Turbines Turbovent

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Περιγραφή προϊόντος

εκτροπής εξαερισμού (περιστροφική) Turbowent που χρησιμοποιούνται για τον αερισμό σε κατοικίες ή κτίρια γραφείων. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο χρησιμοποιείται ευρέως σε πισίνες, υπόστεγα, σιταποθήκες, σύμπλοκα κτηνοτροφία και τα δομικά στοιχεία στεγών (δοκούς, μόνωση, σανίδες στέγης ή στερεό δάπεδο). Ο εκτροπέας χρησιμεύει για την εκτροπή μιγμάτων αερίων και ατμών από τους άξονες του ανελκυστήρα σε πολυώροφα κτίρια και παρέχει την σωστή οργάνωση γενικού εξαερισμού.

Αυτές οι τουρμπίνες έχουν αποδείξει τέλεια σε μια ευρεία ποικιλία εγκαταστάσεων, δηλαδή όπου απαιτείται αυξημένη ανταλλαγή αέριων μαζών, συμπεριλαμβανομένων των ορυχείων των σπιτιών. Ο εκτροπέας παρέχει καλό εξαερισμό σε πολυάριθμες οικιακές και κοινοτικές υπηρεσίες, αυξάνει το βύθισμα σε κτίρια όπου υπάρχει ένα οξύ πρόβλημα με την ανταλλαγή αέρα ή την αντίστροφη έλξη. Εγκατάσταση στροβίλων σε οικιστικά πολυώροφα κτίρια λύνει όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Ο στρόβιλος χρησιμοποιείται πολύ αποτελεσματικά στις εγκαταστάσεις παραγωγής σε μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση: το σύμπλεγμα ζώων (απομάκρυνση αερίων και καπνών που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της ζωής των ζώων). οι επιχειρήσεις μεταποίησης στο ρόλο μιας εναλλακτικής λύσης σε ένα σύστημα εξαναγκασμού εξαερισμού, καθιστώντας έτσι δυνατή τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στην οικονομική πλευρά οποιασδήποτε επιχείρησης

Τέτοια τουρμπίνες αποκλείουν εντελώς την πιθανότητα ανατροπής ροών αέρα 100%, καθιστούν αποτελεσματικά απομάκρυνση του θερμού αέρα από το κτίριο και ο χώρος της οροφής σε μια καυτή περίοδο του καλοκαιριού, δημιουργώντας έτσι μια εσωτερική άνεση και την πρόληψη της εισόδου των καναλιών αερισμού σε καθίζηση και άλλα ξένα αντικείμενα.

Μεγέθη ανεμιστήρων: ΤΑ-160, ΤΑ-200, ΤΑ-250, ΤΑ-300, ΤΑ-315, ΤΑ-355, ΤΑ-400, ΤΑ-500

Σχεδιασμός του περιστροφικού εκτροπέα

Ένα σύνολο απαραίτητων επικοινωνιών για την εξασφάλιση άνετων συνθηκών στην κατασκευή οποιουδήποτε προορισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την εγκατάσταση ενός συστήματος εξαερισμού. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να είναι μη πτητικές - είναι πολύ σημαντικό στις σύγχρονες συνθήκες χωρίς να σταματήσει η αύξηση των τιμών των ενεργειακών πόρων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, στο στάδιο της επικοινωνιακής σχεδίασης, εξετάζεται πρώτα ο φυσικός αερισμός. Ταυτόχρονα, η σωστή προσέγγιση στην τεχνολογική λύση του συστήματος είναι ο περιστροφικός εκτροπέας που είναι ενσωματωμένος στον αγωγό εξαερισμού.

Τα προβλήματα με την έλξη δεν μπορούν να είναι

Η σημασία οποιουδήποτε συστήματος εξαερισμού είναι η απομάκρυνση από τις εγκαταστάσεις του μολυσμένου αέρα, η υπερβολική υγρασία, δηλαδή η εξασφάλιση κανονικής ανταλλαγής αέρα. Αυτό θα συμβεί εάν ο αγωγός εξαερισμού λειτουργεί αποτελεσματικά και σωστά - η ώση σε αυτόν είναι εξαιρετική. Αν υπάρχουν προβλήματα στο σχέδιο αυτό, προκαλούνται συχνά από βροχή, χιόνια και αιολικές μάζες που πέφτουν στο κανάλι του ορυχείου. Επίσης, το κακό βύθισμα μπορεί να προκληθεί από εσφαλμένη τοποθέτηση του σωλήνα εξαερισμού, ανεπαρκές ύψος ή ακατάλληλα επιλεγμένη διάμετρο του αγωγού. Τέτοιες ελλείψεις του φυσικού αερισμού και έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει την εγκατάσταση του περιστροφικού εκτροπέα.

Βοήθεια. Ο εκτροπέας έχει ένα άλλο όνομα - έναν στροβιλο-εκτροπέα ή έναν περιστροφικό στρόβιλο. Είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός με περιστρεφόμενο τμήμα - μια ενεργή κεφαλή, εξοπλισμένη με ένα ειδικό σύστημα λεπίδων. Επίσης στο σχεδιασμό υπάρχει ένα στατικό μέρος - η βάση στην οποία προσαρτάται η κεφαλή και συνδέεται με τον σωλήνα εξαερισμού.

Πλεονεκτήματα του περιστροφικού εκτροπέα

 • Ανεξάρτητα από την κατεύθυνση του ανέμου, οι περιστροφικές κινήσεις της ενεργής κεφαλής εμφανίζονται στην ίδια κατεύθυνση. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται η επίδραση ενός "μερικού κενού" στον αεραγωγό - ο αέρας αραιώνεται, η δύναμη της ροής αυξάνεται και ο κίνδυνος ανάστροφης ώσης πλησιάζει στο μηδέν.
 • Τα μοντέλα περιστροφής αποκλείουν εντελώς την επίδραση στην αποτελεσματικότητα του αερισμού εξωτερικών παραγόντων - βροχόπτωση και έντονο άνεμο.
 • Η αυτονομία της λειτουργίας μιας μηχανικής συσκευής που αυξάνει την παραγωγικότητα του συστήματος ανταλλαγής αέρα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του.
 • Χαμηλό κόστος για τον εκσυγχρονισμό του εξαερισμού.
 • Γρήγορη απόδοση της επένδυσης για την εγκατάσταση ενός εκτροπέα με στροβίλους.
 • Προστασία ventshahta από το να πάρει τα συντρίμμια, τα πουλιά, κλπ.
 • Διακοσμητική πληρότητα του σωλήνα που τοποθετείται στην οροφή - τυχόν πρόσοψη από την παρουσία ενός τέτοιου σφαιρικού αντικειμένου κερδίζει.

Σημαντικό! Ο περιστροφικός εκτροπέας αυξάνει την απόδοση του τυπικού συστήματος εξαερισμού φυσικού αέρος εισαγωγής και εξαγωγής κατά 2-4 φορές. Ταυτόχρονα, η "ενίσχυση" δεν απαιτεί σύνδεση με την παροχή ρεύματος, η οποία αντιστοιχεί στις τρέχουσες τάσεις στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και των δομών.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του στροβιλοσυμπιεστή

Η περιστρεφόμενη δομή εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες - αυτό είναι στην πραγματικότητα το μόνο, αλλά πολύ σημαντικό, μείον. Σε ήρεμους καιρούς, ο στροβιλοαπορροφητήρας ουσιαστικά δεν διαφέρει από το συνηθισμένο προστατευτικό κάλυμμα στον αγωγό του αεραγωγού.

Μπορώ να κάνω έναν περιστροφικό εκτροπέα με τα χέρια μου;

Οι απλούστεροι τύποι εκτροπέων, που χρησιμοποιούνται στην πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι αριστοκρατικοί ιδιοκτήτες συχνά γίνονται ανεξάρτητα. Κατ 'αρχήν, ένα τεχνικά καταλαβαίνω πρόσωπο μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το έργο. Είναι αλήθεια ότι αυτό θα απαιτήσει την ανάπτυξη ενός σχεδίου εργασίας του μελλοντικού σχεδιασμού, θα αφαιρέσει σωστά τις μετρήσεις, θα αναπτύξει ένα σχέδιο για την εγκατάσταση του εκτροπέα.

Όσον αφορά την παραλλαγή turbo, δεν είναι τόσο απλό - είναι ένα τεχνικά πιο περίπλοκο σχέδιο. Συνεπώς, σχεδόν πάντα, έχοντας αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν το περιστροφικό μοντέλο, το αποκτούν με τη μορφή ενός επαγγελματικά κατασκευασμένου προϊόντος.

Τι προσφέρει η αγορά

Turbobent

Η γκάμα μοντέλων εκτροπέων στροφείου αυτού του εμπορικού σήματος αντιπροσωπεύεται από μοντέλα διαφορετικών γεωμετρικών μορφών, όσον αφορά μια ακίνητη βάση:

 • Το Α είναι ένας στρογγυλός σωλήνας.
 • Το Β είναι ένας τετραγωνικός σωλήνας.
 • Το C είναι μια τετράγωνη επίπεδη βάση.

Η σήμανση των προϊόντων στην περιοχή παρουσιάζεται, όπως TA-315, TA-355, TA-500. Ο αριθμητικός δείκτης υποδεικνύει τη διάμετρο του γύρου ή τις παραμέτρους των ορθογώνιων βάσεων. Εναπόκειται σε αυτούς να κρίνουν τις διαστάσεις του μηχανισμού, καθώς και το πεδίο εφαρμογής του. Για παράδειγμα, τα ΤΑ-315 και ΤΑ-355 σχετίζονται με την οργάνωση της ανταλλαγής αέρα στον χώρο κάτω από την οροφή. Αλλά το TA-500 είναι μια οικιακή συσκευή και μπορεί να ενσωματωθεί στον εξαερισμό ενός κτιρίου κατοικιών.

