Dymosos DB-1 (Ουκρανία)

Νοικοκυριό Εξάτμιση DB-1 θα βοηθήσει στην αποφυγή πολλών προβλημάτων με ανεπαρκή βύθιση στους λέβητες και όχι μόνο.

Το μοντέλο αυτό έχει σχεδιαστεί για να παράγει και να διατηρεί τη σωστή ώθηση σε συμβατικούς λέβητες στερεών καυσίμων και τζάκια. Είναι κατασκευασμένο από ειδικά υλικά, τα οποία είναι ανθεκτικά στη θερμότητα (ειδική πτερωτή από ανοξείδωτο χάλυβα). Για να μην συσφίξετε την καμινάδα του λέβητα ή του τζακιού σας, πρέπει πρώτα να επιλέξετε για τον εαυτό σας τη σωστή διάμετρο του απορροφητήρα καπνού.

Στην περίπτωση κακής βύθισης στην καμινάδα, αυτός ο αναρροφητήρας καπνού μπορεί να εξαλείψει τους ακόλουθους τύπους προβλημάτων:

 • στο θάλαμο καύσης η καύση είναι ανεπαρκής ή πολύ αδύναμη.
 • στο τζάκι ή στο λέβητα συσσωρεύεται μεγάλη ποσότητα ρητίνης.
 • το δωμάτιο είναι συνεχώς γεμάτο με καπνό?
 • ο συντελεστής απόδοσης (EFFICIENCY) έχει μειωθεί σημαντικά.

Η εξάτμιση καπνού DB-1 πωλείται αμέσως έτοιμη (συναρμολογημένη) και είναι έτοιμη για εγκατάσταση σε τζάκι ή λέβητα. Ο σχεδιασμός του συστήματος αυτού δεν zauzhivaet καμινάδα του λέβητα και δεν εμποδίζει τη διέλευση καπνού μέσω των σωλήνων, στην περίπτωση του φυσικού σχεδίου. Στη φλάντζα του κινητήρα του ανεμιστήρα εξάτμισης υπάρχει ένα κάλυμμα τοποθέτησης, το οποίο χρησιμοποιείται για τοποθέτηση στο σώμα του ανεμιστήρα εξαγωγής. Υπάρχει επίσης ένας ειδικός πτερωτής που βρίσκεται στον άξονα του κινητήρα. Εγκατάσταση του ανιχνευτή καπνού DB-1 είναι εφικτή τόσο σε οριζόντιες όσο και σε κατακόρυφες θέσεις καμινάδας προς την κατεύθυνση της εξόδου των καυσαερίων από τον αγωγό. Ο τόπος όπου η αναρροφητικό ανεμιστήρα είναι συνδεδεμένο με το τοίχωμα της καπνοδόχου σφραγίζεται με τη χρήση ανθεκτικού στη θερμότητα σφραγιστικό έχει μέχρι 600 μοίρες, αλλά ο αισθητήρας-σωλήνα συνδεδεμένο στην έξοδο του λέβητα ή καμινάδα.

Πλεονεκτήματα του Exhauster DB-1:

 • Δημιουργία και υποστήριξη της απαιτούμενης ώθησης.
 • μικρές διαστάσεις της συσκευής.
 • καθαρίζει το λέβητα / τζάκι και επίσης αφαιρεί τον χώρο από τον καπνό.

Дымосос ДБ-1 για λέβητα ή τζάκι για αύξηση της πρόσφυσης

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Αν δεν έχετε αρκετή πρόσφυση στην καμινάδα, τότε η σωστή λύση είναι να εγκαταστήσετε έναν εξαντλητή καπνού. ДыМОСОС ДБ-1 Έχει σχεδιαστεί για λέβητες ή τζάκια μέχρι 58 kW και είναι σε θέση να δημιουργήσει πρόσφυση έως και 25 Pa. Ανεμιστήρας εξαερισμού ανεμιστήρα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό που μπορεί να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες. Κατά την παραγγελία του σωλήνα εξάτμισης καπνού DB-1, η διάμετρος του σωλήνα επιλέγεται ειδικά για τις παραμέτρους σας, επομένως δεν χρειάζεται να αγοράσετε προσαρμογείς ή άλλους σωλήνες.

Η σωστή επιλογή του απορροφητήρα καπνού θα σας βοηθήσει:

• Αποφύγετε πιθανή μείωση της απόδοσης του λέβητα λόγω ανεπαρκούς ρεύματος καμινάδας.
• Αποκλείστε τη δυνατότητα καπνού από το λέβητα.
• Αυξήστε την απόδοση της καύσης καυσίμου.
• Μειώστε το επίπεδο συσσώρευσης ρητίνης στον λέβητα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Το DB-1 παραδίδεται σε συναρμολογημένη μορφή και είναι έτοιμο για λειτουργία. Όταν απενεργοποιηθεί, ανεμιστήρες εξάτμισης, χρησιμοποιώντας το φυσικό σχέδιο, διότι δεν εμποδίζει την έξοδο των αερίων, αλλά μόνο βοηθά. Τοποθετήστε απαγωγού καπνού μπορούν όχι μόνο σχετικά με τις κάθετες καμινάδες, αλλά επίσης από την οριζόντια, η οποία είναι ένα πλεονέκτημα. Σε χώρους με συνδέσμους σωλήνα εξάτμισης πρέπει να λάβει ειδική σφραγιστικό το οποίο είναι ικανό να αντέχει σε θερμοκρασίες έως και 600 βαθμούς Κελσίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατόπιν αιτήματος της μονάδας μπορεί να εξοπλιστεί με ειδικό μηχανικό ρυθμιστή, ο οποίος ελέγχει την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Η μέγιστη ταχύτητα περιστροφής είναι 2700 σ.α.λ.

Ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση για το DB-1 για περίοδο 12 μηνών και αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν συνέβη κάτι τέτοιο, μπορείτε να είστε σίγουροι για την αντοχή του. Εξαντλητής καπνού για λέβητα συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού.

* Το προϊόν θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά όταν εγκαθίσταται σε κάθετο ευθύγραμμο τμήμα (όπως φαίνεται στο διάγραμμα), υπό τον όρο ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 μέτρα από την καμινάδα πάνω από αυτό. Η κατάσταση αυτή συμβάλλει στο σχηματισμό ροής "choke" πάνω από την καμινάδα και στην αποφυγή της ανακυκλοφορίας των καυσαερίων στην καμινάδα.

Дымосос ДБ-1 (φ200) ροή για τζάκια και οικιακούς λέβητες. Κινητήρας FCJ4C82S (Atas) Τσεχική Δημοκρατία

 • +380 96 912-55-07
 • Όροι πληρωμής και παράδοσης
 • Πρόγραμμα εργασίας
 • Διεύθυνση και επαφές

Χρησιμοποιείται ο κινητήρας FCJ4C82S (Atas) Τσεχική Δημοκρατία - Τιμή 120 €

κόμβο εξάτμισης έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει και να διατηρήσει την απαραίτητη πρόσφυση κατά τη διάρκεια του ψησίματος, την επαναφόρτωση των καυσίμων και εργασίας τζάκια και λέβητες στερεών καυσίμων και οικιακές συσκευές τροφοδοτούνται ΑΡΧΗ φυσικό σχέδιο.

Με το κακό ρεύμα της καμινάδας (λιγότερο από αυτό που υποδεικνύεται στο διαβατήριο ενός συγκεκριμένου λέβητα), ο λέβητας δεν λειτουργεί σωστά. Η καύση λαμβάνει χώρα αναποτελεσματικά, η απόδοση είναι χαμηλή, δεν έχει επιτευχθεί η ονομαστική ισχύς του κατά το άνοιγμα της πόρτας φόρτωσης στο δωμάτιο πέφτει πίσσα του καπνού συσσωρεύονται στο λέβητα. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε ένα ρελέ θερμοκρασίας που ελέγχει τον απορροφητήρα καπνού, η λειτουργία του λέβητα ελέγχεται και ελέγχεται συνεπώς - πιο αποτελεσματική.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

* Ροής εξάτμισης δεν μπορεί να θεωρηθεί ως οπαδός, το οποίο θα υποστηρίξει την καύση του λέβητα ή τζάκι σε τακτική βάση, είναι απλά μια συσκευή που υποστηρίζει και το σχέδιο ulutshayuschee στην καμινάδα.

