Καθαριστικό, υγραντήρα και ιονιστή αέρα 3 σε 1

Η συνεχής ενημέρωση της αγοράς τεχνολογίας κλιματισμού με νέα μοντέλα που εξομαλύνουν το μικροκλίμα σε χώρους κατοικιών συνδέεται με τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος. Γίνουμε ομήροι των διαμερισμάτων και των σπιτιών μας με το ανθυγιεινό μικροκλίμα τους. Ειδικά αν έχει συμπληρωθεί «malometrazhki» γεμιστά ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, που καλύπτεται από συνθετικό επιστρώσεις και με διπλά τζάμια στα παράθυρα. Ο εξαερισμός απουσιάζει εντελώς. Πράσινα φυτά και ενυδρεία - φυσικοί υγραντήρες αέρα - είναι απασχολημένοι. Ως αποτέλεσμα, έχουμε μπαγιάτικο, στεγνό και να ερεθίσουν τον αέρα, το «πλούσιο», άλλωστε, επιβλαβή για την μικροχλωρίδα. Μερικοί κατασκευαστές προσφέρουν ως λύση στο πρόβλημα ενός υγραντήρα αέρα με λειτουργία ιονισμού.

Ποια είναι η ουσία της διαδικασίας;

Πρώτα πρέπει να καταλάβετε: ιονισμός του αέρα - τι είναι; Μιλάμε για χημικές αντιδράσεις με απορρόφηση ενέργειας από το σχηματισμό αρνητικών ιόντων από ουδέτερα άτομα (μόρια). Με ταυτόχρονη υγρασία του αέρα, το καθεστώς υγρασίας διατηρείται σε αποδεκτό ή κανονικό επίπεδο. Αυτό εξουδετερώνει το θετικά φορτισμένο υπόβαθρο και η ηλεκτροστατική κατάσταση σταθεροποιείται.

Ποιο είναι το "τσιπ" της συνδυασμένης συσκευής;

Η εργασία του υπερηχητικού μοντέλου για την υγρασία του αέρα συνίσταται στη μετατροπή των σταγονιδίων νερού υπό την επίδραση των υπερηχητικών δονήσεων σε μια λεπτή διασκορπισμένη ουσία. Είναι ελαφρύτερο σε βάρος από τον αέρα. Εξυπηρετείται από ανεμιστήρα στο δωμάτιο και εμπλουτίζει τον ξηρό αέρα με την απαραίτητη υγρασία.

Εάν η υγρασία συμβάλλει στην άνοδο του περιβάλλοντος αέρα στο 40-70% των επιπέδων άνεσης που απαιτούνται από τα υγειονομικά πρότυπα, τότε αυτό που κάνει έναν ιονιστή αέρα για ένα διαμέρισμα δεν είναι σαφές σε όλους.

Κατά κανόνα, το κύριο πράγμα στο «ντουέτο» της προετοιμασίας του αέρα είναι ο υγραντήρας. Το Ionizer συμπληρώνει επίσης τη συνολική λειτουργικότητα της συσκευής. Επιπλέον, με διαφορετικούς τύπους υγραντήρων αέρα, τα υπερηχητικά μοντέλα συνδυάζονται κυρίως με τη λειτουργία οζονισμού. Συνίσταται στην παραγωγή αρνητικών ιόντων στον εναέριο χώρο του χώρου, που εξαντλείται από αυτά τα σωματίδια. Λήψη του φορτίου, αρχίζουν να αναπτύσσουν μια υψηλή δραστικότητα, την επιτάχυνση της διαδικασίας μεταβολισμού στο εναέριο χώρο και σε ανθρώπους εισπνέει αέρα κορεσμένο με όζον. Πρόσθετες ενυδάτωση καταργεί όλα η αρνητική αντίδραση Αλλεργίες, κρίσεις άσθματος, κλπ Γιατί ιονισμό του αέρα με υγρασία της -. Με άλλα λόγια - να διατηρηθεί συνεχώς η επιθυμητή αναλογία μεταξύ της σχετικής υγρασίας του εισπνεόμενου αέρα και τον εμπλουτισμό Aeron.

Προσοχή παρακαλώ! Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται στη δημιουργία μιας κατευθυνόμενης δέσμης ελεύθερων ηλεκτρονίων. Βρίσκουν τους εαυτούς τους ένα "ζεύγος" - ουδέτερα φορτισμένα μόρια οξυγόνου - για να πάρουν αρνητικό φορτίο.

Λειτουργίες ιονιστήρων και αρχή λειτουργίας

Οι παραγωγοί ιονιστών, υποστηρίζοντας γιατί απαιτείται ιονισμός, υποστηρίζουν ότι ο κορεσμός του αέρα με κατιόντα συμβάλλει:

 • την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών.
 • η εξαφάνιση της μούχλας.
 • διάθεση οικιστικού χώρου από επιβλαβή μικρόβια και βακτήρια.
 • Η αφαίρεση μιας στατικής εκκένωσης που εμφανίζεται σε μια τεχνητή επιφάνεια ή στις επιφάνειες των οικιακών συσκευών σε ένα διαμέρισμα.
 • απομάκρυνση από τον αέρα και εναπόθεση σκόνης.

Ο σχεδιασμός των συσκευών είναι διαφορετικός. Υπάρχουν μοντέλα με ραδιενεργή αρχή δράσης ή με βάση την ακτινοβολία UV. Για οικιακούς σκοπούς, όλοι οι υγραντήρες λειτουργούν με το φαινόμενο απόρριψης που λαμβάνεται από το μίνι φερμουάρ σε ένα ενιαίο χώρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθίσταται ευκολότερο να αναπνέει, όπως σε ένα δάσος, μετά από μια καταιγίδα βροχή.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές της συσκευής, απαιτείται ένας ιονιστής αέρα, πρώτα απ 'όλα, οι κατηγορίες πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό σύστημα. Στην τελευταία περίπτωση, το όζον επηρεάζει τα τοιχώματα των αγγείων, ενισχύεται, η πιθανότητα θρόμβων αίματος μειώνεται σημαντικά.

Επιπλέον, συνιστάται ο ιονιστής:

 • για χώρους όπου ο εξοπλισμός βίντεο λειτουργεί περισσότερο από 2-3 ώρες την ημέρα.
 • σε ένα κλειστό, ανεμπόδιστο κτίριο, "φτωχό" για τα ανιόντα, όπου οι άνθρωποι περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Μην κάνετε κακό!

Από τη σωστή χρήση της συσκευής, εξαρτάται, η βλάβη ή το όφελος θα είναι από αυτό στο σώμα.

Προσοχή παρακαλώ! SanPin στις 15.06.2003, η № 2.2.4.1294-2003 διέπει ελάχιστες και μέγιστες επιτρεπόμενες συγκεντρώσεις ιόντων (αέρα 1 cc.): 400 έως 50000. κρίσιμες τιμές κατωφλίου ιοντισμό επιβλαβή και ακόμα και επικίνδυνο για τον οργανισμό.

Παρά τα αντικειμενικά θετικά χαρακτηριστικά, η συσκευή πρέπει να συμπεριλαμβάνεται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις αντενδείξεις. Οι προφυλάξεις για τη λειτουργία περιλαμβάνουν:

 • προκαταρκτική προετοιμασία για τις επιδράσεις του φαρμάκου (έλεγχος της ευημερίας κατά τη διάρκεια των πρωτοβάθμιων συνεδριών μικρού χρόνου) ·
 • πλήρης απαγόρευση χρήσης σε χώρους διαβίωσης με ασθενείς που έχουν κακοήθεις όγκους που εξελίσσονται στην ανάπτυξη κατά τη διάρκεια ιονισμού του διαστήματος,
 • αν ανιχνευθεί ατομική δυσανεξία στον εκπεμπόμενο αέρα.
 • γίνεται εμπόδιο, ακόμη και ένα συνηθισμένο κρυολόγημα, προκαλώντας απότομη αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος.
 • περιορίζουν την υψηλή συγκέντρωση της σκόνης ή καπνού στο χώρο αέρα του δωματίου, όπου υπάρχει πολύς κόσμος (αρνητικό φορτίο που λαμβάνουν ξένα σωματίδια από τον αέρα εντατικά διαπερνούν στους πνεύμονες).
 • αύξηση του αριθμού των υγρών καθαρισμών λόγω της έντονης καθίζησης των σωματιδίων βαριάς σκόνης σε αντικείμενα, έπιπλα, επιχρίσματα κλπ.
 • υποχρεωτικό έλεγχο της λειτουργίας της συσκευής, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική κατανάλωση ανιόντων στον αέρα. Για να το κάνετε αυτό, συνιστάται να το ανάβετε και να περιστρέφετε περιοδικά.

