Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε διακοσμητικά πλέγματα για διάφορους σκοπούς. Εκτός από την αποκλειστική εμφάνιση, τα προϊόντα μας μπορούν να λύσουν όλα τα δημοφιλή προβλήματα που προκύπτουν με μια καθαρή εγκατάσταση πινάκων εξαερισμού.

Εκτός από τα εξατομικευμένα προϊόντα εξαερισμού, κατασκευάζουμε επίσης σειριακά προϊόντα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα:

Έτοιμες σχάρες μεταφοράς στο περβάζι του παραθύρου και στην επιφάνεια του τραπεζιού στο τμήμα Shop

Παράγουμε αποκλειστική γρίλιες εξαερισμού, διακοσμητικά θερμαντικά σώματα σχάρες, ψησταριές για εξωτερικές μονάδες εξαερισμού και κλιματισμού, Καταπακτές, πίνακες, διακοσμητικά πάνελ,... με λίγα λόγια, το μόνο που μπορεί να σχετίζονται με διακοσμητικά κάγκελα.

Παράγουμε διακοσμητικό αεραγωγούς σχεδιασμό των συμβατικών χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα (καθρέφτη supermirror κατευθύνεται διακοσμητικά στίλβωση, σατέν), αλουμινίου και των φυσικών σιδηρούχα μέταλλα (ορείχαλκος, χαλκός, μπρούντζος).

Οι διακοσμητικές γρίλιες για τον εξαερισμό είναι μια τέτοια κατεύθυνση παραγωγής, όπου η συμβολή του σχεδιαστή δεν είναι μικρότερη, αλλά μάλλον περισσότερο από τη συμβολή του τεχνολόγου. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε υπηρεσίες του δικού μας τμήματος σχεδιασμού.

Έχουμε πρόσβαση σε τεχνολογίες όπως κοπή με λέιζερ από μέταλλο, Κοπή με λέιζερ των πλαστικών και ακρυλικών, κοπή με πίδακα νερού των μετάλλων, συγκόλληση αργόν Τέχνης, CNC άλεση και εργασία τόρνο.

Αποκλειστική σχάρες αερισμού συνήθους χάλυβα, πλαστικό και ακρυλικό μπορούν να χρωματιστούν σε οποιοδήποτε καταλόγους χρώμα RAL, Tikkurila, Sikkens. Εφαρμόζουμε επίσης διακοσμητικά επιχρίσματα που προσομοιώνουν φυσικά μέταλλα, τεχνητή γήρανση και άλλα εφέ.

 • 20 12.2016 Αναπλήρωση στο κατάστημά μας

Έχουμε διευρύνει σημαντικά το φάσμα των πλέγματος πριμοδότησης σε περβάζια από ανοξείδωτο χάλυβα. έχουν γίνει

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο μας στην έκθεση ARCH MOSCOW 2016 στο CHA στις 18-22 Μαΐου

Συστήματα εξαερισμού

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Σήμερα, δεν υπάρχει πρακτικά συνάντηση υπηρεσίας, δημόσιων ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χωρίς σύστημα εξαερισμού. Κατά κανόνα, όλα τα στοιχεία του είναι κρυμμένα από αδιάκριτα μάτια, εκτός από τα πλέγματα εξαερισμού, τα οποία αντιπροσωπεύουν το "πρόσωπο" αυτού του συστήματος.
Εκτελούν τη λειτουργία όχι μόνο της διανομής ή της αφαίρεσης της ροής του αέρα, αλλά προστατεύουν επίσης τους αεραγωγούς και τον εξοπλισμό από ξένα αντικείμενα, έντομα, σκόνη.
Οι σύγχρονες σχάρες παροχής και εξαγωγής είναι σε θέση να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, καθώς τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά διαφορετικά και ταυτόχρονα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Αυτό μπορεί να φανεί στο κατάστημα Vent-Style.ru, όπου προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από πλέγματα, διαχυτήρες εξαερισμού διαφορετικής υφής και μεγέθους με ποικιλία σχεδίων και χαμηλού κόστους.

Ταξινόμηση των πλέγματος

Οι γρίλιες εξαερισμού χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές.
Τις περισσότερες φορές, οι τελευταίες κατασκευάζονται με σταθερές περσίδες, τοποθετημένες στο πλαίσιο υπό γωνία 30-45 ° για την πρόληψη της μόλυνσης του συστήματος, με ένα μεταλλικό πλέγμα.
Οι εσωτερικές γρίλιες των συστημάτων εξαερισμού έχουν πολλές επιλογές:

 1. Τα σχάρες είναι ρυθμιζόμενα, με περιστροφικές περσίδες 2 τύπων - μονής και διπλής σειράς.
 2. Δεν ρυθμίζονται, οι οποίες, ανάλογα με τη στερέωση των παραθυρόφυλλων, χωρίζονται σε
  • ευθεία,
  • κεκλιμένο,
  • με σχισμές.
 3. Πλέκονται με βαλβίδα ελέγχου αέρα και δεν έχουν.

Πώς να επιλέξετε μια διακοσμητική μάσκα για εξαερισμό

Για μια άνετη και υγιή ατμόσφαιρα στο σπίτι και στο διαμέρισμα, είναι απαραίτητη η κανονική λειτουργία του εξαερισμού. Αποτελείται από διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού. Φαίνεται μόνο με την πρώτη ματιά ότι είναι όλοι ίδιοι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές λεπτές αποχρώσεις και αποχρώσεις, και η λανθασμένη επιλογή μπορεί να επιδεινώσει σημαντικά τη λειτουργία του συστήματος εξαερισμού.

Τύποι διακοσμητικών πινάκων εξαερισμού

Πρώτα απ 'όλα, οι σχάρες εξαερισμού χωρίζονται στον τόπο εγκατάστασης. Υπάρχουν:

 • Εξωτερική ή πρόσοψη. Για εγκατάσταση στο δρόμο.
 • Εσωτερική - για εσωτερική εγκατάσταση.
 • Ροή. Αυτό είναι ένα είδος εσωτερικών, αλλά τοποθετούνται στις τρύπες εξαερισμού που βρίσκονται ανάμεσα στα δωμάτια, μερικές φορές τοποθετημένες στην πόρτα.

Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού για εξωτερική εγκατάσταση κατασκευάζονται συνήθως από αλουμίνιο και γαλβανισμένο χάλυβα. Για προστασία από τα φαινόμενα της ατμόσφαιρας, μπορούν να χρωματιστούν με επίστρωση με σκόνη της έγχρωμης σύνθεσης. Αυτός ο χρωματισμός αντιστέκεται στον παγετό και τη θερμότητα, δεν φοβάται την υγρασία.

Εσωτερικές σχάρες για αερισμό

Οι εσωτερικές γρίλιες (και οι εναέριες) είναι συχνά κατασκευασμένες από πλαστικό, αλλά υπάρχουν και μεταλλικά. Είναι πιο ποικίλες σε μορφή και εμφάνιση. Η υπερχείλιση διαφέρει επειδή έχουν σχάρες και στις δύο πλευρές - για να σχηματίσουν ένα άνοιγμα και στα δύο δωμάτια ή και στις δύο πλευρές της πόρτας. Σε αυτά, οι βραχυκυκλωτήρες είναι διευθετημένοι έτσι ώστε το φως από ένα δωμάτιο να μην εισέρχεται σε άλλο, αλλά ταυτόχρονα η κίνηση του αέρα δεν παρεμβαίνει. Ονομάζονται "διπλά" ή "διπλασιασμένα".

Με ραντεβού

Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού ταξινομούνται σύμφωνα με τη μέθοδο χρήσης:

 • καθολική - προσφορά και ασταθής.
 • εφοδιασμού ·
 • εξάτμιση.

Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού μπορούν να είναι εξάτμιση, τροφοδοσία και τροφοδοσία-εξάτμιση

Από το όνομα είναι σαφές ότι τοποθετούνται σε αεραγωγούς για διάφορους σκοπούς. Διακρίνονται από την εγκατάσταση βραχυκυκλωμάτων, τα οποία κατευθύνουν τη ροή του αέρα στην επιθυμητή κατεύθυνση. Η τοποθέτηση μιας μάσκας παροχής στον αγωγό εξαγωγής και το αντίστροφο θα επιδεινώσει σημαντικά την συναλλαγματική ισοτιμία του αέρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή.

Στη θέση εγκατάστασης

Οι έξοδοι των αεραγωγών βρίσκονται συνήθως στους τοίχους ή στην οροφή. Κατά συνέπεια, οι γρίλιες εξαερισμού είναι τοίχου και οροφής, υπάρχουν - καθολική.

