Το καλύτερο σύστημα διαχωρισμού του 2018: κορυφαία 10 μοντέλα

Σύντομα το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι θα έρθει και πολλοί από εμάς θα αρχίσουν να σκέφτονται για την αγορά ενός κλιματιστικού που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ζέστη του καλοκαιριού. Η πιο βέλτιστη και ορθολογική λύση είναι ένα διαχωρισμένο σύστημα - αυτό είναι το είδος των κλιματιστικών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα άνετο μικροκλίμα σε εσωτερικούς χώρους στη ζέστη ή στο κρύο.

Το διαχωριστικό σύστημα περιλαμβάνει δύο μονάδες - εσωτερικές και εξωτερικές (συμπυκνωτή και συμπιεστή αντίστοιχα). Αυτά τα κλιματιστικά παρουσιάζονται σε διάφορες παραλλαγές:

 • Αποικίες. Μοιάζουν με κολόνες και είναι εγκατεστημένα στο πάτωμα. Αυτά τα κλιματιστικά χρησιμοποιούνται συνήθως σε μεγάλα δωμάτια με μεγάλη έκταση, καθώς παρέχουν πολύ ισχυρή ροή αέρα.
 • Κασέτα. Τοποθετείται σε ψευδοροφή και απλώνει αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις.
 • Αγωγός. Αυτός ο τύπος συστήματος διαχωρισμού είναι επίσης κατάλληλος για δωμάτια με μεγάλη έκταση. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται κάτω από ψευδοροφή.
 • Κινητό. Αυτές οι συσκευές είναι μικρού μεγέθους και εύκολης εγκατάστασης. Αυτός ο κλιματισμός μπορεί, για παράδειγμα, να πάει μαζί τους στη χώρα.
 • Το πάτωμα. Η πιο κοινή επιλογή. Η τοποθέτηση πραγματοποιείται στον τοίχο.
 • Οροφή. Αυτά τα κλιματιστικά είναι στερεωμένα στην οροφή.

Τώρα πολλοί κατασκευαστές, τόσο γνωστοί όσο και όχι, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διαχωρισμένων συστημάτων. Κάθε μοντέλο μπορεί να έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, να διαφέρει σε ποιότητα, αποδοτικότητα, χωρητικότητα, αριθμός φίλτρων, πρόσθετες επιλογές κλπ. Η επιλογή μιας αξιοπρεπούς επιλογής είναι μερικές φορές αρκετά δύσκολη, ειδικά εάν δεν υπάρχουν αρκετοί ειδικοί που θα μπορούσαν να δώσουν χρήσιμες συστάσεις.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα μοντέρνα συστήματα διαχωρισμού όχι μόνο ψύχουν τον αέρα, αλλά μπορούν επίσης να τα θερμαίνουν και να τα καθαρίζουν με ενσωματωμένα φίλτρα. Δηλαδή, επιλέγοντας ένα καλό και λειτουργικό σύστημα διαχωρισμού, το διαμέρισμά σας θα έχει πάντα δροσερό, καθαρό αέρα το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα ή το φθινόπωρο.

Το καλύτερο σύστημα διαχωρισμού του 2018: κορυφαία 10 μοντέλα

10. ΠΡΑΣΙΝΟ GRI / GRO-09HH1

Ένα αξιόπιστο και φθηνό σύστημα κατανομής με ένα σύνολο όλων των απαραίτητων λειτουργιών. Η βέλτιστη επιλογή για δωμάτια έως 90 τετραγωνικών μέτρων. Δημιουργήστε ένα άνετο μικροκλίμα, αποτελεσματικά θέρμανση ή ψύξη του αέρα στο δωμάτιο.

Η εσωτερική μονάδα του συστήματος είναι κομψή στο σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένη με μια πληροφοριακή οθόνη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Για μέγιστη ευκολία στη χρήση κλιματιστικού είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες «Super», «Smart», «Sleep» Επιπλέον, το σύστημα φίλτρων θέση που της ποιότητας καθαρό αέρα για πιο εύκολη εγκατάσταση στο σωστό σύστημα τόπος έχει δύο εξόδους για την αποχέτευση συμπυκνωμάτων -.. Από τα αριστερά και στη δεξιά πλευρά.

 • Τύπος: Τοίχου?
 • Λειτουργίες: ψύξη, θέρμανση, αφύγρανση;
 • Ισχύς ψύξης: 2500 W;
 • Ισχύς θέρμανσης: 2550 W;
 • Τηλεχειριστήριο: είναι?

Το καλύτερο σύστημα split split για ένα διαμέρισμα

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει το καλύτερο σύστημα split split για ένα διαμέρισμα. Όλος ο εξοπλισμός που παρουσιάζεται από εμάς χαρακτηρίζεται από την κατάλληλη ποιότητα. Και χαμηλή τιμή. Είναι εγγυημένο ότι θα αντιμετωπίσει τις λειτουργίες του. Ψύξη το σπίτι ή το διαμέρισμά σας.

Είναι δύσκολο να γίνει μια αντικειμενική βαθμολόγηση συστημάτων πολλαπλών διαχωρισμών για ένα διαμέρισμα. Επειδή κάθε απόφαση επιλέγεται ξεχωριστά. Ανάλογα με την περιοχή των δωματίων. Οι επιθυμίες του χρήστη. Ως εκ τούτου, είναι ευκολότερο να απαριθμήσετε τις καλύτερες επιχειρήσεις. Είναι κατασκευαστές κλιματιστικών. Τα προϊόντα των οποίων είναι εύκολο στη χρήση. Και μπορεί να εξυπηρετήσει τον ιδιοκτήτη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ιαπωνικά εμπορικά σήματα

Για μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύεται ότι το καλύτερο σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Αυτό που συνδέεται με το γεγονός ότι τα κορυφαία εμπορικά σήματα ιδρύθηκαν σε αυτή τη χώρα. Αλλά μεταξύ των ιαπωνικών κατασκευαστών υπάρχουν σήματα όλων των τμημάτων τιμών.

Υψηλότερη κατηγορία

Κάθε βαθμολογία συστημάτων πολλαπλών διαχωρισμού για ένα διαμέρισμα τοποθετεί τον εξοπλισμό της Daikin σε κορυφαίες θέσεις. Αυτό το ιαπωνικό εμπορικό σήμα υπάρχει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Και με τα χρόνια έχει γίνει ο ηγέτης της βιομηχανίας. Η τιμή του εμπορικού εξοπλισμού μπορεί να είναι έως 5 φορές υψηλότερη. Από παρόμοιες συσκευές άγνωστων σημάτων. Αλλά το αγοράζουν ακόμα. Επειδή το εμπορικό σήμα εγγυάται:

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής όλων των αντικειμένων.
 • Εξοπλισμός φιλικός προς το περιβάλλον.
 • Η δυνατότητα αντικατάστασης εξαρτημάτων και εξαρτημάτων από την εγγύηση και μετά την εγγύηση.

Η Mitsubishi είναι η δεύτερη στην Ιαπωνία στις πωλήσεις κλιματιστικών. Τα συστήματα Multisplit, που παράγονται από αυτό το εμπορικό σήμα, είναι αξιόπιστα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν:

 • Συμπιεστής αντιστροφέα (εγκατεστημένο σε όλα τα νέα μοντέλα).
 • Αρκετοί αυτόματοι τρόποι λειτουργίας.
 • Σύστημα ιονισμού για τον καθαρισμό του αέρα.

Επομένως, τέτοιου είδους συστήματα πολλαπλών διαχωρισμού παραμένουν δημοφιλή, παρά την τιμή.

Μεταξύ των ηγετών είναι η τεχνολογία κλιματισμού Fujitsu. Αυτό το εμπορικό σήμα διακρίνεται από την αγάπη του για καινοτόμες εξελίξεις. Χάρη σε αυτό, όλες οι τεχνικές καινοτομίες εμφανίζονται για πρώτη φορά στα πολυδιάστατα συστήματα. Τα οποία θεωρούνται καλύτερα λόγω της παρουσίας ενός συνόλου αισθητήρων που προστατεύουν τα μπλοκ από:

 • Υπερφόρτωση κατά τη διάρκεια της εργασίας.
 • Ζαχαροπλαστική και πάγος.
 • Η τάση πέφτει.

Μεσαία κατηγορία

Εκπρόσωπος της μεσαίας κατηγορίας είναι η Toshiba. Γνωστή για το γεγονός ότι αυτή ήταν αυτή που παρήγαγε το πρώτο κλιματιστικό στον κόσμο. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της πολλαπλής διαχωρισμού αυτής της μάρκας είναι:

 • Προσιτή τιμή.
 • Αισθητική σχεδίαση των μπλοκ.
 • Ευρύ φάσμα πρόσθετων λειτουργιών.

Η Panasonic θεωρείται επίσης ένας από τους καλύτερους ιαπωνικούς κατασκευαστές κλιματιστικών για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Παρόλο που η μάρκα ανήκει στην κατηγορία των μέσων όρων. Στον κατάλογό του υπάρχουν δαπανηρές και δημοσιονομικές συσκευές. Αυτό θα επιτρέψει σε όλους να βρουν μια κατάλληλη επιλογή γι 'αυτόν. Εκτός από την υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, η τεχνική της Panasonic ξεχωρίζει για τη διευρυμένη πρόσθετη λειτουργικότητά της. Είναι συχνά παρούσα:

 • Ιονιστής αέρα.
 • Φίλτρο Catechin.
 • Γεννήτρια οξυγόνου.

Τα συστήματα διαχωρισμού Hitachi είναι τα βέλτιστα από άποψη τιμής και ποιότητας. Ο εξοπλισμός της ιαπωνικής εταιρείας είναι απλός σε λειτουργία. Ισχυρή και ανθεκτική. Χαρακτηρίζεται από καλή απόδοση. Αυτό επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να σώσει.

