Καθαρισμός του εξαερισμού

ΑΠΟ 25 000 RUB.

Οι βρώμικοι αεραγωγοί μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα διαφορετικής φύσης. Προκειμένου να τους αποτρέψετε, πρέπει να αναζητήσετε τη βοήθεια των επαγγελματιών. Η εταιρεία μας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για τον καθαρισμό του εξαερισμού. Καθαρίζουμε το σύστημα των εναποθέσεων σκόνης και λίπους, εκτελούμε εργασίες για την αφαίρεση μικροβιακής και βακτηριακής πλάκας, διασπάμε τα συντρίμμια στα κανάλια, διεξάγουμε διαγνωστικά βίντεο των ορυχείων και των καναλιών.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο καθαρισμός των αεραγωγών και των αεραγωγών πρέπει να γίνεται τακτικά. Αυτό σας επιτρέπει να:

 • παρέχουν πυρασφάλεια.
 • να αυξήσει τη διάρκεια ζωής των ανεμιστήρων και κλιματιστικών?
 • δημιουργούν ένα άνετο εσωτερικό μικροκλίμα?
 • αύξηση της αποτελεσματικότητας του προσωπικού ·
 • μείωση της νοσηρότητας.

Περισσότερο από το 40% των ρύπων εισέρχεται στους εσωτερικούς χώρους μέσω αγωγών αέρα, μειώνοντας την ποιότητα του εισερχόμενου αέρα. Επομένως, ο έγκαιρος καθαρισμός του εξαερισμού αποτελεί εγγύηση για την τήρηση των υγειονομικών και υγειονομικών προδιαγραφών.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά του καθαρισμού του εξαερισμού

Ανάλογα με τον τύπο και την ένταση των μολυσματικών ουσιών, θα πρέπει να επιλεγούν οι μέθοδοι εξάλειψής τους. Για παράδειγμα, στο σύστημα τροφοδοσίας, τα σωματίδια ρύπων και σκόνης κατακάθονται, στους θαλάμους καυσαερίων συσσωρεύεται λίπος, σε καπνοδόχους - αιθάλη και λίπος. Ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές μέθοδοι καθαρισμού:

 • στεγνοκαθαριστήριο;
 • καθαρισμός με αντιδραστήρια (όταν χρησιμοποιείται ενεργός αφρός).
 • συνδυασμό αυτών των τεχνικών.

Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός, ο οποίος επιτρέπει την εξάλειψη της ρύπανσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αποσυναρμολόγηση του συστήματος δεν απαιτείται. Για τον καθαρισμό του αέρα από οξέα και ελαιώδεις ρύπους εφαρμόζεται με πινέλο επί των αξόνων του αυτοματοποιημένου αφρού τροφοδοσίας, και για την εξάλειψη σκόνη και βρωμιά καταθέσεις - βούρτσες με απομάκρυνση κενού. Τα φυτά αερισμού υφίστανται επεξεργασία με ατμοκαθαριστές, βιομηχανικές ηλεκτρικές σκούπες και πλυντήρια υψηλής πίεσης. Η απολύμανση πραγματοποιείται με ψεκασμό του προϊόντος με τη μέθοδο της ψυχρής ομίχλης.

Επαγγελματικός καθαρισμός του εξαερισμού: πλεονεκτήματα της θεραπείας στην ομάδα LEON

Έχουμε ασχοληθεί επαγγελματικά με τον καθαρισμό των συστημάτων εξαερισμού για πολλά χρόνια, χάρη στη συσσωρευμένη εμπειρία και την υψηλή εξειδίκευση των ειδικών, μπορούμε να εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα όλων των δραστηριοτήτων που διεξάγονται. Σερβίρουμε αντικείμενα οποιασδήποτε κλίμακας και σκοπό: βιομηχανικές επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς, ιδιωτικές κατοικίες και γραφεία.

Για κάθε τεχνική εργασία επιλέγεται μια ολοκληρωμένη λύση, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της ρύπανσης και τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας του συστήματος. Ο εξαερισμός καθαρίζεται μετά από πλήρη διάγνωση χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό. Για κάθε είδους εργασία έχουμε τις κατάλληλες άδειες και πιστοποιητικά.

Τιμοκατάλογος για τον καθαρισμό και την απολύμανση του εξαερισμού

Καθαρισμός του εξαερισμού σε πολυκατοικίες

Οι αγωγοί, οι κουκούλες και ο εξαερισμός σε πολυώροφα κτίρια μπορούν να έχουν διαφορετικές διαμορφώσεις. Πρώτον, εξαρτάται από το έργο του κτιρίου και το έτος κατασκευής του.

 • Πλήρως αυτόνομος αερισμός σε κάθε διαμέρισμα. Τα πιο συχνά βρίσκονται σε παλιά σπίτια σε 2-4 ορόφους και με μικρό αριθμό διαμερισμάτων. Αυτά μπορεί να είναι προπολεμικά σπίτια, συχνά με ξύλινα κατασκευαστικά στοιχεία.
 • Ο εξαερισμός από κάθε διαμέρισμα οδηγεί σε έναν κοινό άξονα, ο οποίος οδηγεί τα ρεύματα σε μια κάθετη ή οριζόντια εισαγωγή αέρα και στη συνέχεια στο δρόμο. Το σύστημα είναι χαρακτηριστικό για σπίτια 5-16 ορόφων που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια της σοβιετικής περιόδου.
 • Ο αγωγός αέρα κάθε διαμερίσματος συνδέεται με έναν κοινό άξονα, ο οποίος, με τη σειρά του, φέρνει αέρα στη δεξαμενή οροφής εξοπλισμένη με κουκούλα. Αυτός ο τύπος είναι χαρακτηριστικός για τα νέα ψηλά σπίτια. Το εκχύλισμα, αν είναι απαραίτητο, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πρόσθετο εξαερισμό και "εξαερισμό".


Οι μηχανισμοί για την επεξεργασία του αέρα σε οικιακούς χώρους αναπόφευκτα γίνονται βρώμικοι με το χρόνο, επομένως ο καθαρισμός του εξαερισμού σε διαμερίσματα είναι μια υποχρεωτική περιοδική διαδικασία. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η επιθεώρηση της κατάστασης του καλύμματος οποιασδήποτε διαμόρφωσης πρέπει να διεξάγεται τρεις φορές το χρόνο από την εταιρεία διαχείρισης στο σπίτι. Ο καθαρισμός των αξόνων εξαερισμού των πολυκατοικιών περιλαμβάνεται επίσης στον κατάλογο των αρμοδιοτήτων του. Οι ιδιοκτήτες και οι ενοικιαστές διαμερισμάτων δεν έχουν το δικαίωμα να το πράξουν και δεν θα είναι σε θέση να το κάνουν ακόμα κι αν θέλουν πραγματικά. Ανεξάρτητα μπορείτε να καθαρίσετε μόνο εκείνο το μέρος του εξαερισμού, στο οποίο μπορείτε να φτάσετε από το διαμέρισμά σας.

Εάν είστε μισθωτής και έχετε υποψίες ότι το σπίτι είναι φραγμένο με εξαερισμό, μη διστάσετε να απευθυνθείτε επίμονα στους εκπροσώπους του Ποινικού σας Κώδικα, ώστε να κατανοήσουν την κατάσταση. Αυτή η υπηρεσία ονομάζεται "sod. rem. zh.p. "και" sod. και rem. π.χ. zhp "περιλαμβάνεται στην ΕΠΓ, την οποία πληρώνετε κάθε μήνα από τον υπολογισμό των 17,84 και 24,53 ρούβλια για κάθε τετραγωνικό μέτρο της περιοχής του διαμερίσματός σας. Δηλαδή, η υπηρεσία συντήρησης και επισκευής του εξαερισμού στο σπίτι είναι ήδη προπληρωμένη σε εσάς, η εταιρεία διαχείρισης δεν έχει κανένα δικαίωμα να την αρνηθεί. Μπορείτε να βρείτε το όνομα, τη διεύθυνση και τις επαφές του MC του σπιτιού σας με την ίδια πληρωμή για το διαμέρισμα, στην πρώτη γραμμή του μπλοκ "Παραλαβή".

Καθαρισμός αγωγών εξαερισμού σε συγκρότημα διαμερισμάτων

Αν - ένας εκπρόσωπος της καλής εταιρείας διαχείρισης, η οποία λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με τις επίσημες υγειονομικές προδιαγραφές, τότε πιθανότατα, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο καθαρισμός των αγωγών εξαερισμού στην πολυκατοικία γίνεται μόνο με τη βοήθεια του επαγγελματικού επιδημιολογικές υπηρεσιών. Οι ειδικοί του SES διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να δουλέψουν με οποιαδήποτε, ακόμη και την πιο σύνθετη διαμόρφωση του συστήματος κυκλοφορίας αέρα και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο αποτελεσματικών, εξουσιοδοτημένων για χρήση σε σπίτια.

Η έγκαιρη καθαρισμό του αερισμού βοηθά να διατηρήσει ένα βέλτιστο επίπεδο πυρασφάλειας, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των αεραγωγών και κουκούλες, για την πρόληψη της εμφάνισης των προβλημάτων που σχετίζονται με την πλευρά με την οποία οι άνθρωποι μπορούν να ισχύουν εάν έχουν in-house φράξει εξαερισμού. Ο τριπλός έλεγχος της κατάστασης του εξαερισμού, σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα αριθ. 410, θα πρέπει να διενεργείται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μετά το τέλος της περιόδου θέρμανσης, καθώς και στη μέση. Ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα εξαερισμού στο αποδίδεται που ένα σπίτι θα σας σώσει από την υποχρέωση να οργανώσει γενική επισκευή του, να χειριστεί πολλές καταγγελίες των κατοίκων και να αποκαταστήσει τη φήμη του στο μέλλον, λόγω των ελλείψεων του παρελθόντος.