* Πριν αποφασίσετε για την αγορά, διαβάστε προσεκτικά τις παραμέτρους λειτουργίας του προϊόντος και συγκρίνετε τις με τις παραμέτρους λειτουργίας του θερμαντήρα σας ή επικοινωνήστε με έναν ειδικό.

* Το προϊόν θα λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά κατά την τοποθέτησή του σε κάθετο ευθύγραμμο τμήμα (όπως φαίνεται στο διάγραμμα), υπό την προϋπόθεση ότι πάνω από αυτό θα υπάρχουν τουλάχιστον 2 μέτρα από το σκάφος. Η κατάσταση αυτή συμβάλλει στο σχηματισμό ροής "choke" πάνω από την καμινάδα και στην αποφυγή της ανακυκλοφορίας των καυσαερίων στην καμινάδα.

* Το προϊόν δεν μπορεί να εγγυηθεί την κανονική λειτουργία του θερμαντήρα σε περίπτωση προφανών παραβιάσεων των παραμέτρων της καμινάδας (περιοχή διατομής, ύψος, παρουσία αδιάβατων τμημάτων κλπ.).

Η αρχή της λειτουργίας των εξαντλητών καπνού για τους λέβητες και η ταξινόμησή τους: τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι σύγχρονοι λέβητες θέρμανσης εγκαθίστανται μαζί με ένα σύστημα εξάτμισης καπνού, το κύριο καθήκον του οποίου είναι η εξάλειψη όλων των προϊόντων καύσης. Ωστόσο, μερικές φορές η έλξη δεν είναι αρκετή, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της δυναμικότητας του λέβητα και σημαντική αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου. Για την αποφυγή τέτοιων προβλημάτων, οι ειδικοί συνιστούν την εγκατάσταση πρόσθετων εξαντλητών καπνού για λέβητες στους σωλήνες εξαγωγής καπνού.

Τι είναι αυτό και γιατί χρειαζόμαστε απορροφητήρες καπνού για λέβητες;

Αρχή λειτουργίας και συσκευής

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η εγκατάσταση καπνού εξάτμισης είναι απαραίτητη για καμινάδες στις οποίες ο φυσικός αερισμός δεν είναι αρκετός. Ωστόσο, για την ασφάλεια της πρόληψης και της καλύτερης δεν θα ήταν περιττό να τοποθετήσετε τη μονάδα, ακόμη και αν η πλήρης ώθηση, γιατί οι φυσικές συνθήκες μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, και η ηλεκτρική συσκευή σε κάθε περίπτωση θα εξυπηρετήσει εξίσου καλά.

Είναι ένας απορροφητήρας καπνού για έναν λέβητα, μια πολύ απλή συσκευή που αποτελείται από έναν ελάχιστο αριθμό εξαρτημάτων.

Τέτοιες μονάδες είναι διατεταγμένες ως εξής:

 • ενεργός (κινητός) τροχός, που αποτελείται από δύο πλάκες.
 • ένα περίβλημα (περίβλημα) στο οποίο κινείται ο αέρας ·
 • σωλήνες διακλάδωσης ·
 • (κινητός) άξονας ·
 • πτερωτή (συνήθως μέταλλο)?
 • bunker?
 • αμορτισέρ;
 • σωλήνα.

Τα πτερύγια στη συσκευή δημιουργεί μια κίνηση στροβιλισμού του αέρα που κατευθύνεται στην πλευρά του ρότορα, η οποία δημιουργεί μια συνεχή και αδιάκοπη κύκλου - την εισροή καθαρού οξυγόνου μέσα στη συσκευή κλιβάνου, την ίδια στιγμή διεξαγωγή αποτελεσματική παραγωγή θερμότητας και εκχύλισμα από αυτό προϊόντα καύσης, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού αερίου και στερεών.

Κριτικές: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η μονάδα αφαίρεσης καπνού συνιστάται να τοποθετείται όχι μόνο όταν ο φυσικός εξαερισμός δεν επαρκεί για την αποτελεσματική απομάκρυνση των προϊόντων καύσης. Η πρόσθετη εγκατάσταση ενός συστήματος εξάτμισης καπνού στο σύστημα εξαγωγής καπνού θα βοηθήσει στην απόκτηση ορισμένων πλεονεκτημάτων όπως:

 • σημαντική αύξηση της απόδοσης της συσκευής θέρμανσης.
 • μείωση της κατανάλωσης καυσίμου του λέβητα ·
 • μείωση της συχνότητας των καπνών καθαρισμού από την αιθάλη ·
 • μείωση της πιθανότητας καύσης και εισπνοής καπνού σε κατοικίες.
 • η εξαφάνιση δυσάρεστων οσμών από τη λειτουργία του λέβητα.

Τύποι εξαντλητών καπνού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους

Η αρχή λειτουργίας των εξαντλητών καπνού είναι η ίδια, ωστόσο, ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο καύσιμο, υπάρχουν μικρές διαφορές στο σχεδιασμό της συσκευής. Υπάρχουν εξαντλητές καπνού για τέτοιους τύπους λέβητων όπως:

 • Solid - συσκευές θέρμανσης για τα στερεά καύσιμα υλικά, τα οποία σχηματίζονται κατά την καύση στερεών λεπτά σωματίδια (αιθάλη) εναποτίθεται επί των τοιχωμάτων του εξαερισμού και με τον τρόπο αυτό στενεύει το πέρασμα καπνού. Πρέπει να εγκατασταθεί ένας εξαντλητής καπνού εξοπλισμένος με θύλακες για τη συλλογή στερεών προϊόντων καύσης σε τέτοιους θαλάμους καπνού. Η εγκατάσταση μιας τέτοιας συσκευής θα μειώσει την ανάγκη για τακτικό καθαρισμό του σωλήνα από αιθάλη, καθώς και τη βελτίωση της απόδοσης της συσκευής.
 • Πυρόλυση - συσκευές που λειτουργούν επίσης σε πόρους στερεών καυσίμων, αλλά με μια πιο οικονομική μέθοδος παραγωγής θερμότητας. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι, πρώτον, παράγεται ενέργεια από την επεξεργασία στερεών προϊόντων και μόνο τότε είναι η επαναλαμβανόμενη καύση αερίων καυσίμων ουσιών. Δεδομένου ότι η απελευθέρωση της αιθάλης κατά τη λειτουργία του λέβητα πυρόλυσης είναι μικρή, τα καυσαέρια μπορούν να εγκατασταθούν με ή χωρίς παγίδα αιθάλης. Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε κινητήρες μικρών και μεσαίων αποστάσεων.
 • Εξοπλισμός αερίου που λειτουργεί σε υγροποιημένο ή κύριο αέριο, το οποίο κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας δεν αφήνει στερεά σωματίδια και μόνο αεριώδεις ουσίες περνούν μέσω του εξαερισμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να τις αφαιρέσετε, υπάρχει αρκετή φυσική πρόσφυση, αλλά η πρόσθετη εγκατάσταση των καυσαερίων μπορεί να αυξήσει σημαντικά την απόδοση του θερμαντήρα. Για έναν κινητήρα εξατμίσεως καπνού, όταν εγκαθίσταται σε τέτοιους λέβητες, αρκεί να υπάρχει χαμηλή ισχύς.

