Φίλτρα εξαερισμού

Η εταιρεία παραγωγής «Vent-Συμμαχία» είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες που ειδικεύονται στην προμήθεια και την παραγωγή φίλτρων αέρα για τα συστήματα προσφοράς και της εξάτμισης, κεντρικό κλιματισμό και εξαερισμό.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην περιοχή Kireevsky της περιοχής Tula και το γραφείο και η αποθήκη βρίσκονται στη Μόσχα στην οδό Storozhevoy.

Η δική μας παραγωγή φίλτρων για εξαερισμό και αξεσουάρ μας επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα σχεδόν οποιουδήποτε μεγέθους σύμφωνα με την ΤΚ του πελάτη. Οι ειδικοί μας αναπτύσσουν τακτικά και εισάγουν αναλόγους για την αντικατάσταση ξένων συστημάτων φιλτραρίσματος. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να αγοράσετε φίλτρα στην καλύτερη τιμή, σε αντάλλαγμα για τα προϊόντα που παρέχονται με εξοπλισμό από τις χώρες της Ασίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Αγορά φίλτρα για στρογγυλά κανάλια των συστημάτων εξαερισμού στη Μόσχα, τιμές

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΑ:

 • ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 • ΕΥΚΟΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΟΝΔΡΙΚΟ
 • ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τα φίλτρα εξαερισμού εγκαθίστανται στα συστήματα αερισμού προσαγωγής ή σε συστήματα ανακύκλωσης για τον καθαρισμό του αέρα από σωματίδια διαφόρων μεγεθών και χημικής σύνθεσης. Χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του αέρα σε διοικητικά, οικιακά και βιομηχανικά κτίρια.

Βασικά όλα τα φίλτρα διαύλου είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα. Πρόκειται για ένα περίβλημα με κάλυμμα και δύο ακροδέκτες που προορίζονται για σύνδεση με αγωγούς κυκλικής διατομής ή με άλλα εξαρτήματα του συστήματος εξαερισμού. Εντός της θήκης υπάρχει μια κασέτα φίλτρου. Λόγω της παρουσίας αφαιρούμενου καλύμματος στο περίβλημα του φίλτρου, μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα. Τα στοιχεία φίλτρου που περιλαμβάνονται στα φίλτρα για στρογγυλά κανάλια συνήθως δεν έχουν δομή πλαισίου.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης φίλτρων εξαερισμού για κυκλικούς αγωγούς δεν είναι η περίπλοκη εγκατάσταση, οι συμπαγείς διαστάσεις, αλλά και η απλή λειτουργία.

Φίλτρα αερισμού για στρογγυλά κανάλια από την εταιρεία LLC "ELECTROVENT" (Μόσχα) - αυτό είναι αξιοπιστία, αποδεδειγμένη στην πράξη. Οι πελάτες μας είναι εγγυημένα μια σύγχρονη υπηρεσία, μια εγγύηση για κάθε φίλτρο FLK, ευνοϊκές τιμές, προσφορές και μπόνους.

Η παραγωγική μας βάση

Η παραγωγή φίλτρων για στρογγυλεμένους αεραγωγούς οργανώνεται με σύγχρονο εξοπλισμό, όλες οι τεχνολογικές λειτουργίες που εκτελούνται ανταποκρίνονται στα πρότυπα της βιομηχανίας. Για την παραγωγή στρογγυλών φίλτρων με καναλιού χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας. Για να αποκλείσει έναν γάμο, η LLC "ELECTROVENT", σύμφωνα με τις προηγμένες τεχνικές και επιχειρησιακές απαιτήσεις, διεξάγει αυστηρό εσωτερικό έλεγχο ποιότητας που περνάει όλα τα φίλτρα FLC για εξαερισμό.

Η εταιρεία μας παράγει φίλτρα καναλιών κυκλικής διατομής διαφόρων διαμέτρων. Στέλνουμε όχι μόνο πελάτες στη Μόσχα, αλλά και δέχονται αιτήσεις από άλλες περιοχές της Ρωσίας.

Κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει οριζόντιους, κάθετους αεραγωγούς για συστήματα εξαερισμού και ανακύκλωσης για βιομηχανικά, εμπορικά, οικιακά, οικονομικά κτίρια.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας - αρκετά συνεργεία, που βρίσκονται σε 35.000 m2, η διαθεσιμότητα της δικής μας αποθήκης υλικών, η οποία σας επιτρέπει να εκτελέσετε γρήγορα (3-7 ημέρες) μεγάλες παραγγελίες για φίλτρα FLC για συστήματα εξαερισμού.

Δώστε προσοχή - Ο κατάλογος περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων κυκλικής τσέπης.

Καμπύλη φίλτρων καναλιών - λειτουργικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά σχεδίασης

Η κασέτα φίλτρου για στρογγυλά κανάλια δεν έχει δομή πλαισίου, αλλά αντικαθίσταται εύκολα. Χρησιμοποιείται στο σύστημα εξαερισμού για τον καθαρισμό του αέρα από ξένες ακαθαρσίες και οσμές. Το υλικό φίλτρου δεν αντέχει μόνο σε επιθετικά χημικά. Το εύρος θερμοκρασίας εργασίας του υλικού φίλτρου είναι από -70 έως +40 βαθμούς Κελσίου. Ο εξαερισμός προστατεύεται αξιόπιστα για αρκετούς μήνες.

Το στρογγυλό περίβλημα του φίλτρου αέρα είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, είναι ανθεκτικό σε αρνητικούς λειτουργικούς παράγοντες, όπως υγρασία, μηχανική βλάβη, χημικά, θερμικά αποτελέσματα. Τα φίλτρα εξαερισμού είναι εύκολο να εγκατασταθούν, είναι απλό στη χρήση και τη συντήρηση.

Φιλτράρετε FLK: θα παράγουμε εγκαίρως τις απαραίτητες ποσότητες

Η εταιρεία μας είναι ανοικτή στη συνεργασία με άτομα, κρατικούς και εμπορικούς οργανισμούς.

Οι εξειδικευμένοι ειδικοί προσφορών μας είναι έτοιμοι να εξετάσουν τις εφαρμογές σας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκοί όροι παράδοσης παρέχονται στους τακτικούς πελάτες. Επιπλέον, κάθε αγοραστής στρογγυλών φίλτρων για αεραγωγούς και άλλα προϊόντα είναι εγγυημένη:

 • επαγγελματική υποστήριξη πληροφοριών ·
 • ακριβής εκπλήρωση του τεχνικού καθήκοντος κατά την κατασκευή κάθε στρογγυλού φίλτρου ·
 • τήρηση των όρων κατασκευής ·
 • βολικό σύστημα παράδοσης.
 • Αντιστοιχία φίλτρων για στρογγυλά κανάλια με τα δηλωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Για να κάνετε μια παραγγελία, συζητήστε τους όρους συνεργασίας, απλά καλέστε, παρακαλώ, τους ειδικούς μας ή στείλτε ένα e-mail. Στην υπηρεσία σας είναι επίσης μια βολική μορφή ανατροφοδότησης.

