Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα ο ίδιος: τα καλύτερα σπιτικά μοντέλα

Όλο το χειμώνα, ανυπομονούμε να περάσουμε ευχάριστες καλοκαιρινές μέρες και με την έναρξη ενός καυτού πόρου για κάποιο λόγο αρχίζουμε να ονειρευόμαστε δροσιά. Πόσο θαυμάσια θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η δύναμη και να ανακουφιστεί η κόπωση ενός ελαφριού αεράκι που δημιουργήθηκε από έναν μικρό αυτόνομο ανεμιστήρα. Εκτός αυτού, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, σωστά;

Σας προτείνουμε να εξοικειωθείτε με οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση των απλούστερων αποτελεσματικών συσκευών από κυριολεκτικά αποβλήτων πρώτων υλών. Στο άρθρο που υποβλήθηκε στην προσοχή σας λεπτομερώς, σας λένε πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα με τα χέρια σας και τι θα χρειαστεί για έναν κύριο στο σπίτι.

Στη διάθεσή σας υπάρχει μια λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των επιλογών, η επίδραση της οποίας δοκιμάζεται στην πράξη. Μπορείτε να κάνετε τέτοιες συσκευές με τα χέρια σας, χωρίς καμία εμπειρία. Για να εκτιμήσετε πλήρως τις πληροφορίες, επισυνάπτονται βήμα προς βήμα φωτογραφίες και οδηγίες βίντεο.

Απλά αυτο-κατασκευασμένα CD

Ο πιο απλός ανεμιστήρας μπορεί να κατασκευαστεί από δίσκους CD. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, για τοπικές επιπτώσεις στον χρήστη, ο οποίος ξοδεύει πολύ χρόνο στον υπολογιστή.

Προετοιμάστε τις πρώτες ύλες για την εργασία:

 • CD δίσκοι - 2 τεμάχια.
 • κινητήρα χαμηλής ισχύος.
 • φελλό από ένα μπουκάλι κρασί?
 • καλώδιο με βύσμα USB.
 • σωλήνας ή ορθογώνιο παραλληλόγραμμο από χαρτόνι ·
 • συγκολλητικό σίδερο.
 • κερί ή αναπτήρα, θερμή τήξη.
 • μολύβι, χάρακα, χαρτί σε κουτί.

Για τους σκοπούς μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή από ένα παλιό παιχνίδι, για παράδειγμα, από μια γραφομηχανή. Ως σωλήνας από χαρτόνι, είναι κατάλληλο ένα μανίκι, ελαφρώς εμπλουτισμένο με διακοσμητικό χαρτί τελειώματος, από ένα ρολό χαρτιού υγείας.

Η διαδικασία της συναρμολόγησης ενός μίνι ανεμιστήρα είναι αρκετά απλή.

Πάρτε ένα από τα CD και χρησιμοποιήστε το δείκτη για να διαιρέσετε την επιφάνεια σε οκτώ όμοια τμήματα. Για να το κάνετε αυτό ο ευκολότερος τρόπος, χρησιμοποιώντας ένα φύλλο χαρτιού σε ένα κουτί. Σχεδιάστε ένα σταυρό πάνω του από μια οριζόντια και κάθετη γραμμή. Κάθε μία από τις τέσσερις ορθές γωνίες που προκύπτουν διαιρείται στο μισό. Χρησιμοποιώντας κελιά, αυτό δεν είναι δύσκολο.

Τοποθετήσαμε ένα δίσκο στο σχέδιό μας, έτσι ώστε οι γραμμές που διασταυρώνονται να βρίσκονται στο κέντρο της τρύπας. Εναλλακτικά εφαρμόζοντας τον χάρακα στις γραμμές που αποκλίνουν από το κέντρο, κάνουμε την σήμανση στο δίσκο. Έτσι τα τμήματα θα είναι τα ίδια. Για να διαιρέσετε το δίσκο σε λεπίδες, ακολουθήστε τις γραμμές σήμανσης με ένα συγκολλητικό σίδερο από το διαφανές τμήμα στην άκρη.

Για κοπή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι, αλλά υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το τεμάχιο εργασίας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Εάν δεν υπάρχει ο συγκολλητικός χάλυβας, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι, που έχει προθερμανθεί σε μια πλάκα. Όταν εργάζεστε με ένα συγκολλητικό σίδερο κατά μήκος των άκρων της κοπής, σχηματίζεται ένα συσσωρευμένο πλαστικό, το οποίο μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με ένα μαχαίρι.

Πάνω από τη φλόγα ενός καυτού κεριού, θερμαίνετε την επιφάνεια του δίσκου έτσι ώστε οι λεπίδες να αναπτυχθούν ελαφρά. Εάν δεν υπάρχουν κεριά, θα λειτουργήσει ένας αναπτήρας ή ένα φυσητήρα. Η θερμότητα ακολουθεί το κεντρικό τμήμα του δίσκου και όλα τα πτερύγια περιστρέφονται προς μία κατεύθυνση. Ένα πώμα κρασιού τοποθετείται στην οπή του δίσκου. Για να το διορθώσετε καλύτερα, θα χρειαστεί να προεπεξεργαστείτε την άκρη της οπής με μια θερμοκολλημένη κόλλα.

Το καλώδιο USB πρέπει να συνδεθεί με τον κινητήρα. Αν δεν μαντέψουμε με την κατεύθυνση περιστροφής της έλικας, θα είναι δυνατό να αλλάξουμε τις κινήσεις σε μέρη, δηλαδή να αλλάξουμε την πολικότητα. Ο κινητήρας πρέπει να κολληθεί στον σωλήνα από χαρτόνι και ο ίδιος ο σωλήνας στο δεύτερο CD, ο οποίος θα παίξει το ρόλο της βάσης της βάσης.

Τώρα η έλικα πρέπει να "φυτευτεί" στη ράβδο του μελλοντικού ανεμιστήρα. Θα προσπαθήσουμε να το εγκαταστήσουμε αυστηρά στο κέντρο. Για να το στερεώσετε σε αυτή τη θέση είναι δυνατή με τη βοήθεια μιας θερμής κόλλας. Μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών, ο ανεμιστήρας είναι έτοιμος για χρήση.

Πώς να κάνετε ένα παρόμοιο, αλλά ελαφρώς πιο περίπλοκο σχέδιο, συμπεριλαμβανομένου ενός ελεγκτή στο κύκλωμα, να δούμε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο τέλος αυτού του άρθρου.

Ανεμιστήρας βασισμένος σε πλαστικό μπουκάλι

Αυτό που κάνουν όχι μόνο οι βιοτέχνες μας από πλαστικά μπουκάλια! Ήρθε η ώρα να πούμε ότι ο ανεμιστήρας από αυτούς είναι επίσης πολύ καλός. Ίσως δεν θα πετάξει ολόκληρο το δωμάτιό σας, αλλά κάποιος που αναγκάζεται να εργαστεί σε έναν υπολογιστή θα βοηθήσει με ακρίβεια. Προσφέρουμε δύο επιλογές για τη δημιουργία ενός μοντέλου ανεμιστήρα.

Επιλογή # 1: Σκληρό πλαστικό μοντέλο

Για να κάνουμε το έργο που χρειαζόμαστε:

 • μια πλαστική φιάλη χωρητικότητας 1,5 λίτρων.
 • η μηχανή από το παλιό παιχνίδι.
 • μικρό διακόπτη;
 • μια μπαταρία "Duracell".
 • ένα δείκτη?
 • ψαλίδι;
 • κερί.
 • σφυρί και καρφί?
 • αφρός πολυστυρενίου.
 • καυτό πυροβόλο όπλο.

Έτσι, πάρτε ένα συνηθισμένο πλαστικό μπουκάλι 1,5 λίτρων με φελλό. Στο επίπεδο της γραμμής ετικέτας, κόψτε το πάνω μέρος του. Αυτό θα χρειαστεί να φτιάξουμε μια έλικα. Διαχωρίζουμε την επιφάνεια του πλαστικού τεμαχίου σε έξι μέρη.

Προσπαθούμε να το επισημάνουμε έτσι ώστε να έχουμε ίσους τομείς: η ποιότητα της μελλοντικής συσκευής εξαρτάται από αυτό.

Κόβουμε το τεμάχιο εργασίας επισημαίνοντας σχεδόν το λαιμό. Λυγίζουμε τις λεπίδες της μελλοντικής έλικας και κόβουμε κάθε δεύτερο. Εξακολουθήσαμε να έχουμε ένα κενό με τρία πτερύγια σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους. Οι άκρες κάθε λεπίδας πρέπει να στρογγυλεύονται. Το κάνουμε προσεκτικά.

Τώρα χρειαζόμαστε ένα μικρό κερί. Το φως. Ζεσταίνουμε κάθε λεπίδα στη βάση για να την γυρίσουμε προς την κατεύθυνση που χρειαζόμαστε. Όλες οι λεπίδες πρέπει να περιστραφούν προς μία κατεύθυνση. Αφαιρέστε το καπάκι από το τεμάχιο εργασίας και στο κέντρο του χτυπήσαμε την τρύπα με ένα καρφί και ένα σφυρί.

Βάζουμε ένα πώμα στη ράβδο ενός μικρού κινητήρα. Αυτοί οι κινητήρες μπορούν να παραμείνουν από παιχνίδια παλιών παιδιών. Κατά κανόνα, η λήψη τους δεν είναι δύσκολη. Τοποθετούμε το πώμα με κόλλα.

Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε μια βάση πάνω στην οποία θα κρατηθεί ο κινητήρας. Για το σκοπό αυτό λαμβάνουμε, για παράδειγμα, ένα κομμάτι αφρού πολυστερίνης. Τοποθετούμε σε αυτό ένα ορθογώνιο, το οποίο μπορεί επίσης να αποκοπεί από τη συσκευασία αφρού. Στην επάνω επιφάνεια αυτού του ορθογωνίου και θα σταθεροποιηθεί ο κινητήρας μας, στον οποίο προσαρμόζεται η έλικα. Για να γίνει αυτό, στον αφρό είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια αυλάκωση που να αντιστοιχεί στις παραμέτρους του κινητήρα.

Για να στερεώσετε τα στοιχεία του προϊόντος χρησιμοποιήστε θερμή τήξη. Εάν απουσιάζει, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες συγκολλητικές συνθέσεις. Είναι σημαντικό η ίδια η στερέωση να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη.

Ένας μικρός διακόπτης και τροφοδοτικό συνδέονται με τη βάση αφρού, ο ρόλος της οποίας παίζεται από μια ορθογώνια μπαταρία Duracell. Συλλέγουμε την απλούστερη αλυσίδα, προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Απλά πρέπει να βιδώσουμε την έλικα στον φελλό, στερεωμένο πάνω στον κινητήρα. Ο ανεμιστήρας μας είναι πλήρως λειτουργικός.