Παράγουν έναν περιστροφικό εκτροπέα "Turbobent" στη Ρωσία - στην περιοχή Nizhny Novgorod, στην πόλη Arzamas.

Rotowent

Αποφρακτήρες από ανοξείδωτο χάλυβα πολωνικής προέλευσης. Ισχύει για στέγες οποιωνδήποτε διαμορφώσεων. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Οι συσκευές είναι καθολικές - κατάλληλες τόσο για συστήματα εξαερισμού όσο και για καμινάδες. Η οριακή τιμή της θερμοκρασίας λειτουργίας είναι 500 ° C.

Turbomax

Περιστροφικός εκτροπέας που παράγει η εταιρεία από τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Ο κατασκευαστής τοποθετεί τα προϊόντα του σε περιστρεφόμενη καπνοδόχο Turbomax1. Αλλά είναι κατάλληλο και για τον εξαερισμό. Χωρίς φόβο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές με ζώνες φόρτωσης ανέμου ΙΙ και ΙΙΙ. Η εταιρεία δίνει έμφαση στην προσοχή των καταναλωτών στο γεγονός ότι είναι έτοιμοι να παράγουν το προϊόν σύμφωνα με την παραγγελία σύμφωνα με τις παραμέτρους μιας συγκεκριμένης εγκατάστασης.

Χαρακτηριστικά τοποθέτησης

Ο στροβιλο-εκτροπέας του εργοστασίου είναι σχεδιασμός μονοκόμματος, έτοιμος για εγκατάσταση. Έχει ένα ενεργό κινητό άνω μέρος και μια βάση που περιλαμβάνει ρουλεμάν με μηδενική αντίσταση. Το προϊόν μελετάται με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και με έντονο αέρα να μην κλίνει και να μην σκιστεί.

Προσοχή παρακαλώ! Κατά την εγκατάσταση, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι ο εκτροπέας οποιασδήποτε τροποποίησης πρέπει να ανέλθει πάνω από την οροφή κατά 1,5-2,0 μ. Εάν παρατηρηθεί αυτή η συσκευή, το ρεύμα του αγωγού εξαερισμού θα αυξηθεί.

Εν κατακλείδι, θέλουμε να σημειώσουμε ότι οι περιστροφικοί εκτροπείς στο τμήμα τους είναι οι πιο ακριβείς. Σε αυτή την περίπτωση, ζητείται από τον καταναλωτή να επιλέξει μια κατάλληλη κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, γαλβανισμένο ή δομικό χάλυβα με προστατευτική πολυμερή επικάλυψη, το χρώμα του οποίου μπορεί να επιλεγεί για διακόσμηση προσόψεων. Φυσικά, ο τύπος του υλικού από τον οποίο κατασκευάζεται ο εκτροπέας αντικατοπτρίζεται στο κόστος του.

Turbo-deflector για εξαερισμό: η αρχή της λειτουργίας και της σύγκρισης των τύπων των περιστροφικών εκτροπέων

Η ποιότητα του εξαερισμού στο σπίτι, στο γραφείο ή στην παραγωγή επηρεάζει άμεσα το επίπεδο άνεσης. Η υπερβολική υγρασία και οι οσμές δημιουργούν μια ανθυγιεινή ατμόσφαιρα και ακόμη και γίνονται αιτίες ασθενειών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σωστά διαρρυθμισμένος αερισμός είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για τη θέση σε λειτουργία των κατασκευαστικών έργων. Ένας στρόβιλος εκτροπέας για τον αερισμό σας βοηθά να δημιουργήσετε μια καλή ανταλλαγή αέρα.

Αρχή της εργασίας της συσκευής

turbodeflektora εργασία βασίζεται στις ακόλουθες αρχές: χρησιμοποιώντας αιολική ενέργεια, η συσκευή παράγει ένα κενό αέρα στο φρέαρ εξαερισμού, αυξάνει την πρόσφυση και τραβάει μολυσμένο αέρα από το δωμάτιο, στον αγωγό εξαερισμού, το χώρο της στέγης.

Ανεξάρτητα από την αλλαγή της κατεύθυνσης και της δύναμης του ανέμου, η περιστρεφόμενη κεφαλή (πτερωτή) στρέφεται πάντα προς τη μία κατεύθυνση και δημιουργεί μερικό κενό στον άξονα εξαερισμού.

Το οποίο αυξάνει την ένταση της κίνησης του αέρα στον σωλήνα, εξαλείφει την εμφάνιση της αντίστροφης πρόσφυσης και βελτιώνει τη συνολική ανταλλαγή αέρα. Επιπλέον, η συσκευή εμποδίζει την είσοδο βροχόπτωσης στον αγωγό εξαερισμού.

Σχεδιασμός περιστρεφόμενου στροβίλου

Το άνω μέρος, η κεφαλή στροβίλου, περιστρέφεται λόγω της δύναμης του ανέμου, δημιουργώντας ένα κενό μέσα στον άξονα εξαερισμού. Το κάτω μέρος συνδέεται με το ίδιο το κανάλι. Για αυτό, στη βάση του παρέχονται οπές για αυτοεπιπεδούμενα.

Ο περιστροφικός εκτροπέας μπορεί να έχει βάσεις με στρογγυλό, τετράγωνο ή επίπεδο τετράγωνο σχήμα. Κατόπιν αιτήματος του αγοραστή, συμπληρώνεται με διόδους στέγης, υπολογιζόμενες για τη γωνία της ράμπας από 15 έως 35 °.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του στροβιλο-εκτροπέα

Σε ό, τι αφορά τη χρήση τουρμπίνας, μπορούν να αναφερθούν τα εξής επιχειρήματα:

 1. Γρήγορη ανταλλαγή αέρα. Η περιστρεφόμενη κεφαλή του στροβίλου προωθεί την ταχεία εναλλαγή αέρα στον άξονα εξαερισμού, αποτρέπει το σχηματισμό του πίσω σχήματος, προστατεύει το χώρο της οροφής από τη συσσώρευση συμπυκνωμάτων. Η απόδοση της περιστροφικής συσκευής είναι πολύ μεγαλύτερη από τον συμβατικό εκτροπέα.
 2. Δεν καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια, σε αντίθεση με τους ηλεκτρικούς ανεμιστήρες, αλλά λειτουργεί λόγω της δύναμης του ανέμου. Αυτό θέτει τον στροβιλο-εκτροπέα σε έναν αριθμό οικονομικά πλεονεκτικών συσκευών.
 3. Μέση διάρκεια ζωής με τακτική συντήρηση και σωστή εγκατάσταση - περίπου 100 χιλιάδες ώρες ή 10 χρόνια, τα μοντέλα ανοξείδωτου χάλυβα μπορούν να εξυπηρετήσουν έως και 15 χρόνια. Αυτό είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το χρόνο εκτέλεσης των οπαδών.
 4. Προστασία από τις βροχοπτώσεις. Αποτρέπει την είσοδο χιόνι, χαλάζι, βροχή στους αεραγωγούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές με ισχυρούς και συχνούς ανέμους.
 5. Συμπαγής και ελαφριά κατασκευή. Οι συσκευές με διάμετρο βάσης μεγαλύτερη από 200 mm ζυγίζουν σημαντικά λιγότερο από τον εκτροπέα TsAGI. Το μεγαλύτερο μοντέλο (680 mm) ζυγίζει μόνο περίπου 9 kg, σε αντίθεση με τον εκτροπέα TsAGI με την ίδια διάμετρο βάσης μπορεί να ζυγίζει περίπου 50 kg.
 6. Εύκολη εγκατάσταση δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις και δεξιότητες.

Τα πλεονεκτήματα ενός στροβιλο-εκτροπέα για εξαερισμό είναι αναμφισβήτητα πολλά, αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα.

Ενάντια στη χρήση του μιλούν τέτοια γεγονότα:

 • Η συσκευή είναι αρκετά ακριβή σε σύγκριση με συμβατικούς εκτροπείς.
 • Οι δυσμενείς ατμοσφαιρικές συνθήκες, όπως η έλλειψη ανέμου, η υψηλή υγρασία και οι αρνητικές θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν σε πλήρη διακοπή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κινητό πάγο υποβάλλονται σε πάγο σε πολύ μικρότερο βαθμό.
 • Ο εκτροπέας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το κύριο μέσο για την απομάκρυνση του μολυσμένου αέρα σε δωμάτια με υψηλές απαιτήσεις σε αερισμό: σε ιατρικά εργαστήρια και τα εργοστάσια, εργασία σχετίζεται με τη χημική και εκρηκτικές ουσίες.

Η τιμή του περιστροφικού εκτροπέα είναι αρκετά υψηλή σε σύγκριση με τις στατικές συσκευές και εξαρτάται από το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή - ανοξείδωτος χάλυβας, χάλυβας με επίστρωση πολυμερούς, γαλβανισμένο χάλυβα. Αλλά η αποδοτικότητα του έργου πληρώνει όλα τα έξοδα.

Τύποι περιστροφικών εκτροπέων

Για να βελτιωθεί η λειτουργία του συστήματος εξαερισμού, έχουν αναπτυχθεί πολλές τροποποιήσεις των εκτροπέων. Ορισμένα από αυτά είναι στατικά, άλλα είναι περιστροφικά. Οι τελευταίες περιλαμβάνουν στροβίλους με περιστρεφόμενη κεφαλή-πτερωτή, η οποία λειτουργεί λόγω της δύναμης του ανέμου.

Η ταξινόμηση των περιστροφικών στροβίλων μπορεί να γίνει σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • υλικό κατασκευής - παράγει προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, γαλβανισμένο ή βαμμένο μέταλλο,
 • διάμετρο του δακτυλίου σύνδεσης (ακροφύσια) - μπορεί να είναι από 110 έως 680 mm, οι διαστάσεις αντιστοιχούν στις τυπικές διαστάσεις των σωλήνων αποχέτευσης.