Εάν διαπιστωθεί τουλάχιστον ένας από τους παραπάνω παράγοντες, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας: στην περίπτωση σας, είναι χρήσιμο το ionizer του αέρα στο διαμέρισμα; Είναι σημαντικό να πληρούται η κύρια προϋπόθεση - να μην βλάπτετε.

Η φωνή του λαού

Όλγα, 46 χρονών. Voronezh

"Δεν ξέρω τι να κάνω. Από τη μία πλευρά, υποφέρω από επιθέσεις άσθματος. Αγόρασα ένα αποσμητικό χώρου με λειτουργία ιονισμού για να αναπνεύσει "σαν σε ένα δάσος". Για να πούμε ότι κάτι άλλαξε ριζικά, είναι αδύνατο. Ίσως λίγο πιο εύκολο και έγινε. Αλλά μετά από περίπου 3 μήνες, μου διαγνωσθεί μια γυναικολογική ασθένεια: ένας καλοήθης όγκος. Δεν κινδύνευα. Τώρα η συσκευή λειτουργεί μόνο για ενυδάτωση. Αρνήθηκα την επιλογή ιονισμού. "

Alexey, 36 ετών. Κώσταμα

"Δεν πιστεύω σε όλες αυτές τις θαυμαστές ιστορίες ιονισμού. Ειδικά επειδή υπάρχουν τόσες πολλές προειδοποιήσεις και αντενδείξεις. Ιδιαίτερα άρεσε για την απαγόρευση της εργασίας, εάν υπάρχει ένας ογκολογικός ασθενής και η χρησιμότητα (!) Του ιονιστή αλλιώς. Πόσο συχνά πηγαίνετε στο γιατρό; Τώρα είναι μια εποχή που σήμερα είστε υγιείς και αύριο θα πάρετε μια δέσμη τέτοιων ασθενειών που ποτέ δεν έχετε υποψιάσει. Και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (έως ότου υποψιάζεστε και η ασθένεια, αποδεικνύεται, ήδη υπήρχε), αναπνέετε τακτικά οζονισμένο αέρα! Μαλακίες! "

Όλγα, 26 χρονών. Ivanovo

"Το παιδί μου είναι 2,5 ετών. Έξι μήνες, πώς να αγοράσετε μια ενυδατική κρέμα. Υπάρχει επίσης ένας ενσωματωμένος ιονιστής. Ενεργοποιώ τη συσκευή μόνο όταν περπατώ με το μωρό μου στο δρόμο. Σε άλλες περιπτώσεις είναι μονίμως αποσυνδεδεμένη. Αυτό είναι αρκετό που στον αέρα των παιδιών ήταν πάντα φρέσκο ​​και υγρό. Νομίζω ότι η συσκευή είναι χρήσιμη στη χρήση, ειδικά σε οικογένειες όπου υπάρχουν μικρά παιδιά ".

Όπως κάθε τεχνολογικό θαύμα, ένας υγραντήρας με ιονιστή έχει τα δικά του "pluses" και "minuses", τους υποστηρικτές και τους δύσπιστους χρήστες. Κάποιος στην εμπειρία του δοκιμάζει την αποτελεσματικότητα της συσκευής. Κάποιος εξάγει συμπεράσματα βασισμένα σε πληροφορίες που ελήφθησαν από διάφορες πηγές (συμπεριλαμβανομένων των φόρουμ). Έτσι, όπως λένε: σκέψου μόνος σου...

Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα αέρα με ιονισμό για ένα διαμέρισμα και ένα σπίτι: μια βαθμολογία των καλύτερων

Οι επιστήμονες έχουν από καιρό αποδείξει ότι ένα άτομο είναι πλήρως ικανό να απορροφήσει οξυγόνο μόνο εάν ο αέρας που εισπνέει είναι επαρκώς εμπλουτισμένος σε ιόντα. Στις σύγχρονες συνθήκες, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ιδανικό περιβάλλον για το αέρα και είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί με εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Ο υγραντήρας με ιονιστή επιτρέπει όχι μόνο τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου, αλλά και την κορεσμό του με υγρασία στο απαιτούμενο επίπεδο.

Τι είναι ο ιονισμός στον υγραντήρα αέρα και τι χρειάζεται;

Πώς λειτουργεί: πώς λειτουργεί και πώς λειτουργεί

Η αρχή της λειτουργίας των υγραντήρων αέρα με τη λειτουργία ιονισμού είναι η βελτιστοποίηση της υγρασίας και η κορεσμό της ατμόσφαιρας του χώρου που εξυπηρετείται από αρνητικά φορτισμένα ιόντα - ανιόντα (ιόντα αέρα). Αυτοί, με τη σειρά τους, εγκατασταθούν σε σωματίδια σκόνης, προκαλώντας τους να πέσουν κάτω, και να κάνουν τον καθαρότερο αέρα. Και ο τρόπος επίτευξης αυτής της εργασίας εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής ενυδάτωσης.

Υπό προϋποθέσεις, όλοι οι υγραντήρες μπορούν να χωριστούν στις ακόλουθες ομάδες:

 • Το κλασικό μοντέλο. Το νερό εισάγεται σε ειδικό δίσκο ή κασέτες και ο ανεμιστήρας απορροφά τον αέρα κατευθύνοντάς τον στον θερμαντήρα. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, ο αέρας είναι πιο έντονα κορεσμένος από την υγρασία και όταν διέρχεται από το φίλτρο αφήνει μεγάλα σωματίδια σκόνης στο μηδέν.
 • Μια ποικιλία ατμού. Κατά την επαφή με τα τοποθετημένα ηλεκτρόδια, το νερό θερμαίνεται στο σημείο βρασμού και εξατμίζεται.
 • Υπερηχητική συσκευή. Το ρεύμα αέρα διέρχεται από ένα νέφος ψεκασμών ψεκασμού, που σχηματίζεται από ταλαντώσεις υψηλής συχνότητας μιας ειδικής μεμβράνης.
 • Το κλιματικό συγκρότημα, το οποίο συνδυάζει ταυτόχρονα έναν υγραντήρα, έναν καθαριστή και ένα αρωματικό αέρα. Η ασημένια ράβδος που είναι ενσωματωμένη στο σύστημα κορεσμεί το χώρο του δωματίου με ιόντα αργύρου, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά τους επιβλαβείς οργανισμούς.

Πότε και γιατί χρειάζεστε: πεδίο εφαρμογής

Η διαδικασία σχηματισμού και καταστροφής αερίων συμβαίνει συνεχώς στον ατμοσφαιρικό αέρα και ο αριθμός τους εξαρτάται από:

 • γεωγραφικές συνθήκες ·
 • γεωλογικά χαρακτηριστικά ·
 • καιρός;
 • το επίπεδο ραδιενέργειας του περιβάλλοντος ·
 • βαθμού ατμοσφαιρικής ρύπανσης του αέρα.

Η αεροηλεκτρική σύνθεση του αέρα σε ένα κτίριο κατοικιών διαφέρει σημαντικά από τους δείκτες στο δρόμο. Έτσι, η μέση τιμή των ιόντων φωτός στον αέρα είναι:

 • 500-1000 e / cm3 - στην ύπαιθρο.
 • 2000 - 2200 e / cm3 - στα βουνά.
 • 150-450 e / cm3 - σε μεγάλες πόλεις.
 • 40 e / cm3 - σε εσωτερικούς χώρους.

Με την έλλειψη ιόντων στον εισπνεόμενο αέρα, ένα άτομο αρχίζει να αισθάνεται λιμοκτονία με οξυγόνο. Ως αποτέλεσμα, συμπτώματα όπως:

 • αυξημένη κόπωση.
 • επιδείνωση της ευημερίας ·
 • μείωση της απόδοσης.

