Φίλτρα άνθρακα για εξαερισμό

Η διήθηση αέρα από επιβλαβείς αναθυμιάσεις, μονοξείδιο του άνθρακα και διάφορες οσμές είναι σημαντική σε οποιοδήποτε σύστημα εξαερισμού βιομηχανικών επιχειρήσεων, ιατρικών, διοικητικών και δημόσιων ιδρυμάτων και οικιστικών συγκροτημάτων. Για μεγάλες περιοχές χρησιμοποιούνται βιομηχανικά φίλτρα άνθρακα για καθαρισμό, τα οποία έχουν υψηλή παραγωγικότητα. Αλλά πώς να είναι κάτοικοι ιδιωτικών κατοικιών και εξοχικών σπιτιών, η αγορά εξοπλισμού είναι δαπανηρή και απαιτεί επαγγελματική εγκατάσταση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φίλτρο άνθρακα για αυτο-σχεδίαση, το κύριο πράγμα είναι να γνωρίζετε την αρχή της δράσης και τα χαρακτηριστικά της.

Καθαριστής αέρα και την αρχή της λειτουργίας του

Το σύνηθες σύστημα φιλτραρίσματος του εναέριου χώρου περιλαμβάνει έναν απλό ανεμιστήρα και διαδοχικά εγκατεστημένους φραγμούς καθαρισμού. Ανάλογα με την κατηγορία μόλυνσης, διακρίνονται οι ακόλουθοι τύποι απόφραξης της μόλυνσης:

 • μηχανικό χοντρό φίλτρο, συγκρατεί μεγάλα στοιχεία σκόνης τουλάχιστον 0,3 μικρά.
 • ηλεκτροστατική, αφαιρεί τα λεπτά σωματίδια σκόνης από 0,01 μm και ένα ζεύγος αερολυμάτων, φορτώνοντας ρύπους.
 • φωτοκαταλυτικά έργα με βάση την αρχή της αποσύνθεσης των χημικών στοιχείων και καταστρέφει τα βακτήρια με υπεριώδη ακτινοβολία.
 • με ενεργό άνθρακα, προορίζεται για καθαρισμό από όλες τις αέρια ακαθαρσίες, ενεργώντας με βάση την αρχή της προσρόφησης.
 • βιολογικά φίλτρα, χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό από τη ρύπανση από το αέριο.
 • αντιστατικά, κατά κανόνα, αυτά είναι όλα τα είδη ψεκασμών ή προσθέτων στον νεροχύτη αέρα.
 • για πεπιεσμένο αέρα, χρησιμοποιείται για βιομηχανικούς σκοπούς για την απομάκρυνση πετρελαίου και υδρατμών.

Ο ενεργοποιημένος άνθρακας είναι μια καθαρή μορφή άνθρακα, έχει μια πορώδη υδατοαπωθητική επιφάνεια. Αυτή η ιδιότητα επιτρέπει την καλύτερη απομάκρυνση των οσμών, καθώς δεν απορροφά το νερό. Ο ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιείται έχει 3 διαφορετικά μεγέθη πόρων, αυτό οφείλεται στις πρώτες ύλες: ξύλο, κοχύλια καρπών ή λιθάνθρακα. Ο μεγαλύτερος αριθμός πόρων είναι ο άνθρακας, ο οποίος λαμβάνεται από το κέλυφος του καρπού.

Πώς να συναρμολογήσετε μια συσκευή φιλτραρίσματος με τα χέρια σας

Προς το παρόν, για να εξοικονομήσουν χρήματα, περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να θυμούνται στάσιμοι χρόνοι και να κάνουν διαφορετικές συσκευές οι ίδιοι. Εξετάστε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τον εαυτό σας το φίλτρο, καθώς υπάρχουν πολλές παραλλαγές για να ταξινομήσετε κάθε προβολή βήμα προς βήμα.

 1. Το φίλτρο άνθρακα γίνεται με το χέρι πολύ απλά. Είναι απαραίτητο να λάβετε 2 κυλινδρικές δεξαμενές ή σωλήνες αποχέτευσης διαφόρων διαμέτρων. Χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι, κάντε μια διάτρηση. Τυλίξτε το εξωτερικό του καθενός μεμονωμένα με το agrotech, στερεώνοντάς το με σφιγκτήρες. Εισάγετε ένα δοχείο μέσα στο άλλο και γεμίστε τους κόκκους άνθρακα μεταξύ τους, αποκτάτε ένα φίλτρο άνθρακα κυλινδρικό. Σφραγίστε τα άκρα σφιχτά έτσι ώστε η ροή αέρα, που διέρχεται από τις οπές, εξέρχεται από τον αγωγό εξαερισμού. Από τη μια πλευρά, ένας ανεμιστήρας είναι εγκατεστημένος στην άλλη και εξαερίζεται.
 2. Ένα καθαριστικό άνθρακα μπορεί να κατασκευαστεί με το χέρι χρησιμοποιώντας ένα χρησιμοποιημένο φίλτρο αέρα από ένα φορτηγό. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε το, αποσυναρμολογήστε το χωρίς να καταστραφεί το πλέγμα, μειώστε την εσωτερική διάμετρο στον απαιτούμενο ανεμιστήρα. Συνήθως λαμβάνεται ένας ανεμιστήρας με διάμετρο μέχρι 100 mm. Μεταξύ των οθονών, γεμίστε τον ενεργό άνθρακα, καλύψτε το εξωτερικό με ένα πανί.
 3. Το υδροφίλτρο μπορεί να κατασκευαστεί με χρήση ατμογεννήτριας ή συμπαγούς δίσκου, η αρχή λειτουργίας βασίζεται σε υγρασία. Αυτός ο σχεδιασμός συνεπάγεται τη διέλευση της ροής του αέρα μέσω του δοχείου με νερό και με την προσέλκυση σωματιδίων σκόνης καθαρίζεται και το υγρό σβήνει. Ιδανικό για τον καθαρισμό του αέρα σε ξηρούς χώρους.
 4. Το φίλτρο ρολού είναι κατασκευασμένο από ινώδη υλικά. Κάντε το πολύ απλό. Τυλίξτε το ύφασμα με ρολό σε οποιοδήποτε πλέγμα, στριμμένα για τη διάμετρο του ανεμιστήρα και το καθαριστικό είναι έτοιμο για χρήση.
 5. Το φίλτρο καπνού είναι αρκετά απλό στην κατασκευή, μπορεί να γίνει τόσο μικρό ώστε να επιτρέπει τη χρήση του στην επιφάνεια εργασίας. Σε κάθε περίπτωση ή πλαστικό κουτί ανεμιστήρα, μπορείτε να από τον υπολογιστή. Στο σώμα διαγράφονται ανοίγματα για παροχή αέρα. Στον ανεμιστήρα τοποθετείται φίλτρο υφάσματος από άνθρακα, είναι δυνατόν σε μερικές στρώσεις.

