτα με αντικείμενα (ντουλάπια, πεζοδρόμια, καναπέδες). Σε αυτή την περίπτωση, απελευθερώστε τις γωνίες των αντικειμένων, πλύνετε τον μύκητα με θειικό χαλκό (η πιο αποτελεσματική μέθοδος, επαληθεύεται!) Και κόλλα, με νέα ταπετσαρία. Για να αποφύγετε την αναμόρφωση του μαύρου (αν δεν υπάρχει τρόπος να αφήσετε τη γωνία ανοιχτή), μπορείτε να δοκιμάσετε να κολλήσετε τους τοίχους με Thermo-Tap (μετά την αφαίρεση του μαύρου και την ξήρανση των τοίχων). Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα).

2) κατάψυξη των τοιχωμάτων από το εξωτερικό (σημείο δρόσου που σχηματίζεται (συμπύκνωση)). Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μονώσει τους τοίχους / και έξω από το κτίριο. Δεν το συμβουλεύει, στην περίπτωση αυτή, να μονώσει αφρό ή κόλλα μόνωση Termotap (Thermo-Tap - μόνωση ταπετσαρία πολυστυρολίου) από το εσωτερικό, ως η πιθανότητα του σχηματισμού του σημείου δρόσου στους τοίχους, για μόνωση (καλούπι μόνο κρυφά και μπορεί να εκδηλωθεί σε λίγα χρόνια έχουν δει τα δύο. μύκητα φάει 14 εκατοστών, που μεταφέρουν μέσα από τον τοίχο!). Αν δεν υπάρχει τρόπος είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Thermo-Tap, ο κολλημένα χωρίς κενά για UHP μειώνοντας έτσι την πιθανότητα σχηματισμού μούχλας, αλλά αυτό το είδος της κατάψυξης είναι vryatli σώσει (πάχος μόλις 6 χιλιοστά! Ακόμη και 1 εκατοστό λίγο!). Κολλήστε μόνο σε ξηρούς τοίχους.

3) Η υγρασία προέρχεται από το υπόγειο. Εάν το υπόγειο ακατέργαστο (ιδιαίτερα συχνά αμβλύνουν διαμερίσματα υπό την οποία υπάρχει μια ανακούφιση περιοχή βαλβίδα θέρμανσης Όταν αποστραγγίζεται το νερό με θέρμανση -.. Syreet Υπόγειο και υγρασία στους τοίχους γίνεται επίπεδη κορυφή) Απαραίτητα οροφής υπογείου (σε μέρη όπου το σχηματισμένο καλούπι σε μια επίπεδη), και σε ορισμένες περιπτώσεις και μέρος του τοιχώματος (τουλάχιστον 1 μέτρο από την κορυφή, αν syreyut τοίχωμα), επικολληθεί εξηλασμένη πολυστερίνη (εξωθείται αναγκαστικά - να μην απορροφά υγρασία)?

4) Η υγρασία προέρχεται από το υπόγειο (συχνή εμφάνιση σε ιδιωτικές κατοικίες). Σε αυτή την περίπτωση, είναι αναγκαίο να ανασκάψει θεμέλια έξω και μονώνουν τον αφρό (κατά προτίμηση εξώθησης αφρού πολυστυρενίου), κατά προτίμηση καλύπτοντας με το στρώμα στεγανοποίησης και του ενισχυμένου πλέγματος επίδεσμο.

Μαύρες γωνιές λόγω υγρασίας! Στη συνέχεια στη γωνία υπάρχει κάπου πρόσβαση στην υγρασία. η λύση είναι μόνο η μόνωση ή η επένδυση. υπάρχουν περιπτώσεις που βάζουν σπίτια και συναντήθηκαν με δυο πυρίμαχα τούβλα (που περιέχουν αλάτι)! ένα τέτοιο τείχος θα πεθάνει πάντα και θα εμφανιστεί μαύρο μούχλα. Επικίνδυνο για την υγεία εάν οι τοίχοι ή οι γωνίες δεν είναι μαύρες, αλλά με διαφορετικό χρώμα.. γνωστές περιπτώσεις με μοιραία έκβαση! Με το μύκητα γενικά, τα ανέκδοτα είναι κακά. μούχλα αγαπά - μόνο τυρί! και στη συνέχεια αγαπά, έτσι, προσεκτικά, υπό τον σαφή έλεγχο των ειδικών

Στο σπίτι μαύρες γωνίες λόγω της υγρασίας. Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τις γωνίες, μπορείτε να γυαλόχαρτο. Αντιμετωπίστε με μια θεραπεία που ονομάζεται "αντι-μούχλα", κατά προτίμηση μερικές φορές. Προκαλέστε να στεγνώσει, και στη συνέχεια επικολλήστε ειδικές ταπετσαρίες που πωλούνται στα καταστήματα των οικοδομικών υλικών: μόνωση για τοίχους. Αυτές οι ταπετσαρίες χρησιμεύουν επίσης ως μέσο απορρόφησης θορύβου.

Μαύρες γωνίες λόγω της συμπύκνωσης στο εσωτερικό, διότι αν ο δρόμος 20 βαθμούς μέσα σε 18 μοίρες ακόμη λιγότερο θα γίνει μαύρο. Και αν το πλήθος είναι στο δρόμο 20 βαθμούς, και μέσα 20,21,27 ή περισσότερους βαθμούς δεν θα γίνει μαύρο. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο εάν το εσωτερικό του φούρνου δεν λειτουργεί, τότε όλο το γυαλί ατμού θα είναι στο νερό, επειδή είναι κρύο σε λάθος θερμοκρασία, όταν ανάβει, το φούρνο στεγνώνει γρήγορα. Εδώ, επίσης, δεν πιστεύουν το διαμέρισμα, βάλτε τα χέρια σας στον τοίχο όπου έγινε μαύρο και βλέπετε, σε τέτοια σημεία που χρειάζεστε θερμομόνωση ή να κρατήσει το διαμέρισμα πιο ζεστό από ό, τι στο δρόμο. Γι 'αυτό το σύστημα θέρμανσης είναι απαραίτητο για τα διαμερίσματα έτσι ώστε να μην είναι κρύο.

