Πώς να φτιάξετε ένα σαλιγκάρι από τα μαλλιά (39 φωτογραφίες): μια λύση τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά

Τα κοχύλια των σαλιγκαριών είναι πολύ ενδιαφέρουσες κατασκευές, αλλά σήμερα η συζήτηση δεν αφορά την ελκυστικότητα των οστρακοειδών, αλλά τις χτενίσματα που μοιάζουν με κοχύλια. Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς να βγάλουμε ένα σαλιγκάρι από τα μαλλιά.

Ένα τέτοιο σχέδιο των μαλλιών μπορεί να πλεγμένο ή να δημιουργηθεί με τη βοήθεια του αόρατου και fleecy. Κάθε μία από τις προτεινόμενες επιλογές με τον δικό της τρόπο ελκυστική και κατάλληλη για μια συγκεκριμένη εικόνα.

Σαλιγκάρια για κάθε γούστο

Πρώτα, προσπαθήστε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας και να δείτε - πώς αυτά τα μαλλιά θα σας κοιτάξουν

Η υπηρεσία επαγγελματικής επιλογής για τους συνδρομητές σας είναι απολύτως δωρεάν

Σαλιγκάρι από τη σούβλα

Προκειμένου η διαδικασία να φέρει ευχαρίστηση, και το hairstyle διήρκεσε όσο το δυνατόν περισσότερο, θα χρειαστεί προετοιμασία.

Προετοιμάστε τα απαραίτητα εξαρτήματα

Οι αξιόπιστοι βοηθοί σας θα είναι:

 • χτένα με ακραίες ακτίνες.
 • Κορδέλα για μαλλιά.
 • ελαστική ταινία σιλικόνης ·
 • μερικά κλιπ.

Έναρξη της δημιουργίας

 1. Στην κορυφή, χωρίστε τον κλώνο με μικρή διάμετρο. Μην προσπαθήσετε να κάνετε ένα τακτοποιημένο χωρισμό μαλλιών, δεν είναι απαραίτητο. Η ομορφιά ενός τέτοιου κελύφους είναι ότι οι ακόλουθες σειρές θα επικαλύψουν μερικώς τις προηγούμενες, καλύπτοντας τους με μικρές ατέλειες.
 2. Για ευκολία, πιάστε το κεντρικό τμήμα με μια διπλή ελαστική ταινία και στερεώστε τα μαλλιά γύρω από τα κλιπ.

Πώς να πλέκω ένα κοχλία από μια τρίχα: διαχωρισμός και σταθεροποίηση των κλώνων

 1. Διαλύστε ούλων στους διαχωρισμένους κλώνους για να τονίσει το μέγεθος τομέα του ενός τετάρτου και αρχίζουν να υφαίνουν προσεκτικά prihvatyvaya σκέλη.

Δώστε προσοχή!
Τα νήματα πρέπει να κατασχεθούν αποκλειστικά από το εξωτερικό.
Στο εσωτερικό, ένα κανονικό πλεξούδα είναι υφασμένο χωρίς να γεμίσει.

Έναρξη της ύφανσης του "σαλιγκαριού"

Επόμενα βήματα

 1. Ξεχωριστή ύφανση κλωστής σε έναν κύκλο, έτσι ώστε η πλεξούδα να πάει στο κέντρο του hairstyle. Στην περίπτωση αυτή, η αρχή της ύφανσης θα παραμείνει αόρατη. Διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσετε ένα μη ελκυστικό μικρό "φαλακρό σημείο" στο κέντρο.

Πηγαίνετε στη δεύτερη σειρά

 1. "Έχοντας αποσυναρμολογήσει" με το επιλεγμένο σκέλος, αφαιρέστε το σφιγκτήρα και αφαιρέστε τα μαξιλάρια, κάνοντας μια μικρή εσοχή από την προκύπτουσα διάτρηση. Αυτή θα είναι η δεύτερη στροφή του σαλιγκαριού σας. Όσο μικρότερη είναι η απόσταση, τόσο περισσότερες στροφές θα υπάρξουν στο χτένισμα.

Συμβουλές!
Κατά την ύφανση της δεύτερης στροφής, είναι καλύτερο να κάνετε μια μικρή εσοχή για να κρύψετε αξιόπιστα το κέντρο της ύφανσης.

Φωτογραφία σωστής τοποθέτησης σούβλας με συγκέντρωση στο κέντρο

 1. Αφού ολοκληρώσατε τη δεύτερη στροφή, η οποία κρύβει την αρχή της ύφανσης, αρχίστε να μετακινείτε την ύφανση από το κέντρο. Γι 'αυτό, τραβήξτε το πλέγμα όχι στη δεύτερη στροφή, αλλά από αυτό μέχρι το χωρισμό. Ο δείκτης του αριστερού χεριού πρέπει να ολισθήσει κατά μήκος της διαίρεσης του προηγούμενου πηνίου. Χάρη σε αυτό, το pigtail θα κλείσει το χωρισμό και όχι "πάει μακριά" μακριά.

Το τελικό στάδιο

 1. Περνώντας γύρω, συνεχίστε να το πλένετε σε κύκλο. Είναι απαραίτητο σε κάθε νέα στροφή να ελέγχετε αν το σαλιγκάρι σας έχει μετατοπιστεί στο πλάι. Αυτό είναι εύκολο να γίνει με τη σύγκριση της απόστασης από τα αυτιά μέχρι την ύφανση.

Δώστε προσοχή!
Για να βεβαιωθείτε ότι το κομμωτήριο ήταν τακτοποιημένο και ανθεκτικό, μην παίρνετε το κύριο σκέλος και το σωρό μαζί.
Κατ 'αρχάς, καθορίστε τη θέση του κύριου σκέλους και, στη συνέχεια, τη σύνδεση.
Προσαρμόστε προσεκτικά με τα δάχτυλά σας και βάλτε την πάνω από ένα ευρύ σκέλος.

Για άτακτα μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα ζελέ

 1. Τελειώστε το χτένισμα καλύτερα πίσω από τα αυτιά. Εάν επιλέξετε το τέλος του hairstyle του αριστερού αυτιού, σφήνα από κάτω, αν το σωστό είναι πάνω. Η πιο βολική δεύτερη επιλογή, για την εφαρμογή της στην τελευταία στροφή στο δεξί αυτί, αφαιρεί όλα τα υπόλοιπα μαλλιά.
 2. Εάν έχετε μια μικρή περιθώρια, μπορείτε να την αφήσετε αχρησιμοποίητη, είναι καλύτερο να εισαγάγετε ένα μακρύ κομμάτι στην κόμμωση σας.
 3. Η ουρά, η οποία σχηματίστηκε από τα υπόλοιπα μαλλιά, μέχρι το τέλος της πλεξούδας σε ένα πείρο και στερεώνεται με μια μικρή λαστιχένια ταινία.
 1. Το μόνο που έχει απομείνει είναι να κρύψει την άκρη. Για να το κάνετε αυτό, τεντώστε το κάτω από τις 3 πρώτες σειρές. Λόγω του γεγονότος ότι πήρατε κομμάτια μόνο από τη μια πλευρά, στην κομμωτική διαμορφώθηκαν ένα είδος τσέπης, που θα βοηθήσει να κρύψει την άκρη.

Πώς να πλέξετε ένα κοχλία από τα μαλλιά: το τελικό στάδιο και "εργασία" στην ουρά

Μια τέτοια πλεξίδα μπορεί να διακοσμηθεί με φουρκέτες, διακοσμητικές φουρκέτες ή "καβούρια".

Κλασικό κοτσάνι

Το χτένισμα ενός σαλιγκαριού για μακριά μαλλιά μπορεί να έχει μια ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση και είναι κατάλληλο για μια κλασική εικόνα, κυρίες με ένα αυστηρό επαγγελματικό κοστούμι ή ένα πολυτελές βραδινό φόρεμα.

Δημιουργήστε ένα τέτοιο αριστούργημα είναι εύκολο και με τα χέρια σας, το κύριο πράγμα είναι να αποθηκεύσετε με αρκετά αόρατα και σταθερά εργαλεία.

Οδηγίες για τη δημιουργία κελύφων

Ξεκουμπώστε ελαφρά τις μπούκλες με νερό, εφαρμόστε αφρό ή ελαφρύ μους για τα μαλλιά σας. Μετά από αυτό, χτενίστε και στεγνώστε τα κλώσματα. Προσπαθήστε να υγραίνετε τα μαλλιά σας ομοιόμορφα, αλλά όχι σοβαρά. Διαφορετικά, θα πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο περιμένοντας τους να στεγνώσουν.

Στην περιοχή κτυπήματος, χωρίστε το φαρδύ κέλυφος και σκοτώστε το με αόρατα αντικείμενα. Η κύρια μάζα των μαλλιών είναι καλά χτενισμένη, τραβήξτε την προς τα αριστερά και στερεώστε την με τη βοήθεια αόρατων.

Περιστρέψτε το turniquet από το σκέλος, δείχνοντας τα μαλλιά στα δεξιά. Για το κέλυφος είναι καλά στερεωμένο, να το διορθώσετε με καρφιά. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο να γίνει, αφού η βάση έχει ήδη καθοριστεί από invisibles.

Συμβουλές!
Αν έχετε χοντρά μαλλιά και ένα κέλυφος φτιαγμένο "βαρύ", δώστε το αερόστατο με ένα μικρό κούνια στο στέμμα.
Επιπλέον, οι hairstyles όγκου είναι τώρα στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας!

Συμπέρασμα

Δοκιμάστε διαφορετικές επιλογές: ομορφιά στην ποικιλομορφία.

Μόνο με την πρώτη ματιά τα κοχύλια και τα σαλιγκάρια φαίνεται να είναι πολύπλοκες κατασκευές, στην πραγματικότητα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο αριστούργημα. Η τιμή ενός όμορφου hairstyle είναι ο χρόνος και η προσπάθειά σας, και το αποτέλεσμα είναι η θαυμάσια εμφάνιση των άλλων. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε και το βίντεο σε αυτό το άρθρο θα γίνει ένας αξιόπιστος οδηγός για τον κόσμο των ασυνήθιστων hairstyles.

Είναι δύσκολο να βγάλουμε τα σαλιγκάρια από τα ελαστικά;

Για πολύ καιρό, οι χρόνοι που τα αγροτεμάχια κρατήθηκαν μόνο για να παρασχεθεί στην οικογένεια τα λαχανικά για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν βυθιστεί. Για να διακοσμήσετε το χώρο, μπορείτε να κάνετε σαλιγκάρι ελαστικών, γλάστρα, λίμνη και πισίνα, βάτραχο κ.λπ. Σήμερα, κάθε ιδιοκτήτης του "τεμαχίου γης" θέλει να το διακοσμήσει με θεαματική και ασυνήθιστη.