Διάφορα σπιτικά έργα δείχνουν ότι το έργο δεν είναι χειρότερο από τα εργοστασιακά, το κύριο πράγμα είναι να παρατηρήσουμε την ασφάλεια στους χώρους σύνδεσης με τον ηλεκτρισμό, ειδικά σε συσκευές που χρησιμοποιούν νερό.

Εφαρμογή στην καθημερινή ζωή

Πριν αγοράσετε μια τέτοια συσκευή για το σπίτι θα πρέπει να καταλάβετε το σχεδιασμό και την αρχή λειτουργίας της. Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων:

 • Παράθυρο εγκατεστημένο απευθείας στο πλαίσιο παραθύρου, ανοίγει όπως απαιτείται.
 • κυρίως, χρησιμοποιείται για την απόκτηση καθαρού αέρα στο σπίτι ή στο εξοχικό σπίτι. Είναι εγκατεστημένο στο γενικό σύστημα εξαερισμού. Τα κύρια φίλτρα άνθρακα χρησιμοποιούνται συχνά σε βιομηχανικούς χώρους, για σημειακή σύνδεση.
 • για την κουζίνα πάνω από τη σόμπα ή με άλλο τρόπο. Το πιο κοινό είναι το λεπτό φίλτρο καθαρισμού αέρα.

Η κύρια προτίμηση για εγκατάσταση στην κουκούλα δίνεται στα φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό οσμών, ο οποίος υπάρχει πάντα πάνω από τη σόμπα. Τα συστήματα εξάτμισης λειτουργούν με βάση την αρχή της ανακύκλωσης, καθώς εκτός από την αιθάλη και το λίπος πρέπει να αφαιρεθούν και διάφοροι μικρές μολυσματικές ουσίες.

Τα πιο αποτελεσματικά φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα από οσμές. Διαθέτοντας μια προσροφητική ιδιότητα, το φίλτρο άνθρακα για το σχέδιο απομακρύνει όχι μόνο τη μυρωδιά, αλλά και τα μικρότερα σωματίδια αιθάλης και ακαθαρσιών.

Εκτός από την κουκούλα κουζίνας, οι ανιχνευτές καπνού εγκαθίστανται για εξοχικές κατοικίες και ιδιωτικά σπίτια. Η παρουσία των λεβητοστασίων και των κλιβάνων προκαλεί την παρουσία μονοξειδίου του άνθρακα, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιηθεί διήθηση ενεργού άνθρακα στις περιοχές αυτές για την εξάλειψή του. Κατά τη διάρκεια της χαμηλής ανόδου κατασκευή, πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να θέσουν αγωγούς εξαερισμού. Στη συνέχεια, ένας αυτοτελής αυτοκινητόδρομος τοποθετείται σε όλους τους χώρους. Συνδέστε το σε μια ξεχωριστή συσκευή καθαρισμού αέρα για το σπίτι ή ένα κοινό φίλτρο με πλωτό φορτίο.

Εφαρμογή σε βιομηχανικούς χώρους

Ο καθαρός αέρας είναι απαραίτητος όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και στην εργασία. Η περιβαλλοντική κατάσταση στην τοποθεσία της επιχείρησης εξαρτάται από αυτό. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής χρησιμοποιούνται τα κύρια φίλτρα πεπιεσμένου αέρα, τα οποία έχουν υψηλή απόδοση και υψηλό βαθμό καθαρισμού. Τα βιομηχανικά φίλτρα αποτελούνται από ίνες που κατανέμονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συσσωρεύονται σωματίδια βρωμιάς, περνώντας από τα στρώματα τους. Οι συσκευές καθαρισμού που χρησιμοποιούνται στη σφαίρα παραγωγής μπορούν να χωριστούν σε 2 τύπους:

 • προκαταρκτικά - βαθιά ηλεκτροστατικά και ξηρά ινώδη.
 • πλέγμα - εξοπλισμένο με άρδευση και ικανό για αυτοκαθαρισμό.

Για την ομαλοποίηση της λειτουργίας του συστήματος εξαερισμού σε βιομηχανικούς χώρους, χρησιμοποιείται ειδικό φίλτρο για τη ρύθμιση της πίεσης του αέρα, για τη μείωση της πίεσης του αέρα στον αγωγό και τη διατήρησή του σε ένα ορισμένο εύρος.

