Ιονιστής αέρα για το γραφείο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  • Ιονισμός του αέρα
  • Ιονισμός + καθαρισμός

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   • Χωρίς αντικαταστάσιμα φίλτρα
   • Αντικαθιστώντα στοιχεία φίλτρου

   Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   • μέχρι 10 τετραγωνικά μέτρα. m.
   • μέχρι 150 τετραγωνικά μέτρα. m.
   • 1700R
   • 46100 R

   Καλό να το ξέρω

   Μπορούμε να καλέσουμε
   Τηλέφωνο: 8 (499) 322-26-95

   Όπου και αν βρίσκεστε
   Θα παραδώσουμε την παραγγελία σας: DPD, EMS, TopDelivey

   Εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας
   Μην ανησυχείτε γι 'αυτό!

   Ionizer αγορά αέρα στη Μόσχα, τιμή, για ένα διαμέρισμα, σπίτι, εγκαταστάσεις, παράδοση - Medtekhnika Μόσχα

   Ιονιστής αέρα

   Η σύγχρονη μητρόπολη για τους κατοίκους αποτελεί πηγή εξασθενημένης ασυλίας και κακής υγείας, τόσο πολλοί υποφέρουν από ημικρανία, αϋπνία, απάθεια, κατάθλιψη. Πολλοί κάτοικοι της πόλης ξοδεύουν πολύ χρόνο σε εσωτερικούς χώρους. Η τεχνολογία, οι υπολογιστές, τα έπιπλα γραφείου συγκεντρώνονται στην επιφάνεια ενός τεράστιου αριθμού επιβλαβών μικροοργανισμών, αλλεργιογόνων σωματιδίων και σκόνης. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι αναγκάζονται να καταπολεμήσουν αυτή την κατάσταση με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

   Μπορείτε να αγοράσετε ένα ιονιστή αέρα για διαμερίσματα και χώρους στη Μόσχα στο κατάστημα "Medtekhnika-Μόσχα" μπορεί να είναι στις χαμηλότερες τιμές. Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά, πρέπει να υποβάλετε αίτηση στον ιστότοπο και ο χειριστής μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να διευκρινίσει τα στοιχεία της παραγγελίας.

   Ionizer του αέρα Super Plus Ion Auto

   Η συσκευή λειτουργεί από το ηλεκτρικό δίκτυο του αυτοκινήτου (από τον αναπτήρα τσιγάρων) 12-15V.
   Ο κορεσμός αεροσκαφών που οφείλονται στη συσκευή είναι τουλάχιστον 40000 μονάδες.
   Διαστάσεις της συσκευής: 116 x 102 x 57 mm, βάρος - 350 g.

   Ionizer Melesta Arion Plus 1

   Η συσκευή λειτουργεί με ισχύ 40 watt.
   Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις τέσσερις λειτουργίες.
   Κορεσμός με aeroions - από 600 έως 5000 μονάδες ανά 1 cu. εκατοστό

   Ionizer του αέρα Super Plus Ion

   Ο ιονιστής απομακρύνει τα σωματίδια σκόνης μέσα στο περίβλημα, ιονίζει τον αέρα, κορεσμό του οξυγόνου με χρήσιμα αεροσκάφη (αρνητικά φορτισμένα ιόντα). Ο κορεσμός ιόντων (απόσταση 1, 5 μέτρων από τη συσκευή) είναι τουλάχιστον 40.000 μονάδες ανά cm σε κύβο. Ο κορεσμός του όζοντος στην έξοδο είναι 10 μg ανά κυβικό μέτρο.

   Ionizer Melesta Arion Plus 2

   Η συσκευή λειτουργεί σε δίκτυο 220V. Η επεξεργασία του αέρα για κορεσμό με χρήσιμα ιόντα αέρα έχει σχεδιαστεί για δωμάτια 50 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα
   Για τον καθαρισμό του αέρα συνιστάται η χρήση σε χώρους μέχρι 20 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα. Υπάρχουν 4 τρόποι λειτουργίας.

   Ionizer BIO-R1-M1-1 Μοντέλο "Γραφείο"

   Ο συμπαγής, μικροσκοπικός ιονιστής Bio-R1-M1-1 είναι μια αποτελεσματική συσκευή για τον ιονισμό αέρα σε ένα δωμάτιο. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για χώρο δωματίου μέχρι 25 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα.

   Ιονιστής αέρα Super Plus Eco C

   Η συσκευή λειτουργεί σε τρεις τρόπους καθαρισμού του αέρα. Ήσυχη λειτουργία και μικρό μέγεθος σώματος.
   Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για χώρο μέχρι 70 κυβικά μέτρα, η συνιστώμενη περιοχή για αποτελεσματικό καθαρισμό αέρα είναι μέχρι 25 τετραγωνικά μέτρα. m

   Ionizer-καθαριστής αέρα Super Plus Auto

   Η συσκευή λειτουργεί από αναπτήρα τσιγάρου με ισχύ που δεν υπερβαίνει το 1 W ανά ώρα, η ισχύς είναι 12 V. Ο οικονομικός τρόπος λειτουργίας συμβαίνει όταν μειώνεται η τάση τροφοδοσίας. Το βάρος του ιονιστή είναι 350 g. Το μικρό μέγεθος του σώματος είναι 110 mm x 45 mm x 28 mm.

   Ιονιστής αέρα Snowflake (Chizhevsky πολυέλαιος)

   Ιονιστές αέρα Snowflake (πολυέλαιος Chizhevskogo) βελτιώνει την αίσθηση και μειώνει την πιθανότητα της νόσου ARI και καθαρίζει τη σκόνη από τον αέρα, χρησιμοποιώντας τα αρνητικά ιόντα.

   Το Ionizer Super Super Plus Turbo (2009)

   Η συσκευή χρησιμοποιείται σε δωμάτια μέχρι 100 κυβικά μέτρα.
   Δυνατότητα εργασίας σε τέσσερις διαφορετικούς τρόπους.
   Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 270 x 190 x 140 mm.

   Ιονιστής αέρα Super Plus BIO

   Η συσκευή λειτουργεί σε πέντε τρόπους καθαρισμού του αέρα και έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μέχρι 45 τετραγωνικών μέτρων. m. Μέση διάρκεια ζωής - έως δέκα χρόνια. Το βάθος καθαρισμού του αέρα είναι από 0,3 έως 100 μm.

   Ionizer του αέρα Super Plus BIO με οθόνη LCD

   Η συσκευή λειτουργεί σε πέντε τρόπους καθαρισμού του αέρα, στο σώμα εμφανίστηκε βολικό για τη διαχείριση της οθόνης LCD. Ο αριθμός αρνητικών ιόντων για κορεσμό οξυγόνου είναι μέχρι 40.000 ιόντα / cm3. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για χώρους με επιφάνεια μέχρι 45 τετραγωνικά μέτρα. m

   Ιονιστής καθαρισμού αέρα, αρωματιστής "ATMOS-VENT-801"

   Η συσκευή είναι κατάλληλη για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο. Επιπλέον λειτουργίες είναι ιονισμός και αρωματοποίηση. Το επίπεδο θορύβου είναι 25 dB. Η περιοχή του δωματίου είναι 10 τετραγωνικά μέτρα (60 κυβικά μέτρα). 3 επίπεδα φιλτραρίσματος: φίλτρο άνθρακα, πρωτεύον φίλτρο, φίλτρο HEPA.

   Υπεριώδης καθαριστής αέρα "ATMOS-VENT-1103"

   Υπεριώδης συσκευή για φιλτράρισμα πολλαπλών επιπέδων (πρωτεύον φίλτρο, φίλτρο άνθρακα, φίλτρο ESP, ακτινοβολία UV, ιονισμός) αέρα σε χώρους κατοικιών και γραφείων. Ο χώρος του κλειστού χώρου είναι από 40 έως 110 τ.μ. Ο μέγιστος θόρυβος είναι 32 dB. Το μήκος ακτινοβολίας της λυχνίας UV είναι 254 nm.

   Στεγνωτήρας παπουτσιών Breeze (BIO-P1) Melesta

   Μια βολική συσκευή για το στέγνωμα και την απολύμανση παπουτσιών. Η συσκευή λειτουργεί σε δίκτυο 220V. Οι διαστάσεις είναι 170x140x550 mm. Ισχύς - 40 Watt. Βάρος - 800 γρ.

   Οζονιστής αέρα και νερού Καταιγίδα

   Μια εξαιρετική λύση για την απολύμανση του νερού, του εναέριου χώρου και των τροφίμων από τα βακτήρια. Παραγωγή όζοντος: 300 mg / l. Κατανάλωση ρεύματος - 30 Watt. Χρόνος εργασίας: χωρίς διακοπή 30 λεπτά, πατήστε 10 λεπτά.

   Οζονιστής αέρα και νερού Altai + b / n παράδοση!

   Η συσκευή καθαρίζει τον αέρα από ακαθαρσίες, δυσάρεστες οσμές και μικρόβια. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού και των τροφίμων. Μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές λειτουργίες, εξοπλισμένες με χρονοδιακόπτη. Το επίπεδο παραγωγής όζοντος είναι 400 mg / h. Το επίπεδο σχηματισμού ιόντων αέρα είναι 4 εκατομμύρια / 1 εκ. Ισχύς 18W.

   Ροή ιονισμού με ιονιστή Milldom M500 + b / p

   Παραγωγικότητα όζοντος: 500 mg / h. Η περιοχή καθαρισμού του αέρα: από 5 έως 85 τετραγωνικά μέτρα. m. Κατανάλωση ρεύματος: 10 W. Εξοπλισμένο με ψηφιακό χρονοδιακόπτη.
   Ο συνεχής χρόνος λειτουργίας είναι 30 ώρες. Διαστάσεις: 270 x 190 x 75 mm. Χρώμα - άσπρο.

   Ομονο-ιονιστής Milldom M700 + b / p παράδοση

   Παραγωγικότητα όζοντος: 700 mg / h. Ο χώρος καθαρισμού του αέρα: από 5 έως 130 τ.μ. Κατανάλωση ρεύματος: 10W. Εξοπλισμένο με οθόνη αφής.
   Διαστάσεις: 330 x 250 x 130 mm. Χρώμα - άσπρο.

   Ιονιστής αέρα-καθαριστής ATMOS-LIFE

   Κορεσμός του αέρα με αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Έχει ένα διαμέρισμα για γευστικές πλάκες. Ο αέρας εκτελεί διάφορα στάδια καθαρισμού. Λειτουργεί σε τρεις λειτουργίες.

   Ένα σύνολο φίλτρων για τον καθαριστή αέρα "ATMOS-VENT-801"

   Στο σύνολο: το πρωτεύον φίλτρο, το φίλτρο άνθρακα, το φωτοκαταλυτικό φίλτρο.