Από την έλλειψη οξυγόνου στο σώμα, η ανθρώπινη ανοσία εξασθενεί και υπάρχει προδιάθεση για ασθένειες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι υγραντήρες αέρα με λειτουργία ιονισμού είναι πολύ αναγκαίοι.

Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

Η εμφάνιση του υγραντήρα με τον ιονιστή εξαρτάται από τη φαντασία του κατασκευαστή και μπορεί να εκπλήξει ακόμη και τον πιο εξελιγμένο καταναλωτή.

Υγραντήρας και ιονιστής σε ένα ή σε ξεχωριστό: ποιο είναι το καλύτερο;

Όταν αγοράζετε μια καθολική συσκευή που συνδυάζει διάφορες λειτουργίες, ένα άτομο αποκτά ταυτόχρονα ένα ισχυρό ενυδατικό και καθαρότερο και σε ορισμένες περιπτώσεις ένα υποαλλεργικό αρωματικό άρωμα. Ως αποτέλεσμα, το πρόβλημα επιλύεται όχι μόνο με την έλλειψη ιόντων φωτός, αλλά και με την υπερβολική ξηρότητα του αέρα.

Υπάρχουν moisturizers με αρωματισμό;

Οι υγραντήρες αέρα με λειτουργία αρωματικής ατμόσφαιρας είναι συσκευές τύπου οικιακής χρήσης, η κύρια λειτουργία της οποίας είναι η συνεχής εξάτμιση της υγρασίας με την προσθήκη αιθέριων ελαίων.

Ο αέρας, κορεσμένος με αιθέρια έλαια, όχι μόνο δημιουργεί ένα ευχάριστο υπόβαθρο, αλλά βοηθά επίσης στην ενίσχυση των προστατευτικών λειτουργιών του σώματος.

Κριτικές: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ιονισμού στον υγραντήρα αέρα βοηθά:

 • βελτίωση της ευημερίας των ανθρώπων στην αίθουσα.
 • καταστροφή ιών και βακτηριδίων ·
 • η εξαφάνιση μυκήτων και μούχλας,
 • διάθεση αέρα από δυσάρεστες οσμές.

Ταυτόχρονα, τα σωματίδια σκόνης γίνονται βαρύτερα συνδέοντας τα ιόντα του αέρα σε αυτά και εγκαθίστανται στην επιφάνεια, οπότε ο καθαρισμός στο δωμάτιο θα πρέπει να γίνει πιο συχνά από το συνηθισμένο. Ωστόσο, αυτό το ελάττωμα δεν μπορεί να θεωρηθεί κρίσιμο, αφού είναι καλύτερο να καθαρίσετε το δωμάτιο μια φορά περισσότερο από το να αναπνέετε συνεχώς αιωρούμενη σκόνη.

Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα: οι καλύτερες αξιολογήσεις και οι τιμές

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα υγραντήρων αέρα με ιονιστή για σήμερα είναι συσκευές υπερήχων:

  • NeoClima NHL-500VS:
   • διατηρημένη περιοχή: 40 m2.
   • κατανάλωση νερού: 250 ml / h;
   • χρόνος συνεχούς εργασίας: 20 ώρες.
   • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: απόν / παρών.
   • Χωρητικότητα δεξαμενής: 5L.
   • επίπεδο θορύβου: 35 dBa;
   • Διαστάσεις: 200х300х200 mm.
   • εκτιμώμενο κόστος: 2 790 μ.
 • Timberk THU UL 28E (BL):
  • Περιοχή εξυπηρέτησης: 30 m2.
  • κατανάλωση νερού: 300 ml / h.
  • συνεχής χρόνος λειτουργίας: 10 ώρες.
  • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: απόν / παρών.
  • χωρητικότητα της δεξαμενής: 3,7 l.
  • διαστάσεις: 232x505x247 mm;
  • εκτιμώμενο κόστος: 4 950 р.
 • Redmond RHF-3315:
  • Περιοχή εξυπηρέτησης: 35 m2.
  • κατανάλωση νερού: 350 ml / h;
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 12 ώρες.
  • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: είναι;
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 5 λίτρα.
  • επίπεδο θορύβου: 35 dBa;
  • διαστάσεις: 262х385х166 mm.
  • εκτιμώμενο κόστος: 7 990 р.
 • Ballu UHB-990:
  • διατηρημένη περιοχή: 40 m2.
  • κατανάλωση νερού: 350 ml / h;
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 16 ώρες.
  • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: είναι;
  • χωρητικότητα της δεξαμενής: 5,8 l.
  • επίπεδο θορύβου: 38 dBa;
  • διαστάσεις: 204x361x234 mm;
  • εκτιμώμενο κόστος: 4 990 р.
 • Γερανός EE-8189:
  • περιοχή εξυπηρέτησης: 23 m2.
  • κατανάλωση νερού: 365 ml / h.
  • χρόνος συνεχούς λειτουργίας: 10,5 ώρες.
  • ρύθμιση της έντασης της υγρασίας: είναι?
  • χωρητικότητα δεξαμενής: 3,78 λίτρα.
  • επίπεδο θορύβου: 37 dBa;
  • διαστάσεις: 230x320x230 mm;
  • εκτιμώμενο κόστος: 5 050 р.
 • Vitek VT-1764:
  • διατηρημένη περιοχή: 50 m2.
  • Ρυθμός ροής νερού: 400 ml / h.
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 12 ώρες.
  • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: είναι;
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 5 λίτρα.
  • διαστάσεις: 270х370х270 mm;
  • εκτιμώμενο κόστος: 5 490 р.
 • Royal Clima Ρίμινι 5.0E-BU:
  • Περιοχή εξυπηρέτησης: 35 m2.
  • κατανάλωση νερού: 320 ml / h.
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 15,5 ώρες.
  • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: είναι;
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 5 λίτρα.
  • επίπεδο θορύβου: 30 dBa;
  • διαστάσεις: 300χ280χ150 mm;
  • εκτιμώμενο κόστος: 2 490 р.

Ποιος κατασκευαστής και τύπος είναι καλύτερο να επιλέξει: TOP-3

Όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα, οι ειδικοί συνιστούν έντονα να προσέχετε:

 • ο όγκος της δεξαμενής νερού (όσο μικρότερη είναι η χωρητικότητα, τόσο συχνότερα θα πρέπει να προστεθεί) ·
 • δύναμη της συσκευής (για ένα μικρό δωμάτιο πολύ ισχυρό μια συσκευή για οτιδήποτε, και για ένα μεγάλο δωμάτιο της κανονικής χωρητικότητας μπορεί να μην είναι αρκετό)?
 • επίπεδο θορύβου (στα υπνοδωμάτια και στα παιδικά δωμάτια συνιστάται η χρήση συσκευών που λειτουργούν στην περιοχή των 20-30 dB).
 • η παρουσία φίλτρου για το νερό (τα φίλτρα χρησιμεύουν για τον περαιτέρω καθαρισμό του νερού από ακαθαρσίες).
 • κατανάλωση ενέργειας της συσκευής (όσο χαμηλότερη είναι η κατανάλωση ενέργειας, τόσο πιο οικονομική είναι η χρήση).

Μέχρι σήμερα, τα πιο δημοφιλή μοντέλα υγραντήρων αέρα με ιονιστή είναι:

 • NeoClima NHL-500VS - 2 790 ρούβλια.
 • Ballu UHB-990 - 4 990 ρούβλια.
 • Vitek VT-1764 - 5 490 ρούβλια.

Συντήρηση και επισκευή

Τι είδους νερό πρέπει να γεμίσετε και πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά;

Όπως προαναφέρθηκε, οι υγραντήρες τύπου υπερήχων είναι πιο δημοφιλείς. Θα πρέπει να γεμίζονται με καλά καθαρισμένο νερό, κατά προτίμηση απεσταγμένο νερό. Διαφορετικά, μια λευκή επίστρωση θα αρχίσει να σχηματίζεται στις επιφάνειες που περιβάλλουν τον υγραντήρα.