Το μαξιλάρι αφρού, ίσως, ζυγίζει πολύ λίγο για να δώσει στη συσκευή την απαραίτητη σταθερότητα. Μετά από όλα, με μια επαρκή κούνια των λεπίδων, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ισχυρή. Ως εκ τούτου, η βάση του μοντέλου είναι επιθυμητή σε βάρος.

Επιλογή # 2: Προϊόν κατασκευασμένο από μαλακότερο πολυμερές

Προετοιμάστε εκ των προτέρων όλα όσα χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της εργασίας:

 • δύο μπουκάλια λεμονάδας "SevenUp";
 • ηλεκτρικό κινητήρα 12 V DC;
 • επτά χοντρές σωλήνες για ποτά.
 • τροφοδοτικό ρεύματος;
 • η ίδια η τροφοδοσία ρεύματος.
 • διακόπτης?
 • ψαλίδι και οικονομικό μαχαίρι.
 • ένα δείκτη?
 • καυτό πυροβόλο όπλο.
 • superglue;
 • πλαστικούς δεσμούς.
 • σφιγκτήρες?
 • συγκολλητικό σίδερο.
 • μονωτική ταινία?
 • Μονάδα δίσκου CD.

Έτσι, υπάρχει μια άλλη επιλογή για την κατασκευή ενός ανεμιστήρα από ένα πλαστικό μπουκάλι. Πάρτε μια μικρότερη φιάλη, για παράδειγμα, κάτω από τη λεμονάδα "SevenUp". Ο αλγόριθμος για την κοπή των λεπίδων της μελλοντικής έλικας είναι ο ίδιος όπως στην προηγούμενη έκδοση. Το πλαστικό αυτού του μπουκαλιού είναι πολύ μαλακότερο, ώστε να μπορείτε να δώσετε την επιθυμητή κλίση στις μελλοντικές λεπίδες χωρίς να χρησιμοποιήσετε τη θέρμανση τους.

Η οπή στο κέντρο του βύσματος θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη με ένα στέλεχος ή καρφί που θερμαίνεται στη φωτιά για το σκοπό αυτό. Ηλεκτρικός κινητήρας 12 V DC, στον άξονα του οποίου θα τοποθετηθεί έλικα, μπορείτε να πάρετε από παλιά παιχνίδια ή περιττό στο στεγνωτήριο μαλλιών. Το κάλυμμα στερεώνεται στον άξονα με κόλλα θερμής τήξης. Φωτεινή έλικα βιδωμένη στο καπάκι αμέσως.

Το πιο ενδιαφέρον είναι η κατασκευή του πάγκου. Αποδεικνύεται όχι μόνο σταθερό, αλλά και ελκυστικό. Για να το δημιουργήσετε χρειάζεστε επτά χοντρές σωλήνες για ποτά. Είναι απαραίτητο να τα κολλήσετε μαζί με το superglue. Αποδεικνύεται αρκετά συμπαγής και όμορφη.

Για τη βάση παίρνουμε την κορυφή του πλαστικού μπουκαλιού μεγαλύτερου μεγέθους από εκείνο από το οποίο κατασκευάσαμε την έλικα. Στερεώστε από τους σωλήνες σπρώξτε το λαιμό του τεμαχίου προς το μέσον του μήκους του. Στερεώστε το ράφι σε αυτή τη θέση με τη βοήθεια σούπας κόλλας που εφαρμόζεται στο λαιμό του τεμαχίου.

Τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε τον κινητήρα στο ράφι, στερεώνοντάς τον με μια κόλλα θερμής τήξης. Το γεγονός ότι η ίδια η στάση αποτελείται από κοίλους σωλήνες βοηθά στην απόκρυψη των καλωδίων. Τους περνάμε απλά μέσα από τον κεντρικό σωλήνα. Έτσι τα καλώδια είναι μέσα στη βάση της συσκευής.

Προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η δομή, πρέπει να χρησιμοποιηθούν πλαστικοί σύνδεσμοι, οι οποίοι είναι κολλημένοι στο ράφι στις πλευρές του κινητήρα έτσι ώστε η κλειδαριά του ζεύκτη να σφίγγεται πάνω στον ίδιο τον κινητήρα, εξασφαλίζοντας την ακινησία του. Η επιπλέον άκρη της στερέωσης αφαιρείται με πένσες.

Στην πλαστική επιφάνεια της φιάλης, η οποία χρησιμεύει ως βάση της κατασκευής, κόβονται οπές για τον συνδετήρα της μονάδας ισχύος και του διακόπτη. Κάντε το καλύτερο με ένα μαχαίρι για επιχειρήσεις. Συνδέστε το βύσμα τροφοδοσίας ρεύματος και το διακόπτη. Τα καλώδια πρέπει να είναι συγκολλημένα και μονωμένα. Ο διακόπτης και ο συνδετήρας στερεώνονται στο πλαστικό με θερμή τήξη.

Για να βάψουμε τις βάσεις και να τις κάνουμε πιο σταθερές, θα φτιάξουμε ένα κάτω μέρος για αυτό από το CD. Για να το κάνετε αυτό, λιπάνετε την άκρη του πλαστικού τεμαχίου με μια θερμοκολλημένη κόλλα και πιέστε τον δίσκο προς το μέρος του.

Τώρα συνδέστε την παροχή ρεύματος μέσω του συνδέσμου. Με αυτή την ιδιότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τροφοδοσία για λωρίδες LED, οι οποίες πωλούνται σε καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών. Αυτό το σπιτικό φόρεμα είναι έτοιμο για δουλειά.

Για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε την ακολουθία εργασιών που πρέπει να γίνει σωστά, παρακολουθήστε το βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου.

Κομψό προϊόν χωρίς λεπίδες

Είμαστε συνηθισμένοι στο γεγονός ότι το κύριο μέρος του ανεμιστήρα είναι η έλικα. Αυτή η λεπτομέρεια της δομής περιστρέφεται, δημιουργώντας την απαραίτητη ροή αέρα. Αλλά υπάρχουν και μοντέλο bezlopastnye. Έχουν εδραιωθεί στη μόδα, κυρίως λόγω της ασφάλειάς τους για τα νεότερα μέλη της οικογένειας και τα κατοικίδια ζώα. Επιπλέον, τα προϊόντα αυτά φαίνονται κομψά: είναι σε θέση να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και να τα διακοσμούν.

Όπως και τα περισσότερα άλλα που βρίσκονται στην υπηρεσία ενός ατόμου, ένας ατελείωτος ανεμιστήρας μπορεί επίσης να γίνει με τα χέρια σας. Η αρχή της λειτουργίας της είναι απλή: στη βάση της συσκευής υπάρχει ένας μικρός στρόβιλος, ο οποίος επιτρέπει τη δημιουργία ροών αέρα που διέρχονται από τα πλευρικά ανοίγματα.

Για εργασία θα χρειαστούμε:

 • ψύκτη από τον υπολογιστή.
 • μπλοκ και υποδοχή τροφοδοσίας.
 • μικρό διακόπτη;
 • καυτό πυροβόλο όπλο.
 • χαρτόνι ή βαρύ χαρτί.
 • Ψαλίδι, μολύβι, χάρακα, πυξίδες και δαγκάνες.

Καταρχήν, χρειαζόμαστε δαγκάνες αποκλειστικά για να μην κάνουμε λάθος στο μέγεθος του προϊόντος. Εάν δεν είναι διαθέσιμο, τότε είναι αρκετά δυνατό να κάνετε με ένα κανονικό χάρακα, με ταινία ή με μια ταινία εκατοστών.

Ας πάμε στη δουλειά.

Πρώτον, κάνουμε το σώμα - τη βάση του προϊόντος. Για να γίνει αυτό, κόβουμε τέσσερα ορθογώνια κομμάτια χαρτονιού. Για να καθορίσουμε τις παραμέτρους της βάσης, μετράμε το πλάτος του ψυγείου. Το προκύπτον μέγεθος θα είναι το ίδιο με το πλάτος των ορθογωνίων. Για ευκολία, θα λειτουργήσουμε με συγκεκριμένες διαστάσεις. Το πλάτος του ψυγείου μας είναι 120 mm. Και αυτό σημαίνει ότι το πλάτος του ορθογωνίου είναι επίσης 120 mm.

Στην περίπτωση του προϊόντος μας θα είναι ενσωματωμένο σε ένα μικρό διακόπτη και υποδοχή τροφοδοσίας. Για να τα κρατήσετε πυκνά στο μέλλον, θα πρέπει να αφαιρέσετε τις διαστάσεις από αυτές. Οι οπές στο περίβλημα πρέπει να αντιστοιχούν στις τιμές που λαμβάνονται. Κάνετε τρύπες μέχρι τη στιγμή που τα ορθογώνια γίνονται μέρος του σώματος: είναι πάντα ευκολότερο να τα κόψετε σε επίπεδα αντικείμενα.

Χρειαζόμαστε μια τροφοδοσία δώδεκα βολτ και ένα αντίστοιχο ψυγείο που καταναλώνει μόνο 0,25Α. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουμε μια μονάδα 2Α, μπορούμε να υποθέσουμε ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη μελλοντική λειτουργία της μελλοντικής συσκευής.

Τώρα παίρνουμε φύλλα από χαρτόνι, από τα οποία πρέπει να κόψουμε τα στοιχεία του κύριου τμήματος του ανεμιστήρα. Αρχικά, σύρετε δύο κύκλους. Η ακτίνα καθενός από αυτά είναι 15 cm. Κόψτε και τους δύο κύκλους. Σε ένα από αυτά, ας το μια κλήση, εφιστούμε την εσωτερική κύκλο ακτίνας 11 εκατοστά. Στο δεύτερο, το οποίο ονομάζουμε Β, η ακτίνα του εσωτερικού κύκλου είναι 12 εκατοστά. Προσεκτικά κόψτε το εσωτερικό κύκλο. Έχουν λάβει δακτυλίους Α και Β.

Οι δακτύλιοι που προκύπτουν θα προσαρτηθούν στο σώμα του προϊόντος. Προκειμένου να είναι πιο κοντά στην επιφάνεια του σώματος, συνδέστε ένα από τα ορθογώνια κενά σε καθένα από τους δακτυλίους και κόψτε το τμήμα, η επίπεδη πλευρά του οποίου αντιστοιχεί στο πλάτος του ορθογωνίου.

Το κύριο μέρος του ανεμιστήρα bezlopastny έχει κυλινδρικό σχήμα. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε ταινίες από χαρτόνι με τις ακόλουθες παραμέτρους: το πρώτο - 12x74cm, το δεύτερο - 12x82cm, το τρίτο - 15x86cm. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συναρμολόγησης, γίνεται σαφές τι πρέπει να γίνει με κάθε μία από αυτές τις τρεις λωρίδες.