   Ένα σύνολο φίλτρων για τον καθαριστή αέρα "ATMOS-VENT-1103"

   Τα ανταλλακτικά αξεσουάρ για φιλτράρισμα αέρα μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά μετά το τέλος της διάρκειας ζωής των φίλτρων που περιλαμβάνονται στο κιτ. Κύριο φίλτρο, φίλτρο άνθρακα, φωτοκαταλυτικό φίλτρο.

   Ρυθμιστής αέρα Ionizer Ballu Ap 100 Ion

   Καθαρίστε τον αέρα στο δωμάτιο έως και 5 τετραγωνικά. μετρητές με τη βοήθεια τριών σταδίων διήθησης, συμπεριλαμβανομένης της ενσωματωμένης λειτουργίας ιονισμού. Ενσωματωμένα φίλτρα: Pre, HEPA FPH-100. Υπάρχει η δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα. Ισχύς 3 watt. Επεξεργασία αέρα 31 κυβικών μέτρων. ανά ώρα. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ!

   Σύστημα καθαρισμού αέρα Ionizer Ballu Ap 105 Ion

   Σύστημα φιλτραρίσματος τριών σταδίων (φίλτρο προ-άνθρακα, ιονισμός, φίλτρο HEPA) - επιβραδύνει μέχρι 99% διαφορετικά σωματίδια. Ισχύς 8 watt. Περιοχή έως 10 τ.μ. Η ποσότητα επεξεργασμένου αέρα είναι μέχρι 48 κυβικά μέτρα. ανά ώρα. Ο θόρυβος είναι μέχρι 40 dB. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ!

   Ballu Ap 150 καθαριστής αέρα με ιονισμό

   Καθαρίζει τον αέρα με 5 βήματα καθαρισμού: Pre Carbon, φίλτρο HEPA, φίλτρο VOC, ION. Επίπεδο θορύβου μέχρι 47 dB. Η ισχύς της συσκευής είναι 37 watts. 4 τρόποι ταχύτητας ανεμιστήρα. Διαδικασίες μέχρι 170 κυβικά μέτρα ανά ώρα. Ένδειξη θερμοκρασίας χώρου. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ!

   Καθαριστής αέρα Ballu Ap 155 με ιονισμό

   Σύστημα σταδίων φιλτραρίσματος: Προ-άνθρακα, φίλτρο HEPA, φίλτρο VOC, ION. Έχουν απενεργοποιηθεί τέσσερις ταχύτητες ανεμιστήρα, ένας ειδικός τρόπος λειτουργίας και ένας χρονοδιακόπτης με τη συσκευή. Διαδικασίες μέχρι 170 κυβικά μέτρα ανά ώρα. Εργασία σε εσωτερικούς χώρους έως 20 τ.μ. Επίπεδο θορύβου μέχρι 47 dB. Ο χρονοδιακόπτης οκτώ ωρών. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ!

   Οζονιστής νερού και αέρα GL 3188

   Κορεσμός του αέρα και του νερού με ιόντα όζοντος. Καταστρέφει τα βακτηρίδια και τους ιούς, αυξάνει την ασυλία του σώματος. Εξαλείφει δυσάρεστες οσμές στο δωμάτιο.

   Εφαρμογή

   Ο ιονισμός στο δωμάτιο είναι πηγή κορεσμού οξυγόνου με αρνητικά ιόντα ή aeroinones. Δυστυχώς, η χρήση συμβατικών καθαριστών αέρα δεν είναι αρκετή για να δημιουργήσει τον πιο χρήσιμο αέρα για το σώμα στο δωμάτιο. Επομένως, ο καθαριστής ιονιστή αέρα σας επιτρέπει να κάνετε την πιο χρήσιμη διαδικασία για την αποκατάσταση της αντοχής στο ανθρώπινο σώμα. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να επιλέξετε σωστά και onizator αέρα για το διαμέρισμα, τα οφέλη και τους κινδύνους που προκύπτουν από ιοντίζουσες συσκευών στο διαμέρισμα θα σας επιτρέψει να ελέγξει την καταλληλότητα της αγοράς.

   Μετά τη χρήση του ιονιστή για το σπίτι και τις εγκαταστάσεις, θα αισθανθείτε μια βιασύνη της δύναμης και την άρση της διάθεσης. Λόγω της μικρής ποσότητας όζοντος που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του ιονισμού, θα νιώσετε φρέσκο, όπως μετά από μια καταιγίδα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα φτηνό ιονιστή αέρα, η τιμή είναι αρκετά αποδεκτή για τους μεσαίους αγοραστές.

   Ζημία ή όφελος;

   Πριν επιλέξετε έναν καθαριστή αέρα με ιονισμό, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης στη συσκευή. Τηρώντας τους βασικούς κανόνες, δεν θα υπάρξει καμία βλάβη στο σώμα. Όταν ιονίζετε τον αέρα, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε πρώτα ένα υγρό καθαρισμό, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε ένα συνηθισμένο ιονιστή, όπως για παράδειγμα το "Chizhevsky Lamp". Οι ιονιστές για τον αέρα στο σπίτι έρχονται σε πολλές μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο ελκυστικό μοντέλο για το εσωτερικό του διαμερίσματός σας.

   Και αν έχετε αγοράσει ένα καθαριστής αέρα - ιονιστής για το σπίτι, η σκόνη στον αέρα θα καθυστερήσει στο φίλτρο - το λεγόμενο «συλλέκτη σκόνης», χρησιμοποιώντας αυτό το μοντέλο, ένα άτομο δεν λαμβάνει καμία βλάβη στον οργανισμό. Αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι καθαριστές αέρα δεν είναι ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες, δεν μπορούμε να μην πραγματοποιήσει υγρό καθαρισμού σε ένα δωμάτιο. Γι 'αυτό μην ξεχάσετε να πλένονται τακτικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διατηρήσουν την υγεία τους και την υγεία των αγαπημένων. Αν μιλάμε για τους κινδύνους και τα οφέλη, τότε μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι τα οφέλη από τη χρήση της συσκευής είναι πολύ περισσότερο από ό, τι το κακό που μπορεί να αποφευχθεί με τη σωστή χρήση της συσκευής στο σπίτι.

   Σήμερα, η ανθρωπότητα καταναλώνει τεράστια ποσότητα τροφίμων με χημικά επικίνδυνα, σε κάποιο βαθμό, ουσίες που υποβαθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος. Ως εκ τούτου, ο σύγχρονος άνθρωπος είναι πιο επιρρεπής σε ψυχρές και ιογενείς ασθένειες. Nezagazovanny καυσαερίων στον καθαρό αέρα του βουνού και φυσικά προϊόντα προαγωγή της υγείας, του ανοσοποιητικού συστήματος, έτσι ώστε οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών δύσκολα αρρωσταίνουν και, κατά κανόνα, είναι μακρόβια. Ο καθαρός αέρας γεμίζει με αρκετό αριθμό αρνητικών ιόντων, τα οποία επηρεάζουν τη γενική ευημερία και την ευτυχία ενός ατόμου. Αλλά τι γίνεται με τους κατοίκους μιας μεγάλης πόλης;

   Ιονιστής αέρα για το γραφείο

   • Η παρουσία ενός ηλεκτροστατικού πλέγματος.
   • Καθυστέρηση των μικρότερων ρυπογόνων σωματιδίων.
   • Πλήρης καταστροφή δυσάρεστων οσμών.
   • Βάρος: 0,45 kg
   • WxDxH: 110x110x300 mm
   • Παροχή τάσης από το δίκτυο εναλλασσόμενου ρεύματος με συχνότητα 50 ± 0,5 Hz, V: 220 ± 10%
   • Τάση στην έξοδο της γεννήτριας υψηλής τάσης (GVN), kV: 25 ± 5
   • Η συγκέντρωση των αρνητικών αερίων σε απόσταση 1,5 m, χιλιάδες ιόντα / cm.kv: 5-50
   • Η αποτελεσματική περιοχή ιονισμού του δωματίου δεν είναι μικρότερη από: 20
   • Αποτελεσματική αφαίρεση καπνού.
   • Καταρτίζεται επαρκής αριθμός αρνητικών ιόντων.
   • Για κτίριο μήκους 90 m
   • Καθαρισμός
   • Ιονίζουσα
   • Οζονισμός
   • Μέγεθος 25 * 10 * 21 εκ
   • Βάρος 1 kg
   • Η δράση βασίζεται σε κυκλικές διαδικασίες aqua και aero.
   • Σχεδίαση σχήματος μπάλας.
   • Για χώρους 36 τ.μ.
   • Για χώρους 20 τ.μ.
   • Ο ανεμιστήρας.
   • Καθαρισμός αέρα.
   • Για κτίρια 18 τ.μ.
   • Επικοινωνία αμφίδρομης ήχου
   • Αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας
   • Πολύ έξυπνο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

   Ιονιστής αέρα για το γραφείο

   9 χρόνια επιτυχία
   της εργασίας

   Κορυφαίες μάρκες
   στο πεδίο
   προϊόντα υγείας

   Παράδοση στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη την επόμενη μέρα

   Περισσότερα από 600 αντικείμενα
   αυτοαπομάκρυνση

   Παραδίδουμε σε οποιουσδήποτε
   το σημείο της Ρωσίας!

   Η πληρωμή είναι βολική
   τρόπο

   Μετρητά στο
   παραλαβή αγαθών,
   χάρτες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. πληρωμές, μεταφορές

   Top 10 ιονιστές αέρα

   Χαρακτηριστικά στην αξιολόγηση

   Το ευνοϊκό μικροκλίμα των εγκαταστάσεων είναι η εγγύηση της υγείας των κατοίκων της. Εξαρτάται όχι μόνο από την καθαριότητα, τη θερμοκρασία και την υγρασία, αλλά και από την ποιότητα του αέρα. Σήμερα, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός συσκευών που καθαρίζουν και υγρανίζουν τον εσωτερικό αέρα, για παράδειγμα, κλιματιστικά και διάφορα πλυντήρια. Μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές είναι ένας ιονιστής - μια μικρή ηλεκτρική συσκευή που κορεάζει το μίγμα αέρα με αρνητικά ιόντα απαραίτητα για την κανονική αναπνοή ενός ατόμου. Επιπλέον, "φορτίζει" τα σωματίδια σκόνης, λόγω του τι σταματούν να πετούν και να καθίστανται στο πάτωμα.

   Στην βαθμολογία συγκεντρώσαμε τα καλύτερα μοντέλα ιοντιστών αέρα διαφορετικού σχεδιασμού και σκοπού.

   Οι καλύτεροι ιονιστές αέρα στο σπίτι

   Σύγχρονοι ιονιστές αέρα για οικιακές συσκευές μικρού μεγέθους που χρησιμοποιούν πολλά επίπεδα καθαρισμού για να επιτύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Οι συσκευές καταπολεμούν αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές και εμπλουτίζουν τον αέρα με χρήσιμα αεροσκάφη, τα οποία επηρεάζουν θετικά την υγεία του ατόμου.