Εγκαταστήθηκε στην οροφή

Με τη μέθοδο εγκατάστασης, μπορούν να είναι γενικά ή ενσωματωμένα. Επιφάνεια συναρμολογημένη στον τοίχο, κλείνοντας τον αγωγό εξαγωγής. Γίνονται ελκυστικά - μπορούν ακόμη και να αποτελέσουν στοιχείο διακόσμησης. Οι ενσωματωμένες γρίλιες τοποθετούνται συνήθως σε χώρους όπου οι αγωγοί αερίου εξέρχονται στο δρόμο. Είναι απαραίτητα για την προστασία από την είσοδο των συντριμμιών και των μικρών ζώων (κυρίως τρωκτικά). Δεδομένου ότι δεν είναι ορατά, κανείς δεν δίνει σημασία στην αισθητική. Πρέπει να είναι ισχυρά και αξιόπιστα και μπορούν να κατασκευαστούν από απλή μεταλλική ράβδο ή ακόμη και από δικτυωτό πλέγμα.

Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού για τοποθέτηση στη βάση του σπιτιού είναι συνήθως κατασκευασμένες από μέταλλο και διαθέτουν ρυθμιζόμενα παντζούρια ή πτερύγια

Υπάρχουν επίσης διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού για τοποθέτηση στο πάτωμα. Αυστηρά μιλώντας, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με τον εξαερισμό, καθώς κλείνουν τα θερμαντικά σώματα ή τα θερμαντικά σώματα που είναι εγκατεστημένα στο πάτωμα. Ωστόσο, το όνομα αποθηκεύεται. Πολύ σπάνια, οι αγωγοί εξαερισμού περνούν κάτω από το δάπεδο και στη συνέχεια οι γρίλιες που τους κλείνουν ακριβώς είναι αερισμός δαπέδου. Σε κάθε περίπτωση, είναι κατασκευασμένα από μέταλλα, σπανιότερα - από ξύλο, αφού τα φορτία είναι ακόμα υψηλότερα από ό, τι με εγκατάσταση τοίχου ή οροφής.

Κατά την τοποθέτηση των θερμαντικών σωμάτων στο δάπεδο επάνω από αυτά, εγκαθιστούν επίσης σχάρες για να φεύγουν από τον ζεστό αέρα

Βάζουν βεντούρες στα περβάζια παραθύρων - εάν είναι φαρδύ και κάτω από τα θερμαντικά σώματα. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγονται συνήθως είτε απλή σχισμή είτε ανοιχτή εργασία, η οποία προσελκύει την προσοχή και είναι ακόμη ένα στολίδι.

Γρίλιες για αερισμό στο περβάζι - εάν το καλοριφέρ είναι εγκατεστημένο κάτω από αυτό

Ένας άλλος μη τυποποιημένος χώρος για την τοποθέτηση των θυρίδων είναι η πόρτα. Συνήθως είναι οι πόρτες στο μπάνιο ή στο μπάνιο. Για την σωστή λειτουργία του εξαερισμού στο μπάνιο και την τουαλέτα, απαιτείται παροχή αέρα. Παρέχεται κάνοντας ένα διάκενο κάτω από την πόρτα 2-3 cm ή τοποθετώντας μια μάσκα αερισμού στο φύλλο της πόρτας.

Για την τοποθέτηση στην πόρτα υπάρχουν επίσης ειδικές σχάρες εξαερισμού

Μπορούν επίσης να εγκατασταθούν μικρά πλέγματα για τον εξαερισμό των αποδυτηρίων ή των μεγάλων ντουλαπιών. Μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε μοντέλο τοίχου (για τις αίθουσες που χρειάζεστε εναέρια), αλλά υπάρχουν και ειδικά έπιπλα. Διαφέρουν μόνο σε μέγεθος (μικρότερο από το συνηθισμένο) και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε στην πόρτα, ή μπορείτε να τους στους τοίχους.

Υλικά

Τις περισσότερες φορές, οι σχάρες για τον εξαερισμό είναι κατασκευασμένες από μέταλλο και πλαστικό, το ξύλο είναι πολύ λιγότερο κοινό. Μεταλλικά κράματα αλουμινίου ή γαλβανισμένος χάλυβας, λιγότερο συχνά - ανοξείδωτος χάλυβας, χαλκός, χαλκός και ορείχαλκος.

Για τις εξωτερικές μεταλλικές σχάρες που παχύτερο μέταλλο, για εσωτερική λεπτότερο. Αν μιλάμε για τα μπροστινά κάγκελα του αέρα, είναι συνήθως απαραίτητο να επιλέξει - για να πάρει το αλουμίνιο, το οποίο θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι πολύ ανθεκτικό σε σωματική καταπόνηση, ή ένα ισχυρό γαλβανισμένο ατσάλι, αλλά ότι θα αρχίσουν να σκουριά σε λίγα χρόνια. Η επιλογή δεν είναι η ευκολότερη. Φυσικά, η ιδανική επιλογή - από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά το κόστος αυτών των ventreshetok πολύ υψηλή, και η εύρεση τους δεν είναι εύκολη.

Υλικά για την κατασκευή ελαστικών

Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού κατασκευάζονται από πλαστικό για εσωτερική χρήση. Οι περισσότερες φορές είναι λευκές, αλλά υπάρχουν και χρωματιστές. Είναι καλά επειδή έχουν χαμηλό βάρος και κόστος, είναι εύκολο να φροντίσουν, χημικά ουδέτερα, δεν φοβούνται την υγρασία. Το μειονέκτημα τους είναι ότι αντιδρούν ανεπαρκώς σε υψηλές θερμοκρασίες. Επομένως, εάν η είσοδος βρίσκεται στη ζώνη υψηλής θερμοκρασίας, υπάρχει μια σχάρα χάλυβα ή αλουμινίου.

Οι γρίλιες αερισμού, χάλκινων και χάλκινων αερισμάτων είναι διακοσμητικά στοιχεία και φαίνονται αδιάφορα. Τα μονογράμματα, τα στολίδια, τα στολίδια είναι όλα πρακτικά απαραίτητα χαρακτηριστικά τέτοιων επιφανειών. Είναι για τοποθέτηση σε τοίχο και δάπεδο, και τα βάζουν στα παράθυρα. Όπου σπάνια βλέπουν, είναι στο ανώτατο όριο. Συνήθως υπάρχει μια σειρά έτοιμων επιλογών, αλλά πολλές εταιρείες προσφέρουν παραγγελία και είναι έτοιμες να κάνουν σχέδιο σύμφωνα με το σκίτσο σας. Στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές των μοτίβων, αλλά υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες.

Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού από ορείχαλκο, χαλκό, χαλκό προσελκύουν την προσοχή και χρησιμεύουν ως διακόσμηση

Ξύλινα σχάρες για εξαερισμό δεν βρίσκονται συχνά, αλλά είναι επίσης. Τοποθετούνται σε κατοικίες με φυσιολογική υγρασία, καθώς το ξύλο αντιδρά ελάχιστα σε υψηλή υγρασία. Ταιριάζουν καλά με το εσωτερικό ενός ξύλινου σπιτιού. Αν υπάρχει φινίρισμα στο ξύλο, η καλύτερη λύση είναι μια διακοσμητική μάσκα ξύλου.

Κουφώματα για εξαερισμό

Η απαραίτητη ταχύτητα κίνησης του αέρα μέσω του συστήματος εξαερισμού ποικίλλει ανάλογα με την εποχή ή ακόμα και την ώρα της ημέρας. Με σύστημα εξαναγκασμένου εξαερισμού, μπορεί να ελεγχθεί από ανεμιστήρα και με φυσικό σύστημα εξαερισμού, αυτό γίνεται με τη βοήθεια πτερυγίων εξαερισμού. Οι ράβδοι τους (ή αλλιώς λένε "cilia") των πλεγμάτων είναι κινητά, ανάλογα με τη θέση τους, ο όγκος του αέρα που διέρχεται από αυτά ποικίλλει. Υπάρχουν δύο ακραίες θέσεις - εντελώς ανοικτές και εντελώς κλειστές και πολλές ενδιάμεσες.

Υπάρχει μια δεύτερη επιλογή - με κινητή βαλβίδα. Η αρχή είναι διαφορετική, αλλά η ουσία είναι η ίδια - για να μπλοκάρει ή να ανοίγει τη ροή του αέρα.

Οι γρίλιες ονομάζονται επίσης ρυθμιζόμενοι, αφού έχουν ένα κινητό πτερύγιο

Αυτά τα πλέγματα μπορούν να ελέγχονται χειροκίνητα - υπάρχει ένας μικρός μοχλός που κινείται ο οποίος αλλάζει τη θέση των πτερυγίων. Υπάρχουν μοντέλα με αυτόματο έλεγχο, αλλά είναι ενσωματωμένα στο σύστημα εξαερισμού, το οποίο εκτελεί τον επεξεργαστή.

Οι περσίδες είναι εξωτερικές και εσωτερικές. Μπορείτε να ρυθμίσετε τόσο την εισερχόμενη ροή από το δρόμο όσο και το εξωτερικό. Εξωτερικά είναι βολικό να τοποθετήσετε ένα άνοιγμα για εξαερισμό στο θεμέλιο. Το χειμώνα, μπορούν σχεδόν να κλείσουν, ελαχιστοποιώντας τον αερισμό του υπόγειου χώρου.

