Di Martino VG2 - Υγραντήρας αέρα για μπαταρία TOP, κάθετη

Μέγεθος: 24x7,5cm, όγκος 350ml, ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό, με μεταλλικό άγκιστρο για να κρεμάσει σε κάθε είδους μπαταρίες. Δεν απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια, απαιτεί μόνο την συμπλήρωση του νερού.

 • Κωδικός στοιχείου: 3125
 • Κατασκευαστής:Di Martino
 • Διαθεσιμότητα: Δεν διατίθεται

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Δεν απαιτεί κατανάλωση ενέργειας
Δεν γίνεται
Μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα είδη μπαταριών
Δεν είστε στο σπίτι - λειτουργεί
Είστε στο σπίτι - αρωματοθεραπεία (όταν χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια)

Κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης, ο αέρας στις εγκαταστάσεις γίνεται πολύ ξηρός, αυτό συμβάλλει στην αποξήρανση της βλεννογόνου μεμβράνης του ρινοφάρυγγα,
που οδηγεί σε ευαισθησία σε λοιμώξεις.
Αρκεί να κρεμάσετε έναν υγραντήρα γεμάτο με νερό στη μπαταρία ή το ψυγείο και ο αέρας στο δωμάτιο θα εμπλουτιστεί με υγρασία.
Στο νερό μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας αρωματικό λάδι και ο αέρας γεμίζει με ένα ευχάριστο άρωμα και θα σας σερβίρει αρωματοθεραπεία.

Περιλαμβάνονται:
Υγραντήρας 1pc
Τοποθέτηση 1τμ

Υγραντήρας αέρα για τη θέρμανση της μπαταρίας

Χειμερινή περίοδος - μια ενεργή περίοδος χρήσης των συσκευών θέρμανσης. Τα θερμαντικά σώματα, οι ψύκτες λαδιού, οι μπαταρίες στεγνώνουν τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στη ζέστη δύσκολο να αναπνεύσει, που γρήγορα κουράζονται, τα κρυολογήματα τρεις φορές πιο συχνά από ό, τι είναι συνεχώς στο σπίτι με το αναγκαίο επίπεδο vlazhnosti.Izbezhat ξηρό εσωτερική υγραντήρα αέρα μπορεί να βοηθήσει τον αέρα της μπαταρίας. Ο σχεδιασμός του μοιάζει με ένα διακοσμητικό μπουκάλι, το μέγεθος είναι μικρό, για λόγους ευκολίας στη χρήση των εμπειρογνωμόνων βάζουν ένα στερεό πέντε. Η αγορά παρουσιάζει 6-7 ποικιλίες προϊόντων αυτής της κατηγορίας, η καθεμία από τις οποίες θα αναφερθεί τώρα.

Κύρια χαρακτηριστικά των στοιχείων ενυδάτωσης

Οι μπαταρίες του σπιτιού το χειμώνα είναι συνεχώς ζεστές. Αυτό οδηγεί σε υπερβολική ξήρανση του αέρα στο διαμέρισμα. Για να αποθηκεύσετε την κατάσταση, σπιτικά, που αγοράζονται moisturizers βοηθήσει τους ιδιοκτήτες.

Η κατασκευή είναι απλή και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • υπάρχει ένας βολβός μέσα στη συσκευή, ο ολιστικός σχεδιασμός έχει 3-4 υποτομές.
 • είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό, κεραμικό συστατικό, ανοξείδωτο χάλυβα?
 • Εξατμίζει την υγρασία σταδιακά, διανέμοντας το σε όλο το δωμάτιο.
 • χωρητικότητα 200 χιλιοστόλιτρα νερού - το μικρότερο, 2 λίτρα υγρού - ένα μεγάλο, σταθερό δοχείο?
 • έχει φίλτρα, χρειάζονται αντικαταστάσεις κάθε 4 μήνες - μία παράμετρος για μεγάλες εγκαταστάσεις του τμήματος του υγραντήρα.
 • γίνεται με τη μορφή ζωικών στοιχείων, απλών φιαλών, σταθερών, ορθογώνιων δοχείων.
 • έχει αξιόπιστους συνδετήρες.
 • κατάλληλο υποποικευτή, μπαταρία, σύστημα θέρμανσης λαδιού.
 • Μην υπερθερμαίνετε όταν βρίσκεστε κοντά σε μια θερμή μπαταρία.

Οι επιχειρήσεις κατασκευαστών προσφέρουν στους πελάτες τους έναν υγραντήρα για τη θέρμανση του καλοριφέρ από κεραμικά με τη μορφή λαμπτήρα. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του έργου του συγγραφέα, ειδικά ζωγραφισμένες σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια.

Ο σχεδιασμός του εργοστασίου αυτού του τύπου διαθέτει 200-400 χιλιοστόλιτρα νερού, πρέπει να χυθεί μετά το άνοιγμα του άνω ακροφυσίου του συστήματος. Αν υπάρχουν 3-4 λάμπες μέσα στο δοχείο, το αποτέλεσμα φρεσκάδας διατηρείται για 2-3 ώρες περισσότερο. Νερό για τον ύγρανση, οι καταναλωτές κάνουν αρωματικά - για να στάζουν σε ένα δοχείο μερικές σταγόνες αιθερικό, λουλούδι λάδι.

Τρόπος λειτουργίας της συσκευής

Ο υγραντήρας αέρα της μπαταρίας διαθέτει ισχυρούς συνδετήρες, οι οποίοι μπορούν να συγκρατούνται δυνατά σε μία από τις άκρες της συσκευής θέρμανσης. Σταθερά δοχεία δύο λίτρων είναι προσαρτημένα στο περίβλημα του θερμαντήρα με βίδες.

Εγκαταστήστε, εφαρμόστε μια προσθήκη για να διατηρήσετε ένα κανονικό επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο θα πρέπει να είναι έτσι:

 • να εξετάσει το σύστημα στερέωσης της εγκατάστασης που αγοράστηκε.
 • προσαρτήστε τον υγραντήρα στην μπαταρία σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • ανοίξτε το κάλυμμα ενός μικρού φίλτρου, ρίξτε στο νερό?
 • κλείστε το σύστημα χρησιμοποιώντας το παρόν καπάκι, αφήστε το να λειτουργήσει.

Όταν τοποθετείται ατμός σε μια μπαταρία θέρμανσης, η απόδοσή της εκδηλώνεται από αυτές τις αντιδράσεις:

 • Το σύστημα θέρμανσης θερμαίνεται, γίνεται ζεστό.
 • ο υγραντήρας που κρέμεται στις μπαταρίες θερμαίνεται αργά.
 • το νερό μέσα στη φιάλη αρχίζει να βράζει.
 • από την εγκατάσταση του διανομέα στο κανονικό τμήμα, ο ατμός αφήνεται τακτικά.