Όλοι οι άλλοι υγραντήρες αέρα στο νερό είναι άπαχοι και επιτρέπουν τη χρήση νερού ακόμα και από τη βρύση.

Όσον αφορά τους κανόνες χρήσης, η πράξη πρέπει να είναι αυστηρά σύμφωνη με τις οδηγίες. Διαφορετικά, η λειτουργία της συσκευής μπορεί όχι μόνο να είναι άχρηστη, αλλά και επιβλαβής.

Καθαρισμός και φροντίδα: οδηγίες και βίντεο

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του υγραντήρα, η συσκευή πρέπει να καθαρίζεται τακτικά. Η ακολουθία των ενεργειών πρέπει να είναι η ακόλουθη:

 • αποσυνδέστε τη συσκευή από το ρεύμα.
 • ετοιμάστε ένα ζεστό διάλυμα σαπουνιού.
 • Ξεπλύνετε το δοχείο με παρασκευασμένο διάλυμα και μαλακή βούρτσα.
 • Ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό.
 • στεγνώστε τη δεξαμενή και γεμίστε με φιλτραρισμένο νερό.

Εάν ο σχηματισμός των σκληρυμένων αλάτων δεν μπορούσε να αποφευχθεί, ο αλγόριθμος θα πρέπει να έχει ως εξής:

 • ρίξτε νερό από τη συσκευή.
 • παρασκευάστε ένα διάλυμα ξιδιού-σόδας (10 g σόδα, 150 ml τσίμπημα ανά 1 λίτρο νερού).
 • ρίξτε το διάλυμα στη δεξαμενή και αφήστε το για 60 λεπτά.
 • Ξεπλύνετε τη δεξαμενή με ζεστό νερό (εάν χρειάζεται, τρίψτε το κάτω μέρος με μια βούρτσα).

Προσφέρουμε βίντεο σχετικά με αυτό το θέμα εδώ:

Κόστος

Το κόστος ενός υγραντήρα αέρα με έναν ιονιστή εξαρτάται από μια ποικιλία παραμέτρων, όπως: τύπος προϊόντος, κατασκευαστής, λειτουργικότητα και εμφάνιση.

Μέχρι σήμερα, το μέσο κόστος των υγραντήρων αέρα με έναν ιονιστή είναι 5-7 χιλιάδες ρούβλια.

Πού να αγοράσετε έναν υγραντήρα με ιονιστή;

Στη Μόσχα

Στη Μόσχα μπορείτε να αγοράσετε υγραντήρες αέρα με ιονιστή στους ακόλουθους οργανισμούς:

 • MirCli:
  • επίσημη ιστοσελίδα: https://mircli.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Leningradsky Prospekt, 8, κτίριο G?
  • τηλέφωνο: +7 (495) 666-22-19.
 • "Σπίτι του Veles":
  • επίσημη ιστοσελίδα: https://www.domvelesa.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Preobrazhensky Val Street, Κτίριο 1, Κτίριο 1;
  • τηλέφωνο: +7 (499) 272-45-68.
 • «Όλα τα εργαλεία»:
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://www.vseinstrumenti.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, 2η διαδρομή καλωδίου, κτίριο 1;
  • τηλέφωνο: +7 (499) 681-23-57.

Στην Αγία Πετρούπολη

Στην Αγία Πετρούπολη, οι πωλήσεις ενυδατικών υλών του τύπου που εξετάζονται αντιμετωπίζονται από εταιρείες όπως:

 • "Ψυγείο":
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://www.holodilnik.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Pulkovskoe εθνική οδό, 56, κτίριο 4?
  • τηλέφωνο: +7 (812) 602-06-00.
 • MedSerdtse:
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://med-serdce.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, οδός Bucharest Bucharest, σπίτι 6Α;
  • τηλέφωνο: +7 (800) 555-83-50.
 • HEALIUS:
  • επίσημη ιστοσελίδα: https://www.healius.ru;
  • διεύθυνση: η πόλη της Αγίας Πετρούπολης, η οδός Εσείνανα, ο οικισμός 12Α;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 426-14-67.

Έτσι, οι υγραντήρες αέρα με τη λειτουργία ιονισμού μπορούν να κορεσθούν στον αέρα όχι μόνο με την απαραίτητη ποσότητα υγρασίας, αλλά και με ιόντα φωτός, γεγονός που έχει θετική επίδραση στην ευημερία και την ικανότητα εργασίας των κοντινών ανθρώπων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συσκευές αυτού του τύπου είναι πολύ δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται ενεργά τόσο στις κατοικίες όσο και στα γραφεία.

Ionizer καθαριστικό υγραντήρα

Σαβ-Κυρ 10:00 - 18:00

  Υγραντήρες-καθαριστικά
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 360χ360χ360 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 560x360x240 mm
 • Ροή νερού 150-500 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 5 λίτρα
 • Διαστάσεις 260x280x310 mm
 • Ροή νερού
 • Ικανότητα δεξαμενής 6 λίτρα
 • Διαστάσεις 370x245x400 mm
 • Ροή νερού 300/400 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 56 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 3,6 λίτρα
 • Διαστάσεις 603x399x273 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 38 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 320x380x425 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 590x395x268 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 46 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 1,8 λίτρα
 • Διαστάσεις 380x570x197 mm
 • Ροή νερού 350 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 21 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 360χ360χ360 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 5 λίτρα
 • Διαστάσεις 260x280x310 mm
 • Ροή νερού
 • Ικανότητα δεξαμενής 10 λίτρα
 • Διαστάσεις 347x435x490 mm
 • Ροή νερού 1000 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 100 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 560x360x240 mm
 • Ροή νερού 150-500 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 643x416x295 mm
 • Ροή νερού 730 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 48 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 1,6 l
 • Διαστάσεις 590x330x250 mm
 • Ροή νερού 100-350 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 30 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4,5 λίτρα
 • Διαστάσεις 280x280x412 mm
 • Ροή νερού 350 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 3,6 λίτρα
 • Διαστάσεις 603x399x273 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 38 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 6 λίτρα
 • Διαστάσεις 400x320x320 mm
 • Ροή νερού 400 κ.εκ. / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 772х390χ365 mm
 • Ροή νερού 150/250/500 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 460x450x280 mm
 • Ροή νερού 500 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 70 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 407x336x323 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 447 × 397 × 394 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare

Οι υγραντήρες-καθαριστές είναι μια κατηγορία συσκευών που όχι μόνο να ενυδατώνει τον αέρα, αλλά και να τον καθαρίζει από πολλούς ρύπους. Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής αέρα-ιονιστής. Αρχή λειτουργίας, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αξιολόγηση των καλύτερων μοντέλων

Στις σύγχρονες μεγαλειότητες, ο βαθμός μόλυνσης του περιβάλλοντος είναι υψηλός. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότεροι κάτοικοι της πόλης αποκτούν καθαρότερο ιονιστή για τον αέρα του σπιτιού. Έγινε ευρέως διαδεδομένη στην αγορά, αφού τα οφέλη της έχουν από καιρό αποδειχθεί από ειδικούς και εκτιμώνται από τους καταναλωτές. Αυτό που είναι, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συσκευής, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα θα συζητηθούν λεπτομερώς στο άρθρο.

Γενικές πληροφορίες για τους καθαριστές αέρα ιονιστή και όπου χρησιμοποιούνται

Ο καθαριστής-ιονιστής είναι μια συσκευή που αφαιρεί τον αέρα από επιβλαβείς ουσίες και διανέμει αρνητικά φορτισμένα ιόντα στο δωμάτιο.

Προκειμένου να πεισθεί για το χρήσιμο αποτέλεσμα του, είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογηθεί η ίδια η έννοια του ιονισμού.

Αυτή είναι μια διαδικασία που συμβαίνει φυσικά στη φύση με τη βοήθεια αστραπής ή κοσμικής ακτινοβολίας. Χάρη σε αυτόν, ο αέρας είναι τόσο "ελαφρύς" στις ορεινές περιοχές, στα κωνοφόρα δάση και στην ακτή της θάλασσας.