Φίλτρα αέρα

Η εταιρεία "PromElVent" είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής φίλτρων για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού διαφόρων τύπων και βαθμών καθαρισμού. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε φίλτρα για καθαρισμό καθαρού αέρα και καθαρό καθαρισμό, από G3 έως U17, σε περιπτώσεις από μέταλλο, πλαστικό ή MDF. Η εταιρεία μας εφαρμόζει φίλτρα για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Προσφέρουμε πιστοποιημένα προϊόντα, προσιτές τιμές και παράδοση στη Ρωσία.

Μεταξύ των διαφόρων φίλτρων αέρα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, όλοι μπορούν να επιλέξουν και να παραγγείλουν την κατάλληλη για να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία του συστήματος εξαερισμού τους. Επιλέξτε λύσεις οποιουδήποτε τύπου και είδους καθαρισμού στον κατάλογο. Διαθέσιμα προϊόντα:

 • κασέτα, πάνελ, συλλογή λίπους, θήκη, συμπαγής, για πηνία ανεμιστήρων.
 • απόλυτο, λεπτό ή χοντρό καθαρισμό.

Τύποι φίλτρων αέρα και ο σκοπός τους

Τα φίλτρα καθαρισμού αέρα χωρίζονται σε διάφορες ομάδες:

 • Τα μηχανικά φίλτρα χρησιμοποιούνται συχνά για την προστασία άλλων στοιχείων του συστήματος εξαερισμού.
 • Τα φίλτρα HEPA είναι εξαιρετικά αποδοτικά, καθώς διατηρούν πάνω από το 90% των σωματιδίων.
 • άνθρακα απορροφούν μόρια αερίου, εξαλείφουν το πρόβλημα του δυσάρεστου αέρα?
 • η χημική απορρόφηση περιέχει χημειοαπορρόφηση που αποσυνθέτει πολλές ουσίες, για παράδειγμα, διοξείδιο του αζώτου, άνθρακα κ.λπ.

Οι κοινόχρηστοι χώροι - σε γραφεία, υπεραγορές, εμπορικά κέντρα - ή σε μονάδες παραγωγής εγκατεστημένο σύστημα εξαερισμού δεν είναι μόνο να τα ανταλλάξει για τα νωπά εξαγωγής αέρα, αλλά και να «φρέσκο» αέρα ήταν πραγματικά ασφαλές και καθαρό. Τα συστήματα εξαερισμού φιλτράρουν.

Σε οικιακές συνθήκες, τα φίλτρα αέρα είναι απαραίτητα σε περίπτωση που πάσχουν από αλλεργία. Σκόνη περιλαμβάνει υφαντικές ίνες, μούχλα και τα σπόρια των μυκήτων, τα σωματίδια δέρμα, γύρη, βακτήρια, αιθάλη δρόμο, ακάρεα σαπρόφυτα και των μεταβολικών προϊόντων τους. Οι περισσότερες από αυτές τις ακαθαρσίες στον αέρα και υπάρχουν παθογόνα σοβαρών αλλεργιών.

Αέρια μολυσμένα και ως αποτέλεσμα των διαδικασιών παραγωγής, οι οποίες κατανέμονται σε διάφορες βλαβερές για τις ανθρώπινες ενώσεις αερίου και τις μικρότερες σταγόνες αιθάλης και λίπους, προκαλώντας μια δυσάρεστη οσμή. Ένας άλλος ατμοσφαιρικός ρύπος είναι ο καπνός του καπνού, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολος και μακροχρόνιος. Δεδομένου ότι ο αέρας που κυκλοφορεί σε τέτοιες συνθήκες δεν είναι καθαρός, πρέπει να υγραίνεται και να καθαριστεί. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται φίλτρα αέρα.

Καθαρισμός τάξεων

Συσκευές με φίλτρα προστασίας από σκόνη

Οι σύγχρονες τεχνολογίες παρέχουν την ευκαιρία για αποτελεσματική φροντίδα της ανθρώπινης υγείας και της ποιότητας του περιβάλλοντος, του αέρα. Για να εξαλειφθεί το πρόβλημα της μόλυνσης των χώρων με σκόνη, αρκεί να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα, συσκευές εξοπλισμένες με φίλτρα. Μπορεί να είναι:

 • Συσκευές με ηλεκτροστατικά φίλτρα. Σε αυτά, η σκόνη προσελκύεται από τη δράση του ηλεκτρικού φορτίου. Επιτρέπεται η πλύση των φίλτρων. Δεν χρειάζεται να αλλάζουν συνεχώς σε ένα νέο, το οποίο είναι το σημαντικό τους πλεονέκτημα. Αλλά οι συσκευές δεν είναι σε θέση να καθαρίσουν πλήρως τον αέρα. Ως εκ τούτου, η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι υψηλή στα διαμερίσματα όπου ζουν οι άνθρωποι που πάσχουν από αλλεργίες ή άσθμα.
 • Τα καθαριστικά με φίλτρα NEPA θεωρούνται τα πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με άλλα είδη καθαριστικών. Τα σωματίδια σκόνης, ακόμα και τα μικρότερα, δεν μπορούν να πετάξουν πέρα ​​από το φίλτρο λόγω μιας συνεχούς οθόνης στη διαδρομή του αέρα. Τα φίλτρα NEPA είναι εύκολο στη χρήση, εύκολο στη φροντίδα. Καθαρίστε τα φίλτρα αρκετές μία φορά το μήνα, αλλάξτε - κάθε 6 ή 12 μήνες.
 • Ιονιστές. Η σκόνη συλλέγεται στη συσκευή σε οριζόντιες επιφάνειες. Αφού χρησιμοποιηθεί η συσκευή, πρέπει να καθαριστεί με ηλεκτρική σκούπα ή με υγρό πανί. Η ευκολία του ιονιστή είναι ότι δεν χρειάζεται να συντηρείται τακτικά.
 • Καθαριστές-υγραντήρες. Μέσα σε τέτοιες συσκευές είναι καθαρό νερό ή φίλτρο εξάτμισης, το οποίο σας επιτρέπει να συλλέγετε τη σκόνη και να συνθλίβετε τον αέρα με υγρασία. Οι συσκευές αυτού του τύπου πρέπει να επιλέγονται για όσους έχουν αλλεργίες. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση καθαρισμού φτάνει το 90%.

Πώς να επιλέξετε ένα φίλτρο;

Τα φίλτρα καθαρισμού αέρα είναι ειδικές συσκευές που περνούν αέρα και παγιδεύουν βλαβερές ουσίες. Τα φίλτρα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και τη συσκευή. Ακολουθεί η επιλογή ενός συγκεκριμένου μοντέλου, με βάση τις συνθήκες λειτουργίας του και τις τεχνικές ικανότητές του.

Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι διαστάσεις του χώρου όπου πρόκειται να εγκατασταθεί το φίλτρο. Κάθε προϊόν είναι σε θέση να εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη περιοχή. Εάν τα φίλτρα καθαρισμού του αέρα πρέπει να λειτουργούν σε διαφορετικούς χώρους, είναι απαραίτητο να εστιάσετε στις διαστάσεις του μεγαλύτερου μεταξύ τους.