Ταξινόμηση: Д, ДН, ВД, ВДН, ДРГ, ДП

Οι μηχανές έλξης ταξινομούνται ως εξής:

 • Εξαντλητές καπνού (D) - είναι φυγοκεντρικές μηχανές έλξης μεσαίας ή υψηλής πίεσης, με μία μόνο αναρρόφηση. Σχεδιασμένη για εξαντλώντας των καυσαερίων από τις καμίνους των μονάδων λέβητα είναι εξοπλισμένα με συστήματα συλλογής σκόνης και καυσαερίων από τους λέβητες αερίου-πετρελαίου. Η μέγιστη επιτρεπτή θερμοκρασία του υγρού εργασίας είναι + 200 μοίρες. Τέτοιες μηχανές διακρίνονται από το αυξημένο πάχος των τοίχων, έναν κινητό κινητό τροχό με 32 λεπίδες καμπυλωμένες προς τα εμπρός. Ο τροχός μπορεί να περιστραφεί τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά. Το "Snail" παράγεται με γωνία περιστροφής μέχρι 270 μοίρες με ένα διάστημα 15 μοίρες. Οι πλευρές σαλιγκαριών, οι οποίες παρεμβαίνουν στην εγκατάσταση, κόβονται.
 • Αντλία εξάτμισης (DN) - Συσκευή μέσης ή υψηλής πίεσης, μονής αναρρόφησης. Σχεδιασμένη για εξαντλώντας των καυσαερίων από τις καμίνους των μονάδων λέβητα είναι εξοπλισμένα με συστήματα συλλογής σκόνης και καυσαερίων από τους λέβητες αερίου-πετρελαίου. Η μέγιστη επιτρεπτή θερμοκρασία του υγρού εργασίας είναι + 200 μοίρες. Ο εξοπλισμός είναι εφοδιασμένος με πτερωτή με 16 λεπίδες καμπυλωμένες προς τα πίσω. Η δομή αποτελείται από ένα κοχλία, έναν τροχό εργασίας, μια χοάνη αναρρόφησης, ένα πλαίσιο εγκατάστασης και έναν αξονικό οδηγό. Η πτερωτή αποτελείται από ένα διανομέα και ένα πτερωτή.
 • Φυσητήρες εξαερισμού (HP) - μηχανήματα φυγοκεντρικού ελκυσμού μεσαίας ή υψηλής πίεσης, μονής αναρρόφησης. Χρησιμοποιούνται για την παροχή αέρα στους κλιβάνους ατμολέβητες. Τέτοιες μηχανές είναι εξοπλισμένες με λέβητες θέρμανσης ισορροπημένο σχέδιο, ικανότητα ατμού των 1-25 t / h, και λέβητες πετρελαίου-αερίου, θέρμανσης 0,5-16 Gcal / h. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σε μονάδες μεταποίησης τομείς της οικονομίας για τη μεταφορά του φρέσκου αέρα, καθώς και αντλίες καυσαερίων σε λέβητες πετρελαίου-αερίου με ένα ισορροπημένο σχέδιο. Η μέγιστη επιτρεπτή θερμοκρασία του υγρού εργασίας είναι + 200 μοίρες. Τα καυτά καπνού αυτού του τύπου είναι εξοπλισμένα με πτερωτή με 32 λεπίδες καμπυλωμένες προς τα εμπρός. Η κατεύθυνση περιστροφής του τροχού είναι αριστερά ή δεξιά. Το "Snail" παράγεται με γωνία περιστροφής μέχρι 270 μοίρες με ένα διάστημα 15 μοίρες. Οι πλευρές σαλιγκαριών, οι οποίες παρεμβαίνουν στην εγκατάσταση, κόβονται.
 • Ανεμιστήρες πίεσης (VDN) - συσκευές μεσαίας ή υψηλής πίεσης, μονόπλευρη αναρρόφηση. Προορίζεται για την παροχή αέρα στο λέβητα κλίβανο ατμού με παροχή ατμού 1-25 t / h, και του φυσικού αερίου-πετρελαίου ή ισορροπημένο σχέδιο λέβητες, θέρμανση με 0.5-15 Gcal / h. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σε μονάδες μεταποίησης τομείς της οικονομίας για τη μεταφορά του φρέσκου αέρα, καθώς και αντλίες καυσαερίων σε λέβητες πετρελαίου-αερίου με ένα ισορροπημένο σχέδιο. Εξοπλισμένο με πτερωτή με 16 λεπίδες, καμπύλη πίσω. Η κατεύθυνση περιστροφής του τροχού είναι αριστερά ή δεξιά. Η δομή αποτελείται από ένα κοχλία, έναν τροχό εργασίας, μια χοάνη αναρρόφησης, ένα πλαίσιο εγκατάστασης και έναν αξονικό οδηγό. Η πτερωτή αποτελείται από ένα διανομέα και ένα πτερωτή. Το "Snail" παράγεται με γωνία περιστροφής μέχρι 270 μοίρες με ένα διάστημα 15 μοίρες.
 • ανακυκλοφορία αερίου Απορροφητήρες (DRGs) - χρησιμοποιούνται σε συστήματα επανακυκλοφορίας των καυσαερίων στις γραμμές παραγωγής για την παραγωγή χάλυβα και λέβητες για την παρασκευή και την ξήρανση του καυσίμου. Η πτερωτή είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη θερμότητα χάλυβα και το πλαίσιο είναι εφοδιασμένο με σύστημα ψύξης. Η μέγιστη επιτρεπτή θερμοκρασία περιβάλλοντος στην έξοδο είναι +400 μοίρες (σε ορισμένα μοντέλα, σε μοίρες των 3 βαθμών).
 • Οι συλλέκτες σκόνης απορροφητήρα καπνού (DP) - χρησιμοποιούνται στη λειτουργία του εξοπλισμού του λέβητα για την εξάλειψη αερίων και προϊόντων καύσης. Χρησιμοποιούνται σε μονάδες παραγωγής χυτηρίου, τσιμέντου και μεταλλουργίας. Οι συσκευές καθαρίζουν τις μάζες αερίου-αέρα από ακαθαρσίες τέφρας, σκόνης και καυσαερίων. Δυνατότητα σύλληψης στερεών σωματιδίων μεγέθους 20 μικρών. Χρησιμοποιείται σε θερμοκρασία μέσου λειτουργίας άνω των 200 μοιρών και με περιεκτικότητα σε σκόνη μικρότερη από 50 g / m³. Η δομή αποτελείται από ένα σώμα, δύο τροχούς εργασίας του 1ου και του 2ου σταδίου, το συγκρότημα εδράνου, τον ηλεκτροκινητήρα, τον οδηγό μηχανισμό HA και το πλαίσιο.

Ας εξετάσουμε με περισσότερη λεπτομέρεια τους πιο δημοφιλείς τύπους και μεγέθη εξαντλητών καπνού:

 • DN 6.3:
  • Διάμετρος στροφείου: 630 χιλιοστά.
  • με ηλεκτρικούς κινητήρες: από 4 έως 5,5 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: από 3.400 έως 5.100 m 3 / h.
 • DV 8:
  • διάμετρος στροφείου: 800 χιλιοστά.
  • με ηλεκτρικούς κινητήρες: από 11 έως 15 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: από 6 700 έως 10 460 m 3 / h.
 • ΝΗ 9:
  • Διάμετρος στροφείου: 900 χιλιοστά.
  • με ηλεκτρικούς κινητήρες: από 11 έως 15 kW.
  • Όρια απόδοσης στην περιοχή εργασίας: από 9 930 έως 14 900 m 3 / h.
 • εξάτμιση καπνού DN 10:
  • Διάμετρος στροφείου: 1,000 χιλιοστόμετρα.
  • με ηλεκτρικούς κινητήρες: από 11 έως 30 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: από 13 620 έως 20 450 m 3 / h.
 • Εξαεριστής καπνού DN 11,2:
  • Διάμετρος στροφείου: 1 120 χιλιοστόμετρα.
  • με ηλεκτρικούς κινητήρες: από 22 έως 45 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: από 19 100 έως 28 750 m 3 / h.
 • DN 12.5:
  • Διάμετρος στροφείου: 1,250 χιλιοστά.
  • με ηλεκτρικούς κινητήρες: από 30 έως 90 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: από 26 600 έως 40 000 m 3 / h.
 • DN 15:
  • Διάμετρος στροφείου: 1.500 χιλιοστά.
  • με ηλεκτρικούς κινητήρες: από 55 έως 275 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: από 37 500 έως 78 000 m 3 / ώρα.
 • DV 17:
  • Διάμετρος στροφείου: 1 700 χιλιοστόμετρα.
  • με ηλεκτρικούς κινητήρες: από 55 έως 400 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: από 57 000 έως 110 000 m 3 / h.
 • DP 10m:
  • Διάμετρος στροφείου: 1,000 χιλιοστόμετρα.
  • με ηλεκτροκινητήρες: 22 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: 14 000 m 3 / h.
 • ДПЭ-7 1τμ:
  • τύπος εφαρμογής: αέριο, αεροζόλ, σκόνη,
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: 1 500 m 3 / h.
 • αντλία καπνού φορητή DPE-P - 2 -2000:
  • διάμετρος στροφείου: 200 χιλιοστόμετρα.
  • πλήρης με ηλεκτροκινητήρες: 1,5 kW.
  • όρια παραγωγικότητας στην περιοχή εργασίας: 2 000 m 3 / h.

Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα εξαντλητών καπνού για λέβητες είναι οι ακόλουθες συσκευές:

 • «VENTS KAM 140»:
  • χώρα προέλευσης: Ουκρανία ·
  • χωρητικότητα: 480 m3 / ώρα.
  • ισχύς: 110 W;
  • μέγιστη θερμοκρασία: +150 μοίρες.
  • περίπου κόστος: 7 χιλιάδες ρούβλια.
 • «Darco BK d200 mm»:
  • Χώρα προέλευσης: Πολωνία.
  • παραγωγικότητα: 450 m3 / ώρα.
  • ισχύς: 140 W;
  • μέγιστη θερμοκρασία: +400 μοίρες.
  • κατά προσέγγιση κόστος: 37 χιλιάδες ρούβλια.
 • «Vortice Tiracamino»:
  • Χώρα προέλευσης: Ιταλία.
  • Παραγωγικότητα: 750 m3 / ώρα.
  • ισχύς: 120 W.
  • μέγιστη θερμοκρασία: +200 μοίρες.
  • περίπου κόστος: 44.000 ρούβλια.

Το κόστος των μηχανών εμφύσησης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος, της παραγωγικότητας και άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών. Όπως δείχνει η πρακτική, ένας απλός εξαντλητής καπνού που προορίζεται για χρήση σε οικιακές συνθήκες μπορεί να αγοραστεί για πέντε χιλιάδες ρούβλια. Ωστόσο, πιο ισχυρά και υψηλής ποιότητας μοντέλα της ευρωπαϊκής παραγωγής είναι, κατά κανόνα, από 35-40.000 ρούβλια και περισσότερο.

Πού να αγοράσετε αναρροφητήρες καπνού για οικιακούς λέβητες στερεών καυσίμων;

Στη Μόσχα

Μπορείτε να αγοράσετε εξαντλητές καπνού για οικιακούς λέβητες στερεών καυσίμων σε οργανισμούς όπως:

 • "Τζάκι":
  • site: https://kam.in/;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Efremova street, σπίτι 20, προϋπόθεση 1?
  • τηλέφωνο: +7 (495) 720-18-10.
 • «KPShshop»:
  • site: http://kpdshop.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, 1 οδός Vladimirskaya, σπίτι 41,
  • τηλέφωνο: +7 (499) 643-58-33.
 • "Πυρασφάλεια":
  • site: http://pr-b.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, οδός Τροφιμόβα, σπίτι 2/1;
  • τηλέφωνο: +7 (495) 797-71-01.
 • Energoteplomash:
  • site: http://energoteplo.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, οδός Kuskovskaya, σπίτι 20, κτίριο Α;
  • τηλέφωνο: +7 (495) 509-29-60.
 • "Πρώτο πέρασμα":
  • site: http://mypassage.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Skladochnaya street, 6, κτίριο 4, γραφείο 507;
  • τηλέφωνο: +7 (499) 707-88-11.

Στην Αγία Πετρούπολη

Στην Αγία Πετρούπολη μπορείτε να αγοράσετε εξαντλητή καπνού για οικιακό λέβητα στις ακόλουθες εταιρείες:

 • Σόμπα:
  • site: https://pechikamini.spb.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Rabochaya st, σπίτι 3;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 924-92-95.
 • Zagorod:
  • site: http://otoplenie-doma-spb.ru;
  • διεύθυνση: πόλη της Αγίας Πετρούπολης, οδός Ordzhonikidze, σπίτι 42, γράμμα Β ·
  • τηλέφωνο: +7 (812) 426-98-05.
 • Εγκατάσταση καπνοδόχου:
  • site: http://dimhod.spb.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Peterhof Highway, 73;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 642-73-69.
 • "Αντλία-κιτ":
  • site: https://energovek.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Salova Street, 57, κτίριο 3?
  • τηλέφωνο: +7 (812) 677-21-77.
 • "Ενέργεια-SPB":
  • site: http://kotel-kv.com;
  • διεύθυνση: πόλη της Αγίας Πετρούπολης, οδός Kolomenskaya, σπίτι 10;
  • τηλέφωνο: +7 (800) 700-21-13.

Έτσι, για την εγκατάσταση απαγωγής καπνού μπορεί όχι μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο - να το χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετος εξοπλισμός μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του εξοπλισμού θέρμανσης και της κατανάλωσης καυσίμου. Επιπλέον, το ίδιο ηλεκτρικό εξοπλισμό καλά αφαίρεσε την αιθάλη και καπνό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, με τη βελτίωση του συστήματος θέρμανσης να λειτουργεί ανεξάρτητα από το χρησιμοποιούμενο καύσιμο και της μονάδας σήματος. Λόγω του απλού σχεδιασμού, ανεμιστήρες εξάτμισης σπάνια αποτυγχάνουν, και σε περίπτωση αποτυχίας είναι εύκολο να επισκευάσει.

Exhauster D-3,5

Κατασκευαστής:
Ανησυχία "Bear"

Επαφές για παραγγελία και λήψη πληροφοριών σχετικά με το προϊόν:
+7 (4942) 30-00-54 Παραγγελία κλήσης
[email protected]

Τιμή:
από 19 401 ρούβλια.

Exhauster D-3,5

Exhauster D-3,5 πλευρική αναρρόφηση με εμπρόσθια καμπύλη λεπίδες περιστροφής δεξιά και αριστερά. Αυτός ο ανεμιστήρας φυσητήρα είναι κατάλληλος για την απομάκρυνση των καυσαερίων από τους κλιβάνους των στατικών ατμολέβητων και των λεβήτων ζεστού νερού, καθώς και την κίνηση των μιγμάτων σκόνης και αερίων σε μονάδες επεξεργασίας.

Αγορά εξάτμισης καπνού D-3,5

Εδώ μπορείτε Αγορά πυροσβεστήρα D-3,5 για την τιμή που ξεκινά από 19 401 τρίβει, ή να εξοικειωθείτε με την τιμή και να αγοράσετε απορροφητήρες καπνού D άλλης κλίμακας μεγεθών. Για κάθε μηχάνημα τύπου D, η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια. Η παράδοση πραγματοποιείται στη Ρωσία και την ΚΑΚ από οποιαδήποτε εταιρεία μεταφορών, με αυτομεταφορά ή με τη μεταφορά μας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά των εξαντλητών καπνού D-3,5

Exhauster D-3,5-1500 με βάση τον κινητήρα 5A100S4:

 • ηλεκτρική ισχύς κινητήρα: 3 kW;
 • στροφές κινητήρα: 1500 σ.α.λ.
 • Παραγωγικότητα: 3700 m³ / h.
 • Συνολική πίεση: 630 Pa.
 • Βάρος: 65 kg.

Exhauster D-3,5-3000 με βάση τον κινητήρα AIR100L2:

 • ισχύς ηλεκτρικού κινητήρα: 5,5 kW.
 • ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα: 3000 λεπτά¹¹;
 • παραγωγικότητα: 2200 m³ / h;
 • Συνολική πίεση: 2100 Pa.
 • Βάρος: 77 kga.