Στην πόλη, δεν υπάρχει άμεση αλληλεπίδραση με φυσικές πηγές ιονισμού. Επιπλέον, αυτό το αποτέλεσμα μειώνει την "όχι" εργασία φυτών, καυσαερίων οχημάτων, ηλεκτρικών συσκευών.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο δείκτης ιόντων σε κλειστούς χώρους είναι 15 φορές χαμηλότερος από τον κανονικό. Ως αποτέλεσμα, η ικανότητα εργασίας μειώνεται, ο μεταβολισμός διακόπτεται, αναπτύσσονται καρδιαγγειακές παθήσεις και βρογχικό άσθμα. Ως εκ τούτου, καταφεύγουμε σε ειδικά όργανα δωματίου ή εξοπλισμό που μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Αρχή λειτουργίας της συσκευής

Για οικιακές συσκευές καθαρισμού αέρα με ενσωματωμένο ιονιστή για την εκκένωση κορώνας. Ως αποτέλεσμα της εμφάνισής του σε ηλεκτρόδια, στα οποία παρέχεται τάση δεκάδων χιλιάδων volt, σχηματίζονται ιόντα.

Η σκόνη, ο καπνός τσιγάρων, τα επιβλαβή μικρόβια και τα βακτήρια υπό την επίδραση της συσκευής λαμβάνουν ένα φορτίο και αρχίζουν να κινούνται σταδιακά προς το ηλεκτρόδιο συν, όπου εγκαθίστανται. Στην ποιότητά του είναι οι τοίχοι, η οροφή, το δάπεδο, κλπ. Έτσι, ο αέρας καθαρίζεται από προσμίξεις.

Επίσης, ο χώρος εμπλουτίζεται με ιόντα αέρα, τα οποία προκαλούν ανταλλαγή μεταξύ του σώματος και της σφαίρας του αέρα.

Για τη διάδοση του ιονισμένου αέρα χρησιμοποιούνται εσωτερικοί και εξωτερικοί ανεμιστήρες.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός της συσκευής περιλαμβάνει διατάξεις προστασίας που παρέχουν ασφάλεια κατά τη λειτουργία της.

Η αρχή του καθαριστή ιονιστή δεν διαφέρει από την πολυπλοκότητα, αλλά ότι διαρκεί πολύς χρόνος, πρέπει να γνωρίζετε κάποιους κανόνες για τη χρήση του.

Βασικοί κανόνες λειτουργίας

Γενικά, οι αρχές χρήσης ενός καθαριστή αέρα με έναν ιονιστή είναι απλές και κατανοητές. Παρακάτω παρατίθεται ένας κατάλογος βασικών κανόνων λειτουργίας.

 1. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να προσδιορίσετε τη θέση της συσκευής. Θα πρέπει να είναι μια ζώνη όπου ένα άτομο είναι σε πολύ χρόνο. Οι ειδικοί προτείνουν την επιλογή μιας περιοχής κοντά σε ένα τραπέζι, καρέκλα ή κρεβάτι.
 2. Ενώ η συσκευή λειτουργεί, κλείστε όλα τα παράθυρα και αφήστε το δωμάτιο για 15 λεπτά.
 3. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι όταν εργάζεστε σε αυτό και σε άλλες επιφάνειες, αποκαθίσταται μεγάλη ποσότητα σκόνης. Επομένως, ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται όσο πιο συχνά γίνεται. Η ίδια η συσκευή πρέπει να σκουπιστεί με μαλακό πανί εμποτισμένο με ειδικό απορρυπαντικό.
 4. Ο καθαριστής αέρα με ιονιστή δεν αντικαθιστά τον αερισμό, επειδή δεν παράγει οξυγόνο. Αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί και να πραγματοποιείται τακτικά.
 5. Εάν κατά τη χρήση της συσκευής εμφανιστεί αιμορραγία από τη μύτη, κεφαλαλγία ή ευερεθιστότητα, πρέπει να διακόψετε τη χρήση της για τουλάχιστον 24 ώρες. Στη συνέχεια, ο χρόνος λειτουργίας της συσκευής πρέπει να μειωθεί ή να αυξηθεί η απόσταση από αυτήν.
 6. Μην καπνίζετε κοντά σε καθαριστικό αέρα, επειδή αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη αναπνευστικών ασθενειών.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρήσουμε όλες τις παραπάνω συστάσεις. Στη συνέχεια, η συσκευή θα αποφέρει όφελος.

Χρήσιμο και βλαβερό αποτέλεσμα της συσκευής στο σώμα

Οι ειδικοί έχουν δείξει ότι ο καθαρισμένος και ιονισμένος αέρας έχει ευεργετική επίδραση στον εγκέφαλο, στο καρδιαγγειακό σύστημα, στην ανοσία του σώματος. Επιπλέον, η όρεξη βελτιώνεται, η κόπωση μειώνεται, ο ύπνος ομαλοποιείται.

Η χρήση της συσκευής συνιστάται για άτομα που πάσχουν από ασθένειες των αναπνευστικών οργάνων, αντιστέκεται στην ανάπτυξη αλλεργικών αντιδράσεων, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης ARD. Μειώνει επίσης τις βλαβερές συνέπειες των ηλεκτρικών συσκευών, όπως ο υπολογιστής και η τηλεόραση.

Αλλά μερικές φορές αυτή η συσκευή μπορεί να κάνει κακό. Δηλαδή: σε άτομα με εμφύσημα πνευμόνων, ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος, πνευμονία ή βρογχικό άσθμα. Στην αρθρίτιδα και την εγκεφαλική κυκλοφορία, η χρήση καθαριστικού αέρα με λειτουργία ιοντισμού αντενδείκνυται επίσης.

Ιονιστής υγραντήρα καθαριστή αέρα

 • Η παρουσία ενός ηλεκτροστατικού πλέγματος.
 • Καθυστέρηση των μικρότερων ρυπογόνων σωματιδίων.
 • Πλήρης καταστροφή δυσάρεστων οσμών.
 • Βάρος: 0,45 kg
 • WxDxH: 110x110x300 mm
 • Παροχή τάσης από το δίκτυο εναλλασσόμενου ρεύματος με συχνότητα 50 ± 0,5 Hz, V: 220 ± 10%
 • Τάση στην έξοδο της γεννήτριας υψηλής τάσης (GVN), kV: 25 ± 5
 • Η συγκέντρωση των αρνητικών αερίων σε απόσταση 1,5 m, χιλιάδες ιόντα / cm.kv: 5-50
 • Η αποτελεσματική περιοχή ιονισμού του δωματίου δεν είναι μικρότερη από: 20
 • Αποτελεσματική αφαίρεση καπνού.
 • Καταρτίζεται επαρκής αριθμός αρνητικών ιόντων.
 • Για κτίριο μήκους 90 m
 • Καθαρισμός
 • Ιονίζουσα
 • Οζονισμός
 • Μέγεθος 25 * 10 * 21 εκ
 • Βάρος 1 kg
 • Η δράση βασίζεται σε κυκλικές διαδικασίες aqua και aero.
 • Σχεδίαση σχήματος μπάλας.
 • Για χώρους 36 τ.μ.
 • Για χώρους 20 τ.μ.
 • Ο ανεμιστήρας.
 • Καθαρισμός αέρα.
 • Για κτίρια 18 τ.μ.
 • Επικοινωνία αμφίδρομης ήχου
 • Αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας
 • Πολύ έξυπνο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Ιονιστής υγραντήρα καθαριστή αέρα

9 χρόνια επιτυχία
της εργασίας

Κορυφαίες μάρκες
στο πεδίο
προϊόντα υγείας

Παράδοση στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη την επόμενη μέρα

Περισσότερα από 600 αντικείμενα
αυτοαπομάκρυνση

Παραδίδουμε σε οποιουσδήποτε
το σημείο της Ρωσίας!

