Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος

Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες για τον καθαρισμό του εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους. τον καθαρισμό του λίπους κυρίως σχετικό για την επεξεργασία τροφίμων, όπως τα φυτά ψήσιμο, γκουρμέ εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, καντίνες και κουζίνες εργοστάσιο εξαερισμού, δηλαδή όπου υπάρχει ζεστό παρασκευή τροφίμων, με την κυκλοφορία του θερμού, ελαιωδών ατμών εναποτίθεται στα τοιχώματα αεραγωγών. Επίσης, ο καθαρισμός του εξαερισμού του λίπους έχει σημασία για ορισμένες περιοχές παραγωγής όπου η εργασία γίνεται με τη χρήση βιομηχανικών ελαίων, η αφαίρεση των οποίων είναι παρόμοια σε έργα τεχνολογίας απόδοση.

Το κόστος του καθαρισμού των αεραγωγών από τις αποθέσεις λίπους

Ο καθαρισμός του εξαερισμού σε εστιατόριο, καφετέρια και άλλες επιχειρήσεις όπου η δραστηριότητα δεν μπορεί να ανασταλεί εκτελείται τη νύχτα, βολική για τον πελάτη.

Hot ελαιώδες ατμούς εγκατασταθούν στις ομπρέλες, κουκούλες, τοιχωμάτων του αγωγού και μεγαλώνει γρήγορα αποθέσεις σκόνης, στένωση τα τοιχώματα του καναλιού, αλλοιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του συστήματος εξαερισμού. Οι αγωγοί εξαερισμού με υψηλή εκπομπή θερμότητας (π.χ., ψήσιμο φούρνοι των αρτοποιείων) ελαιώδους μάζας σκληραίνει ταχέως για να σχηματίσει ένα στερεό, τζάμι στρώμα των οποίων η απομάκρυνση είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί ειδική, μη-πρότυπα διαλύματα. Ξεχωριστά, σημειώνεται ότι τα στοιχεία σχηματισμού μπορεί εύκολα να αναφλεγεί και να προκαλέσει πυρκαγιά.

Ομπρέλες αερισμού εξαγωγής στην παραγωγή

Γραμμές παραγωγής λιπών για καθαρισμό

Τεχνολογία και συχνότητα των εργασιών καθαρισμού των αεραγωγών από το λίπος

Οι εργασίες για την απομάκρυνση λιπαρών αποθέσεων σε αγωγούς εξαερισμού, ομπρέλες και εκχυλίσματα που παράγονται χρησιμοποιώντας ειδικό απορρυπαντικό, ψεκάζονται γεννήτρια αφρού σε μία πίεση επί των τοιχωμάτων του αγωγού εξαερισμού, ακολουθούμενη από απομάκρυνση ξύστρες, βούρτσες ή σπόγγους. Εάν είναι απαραίτητο, οι θυρίδες επιθεώρησης εγκαθίστανται στους αεραγωγούς αερισμού. Τα στέγαστρα και κουκούλες καθαριστεί χρησιμοποιώντας τη γεννήτρια ατμού, και σε περίπτωση βαριάς ρύπανσης - σε συνδυασμένο τρόπο, με τη χρήση χημικών ουσιών. Εφυαλωμένη λίπους που συμβαίνουν σε κανάλια με υψηλή θερμοκρασία, αφαιρείται μηχανικά χρησιμοποιώντας ένα ειδικό βούρτσες με τραχιά επίστρωση, με μια προκαταρκτική κατάψυξη των καναλιών.

Ο καθαρισμός του αερισμού από το λίπος συνιστάται να πραγματοποιείται ανά τρίμηνο και στις ειδικά φορτωμένες εγκαταστάσεις παραγωγής μηνιαίως, η οποία ρυθμίζεται από τους κανόνες του καθεστώτος πυρόσβεσης στη Ρωσική Ομοσπονδία. Για να μειώσετε τον αριθμό των εργασιών εκκαθάρισης ή με άλλα λόγια για εξοικονόμηση, συνιστάται να εξοπλίσετε τον αγωγό εξαερισμού με παγίδα λίπους. Σε αυτή την περίπτωση, μειώνεται η ποσότητα εργασίας που πρέπει να εκτελεστεί πριν καθαρίσετε την κουκούλα και το μήκος του καναλιού από την ομπρέλα στην παγίδα λίπους. Ο κύριος αγωγός εξαερισμού μπορεί να καθαριστεί πολύ λιγότερο συχνά και να πληροί τις απαιτήσεις των υγειονομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών.

Προσοχή νοικοκυρές!

Παράγουμε καθαρό λίπους κουζίνες, τοίχους, ομπρέλες, κουκούλες, μια μέθοδο μη-επαφής χρησιμοποιώντας μία γεννήτρια ατμού, όπου οι επιφάνειες αποκτούν αρχική καθαρότητα δεν γρατζουνιστεί κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος.

Σε εύθετο χρόνο καθαρισμός του αερισμού από το λίπος και κανένα πρόβλημα με το Rospotrebnadzor!

Τα συστήματα εξαερισμού των επιχειρήσεων τροφίμων, των καφετεριών και των εστιατορίων μολύνουν γρήγορα από λιπαρές ουσίες. Ο πλήρης καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά το ένα τέταρτο. Διαφορετικά, ο έλεγχος του Υπουργείου Επείγουσας Δράσης ή του Rospotrebnadzor θα τελειώσει με μεγάλο πρόστιμο. των οργάνων επιβολής του θα είναι υποχρεωμένοι να εξαλείψει εντοπιστεί παραβιάσεις της ηγεσίας και αν η απαίτηση αυτή δεν πληρούται το χρόνο, μπορεί να αναστείλει τις δραστηριότητες του οργανισμού για χρονικό διάστημα μέχρι 3 μήνες.


Δεν πραγματοποιείται καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος στο εστιατόριο οδηγεί σε σοβαρές απώλειες - ένα προσωρινό κλείσιμο θα οδηγήσει σε απώλεια φήμης και πιστούς πελάτες. Οι συσσωρεύσεις λίπους αυξάνουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς στο σύστημα εξαερισμού. Λόγω του ότι ο καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος στο εστιατόριο δεν πραγματοποιήθηκε εγκαίρως, το ίδρυμα μπορεί να κλείσει για πάντα. Καλέστε την εταιρεία μας για να αποφύγετε αξιώσεις από τις εποπτικές αρχές και φροντίστε για πυρασφάλεια - αφού ο τεχνικός ολοκληρώσει τον καθαρισμό, τα προβλήματα αυτά θα λυθούν!

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος σε ένα εστιατόριο

Μετά το λίπος καθαρισμό εξαερισμού έχει ολοκληρωθεί, ο τεχνικός στέλνει τα έγγραφα στον πελάτη για την παρουσίαση στους υπαλλήλους MOE ή Rospotrebnadzor. Ο πελάτης διαθέτει επίσης μια αναφορά βίντεο για το έργο που έχει γίνει. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι καθαρισμού του αέρα από λίπος - η πιο κατάλληλη μέθοδος για την αφαίρεση του λίπους επιλέγεται από τον τεχνικό μας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος εξαερισμού και δραστηριότητες της επιχείρησης. Ο υπάλληλος χρησιμοποιεί ειδικές συσκευές, όπως μηχανή βούρτσας, καθώς και χημικές ουσίες που απομακρύνουν πλήρως το λίπος από την εσωτερική επιφάνεια των εξαρτημάτων του συστήματος εξαερισμού. Ο σύνθετος καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος περιλαμβάνει την επεξεργασία όλων των στοιχείων αερισμού: ομπρέλες, εκχυλίσματα, κανάλια, απορροφητήρες και άλλο εξοπλισμό.