Σφραγίδες της Νότιας Κορέας

Μεταξύ των κατασκευαστών των καλύτερων πολυδιάστατων συστημάτων υπάρχουν επίσης εταιρείες της Νότιας Κορέας. Ποιο είναι το LG. Η τεχνική του είναι μία από τις καλύτερες στον σχεδιασμό. Το εμπορικό σήμα, το οποίο από καιρό θεωρείται προϋπολογισμός, αρχίζει να παράγει κλιματιστικά υψηλής ποιότητας. Συνεχώς πειραματίζοντας για τη μείωση του θορύβου και της κατανάλωσης ενέργειας. Εξαιτίας αυτού, σε νέα μοντέλα, τα πολυ-κλιματιστικά συνήθως εγκαθιστούν συμπιεστές αναστροφέα.

Ένας άλλος νότος της Νότιας Κορέας είναι η Samsung. Η μάρκα παράγει διαφορετικά μοντέλα διαχωρισμένων συστημάτων για διάφορα δωμάτια. Διαφέρει σε μεγάλο αριθμό λειτουργιών και τρόπων λειτουργίας. Ως εκ τούτου, η τεχνολογία του κλίματος αγοράζεται όλο και περισσότερο για εγκατάσταση σε σπίτι, εξοχικό σπίτι, γραφείο.

Κινέζους κατασκευαστές

Μην υστερείτε από τους συναδέλφους και τους κινέζους κατασκευαστές. Μπορούμε να αγοράσουμε πολλαπλά συστήματα από τον Haier. Γνωστά στους Ρώσους. Αυτό το εμπορικό σήμα έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος στην παγκόσμια αγορά. Απελευθέρωση κλιματιστικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας για οικιακή και εμπορική χρήση. Η μάρκα κατάφερε να πάρει ηγετική θέση χάρη στην καινοτόμο τηλεχειριστήριο WiFi Smart. Σοβαρά απλοποίησε τη διαδικασία ρύθμισης των εσωτερικών μονάδων. Και επίσης ένας καλός βαθμός καθαρισμού του αέρα. Παρέχεται με την εγκατάσταση ενός συνόλου φίλτρων.

Έχουν ληφθεί καλές κριτικές και σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού της εταιρείας Ballu. Σχετικά με τον μέσο όρο και τις κατηγορίες προϋπολογισμού. Αυτός ο κλιματικός εξοπλισμός δύσκολα μπορεί να ονομαστεί καινοτόμος. Αλλά είναι διαφορετικό:

 • Ελκυστικό σχέδιο.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • Η παρουσία όλων των απαραίτητων λειτουργιών.

Πρέπει να θυμάστε. Ότι και τα καλύτερα συστήματα πολλαπλών διαχωρισμού δεν μπορούν να παράσχουν τους απαραίτητους δείκτες άνεσης. Αν δεν έχουν επιλεγεί σωστά. Ή τοποθετείται κατά παραβίαση της τεχνολογίας. Επομένως, δώστε προσοχή όχι μόνο στην αξιολόγηση του κατασκευαστή. Αλλά στη σωστή εγκατάσταση. Αυτό θα αποφύγει πρόσθετα προβλήματα στο μέλλον.

Αξιολόγηση συστημάτων διαίρεσης, τα οποία θα διαρκέσουν πολύ και θα ικανοποιήσουν τη λειτουργικότητά τους

Σας καλωσορίζω, θεωρητικοί και επαγγελματίες στον κόσμο των οικιακών συσκευών! Σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, έχω ήδη πει πολλά για τα οικιακά συστήματα κλιματισμού και τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσετε την προσοχή σας στη βαθμολογία των διαχωρισμένων συστημάτων. Αυτή τη φορά έκανα δύο αξιολογήσεις: μία για την σχέση τιμής-ποιότητας (φθηνή και αξιόπιστη) και η δεύτερη ως προς τη λειτουργικότητα και την άνεση. Για όσους αντιμετωπίζουν πρώτα την επιλογή του κλιματιστικού, είναι πολύ δύσκολο να πλοηγηθείτε σε μια ποικιλία άγνωστων σημάτων, οπότε πρώτα να κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση των κατασκευαστών.

Δημοφιλείς και ελάχιστα γνωστοί κατασκευαστές χωρισμένων συστημάτων

Το εμπόριο στον σύγχρονο κόσμο, όταν "κάθε kulik το τσαμπιά του επαινεί", δεν αφήνει στον αγοραστή την ευκαιρία να πάρει τον πωλητή αξιόπιστες πληροφορίες για τα εμπορεύματα. Οι σύμβουλοι πωλήσεων διαφημίζουν μόνο εκείνους τους κατασκευαστές που εκπροσωπούνται στο πάτωμα συναλλαγών.

Με όρους, όλοι οι κατασκευαστές μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες: το καλύτερο στην αξιοπιστία και το πιο ακριβό? πιο προσιτό και απλό, όχι εις βάρος της ποιότητας. μάρκες που είναι καλύτερο να μην λαμβάνουν.

Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει τα πιο αθόρυβα ελίτ split συστήματα των ιαπωνικών σημάτων Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Fujitsu και Toshiba. Τα συστήματα κλιματισμού αυτών των κατασκευαστών θα διαρκέσουν έως και 15 χρόνια, έχουν καινοτόμο αυτοδιάγνωση και υψηλό βαθμό προστασίας από κακή λειτουργία. Επίσης, αυτά τα κλιματιστικά έχουν τη μικρότερη πιθανότητα ελαττωμάτων των φυτών και μικρών ελαττωμάτων. Ωστόσο, με όλες τις θετικές πτυχές αυτών των σημάτων δεν μπορεί να ονομαστεί το πιο αγορασμένο. Είναι όλα σχετικά με το υψηλό κόστος και, κατά συνέπεια, τις εργασίες εγκατάστασης.

Στη δεύτερη ομάδα είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές διαχωρισμένων συστημάτων μεσαίας κατηγορίας τιμών. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα μέσο ρωσικό διαμέρισμα. Εδώ είναι τέτοιες γνωστές μάρκες, όπως η Electrolux, Panasonic, Hitachi, Sharp, Samsung, Zanussi, Hyundai, Gree, Haier, LG, Lessar και κερδίζει δημοτικότητα Ballu και Kentatsu. Η ποιότητα των διαχωρισμένων συστημάτων για κάθε κατασκευαστή είναι διαφορετική, αλλά βρίσκεται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Είναι κατώτεροι από άποψη θορύβου, αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που θα μπορούν να παρατηρήσουν αυτή τη διαφορά. Η διάρκεια ζωής τους είναι κατά μέσο όρο 10-12 χρόνια. Ένα απλούστερο σύστημα προστασίας απαιτεί από τον ιδιοκτήτη να ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες λειτουργίας για να αποφύγει τη θραύση και την ταχεία φθορά.

Η τρίτη ομάδα αποτελείται από παραγωγούς που έχουν μικρή εμπιστοσύνη στους καταναλωτές. Πρώτα απ 'όλα, αυτό οφείλεται στην ασταθή ποιότητα των προϊόντων διαφόρων παρτίδων, καθώς και στην υψηλή πιθανότητα απόρριψης εργοστασίων, χαμηλή διάρκεια ζωής και προβλήματα επισκευής εγγύησης. Midea, Jax, Kraft, Aux, VS, Bork, Digital, Beko, Valore και άλλες μάρκες κινέζικης προέλευσης μπορούν να ταξινομηθούν ως τέτοια "αμφίβολα" εμπορικά σήματα. Παρόλο που εδώ δεν μπορεί να είναι κατηγορηματική, επειδή η χαμηλή τιμή καθιστά τα προϊόντα τους ελκυστικά και σε ζήτηση. Μια τέτοια αγορά θα δικαιολογείται για τη χορήγηση ή την ενοικίαση μιας κατοικίας, όταν δεν χρειάζονται μεγάλες δαπάνες για τον ανθεκτικό εξοπλισμό.

Αξιολόγηση προσιτών και αξιόπιστων συστημάτων διαχωρισμού

Κάθε κατασκευαστής παράγει σειρές με μοντέλα διαφορετικών επιδόσεων, τα οποία εκτός από την ισχύ δεν διαφέρουν. Η βαθμολογία περιλαμβάνει τα πιο "τρέχοντα" μοντέλα τύπου τοίχου με χαμηλή και μεσαία απόδοση (7, 9, 12). Η ανάλυση των διαφορετικών εμπορικών σημάτων από τη δεύτερη ομάδα μας, που είναι φθηνά αλλά αξιόπιστα συστήματα διαχωρισμού, διεξήχθη.