Η πληρωμή είναι βολική
τρόπο

Μετρητά στο
παραλαβή αγαθών,
χάρτες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. πληρωμές, μεταφορές

Ionizer καθαριστικό υγραντήρα

Σαβ-Κυρ 10:00 - 18:00

  Υγραντήρες-καθαριστικά
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 360χ360χ360 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 560x360x240 mm
 • Ροή νερού 150-500 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 5 λίτρα
 • Διαστάσεις 260x280x310 mm
 • Ροή νερού
 • Ικανότητα δεξαμενής 6 λίτρα
 • Διαστάσεις 370x245x400 mm
 • Ροή νερού 300/400 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 56 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 3,6 λίτρα
 • Διαστάσεις 603x399x273 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 38 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 320x380x425 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 590x395x268 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 46 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 1,8 λίτρα
 • Διαστάσεις 380x570x197 mm
 • Ροή νερού 350 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 21 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 360χ360χ360 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 5 λίτρα
 • Διαστάσεις 260x280x310 mm
 • Ροή νερού
 • Ικανότητα δεξαμενής 10 λίτρα
 • Διαστάσεις 347x435x490 mm
 • Ροή νερού 1000 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 100 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 560x360x240 mm
 • Ροή νερού 150-500 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 643x416x295 mm
 • Ροή νερού 730 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 48 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 1,6 l
 • Διαστάσεις 590x330x250 mm
 • Ροή νερού 100-350 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 30 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4,5 λίτρα
 • Διαστάσεις 280x280x412 mm
 • Ροή νερού 350 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 3,6 λίτρα
 • Διαστάσεις 603x399x273 mm
 • Ροή νερού 600 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 38 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 6 λίτρα
 • Διαστάσεις 400x320x320 mm
 • Ροή νερού 400 κ.εκ. / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 2,3 λίτρα
 • Διαστάσεις 772х390χ365 mm
 • Ροή νερού 150/250/500 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 40 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 4 λίτρα
 • Διαστάσεις 460x450x280 mm
 • Ροή νερού 500 ml / h
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 70 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 407x336x323 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare
 • Ικανότητα δεξαμενής 7 L
 • Διαστάσεις 447 × 397 × 394 mm
 • Ροή νερού 300 ml / ώρα
 • Περιοχή εξυπηρέτησης 50 m 2
ΣυγκρίνετεShare

Οι υγραντήρες-καθαριστές είναι μια κατηγορία συσκευών που όχι μόνο να ενυδατώνει τον αέρα, αλλά και να τον καθαρίζει από πολλούς ρύπους. Διαβάστε περισσότερα

Ιονιστές και υγραντήρες με παράδοση στη Μόσχα και τη Ρωσία!

Ιονιστές-καθαριστικά

Ionizer-καθαριστής ATMOS HG-150

Διαφορετικά συμπαγές μέγεθος και ευκολία χρήσης Η συσκευή είναι ιδανική για τον καθαρισμό του αέρα σε μικρά δωμάτια. Απομακρύνει από τον αέρα κάθε ρύπανση: δυσάρεστες οσμές, αλλεργιογόνα, καπνό, σκόνη, ιούς και βακτήρια. Ενσωματωμένο φως καθιστά δυνατή τη χρήση του ως νυχτερινής λυχνίας.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • καθαρίζει και ιονίζει τον αέρα στο δωμάτιο.
 • την περιοχή των εγκαταστημένων χώρων: μέχρι 15 m 2,
 • τροφοδοτείται από το δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Σύστημα καθαρισμού αέρα ATMOS-VENT 1103

Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική 6-ταχύτητα Το σύστημα φιλτραρίσματος, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας λαμπτήρα UV, καθαρίζει τον αέρα από όλα τα μικροσκοπικά μολυσματικά σωματίδια έως και 0,3 μm σε μέγεθος, καθώς και τα βακτήρια, τους ιούς, τις δυσάρεστες οσμές! Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας σάς επιτρέπει να επιταχύνετε τη διαδικασία καθαρισμού και φωτισμό καθιστά δυνατή τη χρήση του ως νυχτερινής λυχνίας.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • Επεξεργασία με υπεριώδη ακτινοβολία (απολύμανση), ιονισμός, καθαρισμός του αέρα και αρωματοποίηση.
 • την περιοχή των εξυπηρετούμενων χώρων: έως 50 m 2,
 • 2 τρόποι λειτουργίας.
 • τροφοδοτείται από το δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Ionizer-καθαριστικό Atmos AT850

Ηλεκτροστατική ιονιστής-καθαριστής αέρα Atmos "AT850" Έχει αυξημένη απόδοση και έξυπνο σύστημα ΝΩΠΑ ΕΛΕΓΧΟΣ, η οποία παράγει μια ανάλυση της ρύπανσης του αέρα και περιλαμβάνει αυτόματα τον μέγιστο τρόπο επεξεργασίας όταν διαπιστώνεται ότι είναι πολύ μολυσμένος.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • καθαρίζει και ιονίζει τον αέρα στο δωμάτιο.
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 45 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • όγκος των εξυπηρετούμενων χώρων: 120 cu. m.
 • καθαριστικό αέρα ηλεκτροστατικού τύπου.
 • ΦΡΕΣΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ;
 • Υπάρχει η δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.
 • κατανάλωση ενέργειας: 20 W;
 • ο αέρας υποβάλλεται σε βακτηριοκτόνο επεξεργασία με υπεριώδες και κυανό φως.
 • υπερσύγχρονο σχεδιασμό.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Ionizer-καθαριστικό Atmos HG-502

Ιδανικό για καθαρισμό και ιονισμό αέρα σε μικρά δωμάτια. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας σάς επιτρέπει να επιταχύνετε τη διαδικασία καθαρισμού. Απομακρύνει από τον αέρα κάθε ρύπανση: δυσάρεστες οσμές, αλλεργιογόνα, καπνό, σκόνη, ιούς και βακτήρια.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • καθαρίζει και ιονίζει τον αέρα στο δωμάτιο.
 • την περιοχή των εξυπηρετούμενων χώρων: μέχρι 25 τετραγωνικά μέτρα. m;
 • 2 τρόποι λειτουργίας.
 • τροφοδοτείται από το δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Ionizer-καθαριστής Atmos 1501

Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική 5 ταχυτήτων Το σύστημα φιλτραρίσματος, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας λαμπτήρα UV, καθαρίζει τον αέρα όλων των μικροσκοπικών ρύπων σε μέγεθος έως 0,3 mkm, καθώς και βακτήρια, ιούς, δυσάρεστες οσμές! Το καθαριστικό ιονιστή έχει ένα μη τυποποιημένο σχέδιο που το κάνει να μοιάζει με κάτι αλλόκοτο.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • επεξεργασία με υπεριώδη (απολύμανση), ιονισμό και καθαρισμό του αέρα ·
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: όχι λιγότερο από 45 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • τρεις λειτουργίες τροφοδοσίας ανεμιστήρων.
 • που τροφοδοτείται από ένα δίκτυο 220V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Ionizer-καθαριστικό Atmos A750

Ισχυρή συσκευή με ηλεκτροστατικό φίλτρο για καθαρισμό υψηλής ποιότητας και ιονισμό αέρα. Έχει Λειτουργία Turbo για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό βαριά λερωμένα δωμάτια, καθώς και μια πρόσθετη λειτουργία αρωματοποίηση του αέρα. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας επιτρέπει τη χρήση της συσκευής τουλάχιστον 24 ώρες την ημέρα.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 30 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • 2 τρόποι λειτουργίας: συμβατικό και turbo.
 • κατανάλωση ενέργειας: έως 15 watt.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Ionizer-καθαριστικό Atmos 801

Αεροκαθαριστής-ιονιστής νέας γενιάς. Χάρη σε μια ειδική μέθοδο πολλαπλών σταδίων τον καθαρισμό και τον ιονισμό του αέρα, η συσκευή αυτή μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε ένα διαμέρισμα, γραφείο ή σε άλλους χώρους και επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ιονιστής αέρα για αυτοκίνητα. Ο αέρας Ionizer στο αυτοκίνητο θα σας βοηθήσει να περιμένετε εύκολα τον φελλό, γεμίζοντας την καμπίνα με ζωογόνα αεροσκάφη και ανακουφίσετε τα καυσαέρια. Atmos "Ventilator-801" αφαιρεί από τον αέρα οποιαδήποτε ρύπανση: δυσάρεστες οσμές, αλλεργιογόνα, καπνό, σκόνη.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • μικρές διαστάσεις: 121 x 193 x 53 mm.
 • περιοχή των εξυπηρετούμενων χώρων: έως 20 τ.μ..
 • που λειτουργεί με ενσωματωμένο αυτόματο δίκτυο 12V (όταν λειτουργεί ως ιονιστής αέρα αυτοκινήτου) ή από 220V μέσω προσαρμογέα.
 • 4 στάδια καθαρισμού του αέρα.
 • τη δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Ionizer-καθαριστής AIC XJ-2100