   3 Sharp KC-A51 RW / RB

   Το μοντέλο προϋπολογισμού Sharp KC-A51 RW / RB κλείνει τους τρεις καλύτερους ιονιστές για το σπίτι. Πρόκειται για μια συμπαγή συσκευή σχεδιασμένη για τον καθαρισμό του αέρα σε δωμάτια που δεν υπερβαίνουν τα 38 τετραγωνικά μέτρα. m. Ο ενσωματωμένος υγραντήρας αναλύει αυτόματα την υγρασία του οξυγόνου και ενεργοποιεί τον ιονιστή όταν είναι απαραίτητο. Η δεξαμενή νερού είναι μικρή - μόνο 3,6 λίτρα, αλλά με ρυθμό ροής 600 ml / h σε εντατική λειτουργία, η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει για 6 ώρες χωρίς να σταματήσει.

   Ένα ειδικό φίλτρο HEPA καθαρίζει αποτελεσματικά τον εισερχόμενο αέρα από το μίγμα σκόνης και το καθαριστικό άνθρακα, χάρη στο αποτέλεσμα προσρόφησης, απορροφά γρήγορα τις δυσάρεστες οσμές. Ένα τέτοιο σύστημα επιτρέπει στο ιονιστή να "κινεί" περίπου 306 m / ώρα. Στα πλεονεκτήματα της συσκευής στις αναθεωρήσεις των χρηστών περιλαμβάνεται υψηλής ποιότητας πλαστικό σώμα, προσεγμένη σχεδίαση και απλή διαχείριση. Τα κύρια μειονεκτήματα είναι η έλλειψη προσαρμογής του επιπέδου υγρασίας και η ανάγκη για συχνό καθαρισμό του φίλτρου υγρασίας.

   2 Panasonic F-VXH50

   Ο υγραντήρας Ionizer Panasonic F-VXH50 είναι στη δεύτερη θέση στην αξιολόγηση των καλύτερων μοντέλων για το σπίτι. Αυτή η μονάδα θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο οικονομικά, οι οποίες είναι επί του παρόντος διαθέσιμα στην αγορά - στην εντατική λειτουργία της κατανάλωσης νερού είναι μόνο 500 ml / ώρα. Η παρουσία ενός προφίλτρου μειώνει σημαντικά το μηχανικό φορτίο στα καθαριστικά άνθρακα, γεγονός που αυξάνει τους χρόνους των πόρων. Το ιονιστικό σύστημα τροφοδοτείται από το δίκτυο και η κατανάλωση είναι μόνο 43 W.

   Η συσκευή διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο, μέσω του οποίου ρυθμίζεται η ένταση της περιστροφής του ανεμιστήρα. Μια κατάλληλη ένδειξη φωτός αντικαθιστά εντελώς την οθόνη. Η συσκευή είναι η πιο συμπαγής από όλες, παρουσιάζεται στο TOP-3 - με τα δηλωμένα χαρακτηριστικά, η μάζα της είναι μόνο 8,3 κιλά. Σε πολλές θετικές κριτικές, οι αγοραστές μιλούν για ποιοτική δουλειά, ευχάριστο σχεδιασμό και χαμηλό επίπεδο θορύβου, όπως για τα πλεονεκτήματα του ιονιστή. Οι ελλείψεις περιλαμβάνουν την ταχεία φθορά του φίλτρου νερού και την πολυπλοκότητα της συντήρησης.

   Ιονιστές αέρα - καλό ή κακό;

   Περνώντας μέσω του ιονιστή, ο αέρας εμπλουτίζεται με aeroions, τα οποία επηρεάζουν ευνοϊκά την ανθρώπινη κατάσταση. Η παρουσία τέτοιων σωματιδίων στο μείγμα οξυγόνου αυξάνει την αποτελεσματικότητα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη γενική κατάσταση. Επιπλέον, ο ιονισμός συνιστάται για άτομα που υποφέρουν από αϋπνία. Τα ιόντα φωτός "συνδέονται" με σωματίδια σκόνης, αλλεργιογόνα και καθιζάνουν τα κάτω, καθαρίζοντας σημαντικά τον αέρα.

   Ωστόσο, οι ιονιστές έχουν τα μειονεκτήματά τους. Ακολουθούν από την ίδια την αρχή της συσκευής. Λόγω του γεγονότος ότι όλα τα σωματίδια που διέρχονται από τον ιονιστή αποκτούν ένα φορτίο, αρχίζουν να προσελκύονται από διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του ιματισμού. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να πραγματοποιείται τακτικά καθαρισμός σε χώρους όπου είναι εγκατεστημένη η συσκευή για να αποφευχθεί η συσσώρευση σκόνης. Δεν συνιστάται επίσης να χρησιμοποιείτε ιονιστές όταν υπάρχει ένα άτομο στο σπίτι με μια ασθένεια που μεταδίδεται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια - αυτό αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα μόλυνσης υγειών ανθρώπων.

   1 Winia AWX-70

   Winia AWX-70 παίρνει την πρώτη θέση στην αξιολόγηση των καλύτερων ιονιστών για το σπίτι. Αυτό είναι το βέλτιστο μοντέλο για τον λόγο κόστους και λειτουργικότητας. Η συσκευή είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ένα δωμάτιο έως 50 τετραγωνικών μέτρων. m, η οποία με κατανάλωση ρεύματος 24 watts αποτελεί καλό δείκτη. Το υγροστάτη που είναι εγκατεστημένο στον ιονιστή αναλύει την υγρασία του αέρα και ρυθμίζει ανεξάρτητα τη λειτουργία της συσκευής.

   Χάρη σε μια μεγάλη δεξαμενή νερού 9 λίτρων, δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε συχνά το υγρό. Ο ρυθμός εξάτμισης ρυθμίζεται και οι παράμετροι λειτουργίας εξέρχονται σε μια μικρή οθόνη LCD. Όλοι οι απαραίτητοι δείκτες τοποθετούνται στον μπροστινό πίνακα του ιονιστή. Με σχετικά μεγάλη ισχύ, η συσκευή διαθέτει ελάχιστο επίπεδο θορύβου μόνο 32 dB. Οι διαστάσεις της συσκευής σάς επιτρέπουν να το τοποθετήσετε χωρίς να υποβαθμίσετε τον ελεύθερο χώρο.

   Οι καλύτεροι ιονιστές αέρα με υπεριώδη ακτινοβολία

   Ιονιστές εξοπλισμένοι με μια υπεριώδη λάμπα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί για την καταπολέμηση παθογόνων παραγόντων και διάφορων ιών. Αυτός είναι ο μόνος τύπος τέτοιων συσκευών, ο οποίος συνιστάται να εγκατασταθεί σε δωμάτιο με άρρωστα άτομα. Οι ιονιστές UV όχι μόνο καθαρίζουν αποτελεσματικά τον αέρα, αλλά και απολυμαίνουν.

   3 AIC GH-2172

   Ο φορητός καθαριστής αέρα AIC GH-2172 παίρνει τη δεύτερη θέση κατάταξη των καλύτερων μοντέλων με μια υπεριώδη λάμπα. Πρόκειται για μια μικρή συσκευή χαμηλής ισχύος, σχεδιασμένη για τον καθαρισμό και την απολύμανση του αέρα σε χώρους μέχρι 40 τετραγωνικών μέτρων. m. Στην συσκευή είναι εγκατεστημένο ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο, το οποίο αφαιρεί τον αέρα από τους παθογόνους οργανισμούς και τους ιούς.

   Το βάρος του ιονιστή είναι μόνο 1 κιλό, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση από το ένα μέρος στο άλλο για να βελτιωθεί η απόδοση καθαρισμού. Η συσκευή είναι οικονομική και καταναλώνει μόνο 8 watts ηλεκτρικής ενέργειας. Ο υπεριώδης λαμπτήρας όχι μόνο απολυμαίνει τον αέρα, αλλά και χάρη στην παραγωγή όζοντος εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές.

   2 Maxion DL-140

   Η δεύτερη θέση στην κατάταξη των καλύτερων ιονιστών με υπεριώδη λαμπτήρα καταλαμβάνεται από το Maxion DL-140. Αυτή η παραγωγική συσκευή είναι ιδανική για μεγάλα δωμάτια μέχρι 50 τετραγωνικών μέτρων. m. Η παρουσία φίλτρου HEPA αυξάνει την απόδοση καθαρισμού αέρα από τη σκόνη στο 99% και το φωτοκαταλυτικό στοιχείο αφαιρεί όλους τους ιούς και τα παθογόνα βακτήρια. Ο υπεριώδης λαμπτήρας προάγει την απολύμανση του οξυγόνου, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν υπάρχουν ασθενείς στην αίθουσα.

   Ο κατασκευαστής προσπάθησε και έκανε τον αρχικό σχεδιασμό του μπροστινού πίνακα του ιονιστή, ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Η συσκευή είναι εγκατεστημένη στο πάτωμα και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Η οθόνη λείπει, αλλά η συσκευή είναι εφοδιασμένη με μια κατάλληλη ένδειξη φωτός. Το Ionizer τροφοδοτείται από την πρίζα και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι μόνο 15 Watt.

   1 Thermica ΑΡ-300

   Ο ηγέτης της βαθμολόγησης των καλύτερων υπεριωδών ιοντιστών είναι η Thermica AP-300. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα σε δωμάτια που δεν υπερβαίνουν τα 50 τετραγωνικά μέτρα. m. Η παραγωγικότητα της συσκευής είναι 300 m / h, η οποία είναι η καλύτερη ένδειξη στην κατηγορία. Ο ιονιστής είναι εφοδιασμένος με μια επιπλέον υπεριώδη λάμπα, η οποία εξουδετερώνει όλες τις βλαβερές ουσίες στον αέρα.

   Η συσκευή διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα φιλτραρίσματος: Το φίλτρο HEPA έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τη σκόνη και το στοιχείο άνθρακα εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές. Ένα φωτοκαταλυτικό καθαριστικό απομακρύνει τους ιούς και τα βακτηρίδια. Για βολική λειτουργία της συσκευής υπάρχει τηλεχειριστήριο. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Thermica AP-300 είναι η αθόρυβη λειτουργία. Στη λειτουργία παραγωγής, το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 30 dB.

   Οι καλύτεροι διπολικοί ιονιστές αέρα

   Τα διπολικά μοντέλα είναι ελαφρώς διαφορετικά από τους συμβατικούς ιονιστές αέρα. Ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που εκπέμπουν όχι μόνο αρνητικά, αλλά και θετικά ιόντα. Εξαιτίας αυτού, διατηρούν ανεξάρτητα το απαιτούμενο επίπεδο ιόντων αέρα στο δωμάτιο και μπορούν να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο με τις σωστές ρυθμίσεις. Ωστόσο, οι διπολικοί ιονιστές είναι κάπως ακριβότεροι από τα μονοπολικά τους ανάλογα.