 1. Panasonic CS-YW7MKD-1 (Ρωσία, UA RU, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν) - δοκιμασμένη στο χρόνο μοντέλο που λειτουργεί με ψυκτικό μέσο R410a, το οποίο αντιστοιχεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Μπορεί να λειτουργήσει σε 3 τρόπους: ψύξη, θέρμανση και αφυγραντικότητα. Επίσης υπάρχει μια νυχτερινή λειτουργία, στην οποία δεν θα ξυπνήσετε στην κρεβατοκάμαρα πάγου. Πρόκειται για μια ήσυχη συσκευή με απλό σύνολο λειτουργιών, αλλά με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας.
 2. Electrolux EACS-09HAR / N3 (Λευκορωσία) - λειτουργεί με ψυκτικό μέσο R410a, αλλά σε αντίθεση με την προηγούμενη διάσπαση σύστημα έχει δύο φίλτρα (αέρα και αντιβακτηριακό). Επιπλέον, υπάρχει μια κρυφή οθόνη στην οποία εμφανίζονται οι παράμετροι της τρέχουσας διαδικασίας και η πορεία της αυτοδιάγνωσης και καθαρισμού.
 3. Haier HSU-07HMD 303 / R2 - ήσυχο κλιματιστικό με αντι-αλλεργιογόνο φίλτρο. Ίσως ο πιο επιτυχημένος συνδυασμός τιμής και ποιότητας, με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό της εσωτερικής μονάδας (καλό πλαστικό, οθόνη, τοίχο τηλεχειριστήριο).
 4. Toshiba RAS-07EKV-EE (Ρωσία, UA RU, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν) - αντιστροφέα Συστήματα διαχωρισμού με συνεχώς μεταβλητό έλεγχο της θερμοκρασίας και χαμηλά επίπεδα θορύβου, ιδανικό για το σπίτι. Όσον αφορά την λειτουργικότητα και την ποιότητα κατασκευής που αντιστοιχεί στην ελίτ της τεχνολογίας, αλλά η τιμή σε ορισμένα καταστήματα είναι αρκετά αποδεκτή.
 5. Το Hyundai HSH-S121NBE είναι ένα ενδιαφέρον μοντέλο με καλή λειτουργικότητα και απλό σχεδιασμό. Το διπλό επίπεδο προστασίας (φίλτρο φωτοκαταλυτικής και κατεχίνης) και η λειτουργία αυτοκαθαρισμού του εναλλάκτη θερμότητας θα αποτελέσουν σημαντικό κριτήριο επιλογής για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Αρκετά αξιοπρεπές μοντέλο στην κατηγορία του.

Όλα τα οποία παρουσιάζονται στην αξιολόγηση του μοντέλου μπορούν να αποδοθούν στα πιο δημοφιλή συστήματα split, τα οποία σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό αξίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Το καλύτερο ελίτ split σύστημα

Όταν το ζήτημα της τιμής δεν είναι έντονο και η λειτουργικότητα, η ποιότητα και ο σχεδιασμός βρίσκονται στο προσκήνιο, τα μοντέλα των πρώτων ομίλων παραγωγοί προσελκύονται στην προσοχή. Αυτά τα συστήματα διάσπασης δεν συγκρίνονται με αυτά που παρουσιάζονται παραπάνω. Με την ευκαιρία, δεν θα πρέπει να υπάρχουν δυσκολίες στην επιλογή εδώ.

Οι επωνυμίες της ελίτ τεχνολογίας εκτιμούν το όνομά τους και προσεγγίζουν υπεύθυνα τον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων. Αλλά ακόμα και εδώ υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τιμών και η παρουσία των διαφόρων ελαφρώς χρησιμοποιούμενων επιλογών, γι 'αυτό αξίζει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε.

 1. Το μοντέλο Toshiba RAS-10SKVP2-E με πολυεπίπεδο καθαρισμό αέρα υψηλής ποιότητας. Ο λακωνικός σχεδιασμός και η απλοποιημένη μορφή θα ταιριάζουν απόλυτα στο σύγχρονο εσωτερικό και δεν θα προσελκύσουν περιττή προσοχή.

Δυστυχώς, οι παραγωγοί από αυτή την αξιολόγηση είναι δύσκολο να βρεθούν σε υπεραγορές οικιακών συσκευών, οι οποίες επικεντρώνονται σε κινεζικές μάρκες μεσαίων και χαμηλών τιμών. Αν και κάθε ελίτ μπορεί να βρει μοντέλα με μια απλή δέσμη για προσιτή τιμή και με την ίδια υψηλή ποιότητα.

Η ανάλυση των διαχωρισμένων συστημάτων σε αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί. Ελπίζω ότι τώρα μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Εγγραφείτε στις ειδήσεις του blog και συζητήστε ενδιαφέροντα άρθρα με φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.

Αν θέλετε να γνωρίζετε, είμαι σε instagram, όπου δημοσιεύω νέα άρθρα που εμφανίζονται στον ιστότοπο.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας! Μέχρι μια νέα συνάντηση στις σελίδες του ιστολογίου μου. Με εκτίμηση, Rostislav Kuzmin.

Αξιολόγηση των διαχωρισμένων συστημάτων ή πώς να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα διαχωρισμού;

Τα τελευταία χρόνια, πολλά εμπορικά σήματα εμφανίστηκαν στην αγορά του κλίματος και είναι πολύ δύσκολο για έναν κοινό άνθρωπο να καθορίσει την επιλογή ενός διαχωρισμένου συστήματος, ειδικά όταν οι ανίκανοι άνθρωποι μιλάνε για την τεχνική από την Αυστραλία και την Ισπανία. και των ιαπωνικών συμπιεστών. Ποια είναι τα συστήματα διάσπασης BEST και ποιος κατασκευαστής θα σταματήσει; Έχοντας διαβάσει το άρθρο καθίσταται σαφές ότι συνιστούμε να επικεντρωθούμε στη μάρκα "Zavodsky", θεωρώντας την ποιότητα τους ως την καλύτερη και πιο σταθερή. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από οικονομικές δυνατότητες.

Έτσι είναι αυτό. Με βάση την πολύ μεγάλη εμπειρία στη μελέτη, οι πωλήσεις, εγκατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού HVAC, έχουμε κάνει «βαθμολογία» σύστημα split (ορισμένοι από τους συναδέλφους μου, αυτό που δεν μπορούν να συμφωνήσουν, αλλά πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν):

1. Premium μάρκες ιαπωνικών κατασκευαστών. Εδώ γνωστές μάρκες και τα καλύτερα τμήματα για την ποιότητα του συστήματος (με εξαίρεση για τους ειδικευόμενους γραμμές μετατροπέα λόγω του κόστους τους) - Mitsubishi Electric, Daikin, Γενική (όχι αυτός που γενικότερο κλίμα - ένα εμπορικό σήμα της Ρωσίας ΚΑΕ, η οποία είναι μια τεχνική για την παραγωγή Midea εργοστάσιο στην Κίνα), Fujitsu. Εδώ, η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη διάρκεια ζωής - 12-15 χρόνια εργασίας δεν είναι το όριο. Διαφέρουν στο σχεδιασμό και την ποιότητα των υλικών στην παραγωγή, με ελάχιστο θόρυβο. Χρησιμοποιούνται οι τελευταίες εξελίξεις και οι συμπιεστές. Πολύ σοβαρή προστασία στα ηλεκτρονικά και στη διάγνωση, αποτρέποντας την αποσύνθεση του κλιματιστικού με ασταθή τάση. Η παραγωγή είναι κυρίως η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία, η Τσεχική Δημοκρατία (Daikin some rulers) και η Ιαπωνία. Με εξαίρεση τα Dai kin και Fujitsu, τα οποία επίσης συλλέγονται στην Κίνα. Η Fujitsu στο εργοστάσιό της περίπου. Ταϊβάν Fujitsu- Γενικά, ως δίδυμο Γενική τον αδελφό του, και περίπου Daikin και Gree κινεζική μονάδα (επί του παρόντος σε εξέλιξη εργοστάσιο της Daikin McQuya στη Μαλαισία, η οποία αγόρασε).

2. Ιαπωνικά και άλλα εμπορικά σήματα, μεσαία τάξη. Hitachi, Mitsubishi Heavy, η LG (Σειρά Στυλίστας για ARTCOOL Gallery συλλέχθηκαν στην Κορέα), Panasonic, Carrier, Toshiba, Sharp (τώρα σπάνια και πωλούνται κυρίως υπό την ΚΑΕ μάρκα Bork για την αξία πάνω από κατώτερο γραμμές Mitsubishi Electric και της Daikin, και η ποιότητα η συναρμολόγηση είναι κατώτερη από ορισμένους Κινέζους), Sanyo, McQuya (που αγοράστηκε από τη Daikin). Επίσης αξιόπιστη τεχνολογία με χαμηλό επίπεδο απόρριψης. Συνέλευση κυρίως Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κίνα, μέρος της γραμμής των ακριβών μοντέλων παράγονται στην Ιαπωνία. Για παράδειγμα, η σειρά της Toshiba Super Diaseikai, η Hitachi Eco Senser, αλλά και το κόστος από το 60 tr. Κατά την επιλογή εξοπλισμού από αυτή την ομάδα, μία γενική σύσταση - δεν φαίνονται στο νεότεροι γραμμή της μάρκας - μια σειρά Επιχειρήσεων στο Hitachi (πρόκειται για Hisense), σειρά Standart από την Panasonic, καθώς και κινεζικές Carrier (πρόκειται για Μιδέας εργοστάσιο). Η ποιότητα τους είναι χειρότερη από τις πιο ακριβές σειρές. Για αυτά τα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε το ίδιο κλιματιστικό, κατασκευασμένο στην Κίνα με καλύτερα χαρακτηριστικά και ένα σύνολο λειτουργιών. Η υπερπληρωμή για το εμπορικό σήμα του κλιματιστικού είναι 10-15%. Σε αυτήν την κατηγορία, δίνουμε το πλεονέκτημα της Panasonic, ακόμα κι αν είναι το πιο ακριβό. Έτσι inverter Panasonic Deluxe αξίζει σχεδόν όσο και η σειρά inverter της Mitsubishi Electric Classic Inverter, αλλά η ποιότητα του συνόλου εργασίας, τα υλικά και το χαρακτηριστικό θα το ξεπεράσει. Carrier - Toshiba Carrier Corporation κατέχει το ένα, αγόρασε το εργοστάσιο της Toshiba, αυτά τα κλιματιστικά είναι το ίδιο εμπορικό σήμα, αλλά ο Μεταφορέας φθηνότερα. Η τεχνική είναι πολύ καλή ποιότητα για αυτές τις μάρκες, αλλά οι νεότεροι ηγέτες είναι θορυβώδεις (λαμβάνοντας υπόψη το κόστος τους).