Προτού συναρμολογήσετε το σώμα, κόψτε την εγκοπή στο κάτω μέρος κάθε ορθογωνίου. Έτσι δεν κάνουμε μόνο τα πόδια για τον μελλοντικό ανεμιστήρα, αλλά δημιουργούμε επίσης κανάλια για τον εισερχόμενο αέρα.

Θα συναρμολογήσουμε το σώμα χρησιμοποιώντας θερμή τήξη. Ο ψύκτης πρέπει να βρίσκεται περίπου στο κεντρικό τμήμα της θήκης που περιβάλλεται από τέσσερα ορθογώνια που σχηματίζουν τα τοιχώματα της δομής. Λιπάνετε το ψυγείο γύρω από την περίμετρο με κόλλα και το περιβάλλετε με τοίχους. Μην ξεχνάτε ότι οι εγκοπές στους τοίχους που μόλις κόψαμε θα πρέπει να βρίσκονται στο κάτω μέρος της θήκης.

Τα καλώδια από το ψυγείο μπορούν να αφαιρεθούν στη γωνία της δομής, στερεώνοντάς τα σε αυτή τη θέση με κόλλα.

Σε αυτό το στάδιο, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε και να συνδεθείτε. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε ένα διακόπτη, πρέπει να διαχωρίσουμε ένα από τα καλώδια και να σχηματίσουμε μια αλυσίδα. Τα καλώδια πρέπει να συνδέονται στο βύσμα τροφοδοσίας (κόκκινο - συν, μαύρο - μείον). Εάν κάνουμε ένα λάθος στην πολικότητα, πρέπει απλώς να αλλάξουμε τα καλώδια σε μέρη. Με τη βοήθεια της κόλλας θερμής τήξης στερεώνουμε τη φίσα και τον διακόπτη στις θέσεις που προορίζονται γι 'αυτές.

Συνδέστε το ρεύμα και ελέγξτε αν ο στρόβιλος λειτουργεί. Αν όλα είναι εντάξει, συνεχίζουμε να συναρμολογούμε το μοντέλο bezlopastnoy μας.

Πάρτε τον δακτύλιο Α, ο οποίος θα βρίσκεται μπροστά από τη συσκευή, και την πρώτη ταινία (12x74cm). Κλείνουμε τη λωρίδα σε κύκλο και την επικολλάμε στον εσωτερικό κύκλο του δακτυλίου Α. Ήταν σαν κυλινδρικός κύλινδρος χωρίς κορυφή, αλλά με τα πεδία. Το ίδιο πράγμα πρέπει να κάνετε με το δαχτυλίδι Β και τη δεύτερη ταινία (12x82cm).

Κόλλησα τον πρώτο "κύλινδρο" στην μπροστινή πλευρά της θήκης όπου κόψαμε το τμήμα. Ο δεύτερος "κύλινδρος" είναι επίσης κολλημένος στο πίσω μέρος του σώματος με μια επιφάνεια κοπής. Σε αυτή την περίπτωση, ο μικρότερος "κύλινδρος" είναι μέσα στο μεγαλύτερο.

Η σταθερότητα της δομής μπορεί να δοθεί με τη βοήθεια πέντε χωρισμάτων αντοχής, που στερεώνονται μεταξύ των δακτυλίων με τη βοήθεια όλης της ίδιας κόλλας. Πρέπει να αποκόπτονται από χαρτόνι. Το μήκος των χωρισμάτων πρέπει να είναι ελαφρώς μικρότερο από 12cm. Τώρα η πλευρική επιφάνεια της κύριας δομής πρέπει να καλύπτεται με την υπόλοιπη τρίτη ταινία χαρτόνι (15x86cm).

Βασικά, ο ανεμιστήρας είναι έτοιμος. Παραμένει να του δώσει μια εξωτερική γυαλάδα. Για να γίνει αυτό, αφαιρέστε την υπερβολική κόλλα και καλύψτε με μπογιά ή επικολλήστε με διακοσμητικό χαρτί τις εξωτερικές της επιφάνειες.

Για να μπορείτε να δείτε πόσο σωστά κατανοούνται και γίνονται τα πάντα, δείτε το βίντεο που αφιερώνεται στην αυτο-δημιουργία του ανεμιστήρα bezlopastny, το οποίο τοποθετήσαμε στο τέλος αυτού του άρθρου.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Ο ανεμιστήρας από τα CD που βλέπετε σε αυτό το βίντεο διαφέρει από αυτόν που μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες που προτείνουμε. Έχει άλλη βάση και υπάρχει ρυθμιστής:

Ο πράσινος πλαστικός ανεμιστήρας, στον οποίο είναι αφιερωμένο το βίντεο κλιπ, όχι μόνο λειτουργεί ποιοτικά, αλλά και φαίνεται υπέροχος. Θα γίνει μια πραγματική διακόσμηση τραπεζιών για τον χώρο εργασίας σας:

Ένα χαρακτηριστικό του ανεμιστήρα bezlopastnogo, το οποίο μπορείτε εύκολα να συναρμολογήσετε, σύμφωνα με τις οδηγίες και το βίντεο, είναι ότι η ροή αέρα εμφανίζεται, σαν από το πουθενά. Το μοντέλο προσελκύει με την πρωτοτυπία του. Περάστε λίγο χρόνο για τη διακόσμησή της και θα δείτε πόσο άψογα ταιριάζει στο εσωτερικό σας:

Σας παρουσιάσαμε τα καλύτερα μοντέλα ανεμιστήρων. Και είναι το καλύτερο επειδή δεν χρειάζονται ειδικούς μηχανισμούς, πολύπλοκα εργαλεία, ακριβά υλικά και ειδικές δεξιότητες για την κατασκευή τους. Μπορούν να δημιουργήσουν απόλυτα οποιοδήποτε master home, ακόμη και έναν αρχάριο. Ελπίζουμε ότι η επιτυχία που θα επιτύχετε δημιουργώντας έναν ανεμιστήρα θα ξυπνήσει το γούστο σας για ανεξάρτητη δημιουργικότητα.

Πώς να φτιάξετε τον ανεμιστήρα USB από αυτοσχεδιασμένα εργαλεία;

Ιδέα # 1 - Χρησιμοποιούμε ένα ψυγείο

Για τη συναρμολόγηση του ανεμιστήρα USB από το ψυγείο, συνήθως δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 15 λεπτά. Πρώτα πρέπει να ετοιμάσετε ένα ψυγείο. Από τη συσκευή υπάρχουν δύο σύρματα - μαύρα και κόκκινα. Αφαιρέστε τη μόνωση κατά 10 mm και βάλτε το προετοιμασμένο στοιχείο στην άκρη.

Στη συνέχεια θα πρέπει να προετοιμάσετε το σύρμα σας. Κόψτε το μισό από αυτό και ξεκολλήστε τη μόνωση στη θέση της κοπής. Παρακάτω θα δείτε τέσσερις επαφές, εκ των οποίων δύο είναι απαραίτητες: κόκκινο και μαύρο. Καθαρίζονται επίσης, ενώ τα άλλα δύο (συνήθως πράσινα και λευκά) είναι καλύτερα αποκομμένα ώστε να μη φτάσουν στον δρόμο.

Τώρα, όπως γνωρίζετε, είναι απαραίτητο να αντιστοιχίσετε τις προετοιμασμένες επαφές σε ζεύγη, σύμφωνα με την χρωματική κωδικοποίηση των καλωδίων: κόκκινο με κόκκινο, μαύρο με μαύρο. Μετά από αυτό, πρέπει να μονώσετε προσεκτικά τα σημεία σύνδεσης του καλωδίου και να τοποθετήσετε ένα στήριγμα. Όσον αφορά το περίπτερο, υπάρχει ήδη θέμα της φαντασίας σας. Κάποιοι χρησιμοποιούν με επιτυχία το καλώδιο, μερικοί πολύ ενδιαφέρονται να κόψουν τη φωλιά προσγείωσης σε κουτί από χαρτόνι.

Στο τέλος, ένας σπιτικό μίνι ανεμιστήρας συνδέεται με έναν υπολογιστή και μπορείτε να απολαύσετε το έργο της δικής σας ηλεκτρικής συσκευής.

Η ιδέα αριθ. 2 - Χρησιμοποιούμε τον κινητήρα

Για να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα USB από ένα κινητήρα και ένα CD, χρειάζεται λίγο περισσότερο, αλλά σε μια ώρα μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μια τέτοια συσκευή.

Αρχικά προετοιμάζουμε όλα τα στοιχεία της συσκευής. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε και την πτερωτή (λεπίδες).

Για να κάνετε πτερωτή, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο CD-ROM. Ευθυγραμμίστε το σε 8 ίσα μέρη και κόψτε προσεκτικά στο κέντρο. Στη συνέχεια, θερμαίνετε το δίσκο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αναπτήρα), και όταν το πλαστικό γίνεται πιο ελαστικό, λυγίστε τις λεπίδες (όπως φαίνεται στη φωτογραφία).

Εάν η πτερωτή δεν είναι λυγισμένη, η ροή αέρα δεν θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της περιστροφής του δίσκου. Εδώ πρέπει να αισθανθείτε το μέτρο, ώστε να μην το παρακάνετε.

Όταν τα πτερύγια είναι έτοιμα, πηγαίνετε στη δημιουργία του κύριου μηχανισμού. Μέσα στο δίσκο συνιστούμε να τοποθετήσετε ένα πλαστικό πώμα στο οποίο είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια οπή κάτω από τον άξονα του κινητήρα. Ρυθμίστε προσεκτικά τον πυρήνα και προχωρήστε για να δημιουργήσετε μια υποστήριξη USB ανεμιστήρα για το φορητό υπολογιστή.

Εδώ, όπως και στην προηγούμενη έκδοση, εξαρτάται από τη φαντασία σας. Από όλα τα αυτοσχέδια μέσα, η παραλλαγή με το καλώδιο είναι η πλέον κατάλληλη. Όταν ο οικιακός ανεμιστήρας USB είναι έτοιμος, συνδέουμε τα καλώδια του κινητήρα με τα καλώδια του καλωδίου, απομονώστε προσεκτικά τη συστροφή και προχωρήστε στις δοκιμές.

Οπτικές οδηγίες βίντεο:

Όπως μπορείτε να δείτε, για να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα από ψυγείο ή κινητήρα από μια μηχανή, χρειάζονται λιγότερο χρόνο και δεξιότητες για να δουλέψετε με ηλεκτρικές συσκευές. Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο έργο!

Το δαμάσκηνο ρίχνει στο σπίτι

Το ρίψιμο εμφανίστηκε στα ρωσικά τραπέζια όχι νωρίτερα από τον 16ο αιώνα. Το ποτό είναι δημοφιλές μέχρι τώρα. Παράγεται από εργοστάσια και οι νοικοκυρές το κάνουν οι ίδιοι. Χρησιμοποιείται ποικιλία φρούτων και μούρων. Δημοφιλή δαμάσκηνα, κεράσια, βερίκοκα, φραγκοστάφυλα, κεράσια, σμέουρα και τ. Δ έγχυση των δαμάσκηνων έχει πλούσια γεύση, και με την προσθήκη άλλων συστατικών παίζει νέο χρώμα.