Αποτελεσματικός καθαριστής-ιονιστής, εξοπλισμένος με λάμπα UV και πλάσμα φίλτρο που δεν χρειάζεται αντικατάσταση. Αντιμετωπίζει καλά κάθε ρύπανση, συμπεριλαμβανομένων επιβλαβών χημικών ενώσεων, αερίων, καπνού, σκόνης, βακτηρίων, ιών. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ιονιστή για το αυτοκίνητό σας και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα, ακόμη και να κολλήσετε σε κυκλοφοριακή συμφόρηση πολλών ωρών.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • επεξεργασία με υπεριώδη (απολύμανση), ιονισμό, οζονίωση και καθαρισμό του αέρα ·
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 25 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • δύο τρόποι λειτουργίας: συνεχώς ή κυκλικά.
 • ο ανεμιστήρας μπορεί να απενεργοποιηθεί για να επιτευχθεί σιωπηρή λειτουργία.
 • Τροφοδοτείται από ένα δίκτυο 220V ή ένα ενσωματωμένο δίκτυο (όταν λειτουργεί ως ιονιστής αέρα αυτοκινήτου).

Εγγύηση: 12 μήνες.

Υγραντήρες-φίλτρα αέρα

Καθαριστής αέρα-υγραντήρας ATMOS-AQUA 800

Ο αρχικός σφαιρικός υγραντήρας-καθαριστής-ιονιστής αέρα είναι ιδανικός για τον καθαρισμό του αέρα σε μικρούς χώρους. Μπορεί να αντικαταστήσει τον νυχτερινό λαμπτήρα λόγω ενσωματωμένο φωτισμό.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • υγραίνει, καθαρίζει, ιονίζει και αρωματίζει τον αέρα του δωματίου.
 • την περιοχή των εξυπηρετούμενων χώρων: έως 20 τ.μ. m;
 • χωρητικότητα δοχείου νερού: 1 λίτρο.
 • Χωρητικότητα υγρασίας: 5 ml / h.
 • 2 τρόποι λειτουργίας.
 • λειτουργεί από δίκτυο 220 V και από υπολογιστή μέσω θύρας USB.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Σε απόθεμα (2 Σεπτεμβρίου 2013)

Υγραντήρας-καθαριστής AIC XJ-297 (XJ-256)

Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη βέλτιστη υγρασία και καθαρό αέρα. Για να υγραίνει ο αέρας χρησιμοποιεί την τεχνολογία υδροδιήθησης, και για καθαρισμό - νερό και φωτοκαταλυτικά φίλτρα. Επιπλέον, ο αέρας απολυμαίνεται με λαμπτήρες UV και ιονίζεται. Χάρη σε αυτό το σύνθετο αποτέλεσμα, ο αέρας στο δωμάτιο γίνεται ασυνήθιστα φρέσκο, καθαρό και υγιεινό. Εξοπλισμένο με μια οθόνη LCD με μια ασυνήθιστη (υπό μορφή καταρράκτη) ένδειξη των τρόπων λειτουργίας.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • υγρασία, απολύμανση, ιονισμός και καθαρισμός του αέρα ·
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 25 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 4,5 λίτρα.
 • 4 στάδια καθαρισμού του αέρα.
 • 3 επίπεδα ταχύτητας ανεμιστήρα και λειτουργία "νύχτας".
 • φωτισμό επτά χρωμάτων σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ως "νυχτερινό φως".
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Φίλτρο εξάτμισης για το ATMOS-AQUA-1300

Φιλτράρετε «ATMOS AQUA-1300» στη βασική δομή που περιέχει κυτταρίνη η οποία, αφού απορροφάται το νερό, καθαρίζει τον αέρα της λεπτής σκόνης, καπνού, οι ιοί, τα βακτηρίδια, αλλεργιογόνα όλων των ειδών, και άλλα. Σκόνες. Ταυτόχρονα με τον καθαρισμό, υπάρχει φυσική υγρασία του αέρα μέχρι το βέλτιστο επίπεδο.

Ρύθμιση φίλτρου για το ATMOS-VENT-801

Ένα σετ από πρωτοβάθμια, HEPA και άνθρακα φίλτρα έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει τα μολυσμένα φίλτρα καθαρισμού αέρα "ATMOS-VENT-801". Το κύριο φίλτρο είναι υπεύθυνο για την καθυστέρηση μεγάλων σωματιδίων, μαλλιών, μαλλιών και χνούδι. Το φίλτρο HEPA εξαλείφει εύκολα σπόρια μούχλας, λεπτή σκόνη, ιούς, βακτήρια, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα. Το φίλτρο άνθρακα θα απορροφά δυσάρεστες οσμές, πτητικές ενώσεις και καπνό. Κάθε φίλτρο μπορεί να αντικατασταθεί μεμονωμένα.

Υγραντήρας-καθαριστής ATMOS-AQUA-1250

Συσκευή 5 σε 1, συνδυάζοντας τις λειτουργίες ενός καθαριστή, ιονιστή, υγραντικού, γεύσης και πολύχρωμου νυχτερινού φωτός, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωτοθεραπεία. Λειτουργεί από το τηλεχειριστήριο (συμπεριλαμβάνεται).

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • την περιοχή των εξυπηρετούμενων χώρων: μέχρι 30 τετραγωνικά μέτρα. m;
 • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 0,4 λίτρα.
 • Χωρητικότητα υγρασίας: 25 ml / h.
 • 2 τρόποι λειτουργίας.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Καθαριστής αέρα-υγραντήρας ATMOS-AQUA 1210

Αρχικός σφαιρικός υγραντήρας και καθαριστής αέρα για μικρά δωμάτια. Διαθέτει υψηλή απόδοση και είναι σε θέση να εξουδετερώσει τον στατικό ηλεκτρισμό. Μπορεί να αντικαταστήσει τον νυχτερινό λαμπτήρα λόγω ενσωματωμένο φωτισμό.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • υγραίνει, καθαρίζει, ιονίζει και αρωματίζει τον αέρα του δωματίου.
 • την περιοχή των εξυπηρετούμενων χώρων: μέχρι 30 τετραγωνικά μέτρα. m;
 • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 0,65 λίτρα.
 • Χωρητικότητα υγρασίας: 20 ml / ώρα.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Υγραντήρας-καθαριστής Atmos Aqua-1300

Αρχικός σφαιρικός υγραντήρας-καθαριστής-ιονιστής με αντικαταστάσιμο φίλτρο. Κάνει τον αέρα καθαρό, φρέσκο, αναζωογονητικό και αρωματικό, όπως στο δάσος αμέσως μετά από μια καταιγίδα. Παρά το μικρό μέγεθος έχει υψηλή απόδοση, έτσι λειτουργεί πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορεί να αντικαταστήσει τη νυχτερινή λυχνία λόγω του ενσωματωμένου φωτισμού. Κομψό και χρήσιμο για το σπίτι ή το γραφείο!

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • υγραίνει, καθαρίζει, ιονίζει και αρωματίζει τον αέρα του δωματίου.
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 35 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 1 λίτρο.
 • Χωρητικότητα υγρασίας: 60 ml / ώρα.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V και από τον υπολογιστή μέσω θύρας USB

Εγγύηση: 12 μήνες.

