Μυρίζει από τον εξαερισμό - πώς να είναι και σε ποιον να επικοινωνήσει

Περιεχόμενα: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Συχνά οι κάτοικοι των διαμερισμάτων διαταράσσονται από μια δυσάρεστη οσμή από τον εξαερισμό. Αυτό μπορεί να είναι μυρωδιές λυμάτων, μυρωδιές καπνού και τρόφιμα που προέρχονται από γείτονες, δυσάρεστες οσμές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, μυρωδιές ακατανόητης προέλευσης. Τέτοιες μυρωδιές συνοδεύονται από ζεστό μουστάκι αέρα στις εγκαταστάσεις, αυξημένη ή χαμηλωμένη υγρασία, μύκητας στους τοίχους - αυτό δεν λειτουργεί εξαερισμό!

1. Σημάδια ανεπαρκούς ή ανεπαρκούς αερισμού

Σύμφωνα με τους υπάρχοντες οικοδομικούς κώδικες, κάθε χώρος είναι εξοπλισμένος με εξαερισμό, ο οποίος χρησιμεύει για την απομάκρυνση του μολυσμένου αέρα.

Σημάδια ότι ο εξαερισμός δεν λειτουργεί:

 • οι οσμές από τους γείτονες ή από το ορυχείο είναι αισθητές
 • για πολύ καιρό υπάρχει μια μυρωδιά στην τουαλέτα ή μετά το μαγείρεμα
 • Μην στεγνώνετε τα εσώρουχα
 • σταθερό αέρα
 • Δημιουργεί μύκητες και μούχλα
 • τα γυάλινα παράθυρα είναι ορατά

Απλοί τρόποι για να μάθετε την αποτελεσματικότητα του εξαερισμού

Πάρτε ένα κομμάτι χαρτιού τουαλέτας (10cm x 10cm.). Ανοίξτε το παράθυρο σε οποιοδήποτε από τα δωμάτια και φέρετε αυτό το χαρτί στη μάσκα εξαερισμού στο μπάνιο, την κουζίνα ή την τουαλέτα. Αν το φύλλο προσέλκυσε - αερισμός λειτουργεί. Αν το φύλλο δεν κολλήσει στη σχάρα και πέσει - ο εξαερισμός δεν λειτουργεί. Εάν το φύλλο δεν προσελκύεται, αλλά αντίθετα αποκλίνει από την σχάρα εξαερισμού - τότε έχετε αντίστροφη έλξη και αναπνέετε ξένες οσμές, πράγμα που σημαίνει ότι ο εξαερισμός δεν λειτουργεί.


Επίσης, η σωστή λειτουργία του εξαερισμού θα δείξει τη φλόγα του κεριού, η οποία εισήχθη στην σχάρα εξαερισμού.

 • Κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα - 60 m3 / h
 • Κουζίνα με σόμπα - 100 m3 / h
 • Το μπάνιο και η τουαλέτα υποτίθεται ότι: 25 m3 / h

2. Αιτίες οσμών από τον εξαερισμό

 1. Κάπου στο κανάλι εξαερισμού υπήρχε ένα φράγμα, που εμποδίζει την κυκλοφορία του αέρα. Η μόλυνση μπορεί να συμβεί τόσο στο παλιό σπίτι λόγω των μεγάλων συσσωρεύσεις σκόνης, βρωμιά, γράσο στους τοίχους του άξονα, καθώς και σε νέα κτίρια, πιθανότατα λόγω των οικοδόμων δεν καθαρίζονται των μπάζων από τον άξονα εξαερισμού.
 2. Ο κοινός αγωγός εξαερισμού θα μπορούσε να καταρρεύσει εν μέρει, δημιουργήθηκε ένα μπλοκάρισμα που εμποδίζει την πορεία του αέρα, τα γουρουνάκια αερισμού καταστράφηκαν σε σοφίτες ή τεχνικά πατώματα - αυτό το πρόβλημα είναι το πλέον σημαντικό σε παλαιά σπίτια.
 3. Ο εξαερισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει εξαιτίας της διαρροής και του διαχωρισμού των αεραγωγών, η μετατόπιση των μονάδων εξαερισμού, η εγκατάσταση δικτύων εξαερισμού σε "διερχόμενα" κανάλια - σε καινούργιες κατοικίες, κυρίως λόγω σφαλμάτων ή αμέλειας κατασκευαστών, σε παλαιές λόγω της καταστροφής των ορυχείων με το χρόνο ή λόγω αναρμόδιας εργασιών επισκευής
 4. Μυρίζει από τον εξαερισμό μπορεί να ξεκινήσει να σας κυνηγάει αφού κάποιος από τους γείτονες στην κορυφή ή στο κάτω μέρος έκανε επισκευές, κατέστρεψε το κουτί εξαερισμού στο διαμέρισμά του και έτσι αύξησε την επιφάνεια της κουζίνας ή του μπάνιου, κανόνισε μια ντουλάπα ή μια αποθήκη. Ένας άλλος "καλός" γείτονας θα μπορούσε να μειώσει την απομάκρυνση της κουκούλας του στην είσοδο, που αλλάζει την απόδοση του εξαερισμού στο χειρότερο για εσάς
 5. Κοινός αεραγωγός σε παλιά σπίτια όταν εγκατασταθεί από κάποιον από τους γείτονες στο διαμέρισμά του ο εξαεριστήρας θα φέρει στο διαμέρισμά σας όλα τα αρώματα κουζίνας ή τουαλέτας, tk. σε γενικές γραμμές κανάλια δεν παρέχονται και δεν επιτρέπεται να εγκαταστήσετε αυτόν τον τύπο εξοπλισμού και να εγκαταστήσετε έναν ανεμιστήρα εξάτμισης στους κατοίκους μπορεί μόνο εάν υπάρχουν ξεχωριστά κανάλια σε κάθε διαμέρισμα

Ξεχωριστά, θέλω να πω για τα προβλήματα των αεραγωγών και των οσμών από τον εξαερισμό στα σπίτια του παλαιού ταμείου της Πετρούπολης. Εδώ είναι το πρόβλημα για το πρόβλημα. Ventkanaly συχνά συνδυάζονται με καμινάδες, αγωγοί αέρα, δεν απομονώνονται, καταστρέφονται. Ο ακατέργαστος βυθισμένος αέρας για εκατοντάδες χρόνια ύπαρξης σπιτιών προκάλεσε μια τόσο έντονη ανάπτυξη μύκητα και μούχλα στους αεραγωγούς, που είναι ευκολότερο να σπάσει και να κατασκευάσει νέους. Αλλά καθαρίζουμε! Οι ειδικοί της εταιρείας "Petersburg chimney sweep" έχουν μεγάλη εμπειρία στα σπίτια του παλιού ιδρύματος, συμπεριλαμβανομένων σπιτιών ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας.

3. Τι να κάνετε με τον ελαττωματικό εξαερισμό και τις ξένες μυρωδιές από τους αεραγωγούς του διαμερίσματος;

Ωστόσο, ας επιστρέψουμε στην κύρια ερώτηση - πού να στραφούν αν υπάρχουν σταθερές δυσάρεστες οσμές και εξαερισμός στο διαμέρισμα δεν λειτουργεί;

 1. Πρώτα ελέγξτε τις γρίλιες αερισμού στο διαμέρισμά σας - μπορεί να γεμίσει εντελώς με λίπος και σκόνη, τότε το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί μετά τον καθαρισμό τους ή την εγκατάσταση νέων
 2. Ελέγξτε το ρεύμα αερισμού όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας χαρτί υγείας ή οικιακό ανεμόμετρο
 3. Προσπαθήστε να μάθετε αν οι γείτονες έχουν ανεμιστήρα εξάτμισης (μπορείτε να ακούσετε τον θόρυβο του ανεμιστήρα τη στιγμή που εμφανίζονται δυσάρεστες οσμές από την κουκούλα στο διαμέρισμά σας)
 4. Προσπαθήστε να μάθετε μέσω του HOA ή από στόμα σε στόμα σχετικά με την επισκευή-επανασχεδιασμό των γειτόνων
 5. Γνωρίστε γρήγορα τους ισχύοντες κανονισμούς και το νομοθετικό πλαίσιο για τα συστήματα εξαερισμού στο σπίτι
  Κατεβάστε τα κανονιστικά έγγραφα
 6. Γράψτε μια καλά αιτιολογημένη δήλωση στο HOA (τμήμα στέγασης, τμήμα στέγασης, οργανισμός εξυπηρέτησης), αναφέροντας την ανάγκη για εργασίες επισκευής αερισμού και αναφορές σε ρυθμιστικά έγγραφα.
  Κάντε λήψη δείγματος εφαρμογής
 7. Μια άλλη επιλογή - επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία μας για εξέταση και απομάκρυνση των προβλημάτων αερισμού. Έχουμε συνάψει συμβάσεις για τη συντήρηση του εξαερισμού των πολυκατοικιών με πολλές εταιρείες διαχείρισης στην Αγία Πετρούπολη. Μπορείτε να καλέσετε τους αποστολείς μας και να μάθετε αν το σπίτι σας εξυπηρετείται από την εταιρεία καθαρισμού καμινάδων της Πετρούπολης. Τηλεφωνική αποστολή 8 (812) 646-10-93 (από 8 έως 14 ώρες). Μπορούμε επίσης να απευθυνθούμε σε εσάς εάν χρειάζεστε ανεξάρτητη εμπειρογνωμοσύνη ή απρογραμμάτιστη εργασία επισκευής. Εταιρεία «Petersburg καπνοδοχοκαθαριστή» ένα από τα παλαιότερα στο St. Petersburg, χρησιμοποιήστε τα μέσα μη καταστρεπτικού ελέγχου για τη διάγνωση των σπασμένων εξαερισμού και σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού του εξαερισμού της φωτιάς-επικίνδυνες ενώσεις, βακτήρια και τη σκόνη συμπλόκου εξοπλισμός AIRROBER (Φινλανδία).

4. Ο αερισμός που δεν λειτουργεί και οι δυσάρεστες μυρωδιές από αυτό είναι επικίνδυνοι

Οι μυρωδιές από τον εξαερισμό - αυτό είναι μόνο η συνέπεια μιας μεγάλης σειράς προβλημάτων που δημιουργούν ένα παλιό σύστημα εξαερισμού που δεν λειτουργεί και λειτουργεί

Μετά από μια δυσάρεστη οσμή - είναι μόνο λουλούδια. Πολύ πιο επικίνδυνο είναι ότι δεν υπάρχει - τα σπόρια των μυκήτων, παθογόνων διασπορά των αεραγωγών και να εγκατασταθούν σε διαμερίσματα μας, τους πνεύμονες μας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τα παιδιά, προκαλώντας πνευμονική νόσο, αποδυναμώνοντας την άμυνα του οργανισμού.

Φανταστείτε έναν άξονα αερισμού του σπιτιού σας: Σκούρο τούβλα ή μπετόν λάκκο από το υπόγειο έως την οροφή, οι τοίχοι του οποίου αιώνιο ισχυρή συσσώρευση του λίπους, βρωμιά, τα συντρίμμια, σε όλο αυτό το υπέροχο χρώμα αναπτύσσεται μούχλα, μύκητες, μικρόβια σύννεφα που έρχονται από τη ροή του αέρα και να πετάξει στα αεραγωγούς του διαμερίσματός σας. Αυτό που αναπνέετε όλο το εικοσιτετράωρο! Αυτές οι αόρατες αγγελιοφόροι της λοίμωξης δεν μυρίζει, αλλά η αιτία εσείς και τα παιδιά σας βλάψει είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη από την έντονη μυρωδιά του καπνού από τους γείτονες διαμέρισμα, το οποίο ως σήματα λυδία λίθος σας ότι ελαττωματικό εξαερισμού. Ο κύριος κίνδυνος σπασμένα -Ανάπτυξη εξαερισμού της αλλεργίας, άσθματος, πνευμονικής νόσου, οξεία ευαισθησία του ιού του αναπνευστικού και μειωμένη ανοσία. Εάν οι αγαπημένοι σας έχουν ήδη κάτι από αυτόν τον κατάλογο, μη διστάσετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα αερισμού! Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα σήματα αυτά να διαρκέσει μερικές ώρες και το κόστος θα πληρώσει μακριά όμορφα για την υγεία και την ευημερία των αγαπημένων σας.

