Φίλτρα για εξαερισμό, ύφασμα φίλτρου. Βιομηχανία.

Η εταιρεία "Alliance Filter" έχει τη δική της παραγωγή προς την κατεύθυνση του υφάσματος φίλτρων, φίλτρα για εξαερισμό. Χάρη στην αυτοματοποιημένη παραγωγή, τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής. Παράγουμε ανάλογα με τα φίλτρα Camfil, AAF, Sistemair, Korf, Lissant και άλλα εμπορικά σήματα και τα φίλτρα σύμφωνα με τα σχέδια και τα σχέδια των πελατών. Κατά την κατασκευή φίλτρων για εξαερισμό, χρησιμοποιούμε το ευρωπαϊκό υλικό από το Hollingsworth Vose. Αρχικά, θα ασχοληθεί μόνο με φίλτρα και διήθηση, και στη συνέχεια διεύρυνε το φάσμα έλαβε αντιπροσωπείες στον τομέα των ηλεκτρικών, βιομηχανικών μετάδοσης, κλιματισμό και άλλες περιζήτητες περιοχές. Η βιομηχανική δυναμικότητα αυξάνεται και σήμερα μπορούμε να προσφέρουμε εξοπλισμό πυρόσβεσης, όπως παράθυρα, παράθυρα, ημιδιαφανή χωρίσματα και πόρτες. Παρακολουθούμε συνεχώς την τάση στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών και προσπαθούμε να είμαστε ευέλικτοι στην επικοινωνία με τον πελάτη.

Εδώ είναι λίγοι μόνο λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία μας ως προμηθευτή για την εταιρεία σας:

 • Παρέχεται εγγύηση για όλα τα φίλτρα και τα εξαρτήματα. Μπορείτε να ανταλλάξετε και να επιστρέψετε.
 • Τα προϊόντα έχουν πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού. Ανάμεσά τους - προσκόλληση με υπερήχους, ομοιόμορφο διαχωρισμό, άψογη γεωμετρία, χωρίς κόλλα, παραδειγματική στεγανότητα κ.λπ.
 • Ο κατάλογος παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα φίλτρων αέρα και υγρού, ζωνών κίνησης, βαλβίδων, πλεγμάτων, συνδετήρων κλπ.
 • Πιθανή παράδοση στην πόρτα σε οποιαδήποτε πόλη της Ρωσίας. Τα υποκαταστήματα της εταιρείας λειτουργούν στην Αγία Πετρούπολη, το Καζάν, το Εκατερίνεμπουργκ και την Ufa. Τα προϊόντα είναι πάντα στο απόθεμα. Η ναυτιλία και η μεταφορά χρειάζονται λίγο χρόνο.
 • Παρατηρούμε πάντοτε τους συμφωνημένους όρους. Πιθανή επείγουσα παραγωγή και έγκαιρη παράδοση φίλτρων και άλλων προϊόντων (για 1-3 ημέρες).
 • Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη. Οι ειδικοί σε συστήματα εξαερισμού είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν στην επιλογή των εξαρτημάτων.
 • Οι τιμές μας είναι συμφέρουσες λόγω της απουσίας μεσάζοντων και επιπλέον προσαυξήσεων.

Δείτε το εύρος και το κόστος των φίλτρων και των αξεσουάρ αυτή τη στιγμή!

Υλικά φιλτραρίσματος για συστήματα εξαερισμού

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το δεύτερο στάδιο καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού. Αναγεννήθηκε

Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αέρα από οσμές και καπνό

Φίλτρο υλικό για την κατασκευή φίλτρων αέρα για εξαερισμό: τιμή, φωτογραφία, χαρακτηριστικά

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΦΙΛΤΡΟ ΥΛΙΚΟΥ:

 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΟ

Πλήρες φάσμα υλικών φίλτρων χονδρικής και λιανικής

Τα υλικά φίλτρου για εξαερισμό, που παρουσιάζονται στον κατάλογο, διατηρούν αποτελεσματικά τη ρύπανση, εξασφαλίζουν την καθαριότητα και την ασφάλεια του αέρα. Σε αυτόν τον ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε υλικό για:

 • Το υλικό φίλτρου για τραχύ καθαρισμό (τάξεις καθαρισμού G2, G3, G4) έχει σχεδιαστεί για να κρατά χοντρά σωματίδια μεγέθους έως 1 mm.
 • Υλικό για λεπτά φίλτρα (κατηγορίες καθαρισμού F5) - σχεδιασμένο να φιλτράρει μεσαίου μεγέθους σωματίδια και μεγάλες ποσότητες έως 0,5 mm - για παράδειγμα, σωματίδια αιθάλης, σπόρια φυτών, σκόνη άνθρακα.
 • Σιδηρομαγνητικά αέρα καθαρισμού λεπτότατος (HEPA, υλικό για απόλυτα φίλτρα εξαερισμού) - για τη διατήρηση των λεπτών σωματιδίων έως 0,5 mm, το οποίο είναι απαραίτητο για τις συνθήκες λειτουργίας κατά τη λειτουργία με υψηλές εξοπλισμό ακριβείας.

Επιλέξτε στον κατάλογο των προϊόντων μας υλικά φιλτραρίσματος για εξαερισμό, ανάλογα με τη σύνθεση:

Κάντε μια παραγγελία στον ιστότοπο είναι εύκολη. Για να το κάνετε αυτό, αφήστε μια εφαρμογή ή μια κλήση.