Μαυρίσει τη γωνία, πώς να το αντιμετωπίσετε

Το δωμάτιο είναι 2,7 * 5 μαυρισμένα γωνία (Νομίζω καλύφθηκε από μύκητα).Komnata γωνία dome.Pereproboval σε όλα τα είδη των εργαλείων και metodov.Vo ενισχύθηκαν πρώτα-U-σχήματος τμήμα πηνίου θέρμανσης του ψυχρού τοιχώματος του άλλου θέρμανσης riser εγκατασταθεί U-σχήματος εγγραφή 4.5 m (ως εκ τούτου έπρεπε να αυξηθεί το μπαλκόνι).Zachistil τοιχώματος αναπάντητες βερνίκι, κόλλα ξεκίνησε oboi.Sam επάνω γωνία και στην περιοχή της ταπετσαρίας 2-2,5 m sohli περίπου 5 ημέρες, στο βαθμό που οι μαυρισμένα oboi.Prishlos δάκρυ πάλι zachistit.Proshelsya κόλλα COP, τότε στόκος, εξομαλύνεται εξελίξει kleit.S otryu ρωγμή πήγε, άγγιξε το δάχτυλό του προς τα κάτω τον αέρα, έτσι ώστε να καθαρίσει otoshlo.Opyat σε αυτά τα μέρη όπου ραγισμένο και otoshlo.Teper παλτό με τρεις betonkontaktom, shpaklyuyu.I κορυφή και πάλι. rezultat.Menshe και πάλι αρνητική, αλλά ρωγμές και πάλι otsloenie.Ya κατανοήσουν ότι η απλούστερη λύση είναι να κλείσει το γύψο στο στρώμα, αλλά όλα τα πιο έντονη τα μητρώα, αλλά κλέβει από το πλάτος και έτσι είναι τώρα 2,7 και αργά-m.Da τεντωμένο οροφές, είναι laminat.Mozhet που είχαν παρόμοιες καταστάσεις από τις οποίες θα αναδειχθεί νικητής, συμβουλές μετοχή, κοινό μυστικό

[QUOTE = montajnik] Ίσως κάποιος να έχει παρόμοιες καταστάσεις, από τους οποίους βγήκατε ως νικητές, μοιραστείτε τη συμβουλή σας - ανοίξτε το μυστικό
Επίσης, είχα μια τέτοια κατάσταση στο προηγούμενο διαμέρισμα, που μόλις έκανε, και θειικό χαλκό, και αλείψει με λάδι λιναρόσπορου δεν βοήθησε ή τίποτα και μόνο μετά ράμματα έχουν αγγίξει έξω από το σπίτι και το izshez επενδύσεις γυψοσανίδες μύκητα

Γιατί οι γωνίες μεγαλώνουν στο σπίτι;

Το πρόβλημα της υγρασίας των γωνιών και των τοίχων συχνά ενθουσιάζει τόσο τους ενοικιαστές πολυώροφων κτιρίων όσο και τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών. Λόγω του ότι η γωνία του δωματίου είναι υγρή, οι τοίχοι αρχίζουν να σκουώνονται, η ταπετσαρία ξεφλουδίζεται, η μούχλα εμφανίζεται, ο αέρας του δωματίου γίνεται βαρύς. Επιπλέον, κατά την κρύα εποχή η θερμοκρασία στα δωμάτια μειώνεται, τα παράθυρα για τον αερισμό του δωματίου ανοίγουν λιγότερο συχνά, υπάρχουν πολλές βροχοπτώσεις, και οι ίδιοι οι τοίχοι δεν αποστραγγίζονται από τις ακτίνες του ήλιου.

Πρώτες γωνίες και τοίχοι - αυτό είναι ένα μάλλον σοβαρό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να εξαλειφθεί αμέσως. Η υγρασία στο δωμάτιο μπορεί να προκαλέσει διάφορες ασθένειες, καθώς και να γίνει ένας τόπος για τη συλλογή μυκήτων και ακάρεων.

Επομένως, το ερώτημα γιατί οι γωνίες ωριμάζουν στο σπίτι ενθουσιάζουν πολλούς.

Αιτίες υγρασίας

Οι πηγές της υγρασίας στις γωνίες των δωματίων υπάρχουν προφανείς και κρυφές. Μερικοί είναι εύκολο να βρεθούν, άλλοι πρέπει να αναζητηθούν. Ωστόσο, όλοι οι λόγοι για τους οποίους syreyut συνεχώς γωνίες στο σπίτι, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες - εσωτερική (ανεπαρκή εξαερισμό, ανεπαρκή θερμαινόμενος) και εξωτερικής (υψηλή θερμική αγωγιμότητα του τοιχώματος, η διείσδυση του νερού από το εξωτερικό, κλπ).

Κόκκινη και μαυρισμένη γωνία

Συχνά στις γωνίες του δωματίου υπάρχει υγρασία σε τέτοιες περιπτώσεις:

 • υπάρχει μια "διαρροή" του τοίχου (το νερό μπορεί να περάσει από ρωγμές στον τοίχο από τη σοφίτα, σωλήνες αποστράγγισης ή επικαλύψεις γείσο)?
 • το τοίχωμα παγώνει (οι γωνίες "κλαίνε" από το γεγονός ότι σχηματίστηκε μια "κρύα" γέφυρα λόγω της αυξημένης θερμικής αγωγιμότητας των τοίχων).
 • η θέρμανση στο δωμάτιο είναι ανεπαρκής.
 • δεν υπάρχει εξαερισμός ή είναι αναποτελεσματική.
 • Στους τοίχους σχηματίστηκε ένας μύκητας.
 • ελαφρώς αδιάβροχο θεμέλιο του σπιτιού.
 • το σπίτι έχει πολλά πλύση και ξήρανση?
 • στην κουζίνα και στο μπάνιο δεν υπάρχουν αποσπάσματα.
 • σχημάτισε κενό στις ραφές, χωρίς να γεμίσει με διάλυμα.
 • τα εξωτερικά τοιχώματα είναι πολύ λεπτά.
 • σχηματισμένα κενά στις πλάκες.
 • υπάρχει ψύξη μέσω μεταλλικών ράβδων ή δομών από οπλισμένο σκυρόδεμα.
 • στο υπόγειο υπάρχει πάρα πολύ νερό και υγρασία.
 • άσχημα ενσωματωμένο στους τοίχους μπαλκόνι τοίχου?
 • υπάρχει συμπύκνωση στους σωλήνες εξαερισμού λόγω ακατάλληλου φράγματος υδρατμών.