   2 Γραφείο Fanline Hippocrates "IV-2"

   Ο πολυλειτουργικός εξαγνιστής αέρα Fanline Hippocrates "Office" IV-2 βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη των καλύτερων διπολικών συσκευών. Η συσκευή κατασκευάζεται από το 2000 και έχει υποστεί πολλές αλλαγές, λόγω των οποίων η απόδοση καθαρισμού αυξήθηκε στο 99%. Ο ιονιστής έχει ένα θερμαντικό σώμα υπεριώδους διόδου, το οποίο απολυμαίνει τον αέρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.

   Ο βασικός εξοπλισμός της συσκευής αναλαμβάνει την παρουσία 5 διαφορετικών φίλτρων, τα οποία, αν είναι απαραίτητο, αντικαθίστανται εύκολα. Η συσκευή δεν απαιτεί πολύ προσοχή - η απουσία στατικής τάσης δεν επιτρέπει τη συσσώρευση σκόνης στο ψυγείο. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (όχι μεγαλύτερη από 10 W) παρέχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ακόμη και με χρήση ρολογιού κάθε φορά.

   1 Yantar-5Α

   Ο εγχώριος ιονιστής Yantar-5A παίρνει την πρώτη θέση στην κατάταξη των καλύτερων διπολικών μοντέλων. Η συσκευή καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα από τη σκόνη και τις δυσάρεστες οσμές και το κορεσμεί με θετικά και αρνητικά ιόντα αέρα. Λόγω της απουσίας ηλεκτροστατικού πεδίου γύρω από τον ιονιστή, η σκόνη δεν συσσωρεύεται και ένας ανεμιστήρας με θόρυβο χωρητικότητας 80 m / h κατανέμει ομοιόμορφα τα ιόντα μέσα από το δωμάτιο.

   Το εύρος της συντήρησης της συσκευής είναι μέχρι 4 θέσεις εργασίας, με συγκέντρωση όζοντος που δεν υπερβαίνει τα 0,01 mg / m, η οποία δεν υπερβαίνει το MPC. Ακόμη και με 24ωρη λειτουργία, ο ιονιστής δεν καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας - η ισχύς του είναι μόνο 6 Watt. Οι συμπαγείς διαστάσεις καθιστούν δυνατή τη θέση της συσκευής οπουδήποτε στο δωμάτιο.

   Οι καλύτεροι ιονιστές αέρα αυτοκινήτων

   Οι ιονιστές αυτοκινήτων είναι ένας συμπαγής τρόπος για να διατηρηθεί ένα ευνοϊκό μικροκλίμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Συνδέονται με τον αναπτήρα (πρίζα 12V) και χρησιμοποιούν ένα ειδικό σύστημα φίλτρων για να απομακρύνουν γρήγορα τις δυσάρεστες οσμές και άλλα επιβλαβή σωματίδια από τον αέρα.

   2 Οικολογία-Plus Super-Plus-Ion-Auto

   Η δεύτερη θέση στην κατάταξη των καλύτερων ιονιστών αυτοκινήτων είναι το μοντέλο Ecology Plus Plus-Ion-Auto. Αυτή είναι η πιο οικονομική επιλογή στην αγορά για συμπαγή καθαριστικά αέρα, αλλά παρόλα αυτά η συσκευή παρέχει απόδοση καθαρισμού έως 4 m / h. Η συσκευή, χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις (βάρος μόνο 350 γρ.) Μπορεί να εγκατασταθεί στη τορπίλη.

   Το car kit περιλαμβάνει προσαρμογέα αυτοκινήτου και τροφοδοτικό 220 V, το οποίο επιτρέπει τη χρήση του ιονιστή όχι μόνο στο αυτοκίνητο. Η ισχύς της συσκευής είναι μόνο 3 watts - η κατανάλωση ενέργειας είναι σχεδόν ασήμαντη. Η περίπτωση της συσκευής είναι κατασκευασμένη από ειδικό πλαστικό ανθεκτικό στις κρούσεις, το οποίο θα αντέξει εύκολα την πτώση.

   1 Atmos Vent-801

   Ο καλύτερος ιονιστής αυτοκινήτων είναι το μοντέλο Atmos Vent-801. Η συσκευή με ισχύ 4 W είναι εξοπλισμένη με ένα φίλτρο άνθρακα, το οποίο καταπολεμά αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές και εξαλείφει τα επιβλαβή σωματίδια. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει ένα υπεριώδες ακτινοβολείο, το οποίο απολυμαίνει τον αέρα, εξουδετερώνει τους ιούς και τα βακτηρίδια. Η συσκευή μπορεί να τροφοδοτηθεί είτε από ένα τυποποιημένο δίκτυο είτε από μια πρίζα αυτοκινήτου στα 12V.

   Το ηλεκτροστατικό φίλτρο καταπολεμά αποτελεσματικά τη σκόνη, λόγω του οποίου μειώνεται αισθητά η ποσότητα του στο θάλαμο επιβατών. Η χαμηλή στάθμη θορύβου (25 dB) δεν δημιουργεί δυσφορία και όταν ο κινητήρας λειτουργεί, ο ιονιστής δεν ακούγεται καθόλου. Σε θετικές απαντήσεις, οι αγοραστές διαθέτουν μικρές διαστάσεις, αποτελεσματικό καθαρισμό και ποιότητα συναρμολόγησης μεταξύ των ισχυρών. Τα κύρια μειονεκτήματα είναι η χαμηλή παραγωγικότητα και η ανάγκη για συχνή αντικατάσταση του φίλτρου άνθρακα.

   Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά των ιονιστών αέρα επιφάνειας και δαπέδου για διαμερίσματα: τι να επιλέξετε, αναθεώρηση των καλύτερων μοντέλων

   Ο ιονιστής αέρα είναι ικανός να γεμίσει τον αέρα με αρνητικά ιόντα οξυγόνου. Έχουν ευεργετική επίδραση στο σώμα. Οι ιονιστές καθαρίζουν τον αέρα των βακτηρίων και εξαλείφουν τις δυσάρεστες οσμές. Τέτοιες συσκευές εγκαθίστανται σε μεγάλα κτίρια γραφείων και σαλόνια.

   Τι είναι οι ιονιστές δαπέδου και επιτραπέζιων ιονιστών αέρα;

   Ο αέρας περιέχει μόρια που έχουν θετικό και αρνητικό φορτίο. Ονομάζονται ιόντα αέρα. Τέτοια σωματίδια είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί η υγεία ενός ατόμου. Η κατάσταση της υγείας ενός ατόμου εξαρτάται από τον αριθμό των ιόντων αέρα στον αέρα. Ο αντίκτυπός τους επηρεάζει θετικά την ανθρώπινη απόδοση. Για παράδειγμα, τα περισσότερα από αυτά τα σωματίδια στο κωνοφόρο δάσος, όπου το πιο εύκολο να αναπνεύσει.

   Πώς λειτουργεί: η αρχή λειτουργίας και η συσκευή

   Υπάρχουν 6 τύποι ιοντιστών, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς. Οι συσκευές μπορούν να χωριστούν σε:

   • υδροδυναμική;
   • ραδιενεργά ·
   • φωτοηλεκτρική;
   • θερμοτονική;
   • στέμμα?
   • ραδιοϊσότοπο.

   Για οικιακούς χώρους επιλέγονται μόνο ιονιστές κορώνας. Σε σπίτια και διαμερίσματα διεξάγεται ιονισμός αέρα για την πρόληψη, έτσι ώστε η ισχύς της συσκευής μπορεί να είναι χαμηλή. Στα διαμερίσματα συχνά εγκαθιστούν συσκευές που εμπλουτίζουν τον αέρα με αρνητικά και θετικά ιόντα αέρα.

   Περισσότερες συσκευές είναι εγκατεστημένες σε ιατρικά ιδρύματα. Πληρούν τα πρότυπα και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας. Οι σύγχρονοι ιονιστές είναι εξοπλισμένοι με προγραμματιζόμενες λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με το σκοπό της λειτουργίας.

   Ωστόσο, είναι δυνατό να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα μόνο όταν επιλέγεται ένας κατάλληλος μετρητής ισχύος. Εάν δεν τηρείται αυτός ο κανόνας, η συσκευή θα διαθέσει πάρα πολλά ή όχι αρκετά ιόντα αέρα. Μερικές φορές η συσκευή αρχίζει να παράγει όζον προκαλώντας λήθαργο και ναυτία.

   Σε ένα φυσικό περιβάλλον, τα αρνητικά ιόντα αέρα κυμαίνονται από 600 έως 50.000 ιόντα ανά 1 cm3. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στην ακτή της θάλασσας και στα υψίπεδα. Σε κλειστούς χώρους, ο αριθμός φορτισμένων σωματιδίων είναι μικρότερος από τον υγειονομικό κανόνα κατά 10 φορές. Ο αέρας που διέρχεται από τα κλιματιστικά είναι επίσης "νεκρός", όπως το απεσταγμένο νερό.

   Η αρχή του ιονιστή:

   • Μια συσκευή τύπου στεφάνης δημιουργεί τάση μεταξύ των ηλεκτροδίων.
   • Τα ηλεκτρόδια σχηματίζουν μια εκκένωση, ως αποτέλεσμα της οποίας διαχωρίζονται από αυτά τα ηλεκτρόνια.
   • Ο ατμός νερού που περιέχεται στον αέρα διαιρείται. Πολλά αρνητικά και θετικά ιόντα σχηματίζονται.
   • Έχουν εξαπλωθεί από τις βελόνες ιονιστή με ένα διαστελλόμενο κώνο 3 m από τη συσκευή.

   Ο ιονιστής είναι σε θέση να καθαρίσει αποτελεσματικά τον αέρα στο δωμάτιο από τον καπνό σε μόλις 7 λεπτά. Από το 30% των παθογόνων πεθαίνουν μετά από 3 ώρες ιονισμού.

   Κάθε ιονιστής περιέχει έναν ανορθωτή με ένα φίλτρο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη μετατροπή ενός εναλλασσόμενου ρεύματος σε ένα σταθερό. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα ελέγχου που σας επιτρέπει να διατηρείτε την ισχύ και την τάση. Ως συσκευή ακτινοβολίας, μεταλλικές βελόνες προεξέχουν από τις οποίες τα ηλεκτρόνια χτυπούν έξω από έναν ισχυρό παλμό. Μοιάζουν με μια συνηθισμένη χτένα. Για ένα μικρό δωμάτιο, μπορείτε να αγοράσετε μια επιτραπέζια λάμπα με ιονιστή αέρα.

   Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

   Οι ιονιστές μπορούν να μοιάζουν με ένα μικρό κουτί, μεταμφιεσμένοι ως θερμαντήρες και ακόμη και ρολόγια. Οι συσκευές του μεσαίου και υψηλού τμήματος των τιμών μοιάζουν με ένα αυθεντικό εσωτερικό συμπλήρωμα. Έχουν σχήμα μπάλας, επιμήκεις, παρόμοια με ένα κλιματιστικό.

