Κατηγορία Τζάκια

Επισκευάζουμε τον υγραντήρα τους εαυτούς μας - τις συμβουλές του πλοιάρχου

Ο υπερηχητικός υγραντήρας έχει μια αρκετά απλή αρχή λειτουργίας, αλλά ένα πολύπλοκο σχέδιο, το οποίο, όπως και κάθε τεχνική, μπορεί να καταστεί άχρηστο.

Έλεγχος ανεμιστήρων cpu

Επιλογή Έλεγχος Q-ανεμιστήρα CPU επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας του ανεμιστήρα ανάλογα με την θερμοκρασία του CPU (με αυξανόμενη θερμότητα ανεμιστήρα CPU αυξάνεται η ταχύτητα περιστροφής, και το αντίστροφο).

Ανεμιστήρας σιωπηλή λειτουργία τι είναι αυτό

Επιλογή Προφίλ ανεμιστήρα CPU σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργία (προφίλ) του ψύκτη CPU του ανεμιστήρα.Βέλτιστο - τη βέλτιστη ταχύτητα ανεμιστήρα του ψυγείου,

Q ελέγχου ανεμιστήρα

Επιλογή Έλεγχος Q-ανεμιστήρα CPU επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας του ανεμιστήρα ανάλογα με την θερμοκρασία του CPU (με αυξανόμενη θερμότητα ανεμιστήρα CPU αυξάνεται η ταχύτητα περιστροφής, και το αντίστροφο).

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SpeedFan για τον έλεγχο της ταχύτητας του ψυγείου;

Το SpeedFan σας επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια την ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων του ψυγείου που είναι συνδεδεμένες στη μητρική πλακέτα με ένα βύσμα 3 ακίδων.

κλιματισμό vrv

Η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος δεν παραμένει σταθερή. Οι νέες καινοτόμες εξελίξεις έχουν φτάσει σε μια βιομηχανία όπως η δημιουργία κλιματικής τεχνολογίας. Για την αντικατάσταση των παλαιών δειγμάτων του διαχωρισμένου συστήματος έρχεται ο νέος εξοπλισμός κλιματισμού VRV.

Συστήματα κλιματισμού VRF και VRV. Συστήματα Multizone

Σήμερα, ο κύριος στόχος των κατασκευαστικών εταιρειών είναι να παρέχουν μέγιστη άνεση με ελάχιστο κόστος. Η λύση στο ζήτημα αυτό είναι η μείωση του κόστους, η οποία δεν αποτελεί διέξοδο από την κατάσταση, ούτε η βελτιστοποίηση της χρησιμοποιούμενης ενέργειας.

Συστήματα VRV και vrf

Περισσότερο από εκατό χρόνια πρακτικής χρήσης κλιματιστικών εγκαταστάσεων τις έχει καταστήσει αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμένου τρόπου ζωής. Ωστόσο, με την αύξηση του μεγέθους των οικιστικών και των διοικητικών κτιρίων, η ανάγκη για μείωση του ενεργειακού κόστους έχει έρθει στο προσκήνιο.

Απόλυτη και σχετική υγρασία. Σημείο δρόσου

Απόλυτη υγρασία αέραΣτο σύστημα SI, η μονάδα μέτρησης απόλυτης υγρασίαςΗ υγρασία είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος του περιβάλλοντος. Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της Γης καταλαμβάνεται από το νερό (τον Παγκόσμιο Ωκεανό), από την επιφάνεια του οποίου εμφανίζεται συνεχώς η εξάτμιση.

Πώς αερίζεται ο χώρος κάτω από την οροφή της σοφίτας

Τα κύρια καθήκοντα αερισμού του χώρου κάτω από την οροφή περιλαμβάνουν: την αφαίρεση υπολειμματικών υδρατμών, την πρόληψη της συσσώρευσης συμπυκνωμάτων και την ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας σε ολόκληρη την περιοχή των ακτίνων.

Αυτόματο αερισμό του θερμοκηπίου με τα χέρια σας - 5 απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι

Η ανθεκτικότητα στις ασθένειες και το επίπεδο των καλλιεργειών εξαρτάται άμεσα από το μικροκλίμα στο θερμοκήπιο. Οι καρποί των τοματών, για παράδειγμα, δεν δένονται σε θερμοκρασία 32 ° C θερμότητας.

Εγκαθιστώντας την κουκούλα στην κουζίνα με τα δικά σας χέρια: πώς να συνδέσετε με ασφάλεια και να την ασφαλίσετε

Όταν μαγειρεύετε φαγητό, ο αέρας στην κουζίνα απαιτεί συνεχή ανακύκλωση. Ο ατμός από τη σόμπα, το καμένο γάλα, οι μυρωδιές των τροφίμων ή απλά τα υαλοπετάσματα δεν φέρνουν χαρά, ακόμα κι αν έχετε κάνει μια εξαιρετική επισκευή.

Αρχή λειτουργίας ενός στεγνωτήρα αέρα τύπου προσρόφησης

Ο ξηραντής προσρόφησης αέρα "καθαρίζει" τη ροή τροφοδοσίας ή εξαερισμού από την υγρασία σχεδόν σε μοριακό επίπεδο. Μετά από όλα, τα φίλτρα ενός τέτοιου αφυγραντήρα "απορροφούν" και μικρές σταγόνες, και αεροζόλ, ακόμη και μεγάλα μόρια.

Πώς σχεδιάζεται η αξοντομετρία του εξαερισμού;

Τα συστήματα εξαερισμού μπορούν να είναι απλά, στα οποία υπάρχουν 2-3 στοιχεία, ή σύνθετα, όταν το δίκτυο των αεραγωγών διαπερνά αρκετούς ορόφους και διανέμει αέρα σε πολλά δωμάτια.

Αποχυμωτής κουζίνας χωρίς αγωγό

Οι κουκούλες κουζίνας είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των συσκευών κουζίνας, επειδή η κύρια λειτουργία του είναι ο καθαρισμός του αέρα από καπνό, καπνούς, καπνούς, οσμές και άλλα παρόμοια αποτελέσματα θερμικής επεξεργασίας.