Η χρήση φίλτρων από ενεργό άνθρακα είναι πολύ εκτεταμένη, δεδομένου ότι η ανθρώπινη υγεία εξαρτάται πλήρως από την καθαρότητα του αέρα και τις ιδιότητες απορρόφησης είναι αναμφισβήτητη. Ακόμα και το αυτοκίνητο δεν θα πάει χωρίς το καθαρισμένο μέχρι το σωστό επίπεδο οξυγόνου. Η σκόνη και τα επιβλαβή αέρια επιπλέουν συνεχώς στον αέρα, οπότε μην σκουπίζετε τη δική σας υγεία και εγκαθιστάτε ένα φίλτρο άνθρακα για τον αέρα. Όχι μόνο η κουζίνα χρειάζεται μια κουκούλα, κάθε δωμάτιο αξίζει ένα φίλτρο αέρα για ένα διαμέρισμα και ένα ιδιωτικό σπίτι.

Φίλτρα άνθρακα για συστήματα καθαρισμού αέρα και εξαερισμού από τον κατασκευαστή

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΑ:

 • ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 • ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΧΟΝΔΡΙΚΟ
 • ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΕΘΗ

Τα φίλτρα άνθρακα για τα συστήματα διαχείρισης αέρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στον κόσμο, συνδέεται, κατά κανόνα, στο γεγονός ότι πολλές από τις σημερινές ενιαίο καθιστικό και κουζίνα, καθιστώντας τα στούντιο διαμερίσματα, εστιατόρια και χώρους εστίασης για να απομονωθούν οι μυρωδιές και γεύσεις, που εκτείνεται από την κουζίνα, σε τέτοιες περιπτώσεις, να αναπνεύσει καθαρό αέρα θα βοηθήσει μόνο μια καλή κουκούλα, χρησιμοποιώντας φίλτρα άνθρακα είναι ότι ποιοτικά αφαιρεθεί όλα ξένες γεύσεις και οσμές.

Η συνιστώμενη αντικατάσταση του φίλτρου άνθρακα είναι 1 φορά σε 3-4 μήνες.

Ο κύριος στόχος είναι η εξάλειψη οσμών, λιπών, γίνεται με βάση ενεργό άνθρακα, εμποτισμένο με μια ειδική λύση που απορροφά και ανακυκλώνει τέλεια τις δυσάρεστες οσμές. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο άνθρακας είναι πολύ ευαίσθητος στην υγρασία, οπότε όσο περισσότερο υγρασία τόσο λιγότερο αποτελεσματική είναι η δουλειά τους.

Η εταιρεία "ELECTROVENT" παράγει τους ακόλουθους τύπους φίλτρων άνθρακα: Πάνελ, κασετίνα, τσέπη και COMPACT οποιουδήποτε μεγέθους.

Φίλτρα άνθρακα για εξαερισμό

Κατασκευαστική εταιρεία «Vent Alliance» προσφέρει φίλτρα άνθρακα για τον τύπο αερισμού FVUg - αέρα καθαρισμού από οσμές, καπνό τσιγάρου, επιβλαβή αέρια, αρωματικούς υδρογονάνθρακες και άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις και ανόργανες προέλευσης.

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα (απορρόφησης) που έχει σχεδιαστεί για την παροχή αέρα, καυσαερίων και αέρα επανακυκλοφορίας από την αέρια ρύπους και τις οσμές του αερισμού και κλιματισμού των χώρων για διαφορετικούς σκοπούς (διοικητική, αστική, ιατρική, διατροφή, κ.λπ.). Τα φίλτρα παρέχουν μια αποτελεσματική λύση στα προβλήματα που σχετίζονται με τον καθαρισμό των μυρωδιών των κουζινών, των τουαλετών.

Φίλτρα τσέπης άνθρακα

Φίλτρα άνθρακα

Συμπαγές λεπτό φίλτρο άνθρακα

Κυλινδρικά φίλτρα άνθρακα SaafCan

Τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από +5 έως 30 βαθμούς Κελσίου με υγρασία έως και 80%.

Τα φίλτρα άνθρακα που χρησιμοποιείται σε συστήματα πολλαπλών επιπέδων, κλιματισμό και εξαερισμό, δεν υπόκεινται σε αναγέννηση και την αντικατάσταση απαιτούν τακτική περιοδικότητα κάθε 4-6 μήνες, αφού για τα ένα περισσότερο λειτουργικό ιδιότητες απορρόφησης του υλικού χάνεται.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα φίλτρο άνθρακα με αέρα καλώντας μας στο +7 (495) 988-59-60.

Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο και τις διαστάσεις του φίλτρου.

Συνθήκες λειτουργίας

Το φίλτρο μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασία αέρα από +5 έως +30 C και σχετική υγρασία έως 80%.
Η λειτουργία σε υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι δυνατή, για να αποκλειστεί η διαδικασία της εκρόφησης.

Πώς να επιλέξετε το σωστό φίλτρο ξυλάνθρακα

Κατά την επιλογή ενός φίλτρου, είναι απαραίτητο να καθοδηγείται από την περιεκτικότητα άνθρακα ή ροφητικού στο φίλτρο. Η εταιρεία μας πωλεί φίλτρα με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, για παράδειγμα το φίλτρο Varisorb περιέχει 4,5 kg άνθρακα (για παράδειγμα, τα κινέζικα αναλογικά περιέχουν μόνο 1,5 kg). Με χαμηλό περιεχόμενο του φίλτρου δεν θα λειτουργήσει και θα έχει μικρή διάρκεια ζωής.
Είναι επίσης απαραίτητο να θυμόμαστε ότι η συγκράτηση των οσμών άνθρακα συμβαίνει όταν παρατηρείται ο χρόνος επαφής μεταξύ άνθρακα και καθαρισμένου αέρα. Αν δεν παρατηρηθεί αυτή η κατάσταση καθαρισμού του αέρα σωστά, δεν θα είναι επίσης δυνατή.

