Συστήματα εξαερισμού ξύλινα

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ (ΦΥΣΙΚΗ ΒΟΥΣ).

Συστήματα εξαερισμού ξύλινα διακοσμητικά (όχι κάτω από το δέντρο). Συστήματα εξαερισμού ξύλινα- τέλεια τοποθετηθεί σε bannyah, σάουνες και stolleshnitsah, επιτρέποντας να δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη και πολύ ακριβά και η καλύτερη εικόνα ενός innogo εγκαταστάσεις στη διακόσμηση ή διακόσμηση, καθώς και την άριστη εμφάνιση δίνει κατά την εγκατάσταση των γρίλιες εξαερισμού στο stolleshnitsu ξυλείας. Ξύλινη ξύλινη ξύλινη οξιά, Euro-πολυτέλεια.

Εξάρτημα αερισμού διακοσμητικό ξύλο / ξύλο: Χρώμα οξιάς.

Το πλέγμα είναι ξύλινο. Ευρω-πολυτελής κατηγορία. Το εξωτερικό μέγεθος είναι 155 * 155 mm.

Οι γρίλιες αερισμού είναι ξύλινες. Πολυτελής κατηγορία. Φυσική οξιά.

Ξύλινες σχάρες εξαερισμού

Γρίλια εξαερισμού βελανιδιάς και τέφρας

Ένα φυσικό και αισθητικό στοιχείο του ντεκόρ στο διαμέρισμά σας ή στο σπίτι σας θα είναι ξύλινες διακοσμητικές πλέγματα εξαερισμού από 100% στερεά δρυς ή τέφρα.

Πλέγμα εκτελούν επίσης πολλές σημαντικές λειτουργίες, για παράδειγμα: το ξύλο γρίλια αερισμού διευκολύνει την κυκλοφορία του αέρα στις εγκαταστάσεις, καθώς και αποτρέπει το σύστημα εξαερισμού των εντόμων, θραύσματα, σκόνη, κλπ

Το προϊόν πωλείται χωρίς βαφή, ειδικά για τη ζωγραφική στο χρώμα σας.

Ξύλινες σχάρες εξαερισμού

Τα πλέγματα που πωλούμε είναι εξαιρετικά για το διακοσμητικό κλείσιμο των μπαταριών, τον εξαερισμό κλπ. Όλα τα παρουσιαζόμενα πλέγματα είναι στο απόθεμα και μπορείτε να τα αγοράσετε στην ιστοσελίδα μας.

Τιμή για γρίλιες διακοσμητικής εξαερισμού

(στο πλαίσιο βελόνων)

Όλες οι τιμές για διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού βρίσκονται στο τμήμα των διακοσμητικών πλεγμάτων.

Εικόνες διακοσμητικών πινάκων εξαερισμού

Κατασκευή πινάκων εξαερισμού

Περισσότερα σχετικά με τις σχάρες εξαερισμού

Εάν ακούσετε πρώτα για ένα τέτοιο προϊόν όπως ξύλινες σχάρες εξαερισμού, τότε πρέπει να ξέρετε ότι η αγορά του εξαερισμού ξεχειλίζει με κανονικές σχάρες με ρυθμιζόμενα παντζούρια. Είναι πρακτικά σε χρήση και κάνουν εξαιρετική δουλειά με τις λειτουργίες διανομής αέρα, αλλά αυτό τελειώνει όλες τις ικανότητες. Τα μειονεκτήματα συνήθως περιλαμβάνουν έναν μονότονο σχεδιασμό και συχνά ένα φτηνό και εύθραυστο μεταποιητικό υλικό (πλαστικό).

Συχνά θέλω να δω στο σπίτι μου κάτι νέο και ξεχωριστό, με μοναδικό σχεδιασμό, έτσι ώστε όχι μόνο να έχει αισθητικά όμορφη εμφάνιση αλλά και να προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα. Σήμερα, υπάρχουν δύο κοινές παραλλαγές των διακοσμητικών σχάρες αερισμού: εναέρια πλέγματος με ορατό το υλικό στερέωσης και plug-πλέγμα, το οποίο είναι τόσο ορατά και τοποθετήστε συνδετήρες.