Φιλτράρισμα υλικού για εξαερισμό: βασικές ποικιλίες και χαρακτηριστικά εφαρμογής

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για ποια είναι η οδηγία για την επιλογή του εξοπλισμού φίλτρου και των σχετικών υλικών. Αλλά πρώτα, ας καθορίσουμε τι προκάλεσε την ανάγκη τέτοιων εγκαταστάσεων.

Δεν είναι μυστικό ότι η κύρια λειτουργία του συστήματος εξαερισμού είναι η αφαίρεση του εξωτερικού αέρα και η αντικατάσταση της αποσυρόμενης ποσότητας με καθαρό αέρα από το εξωτερικό. Αλλά για να εξασφαλίσετε ότι η εισροή αέρα από το εξωτερικό είναι πραγματικά φρέσκια, θα πρέπει να καθαρίσετε τη σκόνη και άλλους ρύπους.

Για τους σκοπούς αυτούς, χρησιμοποιείται ένα ύφασμα φίλτρου για εξαερισμό ή παρόμοια υλικά που είναι ικανά να συγκρατούν λεπτά διασκορπισμένα ρυπαντικά. Εξετάστε ποια φίλτρα υπάρχουν στην αγορά και ποια κριτήρια κατατάσσονται.

Τοποθέτηση λεπτού ματιού και ινώδους υλικού στο περίβλημα του φίλτρου

Χαρακτηριστικά ταξινόμησης

Στα φωτογραφικά - μη υφασμένα υλικά για τη συσκευή των στοιχείων φίλτρου

Το ύφασμα φίλτρου για εξαερισμό, καθώς και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση παρόμοιων εργασιών, διαιρούνται:

 1. Σύμφωνα με τον βαθμό καθαρισμού - στους ακόλουθους τύπους:
 • Οι τροποποιήσεις του ακατέργαστου καθαρισμού είναι σχεδιασμένες να περιέχουν μεγάλα σωματίδια σκόνης, άμμου ή γύρης μεγέθους όχι μεγαλύτερου του 1 mm.
 • Οι τροποποιήσεις του λεπτού καθαρισμού έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν μεγάλα και μεσαία σωματίδια μεγέθους όχι μεγαλύτερου από 0,5 mm. Κατά κανόνα, οι διαστάσεις αυτές αντιστοιχούν σε αιθάλη, σκόνη άνθρακα, σπόρια λαχανικών κ.λπ.
 • Οι τροποποιήσεις του εξαιρετικά καθαρού καθαρισμού έχουν σχεδιαστεί για να συγκρατούν σωματίδια με μέγεθος μικρότερο από 0,5 mm. Η χρήση τέτοιων συσκευών αποτελεί προϋπόθεση για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας εξοπλισμού υψηλής ακρίβειας σε ορισμένες επιχειρήσεις.
 1. Σύμφωνα με τη σύνθεση του μέσου φίλτρου - οι ακόλουθοι τύποι:
 • άνθρακα ·
 • μέταλλο?
 • ινώδη.

Πραγματικές ποικιλίες φίλτρων

Έτσι φαίνεται σαν ένα sintepon για φίλτρα εξαερισμού, το οποίο πρέπει να αντικατασταθεί

 • Οι συσκευές πάνελ και κασέτες τοποθετούνται συχνότερα σε βιομηχανικές και οικιακές κουζίνες.

Ορισμένες τροποποιήσεις γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε το υλικό φίλτρου που περικλείεται στην κασέτα να μπορεί να πλυθεί καθώς η βρωμιά συσσωρεύεται, ξηραίνεται και λειτουργεί ξανά. Κατά την κατασκευή τέτοιων υλικών, ένα λεπτό πλέγμα, το οποίο διατηρεί ακαθαρσίες, είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Μια άλλη κατηγορία παρόμοιων συσκευών δεν είναι κατάλληλη για επαναχρησιμοποιήσιμη χρήση, δεδομένου ότι εφαρμόζεται ειδική κόλλα στο πλέγμα. Εάν η συγκολλητική σύνθεση ξεπλυθεί με νερό με την προσθήκη ορισμένων αντιδραστηρίων, η απόδοση του φίλτρου θα χαθεί. Επομένως, τέτοιες τροποποιήσεις, όσον αφορά τη μόλυνση, αντικαθίστανται από νέα στοιχεία.

Υγρό υλικό για καθαρισμό του αέρα

 • Τα συστήματα οροφής χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής. Ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα τέτοιων συσκευών είναι η θέση τους σε συνδυασμό με μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση.

Το σώμα της μονάδας είναι ερμητικά σφραγισμένο, δεν έχει αξιοσημείωτες ραφές συναρμολόγησης και επομένως ταιριάζει απόλυτα με τους πιο σύγχρονους εσωτερικούς χώρους χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο διακοσμητικό σχεδιασμό.

Σημαντικό: Ορισμένες τροποποιήσεις των μονάδων οροφής δεν συνεπάγονται τη δυνατότητα αντικατάστασης του υλικού φίλτρου και επομένως πρέπει να αποσυναρμολογηθούν και να αντικατασταθούν με μια νέα μονάδα.