3. Ειλικρινή Κίνα, δηλ. άμεσες μάρκες εργοστασίων με δικά τους εργοστάσια. Η μάρκα του εργοστασίου είναι προτιμότερη από τη μάρκα OEM (μάρκες που δεν έχουν τα δικά τους εργοστάσια, συχνά με εικονογραφημένες ιστορίες συνδεδεμένες με μια συγκεκριμένη χώρα, που ανήκουν σε ρωσικές εταιρείες), επειδή δεν γνωρίζετε ποτέ πότε ο OEM πελάτης αποφασίζει να αποθηκεύσει ή ακόμα και να μεταφέρει το συγκρότημα σε φθηνότερο εργοστάσιο. Στην κορυφή 3 της Κίνας είναι:

3.1. Gree - το μεγαλύτερο και ισχυρότερο εργοστάσιο στον κόσμο, που ειδικεύεται μόνο στον κλιματικό εξοπλισμό. Οι ίδιοι οι συμπιεστές (το εργοστάσιο συμπιεστών από το 2006) αναπτύσσονται μαζί με την Daikin, ινστιτούτο επιστημονικής έρευνας, πολυεπίπεδη ποιοτικού ελέγχου. Υπέροχο μετατροπέα G-10. Τα τελευταία χρόνια η 10 Gree κερδίζει την πρώτη θέση στην ποιότητα, τον όγκο και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Οι ανώτεροι κυβερνήτες της Ελλάδας δεν είναι κατώτεροι από την ιαπωνική μάρκα, αλλά είναι πιο προσιτοί.

3.2. Midea / MDV. Αυτή είναι μια εταιρεία Midea. Το MDV είναι το δεύτερο εμπορικό σήμα της μονάδας προς την κατεύθυνση του επαγγελματικού κλιματικού εξοπλισμού. Η Midea είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και εξαγωγείς κλιματιστικών στον κόσμο. Το 2011, η παραγωγή των κλιματιστικών Midea ανήλθε σε 30 εκατομμύρια σύνολα. Την ίδια χρονιά, το μερίδιο των κλιματιστικών που εισήχθησαν από τα εργοστάσια της Midea στη ρωσική αγορά έφτασε το 27%. Μιδέα συνεργάζεται στενά με την Toshiba (μια κοινοπραξία για την παραγωγή των συμπιεστών για διάσπαση συστήματα Toshiba-GMCC). Το 2010, η Midea απέκτησε ελέγχουσα συμμετοχή σε αυτήν την επιχείρηση και επί του παρόντος συνεχίζει να αναπτύσσει αυτή την κατεύθυνση με τη συμμετοχή της ιαπωνικής πλευράς. Σήμερα, τα δικά τους συμπιεστές MAEIE GMCC (πολλοί αποκαλούν «ιαπωνική συμπιεστή από την Toshiba) που έχουν εγκατασταθεί σχεδόν σε κάθε τρίτο κλιματιστικό στον κόσμο και τους πολλούς κινέζους κατασκευαστές που δεν έχουν δική τους παραγωγή συμπιεστή, που GMCC συμπιεστή (GuangdongMeizhiCompressorCompany) σε premium μοντέλων τους.

3.3. Haier (εκτός από τη σειρά (HMD, HMC) για δίκτυα όπως το M-Video). Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οικιακών συσκευών στην Κίνα. Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, υψηλής ποιότητας, ήσυχο και αξιόπιστο, αρκετά προσιτή κατώτερη γραμμή, καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων κέντρων εξυπηρέτησης.

4. Διάφορα ΚΑΕ μάρκες (brands δεν έχουν τα εργοστάσιά τους, συχνά με εφηύρε ιστορίες με αναφορά σε κάποια συγκεκριμένη χώρα, που ανήκουν σε ρωσικές εταιρείες) συναρμολογούνται στο εργοστάσιο της Gree και Μιδέα: Τ osot, Lessar, γενικό κλίμα, Kentatsu, Quatrro Clima, Aeronik, Νέο Κλήμα (κάποια σειρά), Dantex, Venterra, MDV, Zanussi (κάποια σειρά), Airwell, Jax, Denko, Hyundai (κάποια σειρά), Electrolux (σειρά, Fusion - Gree, σαλόνι - Μιδέα), Faura (κάποια σειρά), Komatsu. Σε αυτή την κατηγορία ιδιαίτερη προσοχή για τη σταθερότητα της αξίζει Tosot (Gree), Lessar (Μιδέα), Aeronik (Gree), MDV.

5. Lg (Τουρκία και Κίνα). Καλό σύστημα διαχωρισμού, αλλά το κόστος είναι αισθητά υψηλότερο από την εξαιρετική Κίνα.

6. Samsung (Κίνα, Ουζμπεκιστάν). Επίσης υψηλό κόστος.

7. Χάινσεν. Επίσης, η μάρκα εργοστάσιο, κερδίζει σε δημοτικότητα τα τελευταία 2-3 χρόνια (συμπεριλαμβανομένης γιατί είναι χαμηλότερη από την LG, Samsung, διότι μακροπρόθεσμα την άμεση μάρκα δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί, και ο εξοπλισμός για τη συλλογή σε αυτό το εργοστάσιο είχε κάποια απαίτηση). Σύγχρονες τεχνολογίες, ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, ελκυστικό σχεδιασμό. Η Hisense είναι μια συλλογή από γνωστά εμπορικά σήματα όπως: Hitachi (Busines), Electrolux (Nordic), Whirlpool, Ballu (Vision, Bravo... είναι τώρα εκτός παραγωγής).

8. Aux. Λίγο γνωστό, αλλά το εργοστάσιο είναι πολύ αξιοπρεπές. Συλλέγει πολλά από τα χειρότερα των σημάτων ΚΑΕ.

9. Chigo.

10. TCL.

11ο. Galanz.

12η. Timeton

13. Διάφορα ΚΑΕ μάρκες (brands δεν έχουν τα εργοστάσιά τους, συχνά με εφηύρε ιστορίες με αναφορά σε κάποια συγκεκριμένη χώρα, που ανήκουν σε ρωσικές εταιρείες) συλλέγονται σε AUX, Hisense εργοστάσιο, Chigo, TCL, Galanz: Electrolux, Ballu (κάποια σειρά), Oasis, η Hyundai (μερικοί γ se Ries), Zanussi (κάποια σειρά) Sakata, Akvilon, Dax, Dahatsu, Dekker, Ρόδα, Vitek, Sakata, Akai, Zerten, Rix, Rovex, Vertex, Kraft, Rolsen, Avex, AC - ηλεκτρικό, πράσινο, Polaris, Ματσούντο, πράσινη ενέργεια, Centek, Royal Clima, Yamatsu, Niagara, Magnit, Timberk, Gold Star, Hualing, Lgen, Renova, Supra, ST, Scoole, VR, Yamatsu, εξίσωση, Celcia, Huayu et al. εισερχόμενης και εξερχόμενης " μάρκες "!

14 καλύτερα συστήματα διάσπασης σύμφωνα με τους ειδικούς

Έχοντας έρθει από την εργασία ή τη μελέτη, κάθε ενοικιαστής ενός σπιτιού ή διαμερίσματος θα ήθελε να βυθιστεί σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Χαλαρώστε το υπόλοιπο μπορεί να κρυώσει ή να ζεσταθεί, θορυβώδης δρόμος ή ζεστός αέρας στο δωμάτιο. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι δυνατό να αποκατασταθεί η δύναμη σε μια νέα εργάσιμη ημέρα, η οποία οδηγεί σε συσσώρευση κόπωσης. Δημιουργήστε ένα άνετο περιβάλλον σε ένα διαμέρισμα, σπίτι ή τουλάχιστον σε ένα δωμάτιο μπορεί να χωρίσει-σύστημα. Συνήθως ονομάζεται κλιματισμός, αν και σήμερα η πολυλειτουργική συσκευή δεν περιορίζεται στην ψύξη του αέρα. Είναι ικανό να θερμαίνει το δωμάτιο, καθαρίζοντας τον αέρα από σκόνη, καπνό, μυρωδιές, γύρη και παθογόνα βακτήρια. Ταυτόχρονα, τα διαχωρισμένα συστήματα διαφέρουν ευνοϊκά από τους δημοφιλείς ανεμιστήρες με αθόρυβη λειτουργία και προγραμματισμό. Ως εκ τούτου, η συσκευή μπορεί να διατηρήσει ένα βέλτιστο μικροκλίμα όλη τη νύχτα, χωρίς να διαταράσσεται ο έντονος ύπνος των ενοικιαστών του διαμερίσματος. Για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο μοντέλο, θα πρέπει να ακούσετε τις συστάσεις των ειδικών.

Τα βασικά κριτήρια για την επιλογή ενός διαχωρισμένου συστήματος

Θέση του διαχωρισμένου συστήματος. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να φροντίσετε για την ασφαλή χρήση του διαχωρισμένου συστήματος. Ένα κρύο ρεύμα αέρα που κατευθύνεται σε ένα άτομο μπορεί να προκαλέσει κρυολογήματα. Επομένως, αξίζει να εξεταστεί όχι μόνο η θέση του κρεβατιού ή του καναπέ, αλλά και να γνωρίζουμε την παρουσία της λειτουργίας της ρύθμισης της κατεύθυνσης της συσκευής.

Σύστημα φιλτραρίσματος. Η υγεία του νοικοκυριού επηρεάζεται όχι μόνο από τη θερμοκρασία του αέρα. Οι ισχυρές ροές των μαζών αέρα φέρουν σκόνη, μυρωδιές, μικροοργανισμούς. Για τον καθαρισμό του αέρα, στα διαχωριστικά συστήματα χρησιμοποιούνται σύνθετα τεχνολογικά σχήματα, ξεκινώντας από συμβατικά φίλτρα και τελειώνουν με ιονιστές.