Εταιρεία "Καπνοβιομηχανία της Πετρούπολης" Αγία Πετρούπολη, st. Zastavskaya, σπίτι 5/1, γραφείο 11.
Αποστολή: (812) 646-10-93, λήψη κλήσεων από τις 8.00 έως τις 14.00
Διευθυντής της Nina Alexandrovna: 8 911 936 36 90
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Γιατί προκύπτει μια δυσάρεστη μυρωδιά από τον εξαερισμό και πώς να την εξουδετερώσετε;

Ο ρόλος του συστήματος εξαερισμού στο δωμάτιο είναι ο καθαρισμός του αέρα, ο οποίος συμβαίνει αφαιρώντας μολυσμένες μάζες αέρα και προσφέροντας καθαρό αέρα. Αλλά συμβαίνει ότι υπάρχει μια μυρωδιά από τον εξαερισμό και αντί να αποστραγγίζεται ο βρώμικος αέρας ο αγωγός εξαερισμού είναι η πηγή του. Θα καταλάβουμε γιατί δημιουργείται ένα τέτοιο πρόβλημα, τι πρέπει να κάνουμε στην παρούσα κατάσταση, πώς να απαλλαγούμε από τη μυρωδιά.

Εγκατάσταση συστήματος εξαερισμού

Πριν αναλύσετε γιατί υπάρχει μια δυσάρεστη οσμή από τον εξαερισμό και πώς να το αντιμετωπίσετε, θα πρέπει τουλάχιστον να έχετε μια βασική κατανόηση του πώς μοιάζει το σύστημα εξαερισμού ολόκληρου του κτιρίου. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού του κτιρίου (ειδικότερα, από τον αριθμό των ορόφων και τον αριθμό των αεριζόμενων χώρων), το σύστημα εξαερισμού μπορεί να διαταχθεί με έναν από τους δύο βασικούς τρόπους.

 1. Με τη σύνδεση κάθε αγωγού εξαερισμού σε ένα κοινό. Και για αερισμό με κανονικό ρεύμα, αυτή η σύνδεση δεν θα πρέπει να πραγματοποιείται αμέσως, αλλά στο τέλος του επόμενου ορόφου ή μέσω του δαπέδου.
 2. Με μεμονωμένα κανάλια. Σε αυτή την περίπτωση, κάθε εξαεριστήρας έχει το δικό του κανάλι και τρέχει μέχρι την έξοδο αερισμού στο δρόμο. Συνδεδεμένη σύνδεση διαύλων (για παράδειγμα, μπάνιο και τουαλέτα) επιτρέπεται.

Λόγω της όσφρησης του αερισμού;

Γιατί η μυρωδιά του καπνού τσιγάρου εξέρχεται από την έξοδο ή άλλες δυσάρεστες οσμές; Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Αλλά πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να καταλάβουμε αν ο εξαερισμός είναι πραγματικά φταίει.

Στην κανονική κατάσταση, ο αγωγός εξαερισμού αντλεί αέρα από το δωμάτιο, δηλαδή υπάρχει έλξη σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι είναι πολύ εύκολο.

 • Ένα καυτό κερί ή ένας αναπτήρας οδηγείται στον εξαερισμό - εάν η φλόγα τραβήξει αισθητά προς την οπή, όλα είναι καλά. Εάν παραμένει κατακόρυφη ή σκύβει μακριά από τον αερισμό - το κανάλι μπλοκάρεται από κάτι, ο καθαρισμός του είναι απαραίτητος.
 • Η παραλλαγή της προηγούμενης μεθόδου είναι ένα τσιγάρο που διογκώνει. Κανονικά, δεν υπάρχει λόγος να μυρίσετε τον καπνό, αλλά αν φαίνεται ότι η μυρωδιά των τσιγάρων προέρχεται από τον εξαερισμό, τότε κάτι είναι λάθος με αυτό.
 • Ένα φύλλο απλού χαρτιού εφαρμόζεται στην σχάρα εξαερισμού. Αν κρατήσει - όλα είναι εντάξει, πέφτει - το κανάλι πρέπει να καθαριστεί.

Ας εξετάσουμε λεπτομερώς τους παράγοντες που προκαλούν την εμφάνιση οσμής από τον εξαερισμό.

Βουλωμένος αγωγός εξαερισμού

Το σφυρήλατο ventcalcan προκαλεί συχνά την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών (και τη μυρωδιά των τσιγάρων από τα διαμερίσματα των γειτόνων μεταξύ τους). Αυτό μπορεί να συμβεί, για παράδειγμα, εξαιτίας της μερικής κατάρρευσης των τοίχων του ή της απόκτησης κάποιου ξένου αντικειμένου. Το πιο δυσάρεστο πράγμα είναι αν αποδειχθεί ότι δεν είναι μόνο σκουπίδια, αλλά ένα ζώο, όπως μια γάτα ή ένα πουλί. Ανεξάρτητα βγείτε από τις πιθανότητές τους λίγο, και οι άνθρωποι επίσης δεν συνειδητοποιούν πάντα αμέσως ότι στον αερισμό ήταν κάποιο είδος ζωντανό πλάσμα. Κατά συνέπεια, τα ζώα αυτά συχνά πεθαίνουν εκεί, αρχίζουν να αποσυντίθενται. Το αποτέλεσμα είναι προφανές - όχι μόνο δυσάρεστο, αλλά και αποπνικτική μυρωδιά από τον εξαερισμό.

Ανεξάρτητα από την επίλυση ενός προβλήματος του σφυρηλατημένου καναλιού μπορεί να αποδειχθεί, μόνο εάν ένα μπλοκάρισμα δεν θα εμφανίζεται μακριά από ένα άνοιγμα ενός διαμερίσματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να φτάσετε σε αυτό και να το αφαιρέσετε με ένα πινέλο ή ένα εύκαμπτο καλώδιο, αν απλά αφαιρέσετε τη μάσκα. Σε άλλες περιπτώσεις, μην πειραματιστείτε - πρέπει να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς.

Μη επιτυχής τοποθεσία του διαμερίσματος

Αν το κτίριο δεν είναι σοφίτα εξαερισμού και για συναγωγή σωλήνα τοποθετημένο χαμηλά στην οροφή, ένα ζευγάρι των αεραγωγών στους επάνω ορόφους μπορεί πολύ εύκολα να πάρει βρώμικο αέρα από το εξωτερικό και την μυρωδιά του καπνού από τα παράθυρα και μπαλκόνι πλησιέστερο γείτονες. Ιδιαίτερα συχνά αυτό το πρόβλημα συμβαίνει σε μέρη με ισχυρό έντονο άνεμο, όταν ο αέρας πνέει προς τα μέσα με δύναμη.

Ένας άλλος πιθανός λόγος για την εμφάνιση μιας δυσάρεστης οσμής στους κατοίκους ενός ζευγαριού άνω ορόφων αποτελεί παραβίαση του εποικοδομητικού συστήματος αερισμού του σπιτιού. Κανονικά, ακόμη και αν υπάρχει κοινό κέλυφος εξαερισμού στο κτίριο, οι ατομικοί αεραγωγοί αερισμού από τους τελευταίους ή τους τελευταίους δύο ορόφους δεν είναι επιθυμητοί, δεδομένου ότι δεν είναι εγγυημένο το κανονικό επίπεδο αεραγωγού. Αυτό σημαίνει ότι ο δικός σας βρώμικος αέρας από το δωμάτιο δεν θα αποφορτιστεί σωστά, επιπλέον, ο αέρας από κάτω μπορεί να εισέλθει σε αυτό. Αλλά, δυστυχώς, όχι πάντα στην κατασκευή τηρούνται όλα τα απαραίτητα πρότυπα, έτσι τέτοια σφάλματα αντιμετωπίζονται μερικές φορές.

Και στις δύο περιπτώσεις, είναι δυνατό να γίνει η μυρωδιά του καπνού από τη γειτονική κατοικία και άλλες γεύσεις να μην ενοχλούνται πλέον, εγκαθιστώντας μια συσκευή για την εξαναγκασμένη αφαίρεση αέρα.

Παραβίαση της ακεραιότητας των κτιριακών δομών

Παραδόξως, μερικές φορές μπορεί μόνο να φαίνεται ότι μυρίζει δυσάρεστα από τον εξαερισμό και η μυρωδιά των τσιγάρων από το πλησιέστερο διαμέρισμα εμφανίζεται επίσης από εκεί. Ταυτόχρονα, αρώματα από τους γείτονες μέσω του τοίχου ή από τους τεχνικούς χώρους του κτιρίου ακούγονται πραγματικά μέσα από ρωγμές σε τοίχους ή οροφές που βρίσκονται κοντά στο άνοιγμα εξαερισμού. Με έναν τέτοιο λόγο για την εμφάνιση της οσμής, είναι εύκολο να το αντιμετωπίσετε - αρκεί να επιθεωρήσετε προσεκτικά όλες τις κατασκευές του δωματίου και να σφραγίσετε τις ανιχνεύσιμες ξένες τρύπες σφιχτά.

Δεν υπάρχει κανάλι εξαερισμού

Σπάνια, αλλά εξακολουθεί να συμβαίνει ότι ο αγωγός αερισμού μπορεί να λείπει καθόλου ή να οδηγήσει σε αδιέξοδο λόγω λάθους από τους σχεδιαστές ή κατασκευαστές. Πολύ συχνότερα μπορεί να γίνει θύμα παράνομης ανάπλασης σε ένα από τα παραπάνω διαμερίσματα, ειδικά αν η διατομή του επιτρέπει τη σημαντική αύξηση της περιοχής των χώρων. Το κανάλι καλύπτεται στην κορυφή και στο κάτω μέρος και σε μια κενή θέση, για παράδειγμα, είναι εγκατεστημένο ένα μικρό ερμάριο ή ψυγείο.

Είναι δυνατόν να διαγνώσετε ένα τέτοιο πρόβλημα ανεξάρτητα εάν εξετάσετε προσεκτικά την κουζίνα, το μπάνιο και τα μπάνια όλων των γειτόνων παραπάνω. Εάν αρνούνται να εξαλείψουν την ανιχνευθείσα ανάπλαση ή ακόμα και αρνούνται να επιθεωρήσουν το διαμέρισμα, τότε είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τους υπαλλήλους των κοινοτικών υπηρεσιών. Στη συνέχεια, οι γείτονες δεν θα πρέπει απλώς να καθαρίσουν το δικό τους διαμέρισμα με δικά τους έξοδα, αλλά επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, να χωρίσουν με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για πρόστιμο.

Ισχυρός ανεμιστήρας σε γείτονες

Αρχικά, το σύστημα εξαερισμού των πολυκατοικιών σχεδιάστηκε από την άποψη της φυσικής ανταλλαγής αέρα. Η εγκατάσταση στο δωμάτιο συσκευών για εξαναγκασμένη αφαίρεση του αέρα μπορεί να διαταράξει την καλή λειτουργία του και να ανακατευθύνει τη ροή του αέρα μέσω του εξαερισμού, με αποτέλεσμα το διαμέρισμα να μπορεί να μυρίσει από τους γείτονες. Είναι απίθανο ότι αυτό θα συμβεί από ένα χαμηλής κατανάλωσης και σπάνια συμπεριλαμβανόμενος ανεμιστήρας στην τουαλέτα, αλλά από τον ισχυρό αεραγωγό στην κουζίνα - είναι ωραία.

Υπάρχουν δύο πιθανές λύσεις για το πρόβλημα. Το πρώτο είναι να προσκαλέσουμε τους γείτονες να αντικαταστήσουν τον παραγωγικό εξοπλισμό εκτροπής του αέρα από έναν ασθενέστερο ή τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσουν λιγότερο συχνά. Το δεύτερο είναι να εγκαταστήσετε μόνοι σας τη συσκευή για την εξαναγκασμένη αφαίρεση αέρα. Στη συνέχεια, η μυρωδιά των τσιγάρων από τα γειτονικά διαμερίσματα δεν θα σας ενοχλούν πλέον.

Ανεπαρκής ροή αέρα

Ακόμη και με απόλυτα ήχο εξαερισμού στην κουζίνα και στο μπάνιο, μπορεί να διατηρηθεί μερικές φορές μια δυσάρεστη οσμή. Αυτό οφείλεται στην ανεπαρκή εισροή καθαρού αέρα από το εξωτερικό. Δεν υπάρχει παροχή αέρα - είναι αδύνατο να το αφαιρέσετε μέσω του εξαερισμού του σπιτιού.