 • Φίλτρα άνθρακα Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα συσκευών, η μοναδικότητα των οποίων έγκειται στην ικανότητα να διατηρούν όχι μόνο μεγάλες στερεές μολυσματικές ουσίες, όπως σκόνη, αλλά και μικροφθαλμικές ακαθαρσίες όπως αέρια και αερολύματα.

Ποικιλία φίλτρων άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα

Τα στοιχεία φίλτρων που βασίζονται στη χρήση του άνθρακα έχουν βρει ευρεία εφαρμογή τόσο στις βιομηχανικές όσο και στις οικιακές εγκαταστάσεις. Αυτές οι συσκευές μπορούν να προστατευθούν από ένα ευρύ φάσμα δυνητικά επικίνδυνων αερίων που είναι αόρατα στο μάτι και δεν έχουν έντονη οσμή.

Με την ευκαιρία, το σύγχρονο φίλτρο άνθρακα από την αρχή της λειτουργίας είναι παρόμοιο με τα στοιχεία καθαρισμού που χρησιμοποιούνται στις μάσκες αερίου.

 • Φίλτρο τσέπης Είναι μια τροποποίηση των στοιχείων καθαρισμού, τα οποία βρίσκονται σε ειδικές θέσεις (τσέπες) των συστημάτων εξαερισμού. Το όνομα της τροποποίησης χαρακτηρίζει μόνο τα χαρακτηριστικά σχεδίασης της συσκευής, ενώ το υλικό που συγκρατεί τη μόλυνση ενδέχεται να είναι διαφορετικό, συμπεριλαμβανομένων των συνθετικών και των υαλοπλέων.

Σημαντικό: Αυτές οι συσκευές έχουν βρει ευρεία εφαρμογή στη συσκευή εξαερισμού σε εκείνους τους χώρους όπου υπάρχει πιθανότητα εμφύσησης. Συνεπώς, τα στοιχεία φίλτρου υφίστανται κατεργασία με αντισηπτικές συνθέσεις.

 • Φίλτρα υψηλής θερμοκρασίας χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές συνθήκες, για παράδειγμα σε θερμοανάλλατα της μεταλλουργικής βιομηχανίας και σε άλλες περιοχές όπου ο θερμαινόμενος αέρας ρέει μέσω του συστήματος εξαερισμού. Ορισμένες τροποποιήσεις αυτών των συσκευών είναι εξοπλισμένες με ισχυρά περιβλήματα και υλικό φιλτραρίσματος που αντέχουν μακροπρόθεσμη επίδραση θερμοκρασίας έως + 300 ° C.

Η ανάγκη έγκαιρης συντήρησης και αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου

Φίλτρα κασέτας Nera για τον αερισμό βιομηχανικών χώρων

Ανεξάρτητα από την τιμή του κλιματικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, μόνο η έγκαιρη συντήρηση θα εξασφαλίσει την παραγωγικότητά του. Στη διαδικασία λειτουργίας, τα στοιχεία φίλτρου και τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά είναι φραγμένα και χάνουν την προηγούμενη απόδοσή τους.

Η τακτική συντήρηση των συστημάτων εξαερισμού και η έγκαιρη αντικατάσταση στοιχείων φίλτρου εγγυώνται τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Προειδοποίηση για βλάβη του συστήματος εξαναγκασμένου εξαερισμού. Με μείωση της διακίνησης του μέσου φίλτρου, το φορτίο του κινητήρα, το οποίο οδηγεί τις λεπίδες του ανεμιστήρα, αυξάνεται σημαντικά. Με τη μακροπρόθεσμη λειτουργία σε αυτόν τον τρόπο, οι κινητήρες υπερθερμαίνονται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε θραύση.

Με την τακτική αλλαγή ή πλύση του μέσου φίλτρου με τα χέρια σας, είναι δυνατόν να επεκτείνετε σημαντικά την απόδοση των ανεμιστήρων και του συστήματος στο σύνολό του.

 • Η δυνατότητα οικονομικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας με την αύξηση της δυναμικότητας της εγκατάστασης. Όπως αναφέρθηκε ήδη, ένα καθαρό φίλτρο έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και επομένως το σύστημα εξαερισμού μπορεί να αναπτύξει περισσότερη ισχύ χωρίς να αυξήσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Άνετη διαβίωση σε ένα δωμάτιο με καθαρό αέρα.
 • Πυρασφάλεια. Ένα φραγμένο φίλτρο και οι σκονισμένοι αγωγοί εξαερισμού μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά εάν χτυπήσει ένας σπινθήρας. Ταυτόχρονα, η τακτική συντήρηση του συστήματος εμποδίζει μια τέτοια απειλή.

Συμπέρασμα

Τώρα που γνωρίζουμε ποιες τροποποιήσεις φίλτρων υπάρχουν στην αγορά, μπορούμε να αποφασίσουμε ποια τροποποίηση είναι σωστή για μία ή την άλλη ανάγκη.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακολουθώντας το βίντεο σε αυτό το άρθρο.

Το υλικό φίλτρου είναι το κλειδί για την αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού

Στο φάσμα του VentElectro θα βρείτε υλικά φιλτραρίσματος. Πραγματοποιούμε παραδόσεις από μια αποθήκη στη Μόσχα και δουλεύουμε με πελάτες σε όλη τη Ρωσία. Διακρίνονται από προσιτές τιμές και ευνοϊκές συνθήκες για κάθε πελάτη που έχει υποβάλει αίτηση.