Οι κατασκευαστές παράγουν μοντέλα στροβιλοσυμπιεστών, τα οποία παρουσιάζουν πολύ παρόμοια εμφάνιση. Αλλά τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικά.

Ακολουθεί μια περίληψη ορισμένων από αυτά:

 • Turbobent. Η εταιρεία του ίδιου ονόματος παράγει περιστροφικούς αεραγωγούς αερισμού από αλουμίνιο, το πάχος του οποίου είναι ίσο με 0,5-1,0 mm. Η βάση είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο ατσάλι 0,7-0,9 mm. Το προϊόν είναι βαμμένο σε οποιοδήποτε χρώμα σύμφωνα με το γενικά αποδεκτό πρότυπο χρώματος - RAL.
 • Turbomax. Ο κατασκευαστής πραγματοποιεί το προϊόν του, καλώντας τον ως φυσικό προωθητή. Για την κατασκευή χρησιμοποιείται χάλυβας AISI 321 με πάχος 0,5 mm. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αεραγωγούς όσο και για αγωγούς καπνού, μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες έως + 250 ° C.

Αυτό είναι ένα προϊόν από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Είναι σαν να βελτιώσετε την πρόσφυση στα συστήματα εξαερισμού και στις καμινάδες. Εφαρμόζεται υπό συνθήκες αύξησης της θερμοκρασίας μέχρι 500 ° C.

Στην αγορά υπάρχουν επίσης προϊόντα λιγότερο γνωστών σημάτων και κατασκευαστών. Για την αγορά αυτών των προϊόντων πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή, ζητώντας πιστοποιητικό ποιότητας.

Πεδίο εφαρμογής της συσκευής

Ο περιστροφικός στρόβιλος αποδείχθηκε καλά στις εγκαταστάσεις και στις εγκαταστάσεις όπου απαιτείται αυξημένη ανταλλαγή αέρα.

 1. Σε κατοικημένα ιδιωτικά και πολυκατοικιακά κτίρια. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι επιβάλλονται ειδικές απαιτήσεις για την εργασία των φρεατίων εξαερισμού σε πολυώροφα κτίρια κατοικιών. Η συσκευή βοηθά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ανεπαρκούς αερισμού των χώρων, σοφίτα χώρο, εξαλείφει πλήρως το φαινόμενο της αντίστροφης πρόσφυσης.
 2. Στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και στα γεωργικά κτίρια -.. Σε στάβλους, ορνιθώνες, σιλό δημητριακών, η σανού και έτσι βοηθά στην αφαίρεση των αερίων και ατμών που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της ζωικής διατηρεί βέλτιστη περιεκτικότητα σε υγρασία.
 3. Στις επιχειρήσεις μεταποίησης. Το μη πτητικό σύστημα αερισμού επιτρέπει την εξοικονόμηση χρημάτων στους φορείς ενέργειας. Εξαιρέσεις είναι εκείνες των οποίων οι δραστηριότητες σχετίζονται με ουσίες επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία.
 4. Σε δημόσιους χώρους - αθλητικά συγκροτήματα, πισίνες, εμπορικά κέντρα και κινηματογράφους.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις, ο στρόβιλος χρησιμοποιείται για τον αερισμό του χώρου κάτω από την οροφή.

Πώς να υπολογίσετε την ανάγκη για συσκευές;

Για τον εξαερισμό μικρούς χώρους (δωμάτια, γκαράζ, υπόγεια) χρησιμοποιείται με θεμέλιο τουρμπίνα 110-160 mm σε διάμετρο. Οι συσκευές μεγέθους από 200 έως 600 mm είναι κατάλληλες για δωμάτια μέχρι 40 m2 με μόνιμη διαμονή έως και τεσσάρων ατόμων.

Μεγάλες διαμέτρους, 400 έως 680 mm, χρησιμοποιούνται για την παροχή ανταλλαγής αέρα σε χώρους με μεγάλη έκταση, πολυκατοικίες, αποθήκες, κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Ακριβώς υπολογίστε τον αριθμό των εκτροπέων που απαιτούνται για την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας τον τύπο:

Αερόφθαλμος όγκος = συναλλαγματική ισοτιμία αέρα ανά ώρα Χ όγκο δωματίου

Αριθμός εκτροπέων αερισμού = αερισμένος όγκος / χωρητικότητα του εκτροπέα.

Για παράδειγμα: Το δωμάτιο έχει πλάτος 12 μ., Μήκος 20 μ. Και ύψος 3,5 μ. Η μέση ισχύς ανέμου 3,5 m / s. Η ανταλλαγή αέρα του δωματίου πρέπει να είναι 3 κύκλοι ανά ώρα. Οι υπολογισμοί γίνονται ως εξής:

 • Αερόφθαλμος όγκος = (20χ15χ3,5) χ 3 (αριθμός κύκλων ανταλλαγής αέρα) = 3150 m 3 / ώρα $
 • 3168/800 (απόδοση του εκτροπέα) = 3,94, δηλαδή 4 τεμ.

Με βάση τους υπολογισμούς, για τον αερισμό του δωματίου πρέπει να εγκαταστήσετε 4 εκτροπείς του αντίστοιχου μοντέλου.

turbodeflektora Εγκατάσταση σε καμινάδες λέβητες που λειτουργούν με αέριο ή υγρό καύσιμο, είναι δυνατόν, υπό την προϋπόθεση ότι η θερμοκρασία εξόδου δεν υπερβαίνει τη μέγιστη θερμοκρασία που δηλώνεται από τον κατασκευαστή.

Μπορεί να είναι από 100 έως 500 ° C. Σε υψηλότερη θερμοκρασία από την επιτρεπόμενη, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ειδικά ακροφύσια υψηλής θερμοκρασίας.

Κανόνες εγκατάστασης στροβίλου

Air στροβίλου μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας σε μια κεκλιμένη οροφή ή απευθείας στην καμινάδα ή αναχώρησης άξονα εξαερισμού. Η τοποθέτηση εξαρτάται από το πεδίο εφαρμογής του στροβίλου.

Για τον αερισμό του χώρου κάτω από την οροφή χρησιμοποιείται ένας στρόβιλος με διάμετρο βάσης 315 mm. Μπορεί να εξυπηρετήσει 50-80 τ.μ. στέγες - η ακριβής έκταση εξαρτάται από την κλίση της στέγης - όσο μικρότερη είναι η γωνία, τόσο περισσότερο χρειάζεται να τοποθετηθεί ο αριθμός των στροβιλοσυμπιεστών.

Για εγκατάσταση σε κεκλιμένη κατασκευή, επιλέξτε το υψηλότερο σημείο της ράμπας. Με τη βελτίωση των συστημάτων εξαερισμού σε χώρους διαβίωσης, η εγκατάσταση πραγματοποιείται στην έξοδο του άξονα εξαερισμού.

Με την εγκατάσταση της περιστροφικής τουρμπίνας στην καπνοδόχο, ο υπολογισμός του ύψους της πραγματοποιείται μαζί με τη συσκευή. Δηλαδή, ο στροβιλο-εκτροπέας, ως μέρος της καμινάδας, αυξάνει το μήκος του.

Οι κανόνες για την τοποθέτηση της καπνοδόχου σε σχέση με την κορυφογραμμή παραμένουν οι ίδιοι όπως και για την εγκατάσταση του σωλήνα χωρίς εξαρτήματα:

 • Εάν η απόσταση από την κορυφή προς το σωλήνα είναι μικρότερη ή ίση με 1,5 m, ο σωλήνας ανυψώνεται 0,5 m πάνω από την κορυφογραμμή.
 • Το ύψος του σωλήνα, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 έως 3 m, μπορεί να είναι ίσο με το ύψος της κορυφογραμμής.
 • Εάν η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 3 μέτρα από την κορυφογραμμή, η κορυφή του σωλήνα δεν θα πρέπει να είναι χαμηλότερη από τη στάθμη της συμβατικής γραμμής που έχει τραβηχτεί κατά 10 ° από το ύψος της ράχης.

Για να μειωθούν οι απώλειες θερμότητας το χειμώνα μέσω του συστήματος εξαερισμού, ο κατασκευαστής επιτρέπει τη χρήση βαλβίδων (για οικιακούς χώρους) ή ρυθμιζόμενων συσκευών εισαγωγής αέρα (για χώρους αποθήκευσης και παραγωγής).

Συντήρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων

Ουσιαστικά η μόνη δυσλειτουργία της συσκευής είναι η έλλειψη περιστροφής της πτερωτής. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό:

 • Ανεπαρκής αιολική ενέργεια ή απουσιάζει εντελώς. Βεβαιωθείτε ότι ο άνεμος είναι επαρκής για να λειτουργήσει σωστά η συσκευή.
 • Τα έδρανα ήταν κολλημένα. Σε αυτή την περίπτωση, ελέγξτε αν υπάρχουν κάποια μηχανικά εμπόδια στην περιστροφή τους. Εάν χρειάζεται, λιπάνετε ή αντικαταστήστε το ρουλεμάν.
 • Υπήρχε ένα πάγωμα του εκτροπέα. Πρέπει να ελέγξετε τη συσκευή ή να περιμένετε να αυξηθεί η θερμοκρασία.
 • Μηχανική ζημιά. Είναι απαραίτητο να δείτε αν κάποιο αντικείμενο έχει πέσει στη συσκευή.

Ο στροβιλο-εκτροπέας που χρησιμοποιείται για τον εξαερισμό είναι μια αρκετά απλή συσκευή, δεν απαιτεί συχνή συντήρηση.

Για να παραταθεί ο χρόνος λειτουργίας του, αρκεί να τοποθετούνται γρασαδόροι μία φορά το χρόνο (μετά το χειμώνα). Για την επεξεργασία χρησιμοποιεί λιθόλη - αδιάβροχο γράσο με βάση τα μεταποιημένα προϊόντα πετρελαίου.

