Κατηγορία Τζάκια

Οικιακοί θόρυβοι εξαγωγής καυσαερίων

Ο θόρυβος από το σύστημα αερισμού λειτουργίας αποτελεί βασικό μειονέκτημα της μονάδας εξαγωγής, η οποία εξασφαλίζει την ανταλλαγή αέρα στο δωμάτιο. Με παρατεταμένη έκθεση, όχι μόνο ερεθίζει, αλλά και προκαλεί ακουστική δυσφορία, ευερεθιστότητα, χρόνια κόπωση.

Πώς να αφαιρέσετε μύκητα από τους τοίχους στο σπίτι

Το Mold είναι ένα αρκετά κοινό φαινόμενο στους τοίχους των σπιτιών και των διαμερισμάτων. Επιπλέον, ότι ο μύκητας χαλάσει την εμφάνιση του δωματίου, είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία.

12 καλύτερους υγραντήρες με υπερήχους

Ο καθαρός, υγρός αέρας είναι καλός για την υγεία. Είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί αυτή η δήλωση. Ωστόσο, οι σημερινές πραγματικότητες είναι τέτοιες που δεν μπορούν όλοι να έχουν πολυτέλεια.

Ανεμιστήρες οροφής

Ανεμιστήρες οροφής εγκαθίστανται στις στέγες των κτιρίων με οροφή οποιουδήποτε τύπου και ανεξάρτητα από τη γωνία της ράμπας. Η λειτουργία τους είναι να εκτοξεύουν αέρα από τα κτίρια στον χώρο που βρίσκεται πάνω από την οροφή.

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Τα επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής, όπου εκτελούνται οι διαδικασίες φροντίδας των νυχιών, δεν το κάνουν χωρίς κάτι απαραίτητο όπως μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Πολλές γυναίκες το αγοράζουν για οικιακή χρήση.

Υπολογισμός του θερμαντήρα αέρα: ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής που υπολογίζει την ισχύ και το ρυθμό ροής του ψυκτικού μέσου

Κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος θέρμανσης αέρα χρησιμοποιούνται ήδη χρησιμοποιούμενες μονάδες αερόθερμα.

Ionizer αγορά αέρα στη Μόσχα, τιμή, για ένα διαμέρισμα, σπίτι, εγκαταστάσεις, παράδοση - Medtekhnika Μόσχα

Ιονιστής αέραΗ σύγχρονη μητρόπολη για τους κατοίκους αποτελεί πηγή εξασθενημένης ασυλίας και κακής υγείας, τόσο πολλοί υποφέρουν από ημικρανία, αϋπνία, απάθεια, κατάθλιψη.

Φυσητήρες εξαερισμού - βασικές απαιτήσεις, χαρακτηριστικά, τύποι

Ο αποτελεσματικός αερισμός είναι η πιο σημαντική συνθήκη για την υγεία και την άνεση στην καθημερινή ζωή. Οι βασικές απαιτήσεις που πρέπει να τηρούνται από τους σύγχρονους ανεμιστήρες εξάτμισης περιλαμβάνουν:

Ανταλλαγή αέρα στους κατοικημένους χώρους

Η απαίτηση για ενεργειακή απόδοση των σύγχρονων παραθύρων, που χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό στεγανότητας, δεν πρέπει να σημαίνει απόρριψη της ανάγκης για είσοδο καθαρού αέρα στον χώρο.

Πώς να εξαλείψετε τη συμπύκνωση στον εξαερισμό. Βήμα-βήμα οδηγίες

Το συμπύκνωμα δεν είναι απλά μια πηγή υγρασίας και γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη των μυκήτων και της εξάπλωσης των επιβλαβών βακτηρίων και μούχλα - είναι αρκετά μια επιθετική υγρού, η οποία καταστρέφει σταδιακά δομικά υλικά, ακόμα και όπως το μέταλλο και μπετόν.

11 απλοί τρόποι να υγρανθεί ο αέρας σε ένα δωμάτιο χωρίς υγραντήρα

Κατά τη χειμερινή περίοδο, όταν το σπίτι ή το διαμέρισμα περιλαμβάνεται θέρμανση, σφιχτά στεγανοποίηση κάτω από το παράθυρο και περιοδικά χρησιμοποιείται θερμάστρες, πάρα πολύ ξηρό αέρα.

Πώς να απαλλαγείτε από το συμπύκνωμα στο κελάρι, ποιοι τρόποι;

Εάν το κελάρι συμπυκνώνεται όλη την ώρα, αυτό σημαίνει ότι το σύστημα αερισμού κελάρι (εάν υπάρχει) λειτουργεί ελάχιστα. Εάν δεν υπάρχει εξαερισμός, τότε είναι επείγον να ξεκινήσετε την κατασκευή του.

Ποιος είναι ο όγκος του αέρα

Ο όγκος του αέρα μπορεί να προσδιοριστεί, για παράδειγμα, με βάση τις εσωτερικές διαστάσεις του κυλινδρικού δοχείου που το περιέχει. Ο όγκος μετράται σε λίτρα ή κυβικά μέτρα και, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 2787, οι μετρήσεις λαμβάνονται σε απόλυτη πίεση 1 bar και θερμοκρασία +20 ° C.

Επιλογή και εγκατάσταση αντλιών κενού για κλιματιστικά

Για την απομάκρυνση του αέρα από το σύστημα κλιματισμού, τα σκουπίδια, το νερό, τη σκόνη χρειάζονται αντλία κενού για κλιματιστικά. Χωρίς αυτό, είναι αδύνατη η σταθερή λειτουργία του συστήματος και η μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Επιλογή και εγκατάσταση αντλιών κενού για κλιματιστικά

Για την απομάκρυνση του αέρα από το σύστημα κλιματισμού, τα σκουπίδια, το νερό, τη σκόνη χρειάζονται αντλία κενού για κλιματιστικά. Χωρίς αυτό, είναι αδύνατη η σταθερή λειτουργία του συστήματος και η μεγάλη διάρκεια ζωής του.