Για να κάνετε την περιοχή ελκυστική, πρέπει να μελετήσετε τους κανόνες του σχεδιασμού του τοπίου. Η μόδα που ήρθε από την Ευρώπη για γλυπτική για τον κήπο μας έδωσε ρίζα και ήταν ευρέως αναγνωρισμένη. Μόνο τώρα, δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τέτοια γλυπτά λόγω της υψηλής τιμής τους, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων να τα κάνουν συχνά από αυτοσχέδια υλικά - πλαστικά μπουκάλια και παλιά ελαστικά αυτοκινήτων. Οι κύκνοι από ελαστικά, χελώνες, καμηλοπάρδαλες, γλάστρες με σωστή προσέγγιση στην παραγωγή τους μοιάζουν με πραγματικά έργα τέχνης.

Ένα σαλιγκάρι ελαστικών με τα χέρια τους

Εκπληκτικά όμορφο είναι ένα σαλιγκάρι ελαστικών με τα χέρια σας.

Για να είναι απαραίτητα ελαστικά, ένα ζευγάρι μεταλλικών ράβδων, βενζίνη, βαφές με βάση το νερό και εργαλεία:

 • κοφτερό κοφτερό μαχαίρι ή ηλεκτρικό πριόνι.
 • κατσαβίδι και βίδες.

Διαδικασία για την κατασκευή ενός κοχλία

 • Για να δημιουργήσετε ένα κοχλία από ένα ελαστικό, πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να το κόψετε με ένα μαχαίρι (και κατά προτίμηση ένα παζλ) σε όλο το ελαστικό για να αποκτήσετε μια συνεχή ταινία. Καθαρίζεται από ακαθαρσίες και κόβεται και από τις δύο πλευρές, βγαίνει και στερεώνεται με σύρμα.
 • Τώρα γυρίστε το κεφάλι. Για να το κάνετε, κόψτε τα κέρατα από τη μία πλευρά της ταινίας.
 • Μετά από αυτή τη βενζίνη απολιπάνετε το κομμάτι εργασίας και το βάφετε: σχεδιάστε ένα κωμικό πρόσωπο κάτω από τα κέρατα και διακοσμήστε τον κορμό με τη βασική σκιά. Στολίδια ή άλλα σχέδια μπορούν να διακοσμήσουν τις μπούκλες του μελλοντικού κελύφους.
 • Στη συνέχεια προχωρούν να κάνουν ένα κέλυφος - ένα σπίτι. Γι 'αυτό το καουτσούκ τυλίγεται σε μια σπείρα από την πλευρά της αντίθετης κεφαλής, αφήνοντας ένα κομμάτι που θα χρησιμεύσει ως λαιμός.
 • Σε αυτή τη θέση, το λάστιχο στερεώνεται με τη βοήθεια μακριών βιδών. Και, έτσι ώστε το σαλιγκάρι να μπορεί να κρατήσει το λαιμό ανυψωμένο στο μέλλον, σε αυτό (από την πίσω πλευρά) εισάγετε καμπύλες μεταλλικές ράβδους ή ταινίες. Αν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σκληρό καλώδιο.

Σημαντικό: Εργαστείτε καλύτερα με το "φαλακρό" καουτσούκ, το οποίο κόβεται ευκολότερα και το προϊόν φαίνεται πιο στερεό από αυτό

Όταν το γλυπτό είναι έτοιμο, εγκαθίσταται σε προκαθορισμένο χώρο., Η οποία θα δώσει την άκρη γλυπτό για τη σύνδεση με τη χρήση της γης του μια μεταλλική καρφίτσα με καπάκι, αλλά θα επιτρέψει τη στροφή προς την πλευρά του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ράβδους και βίδες για το σκοπό αυτό.

Το σαλιγκάρι εξετάζεται αρμονικά σε κάθε τοποθεσία. Μπορείτε να τα κάνετε πολλές τοποθετώντας σε μια αλπική ολίσθηση (αν είναι στον κήπο) ή σε ένα κρεβάτι με λουλούδια.

Σας συνιστούμε:

Χρυσό σαλιγκάρι

Είναι δυνατόν να απλοποιηθεί η εργασία, η οποία είναι ήδη εύκολη, για να γίνει ευκολότερη κάνοντας ένα "χρυσό" σαλιγκάρι. Τίποτα δεν πρέπει να κοπεί για να κάνει ένα σαλιγκάρι από ένα ελαστικό.

Μια βήμα προς βήμα οδηγίες για την κατασκευή του παρέχεται παρακάτω:

Ένα ωραίο και ευγενές σαλιγκάρι, ζωγραφισμένο με έντονα χρώματα, με φόντο το πράσινο, δεν είναι μόνο καλό - δεν μπορεί να αποκολληθεί από αυτό.

 • Για μια υπέροχη δημιουργία πρέπει πρώτα να ετοιμάσετε ένα σπίτι, για το οποίο το καουτσούκ πλένεται και στεγνώνει.
 • Στη συνέχεια, το κομμάτι εργασίας είναι βαμμένο με νιτρώδες ή υδατο-γαλάκτωμα, ακρυλικό ή ασβέστη χρώματος χρώματος πορτοκαλί και χρυσού. Αν δεν μπορούσατε να βρείτε ένα ελαφρύ πορτοκαλί χρώμα, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ανακατεύοντας το λευκό με τη χρωστική ουσία, η οποία πωλείται με τη μορφή σκόνης και υγρού.
 • Στη συνέχεια, κλείστε την τρύπα στο ελαστικό με ένα κυρτό αντικείμενο, έτσι ώστε το σπίτι να είναι όμοιο με ένα κέλυφος σαλιγκαριού. Κατάλληλο κύπελλο του κατάλληλου μεγέθους. Σε ακραίες περιπτώσεις, αποκοπή από πλαστικό ή κόντρα πλακέ κύκλο. Είναι επίσης ζωγραφισμένο στον τόνο του κελύφους.
 • Για να κάνετε ένα κοχλία από ένα ελαστικό, δεν χρειάζεται καν να επισυνάψετε έναν κορμό στο νεροχύτη. Είναι τοποθετημένο το ένα δίπλα στο άλλο, κατασκευασμένο από πλαστικό σωλήνα ή κατάλληλο δοχείο διαμέτρου.
 • Η κεφαλή μπορεί να κατασκευαστεί από μια μπάλα ή από ένα μπαλόνι, το οποίο πρέπει να τυλίγεται σε σπειρώματα και να επικαλύπτεται με τσιμέντο. Μετά την ξήρανση του πρώτου στρώματος, εφαρμόστε το επόμενο, αφήστε το να στεγνώσει ξανά, άμμο και χρώμα.
 • Για τα κέρατα παχιά σύρμα και μπάλες του τένις είναι κατάλληλα.
 • Παραμένει να σχεδιάσουμε ένα πρόσωπο. Φυσικά, θα πρέπει να είναι ευγενικό, χαμογελαστό, ώστε να είναι ωραίο να προσέχεις.
 • Το τελευταίο άγγιγμα αφέθηκε - καθορίζοντας το σκάφος. Εάν το σκάβετε μόνο στο έδαφος, το γλυπτό δεν θα είναι σταθερό. Ως εκ τούτου, μέσω του λεωφορείου περάσει μια μεταλλική περόνη, η οποία είναι κολλημένη στο έδαφος. Έτσι θα είναι πιο αξιόπιστο.

Ένα σαλιγκάρι κατασκευασμένο από ελαστικά που είναι ανθεκτικά σε εξωτερικούς παράγοντες θα είναι πολύ καιρό για να ευχαριστήσουν τον συγγραφέα και άλλους.

Τα ελαστικά έχουν τεράστιες δυνατότητες. Αυτό που μόνο σήμερα δεν κάνουν οι λαϊκοί τεχνίτες.

Εάν αυτό συνεχιστεί, φαίνεται ότι σύντομα θα γίνει έλλειμμα, οπότε αξίζει να βιαστείτε.

Video: Χειροτεχνία από ελαστικά. Με τα χέρια σας (σαλιγκάρια, αρκούδα, λαγό, κύκνοι, ήλιος)

Πώς να φτιάξετε ένα σαλιγκάρι για ψήσιμο με τα χέρια σας - βήμα προς βήμα οδηγίες και σχέδια

Οποιοσδήποτε πλοίαρχος, με την οργάνωση του σπιτιού, αποκτά ένα ελάχιστο σύνολο εργαλείων και αξεσουάρ. Αλλά, κατά κανόνα, οι απλούστερες τεχνολογικές λειτουργίες με μεταλλικές μπάλες γίνονται μόνο στο πρώτο στάδιο.

Με την απόκτηση εμπειρίας με το "σίδηρο", υπάρχει μια επιθυμία, και η ανάγκη να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνική σφυρηλάτηση - αυτή είναι η διακόσμηση του σπιτιού, και πρόσθετο εισόδημα. Δυστυχώς, η μηχανή που δίνει τα δείγματα σπειροειδούς σχήματος - ένα σαλιγκάρι - πρακτικά δεν διατίθεται προς πώληση. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά οι κατ 'οίκον βασισμένοι κύριοι, κατά κανόνα, το κάνουν οι ίδιοι. Χαρακτηριστικά αυτοσχεδιασμού και συναρμολόγησης του κοχλία για κρύο σφυρηλάτηση - το θέμα αυτού του άρθρου.

Τα χαρακτηριστικά του σαλιγκαριού

Ο συγγραφέας αποφάσισε ειδικά να επιστήσει την προσοχή του αναγνώστη σε ορισμένα σημεία. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή κάποιων λαθών στο μέλλον. Για παράδειγμα, μετά την κατανόηση της συσκευής του σαλιγκαριού και της αρχής της λειτουργίας του, κάποιος θα θελήσει να δημιουργήσει τη δική του συσκευή, διαφορετική από εκείνη των οποίων τα σχέδια θα παρουσιαστούν παρακάτω.

Μια τέτοια συσκευή είναι αρκετά (στην περίπτωση του εξοπλισμού που κατασκευάζεται με τα χέρια τους), επιτρέπουν τα δείγματα να κάμπτει με ψυχρή σφυρηλάτηση με διατομή (τετράγωνο πλευράς) όχι μεγαλύτερη από 10 - 12 mm. Το μοντέλο ενός σαλιγκαριού με "χειροκίνητο έλεγχο" υπονοείται. Πρακτικά κανείς δεν έχει περισσότερες περιπτώσεις με περισσότερα δείγματα διαστάσεων στην καθημερινή ζωή. Το μηχάνημα μπορεί να βελτιωθεί με την εγκατάσταση ενός ηλεκτροκινητήρα και ενός ηλεκτροκινητήρα.