Πώς να κάνετε τροφή δαμάσκηνων στο σπίτι

Η χύτευση, η οποία γίνεται στο σπίτι, προκαλεί περισσότερη εμπιστοσύνη, έχει ελαφρύτερη γεύση. Μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σύνθεσή τους. Και το καλοκαίρι, όταν είναι διαθέσιμα πολλά φρούτα και μούρα, είναι αμαρτία να μην πίνετε.

Εκείνοι που το κάνουν στο σπίτι γνωρίζουν ότι το ποτό είναι διαφορετικό από το βάμμα. Στην πραγματικότητα, το βάμμα είναι ένα προϊόν που βασίζεται σε βότανα, ρίζες. Συχνά χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς, για τρίψιμο. Αλλά τα φρούτα, που εγχέονται με βότκα, είναι το ίδιο υγρό. Η προετοιμασία δεν συνεπάγεται καμία διαδικασία ζύμωσης. Για αυτόν, και χρησιμοποιήστε ένα έτοιμο φεγγάρι ή άλλο αλκοολούχο ποτό.

Σπίτι δαμάσκηνο με μέλι: συνταγή αριθμός 1

Το μέλι είναι ένα δημοφιλές συστατικό για τα σπιτικά αλκοολούχα ποτά. Τους δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Ο συνδυασμός είναι πολύ κορεσμένος.

 • φρούτα οποιουδήποτε είδους ·
 • μισή ραβδί κανέλας.
 • μέλι - 200 g.
 • βότκα - 500 ml.
 1. Τα φρούτα προετοιμάζονται πριν από το μαγείρεμα. Πλύνετε και καθαρίστε.
 2. Όλα τα κομμένα φρούτα τοποθετούνται σε ένα βάζο, προσθέστε το σπασμένο ραβδί κανέλας εκεί.
 3. Ρίξτε το μέλι σε δαμάσκηνα.
 4. Ρίξτε αλκοόλ.
 5. Η τράπεζα αναταράσσεται για μερικά λεπτά, έτσι ώστε το μέλι να διαλύεται πιο γρήγορα.
 6. Το ποτό επιμένει για περίπου δύο εβδομάδες, το βάζο αναταράσσεται περιοδικά.
 7. Φιλτράρετε το υγρό.

Δέσιμο με δαμάσκηνο στο σπίτι: συνταγή αρ. 2

Το ποτό χωρίς την προσθήκη ξένων συστατικών είναι επίσης νόστιμο. Στην κλασική συνταγή, μόνο δύο προϊόντα:

Πρώτον, το κύριο συστατικό παρασκευάζεται για περαιτέρω επεξεργασία. Ξεφορτωθείτε την κατεστραμμένη επιφάνεια, τις κοιλότητες. Είναι καλύτερα αν ο καρπός είναι ολόκληρος, άθικτη γη, βροχή, άνεμος, σχισμένη από τον κλάδο. Τρίψτε μόνοι σας. Εάν το δαμάσκηνο κόβεται πολλές φορές, το υγρό θα είναι θολό, δεν είναι διαφανές. Μια έτοιμη βάση χύνεται με αλκοόλ έτσι ώστε να καλύπτει την κορυφή. Επιμείνετε το ποτό από 1,5 μήνες, στη συνέχεια μεταγγίστε.

Συνταγή για σπιτικά φρούτα δαμάσκηνου με μέντα

Νομισματοκοπείο δίνει κάθε κοκτέιλ λίγο πικάντικη φρέσκια γεύση. Το εργοστάσιο συνδυάζεται καλά με το λικέρ. Αλλά ο βαθμός γι 'αυτό δεν είναι πολύ γλυκός.

 • δαμάσκηνα - 1 kg.
 • βότκα - 1 λίτρο.
 • ζάχαρη - 150 g.
 • νερό - 100 g.
 • μέντα - 4 υποκαταστήματα.

Η προετοιμασία δεν χρειάζεται πολύ χρόνο:

 1. Ο καρπός πλένεται και ξηραίνεται.
 2. Ρίχνουμε και αφήνουμε να μαλακώσουν στο κρύο για 14 ημέρες.
 3. Το υγρό αποστραγγίζεται.
 4. Μαγειρέψτε το σιρόπι χωριστά από το νερό και τη ζάχαρη.
 5. Χύστε το στην έγχυση κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
 6. Φιλτράρετε το υγρό.
 7. Βάλτε τα φύλλα δυόσμου σε αυτό και αφήστε να σταθεί για άλλη μια μέρα.

Plum υγρό στο σπίτι χωρίς βότκα

Μπορείτε να προετοιμάσετε με συνταγή και χωρίς να προσθέσετε αλκοόλ. Σε αυτή την περίπτωση, το ίδιο φρούριο φτάνεται με ζύμωση. Αλλά ένα τέτοιο προϊόν δεν μπορεί να ονομαστεί λικέρ από το νόμο.

 • 6 κιλά τελικού δαμάσκηνου.
 • νερό - 3 φλιτζάνια.
 • ζάχαρη - 2,8 kg.
 1. Στο τελικό φέτες φρούτων, προσθέστε όλα τα συστατικά.
 2. Ο γυάλινος περιέκτης καλύπτεται από παράσιτα. Τοποθετήστε το σε ένα σκοτεινό ζεστό μέρος για 4 ημέρες.
 3. Όταν ξεκινήσει η ζύμωση, η φιάλη κλείνει με μια σφραγίδα νερού και ένα γάντι που έχει τρυπηθεί.
 4. Το ποτό είναι έτοιμο σε περίπου 40 ημέρες, όταν τελειώσει η ζύμωση.

Μια αρχαία συνταγή γεμάτη δαμάσκηνα

Οι συνταγές λικέρ βρίσκονται στις παλαιότερες συλλογές. Και αυτό αναφέρεται σε αυτά. Για το μαγείρεμα σε αυτό χρειάζεστε τα παρακάτω προϊόντα:

 • βότκα - 0,5 l;
 • μικρά φρούτα - 1,5 kg.
 • ζάχαρη - 0,5 kg.

Η συνταγή είναι απλή, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να είναι έτοιμη η πλήρωση πριν από το τέλος:

 1. Τα φρούτα χύνεται στο μπουκάλι, τα οστά παραμένουν μέσα.
 2. Τα πάντα χύνεται, το δοχείο είναι κλειστό και αφήνεται σε ψυχρό μέρος για ένα μήνα και μισό.
 3. Στο τέλος του χρόνου, το υγρό αποστραγγίζεται και αφήνεται στο ψυγείο.
 4. Η ζάχαρη χύνεται στο βάζο.
 5. Ένα μήνα αργότερα, το σιρόπι ζάχαρης-δαμάσκηνου αποστραγγίζεται και αναδεύεται με ένα υγρό που έχει διατηρηθεί.
 6. Το υγρό διηθείται και αφήνεται στο κελάρι για περίπου έξι μήνες.

Πώς να φτιάξετε δαμάσκηνο κάτω από το "Liquor"

Ένα σπιτικό λικέρ γίνεται συνήθως σε ελίτ αλκοόλ. Τα φρούτα γι 'αυτόν παίρνουν πιο ώριμα. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βότκα.

 • ώριμα φρούτα -0,5 kg.
 • σκελίδες - 3 μπουμπούκια.
 • μισό ραβδί από γαρύφαλλα.
 • 300 g ζάχαρης ·
 • βότκα - 500 ml.
 1. Τα φρούτα παρασκευάζονται, κόβονται, τοποθετούνται σε ένα μπουκάλι και προστίθενται όλα τα άλλα συστατικά. Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε την πέτρα, τότε θα υπάρχει αμυγδάλου γεύση. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το δαμάσκηνο είναι διάτρητο.
 2. Το αλκοόλ χύνεται μέχρι να καλύψει τα πάντα.
 3. Επιμείνετε 90 ημέρες, ανακινώντας κατά διαστήματα.
 4. Φιλτράρετε το ποτό επιδόρπιο.
 5. Αφήνουν για άλλες δύο μέρες σε κρύο μέρος.

Πώς να μαγειρέψετε κρέμα δαμάσκηνων σε συνθήκες σπιτιού

Τα αποξηραμένα σταφύλια θα δώσουν μια "ζέστη". Και το κάνετε καθαρότερο, και η διαδικασία ζύμωσης θα πάει πιο γρήγορα.

Μια απλή συνταγή για την κρέμα δαμάσκηνου στο σπίτι που χρειάζεστε:

 • φρούτα - 1 kg.
 • βότκα - 400 ml.
 • ζάχαρη 3 g.
 • μια χούφτα σταφίδες.
 1. Τα φρούτα στα βάζα κοιμούνται με τη ζάχαρη και αφήνουν για μια μέρα να εκκρίνουν χυμό.
 2. Ρίχνουμε και προσθέτουμε τις σταφίδες, λίγο πλυμένες.
 3. Επιμείνετε ένα μήνα σε δροσερό μέρος.

Ολοκλήρωση οικιακών δαμάσκηνων με κάρδαμο και γλυκάνισο

Plum υγρό στο σπίτι, το οποίο προστίθεται γλυκάνισο και κάρδαμο, ονομάζεται Oriental. Έχει μια λαμπερή ενδιαφέρουσα γεύση με νότες της Ανατολής.

Προϊόντα που χρειάζονται:

 • πολτός από δαμάσκηνα - 4 kg.
 • ζάχαρη - 2,7 kg.
 • αλκοόλη - 1 λίτρο.
 • φλούδα πορτοκαλιού.
 • πρέζα βανιλλίνης.
 • πρέζα κανέλας.
 • τσίμπημα γαρύφαλλου.
 • μοσχοκάρυδο μοσχοκάρυδο.
 • anis - τσίμπημα?
 • τσίμπημα της κάρδαμομ?
 • νερό.

Παρασκευή ανατολίτικου ποτού:

 1. Μπαχαρικά χύνεται στην τράπεζα.
 2. Ο πηλός με δαμάσκηνο παρεμβαίνει στην άμμο και βγαίνει για να περιπλανηθεί.
 3. Ο προκύπτων οίνος διέρχεται μέσω φίλτρου.
 4. Στο βάμμα των μπαχαρικών (προηγουμένως τεντωμένο) προσθέστε κρασί.
 5. Επιμείνετε να πιείτε μερικούς μήνες.

Συνταγή για το βάμμα του δαμάσκηνου στο σπίτι με φλούδα πορτοκαλιού

Εξαιρετικό ζεσταίνει το δαμάσκηνο με φλούδα πορτοκαλιού. Η συνταγή είναι ισχυρότερη.