Για εσωτερική εγκατάσταση, οι ρυθμιζόμενες γρίλιες τοποθετούνται για φυσικό αερισμό στους αγωγούς τροφοδοσίας ή εξαγωγής. Σε γενικές γραμμές, είναι βολικό, αλλά ο μηχανισμός απαιτεί προσοχή, περιοδικά η σχάρα θα πρέπει να αφαιρείται, να καθαρίζεται και να λιπαίνεται με κινητές συνδέσεις. Είναι βουλωμένες με σκόνη και ακαθαρσίες, γεγονός που μειώνει το εύρος ρύθμισης.

Με βαλβίδα ελέγχου

Τα διακοσμητικά πλέγματα αερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής δεν σας επιτρέπουν να εισέλθετε στο διαμέρισμα ή στο σπίτι όταν το βύθισμα ανατρέπεται από το σύστημα εξαερισμού. Μια βαλβίδα αντεπιστροφής είναι μια λεπτή, σταθερά τοποθετημένη πλάκα των οποίων οι λοβοί κάμπτονται όταν η ροή του αέρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και επικαλύπτει το διάκενο του αεραγωγού όταν ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η βαλβίδα ελέγχου μπορεί να ενσωματωθεί ξεχωριστά, μπορεί να βρίσκεται στον ανεμιστήρα ή στην σχάρα εξαερισμού. Στη μάσκα εξαερισμού γίνεται με τη μορφή μεμβράνης από λεπτό πλαστικό. Μια τέτοια συσκευή είναι χτισμένη σπάνια, αλλά μπορείτε να την προσθέσετε μόνοι σας, να την κάνετε μόνοι σας ή να βάλλετε μια αυτόνομη βαλβίδα.

Στο ερώτημα εάν απαιτείται ή όχι βαλβίδα ελέγχου για τον εξαερισμό, δεν υπάρχει συναίνεση. Οι αντίπαλοί του λένε ότι αργά ή γρήγορα η μεμβράνη ή τα πέταλα θα κολλήσουν και θα εμποδίσουν τη ροή του αέρα. Ίσως αυτό συμβαίνει. Αλλά αυτό μπορεί εύκολα να εξαλειφθεί - για να αλλάξετε τη βαλβίδα ή να την αφαιρέσετε προσωρινά δεν είναι πρόβλημα. Αλλά μερικές φορές χωρίς αυτόν είναι πολύ χειρότερη από ό, τι μαζί του. Για παράδειγμα, το σύστημα είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί κανείς να το κάνει χωρίς αυτό. Αυτό συμβαίνει όταν ο εξαναγκασμένος αερισμός περιλαμβάνεται στο ίδιο κανάλι με το φυσικό. Στη συνέχεια, η βαλβίδα ελέγχου στις γρίλιες εξαερισμού ή στον αγωγό αέρα εμποδίζει τον φυσικό αερισμό όταν είναι ενεργοποιημένη η κουκούλα. Διαφορετικά, θα πρέπει να τραβήξετε δύο χωριστούς αγωγούς, και αυτό είναι δύσκολο, ακριβό και όχι πάντα δυνατό.

Επίσης, χωρίς βαλβίδα ελέγχου, οι κάτοικοι των πολυώροφων κτιρίων δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν είναι πολύ ευχάριστο αν το διαμέρισμα σας μυρίζει τσιγάρα όταν ένας γείτονάς καπνίζει. Και αυτό δεν είναι η πιο δυσάρεστη επιλογή. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η απόφαση είναι για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

Κουλοχέρη

Μερικές φορές το σύστημα εξαερισμού τοποθετείται πίσω από ψευδοροφές. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατή η εγκατάσταση οπών εξαερισμού. Διαφέρουν σε μέγεθος - μακρύ και στενό, κατάλληλο για τοποθέτηση στις πλευρικές επιφάνειες των ψευδοροφών με μικρό ύψος.

Οι οπές εξαερισμού είναι χτισμένες σε στενές κατασκευές

Λόγω της κάπως επίσημης εμφάνισης, χρησιμοποιούνται συχνότερα σε γραφεία και δημόσιους χώρους. Σε σπίτια και διαμερίσματα, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε με την εύρεση μοντέλων με στενότερες λωρίδες - φαίνονται καλύτερα.

Ηχοαπορροφητική ακουστική

Οι συνηθισμένες γρίλιες εξαερισμού είναι τοποθετημένες σε κάποια γωνία. Μπορούν να διατάσσονται σε μία ή δύο σειρές μπορεί να είναι υπό τη μορφή του γράμματος V. Αλλάζει την κατεύθυνση της ροής του αέρα και την ταχύτητα της κίνησής του, αλλά δεν επηρεάζει τη διέλευση του ήχου. Και όπως ventreshetki δεν αποτελούν εμπόδιο για τη διάδοση του ήχου στο διαμέρισμα ή το σπίτι δεν είναι πάντα αποδεκτή ως μια καλή ηχομόνωση και ο θόρυβος - ένα από τα σημαντικότερα παραμέτρους της άνεσης. Επομένως, για εγκατάσταση στην πόρτα, μεταξύ των δωματίων, στα κανάλια τροφοδοσίας από το δρόμο, είναι λογικό να τοποθετούνται πλέγματα εξαερισμού με απορρόφηση θορύβου.

Γρίλιες θωράκισης για την πόρτα - η καλύτερη λύση

Έχουν πιο περίπλοκη δομή - τοποθετείται ηχομονωτικό υλικό μεταξύ των πλακών που μειώνει το επίπεδο θορύβου σε αποδεκτό επίπεδο. Φυσικά, τέτοια προϊόντα είναι πιο ακριβά, αλλά χωρίς μείωση του θορύβου, η ζωή θα είναι δυσάρεστη.

Fronton

Ένας από τους τύπους των εξωτερικών πλεγμάτων για εξαερισμό είναι το αέτωμα. Εγκαθίστανται στις σοφίτες ιδιωτικών κατοικιών για τον αερισμό του χώρου κάτω από την οροφή. Είναι κατασκευασμένα από μέταλλο καλυμμένο με βαφή σε σκόνη ή πλαστικοποιημένο από πλαστικό, το οποίο κανονικά ανέχεται τον παγετό, τις υψηλές θερμοκρασίες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Γρίλιες αερισμού στο αέτωμα

Κατά τύπο είναι σχεδόν πάντα πάνω από το κεφάλι, το σχήμα μπορεί να είναι στρογγυλό, τετράγωνο, ορθογώνιο, οκταγωνικό? για στέγες mansard υπάρχουν ασύμμετρες. Το χρώμα επιλέγεται ή είναι λευκό - εάν υπάρχουν λευκά στοιχεία στη διακόσμηση της οροφής ή σε τόνο με το τελείωμα του τένοντα. Μια άλλη επιλογή - σε τόνο με το φινίρισμα της πρόσοψης του σπιτιού ή υλικού στέγης.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε μοντέλα με δυνατότητα ρύθμισης της ποσότητας αέρα που διέρχεται - με τυφλό ή αποσβεστήρα. Αυτή η επιλογή είναι πολύ χρήσιμη σε κρύο και ζεστό καιρό.

Γρίλια εξαερισμού για εσωτερικούς χώρους

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  • Ορθογώνιο
  • Γύρω
  • Κυλινδρικό
  • Γωνία
  • Τριγωνικό
  • Μη τυποποιημένα

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   • Μέταλλο
   • Πλαστικά
   • Αλουμίνιο
   • Χάλυβα
   • Ανοξείδωτο ατσάλι
   • Χάλκινο
   • Ορείχαλκος
   • Χαλκός

   Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   Μάσκα εξαερισμού στο εσωτερικό

   Σε ένα δωμάτιο χωρίς συνεχή εισροή φρέσκου αέρα είναι άβολο, έτσι ένα κανονικά λειτουργικό σύστημα εξαερισμού δεν είναι μια ιδιοτροπία αλλά μια αναγκαιότητα. Τέτοια συστήματα αποτελούνται από πολλά τμήματα, αλλά μόνο ένα είναι ορατό - το τρίψιμο του ανέμου. Ως εκ τούτου, πλέγματα εξαερισμού στο εσωτερικό πρέπει, μεταξύ άλλων, να είναι όμορφη.

   Λειτουργίες που εκτελούνται από τα δίκτυα

   Δεν καταλαβαίνουν όλοι, ποια είναι η μάσκα εξαερισμού και ποιες λειτουργίες πρέπει να εκτελέσει. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η συσκευή είναι εγκατεστημένη αποκλειστικά για την ομορφιά, επειδή η είσοδος στον αεραγωγό δεν φαίνεται ελκυστική. Αλλά αυτή είναι μια λανθασμένη άποψη.

   Εξαερισμός σπιτιών δεν είναι μόνο στοιχεία διακόσμησης, φέρουν ένα σημαντικό λειτουργικό φορτίο, επιτρέποντάς σας να οργανώσετε μια βέλτιστη κυκλοφορία αέρα. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς, πολλοί έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την ένταση των ροών του αέρα, καθώς και τη διανομή των αέριων μαζών.

   Η χρήση τέτοιων συσκευών καθορίζεται από τους κανόνες πυρασφάλειας - σε περίπτωση καπνού φωτιάς μέσω ventrlets θα εμφανίζονται στο δρόμο, αντί να συσσωρεύονται στο δωμάτιο.