Πριν από μερικές δεκαετίες, ένα τέτοιο πρόβλημα δεν προέκυψε καθόλου, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι στα σπίτια είχαν ξύλινα παράθυρα και πόρτες. Μπορούν ακόμη και όταν αρχικά τέλεια στοιχείων τοποθέτησης με το χρόνο λόγω της διόγκωσης ή συρρίκνωσης του ξύλου εμφανίστηκαν σχισμές και τα ανοίγματα επιτρέπουν τη ροή του αέρα, ακόμη και με κλειστά πτερύγια. Τα σύγχρονα υλικά επιτρέπουν την επίτευξη ερμητικής στήριξης των στοιχείων των παραθύρων ή των θυρών. Σε αυτό το σύνολο των πλεονεκτημάτων, αλλά η παροχή αέρα στην αίθουσα από έξω, ενώ είναι ελάχιστη.

Λύστε το πρόβλημα με συχνότερο αερισμό του διαμερίσματος ή με εγκατάσταση εξαναγκασμένης παροχής αέρα από το εξωτερικό σύστημα εξαερισμού στην τουαλέτα και την κουζίνα.

Ποια είναι η χρήση του εξαερισμού;

Μερικοί επιλύουν το πρόβλημα των μυρωδιών στην κουζίνα και στο μπάνιο από τον εξαερισμό ριζικά - σφιχτά πιόνι. Το επιχείρημα αυτών των ανθρώπων - από τις μυρωδιές είναι αρκετό για να ανοίξει το παράθυρο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ο εξαερισμός δεν είναι μόνο η αφαίρεση αρωμάτων, για παράδειγμα, από καμένα τρόφιμα ή φρέσκια βαφή λαδιού κατά την επισκευή.

Τα σύγχρονα οικοδομικά υλικά και τεχνολογίες είναι τέτοια ώστε τα δωμάτια να είναι επαρκώς σφραγισμένα. η ανταλλαγή αέρα μέσω των ρωγμών ή των ίδιων των τειχών, τα δάπεδα και οι οροφές είναι αμελητέα.

Μια στασιμότητα του αέρα - αυτό είναι μόνο μερικά προβλήματα.

 1. Αυξημένη συγκέντρωση της παθογόνου χλωρίδας (βακτήρια, ιούς), η οποία αυξάνεται κατά την περίοδο ασθένειας ενός από τους μισθωτές.
 2. Υψηλή υγρασία. Οι συνέπειές της - η ανάπτυξη μούχλας, η αποσύνθεση των πραγμάτων, η μούχλα στο μπάνιο και η τουαλέτα.
 3. Υψηλή περιεκτικότητα σε αλλεργιογόνα, ιδιαίτερα σκόνη, και όταν ζουν σε ένα κατοικίδιο διαμέρισμα - το μαλλί τους.
 4. Εάν ένας καπνιστής ζει κοντά - μυρωδιά του καπνού από την είσοδο, όχι μόνο ενοχλητικό, αλλά και να οδηγήσει σε καρδιοπνευμονικές ασθένειες.
 5. Ανεπάρκεια οξυγόνου και περίσσεια διοξειδίου του άνθρακα. Βραχυπρόθεσμα αυτό μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ζάλη, αδυναμία. Με μακροχρόνια έκθεση, είναι δυνατό να αναπτυχθούν σοβαρές ασθένειες του καρδιακού και πνευμονικού συστήματος, διαταραχές του εγκεφάλου, αναιμία, δηλητηρίαση του σώματος και υποξία οργάνων και ιστών.

Όλα αυτά είναι πολύ σοβαρά μια πληρωμή για την απροθυμία να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του εξαερισμού στην τουαλέτα και την κουζίνα.

Προβλήματα με τον εξαναγκασμένο εξαερισμό

Συνήθως, μια δυσάρεστη οσμή από τον εξαερισμό που τροφοδοτεί αέρα στο δωμάτιο, συμβαίνει επίσης εξαιτίας φραγμένων, καταρρακτωμένων ή ακατάλληλα κατασκευασμένων αγωγών εξαερισμού. Οι τρόποι επίλυσης των προβλημάτων είναι παρόμοιοι - επισκευή, καθαρισμός, εξάλειψη εποικοδομητικών παραβιάσεων.

Αλλά πολλοί περισσότεροι παράγοντες προστίθενται στους παράγοντες που περιγράφονται παραπάνω. Πρώτον, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με την είσοδο φίλτρων καθαρισμού στον αέρα του δωματίου. Μπορούν είτε να είναι αρχικά ανεπαρκώς ισχυρά για να απομακρύνουν όλες τις ακαθαρσίες στον αέρα είτε να χάσουν τον πόρο τους με την πάροδο του χρόνου μετά από μια μακρά περίοδο λειτουργίας. Η απόφαση: εγκαίρως να καθαρίσετε τα φίλτρα από τη συλλεγείσα ρύπανση ή να τα αλλάξετε, να επιλέγετε κατάλληλα.

Επίσης, ο λόγος μπορεί να είναι μια απότομη αύξηση της ρύπανσης του εξωτερικού αέρα. Πλακωμένο κάτω από τα παράθυρα μιας ευρείας εθνικής οδού. γείτονες που έφεραν την κουκούλα πάνω από τη σόμπα τους στο παράθυρο. μυρωδιά του καπνού από το παράθυρο του καπνιστή που εγκαταστάθηκε κοντινά. καφετέρια, κατάστημα ή άλλο ίδρυμα, τοποθετημένο κοντά στο ορυχείο εξόδου για τον αερισμό του, μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Σε μια τέτοια κατάσταση, πρέπει να μετακινήσετε την είσοδο του εξαερισμού σας, να βάλλετε πιο δυνατά φίλτρα για τον καθαρισμό ή την αντιμετώπιση των προβληματικών γειτόνων και οργανισμών. Φυσικά, οι μυρωδιές της μόλυνσης με αέρια δεν μπορούν να σωθούν με αυτό τον τρόπο, αλλά είναι πολύ πιθανό να υποχρεωθεί η επιχείρηση να κάνει αλλαγές στο σύστημα εξαερισμού.

Σε ποιον να στραφεί;

Σε ένα κτίριο διαμερισμάτων, είτε πρόκειται για ένα stalinka, ένα Khrushchev ή για ένα νέο μοντέρνο σπίτι, οι αεραγωγοί είναι κοινή ιδιοκτησία. Επομένως, η ευθύνη για την επισκευή και τη συντήρηση τους ανήκει στον οργανισμό λειτουργίας, δηλαδή στην εταιρεία διαχείρισης. Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί σε αυτά.

Εξαίρεση - όταν το πρόβλημα με τον αερισμό ήταν το αποτέλεσμα παράνομης επανασχεδιασμού σε κάποια από τα διαμερίσματα. Σε αυτή την περίπτωση, οι ιδιοκτήτες αυτής της κατοικίας είναι υποχρεωμένοι να εξαλείψουν τις συνέπειες με δικά τους έξοδα. Αλλά εδώ είναι επίσης επιθυμητό να ξεκινήσετε επικοινωνώντας με την εταιρεία διαχείρισης. Κατά κανόνα, αναλαμβάνουν την αλληλεπίδραση με τους παραβιάζοντες ενοικιαστές. Σε ιδιωτική ή μη οικιστική κατοικία ή σε κτίριο πολλαπλών μονάδων που διαχειρίζεται η HOA, πολλές ιδιωτικές εταιρείες που παρέχουν αυτό το είδος υπηρεσιών θα έρθουν στη διάσωση.

Συνοψίζοντας

Οι κύριες αιτίες εμφάνισης μιας δυσάρεστης οσμής από τον εξαερισμό είναι παραβίαση της ακεραιότητας της εκτροπής του καναλιού αέρα ή της εισόδου ξένων αντικειμένων. Δυστυχώς, είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μόνο αυτά τα προβλήματα - η καλύτερη λύση θα είναι να εφαρμοστούν σε ειδικούς που μπορούν να αξιολογήσουν σωστά την κατάσταση και να ξέρουν ακριβώς πώς να αφαιρέσουν την οσμή από τον εξαερισμό.

Κουρασμένος από τον καπνό τσιγάρων από τον εξαερισμό; Υπάρχει διέξοδος!

Ο καπνός του τσιγάρου από τον εξαερισμό έγινε για ορισμένους κατοίκους μοιραία ατυχία. Ειδικά άγγιξε τους ασθματικούς, μικρά παιδιά και απλά μη καπνιστές. Υπάρχει διέξοδος και θα σας πω τι να κάνετε!

Η βάση για το άρθρο ήταν η ερώτηση της Oksana:

Πες μου, παρακαλώ! Τι να κάνετε και πού να πάτε; Ο καπνός του καπνού τραβιέται από τον εξαερισμό στην τουαλέτα, δεν υπάρχει τίποτα να αναπνεύσει! Στο σπίτι, το μωρό είναι μικρό. Γείτονες είπε επανειλημμένα, δεν βοηθά. Τι πρέπει να κάνω;

Oksana, θα σου πω τα πάντα, παρακαλώ, διαβάστε το στο τέλος!

Αν έχετε καπνό τσιγάρου από τον εξαερισμό, θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε όταν βρείτε τον καπνό τσιγάρου από τον εξαερισμό είναι μια πηγή καπνού, δηλαδή, ο γείτονάς σας έχει το δικαίωμα να καπνίζει στο διαμέρισμά του.

Ναι, ο νόμος δεν απαγορεύει αυτή την ευχαρίστηση στο ακίνητο ή στο νοικιασμένο διαμέρισμα.

Εάν κάπνιζε στη βεράντα ή στο μπαλκόνι, τότε θα διαβάζατε άρθρα σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίζετε τους καπνιστές που επιτρέπουν ελευθερίες σε καθορισμένες περιοχές.

Τελικά, έχετε το δικαίωμα να μην καπνίζετε, το οποίο χρησιμοποιείτε επίσης. Γιατί γράφω γι 'αυτό; Το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε και να ξεκινήσουμε την αποσυναρμολόγηση με ένα άτομο που είναι μόνο υπεύθυνο για το ότι πάσχει από εθισμό νικοτίνης.

Σκεφτείτε τι ο γείτονας μπορεί να είναι σύμμαχός σας, όταν θέλετε, για παράδειγμα, για να εγκαταστήσετε ένα φράγμα ή να χτίσετε μια παιδική χαρά στην αυλή, «στροφή» για να πάρει επιτέλους να εργαστεί για την εταιρεία διαχείρισης ή ΕΣΟΑ ότι πληρώνετε κανονικά τα χρήματα για το «περιεχόμενο και την επισκευή της στέγασης "και δεν βλέπουν πάντα πού και τι φεύγουν.

Σε αυτά και σε άλλα σημαντικά ζητήματα, οι κάτοικοι του σπιτιού πρέπει να εργάζονται συλλογικά, ως ένα, κρατώντας το ένα στο άλλο. Έτσι να ηρεμήσετε, να σκέφτεστε και να διαβάσετε, η απάντηση είναι ήδη εκεί.

Αιτίες της μυρωδιάς του τσιγάρου στον εξαερισμό

Κατανοήσαμε την πηγή του καπνού. Τώρα θα μάθουμε γιατί ο καπνός πηγαίνει στο διαμέρισμά σας και δεν ακολουθεί εκεί που πρέπει να είναι - μέσω του αγωγού εξαερισμού έξω.

Αναφορά: Το σύστημα εξαερισμού σε κάθε διαμέρισμα διαχωρίζεται για την κουζίνα, τουαλέτα, μπάνιο. Ωστόσο, αν ζείτε σε stalinka, Khrushchev, Brezhnevka και άλλα "παλιά" έργα των σπιτιών, μπορεί να είναι ότι έχετε μια κοινή συγκυριαρχία για αρκετά διαμερίσματα.

Οι αιτίες του καπνού από τον εξαερισμό στο διαμέρισμα

 1. ζείτε στον τελευταίο όροφο και ίσως η πίεση μεταξύ του διαμερίσματός σας και του γενικού αεραγωγού είναι αμελητέα, επομένως ο καπνός έρχεται εν μέρει σε σας.
 2. φραγμένο με τα σκουπίδια και σκόνη αγωγό εξαερισμού στο επίπεδο του διαμερίσματός σας (που είναι τις περισσότερες φορές), ή σκόραρε στο διαμέρισμα πάνω από το δικό σας, στην οροφή?
 3. ο σωλήνας εξαερισμού στο σπίτι σας δεν είναι αρκετός για να δημιουργήσει έλξη, για παράδειγμα, τελειώνει στη σοφίτα και δεν υπερβαίνει την οροφή.
 4. Οι αυλακώσεις στα πατώματα μεταξύ των διαμερισμάτων, δείτε τη διαθεσιμότητά τους στα πατώματά σας.