Για να λιπάνετε ή να αντικαταστήσετε ένα ελαττωματικό ρουλεμάν, αποσυνδέστε το καπάκι, ξεβιδώστε το δακτύλιο ασφάλισης με ένα ειδικό εργαλείο - μια συσκευή απογύμνωσης - και λιπάνετε ή αντικαταστήστε το ρουλεμάν.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Τι είναι ένας περιστροφικός εκτροπέας για εξαερισμό:

Τι να επιλέξετε για εξαερισμό: στροβιλο-εκτροπέας ή εκτροπέας TsAGI:

Πώς να επισκευάσετε τον στροβιλοσυμπιεστή σας:

Η βέλτιστη λύση στο πρόβλημα είναι πάντα απλή. Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να εγκατασταθούν ηλεκτρικοί ανεμιστήρες για τη βελτίωση του βύθισης στους αγωγούς εξαερισμού. Η εμφάνιση των turbo-deflectors στην αγορά στέρησε τους καταναλωτές από πολλά προβλήματα.

Τουρμπίνες TURBOVENT. Περιστροφικός εκτροπέας εξαερισμού TURBOVENT

Μεταγραφή

1 τουρμπίνες Turbowent διάφραγμα εξαερισμού περιστροφικό Σκοπός Turbowent: Rotary τουρμπίνα αέρα (ενεργό εκτροπής εξαερισμού) χρησιμοποιείται για τον εξαερισμό των κατοικιών και κτίρια γραφείων, πισίνες, υπόστεγα, σιλό, κτηνοτροφικές μονάδες, τα δομικά στοιχεία της οροφής (δοκούς, μόνωση, σανίδες ή στερεά στεγών) την αφαίρεση αερίου και ατμών από τα ορυχεία των πολυώροφων κατοικιών και την εξασφάλιση ενός σωστά οργανωμένου αερισμού. τουρμπίνες εξαερισμού Πεδίο εφαρμογής: «Οι ανεμογεννήτριες αποδειχθεί σε μια ποικιλία από αντικείμενα που απαιτούν αυξημένη ροή αέρα, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλείων πολυώροφα κτίρια. Παρέχουν καλό εξαερισμό για τις εγκαταστάσεις στέγασης, την αύξηση της πρόσφυσης στα σπίτια όπου το πρόβλημα επειγόντως με την εναλλαγή του αέρα και αντίστροφη ώση. Η τοποθέτηση στροβίλων σε οικιστικά πολυώροφα σπίτια λύνει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι λιγότερο αποτελεσματική τουρμπίνας χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε διαφορετικές κατευθύνσεις: «συγκροτήματα αναπαραγωγής (απομάκρυνση αερίων και εξάτμιση που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ζωής των ζώων)« μονάδες μεταποίησης ως εναλλακτική λύση σε μηχανικό αερισμό, σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια, η οποία είναι σημαντική επίπτωση στην οικονομική συνιστώσα των επιχειρήσεων πισίνες, αθλητικά κέντρα, τους κινηματογράφους και το κοινό

2 πεδίου «για την ενεργό εξαερισμό της δομής της οροφής (σύστημα οροφής, μόνωση, σοφίτα δύσκολο αεριζόμενο τμήματα οροφής). Οι ανεμογεννήτριες εμποδίζουν τη ροή του αέρα ανατροπής στο 100%, τη διασπορά αποτελεσματικά το ζεστό αέρα από τα δωμάτια και ο χώρος της οροφής στην καυτή εποχή, δημιουργώντας άνετες συνθήκες σε ένα δωμάτιο, εμποδίζουν την είσοδο στην καθίζηση εξαερισμού, πουλιά και άλλα ξένα σώματα. Υψηλή απόδοση, χαμηλό κόστος, αξιοπιστία και ευκολία εγκατάστασης κάνει η τουρμπίνα αέρα τα πλέον κατάλληλα και αποτελεσματικά συστήματα εξαερισμού οργάνωση λύση για σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο. Οι σειρές στροβίλων TA-315, TA-355 συνιστώνται για τον ενεργό αερισμό του χώρου κάτω από την οροφή. Ο στρόβιλος TA-500 μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου υπάρχει ανάγκη για αυξημένη ανταλλαγή αέρα, συμπεριλαμβανομένων των ορυχείων πολυώροφων κατοικιών. Κατά την εγκατάσταση του στροβίλου επί των λεβήτων καυσαερίων σωλήνα αερίου, λέβητες για υγρά καύσιμα είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή ότι η θερμοκρασία στο στόμιο του σωλήνα δεν πρέπει να υπερβαίνει 120 μοίρες. Για ζεστό καπναγωγού συνιστάται η ρύθμιση του ακροφυσίου υψηλής θερμοκρασίας Turbowent-DRAGON. Πλεονεκτήματα της περιστροφικής ανεμογεννήτριες> Τουρμπίνες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, χρησιμοποιώντας τη φυσική δύναμη - την αιολική ενέργεια για να δημιουργήσει μια περιστροφή, έτσι δεν καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια, φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικό. Η έλλειψη ενεργειακού κόστους πληρώνει για την εγκατάσταση των στροβίλων κατά το πρώτο έτος λειτουργίας. > Head τουρμπίνα πάντα περιστρέφονται προς την ίδια κατεύθυνση (αν και η δύναμη και η κατεύθυνση του ανέμου), δημιουργώντας ένα μερικό κενό στο κανάλι, ως αποτέλεσμα της ροής του αέρα στις αυξήσεις κανάλι, εμποδίζοντας το σχηματισμό της αντίστροφης ώσης. > Η απόδοση του στροβίλου σε σχέση με τον συμβατικό εκτροπέα είναι 24 φορές υψηλότερη.

3> Job, τουρμπίνα εξαερισμού εμποδίζει το εσωτερικό από την υπερθέρμανση σε ζεστό καιρό, και μειώνει το κόστος για ψύξη. > Αποτρέπει τη διείσδυση της βροχής με τη μορφή βροχής και χιονιού στο κανάλι αερισμού και καπνοδόχου. > Η κεφαλή του στροβίλου είναι ένα κομψό και αισθητικό στοιχείο στην καμινάδα ή στον σωλήνα εξαερισμού. > Αποτελεσματική προστασία του εσωτερικού χώρου της οροφής από τη συμπύκνωση. Μειώνει τη θερμοκρασία του χώρου κάτω από την οροφή σε ζεστό καιρό. Αρχή λειτουργίας: Οι ανεμογεννήτριες λειτουργούν χωρίς κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, χρησιμοποιώντας μια φυσική πηγή ενέργειας - άνεμος. Περιστρεφόμενες αέρα τουρμπίνα προκαλεί υποπίεση μέσα στον αγωγό και τραβήξτε η απορριπτόμενη θερμότητα πλεόνασμα υγρασίας, αερίων και ατμών επιβλαβείς ουσίες, σκόνη από το εσωτερικό του κτιρίου ή στην οροφή, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους και να προστατεύει αποτελεσματικά έναντι του σχηματισμού της συμπύκνωσης. Παρά την κατεύθυνση, τη δύναμη και τον τύπο του ανέμου κεφαλής στροβίλου περιστρέφεται πάντοτε προς την ίδια κατεύθυνση και στην καπνοδόχο, δημιουργώντας ένα μερικό κενό στο κανάλι καυσαερίων, η οποία οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα της έντασης της ροής του αέρα μέσα στο σωλήνα και εμποδίζει ανάστροφη ώση.

4 Υλικό: Τουρμπίνες κατασκευασμένο από αλουμίνιο με μια βάση των 0,7-0,9 mm γαλβανισμένο χάλυβα, μέθοδος βαμμένο σκόνη σε οποιοδήποτε χρώμα του RAL. Διαστάσεις: Οι τουρμπίνες είναι διαθέσιμες με τρία είδη βάσεων: Α - ακροφύσιο σε ένα στρογγυλό σωλήνα στην - ακροφύσιο στην πλατεία σωλήνα C - επίπεδη τετράγωνη βάση ως επιλογές στροβίλου ολοκληρωθούν διόδους στέγης για κεκλιμένες στέγες με γωνίες από 15 έως 35 μοίρες (κατόπιν αιτήματος - σε οποιαδήποτε γωνία), με υψηλή τουρμπίνα προσγείωση αποκλείει χιονιού από την είσοδο του καναλιού κάτω από τον σχηματισμό παρασυρόμενα χιόνι κοντά στο στρόβιλο.

5 Παραγωγικότητα: Κανόνες χρήσης: Οι ανεμογεννήτριες τοποθετούνται στο υψηλότερο σημείο της οροφής κατά μήκος της κορυφογραμμής σε διάστημα 4-5 μέτρων. Σε περίπτωση αερισμού για οικιακούς χώρους, είναι δυνατή η χρήση βαλβίδων στους αεραγωγούς και για τον αερισμό μεγάλων εγκαταστάσεων παραγωγής και αποθήκευσης συνιστάται η χρήση ρυθμιζόμενης συσκευής εισαγωγής αέρα για να αποφευχθεί η απώλεια θερμότητας το χειμώνα. Οι ανεμογεννήτριες αερισμού μπορούν να εγκατασταθούν απευθείας στην οροφή και / ή στην έξοδο του άξονα ή της καμινάδας εξαερισμού.