Αλλά πόσο είναι λογικό για ένα μικρό εγχώριο σφυρηλάτηση;

 • Το κρύο σφυρηλάτηση πραγματοποιείται σε χαμηλές ταχύτητες. Μια απότομη αλλαγή στη γεωμετρία του μετάλλου οδηγεί στην εμφάνιση ρωγμών (δακρύων).
 • Είναι απαραίτητο όχι μόνο να επιλέξετε την ισχύ του κινητήρα / κινητήρα, αλλά και τη σχέση μετάδοσης του μειωτήρα. Επιπλέον για αυτό - για να εγκαταστήσετε το σχέδιο αυτοματισμού με την εγκατάσταση των αντίστοιχων στοιχείων (κουμπιά, μίζα και ούτω καθεξής). Όλα αυτά περιπλέκουν πολύ την κατασκευή της μηχανής.

Κάνοντας ένα κοχλία

Στην εικόνα εμφανίζονται πολλές συσκευές. Περίπου έτσι (στη βάση) και θα πρέπει να αποδειχθεί.

Η οικοδόμηση ενός σαλιγκαριού από τα χέρια του είναι μία από τις επιλογές για ανεξάρτητο σχεδιασμό, όταν είναι άσκοπο να δώσουμε συστάσεις με ακριβείς παραμέτρους όλων των συστατικών. Εδώ πρέπει να εστιάσετε στη δική σας ιδέα για το τι και πώς να λυγίζετε (ακτίνες, αριθμός στροφών της σπείρας κ.ο.κ.). Αλλά εάν η ουσία της διαδικασίας κατασκευής γίνει σαφής, τότε η συναρμολόγηση των περιπλοκών δεν θα προκαλέσει.

Επιφάνεια εργασίας

Η διαδικασία του κρύου σφυρηλάτηση απαιτεί πολλή προσπάθεια. Αν υπάρχει ήδη έτοιμο πάγκο εργασίας, τότε ίσως χρειαστεί να το ενισχύσετε. Όταν φτιάχνετε ένα σαλιγκάρι από το μηδέν, το πλαίσιο του τραπεζιού είναι κατασκευασμένο μόνο από μέταλλο - το κανάλι, τη γωνία, τον σωλήνα με παχύ τοίχωμα.

Είναι σαφές ότι ο πάγκος πρέπει επίσης να είναι μέταλλο. Κατά τη λειτουργία του κοχλία θα υποβληθεί σε στατικά και δυναμικά φορτία. Ως εκ τούτου, ένα κανονικό φύλλο σιδήρου δεν είναι κατάλληλο. Μόνο μια πλάκα και όχι λιγότερο από 4 mm.

Σήμανση και τοποθέτηση του "αρθρωτού" εξοπλισμού

Ίσως το πιο δημιουργικό στάδιο της εργασίας. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τα χέρια σας. Αλλά πώς, λαμβάνοντας υπόψη τις προοπτικές ή τον περιορισμό της παραγωγής του ίδιου τύπου δειγμάτων;

Επιλογή 1. Το πιο απλό. Η έννοια της λειτουργίας είναι ότι ένα περίγραμμα της σπείρας έχει σχεδιαστεί στην κορυφή του τραπεζιού.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα σκίτσο μελλοντικών εκτιμημένων λεπτομερειών, για παράδειγμα, από μια ράβδο. Μετά από αυτό, αρκεί να κόψουμε αρκετά τμήματα από ένα χοντρό σίδερο, που κάμπτεται κατά μήκος της ακτίνας. Είναι συγκολλημένα στην επιφάνεια του τραπεζιού και ο μηχανισμός για κάμψη είναι βασικά έτοιμος.

Κάποιος πιο ελκυστικός θα φανεί μια τέτοια απόδοση - με μια πλήρη μπάντα.

Αλλά η πρακτική δείχνει ότι η εργασία με ένα τέτοιο σαλιγκάρι είναι πιο δύσκολη. Για παράδειγμα, όταν αφαιρείτε ένα τελικό προϊόν από αυτό, θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες.

Παραλλαγή 2. Τα ίδια, αλλά πολλά περιγράμματα σχεδιάζονται. Κατά μήκος του καθενός, τρυπιούνται οπές στις οποίες κόβεται το νήμα. Παραμένει μόνο η προετοιμασία των προτύπων για τα τμήματα-στάσεις. Με τα χέρια τους κατασκευάζονται, συνήθως από πυκνό χαρτόνι ή κόντρα πλακέ.

Σε αυτά κατασκευάζονται μεταλλικές πλάκες, στις οποίες, μετά την επόμενη σήμανση, τρυπιούνται και τρύπες που συμπίπτουν με τις "φωλιές" προσγείωσης στην πλάκα. Ένας τέτοιος σχεδιασμός θα επιτρέψει την παραγωγή σπειροειδών τεμαχίων με διαφορετικές ακτίνες σε ένα τραπέζι. Θα είναι απαραίτητο, ανάλογα με το σχήμα της στροφής, να εγκαταστήσετε τα κατάλληλα τμήματα σε ορισμένα σημεία. Η πρόσδεσή τους στη βάση είναι βιδωμένη. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με άλλο τρόπο. Αντί αυτού του είδους οι στάσεις τίθενται κυλινδρικές.

Για τη στερέωση τους, έλκονται από βίδες (από τον πυθμένα της πλάκας) ή γίνονται αμέσως με τα πόδια (+ κλωστές) και βιδώνονται στην επιφάνεια του τραπεζιού. Με αυτούς είναι πολύ πιο βολικό. Και αν έχετε το δικό σας μίνι μηχάνημα τόρνου, τότε κόψτε τον εαυτό σας - είναι μερικές ώρες.

Επιλογή 3. Προετοιμάστε αρκετές αφαιρούμενες ενότητες, οι οποίες αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συναρμολόγηση ενός κοχλία

Τα άροτρα είναι εγκατεστημένα, οι μοχλοί είναι τοποθετημένοι, ένας πλευρικός αναστολέας. Όλα αυτά φαίνονται καθαρά στα σχέδια.

Όλα θα πάνε στην επιχείρηση που βρίσκεται στο υπόστεγο (γκαράζ, σοφίτα) - κοπή σωλήνων, ράβδων, γωνιών και τα παρόμοια. Εάν η αρχή της λειτουργίας του σαλιγκαριού είναι κατανοητή, τότε δεν απαιτούνται περισσότερες ενδείξεις.

Λειτουργική δοκιμή

Αυτό συνεπάγεται πάντα, συνεπώς, χωρίς σχόλια.

Κατ 'αρχήν, για να κάνει ένα σαλιγκάρι για κρύο σφυρηλάτηση - δεν είναι τόσο δύσκολο. Επιπλέον, δεν υπάρχει ενιαίο πρότυπο για τέτοιες συσκευές. Κάποιος θα πει - δεν είναι πιο εύκολο να αγοράσετε ένα εργοστασιακό μοντέλο; Πρώτον, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να ψάξει για πολύ καιρό. Δεύτερον, δεν είναι γεγονός ότι οι δυνατότητές του θα συμπίπτουν με τις φαντασιώσεις του πλοιάρχου. Τρίτον, θα πρέπει να διευκολυνθεί το πορτοφόλι με περίπου 19.000 (χειροκίνητα) και 62.000 (ηλεκτρικό μοντέλο) ρούβλια, τουλάχιστον.

Η επιτυχία στην παραγωγή ενός σαλιγκαριού με τα χέρια σας!

Σαλιγκάρι για κρύο σφυρηλάτηση με τα χέρια του

Από την αρχαιότητα, το ζεστό σφυρηλάτηση είναι γνωστό στην ανθρωπότητα. Το πρόπλασμα που θερμάνθηκε για να αυξηθεί η πλαστικότητα υποβλήθηκε στη διαμόρφωση των επιπτώσεων ενός βαριδιού σφυριού. Έτσι έλαβαν όπλα και εργαλεία, οικιακά σκεύη και στολίδια.

Το ζεστό σφυρηλάτηση απαιτεί υψηλές δεξιότητες και εμπειρία του σιδηρουργού, μεγάλο κόστος εργασίας, υλικά και πολύπλοκο εξοπλισμό. Το κρύο σφυρηλάτηση σάς επιτρέπει να κατασκευάζετε προϊόντα από πλατέα και στρογγυλά έλασης προϊόντα, χωρίς να εγκαθιστάτε ακριβό και ογκώδες εξοπλισμό και να μην δημιουργείτε πολύπλοκες τεχνολογικές διαδικασίες.

Μέθοδος ψυχρής σφυρηλάτησης

Η μέθοδος συνίσταται στη χρήση μιας σημαντικής ιδιότητας μεταλλικής πλαστικότητας. Μέσα από μια ποικιλία από μαντρέλια και μηχανικές συσκευές, η ράβδος κάμπτεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, μπούκλες, σχηματίζει διάφορες τρισδιάστατες μορφές. Οι εργασίες συγκόλλησης και κλειδαριάς χρησιμοποιούνται ως πρόσθετη επεξεργασία για την ένωση μερών των κενών. Οι μηχανές εισόδου-επιπέδου είναι αρκετά απλές και οδηγούνται από τη μυϊκή δύναμη του πλοιάρχου που εργάζεται γι 'αυτούς. Η τεχνολογία είναι αρκετά προσιτή για mastering σε ένα εργαστήριο σπίτι.

Το ελάχιστο σύνολο εξοπλισμού σφυρηλάτησης για κρύο σφυρήλατο μέταλλο περιλαμβάνει:

 • Μηχανές κάμψης ή Gnutiki - χρησιμεύουν για την κάμψη των τεμαχίων σε δεδομένη γωνία και ακτίνα.
 • Οι περιστροφές ή οι στρέψεις χρησιμεύουν για την περιστροφή του κατεργαζόμενου τεμαχίου (ή ομάδας κενών) γύρω από τον διαμήκη άξονα
 • Κύμα - χρησιμεύει για τη δημιουργία περιοδικών στροφών σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
 • Το σαλιγκάρι σαλιγκάρι χρησιμοποιείται για τη δημιουργία σπιράλ μπούκλες στο τέλος του μπαρ.

Μπορώ να μάθω να κάνω ψύχος; Ναι, γι 'αυτό αρκεί να υπάρχουν βασικές δεξιότητες της κλειδαράς, της κατασκευής και της μηχανουργικής κατεργασίας.