Η συνεργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

ο εμπειρογνώμονας εξετάζει τον εξαερισμό.

με τον πελάτη η σύμβαση συνάπτεται.

ο τεχνικός φθάνει στον καθορισμένο χρόνο και εκτελεί το έργο του.

παρέχεται στον πελάτη πράξη ολοκληρωμένης εργασίας και άλλα έγγραφα.


Ανάγκη εκμετάλλευσης

Ειδικά ο πραγματικός καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος στο εστιατόριο, όπου η διαδικασία του φαγητού είναι συνεχώς. Οι καταθέσεις στους τοίχους των κιβωτίων επικοινωνίας είναι ένα εύφορο περιβάλλον για την εμφάνιση διαφόρων επικίνδυνων βακτηρίων που μπορούν να εισέλθουν σε τρόφιμα. Ο επαγγελματικός καθαρισμός του αέρα όχι μόνο θα απαλλαγεί από αυτό το πρόβλημα, αλλά και θα κάνει την ατμόσφαιρα στο ίδρυμα πιο ευχάριστη και άνετη.

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος

Οι λιπαρές και οργανικές αποθέσεις είναι μία από τις πιο δύσκολες να απομακρυνθούν μολυντές μεταξύ εκείνων που εγκαθίστανται στους αεραγωγούς και στους αεραγωγούς. Με την πάροδο του χρόνου, το στρώμα βάσης του λίπους πυκνώνει σε βάρος όλο και περισσότερων νέων στρωμάτων, ενώ προσκολλάται στη σκόνη και άλλα σωματίδια που εισέρχονται στον εξαερισμό. Όλα αυτά δημιουργούν ένα επικίνδυνο παθογόνο περιβάλλον και προωθούν τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωση των βακτηριδίων.

Τις περισσότερες φορές, από λιπαρά εδάφη, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τις κουκούλες των εστιατορίων, μπαρ, καντίνες, καφετέριες και άλλα καταστήματα τροφίμων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα λίπη δεν εγκαθίστανται σε άλλα μέρη. Στα γραφεία, στα εμπορικά κέντρα, στα καταστήματα, στα σχολεία, η διαδικασία αυτή συμβαίνει επίσης, αλλά κάπως πιο αργή από ό, τι στη δημόσια τροφοδοσία. Γι 'αυτό, στο νόμο, η συχνότητα με την οποία πρέπει να καθαρίζονται οι αγωγοί αερισμού από το λίπος δεν ρυθμίζεται σαφώς. Περιέχει μόνο ένδειξη της ανάγκης για τακτικούς ελέγχους με ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Από την καθαρότητα του εξαερισμού στο δωμάτιο εξαρτάται:

 • Το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο.
 • Καθαρίστε τον αέρα.
 • Κυκλοφορία των ρευμάτων αέρα.
 • Το επίπεδο της πυρασφάλειας.
 • Καθαρότητα επιφανειών.
 • Η ταχύτητα εξάπλωσης των βακτηρίων και των ιών.
 • Όροι λειτουργίας του εξοπλισμού εξαερισμού.
 • Περιοδικότητα της υπηρεσίας και επισκευή.
Για τους οργανισμούς, ο καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενός συγκεκριμένου κανονισμού, ο οποίος ρυθμίζει την ακολουθία οποιωνδήποτε ενεργειών για τον έλεγχο και την εκτέλεση των εργασιών επεξεργασίας των αεραγωγών από το λίπος.

Καθαρισμός του αερισμού του λίπους: πόσο συχνά πρέπει να καθαρίσετε την κουκούλα

Σύμφωνα με το διάταγμα αριθ. 107 της 12.08.2004, η συντήρηση του εξαερισμού και ο περιοδικός καθαρισμός από το λίπος αποτελούν υποχρεωτικές προϋποθέσεις για δραστηριότητες.

 • Μια πλήρης εκτίμηση της κατάστασης του συστήματος εξαερισμού πρέπει να διεξάγεται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.
 • Οργανώστε την επιθεώρηση των ιδιοκτητών του ίδιου του ιδρύματος, χωρίς να περιμένετε ειδικές οδηγίες από τις υγειονομικές αρχές.
 • Τα αποτελέσματα του ελέγχου πρέπει να εισαχθούν στην αναφορά επιθεώρησης του συστήματος.
 • Το κατά πόσον απαιτείται καθαρισμός πρέπει να επιλυθεί με βάση τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο πιστοποιητικό και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών.
 • Η επεξεργασία μπορεί να γίνεται είτε από μέλος του προσωπικού της επιχείρησης είτε από προσκεκλημένο εμπειρογνώμονα του ΕΣΕ, αλλά σε κάθε περίπτωση το άτομο πρέπει να έχει τις απαραίτητες δεξιότητες και να εισέλθει σε αυτήν την εργασία.
Ο καθαρισμός του αερισμού του λίπους μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει γίνει δεκτό στην εταιρεία με κάποια περιοδικότητα ή σε περίπτωση προβλημάτων που υποδηλώνουν ρύπανση. Τα τελευταία περιλαμβάνουν:

 • Η εμφάνιση οσμών στο δωμάτιο, που δεν πρέπει να είναι εκεί.
 • Κακό ρεύμα αέρα.
 • Αίσθημα έλλειψης οξυγόνου.
 • Υπερβολική υγρασία και θερμότητα.
 • Ορατή ρύπανση.

Με τακτικές επιθεωρήσεις, ο λόγος για την εντολή καθαρισμού μπορεί να είναι τα ίδια σημεία, καθώς και τα αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών αέρα και αποξεσμάτων από την επιφάνεια των αεραγωγών.

Η ίδια η διαδικασία γίνεται με τη βοήθεια ενός επαγγελματία, διαλύοντας κάθε βρωμιά, τα εργαλεία και ειδικό εξοπλισμό - πολύμετρο κινητή συσκευή με τηλεχειριστήριο, ειδικά ακροφύσια για τη μηχανική επεξεργασία και η κάμερα σας επιτρέπει να παρατηρήσει σε πραγματικό χρόνο τη διαδικασία και ρυθμίστε το σύμφωνα με την κατάσταση. Εξωτερικά δομικά στοιχεία που μπορούν να αφαιρεθούν ή προσβάσιμα φυσικά καθαρίζονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά με το χέρι χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Καθαρισμός συστημάτων εξαερισμού από αποθέσεις λίπους με χρήση SES

Όσον αφορά το κόστος του καθαρισμού του αερισμού του λίπους στη Μόσχα, οι ακόλουθοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν:

 • Περιοχή εξαερισμού.
 • Το μήκος της.
 • Η κλίμακα της ρύπανσης.
 • Διάμετρος σωλήνων.
 • Αριθμός ομπρελών.
 • Διαθεσιμότητα των οπαδών και του αριθμού τους.
 • Απόσταση αναχώρησης.
 • Αριθμός υπηρεσιών σε μία παραγγελία.
 • Αριθμός αντικειμένων προς καθαρισμό σε μία σειρά.
Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες εργάζεστε με την υγειονομική υπηρεσία. Εάν επαναταξινομήσετε τη θεραπεία κάθε φορά, το κόστος της θα υπολογιστεί με τον κανονικό συντελεστή.