   Πότε και γιατί χρειάζεστε: πεδίο εφαρμογής

   Ανάλογα με τον τύπο του ιονιστή, η συσκευή εμπλουτίζει τον αέρα είτε με αρνητικά φορτισμένα σωματίδια (μονοπολικό ιονιστή), είτε αρνητικά και θετικά (διπολικά). Τα όργανα εγκαθίστανται σε κτίρια γραφείων για την προσομοίωση της ατμόσφαιρας ενός δασικού ή ορεινού θερέτρου, για την απομάκρυνση της σκόνης και των επιβλαβών ενώσεων.

   Σε διαμερίσματα και σπίτια εγκαθίστανται συσκευές χαμηλής κατανάλωσης, οι εργασίες των οποίων είναι αρκετές για να ιονίσουν ένα ή περισσότερα δωμάτια.

   Κριτικές για ιονιστές δαπέδου και επιτραπέζιων υπολογιστών: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

   Πολλοί χρήστες που αγόρασαν ιονιστές για ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι, σημειώνουν τόσο τις θετικές ιδιότητες των συσκευών όσο και τις ελλείψεις. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων είναι:

   • Ο αέρας στο δωμάτιο γίνεται φρέσκο, διευκολύνει την αναπνοή.
   • Οι δυσάρεστες οσμές εξαλείφονται.
   • Αυξάνει τον τόνο του σώματος, βελτιώνει τη γενική υγεία.
   • Τα παιδιά και οι ενήλικες είναι λιγότερο πιθανό να αρρωσταίνουν.

   Μειονεκτήματα των ιονιστών, σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών:

   • Ακόμη και αν ληφθεί υπόψη ότι η συσκευή δεν απαιτεί αλλαγή φίλτρων, πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, καθώς η σκόνη ρυθμίζεται ταχύτερα.
   • Είναι απαραίτητο να παρακολουθείται η συγκέντρωση του όζοντος. Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη για τη νύχτα, υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης με αυτό το αέριο.
   • Κατά την εγκατάσταση μιας ισχυρής συσκευής, οι άνθρωποι κοντά σε αυτήν βιώνουν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Ωστόσο, οι μικρές συσκευές δεν ενέχουν κίνδυνο για τον άνθρωπο.

   Γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ιονιστή, είναι ευκολότερο να επιλέξετε μια κατάλληλη συσκευή για τη στέγαση σας.

   Αξίζει να δοθεί προσοχή στις ιδιαιτερότητες της εργασίας των ιοντιστών. Ως αποτέλεσμα της λειτουργίας τους, δημιουργούνται ηλεκτροστατικά φορτία σε διάφορα αντικείμενα. Μπορούν να προκαλέσουν μια σπίθα μέσα στις οικιακές συσκευές, η οποία είναι γεμάτη με την καύση της.

   Γραφείο ή πάτωμα: ποια είναι η προτίμηση;

   Η επιλογή ενός κατάλληλου μοντέλου ιονισμού εξαρτάται από τους στόχους του χρήστη. Πλεονεκτήματα ενός ιονιστή επιφάνειας εργασίας:

   • Μικρό μέγεθος - μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε στο δωμάτιο.
   • ελκυστικό σχέδιο - αυτές οι συσκευές συνήθως κατασκευάζονται ως διακοσμητικό στοιχείο του εσωτερικού χώρου.
   • χαμηλή ισχύς - η επιφάνεια εργασίας καταφέρνει τέλεια με τον ιονισμό ενός παιδικού δωματίου ή ενός μικρού διαμερίσματος.

   Τα μοντέλα δαπέδου διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους. Επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ιδιαιτερότητες:

   • η συσκευή δεν είναι εγκατεστημένη σε έπιπλα - χαρακτηρίζεται από μεγάλες διαστάσεις.
   • καταλαμβάνει πολύ χώρο - σχεδόν σαν ένα πρότυπο θερμαντήρα?
   • έχουν μεγάλη χωρητικότητα, έτσι ώστε να μην μπορούν να εγκατασταθούν σε κλειστά και μικρά δωμάτια.
   • έχουν περισσότερες λειτουργίες από τα μοντέλα επιτραπέζιων υπολογιστών.

   Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα desktop ή ionizer δαπέδου αξίζει να εξετάσετε μια παραλλαγή από τους γνωστούς κατασκευαστές.

   Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα: οι καλύτερες αξιολογήσεις και οι τιμές

   Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές τεχνολογίας κλίματος από την Ευρώπη ή την Ασία. Οι χρήστες στην επιλογή αξιολογούν το λόγο τιμής / απόδοσης του προϊόντος. Αξίζει να εξεταστούν δημοφιλή μοντέλα.

   Πίνακας

   Στις επιτραπέζιες συσκευές περιλαμβάνονται τέτοια μοντέλα:

   • Timberk THU UL 26. Το καθαριστικό της σουηδικής ανάπτυξης από τον κινέζο κατασκευαστή. Μπορεί να επεξεργαστεί μέχρι 18 m². ο όγκος της δεξαμενής είναι 1,8 λίτρα. Λειτουργεί σε τρεις λειτουργίες. Τροφοδοτείται από 220 V. Η ισχύς της συσκευής είναι 20 watts. Τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι ο ελκυστικός σχεδιασμός, η πρακτικότητα και η παραγωγικότητα. Το κόστος του μοντέλου είναι από 2300 ρούβλια.

  • Atmos Vent-940. Είναι σε θέση να διατηρήσει όγκο δωματίου 120 m³. Η κατανάλωση ενέργειας είναι 5 watts. Το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 32 dB. Διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστήρα. Δημιουργεί συγκέντρωση αεροδρομίων 45 χιλ. μονάδα / cm³. Η τιμή της συσκευής είναι από 4 χιλιάδες ρούβλια.

  • AirTec XJ-888. Είναι σε θέση να διατηρήσει ένα δωμάτιο που δεν υπερβαίνει τα 15 μ². Εξοπλισμένο με λειτουργία νυχτερινής φωτισμού. Η συγκέντρωση αρνητικών αερίων είναι 10 χιλιάδες. μονάδα / cm³. που χρησιμοποιούνται σε μικρά δωμάτια. Το κόστος της συσκευής είναι 2200 ρούβλια.

  • Ecology-Plus Super-Plus-Turbo. Η τιμή της συσκευής είναι 3350 ρούβλια. Το κύριο χαρακτηριστικό του ιονιστή είναι η αυξημένη απόδοση, σε σύγκριση με άλλα μοντέλα της σειράς Super Plus. Εκτελεί καθαρισμό και ιονισμό αέρα.

  • ION-25. Εγκαθίσταται σε δωμάτια που δεν υπερβαίνουν τα 20μ². Η κατανάλωση ρεύματος είναι 5 watts. Η συσκευή έχει ένα ενδιαφέρον σχέδιο. Το κόστος της συσκευής είναι 2300 ρούβλια.

  Εξωτερική

  Μεταξύ των μοντέλων δαπέδου αξίζει να εξεταστεί:

  • Ballu ΑΡ-155. Η συσκευή της κινεζικής παραγωγής ελέγχει την καθαρότητα του αέρα και δημιουργεί αρνητικά φορτισμένα ιόντα αέρα. Διαθέτει οθόνη για εύκολη λειτουργία. Η επιφάνεια συντήρησης είναι 20μ². Η τιμή της συσκευής ξεκινάει από 8 χιλιάδες ρούβλια.

 • AIC XJ-3500. Είναι ένας από τους ισχυρότερους καθαριστές του AIC. Για να επιταχυνθεί ο ιονισμός, ενσωματώνεται ένας ανεμιστήρας. Για να απολυμάνετε το δωμάτιο, έχει μια λάμπα UV. Δεν απαιτείται αντικατάσταση φίλτρων όταν εκτελείται η συσκευή. Η ισχύς της συσκευής είναι 25 watts. Μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 80μ². Η τιμή είναι από 11 έως 13 χιλιάδες ρούβλια.

 • Winia AWI-40. Ο καθαριστής από την κορεατική μάρκα έχει μια ενσωματωμένη λειτουργία ιονισμού. Διατηρεί το επίπεδο υγρασίας αυτόματα. Σερβίρει έκταση έως 30μ². Στα καταστήματα, η συσκευή πωλείται για 12-13 χιλιάδες ρούβλια.

 • MAXION DL-135. Κορεατική συσκευή από τον κινέζο κατασκευαστή. Ο ιονιστής δαπέδου μπορεί να εξυπηρετήσει μια έκταση 70 μ². Έχει μια λάμπα UV για την απολύμανση του αέρα. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας παράγει θόρυβο στα 42 dB. Η συσκευή κοστίζει από 4,5 χιλιάδες ρούβλια.

Η επιλογή της συσκευής θα πρέπει να προσεγγίζεται πολύ υπεύθυνα.

Ποιος κατασκευαστής και ποιος τύπος είναι καλύτερο να επιλέξει: TOP-3

Διαφορετικοί κατασκευαστές προσφέρουν ιονιστές που διαφέρουν στην ισχύ, την κατανάλωση ενέργειας και το σχεδιασμό. Επιλέγοντας τη σωστή συσκευή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο σκοπό και τη χρήση του δωματίου.

Τι πρέπει να εξετάσετε κατά την επιλογή;

Πριν από την αγορά ενός ιονιστή λάβετε υπόψη πολλά χαρακτηριστικά της λειτουργίας:

 • για το οποίο δωμάτιο θα χρησιμοποιηθεί η συσκευή,
 • αν ο πωλητής διαθέτει πιστοποιητικό και αναγκαία τεκμηρίωση,
 • για ποιες εργασίες έχει επιλεγεί η συσκευή.

Κατά την επιλογή διαφορετικών παραγόντων λαμβάνεται υπόψη:

 • Κάθε τύπος ιονιστή κατασκευάζεται λαμβάνοντας υπόψη τη συντήρηση μιας περιοχής συγκεκριμένου μεγέθους. Εάν η συσκευή ιόντων αέρα έχει επιλεγεί εσφαλμένα, παράγονται λιγότερα ή περισσότερα. Για 1 cm 3, πρέπει να παραχθούν 400-50.000 φορτισμένα σωματίδια.
 • Η ποσότητα του όζοντος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0,1 mg ανά 1 m³.
 • Για τους ιονιστές, που εγκαθίστανται σε γραφεία και διαμερίσματα, η τάση στο ψυγείο πρέπει να είναι από 20 έως 30 kW.

Μεταξύ των δευτερευουσών παραμέτρων, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη το επίπεδο θορύβου. Συσκευές που λειτουργούν με βάση την αρχή του "ιόντος ιόντων" εκπέμπουν περισσότερο όζον. Οι συσκευές με ανεμιστήρα δημιουργούν ένα συγκεκριμένο θόρυβο. Κατά την εγκατάσταση ενός συνδυασμένου ιονιστή-υγραντήρα, είναι σημαντικό να ελέγχετε την ποιότητα του υγρού που χύνεται στη συσκευή.