Πολλοί οικιακοί τεχνίτες έκαναν ένα κοχλία - ένα κρύο μηχάνημα σφυρηλάτησης μόνοι τους, χωρίς να χρησιμοποιούν ακριβά εξαρτήματα γι 'αυτό.

Τύποι, δομή και αρχή του κοχλία

Χρησιμοποιούνται πολλές ποικιλίες της δημοφιλούς μηχανής. Όλοι τους, ανεξάρτητα από τις λεπτομέρειες της συσκευής του κοχλία, χρησιμοποιούν τη γενική αρχή της εργασίας. Μια λωρίδα ή μεταλλική ράβδος πιέζεται δυναμικά σε ένα σταθερό πρότυπο ή σε ένα κινητό μερίδιο ενός κοχλία, προκαλώντας το να πάρει το σχήμα που δίνεται από το σχέδιο.

 • μονολιθική δεν αναδίπλωση σαλιγκάρι, χρησιμοποιεί μια στάσιμη μοτίβο μέταλλο. Χρησιμοποιείται για την παραγωγή μιας σειράς πανομοιότυπων προϊόντων
 • Αφαιρούμενη κατασκευή - η κάμψη πραγματοποιείται γύρω από τους πείρους που εισάγονται στις οπές της μαζικής πλάκας. Κατάλληλο για την παραγωγή μοναδικών τμημάτων πολύπλοκων διαμορφώσεων, η διατομή της ράβδου είναι περιορισμένη.
 • Συρρέοντα σαλιγκάρια με περιστροφή - πιο πολύπλοκα στο σχεδιασμό, αλλά επιτρέποντας την απόκτηση πανομοιότυπων προϊόντων σύνθετου σχήματος με μεγάλη ακρίβεια

Κάνοντας ένα απλό σαλιγκάρι με τα χέρια σας

Κατά τη διαδικασία των εργασιών για την τεχνολογία ψύξης κρύου, καταβάλλονται σημαντικές προσπάθειες. Επομένως, προτού δημιουργήσετε ένα σαλιγκάρι για ψήσιμο με τα χέρια σας, θα χρειαστεί να ενισχύσετε σημαντικά έναν κανονικό πάγκο εργασίας ή να δημιουργήσετε ένα νέο.

Η αυτόματη συναρμολόγηση της μηχανής θα πρέπει να πραγματοποιείται σε μια επιφάνεια εργασίας κατασκευασμένη από πλάκα πάχους τουλάχιστον 4 mm. Στη συνέχεια, για να κάνετε ένα σπιτικό σαλιγκάρι για κρύο σφυρηλάτηση, θα χρειαστείτε ένα σχέδιο. Σε αυτό είναι απαραίτητο να βγάλουμε ένα περίγραμμα του μελλοντικού προϊόντος και να περιγράψουμε σε μια εσωτερική πλευρά αυτού του περιγράμματος περιγράμματα του μη πτυσσόμενου προτύπου ή τμήματα που μπορούν να πτυσσούν.

Πώς να κάνετε ένα σαλιγκάρι για το κρύο σφυρηλάτηση

Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε την κατασκευή τριών παραλλαγών ενός σαλιγκαριού για ψύξη:

 • Μονόλιθος μη διαχωρίσιμο
 • Αφαιρούμενη κατασκευή
 • Συρρέοντα σαλιγκάρια με περιστροφή

Ανάλογα με τις δυνατότητες του κύριου αρχηγού, τα σχέδια παραγωγής, τον αριθμό διαφορετικών μεγεθών, μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές τις επιλογές.

Μονολιθικό μη φτερωτό σαλιγκάρι

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη του κυκλώματος εκμαγείου, αφού μετά τη συγκόλληση στην πλάκα, οι ρυθμίσεις του μεγέθους και της διαμόρφωσης θα είναι πολύ δύσκολες. Τα πηνία της μελλοντικής καμπύλης πρέπει να τοποθετηθούν σε απόσταση 12-13 mm, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αυλακώσεις που προκύπτουν πρέπει να χωρούν σε ράβδους 10 mm.

Μονολιθικό μη φτερωτό σαλιγκάρι

Μια βάση με διάμετρο 80 cm κόβεται από μια πλάκα με πάχος 4 mm, κατόπιν κόβεται ένα σχέδιο για μπούκλα και χυτεύεται από μια λωρίδα πάχους 3 mm. Για να διευκολύνεται η κάμψη, πρέπει να φρύσσεται, στη συνέχεια να σχηματίζεται μια λοξή λοξότμηση στην επάνω πλευρά και να συγκολλάται ο πυθμένας με τη βάση κατά μήκος του περιγράμματος.

Η βάση στερεώνεται στο πλαίσιο με βίδες ή σφιγκτήρες. Αυτή η στερέωση σας επιτρέπει να εφαρμόζετε γρήγορα διαφορετικά πρότυπα ανάλογα με τις ανάγκες

Αφαιρούμενη κατασκευή

Το πρότυπο για το ψήσιμο σε κρύο είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινη πλάκα που δεν είναι λεπτότερη από 10 mm και στερεώνεται στη βάση με βιδωτές συνδέσεις. Η κατασκευή του προϊόντος αρχίζει με μια εσωτερική μπούκλα. Στο αυλάκι στο εσωτερικό τμήμα του προτύπου, το άκρο του τεμαχίου εργασίας στερεώνεται.

Αφαιρούμενο σχέδιο σαλιγκαριού

Για ασφάλιση, μπορείτε επίσης να το πιέσετε με ένα μικρό σφιγκτήρα. Χρησιμοποιώντας ένα μοχλό με μεγάλο ώμο, κατασκευασμένο από μια ράβδο διατομής 2 cm, το πρότυπο τυλίγεται με δύναμη στο υπόλοιπο τμήμα του τεμαχίου. Ο σχεδιασμός μπορεί να βελτιωθεί με τη χρήση μοχλού με σταθερό σε αυτό κινητό ρουλεμάν.

Συρρέοντα σαλιγκάρια με περιστροφή

Σε αυτή την εκδοχή, το σχέδιο σαλιγκαριού, που ονομάζεται μερίδιο, στερεώνεται σε μια τεράστια πλάκα πάχους 4-10 mm. Το σχήμα του προμορφώματος αλλάζει περιστρέφοντας τον άξονα στον οποίο στερεώνεται το ελεύθερο άκρο του. Ο άξονας περιστρέφεται μέσω μοχλού ή πύλης συγκολλημένης στο άνω άκρο του. Το ploughshare μπορεί να κατασκευαστεί από διάφορα τμήματα, που συνδέονται με αρθρωτά δάχτυλα. Η καμπυλότητα της επιφάνειας του αρότρου αλλάζει με ειδικές βίδες ρύθμισης. Στην επιφάνεια της βάσης, είναι απαραίτητο να κατασκευαστεί ένα σύστημα οπών για τη στερέωση των τμημάτων του μεριδίου στη δεδομένη θέση έλξης.

Συρρέοντα σαλιγκάρια με περιστροφή

Ένα σαλιγκάρι για κρύο σφυρηλάτηση με αποσυναρμολογούμενη μερίδα με περιστρεφόμενους πείρους είναι δύσκολο να γίνει σε ένα εργαστήριο σπιτιού. Θα είναι ταχύτερη και φθηνότερη η παραγγελία αυτών των τμημάτων στην παραγωγή. Με τα χέρια σας είναι καλύτερο να κάνετε ένα αποσυναρμολογούμενο μερίδιο χωρίς μεντεσέδες. Απαιτείται να σχεδιάσετε τις λεπτομέρειες του προτύπου και να επισημάνετε σε αυτό τις οπές για στερέωση.

Στη βάση, τρυπάται ένα σύστημα οπών για τη σταθεροποίηση των τμημάτων του μεριδίου σε διαφορετικές θέσεις, παρέχοντας διαφορετικές καμπύλες.

Τώρα είναι δυνατόν, με την αναδιάταξη των συνδετήρων από την τρύπα στην τρύπα, να κάνετε μπούκλες διαφορετικών ακτίνων.

Σχέδια κρανίου σαλιγκάρι για σφυρηλάτηση

Οι αρχάριοι συχνά παραμελούν τη σημασία της φάσης σχεδιασμού και κάνουν τα πρότυπα για το ψήσιμο στο κρύο από το μάτι. Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να «αισθανθείτε το μέταλλο» και να κατανοήσετε την ουσία της διαδικασίας με τα χέρια σας.

Σχέδιο σκωρίας κρανίου για σφυρηλάτηση

Αλλά αν θέλετε να λάβετε ως αποτέλεσμα της όμορφης προϊόντων, και ακόμα περισσότερο, εάν σκέφτεστε για την απελευθέρωση μιας σειράς πανομοιότυπων στοιχείων, ότι η κατασκευή της μηχανής δεν μπορεί να κάνει χωρίς ακριβείς υπολογισμούς όλων των παραμέτρων - γωνίες και ακτίνες κάμψης, ροπή, όριο και άλλες προσπάθειες. Ο ακριβής υπολογισμός θα επιτρέψει τα χέρια σας για να δημιουργήσετε μια υψηλής ποιότητας μηχανή-σαλιγκάρι στο κρύο σφυρηλάτηση, το οποίο θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα χαρούν χρηστικότητα και την αισθητική ποιότητα των προϊόντων.

Πώς να φτιάξετε σπιτικό "Σαλιγκάρι" για ψήσιμο με το δικό σας χέρι - βίντεο και σχεδιαγράμματα

Ο εξοπλισμός του σαλιγκαριού για ψήσιμο με κρύο είναι υποχρεωτικό εργαλείο χειρός για κάθε τεχνίτη που ασχολείται με την κατασκευή πλαστών προϊόντων χωρίς να θερμαίνει το μέταλλο. Το "Snail" έχει σχεδιαστεί για να λυγίζει τη μεταλλική ράβδο όταν ψύχεται με κρύο μέταλλο. Κάντε ένα "σαλιγκάρι" για κρύο σφυρηλάτηση με τα χέρια τους δεν είναι τόσο δύσκολο.

Με τη βοήθεια σπιτικών μηχανών σφυρηλάτησης με κρύο, είναι δυνατόν να κατασκευαστεί πλήθος ανοιχτών αντικειμένων από μέταλλο. Σφυρηλατημένοι φράχτες, φράχτες, πύλες, πύλες, κιγκλιδώματα, πάγκοι με ενδιαφέρουσες γραμμές, στρογγυλεμένες λείες γραμμές. Είναι τα καμπύλα σχήματα των πλαστών προϊόντων που κατασκευάζονται με τη βοήθεια ενός "σαλιγκαριού" - μιας μηχανής για κρύο σφυρήλατο μέταλλο.