Όταν η παρουσιαζόμενη εγκατάσταση μέσα έχει 3-4 κώνους, το νερό κατανέμεται σε ομοιόμορφα τμήματα, μικρά, που του επιτρέπει να θερμαίνεται τρεις φορές πιο γρήγορα, αποδίδει ατμό για να υγραίνει τον χώρο. Ένας πρότυπος κεραμικός υγραντήρας θα είναι αποτελεσματικός για μια έκταση 10 τετραγωνικών μέτρων. Μετρώντας τις διαστάσεις του χώρου, ο καταναλωτής θα καθοριστεί. Πόσα κώνους θα έπρεπε να βάλει.

Μια αιωρούμενη φιάλη για υγρασία είναι μια καλή λύση σχεδιασμού για ένα σπίτι. Ο ατμός από το εσωτερικό της δομής δεν θα βγαίνει ζεστός, η πιθανότητα καύσης κατ 'αυτόν τον τρόπο φτάνει στο μηδενικό σημείο. Η δομή κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε το νερό από αυτό να μην εκρέει από μόνη της.

Κάνουμε τον υγραντήρα με τα χέρια μας

Υγραντήρας για τον αέρα με τα χέρια τους μπορεί να γίνει με την μπαταρία χρησιμοποιώντας παλιά δοχεία για μπύρα, θερμαινόμενα δίσκους τροφίμων, κεραμικά πιάτα, γλάστρες, κύπελλα. Οι αισθητικές ιδιότητες της συσκευής θα είναι μηδενικές, αλλά θα είναι φτηνές.

Συνιστάται η κατασκευή δομής για την αύξηση της στάθμης της υγρασίας στον αέρα ως εξής:

 1. πάρτε ένα κατάλληλο δοχείο, ένα πλαστικό μπουκάλι των 1,5-2 λίτρα θα λειτουργήσει καλά και θα κάνει μια τομή στη μέση (όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα).
 2. περισσότερα από τα μισά από τα πιάτα γεμάτα με νερό οποιασδήποτε ποιότητας - είναι επιθυμητό να πάρει ένα καθαρό, από τη βρύση?
 3. πάρτε ένα μακρύ κομμάτι ύφασμα γάζας, ένα άκρο βουτιά στο νερό?
 4. Το δεύτερο άκρο του διανομέα υφάσματος περιτυλίσσεται γύρω από το σωλήνα - οι μπαταρίες, οι θερμαντικές συσκευές, οι ψύκτες λαδιού επιτρέπουν να γίνει.

Μετά την εφαρμογή των παρουσιαζόμενων διαδικασιών, ο χρήστης πρέπει να εγκαταλείψει την κατασκευή για την εκτέλεση των εκχωρημένων εργασιών. Όταν το υγρό είναι χαμηλό, το άτομο θα πρέπει να ενημερώσει την παροχή νερού. Ένας τέτοιος υγραντήρας αέρα δεν θα είναι ασφαλής για σπίτια όπου υπάρχουν μικρά παιδιά. Για να αποφευχθεί η έκχυση του υγρού, η στιγμή της έκθεσης στο δέρμα θερμού ατμού, ο χρήστης πρέπει να αγοράσει το σχέδιο του δείγματος στο κατάστημα.

Σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με τη μη αυτόματη κατασκευή μιας συσκευής

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες μάρκες

Όπως ήδη αναφέρθηκε, οι μπαταρίες υπερδιέχουν τον αέρα σε διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, γραφεία καθημερινά. Αυτό μειώνει την παραγωγικότητα των ανθρώπων, βλάπτει την υγεία τους.

Για να διορθωθεί η κατάσταση, υπάρχει η δυνατότητα, με την εφαρμογή καθημερινών συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για την αύξηση της υγρασίας, τέτοιες μάρκες:

Top di Martino - Ιταλικά όργανα μεγέθους 24x13,5 cm.

Τσιπ - Διατίθεται στην Ιταλία, μέγεθος 22Χ7,5 εκ.

Σειρά οικιακής κεραμικής "Cat" - που υπολογίζεται σε 330 χιλιοστόλιτρα νερού, μέγεθος 12X12.

Uni vario - εξατμιστήρες καλοριφέρ με αντικαταστάσιμο φίλτρο μεγέθους 60X29.

Μια σειρά οικιακών κεραμικών προϊόντων "Cornflowers" - οι παράμετροι είναι οι ίδιες με εκείνες των "Γάτες".

Το κόστος της κεραμικής είναι 300-400 ρούβλια. Εάν ο υγραντήρας ήταν ζωγραφισμένα αποκλειστικά - η τιμή των 1000-1500 μονάδων του εθνικού νομίσματος. Οι προσαρμογές από τα πλαστικά τροφίμων δεν κοστίζουν περισσότερα από 300 ρούβλια, μεγάλοι εξατμιστές με αντικαταστάσιμα φίλτρα από χίλια.

Πρόσθετα οφέλη της εφαρμογής

Οι υγραντήρες για μια μπαταρία με λογικό κόστος ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών για ποιότητα, απόδοση, εμφάνιση, από την άποψη της ευκολίας χρήσης. Οι κεραμικές, μεταλλικές, πλαστικές, μεγάλες συσκευές πετρελαίου διατηρούν την κανονική ισορροπία υγρασίας μέσα στο δωμάτιο.


Πρόσθετα πλεονεκτήματα της χρήσης για την μπαταρία αυτών των εφευρέσεων θα πρέπει να ονομάζονται:

 • απλότητα όταν χρησιμοποιείτε πρόσθετα.
 • την ασφάλειά τους, την αισθητική τους.
 • σταθερότητα, εξυπηρετούν σχεδόν μόνιμα.
 • Μην θερμαίνετε μέχρις ότου υπάρχει πιθανότητα να καψετε τον εαυτό σας.
 • αλληλεπίδραση με όλους τους τύπους συστημάτων θέρμανσης.
 • τοποθετημένη πάνω στην μπαταρία, πάνω από αυτήν, κοντά σε αυτήν.
 • δίνουν τη ροή του ατμού ομοιόμορφα κατανεμημένη.

Ένας υγραντήρας ποιότητας για ένα θερμαντήρα χώρου είναι σε θέση να διατηρεί την επιτρεπτή στάθμη υγρασίας στον αέρα δωματίου 24 ώρες την ημέρα. Η προσθήκη αρωματικών ελαίων στο νερό είναι κατάλληλη για προσωπικότητες που επιθυμούν να γεμίσουν το δωμάτιο με ευχάριστα αρώματα. Όταν προσθέτετε ένα αρωματικό συστατικό, η ενυδατική μονάδα εκτελεί αυτόματα δύο λειτουργίες - τη δική της, τη δουλειά ενός αποσμητικού.