Τα όργανα με φίλτρα αναγνωρίζονται ως τα πιο αποτελεσματικά, καθώς βοηθούν στη συλλογή σχεδόν όλης της σκόνης. Έχουν μόνο ένα μειονέκτημα - επιπλέον κόστος για τη συντήρηση. Καθώς τα φίλτρα χρησιμοποιούνται, πρέπει να αλλάξουν. Επιπλέον, η πλειοψηφία των φίλτρων για τον καθαρισμό του αέρα πρέπει να φροντίζεται τακτικά. Στους νεροχύτες θα πρέπει να παρακολουθείτε καθημερινά την στάθμη του νερού, πρέπει να το αλλάζετε κάθε τρεις μέρες. Μια φορά την εβδομάδα, πρέπει να πλένετε τις πλάκες του ηλεκτροστατικού καθαριστικού. Τα πιο κατάλληλα φίλτρα για συντήρηση είναι τα φίλτρα HEPA. Η ρύπανση από αυτές πρέπει να αφαιρείται μία φορά το μήνα.

Τα φίλτρα αέρα διαφέρουν ως προς την ισχύ τους. Για συχνή χρήση προτιμώνται μοντέλα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Υπάρχουν φίλτρα που προκαλούν θόρυβο κατά τη λειτουργία. Εάν οι ξένοι ήχοι και ο θόρυβος - πρόβλημα για όσους βρίσκονται σε δωμάτιο με φίλτρο, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη αυτός ο παράγοντας.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε φίλτρα αέρα από εμάς;

Οι ειδικοί της εταιρείας "PromElVent" μπορούν να παράγουν φίλτρα αέρα για εξαερισμό και για παραγγελία - οποιουδήποτε μεγέθους που χρειάζεστε. Τα προϊόντα μας λειτουργούν ως φράγμα κατά της σκόνης και της βρωμιάς. Βοηθούν στη δημιουργία άνετων και ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.

Δεν προσφέρουμε μόνο αξεσουάρ για συστήματα εξαερισμού, αλλά και την κατασκευή τους στην παραγωγή μας. Αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε ανταγωνιστικές τιμές για φίλτρα αέρα για τον καθαρισμό του αέρα και για άλλα προϊόντα.

Φίλτρα για εξαερισμό στη Μόσχα μπορούν να βρεθούν εύκολα. Όμως, μεταξύ των κατασκευαστών και των προμηθευτών του εξοπλισμού εξαερισμού στην πρωτεύουσα, η PromElVent επωφελείται από προσιτές τιμές και προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Όσον αφορά σε εμάς, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε φίλτρο για να επιλύσετε την απαιτούμενη εργασία και να εξοικονομήσετε 10-20% του προϋπολογισμού που διατίθεται για τον εξοπλισμό των συστημάτων εξαερισμού. Η παράδοση των προϊόντων είναι δυνατή σε όλη τη Ρωσία.

Αντικατάσταση φίλτρων

Η διάρκεια λειτουργίας των φίλτρων είναι ξεχωριστή. Εξαρτάται από την τοποθεσία του αντικειμένου, το αιολικό τριαντάφυλλο, την εποχή και άλλους παράγοντες. Η ρύπανση των φίλτρων παρακολουθείται με την παρακολούθηση της πτώσης πίεσης (αντοχή του προϊόντος στη ροή αέρα).
Συνιστάται η αντίσταση στο τέλος:

 • 250 Pa για φίλτρα ακαθάριστου καθαρισμού αέρα.
 • 450 Pa για προϊόντα καθαρισμού με αέρα ·
 • 600 Pa για προϊόντα απόλυτου καθαρισμού αέρα.

Αλλά είναι πιο σωστό και πιο ορθολογικό να αλλάζετε τα φίλτρα σε προγραμματισμένη βάση. Εκτελώντας μια προγραμματισμένη αντικατάσταση προϊόντων, είναι δυνατό να αποκλειστεί η πιθανότητα διάρρηξης του φίλτρου ή ώθηση μέσω της σκόνης υλικού φίλτρου.

Στη Μόσχα συνιστούμε την αντικατάσταση των φίλτρων καθαρισμού αέρα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα:

 • Καθαρός καθαρισμός - Φίλτρα πάνελ και κασέτας - Το καλοκαίρι 2 φορές το μήνα, το χειμώνα 1 φορά ανά μήνα.
 • προϊόντα τσέπης 4 φορές το χρόνο.
 • λεπτό καθαρισμό αέρα - φίλτρα τσέπης ετησίως 4 φορές.
 • συμπαγή μοντέλα δύο φορές το χρόνο.

Αναγέννηση (καθαρισμός) φίλτρων

Είναι δυνατή η μερική ξηρή αναγέννηση προϊόντων καθαρισμού αδρανούς αέρα (έως 3 φορές). Αλλά πρέπει να θυμόμαστε: ανεξάρτητα από το πώς τα σωματίδια σκόνης εξάγονται από το υλικό φίλτρου, η δομή των ινών είναι κατεστραμμένη. Εξαιτίας αυτού, οι ιδιότητες φιλτραρίσματος γίνονται χειρότερες. Σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος ζωής του φίλτρου μειώνεται περίπου κατά το ήμισυ.

Για προϊόντα λεπτόκοκκου και ανώτερου επιπέδου, η ανανέωση ΔΕΝ επιτρέπεται, διότι προκαλεί βλάβη στο υλικό του φίλτρου.

Λόγω του γεγονότος ότι η σκόνη συσσωρεύεται στα θερμαντήρες, η αποτελεσματική περιοχή μεταφοράς θερμότητας γίνεται μικρότερο, η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται, μειώνει σημαντικά την απόδοση ανταλλαγής θερμότητας, και αυξάνει περαιτέρω την πιθανότητα ότι ο εναλλάκτης θερμότητας μπορεί να πάθει ζημιά. Επίσης, αν καταχρηστικά σκόνη φίλτρου εναποτίθενται στους αγωγούς, μύγες νιφάδες διαχυτήρες οροφή. Επομένως, υπάρχει ανάγκη καθαρισμού αγωγών αέρα, η οποία από μόνη της δεν είναι φτηνή.

Μην αποθηκεύετε τον προϋπολογισμό στα φίλτρα - αλλάξτε τα προϊόντα εγκαίρως. Χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μην μεταφέρετε τις συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες συνθήκες. Αυτή η προσέγγιση είναι το κλειδί για την εξοικονόμηση χρόνου, χρημάτων και νεύρων.

Φίλτρα εξαερισμού

Τα φίλτρα έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Το περίβλημα του φίλτρου είναι εφοδιασμένο με ελαστικά παρεμβύσματα για σύνδεση με αεραγωγούς ή άλλα στοιχεία του συστήματος εξαερισμού. Το υλικό φίλτρου κατασκευάζεται με τη μορφή πάνελ από συνθετικές ίνες και έχει μια τάξη διαφορετικών κατηγοριών καθαρισμού.

Αρχικό κατασκευαστή εξοπλισμού μια οργάνωση που πωλεί με το όνομά της και εξοπλισμό μάρκας.

Μια σειρά μοντέλων είναι ένας ταξινομητής που επιλέγει μια συγκεκριμένη (συλλογή / σειρά) ενός συγκεκριμένου κατασκευαστή. Αυτή η λειτουργία θα επιταχύνει την αναζήτηση του μοντέλου που αναζητάτε.

Σύνθεση - ποιο υλικό κατασκευάζεται από τον εξοπλισμό.