Τοποθέτηση. Αξίζει να υπενθυμίσουμε στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ότι απαγορεύεται η εγκατάσταση εξωτερικών μονάδων κλιματισμού στις προσόψεις των πολυώροφων κτιρίων. Έτσι, πρέπει να βρεθεί μια θέση στο μπαλκόνι ή στη λιμνοθάλασσα.

Μέθοδος διαχείρισης. Για την ευκολία ελέγχου, τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κονσόλες. Οι χωριστοί κατασκευαστές εξοπλίζουν συστήματα split με δέκτες Wi-Fi, επιτρέποντας τον έλεγχο της λειτουργίας της συσκευής μέσω του Διαδικτύου.

Στην ανασκόπηση μας ήταν τα καλύτερα συστήματα διασπάσεων. Η αξιολόγηση έλαβε υπόψη τα κριτήρια όπως η λειτουργικότητα, η τιμή, η γνώμη των εμπειρογνωμόνων και τα σχόλια των καταναλωτών.

TOP-10 καλύτερα κλιματιστικά για ένα διαμέρισμα

Τα συστήματα κλιματισμού και ψύξης αέρα έχουν πάψει να είναι πολυτέλεια, μετατρέποντας σε μια πραγματική ανάγκη ζωής. Τα μοντέρνα σχέδια δεν επιτρέπουν μόνο τη μείωση της θερμοκρασίας του αέρα στο δωμάτιο αλλά και τη ρύθμιση της στάθμης της υγρασίας, το φιλτράρισμα, την απομάκρυνση από δυσάρεστες οσμές. Ορισμένα σχέδια μπορούν να λειτουργήσουν ως θερμάστρα.

Αναφέρουμε την αξιολόγηση των κορυφαίων 10 καλύτερων κλιματιστικών του 2017, που καταρτίσθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των πελατών και μια σειρά άλλων παραμέτρων: αναλογία τιμής-ποιότητας, λειτουργικότητα, μεγέθη, μέθοδοι εγκατάστασης.

Top 10 καλύτερα συστήματα split για το σπίτι

10. Σύστημα διαχωρισμού Aeronik ASO / ASI-07HP1

Το καλύτερο κλιματιστικό στο τμήμα χαμηλών τιμών. Διαθέτει λειτουργία αυτόματης λειτουργίας, νυχτερινή λειτουργία, εξοπλισμένη με τηλεχειριστήριο. Βασικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού είναι ο προβλεπόμενος χρονοδιακόπτης και η δυνατότητα αυτοδιάγνωσης. Παράγει κατευθυνόμενη ροή αέρα μέχρι 6 κυβικά μέτρα αέρα ανά λεπτό.

Το σύστημα ψύξης είναι αρκετά ισχυρό - περίπου 2,1 kW. Η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση μέχρι 2750 Watt. Με τη θέρμανση καταναλώνει 685 watt και με ψύξη 659 watt ηλεκτρικής ενέργειας. Η συσκευή λειτουργεί αθόρυβα - στις μέγιστες ρυθμίσεις θα σχηματίζει όχι περισσότερο από 40 dB θορύβου. Το μοντέλο δεν έχει πολύ μεγάλες συνολικές διαστάσεις. Μπορεί να ζεσταίνει τον αέρα στο δωμάτιο, μπορεί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος -7 μοίρες, με 4 ταχύτητες περιστροφής του ανεμιστήρα.

 • Λειτουργεί τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση.
 • Υπάρχει μια λειτουργία για τη μείωση της υγρασίας.
 • Φιλτράρει τον αέρα με έξι διαφορετικά φίλτρα.
 • Λειτουργεί ήσυχα.
 • Σχεδόν αμέσως μειώνει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο.
 • Τη νύχτα είναι επιθυμητό να απενεργοποιήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις ελάχιστες λειτουργίες - μπορείτε να κρυώσετε λόγω του μεγάλου όγκου απεσταγμένου αέρα.

9. Airwell HHF 007 RC

Διανέμει ομοιόμορφα τη ροή αέρα πάνω από το δωμάτιο σε πολύ ευρεία γωνία. Το ίδιο το σχέδιο αναζητά λάθη στο σύστημα και τα εκδίδει σε περίπτωση ανάγκης. Η συσκευή είναι οικονομική. Σε ένα λεπτό μπορεί να περάσει μέσα από 6.2 κυβικά μέτρα αέρα. Ιδανικά κατάλληλο για εγκατάσταση στην κρεβατοκάμαρα, καθώς σχεδόν δεν κάνει θόρυβο.

Η χωρητικότητα είναι αρκετή για να δροσίσει ένα δωμάτιο μέχρι 20 τετραγωνικά μέτρα. Το σύστημα φίλτρου θα περιέχει εύκολα σκόνη και παθογόνα βακτήρια. Στο κιτ έρχεται το τηλεχειριστήριο. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας, το συγκρότημα είναι αξιόπιστο, δεν υπάρχει οπισθοδρόμηση ακόμα και μετά από μεγάλη διάρκεια ζωής. Με εξωτερική θερμοκρασία -5 και άνω, το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμαντήρας. Εάν είναι απαραίτητο, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα.

 • Η θερμοκρασία άνεσης επιτυγχάνεται γρήγορα.
 • Μαλακός φωτισμός.
 • Η παρουσία μιας κουρτίνας, που ρυθμίζει τη ροή ψυχρού αέρα.
 • Εύκολο στη λειτουργία?
 • Ελκυστική εμφάνιση.
 • Λειτουργεί πολύ ήσυχα.
 • Καλώδιο μικρής παροχής.

8. Panasonic CS-HE18QKD / CU-HE18QKD

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κλιματιστικά για ένα διαμέρισμα. Ο σχεδιασμός λειτουργεί αξιόπιστα, έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, υψηλό επίπεδο ηλεκτρικής ασφάλειας, σχεδόν δεν καταναλώνει ηλεκτρισμό. Ιδανικό όχι μόνο για το διαμέρισμα, αλλά και για το γραφείο ή για ένα μικρό εμπορικό χώρο. Ο σχεδιασμός έχει ένα μεγάλο αριθμό φίλτρων που καθαρίζουν τον αέρα, είναι δυνατόν να εξαλειφθούν οι δυσάρεστες οσμές.

Έλεγχος τύπου μετατροπέα. Οι λειτουργίες ενεργοποιούνται αυτόματα, το κλιματιστικό σχεδόν δεν κάνει θόρυβο κατά τη λειτουργία, εάν είναι απαραίτητο, μειώνει την υγρασία του αέρα. Ένα από τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι η παρουσία ενός αισθητήρα κίνησης, ο οποίος ξεκινά τη συσκευή όταν κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο. Οι λειτουργίες επιλέγονται από το τηλεχειριστήριο, υπάρχει χρονοδιακόπτης. Ο σχεδιασμός πραγματοποιεί ανεξάρτητα τη διάγνωση της κατάστασής του.

 • Καλά διατηρεί την καθορισμένη θερμοκρασία.
 • Φιλτράρει τον αέρα.
 • Πολύ βολικό πάνελ ελέγχου?
 • Υπάρχει αισθητήρας ελέγχου υγρασίας.
 • Για οικιακή χρήση, αρκεί να λειτουργούν τρόποι λειτουργίας.
 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Υψηλό κόστος του προϊόντος.
 • Ακατάλληλη εγκατάσταση, ειδικά από επίσημους ειδικούς - αν δεν χρησιμοποιηθεί, η περίοδος εγγύησης μειώνεται από τρία χρόνια σε ένα έτος.

7. Πράσινο GRI / GRO-09HS1

Ο σχεδιασμός είναι εξοπλισμένος με μεγάλο αριθμό τρόπων λειτουργίας: λειτουργία turbo, λειτουργία οικονομίας, λειτουργία "άνετου ύπνου". Παρέχεται ένα σύστημα που επιτρέπει την αφυδάτωση του αέρα στο δωμάτιο. Στον μπροστινό πίνακα της συσκευής υπάρχει οθόνη LED, πληροφορίες για τις οποίες μπορείτε να δείτε σε αρκετά μεγάλη απόσταση.

Μετά το τέλος του κρυώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο σύστημα απόψυξης που θα φέρει γρήγορα τη συσκευή σε κατάσταση λειτουργίας. Το σώμα της εσωτερικής μονάδας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, δεν έχει καμία αντίδραση. Η εξωτερική μονάδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα ενισχυμένη με ενισχυτικές πλευρές - οι άκρες δεν θα κάμπτονται κάτω από το βάρος του πάγου ή του χιονιού. Το προϊόν λειτουργεί τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση, έχει συμπαγείς συνολικές διαστάσεις, καταναλώνει μικρή ισχύ.

 • Προσιτή τιμή?
 • Δυνατότητα εγκατάστασης σε χώρους κατοικίας και γραφείων.
 • Ελκυστική εμφάνιση.
 • Ευκολία στη χρήση.
 • Αξιοπιστία συναρμολόγησης.
 • Δεν παράγει εξωτερικούς ήχους κατά τη λειτουργία.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Δεν υπάρχει χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.
 • Ο κατασκευαστής δεν διαθέτει επίσημο ιστότοπο.
 • Δεν υπάρχει καθοδηγητική εντολή.

6. Panasonic CS-HE7QKD / CU-HE7QKD

Πρόκειται για ένα σύστημα τοίχου τύπου inverter, το οποίο επιτρέπει το φιλτράρισμα, την ψύξη και τη θέρμανση του αέρα στο δωμάτιο. Όταν ψύχεται η ισχύς της συσκευής είναι 2,05 kW, όταν ενεργοποιείται η λειτουργία θέρμανσης, η ένδειξη αυξάνεται στα 2,80 kW. Ο χρονοδιακόπτης είναι διπλός, υπάρχει ένα σύστημα πολύ άνετων περσίδων, το οποίο θα διανείμει μαλακές μάζες ψυχρού αέρα καλά στο δωμάτιο. Στο σχεδιασμό υπάρχουν δύο ενσωματωμένοι αισθητήρες κίνησης - Econavi και AutoComfort.