Εξαλείψτε την υγρασία στις γωνίες

Οι προσεγμένοι ιδιοκτήτες πάντα με την πάροδο του χρόνου θα παρατηρήσουν τις υγρές γωνίες και θα καθορίσουν τον λόγο εμφάνισης ενός πτυέλου.

Αφού ανακαλύψετε τον ένοχο του προβλήματος, μπορείτε να το διορθώσετε:

 • Κατά το πάγωμα του τοίχου, πρέπει να ληφθούν μέτρα για την απομόνωσή του. Η πιο αποτελεσματική είναι η μόνωση των τοίχων από το εξωτερικό. Δεν θα μειώσει μόνο την υγρασία, αλλά θα μειώσει επίσης την απώλεια θερμότητας. Κάνετε αυτό είτε με ορυκτό μαλλί είτε με αφρό. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων σε πολυώροφα κτίρια όπως μόνωση - είναι αρκετά ενοχλητικό. Αν υπάρχουν προβλήματα με την εξωτερική μόνωση, μπορείτε να μονώσετε τον τοίχο μέσα στο δωμάτιο.

Κατά την εφαρμογή της μόνωσης από το εσωτερικό, είναι απαραίτητο να γίνουν θερμικοί υπολογισμοί για να αποφευχθεί η συμπύκνωση και η υγρασία του μονωτικού υλικού, με αποτέλεσμα να χάνονται οι ιδιότητες μόνωσης.

 • Προκειμένου να γίνουν οι σωστοί υπολογισμοί, λαμβάνεται η υγρασία στο δωμάτιο, το κλίμα, ο βαθμός θερμικής αγωγιμότητας του τοίχου κλπ. Έτσι, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι συμβουλές των ειδικών είναι απλά απαραίτητες.
 • Με ένα αναποτελεσματικό σύστημα θέρμανσης, πρέπει να χρησιμοποιηθούν πρόσθετες πηγές θερμικής ενέργειας. Μπορεί να είναι ένα ηλεκτρικό τζάκι, μια σταθερή μπαταρία, ένα ψυγείο ή άλλα εναλλακτικά θερμαντικά σώματα, τα οποία συνιστώνται να τοποθετηθούν σε χώρους όπου η περισσότερη υγρασία.
 • Όταν συμβαίνει συμπύκνωση λόγω της υπερβολικής στεγανότητας του χώρου μετά την εγκατάσταση πλαστικών παραθύρων, το δωμάτιο θα πρέπει να αερίζεται συχνότερα.
 • Σε περίπτωση ανεπαρκούς πάχους τοιχώματος, συνιστάται, αν είναι δυνατόν, η επικάλυψη του κτιρίου από έξω με πρόσθετη σφαίρα από τούβλα ή η εφαρμογή ενός θερμαντήρα κάτω από το γύψο. Από το εσωτερικό, είναι δυνατή η μόνωση των τοίχων με μια πλάκα θερμότητας (αφρώδες πλαστικό, ορυκτοβάμβακα), που τοποθετείται στο πλαίσιο με απόσταση 5 cm για να καλύψει το claydite μαζί του. Αυτό το δομικό υλικό απορροφά την υγρασία από τον υγρό τοίχο και εμποδίζει την εξάπλωση του καλουπιού.
 • Βελτιώστε τον εξαερισμό εγκαθιστώντας επιπλέον κουκούλες και ακόμα και στο κάτω μέρος της πόρτας στην είσοδο ενός ξεχωριστού δωματίου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υποδοχή για ρύθμιση του αέρα. Βελτιώστε τον εξαερισμό θα πρέπει επίσης να είναι στο μπάνιο και την κουζίνα, τα οποία είναι συχνά πηγές της υγρασίας.
 • Παρουσία ενός υπογείου κάτω από το περίβλημα, η υγρασία μπορεί να διεισδύσει μέσα από τις μικροκονίδες στο πάτωμα, με αποτέλεσμα οι τοίχοι να είναι υγροί. Για την εξάλειψη αυτού του προβλήματος, το δάπεδο αντιμετωπίζεται με αντιμυκητιακό παράγοντα, απλώνεται επάνω του με βάση ανθεκτική στην υγρασία και όλες οι ρωγμές σφραγίζονται με στεγανωτικό.
 • Εάν ο λόγος ήταν οι υγροί γωνίες εμφανίστηκαν στο τοίχωμα ενός μυκήτων και μούχλας σε γύψο, όλες οι προσβεβλημένες περιοχές σε επεξεργασία με αντιμυκητιακό διαλύματα, γύψο, εάν είναι απαραίτητο, εκ νέου της ποιότητας μίγμα, και μόνο τότε κολλήσετε την νέα ταπετσαρία.
 • Όταν τα μπαλκόνια δεν είναι καλά εγκατεστημένα, η υγρασία εισχωρεί στις ραφές, έτσι ώστε οι αρμοί μεταξύ της πλάκας και του τοίχου να σφραγίζονται έτσι ώστε να μην υπάρχουν διαρροές που να οδηγούν στην εμφάνιση ακατέργαστων κηλίδων.
 • Κατά τη ραφή των ραφών σε εξωτερικούς τοίχους, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε οι κλειστές και ανοιχτές αρθρώσεις να παρέχουν προστασία αέρα, ενώ οι τελευταίες, επιπλέον, προστατεύονται καλά από την υγρασία.

Η γωνία ωριμάζει στους επάνω ορόφους του κτιρίου

Σε ιδιωτικά σπίτια ή στους ανώτερους ορόφους, τα τοιχώματα συχνά αποσβέννονται πίσω από τη σοφίτα.