3 καλύτερα μοντέλα

Μεταξύ των παραπάνω μοντέλων αξίζει να επισημανθεί το καλύτερο:

 • ION-25. Μη δαπανηρή επιφάνεια εργασίας με ενδιαφέρον σχέδιο. Η τιμή είναι 2300 ρούβλια.

 • Atmos HG-504. Κατάλληλο για δωμάτια από 25 έως 30μ². Η τιμή δεν υπερβαίνει τα 4 χιλιάδες ρούβλια.

 • Ballu ΑΡ-155. Έχει ένδειξη του επιπέδου καθαρότητας του αέρα. Το κόστος του μοντέλου είναι από 8 έως 10 χιλιάδες ρούβλια.
 • Αυτά τα μοντέλα έχουν αποκτήσει δημοτικότητα μεταξύ των καταναλωτών λόγω της αποτελεσματικότητας και του ελκυστικού σχεδιασμού τους.

  Κόστος

  Ιονιστές αέρα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και την ποσότητα των λειτουργιών, πωλούνται σε τιμή 900 έως 90 000 ρούβλια. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες, που παράγει τεχνολογία κλιματισμού, είναι η Panasonic. Μια άλλη εταιρεία - η Maxion, είναι μεταξύ των ηγετών στις πωλήσεις στη ρωσική αγορά μπαταριών και ελαίων αυτοκινήτων. Η ομάδα των δημοφιλών κατασκευαστών ιονιστών περιλαμβάνει Air Comfort - μια ιταλική εταιρεία. Όλοι αυτοί οι κατασκευαστές παράγουν κλιματιστικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

  Δημοφιλή μοντέλα ιονιστή:

  • Panasonic F-VXD50R-S. Η συσκευή δημιουργεί φρεσκάδα και απενεργοποιεί εντελώς διάφορα αλλεργιογόνα. Ως αποτέλεσμα του έργου του, ο αέρας υγραίνεται, καθαρίζεται και ιονίζεται. Η συσκευή εξυπηρετεί χώρο μέχρι 40μ². Η τιμή ενός ιονιστή είναι αρκετά υψηλή - 22 χιλιάδες ρούβλια.

 • Timberk TAP FL500 MF. Ο αποδοτικός εξοπλισμός καθαρίζει και απολυμαίνει τον αέρα. Η αυτοματοποίηση της συσκευής σας επιτρέπει να μην ελέγχετε τη λειτουργία της - καθαρίζει τον αέρα, ανάλογα με το επίπεδο ρύπανσης. Προσαρμόστε εύκολα τη συσκευή χάρη στον πίνακα αφής. Η συσκευή πωλείται στη μεσαία τιμή - 7 χιλιάδες ρούβλια.

 • AIC GH-2156. Ένα συμπαγές σύστημα καθαρισμού του αέρα έχει ένα αποδεκτό κόστος των 4.000 ρούβλια. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα ενσωματωμένο σύστημα διήθησης έξι σταδίων. Έχει μικρές διαστάσεις και φαίνεται λακωνικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Η περιοχή εξυπηρέτησης είναι έως 15μ².
 • Τέτοια συστήματα εγγυώνται καθαρό αέρα σε ένα διαμέρισμα ή γραφείο.

  Πού να αγοράσετε έναν επιτραπέζιο ή ιονιστή δαπέδου;

  Αποκτήστε μοντέλα δαπέδου ή επιφάνειας εργασίας ιονιστή εύκολα σε πολλές μεγάλες πόλεις. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε την επιλογή μοντέλων που προσφέρονται στη Μόσχα ή στη βόρεια πρωτεύουσα.

  Στη Μόσχα

  Μεταξύ των καταστημάτων της Μόσχας πρέπει να τονίσουμε:

  1. «Medtekhnika». Η αποθήκη βρίσκεται στη διεύθυνση: Μόσχα, ul. Skladochnaya, 1, σελίδα 18, Είσοδος 12, όροφος 1, από. 101. Τηλέφωνα επικοινωνίας - 8 499 550-10-16, 8 800 550-77-61.
  2. Η MirCli είναι μια μεγάλη εταιρεία κλιματισμού που λειτουργεί από το 2005. Το τηλέφωνο για την έκκληση των πελατών είναι 8 800 775-22-19. Το κατάστημα βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση: 125190, Μόσχα, Leningradsky Prospekt, 80, Building G, γραφείο 901
  3. "Ο κόσμος του αέρα". Το κατάστημα μπορεί να βρεθεί στο ul. Eniseyskaya, 1 σελ. 3, όροφος 4, γραφείο 34-19. Τηλέφωνο - 8 495 641-04-54.

  Έχοντας απευθυνθεί στους υπαλλήλους των καταστημάτων, είναι δυνατόν να μάθουν τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

  Στην Αγία Πετρούπολη

  Στη βόρεια πρωτεύουσα του ιονιστή μπορεί να αγοραστεί σε τέτοια καταστήματα:

  1. "Καρδιά." Βρίσκεται στην ul. Βουκουρέστι, 6α. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπάλληλο του καταστήματος καλώντας 8 800 555-83-50.
  2. Διαδικτυακό κατάστημα "SPb812.com". Το κατάστημα λιανικής πώλησης βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση: 191040, Αγία Πετρούπολη, Ligovsky Prospekt 50, επιστολή P, κτίριο 3, γραφείο 1. Τηλέφωνα επικοινωνίας - 8 812 244-94-74, 8 800 200-65-75
  3. "Ιατρικό εξοπλισμό της Ευρώπης". Ένα από τα γραφεία βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό "Ploshchad Lenina" στο ul. Botkinskaya, 1Β. Ένα άλλο στοιχείο βρίσκεται στο δρόμο. Zvenigorodskaya, 4. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του καταστήματος καλώντας το 8 812 336-63-10.

  Σε αυτά τα καταστήματα μπορείτε να αγοράσετε έναν ιονιστή, ο οποίος έχει τη βέλτιστη αναλογία τιμής / ποιότητας.

  Για να μειωθεί η νοσηρότητα και να βελτιωθεί η υγεία, ο αέρας στο σπίτι και στο γραφείο πρέπει να πληροί ορισμένες απαιτήσεις για καθαριότητα και ιονισμό. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούνται ιονιστές δαπέδου και επιφάνειας. Αντιπροσωπεύονται από μοντέλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η επιλογή της συσκευής μπορεί να βασιστεί στην περιοχή του δωματίου και τα καθήκοντα λειτουργίας.

  Ιονιστές και καθαριστές αέρα

  Ο υγραντήρας χρησιμοποιεί τριπλό καθαρισμό και φυσική υγρασία του αέρα. Το μοντέλο προορίζεται για απολύμανση, υγρασία (όχι για την κύρια λειτουργία) και κορεσμό

  • №1 στην Ευρώπη, αξεπέραστη ποιότητα πάνω από 30 χρόνια
  • Για δωμάτια μέχρι 40 m 2
  • Διαστάσεις, 30 x 30 x 33 εκατοστά
  • №1 στην Ευρώπη, αξεπέραστη ποιότητα πάνω από 30 χρόνια.
  • Χρώματα: μαύρο, λευκό

  Κλασικός μονοπολικός ιονιστής αέρα. Κορεσίζει τον αέρα που ευνοεί το ανθρώπινο σώμα και τα ζώα με ελαφρά αρνητικά ιόντα αέρα.

  Εκτελείται στη φόρμα

  Η σκόνη χώρου είναι εξαιρετικά επιβλαβής για τον άνθρωπο. Προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και προάγει την εξάπλωση των ιογενών λοιμώξεων. Στα μικροσκοπικά ακάρεα, τα οποία επίσης δεν συμβάλλουν στην υγιή αναπνοή.

  Ο ιονιστής αέρα βοηθά στην αύξηση της ποσότητας καθαρού αέρα στο δωμάτιο. Αυτή η επίδραση επιτυγχάνεται λόγω του σχηματισμού αερίων, δηλαδή αρνητικών ιόντων οξυγόνου και αζώτου. Μετά τον ιονισμό, ο αέρας δεν έχει ιδιαίτερη οσμή, αλλά είναι πολύ ευκολότερο να αναπνεύσει.

  Οι αερομεταφορείς φορτίζουν σωματίδια που υπάρχουν πάντα σε φυσικά περιβάλλοντα. Συνήθως δεν επαρκούν σε κλειστούς χώρους, οι οποίοι είναι κατοικίες.

  Η έλλειψη aeroins στον εμπνευσμένο αέρα προκαλεί υπερβολική παραγωγή ισταμίνης ή σεροτονίνης στο σώμα και, ως εκ τούτου, λιμοκτονία με οξυγόνο, ημικρανία, νευρικότητα και αϋπνία.

  Αν κάποιος αναπνέει πάντα μόνο ιονισμένο αέρα, τότε απαλλάσσεται από όλα αυτά και πολλά άλλα προβλήματα υγείας. Η ανοσία ενισχύεται, οι καταθλιπτικές συνθήκες περνούν και η γενική κούραση μειώνεται. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν καθαριστή αέρα ιονιστή είναι λιγότερο πιθανό να αρρωσταίνουν και, κατά κανόνα, δεν υποφέρουν από διαταραχές ύπνου.

  Εργάζοντας ως καθαριστικό, αυτή η συσκευή αφαιρεί σωματίδια από σκόνη, βρωμιά, τοξικές ουσίες, γύρη και τρίχες ζώων από τον αέρα. Οι πνεύμονες θα σταματήσουν να παίρνουν επιβλαβή θραύσματα του αέρα, τα οποία επηρεάζουν δυσμενώς τους πνεύμονες.

  Ο καθαριστής αέρα, σε συνδυασμό με τον ιονιστή, δημιουργεί το απαραίτητο επίπεδο άνετου μικροκλίματος στο σπίτι. Είναι απαραίτητο για τους πάσχοντες από αλλεργίες και τα μικρά παιδιά. Μην σκουπίζετε την υγεία σας. Είναι καλύτερο να αποκτήσετε μια πραγματικά χρήσιμη και χρήσιμη συσκευή, τον καθαρισμό και τον ιονιστικό αέρα, από τότε για ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της υπερβολικής οικονομικότητάς του.

  Σε εμάς μπορείτε να πάρετε καθαριστές αέρα οποιασδήποτε κατηγορίας τιμών. Εάν δεν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα ακριβό καθαριστικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα φθηνότερα μοντέλα. Φτηνές - αυτό δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα.

  Τα φθηνότερα μοντέλα έχουν λιγότερη λειτουργικότητα και δεν είναι τόσο ελκυστικά στην εμφάνιση, ωστόσο τελειώνουν απόλυτα με το άμεσο έργο τους, είναι εύκολο να διατηρηθούν και ανθεκτικά. Καθαρίστε τον αέρα για όλους.