Τύποι φίλτρων και μόλυνση τους

Φίλτρα για καθαρό καθαρισμό οι κατηγορίες G1 (EU1), G2 (EU2), G3 (EU3), G4 (EU4)
Φίλτρα για καθαρό καθαρισμό τάξεις F5 (EU5), F6 (EU6), F7 (EU7), F8 (EU8), F9 (EU9)
Φίλτρα υψηλής απόδοσης ** τάξεις Η10 (Η10), Η11 (Η11), Η12 (Η12), Η13 (Η13), Η14 (Η14)

Έκδοση του εξοπλισμού.

Έκδοση του εξοπλισμού.

Φίλτρα εξαερισμού - απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη καθαρού και καθαρού αέρα σε ένα δωμάτιο. Σε μια πόλη είναι πρακτικά αδύνατο να επιτευχθεί αυτό χωρίς τη χρήση ειδικών μερών του συστήματος εξαερισμού.

Ποια είναι τα φίλτρα για εξαερισμό; Εξασφαλίζουν την είσοδο καθαρού αέρα στο δωμάτιο, το οποίο προστατεύει όχι μόνο την άνεση όσων βρίσκονται μέσα, αλλά και τον εξοπλισμό, την καθαριότητα των επιφανειών.

 • Τα μοντέλα κασέτας χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό της παροχής ή του αέρα εξαγωγής από ακαθαρσίες. Εκτελέστε τη λειτουργία προστασίας από τη ρύπανση διαφόρων τμημάτων του συστήματος εξαερισμού, του εξοπλισμού στο δωμάτιο, των επιφανειών του δαπέδου, των τοίχων και της οροφής. Ανάλογα με τη σειρά, χρησιμοποιούνται για αγωγούς με διαφορετικά σχήματα διατομής. Η εγκατάσταση δεν προκαλεί προβλήματα - θα χρειαστείτε τα συνηθισμένα συνδετικά στοιχεία. Ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες, μπορείτε να επιλέξετε το φίλτρο επιλογών: χονδρό, μεσαίο ή λεπτό.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των φίλτρων κασέτας: συμπαγείς διαστάσεις, με μεγάλη επιφάνεια υλικού που παρέχει καθαρισμό.

Δομικά, η συσκευή είναι μια μεταλλική θήκη, μέσα στην οποία τοποθετείται ένα ειδικό υλικό: αντέχει στην υψηλή υγρασία του αέρα, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά είναι διαθέσιμο.

 • Τα φίλτρα τύπου πίνακα παρέχουν καθαρισμό αέρα διαφόρων βαθμών. Υλικό για διήθηση: G3-G4, απορροφητικός άνθρακας, fiberglass ή άλλες επιλογές. Χρησιμοποιείται σε βιομηχανικούς χώρους όπου τα φαρμακευτικά προϊόντα κατασκευάζονται σε συστήματα κλιματισμού. Ο σχεδιασμός είναι απλός - αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο είναι στερεωμένο το φίλτρο.

Πλεονέκτημα των φίλτρων πάνελ είναι μια ποικιλία διαστάσεων των μοντέλων.

 • Κατασκευαστές φίλτρων για την προσφορά αερισμού και τις συσκευές FLK. Πρόκειται για μεταλλική θήκη με ειδικό υλικό ή κασέτες συλλογής λίπους στο εσωτερικό.

Αγοράστε φίλτρα για εξαερισμό σε ελκυστικές τιμές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού: από οικιακές σε βιομηχανικές

Για συστήματα εξαερισμού, τα φίλτρα αέρα είναι απλά απαραίτητα - εμποδίζουν την είσοδο της σκόνης του δρόμου, μικρά υπολείμματα και πολύ περισσότερο μέσα στο δωμάτιο και στον ίδιο τον εξαερισμό. Τι ακριβώς; Εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής και τον σκοπό της. Για να κατανοήσετε ποιες συσκευές είναι απαραίτητες για το σύστημα εξαερισμού και πώς λειτουργούν, θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την ταξινόμησή τους.

Τύποι φίλτρων αέρα

Ηλεκτροστατικό φίλτρο αέρα

Ηλεκτροστατική - ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καθαρισμού του αέρα από τη σκόνη, τον καπνό, την αιθάλη, την αιθάλη και άλλους μολυντές. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και σε εργαστήρια ή καταστήματα όπου μπορεί να σχηματιστούν υψηλές συγκεντρώσεις επιβλαβών για την υγεία ουσιών. Με την ευκαιρία, η ηλεκτροστατική χρησιμοποιείται στον καθαριστή αέρα Tion Clever και ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας με ηλεκτροστατική μονάδα τοποθετείται σε ιατρικά ιδρύματα, εστιατόρια και πολλές επιχειρήσεις.

Στοιχεία διήθησης είναι μεταλλικές πλάκες, καθώς και μεταλλικά νήματα που τεντώνονται μεταξύ τους. Μεταξύ των κλώνων και των πλακών υπάρχει ένα ηλεκτρικό πεδίο, μία εκκένωση και στη συνέχεια ένα ρεύμα ιόντων. Όταν ο αέρας διέρχεται μεταξύ των πλακών, τα σωματίδια σκόνης και άλλων ρύπων αποκτούν το δικό τους φορτίο και υπό την επίδραση ενός ηλεκτρικού πεδίου προσέρχονται στις πλάκες που έχουν ένα αντίθετο φορτίο.

Η συσκευή καταναλώνει λίγο ηλεκτρισμό, πράγμα που σημαίνει ότι η λειτουργία είναι φθηνή - το κυριότερο είναι να ξεπλένετε τα πιάτα κατά διαστήματα.

Φίλτρα HEPA για εξαερισμό

Φίλτρο HEPA Tion

Η απόδοση του φίλτρου αέρα HEPA φτάνει το 99% - είναι σε θέση να κρατήσει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, σπόρια μούχλας, γύρη και άλλες μολυσματικές ουσίες. Ο καθαρισμός του αέρα γίνεται χάρη σε ένα ειδικό ινώδες υλικό, το οποίο αποτελείται από ένα ακορντεόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αρχές της λειτουργίας αυτού του φίλτρου, είπαμε σε ένα άλλο άρθρο, οπότε θα σταθούμε μόνο σε μερικές αποχρώσεις. Το φίλτρο HEPA ειδικεύεται ακριβώς σε μικρά και μικρά σωματίδια. Φυσικά, συγκρατεί επίσης μεγάλες μολυσματικές ουσίες, για παράδειγμα, μεγάλη σκόνη και χνούδι, αλλά αν πέσουν τέτοια σωματίδια, οι ίνες του φίλτρου HEPA θα φράξουν γρήγορα. Για να «προστατεύει» το φίλτρο HEPA και να επεκτείνει τη ζωή του, τοποθετείται συνήθως μπροστά του ένα χοντρό φίλτρο, έναντι μεγάλων σωματιδίων. Συνιστούμε να επιλέξετε ακριβώς τον εξοπλισμό αυτό, με δύο φίλτρα.

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου HEPA είναι περιορισμένη: πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τις οδηγίες.

Υπάρχουν επίσης μοντέλα που μπορούν να πλυθούν, αλλά είναι αδύνατο να τα πλύνετε μέχρι το τέλος, έτσι ώστε νωρίτερα ή αργότερα θα χρειαστεί ένα νέο φίλτρο.