Περιστροφικός εκτροπέας στροβίλου

Rotary τουρμπίνα εκτροπής Σκοπός: Rotary τουρμπίνα αέρα (ενεργό αεραγωγούς) χρησιμοποιείται για τον εξαερισμό των κατοικιών και γραφείων, πισίνες, υπόστεγα, σιλό,

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. RKN στρογγυλή μη ρυθμισμένη 2. Ρυθμιζόμενη μάσκα RRO-25 μονής σειράς 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ RKN πλέγμα γύρο αρρύθμιστη RRO 2-25-σειρά ρυθμιζόμενο γρίλια 3 RRD-25-γραμμή ρυθμιζόμενο γρίλια 4 RKP διακοσμητικά γρίλια 5 DR περιστροφικό διαχυτή 6 AVD ενεργό δίνης

Παρουσίαση του franchise για την πώληση και εγκατάσταση των στροβιλοσυμπιεστών

Παρουσίαση του franchise για την πώληση και εγκατάσταση των turbo-deflectors ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΜΑ LLC "TURBODEFLECTOR" Γεια σας, το όνομά μου είναι Mikhail Zakharov. Είμαι ο επικεφαλής και ιδρυτής της εταιρείας Turbo Deflector. Ήδη

Διαμέρισμα Θέρμανση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Σύστημα καμινάδας θέρμανσης από πόρτα σε πόρτα εταιρεία "αερίου αερίου" "Master of Technologies" εταιρεία "Master of Technologies" Η POVCART HEATING είναι μια ατομική και καλά γειωμένη χρήση θερμικής

Οδηγίες εγκατάστασης για κυματοειδές χαρτόνι

Οδηγίες τοποθέτησης για κυματοειδές χαρτόνι Η βάση κάτω από την οροφή του μεταλλικού κυματοειδούς χαρτονιού πρέπει να είναι ένα κιβώτιο αντισηπτικών σανίδων ή χαλύβδινων δοκών (με ύψος της αυλάκωσης τουλάχιστον 40 mm). Πολύ σκόπιμο

Οι ανεμιστήρες παραθύρων BO-220

ΑΞΟΝΙΚΟΙ ΦΑΝΟΙ Ανεμιστήρες παραθύρων VO- Σε ορθογώνιο περίβλημα για τοποθέτηση ανοίγματα τοίχων ή παραθύρων για γραφεία, βιομηχανικά, αποθήκες. Ισχύς V. Φυσητήρες παραθύρων VO-8 Ανεμιστήρας

ΑΞΟΝΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ WIPO

www.zzvo.ru [email protected] (499) 733-34-44 (499) 733-48-02 αξονικό ανεμιστήρα CHANNEL VKOP 25-188 και 30-160 ΣΥΝΘΗΚΕΣ VKOP μέρος εισόδου αποτρέπει καταβύθιση στο ανεμιστήρα παράδοσης

Κατάλογος. Κεντρικά κλιματιστικά

Κατάλογος Κεντρικά Κλιματιστικά Κέντρο "Λύσεις Μηχανικής-Εξαερισμού". 11524, Μόσχα, ul. Ηλεκτρόδιο, σπίτι 2. Πολυκαναλικό τηλέφωνο: 8 (499) 350-12-04. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] http://ventzapros.ru

Κατάλογος καμινάδων. Το Navien προσφέρει διάφορους τύπους καπνοδόχων. Ομοαξονικές καμινάδες για τοίχους

Κατάλογος καμινάδα 01 ομοαξονικό καπνοδόχους για επίτοιχους λέβητες 02 Turbo (τούρμπο καπνού συστήματος, Κορέα) Navien προσφέρει διάφορους τύπους καπνοδόχους καμινάδα Κορέας Δάπεδα Style

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

Radial ανεμιστήρα οροφής αεροδυναμικά χαρακτηριστικά αεροδυναμική απόδοση του ανεμιστήρα WRC 3.15 αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του ανεμιστήρα αεροδυναμικής χαρακτηριστικό Raman 3.55

. Αν πρόκειται να εγκαταστήσετε μόνοι σας την οροφή των μεταλλικών σκεπών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το άρθρο.

Οι στέγες από μέταλλο είναι σχετικά καινούργιες και ακριβότερες σε σύγκριση με την οροφή των φύλλων αμιάντου-τσιμέντου. Συνιστάται η στοίβασή του σε κλίση στέγης - όχι λιγότερο από 14 °. Αν πρόκειται να

Γρίλιες αλουμινίου για εξωτερική εγκατάσταση της σειράς SA

Αλουμίνιο τρίψιμο για υπαίθρια εγκατάσταση SA πλέγμα σειράς αλουμινίου για υπαίθρια σειρά τοποθέτηση Α.Ε. 3. Σχάρες KOOLAIR W-10 W + 50 Η-10 Η + 50 Εξωτερικό SA σειρά εσχάρα που προορίζονται για την πρόσληψη και την απομάκρυνση

2. Συναξονικό σύστημα αφαίρεσης καπνού CONTI.

. 2. Συναξονικό σύστημα αφαίρεσης καπνού CONTI. Σε ένα ομοαξονικό σύστημα εξάτμισης καπνού, τα καυσαέρια εξαερίζονται μέσω ενός εσωτερικού σωλήνα αλουμινίου που είναι στερεωμένος μέσα σε έναν εξωτερικό σωλήνα αλουμινίου

Αρθρωτά συστήματα καπνοδόχων

γ. 145 www.sferr.pro [email protected] Modular συστήματα καπνοδόχων 80 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Τεύχος 2 75 100 60120265 Κατάλογος 2014 Modular καπνοδόχους από ανοξείδωτο χάλυβα εταιρεία παραγωγής «Sferra«σχεδιαστεί

ROSS - ΑΝΤΙΣΥΜΠ

ROSS - DEFLECTOR SOCKET Αποσβεστήρας σιαγόνας Ross 1 Σκοπός Ο εκτροπέας σιαγώνων Ross είναι μια νέα λύση. Ross - ο εκτροπέας είναι εφαρμόσιμος για συστήματα φυσικού ή εξαναγκασμένου αερισμού του υπογείου του κτιρίου.

Τεχνικό εγχειρίδιο (SV): "Συστήματα αφαίρεσης καπνού και εισαγωγής αέρα" ROYAL THERMO

Τεχνικό Εγχειρίδιο (CB): «Συστήματα καπνού και εισαγωγής αέρα» ROYAL THERMO λέβητες 1 Ταξινόμηση για τον τύπο καύσης: ένα σφραγισμένο θάλαμο C σφραγισμένο θάλαμο χαρακτηριστικό καπνού δρόμο της αυτό

1. Κόκκινο 3D 3D. καφέ 3D. πράσινο 3D. Καρφιά με πλαστικά καλύμματα. 2. Endova. 3. Οι πένσες. skate + 2 που καλύπτουν ποδιές

1. Onduvilla κόκκινο 3D 4 9 μπορεί να ροδίζει 3D 1η Αυγούστου 2 6 5 πράσινο 3D καρφιά με πλαστικά πώματα 7η Μαρτίου Endova 2. 3. 4. Gable End 5. Η κορυφογραμμή 6. Η άκρη κορυφογραμμή κορυφογραμμή + 2 που καλύπτουν τέλος ποδιά skate +

Τιμοκατάλογος Συστήματα καμινάδων UNI Συστήματα αερισμού VENT. Είναι μέρος της GROUP MONASTERY GROUP BRAAS

Τιμοκατάλογος 2015 Συστήματα καμινάδων UNI Συστήματα αερισμού VENT Ο κατάλογος τιμών ισχύει από 01/01/2015. Οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Έκπτωση -10% στο σύστημα καμινάδας Schiedel UNI ισχύει έως τις 30.11.2015.

Η οδηγία για τη λειτουργία και την εξυπηρέτηση των συστημάτων βρύσης των καυσαερίων Darco

Εγχειρίδιο λειτουργίας και συντήρησης για συστήματα εκκένωσης καυσαερίων Darco 1 Darco - ποιότητα στις καλύτερες παραδόσεις Οι απορροφητήρες καπνού DARCO έχουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό τιμής και ποιότητας και είναι η πιο αποτελεσματική λύση

ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ Τύποι φυσικού αερισμού - Η κινητήρια δύναμη του φυσικού αερισμού είναι η διαφορά πίεσης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του κτιρίου Σύμφωνα με τη φύση της διαφοράς πίεσης, υπάρχουν 2 τύποι

Οι αρθρωτές αεριζόμενες προσόψεις του συστήματος "Realit" είναι εξωτερικά συστήματα θερμικής προστασίας, τα οποία αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αύξησης των θερμικών χαρακτηριστικών των εξωτερικών τοίχων κτιρίων και κατασκευών.

ΑΛΜΠΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ συστήματα καμινάδα ΛΥΣΕΙΣ ALBUM TOC βασικούς ορισμούς τρία βασικά στοιχεία κεραμικό Schiedel συστήματα καμινάδα (UNI, MULTI, QUADRO, ABSOLUT) 4 συστατικό στοιχεία βάσης κιτ

КП-417 Διαθέσιμα χρώματα: όλα. Δεν συντάσσουμε εντολή (NZ). Διαθέσιμα μεγέθη: 1,5 m; 2 m; 2,5 m; 3 m ΚΠ-312. Διαθέσιμα μεγέθη: 1,5 m; 2 m; 2,5 m; 3 m

1. Τα πατίνια είναι ένα απλό KP, το τέλος είναι ένα κεραμίδι KCH, το πατίνι είναι ένα σχήμα KF, η άρθρωση είναι ένα απομονωμένο KZ. Κλείνει τα επικολλημένα φύλλα στην κορυφογραμμή, εξωτερικά κατάγματα της στέγης, προστατεύοντας από την υγρασία, εισερχόμενος βρωμιά στην κάτω οροφή

Κατάλογος γρίλλων εξαερισμού

VENTRESHETKIKOM Από το 2009 ασχολούμαστε με την παραγωγή αεραγωγών αερισμού grilles.rf Κατάλογος καταψυκτών εξαερισμού Περιεχόμενα Εξωτερική μάσκα VRN. 1 Εξωτερική μάσκα VRN-H. 3 Εξωτερικά

Φυσικός αερισμός στη βαριά βιομηχανία

Φυσικός εξαερισμός στη βαριά βιομηχανία Φυσικός αερισμός στη βαριά βιομηχανία ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ: στη βιομηχανία αλουμινίου στη χαλυβουργία σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής

ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ AERECO

ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ AERECO 2 Φυσικός εξαερισμός 1 2 3 Σε περίπτωση φυσικού αερισμού, χρησιμοποιήστε κάθετους αγωγούς εξαερισμού (3) συνδεδεμένους με τις συσκευές εξαγωγής (2). Αέρας