   Χρήση εισβολής

   Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του προϊόντος είναι η διάθεση χώρων από δυσάρεστες οσμές. Ως εκ τούτου, μάσκα εξαερισμού στο μπάνιο, μπάνιο, η κουζίνα είναι απλά απαραίτητη. Επιπλέον, δημιουργείται ένα βέλτιστο επίπεδο υγρασίας σε κανονικά αεριζόμενους χώρους. Συνεπώς, μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα σχηματισμού μούχλας.

   Αλλά την ίδια στιγμή φούρνο για μπάνιο θα πρέπει να φέρει και διακοσμητική λειτουργία, διακοσμούν το δωμάτιο. Κατασκευάζονται τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και μέταλλο (χάλυβα, αλουμίνιο, ορείχαλκο). Μπορείτε να τα αγοράσετε στην εταιρεία παραγωγής VTV-Engineering, η οποία ασχολείται με την κατασκευή των στροβίλων.

   Γρίλια εξαερισμού

   Θέλετε να αγοράσετε πλέγματα εξαερισμού σε τιμές παραγωγού;

   Το Ventoshop.ru είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κατασκευαστή πλεγμάτων εξαερισμού και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Το κόστος του προϊόντος συγκρίνεται ευνοϊκά με τους ανταγωνιστές, διότι εργαζόμαστε χωρίς μεσάζοντες, απευθείας από τον κατασκευαστή.

   Οι σχάρες εξαερισμού είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξαερισμού ως τελικό και ορατό στοιχείο και προορίζονται για την κατανομή του αέρα και την προστασία των συστημάτων στο σύνολό τους. Οι εξαεριζόμενες μεταλλικές μάσκες είναι κατασκευασμένες από ένα πλαίσιο και τοποθετούνται σε αυτά περσίδες (λάμες) και μπορούν να έχουν την ακόλουθη εμφάνιση:

   • ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού.
   • πλέγματα που έχουν βαλβίδα ελέγχου.
   • μάσκα αερισμού με σταθερές περσίδες.
   • πύλη εξάτμισης / τροφοδότησης ·
   • Η σχάρα εξαερισμού για το πέλμα και τα φυσητά.
   • πλαστικό;
   • PVC;
   • πλαστικό;
   • ξύλο ·
   • μέταλλο?

   Η μάσκα εξαερισμού έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

   Πλαστικά πλέγματα εξαερισμού (PVC), πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

   Λόγω του γεγονότος ότι οι πλαστικές μάσκες εξαερισμού κατασκευάζονται με μέθοδο σφράγισης, παρουσιάζουν ορισμένα μειονεκτήματα:

   • Είναι αδύνατο να παραχθεί για ένα συγκεκριμένο μη τυποποιημένο άνοιγμα.
   • Δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
   • Δεν είναι πυρίμαχο.
   • Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλες ποσότητες.
   • Αποτυχία γρήγορα.

   Ωστόσο, έχουν επίσης κάποια πλεονεκτήματα: τα πλαστικά σχάρες είναι γενικά σχετικά ελαφριά και εύκολο να εγκατασταθούν και είναι επίσης μια πιο οικονομικά αποδοτική λύση.

   Γρίλιες εξαερισμού κατά παραγγελία

   Το Ventoshop.ru προσφέρει γρίλιες εξαερισμού για παραγγελία, τυχόν μη τυποποιημένου μεγέθους, με δυνατότητα εγκατάστασης σε ένα αντικείμενο.

   Γρίλια εξαερισμού: μικρά μέρη με μεγάλη αξία

   Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πινάκων εξαερισμού διαφόρων τύπων και σκοπών. Επιλέγεται σωστά, θα επηρεάσει θετικά τη ροή του αέρα στο σπίτι, θα εξασφαλίσει ένα υγιές εσωτερικό μικροκλίμα, θα αποτρέψει την εμφάνιση μούχλας και μύκητα. Ας δούμε τι τύπους lattices είναι και πώς να κάνετε μια επιλογή σύμφωνα με τους στόχους σας.

   Εξωτερικές ή πρόσοψη αεραγωγοί εξαερισμού

   Ο πρώτος παράγοντας, τον οποίο αξίζει να προσέξουμε, είναι ο χώρος εγκατάστασης. Εάν η εγκατάσταση πραγματοποιείται στο δρόμο, τότε πρέπει να επιλέξετε έναν τύπο πρόσοψης. Συνήθως, αυτές οι βαλβίδες είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο ατσάλι ή αλουμίνιο. Τα τελευταία αναγνωρίζονται ως τα πιο ανθεκτικά. Είναι επικαλυμμένα με βαφή σε σκόνη, ανθεκτικά σε μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας και την επίδραση της υγρασίας.

   • προστατεύστε τους αγωγούς αερισμού από τα έντομα και τα συντρίμμια.
   • Εξισώστε το ρεύμα στις διόδους εξαερισμού.
   • εξασφαλίζει τη σωστή εναλλαγή αέρα μέσα στο κτίριο.
   • εξασφαλίζει την ταχεία απομάκρυνση του καπνού σε περίπτωση πυρκαγιάς.
   • επηρεάζουν την αισθητική αντίληψη της πρόσοψης του κτιρίου.

   Το χρώμα των κατασκευών καθορίζεται από τον πίνακα RAL, τον οποίο μπορείτε εύκολα να βρείτε στο Internet. Το τραπέζι έχει περισσότερες από δύο χιλιάδες αποχρώσεις, οπότε σίγουρα θα επιλέξετε το χρώμα σας.

   Εσωτερικά και υπερχειλιστικά πλέγματα εξαερισμού

   Αν μιλάμε για τοποθέτηση μέσα στο δωμάτιο, επιλέγουμε τον εσωτερικό τύπο σχάρων. Είναι κατασκευασμένα, κατά κανόνα, από πλαστικό, αλλά υπάρχουν και μεταλλικά. Η υπερχείλιση διαφέρει από την απλή εσωτερική αμφίδρομη κατεύθυνση για να εκτελεί τις λειτουργίες της σε δύο αίθουσες ταυτόχρονα. Τοποθετούνται στις οπές ανάμεσα στα δωμάτια ή στις πόρτες. Οι βραχυκυκλωτήρες στους αποσβεστήρες ροής είναι σταθεροί με αυτό τον τρόπο (συνήθως υπό γωνία 35 °) έτσι ώστε το φως από ένα δωμάτιο να μην εισέρχεται στο άλλο και η ροή αέρα να είναι κανονική ταυτόχρονα. Ένα άλλο όνομα για αυτούς τους αποσβεστήρες είναι "διπλό".

   Πλέγμα για κουκούλες. Προμήθεια και καθολικές σχάρες

   Ο δεύτερος παράγοντας επιλογής είναι το ραντεβού. Υπάρχουν τροφοδοτικά, καυσαερίων και γενικής χρήσης ή πλέγματα εξαγωγής και εξαγωγής. Οι λειτουργίες τους είναι ξεκάθαρες από τα ονόματα και τοποθετούνται στους κατάλληλους αεραγωγούς. Τα μπροστινά μοτοσικλετιστά σε αυτά σταματούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο και αν συγχέονται μεταξύ τους, αυτό θα περιπλέξει σημαντικά την κανονική ανταλλαγή αέρα στο δωμάτιο. Ως εκ τούτου, αξίζει να είστε προσεκτικοί κατά την αγορά ή μόνο για να αγοράσετε ένα καθολικό τύπο.

   Διακοσμητικά πλέγματα

   Τώρα, ίσως, αξίζει και πάλι να επιστρέψει στην εμφάνιση του επιλεγμένου φράχτη αέρα. Όπου η διακόσμηση δεν παίζει τον κύριο ρόλο, αλλά μάλλον η λειτουργία του ίδιου του πτερυγίου είναι απαραίτητη, βάζουν τα συνηθισμένα - απλά σχέδια εργασίας. Αλλά αν θέλετε να μην ρυθμίσετε μόνο τη ροή του αέρα μέσα ή έξω από το σπίτι, και να το κάνετε όμορφα, οι διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού θα έρθουν στη διάσωση. Μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα, μοτίβα, χρώματα. Μπορείτε να αγοράσετε τέτοια αποσβεστήρες από διάφορους τύπους υλικών: πλαστικό, ορείχαλκο, αλουμίνιο, χάλυβα. Όσο πιο ευγενής είναι η εμφάνισή τους, τόσο πιο ευχάριστο θα είναι το σπίτι σας.

   Σήμερα, ακόμα και πλαστά εξωτερικά στόμια μπορούν να βρεθούν στην αγορά. Οι πλοίαρχοι του σιδηρουργείου θα κατασκευάσουν με ευχαρίστηση ένα σχεδιασμό που έχει σχεδιαστεί, και η εμφάνιση αυτών των αποσβεστήρων θα ευχαριστήσει ακόμα και το μεγαλύτερο από τα χαλασμένα. Αλλά το κόστος και το βάρος τέτοιων σχεδίων δεν συμβαίνουν σε καμία σύγκριση με τα συνηθισμένα. Επιπλέον, είναι επίσης επιρρεπή στη διάβρωση.