Οι ξύλινες γρίλιες είναι εύκολα αλεσμένες, γεγονός που καθιστά δυνατή τη δημιουργία τρισδιάστατων, ελαφρών και πολύ όμορφων στοιχείων, ένα πρότυπο που θα είναι εξαιρετικό στο είδος του. Το δέντρο είναι πολύ εύκολο να επεξεργαστεί, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανοιχτό και πολύ λεπτή εικόνα. Η στερέωση μιας τέτοιας σχάρας στερεώνεται με τη βοήθεια βιδών και ειδικών μπουλονιών με όμορφα επεξεργασμένα καπέλα. Προχωρώντας από αυτό, το πλέγμα είναι ένα ξύλινο στρώμα ανοιχτόχρωμο με ένα πλαίσιο για την τοποθέτηση συνδετήρων επάνω του. Ο δεύτερος τύπος πλέγματος έχει μια πιο κομψή εμφάνιση, καθώς η έκδοση του κρυμμένου εξαρτήματος φαίνεται πιο αισθητική και τακτοποιημένη.

Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού, η διαδικασία κατασκευής τους απαιτεί ένα μεγάλο οπλοστάσιο σύγχρονων τεχνολογιών, ειδικών συσκευών επεξεργασίας ξύλου, διάφορων συσκευών λέιζερ. Η κατασκευή των πινάκων εξαερισμού απαιτεί κατά πρώτο λόγο μια πολύπλοκη και πολύ λεπτή εργασία φρεζαρίσματος, όπου η επιδεξιότητα και οι πρακτικές δεξιότητες των πλοιάρχων είναι υποχρεωτικές. Οι ειδικοί της εταιρείας μας, έχοντας τις παραπάνω δεξιότητες και τεχνολογίες, είναι σε θέση να εκτελούν εργασία οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

Εάν είστε έτοιμοι για νέες πρακτικές και κομψές εξαγορές, τότε μπορείτε να αγοράσετε σχάρες εξαερισμού απευθείας σε αυτή την ενότητα ή καλώντας τον διαχειριστή μας.

Διαθέτουμε προϊόντα μόνο από υλικά ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον, όλα τα προϊόντα πιστοποιούνται με πιστοποιητικό ποιότητας και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα τεχνικά έγγραφα που εγγυώνται την ασφάλεια και την άνετη λειτουργία σας.

Οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε μέσω τηλεφώνου +7 (495) 585-33-96. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ξύλινες μάσκες εξαερισμού

Οι διακοσμητικές ξύλινες σχάρες εξαερισμού εκτελούν διάφορες λειτουργίες ταυτόχρονα. Από τη μια πλευρά, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του αγωγού. Η καθιερωμένη εργασία του εμποδίζει τον σχηματισμό συμπύκνωσης στα παράθυρα, μειώνει το επίπεδο απώλειας θερμότητας και εμποδίζει την εμφάνιση δυσάρεστων μυρωδιών στο διαμέρισμα.

Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο του ντεκόρ, το οποίο μπορεί να γίνει μια φωτεινή προφορά ή να χαλάσει ολόκληρο το εσωτερικό του δωματίου.

Οι γρίλιες εξαερισμού από ξύλο αποτελούνται από δύο μέρη. Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο για στερέωση στο τμήμα του αγωγού. Πρόκειται για ένα απλό κουτί, χωρίς διακοσμητικές λεπτομέρειες. Το εξωτερικό μέρος μπορεί να ονομαστεί το πρόσωπο της δομής. Έχει υψηλό διακοσμητικό και μπορεί να γίνει το επίκεντρο του εσωτερικού.

Τα ξύλινα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού μπορούν να βαφτούν σύμφωνα με τα βασικά χρώματα του εσωτερικού χώρου. Ωστόσο, πιο συχνά απ 'ό, τι είναι, είναι απλά βερνικωμένο, που σας επιτρέπει να απολαύσετε το φυσικό μοτίβο του ξύλου.

Η ξύλινη σχάρα εξαερισμού μπορεί να στερεωθεί με:

 • Ειδικά στοιχεία αποστάτη.
 • βίδες.
 • κόλλα.

Σε αντίθεση με τα προϊόντα από μέταλλο ή πλαστικό, τα ξύλινα πλέγματα δεν μπορούν να έχουν τέτοια υψηλή λειτουργικότητα. Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού τους δεν επιτρέπουν τη δημιουργία κινούμενων στοιχείων που θα τους επέτρεπαν να ρυθμίζουν τις ροές αέρα. Ωστόσο, η ομορφιά και η ατομικότητά τους καλύπτουν περισσότερο από αυτό το μικρό ελάττωμα.