Εάν υπογράφετε μακροπρόθεσμη σύμβαση με συγκεκριμένο SES, τότε ο ίδιος αριθμός θεραπειών θα σας κοστίσει λιγότερο, αφού η συμβατική υπηρεσία συνεπάγεται πάντοτε την παροχή εκπτώσεων. Το μέγεθός τους εξαρτάται από τη διάρκεια της συμφωνίας. Η σύμβαση είναι συνήθως για 3, 6 ή 12 μήνες, αλλά μπορείτε πάντα να καθορίσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις συνεργασίας ξεχωριστά και να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή αλληλεπίδρασης.

Καθαρισμός των συστημάτων αερισμού του λίπους - περιοδική εκδήλωση, οπότε αν γνωρίζετε έστω και κατά προσέγγιση πόσο συχνά χρειάζεται καθαρισμό αγωγού, μπορείτε να υπολογίσετε τη βέλτιστη διάρκεια της σύμβασης και ο αριθμός των διαδικασιών που περιέχονται σε αυτό.

Δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και είναι εξοπλισμένα με διαφορετικές διαμορφώσεις της κουκούλας, η ακριβής τιμή που μπορείτε μόνο να δείτε από τηλεφωνική υπηρεσία υγείας μετά να παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημα, το οποίο θα πρέπει να εργάζονται οι εργαζόμενοι SEC.

Η εταιρεία "Dez Group" παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού συστημάτων εξαερισμού για οργανισμούς διαφόρων δραστηριοτήτων, ιδιώτες και κυβερνητικές δομές. Υπογράφοντας μια σύμβαση μακροπρόθεσμης συντήρησης ή παραγγέλλοντας έναν εφάπαξ καθαρισμό, μπορείτε να είστε σίγουροι για το απόλυτο αποτέλεσμα και να λάβετε επισήμως τεκμηριωμένη εγγύηση για τη διαδικασία που εκτελείτε.

Καθαρισμός συστημάτων αερισμού από γράσο

Ο καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος είναι απαραίτητος για συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού σε εστιατόρια, καφετέριες, κουζίνες, τραπεζαρίες. Επιπλέον, παρόμοιες υπηρεσίες απαιτούνται για βιομηχανικές επιχειρήσεις, μεγάλα εμπορικά και εκθεσιακά κέντρα και άλλες εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία μας προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία όπως ο καθαρισμός των αποθέσεων λίπους στον εξαερισμό στη Μόσχα. Κατά την παροχή συντήρησης, οι ειδικοί μας καθοδηγούνται από τους αποδεκτούς κανόνες υγιεινής, η συχνότητα καθαρισμού πρέπει να είναι τουλάχιστον μία φορά ανά τρίμηνο, ενώ για μια ιδιαίτερα απασχολημένη παραγωγή, τα μέτρα θεραπείας εκτελούνται κάθε μήνα.

Προετοιμασία και μέθοδοι καθαρισμού του αερισμού του λίπους

Ο καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού από το λίπος στη Μόσχα πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού. Όλοι οι κόμβοι και τα στοιχεία υποβάλλονται σε καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων φίλτρων, τοίχων σωλήνων, εξωτερικών συσσωματωμάτων και μηχανισμών. Οι ακόλουθες μέθοδοι χρησιμοποιούνται στην εργασία:

 • Μηχανική με τη χρήση μηχανών βούρτσας ή ηλεκτρικής σκούπας ειδικού τύπου.
 • κατάψυξη και μετέπειτα απομάκρυνση των αποθέσεων με μηχανικά μέσα ·
 • η συνδυασμένη μέθοδος ονομάζεται επίσης υγρή, περιλαμβάνει μηχανική και χημική επεξεργασία, διεξάγεται εναλλάξ.

Πριν από την έναρξη της εργασίας, απαιτείται προσεκτική προετοιμασία, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης καναλιών και ομπρελών, ο ορισμός της μεθόδου. Εάν είναι απαραίτητο, πρέπει να αποσυναρμολογηθούν ξεχωριστά στοιχεία και όλος ο εξαερισμός πρέπει να απενεργοποιηθεί. Στο δωμάτιο, λαμβάνονται μέτρα για την προστασία των τοίχων, των δαπέδων και του εξοπλισμού από το ζεστό νερό και τα αντιδραστήρια, ειδικά στις κουζίνες.

Οι ειδικοί της εταιρείας εργάζονται σε προστατευτικά κοστούμια, ειδικά εργαλεία και εξοπλισμό χρησιμοποιούνται για αποσυναρμολόγηση / εγκατάσταση. Μετά το τέλος της εργασίας, οι αφαιρεθέντες κόμβοι εγκαθίστανται στη θέση τους και ελέγχεται ο εξαερισμός.

Εξοπλισμός για τον καθαρισμό του αερισμού από το λίπος

Για την υπηρεσία εξοπλισμός που χρησιμοποιείται: Ηλεκτρικές σκούπες, βούρτσες, ψεκαστήρες για τις χημικές ουσίες και ζεστό νερό είναι η πιο απλή πραγματοποίηση μιας ηλεκτρικής σκούπας, επιτρέποντας αφαιρέστε προσεκτικά μόλυνση από τα τοιχώματα του καναλιού. μηχανές βούρτσα διεξάγεται καθαρισμού αέρα από τη σκόνη και τα στερεά καταθέσεις. προ-κατάψυξη συνιστάται κατά τη χρήση τέτοιων μηχανών.

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι υγρή, όταν η βρωμιά αφαιρείται υπό πίεση. Για το σκοπό αυτό, το νερό θερμαίνεται σε θερμοκρασία 90-130 μοίρες, αναμειγνύεται με ειδικά χημικά αντιδραστήρια. Η επιφάνεια των ομπρελών, των καναλιών και άλλων στοιχείων του συστήματος είναι υπό πίεση, η οποία σας επιτρέπει να αφαιρέσετε γρήγορα και εντελώς όλα τα ίχνη μόλυνσης.

Το κόστος του καθαρισμού του εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους

Οι τιμές καθαρισμού των συστημάτων εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους στη Μόσχα εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της εργασίας και την πρόσβαση στον εξοπλισμό, τη διαθεσιμότητα των καταπακτών συντήρησης.

Η τιμή περιλαμβάνει:

 • ποιοτική απομάκρυνση των λιπαρών καταλοίπων ·
 • αφαιρέστε τη βρωμιά από τον ανεμιστήρα, τις ομπρέλες, την πλήρη απολύμανση
 • ανάλυση του παρεχόμενου αέρα.
 • κρατώντας ένα περιοδικό σε δραστηριότητες καθαρισμού.

Ο καθαρισμός των αποθέσεων λίπους στα συστήματα εξαερισμού είναι μια πλήρης εξέταση με την εκπόνηση μιας πράξης, τον καθαρισμό των καναλιών, τις ομπρέλες και την απολύμανση.

Καθαριστικά κουκούλες

Για την παραγωγική και ασφαλή λειτουργία των επιχειρήσεων δημóσιας εστίασης είναι σημαντικό να πραγματοποιείται τακτικός καθαρισμός του συστήματος εξαερισμού. Ο καθαρισμός του καλύμματος από το λίπος θα αποφύγει τυχαία πυρκαγιά στο δωμάτιο και θα σώσει ένα ακριβό σύστημα εξαερισμού από πρόωρη επισκευή ή αντικατάσταση.