   Πλέγμα οροφής

   Στη θέση εγκατάστασης, τα πτερύγια είναι επίσης διαφορετικά. Συχνότερα υπάρχουν γρίλιες τοίχου, αλλά υπάρχουν και γρίλιες οροφής. Η εμφάνισή τους δεν διαφέρει πολύ από τον αερισμό του τοίχου.

   Διακοσμητικές σχάρες ή σχισμές

   Ανάλογα με τη μέθοδο εγκατάστασης, υπάρχουν πτερύγια εναέρια ή χωριστά. Τα πρώτα καλύπτουν το άνοιγμα του αγωγού. Συνήθως εκτελούν έναν διακοσμητικό ρόλο και επηρεάζουν το εσωτερικό. Ο δεύτερος τύπος, κατά κανόνα, είναι εγκατεστημένος από έξω και είναι ενσωματωμένος στον τοίχο, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος σκουπιδιών και μικρών τρωκτικών στο κτίριο. Συχνά, τέτοιες κατασκευές είναι κατασκευασμένες από συνηθισμένη μεταλλική ράβδο, και μερικές φορές ακόμη και δικτυωτό πλέγμα. Στη διακόσμηση, σχεδόν δεν επηρεάζουν, επειδή βρίσκονται στο κάτω μέρος του κτιρίου και σπάνια παρατηρούνται.

   Μεταλλικό πλέγμα για το πάτωμα

   Εάν το ψυγείο στο σπίτι σας βρίσκεται κάτω από το πάτωμα, στην περίπτωση αυτή, υπάρχει μια εξαεριστήρας πάνω του για την έξοδο ζεστού αέρα. Ειλικρινά, τέτοιες κατασκευές δεν αφορούν άμεσα τον εξαερισμό, αλλά το όνομα πίσω από αυτές παραμένει. Βασικά, είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, λιγότερο συχνά από ξύλο, επειδή το φορτίο επάνω τους είναι αρκετές φορές υψηλότερο από ό, τι στον τοίχο και, ειδικότερα, στην οροφή.

   Γρίλιες εξαερισμού για περβάζια παραθύρων

   Ναι, έβαλαν και εδώ ένα αποσβεστήρα. Είναι επίσης γνωστή ως μάσκα μεταφοράς σε ένα περβάζι παραθύρου. Κάνετε αυτό για να αποστραγγίσετε τη θερμότητα από τις μπαταρίες. Μπορείτε να βάλετε ως συνήθως, και διακοσμητικά ή ανοιχτά πτερύγια.

   Γρίλια εξαερισμού πόρτας

   Λοιπόν, αν το βάλουν στα περβάζια παραθύρων, σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να μπείτε στην πόρτα. Αυτό γίνεται για:

   • πιο ομοιόμορφη ροή των αέριων μαζών σε ολόκληρο το κτίριο ή το διαμέρισμα.
   • ομαλή ροή ροής από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ανεξάρτητα από το αν είναι κλειστό ή όχι.

   Χρησιμοποιήστε τέτοιες κατασκευές περισσότερο για τις πόρτες μπάνιου και τουαλέτας. Αλλά αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια τρύπα στο φύλλο της πόρτας σε ένα προεξέχον σημείο, μπορείτε να κάνετε ένα χάσμα μεταξύ του κατωφλίου και του κάτω άκρου της πόρτας σε 2-3 cm.

   Πλέγμα εξαερισμού

   Αυτά είναι συνήθως εγκατεστημένα σε γκαρνταρόμπα ή μεγάλες ντουλάπες. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιούνται τόσο τα συμβατικά μοντέλα τοίχων σχάρων όσο και τα ειδικά πλέγματα επίπλων. Οι τελευταίες διαφέρουν σε μέγεθος και επιλογές χρώματος, τοποθετημένες τόσο στην πόρτα όσο και στους τοίχους.

   Louvers

   Η ταχύτητα της κίνησης του αέρα μέσα στον αγωγό αέρα μπορεί να αλλάξει αρκετά γρήγορα ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τον τεχνητό εξαερισμό, ο ίδιος ο ανεμιστήρας ομαλοποιεί τη ροή του αέρα, και με τον φυσικό εξαερισμό, χρησιμοποιήστε γλάστρες εξαερισμού. Η απαραίτητη ροή αέρα περνάει μέσα από τα αποκαλούμενα κινητά "cilia", τα οποία ρυθμίζουν τον όγκο του. Από πλήρως ανοιχτά έως πλήρως κλειστά, τέτοιοι αποσβεστήρες μπορούν να χρησιμοποιούν μια ποικιλία ενδιάμεσων τρόπων λειτουργίας.

   Για χειροκίνητο έλεγχο υπάρχουν κινούμενες βαλβίδες, με τις οποίες ο ίδιος ορίσατε την επιθυμητή θέση.

   Τα μοντέλα με αυτόματο έλεγχο ελέγχονται μόνο από τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του συστήματος εξαερισμού.

   Οι τυφλοί μπορούν να είναι τόσο εσωτερικοί όσο και εξωτερικοί. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τόσο την εισερχόμενη κίνηση από το δρόμο όσο και την εξερχόμενη. Εξωτερικά είναι βολικό να τοποθετήσετε ένα άνοιγμα στο θεμέλιο, καθώς το χειμώνα μπορούν να κλείσουν τελείως, ελαχιστοποιώντας το επίπεδο του αερισμού στο υπόγειο.

   Ο σχεδιασμός είναι τόσο μέταλλο όσο και πλαστικό. Και τα δύο είδη χρησιμοποιούνται καλά. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι σε σπίτια με υψηλή υγρασία, το μέταλλο θα αποτύχει ταχύτερα, καθώς είναι επιρρεπή στη διάβρωση. Προστατεύει απ 'αυτό μόνο την επίστρωση ψευδαργύρου, έτσι η αξία του στρώματος αυτής της επικάλυψης εξαρτάται από την ανθεκτικότητα της δομής.

   Αυτά τα παντζούρια πρέπει να καθαρίζονται και να παρακολουθούνται περιοδικά για τη συντήρησή τους, καθώς η σκόνη και η βρωμιά που συσσωρεύονται στο εσωτερικό μπορούν να περιορίσουν το εύρος λειτουργίας ή ακόμα και να απενεργοποιήσουν το σύστημα δικτύου συνολικά.

   Διακοσμητικές γρίλιες εξαερισμού κατά παραγγελία

   Αποκλειστικές γρίλιες εξαερισμού για το εσωτερικό σας στην τάξη και στο απόθεμα. Οποιοδήποτε μέταλλο και τύποι φινιρίσματος από τον χρωματισμό καθρέφτη έως τη σύνθετη γήρανση κάτω από χαλκό

   πλέγματα εξαερισμού

   Η εταιρεία παραγωγής μας σχεδιάζει και κατασκευάζει διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού για διάφορους σκοπούς, κατόπιν αιτήματος. Είναι δυνατόν να παραχθούν λαμιναρισμένα, ελασματοποιημένα προϊόντα με διάτρητο και χαραγμένο σχέδιο με μεμονωμένες διαστάσεις και το επιθυμητό φινίρισμα.

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Διακόσμηση για παλιό μπρούντζο με σκισίματα

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Διακόσμηση για παλιό μπρούντζο με σκισίματα

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   οθόνες
   μπαταρίες

   Για τις ιδιωτικές κατοικίες και δημόσιες εγκαταστάσεις premium επίπεδο η εταιρεία μας παράγει διακοσμητικά οθόνες και ενσωματωμένο πάνελ της μπαταρίας και ύφασμα με ένα σχέδιο, και πλήρωση με τη μορφή των τμημάτων που τέμνονται - Αγγλικά Αυτοκρατορίας. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για παραγγελία ανάλογα με τα μεγέθη και τα σκίτσα σας.

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   πάτωμα
   μπαρ

   Για ενσωματωμένα θερμαντικά σώματα, προσφέρουμε αποκλειστικά προϊόντα από ορείχαλκο, αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα διαφόρων σχεδίων. Με δική της τεχνολογία πλέγματος κατασκευής όροφο του πάχους πλακών από ορείχαλκο και αλουμίνιο, που είναι και οι δύο σε διακοσμητικά και των καταναλωτών ιδιότητές τους, και η τιμή είναι σημαντικά υψηλότερο από ό, τι τα υπάρχοντα ανάλογα.

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Ψευδάργυρο αλουμίνιο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Διακόσμηση για παλιό μπρούντζο με σκισίματα

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   σχάρες για παράθυρα

   Για τη διαμόρφωση οπών συναγωγή διακοσμητικά πλέγματα για την έκπτωση και countertops περβάζι κατασκευές διαφόρων τύπων: επίπεδη, στεγανοποιημένο και περσίδες ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και χάλυβα, άνθρακα με τη ζωγραφική ή τη διακόσμηση κάτω από τη γήρανση του ορείχαλκου και μπρούντζου. Τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα προσαρμοσμένα μεγέθη σας.