  Μύθοι και γεγονότα: τι είναι ο ιονισμός;

  Ο ιονισμός του αέρα ανήκει στον αριθμό των μοντέρνων όρων, υπάρχει πολλή συζήτηση γι 'αυτό, όλοι είναι πεπεισμένοι για τη χρησιμότητά του, αλλά στην πραγματικότητα πολύ λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι είναι πραγματικά και γιατί το άτομο το χρειάζεται.

  Τι είναι ιονισμός;

  Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια ακούμε όλο και περισσότερο αυτή τη φράση: τον ιονισμό του αέρα. Τι είναι πραγματικά; Ο ιονισμός είναι η φυσική διαδικασία αποκόλλησης ενός ηλεκτρονίου από μόρια ή άτομα αερίου, ως αποτέλεσμα των οποίων σχηματίζονται δύο μόρια με διαφορετικά φορτία από ένα ουδέτερο μόριο: αρνητικό, λαμβάνεται ένα ηλεκτρονικό "μπόνους" και θετικό, το οποίο το έχασε.

  Στη φύση, ο ιονισμός του αέρα λαμβάνει χώρα φυσικά, αισθάνεται πιο έντονα σε κωνοφόρα δάση, βουνά και θάλασσα. Συνήθως ο αέρας ιονίζεται με κεραυνό και κοσμική ακτινοβολία και το οξυγόνο και το όζον εκτίθενται στην ίδια τη διαδικασία. Τα ιονισμένα μόρια αερίου ονομάζονται aeroions, και η παρουσία τους καθιστά τον φυσικό αέρα χρήσιμο για ένα άτομο. Ο ιονισμός του αέρα σε ένα διαμέρισμα δεν συμβαίνει φυσιολογικά, αφού δεν υπάρχει άμεση επίδραση των φυσικών πηγών του και προσφύγουμε σε ειδικές συσκευές - ιονιστές - ή μια τεχνική με μια τέτοια λειτουργία. Αλλά γιατί πρέπει να ιονίσω τον αέρα στο διαμέρισμα και το χρειάζομαι καθόλου;

  Οφέλη και βλάβη του ιονισμού

  Έτσι, η λειτουργία του ιονισμού του αέρα είναι η δημιουργία ιόντων αέρα στον αέρα. Στη φύση, ο αριθμός αεροσκαφών, κατά μέσο όρο, είναι 10-15 φορές υψηλότερος από ό, τι στον αέρα της πόλης που είναι μολυσμένος με καυσαέρια και βιομηχανικές εκπομπές. Στο σπίτι, η ποιότητα του αέρα επηρεάζεται επίσης από την εξάτμιση από τον εξοπλισμό και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τηλεοράσεις και υπολογιστές. Ίσως, σε αυτό το σίδερο, έχουν ολοκληρωθεί τα γεγονότα για τον ιονισμό.

  ιόντων κορεσμού του αέρα είναι πλέον ευρέως διαφημίζεται, η κράτηση αμέσως αποδείχθηκε τόσο αρνητικές όσο και θετικές επιπτώσεις στην ιονισμού δεν είναι, σε καμία περίπτωση, σαφής ιατρική συμβουλή σχετικά με την εκεί. Πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους της ακτινοβολίας μπορεί να είναι χρήσιμο για σας εάν σκέφτεστε για την αγορά μιας τέτοιας συσκευής, ή ήδη κατέχουν, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί από έγκυρες πηγές.

  Σύμφωνα με ανοιχτές πηγές, τα ιόντα αέρα, ή μάλλον ο αέρας που έχουν κορεστεί, έχουν τα πλεονεκτήματά τους. Πρώτα απ 'όλα, ενεργοποιούν το έργο των ερυθροκυττάρων, αυξάνοντας την ανταλλαγή αερίων στους πνεύμονες κατά 10%. Αυτός ο παράγοντας καθορίζει ως επί το πλείστον όλες τις άλλες επιδράσεις του ιονισμού του αέρα:

  • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Το όνειρο είναι πιο βαθύ, υγιές και φέρνει μια πλήρη ξεκούραση.
  • Αυξήστε την αποδοτικότητα και την ικανότητα συγκέντρωσης.
  • Βελτιώνει την ευημερία, την κατάλληλη ανάπαυση και την οξυγόνωση βοηθά στην αύξηση της ασυλίας.
  • Λόγω μιας πλήρους νυχτερινής ανάπαυσης, η ψυχολογική κατάσταση κανονικοποιείται, τα ιόντα αέρα μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κατάθλιψης ή της νεύρωσης.
  • Ο μεταβολισμός επιταχύνεται, ο οποίος βοηθά στην καλύτερη εμφάνιση, καθώς και στην επιτάχυνση της πορείας των ασθενειών και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων τους.
  • Τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα προσελκύουν επιβλαβή σωματίδια από τον αέρα, βοηθώντας τον καθαρισμό από τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τα μόρια του αερίου.

  Ωστόσο, αυτές οι ιδιότητες αεροπλάνων έχουν την αντίθετη πλευρά. Εάν υπάρχει ιονισμός του αέρα στο διαμέρισμα, είναι ευεργετικό ή επιβλαβές, επηρεάζει τους κατοίκους του, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτούς και την κατάστασή τους. Έτσι, οι επιβλαβείς ιδιότητες των αερίων.

  • Εάν, κατά τη διάρκεια της ιονισμού του δωματίου υπάρχει ένα άτομο με ένα ιογενή ασθένεια, ή απλά να έχουν ένα μόριο του ιού μεταδίδεται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια, η πιθανότητα της μόλυνσης θα αυξηθεί εκθετικά, όπως και στην ιονισμένο αέρα, η νόσος εξαπλώνεται πολύ γρήγορα.
  • Ο ιονισμένος αέρας αντενδείκνυται σε ασθενείς με υψηλό πυρετό. Η επιτάχυνση του μεταβολισμού "θερμαίνει" το σώμα ακόμα περισσότερο.
  • Η επιτάχυνση του μεταβολισμού, η οποία διεγείρει τα ιόντα του αέρα, είναι επιβλαβής για μια σειρά χρόνιων και αργών ασθενειών, καθώς μπορεί να τους επιταχύνει. Ο ιονισμός αντενδείκνυται στην ογκολογία.
  • Επίσης, ο αέρας με aeroions περιπλέκει την πορεία του βρογχικού άσθματος, φορτώντας περαιτέρω το αναπνευστικό σύστημα.
  • Υπάρχει ατομική δυσανεξία και υπερευαισθησία στα ιόντα του αέρα, οπότε πριν αγοράσετε ένα ιονιστή, πρέπει να ελέγξετε πόσο άνετα είναι για σας να αναπνεύσετε αυτόν τον αέρα.
  • Τα παιδιά κάτω του ενός έτους και οι ασθενείς στην περίοδο αποκατάστασης μετά από τη χειρουργική επέμβαση χρειάζονται επίσης έναν ήρεμο, καθαρό αέρα χωρίς αέρα.
  • Ξεχωριστά είναι απαραίτητο να πούμε για τους ασθενείς με πιθανές διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος, ειδικά του εγκεφαλικού, στην περίπτωση αυτή ο ιονισμός μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία.
  • Επιπλέον, τα ηλεκτροφόρα σωματίδια έλκονται από επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης βλέννας - πολύ ισχυρότερες από τις ουδέτερες. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια ιονισμού σε ένα δωμάτιο είναι καλύτερα να μην είναι.
  • Όλοι οι ιονιστές δημιουργούν όζον - φυσικό οξειδωτικό, το οποίο είναι επιβλαβές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την τεχνολογία. Η συγκέντρωση του όζοντος είναι γενικά δεν ελέγχεται, και εν απουσία εξαερισμού μπορεί να υπερβεί όλες τις επιτρεπόμενες διαστάσεις και να φτάσει ανησυχητικές διαστάσεις.
  • Όλες οι θετικές επιδράσεις του ιονισμού εμφανίζονται μετά από μήνες ή και χρόνια έκθεσης, δεν θα υπάρξει στιγμιαία επίδραση από αυτό.

  Επιπλέον, κύκλοι σκόνης γύρω από τον ιονιστή μπορούν να σχηματιστούν, ο χώρος με τον ιονιστή χρειάζεται συνεχή υγρό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των τοίχων. Μπορούμε να προτείνουμε το συνδυασμό του ιονιστή με έναν καθαριστή αέρα ποιότητας που θα σας προστατεύσει από την εξάπλωση σωματιδίων σκόνης, ιών και λοιμώξεων.

  Επισκόπηση των ιονιστών αέρα για το σπίτι και το γραφείο.

  Η καθαριότητα στο διαμέρισμα - μια υπόσχεση καλής υγείας και διάθεσης, την οποία αγωνίζονται όλες οι νοικοκυρές. Αλλά αν η σκόνη δεν είναι τόσο εύκολο να καθαρίσει τα σκουπίδια, τότε εκκαθάριση του αέρα από δυσάρεστες οσμές, αισθήσεις πεισματάρης ή ταραγμένος δεν είναι εύκολο έργο. Λόγω της ρύπανσης του αέρα της πόλης, ο απλός αερισμός δεν εξοικονομεί, και μάλιστα, αντίθετα, περιπλέκει την κατάσταση, τότε οι ιονιστές του αέρα έρχονται στη διάσωση.

  Πολυάριθμες μελέτες στον τομέα του ιονισμού του αέρα έδειξαν ότι στην φυσική ατμόσφαιρα ο αριθμός των αερίων κυμαίνεται από 600 έως 50.000 ιόντα ανά κυβικό εκατοστό αέρα. Ωστόσο, ο αέρας που έχει περάσει από συμβατικό κλιματιστικό ή καθαριστικό αέρα είναι "νεκρός", επομένως σε κλειστούς χώρους το περιεχόμενο των αρνητικών ιόντων οξυγόνου είναι 10-15 φορές μικρότερο από ό, τι στην ατμόσφαιρα. Η πείνα του Aeroion μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική παραγωγή ορμονών ισταμίνης ή σεροτονίνης. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ανοσίας, να προκαλέσει αλλεργία ή ακόμα και σοβαρές χρόνιες ασθένειες.

  Η κανονική περιεκτικότητα σε αρνητικά ιόντα είναι καλή για την ανθρώπινη υγεία. Τα ανιόντα βελτιώνουν την εργασία των πνευμόνων, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και προστατεύουν το άτομο από διάφορες ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Φυσικά, οι πιο ευνοϊκές θέσεις όπου η υψηλότερη περιεκτικότητα των ανιόντων - σημεία κοντά σε καταρράκτες, ορεινά ρυάκια, σιντριβάνια και τα δάση.