Για να αλλάξετε φίλτρα σε μεγάλα συστήματα δεν συνιστάται περισσότερο από 3 φορές το χρόνο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εξαντλούνται πλήρως. Τοποθετήστε το σύστημα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το μέγεθος του, ένα άτομο πρέπει να είναι προσεκτικό, προσεκτικά. Οι υγραντήρες του αέρα, αν είναι μεταλλικοί, κεραμικοί, κατασκευασμένοι από ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες πλαστικό, σχεδιάζονται σύμφωνα με την ίδια αρχή. Κατά την επιλογή είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στην παρουσία στο εσωτερικό του περιέκτη 3-4 μικρών φιαλών, έτσι ώστε το νερό να μπορεί να διαχωριστεί με μικρές δόσεις.

Ένας ποιοτικός υγραντήρας για την μπαταρία, ο οποίος είναι αισθητικά αποδεκτός ταυτόχρονα, είναι δύσκολο να κατασκευαστεί με τα χέρια του. Για να αγοράσετε στα καταστήματα οικιακών συσκευών, μέσω του Διαδικτύου, οι συσκευές που εκτελούν ενυδάτωση έχουν την ευκαιρία καθημερινά. Η επιλογή των σχημάτων, μεγεθών, υλικών, σχεδιασμού σχεδιασμού είναι μεγάλη.

Η λειτουργική μονάδα του παρουσιαζόμενου δείγματος, που έχει απλό σχεδιασμό, θα εξυπηρετεί τον καταναλωτή μέχρι τη στιγμή της καταστροφής του - τα κεραμικά σπάει εάν πέσει. Για να αποφευχθούν οι βλάβες, ένα άτομο πρέπει να επιλέξει ισχυρούς, χοντρές βίδες στερέωσης, να εκτελέσει τη διαδικασία προσαρμογής στη μπαταρία για όλες τις επιτρεπόμενες παραμέτρους. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται σε 5-10 λεπτά. Όταν η εποχή θέρμανσης έχει τελειώσει, ένα άτομο έχει την ευκαιρία να απογειώσει το συμπλήρωμα, να το κρύψει στο ντουλάπι, να το επαναχρησιμοποιήσει στην κρύα εποχή.

Οι κεραμικοί υγραντήρες είναι λιγότερο ανθεκτικοί από τους μεταλλικούς, επωφελούνται από τις αισθητικές παραμέτρους. Βολβοί από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό επιλέγονται δύο φορές λιγότερο από τις μεταλλικές, κεραμικές δομές. Μεγάλες εγκαταστάσεις λαδιού-εξατμιστές τοποθετούνται στον τοίχο, πάνω από το σύστημα θέρμανσης. Η παραγωγική εργασία των διανομέων ατμού δεν εξαρτάται από το σύστημα θέρμανσης που χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένο χώρο.

Για 10 τετραγωνικά μέτρα χώρου απαιτείται ένας υγραντήρας, έτσι ώστε ο ατμός να μπορεί να διασκορπιστεί ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο. Είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε με τον ανεξάρτητο σχεδιασμό αυτών των συσκευών. Η αποτελεσματικότητα των αυτοσχέδιων προσθήκες κατώτερων καταστήματα, αισθητικές παραμέτρους φρικτό, τα παιδιά μπορεί γρήγορα να ασχοληθεί με αυτό εκτός από την μπαταρία.

Κεραμικά, πλαστικά, μεταλλικά ειδώλια, βολβοί δεν απαιτούν σύνδεση με σταθερό ηλεκτρικό δίκτυο, είναι οικονομικά. Για την παρακολούθηση της ποσότητας νερού στο εσωτερικό της δεξαμενής θα πρέπει να γίνεται τακτικά. Το ρευστό αλλάζει ανά λεπτό, η προσθήκη αρωματικών ελαίων, έτσι ώστε ο αέρας να γίνει φρέσκο, επιτρέπεται. Αγοράζοντας μια συσκευή για την υγρασία αυτού του τύπου, ο καταναλωτής πρέπει να δώσει προσοχή στις παραμέτρους της ποιότητας του στο κατάστημα για να πάρει το προϊόν χωρίς ελαττώματα.

Συνιστούμε να δείτε το βίντεο σχετικά με τη συσκευή

Σύνθεση κεραμικού υγραντήρα για θερμαντικό σώμα και ανασκοπήσεις χρηστών

Η πιο συνηθισμένη αιτία θανάτου φυτών εσωτερικού χώρου, η αποξήρανση των επίπλων και η αλλοίωση της συσκευασίας είναι ανεπαρκής υγρασία αέρα. Το θέμα είναι ότι ο εσωτερικός αέρας είναι πολύ διαφορετικό από το δρόμο - πιο κατάλληλο και άνετο για το ανθρώπινο σώμα, και το χειμώνα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης, αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην ανάπτυξη των αναπνευστικών παθήσεων.

Ένας υγραντήρας για την μπαταρία μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα με ελάχιστες οικονομικές απώλειες. Σχετικά με το τι είναι και τι είναι, θα μιλήσουμε σήμερα.

Γιατί χρειάζομαι έναν υγραντήρα για την μπαταρία;

Πώς λειτουργεί: πώς λειτουργεί και πώς λειτουργεί

Ο υγραντικός αέρας στη μπαταρία είναι ένας περιέκτης με νερό, συνδεδεμένος στο ψυγείο με τη βοήθεια ειδικών αγκιστριών.

Η αρχή λειτουργίας του υγραντήρα αυτού του τύπου έχει ως εξής:

 • Το νερό χύνεται στη δεξαμενή και θερμαίνεται από τη θερμοκρασία του ψυγείου.
 • λόγω της θέρμανσης, το νερό εξατμίζεται και υγραίνει το δωμάτιο.

Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

Οι υγραντήρες του αέρα στην μπαταρία μπορούν να είναι τόσο συνήθεις ορθογώνια μορφή, και με τη μορφή οποιωνδήποτε περίπλοκων μορφών. Ταυτόχρονα, η εμφάνιση της συσκευής εξαρτάται αποκλειστικά από τη φαντασία του κατασκευαστή και δεν έχει περιορισμούς, ειδικά αν πρόκειται για κεραμικά προϊόντα.

Πότε και γιατί χρειάζεστε: πεδίο εφαρμογής

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ο ξηρός αέρας είναι η κύρια αιτία βλάβης στα ξύλινα έπιπλα, ο θάνατος των φυτών εσωτερικού χώρου και η υποβάθμιση της ευημερίας των ανθρώπων.

Κανονικά, η υγρασία του αέρα θα πρέπει να κυμαίνεται από 50-65%, αλλά συχνά οι πραγματικές τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από το ελάχιστο όριο, ειδικά κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αέρας στο δωμάτιο χρειάζεται συνεχή υγρασία, και αυτό επιτυγχάνεται πιο εύκολα με τη βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών - υγραντήρες για την μπαταρία.