Τα πλέγματα εξαερισμού από ξύλο δεν μπορούν να υπερηφανεύονται για υψηλή αντοχή στα ατμοσφαιρικά φαινόμενα, επομένως χρησιμοποιούνται μόνο στο εσωτερικό του σπιτιού. Τέτοια σχέδια είναι αρκετά ακριβά και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, επομένως χρησιμοποιούνται συχνότερα σε εσωτερικούς χώρους ελίτ.

Μπορείτε να παραγγείλετε ξύλινες σχάρες εξαερισμού στην εταιρεία μας "Warehouse Tree". Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων ξύλου, η υψηλή ποιότητα και οι λογικές τιμές του αποτελούν την κύρια εγγύηση για την επιτυχία της εταιρείας και τη μακροχρόνια συνεργασία της με τους βασικούς εταίρους.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας ως προμηθευτή προϊόντων ξύλου, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ταχύτητα επεξεργασίας των εφαρμογών και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Σχετικά με εμάς

Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε σωστή εκτίμηση. (Στην εταιρεία μας, το κόστος αυτής της υπηρεσίας με την αναχώρηση του υπαλλήλου στην περιοχή είναι πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο) Μπορούμε να παραγγείλουμε οποιαδήποτε υλικά από εμάς

Διεύθυνση:

Για οποιεσδήποτε από τις ερωτήσεις σας θα απαντήσουμε με τηλέφωνα:

Τύποι πλεγμάτων εξαερισμού

Για το σύστημα εξαερισμού δεν λειτουργεί μόνο αποτελεσματικά, αλλά είχε επίσης μια αισθητική εμφάνιση, τα ανοίγματα εξαερισμού θα πρέπει να κλείσει με μπάρες. Οι γρίλιες αερισμού προστατεύουν το σύστημα από τα συντρίμμια και εξασφαλίζουν τη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα.

Δεδομένου ότι η επιλογή τέτοιων προϊόντων είναι πολύ μεγάλη, δεν είναι εύκολο να επιλέξετε ένα κατάλληλο πλέγμα. Εξάλλου, διαφέρουν όχι μόνο ως προς τη μορφή, αλλά και ως προς το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, με την επωνυμία τους και με άλλα όχι ασήμαντα χαρακτηριστικά. Το άρθρο περιγράφει τους δημοφιλείς τύπους.

Τύποι σχάρων

Με τον τρόπο που βρίσκονται, μπορούν να χωριστούν σε τρεις τύπους:

Εισερχόμενα

Για να δημιουργήσετε αερισμό μεταξύ των χώρων χρησιμεύει ως μάσκα ροής. Είναι κατασκευασμένα κυρίως από πλαστικό.

Για τη διατήρηση της ηχομόνωσης στα δωμάτια, είναι εξοπλισμένα με περσίδες. Οι πλάκες είναι διατεταγμένες έτσι ώστε να επικαλύπτονται η μία με την άλλη, συνεπώς η κυκλοφορία δεν διαταράσσεται και η ηχομόνωση διατηρείται.

Βίντεο: Γρίλιες εξαερισμού

Εξωτερική

Όπως υποδηλώνει το όνομα, εγκαθίστανται έξω από το δωμάτιο. Χρησιμοποιούνται για την προστασία από βροχή, χιόνι, σκόνη, συντρίμμια, πουλιά, έντομα κλπ.

Παράγεται από αλουμίνιο και είναι εξοπλισμένο με ένα πλέγμα. Το προφίλ αλουμινίου είναι εξοπλισμένο με περσίδες, οι οποίες βρίσκονται σε μια ορισμένη γωνία. Τοποθετείται με πείρους ή μπουλόνια.

Εσωτερική

Αυτό το είδος δεν εκτίθεται στις επιπτώσεις της βροχόπτωσης, είναι κατασκευασμένο από ξύλο ή πλαστικό. Οι εσωτερικές μάσκες διατίθενται σε διάφορα σχέδια, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε το σωστό προϊόν για το εσωτερικό σας.

Μπορεί να είναι εξοπλισμένο με περσίδες, με τις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση και την ένταση της ροής του αέρα. Για τον καθαρισμό του συστήματος εξαερισμού είναι δυνατή η αφαίρεση του κεντρικού τμήματος της δομής.