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Διακόσμηση για παλιό ορείχαλκο με φρεζάρισμα

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Γήρανση με άμεσο κίνδυνο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Απλό χάλυβα

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Διακόσμηση για ηλικιωμένους ορείχαλκο με κατευθυντικό κίνδυνο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Υλικό - Ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Λουστρέ ανοξείδωτο ατσάλι

   Τελειώστε - Στιλβωμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Βουρτσισμένο ορείχαλκο

   Τελειώστε - Γήρανση με την επίδραση της φθοράς

   σχέδια

   υλικά

   τύπους φινιρίσματος

   τύπους κατασκευής

   σύσφιξης

   Παράγουμε αποκλειστικές διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού, καθώς και μεταλλικές οθόνες μπαταριών και γρίλιες δαπέδου για οικιακούς χώρους και για εμπορικές εγκαταστάσεις του τομέα premium. Τα προϊόντα μας διακρίνονται από υψηλή, σχεδόν κοσμηματική ποιότητα, η οποία αποτελεί προτεραιότητα στην εξειδίκευση της εταιρείας. Εάν ο ιστότοπός σας απαιτεί κομψές και μη τυποποιημένες μάσκες εξαερισμού, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιδόσεις.

   Για την επιτυχή εργασία στον τομέα της διακόσμησης μετάλλου που εργάζονται δέκα χρόνια έχουμε εξοπλίσει τα προϊόντα τους πάνω από χίλια αντικείμενα στην περιοχή της Μόσχας και σε όλη τη Ρωσία και χώρες της ΚΑΚ. Παράγουμε ένα πλήρες φάσμα εργασιών από τις τεχνολογικές συμβουλές και το σχεδιασμό έως την κατασκευή και την εγκατάσταση στο εργοτάξιο. Ο ελάχιστος χρόνος παραγωγής και η υψηλότερη ποιότητα οφείλονται στη δική μας παραγωγική βάση με βαριά μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλων και διακοσμητικά βαφικά.

   Στο οπλοστάσιό μας, η ευρύτερη επιλογή τεχνικών λύσεων. Παράγουμε διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού από ορείχαλκο, χαλκό, ανοξείδωτο χάλυβα διαφόρων σχεδίων: louvered, lamellar, με ένα άνοιγμα μοτίβο, με ανακούφιση. Είναι διαθέσιμες όλες οι πιθανές μορφές τελειώματος.

   Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού

   Η ανθρωπότητα έχει αγωνιστεί εδώ και καιρό για άνετες συνθήκες διαβίωσης. Μία από αυτές τις συνθήκες, φυσικά, είναι η δημιουργία ενός συστήματος εξαερισμού. Δεν θα σταθούμε στην εργασία των συστημάτων αερισμού από σκυρόδεμα, αλλά δίνουμε προσοχή στο σχεδιαστικό μέρος τέτοιων εγκαταστάσεων. Μετά από όλα, εκτός από την άνεση υπάρχει και ηρεμία, η οποία περιλαμβάνει μια όμορφη εμφάνιση του διαμερίσματος εν γένει και κυρίως τις κινήσεις αερισμού. Ένα από τα στοιχεία του συστήματος εξαερισμού είναι η μάσκα. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε άμεσα για το διακοσμητικό πλέγμα. Η άποψη της Φιλιππίνων πιστεύει ότι όλα αυτά τα προϊόντα έχουν το ίδιο σύνολο ποιοτικών χαρακτηριστικών. Αυτή η άποψη είναι λανθασμένη. Αν δεν μαντέψετε με την επιλογή μιας διακοσμητικής μάσκας, δεν μπορείτε απλά να καταστρέψετε την εμφάνιση του τοίχου, αλλά να διαταράξετε σοβαρά ολόκληρο το σύστημα εξαερισμού. Στο παρόν έγγραφο θα περιγραφεί η δομή ενός τέτοιου πλέγματος, του σχήματος και του υλικού κατασκευής του. Φροντίστε να εστιάσετε στις μεθόδους εγκατάστασης.

   Δομή και τύποι σχισμών εξαερισμού

   Οι διακοσμητικές παραλλαγές των σχάρων εξαερισμού ουσιαστικά δεν διαφέρουν ως προς τη δομή τους από τα συνηθισμένα ανάλογα τους. Η κύρια διαφορά είναι το στοιχείο διακόσμησης.

   Τα προϊόντα αυτά είναι αρκετά απλά,

   Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός τους είναι αξιόπιστος και ανθεκτικός. Ένα ανθεκτικό και όμορφο πλαίσιο επιτρέπει την εγκατάσταση μιας άκαμπτης μάσκας. Η ευθυγράμμιση συμβαίνει με το σύστημα αγωγών. Εάν το διακοσμητικό προϊόν είναι μεγάλο, τότε, κατά κανόνα, χωρίζεται σε τομείς. Αυτό οδηγεί σε αύξηση των χαρακτηριστικών ποιότητας της δομής. Αμέσως είναι απαραίτητη η ταξινόμηση των διανομέων πλέγματος.

   1. Ρυθμιζόμενη επιλογή - όταν τη χρησιμοποιείτε, γίνεται δυνατή η αλλαγή της ροής αέρα.
   2. Η ενέργεια δεν κατευθύνεται. Το πλέγμα παίζει διακοσμητικό ρόλο στον εξαερισμό και ο αέρας εισέρχεται στο δωμάτιο υπό την επίδραση φυσικών αιτίων.
   3. Συσκευή με βαλβίδες διακοπής. Η εφαρμογή τους παρέχει προστασία από την αντίστροφη έλξη. Συχνά χρησιμοποιείται στις επιχειρήσεις. Στα σπίτια τους που τίθενται στην περίπτωση μιας επίμονης δυσάρεστης μυρωδιάς σε γειτονικά διαμερίσματα, με σκοπό την πρόληψή της.
   4. Συσκευές με αδρανειακές περσίδες. Οι πλάκες οριζόντιου τύπου χρησιμεύουν για να εμποδίσουν τη ροή του αέρα, όπως στην προηγούμενη έκδοση.

   Όσον αφορά τη φροντίδα, τότε η διακοσμητική μάσκα πρέπει απλά να αφαιρεθεί και να καθαριστεί με απορρυπαντικό. Μετά την ξήρανση, επιστρέψτε στη θέση.

   Ποικιλίες μορφών και υλικών από πλέγματα

   Το σχήμα των διακοσμητικών πλεγμάτων εξαρτάται άμεσα από το σχεδιασμό του αγωγού. Επομένως, πριν επιλέξετε ένα κατάλληλο μοντέλο, πρέπει να δώσετε προσοχή όχι σε αυτό που σας άρεσε, αλλά στον αεραγωγό του δωματίου σας.

   Το τετράγωνο, στρογγυλό ή ορθογώνιο σχήμα μπορεί να είναι τόσο διακοσμητικά όσο και συμβατικά πλέγματα αερισμού. Φυσικά, το διακοσμητικό ύφος περιλαμβάνει τη χρήση διαφορετικών χρωμάτων και ένθετων για να τονίσει την ατομικότητα του εσωτερικού.

   Τώρα ας αγγίξουμε το ζήτημα της χρήσης υλικών για σχάρες εξαερισμού.

   1. Τα πιο δημοφιλή είναι τα πλαστικά προϊόντα.
   2. Τα κράματα αλουμινίου είναι επίσης σε μεγάλη ζήτηση.
   3. Τα ξύλινα πλαίσια χρησιμοποιούνται σε εξειδικευμένους χώρους.
   4. Ο ορείχαλκος και ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ιδανικοί για τέτοια χρήση

   Θα αναλύσουμε τα πιο αγορασμένα μοντέλα και τις λειτουργίες.

   1. Οι πλαστικές γρίλιες έχουν την πιο δημοκρατική τιμή. Τοποθεσίες εγκατάστασης - οροφή, πόρτα, τοίχος. Διανέμεται ως επιλογή γραφείου και κατοικίας. Το κύριο μειονέκτημα είναι η εμφάνιση κίτρινου χρώματος μετά από παρατεταμένη χρήση.

   Φωτογραφία 1. Είδη πλαστικών διακοσμητικών μοντέλων.

   1. Γρίλιες αλουμινίου για αερισμό. Έχουν μικρή μάζα και είναι πολύ ανθεκτικά σε επιθετικές εκδηλώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα συχνή στη βιομηχανία. Το μειονέκτημα είναι ένα μάλλον υψηλό κόστος.
   2. Μοντέλα από ξύλο αγοράζονται για εγκατάσταση σε σάουνες ή λουτρά. Πρώτον, ταιριάζουν στο σχέδιο. Δεύτερον - είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Πριν από την εγκατάσταση, είναι απαραίτητη η επεξεργασία με προστατευτικό διάλυμα.
   3. Μεταλλικά προϊόντα εγκαθίστανται κυρίως στη βιομηχανία. Η σκληρότητα και η αξιοπιστία τους διευκολύνουν την αντιμετώπιση της αυξημένης ροής του αέρα με μηχανικό αερισμό. Ταυτόχρονα, είναι αρκετά βαριές και η τιμή γι 'αυτούς είναι αρκετά υψηλή.