Πώς μπορώ να ελέγξω ότι ο εξαερισμός δεν λειτουργεί;
Φέρτε μια ανοιχτή πηγή φλόγας (αγώνας καύσης, κερί) στην οπή εξαερισμού και παρατηρήστε την κλίση της γλώσσας φλόγας.

Αν η φλόγα κατευθύνεται σταθερά προς την οπή εξαερισμού - λειτουργεί, εάν δεν ταλαντεύεται ή μεταβάλλεται «πίσω και πίσω» - ο εξαερισμός δεν λειτουργεί.

Βοήθεια: για να ελέγξετε την κατάσταση λειτουργίας του εξαερισμού στο κτίριο πολλαπλών μονάδων UK / TSZH πρέπει 3 φορές / έτος - όχι λιγότερο! (Όπου είναι γραμμένο: Ψήφισμα της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 14.05.2013 Ν 410)

Μέτρα για την εξάλειψη της οσμής των τσιγάρων από τον εξαερισμό

 • γράψτε δήλωση στο τμήμα UK / Housing / HOA με αίτημα για την εξάλειψη των δυσλειτουργιών στη λειτουργία του συστήματος εξαερισμού. Οι λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε για την αντιμετώπιση του μη λειτουργικού εξαερισμού περιγράφονται παρακάτω. Η αίτηση είναι συνήθως γραμμένη σε ελεύθερη μορφή σε μια ήδη προετοιμασμένη μορφή. Απλά πρέπει να επιλέξετε την ώρα, κατά προτίμηση το πρωί και να πάτε προσωπικά για να την γράψετε, αντικαθιστώντας ένα αντίγραφο της αίτησης με τον εισερχόμενο αριθμό και την ημερομηνία αποδοχής. Μετά την εκτέλεση εργασιών ελέγχου / καθαρισμού του εξαερισμού συντάσσεται πράξη, υπογεγραμμένη από εσάς.
 • αγνοώντας το σπασμένο εξαερισμού, πουθενά να πάνε, ελπίζοντας στην τύχη, να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε ένα πλέγμα εξαερισμού με βαλβίδα ελέγχου ή έναν ανεμιστήρα που θα τρέχουν ταυτόχρονα με το φως στο μπάνιο ή για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, για παράδειγμα. Απλά μην εγκαταστήσετε τον ανεμιστήρα του αγωγού, ο οποίος κλείνει τον αγωγό αερισμού - αυτό δεν μπορεί να γίνει!

Προσοχή: μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στη δομή των αγωγών εξαερισμού, επισκευή, αλλοίωση - απαγορεύεται!

Νομικοί λόγοι για την υποβολή αίτησης στο τμήμα UK / Housing / HOA

Το σύστημα εξαερισμού ενός κτιρίου διαμερισμάτων είναι ιδιόκτητο κτίριο κατοικιών, συνεπώς, η ευθύνη για τη συντήρησή του ανήκει στο UK / HOA. Για αυτό συλλέγουν μηνιαία χρήματα από εσάς στο άρθρο "Συντήρηση και επισκευή κατοικιών".

 1. Συμβόλαιο ιδιοκτησίας διαχείρισης obschedomovyh, που συνήφθη μεταξύ της Εταιρείας / ΕΣΟΑ και τους ιδιοκτήτες των κατοικιών (διαμερίσματα) πολυκατοικία (γι 'αυτό διαβάστε προσεκτικά, θα πρέπει να αναφερθεί ως πιθανοί έλεγχοι εξαερισμού)?
 2. Διάταγμα της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 14.05.2013 Ν 410 ·
 3. 5.5.6. «Κανόνες και πρότυπα τεχνικής εκμετάλλευσης οικιστικών αποθεμάτων» (Διάταγμα της Κρατικής Επιτροπής Κατασκευών της Ρωσίας της 27ης Σεπτεμβρίου 2003 αρ. 170).
 4. "Κανόνες διατήρησης κοινής ιδιοκτησίας σε πολυκατοικία" (που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 13 Αυγούστου 2006 αρ. 491,
 5. «Ελάχιστος κατάλογος υπηρεσιών και εργασιών που απαιτούνται για την σωστή συντήρηση της κοινής περιουσίας σε μια πολυκατοικία, και η σειρά της παράδοσης και της εφαρμογής τους» (που εγκρίθηκε από τον αριθμό RF κυβέρνηση Δημοσίευση 290 της τρίτης Απριλίου 2013..))?
 6. "Κανόνες και πρότυπα τεχνικής συντήρησης κατοικιών" (που εγκρίθηκε από την Κρατική Επιτροπή Κατασκευών της Ρωσικής Ομοσπονδίας αρ. 170 της 27ης Σεπτεμβρίου 2003).
 7. MDK 2-04.2004 "Μεθοδολογική αποζημίωση για τη συντήρηση και επισκευή οικιστικών αποθεμάτων" (που εγκρίθηκε με εντολή της κρατικής επιτροπής κατασκευών της ΕΣΣΔ το 2004).

Παραπομπή: η εταιρεία διαχείρισης (CC) ή η HOA πρέπει να έχουν σύμβαση με τον οργανισμό που επιθεωρεί και καθαρίζει τους αεραγωγούς εξαερισμού και έχει άδεια για αυτό.

Εάν, μετά την εφαρμογή του Ποινικού Κώδικα (HOA), το ζήτημα δεν επιλύεται ή επιλύεται

 1. τμήμα της κρατικής στέγασης επιθεώρησης της πόλης σας
 2. το γραφείο του εισαγγελέα

Σήμερα μάθατε τι να κάνετε και Πού να πάτε αν έχετε καπνός τσιγάρου από τον εξαερισμό!

Ελπίζω ότι το άρθρο σας βοήθησε! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας, γράψτε ένα σχόλιο ή μια κριτική παρακάτω!

Οσμή από τον εξαερισμό

Η μυρωδιά από τον εξαερισμό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι κάτοικοι πολυκατοικιών. Ο εξαερισμός είναι υπεύθυνος για τον αέρα στο σπίτι που αναπνέουμε. Ο στόχος του είναι να προσελκύσει καθαρό αέρα μέσα στο δωμάτιο και να αφαιρέσει τον αναλωμένο αέρα. Με ένα σωστά λειτουργικό σύστημα, η λειτουργία του είναι αόρατη, αλλά όταν εμφανιστεί μια δυσάρεστη οσμή, αυτό σημαίνει ότι το σύστημα έχει αποτύχει και είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τα αίτια και να τα εξαλείψουμε.

Πώς είναι ο σωστός εξαερισμός;

Η εγκατάσταση του εξαερισμού είναι καλύτερα να ανατεθεί σε επαγγελματίες στον τομέα τους. Από αυτή τη διαδικασία θα εξαρτηθεί από την παρουσία δυσάρεστων οσμών στο διαμέρισμα και τη δημιουργία μούχλας, η οποία επηρεάζει αρνητικά την υγεία. Κάνοντας αερισμό στην τουαλέτα, πρέπει να σκεφτείτε το σύστημα των αγωγών τροφοδοσίας και εξαγωγής. Η τρέχουσα επιλογή σήμερα είναι ο εξαναγκασμένος εξαερισμός, ο οποίος διαθέτει ανεμιστήρα στο κιτ του. Στο διαμέρισμα, η μυρωδιά του εξαερισμού εμφανίζεται για πολλούς λόγους και είναι σημαντικό να το εξαλείψουμε, αντί να αγωνιστούμε για την έρευνα.

Οι αιτίες των δυσάρεστων οσμών

Αιτίες μιας δυσάρεστης οσμής αερισμού:

 • Δημιουργία μπλοκαρίσματος στον αγωγό εξαερισμού. Αποτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, στάσιμη λόγω της συσσώρευσης σκόνης, θραυσμάτων και λίπους. Πολύ συχνά ένα τέτοιο πρόβλημα προκύπτει λόγω των συντριμμιών που απομένουν στον άξονα εξαερισμού.
 • Μερική καταστροφή του αγωγού εξαερισμού. Ο σχηματισμός ενός φελλού, ο οποίος εμποδίζει τη διέλευση του αέρα. Η καταστροφή συχνά συμβαίνει στην οροφή, στη σοφίτα ή στο τεχνικό δάπεδο. Μια κοινή αιτία του προβλήματος είναι σε σπίτια παλιάς κατασκευής.
 • Παραβίαση της στεγανότητας. Υπήρξε κίνηση των μονάδων εξαερισμού. Σε σπίτια νέων κατασκευών, ο λόγος είναι το λάθος των οικοδόμων, και στα παλιά σπίτια, λόγω της άδειας του φρεατίου του ανελκυστήρα, ή λανθασμένα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής και επισκευής. Στα περισσότερα παλιά σπίτια, οι ανελκυστήρες δεν λειτουργούν, κανείς δεν παρακολουθεί την κατάστασή τους και τελικά αυτό το μέρος του σπιτιού γίνεται έκτακτης ανάγκης και μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με το σύστημα εξαερισμού.
 • Μια δυσάρεστη οσμή από τον εξαερισμό εμφανίζεται συχνά αφού οι γείτονές σας έχουν κάνει επισκευές στον εαυτό τους. Όταν επισκευαστούν, οι άνθρωποι συχνά καταστρέφουν τον αγωγό εξαερισμού για να αυξήσουν τη χρήσιμη επιφάνεια του διαμερίσματος. Κάποιοι πολίτες, γενικά, αποσύρουν τη βρύση στο κανάλι του γείτονα, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στους γείτονες.
 • Κατά την εγκατάσταση των ανεμιστήρων εξαερισμού γείτονες σε σπίτια παλιάς κατασκευής. Όλες οι δυσάρεστες οσμές θα έρθουν σε σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτές τις κατοικίες δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση τέτοιου εξοπλισμού. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνο σε περίπτωση μεμονωμένου καναλιού σε κάθε διαμέρισμα του σπιτιού, το οποίο είναι ασύμφορο και αδύνατο, αφού δεν είναι όλοι οι ενοικιαστές που θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα.

Στα σπίτια του παλαιού ιδρύματος, υπάρχει πρόβλημα με τη δυσλειτουργία των αεραγωγών. Συχνά συνδυάζονται με καπνοδόχους, αγωγούς και έχουν ήδη καταστραφεί εν μέρει. Κατά συνέπεια, το έργο τους δεν είναι συνεκτικό και έχει πολλά λάθη, τα οποία αισθάνεται κάθε κάτοικος. Οι συσκευές του συστήματος εκκένωσης αέρα σχεδιάστηκαν όταν οι σύγχρονες τεχνολογίες ήταν ακόμα άγνωστες.

Προβλήματα με κοινό πύργο εξαερισμού

Σε πολυκατοικίες, συχνά προκαλούν δυσάρεστες οσμές είναι ένα κοινό πρόβλημα με μια στοίβα διέξοδο που μπορεί να υποστεί βλάβη, ελαττωματικό, δεν έχει εγκατασταθεί σωστά, και μια ποικιλία από άλλους λόγους. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία διαχείρισης.

Παγωμένος στους αεραγωγούς

Οι διαφορές στη θερμοκρασία του αέρα στο δρόμο και στα κτίρια οδηγούν στον σχηματισμό συμπύκνωσης. Για τον λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου του έτους, σχηματίζεται πάγος. Αυτό οδηγεί σε μερική ή πλήρη απόφραξη των αεραγωγών.

Μόλυνση του συστήματος εξαερισμού

Συσσωματώματα σχηματίζονται στα σπίτια. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην αποσύνδεση των τοίχων εξαερισμού ή στην αποδέσμευση υπολειμμάτων κατασκευής. Ένας άλλος λόγος είναι τα ζώα που μπορούν να φτάσουν εκεί και να κλείσουν το πέρασμα του αέρα.

