Κατηγορία Τζάκια

Γρίλιες αλουμινίου για αερισμό

Η διαγώνια μάσκα G-DDR δύο κατευθύνσεων χρησιμοποιείται γενικά σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Αδρανειακή ενσωματωμένη μάσκα του G-IWR Η αδρανειακή εγκοπή G-IVR έχει οριζόντιες κινητές περσίδες.

Τι είναι ένας ανεμοστάτης αερισμού;

Μερικοί από τους συμπατριώτες μας γνωρίζουν τι είναι ένας αναιμοστάτης και γιατί χρησιμοποιείται αυτή η συσκευή; Στην πραγματικότητα, μιλάμε για ένα λειτουργικό ανάλογο μιας συνηθισμένης σχάρας αερισμού ρυθμιζόμενου τύπου, που κατασκευάζεται με διαφορετικό τρόπο.

Απολύμανση ενός αυτόματου κλιματιστικού και ενός οικιακού συστήματος split με τα χέρια τους

Ο εναλλάκτης θερμότητας του ψυγείου, ο οποίος λειτουργεί σε ιδιωτική κατοικία ή αυτοκίνητο, καταστρέφει τη σκόνη και μια ποικιλία βακτηρίων που αναπτύσσονται ενεργά σε ένα υγρό περιβάλλον.

Τα 9 καλύτερα καθαριστικά κλιματιστικών

Καθαριστικό κλιματιστικού αυτοκινήτου - ένα εργαλείο που αποκαθιστά όχι μόνο την αποτελεσματική λειτουργία ενός στοιχείου ελέγχου του κλίματος, αλλά επίσης εξασφαλίζει τον καθαρισμό των εσωτερικών στοιχείων του από τη σκόνη και τη βρωμιά, η οποία, με τη σειρά του, διαδίδονται βακτηρίδια (ίσως ακόμη και μια μυκητιασική λοίμωξη), τα οποία είναι η αιτία της οσμής στην καμπίνα το αυτοκίνητο και την επιδείνωση της ευημερίας των επιβατών.

Χρειάζομαι βαλβίδα ελέγχου για την κουκούλα;

Περιλαμβάνεται με την κουκούλα είναι μια βαλβίδα:Φαίνεται ότι όλα είναι ξεκάθαρα, αφού πρέπει να τα βάλουμε. Αλλά ανοίγει και τα καλύμματα είναι ελαφρώς ελατηριωτά.

Συστήματα αναρρόφησης: τύποι, συσκευή, κριτήρια εγκατάστασης

Οι διαδικασίες παραγωγής συχνά συνοδεύονται από την απελευθέρωση σκονισμένων στοιχείων ή αερίων που μολύνουν τον αέρα στο δωμάτιο. Το πρόβλημα θα επιλυθεί με συστήματα αναρρόφησης.

Πού να γίνει σωστά μια υποδοχή για ένα απόσπασμα στην κουζίνα: οι κανόνες τοποθέτησης

Όπως κάθε άλλος ηλεκτρικός εξοπλισμός, η κουκούλα κουζίνας απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση.Εάν η πρίζα σε κατάλληλο μέρος είναι ήδη διαθέσιμη - η ερώτηση εξαφανίζεται.

Ποια αρωματικά έλαια πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα με αρωματοποίηση:

Ήδη πριν από μερικά χρόνια οι υγραντήρες έγιναν συνηθισμένες οικιακές συσκευές, οι οποίες μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε σπίτι.

Ποια έλαια αρωμάτων μπορούν να προστεθούν στον υγραντήρα αέρα

Ένας υγραντήρας με αρωματισμό θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Μερικές σταγόνες του θεραπευτικού αιθέρα θα βελτιώσουν τη διάθεση, θα καταστρέψουν τα παθογόνα μικρόβια και θα δημιουργήσουν ένα άνετο περιβάλλον που θα ξεκουραστεί.

Αναρρόφηση φυτών

Το σύστημα αναρρόφησης για την παραγωγή κοκκοποιημένων ορυκτών λιπασμάτωνΜονάδα αναρρόφησης για τη σύλληψη αεροζόλΕξαιρετικά λεπτό σύστημα κασέτας φίλτρουΣύστημα φίλτρου δοχείου συλλογής σκόνης

Επισκόπηση της εισροής με ένα iFresh θερμαντήρα από το Luftberg

Το μοντέλο iFresh είναι μια ακόμη μονάδα επεξεργασίας αέρα (άλλα ονόματα είναι αναπνευστήρας, αεροσυμπιεστής, αναπνευστήρας) με αναγκαστική τροφοδοσία και θέρμανση αέρα.

Αεροδυναμικός υπολογισμός των αεραγωγών

Αεροδυναμικός υπολογισμός των αεραγωγών - ένα από τα κύρια στάδια του σχεδιασμού του συστήματος εξαερισμού, tk. σας επιτρέπει να υπολογίσετε την διατομή του αγωγού (διάμετρος - για στρογγυλό και ύψος με πλάτος για ορθογώνιο).

Βακτηριοκτόνα τμήματα και μονάδες για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

Η εταιρεία μας προσφέρει την προσφορά βακτηριοκτόνων τμημάτων και ενσωματωμένων μονάδων για απολύμανση με αέρα με υπεριώδη σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

Λευκότητα και άλλες λαϊκές θεραπείες ενάντια στους μύκητες στους τοίχους

Εάν, για κάποιο λόγο, η χρήση μυκητοκτόνων (ειδικά μέσα για την καταπολέμηση του καλουπιού) είναι αδύνατη, αξίζει να δοκιμάσετε τις αποδεδειγμένες λαϊκές προσεγγίσεις.

10 καλύτερους οπαδούς για το μπάνιο

Η αυξημένη υγρασία και οι συχνές αλλαγές θερμοκρασίας είναι παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση του φέρετρου, του καλουπιού και της αναπαραγωγής μικροβίων. Όλα αυτά μπορούν να εμφανιστούν, αν δεν παρέχουν το απαιτούμενο επίπεδο και την ποιότητα του εξαερισμού του δωματίου.