   Διαφορετικές ποικιλίες

   Τα εξαεριστικά πλέγματα διακοσμητικών μπορούν να έχουν δύο σκοπούς. Εξ ου και οι μέθοδοι εγκατάστασης - εξάτμιση και παροχή αέρα. Με βάση αυτό, υπάρχει κατηγοριοποίηση παρόμοιων προϊόντων:

   • υπαίθρια μοντέλα;
   • εσωτερικές τροποποιήσεις ·
   • επιλογές υπερχείλισης.

   Όλα τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά τους θα εξεταστούν σε ξεχωριστές παραγράφους.

   Εσωτερικές τροποποιήσεις

   Αυτά τα προϊόντα είναι τα πιο δημοφιλή στους καταναλωτές. Στις λειτουργίες τους χωρίζονται σε διάφορους τύπους.

   1. Τύπος φορτωτικής. Εφαρμόζονται σε κουζίνες και μπάνια. Παρέχεται με ένα ειδικό δίχτυ που δεν αφήνει μέσα έντομα. Συχνά υπάρχει μια βαλβίδα αντεπιστροφής. Η διέλευση της μάζας αέρα μπορεί να ρυθμιστεί.
   2. Τύπος σχισίματος. Εστιάζεται στο κριτήριο της αδυναμίας. Τα εξωτερικά δεδομένα ενός διακοσμητικού πλέγματος αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά ενός εσωτερικού.
   3. Ένα προϊόν που διαθέτει βαλβίδα αντεπιστροφής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά και μπορεί να είναι μέρος του συστήματος εξάτμισης.

   Εξωτερικά μοντέλα

   Και εδώ, ο διαχωρισμός περνάει σε διάφορους τύπους.

   1. Μετωπική έκδοση - σχεδιασμένη για σοφίτες. Ειδική εμφάνιση.
   2. Μοντέλο πόρτας - παρέχει αερισμό χωρίς μόνιμο άνοιγμα πόρτας.

   Φωτογραφία 2. Εγκατάσταση της σχάρας αερισμού πόρτας.

   1. Προϊόν δαπέδου - λύνει το πρόβλημα της παροχής καθαρού αέρα στα κάτω μέρη του δωματίου.
   2. Η μάσκα σόκ - το κύριο καθήκον της δεν είναι να αφήσει τα τρωκτικά να εισέλθουν στο δωμάτιο.

   Επιλογή υπερχείλισης

   Διαφέρουν στο σχήμα, στο χρώμα και στο σχεδιασμό. Οι επαγγελματίες προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα στρογγυλό ορθογώνιο σχήμα όταν διακοσμούν ένα ξεχωριστό δωμάτιο.

   Ένα παράδειγμα είναι μια σχάρα τζάκι. Η εγκατάσταση πολλών προϊόντων ταυτόχρονα χρησιμεύει ως ευκαιρία ρύθμισης της ανταλλαγής αέρα.

   Κανόνες για την τοποθέτηση των πλεγμάτων εξαερισμού

   Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την εγκατάσταση διακοσμητικών επιλογών για πλέγματα εξαερισμού. Εξετάστε τα πιο δημοφιλή από αυτά.

   1. Τοποθέτηση με τυφλές βίδες. Είναι δυνατή η εφαρμογή και σε σκυρόδεμα, σε χαρτόνι γύψου και σε τούβλο. Ας εκτιμήσουμε τον αλγόριθμο των ενεργειών.
   2. Σημειώνουμε τον τόπο εγκατάστασης.
   3. Με τη βοήθεια ενός τρυπανιού ετοιμάζουμε τρύπες για πείρους.
   4. Συνδέουμε τη σχάρα στο επιλεγμένο σημείο με βίδες.
   5. Συνδετήρες για κόλλα ή σιλικόνη.
   6. Εφαρμόστε σιλικόνη στο επισημασμένο μέρος.
   7. Με την πιθανή δύναμη, πιέστε την σχάρα στον τοίχο στην περιοχή εφαρμογής κόλλας.
   8. Μετά από τρεις ώρες, αφαιρέστε την περίσσεια κολλητικής στρώσης με ένα μαχαίρι.
   9. Χρήση διαχωριστικών που είναι ενσωματωμένες στο προϊόν.
   10. Τοποθετούμε το πλέγμα στη θέση του αεραγωγού.
   11. Ρυθμίζοντας τις προεξέχουσες βίδες με ένα κατσαβίδι, στερεώνουμε τα στηρίγματα.

   Τα διακοσμητικά προϊόντα των σχάρων αντιπροσωπεύονται ευρέως στη σύγχρονη αγορά. Λαμβάνοντας σωστά το αγαπημένο σας προϊόν, μπορείτε να το εγκαταστήσετε ανεξάρτητα.

   Διακοσμητικά πλέγματα

   Η συλλογή των διακοσμητικών πινάκων εξαερισμού και των μεταλλικών εξαρτημάτων DIAMOND GRILLE - είναι αποκλειστικά προϊόντα εσωτερικού χώρου. Μεμονωμένα προϊόντα θα κάνουν μοναδικό ένα απλό και μέτριο εσωτερικό. Κατασκευασμένα από ορείχαλκο ή ανοξείδωτο ατσάλι, οι αποκλειστικές διακοσμητικές γρίλιες υπογραμμίζουν όχι μόνο την υψηλή θέση, αλλά και την άψογη γεύση του εσωτερικού σας.

   Διακοσμητικές γρίλιες εξαερισμού

   Το εργαστήριο διακοσμητικών μετάλλων DIAMOND GRILLE λειτουργεί σε συνεργασία με ιδιώτες πελάτες, αρχιτέκτονες, εσωτερικούς σχεδιαστές και κατασκευαστικές εταιρείες. Οι αεριζόμενες διακοσμητικές γρίλιες παράγονται σύμφωνα με τις απαιτούμενες διαστάσεις, σχεδιασμό, σχήμα και σχεδιασμό. Η κατασκευή πραγματοποιείται σύμφωνα με τα σκίτσα μας ή σύμφωνα με το δείγμα ή τη φωτογραφία σας. Είναι επίσης δυνατό να υπολογιστεί μεμονωμένα η απαιτούμενη περιοχή του ζωντανού τμήματος του πλέγματος.

   • διακοσμητικές γρίλιες εξαερισμού.
   • πλέγματα για θερμαντικά σώματα.
   • Σκελετοί για παράθυρα και πάγκους παραθύρων.
   • λυγισμένες γρίλιες
   • σχάρα επίπλων

   Οι πιο δημοφιλείς τυποποιημένες μορφές σχάρων είναι τετράπλευροι και κύκλοι. Το διακοσμητικό πλέγμα μπορεί να είναι καμπύλο, το οποίο είναι σημαντικό για δωμάτια με στήλες, ακτίνα οροφής και άλλα μη γραμμικά δομικά στοιχεία.

   Διακοσμητικές γρίλιες από ανοξείδωτο χάλυβα

   Πλέγματα από ανοξείδωτο χάλυβα - μια ενδιαφέρουσα εσωτερική προφορά, που δείχνει το έργο ενός ταλαντούχου σχεδιαστή. Όμορφα σχέδια και τα σχέδια, πολλές τεχνικές φινιρίσματος, άψογη ποιότητα κατασκευής κάνουν σχάρες αέρα αντικείμενο θαυμασμού και εκλεπτυσμένη αισθητική απόλαυση.

   Κομψές σχάρες ανοξείδωτου χάλυβα εγκαθίστανται σε δημόσια, εμπορικά, ιστορικά και πολιτιστικά, ιδιωτικά κτίρια με αυξημένες απαιτήσεις για εσωτερικό σχεδιασμό εν γένει και κάθε λεπτομέρεια ειδικότερα. Είναι κατάλληλες όπου η προτεραιότητα είναι η τέλεια εκτέλεση του φινιρίσματος. Αυτά τα διακοσμητικά σχάρες είναι το πρότυπο συμβιβασμού μεταξύ λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής, συνδυασμένα αρμονικά σε ένα προϊόν χρηστικού σκοπού.

   Για να παραγγείλετε ένα διακοσμητικό πλέγμα με παράδοση σε οποιαδήποτε πόλη της Ρωσίας, είναι δυνατό στην ιστοσελίδα μας.

   Σας εγγυόμαστε την ταχεία και επαγγελματική κατασκευή των αποκλειστικών προϊόντων σας.

   Ο ρόλος των διακοσμητικών πινάκων εξαερισμού

   Οι γρίλιες εξαερισμού δεν φαίνεται να αποτελούν σημαντικό στοιχείο ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού. Αυτό που είναι σημαντικό είναι μια εύκαμπτη πλαστική μάσκα. Αλλά, βεβαιώνουμε ότι πίσω από αυτή την ασυμμετρία υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν άμεσα τη λειτουργία του συστήματος.