Υγραντήρες

Υαλοποιητής-ιονιστής AIC SPS-840

Απαιτείται υγραντήρας-ιονιστής σε κάθε σπίτι! Ενυδατώνει και οζονίζει τον αέρα, βοηθώντας κρατήστε εσωτερική φρεσκάδα και βέλτιστη υγρασία. Λειτουργεί με την τεχνολογία "κρύου ατμού", οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος, η συσκευή δεν κάνει θόρυβο και καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια. Χάρη στο ενσωματωμένο κεραμικό φίλτρο, το νερό μπορεί να χυθεί απευθείας από τη βρύση. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη διευκόλυνση της διαχείρισης (στο πακέτο υπάρχει τηλεχειριστήριο), μια μεγάλη δεξαμενή νερού που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η δυνατότητα ρύθμισης της απόδοσης και των αυτόματων λειτουργιών: κλείσιμο απουσία νερού και χρονόμετρο.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • υγραίνει και ιονίζει τον αέρα του δωματίου.
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 30 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 4 λίτρα.
 • μέγιστη δυναμικότητα υγρασίας: 300 ml / ώρα.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Υγραντήρας υπερήχων ATMOS-2715

Επιτρέπει τη διατήρηση ενός βέλτιστου επιπέδου υγρασίας σε χώρους μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, που λειτουργούν με υπερηχητική αρχή. Εκτελείται σε κομψό σχεδιασμό. Συμπεριλαμβάνεται κασέτα μαλακώματος νερού και τηλεχειριστήριο.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 40 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • μεγάλη ψηφιακή οθόνη LCD
 • 3 τρόποι λειτουργίας.
 • χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 2 λίτρα.
 • βοηθητικό ανεμιστήρα για ταχύτερη ύγρανση.
 • αυτόματο χρονόμετρο ύπνου?
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

AIC ULTRANSMIT 016 υγραντικό-αρωματικό (μαύρο)

Πολυλειτουργική συσκευή μικρού μεγέθους με Ενσωματωμένος έξυπνος συναγερμός, σχεδιασμένο να εργάζεται σε ξεχωριστό χώρο. Υποστηρίζεται από διαχείριση χειρονομιών και είναι διαφορετικό στον αρχικό του σχεδιασμό.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • υγροποιεί, ιονίζει και αρωματίζει τον αέρα του δωματίου.
 • χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 100 ml.
 • οθόνη αφής με οθόνη LCD?
 • πολύχρωμο φωτισμό LED.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Ατμοσφαιρική υπερήχων υγραντήρα 2710

Η αρχή του ιονιστή ατμοσφαιρικού αέρα Atmos "2710" βασίζεται στον ψεκασμό με υπερήχους. Η εμφάνιση του προϊόντος είναι αυγό-σχήμα, επιπλέον, η συσκευή έχει ένα τηλεχειριστήριο και ένα ακροφύσιο ψεκασμού, ικανό να κάνει 360 στροφές.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • υγραίνει και ιονίζει τον αέρα του δωματίου.
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 35 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • όγκος των εξυπηρετούμενων χώρων: έως 80 cu. m.
 • έχει α ψηφιακή οθόνη LCD.
 • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 5 λίτρα.
 • LED επιπλέον φωτισμό στάθμης νερού?
 • αυτόματο κλείσιμο.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Συστήματα καθαρισμού αέρα
και ιονισμού

Ionizer-καθαριστής Timberk TAP FL50 SF (W)

Πολυλειτουργική συσκευή 3 σε 1: καθαριστικό, ιονιστή και αρωματικό άρωμα. Σχεδιασμένο για μικρούς χώρους. Θα αναπνεύσετε καθαρό και καθαρό αέρα, αρωματίζοντας τα αγαπημένα σας αρώματα.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • παραγωγικότητα: έως 24 m 3 / h;
 • 5 στάδια καθαρισμού του αέρα.
 • τρεις λειτουργίες τροφοδοσίας ανεμιστήρων.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας - 5 W.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Σύστημα αέρα και ιονισμού Atmos MAXI LED

Το καλύτερο σύστημα καθαρισμού του αέρα στην κατηγορία τιμών του σύμφωνα με τους πελάτες!

Ionizer-καθαριστής αέρα φωτοκαταλυτικού τύπου. Χάρη στο βαμβάκι φίλτρο νανο-αργύρου και λάμπα UV Σας ανακουφίζει από τα αλλεργιογόνα, τους ιούς και τα βακτηρίδια. Αυτή η συσκευή όχι μόνο θα καθαρίζει τον αέρα, αλλά θα το ιονίζει, προσφέροντας φρεσκάδα και ευκολία στην αναπνοή. Διαφέρει έγχρωμη οθόνη LED, το οποίο χρησιμεύει για την εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με τους τρόπους λειτουργίας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • Επεξεργασία UV (απολύμανση), ιονισμός και καθαρισμός αέρα υψηλής ποιότητας.
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 50 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • 6 βαθμοί καθαρισμού του αέρα.
 • 3 τρόποι λειτουργίας: "ιονισμός", "φωτοκατάλυση" ή "ιονισμός + φωτοκατάλυση".
 • 3 επίπεδα ισχύος ανεμιστήρα.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Αξεσουάρ

Σετ

Ορίστε το AIC XJ-2800 + AIC SPS-840

Απαιτείται υγραντήρας-ιονιστής σε κάθε σπίτι! Ενυδατώνει και οζονίζει τον αέρα, βοηθώντας κρατήστε εσωτερική φρεσκάδα και βέλτιστη υγρασία. Λειτουργεί με την τεχνολογία "κρύου ατμού", οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος, η συσκευή δεν κάνει θόρυβο και καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια. Χάρη στο ενσωματωμένο κεραμικό φίλτρο, το νερό μπορεί να χυθεί απευθείας από τη βρύση. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη διευκόλυνση της διαχείρισης (στο πακέτο υπάρχει τηλεχειριστήριο), μια μεγάλη δεξαμενή νερού που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η δυνατότητα ρύθμισης της απόδοσης και των αυτόματων λειτουργιών: κλείσιμο απουσία νερού και χρονόμετρο.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • υγραίνει και ιονίζει τον αέρα του δωματίου.
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: μέχρι 30 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 4 λίτρα.
 • μέγιστη δυναμικότητα υγρασίας: 300 ml / ώρα.
 • λειτουργεί σε δίκτυο 220 V.

Εγγύηση: 12 μήνες.

Σετ 4air.ru 1 + 1 Υγραντήρας-ιονιστής AIC-840 + Φίλτρο αέρα Atmos-Vent 1103

Ένα μοναδικό κιτ που περιλαμβάνει απλά και απαραίτητα πράγματα για να δημιουργήσετε μια οικειότητα στο σπίτι σας. Ο υγραντήρας-ιονιστής δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και το μαχαίρι σάς επιτρέπει να γρήγορα και χωρίς προβλήματα να αλέσετε τα μαχαίρια με την ιδανική ευκρίνεια. Αποκτήστε ένα διπλό όφελος - μια απτή έκπτωση για αγαθά και δωρεάν παράδοση στην πόρτα σας. Μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη και μια καλή ιδέα για δώρο σε φίλους, συναδέλφους, συγγενείς.

Όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα από επιστήμονες, για την πλήρη απορρόφηση του οξυγόνου από το σώμα μας, ο αέρας πρέπει απαραίτητα να είναι ιονισμένος - εμπλουτισμένος με αρνητικά φορτισμένους αεροδιαδρόμους. Έλλειψη ιονισμού στο δωμάτιο προκαλεί μια σταθερή λιμοκτονία με οξυγόνο, μειωμένη απόδοση, κακή υγεία, οδηγεί σε απώλεια της προσοχής, αποδυναμωμένη ανοσία, αυξημένη κόπωση και επίσης προκαλεί την ανάπτυξη πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης των χοίρων.

Γιατί και για τι χρειάζομαι ιονιστές αέρα, μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της επιδημίας γρίπης; Αποδεικνύεται ότι, ήδη χρησιμοποιούνται σε πολλά σχολεία και νηπιαγωγεία για την πρόληψη της γρίπης. Εξάλλου, πέραν του ιονισμού του αέρα και του κορεσμού του με ενεργό οξυγόνο, ορισμένα μοντέλα καθαριστικών ιονιστών περιέχουν υπεριώδεις λαμπτήρες που απολυμάνετε τον αέρα, σκοτώνοντας τους ιούς της γρίπης και άλλα επιβλαβή βακτήρια. Αφού έχετε εγκαταστήσει τέτοιες συσκευές στο σπίτι και στο γραφείο, θα αισθανθείτε υπέροχα και δεν μπορείτε να φοβάστε τη μόλυνση!

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση της αεριοποίησης σε χώρους οποιουδήποτε τύπου!