Αυτό συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις:

 • οι γωνίες γκρίζανται λόγω παραβιάσεων στη σοφίτα της σοφίτας, η υγρασία και οι μαύρες κηλίδες εμφανίζονται περισσότερο σε μέρη όπου η υπερκάλυψη της σοφίτας είναι δίπλα στους εξωτερικούς τοίχους.
 • ο χώρος της σοφίτας είναι ανεπαρκώς αεριζόμενος (υπάρχουν λίγα ανοίγματα εξαερισμού, δεν υπάρχει εξαερισμός), με καλό αερισμό εξαερισμού στη σοφίτα, η ίδια θερμοκρασία διατηρείται σε όλη την επιφάνεια της οροφής κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής-χειμερινής περιόδου.
Υγρασία στις γωνίες στον τελευταίο όροφο

Αποφύγετε την εμφάνιση της υγρασίας

Για να μειωθεί η υγρασία στο ελάχιστο και να αποφευχθεί η εμφάνισή της στο μέλλον, θα επιτρέψει τη συμμόρφωση με ορισμένους κανόνες.

 • Τα λευκά είδη πρέπει να στεγνώνονται έξω από τα σαλόνια ή με τον απορροφητήρα για τον εξαερισμό.
 • Όταν μαγειρεύετε τα πιάτα, τα τηγάνια και τα τηγάνια πρέπει να κλείνονται με καπάκια για να αποφεύγεται ο ατμός.
 • Στο μπάνιο, όπου υπάρχει η υψηλότερη συγκέντρωση υγρασίας, καθώς και στην κουζίνα, θα πρέπει να καθαρίζετε τακτικά τις κουκούλες και τις οπές εξαερισμού από υπερβολικό φράξιμο και ακόμη και αυτά τα δωμάτια πρέπει να αερίζονται καθημερινά.
 • Σε μια ιδιωτική κατοικία μπορείτε να απομονώσετε μια σοφίτα και επίσης να καλύψετε τους τοίχους με ένα υλικό στεγανοποίησης, κατά προτίμηση με πόρους.
 • Όλες οι εύφλεκτες ουσίες που σχηματίζουν πολλή υγρασία, ιδίως παραφίνη, σπάνια χρησιμοποιούνται σε δωμάτια.
 • Όλα τα δωμάτια στο σπίτι κάθε μέρα στον αέρα.
 • Τα σφάλματα στο σύστημα θέρμανσης πρέπει να διορθωθούν εγκαίρως.
 • Για να μειώσετε την υγρασία, χρησιμοποιήστε έναν αφυγραντήρα αέρα. Αυτή η οικιακή συσκευή μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγρασίας και η συμπαγέτητά της θα επιτρέψει τη μεταφορά του αφυγραντήρα από το δωμάτιο στο δωμάτιο.

Μείωση της υγρασίας

Εάν οι τοίχοι συχνά υγρά σε εσωτερικούς χώρους με αυξημένη υγρασία (μπάνιο, μπάνιο), τότε είναι πολύ πιθανό στο σύστημα εξαερισμού. Επομένως, πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να ελέγξετε τα ανοίγματα εξαερισμού για την παρουσία περιττών αντικειμένων, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την κυκλοφορία του αέρα.

Πόσο καπνώνουν τα κανάλια εξαερισμού είναι εύκολο να τα ελέγξετε: φέρουμε ένα καυτό κερί στην καμινάδα και βλέπουμε πώς αντιδρά η φλόγα: αν φτάσει στη σχάρα, τότε τα κανάλια δεν μπλοκάρονται και υπάρχει έλξη. Όταν δεν υπάρχει αντίδραση φλόγας στον εξαερισμό, πρέπει να εγκατασταθούν πρόσθετες διατάξεις προκειμένου να ρυθμιστεί η κυκλοφορία του αέρα.

Όταν οι τρύπες δεν είναι φραγμένες και η ώθηση είναι ακόμα αδύναμη, τότε στο κάτω μέρος της πόρτας μπορείτε να φτιάξετε επιπλέον σχισμές για την εισαγωγή αέρα. Εάν αυτό δεν βοηθούσε, ένα αναγκαστικό βύθισμα είναι τοποθετημένο στον αεραγωγό. Τέτοιες οπαδούς περιλαμβάνονται μόνο αν δεν υπάρχουν άτομα στο δωμάτιο, καθώς μπορούν να βλάψουν σε μεγάλο βαθμό την υγεία.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν στο μπάνιο να εγκαταστήσουν ανεμιστήρες με ενσωματωμένο ρυθμιστή υγρασίας. Όταν η υγρασία ανεβαίνει, ο ανεμιστήρας ξεκινά αυτόματα, εξαλείφοντας τον υπερβολικά υγρό αέρα.

Μερικές αποχρώσεις της στεγανοποίησης των αρθρώσεων

Αν υπάρχει παραβίαση των σφραγίδων και όταν εμφανίζονται ρωγμές στους τοίχους, οι γωνίες στο δωμάτιο αρχίζουν να πεθαίνουν. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μόνο μία διέξοδος: η στεγανοποίηση των αρμών μεταξύ των πλαισίων πρέπει να επισκευαστεί και οι μικροκονίδες στους τοίχους πρέπει να κλείσουν.

Μετά από μια σφραγίδα ποιότητας, οι τοίχοι δεν πρέπει να πάρουν υγρασία. Μπορούν να πεθάνουν και να διαρρεύσουν μόνο αν η τεχνολογία στεγανοποίησης ραφών έχει σπάσει.

Τα κύρια λάθη είναι η εφαρμογή στεγανωτικού χωρίς προηγούμενη επισκευή ή η χρήση ερμητικής ουσίας χαμηλής ποιότητας.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη: εάν οι αρμοί στεγανοποιούνται σε ένα διαμέρισμα και όχι σε ολόκληρο το σπίτι, το πρόβλημα της υγρασίας δεν θα εξαφανιστεί. Η υγρασία θα διεισδύσει στις κακώς σφραγισμένες ραφές στο διαμέρισμα στο πάτωμα πάνω ή στο τεχνικό πάτωμα, οπότε, αν και πιο αργά, θα βρεθεί στο σωστό δωμάτιο.