Αγοράστε εξαντλητές καπνού από τον κατασκευαστή

Εξομάλυνση καπνού Τιμές DN (κατάλογος τιμών) Κατάλογος

Πυροσβεστήρας DN (ΔΑντλία εξόδου με HAzad καμπύλα) - Ένα σχέδιο μηχανές μέσης ή υψηλής πίεσης, ενιαία εισόδου, σχεδιασμένο για την αφαίρεση των καυσαερίων από τις καμίνους των διαφόρων λεβήτων είναι εξοπλισμένα με συστήματα συλλογής σκόνης και καυσαερίων καυσαέρια των λεβήτων αερίου-πετρελαίου. Η θερμοκρασία του μέσου εργασίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τους + 200 ° C. Αυτό το μοναδικό ανεμιστήρα ID έχει ένα αυξημένο πάχος τοιχώματος σε σύγκριση με το VDN ανεμιστήρα τύπου φυσητήρα, το οποίο αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μηχανής. Απορροφητήρας καπνού DN εξοπλισμένο με πτερωτή με 16 καμπύλες προς τα πίσω, κατεύθυνση περιστροφής του τροχού - σωστά ή αριστερά. Το σαλιγκάρι κατασκευάζεται με γωνία στροφής από 0 ° έως 270 °, με ένα διάστημα 15 °.

Ο σχεδιασμός των εξαντλητών καπνού αποτελείται από ένα πτερωτή, ένα σαλιγκάρι, μια χοάνη αναρρόφησης, έναν αξονικό οδηγό και ένα πλαίσιο εγκατάστασης. Πτερωτή μηχανήματα έλξης DN αποτελείται από πτερωτή και πλήμνη. Η πτερωτή είναι σχεδιασμός συστήματος καμπύλων λεπίδων προς τα πίσω, οι οποίες επικαλύπτονται με ειδικό κράμα για μεγαλύτερη αντοχή στην λειαντική τέφρα.

Κατασκευάζεται σύμφωνα με το TU 3113-004-03002146-2016.

Στην εταιρεία παραγωγής μας μπορείτε Αγοράστε εξαντλητές καπνού DN στην καλύτερη τιμή.

Τυπική εκτέλεση εξαντλητών καπνού DN:

 • γενική βιομηχανική εκτέλεση (χωρίς στοιχεία προστασίας από έκρηξη)
 • Το καθεστώς θερμοκρασίας των μεταφερόμενων μέσων δεν υπερβαίνει τους + 200 ° C
 • Το σώμα και η πτερωτή είναι κατασκευασμένα από ανθρακούχο χάλυβα (για τη μετακίνηση μη επιθετικού περιβάλλοντος καπνού)
 • η κλιματική απόδοση δεν είναι υψηλότερη από το U2 (μέτριο κλίμα, εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους υπό θόλο, περιβάλλον -30 +40 ° C)

Η μη τυποποιημένη εκτέλεση εξαντλητών καπνού μπορεί να περιλαμβάνει:

 • θερμοκρασίας των μεταφερόμενων μέσων έως + 400 ° C, που επιτυγχάνεται με τον εξοπλισμό των εξαντλητών καπνού με τα συστήματα ψύξη αέρα και νερού
 • την παραγωγή από ανοξείδωτο χάλυβα ανθεκτικό στη διάβρωση χάλυβες (για παράδειγμα: 12Η18Ν10Τ, AISI 316, AISI 304, AISI 201 κ.λπ.), για εργασία με επιθετικά περιβάλλοντα αερίου-αέρα
 • κλιματικές επιδόσεις Υ1 (μετριοπαθής, δρόμος, χωρίς θόλο), UHL, UHL1, ΧΛ, ΧΛ1 (μετρίως ψυχρό, κρύο κλίμα, δρόμο, περιβάλλον -60 +40 ° C),

Αποκωδικοποίηση των σχημάτων (εκδοχών) εξαντλητών καπνού DN

Σχήμα 1 (έκδοση 1) - Η πτερωτή του πτερυγίου βρίσκεται στον άξονα του κινητήρα.
Σχήμα 3 (έκδοση 3) - Η πτερωτή του πτερυγίου συνδέεται με τον ηλεκτρικό κινητήρα διαμέσου του συγκροτήματος εδράνου μέσω ενός ελαστικού συνδέσμου με δακτύλιο.
Σχήμα 5 (έκδοση 5) - Η πτερωτή του πτερυγίου βρίσκεται στον άξονα του συγκροτήματος εδράνου. Ο άξονας της μονάδας έδρασης συνδέεται με τον ηλεκτροκινητήρα με μια κίνηση τραπεζοειδούς ιμάντα, η οποία επιτρέπει την αλλαγή των περιστροφών της πτερωτής της πτερωτής.

Η σύνθεση και σύντομα τεχνικά χαρακτηριστικά των εξαντλητών καπνού DN

Για να δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά και τις συνολικές διαστάσεις ενός συγκεκριμένου εξαντλητή, κάντε κλικ στην περιγραφή του στην πρώτη στήλη

Σημείωση
εξάντληση

Κατασκευαστική
επιδόσεις
(σχήμα)

Περιεχόμενα συσκευασίας
ηλεκτροκινητήρες

Όρια παραμέτρων
στο χώρο εργασίας

Με ισχύ
(kW)

Συχνότητα περιστροφή
(rpm)

Απόδοση
(m 3 / h)

Σύμφωνα με τη συνολική πίεση
(Ρα)

Απορροφητήρες καπνού D

Η παραγωγή και πώληση των αναρροφητηρες D για λέβητες για την οργάνωση της συνεχούς παροχής αέρα στο χώρο εργασίας των θαλάμων καύσης των λεβήτων με ισορροπημένη έλξη. Τεχνικά χαρακτηριστικά, περιγραφή και διαστάσεις των φυγοκεντρικών εξαντλητών καπνού D, παράδοση σε όλη τη Ρωσία, εγγύηση από τον κατασκευαστή 2 χρόνια.

 • Τεχνικές προδιαγραφές
 • Συνολικές διαστάσεις
 • Πληρωμή και παράδοση
 • Περιγραφή

Τεχνικές προδιαγραφές εξαντλητών καπνού D

Σχέδιο στροφών περιπτώσεων μηχανών έλξης τύπου D (LEV)

Σχέδιο στροφών περιπτώσεων μηχανών έλξης τύπου D (OL)

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις ελκυστήρων D №2,7; №3,5

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις D-12 isp-1

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις D-12 isp-3

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις των μηχανών έλξης D № 13.5 και № 15.5 (Пр 90 °)

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις μηχανών Д №18 και №20 (Пр 90 °)

 • Μη χρηματικός διακανονισμός για νομικά πρόσωπα με ΦΠΑ.

Παράδοση στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας:

 • Εταιρείες μεταφορών Επιχειρησιακές γραμμές ή PEC, άλλοι κατόπιν συμφωνίας. Παράδοση στο τερματικό TK - ΔΩΡΕΑΝ. (3 φορές την εβδομάδα).
 • Η αυτοκινητιστική μας μεταφορά στο συντομότερο δυνατόν. Το κόστος παράδοσης υπολογίζεται με βάση τον όγκο και το βάρος των εμπορευμάτων.
 • Τα εμπορεύματα "σε απόθεμα" μπορούν να ληφθούν από την αποθήκη την ημέρα της πίστωσης κεφαλαίων στον τρέχοντα λογαριασμό μας.
 • Η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της ετοιμότητας της παραγγελίας σας.