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες για τον καθαρισμό κουκούλας κουζίνας από λίπος για καφετέριες, εστιατόρια και για το σπίτι. Ο καθένας μπορεί γρήγορα και αξιόπιστα να φροντίσει για την καθαριότητα της δικής του κουζίνας.

Στάδια καθαρισμού του εκχυλίσματος από το λίπος

Στη διαδικασία της δραστηριότητας της κουζίνας, τα σωματίδια του διαλυμένου λίπους ανυψώνονται και καθιζάνουν στη σχάρα του απορροφητήρα. Το λιπαρό στρώμα συσσωρεύει ένα επιπλέον στρώμα σκόνης και μετά από λίγο χρόνο μετατρέπεται σε βρώμικο στερεό φλοιό.

Ο καθαρισμός της κουκούλας στην κουζίνα θα βοηθήσει να αποφευχθεί ο σχηματισμός μιας επίστρωσης λίπους και λάσπης, να αποκλειστεί ο πολλαπλασιασμός των παθογόνων βακτηρίων και επίσης να αποφευχθεί η εμφάνιση μιας δυσάρεστης οσμής.

Η εταιρεία μας για τον καθαρισμό κουκούλας στις κουζίνες παραγωγής είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε όλους τους πελάτες αρκετούς τρόπους για την αποτελεσματική απομάκρυνση των φλοιών. Ανάλογα με τον βαθμό μόλυνσης, θα γίνουν τα παρακάτω βήματα για τον καθαρισμό του συστήματος εξαερισμού του λίπους:

 • καθαρίζοντας τα φίλτρα με ξύστρα, η συνηθισμένη μηχανική αφαίρεση θα αφαιρέσει το ανώτερο σκληρυμένο βρώμικο στρώμα.
 • Ψεκασμός δραστικών ουσιών ικανών να μαλακώσουν το σκληρό λίπος σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • η επεξεργασία με πίδακα υπερθερμαινόμενου ατμού, που θα βοηθήσει στην εξάλειψη των μαλακών λιπαρών αναπτύξεων.
 • την τελική απολύμανση με φάρμακα που είναι ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, τα οποία θα σκοτώσουν όλα τα επιβλαβή βακτήρια.
Ο καθαρισμός του αερισμού από το λίπος στο καφενείο, το εστιατόριο θα πάρει αρκετό χρόνο και μπορεί ακόμη και να δαπανηθεί κατά τη διάρκεια των μη εργάσιμων ωρών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί μια άβολη κατάσταση για όλο το προσωπικό.

Πού πρέπει να καθαρίσω τα φίλτρα εξαερισμού;

Ο καθαρισμός της κουκούλας σε εστιατόρια, καφετέριες, καντίνες, παραγωγή τροφίμων είναι μια σημαντική τακτική διαδικασία, η αποτυχία της οποίας απειλεί τους ιδιοκτήτες των ιδρυμάτων με την καταβολή μεγάλου προστίμου. Οι μόνιμες επιθεωρήσεις υγιεινής και πυρκαγιάς απαιτούν αυστηρή τήρηση των προτύπων του συστήματος εξαερισμού.

Αλλά μην πιστεύετε ότι ο καθαρισμός των φίλτρων από το λίπος μπορεί να γίνει μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων, επειδή στο σπίτι, η συσσώρευση λίπους απειλεί επίσης με καταστροφικές συνέπειες. Επομένως, προκειμένου να διατηρηθούν οι αγωγοί αερισμού σε άριστη κατάσταση, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε την εργασία αυτή σε ειδικές υπηρεσίες.

Θα βοηθήσουμε όλους να επιτύχουν την αρχική κατάσταση της κουκούλας και να φροντίσουν για την παραγωγική και ανθεκτική χρήση τους.

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζετε τακτικά τον εξαερισμό του λίπους;

Σε περίπτωση ακανόνιστου καθαρισμού του συστήματος εξαερισμού από το λίπος, μπορεί να προκαλέσει την καύση ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού. Το στρώμα λίπους μπορεί εύκολα να αναφλεγεί, επομένως υπό την επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών μπορεί γρήγορα να προκαλέσει πυρκαγιά και να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο σύνολο του κέντρου εστίασης.

Αν ο ιδιοκτήτης του καφέ, το εστιατόριο άρχισε να παρατηρεί τα ακόλουθα προβλήματα:

 • ο αέρας εξαγωγής τραβιέται πολύ κακώς.
 • αύξηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ·
 • τα φίλτρα απαιτούν συχνότερη αντικατάσταση.
 • υπάρχει μια σταθερή μυρωδιά μαγειρεμένων πιάτων.
Αξίζει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας και όλα τα προβλήματα θα εξαλειφθούν. Η οικονομική και γρήγορη βοήθεια των επαγγελματιών θα αποφύγει τα απρόβλεπτα έξοδα.

Οι κανόνες πυρόσβεσης και υγειονομικής ασφάλειας απαιτούν τακτικό καθαρισμό του φίλτρου από το λίπος. Ανάλογα με την παραγωγικότητα του ιδρύματος, η υπηρεσία επιθεώρησης θα καθορίσει το ακριβές ποσό καθαρισμού, μπορεί να είναι 1 φορά σε έξι μήνες ή μία φορά το μήνα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις καθιερωμένες υγειονομικές απαιτήσεις, ένα εστιατόριο ή ένα εστιατόριο μπορεί να κλείσει.

Πλεονεκτήματα εφαρμογής στην εταιρεία Vent-Cleaning

Η αφαίρεση των ρύπων από τις γρίλιες με τις υπηρεσίες μας προσελκύει πολλά πλεονεκτήματα.

 1. Καλέστε την υπηρεσία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 2. Δωρεάν εκτίμηση της κατάστασης και παροχή προκατασκευασμένων εκτιμήσεων για όλες τις προγραμματισμένες εργασίες.
 3. Χρήση σύγχρονου εξοπλισμού που σας επιτρέπει να καθαρίζετε το σύστημα εξαερισμού σε επαγγελματικό επίπεδο.
 4. Δυνατότητα εκτέλεσης της παραγγελίας το βράδυ και τη νύχτα, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για τα καταστήματα δημόσιας εστίασης.
 5. Καθαρισμός του δωματίου μετά την παραγγελία.
 6. Προσιτό κόστος για τον καθαρισμό της κουκούλας.
Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και θα επιλέξουμε γρήγορα την πλήρη λύση για κάθε πρόβλημα των αεραγωγών. Το εγγυημένο αποτέλεσμα όλων των εργασιών της εταιρείας είναι πάντα ένα ιδανικό σύστημα εξαερισμού και καθαρός αέρας σε κάθε κουζίνα.

Καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού κατά των αποθέσεων λίπους

Η GC EKOLAYF παρέχει υπηρεσίες για τον καθαρισμό του συστήματος εξαερισμού από αποθέσεις λίπους. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για τον καθαρισμό και την απολύμανση των συστημάτων εξαερισμού. Μετά τον καθαρισμό μας, το σύστημα εξαερισμού λειτουργεί ως καινούργιο και ο αέρας γίνεται πολύ πιο καθαρός! Επίσης η GC Ekolayf εκτελεί καθαρισμό του εξαερισμού από τη σκόνη, απολύμανση των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού. Για τον καθαρισμό και την απολύμανση του εξαερισμού, καλέστε μας. Ο διευθυντής μας θα συντονίσει την ώρα άφιξης του μηχανικού. Η αρχική αναχώρηση του μηχανικού για την αξιολόγηση του κόστους καθαρισμού του εξαερισμού είναι δωρεάν.