Κριτικές: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα των υγραντήρων αέρα στην μπαταρία είναι:

 • μη μεταβλητότητα ·
 • συμπαγής;
 • χαμηλό βάρος?
 • ασφάλεια χρήσης ·
 • τη δυνατότητα χρήσης νερού οιασδήποτε ποιότητας ·
 • προϋπολογισμό.

Ταυτόχρονα, η συσκευή λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης και μόνο σε ένα μικρό δωμάτιο, έτσι ώστε για συνεχή και υψηλής ποιότητας υγρασία του αέρα αυτού του αδρανούς δεν θα είναι αρκετό.

Τύποι και τροποποιήσεις

Παθητικό κεραμικό

Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, οι καλύτερες επιλογές για διαβροχή της μπαταρίας είναι τα κεραμικά προϊόντα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι η ασφάλεια και η αισθητική.

Η επιλογή των κεραμικών υγραντήρων είναι τεράστια - η κεραμική μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε σχήμα: από το συνηθισμένο ορθογώνιο δοχείο μέχρι το πρόχειρο καλούπι. Εξαιτίας αυτού, το προϊόν μπορεί να επιλεγεί για απολύτως οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευθραυστότητα του υλικού - επομένως, οι κεραμικοί υγραντήρες πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς να επιτρέπουν στα μικρά παιδιά να τα προσεγγίσουν.

Πλαστικά

Οι πλαστικοί υγραντήρες δεν είναι πολύ ακριβοί, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν σοβαρούς περιορισμούς θερμοκρασίας. Για παράδειγμα, τα περισσότερα μοντέλα που κατασκευάζονται από πλαστικό χαμηλού κόστους δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε θερμαντικά σώματα πάνω από 80 μοίρες - διαφορετικά το προϊόν θα λιώσει και θα απελευθερώσει τοξικές ουσίες.

Χάλυβα

Οι συσκευές χάλυβα δεν είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της χαμηλής αισθητικής τους, των χαμηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών (σε σύγκριση με τα κεραμικά) και της έλλειψης ποικιλομορφίας.

Ωστόσο, μερικές φορές μπορείτε να βρείτε ένα αρκετά ελκυστικό προϊόν, αλλά η τιμή στην περίπτωση αυτή θα είναι κατάλληλη.

Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα: οι καλύτερες αξιολογήσεις και οι τιμές

Λόγω της απλότητας του σχεδιασμού, οι υγραντήρες αέρα για την μπαταρία παράγονται από έναν τεράστιο αριθμό εταιρειών, οπότε είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε οποιονδήποτε κατασκευαστή. Ωστόσο, τα προϊόντα μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες: ανάλογα με τον κατασκευαστή, μπορούν να είναι:

 • Κινέζικα. Έχουν χαμηλό κόστος. Είναι μάλλον υψηλής ποιότητας, αλλά δεν είναι πάντοτε βολικό για χρήση. Συχνά, η συσκευή πρέπει να αφαιρεθεί από την μπαταρία για να συμπληρώσει το νερό - διαφορετικά το νερό θα χυθεί.
 • Εγχώρια. Σε σχέση με τη μέση τιμή. Είναι χαμηλής ποιότητας και μικρού όγκου, ανεπαρκείς για την επαρκή υγρασία του αέρα. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται μόνο ως διακόσμηση.
 • Ευρωπαϊκή. Η υψηλότερη ποιότητα των ιταλικών και ισπανικών προϊόντων. Στη ρωσική αγορά, αυτός ο τομέας είναι ασθενής λόγω του σχετικά υψηλού κόστους, οπότε αν είναι απαραίτητο, παρέχονται απευθείας από τον κατασκευαστή.

Ποιος κατασκευαστής και τύπος είναι καλύτερο να επιλέξει: κορυφή 3

Όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα για την μπαταρία, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:

 • όγκος χωρητικότητας (όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια του χώρου, τόσο μεγαλύτερη είναι η δεξαμενή).
 • κατασκευή υλικών (φθηνό πλαστικό μπορεί να είναι τοξικό, και κεραμικά - εύθραυστα)?
 • Η μέθοδος στερέωσης (η στερέωση πρέπει να αντιστοιχεί στο συνολικό βάρος της δομής).

Επιπλέον, δεν θα είναι περιττό να δώσετε προσοχή στο σχεδιασμό της συσκευής, επειδή η ποικιλία των μοντέλων σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν για κάθε γούστο.

Μέχρι σήμερα, τα πιο δημοφιλή μοντέλα υγραντήρων αέρα για μια μπαταρία είναι:

 • Thor:
  • κατασκευαστής: "Di Martino" (Ιταλία);
  • υλικό: πλαστικό;
  • επιτρεπτή θερμοκρασία: έως 80 μοίρες.
  • διαστάσεις: 135χ240 χιλιοστά.
  • Χαρακτηριστικά: επιφάνεια με ραβδώσεις.
  • Εκτιμώμενο κόστος: 500 ρούβλια.
 • «Chic»:
  • κατασκευαστής: "Di Martino" (Ιταλία);
  • υλικό: πλαστικό;
  • επιτρεπτή θερμοκρασία: έως 80 μοίρες.
  • διαστάσεις: 220x75 mm;
  • Χαρακτηριστικά: χωρίς κάλυμμα.
  • Εκτιμώμενο κόστος: 300 ρούβλια.
 • "Cat":
  • κατασκευαστής: Lumak (Ρωσία);
  • υλικό: κεραμικά ·
  • διαστάσεις: 210χ120 mm:
  • Εκτιμώμενο κόστος: 650 ρούβλια.
 • Λουλούδια:
  • παραγωγός: Rosterm (Πολωνία);
  • υλικό: κεραμικά ·
  • Εκτιμώμενο κόστος: 270 ρούβλια.

Κόστος

Σε Leroy Merlin και Ikea

Το κόστος των υγραντήρων αέρα για μια μπαταρία εξαρτάται από παραμέτρους όπως:

 • Χώρα προέλευσης.
 • υλικό κατασκευής ·
 • όγκος ·
 • σχεδιασμό.

Κατά συνέπεια, όσο μεγαλύτερη και ελκυστικότερη είναι η συσκευή, τόσο μεγαλύτερη είναι η τιμή της.

Τα πιο ακριβά προϊόντα είναι τα κεραμικά και ο χάλυβας. Οι πιο δημοσιονομικές είναι από πλαστικό. Η μέση τιμή για τους ενυδατωμένους υγραντήρες αυτού του σχεδίου είναι 250-280 ρούβλια ανά μονάδα. Ταυτόχρονα, τα κεραμικά τέχνης ζωγραφισμένα με το χέρι μπορούν να κοστίζουν μέχρι 1200 ρούβλια ανά τεμάχιο.