Παράδοση στη Ρωσία:

 • Εταιρείες μεταφορών (TC) Επιχειρήσεις ή PEC, άλλοι κατόπιν συμφωνίας. Παράδοση στο τερματικό TK - ΔΩΡΕΑΝ. (3 φορές την εβδομάδα).
 • Το κόστος παράδοσης TC εξαρτάται από την περιοχή. Οι διαχειριστές μας θα υπολογίζουν όλες τις επιλογές και θα προσφέρουν τον πιο βολικό και κερδοφόρο τρόπο παράδοσης για εσάς.
 • Η αυτοκινητιστική μας μεταφορά στο συντομότερο δυνατόν. Το κόστος παράδοσης υπολογίζεται με βάση τον όγκο και το βάρος των εμπορευμάτων.
 • Η εταιρεία μας πωλεί αποκλειστικά νέα προϊόντα, τα οποία καλύπτονται από την εγγύηση εργοστασίου από 12 μήνες έως 36 μήνες.

Οι D ανεμιστήρες εξάτμισης που χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές εφαρμογές και προορίζονται για την οργάνωση μιας συνεχούς παροχής του αέρα στον χώρο εργασίας των θαλάμων καύσης των λεβήτων με ένα ισορροπημένο σχέδιο. Αυτός ο τύπος εξοπλισμού εξαερισμού χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε συστήματα συλλογής τέφρας για τη χρήση καπνού και προϊόντων καύσης.

Οι μηχανές βαρέως τύπου Δ παραμένουν λειτουργικές σε ευρεία κλίμακα θερμοκρασιών από -30 ° C έως + 200 ° C. Η επιτρεπόμενη περιεκτικότητα σκόνης στο περιβάλλον εργασίας είναι 2 γραμμάρια ανά κυβικό μέτρο.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Οι απορροφητήρες καπνού D έχουν σχεδιασμό μονοκόμματος. Στο σκελετό συγκολλημένο από έλασης χάλυβα, τοποθετείται ένα σπειροειδές περίβλημα με τη μορφή "σαλιγκάρι". Η εισαγωγή αέρα εκτελείται από την πλευρά του κυλινδρικού σωλήνα διακλάδωσης κατά μήκος του άξονα της πτερωτής. Εκπομπή αέριων μαζών - μέσω σωλήνα διακλάδωσης ορθογώνιου σχήματος στην ακτινική κατεύθυνση. Για τη σύνδεση του εξοπλισμού στους αεραγωγούς, παρέχονται φλάντζες με οπές στο σωλήνα εξάτμισης του ανεμιστήρα εξαγωγής.

Κατά την τοποθέτηση του εξοπλισμού, το περίβλημα μπορεί να περιστραφεί σε σχέση με το πλαίσιο στήριξης υπό γωνία από 0 έως 270 μοίρες. Έτσι, ο σωλήνας διακλάδωσης εξόδου της μηχανής εμφύσησης μπορεί να εγκατασταθεί με την πιο βολική γωνία προς τον ορίζοντα.

Στο εσωτερικό του σπειροειδούς περιβλήματος υπάρχει μια ακτινική πτερωτή με 32 λεπίδες, λυγισμένα στην αντίθετη κατεύθυνση της περιστροφής. Η ροπή στην πτερωτή μεταφέρεται από τον κινητήρα επαγωγής.

Οι βαλβίδες εξαγωγής καπνού D τοποθετούνται στα δάπεδα του κτιρίου με κοχλίες αγκύρωσης κατά την εγκατάσταση του εξοπλισμού επί τόπου. Για να μειώσετε τη δόνηση και τη μείωση του θορύβου μεταξύ του επιπέδου αναφοράς του πλαισίου και της επικάλυψης, συνιστάται η τοποθέτηση παρεμβυσμάτων που αντισταθμίζουν τις δονήσεις από το τεχνικό καουτσούκ.

Παραγωγικές επιλογές

Η ονοματολογία των κινητήρων D αποτελείται από 7 τύπους μεγεθών. Η επιλογή του μοντέλου βασίζεται σε επιδόσεις, πίεση και άλλα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, με βάση τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας και τον χαρακτηρισμό. Κατά την παροχή των αρχικών δεδομένων, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το βέλτιστο μοντέλο του εξάτμισης καπνού D.

Συνθήκες λειτουργίας

Επιτρέπεται η λειτουργία μηχανών έλξης D σε συνθήκες εύκρατου κλίματος σύμφωνα με το Gos. Πρότυπο 15150 σε t = -40... + 45 C στις ακόλουθες κατηγορίες τοποθέτησης:

- 3 - μη θερμαινόμενα δωμάτια.
- 2 - κάτω από την προστασία της προσωπίδας ή του θόλου,
- 1 - στην ύπαιθρο (ο ηλεκτρικός εξοπλισμός πρέπει να προστατεύεται από το άμεσο ηλιακό φως και τις βροχοπτώσεις).

Ανιχνευτές καπνού DN στη Μόσχα

Εξαεριστήρες καπνού εγκαθίστανται σε λέβητες με λέβητες ατμού ή ζεστού νερού. Οι ανεμιστήρες καπνού μπορούν να μεταφέρουν καυσαέρια μέχρι 400 ° C. Οι μηχανές βαρέως τύπου είναι σχεδιασμένες για μακροχρόνια λειτουργία χωρίς διακοπή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Εγκατάσταση ανεμιστήρων ανεμιστήρα VDN μπορεί να γίνει τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Οι εξαντλητές καπνού DN διακρίνονται στην κατεύθυνση περιστροφής - αριστερά και δεξιά. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την παραγγελία του ανεμιστήρα εξαγωγής.

Ο σχεδιασμός του ανεμιστήρα φυσητήρα μπορεί να είναι δύο τύπων:

 • Η πτερωτή συνδέεται απευθείας με τον άξονα του κινητήρα. Σε αυτή την περίπτωση, τα καυσαέρια είναι πιο συμπαγή
 • Η πτερωτή συνδέεται με τον άξονα του κινητήρα μέσω μιας κίνησης ιμάντα. Αυτός ο ανεμιστήρας είναι πιο αξιόπιστος και πιο εύκολος στη συντήρηση

Το κύριο χαρακτηριστικό της μηχανής εμφύσησης είναι η παραγωγικότητα και η δημιουργούμενη κεφαλή (πίεση)

Η απόδοση του ανεμιστήρα DN μπορεί να μεταβάλλεται μέσω μιας αξονικής συσκευής καθοδήγησης ή μέσω ειδικής θήκης με πύλη ολίσθησης. Όταν χρησιμοποιείτε μια τσέπη αναρρόφησης, είναι δυνατόν να εφαρμόσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα καυσαέρια στην πτερωτή και έτσι να μειώσουμε την αναταραχή της ροής. Αυτό, με τη σειρά του, σας επιτρέπει να αυξήσετε την απόδοση του ανεμιστήρα εξαγωγής.

Ακουστικά χαρακτηριστικά των εξαντλητών καπνού VDN και DN

Ακουστικά χαρακτηριστικά των εξαντλητών καπνού VDN και DN

 • Εξαντλητές καπνού VDN και DN
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά των εξαντλητών καπνού VDN και DN
 • Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις εξαερισμού καπνού VDN και DN
 • Αεροδυναμικά χαρακτηριστικά μηχανών έλξης VDN και DN (ΜΟ CKTI 0,55-40)
 • Ακουστικά χαρακτηριστικά των εξαντλητών καπνού VDN και DN

Για ND: Θερμοκρασία περιβάλλοντος t = 100 ° C. Pμπαρ= 760 mm Hg. σ. DONA = 0 °.

Για VDN: Θερμοκρασία περιβάλλοντος t = 30 ° C; Pμπαρ= 760 mm Hg. σ. DONA = 0 °.