Το υλικό φίλτρου για τα φίλτρα αέρα συμβάλλει στη διατήρηση των ρύπων. Παγιδεύει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, προϊόντα καύσης ή εξάτμισης χημικών ουσιών και αφήνει καθαρό αέρα μόνο μέσα στο δωμάτιο.

Η επιλογή τέτοιων προϊόντων είναι το κλειδί για την αύξηση της αποτελεσματικότητας ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού. Με τα προϊόντα μας, μόνο ο καθαρός αέρας θα εισέλθει στο δωμάτιο.

Για τους πελάτες μας προσφέρουμε:

 • Φιλτράρισμα υλικού FMR (FM, PVF, FRRK). Βοηθά στην εξασφάλιση στεγνού καθαρισμού του αέρα που προέρχεται από το δρόμο. Κατάλληλο για χρήση ως αντικατάσταση. Βρέθηκε εφαρμογή στο σχεδιασμό των φίλτρων πάνελ και κασέτας. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, το οποίο δεν εκπέμπει επιβλαβείς ουσίες κατά τη χρήση. Αν ψάχνετε για μια λύση για χρήση σε ένα σύστημα εξαερισμού ή ως ένα πρώτο στάδιο πολλαπλών σκηνικών - είναι η επιλογή σας.
 • Το υλικό φίλτρου είναι η γυάλινη ίνα και η διακοπή σκόνης. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από γυάλινη ίνα Stop Paint, βοηθούν στη διατήρηση των σωματιδίων βαφής και άλλων αερολυμάτων, επομένως χρησιμοποιούνται συχνά σε συστήματα βαφής αεροζόλ. Το υλικό Dust Stop έχει σχεδιαστεί για να πιάσει ξηρή σκόνη. Και οι δύο τύποι υλικών είναι κοινά στην κατασκευή συστημάτων πολλαπλών σταδίων φίλτρων σε εγκαταστάσεις παραγωγής.
 • Αφρός πολυουρεθάνης (PPU). Εφοδιάζουμε πελάτες με δικτυωτό αφρό πολυουρεθάνης με χαμηλή αρχική αντίσταση. Διακρίνεται από την υψηλή χωρητικότητα σκόνης, την ικανότητά της να αναγεννάται και την αντιστοιχία στην κατηγορία πυρασφάλειας F1. Ανάλογα με τον τύπο δημιουργούνται με βάση απλούς ή πολύπλοκους πολυεστέρες.

Επίσης στην περιοχή βρίσκεται το στοιχείο φίλτρου FMEL. Για φίλτρα σας και άλλα είδη προϊόντων. Μια ποικιλία προϊόντων βοηθά να εξοπλίσει σύνθετα συστήματα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος που λειτουργούν με υψηλά εξωτερικά φορτία.

Παραγγείλετε τα προϊόντα από την αποθήκη μας στη Μόσχα

Η εταιρεία "VentElectro" παρέχει στους πελάτες της ευρωπαϊκή ποιότητα υπηρεσιών. Παρέχουμε υλικό φιλτραρίσματος για εξαερισμό, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

Η παράδοση πραγματοποιείται από την ίδια αποθήκη. Συνεργαζόμαστε ήδη με πολλούς μεγάλους τακτικούς πελάτες. Θα χαρούμε να συμμετάσχετε στον αριθμό τους.

Τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο ή ζητήστε έναν τιμοκατάλογο. Οι διαχειριστές είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Σύνθετο για φίλτρα

Η PromElVent προτίθεται να αγοράσει sintepon για φίλτρα εξαερισμού στη Μόσχα. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα παραγωγής και άμεση παράδοση αγαθών στον καθορισμένο τόπο. Δουλεύουμε με ένα κατανοητό συμβόλαιο, είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε σταθερές προμήθειες χονδρικής.

Οι πελάτες αγοράζουν από εμάς ένα sintepon για φίλτρα αέρα με διαφορετικές κατηγορίες καθαρισμού. Διατίθενται επιλογές με τις κατηγορίες καθαρισμού G2, G3, G4 και F5.

Με εμάς, μπορείτε να εξοπλίσετε οποιοδήποτε τύπο εξοπλισμού με υλικό φιλτραρίσματος. Μιλάμε για πηνία ανεμιστήρων, καθώς και φίλτρα διαφόρων τύπων κατασκευών:

Όλα τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από αυξημένη φόρτιση σκόνης, αξιοπιστία και δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθούν σύντομα, ακόμη και αν εργάζονται στο πιο καταπονημένο περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την τιμή του synthon για φίλτρα εξαερισμού. Οι διευθυντές θα σας ενημερώσουν για άλλα χαρακτηριστικά του προϊόντος - τον τύπο του υφάσματος που χρησιμοποιείται, το επίπεδο διήθησης, τις προστατευτικές ιδιότητες.

Η περιοχή περιλαμβάνει τέτοιες δημοφιλείς ποικιλίες των προϊόντων, όπως ύφασμα frnk 1, RVF-150-2-40-G3, RVF-250-2-20-G4 και άλλων ειδών. Θα περιμένουμε την παραγγελία σας.