Για παράδειγμα, στο "Leroy-Merlin" ένας κεραμικός υγραντήρας με σχέδιο "λουλουδιών" κοστίζει περίπου 270 ρούβλια ανά τεμάχιο.

Το τμήμα πλαστικών υγραντήρων κοστίζει περίπου 450-650 ρούβλια, ενώ το κόστος των μεγάλων μονταρισμένων μοντέλων μπορεί να φτάσει αρκετές χιλιάδες ρούβλια.

Πού μπορώ να αγοράσω έναν υγραντήρα για την μπαταρία;

Στη Μόσχα

Στη Μόσχα, μπορείτε να αγοράσετε έναν υγραντήρα για μπαταρίες σε οργανισμούς όπως:

 • MedHostorg:
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://medhoz.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, πλατεία Komsomolskaya, κτίριο 6, αποθήκη 707A;
  • τηλέφωνο: +7 (985) 774-99-86.
 • Thermocyt:
  • επίσημη ιστοσελίδα: https://www.termokit.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Dmitrovskoe εθνική οδό, σπίτι 118?
  • τηλέφωνο: +7 (495) 135-33-33.
 • Το "σταγονίδιο":
  • επίσημος ιστότοπος: https://kapelka.com;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Mytischi, Ολυμπιακή Λεωφόρο, Κτίριο 29, Κτήριο 2, Γραφείο 8-Α.
  • τηλέφωνο: +7 (495) 505-18-23.

Στην Αγία Πετρούπολη

Στην Αγία Πετρούπολη, οι ακόλουθες εταιρείες ασχολούνται με την πώληση υγραντήρων αέρα σε θερμαντικά σώματα:

 • "Κλίμα IP":
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://www.ip-klimat.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, οδός Zastavskaya, κτίριο 5, κτίριο 1;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 740-22-03.
 • Alfa-markt:
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://www.alfa-markt.ru;
  • διεύθυνση: η πόλη της Αγίας Πετρούπολης, Shvetsova Street, σπίτι 12k2?
  • τηλέφωνο: +7 (812) 930-68-11.
 • Leroy Merlin:
  • επίσημη ιστοσελίδα: https://leroymerlin.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Kolontay street, 3;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 313-93-00.

Έτσι, ένας υγραντήρας αέρα για μια μπαταρία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ευνοϊκό εσωτερικό κλίμα που δεν απαιτεί σοβαρό οικονομικό κόστος. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν το απαραίτητο επίπεδο υγρασίας όλο το χρόνο θα πρέπει να ανησυχούν για την αγορά άλλης συσκευής που μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και το καλοκαίρι.

Παθητικοί υγραντήρες. Δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν

Πρόσφατες καταχωρήσεις σε αυτό το περιοδικό

Στο επίκεντρο μιας πυρηνικής έκρηξης

Σήμερα επισκέφτηκα το χώρο δοκιμών Semipalatinsk, όπου η Σοβιετική Ένωση εξέτασε τα πυρηνικά όπλα για 42 χρόνια. Έχω μια χοάνη πίσω μου...

Γύρω από το ταξίδι του κόσμου των νυχιών :)

Καταρχάς, δηλώνω επίσημα ότι δεν έχω τρελαθεί και όλα όσα θα συζητηθούν περαιτέρω συνέβησαν κατά λάθος. Πριν από ένα χρόνο, όταν βρισκόμουν...

1200 Χιροσίμα στο Καζακστάν

Ο παππούς μου, Πιότρ Μιχαΐλοβιτς Κουζμίν, συμμετείχε στην κατασκευή ενός χώρου δοκιμών για πυρηνικά όπλα στο Καζακστάν. Εκεί κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών...

Η Acronis παρουσίασε True Image 2019

Τρεις συνεχόμενες ημέρες την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκαν νέες εκδόσεις προϊόντων λογισμικού, γνωστές όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε όλο τον κόσμο. Στο...

Θα εκπλαγεί το USB Type-C

Πολλά σύγχρονα smartphones διαθέτουν υποδοχή USB τύπου C. Το πρώτο πλεονέκτημα αυτού του συνδέσμου μπορεί να δει αμέσως - το βύσμα μπορεί να εισαχθεί στην υποδοχή οποιουδήποτε...

Η Aliexpress ξεκίνησε μια μικρή πώληση

Σήμερα, η Aliexpress ξεκίνησε την πώληση που ονομάζεται "Week of Brands". Ξεκίνησε ήσυχα χωρίς να ουρλιάζει τα πανό στην ημίσεια οθόνη. Εκπτώσεις πραγματικά...

Νέα σύμβολα της Μόσχας

Για τους περισσότερους αλλοδαπούς και "επισκέπτες της πρωτεύουσας" τα κύρια σύμβολα της Μόσχας είναι η Κόκκινη Πλατεία, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου και το Κρεμλίνο. Για τους Μοσχοβίτες...

Η Haier άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Ρωσία

Η κινεζική εταιρεία Haier άνοιξε ένα κατάστημα μάρκας στο εμπορικό κέντρο "Cheryomushki." Επισκέφθηκα το άνοιγμα, γιατί ήμουν περίεργος να γνωρίζω...

Κατηγορήθηκα για κλοπή

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια πιο παράλογη και δυσάρεστη κατάσταση. Χθες κατηγορήθηκα ότι κλέβω μια καραμέλα. Δεν γελάω. Αγόρασα προϊόντα σε...

Υγραντήρας αέρα για καλοριφέρ Di Martino TOP - Όλοι έξυπνοι - είναι εύκολο!

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Προβολή λεπτομερειών

Κοίταξα μέσα από τις κριτικές σχετικά με τα moisturizers και νομίζω: Λοιπόν, πού βγαίνω με το κιβώτιο μου; Τέλος πάντων, θα σας πω)

Πιθανώς, πολλοί έχουν ακούσει ότι ο ξηρός αέρας δεν είναι ασφαλής για την υγεία. Η πλειοψηφία αισθάνθηκε αυτό για τον εαυτό τους - ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο. Βλάπτει τα μαλλιά, το δέρμα και την αναπνευστική οδό, επομένως είναι απαραίτητο να υγρανθεί ο αέρας της κατοικίας, εάν δεν υπάρχει επιθυμία για εργασία για φάρμακα.

Αλλά όλα αυτά έμαθα αργότερα... Στην αρχή ήμουν ανησυχούν ότι η γη με τα χρώματα γίνει πάρα πολύ ξηρό γρήγορα - θα ξεκινήσει μετά την εγκατάσταση των νέων πλαστικών παραθύρων (ή μάλλον - Έχω παράθυρα με διπλά τζάμια σε ξύλινα κουφώματα). Τα σοβιετικά πλαίσια είχαν περισσότερο αερισμό). Αλλά οι μπαταρίες έχουν θερμαινόμενο μέσο: δεν τους τροπικούς, αλλά η απόσταση με τα πόδια ξυπόλητοι.