Συστήματα εξαερισμού από αλουμίνιο

Ρυθμιζόμενη μάσκα μονής γραμμής SL Μονοαξονική μάσκα αλουμινίου τύπου SL είναι μια σχάρα με μια σειρά κινητών στριφωμάτων ειδικού αεροδυναμικού σχήματος που εξυπηρετούν

Υπολογισμός του αριθμού των στροβιλοσυμπιεστών κατά την εγκατάσταση σε κτίριο διαμερισμάτων. Αριθμός ορόφων *, 5

όταν εγκαθίσταται σε πολυκατοικία Προβλήματα αερισμού ενός πολυκατοικίας 9 ορόφων κατοικιών. Υπάρχει μια ανατροπή στους επάνω ορόφους, μια αδύναμη έλξη στον 8ο και 9ο όροφο. Το σπίτι είναι μέσα

Valeo. Εφαρμογή. Κατασκευή. Διαχείριση. Ο κινητήρας. Περιγραφή της λειτουργίας επιλογών (για μοντέλα με 2 ταχύτητες)

3 Εφαρμογές Συστήματα εξαερισμού εξαερισμού για πολυώροφα οικιστικά και δημόσια κτίρια. Κτίρια με σύστημα εξαερισμού ενός σωλήνα. Εγκατάσταση σε κουζίνες, μπάνια ή τουαλέτες. Για τοποθέτηση σε περιβλήματα για

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. KRoof KSide. Δομική διαχωριστική μεμβράνη KRoof. αντιδιαβρωτικό σύστημα και σύστημα απομόνωσης θορύβου

Τεχνολογία Υλικά KRoof KSide διάβρωση και στέγες ραφή σύστημα θόρυβος-απόδειξη και μεταλλικές προσόψεις μεμβράνη διαρθρωτικά διαχωρισμού KRoof LLC «Tegola-Ουκρανία», Kiev, st. Το κόκκινο banner,

Γενικοί κανόνες σχεδιασμού και συναρμολόγησης καπνοδόχων

Γενικοί κανόνες σχεδιασμού και συναρμολόγησης καμινάδων Σχεδιασμός και εγκατάσταση καπνοδόχων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς: SNiP 41-01-2003; VDPO (ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΩΝ,

ΦΑΝΟΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ. Αξεσουάρ

Η τοποθέτηση ανεμιστήρων οροφής στην οροφή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε το χρήσιμο χώρο του κτιρίου. Οι θήκες ανεμιστήρων κατασκευάζονται με επίστρωση πολυμερών. Ενσωματωμένη προστασία κινητήρα. Προστασία

Ηλιακή βιο-χορτοφαγική για όλο το χρόνο καλλιέργεια λαχανικών

Ηλιακή βιο-χορτοφαγία για την ετήσια καλλιέργεια των λαχανικών Η ηλιακή βιο-χορτοφαγία είναι ένα θερμοκήπιο νέας γενιάς με τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της για όλο το χρόνο (365 ημέρες σε

"GRANDKLIMATE" ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΜΟΣΧΑ

Εργοστάσιο εξοπλισμού εξαερισμού "GRANDKLIMAT" ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ MOSCOW 2017g. Περιεχόμενα 1. Συνδυασμένη πυρόσβεση σε συνδυασμό - -1м 5стр. 2. Συνδυασμένη πυρόσβεση σε συνδυασμό -1m

Σύστημα στέγης στέγης και συσκευή της

Σύστημα στέγης στέγης και η συσκευή του Ο ιδιοκτήτης του μελλοντικού ιδιωτικού σπιτιού όταν επιλέγει μια στέγη συχνά επιλέγει μια ανέξοδη επιλογή με δύο πλαγιές. Μια πρακτική και απλή κατασκευή μιας τέτοιας στέγης

Καμινάδες και κανάλια σε ιδιωτικό σπίτι

Τα καμινάδες χρησιμεύουν για την αφαίρεση του καπνού από τη σόμπα ή το τζάκι έξω και δημιουργούν πρόσφυση. Είναι χτισμένα από τούβλα, αμιαντοτσιμέντο, κεραμικά ή μεταλλικούς σωλήνες, καθώς και από πυρίμαχο σκυρόδεμα. Σε αυτό το άρθρο

Συστήματα καμινάδων. κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. για βιομηχανικά αντικείμενα μεμονωμένων κατοικιών κατασκευή των συγκροτημάτων εξοχικό σπίτι

Συστήματα καμινάδων κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα για βιομηχανικά αντικείμενα μεμονωμένων κατοικιών κατασκευή συγκροτημάτων εξοχικών σπιτιών "Master of Technologies" Καμινάδες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι μια ολοκληρωμένη λύση

LM SAUGER ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

ΠΕΤΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ 65 M SAUGER Μια σειρά ανεμιστήρων ανεμιστήρα οροφής χαμηλής και μέσης πίεσης με μακρύς καμπύλο πτερύγιο M Sauger χρησιμοποιείται σε συστήματα αερισμού κατοικιών, δημόσιων και βιομηχανικών

Μαλακή οροφή Katepal, Rufleks, Tegola

Μαλακή οροφή Katepal, Rufleks, Tegola Πρόλογος Η οδηγία αναπτύσσεται επιπλέον των κεφαλαίων του SNiP 11-26-76 "Κατασκευή στέγης. Πρότυπα σχεδίασης "και SNiP 3.14.01-87" Επίστρωση μόνωσης και φινιρίσματος ".

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ WRC

ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σε αυτό τον κατάλογο, το "AVZ" LLP παρουσιάζει ανεμιστήρες οροφής με δική του σχεδίαση για χρήση μόνο σε συστήματα αερισμού πολιτικών και βιομηχανικών

Χρονοδιαγράμματα στεγνώματος και σιδερώματος DII

Χρονοδιαγράμματα στεγνώματος-σιδερώματος DII Ημερολόγια σιδήρου ξήρανσης Περιεχόμενα 1.- Επισκόπηση 2.- Ταξινόμηση 3.- Βασικά χαρακτηριστικά 4.- Αξεσουάρ και επιλογές 5.- Τεχνικές προδιαγραφές 6.- Επιχειρήματα για

ΨΥΚΤΕΣ ΨΥΞΗΣ Σειρά OKF Οι ψύκτες αέρος με αγωγό άμεσου εξαερισμού ψύξης έχουν σχεδιαστεί για να ψύχουν τον αέρα τροφοδοσίας στα συστήματα εξαερισμού ορθογώνιου τμήματος και

Για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά ή την εγκατάσταση μαλακών πλακιδίων, καλέστε: Διαβούλευση ΔΩΡΕΑΝ!

Πρόσθετα στοιχεία και εξαρτήματα για την οροφή των μαλακών (εύκαμπτων) πλακιδίων. Οποιοσδήποτε εύκαμπτος πλακιδίτης χρησιμοποιείται για την κατασκευή μιας κεκλιμένης οροφής με ελάχιστη κλίση μεγαλύτερη από 11 μοίρες. Ως α

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εξωτερικός κινητήρας EMA 950.0 538 408 G31 Οδηγίες ασφαλείας Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του Küppersbusch. Διαβάστε όλες τις ενότητες αυτού του εγχειριδίου.

ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

UDC. 697.92: 628.23 φυσικό αερισμό του χώρου των βαλβίδων αέρα παροχής Letushko VN, Nizovtsev ΜΙ, ΑΝ Sterlyagov Ινστιτούτο Θερμοφυσικής SB RAS, Novosibirsk Επί του παρόντος, η πλειοψηφία

VIESMANN VITOPEND 100-W VITOPEND 111-W Προϊόντα καύσης με εισαγωγή αέρα καύσης για καύση από έξω

VIESMANN VITOPEND 100-W VITOPEND 111-W Σύστημα καύσης με εισαγωγή αέρα καύσης για εξωτερική καύση Δελτίο δεδομένων Τιμές: δείτε τον τιμοκατάλογο Συστήματα καυσαερίων καυσαερίων για το Vitopend

Οδηγίες για την εγκατάσταση κεραμικών σωλήνων Wolfshöher Tonwerke

Οδηγίες εγκατάστασης κεραμικών σωλήνων Οι κεραμομεταλλουργικοί σωλήνες ειδικής πυρίμαχης κεραμικής με την προσθήκη του σαμοθίου χρησιμοποιούνται ως εσωτερικό κέλυφος για την απομάκρυνση καπναερίων σε συστήματα καπνοδόχων

Πλήρως αναστρεφόμενο σύστημα πολλαπλών σπαστών της σειράς Free Match

συστήματα πολλαπλών διάσπαση Πλήρως inverter multi-split σύστημα είναι μια σειρά από δωρεάν Match 3D DC-Inverter ΠΑΡΟΧΕΣ Εξωτερικές μονάδες Εξωτερικές μονάδες είναι τέσσερις τύποι τέσσερις τύπους (1, 2-drive, 1-drive-3, 1-drive-4 και

ΟΔΗΓΙΕΣ για την τοποθέτηση υλικών επένδυσης για στέγες με κλίση

ΟΔΗΓΙΕΣ για την τοποθέτηση υλικών επένδυσης για κεκλιμένες στέγες Περιεχόμενα 1 2 3 4 5 6 7 Εισαγωγή. 5 1. Γενικές πληροφορίες. 5 2. Επιλογή του χαλιού επένδυσης. 6 3. Προφυλάξεις ασφαλείας. 8 Προπαρασκευαστικά μαθήματα

ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ Προφίλ φύλλα, μεταλλικά, πρόσθετα στοιχεία, εξαρτήματα

BULAT-PROFILE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Προφίλ φύλλα, μεταλλικά πλακίδια, επιπρόσθετα στοιχεία, εξαρτήματα Ποιότητα Υψηλή ποιότητα προϊόντων Το προφίλ Bulat είναι το κύριο πλεονέκτημα της εταιρείας μας. Προφίλ φυσαλίδας φυτών