 • φρούτα - 1 kg.
 • βότκα - 2 λίτρα.
 • ζάχαρη - 2 φλιτζάνια.
 • φλούδα πορτοκαλιού - για γεύση, νόστιμο με μέντα, κανέλα.
 1. Τα φρούτα σε δοχεία καλύπτονται με ζάχαρη. Οστά βγαίνουν.
 2. Προσθέστε τη φασαρία, αν υπάρχει κανέλα, μέντα.
 3. Ρίξτε αλκοόλ και αποθηκεύστε μια εβδομάδα.

Μια απλή συνταγή για κρέμα δαμάσκηνου σε δαμάσκηνα

Εάν δεν υπάρχει φρέσκο ​​δαμάσκηνο, τότε τα δαμάσκηνα λαμβάνονται, αλλά η γεύση είναι ελαφρώς διαφορετική, ξινή, χαρακτηριστική για τα αποξηραμένα φρούτα. Αποδεικνύεται ένα πιο έντονο ποτό.

Τι χρειάζεστε για το μαγείρεμα:

 • Τα δαμάσκηνα (πριν από το μαγείρεμα, καθαρίστε, ξεβγάλτε, κόψτε τα λεπτά) - 0,5 kg.
 • βότκα - 2 λίτρα.
 • αλκοόλη - 0,5 l;
 • νερό - 0,5 λίτρα.

Η προετοιμασία απαιτεί πολύ χρόνο, διότι το ποτό πρέπει να παρασκευάζεται:

 1. Τα δαμάσκηνα (ήδη έτοιμα) χύνεται με υγρά συστατικά. Η χύση θα είναι δυνατή.
 2. Σε ένα σκοτεινό μέρος, όλα αυτά επιμένουν 30-45 ημέρες.
 3. Το υγρό διηθείται.
 4. Προσθέστε νερό σε αυτό, παρεμβαίνει. Επιμείνετε μερικές ακόμη ημέρες.
 5. Διηθείται πάλι, καθώς λαμβάνεται ένα ίζημα.

Πώς να φτιάξετε μια γέμιση από δαμάσκηνο με τζίντζερ

Όλοι γνωρίζουν ότι το τζίντζερ έχει λίγο πικρή γεύση, αλλά με το σωστό συνδυασμό δίνει λαμπρές, ελαφρώς απότομες αλλά ευχάριστες σημειώσεις. Μετά από όλα, το τσάι μαζί του είναι πικρό, αλλά είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ρίζα στο γέμισμα.

 • φρούτα - 2 κιλά (οποιουδήποτε είδους).
 • βότκα - 1,5 λίτρα.
 • ζάχαρη - 300 g.
 • τζίντζερ - 20 g;
 • κανέλα - μισό ραβδί.
 1. Τζίντζερ και κανέλα βάζουν το κουτί στο κάτω μέρος. Στη συνέχεια τα φρούτα και η άμμος κοιμούνται.
 2. Το υγρό είναι γεμάτο με ένα δοχείο, αλλά αφήνει ένα μέρος των δύο δάχτυλων. Επιμένει όλο αυτό για ένα μήνα και μισό.
 3. Μετά από λίγο, φιλτράρετε και ρίξτε έξω όπως βολικά.

Συνταγή για σπιτικά δαμάσκηνα από βανίλια και συμπυκνωμένο γάλα

Υπάρχει μια συνταγή σύμφωνα με την οποία προστίθενται συμπυκνωμένο γάλα και βανιλίνη (ή βανίλια). Αυτή η γέμιση ονομάζεται "Lady's", τα δαμάσκηνα μερικές φορές προστίθενται αντί των δαμάσκηνων.

 • ζάχαρη - 250 g.
 • δαμάσκηνα - 500 g;
 • βότκα - 700 g.
 • 3 μπαστούνια βανίλιας.
 • Συμπυκνωμένο γάλα - 800 g (δύο κουτιά των 400).
 • νερό - 0,5 l.
 1. Τα δαμάσκηνα προετοιμάζονται. Για να γίνει αυτό, τα αποξηραμένα φρούτα καθαρίζονται, πλένονται, αποξηραίνονται, κόβονται.
 2. Βάλτε σε ένα βάζο, προσθέστε βανίλια.
 3. Ρίξτε τα πάντα και αφήστε για μερικές εβδομάδες.
 4. Το βάμμα φιλτράρεται.
 5. Στα μούρα προσθέτουμε βραστό νερό, ζάχαρη, βράζουμε.
 6. Όλα αυτά περνούν μέσα από το φίλτρο.
 7. Το υγρό μετά το μαγείρεμα μούρα συνδυάζεται με βάμμα.
 8. Στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα.

Αμύγδαλο γέμιση από δαμάσκηνο σε κονιάκ

Το παρασκεύασμα παρασκευάζεται όχι μόνο με βότκα. Η ελίτ αλκοόλ δεν θα την χαλάσει ποτέ. Και εδώ είναι η ίδια η συνταγή.

 • φρούτα (κατά προτίμηση Wengerka) - 3 kg.
 • κονιάκ - 1,5 l;
 • ζάχαρη - 1,2 kg.
 • αμύγδαλα - 300 g.

Πώς να ετοιμάσετε ένα ποτό:

 1. Τα τεμαχισμένα καρύδια τοποθετούνται σε μια σακούλα ιστών, αφήνουν στο κάτω μέρος του δοχείου, προσθέτουν κονιάκ.
 2. Πάρτε δύο εβδομάδες σε ένα κρύο μέρος.
 3. Το υγρό διαχωρίζεται, τα φρούτα προστίθενται σε αυτό, τα υπόλοιπα εξαρτήματα.
 4. Περίμενε δύο εβδομάδες.
 5. Περάστε τη γέμιση μέσω του φίλτρου.
 6. Δώστε χρόνο για να ωριμάσετε για ένα ή δύο ακόμη μήνες.

Σπιτικά φρούτα δαμάσκηνου με πεπόνι, σταφίδες και πορτοκάλι

Γλυκό και πλούσιο βγαίνει με μια συνταγή που ονομάζεται "Padishah":

 • δαμάσκηνο - 3,8 kg, κατά προτίμηση κίτρινο.
 • σταφίδες - 400 g.
 • πεπόνι - 3 kg.
 • ζάχαρη - 2,4 kg.
 • μέλι - 1,2 kg (κατά προτίμηση δεν είναι φαγόπυρο)?
 • πορτοκαλί - 5 τεμάχια.
 • Ουσία αμυγδάλων - 5 mg;
 • 1 βανίλια.
 • ρούμι - 2 φιάλες.
 • νερό.
 1. Η φλούδα πορτοκαλιού τοποθετείται στο ρούμι και αφήνεται για 10 ημέρες.
 2. Πεπόνια, δαμάσκηνα και πορτοκάλια χύνεται με αρωματικό ρούμι.
 3. Μετά από ένα μήνα και μισό χωρίζει τον πολτό από το υγρό. Στα δαμάσκηνα προσθέστε ζάχαρη, νερό, βάλτε το στο ψυγείο.
 4. Οι σταφίδες που έχουν υποστεί ζύμωση τίθενται στον πολτό.
 5. Τα φρούτα τοποθετούνται σε θερμότητα μέχρι το τέλος της διαδικασίας ζύμωσης.
 6. Το κρασί φιλτράρεται, βάζετε το μέλι, το ρούμι. Όλα τα χύνεται σε απόβαρο.

Συνταγή για κρέμα από δαμάσκηνο σε ένα multivark

Multivarka - βοηθός οποιασδήποτε ερωμένης. Σας επιτρέπει να μαγειρεύετε γρήγορα οποιοδήποτε πιάτο. Και με την πλήρωση, το ίδιο τέχνασμα είναι δυνατό.

 • δαμάσκηνο - 500 γραμμάρια έχουν ήδη καθαριστεί.
 • ζάχαρη - 250 g.
 • βότκα - 0,5 λίτρα.

Προετοιμασία για παρατυπία είναι απλή. Στη λειτουργία "μαγειρέματος", όλα τα εξαρτήματα προετοιμάζονται για 5 λεπτά και έπειτα για 12 ώρες στη λειτουργία "θέρμανσης". Μετά από όλα διηθείται μέσω ενός κόσκινου, είναι δυνατόν να πίνετε!

Συνταγή για βάμματα δαμάσκηνων στη βότκα

Το βάμμα είναι διαφορετικό από το λικέρ. Σε αυτήν από τους κανόνες προσθέστε βότανα και ρίζες για θεραπευτική δράση. Αλλά τώρα αυτές οι δύο έννοιες είναι συγκεχυμένες. Έτσι, στο βάμμα περισσότερους βαθμούς, χρειάζεται λιγότερα φρούτα / βότανα. Οι περισσότερες συνταγές δεν μοιράζονται τις έννοιες, η μία ονομάζεται άλλη.

Αρχική βάμμα δαμάσκηνου με βότκα:

 • αλκοόλη - 500 g.
 • ζάχαρη - 500 g.
 • δαμάσκηνο - 3 κιλά.

Τα φρούτα απλώνονται σε ένα βάζο, αφήνονται για 24 ώρες για να κάνουν χυμό. Το υγρό στη συνέχεια χύνεται σε μία πλήρη επικάλυψη. Όλα τοποθετούνται σε κρύο μέρος για δύο εβδομάδες, ένα μήνα.

Το βάμμα βάτας σε βότκα με κανέλα και μέλι

Ένα απλό βάμμα από δαμάσκηνο στο σπίτι παρασκευάζεται με μέλι, έχει μια παχιά, φωτεινή, γλυκιά γεύση. Η συνταγή είναι απλή.

 • δαμάσκηνα - 3 kg.
 • 30 οστά.
 • βότκα - 1 λίτρο.
 • μέλι - 0,75 l;
 • κανέλα κανέλας.
 1. Από τα δαμάσκηνα, αφαιρέστε τα οστά.
 2. Τα οστά τοποθετούνται σε γάζα στο βάζο.
 3. Κορυφή της πιατέλας, ρίξτε, αφήστε σε δροσερό μέρος για 6 εβδομάδες.
 4. Το υγρό αποστραγγίζεται, τα οστά αφαιρούνται.
 5. Στα δαμάσκηνα προσθέστε μέλι, κανέλα.
 6. Περίπου δύο εβδομάδες.

Αρχική βάμματα δαμάσκηνο με αλκοόλ

Για να πάρετε ένα ισχυρότερο ποτό, το αλκοόλ προστίθεται σε αυτό. Η γλυκιά είναι σχεδόν δεν ακούγεται, αλλά η γεύση των δαμάσκηνων δεν εξαφανίζεται οπουδήποτε.

 • δαμάσκηνα - 2 kg.
 • αλκοόλη 96% - γυαλί.
 • ζάχαρη - 500 g.
 1. Τα φρούτα τρίβονται σε πολτοποιημένες πατάτες.
 2. Επιμείνετε 1,5 ώρες, σκουπίστε με ένα κόσκινο.
 3. Το Puree χύνεται με αλκοόλ.
 4. Επιμείνετε σε ένα κρύο μέρος για 2 μήνες.
 5. Στη συνέχεια, τα φίλτρα τα πάντα με βαμβάκι.