Η παραγωγή σκαφών αναψυχής πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια.

 • Πρώτον, είναι απαραίτητο να σχεδιάσουμε την σπείρα του Αρχιμήδηφ (βλ. Το παρακάτω σχήμα), το βήμα στη στροφή είναι 20 mm. Η εικόνα πρέπει να χωριστεί σε τέσσερις ζώνες.

 • Από τη μεταλλική ταινία, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε σπείρες, κάθε επόμενη σπείρα πρέπει να τελειώνει σε ένα νέο σημάδι, αλλά πάντοτε να ξεκινά από το κέντρο. Αυτές οι σπείρες είναι σαλιγκάρια.
 • Από ένα χαλύβδινο φύλλο είναι απαραίτητο να κόψετε τέσσερις πλάκες στο μέγεθος 20 * 20 cm.
 • Τα επόμενα στοιχεία που θα χρειαστούν στην παραγωγή του κοχλία είναι μια κοπή σωλήνων 20 cm και τέσσερις μεταλλικές ράβδοι 2 cm.
 • Στη συνέχεια, όλες οι λεπτομέρειες πρέπει να συνδεθούν - με ηλεκτρική συγκόλληση τόξου στο κέντρο της πλάκας συγκόλλησης χάλυβα το κοχλία? πιο κοντά στο κέντρο, συγκολλείστε τις ράβδους για να κρατήσετε το τεμάχιο εργασίας σε αυτή τη θέση. Στο κέντρο, στερεώστε το σωλήνα. Είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι η ραφή συγκόλλησης δεν σταματά κατά τη διάρκεια των αρθρώσεων.
 • Στο επόμενο κλιπ μπορείτε να δείτε πώς ο τεχνίτης έκανε ένα αυτο-φτιαγμένο "σαλιγκάρι" με τα δικά του χέρια, καθώς και πώς και ποια ακατέργαστα τεμάχια μπορούν να κατασκευαστούν με τέτοιο εξοπλισμό για ψύξη σφυρηλάτησης.

  Σε αυτό το βίντεο υπάρχει ένα άλλο ενδιαφέρον είδος σπιτικό "σαλιγκάρι", στο οποίο είναι βολικό να κάμπτει τα σφυρήλατα σε μπούκλες και volutes. Σύμφωνα με τον πλοίαρχο, "σε αυτό το μηχάνημα όλα γίνονται πιο βολικά και ευκολότερα."

  Το παρακάτω βίντεο περιέχει ένα σχέδιο και περιγραφή της συσκευής "σαλιγκάρι" και τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή ενός κρεβατιού και ενός προτύπου για την παραγωγή πλαστών μπούκλες.

  Πώς να φτιάξετε ένα σαλιγκάρι - ψυχρή μηχανή σφυρηλάτησης

  Αν τα χέρια σας να αυξηθεί από το σωστό σημείο, τότε είναι πολύ φυσικό ότι στο κατάστημά σας πρέπει να έχει κάποιο εξοπλισμό για τη ροή εργασίας. Το ένα είναι ένα μηχάνημα για κρύα σφυρηλάτηση «σαλιγκάρι», η οποία συλλέγει τα δικά τους χέρια δεν θα είναι δύσκολο, αν όχι budutchertezhi χέρι και μεγέθη, και φωτογραφίες των παρόμοιων σχεδίων στο διαδίκτυο επιβεβαιώνουν την ευκολία συναρμολόγησης.

  Αυτή η μονάδα θα απλοποιήσει τη ροή εργασιών πολλές φορές. Επίσης, με αυτό μπορείτε να αλλάξετε το μέταλλο πέρα ​​από την αναγνώριση και να δημιουργήσετε προϊόντα εξαιρετικής ομορφιάς και πρακτικότητας.

  Εφαρμογή και χαρακτηριστικά εξοπλισμού

  Τα προϊόντα που παράγονται από την τεχνολογία σφυρηλάτησης συχνά κοστίζουν πολλά χρήματα, αλλά φαίνονται μάλλον ευγενή και δαπανηρά. Διακοσμούν το κτήμα, εσωτερικό εσωτερικό, χρήση ως πύλη. Το καλλιτεχνικό στυλ συμβάλλει στη βελτίωση της σφυρηλασίας και στη δημιουργία του ίδιου προϊόντος σε διαφορετικές εκδόσεις.

  Παραλλαγές πλαστών προϊόντων

  Λίγοι γνωρίζουν ότι η σφυρηλάτηση δεν είναι μόνο ζεστό, αλλά και κρύο. Η δεύτερη επιλογή είναι αρκετά δυνατή με ευκολία στη χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον στο σπίτι. Αρκεί να δημιουργηθεί ένας κατάλληλος εξοπλισμός για αυτό - μια μηχανή ψύξης κρύου.

  Αλλά το κρύο σφυρηλάτηση μπορεί να αποδοθεί σε δύο τύπους εργασιών.

  1. Naklepyvanie - naklep, η οποία πραγματοποιείται λόγω των πολυάριθμων επιπτώσεων, οι οποίες έχουν περισσότερη δύναμη. Αυτό οδηγεί σε αλλαγή στη δομή του μετάλλου και οδηγεί στο σχηματισμό του επιθυμητού σχήματος και μεγέθους. Χρησιμοποιεί ένα σφυρί, η κατασκευή του οποίου δεν απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια.
  2. Κάμψη - η δομή του μετάλλου και τα χαρακτηριστικά του δεν υπόκεινται σε αλλαγές. Για να συμμετάσχετε σε αυτό το είδος σφυρηλάτησης, πρέπει να κατασκευάσετε μια αυτο-κατασκευασμένη μηχανή.

  Η τελευταία επιλογή διακρίνεται από την απλότητα της, αν μιλάμε για την τεχνολογική διαδικασία. Στη συνέχεια, θα δούμε πώς να φτιάξετε μια κρύα μηχανή σφυρηλάτησης με τα χέρια σας, τα σχέδια και τα βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.

  Βίντεο: ψυχρή μηχανή σφυρηλάτησης

  Αυτο-κατασκευασμένη συσκευή

  Αν είστε αποφασισμένοι να δημιουργήσετε αυτή τη συσκευή στο εργαστήριο του σπιτιού σας, τότε πρέπει πρώτα να ετοιμάσετε ένα σχέδιο. Η ιδανική λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο δείγμα που έχει ένα μέγιστο επιλογές για να δημιουργήσετε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Όταν είστε στην παρουσία αυτών των κενών, η δημιουργία της μηχανής με επαρκή ποσότητα των αφαιρούμενων ακροφύσια επιτρέψει να συνεχίσει να δημιουργεί περίπλοκες και ποικίλες σχέδια και όλα τα είδη των μετάλλων μονόγραμμα.

  Ψυχρή μηχανή σφυρηλάτησης

  Όταν χτίζετε μια μηχανή σπιτιού, στη συνέχεια, κολλήστε σε μια ορισμένη σειρά εργασιών, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο τέλειο.

  • Πάρτε το πανί από το μέταλλο. Τα πρότυπα θα πρέπει να τοποθετούνται σε αυτό με την προσδοκία της κατασκευής. Μετά από όλα, κατά την εργασία, η πρώτη ύλη από τα ακροφύσια μπορεί να κινηθεί απουσία χώρου. Είναι επίσης προβληματικό να εργάζεστε με πολύ μικρές εσοχές των προτύπων το ένα από το άλλο.
  • Για να διασφαλίσετε ότι τα ακροφύσια μπορούν να αλλάξουν εύκολα και εύκολα, διαμορφώστε μια σχισμή υπό μορφή ορθογωνίου. Εδώ θα τοποθετήσετε αντικαταστάσιμα εξαρτήματα, τα οποία προσκολλώνται εκ των προτέρων σε μια πλάκα ορθογωνίου σχήματος. Συνδέστε αυτές τις πλάκες με βίδες κατάλληλου μεγέθους.
  • Τα πρότυπα μπορούν να γίνουν στοιχειώδη ή πολύπλοκα. Μπορείτε να έχετε ένα πρότυπο με μια μπούκλα ή ένα στοιχείο με μπούκλες σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Όλα εξαρτώνται από την ικανότητά σας.

  Πριόνια για εργαλειομηχανές

  Το κυριότερο είναι να χρησιμοποιήσετε το πιο ανθεκτικό υλικό για να στερεώσετε τα μέρη που διακινούνται.

  Σχεδίαση του σαλιγκαριού μηχανής

  Ένα ειδικό εργαλείο δεν είναι απαραίτητο, η δημιουργία μιας μηχανής σαλιγκαριών είναι αρκετά απλή. Για να το κάνετε, κάντε τα εξής.

  1. Συναρμολόγηση του ράφι. Είναι το στοιχείο υποστήριξης σε ολόκληρη τη δομή. Για την κατασκευή του πάρτε τα ίδια τμήματα σωλήνων, τα οποία συνδέονται με αρθρώσεις. Από το πλάι, το σκαμνί μοιάζει με σκαμνί. Με το μηχάνημα συγκόλλησης πρέπει να συνδεθούν όλα τα μέρη του ραφιού.

  2. Τα μεταλλικά φύλλα πρέπει να κοπούν σύμφωνα με τα σχέδια. Ως αποτέλεσμα, παίρνετε 4 ισόπλευρα τρίγωνα και κύκλους με ίσες διαμέτρους.

  3. Τρίγωνα συγκολλούνται στο κάτω μέρος του στηρίγματος για να δημιουργηθεί μια πυραμίδα. Η βάση (η ευρύτερη δυνατή περιοχή) συγκολλάται στο κέντρο του κομμένου κύκλου.

  4. Τρυπήστε τρύπες για μπουλόνια. Με τη βοήθεια τους σε οριζόντια θέση, συνδέστε τον κύκλο με το συγκολλημένο τμήμα της ράβδου (τέσσερα τεμάχια).

  5. Σχηματισμός της λαβής. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε δύο ράβδους με διαφορετικά μήκη (το μήκος σχετίζεται με το μέγεθος του ίδιου του κύκλου) σε αυτή την αναλογία:

  • το πρώτο - αντιστοιχεί στη διαμετρία του κύκλου.
  • το δεύτερο υπερβαίνει το μήκος του πρώτου.