Η μόνωση του μανδύα με μια πένσα Technomonik ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΜΟΝΩΣΗ GARRET πετροβάμβακα TECHNONICOL ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κατασκεύασμα αξιοποιηθεί καλύτερα μαζί www.tn.ru θερμή σοφίτα (Garret) 8 6 3 2 4 7 3 5 σύστημα CN-Shinglas Garret 1. Υποβολή σοφίτα

127 ΤΥΠΟΙ ΔΙΣΚΩΝ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

127 ΤΥΠΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ www.r2m.ru Εξωτερική μάσκα εξαερισμού RED-N Η εξωτερική σχάρα εξαερισμού είναι στάνταρ από τη γωνία 30x30 mm. και τα ρολά σχήματος Ζ στερεωμένα υπό γωνία

ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ FANS, για μια προσαρμοστική ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - 2 3 και δύο νέους οπαδούς για ελεγχόμενη ζήτηση ανεμιστήρες εξαερισμού σειρά VCz VTZ και έχουν σχεδιαστεί για μηχανολογικό εξοπλισμό

Προαιρετικός εξοπλισμός για συστήματα εξαερισμού αγωγών

Επιπλέον, ο εξοπλισμός για το κανάλι αερισμού για τις πωλήσεις και τις έρευνες υποστήριξη παρακαλώ επικοινωνήστε: Αρχάγγελσκ (8182) 63-90-72 Αστάνα +7 (7172) 727-132 Μπέλγκοροντ (4722) 40-23-64 Μπριάνσκ (4832) 59-03-52 Βλαδιβοστόκ

Ιστορία της παραγωγής του GALAN

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της ρωσικής εταιρείας CJSC «Εταιρεία Galan» Ώρες λειτουργίας: καθημερινά: εννιά η ώρα - 18:00 Σάββατο 10:00 - 15:00 Κλειστά: Κυριακή Πωλήσεις: (044) 578-25-54, (063 ) 578-25-54,

VENTS VKD X ΧΧΧΧ ΧΧΧ ΧΧ / ΧΧΧΧ-Χ

Σειρά VKDV Σειρά VKDG Οι ανεμιστήρες VKDG είναι εξοπλισμένοι με τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες με ονομαστική τιμή 400 V. Ο κινητήρας βρίσκεται σε θερμομονωμένο χώρο και αφαιρείται από τη ροή του

Bor (83159),

ειδικός σε συστήματα στέγης Χτίζουμε μια μεταλλική οροφή "Mera system" εμπειρογνώμονας στέγης Σχετικά με την εγκατάσταση μεταλλικών σκεπών Εάν έχετε αποφασίσει ότι η μελλοντική στέγη για μεταλλικά πλακίδια είναι ιδανική,

Αεραγωγοί στέγης VILPE ​​(πύλη) Moutokate KTV - αεριστήρας χώρου στέγης για μοντεριέ τύπου μέταλλο με μήκος από 35 cm

443011, g.Samara, ul.novo-sadovaya, 295Α Τηλέφωνο / φαξ: (846) 926-00-60; 928-35-75 www.volga-sc.ru Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] Περιγραφή φωτογραφίας Ανεμιστήρες οροφής VILPE ​​(πύλη) Τιμή Moutokate KTV - αεριστήρας

ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟΙ ΦΑΝΟΙ σειρά CPN

216 ΝΕΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΕΝΤΡΕΣ Σειρά CPN Εφαρμογή 2 Οι ρυθμιζόμενοι ανεμιστήρες ακτινικών αγωγών σειράς KPH χρησιμοποιούνται σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Ανεμιστήρες

Αναταραχή "Lemax"

346890 LLC Lemax Turmoil "Lemax" Διαβατήριο και εγχειρίδιο χρήσης 3468-001-24181354-2014 RE Taganrog ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή. 3 1. Περιγραφή και εργασία. 3 2. Εγκατάσταση και προετοιμασία για λειτουργία.

Εργασία υπό κενό

Σύστημα καμινάδων DW-FU / Σύστημα Περιγραφή Συστήματος DW-FU Περιγραφή συστήματος Υποπίεση Λειτουργία υπό υπερπίεση Διπλά τοιχώματα εξάτμισης για προϊόντα καύσης jeremias για σύνδεση οποιουδήποτε

Τιμοκατάλογος 2015 Schiedel PERMETER

Τιμοκατάλογος 2015 Schiedel PERMETER Οι αναγραφόμενες τιμές σε ρούβλια ισχύουν από 19.02.2015. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (18%). Η LLC "Shidel" διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών. Είναι μέρος της ομάδας MONIER

Βασικό κιτ. Συσκευή συλλογής συμπυκνωμάτων. Περιεχόμενα συσκευασίας

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ SET SKORSTEN PLUS κιτ βάση περιλαμβάνει: μπλοκ ΡΚ ή PKW, κεραμικά σωλήνες, το συμπύκνωμα διάταξη συλλογής (στάγδην), ΤΕΕ ελέγχου ΤΕΕ σύνδεση 90, μια πέτρα

Τιμοκατάλογος 2012 Schiedel PERMETER

Τιμοκατάλογος 2012 Schiedel PERMETER Οι αναγραφόμενες τιμές σε ρούβλια τίθενται σε ισχύ από 01.03.2012. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (18%). Η LLC "Shidel" διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών. Είναι μέρος της ομάδας MONIER

Ventilatoremosos. Έξοδος καυσαερίων. Με την εισαγωγή αέρα για καύση από το δωμάτιο. Δεν διατίθεται. Με εισαγωγή αέρα. Ενσωματωμένο.

U042 / U044 Επισκόπηση του συστήματος καυστήρα αερίου Ventilyatordymosos κυκλοφορούντος θερμοσίφωνα καπναγωγού Παρασκευή DHW λέβητα τύπου αριθ C αεραγωγό καύσης από το δωμάτιο

Εξοπλισμός πυρόσβεσης

3. Εξοπλισμός πυρόσβεσης Οι άνθρωποι σας πιστεύουν στην εταιρεία τους, γνωρίζουν ότι η εταιρεία τους φροντίζει και είναι έτοιμη να προστατεύσει σε κάθε περίπτωση. Επομένως, όταν επιλέγετε εξοπλισμό πυρόσβεσης, πάντα σκέφτεστε

Αέριο σκούρο πομπό Condor

Εξοικονόμηση καπνού με σκούρο αέριο Οι καλοριφέρ αερίου του Condor είναι μια αποτελεσματική λύση για τη θέρμανση διαφόρων τύπων δωματίων. Εφαρμόζονται σε χώρους με ψηλά ταβάνια και μεγάλο κτίριο

Delta Pro, Delta Pro Pack 25-45

60 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ καμινάδα ΕΛΤΑ Pro 25-45-55, ΕΛΤΑ Pro Pack 25-45 ομοαξονικό ανοξείδωτο χάλυβα καμινάδα 100-150mm ακραίο στοιχείο 13 5376197 33 1515 5376198 με γείσο τεγίδα 795 255 540 AIR

Τι είναι η γεωθερμική θέρμανση; Geotherm-Comfort

Όλοι όλοι ονειρευόμαστε ένα άνετο και άνετο σπίτι, στο οποίο είναι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Συνήθως, η θέρμανση ενός εξοχικού ή ιδιωτικού σπιτιού χρησιμοποιεί παραδοσιακές πηγές ενέργειας: φυσικό αέριο, άνθρακα, ηλεκτρική ενέργεια,

Υπέρυθρες θερμάστρες υπέρυθρου αερίου με ταινία τύπου TERMSTAR από τη σλοβακική εταιρεία ELTERM, s.r.o.

Προμηθευτής στη Ρωσική Ομοσπονδία LLC LOSEV Τηλ. +7 812 7167508 Φαξ. +7 812 3187883 [email protected] www.7167508.ru www.losevonline.ru Supertemnye τύπου υπέρυθρες θερμάστρες αερίου ιμάντα TERMSTAR από τη Σλοβακική

Τεχνικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Μοναδικότητα της εγκατάστασης

- σύγχρονο πλήρως αεριοστεγές σύνθετο υλικό από γυαλόχαρτα. Πρόκειται για ένα εύκαμπτο "μανίκι" που δέχεται οποιαδήποτε μορφή του καναλιού και του τμήματος στη διαδικασία μοναδικής εγκατάστασης. Μονόλιθος σε όλο

Οδηγίες εγκατάστασης για την οροφή του Kerabit

Οδηγίες εγκατάστασης της κεραμοσκεπής Kerabit Soft κεραμίδι Kerabit είναι ένα όμορφο, εύκολο στην εγκατάσταση ασφαλτούχο υλικό στέγης. Τα μαλακά πλακάκια είναι κατάλληλα τόσο για νέα όσο και για παλιά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των

4.1. Επικάλυψη οροφής.