Λευκό βάμμα σε αλκοόλ με κανέλα και ρούμι

Σύμφωνα με τη συνταγή, για την προετοιμασία του βάμματος από το δαμάσκηνο στο σπίτι, θα χρειαστείτε:

 • Δαμάσκηνα - 1 kg.
 • ζάχαρη - 500 g.
 • 1 ραβδί κανέλας.
 • ρούμι - 800 ml.
 • ξηρό κόκκινο κρασί - 400 ml.
 • αλκοόλη - 200 ml.

Κρασί, δαμάσκηνα και κανέλα. Κατόπιν κρυώνουν. Επηρεάστε το αλκοόλ και το ρούμι, επιμείνετε όλες τις δύο εβδομάδες. Όλα τα φίλτρα και επιμένουν μέγιστο χρόνο.

Τζουράκι από αποξηραμένα δαμάσκηνα με προσθήκη κιτρικού οξέος

Το κιτρικό οξύ δίνει μια ευχάριστη οξύτητα. Και μαζί της υπάρχουν συνταγές.

 • δαμάσκηνα - 100 g;
 • ζάχαρη - 150 g.
 • βότκα - 0,5 l;
 • το κιτρικό οξύ είναι ένα τέταρτο ενός μικρού κουταλιού.
 1. Ξεσκονίζονται τα δαμάσκηνα, προστίθενται τα υπόλοιπα συστατικά.
 2. Όλα αυτά επιμένουν για 10 ημέρες.
 3. Στη συνέχεια το βάμμα φιλτράρεται, καθαρίζεται και αποθηκεύεται σε δροσερό μέρος από 15 έως 18 μοίρες.

Συνταγή για βάμμα από δαμάσκηνο χωρίς ζάχαρη

Το βάμμα μπορεί να παρασκευαστεί χωρίς ζάχαρη, θα είναι χωρίς ζάχαρη, ισχυρό.

Τα δαμάσκηνα κοιμούνται σε βάζο, ρίχνουν βότκα. Επιμείνετε σε θερμοκρασία δωματίου για 45 ημέρες. Στη συνέχεια, όλα φιλτράρονται.

Μια απλή συνταγή για βάμμα δαμάσκηνου στο σπίτι με rowan

Ο Ρόουαν προσθέτει λίγο πικάντικο, αλλά μια ενδιαφέρουσα γεύση. Τα μούρα πρέπει να συλλέγονται σε μια καθαρή περιοχή, πιο μακριά από τους δρόμους.

 • τέφρα βουνών - 500 g.
 • δαμάσκηνα - 500 g.
 • κανέλα - 1 τεμάχιο.
 • ζάχαρη - 0,5 kg.
 • αλκοόλη - 250 ml.
 • βότκα - 250 ml.
 • λεμόνι - 1 κομμάτι.
 1. Τα παρασκευασμένα δαμάσκηνα και τα φουντούκια τοποθετούνται σε ένα βάζο.
 2. Προσθέστε ζάχαρη, χυμό από λεμόνι, ραβδί κανέλας.
 3. Μαγειρέψτε για 10 λεπτά.
 4. Δροσερό.
 5. Ρίξτε βότκα και αλκοόλ.
 6. Ο χρόνος έγχυσης είναι ένας μήνας.
 7. Φιλτράρετε.

Το βάμμα του δαμάσκηνου στο σπίτι: μια απλή συνταγή από το άγριο δαμάσκηνο (από το αγκάθι)

Οι λάτρεις μιας στροφής είναι λίγοι. Ωστόσο, το άγριο δαμάσκηνο είναι πολύ χρήσιμο και τα βάμματα από αυτό δεν λαμβάνονται χειρότερα από άλλα.

Τι χρειάζεστε για το μαγείρεμα:

 • ζάχαρη - 1,5 kg.
 • μούρα - 4 kg.
 • βότκα - 4 λίτρα.
 1. Η στροφή είναι διαταραγμένη με τη ζάχαρη και βάζετε σε μια φιάλη για 1,5 μήνες, το δωμάτιο πρέπει να είναι ζεστό, σκοτεινό.
 2. Μετά από λίγο, χύνονται 0,5 λίτρα αλκοόλ, διατηρούνται για 2 μήνες.
 3. Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα 3,5 λίτρα. Φέρτε σε βρασμό.
 4. Το κρασί πρέπει να φυλάσσεται για περίπου τρεις μήνες.

Το βάμμα του δαμάσκηνου στο φεγγάρι

Το βάμμα του δαμάσκηνου στο φεγγάρι παράγει μια ακόμα πιο έντονη γεύση.

 • δαμάσκηνα - 2 kg.
 • φεγγάρι - 1,5 l;
 • ζάχαρη - 800 g.
 • νερό - 1 λίτρο.
 1. Τα δαμάσκηνα κοιμούνται, πλημμυρίζουν με νερό.
 2. Φέρτε σε βράση, θαμπό για μισή ώρα.
 3. Το αλκοόλ χύνεται μέσα.
 4. Βράστε, μη βράζετε.
 5. Ψύξτε και επιμείνετε 10 ημέρες σε σκοτεινό μέρος.
 6. Φιλτράρετε και αφήστε για άλλη μια φορά.

Η συνταγή για βάμματα δαμάσκηνο στο φεγγάρι μπορεί να αλλάξει ελαφρώς, προσθέτοντας άλλα μούρα, μπαχαρικά.

Χύνοντας αποξηραμένα δαμάσκηνα στο σπίτι με ζυθοποιία

Το απλούστερο βάμμα από δαμάσκηνο είναι φτιαγμένο από δαμάσκηνο ή δαμάσκηνο με την προσθήκη του φεγγαριού. Για το μαγείρεμα χρειάζεστε 1 λίτρο αλκοόλ και μόνο 8 κομμάτια δαμάσκηνων.

Τα δαμάσκηνα με φεγγάρι επιμένουν για 10 ημέρες. Φιλτράρετε μέσω της γάζας. Στη συνέχεια, χύνεται και τοποθετείται σε κρύο μέρος.

Συμπέρασμα

Χύνοντας από το δαμάσκηνο είναι ένα νόστιμο ποτό που μπορεί να μαγειρευτεί με μια ελάχιστη δύναμη, να προσθέσετε μπαχαρικά και να το κάνετε εκλεπτυσμένο. Με την προσθήκη κανέλας και άλλων ανατολίτικων μπαχαρικών, κανείς δεν θα καταλάβει ότι αυτό δεν είναι ακριβό αλκοόλ πολυτελείας. Συνταγές για βάμματα και λικέρ για όλα τα γούστα. Είναι πολύ δύσκολο να τους χαλάσει, και το μαγείρεμα είναι εύκολο!

Κάνουμε ένα μίνι ανεμιστήρα με τα χέρια μας

Καθισμένος στον υπολογιστή το καλοκαίρι, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να πνίγουν από τη φωτιά, είναι καλό, εάν υπάρχει κλιματισμός, αλλά μετά από όλα δεν είναι πάντα βολικό να το ενεργοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα USB με τα χέρια σας, από ένα μοτέρ, ένα ψυγείο και έναν μικρό κινητήρα. Ας δείξουμε τη διαδικασία κατασκευής και τη βήμα-προς-βήμα οδηγίες, θα διακρίνουμε δύο πιο απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους.

Κάνουμε έναν ανεμιστήρα με ένα ψυγείο υπολογιστή

Για να φτιάξουμε έναν ανεμιστήρα στο σπίτι και να μην πιέσουμε καθόλου, βρήκαμε στην απεραντοσύνη του δικτύου αυτού. Η όλη διαδικασία κατασκευής θα διαρκέσει όχι περισσότερο από 20 λεπτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά ψύκτες ή απλά να αγοράσετε ένα καινούριο στο κατάστημα, η τιμή γι 'αυτά είναι τώρα μια δεκάρα.

Αρχικά αρχίζουμε να ετοιμάζουμε ένα ψυγείο, έχει δύο σύρματα: κόκκινο και μαύρο. Με κάθε σύρμα απομακρύνουμε τη μόνωση κατά 10 mm, υπάρχει ακόμη και μια συσκευή για απογύμνωση. Το μέγεθος του ψυγείου δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, φυσικά, είναι καλύτερα αν είναι μεγάλο, ο άνεμος τελικά θα γίνει ισχυρότερος.

Ξεκινάμε την προετοιμασία του σύρματος YUSB, γι 'αυτό κόβουμε το μισό στη θέση της κύριας κοπής και αφαιρούμε όλη τη μόνωση. Παίρνουμε τέσσερα καλώδια: δύο μαύρα και δύο κόκκινα, τα καθαρίζουμε. Αν υπάρχουν άλλα πράσινα ή λευκά καλώδια στο ψυγείο, τα κόβουμε, παρεμβαίνουν μόνο. Μάθετε πώς να φτιάξετε μια θερμοηλεκτρική γεννήτρια με τα χέρια σας.

Στο τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνδέσετε τα καλώδια μαζί, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι τρόποι, το σημαντικότερο, να θυμάστε το χρωματικό σήμα. Μην ξεχάσετε να απομονώσετε ο ένας τον άλλο, τόσο περισσότερη απομόνωση, τόσο το καλύτερο. Για ευκολία, ο τελικός ψύκτης μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα συμβατικό κουτί κάτω από τα παπούτσια του, έτσι ώστε να είναι πιο σταθερό.

Αυτός είναι ο τρόπος που μας προσφέρεται να φτιάξουμε έναν ανεμιστήρα από τους ψυχρότερους τύπους του βίντεο. Η μέθοδος είναι πραγματικά απλή, δεν υποσχόμαστε ισχυρή φυσήγηση, αλλά η εργασία στον υπολογιστή θα είναι πολύ πιο ευχάριστη.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα USB με τα χέρια σας χρησιμοποιώντας ένα μοτέρ

Έτσι, για να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα από το μοτέρ κίνησης και το usb θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, αλλά ένας ανεμιστήρας αυτού του τύπου θα φανεί καλύτερα. Κάθε άτομο μπορεί να κυριαρχήσει μια τέτοια συσκευή, το κύριο πράγμα είναι να δείξει λίγη επιθυμία και υπομονή.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να φτιάξουμε λεπίδες για τον ανεμιστήρα μας, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια κανονική μονάδα δίσκου CD, φαίνεται υπέροχη και είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε. Επίσης διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο, όπου κατασκευάζουμε το επίπεδο λέιζερ.