Υπάρχουν και άλλοι τύποι φίλτρων αέρα, για παράδειγμα:

 • Φίλτρο λαδιού για αέρα αποτελείται από δακτυλίους ή δίχτυα που υγραίνονται με ορυκτέλαιο. Σωματίδια σκόνης προσκολλώνται στην επιφάνεια του λαδιού. ο αέρας καθαρίζεται. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται σε σχετικά χαμηλές συγκεντρώσεις σκόνης.
 • Φίλτρο τσεπών για εξαερισμό είναι μια κατασκευή ενός πλαισίου και ενός φίλτρου υπό τη μορφή θυλάκων. Προορίζεται κυρίως

Καθαρισμός από αέρια

Φωτοκαταλυτικό φίλτρο

(1) Λυχνία UV => (2) Φωτοκαταλύτης => (3) Σχηματισμός οξειδωτικών => (4) Οξειδωτικά αντιδρούν με ρύπους => (5)

Φωτοκαταλυτικά φίλτρα καθαρίζουν τον αέρα ως εξής: οι επιβλαβείς ακαθαρσίες αποσυντίθενται και οξειδώνονται στην επιφάνεια ενός φωτοκαταλύτη - μια ουσία η οποία, απορροφώντας το φως, επιταχύνει τη δράση μιας χημικής αντίδρασης. Αυτή η διαδικασία υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι τοξικοί ρύποι δεν συσσωρεύονται στον φωτοκαταλύτη, αλλά διασπώνται σε αβλαβείς ουσίες - νερό και διοξείδιο του άνθρακα.

Η φωτοκαταλυτική οξείδωση καταστρέφει όχι μόνο τις τοξίνες, αλλά και διάφορους ιούς και βακτηρίδια. Επίσης με τη βοήθεια αυτής της διαδικασίας, οι περισσότερες ξένες οσμές αποσυντίθενται, καθώς πολλές από αυτές είναι οργανικής φύσης.

Ο καταλύτης δεν σπαταλάται, οπότε το φίλτρο θα σας κρατήσει πολύ καιρό, το κύριο πράγμα είναι να αντικαταστήσετε την υπεριώδη λάμπα εγκαίρως. Λάβετε υπόψη ότι η λάμπα UV είναι μια πρόσθετη πηγή κατανάλωσης ενέργειας. Τα μειονεκτήματα του φίλτρου μπορούν να αποδοθούν στη δυσκολία ανακύκλωσης του λαμπτήρα: μόνο ο ειδικός μπορεί να το κάνει σωστά.

Δυστυχώς, τα περισσότερα οικιακά φωτοκαταλυτικά φίλτρα έχουν χαμηλές επιδόσεις λόγω της μικρής επιφάνειας του φωτοκαταλύτη και της ανεπαρκούς ισχύος της υπεριώδους ακτινοβολίας. Επιπλέον, η διαδικασία της οξείδωσης απαιτεί χρόνο: εάν ρύποι είναι πάρα πολύ γρήγορος για να περάσει μέσα από το φίλτρο, η χημική αντίδραση δεν έχει χρόνο για να ολοκληρωθεί και τοξικές ουσίες δεν θα αποσυντίθεται μέχρι το τέλος. Το φίλτρο είναι ανίκανο από στερεά σωματίδια - σκόνη, μαλλί, κάτω, γύρη.

Φίλτρα εξαερισμού

Το φίλτρο αερισμού χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αέρα τροφοδοσίας ή εξαγωγής. Κατακρατεί σωματίδια σκόνης, σπόρια μυκήτων και άλλους μολυντές. Η εγκατάστασή του είναι υποχρεωτική σε πολλές μεταποιητικές επιχειρήσεις, ιδίως στη βιομηχανία τροφίμων, προκειμένου να διατηρηθούν τα υγειονομικά πρότυπα.

Αρχή λειτουργίας

Το φίλτρο εξαερισμού αποτελείται από ένα πλαίσιο υπό μορφή πλαισίου, μέσα στο οποίο υπάρχει ένα υλικό φίλτρου σε συνθετικό, υφασμάτινο, χαρτί ή άλλη βάση που αποτρέπει τα ρυπογόνα σωματίδια. Το στοιχείο καθαρισμού μπορεί να αντικατασταθεί, πράγμα που επιτρέπει τη συντήρηση του εξαερισμού χωρίς την ανάγκη αγοράς ενός εντελώς νέου φίλτρου. Σε ορισμένα μοντέλα, υπάρχει μια μεταλλική σχάρα στο πλαίσιο για να αποφευχθεί η διέλευση τρωκτικών και πτηνών μέσω των καναλιών αερισμού.

Οι κατασκευαστές προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα φίλτρων, τα οποία μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

 • διαστάσεις.
 • υλικό διήθησης.
 • αγωγιμότητα.
 • τύπος σωματιδίων διακοπής ·
 • το επίπεδο της χωρητικότητας σκόνης.

Για να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο καναλιού, πρέπει να εισάγεται στο διάκενο του άξονα εξαερισμού και να ασφαλίζεται με τις βίδες ή τις βίδες που υπάρχουν στο περίβλημα του.

Φίλτρα αέρα για κυκλικούς αγωγούς

Φίλτρα αέρα για κυκλικούς αγωγούς

Όλα τα μοντέρνα αναπνευστήρα ή σύστημα εξαερισμού με ειδικό φίλτρα.
Φίλτρα αέρα για αερισμό Προορίζονται για τον καθαρισμό του αέρα από σκόνη, από μικρά σωματίδια σκόνης χνουδιού εντόμων ανακύκλωσης και εξωτερικού αέρα σε συστήματα κλιματισμό και τον εξαερισμό.
Επιπλέον, ο αέρας που τροφοδοτείται στο δωμάτιο δεν πρέπει να περιέχει επιθετικούς ατμούς και αέρια.

Στο κατάστημά μας μπορείτε αγοράστε φίλτρα αέρα υψηλής ποιότητας για κερδοφόρα την τιμή.
Στο καταλόγου στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζονται τα φίλτρα αέρα DVS FSL / FS R και την εταιρία AIRONE - FLP, FLPK

Φίλτρα αέρα για κυκλικούς αγωγούς

Το περίβλημα του φίλτρου είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα. Η εγκατάσταση της συσκευής μπορεί να γίνει τόσο σε κατακόρυφα όσο και σε οριζόντια τμήματα του καναλιού αέρα. Το κάλυμμα του φίλτρου συνδέεται με το περίβλημα του χάλυβα με ροδέλες, πράγμα που καθιστά δυνατή την πιο άνετη και απλή πρόσβαση στο στοιχείο φίλτρου. Φίλτρα αέρα FSL Είναι εξοπλισμένα με ακροφύσια με ειδικές σφραγίδες για την τοποθέτηση των εξαρτημάτων του συστήματος εξαερισμού. Φίλτρα αέρα FSL να έχουν ολλανδικό φίλτρο με τάξη καθαρισμού EU4 ή EU3.

