Pribochnaya εξαερισμός στο διαμέρισμα με διήθηση: γιατί;

Από προεπιλογή, η ανταλλαγή αέρα στο διαμέρισμα παρέχει φυσικό εξαερισμό. Θυμηθείτε τις τρύπες με τα πλέγματα κάτω από την οροφή στο μπάνιο και στην κουζίνα. Από αυτά υπάρχουν αεραγωγοί από το διαμέρισμα μέχρι την κοινή καυσαερίων που ανοίγουν στην οροφή. Μέσω αυτών των καναλιών απομακρύνεται ο αετός από το διαμέρισμα έξω. Αλλά δεν χρειάζεται μόνο να αφαιρέσετε τον αέρα, αλλά και να φέρετε φρέσκο ​​αέρα από το δρόμο.

Ο αέρας μπορεί να εισέλθει στο σπίτι μέσω ανοιχτών παραθύρων. Αλλά αξίζει να τα κλείσετε - και ο αέρας του δρόμου σταματά να έρχεται στο διαμέρισμα. Και χωρίς εισροή δεν υπάρχει εκχύλισμα. Από την άλλη πλευρά, μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα στο διαμέρισμα έρχεται με ένα βρώμικο εξαγωγής αέρα ακαθαρσίες, τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια. Αν είστε αλλεργικοί, τότε το καλοκαίρι προστίθεται χνουδωτό χνουδωτό, γύρη φυτών και λουλουδιών. Και το χειμώνα, σε μια εποχή που το ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποδυναμωθεί τόσο την καταπολέμηση ιών και μικροβίων, τα ανοιχτά παράθυρα σας δώσει μια «επικίνδυνη» σχέδια που δεν υπόσχεται τίποτα καλό για την υγεία σας.

Η απάντηση είναι απλή:

Ο εξαερισμός Pribochnaya για ένα διαμέρισμα είναι απαραίτητος

Μπορεί να είναι κεντρική ή συμπαγής. Κεντρική - είναι όταν μια ψευδοροφή ή στο μπαλκόνι είναι μονάδα διαχείρισης αέρα, οδηγώντας τον αέρα μέσα από τους σωλήνες που εκτεινόταν όλα τα δωμάτια. Αυτός ο εξαερισμός "τρώει" πολύ χώρο, απαιτεί σοβαρές εργασίες επισκευής και είναι δαπανηρή. Ο κεντρικός αερισμός έχει νόημα αν έχετε ένα ιδιωτικό σπίτι ή ένα διαμέρισμα στο στάδιο της γενικής επισκευής.

Εάν το διαμέρισμα έχει ήδη ένα ωραίο φινίρισμα, τότε θα είναι κρίμα να σπάσει το εσωτερικό για τον αγωγό αέρα. Είναι ευκολότερο και φθηνότερο να εγκαταστήσετε έναν συμπαγή εξαερισμό: ανεμιστήρα ή αναπνευστήρα. Πρόκειται για μικρές συσκευές που είναι εγκατεστημένες σε τοίχο και παρέχουν καθαρό αέρα μέσω ενός διαμπερούς αγωγού.

Υποθέσαμε ότι οι περισσότεροι αναγνώστες του διαμερίσματος έχουν ήδη επισκευαστεί, οπότε αυτό το άρθρο έδωσε προσοχή στον συμπαγή αερισμό. Θα μάθουμε τι να ψάχνετε πριν αγοράσετε έναν αναπνευστήρα.

1. Παραγωγικότητα

Σύμφωνα με τους κανόνες, η ελάχιστη χωρητικότητα είναι 30 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα για ένα άτομο. Για τον καθαρό αέρα είναι αρκετό για όλα τα μέλη της οικογένειας, είναι επιθυμητό να υπάρχει ανεμιστήρας στον εξαερισμό. Όσο πιο ισχυρό είναι, τόσο περισσότερο θα φέρει φρέσκο ​​αέρα.