Στεγάνωση του θεμελίου

Συμβαίνει ότι η υγρασία στο σπίτι οφείλεται στο γεγονός ότι το ίδρυμα δεν είναι καλά μονωμένο. Εάν η στεγανοποίησή του είναι ανεπαρκής, τα υπόγεια ύδατα μπορούν να διεισδύσουν στους τοίχους όταν ανεβαίνουν πάνω από 1,5 m. Στη συνέχεια θα βρέξουν, κάτω από το baseboard και στις γωνίες θα υπάρξει μούχλα, ο σοβάς θα αρχίσει να καταρρέει και η ταπετσαρία θα χαλάσει. Ωστόσο, αν μια οριζόντια στεγάνωση της θεμελίωσης γίνεται σωστά, μπορεί να αποτρέψει τη διείσδυση των υπόγειων υδάτων.

Γιατί είναι το υγρό υπόβαθρο;

Συμπύκνωση μετά την εγκατάσταση νέων παραθύρων

Συμβαίνει ότι οι εστίες υγρασίας στις γωνίες του διαμερίσματος εμφανίζονται μετά την αντικατάσταση των συνηθισμένων παραθύρων με πλαστικά. Τα εγκατεστημένα παράθυρα είναι πολύ σφιχτά, κλείνουν καλά τα ανοίγματα, με αποτέλεσμα τον χειρότερο αερισμό του δωματίου. Αποφύγετε την υγρασία των τοίχων σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε εάν ξέρετε τι να κάνετε.

Για να ανταλλάξετε αέρα στο δωμάτιο είναι αρκετά αρκετό αερισμό. Ωστόσο, αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να βελτιώσετε τον εξαερισμό τοποθετώντας έναν πρόσθετο ανεμιστήρα στην εισαγωγή αέρα. Στη συνέχεια, η υγρασία στο δωμάτιο θα πέσει και δεν θα υπάρξει συμπύκνωση υγρασίας στους κρύους τοίχους, ιδιαίτερα στις γωνίες όπου μειώνεται η ανταλλαγή αέρα.

Το πρόβλημα των πρώτων γωνιών αρχίζει συχνά να ανησυχεί την κρύα εποχή. Πολλοί στην αρχή δεν παρατηρούν καν τα υγρά τοιχώματα, ωστόσο, όταν η υγρασία γυρίζει σε καλούπι, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σοβαρά το πρόβλημα. Από τη συνεχή υγρασία του δωματίου πολλαπλασιάζονται οι μύκητες, τα ακάρεα και οι σαρανταποδαρούσες και οι κάτοικοι μπορούν να εκδηλώσουν διάφορες ασθένειες, να εμφανίσουν δύσπνοια, βήχα, καθώς και αλλεργικές αντιδράσεις.

Βίντεο: πώς να απαλλαγείτε από την υγρασία σε σπίτι ή διαμέρισμα

Ο αγώνας με την υπερβολική υγρασία στις κατοικίες πρέπει να ξεκινήσει αμέσως. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά επίπονη, μερικές φορές απαιτεί χρήματα. Ωστόσο, με τον ακριβή ορισμό της αιτίας της αυξανόμενης υγρασίας και τη σωστή επιλογή αποτελεσματικών τρόπων καταπολέμησης της υγρασίας, οι υγρές γωνίες μπορούν να ξεχαστούν για πάντα. Και εάν είναι απαραίτητο, μια νέα ανακαίνιση στο διαμέρισμα θα αναζωογονήσει τους τοίχους και θα κάνει όλους ευτυχείς.

Γιατί οι γωνίες του σπιτιού γίνονται μαύρες λόγω του τι και τι πρέπει να γίνει;

Οι γωνίες γίνονται μαύρες με υγρασία (σχηματίζεται ένας μύκητας). Η υγρασία σχηματίζεται λόγω:

1) αδύναμη κυκλοφορία αέρα σε αυτό το μέρος. Συνήθως σε μέρη γεμάτα με αντικείμενα (ντουλάπια, πεζοδρόμια, καναπέδες). Σε αυτή την περίπτωση, απελευθερώστε τις γωνίες των αντικειμένων, πλύνετε τον μύκητα με θειικό χαλκό (η πιο αποτελεσματική μέθοδος, επαληθεύεται!) Και κόλλα, με νέα ταπετσαρία. Για να αποφύγετε την αναμόρφωση του μαύρου (αν δεν υπάρχει τρόπος να αφήσετε τη γωνία ανοιχτή), μπορείτε να δοκιμάσετε να κολλήσετε τους τοίχους με Thermo-Tap (μετά την αφαίρεση του μαύρου και την ξήρανση των τοίχων). Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι (δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος ακόμα)?

2) κατάψυξη των τοιχωμάτων από το εξωτερικό (σημείο δρόσου που σχηματίζεται (συμπύκνωση)). Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μονώσει τους τοίχους / και έξω από το κτίριο. Δεν το συμβουλεύει, στην περίπτωση αυτή, να μονώσει αφρό ή κόλλα μόνωση Termotap (Thermo-Tap - μόνωση ταπετσαρία πολυστυρολίου) από το εσωτερικό, ως η πιθανότητα του σχηματισμού του σημείου δρόσου στους τοίχους, για μόνωση (καλούπι μόνο κρυφά και μπορεί να εκδηλωθεί σε λίγα χρόνια έχουν δει τα δύο. μύκητα φάει 14 εκατοστών, που μεταφέρουν μέσα από τον τοίχο!). Αν δεν υπάρχει τρόπος είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Thermo-Tap, είναι κολλημένα χωρίς κενά λόγω οποία μειώνει την πιθανότητα του σχηματισμού μούχλας, αλλά αυτό το είδος της κατάψυξης είναι vryatli σώσει (πάχος μόλις 6 χιλιοστά! Ακόμα και ένα εκατοστό λίγο!). Κολλήστε μόνο σε ξηρούς τοίχους.