Φίλτρο άνθρακα για εξαερισμό

Φίλτρα χύδην φίλτρου άνθρακα για εξαερισμό χρησιμοποιούνται σε συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής για τον καθαρισμό του αέρα από οργανικούς και ανόργανους αέριους ρύπους:

 • - ως φίλτρα του δεύτερου σταδίου καθαρισμού σε συστήματα πολλαπλών σταδίων διήθησης.
 • - σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού κατοικιών, επιχειρηματικών κέντρων, αποθηκών και γραφείων, βιομηχανικών επιχειρήσεων, ιατρικών ιδρυμάτων.
 • Τομέας εφαρμογής: Δημόσια κτίρια, Νοσοκομεία και νοσοκομεία, Καθαρισμός αέρα σε θαλάμους ψεκασμού
 • Υλικό φίλτρου: Στρώμα από ειδική πλέξη από μεταλλικό πλέγμα, Άνθρακα
 • Κατηγορία καθαρισμού: Π.Χ.
 • Υλικό περιβλήματος: K1 - γαλβανισμένος χάλυβας, K2 - ανοξείδωτος χάλυβας
 • από γαλβανισμένο προφίλ
 • Τα φίλτρα είναι γεμάτα με υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα σε κόκκους
 • υποστηρίζοντας μεταλλικό πλέγμα και στις δύο πλευρές
 • επιτρέπει τον καθαρισμό του αέρα σε υγειονομικά και περιβαλλοντικά πρότυπα ·
 • επιτρέπει την αύξηση της ποιότητας του αέρα στις εγκαταστάσεις υψηλής άνεσης?
 • είναι περιβαλλοντικά ασφαλές.

Τα φίλτρα άνθρακα χύδην βοηθούν τον καθαρισμό του αέρα από:

 • δυσάρεστες οσμές,
 • ατμοί τοξικών ουσιών,
 • αέρια (εκτός από αέρια με χαμηλό μοριακό βάρος),
 • πτητικές οργανικές ενώσεις ·
 • καπνός από τύρφη, καπνό τσιγάρων,
 • καυσαερίων κ.λπ.

Ο ενεργοποιημένος άνθρακας χύνεται σε φίλτρα άνθρακα, τα οποία λαμβάνονται υπό τη μορφή σφαιριδίων από σκόνη άνθρακα και συνδετικά. Η κλάση πυρκαγιάς του υλικού είναι F1 έως DIN53438 (επιβραδυντικό φλόγας).

Κοκκώδη προσροφητικό άνθρακα βρίσκεται σε ένα πλαίσιο της προφίλ σχήματος υ μεταξύ των δύο στρωμάτων του υλικού του φίλτρου του πολυεστέρα, το οποίο είναι στερεωμένο στις δύο πλευρές των πλεγμάτων υποστήριξης, ή ανάμεσα σε δύο μεταλλικά δίχτυα με μικρά mesh.

Φίλτρα χύδην φίλτρου άνθρακα για εξαερισμό χρησιμοποιούνται σε συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής για τον καθαρισμό του αέρα από οργανικούς και ανόργανους αέριους ρύπους:

 • - ως φίλτρα του δεύτερου σταδίου καθαρισμού σε συστήματα πολλαπλών σταδίων διήθησης.
 • - σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού κατοικιών, επιχειρηματικών κέντρων, αποθηκών και γραφείων, βιομηχανικών επιχειρήσεων, ιατρικών ιδρυμάτων.

Φίλτρα άνθρακα για εξαερισμό και καθαρισμό αέρα: αγορά, τιμή, χαρακτηριστικά, φωτογραφία

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ποιότητας

Μπορούμε πάντα να φτιάχνουμε φίλτρα οποιουδήποτε μεγέθους στις σωστές ποσότητες!

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε και να αγοράσετε ένα αντικαταστάσιμο φίλτρο άνθρακα για το περίβλημα της μονάδας. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας ή στείλτε ένα μήνυμα [email protected], και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα "Σχόλια"

Φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα

Τα διευθυντικά στελέχη μας θα σας βοηθήσουν

Αλέξανδρος Σελλομάνοφ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Η συνοχή της ομάδας είναι η ανησυχία μου και
την τέχνη της επίτευξης στόχων σε συνθήκες περιορισμένων πόρων ".

Ντμίτρι Οπάλιικιν
διευθυντής πωλήσεων

"Αν δεν φροντίσουμε τους πελάτες μας,
αυτό θα γίνει από τους ανταγωνιστές μας! "

Κυάροφ Τιμούρ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Το καλύτερο είναι εκείνο που γνωρίζει την επιχείρησή του."

Rustam Shikhaliyev
διευθυντής πωλήσεων

"Ποτέ δεν θα μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα εάν διατηρήσετε την ίδια σκέψη και
την ίδια προσέγγιση που σας οδήγησε σε αυτό το πρόβλημα. "

Medvedeva Maria
Διευθυντής Ανάπτυξης

"Αλλάξτε τη νοοτροπία σας και θα αλλάξετε τη ζωή σας".

Kutukova Natalya
ειδικός του τμήματος πωλήσεων

"Είναι στην εργασία, και μόνο στην εργασία, ότι ένας άνθρωπος είναι μεγάλος, και όσο περισσότερο αγαπάει την εργασία, τόσο πιο μεγαλοπρεπή είναι, τόσο πιο παραγωγικό και όμορφο είναι το έργο του".