Σε γενικές γραμμές, εγώ καταγγέλλω μια φορά σε έναν φίλο. Αυτό που μου παρουσίασε εδώ είναι ένας τόσο απλός, πρωτόγονος υγραντήρας αέρα στο ψυγείο. Το χρησιμοποιώ ήδη τον τρίτο χειμώνα - δεν χαίρομαι!

Ίσως οι τεχνητοί υγραντήρες του αέρα και να εκτελέσετε κάποια λειτουργία super-duper, αλλά η δική μου με το καθήκον της υγρασίας του αέρα στην περίοδο θέρμανσης περισσότερο από ό, τι αντιμετωπίζει. Αρκεί να ρίξουμε νερό σε αυτό και να το κρεμάσουμε από το γάντζο - voila! Η μπαταρία αρχίζει να εξατμίζεται όταν θερμαίνεται και ο αέρας υγραίνεται.

Λευκό πλαστικό κουτί. Ανθεκτική στη θερμότητα. Φαίνεται καθαρό και ακόμη και ταιριάζει στο εσωτερικό) Άφθονο χώρο δεν καταλαμβάνει και δεν καταναλώνει ηλεκτρικό ρεύμα! Στο σπίτι ή όχι, λειτουργεί.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσθέτετε περιοδικά νερό σε αυτό, ενώ η χωρητικότητα δεν είναι μικρή, τουλάχιστον γεμίζω αυτό το δοχείο θαύματος περίπου μία φορά κάθε τρεις ημέρες. Μερικές φορές χύνω μερικές σταγόνες ελαίου ή λάδι έλατου μέσα στο νερό - αυτή είναι η αρωματοθεραπεία μας και η πρόληψη κάθε είδους λοιμώξεων)

Έλαβα στο Διαδίκτυο - αυτή η πλαστική απόλαυση (όχι απαραίτητα αυτός ο κατασκευαστής) κοστίζει 200-500 ρούβλια. Ο φίλος μου αγόρασε αυτό το ενυδατικό σε κάποιο οικονομικό τμήμα.

Και πολλά άλλα. Ο αερισμός, ο υγρός καθαρισμός και το πότισμα λουλουδιών - εδώ είναι μια φυσική επιλογή για τον ύγρανση του αέρα. Γίνετε υγιείς!

Υγραντήρας αέρα για μπαταρία

Αρχικός παθητικός υγραντήρας αέρα - ο κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών συστημάτων ελέγχου κλίματος.

 • Φυσική ενυδάτωση (χωρίς σταγόνες και λευκή επικάλυψη σε έπιπλα)
 • Δεν καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια
 • Ένδειξη στάθμης νερού
 • Κατασκευάστηκε στη Γερμανία. Εγγύηση 1 έτος
 • Είναι δυνατή η τοποθέτηση σε οποιοδήποτε τύπο μπαταρίας
 • Το περίβλημα είναι ανθεκτικό στη θερμότητα
 • Απόλυτα αθόρυβη

Υγραντήρας αέρα για μπαταρία - αναθεώρηση των μοντέλων

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ρυθμίσετε το επίπεδο υγρασίας στο διαμέρισμα.

Ένας πλήρης υγραντήρας αέρα είναι, φυσικά, η καλύτερη επιλογή - παίρνει μετρήσεις υγρασίας και παραδίδει τη σωστή ποσότητα ατμού στην ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν μέθοδοι χειροτεχνίας, για παράδειγμα, "υγρό πανί στην μπαταρία" ή στέγνωμα ρούχων στο δωμάτιο. Τέτοιες μέθοδοι είναι άχρηστες, αλλά δεν ρυθμίζονται και αλλοιώνουν το είδος του δωματίου.

Εξετάστε μια ενδιάμεση έκδοση - τον υγραντήρα αέρα στην μπαταρία. Αξίζει να το χρησιμοποιήσετε, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Αρχή λειτουργίας

Η συσκευή βασίζεται σε απλούς νόμους της φυσικής και στην ικανότητα του νερού να εξατμίζεται υπό την επίδραση της θερμοκρασίας.

Ένα μικρό δοχείο (περίπου 250 - 400 ml), στο οποίο χύνεται νερό, κρέμεται στο ψυγείο και θερμαίνεται από αυτό.

Και στις περισσότερες ψεκαστήρες είναι διαμερίσματα διαιρώντας τον όγκο του νερού σε μικρές ποσότητες, επιτρέποντάς σας να πάτε τη διαδικασία πιο εντατικά (για σύγκριση - εάν η ίδια ποσότητα κρύου υγρού τροφοδοσίας στο ψυγείο στην τράπεζα, θα χρειαστεί πολύ χρόνο την πρώτη για τη θέρμανση του νερού, και στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η εξάτμιση από μια μικρή επιφάνεια).

Δεδομένου ότι η ένταση της εξάτμισης δεν είναι μεγάλη, συνιστάται να αγοράσετε υγραντήρες ατμού.

Πολλά κεραμικά μοντέλα πωλούνται για 2-3 κομμάτια. και συνθέτουν μια ενιαία στυλιστική σύνθεση. Στα 10 m 2 των εγκαταστάσεων είναι συνηθισμένο να αγοράσετε ένα μικρό εξατμιστή.

Πλεονεκτήματα του κεραμικού υγραντήρα αέρα στην μπαταρία

Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας συσκευής μπροστά από μια κανονική πετσέτα ή ένα κύπελλο τοποθετημένα σε μια μπαταρία είναι προφανή:

 1. Η χωρητικότητα είναι αξιόπιστα σταθερή, εξαιρείται η πιθανότητα τυχαίας ανατροπής και διαρροής νερού.
 2. Κατάλληλο για όλα τα θερμαντικά σώματα, εξοπλισμένα με μια καθολική βάση.
 3. Έχουν μια ελκυστική εμφάνιση.

Τα ζωγραφισμένα κεραμικά μπορούν να διακοσμήσουν το εσωτερικό και το αυστηρό λευκό πλαστικό θα ταιριάζει ανεπαίσθητα στο σύνολο με τη μπαταρία. Υπάρχουν floral μοντέλα, με τη μορφή παιδικών παιχνιδιών, γεωμετρικά και πολλές άλλες ιδέες που ενσωματώνουν στους υγραντήρες του ψυγείου.

Κεραμικοί υγραντήρες - ατμός

Τα πλεονεκτήματα σε σχέση με έναν πλήρη ηλεκτρικό υγραντήρα δεν είναι επίσης μικρά, είναι:

 • χαμηλότερο κόστος της συσκευής και μηδενική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • χωρίς θόρυβο και γαργάλια.
 • ασφαλείς θερμοκρασίες εξάτμισης, οι οποίες δεν μπορούν να καούν.
 • συμπαγής;
 • μεγάλη διάρκεια ζωής - δεν υπάρχει τίποτα να σπάσει.
 • ανεπαρκής για την ποιότητα του νερού.