Η σύμβαση για τον καθαρισμό του εξαερισμού από το λίπος

Η GC Ekolayf συνάπτει μακροπρόθεσμες και εφάπαξ συμβάσεις για τον καθαρισμό και την απολύμανση του εξαερισμού. Εκδίδεται ολόκληρο το πακέτο εγγράφων, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού καθαρισμού αερισμού, το οποίο απαιτείται για το Υπουργείο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης και το Rospotrebnadzor. Αυτό το είδος εργασίας ρυθμίζεται από το άρθρο 16 του ομοσπονδιακού νόμου περί πυρασφάλειας και τους κανόνες πρόληψης της πυρκαγιάς στη Ρωσική Ομοσπονδία (που εγκρίθηκε με το ψήφισμα αριθ. 390 της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 25ης Απριλίου 2012).
Μετά από κάθε καθαρισμό, ο πελάτης λαμβάνει καθαρό αερισμό και πράξη καθαρισμού του εξαερισμού. συνάπτουν επίσης συμβάσεις για τον καθαρισμό καμινάδων. Οι πελάτες μας έγιναν ένας μεγάλος αριθμός από διάφορες επιχειρήσεις catering, οι οποίες ήταν ικανοποιημένες από την δουλειά μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις αναθεωρήσεις.

Η αναχώρηση ενός μηχανικού για τον υπολογισμό του κόστους εργασίας είναι δωρεάν

Κόστος καθαρισμού συστημάτων εξαερισμού από αποθέσεις λίπους

Το κόστος καθαρισμού της καμινάδας

Σημείωση: Ο Ανάδοχος διατηρεί το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις να αλλάξει τον τιμοκατάλογο του τιμοκαταλόγου, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, την κατάσταση του εξοπλισμού και τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτόν.

Το κόστος καθαρισμού των συστημάτων εξαερισμού από το λίπος καθορίζεται αφού εγκαταλείψει την εγκατάσταση του μηχανικού. Εάν θέλετε να καθαρίσετε τον εξαερισμό του λίπους, τηλεφωνήστε μας και μετά από λίγο μπορείτε να μάθετε το κόστος, να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες. Οι παραπάνω είναι ενδεικτικοί τιμοκατάλογοι.

Καθαρισμός του εξαερισμού του λίπους: πώς δουλεύουμε

Γιατί είναι συμφέρον να παραγγείλετε τον καθαρισμό του αερισμού από το λίπος στο GC Ekolayf

Ομάδα εταιρειών Η Ekolayf είναι μια ομάδα έμπειρων και εξουσιοδοτημένων ειδικών στην εγκατάσταση και συντήρηση όλων των τύπων μηχανικών συστημάτων με την μετέπειτα εκτέλεση του συνόλου των εγγράφων.

• 5 χρόνια στην αγορά της Μόσχας και της περιοχής της Μόσχας
• 7 άδειες και πιστοποιητικά προφίλ
• 40 εργαζόμενοι, 4 οχήματα υπηρεσίας και 3 συνεργεία εργασίας για την άμεση εκτέλεση των παραγγελιών
• 2 σειρές τηλεπικοινωνιών και επαγγελματικός ευρωπαϊκός εξοπλισμός
• Μειώστε το κόστος σας κατά 20%. Οι τιμές για τις υπηρεσίες μας είναι χαμηλότερες από τον μέσο όρο της αγοράς χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εργασίας και της συντήρησης.

Διασφάλιση ποιότητας
Η εταιρεία Ekolayf εγγυάται την υψηλή ποιότητα του καθαρισμού του αέρα από το λίπος.

Εργαζόμαστε με αντικείμενα

* Παραγωγικές επιχειρήσεις, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα
* Εστιατόρια, καφετέριες και όλα τα εστιατόρια
* Πολυώροφα και ιδιωτικά κτίρια κατοικιών, συγκροτήματα γραφείων
* Πολυκλινικά, νοσοκομεία, σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα
* Αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και όλα τα κρατικά ιδρύματα.

Γιατί χρειάζεστε καθαρισμό με παχύτερο αερισμό;

1. Εάν ο εξαερισμός δεν καθαριστεί εγκαίρως, οι παράμετροι σχεδιασμού στο σύστημα εξαερισμού πρέπει να μειωθούν. Ο εξαερισμός δεν αφαιρεί ξένες οσμές. Οι επισκέπτες, όταν επισκέπτονται εστιατόρια, καφετέριες, εκτιμούν την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο δωμάτιο. Θέλουν να αναπνέουν καθαρό, φρέσκο ​​αέρα άνετης θερμοκρασίας και υγρασίας. Ο εξαερισμός απαλλάσσει τον αέρα από τον καπνό, την υγρασία, τη σκόνη, αποτρέπει την εξάπλωση των μυρωδιών του μαγειρέματος στην τραπεζαρία. Με τον καιρό, ο εξαερισμός μολύνεται με λίπος, η παραγωγικότητά του μειώνεται και ως εκ τούτου παύει να καθαρίζει σωστά τον αέρα.
2. Τι άλλο πρέπει να προσέξετε είναι η πυρασφάλεια. Η επίβλεψη της πυρκαγιάς συνιστά έντονα να καθαρίζετε τακτικά τα συστήματα εξαερισμού του λίπους τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων, παραμελώντας την υπηρεσία αυτή, κινδυνεύουν να πληρώσουν υψηλή τιμή. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πυρκαγιών εξαερισμού που προκαλούν σοβαρές πυρκαγιές.

3. Ο τακτικός καθαρισμός των αεραγωγών των συστημάτων αερισμού από λιπαρές καταθέσεις είναι υποχρεωτικός και ελέγχεται από το Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης. Προς το παρόν, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην ασφάλιση των επιχειρήσεων περιλάμβαναν ένα στοιχείο για τον υποχρεωτικό καθαρισμό του εξαερισμού από τις λιπαρές αποθέσεις. Για τις εταιρείες τροφίμων, η απαιτούμενη συχνότητα καθαρισμού του εξαερισμού από το λίπος μπορεί να είναι έως 2 (δύο) φορές το μήνα. Σε κάθε περίπτωση, η κανονικότητα του εξαερισμού καθαρισμού καθορίζεται ξεχωριστά, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.
4. Ο καθαρισμός της κουκούλας επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των στοιχείων εξαερισμού, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους.
5. Ο τακτικός καθαρισμός του εξαερισμού - είναι η συμμόρφωση της εγκατάστασής σας με τα υγειονομικά και επιδημιολογικά πρότυπα, την καθαριότητα στην κουζίνα, την αφοσίωση του προσωπικού.

Πώς να καθαρίσετε τον εξαερισμό του λίπους

Οι εργασίες καθαρισμού του εξαερισμού πραγματοποιούνται σε κατάλληλη ώρα για τον πελάτη, συνήθως το βράδυ. Οι ομάδες μας είναι στελεχωμένες από ειδικούς που είναι πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση και έχουν πρόσβαση στην εργασία για ηλεκτρική ασφάλεια και ύψος. Ομπρέλες εξάτμισης, συλλέκτες λίπους ομπρέλες, αεραγωγοί, ανεμιστήρες καυσαερίων υποβάλλονται σε καθαρισμό. Πριν από την εργασία, οι χώροι είναι προετοιμασμένοι, ο εξοπλισμός κουζίνας καλύπτεται με ταινία πολυαιθυλενίου. Λαμβάνονται μέτρα για την προστασία του ηλεκτρικού εξοπλισμού της κουζίνας. Επιθεώρηση των καταπακτών επιθεώρησης, βαλβίδες αποστράγγισης στους αεραγωγούς εξαερισμού.