Αγοράστε ή παραγγείλετε έναν υπολογισμό μέσω του ιστότοπου:

 • Ανεμιστήρες
 • / /
 • Εξαντλητές καπνού και φυσητήρες για λέβητες
 • / /
 • VDN και DN
 • / /
 • Ακουστικά χαρακτηριστικά των εξαντλητών καπνού VDN και DN
 • Πώς να μας βρείτε

Τα πολυκαναλικά τηλέφωνα μας:
(495) 780-43-94
(495) 780-43-95

Χρονοδιάγραμμα εργασιών γραφείου:
Δευτέρα - Πέμπτη
09:00 έως 17:00
την Παρασκευή
09:00 έως 16:00

Πρόγραμμα αποθήκης:
Δευτέρα - Πέμπτη
Από τις 10:00 έως τις 16:00
την Παρασκευή
Από τις 10:00 έως τις 15:00

Exhauster VDN-8

EnergyMachineBuilding φυτό παράγει φυγοκεντρικός ανεμιστήρας εκτόξευσης (ανεμιστήρας ID) τύπου VDN-8 να κινούνται στον αέρα και μη-διαβρωτικά και μη-εκρηκτικά μείγματα αερίου-αέρα, και ανταλλακτικά για αυτό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του ανεμιστήρα εξαγωγής VDN-8

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τον απορροφητήρα καπνού VDN-8

 • • Μέση και υψηλή πίεση
 • • Απλή αναρρόφηση
 • • Κατεύθυνση περιστροφής - δεξιά και αριστερά
 • • Λεπίδες ακτινικά τερματισμού
 • • Αριθμός λεπίδων - 12 τεμ.

Οι ανεμιστήρες τύπου ανεμιστήρα χρησιμοποιούνται για την παροχή αέρα στους κλιβάνους σταθερών ατμολέβητων και λέβητες ζεστού νερού, συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού κλπ. Επιτρέπεται η χρήση ανεμιστήρων VDN ως εξαντλητές καπνού σε λέβητες αερίου πετρελαίου με ισορροπημένη πρόσφυση.

Οι τύπου VDN φυγόκεντρες αναρροφητηρες και DN σχεδιασμένα να κινούνται καυσαέρια και μη-εκρηκτικά μείγματα pylegazovozdushnyh θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -30 C έως +200 C, σκόνη έως 0,2 g / m 3. Λειαντικά σκόνη που περιέχεται στο μετατοπίσιμο μέσου, και της τάσης του να κολλήσει δεν πρέπει να υπερβαίνει την απόδοση παρόμοιων τέφρας καπναερίων.

Οι αναρροφητηρες χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση των καυσαερίων και στάσιμο φούρνους και λέβητες ατμού για τη μετακίνηση μίγματα pylegazovozdushnyh αυτών σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας, κλπ

Συνθήκες λειτουργίας του ανεμιστήρα εξαγωγής VDN-8

Οι μηχανές βαρέως τύπου, όπως οι VDN και DN, λειτουργούν σε εύκρατο κλίμα 1-3 κατηγοριών. Επιτρεπτή θερμοκρασία περιβάλλοντος όχι χαμηλότερη από -30 ° C έως πάνω από + 40 ° C. Η τιμή της μέσης τετραγωνικής των κραδασμών από εξωτερικές πηγές των δονήσεων των σημείων τοποθέτησης του ανεμιστήρα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 mm / sec.

 • Θα φτιαχτούμε για να παραγγείλετε οποιαδήποτε μεγέθη εξαντλητών καπνού ανάλογα με το μέγεθός σας
 • Τα υποκαταστήματα του εργοστασίου είναι ανοικτά σε 17 πόλεις της Ρωσίας
 • Υπάρχει υπηρεσία παράδοσης, η οποία θα φέρει γρήγορα τα προϊόντα της ChEMZ από την πλησιέστερη αποθήκη
 • Οι αναρροφητές καπνού κατασκευάζονται σύμφωνα με την GOST και περνούν OTC
 • Περίοδος εγγύησης - 12 μήνες

Συνολικά και χαρακτηριστικά σύνδεσης του ανεμιστήρα εξαγωγής VDN-8

Αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του απορροφητήρα καπνού VDN-8

Ακουστικά χαρακτηριστικά του ανεμιστήρα εξαγωγής VDN-8

Τεχνικά χαρακτηριστικά του ανεμιστήρα εξαγωγής VDN-8

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αυτή η πολιτική επεξεργασία και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής - η Πολιτική), που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο «Περί Προσωπικών Δεδομένων» και ισχύει για κάθε πληροφορία που Sai βρίσκεται σε emz74.ru να πάρετε σχετικά με τους χρήστες (με την επιφύλαξη των προσωπικών δεδομένων) κατά τη χρήση Ένας χρήστης ενός ιστότοπου ενός ιστότοπου και ως προγράμματα και προϊόντα ενός ιστότοπου.

1.1 Οι ακόλουθοι όροι χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική:

1.1.1. «Site Διοίκηση» - οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της εταιρείας, το οποίο θα οργανώσει την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τον καθορισμό των στόχων της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η σύνθεση των προσωπικών δεδομένων προς επεξεργασία, τις δράσεις (ενέργειες) για τα προσωπικά δεδομένα, κ.λπ.

1.1.2. "Προσωπικά δεδομένα": κάθε πληροφορία που σχετίζεται με πρόσωπο που καθορίζεται ή προσδιορίζεται άμεσα ή έμμεσα από ένα άτομο (αντικείμενο προσωπικών δεδομένων).

1.1.3. «Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» - κάθε δράση (λειτουργία) ή ένα σύνολο ενεργειών (πράξεων) που εκτελούνται με τη χρήση του εξοπλισμού αυτοματοποίησης ή χωρίς τη χρήση αυτών των μέσων με τα προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, καταγραφής, η συσσώρευση, αποθήκευση, διευκρινίσεις (ενημέρωση, αλλαγή) εξαγωγή, χρήση, μεταφορά (διανομή, παροχή, πρόσβαση), αποπροσωποποίηση, αποκλεισμός, διαγραφή, καταστροφή προσωπικών δεδομένων.

1.1.4. «Προσωπικά Δεδομένα Προστασία Προσωπικών Δεδομένων» - που απαιτούνται για την ιστοσελίδα Διοίκησης συμμόρφωση ή με άλλο τρόπο πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα της απαίτησης προσώπου για την πρόληψη της διανομής τους, χωρίς τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή την παρουσία τυχόν άλλους νομικούς λόγους.

1.1.5. Ο "χρήστης του ιστότοπου" (ο "χρήστης") είναι ένα άτομο που έχει πρόσβαση στον ιστότοπο μέσω του Διαδικτύου και χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.

1.1.6. Τα "cookies" είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται από έναν διακομιστή ιστού και αποθηκεύεται στον υπολογιστή ενός χρήστη που ο πελάτης ιστού ή το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στέλνει στον διακομιστή ιστού κάθε φορά σε αίτημα HTTP όταν προσπαθούν να ανοίξουν τη σελίδα του αντίστοιχου ιστότοπου.

1.1.7. Η "διεύθυνση IP" είναι μια μοναδική διεύθυνση δικτύου ενός κόμβου σε ένα δίκτυο υπολογιστών που έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο IP.

2.1. Η χρήση του Δικτυακού Τόπου από τον Χρήστη σημαίνει πλήρη συγκατάθεσή του στην παρούσα Πολιτική και τους όρους επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη.

2.2. Σε περίπτωση διαφωνίας με τους όρους της Πολιτικής, ο Χρήστης πρέπει να διακόψει αμέσως τη χρήση του ιστότοπου.

Αυτή η πολιτική ισχύει μόνο για τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος δεν ελέγχει και δεν είναι υπεύθυνος για ιστότοπους τρίτων μερών στους οποίους ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ στους συνδέσμους που είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο.

2.4. Η διαχείριση του ιστότοπου δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τους χρήστες του ιστότοπου.

3.1. Αυτή η πολιτική καθορίζει τις υποχρεώσεις του χώρου Διοίκησης σχετικά με την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων του απορρήτου ο χρήστης παρέχει, κατόπιν αιτήματος του site Διοίκησης κατά την εγγραφή στο site, ή μήπως τα μηνύματα επανάκλησης εφαρμογή.

3.2. Τα προσωπικά δεδομένα που επιτρέπονται για επεξεργασία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική παρέχονται από τον Χρήστη συμπληρώνοντας τη φόρμα στον ιστότοπο και περιλαμβάνουν τις ακόλουθες πληροφορίες:

3.2.1. επώνυμο, όνομα, πατρόνυμο του χρήστη,

3.2.2. τηλέφωνο επικοινωνίας του χρήστη.