Καθαρισμός αγωγών εξαερισμού σε πολυκατοικία: υπηρεσίες του SES "Dez Group"

Καθαρίστε τον αερισμό σε ένα ψηλό κτίριο από μόνο του δεν μπορεί και ούτε ο εκπρόσωπος της εταιρείας διαχείρισης ούτε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει το δικαίωμα. Αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο από έναν ειδικό με επαγγελματικές γνώσεις τόσο στη ρύθμιση των συστημάτων εξαερισμού όσο και στον τομέα του καθαρισμού και απολύμανσης διαφορετικών επιφανειών. Αυτές είναι οι απαιτήσεις της υγειονομικής νομοθεσίας.

Ο καθαρισμός των αγωγών εξαερισμού στο κτίριο των διαμερισμάτων και οι υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό, όπως για παράδειγμα η πρόσθετη απολύμανση των αεραγωγών, μπορούν να παραγγελθούν στο πιστοποιημένο από την Rospotrebnadzor SES "Des Grupp". Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά των υπηρεσιών υγείας για πάνω από 12 χρόνια, συνεργάζεται με κρατικούς φορείς, νομικά πρόσωπα και αναστολέων πρωτεάσης, καθημερινά 20 με 40 θεραπείες υγείας διαφορετικές κατευθύνσεις και έχει μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό του αερισμού των σπιτιών.

Εάν είστε εκπρόσωπος μιας εταιρείας διαχείρισης και πρέπει να καθαρίσετε τον εξαερισμό σε πολλά κτίρια διαμερισμάτων, η τιμή για την εφάπαξ επεξεργασία για κάθε εγκατάσταση θα είναι χαμηλότερη από την περίπτωση που θα παραγγείλετε παρόμοια διαδικασία μόνο για ένα σπίτι. Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να υπογράψετε μια μακροπρόθεσμη σύμβαση συντήρησης. Συνεργάζοντας με ένα SES σε συνεχή βάση, μπορείτε να υπολογίζετε σε μεμονωμένες εκπτώσεις για ένα αποκλειστικό πρόγραμμα αφοσίωσης. Επικοινωνώντας με το ίδιο SES για άλλους τύπους υπηρεσιών υγείας, είναι επίσης πιθανότερο να έχετε μια προσωπική έκπτωση. Η διαθεσιμότητα και το μέγεθος της θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της συνεργασίας, τα χαρακτηριστικά και τον αριθμό των αντικειμένων για επεξεργασία. Οι υπηρεσίες της υπηρεσίας μπορούν να περιλαμβάνουν τακτική επιθεώρηση της υγειονομικής κατάστασης των εγκαταστάσεων, καθαρισμό και επεξεργασία, έκδοση επίσημης τεκμηρίωσης που επιβεβαιώνει την σωστή υγειονομική κατάσταση όλων των συστημάτων του σπιτιού.

Οι τιμές για τον καθαρισμό του εξαερισμού μπορούν να είναι είτε σταθερές είτε βάσει του υπολογισμού για 1 τετραγωνικό μέτρο. Σε κάθε περίπτωση, το ακριβές κόστος πρέπει να αναγνωρίζεται ξεχωριστά. Για να μάθετε πόσο θα κοστίσει ένα καθαρισμό στην περιοχή σας, αφήστε ένα αίτημα στην ιστοσελίδα «Des Group» και οι ειδικοί μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του παρακάτω τηλεφωνικού αριθμού επικοινωνίας.

Καθαρισμός εξαερισμού: καθαρισμός αγωγών εξαερισμού σε κτίριο διαμερισμάτων

Πολλοί κάτοικοι πολυώροφων κτιρίων, ειδικά παλαιά κτίρια, μπορούν να πουν για τις μαγειρικές τους προτιμήσεις από τους γείτονές τους, τι χάρισαν για δείπνο και για το δείπνο. Ωστόσο, δεν μιλάμε για τηλεπάθεια, το γειτονικό μενού μπορεί να αναγνωριστεί απλά από τη μυρωδιά που αισθάνεται στο διαμέρισμα.

Εάν αυτό συμβαίνει συνεχώς, τότε πρέπει να καθαρίσετε τον εξαερισμό, ο οποίος σταμάτησε να ανταποκρίνεται στις λειτουργίες που του έχουν ανατεθεί.

Λειτουργικός σκοπός του εξαερισμού

Ο αέρας που αναπνέουμε στο διαμέρισμα φαίνεται καθαρό. Στην πραγματικότητα, απορροφά όλες τις μυρωδιές που προέρχονται από την κουζίνα, το μονοξείδιο του άνθρακα από τη σόμπα. Παίρνει σωματίδια σκόνης, στρώματα από ρούχα, χαλιά, μαλλί οικιακών ζώων.

Οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί και τα βακτήρια συσσωρεύονται στον αέρα, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών, υγρασίας και ατμού που προέρχονται από το μπάνιο προκαλούν το σχηματισμό μύκητα και αιχμαλωσία. Όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά το μικροκλίμα του δωματίου, συμβάλλει στην εμφάνιση πνευμονικών παθήσεων, αλλεργιών και άλλων παθήσεων.

Ο εξαερισμός, ο οποίος εκτελεί διάφορες σημαντικές λειτουργίες, συμβάλλει στην αποφυγή αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία:

 • εξασφαλίζει την άφιξη καθαρού αέρα στο διαμέρισμα,
 • σας επιτρέπει να αφαιρέσετε από τις οσμές δωματίου, σκόνη, βακτήρια, μονοξείδιο του άνθρακα και άλλα επιβλαβή συστατικά?
 • ρυθμίζει το επίπεδο υγρασίας.

Ο εξαερισμός είναι μια από τις ζωτικής σημασίας μηχανικές επικοινωνίες ενός κτιρίου διαμερισμάτων. Η Κρατική Επιτροπή δεν θα δέχεται ποτέ ένα αντικείμενο στο οποίο λείπει ή είναι ελαττωματικό το σύστημα εξαερισμού.

Η συσκευή του συστήματος αερισμού του σπιτιού

Ο εσωτερικός εξαερισμός είναι ένα πολύπλοκο μηχανολογικό σύστημα, η τοποθέτησή του εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο σημαντικότερος είναι ο συνολικός αριθμός των ορόφων του κτιρίου.

Η διάταξη των φρεατίων αερισμού σε πολυώροφα σπίτια γίνεται σύμφωνα με διαφορετικά σχήματα, για παράδειγμα:

 1. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει δικό του αγωγό εξαγωγής με πρόσβαση στην οροφή.
 2. Οι αγωγοί εξαγωγής που προέρχονται από τα διαμερίσματα είναι συνδεδεμένοι σε ένα οριζόντιο κιβώτιο, το οποίο συγκεντρώνει όλο τον εισερχόμενο αέρα και στη συνέχεια μέσω ενός κοινού καναλιού οδηγεί στην οροφή.
 3. Δορυφορικοί αγωγοί εξάτμισης εξέρχονται από κάθε διαμέρισμα σε έναν κοινό άξονα που οδηγεί σε μια ζεστή σοφίτα, η οποία χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος θάλαμος. Στη σοφίτα υπάρχει μια μεγάλη κουκούλα για να αφαιρέσετε όλο τον αέρα στην οροφή.

Ο εξαερισμός, που εκτελείται σύμφωνα με το πρώτο σχέδιο, είναι αποτελεσματικός για τα χαμηλά κτίρια. Ήταν πολύ συνηθισμένο τα παλιά χρόνια, όταν στα κύρια σπίτια χτίστηκαν πάνω από τέσσερις ορόφους. Η τοποθέτηση ενός τέτοιου συστήματος απαιτεί πολύ χώρο, και για τα ψηλά σπίτια δεν είναι πρακτικό να το εφαρμόσουμε, οπότε σήμερα δεν χρησιμοποιείται ουσιαστικά.

Το δεύτερο σχέδιο χρησιμοποιήθηκε ευρέως στον Χρουστσόφ και στα σπίτια του κτιρίου 9-16 ορόφων. Σε νέα κτίρια χρησιμοποιείται το πιο πρόσφατο σύστημα, το οποίο θεωρείται ως το πιο αποτελεσματικό σύστημα εξαερισμού για κτίρια μεγάλου αριθμού ορόφων.

Φυσική ανταλλαγή αέρα στο διαμέρισμα

Υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις που πρέπει να πληρούνται με τον εξαερισμό σε χώρους διαβίωσης. Σύμφωνα με το GOST 30494-2011, πρέπει να παρέχει:

 • η ποιότητα του αέρα στην αίθουσα δεν είναι μικρότερη από τα επιτρεπόμενα όρια (έως 1000 CO 2 cm3 / m3).
 • βέλτιστη υγρασία του δωματίου μέσα σε 30-60%.
 • η ταχύτητα ροής αέρα δεν είναι μεγαλύτερη από 0,2 m / s.

Σε κτίρια διαμερισμάτων χρησιμοποιείται φυσικός εξαερισμός. Σε κάθε διαμέρισμα (στο μπάνιο, τουαλέτα, κουζίνα, αποθήκη) βρίσκονται οι αγωγοί εξάτμισης μέσω των οποίων εξέρχεται το δωμάτιο ο εξαντλημένος βρώμικος αέρας. Ροές καθαρού αέρα εισέρχονται στο διαμέρισμα μέσω των παραθύρων, ρωγμές στα παράθυρα και τις πόρτες.

Αυτό το σχέδιο αερισμού ήταν πανταχού παρόν σε όλη την κατασκευή κτιρίων πέντε και εννίων ορόφων. Στα παλιά χρόνια, στα σπίτια εγκαταστάθηκαν ξύλινα παράθυρα, τα οποία, λόγω του μεγάλου αριθμού των αυλακώσεων, αντιμετώπιζαν τέλεια τη λειτουργία τους.

Ωστόσο, σε νέα σπίτια το εν λόγω σχέδιο λειτουργεί ανεπαρκώς, καθώς οι μεταλλικές κατασκευές παραθύρων είναι αεροστεγείς και δεν αφήνουν αέρα μέσα. Στα σύγχρονα κτίρια, εγκαθίστανται συστήματα εξαναγκασμού εξαερισμού και μια ποικιλία διατάξεων τροφοδοσίας και εξαγωγής, οι οποίες διασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία του εσωτερικού εξαερισμού.