Εξοπλισμός για τον καθαρισμό του αερισμού από το λίπος

Για τον καθαρισμό χρησιμοποιείται ο εξειδικευμένος εξοπλισμός του ευρωπαίου κατασκευαστή, ο οποίος επιτρέπει την ποιοτικό καθαρισμό των αεραγωγών χωρίς αποσυναρμολόγηση στις περισσότερες περιπτώσεις. Εάν είναι απαραίτητο, πραγματοποιείται πρωταρχική εξέταση των συστημάτων εξαερισμού με τη βοήθεια teleinspection. Η εγγραφή βίντεο παρέχεται στον πελάτη (επιλογή).

Καθαρισμός της κουκούλας από το λίπος

Πριν από τον καθαρισμό, οι ομπρέλες καλύπτονται με μια μεμβράνη, οι παγίδες λίπους αφαιρούνται. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ένας ενεργός αφρός, προθερμανθείς στους 60 ° C, ο οποίος διασπά το λίπος, συμπεριλαμβανομένου του παλαιού. Μετά την έκθεση σε 30 λεπτά, το διαλυμένο λίπος αποπλένεται με νερό, αν είναι απαραίτητο, η λειτουργία επαναλαμβάνεται.

Καθαρισμός των αεραγωγών του λίπους

Ο καθαρισμός των αγωγών εξαερισμού γίνεται με μηχανή βούρτσας με πνευματική κίνηση. Χρησιμοποιείται συμπιεστής με μειωμένο επίπεδο θορύβου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους τη νύχτα. Ο ενεργός αφρός παράγεται σε μια γεννήτρια αφρού με ενσωματωμένη θέρμανση έως 60 ° C. Ο αφρός εξουδετερώνει τις αποθέσεις λίπους μέσα σε 20-30 λεπτά μετά την εφαρμογή στην επιφάνεια των αγωγών. Μετά την εφαρμογή του αφρού, τα τοιχώματα των αγωγών καθαρίζονται με μηχανή βούρτσας. Το μηχάνημα διαθέτει ειδικές ανάποδες βούρτσες, οι οποίες καθιστούν δυνατή την αποτελεσματική απομόνωση τόσο των στρογγυλών όσο και των ορθογώνιων αγωγών αέρα. Όλος ο καθαρισμός των αεραγωγών πραγματοποιείται μέσω καταπακτών επιθεώρησης, χωρίς αποσυναρμολόγηση.

Καθαρισμός του ανεμιστήρα εξαγωγής από γράσο

Ο ανεμιστήρας εξαγωγής πρέπει να καθαριστεί με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλα στοιχεία εξαερισμού, η συσσώρευση λίπους στα πτερύγια του ανεμιστήρα επιβραδύνει σημαντικά τη λειτουργία του, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της απόδοσης του συστήματος και γρήγορη φθορά του ανεμιστήρα. Μία από τις αιτίες δυσάρεστων οσμών στο δωμάτιο μπορεί να είναι ανεπαρκής λειτουργία του συστήματος εξάτμισης, λόγω της μόλυνσης του ανεμιστήρα. Ο καθαρισμός του ανεμιστήρα πραγματοποιείται χειροκίνητα, αν είναι απαραίτητο, αποσυναρμολογείται. Μετά τον καθαρισμό, ο ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στη θέση του.

Η ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται είναι μικρή, η εργασία γίνεται τακτοποιημένα, πράγμα που σας επιτρέπει να κρατάτε την κουζίνα καθαρή. Εάν είναι απαραίτητο, τα ελαττώματα στις αρθρώσεις των αγωγών γεμίζουν με στεγανωτικό.

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος σε ένα εστιατόριο

Ο καθαρισμός και η συντήρηση του εξοπλισμού εξαερισμού στο εστιατόριο αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία της εγκατάστασης. Η αυξημένη θερμοκρασία και η υγρασία, οι εξωτερικές μυρωδιές στην αίθουσα προκαλούν μόνο αρνητικά συναισθήματα στους επισκέπτες του εστιατορίου, καταστρέφουν τη φήμη τους και ως εκ τούτου μειώνουν την κερδοφορία της επιχείρησης για τον ιδιοκτήτη.

Λίπος στον εξαερισμό: Τι είναι επικίνδυνο;

Ο καθαρισμός του εξαερισμού στο εστιατόριο θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, και σε δωμάτια με υψηλά φορτία ακόμη πιο συχνά. Αυτή η συχνότητα οφείλεται στις δυσμενείς επιπτώσεις της λειτουργίας του μολυσμένου αερισμού:

 • Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης πυρκαγιά. Οι αποθέσεις λίπους που συσσωρεύονται μέσα στους αγωγούς έχουν υψηλό βαθμό αυθόρμητης καύσης. Οι πυρκαγιές στο σύστημα εξάτμισης οδηγούν σε σοβαρές πυρκαγιές με τις πιο αρνητικές συνέπειες.
 • Η ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό των χώρων επιδεινώνεται. Ο εξαερισμός παύει να αφαιρεί ξένες μυρωδιές. Ζεύγη, καπνός και υπερβολική θερμότητα αρχίζουν να εξαπλώνονται από την κουζίνα στην αίθουσα. Αύξηση θερμοκρασίας και υγρασίας. Μετά από αυτό, το μικροκλίμα στο ίδρυμα δεν μπορεί να λεχθεί άνετα για τους επισκέπτες.
 • Οι εναποθέσεις λίπους και σκόνης μέσα στους αγωγούς δυσκολεύουν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπλοκάρουν τη ροή του καθαρού αέρα στα δωμάτια. Η αναπνοή στο ίδρυμα γίνεται δύσκολη, αλλά δεν είναι άνετη σε αυτό.
 • Μια μάζα σκόνης και λίπους που συσσωρεύεται στους τοίχους των καναλιών και των κουζινών γίνεται ένα ιδανικό έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτήρια που είναι απαράδεκτο σε εστιατόρια.
 • Η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού μειώνεται σύστημα εξαερισμού (θάλαμοι εξαερισμού, κυκλώνες, φίλτρα, αεραγωγοί κλπ.), η διάρκεια ζωής τους μειώνεται.

Πώς να καθαρίσετε τον εξαερισμό από το λίπος στην τροφοδοσία

Αξίζει να το προσθέσετε καθαρισμός αερισμού - υποχρεωτικό μέτρο για όλους τους τύπους επιχειρήσεων δημóσιας εστίασης. Έλεγχος για την εκτέλεση αυτών των έργων διενεργείται από την κρατική υπηρεσία πυρόσβεσης του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης. Η έλλειψη υγειονομικού και επιδημιολογικού πιστοποιητικού που πιστοποιεί την εκτέλεση καθαρισμών θα προκαλέσει την επιβολή ή τη λύση του προστίμου για περίοδο 3 μηνών.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με το τεχνικό τμήμα, προετοιμάζουμε χρήσιμο πρακτικό υλικό για τους πελάτες μας. Παραδείγματα των επιστολών μας.