3.2.3. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3.3. Ο ιστότοπος προστατεύει τα ακόλουθα δεδομένα, τα οποία μεταδίδονται αυτόματα κατά την προβολή των ενοτήτων διαφημίσεων και κατά την επίσκεψη σε σελίδες στις οποίες έχει εγκατασταθεί το σενάριο στατιστικού συστήματος ("pixel"):

- πληροφορίες από cookies.

- πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης (ή άλλο πρόγραμμα που παρέχει πρόσβαση στην εμφάνιση της διαφήμισης).

- η διεύθυνση της σελίδας στην οποία βρίσκεται η ενότητα διαφημίσεων.

- παραπομπή (διεύθυνση της προηγούμενης σελίδας).

3.4. Οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές πληροφορίες που δεν προσδιορίζονται παραπάνω (ιστορικό αγορών, προγράμματα περιήγησης και λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται κ.λπ.) υπόκεινται σε ασφαλή αποθήκευση και μη διανομή, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στο εδάφιο 5.2. και 5.3. της παρούσας Πολιτικής.

 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

4.1. Προσωπικά δεδομένα του Χρήστη Η διαχείριση του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους σκοπούς:

4.1.1. Αναγνώριση του Χρήστη που έχει εγγραφεί στον ιστότοπο για παραγγελία και (ή) απόκτηση πρόσβασης στην υπηρεσία και (ή) σύναψη σύμβασης αγοράς ή πώλησης προϊόντος με απομακρυσμένα μέσα.

4.1.2. Παροχή πρόσβασης χρήστη στους εξατομικευμένους πόρους του ιστότοπου.

4.1.3. Δημιουργία ανατροφοδότησης με τον Χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ειδοποιήσεων, αιτήσεων σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου, την παροχή υπηρεσιών, την επεξεργασία αιτημάτων και εφαρμογών από τον Χρήστη κ.λπ.

4.1.4. Ορισμοί της θέσης του Χρήστη (εάν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του) για να διασφαλίσει την ασφάλεια, αποτρέπουν την απάτη.

4.1.5. Επιβεβαίωση της γνησιότητας και της πληρότητας των προσωπικών δεδομένων που παρέχει ο Χρήστης.

4.1.6. Παρέχοντας στον Χρήστη αποτελεσματική υποστήριξη πελατών και τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση προβλημάτων που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου.

4.1.7. Χορήγηση στον Χρήστη, με τη συγκατάθεσή του, ειδικών προσφορών, ενημερωτικών δελτίων και άλλων πληροφοριών εξ ονόματος του ιστότοπου ή εξ ονόματος των συνεργατών του ιστότοπου.

4.1.8. Εφαρμογή διαφημιστικών δραστηριοτήτων με τη συγκατάθεση του Χρήστη.

4.1.9. Παροχή πρόσβασης στον Χρήστη στους ιστότοπους ή στις υπηρεσίες των συνεργατών του ιστότοπου για τη λήψη προϊόντων, ενημερώσεων και υπηρεσιών.

 1. ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

5.1. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη πραγματοποιείται χωρίς χρονικό περιορισμό, με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πληροφοριών προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούν εργαλεία αυτοματοποίησης ή χωρίς τη χρήση τέτοιων μέσων.

5.2. Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη μπορούν να μεταφερθούν στα εξουσιοδοτημένα όργανα της κρατικής και δημοτικής κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας μόνο για τους λόγους και με τη σειρά που ορίζει η νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

5.3. Σε περίπτωση απώλειας ή αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων, η Διοίκηση του ιστότοπου ενημερώνει τον Χρήστη για την απώλεια ή την αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων.

5.4. Η διοίκηση του χώρου λαμβάνει τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη από μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, καταστροφή, τροποποίηση, αποκλεισμό, αντιγραφή, διανομή, καθώς και από άλλες παράνομες ενέργειες τρίτων.

5.5. Η διαχείριση του δικτυακού τόπου μαζί με τον Χρήστη λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή απωλειών ή άλλων αρνητικών συνεπειών που προκαλούνται από απώλεια ή αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη.

6.1. Ο Χρήστης υποχρεούται:

6.1.1. Παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για τη χρήση του ιστότοπου.

6.1.2. Εάν χρειάζεται, ενημερώστε και συμπληρώστε τις πληροφορίες που παρέχονται σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, εάν αλλάξουν αυτές οι πληροφορίες.

6.2. Η διοίκηση του χώρου είναι υποχρεωμένη:

6.2.1. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που λαμβάνονται μόνο για τους σκοπούς που καθορίζονται στη ρήτρα 4 αυτής της Πολιτικής.

6.2.2. Δώστε την αποθήκευση των εμπιστευτικών πληροφοριών εμπιστευτικού χαρακτήρα, δεν το αποκαλύπτουν, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του χρήστη, και δεν πωλεί, ανταλλάσσει, δημοσίευση, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη δυνατό τρόπο τα προσωπικά δεδομένα που διαβιβάζονται στο χρήστη, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται στις παραγράφους 5.2. και 5.3. της παρούσας Πολιτικής.

6.2.3. Λάβετε προφυλάξεις για να προστατεύσετε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων του χρήστη σύμφωνα με τη διαδικασία που συνήθως χρησιμοποιείται για την προστασία των πληροφοριών αυτών στην υπάρχουσα επιχείρηση.

6.2.4. Για την εφαρμογή κλείδωμα των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με το αντίστοιχο χρήστη, δεδομένου ότι η προσφυγή ή να ζητήσει από τον χρήστη ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του ή εξουσιοδοτημένο φορέα για την προστασία των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την περίοδο ελέγχου, σε περίπτωση ανίχνευσης πλαστών προσωπικών δεδομένων ή παράπτωμα.

7.1. Η διαχείριση του ιστότοπου που δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του φέρει ευθύνη για τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρ. 5.2., 5.3. και 7.2. της παρούσας Πολιτικής.

7.2. Σε περίπτωση απώλειας ή αποκάλυψης εμπιστευτικών πληροφοριών, η Διοίκηση της Ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνη εάν αυτές οι εμπιστευτικές πληροφορίες:

7.2.1. Έγινε δημόσια ιδιοκτησία πριν από την απώλεια ή αποκάλυψή της.

7.2.2. Ελήφθη από τρίτο μέρος μέχρι την παραλαβή του από την Υπηρεσία Διαχείρισης Ιστοτόπου.

7.2.3. Δημοσιεύθηκε με τη συγκατάθεση του Χρήστη.

7.2.4. Χορηγήθηκε κατόπιν αιτήματος του εξουσιοδοτημένου κρατικού φορέα.

8.1. Πριν από την υποβολή αίτησης στο δικαστήριο με αγωγή για διαφορές που προκύπτουν από τη σχέση μεταξύ του Χρήστη του ιστότοπου και της Διοίκησης Ιστοσελίδας, είναι υποχρεωτική η υποβολή αξίωσης (γραπτή πρόταση για την εκούσια διευθέτηση της διαφοράς).

8.2. Ο αποδέκτης της απαίτησης εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της απαίτησης κοινοποιεί γραπτώς στον αιτούντα την απαίτηση σχετικά με τα αποτελέσματα της εξέτασης της απαίτησης.

8.3. Εάν η συμφωνία δεν επιτευχθεί, η διαφορά θα παραπεμφθεί στη δικαστική αρχή σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

8.4. Η τρέχουσα νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας ισχύει για αυτήν την Πολιτική και τη σχέση μεταξύ του Χρήστη και της Διοίκησης της Ιστοσελίδας.

9.1. Η διοίκηση του δικτυακού τόπου έχει το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και συγκατάθεση του Χρήστη.

9.2. Η νέα Πολιτική τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τη νέα έκδοση της Πολιτικής.