 1. Στο δίσκο κάνουμε 8 πανομοιότυπα σημάδια και κόβουμε όλο τους.
 2. Στη συνέχεια, θερμαίνετε το δίσκο και λυγίστε όλες τις λεπίδες στην επιθυμητή κατεύθυνση. Για να ζεστάνετε το δίσκο αρκετά για να χρησιμοποιήσετε έναν συμβατικό αναπτήρα, τα πτερύγια καμάρας είναι καθαρά, κάνετε κάτι λάθος - πρέπει να αγοράσετε ένα νέο δίσκο.
 3. Τώρα πηγαίνετε στο κάτω μέρος του ανεμιστήρα, είναι καλύτερα να πάρετε μόνο το χαρτόνι και το διπλώνουμε σε τρία μέρη, ή βάση από χαρτόνι, για παράδειγμα, μεμβράνη τροφίμων τους τυλιγμένα.
 4. Στο δίσκο με ειδική κόλλα κόλλας.
 5. Η βάση της θήκης γίνεται πιο σταθερή, μπορείτε να συνδέσετε ένα συμβατικό δίσκο.
 6. Κρύβουμε όλα τα καλώδια, εξάγουμε ένα (για σύνδεση στο δίκτυο).
 7. Τοποθετούμε τον κινητήρα στον σωλήνα χαρτιού και το συνδέουμε αμέσως στη βάση.
 8. Τοποθετούμε τη λεπίδα στη μηχανή.
 9. Τώρα συνδέστε τα καλώδια από τον κινητήρα στο καλώδιο USB, όπως περιγράφεται παραπάνω.
 10. Εδώ το αποτέλεσμα αποδεικνύεται ως αποτέλεσμα, στην επιθυμία η βάση του χαρτονιού μπορεί να βαφτεί πάνω ή κάπως διακοσμημένο.

Εδώ οι τύποι με τα βίντεο δείχνουν έναν πραγματικά δροσερό τρόπο. Με παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα χαρτιού, αλλά να θυμάστε ότι το χαρτί πρέπει να είναι παχύ, είναι βέλτιστο να χρησιμοποιήσετε καθόλου χαρτόνι.

Θα είναι ενδιαφέρον να γνωρίζετε: Ο αισθητήρας διαρροής νερού με τα χέρια σας.

Ισχυρός ανεμιστήρας με δικά του χέρια

Στις νότιες περιοχές είναι πολύ ζεστό, δεν υπάρχει τίποτα για να αποφευχθεί ένας τέτοιος "υπερ-ισχυρός" φορητός ανεμιστήρας.

Μπορείτε να πάρετε έναν ηλεκτρικό κινητήρα 18 βολτ, μια έλικα αεροπλάνου με ραδιοεπικοινωνία και μια μπαταρία από ένα φορητό υπολογιστή. 4 βολτ - αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, επιπλέον, δεν είναι πολύ θορυβώδες όταν εργάζεστε. Στα 12 βολτ η συσκευή θα είναι εξαιρετικά ισχυρή, δυνατή και θα "κροταλίζει" (λόγω κραδασμών) στο τραπέζι.

Απαιτούμενα εξαρτήματα
Ο κινητήρας και οι μπαταρίες είναι τα πιο ακριβά μέρη. Μπορείτε να αγοράσετε ένα φθηνό τρυπάνι που χρησιμοποιείται με μια μπαταρία που έχει υποστεί ζημιά και απλά να χρησιμοποιήσετε έναν κινητήρα. Οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες για φορητούς υπολογιστές έχουν συνήθως 6 κελιά και δεν μπορούν να λειτουργήσουν εάν ένα κελί είναι νεκρό. Μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις μπαταρίες για μια πίκρα και να πάρετε τα κύτταρα που λειτουργούν για να δημιουργήσετε μια ισχυρή μπαταρία (http://www.instructables.com/id/Free-lithium-Ion-Battery-Pack).

 • ηλεκτροκινητήρας συνεχούς ρεύματος ·
 • μπαταρία φορητού υπολογιστή?
 • πλαστικά πτερύγια ανεμιστήρων.
 • 1/8 "κόντρα πλακέ?
 • κόντρα πλακέ και ράβδοι 2x1 "στήριγμα κινητήρα;
 • διακόπτης (στην περίπτωση μας διακόπτης 2P2T για 2 ταχύτητες), - ηλεκτρικό καλώδιο.

Έλεγχος του κινητήρα και των μπαταριών
Ασφαλίστε τον κινητήρα με τον ανεμιστήρα για κάτι σταθερό.
Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική τάση για να ρυθμίσετε την επιθυμητή ισχύ του ανέμου. Στην περίπτωσή μας, το ρεύμα για την μπαταρία 4 βολτ ήταν 1,5 Α. Μια μπαταρία 8 βολτ για καλή ισχύ αντιστοιχεί σε ρεύμα 3Α.
Χρησιμοποιήστε 4 μπαταρίες, 4 παράλληλα για 4V και 2 σετ από 2 παράλληλες μπαταρίες 8V. Έτσι με χαμηλή ισχύ θα διαρκέσουν περίπου 5 ώρες, και σε υψηλή ισχύ για περίπου 1,5 ώρες.
Συνδέστε τα καλώδια 2P2T με ένα διακόπτη για εναλλαγή μεταξύ των σειριακών και παράλληλων κυκλωμάτων.

Δημιουργία του αεραγωγού και τοποθέτηση του κινητήρα
Πρώτα 2x1 μπλοκ "κολλήστε μαζί για να σχηματίσουν το γράμμα Τ. Μετρήστε τα κομμάτια έτσι ώστε η έλικα να είναι περίπου μισή ίντσα κενό σε κάθε πλευρά.
Αφού κολλήσετε τις ράβδους γύρω από τα πρόσωπά τους για να τους δώσετε ένα streamline.
Για την τοποθέτηση του ηλεκτροκινητήρα 2 τρίγωνα κοπεί από ένα κομμάτι κόντρα πλακέ dereva.Zamochite 1/8 «σε νερό, και στη συνέχεια να λυγίσει το και αφήστε το να στεγνώσει. Μπορείτε να κόψει την ταινία 3 των 3,5» με τις ίνες ξύλου κάθετα προς το κατεργαζόμενο τεμάχιο, είναι ευκολότερο να λυγίσει. Χρησιμοποιήστε τις ράβδους, στερεώστε με το γράμμα T ως βάση, κολλήστε το με 3 κομμάτια κόντρα πλακέ με επικάλυψη αρμών και αφήστε μια άρθρωση. Στη συνέχεια κόψτε τα 3 άκρα του γράμματος Τ με το κόντρα πλακέ αέρα. Είναι επίσης σημαντικό να δοκιμάσετε τη βάση του κινητήρα για να εξασφαλίσετε ότι έχει απομείνει αρκετή απόσταση.
Στη συνέχεια κόψτε δύο κομμάτια κόντρα πλακέ 1/4 "περίπου 4.5x1.5 για να σχηματίσουν το στήριγμα αγωγών στην κορυφή. Κόψτε αυτά τα στηρίγματα στον αγωγό και στο" T ".

Κόψτε ένα κομμάτι ξύλου στο "Τ" για να σταματήσει ο κινητήρας προς τα πίσω, καθώς ο κινητήρας ωθεί τον αέρα προς τα εμπρός, ενώ ο ίδιος ο κινητήρας σπρώχνει πίσω.
Για να τοποθετήσετε τον κινητήρα από κάτω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 zip-links.

Διάταξη μπαταρίας
Χρησιμοποιήστε μια μπαταρία φορητού υπολογιστή με 6 κελιά για να τροφοδοτήσετε τον ανεμιστήρα. Για έναν ανεμιστήρα ποδηλάτου σε κίνηση, χρειάζεται ανεμιστήρας 12V. Ως ανεμιστήρας επιφάνειας εργασίας 4V ή 8V είναι περισσότερο από αρκετό.

Σύρματα στον κινητήρα
Συνδέστε δύο καλώδια διατομής 14 στον κινητήρα. Μονώστε με ηλεκτρική ταινία. Για να αποφύγετε την είσοδο των καλωδίων στις λεπίδες, στερεώστε τα στο στήριγμα του ανεμιστήρα.

Δοκιμές
Τροφοδοτήστε τον κινητήρα παράλληλα με 2 σετ από 3 συνδυασμένα κελιά. Η τάση θα πρέπει να είναι περίπου 11,8 V. Ακόμη και το πολύμετρο θα πρέπει να δείχνει 3,38 Α. Το πολύμετρο έχει κάποια αντίσταση, έτσι το ρεύμα είναι στην πραγματικότητα περίπου 4Α. Περισσότερα από 47 Watt. Είναι ήδη ένας πολύ ισχυρός μικρός ανεμιστήρας. Στους 16 V ο συγκεκριμένος ανεμιστήρας μπορεί να πιέσει το ποδήλατο.

Προστασία τοποθέτησης
Η έλικα περιστρέφεται πολύ γρήγορα, γι 'αυτό πρέπει να εγκαταστήσετε προστασία.
Χρησιμοποιώντας ένα κόπτη σύρμα, κόψτε έναν κύκλο από την προστατευτική μάσκα του μεγάλου ανεμιστήρα, έτσι ώστε η ακτίνα του να είναι μεγαλύτερη από τον αγωγό αέρα κάπου μισή ίντσα. Λυγίστε το σύρμα γύρω από τον αγωγό. Στη συνέχεια κόψτε το μπροστινό και πίσω με ζεστή κόλλα.

Ρύθμιση του διακόπτη
Ρυθμίστε το διακόπτη. Ο ανεμιστήρας μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί εύκολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διακόπτη 2T2P και να πάρετε δύο ταχύτητες περιστροφής.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα USB με τα δικά σας χέρια στο σπίτι

Προστέθηκε στις 7 Αυγούστου 2015 από τον χρήστη kester_lents.

Βρέθηκε στις ειδήσεις

12 καλύτερες ταινίες για μοιχεία

Οι οικογενειακές και ρομαντικές σχέσεις απαιτούν πάντα προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, και αν κάποιος κάνει ένα βήμα προς την πλευρά - όλα καταρρέουν. Οι καλύτερες ταινίες για μοιχεία θα βρείτε στην κριτική μας. Μια συνάντηση / Quantum Love (2014) Μια συνάντηση

28 Αυγούστου 2018

7 καλύτερα περιοδικά για το σεξ και τις σχέσεις

Οι σειρές σχετικά με το σεξ και τις σχέσεις είναι ως επί το πλείστον ρεαλιστικές, αν και μερικές από τις ιστορίες πραγματικά εκπλήσσονται. Στην κριτική μας θα βρείτε και δράματα και κωμωδίες. Μάστερ του Σεξ (2013) Στη δεκαετία του 1950, μια μελέτη της σεξουαλικότητας

14 Αυγούστου 2018

Οι καλύτερες ιαπωνικές doryas για την αγάπη

Οι ιαπωνικές doryas για την αγάπη είναι κυρίως ιστορίες για τους εφήβους, τα πρώτα τους συναισθήματα και τις προσπάθειες να βρεθεί αμοιβαιότητα. Οι μαθητές ερωτεύονται, αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους συνομηλίκους και τους ενήλικες, ξεπερνούν τα δικά τους εμπόδια και,

10 καλύτερες βραζιλιάνικες τηλεοπτικές σειρές για την αγάπη

Οι τηλεοπτικές σειρές της Βραζιλίας για την αγάπη σε πολλούς ανθρώπους συνδέονται με βίαια συναισθήματα και πάθη. Αυτές οι εικόνες καλύπτουν πολλά κοινωνικά θέματα και διακρίνονται από αφθονία ηρώων. Σε σύγκριση με τους Μεξικάνους και τους Βραζιλιάνους, δεν υπάρχουν τόσα δάκρυα, αλλά αυτά είναι τα γεγονότα και

Αυτόνομος ανεμιστήρας

Κουρασμένος από τη ζέστη; Τότε αυτό το άρθρο είναι για σας!