Λόγοι για ανεπαρκή λειτουργία της κουκούλας

Τα προβλήματα στην εργασία του συστήματος εξάτμισης είναι εξοικειωμένοι με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, που χτίστηκε στη Σοβιετική εποχή. Οι κάτοικοι των κτιρίων επί το πλείστον στέρησε τη χαρά να είναι παρόντες στο τραπέζι των γειτόνων, επειδή τα νέα σπίτια είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συγκροτήματα με βεντιλατέρ, μην χάσετε τις οσμές μέσα στο διαμέρισμα.

Μειώνοντας την αποτελεσματικότητα του εξαερισμού σε παλιά σπίτια, κατ 'αρχήν, η διαδικασία είναι αρκετά προβλέψιμη. Ο κύριος λόγος είναι η τραγική απόφραξη του αγωγού εξαερισμού, στον οποίο, με την πάροδο του χρόνου, συσσωρεύονται συντρίμμια, βρωμιά, σκόνη και άλλα απόβλητα που προέρχονται από τις εγκαταστάσεις. Ως αποτέλεσμα, η έξοδος είναι στενωμένη και δεν μπορεί να επεξεργαστεί πλήρως τον συλλεγμένο βρώμικο αέρα.

Στα κτίρια πολλαπλών μονάδων, τα οποία συνδέονται με έναν κοινό άξονα εξαερισμού, η ρύπανση από μεμονωμένα κανάλια εισέρχεται στο σύστημα οικοδόμησης κατοικίας. Σταδιακά, το ορυχείο γεμίζει με σκουπίδια και μπορεί να φράξει τελείως. Μια διαδικασία που διαρκεί για χρόνια μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι η λειτουργία του συστήματος εξαερισμού θα παραλύσει.

Ένας άλλος λόγος που συμβάλλει στην υποβάθμιση της ανταλλαγής αέρα είναι η παρουσία στο γειτονικό διαμέρισμα μιας ισχυρής κουκούλας κουζίνας. Ωστόσο, αυτό είναι αρκετά κατανοητό. Ο φυσικός εξαερισμός εσωτερικού χώρου έχει σχεδιαστεί για κατανάλωση αέρα μέχρι 90 m 3 / ώρα.

Ένα εκχύλισμα δημιουργεί ροή αέρα μεγαλύτερη από 1000 m 3 / ώρα, φυσικά, αυτό επηρεάζει τους γειτονικούς αεραγωγούς που εκτείνονται στον κοινό άξονα. Και αν η κουκούλα δεν είναι μία, αλλά κάθε δεύτερη γείτονα; Η απάντηση είναι προφανής.

Η αντικατάσταση ξύλινων παραθύρων με μεταλλικά πλαστικά είναι επίσης ένας παράγοντας που επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του συστήματος εξαερισμού. Αποδεικνύεται ότι η στεγανότητα που είναι συνυφασμένη με τα σύγχρονα παράθυρα με διπλά τζάμια δεν παίζει πάντα στα χέρια των κατοίκων των παλιών σπιτιών.

Στους Σοβιετικούς χρόνους, μόνο οι τεμπέληδες δεν απαίτησαν τους οικοδόμους που επέτρεψαν ψευδείς εκτιμήσεις στην εγκατάσταση παραθύρων και θυρών. Όπως αποδείχθηκε σήμερα, ο "ένοχος" εργάστηκε αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες προς όφελος των κατοίκων, επειδή για την πλήρη λειτουργία του φυσικού αερισμού, απαιτούνται ρωγμές, οι οποίες υπήρχαν σε παλαιά ξύλινα παράθυρα.

Οι οπές παρέχουν μια σταθερή παροχή φρέσκου αέρα από το δρόμο και οι ερμητικές μεταλλικές κατασκευές, αντίθετα, αλληλεπικαλύπτονται. Ως αποτέλεσμα, υγρασία αυξάνεται στο δωμάτιο, τα παράθυρα ομίχλη προς τα πάνω, μούχλα και μύκητας μορφή στους τοίχους.

Σε μεγάλο βαθμό, η εργασία του συστήματος εξαερισμού εξαρτάται από την εποχή. Συχνότερα τα προβλήματα με την κουκούλα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια μιας καυτής περιόδου, ενώ το χειμώνα η σκάφη λειτουργεί σωστά. Το γεγονός είναι ότι η απόδοση του συστήματος με φυσικό εξαερισμό εξαρτάται άμεσα από τη διαφορά θερμοκρασίας μέσα και έξω από το κτίριο.

Το καλοκαίρι, η θερμοκρασία στο δρόμο και στο διαμέρισμα είναι σχεδόν η ίδια, έτσι υπάρχουν προβλήματα. Σύμφωνα με την παλιά SNiPam υποτίθεται ότι σε ένα καυτό χρόνο η ανταλλαγή αέρα θα πραγματοποιηθεί με το αερισμό του δωματίου με ανοιχτά παράθυρα.

Σημάδια του επείγοντος του καθαρισμού

Οι παραπάνω λόγοι για την κακή λειτουργία του εξαερισμού δείχνουν ένα πράγμα: το σύστημα χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση και περιοδικό καθαρισμό. Για να κατανοήσετε ότι ο αγωγός εξαερισμού πρέπει να καθαριστεί, είναι πιθανό από τα ακόλουθα σημάδια:

 • κοντά στην οπή εξάτμισης που σχηματίζεται σκόνη, αράχνες αράχνης, συσσωρευμένα συντρίμμια?
 • Η μάσκα αερισμού καλύπτεται με μαύρη επικάλυψη, αιθάλη και γράσο.
 • το καλοκαίρι, το διαμέρισμα έγινε πολύ ζεστό?
 • Μετά από υγρό καθαρισμό, η σκόνη εμφανίζεται ξανά μετά από λίγο.
 • τα σχέδια που προκύπτουν στο διαμέρισμα όταν ανοίγετε την μπροστινή πόρτα, έχουν γίνει πολύ πιο αδύναμα από πριν.

Για να βεβαιωθείτε τελικά ότι ο εξαερισμός πρέπει να καθαριστεί, μπορείτε να ελέγξετε επιπλέον κάθε εξαερισμό. Για να γίνει αυτό είναι πολύ απλό με τη βοήθεια αυτοσχέδιων μέσων. Κατά τον έλεγχο της ώθησης, είναι απαραίτητο τουλάχιστον ένα από τα παράθυρα του διαμερίσματος να είναι ανοιχτό.

Αρχική μέθοδοι ελέγχου της αποτελεσματικότητας των αεραγωγών:

 1. Φέρτε ένα καυτό κερί, έναν αναπτήρα ή ένα φωτισμένο ματς στην σχάρα εξαερισμού. Εάν υπάρχει καλό ρεύμα στον αγωγό, η φλόγα θα κατευθύνεται προς την κουκούλα. Η καύση της φωτιάς δείχνει σταθερά ότι δεν υπάρχει εξαερισμός.
 2. Πάρτε ένα φύλλο χαρτιού ή ένα κομμάτι της εφημερίδας και να το προσαρτήσετε στην τρύπα. Με την κανονική λειτουργία του συστήματος εξαερισμού, το χαρτί προσελκύει στη σχάρα και δεν πέφτει.

Εάν αποδειχθεί ότι ο εξαερισμός δεν λειτουργεί καθόλου ή λειτουργεί εξαιρετικά άσχημα, είναι απαραίτητο να καθαριστεί. Ο καθαρισμός των αγωγών αερισμού στο κτίριο των διαμερισμάτων πραγματοποιείται με ειδικές υπηρεσίες. Αλλά αν υπήρχε ανάγκη, κάθε ενοικιαστής του σπιτιού μπορεί να καθαρίσει το δικό του τμήμα του αεραγωγού ανεξάρτητα.

Εξαερισμός από εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες

Το σύστημα εξαερισμού είναι κοινό ιδιοκτησία, η εταιρεία διαχείρισης είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση και την ασφαλή λειτουργία του. Η κυβερνητική απόφαση αριθ. 410 έχει αναπτύξει κανόνες που θα πρέπει να καθοδηγούν τον Ποινικό Κώδικα κατά την επιθεώρηση και τον καθαρισμό των εσωτερικών αγωγών εξαερισμού.

Σύμφωνα με τους Κανονισμούς, ο έλεγχος των καπνοδόχων και ο εξαερισμός, καθώς και ο καθαρισμός τους, πρέπει να διεξάγονται από εξειδικευμένες εταιρείες που διαθέτουν άδεια. Ο έλεγχος πραγματοποιείται με οποιαδήποτε αναδιοργάνωση ή επισκευή του συστήματος, καθώς και αν υπάρχει έλλειψη έλξης.

Περιοδικότητα προγραμματισμένης επιθεώρησης - τρεις φορές το χρόνο (πριν, μετά και κατά τη μέση της περιόδου θέρμανσης). Οι ειδικοί διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό, ο οποίος ελέγχει την αποτελεσματικότητα του συστήματος εξαερισμού. Για να καθαρίσετε τους ρύπους, χρησιμοποιείται μια μηχανή με πεπιεσμένο αέρα. Επιπλέον, τα κανάλια απολυμαίνονται.

Ανεξάρτητος καθαρισμός του αγωγού εξαερισμού

Παρά τους ισχύοντες κανόνες, πολλές εταιρείες διαχείρισης για χρόνια δεν εμφανίζονται στα διαμερίσματα των ενοικιαστών για να ελέγξουν την απόδοση του συστήματος εξαερισμού. Ως εκ τούτου, οι κάτοικοι των πολυκατοικιών αναγκάζονται να διαγιγνώσκουν και να καθαρίζουν περιοδικά τις οπές εξαγωγής τους.