Το κλιματιστικό είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα φίλτρου που όχι μόνο αφαιρεί την περίσσεια σκόνης από το δωμάτιο αλλά επίσης εξαλείφει όλες τις ξένες μυρωδιές. Η συσκευή καταναλώνει ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η παρουσία μιας γεννήτριας ανιόντων, η οποία θα ιονίζει τον αέρα. Υπάρχει ένας βολικός τρόπος για επιτάχυνση ψύξης ή θέρμανσης, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αφαιρέσετε την περίσσεια υγρασίας από τον αέρα.

Στην περίπτωση υπάρχει μια οθόνη υγρών κρυστάλλων, η οποία διακρίνεται από την καλή φωτεινότητα, συμπεριλαμβάνεται ένα βολικό τηλεχειριστήριο. Σε ένα λεπτό περνά μέσα από τον εαυτό του περισσότερα από 12 κυβικά μέτρα αέρα.

 • Λειτουργεί πολύ ήσυχα.
 • Υψηλή ισχύς.
 • Ρύθμιση υγρασίας.
 • Δυνατότητα διήθησης αέρα.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • Χαμηλό κόστος.
 • η ποιότητα κατασκευής δεν είναι πολύ υψηλή, υπάρχουν οπίσθιοι πόροι, με την πάροδο του χρόνου η υπόθεση αρχίζει να σκίζει.

5. Το διαχωρισμένο σύστημα Panasonic CS-E12PKDW / CU-E12PKD

Έχει αρκετούς ειδικούς τρόπους λειτουργίας, μεταξύ των οποίων αξίζει να δοθεί προσοχή στις εταιρείες Econavi και AvtoComfort. Στην πρώτη περίπτωση, το κλιματιστικό ενεργοποιεί μια λειτουργία που σας επιτρέπει να καταναλώνετε ένα ελάχιστο ποσό ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πολύ άνετο περιβάλλον στο δωμάτιο με χαμηλό κόστος. Ο σχεδιασμός παρέχει επίσης έναν αισθητήρα κίνησης που ξεκινά τη συσκευή όταν κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο. Η λειτουργία AvtoComfort ρυθμίζει τη θερμοκρασία μόνο εάν είναι απαραίτητο.

Επίσης εδώ υπάρχει ένα σύστημα 8 φίλτρων, το οποίο αφαιρεί εύκολα την περίσσεια σκόνης και υγρασίας από τον αέρα, υπάρχει μια γεννήτρια ιόντων. Θα ανανεώσει το περιβάλλον του δωματίου. Το κλιματιστικό έχει μια λειτουργία άμεσης ψύξης - μια άνετη θερμοκρασία δημιουργείται κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά λειτουργίας. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εξουδετέρωσης ξένων οσμών. Η ησυχία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό ακόμα και τη νύχτα, τοποθετώντας το στο υπνοδωμάτιο.

 • Η παρουσία ενός κινητήρα αναστροφέα επιτρέπει την ομαλή ρύθμιση της ισχύος του έργου του προϊόντος.
 • Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αερισμό του δωματίου.
 • Και οι δύο μονάδες λειτουργούν σχεδόν σιωπηλά.
 • Η ποιότητα των κτιρίων - δεν αρχίζει να παράγει εξωτερικούς ήχους κατά τη λειτουργία.
 • Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για μεγάλους όγκους δωματίων.
 • Δημιουργεί γρήγορα τη ρυθμισμένη θερμοκρασία.
 • Πληρώνει την ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Το σύστημα φίλτρου αποτυγχάνει γρήγορα. Είναι άχρηστο να τα καθαρίζετε.
 • Η υψηλή τιμή.

4. Ballu BSE-07HN1 Πόλη

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κλιματιστικά, σχεδιασμένα ειδικά για κατοικίες - διαμερίσματα ή σπίτια. Η εμφάνιση είναι πολύ όμορφη - συνδυάζει ομαλές γραμμές και υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από αξιόπιστο πλαστικό ανθεκτικό στις κραδασμούς, δεν υπάρχουν οπίσθια φωτιστικά, δεν εμφανίζονται ακόμη και μετά από μακρά λειτουργία της συσκευής. Εάν θέλετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα - ορίστε μία από τις τέσσερις λειτουργίες.

Το μοντέλο διαθέτει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σχεδόν χωρίς θόρυβο κατά τη λειτουργία. Ο σχεδιασμός παρέχει ένα φίλτρο HD αυξημένης πυκνότητας, λόγω του οποίου είναι πολύ πιο αποτελεσματικό σε σύγκριση με άλλα μοντέλα. Η εσωτερική μονάδα έχει σύστημα αυτοκαθαρισμού - δεν υπάρχει μούχλα κάτω από το σώμα ή δυσάρεστη οσμή. Στην οθόνη εμφανίζεται μια οθόνη υγρών κρυστάλλων μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το κλιματιστικό. Η συσκευή διαθέτει ένα χρονοδιακόπτη, έναν ήπιο αφυγραντήρα αέρα.

 • Αξιόπιστη συναρμολόγηση.
 • Ψύχει τον αέρα μέχρι η θερμοκρασία κοντά στο τηλεχειριστήριο να είναι ίση με τη ρυθμισμένη θερμοκρασία.
 • Η εσωτερική μονάδα είναι σχεδόν αθόρυβη.
 • Η εξωτερική μονάδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • Όταν ενεργοποιείται ο τρόπος ξήρανσης, αρχίζει να θερμαίνεται έντονα.
 • Οι κουρτίνες κολλάνε μερικές φορές, πρέπει να διορθωθούν χειροκίνητα.
 • Το τηλεχειριστήριο δεν διαθέτει λειτουργία νύχτας.
 • Μερικές δυσκολίες στη ρύθμιση του τρόπου λειτουργίας.

3. Elecrtolux EACS-07HG / N3

Αυτό είναι ένα πολύ καλό κλιματιστικό, το οποίο όχι μόνο έχει μεγάλη λειτουργικότητα, αλλά έχει και ελκυστική εμφάνιση. Στο σχεδιασμό του παρέχεται το αρχικό σύστημα φιλτραρίσματος AIR GATE, που αποτελείται από φίλτρα άνθρακα με συσκευή για τη δημιουργία ψυχρού πλάσματος. Ο μπροστινός πίνακας καλύπτεται με ακρυλικό καθρέφτη. Είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές, δεν δείχνει σκόνη, εκτός από αυτό το πλαστικό δεν θα εξασθενίσει με το χρόνο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση, ψύξη του αέρα, υπάρχει λειτουργία ξήρανσης και εξαερισμού. Παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις σταγόνες τάσης, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας παράγει ελάχιστη ποσότητα θορύβου, υπάρχει λειτουργία turbo. Η φροντίδα για τον εαυτό σας σχεδόν δεν απαιτεί - παράγει ανεξάρτητα την απόψυξη και τον καθαρισμό. Υπάρχει πιθανότητα καθυστερημένης έναρξης.

Ως ψυγείο χρησιμοποιείται freon της κλάσης R410A, η οποία είναι απόλυτα ασφαλής για το περιβάλλον. Οι περσίδες είναι ευρείες, αφήνουν μέσα από μια σημαντική ποσότητα αέρα - περισσότερο από 8 κυβικά μέτρα ανά λεπτό. Στο πάνελ υπάρχει μια οθόνη υγρών κρυστάλλων, στην πλήρη σειρά υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο, η συσκευή καταναλώνει λίγο την ηλεκτρική ενέργεια.

 • Πολύ βολικό τηλεχειριστήριο.
 • Ελκυστική εμφάνιση της εσωτερικής μονάδας.
 • Λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά.
 • Ψύχει γρήγορα τον αέρα σε προκαθορισμένη θερμοκρασία.
 • Προσιτή τιμή.
 • Σύντομο καλώδιο τροφοδοσίας
 • Το τηλεχειριστήριο δεν διαθέτει οπίσθιο φωτισμό.
 • Στη νυχτερινή λειτουργία, δυνατοί θόρυβοι.
 • Η εξωτερική μονάδα ακούγεται όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά.

2. LG S09SWC

Ένα από τα καλύτερα κλιματιστικά για τις συνθήκες στο σπίτι - μπορεί να λειτουργήσει καλά σε μια περιοχή μέχρι 40 τετραγωνικών μέτρων. Σε ένα λεπτό μέσω αυτού περνάει μέχρι 6 κυβικά μέτρα αέρα, απομακρύνει την υπερβολική υγρασία από αυτό, σχεδόν δεν εκπέμπει κανένα ξένο θόρυβο: σε μέγιστες ρυθμίσεις μέχρι 38 dB.

Στο σχεδιασμό υπάρχει ένας ιονιστής αέρα, ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής μπορεί να επιλεχθεί αυτόματα - ανάλογα με τις συνθήκες στο δωμάτιο. Έλεγχος μετατροπέα, ένα 24ωρο χρονοδιακόπτη παρέχεται και το σχέδιο μπορεί να ξεκινήσει από μόνο του. Υπάρχει ένα σύστημα φιλτραρίσματος που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τα βακτηρίδια και τη σκόνη από τον αέρα, να τα αποσυνδέετε και να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές.

 • Καθαρισμός αέρα υψηλής ποιότητας.
 • Βολικό τηλεχειριστήριο.
 • Παρουσία του ρυθμιζόμενου ανεμιστήρα στο εσωτερικό μπλοκ.
 • Οικονομικό?
 • Γρήγορη απομάκρυνση της περίσσειας υγρασίας από το κλιματιστικό.
 • Η τιμή είναι πάνω από το μέσο όρο.
 • Ο ιονιστής είναι ασθενώς στερεωμένος στη θέση του.
 • Δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας πλαστικό περίβλημα.