Μπορούν επίσης να χωριστούν σε τρεις τύπους:

Μορφή

Οι γρίλιες εξαερισμού παράγονται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων:

 • Πολύγωνο;
 • Οβάλ;
 • Square;
 • Ορθογώνιο
 • Γύρω.

Το τετράγωνο και το ορθογώνιο χρησιμοποιούν τον χώρο πιο ορθολογικά στον τοίχο, αλλά στο εσωτερικό του μπορεί να δημιουργήσει στροβίλους που διαταράσσουν την κίνηση του εξαγόμενου αέρα.

Υλικό

Κατά την κατασκευή σχάρων για αερισμό χρησιμοποιούνται υλικά όπως:

Κάθε ένα από αυτά τα υλικά έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, οπότε εξετάστε τα ξεχωριστά.

Ξύλο

Τα προϊόντα από ξύλο μπορούν να τοποθετηθούν σε χώρους με κανονική υγρασία. Υψηλό κόστος. Χρειάζονται πρόσθετη επεξεργασία, χωρίς την οποία μπορεί να χάσουν τη διακοσμητική τους εμφάνιση.

Αυτά τα πλέγματα συνήθως κλείνουν με εξαερισμό σε λουτρά ή σάουνες. Μπορεί να κατασκευαστεί από πολύτιμα ξύλινα είδη, με μοναδικό σχεδιασμό. Στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιούνται μόνο για διακοσμητικούς σκοπούς.

Τα ξύλινα σχάρες μπορούν να είναι επικεφαλής και σε εσοχή. Στερεώστε με βίδες ή βίδες με αυτοκόλλητη βίδα με διακοσμητικό καπό.

Από πλαστικό

Τα πλαστικά προϊόντα είναι ανθεκτικά στις αλλαγές θερμοκρασίας, δεν φοβούνται την υγρασία και τα χημικά αποτελέσματα. Το κόστος των πλαστικών πινάκων αερισμού είναι πολύ χαμηλότερο από τα ξύλινα. Έχουν μεγάλη ποικιλία σχημάτων, το μέγεθος μπορεί να είναι από 15 × 15 cm και μέχρι 30 × 30 cm.

Εξοπλισμένο με ένα πλέγμα για προστασία από σκόνη, έντομα κλπ. Τοποθετείται στην πλάκα στήριξης, η οποία στερεώνεται στον τοίχο με βίδες ή πείρους. Παράγονται κυρίως σε λευκό ή ξύλο. το κύριο μειονέκτημα είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, το πλαστικό μπορεί να γίνει κίτρινο και τα σημάδια γρατσουνιάς εμφανίζονται σε αυτό.

Αλουμίνιο

Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου είναι ακριβότερα από τα πλαστικά αντίστοιχά τους. Το προφίλ του αλουμινίου είναι ανθεκτικό, ελαφρύ, μη διαβρωτικό. Έχει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, είναι σε σκόνη. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε βιομηχανικούς χώρους.

Χάλυβα

Η ισχύς και το βάρος υπερβαίνουν το αλουμίνιο. Κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, με τη βοήθεια συγκόλλησης. Η εγκατάσταση απαιτεί ισχυρή βάση. Εκτός από το αλουμίνιο χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικούς χώρους με μεγάλες εγκαταστάσεις εισαγωγής αέρα.

Μάσκα εξαερισμού με βαλβίδα ελέγχου

Αυτός ο τύπος πλέγματος εξαερισμού έχει μεγάλη ζήτηση. Μέσω της βαλβίδας, είναι δυνατόν να ρυθμιστεί η ροή του αέρα μειώνοντας ή αυξάνοντας την διαμπερή οπή. Χρησιμοποιείται ευρέως σε λουτρά, κουζίνες, μπάνια κ.λπ.