Η σκάφη εξαερισμού μπορεί να καθαριστεί με μικρές ακαθαρσίες, αλλά εάν η βρωμιά συσσωρεύεται σε αυτό για χρόνια, είναι καλύτερο να καλέσετε ειδικούς. Ο αυτοκαθαρισμός πραγματοποιείται ως εξής:

 • Αφαιρέστε πρώτα τις σχάρες εξαερισμού, καθαρίζονται καλά από σκόνη και σκόνη και πλένονται με τρεχούμενο νερό.
 • με τη βοήθεια μεταλλικής βούρτσας ή καλωδίου, καθαρίστε προσεκτικά τους τοίχους του αγωγού αερισμού, τον οποίο μπορείτε να φτάσετε.
 • Το επόμενο βήμα είναι να καθαρίσετε την τρύπα από τα υπολείμματα με μια ηλεκτρική σκούπα.

Στην πραγματικότητα, όλα αυτά τα καθήκοντα για τον καθαρισμό των τρυπών εξαερισμού τελειώνουν. Εάν δεν οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και η ώθηση στο κανάλι παρέμεινε στο ίδιο επίπεδο, τότε υπάρχει μια κοινή απόφραξη ορυχείου. Αυτό είναι ήδη το έργο των ειδικών υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να καλούνται μέσω του Ποινικού Κώδικα.

Αναβάθμιση του συστήματος για βελτίωση της απόδοσης

Σε σπίτια παλαιών κατασκευών, ο μηχανικός καθαρισμός του άξονα εξαερισμού, ακόμη και από εξειδικευμένες υπηρεσίες, δεν αποφέρει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μπορείτε να αυξήσετε την κυκλοφορία του αέρα στο διαμέρισμα. Υπάρχουν αρκετοί αρκετά προσιτοί τρόποι βελτίωσης του εξαερισμού.

Εάν αποφασίσετε να αντικαταστήσετε παλιά ξύλινα παράθυρα με σύγχρονες μεταλλικές κατασκευές, επιλέξτε παράθυρα διπλού υαλοπίνακα εξοπλισμένα με λειτουργία μικροεξοπλισμού. Εάν αγοράζονται συμβατικά πλαστικά παράθυρα, μπορούν να εγκατασταθούν πρόσθετες συσκευές πάνω τους για να εξασφαλιστεί ο καθαρός αέρας από το δρόμο.

Για παράδειγμα, υπάρχουν βαλβίδες-ανεμιστήρες, μπορείτε επιπλέον να αγοράσετε ένα ειδικό υλικό, το οποίο σας επιτρέπει να κλείνετε τα παράθυρα ακούσια.

Αυξήστε την κυκλοφορία του αέρα στην αίθουσα επιτρέποντας ειδικούς ανεμιστήρες εξαγωγής και εξαγωγής. Υπάρχουν συσκευές παραθύρων, τοίχου και οροφής. Στην τουαλέτα και το μπάνιο, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν ανεμιστήρα εξαγωγής απευθείας στην είσοδο του αγωγού εξαερισμού αντί της διακοσμητικής μάσκας.

Ο ανεμιστήρας λειτουργεί από ένα ηλεκτρικό δίκτυο, μπορεί να συνδεθεί σε ένα κοινό διακόπτη και στη συνέχεια θα ανάψει μαζί με το φως. Μπορείτε να σχεδιάσετε μια επιπλέον γραμμή και να συνδέσετε τη συσκευή σε ξεχωριστό διακόπτη έτσι ώστε να λειτουργεί αυτόνομα.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Πώς να ελέγξετε ανεξάρτητα τη λειτουργία του εξαερισμού στο διαμέρισμα, μπορείτε να μάθετε από την ιστορία βίντεο:

Τι να κάνετε αν ο αερισμός του σπιτιού δεν λειτουργεί καλά:

Πώς είναι ο επαγγελματικός καθαρισμός των φρεατίων εξαερισμού σε πολυκατοικίες:

Ο εξαερισμός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασφάλιση της ασφαλούς διαβίωσης σε ένα διαμέρισμα. Η απρόσεκτη στάση απέναντι σε αυτό το σύστημα και η μη τήρηση των κανόνων περίθαλψης μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας και οι κάτοικοι των αεριζόμενων σπιτιών μπορεί να έχουν ακόμη πιο σοβαρές συνέπειες. Επομένως, είναι απαραίτητο να παρακολουθήσετε την κατάσταση του εξαερισμού και, αν χρειαστεί, να επικοινωνήσετε με εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Εξαέρωση καθαρισμού

Η εταιρεία μας εκτελεί μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τον επαγγελματικό καθαρισμό των συστημάτων εξαερισμού και απομάκρυνσης καπνού από διάφορα ιζήματα και μπλοκαρίσματα. Ο καθαρισμός του εξαερισμού πραγματοποιείται σε κατάλληλη ώρα για τον πελάτη, τις νυχτερινές ώρες και τα σαββατοκύριακα, αν είναι δυνατόν, χωρίς διακοπή της παραγωγικής διαδικασίας. Κάνουμε επείγουσες επισκέψεις που οφείλονται στην ανάγκη παραγωγής. Ως μέρος της εργασίας που εκτελείται:

 • απομάκρυνση των εμπλοκών από τους αεραγωγούς?
 • απομάκρυνση των αποθέσεων από καπνοδόχους ·
 • τον καθαρισμό των συστημάτων αερισμού από τις εναποθέσεις σκόνης, το λίπος και την αιθάλη ·
 • διαγνωστικά βίντεο των αεραγωγών και των καπνοδόχων ·
 • εκκενώσεις για ανάλυση MFD και μούχλα από αγωγούς αέρα.
 • εγκατάσταση καταπακτών επιθεώρησης ·
 • την καταχώρηση των πράξεων εισαγωγής και την περιοδική επιθεώρηση ·
 • καταγραφή των κορμών για την καταγραφή των εργασιών καθαρισμού και απολύμανσης του εξαερισμού.

Φέρνουμε υψηλής ποιότητας καθαρισμού εξαερισμού σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες και εξοχικά σπίτια, διοικητικά και εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, μπαρ, εργοστάσια τροφίμων και βιομηχανικών χώρων.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας μας είναι επαγγελματίες κύριοι εργοστασίων καπναγωγών και καθαριστές καπνών και αεραγωγών, σύμφωνα με τους κανονισμούς που πιστοποιούν τα προσόντα τους.

Η εταιρεία διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.

Το κόστος καθαρισμού του εξαερισμού

Υπολογισμός του κόστους καθαρισμού αγωγών εξαερισμού γίνεται με βάση μια αντικειμενική εκτίμηση της έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της θέσης των έργων αντιρρήσεις του χρόνου εργασίας, το είδος και την έκταση των κοιτασμάτων στον αγωγό εξαερισμού, το ύψος της θέσης τους και η πρόσβαση σε αυτά, η παρουσία των καταπακτές επιθεώρησης, καθώς και η περιοχή επιφάνεια που πρέπει να καθαριστεί. Ο υπολογισμός του κόστους εργασίας πραγματοποιείται για ένα τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας που πρόκειται να καθαριστεί.

Για κάθε αντικείμενο η τιμή εργασίας θα είναι ατομική, οι βασικές τιμές παρουσιάζονται στον πίνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές καθαρισμού του εξαερισμού, ανατρέξτε στη λίστα τιμοκαταλόγου.

Πώς δουλεύουμε

Με νομικά πρόσωπα:
1. Αποδέχεστε την κλήση σας ή καλέστε τον εαυτό σας εάν έχετε υποβάλει αίτηση για μια κλήση επιστροφής.
2. Εκτελέστε τις παραμέτρους του συστήματος εξαερισμού. Εάν δεν τα γνωρίζετε, στέλνουμε το προσωπικό μας σε εσάς για να επιθεωρήσουμε το σύστημα. Αν έχετε εκτελεστική τεκμηρίωση, στείλτε μας στο ταχυδρομείο, αυτό θα μειώσει σημαντικά τον αριθμό των ερωτήσεων.
3. Αφού καθορίσουμε το εύρος της εργασίας, πραγματοποιούμε τον υπολογισμό του κόστους. 4. Αν η αξία μας ταιριάζει, συνάπτει σύμβαση, αναθέτει ημερομηνία για την εκτέλεση της εργασίας, εκτελεί εργασία, 5. Βάσει των αποτελεσμάτων της εργασίας, ανάλογα με το είδος της εργασίας, ετοιμάζουμε λογιστικά έγγραφα και έγγραφα για τα όργανα επιθεώρησης του Υπουργείου Επείγουσας Ανάληψης, Rospotrebnadzor, κλπ.

Με άτομα:
Με τον καθαρισμό των προκλήσεων εξαερισμού σε διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, αφήνει μια ομάδα εξοπλισμένο με τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτέλεση έργων για τον καθαρισμό του συστήματος από τη σκόνη και το λίπος, την επιθεώρηση βίντεο και την απομάκρυνση των συντριμμιών. Με βάση τα αποτελέσματα της επιθεώρησης, προσδιορίζεται το ακριβές κόστος της εργασίας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε αμέσως την εργασία μας.

Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τον εξαερισμό;

Το θέμα αυτό πρέπει να χωριστεί σε δύο μέρη, το πρώτο από τα οποία είναι η εφαρμογή της νομοθεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το δεύτερο είναι η ανησυχία για την ασφάλεια των ακινήτων και του προσωπικού που εργάζεται για αυτούς.

Ο καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού είναι ένα υποχρεωτικό μέτρο και ρυθμίζεται από τα ισχύοντα κανονιστικά έγγραφα και κυβερνητικά ψηφίσματα, τα οποία είναι προσβάσιμα στην κατάλληλη σελίδα του δικτυακού μας τόπου.