Από τη μαγνητοταινία μαγνητοσκόπια πήρε τον κινητήρα:

Η τροχαλία του κινητήρα πριόνισε και κόπηκε το νήμα:

Έβαλα τα στηρίγματα των λεπίδων:

Οι λεπίδες κόπηκαν από το πλαστικό από το πίσω κάλυμμα του μαγνητοσκόπτη:

Ο κινητήρας στη σχάρα θα τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας μια πλάκα:

Στάνταρ - ατσάλινος σωλήνας. Συνδέστε το στην πλάκα και συνδέστε τον πυκνωτή:

Η βάση είναι κατασκευασμένη από έναν σφόνδυλο μαγνητοφώνου, στον οποίο μια ράβδος οδηγείται σε ράβδο:

Η βάση τοποθετείται στη βάση και πιέζεται με βίδες:

Τώρα είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε μια τροχαλία με λεπίδες:

Δεν έκανα καμία υπεράσπιση στη λεπίδα, γιατί Σκοπεύω να κρεμάσω τον ανεμιστήρα κάτω από το ταβάνι. Η βάση είναι επίσης προσωρινή, για μόνιμη χρήση είναι απαραίτητο να αυξηθεί η περιοχή της, για παράδειγμα, να επισυνάψετε έναν κύκλο κόντρα πλακέ στην τροχαλία.

Ο κινητήρας μετά από 5 λεπτά λειτουργίας θερμαίνεται έτσι ώστε να είναι αδύνατο να αγγίξει. Ποιος ξέρει, είναι αυτός ο κανόνας;

Αρχηγός στο σπίτι

Ανεμιστήρας για USB και αυτόματο με τα χέρια του

Στη θερμή περίοδο, θα αναζητήσουν καταφύγιο και να το βρείτε με τη χρήση σύγχρονων μέσων για την ψύξη του δωματίου, ή όλα τα είδη των οπαδών που θα μπορούσε να ψύξει τη ροή του αέρα. Ένας ανεμιστήρας είναι μια συσκευή που μπορεί να κατασκευαστεί τόσο για ένα μηχάνημα όσο και για μια τσέπη, τώρα ο ανεμιστήρας μπορεί να τροφοδοτηθεί ακόμα και από μια υποδοχή USB. Αλλά κοιτάξτε τις τιμές τους, εγώ απότομα έχασε την επιθυμία να τα αγοράσουν - είναι πάρα πολύ να ρωτήσω για ένα κομμάτι πλαστικού καλωδίου και κινητήρα.

Ανεμιστήρας για USB και αυτόματο με τα χέρια του

Σας παρουσιάζουμε μου σπιτικό, το οποίο μπορεί να τροφοδοτείται από τον υπολογιστή, τις μπαταρίες, και ακόμη προσαρμοστεί στο ταμπλό του αυτοκινήτου, κόλλησε στην ταινία διπλής όψεως, ένας ανεμιστήρας μπορεί ακόμη και κοσμούν το εσωτερικό του παλιού μηχανήματος:

Για να το καταφέρουμε, χρειαζόμαστε ένα ψυγείο από ένα μη ενεργό τροφοδοτικό υπολογιστή ή ένα ψυγείο από τον επεξεργαστή, ένα όμορφο κουτί και ένα καλώδιο. Για να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα, μπορείτε να αφαιρέσετε κάθε μεταβλητή αντίσταση από οποιαδήποτε μη χρησιμοποιούμενη ή ήδη παλιά, μη χρησιμοποιούμενη συσκευή:

Τοποθετούμε τη συνηθισμένη κόλλα στο κουτί, στο αντίγραφο μου έχω προσθέσει ένα κουμπί on / off:

Το ψυγείο στο επάνω κάλυμμα βιδώνεται με κανονικές βίδες με αυτοκόλλητη τομή:

Συνδέουμε σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

Συνδέουμε το επάνω πλαίσιο με το ψυγείο στο κουτί (έκοψα τον πίνακα από το παλιό κασετόφωνο):

Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα, πρόσθεσα έγχρωμη λυχνία LED στο κύκλωμα. Αυτός είναι όλος ο ανεμιστήρας είναι έτοιμος.

Κάνουμε ένα μίνι ανεμιστήρα με τα χέρια μας

Καθισμένος στον υπολογιστή το καλοκαίρι, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να πνίγουν από τη φωτιά, είναι καλό, εάν υπάρχει κλιματισμός, αλλά μετά από όλα δεν είναι πάντα βολικό να το ενεργοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα USB με τα χέρια σας, από ένα μοτέρ, ένα ψυγείο και έναν μικρό κινητήρα. Ας δείξουμε τη διαδικασία κατασκευής και τη βήμα-προς-βήμα οδηγίες, θα διακρίνουμε δύο πιο απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους.

Κάνουμε έναν ανεμιστήρα με ένα ψυγείο υπολογιστή

Για να φτιάξουμε έναν ανεμιστήρα στο σπίτι και να μην πιέσουμε καθόλου, βρήκαμε στην απεραντοσύνη του δικτύου αυτού. Η όλη διαδικασία κατασκευής θα διαρκέσει όχι περισσότερο από 20 λεπτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά ψύκτες ή απλά να αγοράσετε ένα καινούριο στο κατάστημα, η τιμή γι 'αυτά είναι τώρα μια δεκάρα.

Αρχικά αρχίζουμε να ετοιμάζουμε ένα ψυγείο, έχει δύο σύρματα: κόκκινο και μαύρο. Με κάθε σύρμα απομακρύνουμε τη μόνωση κατά 10 mm, υπάρχει ακόμη και μια συσκευή για απογύμνωση. Το μέγεθος του ψυγείου δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, φυσικά, είναι καλύτερα αν είναι μεγάλο, ο άνεμος τελικά θα γίνει ισχυρότερος.

Ξεκινάμε την προετοιμασία του σύρματος YUSB, γι 'αυτό κόβουμε το μισό στη θέση της κύριας κοπής και αφαιρούμε όλη τη μόνωση. Παίρνουμε τέσσερα καλώδια: δύο μαύρα και δύο κόκκινα, τα καθαρίζουμε. Αν υπάρχουν άλλα πράσινα ή λευκά καλώδια στο ψυγείο, τα κόβουμε, παρεμβαίνουν μόνο. Μάθετε πώς να φτιάξετε μια θερμοηλεκτρική γεννήτρια με τα χέρια σας.

Στο τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνδέσετε τα καλώδια μαζί, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι τρόποι, το σημαντικότερο, να θυμάστε το χρωματικό σήμα. Μην ξεχάσετε να απομονώσετε ο ένας τον άλλο, τόσο περισσότερη απομόνωση, τόσο το καλύτερο. Για ευκολία, ο τελικός ψύκτης μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα συμβατικό κουτί κάτω από τα παπούτσια του, έτσι ώστε να είναι πιο σταθερό.

Αυτός είναι ο τρόπος που μας προσφέρεται να φτιάξουμε έναν ανεμιστήρα από τους ψυχρότερους τύπους του βίντεο. Η μέθοδος είναι πραγματικά απλή, δεν υποσχόμαστε ισχυρή φυσήγηση, αλλά η εργασία στον υπολογιστή θα είναι πολύ πιο ευχάριστη.

Πώς να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα USB με τα χέρια σας χρησιμοποιώντας ένα μοτέρ

Έτσι, για να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα από το μοτέρ κίνησης και το usb θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, αλλά ένας ανεμιστήρας αυτού του τύπου θα φανεί καλύτερα. Κάθε άτομο μπορεί να κυριαρχήσει μια τέτοια συσκευή, το κύριο πράγμα είναι να δείξει λίγη επιθυμία και υπομονή.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να φτιάξουμε λεπίδες για τον ανεμιστήρα μας, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια κανονική μονάδα δίσκου CD, φαίνεται υπέροχη και είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε. Επίσης διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο, όπου κατασκευάζουμε το επίπεδο λέιζερ.

 1. Στο δίσκο κάνουμε 8 πανομοιότυπα σημάδια και κόβουμε όλο τους.
 2. Στη συνέχεια, θερμαίνετε το δίσκο και λυγίστε όλες τις λεπίδες στην επιθυμητή κατεύθυνση. Για να ζεστάνετε το δίσκο αρκετά για να χρησιμοποιήσετε έναν συμβατικό αναπτήρα, τα πτερύγια καμάρας είναι καθαρά, κάνετε κάτι λάθος - πρέπει να αγοράσετε ένα νέο δίσκο.
 3. Τώρα πηγαίνετε στο κάτω μέρος του ανεμιστήρα, είναι καλύτερα να πάρετε μόνο το χαρτόνι και το διπλώνουμε σε τρία μέρη, ή βάση από χαρτόνι, για παράδειγμα, μεμβράνη τροφίμων τους τυλιγμένα.
 4. Στο δίσκο με ειδική κόλλα κόλλας.
 5. Η βάση της θήκης γίνεται πιο σταθερή, μπορείτε να συνδέσετε ένα συμβατικό δίσκο.
 6. Κρύβουμε όλα τα καλώδια, εξάγουμε ένα (για σύνδεση στο δίκτυο).
 7. Τοποθετούμε τον κινητήρα στον σωλήνα χαρτιού και το συνδέουμε αμέσως στη βάση.
 8. Τοποθετούμε τη λεπίδα στη μηχανή.
 9. Τώρα συνδέστε τα καλώδια από τον κινητήρα στο καλώδιο USB, όπως περιγράφεται παραπάνω.
 10. Εδώ το αποτέλεσμα αποδεικνύεται ως αποτέλεσμα, στην επιθυμία η βάση του χαρτονιού μπορεί να βαφτεί πάνω ή κάπως διακοσμημένο.

Εδώ οι τύποι με τα βίντεο δείχνουν έναν πραγματικά δροσερό τρόπο. Με παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα χαρτιού, αλλά να θυμάστε ότι το χαρτί πρέπει να είναι παχύ, είναι βέλτιστο να χρησιμοποιήσετε καθόλου χαρτόνι.