  6. Η πρώτη ράβδος είναι καμπύλη υπό γωνία 300, τότε η δεύτερη ράβδος είναι συγκολλημένη στην πρώτη. Στο κάτω μέρος συνδέεται μια πρόσθετη ράβδος. Είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε έναν βραχυκυκλωτήρα ανάμεσα στις δύο ράβδους (συνδέστε το μοχλό σε αυτό χρησιμοποιώντας μια μηχανή συγκόλλησης). Ο μοχλός θα παρέχει κίνηση από την ράβδο προς την κατεύθυνση του σχηματισμού.

  7. Το έδρανο συνδέεται με το μοχλό και ένα κομμάτι στο κάτω μέρος, το οποίο αυξάνει τη μεταβλητότητά του. Το μεταλλικό πηνίο θα στερεωθεί με μια κοπή στην κορυφή (γι 'αυτό το λόγο τοποθετείται οριζόντια και επιτρέπει την κάμψη του μετάλλου). Από το κάτω μέρος του τμήματος με ελεύθερο άκρο, πρέπει να δημιουργήσετε μια τρύπα που να αντιστοιχεί στο τμήμα του σωλήνα.

  8. Το τελικό βήμα είναι να επισυνάψετε τη λαβή στο "πυραμιδικό" τμήμα της δομής. Η σύνδεση γίνεται με παξιμάδι μεγάλης διαμέτρου. Πριν από τη στερέωση σε αυτό συγκολλημένα kruglyash να ενισχύσει ένα στένσιλ.

  Κατασκευή μηχανή σαλιγκαριών

  Ως εκ τούτου, το μηχάνημα ψύξης "σαλιγκάρι" σύμφωνα με το σχέδιο και το μέγεθος πρέπει να συναρμολογείται με το χέρι, όπως σε μια φωτογραφία είναι δυνατόν σε ένα εργαστήριο σπιτιού, χωρίς να επενδύει τεράστια οικονομικά. Μετά από αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε πραγματικά αριστουργήματα από μέταλλο.

  Σαλιγκάρι για κρύο σφυρηλάτηση με τα χέρια του

  Για πολλούς τεχνίτες που αποφάσισαν να δοκιμάσουν το χέρι τους για τη δημιουργία σφυρηλατημένων ειδωλίων, ένα σαλιγκάρι για κρύο σφυρηλάτηση γίνεται ένα σημαντικό εργαλείο στο έργο. Αυτό το μηχάνημα σπάνια βρίσκεται στην πώληση, οπότε συνιστάται να το παραλάβετε μόνοι σας. Δομικά, είναι μια συσκευή για τη δημιουργία ενός στερεού προϊόντος ή μεμονωμένα στοιχεία σε μια σπειροειδή μορφή: τέτοια αντικείμενα συχνά είναι πλαστά μέρος σχάρες, περίφραξη, διακοσμητικά στολίδια κατασκευασμένα από χάλυβα και άλλων συστημάτων. Σαλιγκάρι για την καλλιτεχνική σφυρηλάτηση είναι κατάλληλο για κάμψη δείγματα με διάμετρο είτε μέρους (στην περίπτωση της διατομής τετράγωνου σχήματος) 10-12 mm, αν είναι αναγκαίο, ο εξοπλισμός μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο ηλεκτρικό δίσκο και να διευκολυνθεί το έργο του εμπειρογνώμονα και την επιτάχυνση της διαδικασίας παραγωγής.

  Χαρακτηριστικά της δημιουργίας

  Οι περισσότερες ποικιλίες που έχουν δημιουργηθεί ανεξάρτητα και έχουν χειροκίνητη κίνηση είναι κατάλληλες για την επεξεργασία λεπτών τεμαχίων. Οι μηχανές με σαλιγκάρια για το ψήσιμο σε κρύο μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μεγαλύτερα εξαρτήματα, το πάχος του οποίου υπερβαίνει τα 12 mm, αλλά οι διαστάσεις του είναι πολύ μεγάλες, κάτι που δεν είναι πάντα βολικό. Εάν το εργαστήριο έχει περιορισμένη περιοχή, είναι λογικό να βελτιώσετε τη συσκευή με άλλο τρόπο - για να εγκαταστήσετε την ηλεκτρική μονάδα. Η ισχύς της μηχανής αυξάνει, λόγω της οποίας είναι σε θέση να χειριστεί παχύτερα τεμάχια, οι διαστάσεις του ίδιου του εργαλείου δεν αυξάνονται.

  Αν χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα αυτοματοποιημένο σαλιγκάρι για ψήσιμο με τα χέρια σας, τότε θα είναι πιο δύσκολο και θα πρέπει να εστιάσετε στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Η διαδικασία του ψήσιμου ψύχους λαμβάνει χώρα σε χαμηλή ταχύτητα, επειδή στην περίσσεια της η γεωμετρία του τεμαχίου εργασίας παραμορφώνεται έντονα και αυτό οδηγεί στο σχηματισμό ρωγμών στην επιφάνεια. Αν το μηχάνημα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει λεπτές και σγουρές μπούκλες, διακοσμημένα στολίδια, δεν είναι απαραίτητο να σχεδιάσετε με μια ηλεκτρική κίνηση.
  • Είναι σημαντικό όχι μόνο αναγνωρίζουν σωστά την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα, συγκεντρώνοντας το μηχάνημα με τα χέρια τους, αλλά και τον αριθμό ταχυτήτων των εργαλείων δόντια του πινιόν να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη διεκπεραίωση χωρίς τον κίνδυνο της εμφάνισης εμφανή ελαττώματα.
  • Κατά τη δημιουργία σχεδίου σαλιγκαριού, είναι σημαντικό να καθορίσετε τον σχεδιασμό του αυτοματισμού και τη θέση του στοιχείου εκκίνησης, των κουμπιών ελέγχου και άλλων εξαρτημάτων, ώστε η συσκευή να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

  Τα κύρια στοιχεία της δομής

  Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κατασκευή ενός σαλιγκαριού για σφυρηλάτηση περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Το κύριο μερίδιο.
  • Ο κύριος άξονας.
  • Μοχλός για μηχανική εφαρμογή δύναμης.
  • Στοιχεία στερέωσης για κατεργασμένα μέρη.
  • Μοχλοί για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των αξόνων πίεσης, των ίδιων των κυλίνδρων πίεσης.
  • Δάχτυλο για τη στερέωση των στοιχείων.
  • Αύλακες για την κίνηση των κυλίνδρων πίεσης.
  • Άνοιξη για το τράβηγμα του άξονα.
  • Άξονας ελέγχου του άξονα μοχλού.

  Για την καλύτερη κατανόηση του σχεδιασμού, μπορείτε να δείτε τα σχέδια στα οποία υπάρχουν προεξοχές του μηχανήματος σε διαφορετικά τμήματα και να αναφερθεί η αναλογία των διαστάσεων των τμημάτων μεταξύ τους.

  Μέθοδος δημιουργίας

  Αυτή η διαδικασία εκτελείται σταδιακά και ο αλγόριθμος δράσης είναι ο ακόλουθος:

  1. Πριν από την παραγωγή ενός σαλιγκαριού για κρύο σφυρηλάτηση, ακολουθεί η προετοιμασία, μέσα στο οποίο δημιουργείται ένα σχέδιο σε χαρτί και ένα πρότυπο για το μελλοντικό σχέδιο. Κατά το ίδιο βήμα θα πρέπει να καθορίσει τη σειρά του μεγέθους των υλικών προς επεξεργασία χρησιμοποιώντας ένα σπιτικό μέσο: οι ράβδοι μεγαλύτερης διαμέτρου, η οποία θα χρησιμεύσει ως τυφλά, το ευρύτερο το μηχάνημα θα πρέπει να είναι το βήμα. Οι διαστάσεις του τελευταίου πάντοτε υπερβαίνουν τη διάμετρο των τεμαχίων.
  2. Επιφάνεια εργασίας: η ψυχρή μηχανή σφυρηλάτησης έχει μια πλατφόρμα, η οποία είναι κατασκευασμένη από ένα φύλλο μετάλλου, το πάχος της είναι 4-5 mm ελάχιστο. Η ίδια η επιφάνεια εξαρτάται από το μέγεθος των τμημάτων που πρόκειται να υποστούν επεξεργασία, καθώς κατά τη διάρκεια του ψύχους του κρύου το σαλιγκάρι πρέπει να παραμείνει σε τέτοια θέση ώστε να είναι βολικό και ασφαλές να εργαστεί μαζί του.
  3. Για να δημιουργήσετε το σχήμα, μπορείτε να πάρετε ένα μεταλλικό φύλλο πάχους 3 mm, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να εργαστείτε με την τελική συσκευή. Οι άκρες του τεμαχίου πρέπει να είναι σταθερές, γι 'αυτό το λόγο η συσκευή έχει κυλίνδρους πίεσης. Επιπλέον, ως στοιχείο στερέωσης, μπορεί να χρησιμεύσει μια ράβδος αποκοπής, η οποία είναι ίση σε μήκος με τη λωρίδα του τεμαχίου εργασίας. Είναι σημαντικό ότι η στερέωση του υλικού είναι αξιόπιστη, αφού είναι φυσικά αδύνατο να τη διατηρήσετε χειροκίνητα όταν λειτουργεί η μηχανή σφυρηλασίας κρύου.

  Τα κύρια μέρη του μηχανήματος μπορούν να συναρμολογηθούν μέσα σε λίγες ώρες, εάν χρησιμοποιήσετε λεπτομερές σχέδιο και οδηγίες. Το σπιτικό σαλιγκάρι για εργασία ψύξης κρύου μπορεί να έχει ένα μονολιθικό ή πτυσσόμενο σύστημα: η επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις του πλοιάρχου και το χρόνο που είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για τη δημιουργία. Τα προκατασκευασμένα μοντέλα είναι ιδιαίτερα σημαντικά αν το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο για κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες σε μόνιμη βάση, είναι λογικό να σχεδιάσετε μια μονολιθική συσκευή. Το ίδιο το σαλιγκάρι μπορεί να κατασκευαστεί από τα ακόλουθα υλικά:

  • Πάχος μεταλλικής ράβδου. Είναι λυγισμένο στην απαραίτητη θέση με τον απαραίτητο αριθμό στροφών και στερεώνεται στο τραπέζι εργασίας με συγκόλληση.
  • Ένα μεταλλικό φύλλο από το οποίο τα κομμάτια αποσπώνται και στερεώνονται στην επιφάνεια με μπουλόνια.

  Εάν είναι απαραίτητο, εργάζεστε με διαφορετικά τεμάχια και δημιουργείτε λεπτομέρειες που διαφέρουν ως προς το σχήμα και τον αριθμό των μπούκλες, μπορείτε να συναρμολογήσετε μια επιφάνεια εργασίας, στην οποία θα υπάρχουν αρκετές συσκευές που θα επιτρέπουν την απελευθέρωση αντικειμένων του επιθυμητού τύπου.