4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 4.1. Επικάλυψη οροφής. Η στέγη είναι κατασκευασμένη από κυματιστά φύλλα αμιάντου-τσιμέντου. Η επίστρωση έχει λίγες ρωγμές, τσιπς. Προσέγγιση σωλήνων και αερισμός

Διαχείριση του κλίματος και της οθόνης Οι παραγωγοί τομάτας στη Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη

παραγωγούς τομάτας το κλίμα και τη διαχείριση της οθόνης στη Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη Τεύχος 1, Ιανουάριος 2011. Ludvig Svensson BV Marconiweg 2 3225 LV Hellevoetsluis Ολλανδία Τηλέφωνο: +31 181 292

Συστήματα ασφαλείας στέγης από τον φινλανδικό κατασκευαστή "Tikli Group" OY

σύστημα ασφαλείας οροφής από τη φινλανδική κατασκευαστή «Ομάδα Tikli» OY διατήρηση του συστήματος οροφής χιόνι και την ασφάλεια του φινλανδικού κατασκευαστή «Tikli Ομάδα» OY είναι η καλύτερη επιλογή για την ασφαλή

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ενημέρωση 9 ΑΠΟ * SNIP II-35-76 ISS 91.040.01 εγκατάσταση λέβητα KATSELNYYA ЎSTANOЎKI τεθεί σε εφαρμογή από το Υπουργείο Αρχιτεκτονικής και Κατασκευής της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας 29 Ιουνίου, 2015 171 Ημερομηνία

Εγκατάσταση εύκαμπτων κεραμιδιών Katepal

Εγκατάσταση εύκαμπτων κεραμιδιών Katepal Η βάση για την οροφή πρέπει να είναι επίπεδη, άκαμπτη και στεγνή. Καθώς χρησιμοποιούνται οι πλάκες βάσης OSB-3 (OSB-3), χρησιμοποιούνται αδιάβροχα κόντρα πλακέ, φύλλα πασσάλων ή σανίδες. Υγρασία

όταν ο πύργος ψύξης είναι αδρανής

Εγχειρίδιο χρήστη για διακοπές λειτουργίας πύργου ψύξης ru_z0238848 rev A EDITION 8/2015 Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν από τη λειτουργία ή τη συντήρηση αυτού του προϊόντος. όταν είστε σε αδράνεια

Boiler Luna3 Avant. Το εύρος του μοντέλου. Λέβητας LUNA3 AVANT 310 Fi. υπερσυμπίεσης δύο κυκλωμάτων

Λέβητας Luna3 Avant Lineup λέβητα LUNA3 AVANT 240 Fi Turbofan υπερτροφοδοτούμενο λέβητα LUNA3 AVANT 310 Fi turbo παράκαμψης 24 kW 31 kW λέβητα Luna3 Avant Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Υλικά και λύσεις για βιομηχανική και αστική κατασκευή

Υλικά και λύσεις για την κατασκευή βιομηχανικών και αστικών κατασκευών 2 επίπεδη στέγη TH ΣΤΕΓΗ Classic 1 2 6 1 πολυμερές LOGICROOF μεμβράνη V-RP 2. Πλάκες ορυκτοβάμβακα TECHNOROOF B60 7 Μαρ 5 Απριλίου 3. TECHNOROOF

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Αυτόματη πλύση ALLES. Ηλεκτρική σκούπα αυτοεξυπηρέτησης ALLES.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Πλύσιμο με αυτοεξυπηρέτηση. Ηλεκτρική σκούπα αυτοεξυπηρέτησης ALLES. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το πλυντήριο αυτοεξυπηρέτησης ALLES είναι ένας εξοπλισμός υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζεται από: - το νεότερο

ΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙ ΝΕΡΟΥ

2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙ ΝΕΡΟΥ Αποτελεσματικός εναλλάκτης θερμότητας χαλκού-αλουμινίου. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα. Ειδικές συνδέσεις με σπείρωμα για εναλλάκτες θερμότητας για ευκολία

Novosibirsk +7 (999)

Novosibirsk +7 (999) 30-30-354 www.poliec.ru [email protected] περιεχόμενα του καταλόγου O ΟΡΟΦΗΣ Μόνωση της επικλινείς στέγες (σοφίτα) στο εσωτερικό του πλανήτη Warming δίρριχτη έξω στέγη με επίπεδη οροφή w / w εστίες

Επεξηγήσεις στον τιμοκατάλογο

Επεξηγήσεις στον τιμοκατάλογο n Αυτός ο τιμοκατάλογος ισχύει για τη Ρωσία. Ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει το ακόλουθο πρόγραμμα παραδόσεων: λέβητες μικρών, μέσων και υψηλής ισχύος λέβητες τοίχων χωρητικοί θερμοσίφωνες

ΟΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ!

ΟΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ! Η Prefa προσφέρει την ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ! ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Έχοντας επενδύσει χρήματα σε ένα υψηλής ποιότητας σύστημα στέγης

Βαλβίδες για πυρόσβεση KLOP -2

Κατανόηση της φυσιολογικής Open (NO) (επιβραδυντικό φλόγας) -2 Οι κοριοί βαλβίδες έχουν σχεδιαστεί για να μπλοκάρουν την εξάπλωση της φωτιάς και την καύση των προϊόντων μέσω των αγωγών αέρα, φρέατα και κανάλια εξαερισμού

ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ Καλώς ήρθατε στην εταιρεία "NormalVent"! Για 13 χρόνια των εργασιών της, ο οργανισμός μας έχει αναλάβει ηγετική θέση στην αγορά της Ρωσίας και των χωρών της ΚΑΚ. Βασιζόμαστε σε τρεις σημαντικές αρχές: υψηλή

Πρακτική εργασία 1. Σχεδιασμός παραγωγής γενικού αερισμού. Για να μάθετε πώς να σχεδιάζετε τον εξαερισμό γενικής ανταλλαγής ενός δωματίου σύμφωνα με

Πρακτική δουλειά Θέμα Στόχος: Σχεδιασμός γενικού αερισμού βιομηχανικών κτιρίων Για να μάθετε πώς να σχεδιάζετε τον γενικό αερισμό των χώρων σύμφωνα με το έργο.

Ο Π Ρ Ο Ρ Ο Ο Γ Ο Ο Γ Ο Ο Ο Τ

Ο ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΧΗΜΕΝΗ ΟΧΗΜΕΝΗ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 1» FILILAIL GOMELEVSKY ZAVODNATSH ΖΑΓΟΤΟΒΟΚΟΒΟΟ 246042 gomel 8η perlylicha,

Τεχνικό εγχειρίδιο

Ανάκτηση θερμότητας είναι ο θόρυβος και θερμομονωτικά πάνελ και ένα ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας ΤΕΧΝΙΚΟ συσκευές ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ UT-REC DP F Μεγιστοποίηση συνδυάζει την άνεση και εγγυημένη

Κυκλικοί ανεμιστήρες VKK

Γύρω από τους οπαδούς αγωγός οπαδούς Π.Σ.Ε. κανάλι για στρογγυλά κανάλια Δείτε τιμές (τιμοκατάλογος) Πηγαίνετε για τους οπαδούς της σελίδας Αγορά χρησιμοποιούνται ανεμιστήρες αγωγού ΠΣΕ ΠΣΕ Γύρος

ΡΟΗ ΟΡΟΥ ΑΕΡΑ m³ / h. Λειτουργικά χαρακτηριστικά και επιλογές: Συνοπτικές πληροφορίες:

Κλιματισμός σε πισίνες 39 Σύστημα κλιματισμού με ασύμμετρη εναλλάκτη θερμότητας υψηλής απόδοσης, ενσωματωμένη αντλία θερμότητας με ρυθμιζόμενη χωρητικότητα και αποτελεσματική

Ολλανδός CL600. Τζάκι εξαγωγής για τον αερισμό των κτηνοτροφικών κτιρίων

0801440 Bsch Dutchman CL600 Τζάκι εξαγωγής για τον αερισμό των κτηνοτροφικών κτιρίων CL 600 - καμινάδα εξαγωγής με τη βέλτιστη αναλογία παραγωγικότητας και κατανάλωσης ενέργειας Καυσαερίων

Τιμοκατάλογος για τσιμεντοκονιάματα BRAAS

Αποτελεσματική 01.09.2017, ο κατάλογος των τιμών στα κεραμίδια τσιμέντου-άμμου Braas Οι τιμές είναι σε ρούβλια συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου ΦΠΑ όνομα προφίλ, γκρι κεράσι κόκκινο καφέ σκούρο καφέ κατανάλωση ανά m

Συναρμολογητές αερίου King (Systema Spa, Ιταλία)

Convectors αερίου King (Systema Spa, Ιταλία) Οι θερμοσίφωνες KING που κατασκευάζονται από την SYSTEMA SpA (Ιταλία) χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση γραφειακών ή οικιστικών κτιρίων και είναι μια βολική εναλλακτική λύση στα συστήματα που χρησιμοποιούνται

Αξονικοί ανεμιστήρες στέγης

/ 200/250 Έλεγχος ταχύτητας Ενσωματωμένες θερμικές επαφές Υψηλή αξιοπιστία. Δεν απαιτείται συντήρηση Οι ανεμιστήρες της σειράς είναι εξοπλισμένοι με ηλεκτροκινητήρες με εξωτερικό ρότορα με δυνατότητα ρύθμισης

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΤΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΝΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΤΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΝΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Τα σύγχρονα επιτεύγματα δεν είναι πάντα κατάλληλα. Πολλοί ιδιοκτήτες εξοχικών σπιτιών δεν αναγνωρίζουν ένα σύγχρονο τζάκι με γυαλί και θέλουν να έχουν ένα τζάκι στο σπίτι τους συνηθισμένο.

Πίνακας A: Επιλογή υποστρωμάτων φιλμ DELTA για τυποποιημένα υλικά στέγης

Πίνακας A: Επιλογή υποστρωμάτων φιλμ DELTA για τυποποιημένα υλικά στέγης Διάγραμμα θερμικής μόνωσης: μεταξύ δοκών, αερισμού μονής στοιβάδας. Μεταλλικά πλακάκια Ασφαλτικά πλακίδια (πλακάκια μαλακά πλακίδια / πίσσα)

Τα κυψελοειδή πλέγματα RSN, RSD, RSN-K, PCR-K

Honeycomb πλέγμα RSN, RSR, PGH-K, RCD-K 1. γρίλιες εξαερισμού κηρήθρα πλέγμα RSN, RSR, PGH-Κ και RCD-K έχουν σχεδιαστεί για την παροχή και την αφαίρεση των συστημάτων κλιματισμού και αερισμού σε κτίρια

SVVVR "Zilant" Πλεονεκτήματα του STIM:

SPVVR «Zilant» αερισμός με ανάκτηση θερμότητας SPVVR «Zilant» απλή και αποτελεσματική λύση για την παροχή ενεργειακά αποδοτικών εξαερισμού σε διαμερίσματα, ιδιωτικές κατοικίες,