Αγοράστε υλικά φιλτραρίσματος και πανί φίλτρων για φίλτρα αέρα FMR, FT, FVR

Η εταιρεία LLC "ElVent" παραδίδει υλικά φιλτραρίσματος οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίες καθαρισμού και μεγέθη για μεμονωμένες παραγγελίες. Με την αγορά υλικών φιλτραρίσματος για την ατμόσφαιρα στην εταιρεία μας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και τη συμμόρφωσή τους με τα ρωσικά και ευρωπαϊκά πρότυπα. Προσφέρουμε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα. Η εταιρεία μας διαθέτει τη δική της αποθήκη στη Μόσχα, το Podolsk και την Αγία Πετρούπολη και μια ομάδα επαγγελματιών - αυτό μας δίνει την ευκαιρία να καθορίσουμε χαμηλές τιμές για τα προϊόντα μας.
Η εταιρεία "ElVent" σας προσκαλεί στη συνεργασία και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υλικών φίλτρου. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας ή στείλτε ένα μήνυμα [email protected], και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα "Σχόλια"

Τα διευθυντικά στελέχη μας θα σας βοηθήσουν

Κυάροφ Τιμούρ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Το καλύτερο είναι εκείνο που γνωρίζει την επιχείρησή του."

Rustam Shikhaliyev
διευθυντής πωλήσεων

"Ποτέ δεν θα μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα εάν διατηρήσετε την ίδια σκέψη και
την ίδια προσέγγιση που σας οδήγησε σε αυτό το πρόβλημα. "

Ντμίτρι Οπάλιικιν
διευθυντής πωλήσεων

"Αν δεν φροντίσουμε τους πελάτες μας,
αυτό θα γίνει από τους ανταγωνιστές μας! "

Αλέξανδρος Σελλομάνοφ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Η συνοχή της ομάδας είναι η ανησυχία μου και
την τέχνη της επίτευξης στόχων σε συνθήκες περιορισμένων πόρων ".

Medvedeva Maria
Διευθυντής Ανάπτυξης

"Αλλάξτε τη νοοτροπία σας και θα αλλάξετε τη ζωή σας".

Kutukova Natalya
ειδικός του τμήματος πωλήσεων

"Είναι στην εργασία, και μόνο στην εργασία, ότι ένας άνθρωπος είναι μεγάλος, και όσο περισσότερο αγαπάει την εργασία, τόσο πιο μεγαλοπρεπή είναι, τόσο πιο παραγωγικό και όμορφο είναι το έργο του".

Αγοράστε φίλτρα και φίλτρο για φίλτρα αέρα FMR, FT, FVR

Περιγραφή:

Το μη υφασμένο ύφασμα από ίνες πολυπροπυλενίου έχει κερδίσει εδώ και καιρό μια θέση στην αγορά. Δηλαδή, ένα ύφασμα από πολυπροπυλένιο (PP) που παράγεται με εξώθηση με θερμική συγκόλληση. Αυτό το υλικό ονομάστηκε ύφασμα.
Μπορεί να χωριστεί σε τρία υποείδη:

 • περιστρεφόμενο ·
 • τήξη;
 • πολυστρωματικό - υλικό για φιλτράρισμα του αέρα συνδυάζει spunbond και ένα meltblown - τήγματος-διάρκεια ζωής (SMS, SSMS, SMMS, SSMMS).

Διαθέσιμο υλικό φίλτρου για εξαερισμό

 • Το υλικό φίλτρου για τραχύ καθαρισμό (τάξεις G2, G3, G4) (FT, FVR)
 • Υλικό για φιλτράρισμα αέρα λεπτού καθαρισμού (τάξεις F5, F6, F7, F8, F9) (FT, FVR)
 • Φιλτράρισμα υλικού άνθρακα για φίλτρα αερισμού
 • Φιλτράρισμα άνθρακα με προστατευτικά στρώματα
 • Φιλτράρισμα αφρού πολυουρεθάνης (PPU)
 • Φίλτρο οροφής για θάλαμο ψεκασμού και φιλτράρισμα αέρα σε αυτό
 • Φίλτρο δαπέδου για θάλαμο βαφής (υλικό φίλτρου από γυαλί)

Τώρα η ειδική προσοχή των καταναλωτών έχει πέσει πάνω στο πολυστρωματικό μη υφασμένο υλικό, δηλαδή το φιλτραριστικό υλικό SMS (3 στρώματα). Το υλικό κατασκευάζεται από χημικό υλικό (πολυπροπυλένιο και πολυεστέρα) με βάση την ειδική τεχνολογία Spunmelt (συνδυασμοί Spanbonda και τήξη μέσω υπερηχητικής συγκόλλησης). Το εξωτερικό στρώμα είναι το Spanbond. Εσωτερική στρώση - τήξη.

Το υλικό φίλτρου SMS προστατεύει από το στατικό ηλεκτρισμό, ανθεκτικό στη διέλευση των βιολογικών υγρών, των λιπών SMS και των διαφόρων χημικών ουσιών. και προστατεύει από τη διείσδυση των βακτηρίων. Το στρώμα με εμφύσηση με τήξη έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, γεγονός που καθιστά το SMS 10 φορές καλύτερο από το spunbond.
Το υλικό SMS πηγαίνει ως το κύριο υλικό φίλτρου για καθαρισμό λεπτής σκόνης (κλάση καθαρισμού F5, F6, F7, F8, F9).