1. Διαχωρισμένο σύστημα Daikin FTXB20C / RXB20C

Ένα από τα νεότερα μοντέλα, το οποίο ορθώς παίρνει το προβάδισμα στην βαθμολογία μας. Συνδυάζει έναν μεγάλο αριθμό από τις πιο προηγμένες λειτουργίες και τεχνολογίες. Ο κινητήρας εδώ είναι inverter, λειτουργεί αξιόπιστα και μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργεί μια αρκετά άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Κατά τη λειτουργία, σχεδόν χωρίς θόρυβο - μόνο 21 dB.

Με τη χρήση του μετατροπέα, τα κύρια εξαρτήματα της συσκευής φθείρονται περισσότερο, πράγμα που παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού. Τα φίλτρα είναι πυκνά - θα σταματήσουν εύκολα όχι μόνο τη σκόνη ή τα μαλλιά των ζώων, αλλά και τα μικροσκοπικά παθογόνα βακτήρια, ξένες μυρωδιές. Στην εσωτερική μονάδα υπάρχει επίσης ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που καταπολεμά τα επιβλαβή μικρόβια. Καταναλώνει μικρό ηλεκτρικό ρεύμα, για την τοποθέτησή του δεν είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί ξεχωριστή γραμμή από την ασπίδα. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μία από τις διάφορες επιλογές για τον εξωτερικό σχεδιασμό της θήκης. Ο σχεδιασμός είναι αυστηρός, η συναρμολόγηση είναι πολύ υψηλής ποιότητας, το κλιματιστικό λειτουργεί τέλεια στο δωμάτιο μέχρι 35 τετραγωνικά μέτρα. Σε ένα λεπτό, μέχρι και δέκα κυβικά μέτρα αέρα μπορούν να περάσουν από αυτό.

 • Ο ιδανικός λόγος τιμής και ποιότητας.
 • Πρακτικά δεν προκαλεί θόρυβο.
 • Φιλτράρει καλά τον αέρα, αφαιρώντας μεγάλη σκόνη, μικροοργανισμούς και οποιεσδήποτε δυσάρεστες οσμές από αυτό.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Ένας σημαντικός αριθμός τρόπων λειτουργίας, που επιτρέπουν την επίτευξη ενός άνετου περιβάλλοντος στο δωμάτιο.

Εν κατακλείδι, εκπαιδευτικά βίντεο

Προσπαθήσαμε να σας παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με νέα και καλύτερα μοντέλα κλιματιστικών. Η σωστή επιλογή του κλιματιστικού και η κατάλληλη εγκατάστασή του θα σας επιτρέψουν να έχετε μια άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Μοιραστείτε τη γνώμη σας με το μοντέλο που σας αρέσει στα σχόλια αυτού του άρθρου.

15 καλύτερα συστήματα διαχωρισμού

Χαρακτηριστικά στην αξιολόγηση

Τα συστήματα διαχωρισμού είναι μονάδες κλιματισμού που έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη θέρμανση ή ψύξη του αέρα σε θερμοκρασία που ζητείται από τον χρήστη. Δομικά, μπορούν να χωριστούν σε δύο ξεχωριστές μονάδες (μπλοκ):

 • Εξωτερικά, στην οποία βρίσκονται ο συμπιεστής και ο συμπυκνωτής.
 • Το εσωτερικό, πλήρες με φίλτρα λεπτού καθαρισμού του αέρα και του εξατμιστή.

Αυτή η ρύθμιση σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο στο διαμέρισμα και επίσης να απλοποιήσετε τη μονάδα όσο το δυνατόν περισσότερο για ευκολότερη συντήρηση και επισκευή σε περίπτωση δυσλειτουργίας. Τα μειονεκτήματα τέτοιων συστημάτων περιλαμβάνουν το γεγονός ότι είναι αδύνατο να ενεργοποιηθεί η λειτουργία κλιματισμού το χειμώνα (ανάλογα με τους τρόπους λειτουργίας θερμοκρασίας που καθορίζονται στο διαβατήριο του εργοστασίου).

Όλα τα συστήματα διάσπασης έχουν μια σαφή ταξινόμηση ανά τύπο εγκατάστασης:

 • Τοίχου. Ο πιο πρωτόγονος και ευρέως διαδεδομένος τύπος, ο οποίος περιλαμβάνει τη στερέωση του συγκροτήματος εξατμίσεων στον τοίχο στήριξης.
 • Κασέτα. Μια ειδική μέθοδος στερέωσης της εσωτερικής μονάδας κάτω από μια ψευδοροφή.
 • Οροφή. Οι βραχίονες του διαχωρισμένου συστήματος είναι στερεωμένοι στην οροφή, όπου τοποθετούνται επίσης κανάλια για την έξοδο προς τη μονάδα συμπιεστή.
 • Αποικίες. Αρχικά συστήματα διαχωρισμού, κατασκευασμένα με τη μορφή κολώνων και σχεδιασμένα για στερέωση δαπέδου.
 • Αγωγός. Ένας άλλος ειδικός τύπος κλιματιστικών, οι οποίοι είναι στερεωμένοι ακριβώς πίσω από την ψευδοροφή.

Η επιλογή αυτής ή της κατηγορίας των split κλιματιστικών εξαρτάται έντονα από τη συνολική διάταξη του διαμερίσματος ή του σπιτιού. Αλλά αν αποφασίσετε για τη βασική εγκατάστασή τους, η εργασία είναι σχετικά εύκολη, τότε είναι πολύ δύσκολο να βρείτε το απαραίτητο μοντέλο από την άποψη των τεχνικών παραμέτρων. Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η επιλογή σε συνθήκες όπου κάθε κατασκευαστής επιδιώκει να προωθήσει το προϊόν του στην κορυφή. Με τη διεξοδική ανάλυση της άποψης των καταναλωτών, καταρτίσαμε για εσάς την αξιολόγηση των καλύτερων διαχωρισμένων συστημάτων σε τρία διαφορετικά τμήματα τιμών. Οι ακόλουθες παράμετροι επελέγησαν ως κριτήρια για την αποτίμηση των αγαθών:

 • η γνώμη των καταναλωτών και η γνώμη των εμπειρογνωμόνων της αγοράς
 • ικανότητα εγκατάστασης ·
 • κατανάλωση ενέργειας και ικανότητα θέρμανσης / ψύξης ·
 • η αναλογία των παραμέτρων της τιμής και της ποιότητας.

Το καλύτερο κατασκευαστές διαχωρισμένων συστημάτων

Electrolux. Η σουηδική εταιρεία, η γκάμα της οποίας είναι γεμάτη από συστήματα μεσαίας κατηγορίας - τόσο από πλευράς τιμής όσο και από πλευράς ποιότητας. Είναι ο ηγέτης του τμήματος του προϋπολογισμού και τοποθετείται από τον πιο αξιόπιστο ευρωπαίο παραγωγό.

Ballu. Η κινεζική βιομηχανική εταιρεία, η οποία παράγει ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών με τη δική της μάρκα. Χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη διαχωριστικών συστημάτων για όλα τα τμήματα τιμών και τη σταδιακή αύξηση της δημοτικότητας των Ρώσων καταναλωτών.

Daikin. Η εταιρεία, αναγνωρισμένη από τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα του κλιματισμού, θέρμανσης και αερισμού. Είναι ο κύριος καινοτόμος στον τομέα του εκσυγχρονισμού διαχωρισμένων συστημάτων, ο τεχνικός (και τεχνολογικός) εξοπλισμός του οποίου είναι απρόσιτος για τις ανταγωνιστικές εταιρείες.

LG. Άμεσος ανταγωνιστής της Electrolux και της Toshiba στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων μεσαίας κατηγορίας. Είναι τοποθετημένος ως ένας από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές στη ρωσική αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια.

Toshiba. Μια μεγάλη διακρατική βιομηχανική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1875 στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Είναι ευρέως γνωστό στους οικιακούς καταναλωτές για διάφορες οικιακές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών και τηλεοράσεων. Ασχολείται με την παραγωγή κλιματιστικών για κόλλες τιμών, κυρίως μέσου και υψηλού επιπέδου.

Royal Κλίμα. Η ιταλική εταιρεία, κατασκευαστής μονάδων κλιματισμού, με έδρα τη Μπολόνια. Χαρακτηρίζεται από φυλάκιση για τη δημιουργία ελίτ συστημάτων εξαερισμού και καταλαμβάνει μία από τις ηγετικές θέσεις στις πωλήσεις διχαλωτών κλιματιστικών στη Ρωσία.

Το καλύτερο φτηνό τμηματικό τείχος - σύστημα για ένα διαμέρισμα

Η αρχή της ψύξης και θέρμανσης με σταθερή ισχύ βρίσκεται στην καρδιά του έργου των κλασσικών διαχωρισμένων συστημάτων. Είναι εύκολο στη χρήση, ανεπιτήδευτο από πλευράς συντήρησης και είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε διαμερίσματα.