Για να μετατρέψετε τον υγραντήρα σε γεύση, απλώς στάξτε μερικές σταγόνες οποιουδήποτε αρωματικού ελαίου στο νερό. Και σε μια ζεστή περίοδο, όταν η θέρμανση δεν λειτουργεί, οι υγραντήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάζα λουλουδιών.

Με την έναρξη του κρύου καιρού, όλοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του ξηρού αέρα. Αυτή τη στιγμή, είναι απαραίτητο να έχετε έναν υγραντήρα. Υγραντήρας: ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφόρων τύπων συσκευών.

Μια συγκριτική επισκόπηση των καλοριφέρ χαλκού και αλουμινίου μπορεί να βρεθεί εδώ.

Πριν από την αγορά ενός υγραντήρα, θα πρέπει να γνωρίζετε σε ποιες περιπτώσεις υγροποιείται ο αέρας είναι πραγματικά απαραίτητο. Υπάρχουν http://microklimat.pro/sistemy-ventilyacii/kak-vybrat-uvlazhnitel-vozduxa-dlya-doma.html παρουσιάζει τα κριτήρια επιλογής για τη συσκευή και τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Τύποι moisturizers

Το υλικό του υγραντήρα μπορεί να είναι:

Τα φυσικά προϊόντα αργίλου είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πιο κομψά. Μπορούν να έχουν μια ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων.

Ταξινόμηση των συσκευών μπορεί επίσης να είναι στη συσκευή:

 1. Συνεχής φιάλη.
 2. Τμηματική χωρητικότητα.

Οι κεραμικοί υγραντήρες αέρα για τη μπαταρία είναι ένας κοινός λαμπτήρας. Για να αυξηθεί η επιφάνεια, αγοράζονται διάφορα όργανα. Μέσα στο πλαστικό δοχείο μπορεί να υπάρχουν χωρίσματα.

Οικιακά κεραμικά

 1. Κάθετη, ανασταλεί.
 2. Οριζόντια, τοποθετημένη στην κορυφή της μπαταρίας.

Με το πρώτο στο σύνολο είναι μεταλλικά άγκιστρα (ανεξάρτητα από το υλικό του ίδιου του εξατμιστή). Αυτά είναι τα πιο κοινά μοντέλα moisturizers. Ωστόσο, υπάρχουν συσκευές που τοποθετούνται στην επάνω άκρη του ψυγείου. Αυτό είναι βολικό όταν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος μπροστά από την μπαταρία.

Οι περισσότερες συσκευές καλοριφέρ δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε θερμαντήρες πετρελαίου, αέρια ή άλλες συσκευές, η επιφάνεια των οποίων θερμαίνεται πάνω από 80 ° C.

Επισκόπηση μοντέλων

Ένας τυπικός εκπρόσωπος ενός πλαστικού δοχείου (μέχρι 80 ° C) μπορεί να ονομαστεί ένας υγραντήρας THOR από το Di Martino (Ιταλία). Η συσκευή διαθέτει επιφάνεια με ραβδώσεις. Το νερό χύνεται μέσω του καπακιού. Το ύψος είναι 24 cm, πλάτος - 13,5 cm.

Η ίδια εταιρεία παράγει τα μοντέλα Chic. Μέγεθος 22 x 7,5 εκ. Διαφέρει από την απουσία του καπακιού. Ο όγκος των 350 ml.

Οι παραλλαγές της κεραμικής είναι μαζικές. Η ρωσική εταιρεία Mega Trade LLC, με την επωνυμία Lumaka, παράγει μια ολόκληρη σειρά διακοσμητικών προϊόντων. Για παράδειγμα, αυτό είναι γνωστό σε πολλούς, "Cat" (21 x 12 cm).

Κάθετος υγραντήρας για μπαταρία TOP Di Martino

Το αρχικό μοντέλο παράγεται από τη γερμανική εταιρεία Brune. Το Uni Vario είναι ένας μεγάλος εξατμιστής καλοριφέρ. Οι διαστάσεις του είναι 60 x 29 εκ. Ο όγκος είναι 2,5 λίτρα, το βάρος είναι 1,2 κιλά. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό. Έχει ένδειξη στάθμης νερού. Σχετικά με τέτοιες συσκευές λένε: "Είμαι κρεμασμένο, χύνεται και ξέχασα."

Το κιτ περιλαμβάνει επίσης ένα φίλτρο εξατμιστή, το οποίο πρέπει να αλλαχθεί περίπου μία φορά κάθε 4 μήνες. Η στερέωση πραγματοποιείται μέσω των αρθρωτών παξιμαδιών, τα οποία πιέζουν τις πλάκες. Η τοποθέτηση σας επιτρέπει να καλύψετε μια μπαταρία οποιουδήποτε είδους (χυτοσίδηρο, χάλυβα ή αλουμίνιο).

Τα φίλτρα για το νερό δεν είναι τόσο μολυσμένα ώστε να χρειάζεται να ανακυκλωθούν αμέσως. Πολλοί απλά το διαγράφουν και το χρησιμοποιούν επανειλημμένα.

Κόστος

Κεραμικά από το Mega Trade. Cat - 450 ρούβλια., Cornflower - 380 ρούβλια.

Οι χωριστοί υγραντήρες από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό κοστίζουν περίπου 450 - 650 ρούβλια.

Μεγάλα αρθρωτά μοντέλα κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ρούβλια. Για παράδειγμα, το Brune Uni Vario κοστίζει περίπου 6 χιλιάδες ρούβλια.

Υγραντήρας αέρα με τα χέρια στη μπαταρία θέρμανσης

Οι βασικές αρχές της κατασκευής του οικιακού υγροποιητή είναι να τοποθετηθεί η ικανότητα (κατά προτίμηση όμορφη) πιο κοντά στη μπαταρία και να αυξηθεί η περιοχή εξάτμισης.