Φίλτρο ρολλού - το μέγεθος των κυλίνδρων

 • Κατηγορία: G2, G3, G4. Πλάτος του φίλτρου ρολού: 0,9. 1,0; 1,5; 2,0 m; Μήκος ρολού: 20; 40; 50 μ.
 • Κατηγορία: F5, F6, F7, F9. Πλάτος ρόλου: 0,68-0,7 m. Μήκος πηνίου: 100 m.

Φίλτρο υφάσματος και τα χαρακτηριστικά του:

 • Κατηγορία καθαρισμού EN 779: G2 / G3 / G4 / F5 / F6 / F7 / F9
 • Κατηγορία καθαρισμού Eurovent 4/5: EU2 / EU3 / EU4 / EU5 / EU6 / EU7 / EU9
 • Κατηγορία πυροπροστασίας DIN 53438: F1 / K1
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος εργασίας: ≤80 ° С
 • Υγρασία του περιβάλλοντος εργασίας: ≤100%
 • Παράγουμε: σε ρόλους / ρολά

Φίλτρο υλικό για καθαρισμό αέρα: πάντα χαμηλή τιμή!

Το υλικό μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους φίλτρων για εξαερισμό. Το υλικό αυτό θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αναγεννήσιμο φίλτρο αέρα, για παράδειγμα, για την PUF, όπου μπορείτε να αφαιρέσετε το παλιό και να εγκαταστήσετε το νέο υλικό δεν το σκελετό του φίλτρου που ελαχιστοποιεί το κόστος σας με ακρίβεια. Επίσης αυτό το υλικό φιλτραρίσματος χρησιμοποιείται για φίλτρα στρογγυλού καναλιού, όπου από αυτό το υλικό κατασκευάζεται διηθημένο παρένθεμα, το πιο συχνά αυτό το υλικό συνδέεται με ένα πλέγμα στήριξης.

FRNA ύφασμα φιλτραρίσματος TU 8397-126-00322318-97

Φίλτρο υφάσματος FRNK-1 περιγραφή

Στα συστήματα εξαερισμού, όπως ο κλιματισμός και ο εξαερισμός για τον καθαρισμό του εισερχόμενου αέρα, χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα για το φιλτράρισμα και την παγίδευση στερεών ξένων σωματιδίων σκόνης. Ένα από τα πιο δημοφιλή φίλτρα είναι το φίλτρο Roll των υλικών NetCan, το οποίο συντομεύεται στη συντομογραφία FRBR.

ΤΙΜΕΣ για το ύφασμα φίλτρου του FRNA Μπορείτε να δείτε στην ενότητα Τιμές

Σύντομες προδιαγραφές του ιστού φίλτρου του FRNA

 • Πλάτος υφάσματος: 1773 mm.
 • Πάχος φύλλου: 17 mm;
 • Μήκος κυλίνδρου: 32 τρέχοντα μέτρα.
 • Εμβαδόν επιφάνειας πηνίου: 55,4 τετραγωνικά μέτρα.
 • Βάρος ρολού: 13 kg.
 • Διαστάσεις 1 ρολό: μήκος - 1,73 μέτρα, διάμετρος - 0,9 μέτρα.

Χημική σύνθεση του FRP:

 • Δυνατότητα αναπνοής: 1510 dm2 / m 2 · s;
 • Τα μεγέθη των σωματιδίων σκόνης που κρατούνται: 42 μm;
 • Συντελεστής εκπομπής σκόνης: 15,4%.
 • Εξαγωγή σκόνης: 840 g / m2.
 • Καθαρισμός απόδοσης: 84,6%.
 • Φίλτρο κατηγορίας: G3;
 • Σπάσιμο φορτίου: μήκος - 28, πλάτος - 60.

Φίλτρα θραύσης Χρησιμοποιούνται για να φιλτράρουν τις μάζες του αέρα από αιωρούμενα σωματίδια κατά τον αερισμό των χώρων. Υφάσματα φιλτραρίσματος FRKN-1 (σήματα φίλτρου χύμα φιλμ FRNK-1) κατασκευάζεται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές TU 8397-126-00322318-97 έχει σχεδιαστεί για χρήση και εφαρμογή σε φίλτρα αέρα συστημάτων κλιματισμού και συστημάτων παροχής και εξαερισμού. Ο ιστός του FRNK-1 χρησιμοποιείται επίσης ενεργά ως ανεξάρτητα φίλτρα. Φίλτρο υφάσματος Αποτελείται από ένα τέταρτο Dacron πολυεστερικές ίνες με βάση γαλακτώματα πολυεστέρας και το ακρυλικό για τρία τέταρτα της νιτρόνης πολυακρυλονιτριλίου, ένα συμπολυμερές χλωριούχου βινυλίου. Οι ιδιότητες των ινών στο ύφασμα του φίλτρου μπορεί να επιτύχει σημαντική αντίσταση σε όλα τα είδη των καταστρεπτικών παραγόντων και, κατά συνέπεια, καθιστά το ύφασμα ανθεκτικό frnk. frnk Ύφασμα 1 εξασφαλίζει αξιόπιστη χαρακτηριστικά μεγάλης διάρκειας ζωής των υψηλή αντοχή σε εκτριβή και των ομοιόμορφο πορώδες, η οποία επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του υφάσματος του φίλτρου. Επιπλέον, μη υφασμένο φίλτρο ρολό frnk ομοιόμορφα πορώδες σε όλη την επιφάνεια του κυλίνδρου (ένα ρολό μέγεθος frnk 55,36m = 2), και αυτό, με τη σειρά του, παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο της διήθησης των αερίων μαζών.