3) Η υγρασία προέρχεται από το υπόγειο. Εάν το υπόγειο ακατέργαστο (ιδιαίτερα συχνά αμβλύνουν διαμερίσματα υπό την οποία υπάρχει μια ανακούφιση περιοχή βαλβίδα θέρμανσης Όταν αποστραγγίζεται το νερό με θέρμανση -.. Syreet Υπόγειο και υγρασία στους τοίχους γίνεται επίπεδη κορυφή) Απαραίτητα οροφής υπογείου (σε μέρη όπου το σχηματισμένο καλούπι σε μια επίπεδη), και σε ορισμένες περιπτώσεις και μέρος του τοιχώματος (τουλάχιστον 1 μέτρο από την κορυφή, αν syreyut τοίχωμα), επικολληθεί εξηλασμένη πολυστερίνη (εξωθείται αναγκαστικά - να μην απορροφά υγρασία)?

4) Η υγρασία προέρχεται από το υπόγειο (συχνή εμφάνιση σε ιδιωτικές κατοικίες). Σε αυτή την περίπτωση, είναι αναγκαίο να ανασκάψει θεμέλια έξω και μονώνουν τον αφρό (κατά προτίμηση εξώθησης αφρού πολυστυρενίου), κατά προτίμηση καλύπτοντας με το στρώμα στεγανοποίησης και του ενισχυμένου πλέγματος επίδεσμο.

Πώς να αφαιρέσετε μούχλα από τοίχους σε ένα ιδιωτικό σπίτι;

Julia: Θέλω να κάνω επισκευές, ζουν σε ένα ιδιωτικό σπίτι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, οι επισκέπτες ντρέπονται να προσκαλέσουν τους επισκέπτες, οι γωνίες συνεχώς μαύρο, πώς μπορώ να το ξεφορτωθώ; Η περιοχή είναι βαλτώδης. Και όμως, τι είναι πιο πρακτικό και ασφαλέστερο να βάλει στο πάτωμα, το λινέλαιο ή το παρκέ, το οποίο είναι καλύτερα να επιλέξετε ταπετσαρία, στην ποιότητα, ή καλύτερα να μην επιλέξετε μια ταπετσαρία, και να βάψετε το δωμάτιο, στη συνέχεια, συμβουλεύει το χρώμα; Βοήθεια, παρακαλώ, η ομορφιά στο σπίτι θέλει πραγματικά.

Η εμφάνιση του καλουπιού και το μαύρισμα των γωνιών σε ένα ιδιωτικό σπίτι είναι ένα σύνθετο πρόβλημα και, ως εκ τούτου, πρέπει να επιλυθεί με ολοκληρωμένο τρόπο. Εμφανίζεται λόγω πολλών λόγων, και συγκεκριμένα:

 1. Αυξημένη υγρασία και αναπλήρωση σημείων μαυρίσματος.
 2. Λανθασμένη κυκλοφορία αέρα στο δωμάτιο.
 3. Ανεπαρκής θέρμανση του δωματίου (εμφάνιση κρύων γεφυρών).

Έτσι, λύνουμε με συνέπεια. Πρώτα απ 'όλα, βρίσκουμε πού έχουμε τοίχους ή δάπεδα διαβροχής. Και παίρνουμε αυτή την υγρασία μακριά από τον τόπο όπου γίνεται μαυρίσματος. Με άλλα λόγια, εάν μια γωνία έξω από το σπίτι βρέχεται, τότε συχνά αυτό οφείλεται σε μια λανθασμένη αποστράγγιση από την οροφή.

Δεν αρκεί απλά να βγάζουμε νερό από τη στέγη στη σκηνή, είναι απαραίτητο να το απομακρύνουμε από την τυφλή ζώνη για λίγα μέτρα ή μέσω του συστήματος των γραμμικών διαύλων στο φρεάτιο συλλογής. Εάν, όπως λέτε, η περιοχή είναι βαλτώδης, είναι πολύ πιθανό ότι η σίτιση συνεχίζεται επίσης από κάτω, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε χωρίς αποστράγγιση.

Το νερό θα πρέπει να αποστραγγίζεται μέσω των τάφρων αποστράγγισης σε μια απόσταση μικρότερη από 50 cm από το δάπεδο. Δεν θα σταθώ στα χαρακτηριστικά της συσκευής αποστράγγισης, καθώς πρόκειται για ένα ολόκληρο επιστημονικό έργο, αλλά οι πληροφορίες είναι δημόσιες.

Με τον τρόπο να κάνει αποστράγγιση ολόκληρου του χώρου δεν είναι απαραίτητο, μερικές φορές αρκετά για να κάνουν μόνο προβληματικές περιοχές (2 τοίχους, ή μερικές δωδεκάδες μέτρα κατά μήκος των κύριων τοίχων του κτιρίου).

Το δεύτερο ερώτημα είναι πώς οργανώνουμε την κυκλοφορία του αέρα στην αίθουσα. Το καλύτερο από όλα, εάν υπάρχουν αγωγοί εξαερισμού που τοποθετούνται κατά τη διάρκεια της φάσης κατασκευής, αν δεν υπήρχαν, τότε θα τα οργανώσουμε από σύγχρονα πλαστικά κανάλια.

Οι κύριοι χώροι για την οργάνωση του εξαερισμού είναι san. κόμβους και κουζίνα. Με την ευκαιρία, τα σύγχρονα υλικά σας επιτρέπουν να οργανώνετε και εξωτερικούς αεραγωγούς, κατά μήκος της πρόσοψης του κτιρίου.

Το κύριο πράγμα στην κατασκευή του εξαερισμού δεν είναι να περιπλέξει τη διαδικασία. Μην κάνετε περισσότερες από 2-3 περιστροφές στη διαδρομή του αέρα (ιδανικά, κάντε 1 στροφή). Απελευθερώστε τον αγωγό αερισμού πάνω από το πατίνι του κτιρίου κατά 30-50 cm, αυτό θα αρκεί για καλή πρόσφυση στις περισσότερες περιπτώσεις.

Στο ίδιο το κτίριο εκ των προτέρων για να δοθεί η δυνατότητα επικαλύψεως του αερισμού και της δυνατότητας ρύθμισης της έλξης, καθώς σε ιδιαίτερα κρύες μέρες του έτους μπορεί να υπάρξουν πολύ μεγάλες απώλειες θερμότητας.