Επίσης, όταν η βαλβίδα δεν λειτουργεί, δεν επιτρέπει την είσοδο στο δωμάτιο σκόνης, εντόμων, κάτω. Το χειμώνα, η βαλβίδα δεν αφήνει ψυχρό αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Πώς να επιλέξετε μια μάσκα εξαερισμού

Επιλέξτε τη μάσκα για εξαερισμό πρέπει να βασίζεται στα ακόλουθα κριτήρια:

 1. Χρώμα του προϊόντος.
 2. Η παρουσία ενός δικτύου, εάν απαιτείται.
 3. Παρουσία τυφλών.
 4. Ηχομόνωση ιδιότητες?
 5. Τόπος εγκατάστασης: δρόμος ή δωμάτιο, δάπεδο, οροφή, τοίχος;
 6. Ευκολία στη συντήρηση.
 7. Το μέγεθος της εξαερισμού.
 8. Κατανάλωση αέρα.

Εκτός από τις τεχνικές συνθήκες, μην ξεχνάτε τα διακοσμητικά. Ωστόσο, παρά την διακοσμητική του εμφάνιση, η μάσκα πρέπει να αντιστοιχεί πλήρως στο δωμάτιο και να εκτελεί τις λειτουργίες του.

Μια ποικιλία πινάκων εξαερισμού θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το μοντέλο που είναι ιδανικό για το σχεδιασμό και το εσωτερικό του σπιτιού σας.

Παρακολουθήστε το βίντεο: Εγκαταστήστε τη μάσκα εξαερισμού

Γρίλια εξαερισμού

Γρίλια εξαερισμού

Γρίλια εξαερισμού αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των συστημάτων εξαερισμού σε οικιστικά, βιομηχανικά ή διοικητικά κτίρια και εγκαταστάσεις. Είναι εξατμίσεις, τροφοδοσία, εισαγωγή αέρα, τζάκι, ρυθμιζόμενο. Και μπορούν να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες:

 • διευκολύνει την παροχή αέρα μέσα στο δωμάτιο.
 • αφαιρέστε το από το δωμάτιο.
 • για τη διάσπαση των ροών του αέρα.
 • Αποφύγετε την είσοδο σκόνης, βροχής και χιονιού στο άνοιγμα εξαερισμού.
 • εξασφαλίζει την εξισορρόπηση του αέρα και της υγρασίας μεταξύ των παρακείμενων δωματίων.
 • ρυθμίζουν την κατεύθυνση και την ένταση των ροών του αέρα ·
 • παίζουν έναν διακοσμητικό ρόλο.
 • εμποδίστε τη διείσδυση μικρών ζώων, πτηνών και εντόμων στο σύστημα εξαερισμού.
Στην ιστοσελίδα μας, ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών σχάρων για εξαερισμό:
 • Μεταλλικές σχάρες εξαερισμού.
 • εξαερισμός πλέγματα εξαερισμού?
 • πλαστικοί αεραγωγοί εξαερισμού ·
 • τζάκια εξαερισμού τζάκι?
 • και πολλοί άλλοι, που διαφέρουν στο υλικό κατασκευής, το μέγεθος και το σχήμα.

Το μέγεθος των πλεγμάτων μπορεί να κυμαίνεται από 100x100 και παραπάνω, ενώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επίσης μια μάσκα εξαερισμού 600x600, η ​​οποία χρησιμοποιείται συχνά ως αποσβεστήρες αέρα ή βαλβίδες.

Μεταλλικές και πλαστικές αεραγωγές αερισμού

Τα πιο συνηθισμένα σήμερα είναι οι σχάρες εξαερισμού από πλαστικό και μέταλλο (χάλυβα ή αλουμίνιο). Και οι δύο έχουν τις θετικές τους ιδιότητες.

Οι πλαστικές γρίλιες είναι αρκετά δημοφιλείς, εύκολο στην εγκατάσταση και έχουν πολύ περισσότερες επιλογές για το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα τους. Παρόμοιες μάσκες εξαερισμού, των οποίων το κόστος είναι επίσης ελαφρώς χαμηλότερο από αυτό των μεταλλικών, χρησιμοποιούνται ευρέως σε κατοικίες, γραφεία και διοικητικά κτίρια.

Μεταλλικά αεραγωγοί έχουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα: είναι πολύ πιο ανθεκτικά σε μεταβολές της θερμοκρασίας, μηχανικό στρες και δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η βροχή, το χιόνι, ή υπεριώδη ακτινοβολία.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή μας μπορούν να δοθούν από τον τιμοκατάλογο ή τους καταλόγους μας σχετικά με τα σχάρες εξαερισμού που αναρτώνται στην ιστοσελίδα. Ταυτόχρονα, μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι κάθε μάσκα εξαερισμού, η τιμή και η περιγραφή της οποίας παρατίθενται στην ιστοσελίδα, πληροί πλήρως τα καθορισμένα χαρακτηριστικά.