Καθαρισμός συστημάτων εξαερισμού

Γρήγορα - Επαγγελματικά - Οικονομικά

Επιχειρησιακή αναχώρηση
Ειδικευμένοι ειδικοί
Διασφάλιση ποιότητας

Σχετικά μευπηρεσία εξαερισμού

Καθαρισμός με εξαερισμό - προσφέρει υπηρεσίες για επαγγελματική συντήρηση και τον καθαρισμό του εξαερισμού. Η έγκαιρη συντήρηση των συστημάτων εξαερισμού θα βελτιώσει την απόδοση του συστήματος και θα μειώσει τους κινδύνους απρόβλεπτων βλαβών του εξοπλισμού.
Η συσσωρευμένη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό μας επιτρέψει να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του συνόλου του έργου, ανεξάρτητα από τον προορισμό, είτε πρόκειται για βιομηχανικές επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς ή ιδιωτικές κατοικίες και γραφεία.

Σχετικά μεδιείσδυση των αεραγωγών

Διάγνωση αερισμού - αυτό είναι ένα συνιστώμενο, προληπτικό μέτρο, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση αερισμού και να αποφεύγετε απρόσμενες επισκευές. Γενικοί κανόνες εργασίας καθορίζονται στα SNiPs. Η διάγνωση πραγματοποιείται από εξειδικευμένους ειδικούς που χρησιμοποιούν επαγγελματικό εξοπλισμό. Ως αποτέλεσμα, εκδίδεται πιστοποιητικό εξαερισμού.

Σχετικά μεκαθαρισμός του εξαερισμού από τη σκόνη

Ο εξαερισμός καθαρίζεται χρησιμοποιώντας υδροπνευματικό εξοπλισμό και αντλίες κενού. Ο καθαρισμός του εξαερισμού πραγματοποιείται με ειδικές περιστρεφόμενες βούρτσες και η πλάκα τραβιέται από τον συμπιεστή στο φίλτρο της αντλίας. Ο καθαρισμός του μηχανικού αερισμού είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία, η οποία εκτελείται από έμπειρους ειδικούς και προσφέρει εξαιρετική επίδραση ακόμη και με έντονο βαθμό μόλυνσης του εξαερισμού.

- Το κόστος του μηχανικού καθαρισμού από 100 ρούβλια.

Σχετικά μεκαθαρισμός του αερισμού από το λίπος

Ο χημικός καθαρισμός του εξαερισμού είναι μια αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του εξαερισμού από τις λιπαρές αποθέσεις σε εστιατόρια, κουζίνες, δημόσιες τροφοδοσίες κλπ. Ένα ειδικό χημικό αντιδραστήριο ψεκάζεται στον αεραγωγό, ο οποίος αντιδρά με την επικάλυψη και αλλάζει τις ιδιότητές του. Η λιπαρή επίστρωση χάνει τις ιδιότητές της, υστερεί πίσω από τα τοιχώματα του αγωγού και αφαιρείται μαζί με τον αέρα που διέρχεται. Η χημική μέθοδος απαιτεί πλήρη σφράγιση του αεραγωγού.

-Το κόστος του στεγνού καθαρισμού από 400 ρούβλια.

Hκαθαρισμός αερισμού - ξηρός πάγος

Για τον χημικό καθαρισμό του εξαερισμού χρησιμοποιούνται ειδικοί κόκκοι "ξηρού πάγου", οι οποίοι διέρχονται διαμέσου της διατομής του αεραγωγού, ο οποίος οδηγεί σε βομβαρδισμό της λιπαρής επικάλυψης. Στα σημεία επαφής λαμβάνει χώρα μια μικροεκδήλωση, από την οποία καταρρέει η κατάθεση και συλλέγεται από τη ροή του αέρα. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, δημιουργείται μια πρόσθετη πίεση αέρα μέσω ενός συμπιεστή πίεσης ή κενού.

- Το κόστος του καθαρισμού "ξηρό πάγο" από 500 ρούβλια.

Δαπολύμανση αερισμού

Για την απολύμανση των συστημάτων εισπνοής, χρησιμοποιούνται υγρά, σκόνες ή αεροζόλ με βάση υπεροξικό οξύ, υπεροξείδιο του υδρογόνου και άλλα ενεργά αντισηπτικά. Κατά την επιλογή ενός αντιδραστηρίου, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο σκοπός των εγκαταστάσεων. Τα αντιδραστήρια για βιομηχανικό αερισμό απαγορεύονται για χρήση σε σχολεία και νηπιαγωγεία, άλλα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κουζίνες κ.λπ.

- Το κόστος της απολύμανσης από 200 ρούβλια.

P Εξαερισμός και κλιματισμός

Η επισκευή των συστημάτων εξαερισμού πραγματοποιείται για την αποκατάσταση των παραμέτρων σχεδιασμού για την ανταλλαγή αέρα και την ισχύ. Ένα σύνθετο έργο για την επισκευή των συστημάτων εξαερισμού περιλαμβάνει: τον έλεγχο του ρυθμού ροής του αέρα, τη διάγνωση των εξαρτημάτων και των τμημάτων του συστήματος εξαερισμού, την αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού, τον καθαρισμό των φίλτρων και των αεραγωγών.

- Αναχώρηση + διαγνωστική εξέταση 5000 ρούβλια
Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, θα παράσχουμε έναν κατάλογο των απαραίτητων εργασιών και θα υπολογίσουμε το κόστος εργασίας και υλικών

Καθαρισμός του αερισμού του λίπους

Ο καθαρισμός του αερισμού από τις λιπαρές καταθέσεις είναι μία από τις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας "Master Capitals". Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον καθαρισμό του αερισμού του λίπους - ποιοτικά και γρήγορα.

Γιατί μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη;

Μεταξύ των πελατών μας υπάρχουν εστιατόρια Il Patio, Paul Bakery, Lebanon House, Sinnabon, Pilzner και άλλα.

Όλοι οι ειδικοί της εταιρείας "Master Capital" έχουν υποβληθεί σε κατάλληλη εκπαίδευση και έχουν υψηλό επαγγελματικό επίπεδο πρακτικών δεξιοτήτων και τεχνολογιών για τον καθαρισμό του εξαερισμού από αποθέσεις λίπους.

Συγκρίνετε όσα συνέβησαν και βασίστηκαν στα αποτελέσματα του έργου:

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος καθαρισμού του εξαερισμού του λίπους;

Τα "πρωτεύοντα κεφάλαια" παρέχουν ολοκληρωμένες εργασίες για τον καθαρισμό του συστήματος εξαερισμού από αποθέσεις λίπους, οι οποίες περιλαμβάνουν:

1. Υψηλής ποιότητας καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος,
2. Να εργάζεστε σε μια κατάλληλη στιγμή για τον Πελάτη,
3. Αναφορά φωτογραφιών (πριν και μετά),
4. Συστάσεις για βελτιστοποίηση λειτουργίας και συντήρησης (για πιο αποτελεσματική χρήση - τόσο το ίδιο το σύστημα εξαερισμού όσο και το κόστος λειτουργίας του).

Κατά κανόνα, το σύστημα εξαερισμού που πρόκειται να καθαριστεί περιλαμβάνει:

 • Κουκούλες εξάτμισης κουζίνας ή ομπρέλα,
 • Αεραγωγοί,
 • Ο κινητήρας του ανεμιστήρα.

Σε μερικές περιπτώσεις καθαρίζεται το κάλυμμα της κουζίνας και ο αγωγός. Κάθε μεμονωμένη περίπτωση εξετάζεται μεμονωμένα.