Μετά από αυτό, μια καλή απόφαση θα είναι να μάθετε αν έχετε κρύες γέφυρες στον τοίχο. Φυσικά η πιο σωστή επιλογή θα ήταν να προσκαλέσετε οργανισμούς με θερμικό σύστημα απεικόνισης για μια πλήρη έρευνα, αλλά μια τέτοια λύση είναι δαπανηρή.

Μπορείτε απλά να κάνετε εξωτερική μόνωση προσόψεων στους χώρους όπου εμφανίζεται το μαύρο. Είναι το εξωτερικό, τότε το "σημείο δρόσου" θα εκτελεστεί πέρα ​​από την περίμετρο των δομών στήριξης. Το καλούπι δεν θα είναι τόσο άνετο.

Μια καλή λύση είναι να εγκαταστήσετε ένα σύστημα θέρμανσης δαπέδων (υγρού ή ηλεκτρικού) γύρω από την περίμετρο του σπιτιού και ειδικά σε χώρους όπου υπάρχει μούχλα. Με αυτή την ενέργεια, απλώς στεγνώνετε τις γωνίες και διατηρείτε σταθερή την υγρασία (ακριβέστερα, την ξηρότητα) του χώρου, μη επιτρέποντας την επιστροφή του μαυρίσματος.

Από αυτά τα έργα ακολουθείται η χρήση σαν κάλυμμα δαπέδου από λινέλαιο ή κεραμίδι, καθώς το παρκέ έχει μεγάλη αντίσταση στη μεταφορά θερμότητας και το αποτέλεσμα από το θερμό δάπεδο ελαχιστοποιείται, χάνοντας κάποιες από τις χρήσιμες ιδιότητές του.

Πριν ζωγραφίσετε τους τοίχους, βεβαιωθείτε ότι έχετε απολυμάνει τους τοίχους με ειδικές συνθέσεις από μούχλα και μύκητες ή κάνετε ένα διάλυμα σόδα και σκόνης πλύσης με νερό. Μετά από αυτό, οι τοίχοι είναι γεμάτοι και βαμμένοι με ακρυλικά χρώματα με μυκητοκτόνα πρόσθετα.

Οι συγκεκριμένοι κατασκευαστές δεν μπορούν να προτείνουν, αλλά να χρησιμοποιούν καλύτερα από τη ρωσική παραγωγή, καθώς δεν ακούγεται περίεργο. Γιατί να ζωγραφίζεις, όχι την ταπετσαρία;

Η βαφή με ειδικά πρόσθετα σας επιτρέπει να φροντίσετε τους τοίχους και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, κάτω από την ταπετσαρία μπορεί να συνεχίσει τη διαμόρφωση του μύκητα. Με το μαύρισμα είναι δύσκολο να πολεμήσεις και αξίζει να το κάνεις με πολύπλοκο τρόπο και να μην σταματήσεις σε ένα πράγμα.

Χύτευση στους τοίχους: τι να κάνετε;

Κάποιοι από εμάς είναι εξοικειωμένοι με αυτό το μοτίβο: στίγματα σκούρου πράσινου ή μαύρου εμφανίζονται στους τοίχους του μπάνιου, της κουζίνας και μερικές φορές ακόμη και στο σαλόνι. Είναι ένα καλούπι ή ένα καλούπι που πρέπει να πολεμήσετε.

Η μούχλα (μυκητική βλάβη των οικοδομικών δομών) εξελίσσεται από διαμάχη. Βρίσκονται συνεχώς στον αέρα και αόρατοι με το μάτι, αλλά μόλις εμφανιστούν ευνοϊκές συνθήκες (αυξημένη υγρασία, θερμότητα), τα σπόρια «ξυπνούν» για εντατική αναπαραγωγή.

Αναστέλλουν γρήγορα, συμβάλλοντας στην εμφάνιση ολόκληρων αποικιών που δίνουν την επόμενη απόγονο - και η διαδικασία της εξάπλωσης του καλουπιού είναι ατελείωτη.

Τα κύρια σημάδια που εμφανίστηκε μούχλα στο σπίτι:

 • σκούρα πράσινα, γκρι ή μαύρα σημεία και κηλίδες σε τοίχους, οροφή, λιγότερο συχνά σε έπιπλα.
 • δυσάρεστη μυρωδιά μούχλας στο δωμάτιο.
 • ταπετσαρία και μπογιά απολέπιση, γύψο θρυμματίζεται.

Απαραίτητη για την ύπαρξή του, ο μύκητας μούχλας βρίσκεται σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών. Μπορεί να είναι τόσο συνηθισμένα προϊόντα διατροφής όσο και "μη βρώσιμα" υλικά: χαρτί, ξύλο και φυσικά υφάσματα.

Η κύρια αιτία του καλουπιού είναι η υψηλή υγρασία στο δωμάτιο, η οποία προωθείται από:

 • Ανεπαρκής εξαερισμός.
 • Η υπερβολική υγρασία θα πρέπει να "περάσει" μέσα από τον άξονα ή το παράθυρο εξαερισμού, αλλά εάν η έξοδος αέρα (εξάτμιση) δεν λειτουργεί σωστά, το δωμάτιο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την αναπαραγωγή του καλουπιού.
 • Μερικές φορές οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες είναι ένοχοι, για παράδειγμα, όταν εγκαθιστούν μια πόρτα στο μπάνιο, ώστε να μην υπάρχει σχεδόν κανένα κενό μεταξύ αυτού και του κατωφλίου και η κυκλοφορία του αέρα παύει πρακτικά.
 • Επιπλέον, αν το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο, υγρασία μπορεί να αυξηθεί από το υπόγειο.
 • Επίσης, η συσσώρευση συσσωρεύεται λόγω της μεγάλης ποσότητας ατμού που εμφανίζεται κατά το μαγείρεμα ή το μπάνιο.
 • Παραβίαση τεχνολογιών κατασκευής.