Εάν ακόμα δεν μπορέσατε να βρείτε τις απαραίτητες γρίλιες εξαερισμού από την γκάμα μας, τότε μπορούμε πάντα να παράγουμε πλέγματα εξαερισμού μη τυπικού σχήματος και χρώματος ανάλογα με τα μεμονωμένα μεγέθη σας.

Συστήματα αερισμού αερισμού - 2017. Παράθυρα εξαερισμού για αγορά.

Παράθυρα εξαερισμού για προσόψεις.

Gable τρίψιμο ή, όπως ονομάζονται, τα παράθυρα εξαερισμού - ειδική σχεδίαση που προορίζονται για φυσική συσκευή αερισμού ή και κόπηκε αεριζόμενο κενό στην ventfasada ή για τη συσκευή της οροφής χώρου εξαερισμού.

Αμερικανός κατασκευαστής πλεγμάτων αερισμού πεζών Η MID AMERICA είναι σήμερα ο ηγέτης αυτής της κατεύθυνσης και τα προϊόντα της έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των αναλογιών.

Gable αεραγωγούς MID AMERICA κατάλληλο για σχεδόν οποιαδήποτε υλικά πρόσοψης που κυμαίνονται από βινυλίου να πλαισιώσει, τελειώνοντας την πρόσοψη επένδυση των κεραμικών πλακιδίων και γύψο.

Τα πλεονεκτήματα, φυσικά, περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας πλαστικό - τα προϊόντα δεν χρειάζονται χρωματισμό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις κλιματολογικές ζώνες χωρίς να αλλάξουν χρώμα και σχήμα.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός των σχαρών εξαερισμού είναι τέτοια ώστε να εμποδίζεται η είσοδος μέσα στο καθίζηση εξαερισμού: ειδική πέταλα μορφή zhalyuznogo τύπου κτυπά ακόμα τζετ βροχή οδήγηση και να ενσωματωθεί στη δομή FIBERGLASS στην οπίσθια όψη εμποδίζει την είσοδο των εντόμων και πουλιών.

Gables περσίδα πολύ απλά τοποθετημένο στο εμπρόσθιο, έχει νοίκιασε ένα φινιρίσματος πηχάκι το οποίο στερεώνεται στη δομή στο μάνταλο και περιλαμβάνει τη χρήση της ογκομετρικής υφάσματος - ως πλαισιώσει ή άλλα υλικά πρόσοψης. Μετά το συγκρότημα κλεισίματος υλικό πρόσοψης πρόσοψη, τοποθετείται πάνω στο κιβώτιο εξαερισμού προφίλ τελειώματος και κλείνει τις πιθανές ανωμαλίες στην τελειώματα επένδυση.

Διατίθεται σε ειδική τιμή την εποχή του 2017, τα ακόλουθα στοιχεία παράθυρα εξαερισμού:

*** αυτά τα εμπορεύματα είναι διαθέσιμα στο εκθεσιακό μας χώρο στη Μόσχα στην οδό Volokolamsk στις τιμές που αναφέρονται παρακάτω.

Οι υπόλοιπες θέσεις των προϊόντων της Mid America βρίσκονται στην κεντρική αποθήκη στο Zheleznodorozhny, η αποστολή από την οποία γίνεται σύμφωνα με τον τυποποιημένο τιμοκατάλογο.

Ξύλινες σχάρες εξαερισμού

Γρίλια εξαερισμού βελανιδιάς και τέφρας

Ένα φυσικό και αισθητικό στοιχείο του ντεκόρ στο διαμέρισμά σας ή στο σπίτι σας θα είναι ξύλινες διακοσμητικές πλέγματα εξαερισμού από 100% στερεά δρυς ή τέφρα.

Πλέγμα εκτελούν επίσης πολλές σημαντικές λειτουργίες, για παράδειγμα: το ξύλο γρίλια αερισμού διευκολύνει την κυκλοφορία του αέρα στις εγκαταστάσεις, καθώς και αποτρέπει το σύστημα εξαερισμού των εντόμων, θραύσματα, σκόνη, κλπ

Το προϊόν πωλείται χωρίς βαφή, ειδικά για τη ζωγραφική στο χρώμα σας.