Φίλτρα αγωγών συστημάτων εξαερισμού

Φίλτρα αγωγών

Προσφέρουμε προς πώληση φίλτρα διαύλου με κυκλική και ορθογώνια διατομή διαφόρων τροποποιήσεων και κατηγοριών καθαρισμού. Τα φίλτρα αγωγών οποιουδήποτε είδους συνδυάζουν δύο λειτουργίες: αποτρέπουν την εισροή μολυσματικών ουσιών στο δωμάτιο μέσω του συστήματος εξαερισμού και την προστασία του εξοπλισμού εξαερισμού. Τα φίλτρα εξαερισμού που προσφέρονται από την εταιρία μας ανήκουν στα φίλτρα καθαρισμού του χονδρόκοκκου και λεπτού αέρα. Τέτοια φίλτρα έχουν απόδοση καθαρισμού μέχρι 95%.

Ο σχεδιασμός φίλτρων καναλιών

Ανεξάρτητα από το σχήμα του τμήματος και τον τύπο της κασέτας φίλτρου, όλα τα φίλτρα εξαερισμού έχουν παρόμοιο σχεδιασμό: ένα περίβλημα από γαλβανισμένο ατσάλι, μέσα στο οποίο είναι ένα υλικό φίλτρου. Στην κορυφή του σώματος υπάρχει ένα κάλυμμα γρήγορης αποδέσμευσης. Το κάλυμμα στερεώνεται στο σώμα με απλές ασφάλειες και, χάρη σε αυτό, είναι δυνατή η γρήγορη αντικατάσταση της κασέτας φίλτρου στο εγκατεστημένο σύστημα καναλιών. Ως υλικό φίλτρου σε φίλτρα καναλιών, χρησιμοποιούνται μεταλλικά πλέγματα ή υφάσματα από συνθετικές ίνες.

Πεδίο εφαρμογής φίλτρων

Τα φίλτρα καναλιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συστήματα εξαερισμού κτιρίων οποιουδήποτε σκοπού, τόσο οικιακά όσο και βιομηχανικά. Ανάλογα με τις απαιτήσεις για καθαρό αέρα στο δωμάτιο, χρησιμοποιούνται μέσα φίλτρου διαφόρων κατηγοριών καθαρισμού και φίλτρα διαφορετικού σχεδιασμού. Επίσης, χρησιμοποιούνται μια σειρά φίλτρων: πρώτα ένα χοντρό φίλτρο και στη συνέχεια ένα λεπτό φίλτρο.

Εγκατάσταση και συντήρηση φίλτρων

Τα φίλτρα καναλιών είναι κατάλληλα ενσωματωμένα σε συστήματα εξαερισμού αγωγών τόσο κυκλικής όσο και ορθογώνιας διατομής. Τα μεγέθη τύπου φίλτρων συμπίπτουν με τα μεγέθη τύπου άλλου εξοπλισμού καναλιών, τα οποία ελαχιστοποιούν τον αριθμό των μεταβάσεων στο σύστημα.

Η εγκατάσταση φίλτρων εξαερισμού επιτρέπεται σε οποιονδήποτε γεωγραφικό προσανατολισμό. Το κύριο πράγμα κατά την εγκατάσταση του φίλτρου - λαμβάνουν υπόψη την κατεύθυνση της ροής του αέρα. Κατά κανόνα, η απαιτούμενη κατεύθυνση ροής υποδεικνύεται με ένα βέλος στο περίβλημα του φίλτρου.

Τα φίλτρα αγωγών λειτουργούν ως ρύποι σωματιδίων, έτσι, με την πάροδο του χρόνου, το υλικό φίλτρου είναι φραγμένο και πρέπει να αντικατασταθεί. Σε ένα φίλτρο οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους, μπορείτε να αγοράσετε μια χωριστά αφαιρούμενη κασέτα φίλτρου, η οποία διευκολύνει τη συντήρηση των φίλτρων.

Φίλτρα εξαερισμού

Η εταιρεία παραγωγής «Vent-Συμμαχία» είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες που ειδικεύονται στην προμήθεια και την παραγωγή φίλτρων αέρα για τα συστήματα προσφοράς και της εξάτμισης, κεντρικό κλιματισμό και εξαερισμό.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην περιοχή Kireevsky της περιοχής Tula και το γραφείο και η αποθήκη βρίσκονται στη Μόσχα στην οδό Storozhevoy.

Η δική μας παραγωγή φίλτρων για εξαερισμό και αξεσουάρ μας επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα σχεδόν οποιουδήποτε μεγέθους σύμφωνα με την ΤΚ του πελάτη. Οι ειδικοί μας αναπτύσσουν τακτικά και εισάγουν αναλόγους για την αντικατάσταση ξένων συστημάτων φιλτραρίσματος. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να αγοράσετε φίλτρα στην καλύτερη τιμή, σε αντάλλαγμα για τα προϊόντα που παρέχονται με εξοπλισμό από τις χώρες της Ασίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Φίλτρα αέρα

Πιθανώς όλοι γνωρίζουν ή υποθέτουν τι χρησιμοποιεί το φίλτρο αέρα από τους καταναλωτές. Στο σύστημα κλιματισμού, αερισμός, παίζει το πρώτο βιολί. Καθαρίστε τα φίλτρα αέρα με διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε να χωρίζονται σε διάφορα υποείδη. Τα σχέδια των φίλτρων είναι διαφορετικά, όπως τα υλικά. Μπορούμε να προσφέρουμε την κατασκευή και την αγορά μιας ποικιλίας φίλτρων αέρα για εξαερισμό. Διακρίνονται από τον αλγόριθμο δράσης και σύνθεσης των υλικών. Έτσι, τα φίλτρα αέρα για τον καθαρισμό του αέρα χωρίζονται σε πολλά άλλα. Για παράδειγμα, τα μηχανικά φίλτρα χρησιμοποιούνται συχνότερα για την προστασία άλλων στοιχείων. Τα φίλτρα HEPA είναι πολύ αποτελεσματικά, δεδομένου ότι μπορούν να καθυστερήσουν περισσότερο από 90 (καλός δείκτης!) Από τα ποσοστά των σωματιδίων. Τα φίλτρα άνθρακα είναι σε θέση να απορροφούν μόρια αερίου, για να ακυρώσουν τον δυσάρεστο αέρα. Τα φίλτρα chemisorption ονομάζονται χημικά απορροφητικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για εξαερισμό. Μπορούν να αποσυνθέσουν πολλές ουσίες (διοξείδιο του άνθρακα, άζωτο κ.λπ.). Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα φίλτρων αέρα για συστήματα εξαερισμού και το κόστος τους είναι διαθέσιμο σχεδόν για όλους.