Δεν υπάρχει κανάλι εξαερισμού

Υπάρχουν περιπτώσεις που αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κανάλι αερισμού. Μπορεί να μην είναι καθόλου ή απλώς ένα σφάλμα σχεδιασμού σχεδιασμού. Είναι οι μυρωδιές που προέρχονται από τους γείτονες μέσω εξαερισμού; Συχνά υπάρχουν συχνά περιπτώσεις όπου ο αγωγός εξαερισμού ήταν, αλλά κάποιος έκανε παράνομη ανάπλαση και έκλεισε. Συχνά στη θέση του καναλιού, οι άνθρωποι κάνουν μια ολοκληρωμένη ντουλάπα, επικαλύπτοντάς την έτσι από πάνω και κάτω.

Αυτός ο λόγος μπορεί να δημιουργηθεί ανεξάρτητα. Είναι απαραίτητο να επιθεωρούνται προσεκτικά οι εγκαταστάσεις της κουζίνας, του μπάνιου και του μπάνιου όλοι οι γείτονες. Εάν δείτε μια παράνομη ανάπλαση και οι άνθρωποι αρνούνται να την επιστρέψουν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τις δημοτικές αρχές για περαιτέρω έρευνα. Για την πραγματοποίηση αυτής της αναδιαμόρφωσης είναι απαραίτητο να λάβετε άδειες, τις οποίες οι γείτονες πιθανώς δεν έχουν. Αφού διαπίστωσε ότι όλες οι περιστάσεις των γειτόνων επιστρέφουν την επισκευή στην αρχική έκδοση και πληρώνουν διοικητική ποινή για παραβίαση του καθεστώτος διαβίωσης σε ένα κτίριο διαμερισμάτων.

Δεν υπάρχει έλξη στο σύστημα αερισμού


Υπάρχουν περιπτώσεις όπου, με καλό εξαερισμό, εξακολουθεί να υπάρχει μια δυσάρεστη μυρωδιά στο δωμάτιο. Αυτό οφείλεται σε μια κακή εισροή καθαρού αέρα. Η ανεπαρκής παροχή αέρα επιβραδύνει την απομάκρυνση του παλιού αέρα από το σπίτι. Μέχρι πριν από λίγες δεκαετίες, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτού του προβλήματος, επειδή τα σπίτια είχαν εγκατασταθεί ξύλινα παράθυρα και πόρτες, πλαστικά παράθυρα και σήμερα είναι στην κορυφή της δημοτικότητας, αλλά μην χάσετε το φρέσκο ​​αέρα.

Στα παράθυρα του δέντρου με την πάροδο του χρόνου, υπήρχαν ρωγμές και τρύπες μέσω των οποίων ο καθαρός αέρας εισέρχεται ελεύθερα και αεριζόταν το δωμάτιο ακόμα και με τις πόρτες κλειστές. Τα σύγχρονα πλαστικά παράθυρα είναι πολύ αεροστεγή και δεν επιτρέπουν αέρα από το δρόμο. Αυτό έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα. Ως εκ τούτου, συνιστάται καθημερινά να αερίζεται το δωμάτιο αρκετές φορές, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία στο δρόμο. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε ένα ειδικό σύστημα εξαερισμού στην κουζίνα και στο μπάνιο.

Αντίστροφη βύθιση στο σύστημα εξαερισμού

Εάν το σύστημα αερισμού λειτουργεί σωστά, τότε εξασφαλίζεται επαρκής παροχή καθαρού αέρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συμβαίνει το αντίστροφο, το οποίο ονομάζεται αντίστροφη ώση. Σε αυτή την περίπτωση, ο αερισμός είναι καθαρίζει όχι μόνο τον αέρα, αλλά εφιστά επίσης μια δυσάρεστη οσμή από τους γείτονες και τη σκόνη από το εξωτερικό. Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι: μια απόφραξη των αγωγών αερισμού και κρύου ατμού αέρα μόλυνση κανάλι από χιόνι, πάγο ή χτύπημα πουλί, τεχνητές πηγές αερισμός παρεμβαίνει με φυσικό καθαρισμό του αέρα.

Ισχυρή κουκούλα για τους γείτονες

Το έργο ενός κτιρίου διαμερισμάτων αρχικά βασίζεται στο γεγονός ότι θα υπάρξει μια φυσική ανταλλαγή αέρα στο σπίτι. Επομένως, όταν οι μισθωτές εγκαθιστούν ειδικές συσκευές για την αφαίρεση του αέρα, ενδέχεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Οι βρώμικες ροές αέρα θα περάσουν από τον εξαερισμό και ως αποτέλεσμα θα εμφανιστεί μια δυσάρεστη οσμή στα γειτονικά διαμερίσματα.

Αυτό συμβαίνει όταν ο ανεμιστήρας υψηλής ισχύος λειτουργεί σχεδόν συνεχώς στο μπάνιο. Υπάρχουν 2 τρόποι επίλυσης. Αυτό είναι να ζητήσει από τους γείτονες να αντικαταστήσουν την τεχνική τους, με ένα απλό σχέδιο ή να το συμπεριλάβουν λιγότερο συχνά. Η δεύτερη επιλογή είναι να εγκαταστήσετε μια τέτοια συσκευή στο διαμέρισμά σας, αλλά θα περιπλέξετε και τη ζωή των γειτόνων, αλλά οι μυρωδιές των άλλων ανθρώπων δεν θα σας ενοχλούν πια.

Η μυρωδιά στην τουαλέτα μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα μιας δυσάρεστης οσμής είναι ένας φραγμένος αεραγωγός. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της αιτίας της ρύπανσης ή της κατάρρευσης των τειχών του, αν το σπίτι είναι ήδη παλιά και δεν έχει εξυπηρετηθεί για πολλά χρόνια. Σε αυτή την κατάσταση, ο αέρας δεν περνάει και σταματάει. Η χειρότερη επιλογή είναι να φτάσουμε εκεί τα πουλιά, όχι μόνο τα οικιακά απορρίμματα. Είναι απίθανο να επιλεγεί ανεξάρτητα και οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι κάτι συνέβη μόνο μετά από λίγο. Η παρουσία ξένων οσμών υποδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως.

Ως εκ τούτου, συχνά η κατάσταση μετατρέπεται σε θάνατο του κατοικίδιου ζώου, το σώμα αποσυντίθεται και οι κάτοικοι αρχίζουν να αισθάνονται μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Ανεξάρτητα από την επίλυση ενός προβλήματος και την εκκαθάριση των γενικών καναλιών εξαερισμού δεν συμβαίνει πάντα. Αυτό είναι εφικτό μόνο αν το μπλοκάρισμα βρίσκεται κοντά στο άνοιγμα εξαερισμού ενός διαμερίσματος. Μπορείτε να αφαιρέσετε το μπλοκάρισμα με μια βούρτσα οικιακής χρήσης. Εάν συναντήσετε μια παρόμοια κατάσταση για πρώτη φορά, συνιστάται να καλέσετε έναν ειδικό που να απομακρύνει σωστά την αιτία του προβλήματος.

Παραβίαση της ακεραιότητας του σπιτιού

Μερικές φορές οι αισθήσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές. Κατά την εμφάνιση μιας δυσάρεστης οσμής, πρώτα απ 'όλα πιστεύουμε ότι το πρόβλημα είναι στον αερισμό του σπιτιού. Αλλά το πρόβλημα μπορεί να είναι η εμφάνιση ρωγμών και τσιπ στο σχεδιασμό του σπιτιού. Σε αυτή την κατάσταση, θα αισθανθείτε αμέσως στο διαμέρισμά σας μια οσμή εάν ο γείτονας αποφασίσει να καπνίσει. Επίσης, θα υπάρχουν οι μυρωδιές τεχνικών χώρων που δεν έχουν εξυπηρετηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση. Είναι απαραίτητο να παρακάμψετε το σπίτι και να το εξετάσετε προσεκτικά. Προσδιορίστε όλες τις προβληματικές περιοχές και επισκευάστε τις σφραγισμένες.

Εσωτερικές δυσάρεστες οσμές στο διαμέρισμα και ισορροπία αερισμού

Αρχικά συνιστάται να δίνετε προσοχή στη λειτουργία της κουκούλας και να κάνετε ένα απλό πείραμα. Πάρτε ένα κομμάτι της εφημερίδας και να το φέρετε στη σχάρα στην κουζίνα ή στο μπάνιο. Με σωστή λειτουργία, η εφημερίδα θα πιεστεί εναντίον της σχάρας αεροπορικώς.

Σημαντικό! Ποτέ μην χρησιμοποιείτε πυρκαγιά για να ελέγξετε τη λειτουργία της κουκούλας. Αυτό είναι επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά. Στον πύργο εξαερισμού μπορεί να υπάρχουν καυτά αέρια που θα ανάψουν αμέσως.

Αν το χαρτί είναι ακίνητο κοντά στο πλέγμα ή αποκλίνει από την πλευρά του, αυτό σημαίνει μια δυσλειτουργία του συστήματος. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί εάν ο ίδιος ο σχεδιασμός της κουκούλας έχει σπάσει ή δεν υπάρχει απαραίτητη ροή καθαρού αέρα του δρόμου.

Αναζήτηση και εξάλειψη αιτιών οσμών

Εάν ο εξαερισμός αναβλύζει στην τουαλέτα, πρώτα απ 'όλα πρέπει να μάθετε τον λόγο. Για να γίνει αυτό, θα εκτελέσουμε τις απαραίτητες ενέργειες:

Ελέγξτε το τράβηγμα με μια πετσέτα

Πηγαίνουμε στο μπάνιο και φέρνουμε τη χαρτοπετσέτα στη σχάρα εξαερισμού. Αν είναι προσέλκυσε, τότε η εργασία πηγαίνει καλά, και αν όχι, είναι απαραίτητο να ανοίξει τα παράθυρα. Επαναλάβετε το πείραμα. Σε αυτή την περίπτωση, η χαρτοπετσέτα τραβήχτηκε στην μάσκα; Αν ναι, η ανεπαρκής ροή αέρα δημιουργεί πρόβλημα. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε ένα σφάλμα στην κουκούλα και πρέπει να καλέσετε τον πλοίαρχο. Το πείραμα είναι κατάλληλο για δροσερό και όχι ζεστό καιρό.

Αναθεώρηση των αεραγωγών

Οποιαδήποτε εταιρεία διαχείρισης ή υπηρεσία στέγασης πόλης, σύμφωνα με τους κανονισμούς, πρέπει να ελέγχει τους αεραγωγούς τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Εάν υπάρχει αέριο στο σπίτι, ο έλεγχος πραγματοποιείται μία φορά κάθε 6 μήνες. Αυτό γίνεται το καλοκαίρι και το χειμώνα. Εάν εντοπιστούν προβλήματα, τότε το αέριο κλείνει μέχρι να εξαλειφθούν όλα τα ελαττώματα, καθώς αυτό είναι επικίνδυνο για τη ζωή κάθε ενοικιαστή. Θυμηθείτε, ο εξαερισμός σε ένα κτίριο διαμερισμάτων απαγορεύεται να εξυπηρετείται ανεξάρτητα, να βελτιώνεται και να επισκευάζεται. Όλες οι ενέργειες που αφορούν το θέμα αυτό πρέπει να εγκριθούν από τις δημοτικές υπηρεσίες που εξυπηρετούν το σπίτι σας.

Καθαρισμός του συστήματος εξαερισμού

Για να γίνει αυτό, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία διαχείρισης με την κατάλληλη εφαρμογή.

Εγκατάσταση της βαλβίδας τροφοδοσίας

Αφού οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αλλάξει ξύλινα παράθυρα σε σφραγισμένα πλαστικά παράθυρα με διπλά τζάμια, ο φυσικός εξαερισμός έχει σχεδόν ξεπεράσει. Η κυκλοφορία του αέρα με κλειστά παράθυρα δεν συμβαίνει στην πράξη, κάτι που είναι κακό για το μικροκλίμα του δωματίου και τον εξαερισμό του. Αν δεν ανοίγετε τα παράθυρα καθημερινά αρκετές φορές για εξαερισμό, συνιστάται η εγκατάσταση μιας βαλβίδας τροφοδοσίας.

Ο εξαερισμός είναι εντάξει, αλλά η μυρωδιά παραμένει

Σε αυτή την περίπτωση, το σύστημα εξαερισμού δεν είναι σχετικό και το πρόβλημα έγκειται σε άλλες αιτίες. Μπορεί να είναι μύκητες ή δαμάσκηνα. Εάν η αιτία του μύκητα, είναι απαραίτητο να βρεθεί η πληγείσα περιοχή και τη θεραπεία με ειδικά μέσα. Εάν η αιτία είναι δαμάσκηνα, πρέπει να καλέσετε τον πλοίαρχο και να καθαρίσετε το φρεάτιο.