 • Βήμα 1. Ως ικανότητα, είναι κατάλληλο οποιοσδήποτε μπορεί να αντέξει τη θερμοκρασία του ψυγείου. Μπορεί να είναι ένα δοχείο τροφίμων κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό, ένα μικρό κεραμικό αγγείο, μια κατσαρόλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο κουτί μπύρας, ή ένα πλαστικό μπουκάλι, αλλά δεν θα διακοσμήσει ακριβώς το εσωτερικό με ένα τέτοιο σχέδιο.
 • Βήμα 2. Πρέπει να σκεφτείτε την αξιόπιστη στερέωση. Εάν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια τρύπα στο δοχείο, είναι κατάλληλο ένα χαλύβδινο σύρμα, το οποίο κάμπτεται με τη μορφή αγκίστρων και κρέμεται με τη μορφή ενός εργοστασιακού σύρματος. Χωρίς τρύπες, μπορείτε να κάνετε χωρίς να κρεμάτε ένα βάζο ή άλλο δοχείο στο πλάι της μπαταρίας. Απλά πρέπει να συνδέσετε με σχοινιά σε έναν οριζόντιο σωλήνα διακλάδωσης. Στο τέλος, μπορείτε απλά να βάλετε ένα κουβά ή μια κατσαρόλα κοντά στην μπαταρία στο πάτωμα.
 • Βήμα 3. Εξατμιστής. Θα είναι θέμα, κουρέλι ή γάζα. Ένα από τα άκρα του είναι χαμηλωμένο στο νερό, και το άλλο είναι τυλιγμένο γύρω από το σωλήνα ή τοποθετείται στο ψυγείο. Το υγρό που διαπερνά την ύλη θα εξατμιστεί συνεχώς από την επαφή με την καυτή μπαταρία.

Η έκδοση του αυτο-κατασκευασμένου υγραντήρα

Κριτικές

Όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια ενυδατικά προϊόντα μερικές φορές εικάζουν για την αναποτελεσματικότητά τους. Ωστόσο, αν μελετήσετε τις κριτικές των πραγματικών καταναλωτών, γίνεται σαφές ότι αυτή η απλότατη συσκευή ταιριάζει τέλεια με το έργο της.

Οι αγοραστές είναι ικανοποιημένοι με το χαμηλό κόστος και επίσης επειδή μετά από μερικά χρόνια υπηρεσίας, τα κεραμικά μοιάζουν με νέα.

Συμπέρασμα

Φυσικά, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου ένας συμβατικός εξατμιστήρας δεν ταιριάζει στο ψυγείο. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο κτίριο που απαιτεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας ή ένα δωμάτιο με εξαιρετικά ξηρό αέρα. Ωστόσο, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, αυτή η απλή και ανέξοδη λεπτομέρεια του εσωτερικού μπορεί να υποστηρίξει ένα άνετο μικροκλίμα στο σπίτι.

Οι πετσέτες με μπαταρίες και λεκάνες με νερό είναι αναποτελεσματικές μέθοδοι υγρασίας του αέρα, ειδικά αν υπάρχει ένα παιδί στο σπίτι. Υγραντήρας για παιδιά - χρειάζεστε μια τέτοια συσκευή στο σπίτι και ποια είναι καλύτερα να επιλέξετε;

Οδηγίες για τη συναρμολόγηση της γεννήτριας ατμού με τα χέρια σας, θα βρείτε σε αυτό το υλικό.

Υγραντήρας αέρα για καλοριφέρ

Ένας υγραντήρας στο ψυγείο απαιτείται για ξηρούς χώρους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό το χειμώνα, όταν η θέρμανση και η ξήρανση δουλεύουν πολύ σκληρά, αλλά και το καλοκαίρι, όταν ο ήλιος θερμαίνει τον αέρα και τον καθιστά ξηρό.

Το δέρμα μας χρειάζεται συνεχή ενυδάτωση για να παραμείνει νέος περισσότερο.

Ο τρόπος εφαρμογής είναι πολύ απλός - τοποθετήστε τον υγραντήρα στη μπαταρία και ρίξτε νερό.

Μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες αρωματισμένου ελαίου και να απολαύσετε ένα ευχάριστο άρωμα και τον υγρό αέρα.

Κατάλογος προϊόντων από τον κατασκευαστή: Di Martino

Χειροκίνητος ψεκαστήρας αντλίας Di Martino FLORIS όγκος 1,5L

Χειροκίνητος ψεκαστήρας αντλίας 1,5 λίτρων

Ψεκαστήρας χειρός αντλίας Di Martino SIRIO, 2L

Χειροκίνητος ψεκαστήρας αντλίας 2 λίτρων.

Διπλός ψεκαστήρας αντλίας Di-Monino CRYSTAL, 2L

Χειροκίνητος ψεκαστήρας αντλίας με διαφανή λαμπτήρα 2L.

Χειροκίνητος ψεκαστήρας αντλίας Di Martino ALTA 2000 EPDM, 2L

Χειροκίνητος ψεκαστήρας αντλίας 2L. Σχεδιασμένο να λειτουργεί με επιθετικές χημικές ενώσεις.

Αντλία χειρός αντλίας ΠΕΝΩΓΕΝΕΡΑΤΟΡ Di Martino FOAM FPM VITON, 2λ

Χειροκίνητη αντλία αντλίας αντλίας 2L, με 3 είδη εγχυτήρων.

Χειροκίνητος ψεκαστήρας αντλίας Di Martino ALTA 1500 VITON, όγκος 1,5 λίτρα

Χειροκίνητος ψεκαστήρας αντλίας, όγκος 1,5 λίτρα. Ανθεκτικό στα ισχυρά οξέα, ορυκτά και αρωματικά έλαια, βενζίνη, κηροζίνη, ουατ-πνεύμα.

Καλάθι

Όροι παράδοσης

Μόσχα (courier):

στις εργάσιμες ημέρες από 9 έως 18 εντός 2 ημερών μετά την επιβεβαίωση από τον διαχειριστή

για παραγγελίες που ανέρχονται σε:

- λιγότερο από 10 000 τρίβει. - 350r.
- πάνω από 10.000 τρίβει. - δωρεάν

Περιοχή Μόσχας (courier):

στις εργάσιμες ημέρες από 9 έως 18 εντός 2 ημερών μετά την επιβεβαίωση από τον διαχειριστή

- έως 5 km από το MKAD - 500r.
- για κάθε επόμενο χιλιόμετρο πάνω από 5 χλμ. από το MKAD - 30 ρούβλια.

Περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας,
Λευκορωσία και Καζακστάν:

Αποστολή από εταιρείες μεταφορών όπως συμφωνήθηκε μαζί σας.

Πληρωμή της παράδοσης μετά την παραλαβή των αγαθών στο γραφείο του TC

Martin 18AHG υγραντήρας κιθάρας

(Έκπτωση 10% = 89 ρούβλια).

Κριτικές για τον υγραντήρα κιθάρας Martin 18AHG

 • Σχόλια

Martin 18AHG υγροποιητής κιθάρας - με ένα κλικ.

Συμβουλευτείτε τον υγραντήρα Guitar Martin 18AHG για μια ειδική προσφορά.

Κατάλογος

 • YouTube
 • Facebook
 • VKontakte
 • Instagram
 • Vatsap
 • Επικοινωνήστε μαζί μας

"Μουσικό σφυρί"

Εργαζόμαστε στην αγορά των μουσικών οργάνων και του επαγγελματικού μουσικού εξοπλισμού από το 2006.

Η εμπειρία μας σας επιτρέπει να επιλέξετε τις πιο βέλτιστες και σωστές λύσεις για εσάς!