Μπορεί να προκληθούν βιοπροσαρμογές λόγω παραβίασης των σφραγισμένων αρμών των τοιχωμάτων της πρόσοψης, γιατί τότε η υγρασία διεισδύει ελεύθερα στο δωμάτιο. Τα περισσότερα από αυτά επηρεάζονται από σπίτια των πάνελ. Με την πάροδο του χρόνου, το στεγανωτικό, το οποίο πλήρωσε τις αρθρώσεις των πάνελ, απολέγεται. Αυτό μπορεί να συμβεί υπό την επίδραση των καιρικών συνθηκών, ιδιαίτερα του άμεσου ηλιακού φωτός. Στις κοιλότητες που σχηματίζονται συσσωρεύεται υγρασία - το διαμέρισμα εμφανίζεται μύκητας.

Ανεξάρτητα, δύσκολα θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την παραβίαση της στεγανότητας των δομών, έτσι πρέπει να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Στέγασης - είναι υποχρεωμένοι να λάβουν μέτρα για την εξάλειψη του προβλήματος. Σχεδόν το ίδιο ισχύει για στέγες. Η διαρροή στον αττικό χώρο και η οροφή μπορεί να προκαλέσει μούχλα στα διαμερίσματα στους επάνω ορόφους.

Χύτευση στους τοίχους: τι να κάνετε;

1. Προσδιορίστε και εξαλείψτε τα αίτια του καλουπιού στους τοίχους

Το καλούπι είναι μόνο αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα προς την εξάλειψή του είναι η εξάλειψη της αιτίας της ανάπτυξης, δηλαδή της υγρασίας. Αυτό είναι το θεμελιώδες στάδιο του αγώνα. Εάν η αυξημένη υγρασία δεν εξαλειφθεί, τα υπόλοιπα μέτρα θα είναι αναποτελεσματικά.

2. Καθαρίστε την πληγείσα περιοχή από το καλούπι στο σπίτι

Εάν το καλούπι μόλις εμφανίστηκε με τη μορφή μικρών κουκκίδων ή κηλίδων, μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με υπεροξείδιο του υδρογόνου ή τραπεζοειδές ξύδι. Ωστόσο, σε παραμελημένες περιπτώσεις, θα πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες. Κατ 'αρχάς, ξύστε τον μύκητα και στη συνέχεια καθαρίστε προσεκτικά την πληγείσα περιοχή. Αν είναι σε τοίχο ή οροφή, τότε μέχρι το σκυρόδεμα ή το τούβλο. Εάν το καλούπι στην ταπετσαρία, πρέπει να αφαιρεθεί και επίσης να καθαρίσετε τον τοίχο. Νικήστε το γυψοσανίδας και απορρίψτε το. Δώστε προσοχή: όταν καθαρίζετε την εστία της ήττας, βγείτε λίγο πέρα ​​από τα σύνορά της - σίγουρα υπάρχουν και αντιπαραθέσεις.

3. Εξαλείψτε το καλούπι με ειδικά μέσα

Η πληγείσα περιοχή πρέπει να αντιμετωπίζεται με ειδικά παρασκευάσματα - αντισηπτικά. Έχουν αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση. Σήμερα, αναλογικά τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη παραγωγή παρουσιάζονται ευρέως στην αγορά.

Η αρχή εδώ είναι ο τρόπος χρήσης - είναι διαφορετικό, επομένως, κατά την αγορά, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τις οδηγίες. Και θυμηθείτε: αυτά τα φάρμακα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μετά την εξάλειψη της αιτίας του καλουπιού. Για να καταστρέψετε το καλούπι στο διαμέρισμα, χρησιμοποιήστε αντισηπτικά, σχεδιασμένα μόνο για τη θεραπεία εσωτερικών επιφανειών, και όχι για προσόψεις.

Προσοχή παρακαλώ! Όταν επιλέγετε ένα αντισηπτικό, ενδιαφέρεστε για το σκοπό του. Ορισμένα φάρμακα δεν καταστρέφουν τον μύκητα, αλλά εμποδίζουν την εμφάνισή του.

4. Σκουπίστε την πληγείσα περιοχή με μούχλα

Αυτό πρέπει να γίνει κατ 'ανάγκην! Από το πόσο καλά στεγνώνετε τον "άρρωστο" τόπο, θα εξαρτηθεί από το αν το καλούπι θα επιστρέψει ή θα εγκαταλείψει το σπίτι σας για πάντα. Στεγνώστε τον τοίχο με ενεργό αερισμό ή θερμαντήρα. Κατά τη διάρκεια της ξήρανσης, οι μυκητιασικές περιοχές του τοίχου δεν πρέπει να γεμίζουν με έπιπλα.

5. Κάντε την τελική εργασία

Φαίνεται ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την καταστροφή του καλουπιού και είναι δυνατόν να προχωρήσουμε στα τελειώματα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις εδώ. Αποφύγετε αεροστεγή υλικά, όπως ταπετσαρίες βινυλίου. Τα υλικά χρησιμοποιούν μόνο αναπνεύσιμο, και αστάρια και χρώματα - με αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Μαύροι τοίχοι στο διαμέρισμα τι να κάνει

Ενδιαφερόμενοι για τη γνώμη των ανθρώπων που ήταν πραγματικά σε θέση να ξεπεράσουν επιτυχώς το καλούπι στο διαμέρισμα γωνία, ποιος ήταν ο κύριος λόγος, και τι έκαναν για αυτό, και πόσο για τα χρήματα.

Για να θερμάνετε την πρόσοψη είναι σίγουρα πιο σωστή, αλλά πώς να το κάνετε, σε ένα πολυώροφο κτίριο διαμερισμάτων, για ένα ξεχωριστό δωμάτιο / διαμέρισμα;

Ενδιαφερόμενοι για τη γνώμη των ανθρώπων που ήταν πραγματικά σε θέση να ξεπεράσουν επιτυχώς το καλούπι στο διαμέρισμα γωνία, ποιος ήταν ο κύριος λόγος, και τι έκαναν για αυτό, και πόσο για τα χρήματα.
αγοράστε πλάκες από πολυστερίνη για οροφή και κόλλα ασφάλτου.
Κόψτε αυτή την άσχημη γωνία από μέσα προς τα έξω.