3 Pioneer KFR25BW / KOR25BW

Η εταιρεία Pioneer γνωρίζει πώς να παράγει εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Αυτή τη στιγμή, η ανάπτυξή τους, το σύστημα διάσπασης τοίχων Pioneer KFR25BW / KOR25BW κατατάσσεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη. Αντικειμενικά, το μοντέλο αξίζει μια υψηλότερη θέση, αλλά η υψηλή τιμή για όχι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά δεν του επέτρεψε να τοποθετηθεί πάνω από την τρέχουσα θέση του. Μια πολύ ήσυχη εσωτερική μονάδα (μόνο 24 dB θορύβου) ψύχεται και θερμαίνει το δωμάτιο με σχεδόν την ίδια ισχύ - 2650 και 2700 watts αντίστοιχα. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε την περιοχή των χώρων σε 25-28 τετραγωνικά μέτρα. Μέσα στο κλιματιστικό έχει εγκατασταθεί μια γεννήτρια ανιόντων - ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση της λεπτής σκόνης και των βακτηρίων, κάτι που είναι πολύ καλό για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Γενικά, αυτό είναι ένα καλό μοντέλο με αξιοπρεπή συσκευασία και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας.

 • την ύπαρξη χρονομέτρου και τηλεχειρισμού.
 • υψηλή δύναμη εργασίας.
 • χαμηλό επίπεδο θορύβου ·
 • ωραίο εξωτερικό.

2 Ballu BSW-07HN1 / OL / 15Y

Εξωτερικά πανέμορφο, το κλιματιστικό Ballu BSW-07HN1 / OL / 15Y είναι το δεύτερο στη λίστα των καλύτερων συστημάτων διαχωρισμού τοίχων. Δεν υπάρχει τίποτα περιττό: η τυπική σύνολο των τρόπων λειτουργίας, σε συνδυασμό με αξιοπρεπή θέρμανση και ψύξη των ικανοτήτων, θέτοντας λειτουργία μνήμης και την πρόληψη του σχηματισμού του πάγου, που ένα φίλτρο με βιταμίνη C και το δικό του φίλτρο φίλτρο αυξημένη πυκνότητα του. Μια ωραία προσθήκη σε αυτό το σύνολο λειτουργιών και χαρακτηριστικών είναι το τηλεχειριστήριο και ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.

Εγκαταστήστε ένα τέτοιο κλιματιστικό είναι σκόπιμο σε διαμερίσματα μικρού και μεσαίου μεγέθους, σε ευρύχωρα δωμάτια μέχρι 20 τετραγωνικά μέτρα. Αλλά το κύριο πλεονέκτημα έγκειται στην τιμή: παρά την άνοδο της τιμής σχεδόν όλων των τύπων εξοπλισμού, το κλιματιστικό παρέμεινε προσιτό για τον μέσο καταναλωτή.

 • βέλτιστο κόστος.
 • ωραίο σχέδιο?
 • Αθόρυβη λειτουργία της εσωτερικής μονάδας.
 • Παρουσία ενσωματωμένου χρονιστή και τηλεχειριστηρίου.
 • υπάρχει αύξηση της στάθμης θορύβου κατά τη λειτουργία κατά τη λειτουργία ξήρανσης.

Για να επιλέξετε ένα καλό σύστημα διαχωρισμού, πρέπει να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Περιοχή εξυπηρέτησης. Η παράμετρος, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ισχύ του διαχωρισμένου συστήματος. Δείχνει τη μέγιστη περιοχή στην οποία θα εμφανιστεί η αποτελεσματική ρύθμιση.
 • Ισχύςϋ. Ίσως η κύρια παράμετρος κάθε είδους τεχνικής. Η χωρητικότητα εξαρτάται από την απόδοση του διαχωρισμένου συστήματος, καθώς και από ορισμένα άλλα βασικά χαρακτηριστικά.
 • Πίνακας ελέγχου. Η παρουσία του τηλεχειριστηρίου επιτρέπει χωρίς προβλήματα τη διαχείριση του διαχωρισμένου συστήματος σε απόσταση.
 • Εξαρτήματα αισθητήρες. Επιπλέον συσκευές σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τη λειτουργία των κλιματιστικών για τις ανάγκες του χρήστη. Κατά κανόνα, τα συστήματα διάσχισης είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες θερμοκρασίας για την παροχή δεδομένων σχετικά με τη θερμοκρασία του αέρα σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαθεσιμότητα επιπλέον φίλτρα. Πρόσθετα φίλτρα (ιονίζοντας, αποσμητικά, πλάσμα κ.λπ.) καθιστούν δυνατή την επίτευξη εξαιρετικής καθαρότητας του παρεχόμενου αέρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με αλλεργίες στη λεπτή σκόνη.

1 Royal Clima RC-P29HN

Το τοίχωμα split-system Royal Clima RC-P29HN προκάλεσε εξαιρετική συμπάθεια μεταξύ πολλών χρηστών, χάρη στις οποίες αυξήθηκε στην πρώτη γραμμή της βαθμολογίας αυτής της κατηγορίας. Η μέγιστη εξυπηρετούμενη επιφάνεια του συστήματος των 30 τετραγωνικών μέτρων σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε κλιματισμό σε ευρύχωρα διαμερίσματα και ακόμη και σε ιδιωτικές κατοικίες. Μια συσκευή υψηλής ισχύος είναι σε θέση να διατηρήσει μια ορισμένη θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνεχώς τροφοδοτώντας τα τμήματα του δωματίου με ζεστό ή κρύο αέρα. Το επίπεδο θορύβου της εσωτερικής μονάδας είναι μόνο 24 dB - αυτό είναι συγκρίσιμο με το θόρυβο από τον ψίθυρο ενός ατόμου. Για το φιλτράρισμα και την παροχή καθαρού αέρα, το split σύστημα είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό φίλτρο αποσμητικού. Το μόνο μειονέκτημα του συστήματος μπορεί να θεωρηθεί υψηλή τιμή, η οποία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και δεν είναι πάντοτε διαθέσιμη στον μέσο καταναλωτή.

 • εσωτερική μονάδα χαμηλού θορύβου.
 • υψηλή ισχύ ψύξης και θέρμανσης.
 • παρουσία του τηλεχειριστηρίου.
 • εκτεταμένη λειτουργική περιοχή.

Καλύτερα φθηνά συστήματα διασύνδεσης μετατροπέα

Η παρουσία ενός μετατροπέα σε split συστήματα επιτρέπει την ομαλή ρύθμιση της χωρητικότητας του συμπιεστή, ανάλογα με τη μεταβολή της θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Από την άποψη του εξοπλισμού, δεν διαφέρουν από τα κλασσικά συστήματα, αλλά οι τιμές για τέτοια μοντέλα θα είναι ασύγκριτα υψηλότερες.

3 Γενικό Κλίμα GC / GU-EAF09HRN1

Το Γενικό Κλίμα GC / GU-EAF09HRN1 είναι ένα σύστημα διαχωρισμού τοίχων με έλεγχο τύπου inverter. Από τους ανταγωνιστές διαφέρει κυρίως σε υψηλές ψυκτικές ικανότητες (2600 W) και θέρμανση (3500 W). Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα της συντήρησης της περιοχής δεν είναι πολύ υψηλή - μόνο 22 τετραγωνικά μέτρα. Μέσα στην μονάδα κλιματισμού υπάρχει μια γεννήτρια ανιόντων που καθαρίζει τον αέρα από μικροσωματίδια σκόνης και ένα ειδικό φίλτρο αποσμητικού που δίνει τη φρεσκάδα του αέρα. Ο ανεμιστήρας λειτουργεί με τέσσερις ταχύτητες, ελέγχεται από το τηλεχειριστήριο και διαθέτει επίσης αυτόματο χρονόμετρο. Ευχάριστα εκπλήσσει και η τιμή του μοντέλου: είναι μια τάξη μεγέθους μικρότερη από αυτή των ανταγωνιστών.

 • η βέλτιστη τιμή για ένα split σύστημα inverter?
 • υψηλή ισχύς θέρμανσης.
 • εγκατεστημένη ανιόν γεννήτρια.
 • φίλτρο αποσμητικού.
 • μικρή περιοχή συντήρησης.

2 LG S09SWC

Το μοντέλο του διαιρούμενου τοίχου S09SWC από την LG παίρνει τη δεύτερη γραμμή της βαθμολογίας. Ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του χάλυβα δεν είναι η μέγιστη απόδοση, αλλά ο συνδυασμός ποιότητας και αξιοπιστίας του μοντέλου. Με την ευκαιρία, με αυτά τα εξαρτήματα το κλιματιστικό είναι εντάξει. Είναι σε θέση να διατηρήσει μια θερμοκρασία στην περιοχή από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Η ψύξη και η θέρμανση του αέρα συμβαίνει πολύ γρήγορα, το αποτέλεσμα γίνεται αισθητό μετά από δέκα λεπτά. Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί ήσυχα και είναι εξοπλισμένη με ιονιστή αέρα και φίλτρο αποσμητικού. Ακόμη και εξωτερικά το μοντέλο φαίνεται κομψό και θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε εσωτερικό χώρο. Και μόνο η τιμή είναι ένα μειονέκτημα, ότι, παρουσία τέτοιων παραμέτρων, είναι εντελώς ασήμαντο.

 • Αθόρυβη λειτουργία της εσωτερικής μονάδας (19 dB).
 • σταθερότητα ψύξης και θέρμανσης.
 • ωραία εμφάνιση.
 • παρουσία ιονιστή και αποσμητικού,
 • υψηλό μέσο κόστος.

Η εκλαΐκευση των διασπασμένων συστημάτων inverter έχει αντικαταστήσει σταδιακά τις κλασικές ρυθμίσεις από την καθημερινή ζωή, χωρίς να έχει βάσιμους λόγους. Η αλλαγή των γενεών έγινε τόσο γρήγορα και απαρατήρητα, ώστε οι καταναλωτές δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν τι ακριβώς είναι ένας μετατροπέας και πώς διαφέρει θετικά από το κλασσικό σύστημα. Πράγματι: υπάρχει κάποιο σημείο για την αγορά αναβαθμισμένων κλιματιστικών, ή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια σκέψη που επιβάλλεται από παγκόσμιες μάρκες; Εξετάστε τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στον λεπτομερή πίνακα σύγκρισης.