  Πόσο δαπανηρή είναι η διαδικασία;

  Οι εργασίες για το σχεδιασμό των σαλιγκαριών με τα χέρια τους είναι σχετικά φθηνές και το κόστος αποτελείται από τα εξής:

  • Υλικά για την προετοιμασία ενός σπειροειδούς, επιφάνειας εργασίας, καθώς και συνδέσεις με το οποίο θα βοηθηθεί ο σχεδιασμός θα συλλεχθεί.
  • Πολυπλοκότητα δομών που μπορούν να δημιουργηθούν με τη βοήθεια μηχανής.
  • Το κόστος των υλικών που χρησιμοποιούνται για τη μορφοποίηση μεταλλικών προϊόντων.
  • Φινίρισμα (αστάρι, χρώμα, βερνίκι κλπ.), Η επιλογή των οποίων εξαρτάται από το είδος του προϊόντος, το σκοπό και τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού.

  μηχάνημα Συνέλευση για το κρύο σαλιγκάρι σφυρηλάτηση παίρνει λίγο χρόνο, αλλά μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικά χρήματα για την αγορά ενός τελικού έκδοση, η οποία δεν είναι μικρότερη από 20 χιλιάδες rubley.Krome έτοιμου συσκευές αυτού του τύπου είναι σπάνια στην απόδοση του φυτού: δεν είναι μόνο δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά Είναι πιο δύσκολο να επισκευαστεί σε περίπτωση βλάβης του εξοπλισμού.

  Σχέδια δομής

  Πριν από την έναρξη των εργασιών, θα πρέπει να προετοιμάσει σχέδια του μοντέλου μηχανής σαλιγκάρι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εργασίες για τη δημιουργία της μηχανής: μπορείτε να τα βρείτε στην τελική του μορφή ή να σχεδιάσετε ένα σχέδιο της μελλοντικής πράξης για τη δική τους, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της εκάστοτε και το φάσμα εφαρμογής. Συνήθως το πρότυπο είναι κατασκευασμένο σε χαρτί χαρτιού, κάθε νέα σπείρα έχει μεγαλύτερο μέγεθος. Εάν οι παράμετροι βημάτων καθορίζονται στο σχέδιο, πρέπει να καταρτιστούν λαμβάνοντας υπόψη αυτό το ποσοστό.

  Μηχάνημα για ψυχρή σφυρηλασία, μέσω του οποίου είναι δυνατόν να παράγει διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και εσωτερική διακόσμηση, σφυρηλατούνται από ένα μέταλλο, είναι ένα σημαντικό εργαλείο για μεταλλικά master, και είναι η δημιουργία πολλαπλών σταδίων, αλλά μια απλή διαδικασία. Με την παρουσία των οδηγιών, τα σχέδια και ο χρόνος εργασία μπορεί να εκτελεστεί σε μονοθεραπεία χρησιμοποιώντας ως βάση μέταλλο (κανάλια, φύλλα, ράβδοι, κ.λπ.) και εργαλεία όπως μύλοι, τρυπάνια και τόρνο.

  Hair σαλιγκάρι - ένα κλασικό, σχετικό ανά πάσα στιγμή

  Μέχρι σήμερα, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών μορφών, που κυμαίνονται από απλές χτενίσματα μέχρι αριστουργήματα κομμωτικής. Μια ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στα δημοφιλή στυλ είναι τα μαλλιά του σαλιγκαριού. Αυτό το χτένισμα είναι η ενσάρκωση του γαλλικού chic του περασμένου αιώνα και η κομψή απλότητα, λόγω της οποίας το σαλιγκάρι φαίνεται οργανικά τόσο σε επαγγελματική συνάντηση όσο και σε γκαλά βράδυ. Έτσι, ας δούμε πιο προσεκτικά το κομμωτήριο.

  Τι είναι τα μαλλιά ενός σαλιγκαριού;

  Ένα σαλιγκάρι, ή, όπως ονομάζεται επίσης, ένα κέλυφος είναι μια κλασική διάταξη των μαλλιών που συγκεντρώθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού, η οποία ήταν γνωστή από τον περασμένο αιώνα. Το όνομά του οφείλεται στην ομοιότητα με το κέλυφος του σαλιγκαριού. Το κύριο χαρακτηριστικό μιας τέτοιας τρίχας είναι τακτοποιημένες, λεπτές γραμμές.

  Διάσημοι ηθοποιοί έχουν επανειλημμένα επιλέξει έναν κοχλία για μια λωρίδα χαλιών

  Το σαλιγκάρι δεν εξέρχεται από τη μόδα χάρη στα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα:

  • ευελιξία των περιπτώσεων - κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για βράδυ.
  • ευκολία - αν σας ενοχλούν τα χαλαρά μαλλιά και η αλογοουρά και τα τσαμπιά φαίνονται πολύ απλά και δεν είναι κομψά, τότε το κομψό και θηλυκό σαλιγκάρι είναι η επιλογή σας.
  • Απλότητα εκτέλεσης - στοίβαξη είναι εύκολο να γίνει ανεξάρτητα, είναι απαραίτητο να εκπαιδευτεί μόνο?
  • ευελιξία των τύπων μαλλιών - κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών: ευθεία, κυματιστή, παχιά και λεπτή. Η μόνη εξαίρεση είναι τα σγουρά μαλλιά, αλλά για ένα τέτοιο κεφάλι μαλλιών μπορείς να κάνεις κοχλία αν τους δώσεις προτεραιότητα.

  Ποιος ταιριάζει σε αυτό το κούρεμα;

  Το σαλιγκάρι μαλλιών είναι κατάλληλο τόσο για κορίτσια όσο και για γυναίκες ώριμης ηλικίας, ιδιοκτήτες με μακριές μπούκλες ή τρίχες μέσου μήκους (μέχρι τους ώμους). Σε σύντομα μαλλιά, αυτό είναι καλύτερο να μην κάνουμε, γιατί οι τρίχες θα πέσουν έξω από τη συνολική σύνθεση. Όσον αφορά τον τύπο του προσώπου, εδώ θα πρέπει να λάβετε υπόψη κάποιες συμβουλές κατά την επιλογή της επιλογής στυλ:

  • οι ιδιοκτήτες ενός στρογγυλού προσώπου θα πρέπει να συμπληρώνονται με ένα παχύ τρίχωμα και να αφήνουν χαλαρά σκέλη σε κάθε πλευρά.
  • τα κορίτσια με ένα τετράγωνο ή τριγωνικό πρόσωπο είναι καλύτερα να κάνουν ένα σαλιγκάρι ασύμμετρου σχήματος - στρίψτε το μαξιλάρι όχι στο κέντρο του αυχένα, αλλά το στρέψτε στη μία πλευρά. Ένα άριστο συμπλήρωμα των μαλλιών είναι ένα κεκλιμένο ασύμμετρο κτύπημα.

  Μια ποικιλία από σαλιγκάρια μαλλιών

  Υπάρχουν πολλές ποικιλίες χτενισμάτων σαλιγκαριών που είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση και για ειδικές περιπτώσεις: απλές (κλασικές) και εξελιγμένες, με ύφανση και χωρίς, με διακοσμητικά στοιχεία ή χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα.

  Το σαλιγκάρι είναι κλασικό

  Το κλασικό σαλιγκάρι φαίνεται απλό και ταυτόχρονα δίνει την εικόνα κομψότητα και κομψότητα.

  Η ιδιαιτερότητα των κλασικών μαλλιών του σαλιγκαριού είναι ομαλή, τακτοποιημένα σκέλη, καμία αμέλεια

  Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

  • χτένα,
  • μέσα για το styling,
  • φουρκέτα και αόρατο,
  • σπρέι μαλλιών.
  1. Προσεκτικά χτενίστε τα μαλλιά και εφαρμόστε έναν παράγοντα styling.
  2. Χτενίστε τα μαλλιά σας πίσω.
  3. Ξεχωρίστε ένα μικρό σκέλος μαλλιών στην περιοχή του μέτωπου, σηκώστε το ελαφρώς και στερεώστε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού με αόρατα δάχτυλα.
  4. Τα υπόλοιπα μαλλιά χτενίζονται στα αριστερά και σταθεροποιούνται με αόρατο.
  5. Περιστρέψτε τις χαλαρές μπούκλες και καίνε το προς τα δεξιά, έτσι ώστε οι άκρες να βρίσκονται μέσα στο "κέλυφος".
  6. Για να καθορίσετε κομμωτήριο με φουρκέτες.
  7. Διορθώστε την εγκατάσταση με βερνίκι.

  Για να πάρετε ένα εορταστικό χτένισμα με βάση ένα κλασικό σαλιγκάρι, μην κρύβετε τα άκρα των μαλλιών στο εσωτερικό του κυλίνδρου, αλλά τα αφήνετε έξω, αρχικά κουλουριασμένα σε μπούκλα. Μπορείτε επίσης να αφήσετε χαλαρά σκέλη ελεύθερα στην κροταφική περιοχή.

  Βίντεο: πώς να φτιάξετε ένα σαλιγκάρι στα χέρια σας

  Σαλιγκάρι διπλό

  Πολύ όμορφο και θηλυκό θα μοιάζει με διπλό σαλιγκάρι ή, όπως ονομάζεται επίσης "κέλυφος", που αποτελείται από δύο όμοια μέρη - μισά του ενός "κελύφους".

  Για να βάζετε τα μαλλιά σας, χρειάζεστε:

  1. Χτενίστε τα μαλλιά και απλώστε τον παράγοντα styling πάνω τους.
  2. Διαχωρίστε τα μαλλιά σε δύο ίσα μέρη.
  3. Περιστρέψτε τα μαλλιά σε δεσμίδες προς τη μέση και κρύψτε τα άκρα μέσα στο χτένισμα.
  4. Ασφαλίστε τη συσκευασία με τα καρφιά και ασφαλίστε με λάκα.

  Βίντεο: πώς να κάνετε ένα διπλό κοχλιακό χτένισμα

  Σαλιγκάρι με ύφανση

  Ένα σαλιγκάρι με στοιχεία ύφανσης θα φανεί πολύ θηλυκό και ρομαντικό.

  Το ύφανμα δίνει κλασικό hairstyle μεγαλύτερη πρωτοτυπία

  Για να γίνει αυτό, πλεξίδα ένα ή περισσότερα πλεξούδες, και στη συνέχεια συλλέγουν τα μαλλιά σύμφωνα με το πρότυπο σχέδιο. Μπορείτε να κάνετε δύο συμμετρικά πιτζάματα στις πλευρές, και μπορείτε να διακοσμήσετε τα μαλλιά σας μόνο από τη μία πλευρά.