Αγοράστε γρίλιες εξαερισμού από ξύλο - ένα κομψό στοιχείο του εσωτερικού

Μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνα, οι περισσότεροι από τους κατοίκους της γης δικαιολόγησαν την κατοικία τους σε τούβλα, πάνελ ή μπλοκ κτίρια. Ωστόσο, εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να πηγαίνουν για φυσικά υλικά - πέτρα και ξύλο. Δεδομένου ότι δεν μπορούν όλοι να οικοδομήσουν το δικό τους σπίτι, υπάρχει ακόμα μια διέξοδος.

Μια μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργήσετε άνεση και άνεση στο σπίτι σας - διακοσμήστε το με ξύλινη διακόσμηση.

Ένα σημαντικό στοιχείο του εσωτερικού

Ότι υπήρχε πάντα καθαρός αέρας στο σπίτι είναι η ύπαρξη εξαερισμού. Ένα μικρό άνοιγμα στον τοίχο και το πρόβλημα επιλύονται. Ωστόσο, οι άνθρωποι προσπαθούν συνεχώς να εξασφαλίζουν ότι όλα στο σπίτι είναι κομψά και όμορφα.

Ένα κομψό στοιχείο του εσωτερικού χώρου που αγγίζει το μάτι σας είναι η μάσκα εξαερισμού. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει σημασία τι είδους είναι. Αλλά ένας αρμονικός συνδυασμός αυτής της λεπτομέρειας με το συνολικό σχεδιασμό του διαμερίσματος, λέει πολλά για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Τα τελευταία 10 χρόνια, διάφορες διακοσμητικές γρίλιες εξαερισμού εμφανίστηκαν στην αγορά. Ένα ιδιαίτερο μέρος καταλαμβάνεται από προϊόντα που παρασκευάζονται από φυσικές πρώτες ύλες. Πολλοί που κατάφεραν να αγοράσουν πλέγματα εξαερισμού ξύλου κατάφεραν να εκτιμήσουν την ομορφιά και την πρακτικότητα τους.

Μοναδικές ξύλινες γρίλιες

Οι σύγχρονες μάσκες εξαερισμού ξύλου είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ανθρώπινης δημιουργικότητας. Με τη μορφή τους έρχονται με τις ακόλουθες μορφές:

Ανεξάρτητα από αυτό, μέσα σε κάθε ένα από αυτά είναι ένα στολίδι ή μοτίβο. Σύνθετα λουλούδια ή γεωμετρικά σχήματα που είναι χαραγμένα στο κέντρο του προϊόντος δημιουργούν ένα μοναδικό σχέδιο στο φόντο του τοίχου. Κοιτάζοντας μια τέτοια ομορφιά, η τιμή μιας υπέροχης σχάρας αερισμού δεν θα γίνει εμπόδιο στην αγορά. Αντίθετα, ένα τόσο κομψό στοιχείο του εσωτερικού θα απολαύσει πάντα το μάτι και θα χαμογελάσει.

Ο κύριος σκοπός της σχάρας εξαερισμού

Η σχάρα εξαερισμού κατέχει σημαντική θέση στο σπίτι. Χάρη στον καθαρό αέρα της, ο οποίος έρχεται από το δρόμο, απλώνεται ομοιόμορφα μέσα από το δωμάτιο. Έτσι, το σπίτι κυκλοφορεί συνεχώς το οξυγόνο, το οποίο επηρεάζει την υγεία του νοικοκυριού.

Επιπλέον, η σχάρα εξαερισμού μπορεί να γίνει σωτηρία στην ξαφνική φωτιά οποιωνδήποτε αντικειμένων στο σπίτι. Ο καπνός ή το μονοξείδιο του άνθρακα, σίγουρα θα πάνε προς την έξοδο, και αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει από δηλητηρίαση.

Τύποι πλέγματος εξαερισμού

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από γρίλιες για τον εξαερισμό. Αυτό επιτρέπει στον καταναλωτή να βρει την καταλληλότερη επιλογή. Μια πιο βολική μέθοδος για να αγοράσετε ένα προϊόν είναι να παραγγείλετε μια σχάρα εξαερισμού σε μια σταθερή ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.