Η εταιρεία μας θα προβεί στην εγκατάσταση και συντήρηση του εξαερισμού

Η ElVent θα αναπτύξει μια μονάδα άνθρακα για:

 • καθαρισμός οσμών: αποχέτευση, μπλοκ τροφίμων, καμένα, οργανικά, χρώματα, βερνίκια, ακετόνη, διαλύτες, καυσαέρια κλπ.
 • καθαρισμός του αέρα από: διοξείδιο του θείου, διοξείδιο του αζώτου, οξείδιο του αζώτου, αιθυλένιο, κυανιούχο υδρογόνο
 • καθαρισμός του αέρα από φορμαλδεΰδη
 • καθαρισμό αέρα από ακρολεΐνη
 • Καθαρισμός του χώρου κοπής με λέιζερ από μέταλλο και πλαστικό
 • τον καθαρισμό του αέρα των ιατρικών εργαστηρίων
 • καθαρισμό του αέρα από το χλώριο
 • καθαρισμό αέρα από αμμωνία
  και ούτω καθεξής.

Φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού: από οικιακές σε βιομηχανικές

Για συστήματα εξαερισμού, τα φίλτρα αέρα είναι απλά απαραίτητα - εμποδίζουν την είσοδο της σκόνης του δρόμου, μικρά υπολείμματα και πολύ περισσότερο μέσα στο δωμάτιο και στον ίδιο τον εξαερισμό. Τι ακριβώς; Εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής και τον σκοπό της. Για να κατανοήσετε ποιες συσκευές είναι απαραίτητες για το σύστημα εξαερισμού και πώς λειτουργούν, θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την ταξινόμησή τους.

Τύποι φίλτρων αέρα

Ηλεκτροστατικό φίλτρο αέρα

Ηλεκτροστατική - ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καθαρισμού του αέρα από τη σκόνη, τον καπνό, την αιθάλη, την αιθάλη και άλλους μολυντές. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και σε εργαστήρια ή καταστήματα όπου μπορεί να σχηματιστούν υψηλές συγκεντρώσεις επιβλαβών για την υγεία ουσιών. Με την ευκαιρία, η ηλεκτροστατική χρησιμοποιείται στον καθαριστή αέρα Tion Clever και ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας με ηλεκτροστατική μονάδα τοποθετείται σε ιατρικά ιδρύματα, εστιατόρια και πολλές επιχειρήσεις.

Στοιχεία διήθησης είναι μεταλλικές πλάκες, καθώς και μεταλλικά νήματα που τεντώνονται μεταξύ τους. Μεταξύ των κλώνων και των πλακών υπάρχει ένα ηλεκτρικό πεδίο, μία εκκένωση και στη συνέχεια ένα ρεύμα ιόντων. Όταν ο αέρας διέρχεται μεταξύ των πλακών, τα σωματίδια σκόνης και άλλων ρύπων αποκτούν το δικό τους φορτίο και υπό την επίδραση ενός ηλεκτρικού πεδίου προσέρχονται στις πλάκες που έχουν ένα αντίθετο φορτίο.

Η συσκευή καταναλώνει λίγο ηλεκτρισμό, πράγμα που σημαίνει ότι η λειτουργία είναι φθηνή - το κυριότερο είναι να ξεπλένετε τα πιάτα κατά διαστήματα.

Φίλτρα HEPA για εξαερισμό

Φίλτρο HEPA Tion

Η απόδοση του φίλτρου αέρα HEPA φτάνει το 99% - είναι σε θέση να κρατήσει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, σπόρια μούχλας, γύρη και άλλες μολυσματικές ουσίες. Ο καθαρισμός του αέρα γίνεται χάρη σε ένα ειδικό ινώδες υλικό, το οποίο αποτελείται από ένα ακορντεόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αρχές της λειτουργίας αυτού του φίλτρου, είπαμε σε ένα άλλο άρθρο, οπότε θα σταθούμε μόνο σε μερικές αποχρώσεις. Το φίλτρο HEPA ειδικεύεται ακριβώς σε μικρά και μικρά σωματίδια. Φυσικά, συγκρατεί επίσης μεγάλες μολυσματικές ουσίες, για παράδειγμα, μεγάλη σκόνη και χνούδι, αλλά αν πέσουν τέτοια σωματίδια, οι ίνες του φίλτρου HEPA θα φράξουν γρήγορα. Για να «προστατεύει» το φίλτρο HEPA και να επεκτείνει τη ζωή του, τοποθετείται συνήθως μπροστά του ένα χοντρό φίλτρο, έναντι μεγάλων σωματιδίων. Συνιστούμε να επιλέξετε ακριβώς τον εξοπλισμό αυτό, με δύο φίλτρα.

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου HEPA είναι περιορισμένη: πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τις οδηγίες.

Υπάρχουν επίσης μοντέλα που μπορούν να πλυθούν, αλλά είναι αδύνατο να τα πλύνετε μέχρι το τέλος, έτσι ώστε νωρίτερα ή αργότερα θα χρειαστεί ένα νέο φίλτρο.

Υπάρχουν και άλλοι τύποι φίλτρων αέρα, για παράδειγμα:

 • Φίλτρο λαδιού για αέρα αποτελείται από δακτυλίους ή δίχτυα που υγραίνονται με ορυκτέλαιο. Σωματίδια σκόνης προσκολλώνται στην επιφάνεια του λαδιού. ο αέρας καθαρίζεται. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται σε σχετικά χαμηλές συγκεντρώσεις σκόνης.
 • Φίλτρο τσεπών για εξαερισμό είναι μια κατασκευή ενός πλαισίου και ενός φίλτρου υπό τη μορφή θυλάκων. Προορίζεται κυρίως

Καθαρισμός από αέρια

Φωτοκαταλυτικό φίλτρο

(1) Λυχνία UV => (2) Φωτοκαταλύτης => (3) Σχηματισμός οξειδωτικών => (4) Οξειδωτικά αντιδρούν με ρύπους => (5)

Φωτοκαταλυτικά φίλτρα καθαρίζουν τον αέρα ως εξής: οι επιβλαβείς ακαθαρσίες αποσυντίθενται και οξειδώνονται στην επιφάνεια ενός φωτοκαταλύτη - μια ουσία η οποία, απορροφώντας το φως, επιταχύνει τη δράση μιας χημικής αντίδρασης. Αυτή η διαδικασία υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι τοξικοί ρύποι δεν συσσωρεύονται στον φωτοκαταλύτη, αλλά διασπώνται σε αβλαβείς ουσίες - νερό και διοξείδιο του άνθρακα.