Φίλτρα εξαερισμού

Τα φίλτρα για συστήματα εξαερισμού που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των παροχής αέρα του αέρα στον εξοπλισμό που απαιτείται για τον εξαερισμό και κλιματισμό ροή αέρα, όπως επίσης και να καθαρίσει τις εκπομπές ήδη μολυνθεί ρεύματα αέρα, ιδιαίτερα σε σταθμούς πυρηνικής ενέργειας και σε βακτηριολογική καπνιστές. Η συνεχής εφαρμογή της συσκευής καθαρισμού του αέρα είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρηθεί η καθαριότητα του εναέριου χώρου, η οποία ορίζεται σύμφωνα με τις τεχνολογικές απαιτήσεις των μαζών αέρα στο δωμάτιο. Η κύρια συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς στους αγωγούς αέρα εστιάζει μετά μαζών αέρα περνά διαμέσω του συστήματος εξαερισμού. Αν καθαρισμός είναι κακής ποιότητας, για παράδειγμα, λόγω του γεγονότος ότι η αντικατάσταση της συσκευής καθαρισμού λαμβάνει χώρα εκτός χρόνου, αυτό οδηγεί στην αδυναμία της κανονικής λειτουργίας σε ορισμένους τομείς, οι εργαζόμενοι μπορούν να κλιμακώσει μια ποικιλία ασθενειών, καθώς και τις διαδικασίες παραγωγής - αλλαγή.

Όλα τα φίλτρα για συστήματα εξαερισμού εκτός από τον άνθρακα, τα οποία χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη των ενώσεων και των οσμών, χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

· Συσκευές για τραχύ καθαρισμό.

· Συσκευές για καθαρό καθαρισμό.

· Για πολύ αποτελεσματικό καθαρισμό.

Αυτός ο διαχωρισμός βασίζεται σε διαφορές στη δομή των συσκευών, τις επιδόσεις, τη σταθερότητα, την αποτελεσματικότητα των υλικών φίλτρου που χρησιμοποιείται σε συσκευές, μια μέθοδος σύλληψης σωματιδίων, συστάδες και την ικανότητά κατακράτησης τους, και ως εκ τούτου το πιο η διαφορά σε περιοχές των φίλτρων εμπλοκής. Να απορροφήσει αποτελεσματικά τα αέριες ουσίες, οσμές, τοξικές αναθυμιάσεις, χρησιμοποιούνται ευρέως συσκευή καθαρισμού άνθρακα ενσωματωμένο σε αυτά ειδικά φυσίγγια με άνθρακα, η οποία είναι τακτικά γεμίζεται σε αυτά, ή υλικό με περιεκτικότητα άνθρακα.

Τα φίλτρα για συστήματα εξαερισμού χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

· Συσκευές τύπου τσέπης.

· Συσκευές φιλτραρίσματος πίνακα ·

· Κυματοειδή ή, όπως καλούνται επίσης, κασέτα.

· Συσκευές που συλλέγουν λίπος και λάδι.

· Συσκευές για αποτελεσματικό και αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα της κατηγορίας HEPA και ULPA.

Χαρακτηριστικά και τεχνολογικές ιδιότητες των συσκευών του τύπου τσέπης

Τα φίλτρα εξαερισμού του τύπου τσέπης προορίζονται τόσο για χονδρή, όσο και για λεπτή καθαριότητα, από τη συσσώρευση σκόνης εξωτερικών και ανακυκλούμενων αέριων μαζών. Συμμετέχει στον εφοδιασμό με εξοπλισμό εξαερισμού, κουκούλες και εξοπλισμό, σχεδιασμένο για κλιματισμό. Η συσκευή για τραχύ καθαρισμό είναι κατηγορίας G3, G4. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες συσκευές φιλτραρίσματος, αυτή η συσκευή έχει σημαντικά μεγαλύτερη ικανότητα συγκράτησης σκόνης, η αντίσταση στη ροή αέρα είναι αρκετά χαμηλή, μια μακρά περίοδος λειτουργίας. Κατά την εγκατάσταση της μονάδας φίλτρου, βεβαιωθείτε ότι η θέση όλων των θυλάκων είναι κάθετη. Σε συσκευές με τον ίδιο λεπτό καθαρισμό των κατηγοριών F5, F6, F7 γίνονται πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις καθαριότητας του εναέριου χώρου. Χρησιμοποιούνται ως το δεύτερο στάδιο καθαρισμού στα σημερινά επιχειρηματικά κέντρα, ξενοδοχεία, εργοστάσια τροφίμων, πολυκλινικά και νοσοκομεία κ.ο.κ.

Τα φίλτρα για αερισμό του τύπου τσέπης περιλαμβάνουν:

· Καθαριστικό υλικό που δημιουργείται με τη μορφή τσέπης.

Ο καθορισμός των παραμέτρων των κενών εισόδου των θυλάκων γίνεται με τη χρήση ειδικών ακτίνων ή ταινιών. πλαισίου συσκευής σχηματίζεται από ένα προφίλ, το οποίο μπορεί τυπικά να είναι πλαστικό ή γαλβανισμένο μέταλλο, καθώς και από χαρτόνι, είναι επαρκώς σταθερό αποτέλεσμα η μεταφορά της υγρασίας. Η ιδιαιτερότητα της συσκευής καθαρισμού τσέπης εγγυάται μια άκαμπτη στερέωση των θυλάκων στο πλαίσιο της συσκευής, η τυχαία εξώθηση κατά τη λειτουργία είναι απολύτως αδύνατη.

Οι μέθοδοι για την τοποθέτηση των θυλάκων είναι οι εξής:

· Το δέρμα της άρθρωσης ενός ζεύγους τσέπες στην ακίδα.

· Στερέωση της άρθρωσης με την υποστήριξη μιας μεταλλικής ταινίας.

Οι θύλακες των συσκευών σχηματίζονται με τη χρήση ενός διαχωριστή, κατασκευασμένου από πλαστικό ή σπειρώματα, ο τελευταίος δημιουργείται μέσω υπερηχητικής δράσης, δηλαδή συγκόλλησης. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα βοηθά στην αποφυγή του σοβαρού φουσκώματος και της στερέωσης των θυλάκων που βρίσκονται κοντά. Η σφικτότητα παρέχεται με ειδική κόλλα (αυτή είναι η κατάσταση με τους διαχωριστές νήματος). Οι συσκευές δεν υπόκεινται σε ανάκτηση, η αρχική αντίσταση προέρχεται από την κατηγορία καθαρισμού, το βάθος, τον αριθμό των θυλάκων. Για αυτή την κατηγορία συσκευών φιλτραρίσματος χρησιμοποιούνται υλικά ποιότητας των οποίων τα θερμικά συνδεδεμένα νήματα δεν έχουν χημικές συνθέσεις, είναι απόλυτα ασφαλή για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, έχουν επαρκή ομοιομορφία και δουλειά σταθερά. Επίσης, είναι πολύ σκονισμένο.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά των συσκευών καθαρισμού των πάνελ

Τα φίλτρα αέρα για εξαερισμό τύπου πάνελ έχουν τάξεις καθαρισμού G2, G3, G4. Προορίζονται για τραχύ καθαρισμό των αέριων μαζών (το πρώτο στάδιο) σε εξοπλισμό σχεδιασμένο για κλιματισμό και εξαερισμό. Συμμετέχει σε διάφορα τμήματα του κλάδου.

Η συσκευή περιλαμβάνει ένα γαλβανισμένο πλαίσιο, χαρτόνι ή χάλυβα, μέσα του υπάρχει ειδικό υλικό καθαρισμού μεγάλου όγκου. Από την διείσδυση των αερίων μαζών που βασίζεται στο δίκτυο ή ένα πλαίσιο ενός συνόλου viniplastavovyh πλέγματα ή πορώδη δεξαμενή και έτσι να ανοίξει την πολυουρεθάνη.