Αν συναντήσετε για πρώτη φορά το πρόβλημα των δυσάρεστων οσμών από τον εξαερισμό, σας συνιστούμε να μην χάνετε χρόνο και προσπάθεια μάταια, αλλά καλέστε αμέσως τους επαγγελματίες της επιχείρησής τους. Θα εντοπίσουν και θα αναγνωρίσουν την πραγματική αιτία του προβλήματος και, στη συνέχεια, θα το καταργήσουν σωστά. Πρώτον, επικοινωνήστε με την εταιρεία διαχείρισης και μιλήστε για το πρόβλημα. Αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, τότε ξεκινήστε να ψάχνετε για ιδιωτικούς ειδικούς.

Επίλυση του προβλήματος της οσμής στο μπάνιο με τη χρήση ανεμιστήρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εξαερισμού:

 1. Φυγόκεντρο;
 2. Φυγοκεντρική-αξονική;
 3. Η διαμετρική.

Υπολογισμός ισχύος

Η μυρωδιά από τον αερισμό στην τουαλέτα μπορεί να εξαλειφθεί από έναν ανεμιστήρα, αν είναι σωστό να το επιλέξετε. Κάθε είδος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και το επίπεδο ισχύος. Η εγκατάστασή τους είναι απαραίτητη, με την προϋπόθεση ότι ο σωλήνας εξαερισμού είναι μεγαλύτερος από 3 μέτρα. Ο ανεμιστήρας επιλέγεται από τον συντελεστή ισχύος της συσκευής και επηρεάζει την αποτελεσματικότητά του. Αν προτιμάτε μια πολύ ισχυρή συσκευή, τότε θα υπάρξει μια εξάντληση, η οποία έχει πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων. Για τον σωστό αερισμό στο μπάνιο, θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά τη δουλειά για να απομακρύνετε οποιαδήποτε θραύση στο χρόνο. Αφαιρέστε τις μυρωδιές στο διαμέρισμα πραγματικά.

Τοποθέτηση

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον ανεμιστήρα στον τοίχο ή στην οροφή. Είναι ακτινικά και κανάλι. Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια βαλβίδα αντεπιστροφής, η οποία εμποδίζει την είσοδο δυσάρεστων οσμών στο δωμάτιό σας.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τα συνεπή βήματα για να εγκαταστήσετε με επιτυχία το σύστημα εξαερισμού και η κουκούλα λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά:

 • Επιλέξτε τον τόπο στον οποίο θα βρίσκεται ο ανεμιστήρας. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να οξύνετε την εστίασή σας, γιατί αν σηκώσετε λάθος μέρος, τότε στο μέλλον θα πρέπει να επαναλάβετε την εργασία. Η επιλογή του σχήματος ανεμιστήρα δεν παίζει ρόλο, γι 'αυτό επιλέξτε ανάλογα με το γούστο σας.
 • Προετοιμάστε τον τόπο εγκατάστασης. Σημειώστε τη θέση της τρύπας όπου θα υπάρχει ο εξαερισμός και κάντε την καλωδίωση εάν προτιμάτε μια μηχανική συσκευή. Είναι σημαντικό τα καλώδια να μην κολλάνε, γι 'αυτό να τα κρύβετε σε πλαστικό κουτί.
 • Τοποθετήστε και ασφαλίστε τη συσκευή στην επιλεγμένη θέση. Αυτό μπορεί να γίνει με κατσαβίδι και ειδική κόλλα για εργασίες κατασκευής. Αφαιρέστε το καπάκι από τη συσκευή και εφαρμόστε κόλλα στη θέση του ανεμιστήρα. Τοποθετήστε τη συσκευή και κρατήστε την υπό πίεση για 5 λεπτά. Ελέγξτε ότι είναι ασφαλώς στερεωμένο και συγκρατημένο σφιχτά. Συνδέστε τη συσκευή στο δίκτυο.

Αν το κάνετε σωστά, ο εξαερισμός θα απομακρύνει το πρόβλημα των οσμών.

Λύπουμε το πρόβλημα με τις μυρωδιές στην κουζίνα χρησιμοποιώντας την κουκούλα

Μυρίζετε τις παράξενες μυρωδιές που εμφανίζονται από το πουθενά; Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κουκούλα. Έχουν πολλές απόψεις και έχουν τα δικά τους ανταγωνιστικά λειτουργικά χαρακτηριστικά. Για τον εξοπλισμό εξαερισμού υψηλής ποιότητας στην κουζίνα, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε ποιος τύπος κουκούλας σας ταιριάζει;

 • Suspended - ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα, είναι εγκατεστημένο ανάμεσα σε ένα ντουλάπι τοίχου και μια σόμπα αερίου?
 • Island - μια ιδανική επιλογή για μια κουζίνα με ένα νησί. Αναρτήθηκε μέχρι την οροφή. Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
 • Γωνία - τοποθετημένη στη γωνία του δωματίου.
 • Τοίχος τοποθετημένο στον τοίχο πάνω από τη σόμπα. Τα μοντέλα διαθέτουν ποικιλία χρωμάτων και σχεδιαστικών λύσεων. Μπορείτε να επιλέξετε μια επιλογή για κάθε εσωτερικό σχεδιασμό.
 • Ενσωματωμένο - τοποθετημένο σε τραπέζι ή ντουλάπι. Οπτικά δεν καταστρέφει τον πλήρη σχεδιασμό του δωματίου. Εύκολα ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό σχέδιο και δεν ξεχωρίζει.
 1. Το εκχύλισμα ροής αφαιρεί μολυσμένες μάζες αέρα στον άξονα εξαερισμού. Αυτή είναι η επιλογή των περισσότερων αγοραστών, όπως είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική?
 2. Ο απορροφητήρας κυκλοφορίας μεταφέρει τον αέρα σε δικό του σχεδιασμό και τα φιλτράρει με φίλτρα. Στη συνέχεια, καθαρός αέρας απελευθερώνεται πίσω στο χώρο του δωματίου. Για την εγκατάσταση, ο αγωγός αέρα δεν είναι απαραίτητος.

Υπολογισμός της ισχύς σχεδίασης

Αποφασίζοντας να κάνει τον κατάλληλο αερισμό στην κουζίνα, κάθε άτομο καταφεύγει στην επιλογή της ισχύος και της τεχνολογίας της εγκατάστασης της δομής. Για σωστή λειτουργία, πρέπει να υπολογιστεί η απαιτούμενη ισχύς εξόδου. Εξαρτάται από την περιοχή του δωματίου και έχει έναν απλό τύπο:

Ισχύς = έκταση * ύψος του δωματίου.


Χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο, μπορείτε εύκολα να λάβετε τα δεδομένα που χρειάζεστε και να επιλέξετε τη σωστή συσκευή για εξαερισμό.

Τοποθετήστε την κουκούλα

Για εργασία υψηλής ποιότητας, συνιστάται να προχωρήσετε πολύ, αλλά σε αυτή την περίπτωση η συσκευή θα λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά:

 • Το περίβλημα τοποθετείται στην ντουλάπα για άνεση. Είναι καλά στερεωμένο στο ντουλάπι και γεμίζει τα εναπομείναντα ανοίγματα με ένα αφρώδες υλικό.
 • Εγκαταστήστε ένα ερμάριο για την κατασκευή τρυπών.
 • Αφαιρέστε το περίβλημα από τον τοίχο για να κόψετε την τρύπα.
 • Για εργασία υψηλής ποιότητας, συνιστάται η χρήση ενός σύγχρονου εργαλείου ξένων παραγωγών. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε τις τρύπες προσεκτικά.

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε τον εξοπλισμό και να ξεκινήσετε:

 • Τοποθετήστε αυλακώσεις και τρύπες. Στην κορυφή του ντουλαπιού το σχήμα του πρέπει να είναι τετράγωνο.
 • Τραβήξτε την αυλάκωση χωρίς να αφήσετε μεγάλα αποθέματα.
 • Κρεμάστε το ντουλάπι στη θέση του στον τοίχο.
 • Αντιμετωπίστε τα σημεία σύνδεσης με μια σφραγισμένη συσκευή.
 • Συνδέστε την αυλάκωση στον άξονα εξαερισμού.
 • Για να διορθώσετε την κουκούλα.
 • Συνδέστε τον άξονα εξαερισμού στον αγωγό αέρα.

Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε κάθε βήμα σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας. Εάν δεν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιες ερωτήσεις, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε στους επαγγελματίες της επιχείρησής σας που μπορούν να υπολογίσουν και να εκτελέσουν σωστά την εγκατάσταση εξαερισμού σε οποιοδήποτε δωμάτιο του διαμερίσματός σας. Θυμηθείτε, η παραμικρή ανακρίβεια μπορεί να οδηγήσει σε κακή λειτουργία της κουκούλας.

Είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ένα φυσιολογικό επίπεδο ηλεκτρικής ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, μπορεί να εισχωρήσουν στο κάλυμμα των παγιδευμάτων λίπος και αυτό μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και πυρκαγιά. Ασφάλεια στα χέρια σας και ποτέ δεν αξίζει να παραμεληθεί! Διαφορετικά, κινδυνεύετε να βλάψετε την υγεία σας, όχι μόνο στον εαυτό σας, αλλά σε όλους τους κατοίκους του κτιρίου διαμερισμάτων.

καπνό από τον εξαερισμό

φίλοι, ρωτώ τις συμβουλές σας!

Σπίτι - P44 (ή P44-T), οι διαφημίσεις 2001-2002 (από Butovo), διαμέρισμα - κομμάτι kopeck, 4 όροφος 10-ορόφων κτίριο, η κουζίνα εξακολουθεί να στέκεται στη μέση του εξαερισμού. κουτί. το σχέδιο της κουζίνας είναι εδώ: ">
όπως τα έργα αερισμού (ένα χαρτί υγείας προσελκύει).
παράθυρα - προσωπικό (. τζάμια, φαίνεται να είναι σε κάποιο πλαίσιο hlipenkoy με μια σφραγίδα με τη μορφή της «τριχωτό» κορδέλες, βούρτσες δεν ξέρουν τι να το ονομάσουμε)
επομένως, περιοδικά (μία φορά την ώρα, δύο) στο διαμέρισμα μυρίζει μυρίζει πολύ. βρέθηκε πειραματικά ότι η δυσοσμία του εξαερισμού.
προσπάθησαν να βάλουν τις βαλβίδες ελέγχου (με μετατοπισμένο άξονα), αλλά δεν έσωσαν.
όταν ανυψώνεται στην σχάρα κουζίνα και κοίταξε τι τσέπη μου εκεί, αποδείχθηκε ότι η τσέπη είναι στην πραγματικότητα δεν είναι - μόλις 30 εκατοστά που είναι το αντίστοιχο κανάλι μου σε μια κοινή δεξαμενή είναι κάπου στα 20-30 εκατοστά πάνω από το αερισμού, και στον επόμενο όροφο.

αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η μυρωδιά είναι ακόμα μαζί βαλβίδες «γεμιστά» στο διαμέρισμα, καθώς και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αμέσως γεμιστό και το μπάνιο με τουαλέτα, υποθέτω ότι κάποιος καπνίζει σε ένα ισχυρό απορροφητήρα

καπνίζει βρωμάει ανεξάρτητα από το αν τα παράθυρα είναι ανοιχτά ή όχι.

η ζωή δεν δίνει, κακή λέξη (

τα παράθυρα φαίνονται στη νότια πλευρά, ο ήλιος λάμπει λίγο - στο βουλωμένο διαμέρισμα (το χειμώνα είναι πιο εύκολο). ανοίξτε το παράθυρο - τραβά το κάπνισμα από το δρόμο (γείτονες στον αριστερό καπνό στο ανοιχτό παράθυρο καλά, πολύ συχνά). κλείστε τα παράθυρα - τραβάει ο εξαερισμός. θα αφήσετε σε μια είσοδο - άλλοι γείτονες (φοιτητές) η εταιρεία καπνίζει αρκετά συχνά.

τι μπορείτε να σκεφτείτε;

Μπορεί ο γαλλικός ανεμιστήρας εξαγωγής στο κανάλι εξαερισμού να συνεχίσει να ανάβει. Και στα παράθυρα της βαλβίδας με το ακριβές ή στο τοίχωμα του KIV με διήθηση.

Vadim098 έγραψε:
Και στα παράθυρα της βαλβίδας με το ακριβές ή στο τοίχωμα του KIV με διήθηση.