  Βίντεο: Ένα σαλιγκάρι με ύφανση

  Σαλιγκάρι από την ουρά των ψαριών

  Κομμωτήριο σαλιγκάρι από την πλεκτή "ουρά ψαριών" - ένα πρωτότυπο και κομψό στυλ, το οποίο θα δώσει την εικόνα σας μια σημαντική ένδειξη. Στην εμφάνιση, αυτό το χτένισμα μοιάζει με το σχήμα ενός θαλάσσιου κελύφους.

  Ασυνήθιστα και κομψά μοιάζει με μια πλεκτή ουρά ψαριού, που συλλέγεται στο κεφάλι σε σχήμα θαλάσσιου κελύφους

  Για να γίνει αυτό, πρέπει να καταλάβετε την τεχνική της πλεξίματος των πλεξίδων της ουράς των ψαριών:

  1. Βγάλτε προσεκτικά τα μαλλιά.
  2. Επιλέξτε το σκέλος της τρίχας πάνω από το δεξί αυτί και διαιρέστε το σε 2 ίσα μέρη.
  3. Τώρα από τη δεξιά πλευρά, διαχωρίστε το λεπτό σκέλος και το πετάξτε μέσα στην ύφανση, συνδέοντας το προς το αριστερό μέρος.
  4. Ομοίως, διαχωρίστε τη λεπτή χορδή από τα αριστερά και στρέψτε τη προς τα δεξιά.
  5. Ταυτόχρονα, από τις δύο πλευρές στα σκέλη, προσθέστε μπούκλες, που λαμβάνονται από τα ελεύθερα μαλλιά στα αριστερά και τα δεξιά, όπως κατά την ύφανση ενός spikelet.
  6. Το πλεξούδα υφαίνεται προς την κατεύθυνση από το δεξί αυτί προς τα αριστερά.
  7. Όταν η ύφανση φτάσει στο κέντρο της ανώτερης ινιακής περιοχής του κεφαλιού, ξεκινήστε να παίρνετε τις επιλογές ακριβώς δεξιά.
  8. Μην το κάνετε στα αριστερά, απλά διαχωρίστε τα λεπτά νήματα για την ύφανση της ουράς των ψαριών.
  9. Όταν τελειώσουν όλες οι χαλαρές μπούκλες, προσθέστε το πλεξούδα, ρίχνοντας τις λεπτές πτυχές από τις πλευρές μέσα.
  10. Ασφαλίστε την πλεξίδα με μια ελαστική ταινία.
  11. Περιστρέψτε το παραληφθέν πλεξούδα με τη μορφή ενός κελύφους και στερεώστε το με καρφιά.

  Βίντεο: πώς να πλέκω ένα αυτί ψαριού

  Φωτογραφίες: επιλογές για τοποθέτηση με βάση τα μαλλιά του κοχλία

  Το σαλιγκάρι Hairstyle είναι ένα αιώνιο κλασικό που είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Θα προσθέσει ποικιλία στην καθημερινή εικόνα και θα σας κάνει την βασίλισσα της βραδιάς. Για νεαρά κορίτσια μια τέτοια κομμωτική θα δώσει μια συγκινητική, ήπια, αθώα εμφάνιση, και στις κυρίες - βασιλική αριστοκρατία και κομψότητα. Αποδεικνύεται να κάνει ένα βραδινό χτένισμα στο σπίτι κάτω από την εξουσία του καθενός. Το κύριο πράγμα είναι να συμπεριλάβουμε τη φαντασία και να έχουμε υπομονή και όλα θα αποδειχθούν.

  Οι κύριες στιγμές δημιουργίας ενός κούρεματος "σαλιγκάρι"

  Μια από τις πιο κομψές επιλογές για τα μαλλιά της νύχτας είναι το σαλιγκάρι, ένα γαλλικό χτένισμα, το οποίο θεωρείται αληθινό κλασικό και αποτελεί στοιχείο του επιχειρηματικού στυλ μιας γυναίκας. Η τεχνολογία της δημιουργίας και η φαντασία σας επιτρέπουν να κάνετε το σαλιγκάρι απόλυτα λεία, ασταθές, συνδυάζοντας ύφανση και τσαμπιά σε αυτό, διακοσμούν με κομψά αξεσουάρ.

  Κάνοντας ένα σαλιγκάρι οι ίδιοι

  Το σαλιγκάρι των μαλλιών γεννήθηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα, έχοντας το αρχικό του όνομα, χάρη σε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με αυτό το μαλάκιο. Παρά ένα μάλλον ασυνήθιστο όνομα, το σαλιγκάρι έγινε δεκτό από την κοινωνία και η δημοτικότητά του έφτασε μέχρι τις μέρες μας.

  Τοποθέτηση μπορούν να κάνουν με τα χέρια τους, κάθε γυναίκα, που έχουν καταρτίσει τα αναγκαία μέσα: μια βούρτσα μασάζ, χτένα με μια λεπτή χτένα δοντιών, σίδερο μαλλιών για ίσιωμα (εάν στόχος για μια απόλυτα ομαλή μεταβολή), αντικείμενα αόρατα, φουρκέτες, βερνίκια νυχιών, των μαλλιών, διακόσμηση.

  1. Προχωρούμε στη βάση του hairstyle: χτενίστε προσεκτικά κάθε σκέλος. Για την ταπεινότητα των μαλλιών, μπορείτε να τα ενυδατώνετε ελαφρώς με νερό ή να κάνετε μους.
  2. Τα μαλλιά από το μέτωπο και τα κτυπήματα ανεβαίνουν και διορθώνονται αόρατα.
  3. Χτέναμε τα μαλλιά στη μία πλευρά και στερεώστε προσεκτικά μερικά μεγάλα αόρατα, προσπαθώντας να μην δημιουργήσουμε βρόχο και κορυφές.
  4. Τώρα σχηματίζουμε μια χορδή από τα μαλλιά (με τη μορφή μιας σπείρας προς τα πάνω) και την τοποθετούμε στην κορυφή των αόρατων. Διορθώνουμε το σαλιγκάρι μας με φουρκέτες. Για την ομαλότητα, τραβήξτε ελαφρά μια χτένα με μικρά δόντια κατά μήκος της.
  5. Η άκρη της ουράς είναι κρυμμένη μέσα στο τουρσιάκι και στερεώνουμε το κομμωτήριο με μια ισχυρή λάκα στερεώσεως. Εάν είναι επιθυμητό, ​​ο κοχλία μπορεί να διακοσμηθεί με λουλούδια, καρφίτσες μαργαριταριών, στρας.

  Κομψό σαλιγκάρι

  Το επόμενο είδος χτενίσματος είναι αρκετά περίπλοκο από την πρώτη ματιά, ωστόσο είναι απλό στην εκτέλεση. Αυτό το σαλιγκάρι δημιουργείται για μακρά και μεσαία μαλλιά.

  1. Μαγειρική τρίχα: χτένα, εφαρμόστε αφρό.
  2. Διαχωρίζουμε τα μαλλιά σε μισό οριζόντιο τμήμα, περνώντας ακριβώς πάνω από τον αυχένα του λαιμού. Ανασηκώστε το επάνω μέρος και στερεώστε το με κλιπ για τα μαλλιά.
  3. Χτενίζουμε πρώτα χαμηλότερα, και έπειτα τα πάνω σκέλη της χτενιάς με μικρά δόντια.
  4. Τοποθετώντας το πάνω μέρος της τρίχας με φουρκέτες, χτενίζετε τα άλλα σκέλη στη μία πλευρά και κατασκευάζετε ένα βότσαλο, τοποθετώντας το στο πλάι (κοντά στο αυτί).
  5. Προκειμένου ο βράχος να αποδειχθεί μαγευτικός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κύλινδρο, έναν κύλινδρο και ούτω καθεξής. Ρυθμίζουμε τη δοκό με τα καρφιά.
  6. Κατεβάζουμε τα άνω σκέλη, τα χτενίζουμε προς την κατεύθυνση του ογκόλιθου και το κρύβουμε προσεκτικά κάτω από τη δέσμη, συνδέοντας τα με αόρατα. Το σαλιγκάρι είναι έτοιμο!

  Πλεκτό σαλιγκάρι

  Στην αριστερή (ή δεξιά) πλευρά, χωρίστε το λεπτό σκέλος και διαιρέστε το σε τρία μέρη, θέστε την αρχή της κανονικής σούβλας.

  Δημιουργήθηκε το πρώτο ύφανση, διαιρέστε το αριστερό σκέλος σε δύο μέρη, το ένα εκ των οποίων προσθέσετε στη μέση, και το δεύτερο να συνδεθεί με αυτό που ήταν αρχικά το κέντρο, και στη συνέχεια έγινε η ακραία. Ξεχωρίστε το χαλαρό σκέλος από τα αριστερά και βάλτε το στο κέντρο της ύφανσης.

  Στα αριστερά είναι η ίδια ιστορία: διαιρούν το σκέλος σε δύο μέρη, το ένα μέρος της συστροφής που με το μέσο όρο, από την άλλη - για να συνδεθείτε σε έναν κλώνο, προσθέτοντας δωρεάν στη μέση μιας αναβαλλόμενης κρεβάτια. Ακολουθώντας αυτή την αρχή, συνεχίστε να πλέκετε την πλεξούδα, διατηρώντας την πορεία λοξά - διαγώνια.

  Έχοντας φθάσει στο μέσο του κεφαλιού, η πλεξούδα πρέπει να κάμπτεται σε ημικύκλιο. Για να γίνει αυτό: οι δεξιές σκέψεις παραμένουν οι ίδιες, στα αριστερά, διαχωρίστε τα κρεβάτια μικρότερων, από τη μέση. Με αυτόν τον τρόπο, θα ολοκληρώσετε την πλεξούδα. Όταν τελειώσει η παραλαβή, η συνέχιση της πλεξούδας μπορεί να μετατραπεί σε ουρά ψαριού.

  Στη συνέχεια, διπλώστε την πλεξούδα με τη μορφή μπαλέτου, σχηματίζοντας μια δέσμη και στερεώστε την με καρφιά και αόρατα. Για να διορθώσετε το αποτέλεσμα, πασπαλίστε τα μαλλιά σας με βερνίκι.

  Το σαλιγκάρι Hairstyle είναι μια ιδανική νυχτερινή παραλλαγή, είναι επίσης κατάλληλο για επαγγελματικές και επίσημες εκδηλώσεις, για καθημερινή ζωή, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και θεαματικότητα.