Το κόστος καθαρισμού του αερισμού από το λίπος μπορεί να επηρεαστεί από παράγοντες όπως:

 • Διαθεσιμότητα / απουσία πρόσβασης σε απαραίτητους χώρους,
 • Διαθεσιμότητα / απουσία καταπακτών επιθεώρησης,
 • Βαθμός μόλυνσης του αερισμού του λίπους,
 • Πεδίο εφαρμογής των εργασιών καθαρισμού (αριθμός και μέγεθος ομπρελών, μήκος και διάμετρος αεραγωγών, τύπος και μέγεθος κινητήρα).

Κόστος εργασιών για θερμοχημικό καθαρισμό του συστήματος εξαερισμού από αποθέσεις λίπους
(σε όγκο μέχρι 17,5 m 2, λαμβάνοντας υπόψη τη δουλειά τη νύχτα)
από 21 000 ρούβλια συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

* Λεπτομέρειες μέσω τηλεφώνου +7 (495) 411 90 43

Ποια μέθοδος καθαρισμού του εξαερισμού από το λίπος είναι αποτελεσματική;

Η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η οποία αφορά κυρίως τις επιχειρήσεις τροφοδοσίας τροφίμων και μεταποίησης τροφίμων, είναι σήμερα συνδυασμός υδροδυναμικών και μηχανικών (χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο χειρός) μεθόδους για τον καθαρισμό του εξαερισμού του λίπους.

Η εφαρμογή της υδροδυναμικής μεθόδου περιλαμβάνει τη στεγανοποίηση του συστήματος εξαερισμού. Μετά από αυτό, η διαδικασία καθαρισμού του συστήματος εξαερισμού εκτελείται απευθείας με έγχυση μιας ειδικής σύνθεσης με βάση άλατα που έχουν υψηλή ικανότητα διείσδυσης, πράγμα που επιτρέπει τον διαχωρισμό του λίπους από τους αεραγωγούς. Η επακόλουθη έξαψη των αποθέσεων λίπους πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού με θέρμανση νερού με πίδακες ατμού στην απαιτούμενη θερμοκρασία και υπό πίεση.

Κατά κανόνα, ο καθαρισμός του συστήματος εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους δεν απαιτεί την αποσυναρμολόγηση του συστήματος εξαερισμού. Από τεχνική άποψη, για να εκτελεστεί αυτό το είδος εργασίας στις περισσότερες περιπτώσεις, αρκεί να υπάρχουν τα αποκαλούμενα παράθυρα προβολής στο σύστημα εξαερισμού.

Ποιος είναι ο συνηθισμένος καθαρισμός του αερισμού του λίπους;

Ο τακτικός καθαρισμός του αερισμού του λίπους στα καταστήματα δημόσιας τροφοδοσίας και στη βιομηχανία τροφίμων "αφαιρεί" ταυτόχρονα πολλά προβλήματα.

 • Καταρχήν, συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς.
 • Δεύτερον, επιλύει το ζήτημα της συμμόρφωσης του αντικειμένου με τα υγειονομικά και επιδημιολογικά πρότυπα.
 • Τρίτον, εγγυάται αδιάλειπτη λειτουργία και αυξάνει την διάρκεια ζωής του εξοπλισμού του συστήματος εξαερισμού (θάλαμοι εξαερισμού, κυκλώνες, φίλτρα, αεραγωγοί κλπ.).

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή τον τακτικό καθαρισμό των αεραγωγών και την «ομπρέλα» του λίπους γίνεται υποχρεωτική νόρμα, η οποία ελέγχεται από διάφορους φορείς ελέγχου, όπως το Γραφείο του κράτους Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έκτακτων Καταστάσεων Υπουργείο. Ήδη σήμερα ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες υποχρεωτικά περιλαμβάνουν στη σύμβαση ασφάλισης των επιχειρήσεων μια προϋπόθεση για τον καθαρισμό των συστημάτων εξαερισμού τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες. Για τις επιχειρήσεις τροφίμων συνεχούς κύκλου, η απαραίτητη συχνότητα καθαρισμού του εξαερισμού λίπους μπορεί να φτάσει μέχρι και δύο φορές το μήνα. Σε κάθε περίπτωση, η κανονικότητα αυτού του είδους της εργασίας καθορίζεται ξεχωριστά, μαζί με τις υπηρεσίες μηχανικού του πελάτη και σύμφωνα με τις ειδικές συνθήκες της επιχείρησης.

Η εταιρεία "Master Capitals" στοχεύει στη μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών. Το κόστος καθαρισμού του αερισμού από τις λιπαρές καταθέσεις καθορίζεται από τα αποτελέσματα της έρευνας του χώρου του Πελάτη από τους μηχανικούς της «Masterovy Capital» και σύμφωνα με την τρέχουσα τιμή της Εταιρείας.

+7 (495) 411-90-43

ΚΑΛΕΣΤΕ!

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Για εμάς, δεν υπάρχουν ανεπίλυτα μηχανικά προβλήματα. Οποιοδήποτε πρόβλημα και ακόμη και οι συγκρούσεις είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε νέα εμπειρία και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί!

Καθαρισμός του αερισμού του λίπους

Με την παρατεταμένη χρήση των συστημάτων εξάτμισης εξαερισμού χωρίς υψηλής ποιότητας καθαρισμό, μια ξένη μυρωδιά σταγόνες στα καυτά καταστήματα. Αυτό μειώνει την αποτελεσματικότητα του προσωπικού και επιδεινώνει την ευημερία. Και, διεισδύοντας στο εστιατόριο ή την τραπεζαρία, αυτές οι μυρωδιές μπορούν να στερήσουν τους επισκέπτες από την όρεξη ή, γενικά, να τους φοβίσουν. Επιπλέον, το λίπος που συσσωρεύεται στην επιφάνεια του συστήματος εξάτμισης μπορεί να επιδεινώσει σημαντικά την παραγωγικότητά του. Και επίσης να προκαλέσει μια σοβαρή πυρκαγιά, καθώς ανάβει εύκολα.

Όλα αυτά τα σημεία αποδεικνύουν την ανάγκη για τακτικό καθαρισμό των συστημάτων εξαερισμού από συσσωρευμένο λίπος. Το περιεχόμενο των εκχυλισμάτων καθαρό όχι μόνο θα μειώσει τον κίνδυνο της φωτιάς, αλλά και να συμβάλει στην τήρηση υγιεινής - επιδημιολογικές απαιτήσεις για την παραγωγή τροφίμων, καθώς και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της ομάδας και την απόδοσή του. συχνότητα καθαρισμού εξαερισμού θα πρέπει να επιλέγονται ξεχωριστά σε κάθε περίπτωση με βάση τις εργασίες που εκτελούνται στο δωμάτιο, το φορτίο του συστήματος και την ισχύ της.

Συνήθως αυτό συμβαίνει τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες. Αλλά εάν υπάρχει ένας συνεχής κύκλος παραγωγής και η εκχύλιση χρησιμοποιείται ενεργά, τότε καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού από το λίπος πρέπει να γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το μήνα.

Μέχρι σήμερα, η διαθεσιμότητα των συστημάτων εξάτμισης και η διατήρηση της καθαρότητας και της λειτουργικότητάς τους είναι το κύριο κριτήριο για την παραγωγή τροφίμων. Έλεγχος για αυτό είναι ανατεθεί στα αρμόδια κρατικά όργανα. Επιπλέον, η κατάσταση του συστήματος εξαερισμού καθορίζεται λεπτομερώς από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες κατά τη σύναψη ασφαλιστικής σύμβασης. Επομένως, μην υποτιμάτε αυτό το σημείο.