Κατά την κατασκευή φίλτρο Δεν λαμβάνονται υπόψη μόνο τα χαρακτηριστικά των ινών φίλτρου, αλλά και η συμμόρφωσή τους με τις τεχνικές απαιτήσεις που περιγράφονται στο TU 8397-126-00322318-97.

Φίλτρο υφάσματος για εξαερισμό

Λεωφόρος Kutuzovsky, 36, κτίριο 7

Δευ-Σαβ από τις 8.00 έως τις 20.00

Κατηγορίες

 • Φίλτρα αέρα 17
  • Φίλτρα τσέπης 3
   • Φίλτρο τσέπης για χοντρό φιλτράρισμα του PBC (G3, G4, F5)
   • Φίλτρο λεπτού φίλτρου PWC (F5-F9)
   • Φίλτρο άνθρακα PWC-Carb
  • Φίλτρα κασέτας 3
   • Το φίλτρο της κακής επεξεργασίας κασέτας FVKas-I (G3, G4, F5)
   • Φίλτρο FVKas (F5-F8) λεπτού καθαρισμού κασέτας φίλτρου
   • Το φίλτρο κασέτας του χονδροειδούς καθαρισμού FVKas-III (G3, G4, F5)
  • Φίλτρα πίνακα 4
   • Προκατασκευασμένο φίλτρο πίνακα FVP-I (G2, G3, G4)
   • Το φίλτρο του χονδρόκοκκου πλαισίου από τις χημικές ίνες του PVP-II (G2, G3, G4)
   • Χοντρό φίλτρο για φίλτρο λίπους FVPmet (G2, G3)
   • Ο πίνακας ακατέργαστου καθαρισμού από αφρό πολυουρεθάνης FVP-IV (G2, G3, G4)
  • Φίλτρα HEPA 3
   • Το απόλυτο φίλτρο καθαρισμού HEPA (ULPA, EPA) με τον διαχωριστή αλουμινίου PVA-I (H11-H14)
   • Το φίλτρο απόλυτης καθαρισμού HEPA (ULPA, EPA) με το συγκολλητικό διαχωριστή PVA-II (H11-U17)
   • Το απόλυτο φίλτρο καθαρισμού HEPA (ULPA, EPA) ενίσχυσε την απόδοση του FAA-HC (H11-U17)
  • Συμπαγή φίλτρα 3
   • Συμπαγές φίλτρο αέρα τύπου W FVKom-W (F5-F9)
   • Συμπαγές επίπεδο φίλτρο αέρα (F5-F9)
   • Φίλτρο αέρος συμπαγής φίλτρο άνθρακα τύπου WWW-W-carb (F5-F9)
  • Φίλτρα για πηνία ανεμιστήρων FVF (G2, G3, G4)
 • Υφάσματα για διήθηση ψυκτικού μέσου (ύφασμα φίλτρου και χαρτί για διήθηση ψυκτικού μέσου) 5
  • Υφάσματα από πολυπροπυλένιο (πυκνότητα 30 g / m2)
  • Υφάσματα πολυεστέρα + βισκόζη (πυκνότητα 50 g / m 2)
  • Υφάσματα πολυεστέρα + βισκόζη (πυκνότητα 70 g / m 2)
  • Υφάσματα 100% βισκόζη (πυκνότητα 20 g / m2)
  • Υφάσματα 100% βισκόζη (πυκνότητα 50 g / m2)
 • Υλικά φιλτραρίσματος για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού 4
  • Καλό μέσο φιλτραρίσματος (F5-F9)
  • Το υλικό φιλτραρίσματος για χονδρό καθαρισμό (G2-G4) (FT, FVR)
  • Φιλτράρισμα υλικού άνθρακα
  • Υλικό αφρού πολυουρεθάνης φίλτρου (PPU)
 • Υλικά φιλτραρίσματος για θαλάμους βαφής 3
  • Φίλτρο οροφής για θαλάμους ψεκασμού
  • Φίλτρο δαπέδου για θαλάμους ψεκασμού
  • Φίλτρο λαβυρίνθου για θαλάμους ψεκασμού
 • Φίλτρα για αναρρόφηση 2
  • Φίλτρα για μανίκια
  • Φίλτρα κασέτας (FVKart)
 • Υγρό φιλτράρισμα 2
  • Ράψιμο φίλτρων από νάιλον μονόινα
  • Τσάντα φίλτρα από πολυπροπυλένιο και πολυεστέρα
 • Τσάντες αφυδάτωσης ιλύος
 • Σάκοι για απορροφητήρες τσιπ
 • Proklamelin
ζητήστε μια ερώτηση για να παραγγείλετε μια κλήση

Φιλτραριστικά υλικά για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού 4 προϊόντα

 • Αρχική σελίδα
 • Παραγωγή
 • Φιλτράρισμα υλικών για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

121170, Μόσχα

Λεωφόρος Kutuzovsky, 36, κτίριο 7

Μήνυμα αποστέλλεται

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Το μήνυμα δεν στάλθηκε

Παρουσιάστηκε σφάλμα, προσπαθήστε να στείλετε ένα μήνυμα αργότερα.