Η φωτοκαταλυτική οξείδωση καταστρέφει όχι μόνο τις τοξίνες, αλλά και διάφορους ιούς και βακτηρίδια. Επίσης με τη βοήθεια αυτής της διαδικασίας, οι περισσότερες ξένες οσμές αποσυντίθενται, καθώς πολλές από αυτές είναι οργανικής φύσης.

Ο καταλύτης δεν σπαταλάται, οπότε το φίλτρο θα σας κρατήσει πολύ καιρό, το κύριο πράγμα είναι να αντικαταστήσετε την υπεριώδη λάμπα εγκαίρως. Λάβετε υπόψη ότι η λάμπα UV είναι μια πρόσθετη πηγή κατανάλωσης ενέργειας. Τα μειονεκτήματα του φίλτρου μπορούν να αποδοθούν στη δυσκολία ανακύκλωσης του λαμπτήρα: μόνο ο ειδικός μπορεί να το κάνει σωστά.

Δυστυχώς, τα περισσότερα οικιακά φωτοκαταλυτικά φίλτρα έχουν χαμηλές επιδόσεις λόγω της μικρής επιφάνειας του φωτοκαταλύτη και της ανεπαρκούς ισχύος της υπεριώδους ακτινοβολίας. Επιπλέον, η διαδικασία της οξείδωσης απαιτεί χρόνο: εάν ρύποι είναι πάρα πολύ γρήγορος για να περάσει μέσα από το φίλτρο, η χημική αντίδραση δεν έχει χρόνο για να ολοκληρωθεί και τοξικές ουσίες δεν θα αποσυντίθεται μέχρι το τέλος. Το φίλτρο είναι ανίκανο από στερεά σωματίδια - σκόνη, μαλλί, κάτω, γύρη.

Φίλτρο άνθρακα τσέπης για εξαερισμό

Μοντέλο: Μοντέλο: Φίλτρο τσέπης άνθρακα τύπου FVK-carb, FYAC-carb, VM-carb, FM-carb

Χονδρική τιμή από 3500 τρίβει.

Πλεονεκτήματα:
• Άκαμπτο μεταλλικό πλαίσιο.
• Χαμηλή αρχική αντίσταση.
• Υψηλή ικανότητα απορρόφησης.
• Πυρίμαχο υλικό.

Εφαρμογή: Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση αερίων και ατμών από τον καθαρισμένο αέρα στο σύστημα εξαερισμού.
Τύπος φίλτρου: Φίλτρο τσεπών, φίλτρο σακούλας.
Στέγαση: Ο χαλύβδινος χάλυβας.
Υλικό: Φύλλο άνθρακα Melbone +.
Κατηγορία καθαρισμού: F6, F7, F8, F9.
Αρχική αντίσταση: από 100 Pa.
Προτεινόμενη τελική αντίσταση: 450 Pa.

Ονομασία φίλτρων:

FVK - Φίλτρο αέρα τσέπης (άνθρακα)
F6 - Κατηγορία καθαρισμού F6
36 - Μέγεθος φίλτρου 287mm x 592mm (μήκος x ύψος)
500 - Μήκος τσέπης 500mm (Βάθος φίλτρου)
3 - Αριθμός τσέπης

Τυπικά μεγέθη φίλτρου:

33 - 287mm x 287mm
35 - 287mm x 490mm
36 - 287mm x 592mm
39 - 287mm x 892mm
55 - 490mm x 490mm
56 - 490mm x 592mm
59 - 490mm x 892mm
66 - 592mm x 592mm
69 - 592mm x 892mm

Παράγουμε φίλτρα οποιουδήποτε μη τυποποιημένου μεγέθους

Μήκος: από 100 mm έως 2000 mm.
Ύψος: από 100 mm έως 2000 mm.
Βάθος: από 20 mm έως 900 mm.

Παράδειγμα της ονοματολογίας:

Ένα από τα πιο δημοφιλή και κοινά απορροφητικά μέσα, τα οποία είναι ικανά να προσελκύουν ακαθαρσίες αέρα, με μοριακό βάρος άνω των 40 ατομικών μονάδων, είναι ο άνθρακας. Η μακροχρόνια πρακτική χρήσης φίλτρων άνθρακα έδειξε ότι δεν είναι πολύ αποτελεσματικές όταν καθαρίζετε τις μάζες αέρα από τη σκόνη. Αλλά όταν καθαρίζετε τον αέρα από πτητικές ουσίες οργανικής προέλευσης και διαφορετικές οσμές, είναι σε θέση να δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στην περίπτωση αυτή, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν κάθε τρεις έως τέσσερις μήνες για να αλλάξουν αυτά τα φίλτρα, διότι με παρατεταμένη χρήση, οι ίδιοι μπορούν να γίνουν πηγή ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Οσμές, ασυνήθιστη κηλίδες επί του φίλτρου άνθρακα για τον αερισμό ή ασυνήθιστη εκπέμπεται ήχος, για να υπενθυμίσει στους καταναλωτές ότι το σύστημα έχει συσσωρεύσει πολλά τοξίνες, ακαθαρσίες αερίου, οπότε το υλικό χρειάζεται επείγουσα αντικατάσταση.
Είναι ένα φίλτρο άνθρακα για τον εξαερισμό σε θέση αποτελεσματικά να εξαλείψει τους ομολόγους τους από τα γύρω αέριες μάζες τόσο πτητικές και ημι-πτητικές ενώσεις (οργανικές), λόγω κύρια χαρακτηριστικά του - τη δυνατότητα να απορροφήσει τα δικά της μόρια κυτταρικής συνιστούν αέρια.
Ο κύριος παράγοντας που καθορίζει την απόδοση του φίλτρου αέρα είναι η ποσότητα υλικού φίλτρου και το μέγεθος των κόκκων του. Όσο μεγαλύτερος είναι ο σβώλος, τόσο ευκολότερη είναι η μάζα αέρα, ενώ το φίλτρο άνθρακα για εξαερισμό με λεπτά διασκορπισμένο υλικό συμβάλλει στην ισχυρή αντίσταση του αέρα. Για το λόγο αυτό, κατά την επιλογή ενός φίλτρου, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο τύπος του συστήματος εξαερισμού στο οποίο προορίζεται να τοποθετηθεί.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του φίλτρου άνθρακα
Τα πλεονεκτήματα των φίλτρων άνθρακα περιλαμβάνουν την ικανότητα απορρόφησης επιβλαβών αερίων, τη δυνατότητα χρήσης τους ως πρόσθετου εξοπλισμού για άλλους τύπους καθαριστών αέρα.
Τα μειονεκτήματα αυτού του εξοπλισμού περιλαμβάνουν το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάρει σωματίδια σκόνης και αλλεργιογόνες ουσίες.
Εφαρμογή: Ως δεύτερο στάδιο καθαρισμού στον εξαερισμό και στα κεντρικά συστήματα κλιματισμού.
Για να καθαρίσετε τον αέρα από δυσάρεστες οσμές και αέρια
Πεδίο εφαρμογής: Στα συστήματα αερισμού και κλιματισμού κατοικιών, επιχειρηματικών κέντρων, αποθηκών και γραφείων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και σταθμών συμπιεστών
Υλικό φίλτρου: Η τσέπη του φίλτρου άνθρακα σχηματίζεται από 3 στρώματα: η πρώτη στρώση - το προφίλτρο σκόνης (η κατηγορία καθαρισμού από F7 έως F9 καθορίζεται από την κλάση φίλτρου) είναι απαραίτητη για την προστασία του στρώματος προσρόφησης απευθείας από τη σκόνη. Καθώς το πρώτο στρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σπείρωμα, ενισχύοντας το στρώμα άνθρακα, εμποδίζοντας το να σπάσει και να σπάσει. Το δεύτερο στρώμα αποτελείται από ένα μη πλεγμένο ινώδες υλικό προσρόφησης με βάση τον ενεργό άνθρακα. Το τρίτο στρώμα είναι ένα spandbond που ενισχύει το στρώμα άνθρακα, εμποδίζοντας το να σπάσει και να καταστρέψει.

Φίλτρο άνθρακα για εξαερισμό

Τηλέφωνο:
8 (495) 222 90 98

Φαξ:
8 (495) 327 35 48

Το κύριο χαρακτηριστικό του ενεργού άνθρακα είναι η ικανότητα απορρόφησης όλων των προσμείξεων επιβλαβών για τον άνθρωπο (αέρια, σωματίδια). Με τέτοια απορρόφηση, η επιφάνεια του ενεργού άνθρακα είναι κορεσμένη. Το επίπεδο κορεσμού καθορίζεται από την ποσότητα του ενεργού άνθρακα και τον τύπο του.

Μία μονάδα φίλτρου VestEko FB - μια ολοκληρωμένη λύση αποτελεσματικά τον καθαρισμό του αέρα από καπνούς, λιπαρές ουσίες, σκόνη, επιβλαβείς ακαθαρσίες, αέρια και οσμές στα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού συστήματα, το κανάλι σε διαφορετικά δωμάτια.

Η σκόνη που βλέπουμε στις ακτίνες φωτός - το πιο ασήμαντο μέρος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Αυτοί είναι κόκκοι σκόνης μεγαλύτεροι από 10 μικρά. Η μερίδα του λέοντος (99% της σκόνης) περιλαμβάνουν μικρότερα σωματίδια: η γύρη των ανθοφόρων φυτών, σπόρια μούχλας, «cat » αλλεργιογόνα, καπνό τσιγάρου, κλπ Όλοι τους είναι σε θέση να παραμείνουν στον αέρα για ώρες και να μπουν στην ανθρώπινη πνεύμονες, προκαλώντας πολλά προβλήματα..

Ο σκοπός των φίλτρων επίπεδης FP είναι να καθαριστεί ο αέρας από μεγάλη σκόνη, στερεά σωματίδια, χνούδι λεύκας και τα παρόμοια. Τα φίλτρα FP είναι χοντρά φίλτρα που χρησιμοποιούνται σε όλους τους χώρους με χαμηλές απαιτήσεις καθαρότητας αέρα ή ως προφίλτρα σε οποιοδήποτε σύστημα αερισμού.

φίλτρα VF λίπους που προορίζονται για τον καθαρισμό του αέρα από τις κουκούλες συστήματα λαδιού και γράσου αεροζόλ κουζίνα (μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, κλπ) ή να χρησιμοποιηθούν ως φίλτρα του πρώτου σταδίου στην πολυβάθμια συστήματα φίλτρων καθαρισμού.