Η επικαιρότητα των εργασιών για τον καθαρισμό του εξαερισμού και της απολύμανσης των αεραγωγών ελέγχεται από την κρατική υπηρεσία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία των Καταναλωτών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Υπουργείου Επείγουσας Δράσης της Ρωσίας. Σε περίπτωση παραβίασης των ισχυόντων προτύπων, εκδίδεται εντολή για την κατάργηση και, σε περίπτωση μη εκτέλεσης, πρόστιμο ή αναστολή των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

Οι εργασίες καθαρισμού του εξαερισμού πραγματοποιούνται για να διατηρηθεί η καθαριότητα του αέρα στο δωμάτιο. Οι άξονες εξαερισμού ζουν και αναπαράγονται διαφόρων μικροοργανισμών, βακτηρίων και το σχηματισμό μυκήτων, αφήνοντας τη ζωή των πτηνών και τρωκτικών, συσσωρευμένη συμφόρηση λεύκες χνούδι και τη σκόνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή πυρκαγιά. Η υγεία ενός ατόμου εξαρτάται από την καθαρότητα του αέρα και μακροπρόθεσμα από την υγεία γενικότερα.

Οι έγκαιρες εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης στο σύστημα εξαερισμού είναι μια βασική δράση για την πρόληψη διαφόρων αναπνευστικών και καρδιαγγειακών παθήσεων, αλλεργικών αντιδράσεων και λοιμώξεων.

Καθαρισμός συστημάτων εξαερισμού βιομηχανικών επιχειρήσεων

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού συστημάτων εξαερισμού για νομικά πρόσωπα και ιδιώτες. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση ακινήτων, τη σύναψη τόσο των εφάπαξ όσο και των μακροπρόθεσμων συμβάσεων.

Καθαρίζουμε τα συστήματα εξαερισμού στον δικό μας εξοπλισμό παραγωγής, οπότε δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν. Ρυθμίζουμε γρήγορα το εργαλείο σε συγκεκριμένες εργασίες και εκτελούμε οποιαδήποτε εργασία.

Στην πρακτική μας, εξυπηρετούμε μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις, εργοστάσια, κτίρια γραφείων και κέντρα γραφείων, καφετέριες, εστιατόρια, νοσοκομεία, σχολεία, διαμερίσματα, σπίτια και σπίτια. Λύση σύνθετων εργασιών για την απομάκρυνση των μπλοκαρίδων στα κανάλια, διάτρηση με χρήση ενός καλαμιού.

Αεραγωγός μεγάλου συστήματος εξαερισμού

Οι αεραγωγοί μεγάλων βιομηχανικών επιχειρήσεων, κατά κανόνα, βρίσκονται σε σημαντικό ύψος και έχουν μεγάλες διαμέτρους, πράγμα που καθιστά δύσκολη την εκτέλεση των εργασιών καθαρισμού. Καθαρισμός αεραγωγών μπορεί να γίνει είτε με πρότυπες μεθόδους χρησιμοποιώντας μια μηχανή βούρτσα και βούρτσες μεγάλης διαμέτρου, και πρωτότυπες μεθόδους κατά την εργασία άμεσα στους ανθρώπους του καναλιού του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού με μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα, απομακρύνει αποτελεσματικά όλες τις καταθέσεις. Για την εκτέλεση των εργασιών για τον καθαρισμό της βιομηχανίας εξαερισμού χρησιμοποιούνται σκαλωσιές, αναρρίχηση εξοπλισμός, οι καταπακτές επιθεώρησης εγκατασταθεί για πρόσβαση στο εσωτερικό του αγωγού.

Εξοπλισμός καθαρισμού αερισμού

Παρουσιάζουμε στην προσοχή σας το βασικό σύνολο εξοπλισμού για τον καθαρισμό του εξαερισμού, αφαιρώντας τις εναποθέσεις σκόνης και λίπους στα συστήματα αερισμού των κτιρίων και των εγκαταστάσεων για διάφορους σκοπούς. Ο εξοπλισμός που παρουσιάζεται χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό αεραγωγών, αγωγών εξαερισμού και καναλιών σε πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων, βιομηχανικές επιχειρήσεις.

Ένα σύνολο εξοπλισμού για τον καθαρισμό των αγωγών εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους

Το κόστος εξοπλισμού και εργαλείων για τον καθαρισμό του εξαερισμού

Εύκαμπτος άξονας για ηλεκτρική σκούπα

Μια καθολική συσκευή για την περιστροφή της βούρτσας στο κανάλι και τη συλλογή της σκόνης που πρέπει να ανυψωθεί.
Στην πραγματικότητα, αυτή η συσκευή είναι μια μηχανή βούρτσας που συνδυάζει 2 λειτουργίες:

 • καθαρίζοντας το κανάλι με μια περιστρεφόμενη βούρτσα
 • αφαίρεση ανυψωμένης σκόνης

Έχοντας στα περιουσιακά σας στοιχεία έναν εύκαμπτο άξονα για μια ηλεκτρική σκούπα και μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα τριών στροβίλων, μπορείτε να εξοικονομήσετε από την αγορά μιας μηχανής βούρτσας και μιας μονάδας κενού.

Ο άξονας κατασκευάζεται σε δύο παραλλαγές των 10 και 15 μέτρων.

Ηλεκτρική σκούπα για καθαρισμό αερισμού

Χρησιμοποιείται μαζί με έναν εύκαμπτο άξονα για μια ηλεκτρική σκούπα και τις βούρτσες για τον καθαρισμό του εξαερισμού.
Μια μεγάλη δεξαμενή των 62 λίτρων.
Ελαφριές τροχοί με καουτσούκ.
Εύχρηστη λαβή για τη μετακίνηση γύρω από το αντικείμενο.
Ισχύς 3 x 1400 kW

Ένα σύνολο εξοπλισμού για τον καθαρισμό των αγωγών εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους

Αυτό το κιτ σχηματίζεται με βάση τα πολυετή μας δουλειά για την απομάκρυνση των αποθέσεων λίπους στους αεραγωγούς.
Το σετ περιλαμβάνει:

 • γεννήτρια ατμού, για την απομάκρυνση ιζημάτων από ομπρέλες εξάτμισης.
 • ψεκαστήρας αλκαλικού διαλύματος.
 • συμπιεστή για τη δημιουργία πίεσης στον εκνεφωτή.
 • εύκαμπτες ράβδοι 3 τεμ., για τη στερέωση ξύστρων και σφουγγαριών.
 • αποξέστες 4 τεμ., για την αφαίρεση και αφαίρεση των αποθέσεων σε κανάλια.
 • σφουγγάρια για την απομάκρυνση των ιζημάτων.
 • εύκαμπτος άξονας 3 m, για τελικούς καθαρισμούς.
 • βούρτσα 1 τεμ., για κανάλια τελικού καθαρισμού.
 • αλκαλικό διάλυμα 5 λίτρων.

Καπνός και διάτρηση αεραγωγού

Απαιτείται γροθιά καπνού και αεραγωγών όταν ο αγωγός εξαερισμού είναι φραγμένος με συντρίμμια κτιρίων ή με πολλά τούβλα. Είναι αδύνατο να αφαιρεθεί μια τέτοια εμπλοκή με έναν πυρήνα και ο διατρυπών μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα αυτό το έργο. Αν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν τα κανάλια, ο διατρητής θα αφαιρέσει τις ράβδους του τσιμέντου και τα προεξέχοντα μέρη των τούβλων.

Πλήρες σετ: Τροχαλία Sharp, 2 παξιμάδια στερέωσης, κυλινδρικό σφυρί ⌀100 mm. (για κανάλια διάτρησης), τετράγωνο σφυρί 120x120x140mm. (καθαρισμός ραφών)

Μηχανή καθαρισμού με πινέλο

Η μηχανή βούρτσας χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των κύριων αεραγωγών, των αεραγωγών από τις εναποθέσεις σκόνης. Έχει απλό, ελαφρύ και αξιόπιστο σχέδιο.

Συνολικές διαστάσεις: L / W / H - 650/450/1000 mm.
Βάρος: 18 κιλά.
Μήκος άξονα: 25 μέτρα
Τροφοδοσία: 220V
Περιστροφή της βούρτσας: διπλής όψης
Τηλεχειριστήριο: Ναι

Σετ "Τρεις"

Αναντικατάστατο, μακράς διαρκείας κλασικό όργανο καθαρισμού καμινάδων που ονομάζεται "Τρία" (πυρήνας, βούρτσα και σχοινί). Ο πυρήνας πληροί τις απαιτήσεις του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, έχει βάρος περίπου 2,5 kg., D περίπου 85 mm. Είναι εξοπλισμένο με ένα καλώδιο ασφαλείας 10 μέτρων, ένα ορειχάλκινο σφιγκτήρα. Κατά την επιλογή του αγοραστή, η βούρτσα είναι από 100 έως 300 διαμέτρους.

Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της βαφής και τον καθαρισμό των κάθετων αγωγών εξαερισμού και των καπνοδόχων.
Εάν είστε επαγγελματίας σαρωτής, τότε θα πρέπει πρώτα να πάρετε την "Τρόικα"! Τα προϊόντα είναι ενδιαφέρον για ένα πλήρες σύνολο ταξιαρχιών των εταιρειών διαχείρισης, HOA, τμήμα στέγασης, τμήμα στέγασης

Κιτ για τον καθαρισμό των αεραγωγών

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για κατακόρυφα όσο και για οριζόντια τμήματα.
Το σετ περιλαμβάνει εύκαμπτες ράβδους, 5 τεμ. (συνολικό μήκος 7,5 μ.), με βιδωτή σύνδεση και μία στρογγυλή βούρτσα (διάμετρος από 100 έως 300mm).
Είναι δυνατόν να εξοπλιστούν με πρόσθετους βραχίονες.
Ένα πολύ βολικό εργαλείο για τον καθαρισμό των αγωγών καπνού και εξαερισμού από κάτω προς τα πάνω. Ανάλογα με το τμήμα του καναλιού, έχει ύψος ανύψωσης 20-30 μέτρα.