Έτσι λοιπόν, γράφει όλος ο άνθρωπος:

g0ga έγραψε:
ανοίξτε το παράθυρο - τραβά το κάπνισμα από το δρόμο (γείτονες στον αριστερό καπνό στο ανοιχτό παράθυρο καλά, πολύ συχνά

Vadim098 έγραψε:
Μπορεί ο γαλλικός ανεμιστήρας εξαγωγής στο κανάλι εξαερισμού να συνεχίσει να ανάβει.

Και ο αέρας για εργασία όπου θα πάρετε; Εδώ:

g0ga έγραψε:
ανοίξτε το παράθυρο - τραβά το κάπνισμα από το δρόμο (γείτονες στον αριστερό καπνό στο ανοιχτό παράθυρο καλά, πολύ συχνά). κλείστε τα παράθυρα - τραβάει ο εξαερισμός. θα αφήσετε σε μια είσοδο - άλλοι γείτονες (φοιτητές) η εταιρεία καπνίζει αρκετά συχνά.

Και τι θα έπρεπε να έχει ένα σύστημα αερισμού για $ 10.000 να προσφέρει; Μπορείτε να προσφέρετε ένα διαμέρισμα και αλλαγή!

g0ga έγραψε:
βρέθηκε πειραματικά ότι η δυσοσμία του εξαερισμού.

Είναι έτσι; Στην πραγματικότητα:
α) τα κανάλια εξαερισμού της κουζίνας και του μπάνιου είναι διαφορετικά, πρέπει αμέσως να τσιμπήσουν τόσο εκεί όσο και εκεί.
β) αν αμαρτάνετε στην κουκούλα κάποιας κουζίνας, τότε θα πρέπει να υπάρχει μια οσμή τροφής - είναι εκεί;
γ) πολλοί βάζουν στο μπάνιο και την τουαλέτα ανεμιστήρες εξαγωγής, και καπνίζουν στην τουαλέτα - πού προσπάθησε η βαλβίδα;

Vadim098 έγραψε:
Και τι θα έπρεπε να έχει ένα σύστημα αερισμού για $ 10.000 να προσφέρει;

Εσείς δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Με τέτοιες εισαγωγές, δεν μπορεί να αφαιρεθεί μικρό αίμα.

2sansan21
α) όχι μόνο ότι βρωμάει στην τουαλέτα, μπάνιο, κουζίνα. έτσι και σε όλο το διαμέρισμα. ειδικά το πρωί συμβαίνει όταν δεν υπάρχει κανείς να ανοίξει τα παράθυρα εγκαίρως.
και έτσι, κατά κανόνα, πηγαίνετε στην τουαλέτα, και εκεί μυρίζει μυρίζει. Θα πάω στην κουζίνα - το ίδιο πράγμα. στο μπάνιο ταυτόχρονα λιγότερο. προφανώς η βαλβίδα κλείνει πιο σφιχτά.
Το κάνω αυτό στο γεγονός ότι τραβάει από τον εξαερισμό, και όχι από τις ρωγμές στο δάπεδο ή στη βεράντα.
β) χμμ. όχι, δεν υπήρχε μυρωδιά του φαγητού άλλων ανθρώπων. τουλάχιστον ισχυρή, να ενοχλήσει. ίσως η κουκούλα για το σύνολο συμπεριλαμβάνεται μόνο όταν καπνίζετε και η οικοδέσποινα γυρίζει μια ταχύτητα έτσι ώστε να μην κάνει θόρυβο; Λοιπόν, ταυτόχρονα με μια επιλογή))
γ) το δοκίμασε. Επιπλέον προσπάθησε ακόμη και να σφίξει την τουαλέτα στην τουαλέτα. Και στις δύο περιπτώσεις αρχίζει να βρωμάει περισσότερο στην κουζίνα.

στην πραγματικότητα δεν έχω επίσης απαντήσει. τι κρίμα.
Θα προσπαθήσω να καλέσω το γραφείο στέγασης, μπορώ να ελέγξω τον εξαερισμό. και ξαφνικά αυτός ο κάποιος θα αφαιρέσει τον ανεμιστήρα.

PS
αλλά γενικά, οι καπνιστές βασανίζονται, αν λέτε λογοκρισία. ότι στο μετρό / στις μεταβάσεις, ότι στην είσοδο / ανελκυστήρα, ότι οι γείτονες είναι από το κάτω μέρος / πλευρά.
ακόμη και όταν φεύγετε από το σταθμό του μετρό - δεν μπορείτε να ξεφύγετε από εδώ: από το μετρό είστε διάσπαρτοι σε όλες τις κατευθύνσεις. τεντώστε και πηγαίνετε, καπνίστε. έτσι ακόμη και να πάτε έτσι ώστε να μην μπορείτε να ξεπεράσετε))
και όταν προσπερνάει μια πρόταση για την αύξηση της τιμής των τσιγάρων μέχρι 200-300 ρούβλια με την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, κατ 'ευθείαν τούβλα κακάο πω σε κανέναν δεν δημιουργούν ενόχληση και το δικαίωμά τους να αναπνέουν τον G.
ενώ το δικαίωμα του άλλου μισού να αναπνεύσει περισσότερο ή λιγότερο μη δύσοσμο αέρα είναι κατά κάποιο τρόπο ξεχασμένο.

Όλοι οι καπνιστές στον τοίχο για να παραδώσει!
Και αν σοβαρά, τότε πήρε πραγματικά κοτόπουλο, το μεσημεριανό γεύμα στην εργασία, ακόμη και χωρίς καπνό είναι αδύνατο. Και έρχεστε στο γκαράζ, υπάρχει ένας κλειστός χώρος, έτσι ώστε ακόμα προσπαθούν να καπνίζουν μέσα (στο δρόμο θα δείτε πάρα πολύ κρύο ή η βροχή έρχεται και πάει πάρα πολύ τεμπέληδες) έτσι ώστε η δυσωδία αυτού, στη συνέχεια, όλη την ημέρα κρέμεται στο εσωτερικό. Μερικές φορές, η υπομονή τελειώνει και όλοι στο δρόμο εξωθούνται με τους φουσκάλες τους.

η είσοδος του καναλιού μου στη γενική συλλογή πηγαίνει κάπου 20-30 εκατοστά πάνω από την έξοδο και στον επόμενο όροφο.

Επεκτείνετε την έξοδο του καναλιού σας.

vovan.mens έγραψε:
Επεκτείνετε την έξοδο του καναλιού σας.

αλλά πώς να παρατείνει; πάνω από το εγκεφαλικό επεισόδιο δεν υπάρχει σκυρόδεμα.

___
σε γενικές γραμμές, ανέβηκα με τα χέρια μου, ένα φακό στο άνοιγμα μου. και μου φάνηκε ότι οι γείτονες στην κορυφή κόβουν ένα κομμάτι του κιβωτίου όπου πρέπει να είναι το μανίκι μου για να διευρύνω την κουζίνα μου. Λοιπόν, για να μην φύγω χωρίς εξαερισμό - χτύπησα από την έξοδο στη γενική συλλογή ακριβώς δίπλα στο πλέγμα μου, και έπειτα όλα ήταν σκυροδεμένα στην κορυφή.

που ονομάζεται DeeZ, κάλεσε τον αναπνευστήρα.
Ας δούμε τι θα προκύψει.

πες μου, θα είναι δύσκολο να αναγκάσεις τους γείτονες να επαναφέρουν το κουτί; Μέχρι τώρα, έχουν υπάρξει αλλαγές στην προσέγγιση των εποπτικών οργανώσεων σε αυτό το θέμα;

g0ga έγραψε:
σε γενικές γραμμές, ανέβηκα με τα χέρια μου, ένα φακό στο άνοιγμα μου. και μου φάνηκε ότι οι γείτονες στην κορυφή κόβουν ένα κομμάτι του κιβωτίου όπου πρέπει να είναι το μανίκι μου για να διευρύνω την κουζίνα μου. Λοιπόν, για να μην φύγω χωρίς εξαερισμό - χτύπησα από την έξοδο στη γενική συλλογή ακριβώς δίπλα στο πλέγμα μου, και έπειτα όλα ήταν σκυροδεμένα στην κορυφή.

Σκέφτηκα έτσι. Όλα τα προβλήματα - από άπληστους γείτονες παραπάνω, τα οποία είναι κομμένα 0,3 m (κοινό κανάλι 30 x 60 cm και δύο μικρότερα - 15 cm) από το γενικό αγωγό εξαερισμού, και κάτω ορόφους των ανθρώπων πάσχουν από αφόρητη οσμή wafting στους κάτω ορόφους.

g0ga έγραψε:
πες μου, θα είναι δύσκολο να αναγκάσεις τους γείτονες να επαναφέρουν το κουτί;

Γράψτε μια πράξη σχετικά με το υψηλό περιεχόμενο του CO2 στην κουζίνα λόγω του παράνομου επανασχεδιασμού του συστήματος εξαερισμού στο πάτωμα πάνω. Με αυτή την πράξη, ισχύει για τους κατοίκους του επάνω ορόφου στο δικαστήριο, αν η πειθώ δεν λειτουργεί για αυτούς.

Βοήθεια. Είμαι στον εξαερισμό μηδέν. Σε εμάς είναι αδύνατο να ανοίξουμε ένα παράθυρο - αμέσως τραβά ένα τσιγάρο.
Τι συμβουλεύετε να κάνετε; Μίλησα με τους γείτονές μου για την αίσθηση του μηδενός. Είναι απαραίτητο να μιλάμε κάθε εβδομάδα, και στη συνέχεια να ξεχνάμε γρήγορα, καθώς και στη σφαγή κοντά.
Το σπίτι είναι έτσι:

Έτσι είναι, σε αυτά τα σπίτια το μήκος των δορυφορικών καναλιών είναι περισσότερο από 2 μέτρα. Το δικαστήριο θα υποχρεώσει την αποκατάσταση - δεν θα πάει πουθενά. Εάν υπάρχει πρόσβαση στη σοφίτα για να επισπεύσει τη διαδικασία να στέλνετε ως μπόνους για παλιοσίδερα χάλασε αερισμό μέσω ventkanal, αν και δεν είναι ένα γεγονός που θα τους φτάσει)

DEVOURER έγραψε:
Βοήθεια. Είμαι στον εξαερισμό μηδέν. Σε εμάς είναι αδύνατο να ανοίξουμε ένα παράθυρο - αμέσως τραβά ένα τσιγάρο.
Τι συμβουλεύετε να κάνετε; Μίλησα με τους γείτονές μου για την αίσθηση του μηδενός. Είναι απαραίτητο να μιλάμε κάθε εβδομάδα, και στη συνέχεια να ξεχνάμε γρήγορα, καθώς και στη σφαγή κοντά.
Το σπίτι είναι έτσι:

Θέλετε να απαγορεύσετε στους γείτονες να καπνίζουν στο διαμέρισμά τους;

Ο σχεδιαστής έγραψε:
Θέλετε να απαγορεύσετε στους γείτονες να καπνίζουν στο διαμέρισμά τους;

Θέλω να αναπνεύσω καθαρό αέρα.

DEVOURER έγραψε:
Θέλω να αναπνεύσω καθαρό αέρα.

Και εγώ. Αν και μένω στο σπίτι μου, αλλά στο δρόμο και σε άλλα μέρη το πήρα. Εν συντομία.

Χίμον έγραψε:
Όλοι οι καπνιστές στον τοίχο για να παραδώσει!

Ο Μίκαελ έγραψε:
Και εγώ. Αν και μένω στο σπίτι μου, αλλά στο δρόμο και σε άλλα μέρη το πήρα. Εν συντομία.

Σε μια χώρα όπου οι υπάλληλοι, μαζί με τους εμπόρους, απομακρύνουν και συγκολλούν τον πληθυσμό μαζί μας, δεν σας απειλούν = (
Το πρόβλημά μου είναι ότι αν συσσωρεύσω τους γείτονες, είτε θα είμαι φυλακισμένος, είτε οι γείτονες θα απαντήσουν (το αυτοκίνητο θα χαλάσει και ούτω καθεξής).
Η θεία στο κάτω μέρος είναι ανεπαρκής. Καπνίζει στο διαμέρισμα. Όπως κατάλαβα, ο ζεστός δύσοσμος αέρας από το παράθυρό της ανεβαίνει στην πρόσοψη και σέρνει στο παράθυρό μου, αν και μπορεί από ψηλά. Δεν έχει σημασία. Πρέπει να λύσουμε με κάποιο τρόπο το πρόβλημα. Είναι σαφές ότι αυτός ο αέρας πρέπει να αντικατασταθεί με καθαρό αέρα, αλλά δεν υπάρχει χώρος για να το πάρει από την οροφή, εκτός από την οροφή. Συνεπώς, υπάρχει μια ιδέα να προσπαθήσουμε να τοποθετήσουμε το κανάλι 100mm. στον τοίχο του σπιτιού. Αλλά είναι απαραίτητη αυτή η συμφωνία;

DEVOURER έγραψε:
υπάρχει μια ιδέα να προσπαθήσετε να τοποθετήσετε το κανάλι 100mm. στον τοίχο του σπιτιού.