Η WestEco παράγει φίλτρα αέρα υψηλής ποιότητας, ικανά για τον καθαρισμό του αέρα στα συστήματα ανεφοδιασμού και εξαερισμού από τους πιο ποικίλους τύπους ρύπανσης σε μια οικολογικά άψογη κατάσταση:

 • φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα από καπνούς, οσμές και επιβλαβή αέρια - κασέτες φίλτρων άνθρακα, μπλοκ φίλτρων με ένα σύνολο διαφορετικών τύπων φίλτρων απορρόφησης άνθρακα, μονάδες φίλτρου με υδρογέφυρα (υδροηλεκτρικά φίλτρα)
 • φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα από σκόνη, διάφορες μηχανικές ακαθαρσίες και λίπος - τσέπη, κασέτα, πλέγμα, διπλωμένο

Παραγωγή φίλτρων αέρα πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη τα παγκόσμια πρότυπα, τα οποία εγγυώνται στους πελάτες μας την απαιτούμενη ποιότητα καθαρισμού του αέρα.
Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και συμμορφώνονται με τα ομοιόμορφα πρότυπα υγιεινής. Φροντίζουμε τους πελάτες μας, προσφέρουμε ευεργετικούς όρους συνεργασίας και κάνουμε εκπτώσεις.

 • Αρμόδιες τεχνικές συμβουλές σχετικά με τα συστήματα καθαρισμού του αέρα
 • Επιλογή ομάδων φίλτρων για συγκεκριμένες συνθήκες χρήσης
 • Γρήγορη αντικατάσταση των χρησιμοποιημένων φίλτρων αντικατάστασης, τα οποία είναι πάντα στο απόθεμα στη Μόσχα
 • Η έκπτωση είναι 20% του αρχικού κόστους κατά την αντικατάσταση της πρώτης χρησιμοποιημένης κασέτας φίλτρου άνθρακα
 • Η παράδοση φίλτρων στη Μόσχα και τη Ρωσία είναι δυνατή.

Παραγωγή φίλτρων αέρα Το WestEco αποτελεί εγγύηση, αξιοπιστία και απόλυτη ποιότητα!

Συστήματα εξαερισμού αέρα τροφοδοσίας

Κατοικίες και γραφεία;
Διοικητικά και κτίρια κατοικιών.
Αίθουσες αθλητικών και κινηματογραφικών συναυλιών.
Εμπορικά κέντρα;
Ξενοδοχεία, σχολεία.

Συστήματα εξαερισμού


Καφενεία, εστιατόρια, μονάδες συσκευασίας κρέατος: καθαρισμός από λίπη, καπνούς και οσμές.
Παραγωγή: χάραξη με λέιζερ κ.λπ.
Χώροι καπνιστών: Καθαρισμός από καπνό τσιγάρου.
Βιομηχανικές εγκαταστάσεις: καθαρισμός του εξατμισμένου αέρα από τους καπνούς και τις οσμές.
Για τον καθαρισμό του αέρα μπορούν να εφαρμοστούν τα εξής:
Φυσίγγια φίλτρου άνθρακα UV;
Μονάδες φιλτραρίσματος με φίλτρα άνθρακα FB;
Φίλτρα για λίπη

Οι δραστηριότητές μας στοχεύουν στη δημιουργία άνετης και ασφαλούς διαμονής για εσάς σε κάθε δωμάτιο. Παραγγείλετε φίλτρα αέρα από εμάς!

Φίλτρα για άνθρακα

Η εταιρεία «VentElektro» βολικό και κερδοφόρο να διατάξει τα ενεργοποιημένα αέρα φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιο του καπνού, μη οργανικές πτητικές ενώσεις, οσμές, αέρια. Τα προϊόντα Sorption χρησιμοποιούνται σε διοικητικά κτίρια, ιατρικά ιδρύματα, σε καθημερινές συνθήκες, σε επιχειρήσεις τροφοδοσίας. Τα φίλτρα άνθρακα καθαρίζουν αποτελεσματικά τον αέρα των μυρωδιών σε τραπεζαρίες, κουζίνες, μπάνια. Μεταξύ αυτών είναι τα φίλτρα:

 • τσέπη - για φιλτράρισμα αέρα από ακαθαρσίες αερίου, μπορεί να παραχθεί σύμφωνα με τα μεμονωμένα μεγέθη.
 • κασέτα - συμπαγές μέγεθος, καθαρίζοντας τον αέρα των μυρωδιών?
 • Υψηλής απόδοσης - τρεις τυπικές τιμές.

Τα προϊόντα μπορούν να λειτουργούν σε θερμοκρασία από +5 έως 30 ° Κελσίου, σε χώρους με υγρασία έως και 80%. Χρησιμοποιούνται σε συστήματα εξαερισμού πολλαπλών σταδίων, χρησιμοποιούνται μία φορά και χρειάζονται τακτική αντικατάσταση τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες. Διαφορετικά, τα φίλτρα χάνουν την ικανότητά τους να παγιδεύουν και να συγκρατούν τις ακαθαρσίες του αέρα, καθίστανται μη λειτουργικές.

Φιλτράρετε τις τιμές

Το κόστος των φίλτρων άνθρακα εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος τους, υπολογιζόμενο ξεχωριστά. Μπορείτε να μάθετε ακριβώς πόσο κοστίζει ένα τέτοιο στοιχείο στην περίπτωσή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στις επαφές του ιστότοπου. Προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα της δικής μας παραγωγής σε προσιτές τιμές και εγγυώνται την ποιότητά της. Οποιοδήποτε φίλτρο μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με το μέγεθος του πελάτη. Έχουμε πιστοποιητικά για όλα τα προϊόντα.