  Το κύριο καθήκον του ιονιστή αέρα είναι να καθαρίσει τον αέρα στο διαμέρισμα και να αυξήσει την ένταση του ζωντανού αέρα ή των ιόντων αέρα. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα ενός ιονιστή είναι ότι δεν χρειάζεται αντικαταστάσιμα φίλτρα. Προκειμένου να απορροφηθούν σωματίδια σκόνης, διάφορες οσμές και βακτήρια στη συσκευή, χρησιμοποιούνται στατικές πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας.

  Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ιονισμού του αέρα και, ανάλογα με αυτό, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ιονιστών.

  Τύποι ιονιστών:
  • Ιονιστές πλάσματος
  • Ιονιστές υπεριώδους ακτινοβολίας
  • Θερμικοί ιονιστές
  • Ιονιστές Crown
  • ιονιστές ραδίου
  • Ιονιστές νερού
  • Ηλεκτροφρεβιακοί ιονιστές

  Η αρχή του ιονιστή:

  Υπό την επίδραση της υψηλής τάσης, η οποία τροφοδοτείται στις μεταλλικές βελόνες, υπάρχει μια ροή ηλεκτρόνων - ηλεκτρικό effluvium. Καταγράφοντας effluvii, τα μόρια οξυγόνου αποκτούν αρνητικό φορτίο και γίνονται αρνητικά aeroions. Αυτή η αρχή εξασφαλίζει τον σχηματισμό στον αέρα χώρων υψηλής συγκέντρωσης αρνητικών ιόντων οξυγόνου.

  Οι ιονιστές χρησιμεύουν για τον καθαρισμό του αέρα από: τον καπνό του τσιγάρου, τις οσμές, τη σκόνη, τη γύρη, τα σπόρια των φυτών, το μαλλί των ζώων, τους ιούς και τα βακτηρίδια. Υπάρχουν επίσης ιονιστές αέρα με άνθρακα, νερό και άλλα φίλτρα.

  Και τώρα λίγο για τους ιονιστές, που παρουσιάστηκαν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

  Μας υπερ-συν-Bio - νεότερο συσκευή καθαρισμού αέρα Η λειτουργία του βασίζεται στην αρχή της «άνεμος ιόντων», το οποίο εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της εκκένωσης κορώνας και επιτρέπει την κίνηση της ροής του αέρα μέσα από τη συσκευή την κασέτα, τα σωματίδια αεροζόλ (σκόνη, καπνός, μικροοργανισμούς) που ρυπαίνουν τον αέρα, αναρροφάται μαζί με αέρα στην κασέτα που αποκτά ένα ηλεκτρικό φορτίο και υπό τη δράση ενός ηλεκτροστατικού πεδίου προσκολλάται στις πλάκες καθίζησης που βρίσκονται μέσα στην κασέτα.

  Πλεονεκτήματα και τρόποι λειτουργίας:
  • Ελάχιστη λειτουργία - σχεδιασμένη να λειτουργεί σε δωμάτιο με όγκο 20-35 m3, συνιστάται επίσης για άτομα με αυξημένη ευαισθησία στο όζον. Ο δείκτης 6 ανάβει με πράσινο χρώμα.
  • Διάστημα: "εργασία" - 5 λεπτά, "ανάπαυση" - 5 λεπτά. Η ροή του αέρα που εξέρχεται από την κασέτα μέσω της σχάρας και ένα ήσυχο σκασίλ, δείχνει την κανονική λειτουργία της συσκευής.
  • Βέλτιστη λειτουργία - σχεδιασμένη για λειτουργία σε χώρους με όγκο 36-65 m3. Ο δείκτης 6 ανάβει με κίτρινο χρώμα. Περίοδος: "εργασία" - 10 λεπτά, "ανάπαυση" - 5 λεπτά.
  • Μέγιστο - σχεδιασμένο να λειτουργεί σε χώρους με όγκο 66-100 m3. Ο δείκτης 6 ανάβει με κόκκινο χρώμα. Περίοδος: συνεχής εργασία.
  • Δύναμη - χρησιμοποιείται μέσα σε 2-3 ώρες για να αποφευχθούν λοιμώξεις που μεταδίδονται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια ή όταν υπάρχει έντονη ατμοσφαιρική ρύπανση. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται πατώντας το κουμπί 7, ενώ οι ενδείξεις 6 και 8 ανάβουν πράσινες. Μετά από δύο ώρες λειτουργίας, αυτή η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα. Η αναγκαστική λειτουργία συνιστάται να χρησιμοποιείται όταν δεν υπάρχουν άτομα σε εσωτερικό χώρο.
  • Forced plus - Η συσκευή λειτουργεί συνεχώς σε αναγκαστική λειτουργία.

  Ενεργοποιείται πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο 7 ξανά, ενώ οι ενδείξεις 6 και 8 ανάβουν με κόκκινο χρώμα. Συνιστάται η χρήση σε χώρους με όγκο άνω των 100 m3.

  Χαρακτηριστικά:

  • Απόδοση καθαρισμού: έως 96%
  • Η συγκέντρωση αρνητικών αερίων σε απόσταση 1,5 m: μέχρι 40000 ιόν / cm3
  • Συγκέντρωση όζοντος στο δωμάτιο: όχι περισσότερο από 20 μg / m3
  Προδιαγραφές:
  • Τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος: 220 V ± 10%
  • Κατανάλωση ενέργειας: έως 9,5 W
  • Συνολικές διαστάσεις: 287х191х102 mm
  • Βάρος: δεν υπερβαίνει τα 1,8 kg
  • Αριθμός τρόπων λειτουργίας: 5
  • Διάρκεια ζωής: 10 χρόνια

  Κατασκευή: Ρωσία
  Εγγύηση: 1 έτος

  Ο ιονιστής αέρα Super Plus Turbo δεν έχει κινούμενα μέρη, όπως ανεμιστήρα. Στο "SuperTurbo" υπάρχει μια επίδραση του "ιονικού ανέμου" - της ροής του αέρα, που συμβαίνει με τη βοήθεια μιας ηλεκτρικής εκκένωσης κορώνας.

  Ο καθαριστής-ιονιστής απομακρύνεται αποτελεσματικά από τον αέρα:
  • σκόνη,
  • καπνός,
  • Βιομηχανικές εκπομπές,
  • γύρη φυτών,
  • Εξατμίσεις αυτοκινήτων,
  • ακάρεα σκόνης και πολλά άλλα


  Προδιαγραφές:
  • Τροφοδοσία AC με συχνότητα 50Hz 220 V ± 10%
  • Κατανάλωση ενέργειας έως 10 W
  • Ο όγκος των εξυπηρετούμενων χώρων: από 20 έως 100 κυβικά μέτρα.
  • Το μέγεθος των παγιδευμένων σωματιδίων στην περιοχή 0,1-100 μm
  • Συντελεστής διήθησης μέχρι 96%
  • Χωρητικότητα έως 55 m3 / h
  • Ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών για τον καθαρισμό της κασέτας
  • Συνολικές διαστάσεις 275x195x145 mm
  • Βάρος 2 kg
  • Αριθμός τρόπων λειτουργίας 4
  • Διάρκεια ζωής 10 χρόνια.

  Κατασκευή: Ρωσία
  Εγγύηση: 1 έτος

  Cleaner-ιονιστή «Arion Plus», καθιστά τον καθαρισμό των οργανικών αποβλήτων, σκόνες, βακτήρια, μούχλα και λουλούδι σκόνης, εξαλείφει την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, οσμές, υγραίνει τον αέρα. Επαναφέρει τη φυσική στάθμη του ιονισμού του αέρα εκπέμποντας αρνητικά σημάδια αέριου φωτός.

  Λειτουργικά χαρακτηριστικά:
  • δεν εκπέμπει όζον κατά τον καθαρισμό του αέρα.
  • ιονίζει τον αέρα
  • έχει 4 τρόπους λειτουργίας.
  • Εξουδετερώνει τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά αποτελέσματα του υπολογιστή και της τηλεόρασης.
  • εξασφαλίζει το επίπεδο αεριοποίησης των χώρων σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες από 600 έως 50.000 αρνητικά ιόντα ανά 1 κυβικό μέτρο. cm αέρα σε έκταση έως 50 τ.μ.
  • διαθέτει δύο εύκολες αποσπώμενες πλάκες για τη συλλογή σκόνης.
  • υψηλής ποιότητας καθαρισμός του χώρου από τη σκόνη.
  • Έχει μια επιφάνεια εργασίας, είναι συμπαγής, εύκολη στη χρήση, πηγαίνει καλά με εξοπλισμό γραφείου, δεν λερώνει τοίχους και οροφή.
  Το "Arion-plus" λειτουργεί ξεχωριστά στη διεύθυνση
  Προδιαγραφές:
  • Τροφοδοσία από το δίκτυο 220 V, 50 Hz;
  • Η κατανάλωση ισχύος δεν υπερβαίνει τα 40 W.
  • Βάρος - 800 g.
  • Διαστάσεις: 230x120x105 mm.
  • Τομέας δράσης:
  - καθαρισμός αέρα - 20 m²,
  - αεριοποίηση - 50μ².

  Κατασκευή: Ρωσία
  Εγγύηση: 1 έτος

  Πρόκειται για μια επιτραπέζια συσκευή με τη μορφή σφαίρας. Το "Office" είναι ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο και παρέχει ένα επίπεδο αεριοποίησης εντός των ορίων των υγειονομικών προδιαγραφών σε ένα δωμάτιο μέχρι 25 m2.

  Εφαρμογή:

  • προβλήματα όρασης
  • καρδιαγγειακές παθήσεις
  • ARI, ARVI
  • βρογχίτιδα, άσθμα
  • αυξημένη κόπωση
  Προδιαγραφές:
  • Διαστάσεις -Æ95
  • Βάρος -0,1 kg
  • Περιοχή ιονισμού -25 m2
  • Κατανάλωση ενέργειας 10 W

  Κατασκευή: Ρωσία
  Εγγύηση: 1 έτος

  Air ιονιστή «ION-φαινόμενο» έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα στο σπίτι και pomescheniyah.Pribor γραφείο παρέχει βέλτιστη συγκέντρωση των αρνητικών ιόντων, χαρακτηριστικό από τα καλύτερα θέρετρα στη θάλασσα και το βουνό, να μειώσει την κούραση και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας στις ασθένειες. Ο ενσωματωμένος Ιονιστής Αέρα οικονομική λάμπα σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα φως τη νύχτα, και πολλά άλλα!

  Προδιαγραφές:
  • Τάση τροφοδοσίας δικτύου: 220 V
  • Κατανάλωση ρεύματος: όχι μεγαλύτερη από 5 W
  • Συγκέντρωση φωτεινών αρνητικών ιόντων σε απόσταση 1 μέτρου από το ψυγείο μετά από 2 λεπτά μετά την ενεργοποίηση: μέχρι 50.000 ηλεκτρικά κύτταρα / cm3
  • Περιοχή αποτελεσματικού ιονισμού αέρα: έως 25 m2