Αυτό είναι για αυτό που παίρνετε στα χέρια σας πιθανότατα.

Καθώς ο καπνός ή οσμή έρχεται ήδη στον τοίχο, είναι απαραίτητο να γίνει η εισαγωγή αέρα στον τοίχο για τουλάχιστον 0,5-1 μέτρο, βάλτε ανεμιστήρα πίεση, στη συνέχεια, να δώσει αυτόν τον αέρα διαμέσου ενός φίλτρου, θερμαίνεται το χειμώνα και ένα σιγαστήρα μέσα στο δωμάτιο, είναι καλύτερα για κάθε να κάνουν το ίδιο, αύξηση της επίπεδη πίεση του, θα δούμε με την αγωγή που κατατέθηκε εναντίον σας και να συμμετέχετε σε γείτονες από κάτω, όπως μπορείτε να τους πείτε και να πωλούν αέρα τους. Αλλά στο τέλος απαιτεί εξαερισμός και αερισμός με αέρα εισόδου απομακρυσμένο τοίχο. Δυστυχώς το τριαντάφυλλο του ανέμου δεν είναι σταθερό και θα είναι δυνατή η ανάμιξη μυρωδιών. Συγκεντρωμένοι στην κατάστασή τους pritochku συγκεντρωθούν στο περίβλημα της εξωτερικής μονάδας διαχωρισμού, έτσι ώστε να μην ξεχωρίζουν από τα ίδια. Το φίλτρο περίβλημα ανεμιστήρα πίσω-σιγαστήρα εξάτμισης μέσα στο δωμάτιο μέσω ενός ήδη γίνει kiva.
Οι καπνιστές.

Ήρθα με την ιδέα να βιδώ κάτω από το παράθυρό μου ένα φύλλο πλεξιγκλάς μήκους και πλάτους 0,5 μ., Ώστε να κοίταξε 30 μοίρες κάτω. Θεωρητικά, η ζεστή δυσωδία που αναδύεται από το χαμηλότερο διαμέρισμα θα πρέπει να στηρίζεται πάνω στο γείσο και να περνάει πλάγια στις πλευρές. Ποιος σκέφτεται κάτι για αυτό;

DEVOURER έγραψε:
Βοήθεια. Είμαι στον εξαερισμό μηδέν. Σε εμάς είναι αδύνατο να ανοίξουμε ένα παράθυρο - αμέσως τραβά ένα τσιγάρο.
Τι συμβουλεύετε να κάνετε; Μίλησα με τους γείτονές μου για την αίσθηση του μηδενός. Είναι απαραίτητο να μιλάμε κάθε εβδομάδα, και στη συνέχεια να ξεχνάμε γρήγορα, καθώς και στη σφαγή κοντά.
Το σπίτι είναι έτσι:

Βάλτε μια καλή εισροή (για παράδειγμα PVU 350) και ζείτε με τα παράθυρα κλειστά και ταυτόχρονα με καθαρό αέρα.

WLM έγραψε:
Βάλτε μια καλή εισροή (για παράδειγμα PVU 350) και ζείτε με τα παράθυρα κλειστά και ταυτόχρονα με καθαρό αέρα.

Αυτό είναι σίγουρα καλό, αλλά η τιμή στα 80k φοβίζει = (

Το ίδιο πρόβλημα, μένω στον τρίτο όροφο έξι ορόφων κτιρίου. Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του εξαερισμό, χωριστό στην κουζίνα, τουαλέτα και μπάνιο. Probyval σταθερά zakleyevat εξαερισμού. Τρύπες. Οι γείτονες λένε ότι καπνίζουν μόνο στην τουαλέτα και ο καπνός πηγαίνει στον εξαερισμό τους. Η καταιγίδα εξακολουθεί να πηγαίνει σε ολόκληρο το διαμέρισμά μου, ακόμα και με τα παράθυρα κλειστά. Οι πεποιθήσεις των γειτόνων από κάτω βοηθούν για δύο ημέρες, τότε όλα ξεχνούν. Όπως και μέσω Cho πηγαίνει η μυρωδιά που δεν καταλαβαίνω, τα πατώματα - στο πάτωμα, δεν υπάρχουν ρωγμές στους τοίχους. Το πιο ενδιαφέρον είναι πώς η δυσωδία πηγαίνει στην τουαλέτα και στο μπάνιο - στους τοίχους και τα δάπεδα - πλακάκια, στην οροφή σφραγισμένα (σε περίπτωση πλημμύρας). Τα χέρια έχουν ήδη κατέβει από την απελπισία. Ο αστυνομικός είπε ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει το κάπνισμα στο διαμέρισμά του σε κατοίκους.

DEVOURER έγραψε:
Ήρθα με την ιδέα να βιδώ κάτω από το παράθυρό μου ένα φύλλο πλεξιγκλάς μήκους και πλάτους 0,5 μ., Ώστε να κοίταξε 30 μοίρες κάτω. Θεωρητικά, η ζεστή δυσωδία που αναδύεται από το χαμηλότερο διαμέρισμα θα πρέπει να στηρίζεται πάνω στο γείσο και να περνάει πλάγια στις πλευρές. Ποιος σκέφτεται κάτι για αυτό;

Υπήρχε μια περίπτωση όταν ένας σκελετός που έπεσε από μια μη εξουσιοδοτημένη στέγη πάνω από ένα μπαλκόνι είτε σκότωσε είτε έθλιψε ένα άτομο.
Ο ιδιοκτήτης του μπαλκονιού φέρθηκε στην ευθύνη.
Έχουμε, παρεμπιπτόντως, στην Αγία Πετρούπολη.

Έτσι δεν συμβουλεύω.

Ο υδραυλικός έγραψε:
Το ίδιο πρόβλημα, μένω στον τρίτο όροφο έξι ορόφων κτιρίου. Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του εξαερισμό, χωριστό στην κουζίνα, τουαλέτα και μπάνιο. Probyval σταθερά zakleyevat εξαερισμού. Τρύπες. Οι γείτονες λένε ότι καπνίζουν μόνο στην τουαλέτα και ο καπνός πηγαίνει στον εξαερισμό τους. Η καταιγίδα εξακολουθεί να πηγαίνει σε ολόκληρο το διαμέρισμά μου, ακόμα και με τα παράθυρα κλειστά. Οι πεποιθήσεις των γειτόνων από κάτω βοηθούν για δύο ημέρες, τότε όλα ξεχνούν. Όπως και μέσω Cho πηγαίνει η μυρωδιά που δεν καταλαβαίνω, τα πατώματα - στο πάτωμα, δεν υπάρχουν ρωγμές στους τοίχους. Το πιο ενδιαφέρον είναι πώς η δυσωδία πηγαίνει στην τουαλέτα και στο μπάνιο - στους τοίχους και τα δάπεδα - πλακάκια, στην οροφή σφραγισμένα (σε περίπτωση πλημμύρας). Τα χέρια έχουν ήδη κατέβει από την απελπισία. Ο αστυνομικός είπε ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει το κάπνισμα στο διαμέρισμά του σε κατοίκους.

Νομίζω ότι στην περίπτωσή μας είναι απαραίτητο να αναζητήσουμε μια λύση μέσω του SES.

Εάν υπάρχει εμπειρία ή γνωρίζετε τη διαδικασία - prosvatititi παρακαλώ. Γραφείο Στέγασης, επίσης, αρνήθηκε να βοηθήσει, είπε ότι το σπίτι είναι νέο και δεν υπάρχουν παραβιάσεις στην κατασκευή! Δεν μου έλεγαν πού να στραφούν, με συμβούλευσαν να διαπραγματευτώ με τους γείτονές μου, αλλά αυτό είναι ήδη ένας κακός αριθμός.

Υδραυλικός, θα πρέπει να αυξήσει την πίεση στο σπίτι σας σχετικά με τη γείτονα, ανοίξτε τις οπές, παράθυρα, βάλτε τον ανεμιστήρα για την παροχή αέρα στο διαμέρισμα, αντίστοιχα, φίλτρο, θερμαντήρα, και να πάρει τα συστήματα παροχής αέρα.
Οσμή μπορεί να καθυστερήσει την ανάστροφη ώση της τουαλέτας ή λουτρό τραβήγματος, τα κανάλια μπορεί να αλληλοσυνδέονται όχι πολύ σφιχτά, πιέστε προς τα κάτω από την κουκούλα, ώστε να ενισχυθεί η πρόσφυση κουζίνα μπάνιο και τουαλέτα, ή το αντίστροφο.
Μπορείτε ακόμα να εντοπίσετε την εμφάνιση της οσμής μόνο στον εαυτό σας.

Ο Medtech έγραψε:
Υδραυλικός, θα πρέπει να αυξήσει την πίεση στο σπίτι σας σχετικά με τη γείτονα, ανοίξτε τις οπές, παράθυρα, βάλτε τον ανεμιστήρα για την παροχή αέρα στο διαμέρισμα, αντίστοιχα, φίλτρο, θερμαντήρα, και να πάρει τα συστήματα παροχής αέρα.
Οσμή μπορεί να καθυστερήσει την ανάστροφη ώση της τουαλέτας ή λουτρό τραβήγματος, τα κανάλια μπορεί να αλληλοσυνδέονται όχι πολύ σφιχτά, πιέστε προς τα κάτω από την κουκούλα, ώστε να ενισχυθεί η πρόσφυση κουζίνα μπάνιο και τουαλέτα, ή το αντίστροφο.
Μπορείτε ακόμα να εντοπίσετε την εμφάνιση της οσμής μόνο στον εαυτό σας.

Η ώθηση στον εξαερισμό είναι καλή, το φύλλο Α4 κρατείται, ακόμα και πατημένο! Έχω τους οπαδούς στη βαλβίδα στο άνοιγμα. τρύπες στην τουαλέτα και στο μπάνιο! Στην κουκούλα κουζίνας πάνω από τη σόμπα, ο ανεμιστήρας δεν ενεργοποιεί καν, το βύθισμα είναι πολύ καλό! Όσον αφορά τα παράθυρα, το καλοκαίρι, όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά, καθώς εξακολουθεί να εξαερίζεται γρήγορα μετά από ένα διάλειμμα στους "γείτονες" για 10-15 λεπτά, τώρα είναι κρύο το βράδυ και κλείνουμε τα παράθυρα! Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν είμαι ειδικός στον αερισμό - δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς εισέρχεται η δυσωδία στο δωμάτιο! Έχουμε ήδη χάσει τα πάντα, καταλάβαμε ένα πράγμα - όχι από τον εξαερισμό, το βρώμικο απλά φαίνεται σαν κάτι από το πουθενά.

Σχετικά με την πίεση - όπως έγραψα αρκετά, η ώθηση είναι καλή, πάντα. Τα κανάλια στο μπάνιο και στην τουαλέτα δεν είναι καθόλου κοντά. Όσο για τις διαρροές μεταξύ μου και του καναλιού του γείτονα, η δυσωδία δεν προέρχεται από την κουκούλα.

Τώρα μελετάω τη νομική και νομική λύση του προβλήματος, μόνο σε αδιέξοδο. Προσφορά για να κάνει μια ανεξάρτητη εξέταση - αλλά πρώτον οργάνωση άγνωστο και αμφίβολο (φίλος συμβουλεύει, και εκείνοι έτοιμοι να ξεκινήσετε, αλλά για κανόνες, οι επισκέπτες και οι μελλοντικές δράσεις - δεν μπορεί να απαντήσει, λένε -ίσως πάνε στο δικαστήριο, s μέτρο cho εσείς;, -zagryaznennost), και, δεύτερον, -. πολύ nedeshovuyu οικονομική υπηρεσία δεν έχει ακόμη εγκριθεί το σύζυγο!