Βούρτσες καθαρισμού αερισμού και καπνοδόχων

Ρυθμίστε 5 περιλαμβάνει βούρτσες βουρτσίζουν τα ακόλουθα διαμέτρους (mm.): 100, 125, 160, 200, 250. Οι βούρτσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευέλικτο ράβδους, εύκαμπτου άξονα του εύκαμπτου άξονα για μια ηλεκτρική σκούπα με μια ηλεκτρική κίνηση, σε σετ «Three». Συστατικά μπορεί να αλλάξει, συμπληρώνεται με μεγάλες διαμέτρους βούρτσες, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Το υλικό τριχών είναι πολυπροπυλένιο. Το υλικό είναι ανθεκτικό στην τριβή.
Είναι δυνατή η αντικατάσταση των τριχών.

Βούρτσες καθαρισμού αερισμού (μεγάλες)

Αυτό το σύνολο των βουρτσών για τον καθαρισμό αγωγών αερισμού, που αποτελείται από βούρτσες 10 διάμετρος (mm): 100, 125, 160, 200, 250, 315, 400, 500, 630, 800. Το χαρτί χρησιμοποιείται γενικά μαζί με τα δεδομένα της βούρτσας εύκαμπτου άξονα, εύκαμπτου άξονα για μια ηλεκτρική σκούπα, καθώς και εύκαμπτες ράβδους και ένα σύνολο "τρόικας". Οι ενδεικνυόμενες διαμέτρους των βουρτσών αντιστοιχούν στις βασικές διαστάσεις των αγωγών.
Επιπρόσθετα μεγέθη βουρτσών 180, 300, 350, 550 κ.λπ. κατασκευάζονται στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
Το υλικό των βουρτσών είναι πολυπροπυλένιο και νάιλον (πολυαμίδιο). Είναι δυνατή η γρήγορη αλλαγή των τριχών.

Εύκαμπτος άξονας για τον καθαρισμό του εξαερισμού

Ο εύκαμπτος άξονας χρησιμοποιείται ευρέως στον καθαρισμό των συστημάτων αερισμού, των αεραγωγών, των φρεατίων εξαερισμού και των κιβωτίων. Για να εξασφαλιστεί η μακροζωία της χρήσης, όπως ο ενεργοποιητής πρέπει να χρησιμοποιείται με καστάνια κατσαβίδι, το οποίο θα σας ειδοποιεί με βούρτσες εμπλοκή σε ένα κανάλι.
Ο εύκαμπτος άξονας κατασκευάζεται σε τρία βασικά μεγέθη: 6, 12 και 20 μέτρα. Κάτω από τη σειρά μπορούμε να παράγουμε οποιοδήποτε μήκος.
Ο εύκαμπτος άξονάς μας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από τους Φινλανδούς. Για πολλά χρόνια επιλέξαμε υλικά για την κατασκευή του. Ο ελαστικός σωλήνας επιτρέπει τη διέλευση των στροφών στα κανάλια αερισμού και στις καμινάδες. Το καλώδιο για τη μεταφορά της ροπής στρέψης χρησιμοποιείται στη μηχανική, που εξασφαλίζει τα υψηλά χαρακτηριστικά αντοχής του.

Ευέλικτη ράβδος

Η εύκαμπτη ράβδος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό των περιστρεφόμενων τμημάτων των αεραγωγών και των καπνοδόχων, τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετα τμήματα.
Οι εύκαμπτες ράβδοι έχουν μια σύνδεση με σπείρωμα. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με βούρτσα, πινελιά ή μέταλλο.
Οι ράβδοι έχουν μεγάλη δύναμη θραύσης και μπορούν να διπλωθούν σε κύκλο. Ευέλικτες ράβδοι, αυτά είναι τα χέρια σας, μέσα στο κανάλι!

Πυρήνας για διάτρηση του αγωγού εξαερισμού

Ο πυρήνας ή το βάρος, χρησιμοποιείται για τη δοκιμή του καναλιού για κανάλια απόφραξης, διάτρησης και καθαρισμού. Πληροί τις απαιτήσεις του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης και είναι απαραίτητη για την καταχώρηση της άδειας.
Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό χυτοσίδηρο, έχει βάρος περίπου 2,5 kg. και διάμετρο περίπου 85 cm.

Επιμελητήριο για την εξέταση του εξαερισμού

Τηλεπισκόπηση για την επιθεώρηση βίντεο των αεραγωγών

Σύγχρονο, έγχρωμο, αδιάβροχο σύστημα που χρησιμοποιείται για την online εξέταση της εσωτερικής επιφάνειας των αεραγωγών, με μετάφραση στην οθόνη και καταγραφή φωτογραφιών και βίντεο αρχείων στην κάρτα SD.

Εγκατάσταση για αφρισμό και τροφοδοσία υγρών

Εγκατάσταση μετατροπής του υγρού άλεσης ή απολύμανσης σε αφρό και μετέπειτα τροφοδοσία στην περιοχή εργασίας. Χρησιμοποιείται για την αποφυγή διαρροών υγρών καθαρισμού μέσω του αγωγού αερισμού κατά τον καθαρισμό ή την απολύμανση του εξαερισμού.

Bagore

Το Bagore είναι ένα απλό, μερικές φορές απαραίτητο εργαλείο για την εξόρυξη διαφόρων απορριμμάτων και καθαρισμού υπολειμμάτων στους αεραγωγούς. Έχει μια σύνδεση με σπείρωμα που επιτρέπει τη χρήση της σε απομακρυσμένες και απομακρυσμένες περιοχές σε συνδυασμό με μια εύκαμπτη μπάρα

Μονάδα κενού για τον καθαρισμό του εξαερισμού

Κενού χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μία αρνητική πίεση στο εσωτερικό ventkanala, όπου κατά τη διάρκεια του καναλιού καθαρισμού, η ροή του μολυσμένου αέρα απομακρύνεται από το σύστημα εξαερισμού και τη σκόνη και βρωμιά δεν αποτίθεται και πάλι στο σύστημα τοίχους ventilyatsonnoy. Το μέγεθος της εγκατάστασης είναι 490x640x1050mm. Η δημιουργούμενη πίεση είναι 2300Pa. Παραγωγικότητα 4000m³ / ώρα. Ισχύς 15kW. Η συσκευασία περιλαμβάνει μία μονάδα φίλτρου 2 και το 250 χιλιοστά διάμετρος μανίκι μακρύ και 1 έως 5 μέτρα

Μεταλλική ρωγμή για τον καθαρισμό του αγωγού εξαερισμού

Υπάρχουν τραβέρσες με διάμετρο 100, 125, 150, 200, 250 mm. Αυτό το μοντέλο με προσαρμογέα δακτυλίου, για σύνδεση με άλλες συσκευές καραβιών.

Μεταλλική θήκη με προσαρμογέα με σπείρωμα

Μεταλλική ρωγμή για τον καθαρισμό του αγωγού εξαερισμού με προσαρμογέα με σπείρωμα. Χρησιμοποιείται για συνεργασία με εύκαμπτες ράβδους. Η διάμετρος είναι 250mm.

Αδιάβροχο καλώδιο

Το επιτρεπόμενο εύρος θερμοκρασίας είναι -50. + 300 ° C

Ο εξοπλισμός που παρουσιάζεται για τον καθαρισμό του εξαερισμού είναι λειτουργικός και βολικός σε λειτουργία και, το σημαντικότερο, έχει ένα μέτριο κόστος σε σχέση με τα εισαγόμενα ανάλογα. Το σύνολο των προϊόντων είναι διαθέσιμο και μπορεί να παραδοθεί αμέσως μετά την πληρωμή. Μπορείτε να εξοικειωθείτε με δείγματα προϊόντων στο γραφείο μας.


Καθαρισμός συστημάτων εξαερισμού

Γρήγορα - Επαγγελματικά - Οικονομικά

Επιχειρησιακή αναχώρηση
Ειδικευμένοι ειδικοί
Διασφάλιση ποιότητας

Σχετικά μευπηρεσία εξαερισμού

Καθαρισμός με εξαερισμό - προσφέρει υπηρεσίες για επαγγελματική συντήρηση και τον καθαρισμό του εξαερισμού. Η έγκαιρη συντήρηση των συστημάτων εξαερισμού θα βελτιώσει την απόδοση του συστήματος και θα μειώσει τους κινδύνους απρόβλεπτων βλαβών του εξοπλισμού.
Η συσσωρευμένη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό μας επιτρέψει να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του συνόλου του έργου, ανεξάρτητα από τον προορισμό, είτε πρόκειται για βιομηχανικές επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς ή ιδιωτικές κατοικίες και γραφεία.

Σχετικά μεδιείσδυση των αεραγωγών

Διάγνωση αερισμού - αυτό είναι ένα συνιστώμενο, προληπτικό μέτρο, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση αερισμού και να αποφεύγετε απρόσμενες επισκευές. Γενικοί κανόνες εργασίας καθορίζονται στα SNiPs. Η διάγνωση πραγματοποιείται από εξειδικευμένους ειδικούς που χρησιμοποιούν επαγγελματικό εξοπλισμό. Ως αποτέλεσμα, εκδίδεται πιστοποιητικό εξαερισμού.

Σχετικά μεκαθαρισμός του εξαερισμού από τη σκόνη

Ο εξαερισμός καθαρίζεται χρησιμοποιώντας υδροπνευματικό εξοπλισμό και αντλίες κενού. Ο καθαρισμός του εξαερισμού πραγματοποιείται με ειδικές περιστρεφόμενες βούρτσες και η πλάκα τραβιέται από τον συμπιεστή στο φίλτρο της αντλίας. Ο καθαρισμός του μηχανικού αερισμού είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία, η οποία εκτελείται από έμπειρους ειδικούς και προσφέρει εξαιρετική επίδραση ακόμη και με έντονο βαθμό μόλυνσης του εξαερισμού.

- Το κόστος του μηχανικού καθαρισμού από 100 ρούβλια.