Τα φίλτρα αέρα για τον εξαερισμό τύπου πάνελ έχουν αφαιρούμενο στοιχείο φιλτραρίσματος (το πλαίσιο και το ανταλλακτικό καθαριστικό στοιχείο αφαιρούνται χωρίς προβλήματα μετά τη διαστρωμάτωση σκόνης και αντικαθίστανται από ένα ανανεωμένο).

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της συσκευής είναι μια καλή αναγέννηση, εκτός από την κατάσταση με ένα αντικαταστάσιμο συστατικό καθαρισμού. Η συσκευή παρέχει μια σοβαρή στερέωση του υλικού φιλτραρίσματος στο πλαίσιο του φίλτρου, αποκλείοντας απολύτως τον κίνδυνο εξώθησης κατά τη λειτουργία. χρησιμοποιεί επίσης υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη υλικό, θερμικά συνδεδεμένα σκέλη που δεν έχουν καμία χημεία προσθήκες, αυξημένη χαρακτηριστική ομοιομορφία του και η υψηλή σταθερότητα λειτουργίας για αυτή την κατηγορία συσκευών. Είναι απολύτως ασφαλές για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, χωρίς σκόνη. Κατηγορία καθαρισμού F1, K1.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες των διατάξεων κυματοειδούς καθαρισμού

φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού κυματοειδούς τύπου που προορίζεται για τον καθαρισμό μάζας αέρα από το μέσο και τη συσσώρευση της λεπτής σκόνης που προέρχεται από την ατμόσφαιρα, όπως επίσης συνθέσεις αεροζόλ που έχει αμφότερα οργανικά και ανόργανα πηγές προέλευσης. Χρησιμοποιούνται ως εναέριο χώρο καθαρισμού 1 και 2 στάδιο (κατηγορία G2-G4 και F5-F9) στο αερισμού και εξοπλισμό ψύξης σε ορισμένους βιομηχανικούς τομείς, όπως τα φαρμακευτικά, τα ηλεκτρονικά, το φάρμακο, που χρησιμοποιείται συχνά στα σπίτια και ούτω καθεξής.

Τα φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού τύπου κυματοειδούς ή κασέτας δεν μπορούν να ανακτηθούν, δεδομένου ότι είναι αποσπώμενα εξαρτήματα. Η χωρητικότητα σκόνης εξαρτάται άμεσα από την κατηγορία καθαρισμού και το βάθος της συσκευής καθαρισμού. Η διάταξη φίλτρου περιλαμβάνει ένα περίβλημα το οποίο μπορεί να κατασκευάζεται από γαλβανισμένο υλικό ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό ή χαρτόνι είναι ανθεκτικό στην υγρασία, και το πλαίσιο gofropaket.

Ο κυματοειδής σάκκος περιλαμβάνει ένα υλικό φίλτρου (χαρτόνι καθαρισμού ή μη υφασμένα υλικά με διάτρηση με βελόνα) που είναι διπλωμένα υπό μορφή αυλάκωσης. Προκειμένου να ενισχυθεί η αυλάκωση, χρησιμοποιούνται πλέγματα, πολυμερή ή μέταλλα. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από το γεγονός ότι ο κυματοειδής σάκκος είναι ενσωματωμένος στο σώμα της συσκευής καθαρισμού. Για αυτή την κατηγορία συσκευών φιλτραρίσματος, η εξειδικευμένη αγορά προσφέρει ένα ποιοτικό υλικό με θερμικά συνδεδεμένες ίνες που δεν έχουν χημικά πρόσθετα ή με την προσθήκη ακρυλικών ρητινών που δίνουν στο υλικό ακαμψία και υψηλή ομοιομορφία. Είναι σταθερά και ασφαλή για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Χαρακτηρίζονται επίσης από υψηλή χωρητικότητα σκόνης.

Χαρακτηριστικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά των συσκευών καθαρισμού που συλλαμβάνουν λιπαρές λιπαρές ουσίες

Το φίλτρο του φίλτρου αερισμού έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τον χώρο αέρα από τις συσσωρεύσεις λίπους και λαδιού στον εξοπλισμό, ο οποίος παρέχει εξαερισμό. Αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως το αρχικό στάδιο καθαρισμού του εναέριου χώρου, καθώς και για τον τραχύ καθαρισμό του αέρα σε συνθήκες υψηλών δεικτών υψηλής θερμοκρασίας

Η συσκευή είναι ένα σύνολο κυματοειδών δικτύων με διαφορετικές παραμέτρους κυψελών που είναι σταθερές στο σώμα. Τα στοιχεία καθαρισμού και σώματος μπορούν να κατασκευαστούν από κράματα αλουμινίου, γαλβανισμένου ή υψηλής κραματοποιημένου χάλυβα. Αυτές οι συσκευές καθαρισμού μπορούν να αποκατασταθούν επανειλημμένα με έκπλυση με πίδακα ζεστού νερού με την προσθήκη διαλύματος σαπουνιού.

Τεχνολογικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά των συσκευών καθαρισμού για αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό των αέριων μαζών (φίλτρα HEPA και ULPA)

Ένα φίλτρο αερισμού αυτής της κατηγορίας προορίζεται για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του εναέριου χώρου και τον καθαρισμό αποστείρωσης σε διάφορες κλινικές και νοσοκομεία εξωτερικών ασθενών, στον φαρμακευτικό τομέα και, επιπλέον, στα λεγόμενα καθαρά δωμάτια άλλων βιομηχανιών.

Αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν τις συσκευές Laiki με υλικό καθαρισμού FPP, ΡΡΑ, επιπλέον, χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του εξερχόμενου αέρα από όλα τα είδη των επιβλαβών οργανισμών, ραδιενεργείς προσμείξεις αερολύματος, ειδικότερα, εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας και ούτω καθεξής. Αυτές περιλαμβάνουν στέγαση, στην οποία εντάσσεται το κυματοειδές συσκευασία.

Για να αποφευχθεί το κόλλημα του πτυχώσεις στην κυματοειδή συσκευασία του κοντινού στοιβάζονται διαχωριστών μεταξύ τους, είναι κατασκευασμένα από λεπτό φύλλο ή διαχωριστές από το συγκολλητικό ειδικό-τήγματος κατά τη στιγμή της παραγωγής του πακέτου καθαρισμού. Στεγάζει τη συσκευή καθαρισμού μπορεί να δημιουργηθεί από το προφίλ, αλουμινίου ή «από ανοξείδωτο χάλυβα», ινοσανίδες, κόντρα πλακέ, ανθεκτικά στην υγρασία. Η σακούλα καθαρισμού πρέπει να είναι σφραγισμένη.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να αγοράσετε συσκευές καθαρισμού αέρα για εξοπλισμό εξαερισμού με προσιτό κόστος. Οι διαχειριστές είναι πάντα έτοιμοι να σας παράσχουν υποστήριξη πληροφοριών, να απαντήσουν σε όλα τα θέματα ενδιαφέροντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω τηλεφώνου, μέσω φόρμας ανατροφοδότησης. Επίσης, εάν μας εμπιστευτείτε την παράδοση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των προϊόντων και την ορθότητα των εκδοθέντων εγγράφων. Είναι δυνατή η οργάνωση παραλαβής από μια αποθήκη της Μόσχας.