   Η εμφάνιση της μάσκας είναι, φυσικά, πολύ σημαντική. Πράγματι, ακόμη και πριν από την εμφάνιση ορισμένων γνώσεων στον τομέα της αεροδυναμικής, η μάσκα έπρεπε μόνο να κρύψει την τρύπα που ανοίγει στον τοίχο, η οποία χρησίμευε ως είσοδος του αεραγωγού εξαγωγής. Αλλά μετά από λίγο το πλέγμα έγινε το αντικείμενο σταθερής προσοχής εκ μέρους των σχεδιαστών που αναπτύσσουν στοιχεία εξαερισμού.

   Αποκλειστικά μεταλλικά προϊόντα

   Ας δούμε το σχεδιασμό των παραδοσιακών πινάκων εξαερισμού. Ένα στρογγυλό ή ορθογώνιο σχήμα, πάντοτε κατά την άποψή μας, πρέπει να αποτελείται από εγκάρσιες σχισμές. Και μόλις έρθει στο κεφάλι του ότι η γωνία των περσίδων και η απόσταση το ένα από το άλλο, πολλά εξαρτώνται από: την εισροή ή εκροή του αέρα προς τη σωστή κατεύθυνση, και ως εκ τούτου η αποτελεσματικότητα του όλου συστήματος εξάτμισης.

   Τύποι και σκοποί

   1. Εξάντληση. Είναι το πιο απλό είδος πλέγματος. Εγκατασταθεί σε συστήματα εξάτμισης, κατασκευή πλαστικών. Τα ελάσματα είναι τοποθετημένα σε κάποια γωνία, πράγμα που καθιστά δυνατή την απόκρυψη όσο το δυνατόν περισσότερο του καναλιού εξαερισμού.
   2. Προμήθεια και εξάτμιση. Αυτός ο τύπος χρησιμοποιείται για συστήματα εξαερισμού και / ή ανεφοδιασμού. Κατασκευή: πλαστικό ή μέταλλο. Χρησιμοποιούνται σε οικιακούς, βιομηχανικούς και διοικητικούς χώρους.
   3. Ροή. Αυτές οι γρίλιες εξαερισμού είναι σχεδιασμένες για σωστή διανομή αέρα μεταξύ των χώρων. Το πάχος αυτών των σχάρων δεν υπερβαίνει τα 50 mm, οπότε η θέση της στερέωσής τους μπορεί να χρησιμεύσει ως λεπτά τοιχώματα γυψοσανίδων ή θυρών. Παρουσιάζονται από δύο πλαίσια με εσωτερικές περσίδες σχήματος V για αποφυγή προβολής από άκρο σε άκρο. Κατασκευή πλαστικών.
   4. Ρυθμιζόμενες γρίλιες. Αυτός ο τύπος στοιχείου του συστήματος εξαερισμού έχει κινητές επιφάνειες, οι οποίες επιτρέπουν την προσαρμογή της γωνίας κλίσης τους. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό να ενισχυθεί ο εξαερισμός, να αποδυναμωθεί ή να σταματήσει τελείως. Κατασκευή πλαστικού ή μετάλλου. Υπάρχουν μονο-ή δύο-σειρές: δηλαδή, μία σειρά blind-blinds μετακινείται από αριστερά προς τα δεξιά, η δεύτερη πάνω και κάτω. Συνήθως ένας τύπος μιας σειράς είναι επαρκής, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούν να απαλλαγούν από δύο σειρές.
   5. Βαρύτητα. Πιο προοδευτικός τύπος για τον αερισμό του κτιρίου από την πλευρά της πρόσοψης. Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στο άνοιγμα των πτερυγίων (σε μια ήσυχη κατάσταση που είναι κλειστά) από τη δύναμη του ανέμου. Κατασκευή, μέσω επαφής με το περιβάλλον, μέταλλο: αλουμίνιο ή γαλβανισμένος χάλυβας.
   6. Διάτρητο. Τέτοιες σχάρες είναι ελκυστικές στην εμφάνισή τους: η διάτρηση σε μορφή στρογγυλών οπών ή σε σχήμα διαμαντιού κάπως μετατρέπει τέτοιες σχάρες. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείται σε χώρους με σκόνη, συχνά οδηγεί σε απόφραξη των οπών, γεγονός που απαιτεί άμεσο καθαρισμό. Μεταλλική κατασκευή. Εφαρμογή: κυρίως βιομηχανικοί χώροι.
   7. Ανεμοστάτες. Ανατρέξτε επίσης στον διακοσμητικό τύπο πλέγματος εξαερισμού. Το σχήμα είναι στρογγυλό. Πλαστικό εκτέλεσης, λιγότερο συχνά μέταλλο. Προορίζονται για εκείνους τους χώρους όπου η ανταλλαγή αέρα έχει ασήμαντους δείκτες όγκου. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ένα μπάνιο ή ένα μπάνιο. Υπάρχουν τρεις τύποι: τροφοδοσία, εξάτμιση ή συνδυασμός.
   8. Deflectors. Ένας από τους τύπους που μπορεί να αυξήσει το ρεύμα αέρα στο σύστημα. Κατασκευή μεταλλικών κατασκευών. Εφαρμογή κυρίως σε βιομηχανικά κτίρια, λιγότερο συχνά - σε οικιακές συνθήκες.
   9. Διαχυτές. Σχεδιασμένο για ομοιόμορφη κατανομή των ροών αέρα στο δωμάτιο. Υπάρχουν δύο τύποι: οροφή και δίνη. Τα ανώτατα όρια κατανέμουν τον αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις κατά μήκος της περιμέτρου (εάν η κατασκευή είναι ορθογώνια) ή στα 3600 (εάν η κατασκευή είναι στρογγυλή). Οι διαχυτήρες τύπου Vortex είναι σε θέση να ρυθμίζουν τη ροή του ρέοντος αέρα και την κατευθυντικότητα του. Κατασκευή πλαστικού ή μετάλλου.

   Μέταλλο ή πλαστικό

   Το ζήτημα του υλικού από το οποίο κατασκευάζεται το διακοσμητικό πλέγμα, για κάποιους μπορεί να φαίνεται η αρχή ή ακόμα και η ενθουσιασμό. Τα πιο συνηθισμένα υλικά για σχάρες είναι πλαστικό και μέταλλο (γαλβανισμένο βαμμένο χάλυβα ή αλουμίνιο).

   Πλέγματα εξαερισμού πλαστικών και αλουμινίου

   Κάποιοι βάζουν πλαστικό στη δεύτερη θέση. Αλλά είναι σωστό αυτό; Οι σύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται στην κατασκευή διαφόρων ειδών από πλαστικό, καθιστούν δυνατή την απόκτηση προϊόντων υψηλής ποιότητας. Μη θεωρείτε τα πλαστικά σχάρες ως εξαιρετικά αναξιόπιστα, ειδικά εάν η περιοχή λειτουργίας τους είναι ο εσωτερικός χώρος της αίθουσας.

   Για εξωτερική χρήση, βέβαια, η χρήση μεταλλικών πλεγμάτων θα είναι της υψηλότερης ποιότητας, διότι στην περίπτωση αυτή θα είναι πάντα μια επαφή πλέγμα με τον άνεμο, τον ήλιο, το χιόνι και την υγρασία.

   Τέτοιες δυνάμεις της φύσης μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ακεραιότητα της πλαστικής σχάρας. Μπορεί να γίνει εύθραυστη με την πάροδο του χρόνου, να αλλάξει χρώμα ή να παραμορφωθεί. Από την άλλη πλευρά, το στοιχείο εξαερισμού δεν είναι ένα αντικείμενο που προσδίδει συνεχώς μηχανική επιρροή από την πλευρά του.

   Σχεδιαστές καινοτομίες

   Ακόμη και με τέτοια ποικιλία σχημάτων, οι διακοσμητικές γρίλιες θα μπορούσαν να γίνουν ένα κοσμικό αντικείμενο, αν όχι για μια επιτυχημένη λύση - γρίλιες σχεδιαστών. Με ατομική παραγγελία, οι ειδικοί μπορούν να φτιάξουν μια σχάρα με το δικό τους σχέδιο τρυπών. Επίσης, εφαρμόζονται μη τυπικές επιδόσεις χρώματος. Οι τρύπες με τη μορφή μιας εικόνας (συνήθως ένα είδος στολίδι) κόβονται από μια μηχανή CNC.

   Γρίλιες αερισμού στο εσωτερικό

   Η προσθήκη επιπλέον σχεδίων με τη μορφή γραμμών ή ταινιών συμβάλλει επίσης σε μια ορισμένη "αναζωογόνηση" του πλέγματος. Χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά: το ήδη αναφερθέν πλαστικό, αλουμίνιο, γαλβανισμένο μέταλλο, αλλά και "καινοτομία" - ορείχαλκος. Και οι πλούσιοι πελάτες μερικές φορές προχωρούν ακόμη περισσότερο στις έρευνές τους και σε πλέγματα από ασήμι.

   Όπως και να είναι, το πλέγμα πρέπει πρώτα απ 'όλα να θεωρείται από τη λειτουργική πλευρά. Ανεφοδιασμός ή εξαερισμός, οι διαστάσεις του αγωγού του εξαερισμού, ακόμα και το εσωτερικό του δωματίου - όλα αυτά είναι σημαντικά όταν επιλέγετε.