Σχετικά μεκαθαρισμός του αερισμού από το λίπος

Ο χημικός καθαρισμός του εξαερισμού είναι μια αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του εξαερισμού από τις λιπαρές αποθέσεις σε εστιατόρια, κουζίνες, δημόσιες τροφοδοσίες κλπ. Ένα ειδικό χημικό αντιδραστήριο ψεκάζεται στον αεραγωγό, ο οποίος αντιδρά με την επικάλυψη και αλλάζει τις ιδιότητές του. Η λιπαρή επίστρωση χάνει τις ιδιότητές της, υστερεί πίσω από τα τοιχώματα του αγωγού και αφαιρείται μαζί με τον αέρα που διέρχεται. Η χημική μέθοδος απαιτεί πλήρη σφράγιση του αεραγωγού.

-Το κόστος του στεγνού καθαρισμού από 400 ρούβλια.

Hκαθαρισμός αερισμού - ξηρός πάγος

Για τον χημικό καθαρισμό του εξαερισμού χρησιμοποιούνται ειδικοί κόκκοι "ξηρού πάγου", οι οποίοι διέρχονται διαμέσου της διατομής του αεραγωγού, ο οποίος οδηγεί σε βομβαρδισμό της λιπαρής επικάλυψης. Στα σημεία επαφής λαμβάνει χώρα μια μικροεκδήλωση, από την οποία καταρρέει η κατάθεση και συλλέγεται από τη ροή του αέρα. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, δημιουργείται μια πρόσθετη πίεση αέρα μέσω ενός συμπιεστή πίεσης ή κενού.

- Το κόστος του καθαρισμού "ξηρό πάγο" από 500 ρούβλια.

Δαπολύμανση αερισμού

Για την απολύμανση των συστημάτων εισπνοής, χρησιμοποιούνται υγρά, σκόνες ή αεροζόλ με βάση υπεροξικό οξύ, υπεροξείδιο του υδρογόνου και άλλα ενεργά αντισηπτικά. Κατά την επιλογή ενός αντιδραστηρίου, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο σκοπός των εγκαταστάσεων. Τα αντιδραστήρια για βιομηχανικό αερισμό απαγορεύονται για χρήση σε σχολεία και νηπιαγωγεία, άλλα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κουζίνες κ.λπ.

- Το κόστος της απολύμανσης από 200 ρούβλια.

P Εξαερισμός και κλιματισμός

Η επισκευή των συστημάτων εξαερισμού πραγματοποιείται για την αποκατάσταση των παραμέτρων σχεδιασμού για την ανταλλαγή αέρα και την ισχύ. Ένα σύνθετο έργο για την επισκευή των συστημάτων εξαερισμού περιλαμβάνει: τον έλεγχο του ρυθμού ροής του αέρα, τη διάγνωση των εξαρτημάτων και των τμημάτων του συστήματος εξαερισμού, την αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού, τον καθαρισμό των φίλτρων και των αεραγωγών.

- Αναχώρηση + διαγνωστική εξέταση 5000 ρούβλια
Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, θα παράσχουμε έναν κατάλογο των απαραίτητων εργασιών και θα υπολογίσουμε το κόστος εργασίας και υλικών

Καθαρισμός συστημάτων εξαερισμού

Ο αέρας που αναπνέουμε καθορίζει την κατάσταση της υγείας μας. Είναι σημαντικό ότι στους χώρους στους οποίους είμαστε για πολύ καιρό, παρέμεινε καθαρός και φρέσκος. Για αυτό το σπίτι και στην εργασία (στο γραφείο ή στους βιομηχανικούς χώρους) είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η κανονική λειτουργία των συστημάτων εξαερισμού. Αυτό εξασφαλίζεται από την καθαριότητα των αγωγών εξαερισμού.

Στάδια

Για τον επαγγελματικό καθαρισμό του συστήματος εξαερισμού είναι απαραίτητο να τηρείτε ορισμένα στάδια:

 1. Αξιολογήστε την κατάσταση του εξαερισμού. Για το σκοπό αυτό, το σύστημα επιθεωρείται με μια βιντεοκάμερα, η οποία καθορίζει τη μόλυνση στους τοίχους αγωγών και ορυχείων. Λαμβάνονται δείγματα από τα περιεχόμενα των εσωτερικών καναλιών.
 2. Καταρτίζεται σχέδιο για τον καθαρισμό των συστημάτων εξαερισμού με βάση τα ληφθέντα δεδομένα. Απαιτείται ο ακόλουθος εξοπλισμός:
  • Ειδικές βούρτσες με διαφορετικούς βαθμούς ακαμψίας, που κινούνται από συμπιεστή.
  • μηχανή κενού που λειτουργεί υπό υψηλή πίεση.
  • φίλτρα μπλοκ.
 3. Στην πραγματικότητα, καθαρίζετε τον εξαερισμό με ξύστρα και βούρτσες. Για αυτό, μερικές φορές χρησιμοποιούνται συνθετικά απορρυπαντικά και γίνεται επίσης ξηρός ή συνδυασμένος καθαρισμός. Ο χρόνος της διαδικασίας εξαρτάται από το πάχος των κοιτασμάτων, αλλά ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους ρύπανση.
 4. Τα αποσυναρμολογημένα και επεξεργασμένα συστήματα εξάτμισης, η πρόληψή τους πραγματοποιείται και τα φίλτρα αλλάζουν.
 5. Απολύμανση του συστήματος. Για να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν σημαντική βλάβη, ο επαγγελματικός καθαρισμός του εξαερισμού περιλαμβάνει επίσης αντιβακτηριακή θεραπεία με τη μέθοδο της "ψυχρής ομίχλης".

Ποια δωμάτια χρειάζονται καθαρισμό του εξαερισμού;

Ο καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού δεν απαιτείται μόνο στα διαμερίσματα. Η διασφάλιση της ποιότητας του αέρα είναι σημαντική στις εγκαταστάσεις για διαφορετικούς σκοπούς:

 • σε εστιατόρια, καφετέριες, εστιατόρια, κυλικεία χρειάζονται τακτικά καθαρισμό από λίπη και βρωμιά, καθώς η εντατική εργασία της κουζίνας ρυπαίνει γρήγορα τους αεραγωγούς.
 • ο καθαρισμός του εξαερισμού στο νοσοκομείο θα επιτρέψει στους ασθενείς να αναπνέουν καθαρό αέρα χωρίς να προσβληθούν από επιβλαβή βακτήρια.
 • οι εγκαταστάσεις παραγωγής συχνά υποφέρουν από μεγάλο αριθμό μικροσωματιδίων στον αέρα, έτσι ώστε να καθαρίζεται ο εξαερισμός από τη σκόνη και άλλες μολυντικές ουσίες,
 • εμπορικά κέντρα, βιομηχανικά κτίρια και κτίρια παραγωγής με διακλαδισμένα, σύνθετα και μακρά συστήματα εξαερισμού χρειάζονται τακτικό και υψηλής ποιότητας καθαρισμό λόγω της έντονης εργασίας τους.
 • ο καθαρισμός των εγκαταστάσεων εξαερισμού στο γραφείο είναι σημαντικό, καθώς οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Πόσο συχνά χρειάζεται να καθαρίζω;

Συχνά συμβαίνει ότι τα συστήματα εξαερισμού δεν καθαρίζονται για χρόνια και ακόμη και δεκαετίες, εξαιτίας των οποίων σε πολλά κτίρια ο εξαερισμός δεν λειτουργεί καθόλου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα κτίρια κατοικιών. Επομένως, η επιθεώρηση και ο καθαρισμός πέφτουν στους ώμους των ίδιων των ενοικιαστών ή των εταιρειών διαχείρισης, οι οποίες καθορίζουν τη συχνότητα καθαρισμού του εξαερισμού (μία φορά το χρόνο ή έξι μήνες). Για το σκοπό αυτό προσλαμβάνονται επαγγελματικές εταιρείες.

Αλλά για τις βιομηχανικές μονάδες, όπου η παραγωγική διαδικασία συνδέεται με την ταχεία μόλυνση των αεραγωγών, καθορίζονται αυστηρές προθεσμίες για τον έλεγχο και τον καθαρισμό των συστημάτων εξαερισμού. Ένα παράδειγμα τέτοιων επιχειρήσεων είναι τα ιδρύματα της βιομηχανίας τροφίμων. Η συχνότητα καθαρισμού των συστημάτων εξαερισμού και η επιθεώρηση διεξάγονται πολλές φορές το χρόνο.

Τα πλεονεκτήματά μας

Αγαπάμε το έργο μας και θεωρούμε σημαντικό για την εξασφάλιση της καθαριότητας του αέρα και της υγείας των ανθρώπων. Αφού μας παραγγείλατε να καθαρίσουμε το σύστημα εξαερισμού, θα λάβετε:

 • ειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς.
 • πιστοποιημένο εξοπλισμό, εξαρτήματα και αναλώσιμα, με τα οποία πραγματοποιείται ο καθαρισμός.
 • η απόδοση των μη τυποποιημένων παραγγελιών, όπως ο καθαρισμός του εξαερισμού σε ύψος.
 • παροχή υπηρεσιών το βράδυ, τη νύχτα ή το σαββατοκύριακο (εάν είναι απαραίτητο) ·
 • καθαρισμός στο τέλος της εργασίας.
 • αποτελεσματικό σύστημα αερισμού και εξοπλισμού.

Εξυπηρετούμε κάθε βιομηχανική εγκατάσταση, εμπορικά κέντρα, διοικητικά κτίρια, σπίτια και γραφεία, επιλέγοντας αποτελεσματικές λύσεις για κάθε μεμονωμένη περίπτωση. Εγγυώμαστε αποτελεσματικό αερισμό και καθαρό αέρα εσωτερικού χώρου.