Φίλτρο υλικού για φίλτρα αέρα

Οι πελάτες μας μπορούν να αγοράσουν στην αποθήκη μας τα φίλτρα G3 και G4 σε ρολά συσκευασμένα σε φιλμ πολυαιθυλενίου. Το υλικό για φίλτρα αέρα αποτελείται από εκατό τοις εκατό πολυεστέρα ή πολυεστερικό πρότυπο GOST για την κατασκευή φίλτρων.

Αυτό το πανί φίλτρου είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Το FilTek® είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό του αέρα στον εξαερισμό του αέρα. Οι διαστάσεις του ρολού σύμφωνα με το πρότυπο είναι 2 μέτρα ύψος και 20 μέτρα μήκος (2x20), συνολικά 40 m2. Οι διαστάσεις είναι 80 m2. Η παράδοση του υλικού Filtek πραγματοποιείται τόσο στη Μόσχα όσο και στις περιοχές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λεπτομερείς προδιαγραφές μπορείτε να βρείτε εδώ ->

Η απόρριψη μη υφασμένου υλικού δεν απαιτεί κανένα μέτρο και απορρίπτεται ως συνηθισμένο απόβλητο, εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί στους θαλάμους ψεκασμού.

Υλικά φιλτραρίσματος για συστήματα εξαερισμού

Το υλικό φίλτρου χρησιμοποιείται για τα ένθετα εξαερισμού, τα οποία είναι εγκατεστημένα σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τις εγκαταστάσεις των γραφείων, των οικιστικών και βιομηχανικών κτιρίων από τη σκόνη, τα αερολύματα, τα κάτω και άλλα μικρά συντρίμμια που μπορούν να εισέλθουν στους αεραγωγούς.

Κατασκευάζονται υφάσματα εξαερισμού από διάφορα υλικά: πολυεστέρας, υαλοβάμβακας, αφρός πολυουρεθάνης. Κάθε είδος υφάσματος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, ποιοτικά χαρακτηριστικά, βαθμό καθαρισμού και λειτουργικό σκοπό.

● Υφάσματα για εξαερισμό από υαλοβάμβακα. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή φίλτρων με βαθύ καθαρισμό - G2, G3, G4. Πιο συχνά αυτό το είδος υφάσματος χρησιμοποιείται για την κατασκευή φίλτρων πάνελ. Εγκαθίστανται σε θαλάμους ζωγραφικής, σε έπιπλα και στην παραγωγή αυτοκινήτων. Το φίλτρο των γυάλινων ινών Το Paint Stop G3 ταιριάζει καλά με το καθήκον της παγίδευσης και φιλτραρίσματος υγρών αερολυμάτων, βαφής με βαφή, προϊόντων βαφής. Τα υλικά φίλτρων της σειράς PS (Paint Stop) αποδείχθηκαν θετικά στον καθαρισμό του αέρα στους θαλάμους βαφής των κατασκευαστών αυτοκινήτων και επίπλων και στις συνθήκες της αυξημένης υγρασίας.

● Εξαερισμός υφασμάτων από συνθετικές ίνες. Αυτό είναι ένα μη υφασμένο υλικό. Παράγεται με θερμική συγκόλληση. Το κόστος ενός τέτοιου υφάσματος είναι χαμηλό, λόγω του χαμηλού αρχικού κόστους των πρώτων υλών. Το μη υφασμένο υλικό εξαερισμού αποτελείται από πολυεστέρα, πολυακρυλονιτρίλιο, πολυπροπυλένιο και άλλες ίνες. Η αποτελεσματικότητα της ικανότητας καθαρισμού παρέχεται από την μεταβλητή πυκνότητα της επιφάνειας του ιστού. Τέτοιο υλικό μπορεί συχνά να βρεθεί σε κασέτα, πάνελ και τσέπη φίλτρα.

● Ο αφρός πολυουρεθάνης έχει τρισδιάστατη δομή φυσαλίδων. Χρησιμοποιείται ως ύφασμα εξαερισμού για το πρώτο στάδιο καθαρισμού. Πλεονεκτήματα αυτού του υλικού σε υψηλή αντοχή στη γήρανση, στην ακτινοβολία φωτός και στη δυνατότητα συνδυασμού με μη υφασμένο ύφασμα.

Κατασκευή φίλτρων αερισμού και υλικών

Παραγωγή φίλτρων εξαιρετικής ποιότητας από το 2009. Οι σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής και τα υψηλής ποιότητας φίλτρα G3 και G4, καθιστούν τα φίλτρα μας καλύτερα από πολλούς ξένους κατασκευαστές με την αναλογία GOST. Χρησιμοποιούνται μόνο ασφαλή, ανθεκτικά στη φθορά και πρακτικά υλικά που δοκιμάζονται με δοκιμές. Παράγουμε αναλόγους ξένων κατασκευαστών φίλτρων εξαερισμού, τα οποία εξοικονομούν χρόνο και χρήμα για τους πελάτες μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τα δωμάτια στα οποία αναπνέουμε να είναι καθαρά.

Διήθηση αέρα στην παραγωγή

Η διήθηση του φρέσκου αέρα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις αποτελεί προϋπόθεση, η πρόβλεψη της οποίας συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας για την υγεία των εργαζομένων.