Το κύριο χαρακτηριστικό, το οποίο καθορίζει τον τύπο του πλέγματος, είναι ο χώρος εγκατάστασης. Με βάση αυτό, είναι εξωτερικοί ή εσωτερικοί. Αυτά τα εσωτερικά αντικείμενα παράγονται σε διαφορετικά στυλ, χρώματα και σχήματα. Το κύριο πράγμα είναι να τονίσει ένα συγκεκριμένο στυλ του σχεδιασμού στο σπίτι.

Οι γρίλιες αερισμού από ξύλο είναι παραδοσιακά εγκατεστημένες σε εσωτερικούς χώρους. Θεωρούνται φιλικά προς το περιβάλλον και συνδυάζονται αρμονικά με κάθε στυλ του εσωτερικού.

Συστήματα εξαερισμού ξύλινα

Γρίλια εξαερισμού

Η ξύλινη σχάρα εξαερισμού είναι απαραίτητο στοιχείο για κάθε λουτρό

Η οργάνωση της δικής σας σάουνας είναι μια διαδικασία στην οποία οι λάτρεις μιας ισχυρής ζευγαριού προσεγγίζουν με ιδιαίτερη φροντίδα. Κατά την κατασκευή τέτοιων χώρων, το σύστημα αερισμού έχει μεγάλη σημασία. Είναι απαραίτητο για την κανονική λειτουργία του λουτρού κατά την παραλαβή των διαδικασιών και τον εξαερισμό κατά την ολοκλήρωσή τους. Ρυθμίστε την ποσότητα του κυκλοφορούντος αέρα που βοηθάει να κλείσετε την οπή στη βαλβίδα της πόρτας του καναλιού ή στην ξύλινη μάσκα εξαερισμού.

Ραντεβού και τύποι

Για τον αερισμό όχι μόνο για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, αλλά και για να φανεί ελκυστική, οι έξοδοι από τα κανάλια του πρέπει να κλείσουν. Χρησιμοποιούνται ειδικά σχάρες για αυτό. Οι κύριες λειτουργίες τους είναι:

 • προστασία από τα συντρίμμια.
 • διασφαλίζοντας τη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα σε αυτό.

Η σύγχρονη αγορά αυτού του εξοπλισμού αποδεικνύει μια ποικιλία επιλογών για αυτό το είδος αξεσουάρ. Διαφέρουν ως προς το σχήμα, το μέγεθος, τα χρώματα και τα υλικά κατασκευής.

Για τους χώρους μπάνιου, οι ειδικοί συνιστούν την επιλογή ξύλινων αεριωτικών πλεγμάτων. Είναι κατασκευασμένα από πολύτιμο ξύλο με χαμηλή θερμική αγωγιμότητα και πρακτικά δεν θερμαίνονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά όταν χρησιμοποιούνται σε ένα λουτρό τέτοια προϊόντα χρειάζονται πρόσθετη επεξεργασία, χωρίς την οποία μπορούν να χάσουν τις διακοσμητικές ιδιότητες τους.

Χαρακτηριστικά επιλογής

Αγοράζοντας αυτό το αξεσουάρ, πρέπει να λάβετε υπόψη τα τεχνικά χαρακτηριστικά, χωρίς να ξεχνάτε την αισθητική. Πρέπει:

 • να ταιριάζει με τον τύπο του δωματίου.
 • εκτελούν τις λειτουργίες τους ·
 • συμπίπτουν σε μέγεθος με την έξοδο.

Μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα πλέγμα για την προστασία του συστήματος από τη σκόνη και τις περσίδες για εύκολη ρύθμιση της ροής του αέρα.

Ποιοτικά και φθηνά μοντέλα τέτοιων προϊόντων παρουσιάζονται στους καταλόγους της εταιρείας "Ziger". Με εξειδίκευση στην παραγωγή αξεσουάρ μπάνιου, προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον πλέγματα εξαερισμού. Κατασκευασμένα από ξύλο σημύδας, δεν θα θερμαίνονται κατά τη χρήση και θα ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό του μπάνιου.

Μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, επιλέγοντας το μοντέλο και συμπληρώνοντας τη φόρμα ή καλώντας το τηλέφωνο επαφών. Οι έμπειροι διαχειριστές θα σας ενημερώσουν για τον τρόπο σωστής διαχείρισης των αγορασθέντων αγαθών και για τη συντήρηση που χρειάζονται.