Καθαρισμός εξαερισμού - καθαρισμός και απολύμανση αεραγωγών, καθαρισμός αγωγών αερισμού και καπνοδόχων

Η GC Ekolayf εκτελεί επαγγελματικό καθαρισμό εξαερισμού κατοικιών, εστιατορίων, πισίνων, εμπορικών κέντρων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, πολυκατοικιών και άλλων εγκαταστάσεων. Για όλους τους τύπους εργασίας υπάρχει πιστοποιητικό SRO και γνωμάτευση του Rospotrebnadzor. Η αναχώρηση του μηχανικού και η παροχή υπολογισμού για τον καθαρισμό του εξαερισμού είναι δωρεάν. Θα μάθετε το ακριβές κόστος καθαρισμού του εξαερισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν θέλετε να συνάψετε σύμβαση για τον καθαρισμό του εξαερισμού, τότε μπορείτε να μας καλέσετε, θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η αναχώρηση ενός μηχανικού για τον υπολογισμό του κόστους εργασίας είναι δωρεάν

Κόστος απολύμανσης και καθαρισμός του εξαερισμού

Κόστος καθαρισμού συστημάτων εξαερισμού από αποθέσεις λίπους

Το κόστος καθαρισμού των συστημάτων εξαερισμού από τις εναποθέσεις σκόνης και σκόνης

Το κόστος καθαρισμού της καμινάδας

Το κόστος των εργασιών καθαρισμού και απολύμανσης των συστημάτων αερισμού και αποχέτευσης εξαρτάται από τον τύπο της ρύπανσης, το μήκος των αεραγωγών και των σωλήνων εργασίας, καθώς και τη διάμετρο τους. Επιπλέον, δευτερεύοντες παράγοντες, όπως η πολυπλοκότητα του συστήματος, η πολυπλοκότητα της πρόσβασης στα στοιχεία των συστημάτων, η τρέχουσα κατάσταση του εξοπλισμού και άλλοι παράγοντες επηρεάζουν το τελικό κόστος της εργασίας. Για ακριβή υπολογισμό του κόστους εργασίας, επικοινωνήστε με τους διαχειριστές μας.

Οι παραπάνω τιμές είναι οι συνήθεις τιμές καθαρισμού και απολύμανσης των συστημάτων εξαερισμού, κλιματισμού και αποχέτευσης.
Σημείωση: Ο Ανάδοχος διατηρεί το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις να αλλάξει τον τιμοκατάλογο του τιμοκαταλόγου, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, την κατάσταση του εξοπλισμού και τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτόν.

Συμβόλαιο για τον καθαρισμό του εξαερισμού.
Περιοδικό καθαρισμού και απολύμανσης του εξαερισμού

Η σύμβαση για τον καθαρισμό και την απολύμανση του εξαερισμού είναι απαραίτητη για όλους τους οργανισμούς, ανεξαρτήτως της μορφής ιδιοκτησίας. Καθαρίζουμε όλους τους τύπους καπνοδόχων και αεραγωγών. Ο καθαρισμός του συστήματος εξαερισμού και κλιματισμού γίνεται από όλους τους τύπους μόλυνσης, συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών, ακαθαρσιών, σκόνης, μετά την εγκατάσταση και επισκευή κλπ. Έχουμε τεχνικά μέσα για τον καθαρισμό του βιομηχανικού εξαερισμού. Επιπλέον, κάνουμε απολύμανση των συστημάτων αερισμού και κλιματισμού.

GK Ecolife ετοιμάζει όλα τα απαραίτητα έγγραφα: τη σύμβαση για τον καθαρισμό HVAC, πιστοποιητικό ελέγχου των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού, πλύσιμο TMC (συνολικός αριθμός βακτηριδίων), την πράξη του καθαρισμού εξαερισμού καθαρισμού ημερολόγιο εργασίας και την απολύμανση των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού (αερισμός καταγραφής καθαρισμού). Αυτή η δέσμη εγγράφων, κατόπιν αιτήματος, παρέχεται στα όργανα του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης και του Rospotrebnadzor. Μαζί με τη σύμβαση για τον καθαρισμό του εξαερισμού συνιστούμε τη σύναψη σύμβασης για τη συντήρηση του εξαερισμού.

Η αναχώρηση ενός μηχανικού για τον υπολογισμό του κόστους εργασίας είναι δωρεάν

Καθαρισμός και απολύμανση του εξαερισμού: πώς δουλεύουμε

Γιατί είναι συμφέρουσα η παραγγελία καθαρισμού και απολύμανσης του αερισμού στο GC Ekolayf

Ομάδα εταιρειών Η Ekolayf είναι μια ομάδα έμπειρων και εξουσιοδοτημένων ειδικών στην εγκατάσταση και συντήρηση όλων των τύπων μηχανικών συστημάτων με την μετέπειτα εκτέλεση του συνόλου των εγγράφων.

• 5 χρόνια στην αγορά της Μόσχας και της περιοχής της Μόσχας
• 7 άδειες και πιστοποιητικά προφίλ
• 40 εργαζόμενοι, 4 οχήματα υπηρεσίας και 3 συνεργεία εργασίας για την άμεση εκτέλεση των παραγγελιών
• 2 σειρές τηλεπικοινωνιών και επαγγελματικός ευρωπαϊκός εξοπλισμός
• Μειώστε το κόστος σας κατά 20%. Οι τιμές για τις υπηρεσίες μας είναι χαμηλότερες από τον μέσο όρο της αγοράς χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εργασίας και της συντήρησης.

Διασφάλιση ποιότητας
Η εταιρεία Ecolife εγγυάται υψηλή ποιότητα καθαρισμού και απολύμανσης του εξαερισμού.

Εργαζόμαστε με αντικείμενα

* Παραγωγικές επιχειρήσεις, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα
* Εστιατόρια, καφετέριες και όλα τα εστιατόρια
* Πολυώροφα και ιδιωτικά κτίρια κατοικιών, συγκροτήματα γραφείων
* Πολυκλινικά, νοσοκομεία, σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα
* Αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και όλα τα κρατικά ιδρύματα.

Καθαρισμός του εξαερισμού

Τα συστήματα αερισμού και κλιματισμού χαρακτηρίζονται από υψηλό δυναμικό συσσώρευσης σκόνης, αποθέματος λίπους και επιβλαβών ουσιών.
Διερεύνηση των εσωτερικών κοιλοτήτων αγωγού δεν περνά διαδικασία καθαρισμού για αρκετούς μήνες δείχνει ότι συσσωρεύουν σημαντική ποσότητα μολυντών, στενεύει σημαντικά το τμήμα που πραγματοποιούν κανάλι είναι πολύ μειωμένη απόδοση του συστήματος χωρίς προφανή λόγο.

Ο καθαρισμός του αερισμού είναι απαραίτητος

Πράγματι, η αντιεπαγγελματική άποψη των εξωτερικών αλλαγών στη λειτουργία των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού δεν μπορεί να παρατηρηθεί: ο ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί, ο αέρας, αν και σε μικρότερες ποσότητες, αλλά φτάνει. Με την πάροδο του χρόνου, η αλλαγή στην ροή αέρα φαίνεται αόρατη και το πρόβλημα δεν φαίνεται τόσο προφανές. Και ο πιθανός μολυσματικός κίνδυνος δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψη, αφού δεν είναι αξιοσημείωτο για τα μάτια. Εκτός από τη μείωση των παραμέτρων εξαερισμού, υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης των αποθέσεων από το λίπος και τη σκόνη. Επιπλέον, στους εναλλάκτες θερμότητας και στο σύστημα κλιματισμού αποστράγγισης, εμφανίζεται η αναπαραγωγή και η διάδοση στον αέρα των χώρων των παθογόνων βακτηρίων και μούχλας.

Τύποι ρύπανσης και τρόποι για τον καθαρισμό του εξαερισμού

Οι τύποι ρύπων εξαερισμού είναι διαφορετικοί. Το σύστημα εξαερισμού αέρα τροφοδοσίας εγκαθίσταται βρωμιά και συσσωρεύεται σκόνης στο σύστημα εξάτμισης του λίπους στους κλιβάνους καμινάδα, ψησταριές μίγμα της αιθάλης και του λίπους, καπνοδόχους καμινάδα συσσωρευμένη αιθάλη. Κατά συνέπεια, χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι καθαρισμού εξαερισμού. Κατά κανόνα, πρόκειται για δύο μεθόδους: είτε στεγνό καθάρισμα είτε καθαρισμός με αντιδραστήρια (ενεργός αφρός χρησιμοποιείται) ή ένας συνδυασμός αυτών των μεθόδων.

Εξοπλισμός καθαρισμού αεραγωγών και συστημάτων εξαερισμού

Για τον καθαρισμό των αεραγωγών, χρησιμοποιείται εξειδικευμένος εξοπλισμός, ο οποίος επιτρέπει την εξάλειψη της ρύπανσης με υψηλή ποιότητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται μέθοδος καθαρισμού αερισμού που δεν απαιτεί αποσυναρμολόγηση. Για τον καθαρισμό του εξαερισμού από οξέα και ελαιώδεις ρύπους που χρησιμοποιούνται στους άξονες της βούρτσας, με την αυτοματοποιημένη αντιδραστήριο προμηθεύσει έναν αφρό για να καθαρίσει τον αέρα από τη σκόνη και τη βρωμιά χρησιμοποιώντας ένα ξηρό-βούρτσισμα σε άξονες με την αφαίρεση κενού της σκόνης. Τα συστήματα εξαερισμού καθαρίζονται χειροκίνητα χρησιμοποιώντας καθαριστές ατμού, βιομηχανικές ηλεκτρικές σκούπες και πλυντήρια υψηλής πίεσης. Η απολύμανση πραγματοποιείται με ψεκασμό του απολυμαντικού με τη μέθοδο της ψυχρής ομίχλης. Τα μέσα απολύμανσης που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα για τον εξαερισμό και τον κλιματισμό.

Καθαρισμός αγωγών εξαερισμού. Έλεγχος και καθαρισμός των αγωγών αερισμού σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων

Η GC Ekolayf διενεργεί επιθεώρηση και καθαρισμό των αγωγών εξαερισμού σε κτίρια πολλαπλών μονάδων, με την έκδοση πιστοποιητικού ελέγχου των αεραγωγών για υπηρεσίες επιθεώρησης. Η επιθεώρηση των αγωγών εξαερισμού πραγματοποιείται με τη βοήθεια teleinstruction (video inspection). Οι πελάτες μας είναι πολλοί HOAs.