2. Διήθηση αέρα

Ο αστικός αέρας είναι ένα εκρηκτικό μίγμα καυσαερίων, σκόνης, βιομηχανικών εκπομπών, και την άνοιξη επίσης αλλεργιογόνα. Η καθυστέρηση ολόκληρου αυτού του κοκτέιλ μπορεί να είναι ένα καλό σύστημα καθαρισμού με διάφορα φίλτρα. Για μεγάλα σωματίδια - τάξη φίλτρο G (χοντρό) ή μια κατηγορία F (λεπτό φίλτρο) για μικρές chastitsy- πιο αποτελεσματική τάξη φίλτρο H (τα λεγόμενα φίλτρα ΗΕΡΑ) για επιβλαβή αέρια - φίλτρα άνθρακα.

3. Τιμή

Το κόστος εγκατάστασης εξαερισμού στην κατοικία του πίνακα (και σε τούβλο) εξαρτάται από τις παραμέτρους του αναπνευστήρα. Σε κάθε περίπτωση, οι συμπαγείς συσκευές είναι πολύ φθηνότερες από τον κεντρικό ανεμιστήρα εξαγωγής και εξαγωγής για διαμερίσματα με διήθηση αέρα. Κοστίζει περίπου 100 χιλιάδες ρούβλια και ακόμη περισσότερο. Αγοράστε εξαερισμό στο διαμέρισμα με διήθηση μπορεί να είναι για μια τιμή που δεν υπερβαίνει τις 22 χιλιάδες, και μια βαλβίδα προμήθεια - 2-3 χιλιάδες.

4. Πρόσθετες παράμετροι

Υπάρχει συμπαγής εξαερισμός αερισμού προσφοράς με θέρμανση αέρα στο διαμέρισμα, διαφορετικός αριθμός ταχυτήτων ανεμιστήρα και συνεπώς με διαφορετικά επίπεδα θορύβου και ούτω καθεξής.

Παρακάτω είναι ένας συγκριτικός πίνακας στον οποίο μπορείτε να αξιολογήσετε τους διάφορους τύπους αερισμού προσφοράς για όλες τις παραμέτρους που αναφέρονται.

Μια ποικιλία συστημάτων εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πίνακας TOP-3 αξιόπιστων σημάτων για χρήση στο διαμέρισμα

Πίνακας περιεχομένων:

Στα παλιά πολυκατοικίες, ο εξαερισμός είναι εξοπλισμένος σύμφωνα με τα σοβιετικά πρότυπα, οπότε δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την εκχωρημένη λειτουργία. Συνήθως πρόκειται για ένα στοιχειώδες σύστημα όπου η κυκλοφορία αέρα παρέχεται από ανεμιστήρες εγκατεστημένους σε κουζίνες και μπάνια.

Πρόσφατα, το σύστημα ανεφοδιασμού και εξαγωγής εξαερισμού κερδίζει γρήγορα, προορίζεται για εγκατάσταση σε πολυκατοικίες και αποτελεί εναλλακτική λύση στα ξεπερασμένα ανάλογα. Θα γνωρίσουμε τον εξοπλισμό με περισσότερες λεπτομέρειες.

Γιατί χρειαζόμαστε εισόδους αέρα;

Καταπολέμηση του θορύβου του δρόμου και της απώλειας θερμότητας, οι άνθρωποι εγκαθιστούν πλαστικά παράθυρα και δεν πιστεύουν καν ότι σφραγίζουν τον εαυτό τους σε ένα πραγματικό χημικό εργαστήριο γεμισμένο με τοξικές ουσίες. Τα πλαστικά έπιπλα, τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, τα συνθετικά χαλιά και οι τεχνητές επενδύσεις δαπέδων προσθέτουν αέρα στη φορμαλδεΰδη και άλλες τοξικές ουσίες που καθημερινά εγκαθίστανται στους πνεύμονες.

Η εγκατάσταση εξαερισμού με φρέσκο ​​αέρα θα εξασφαλίσει μια σταθερή ροή καθαρού αέρα, αφαιρώντας τους ανεμιστήρες εξαγωγής επεξεργασμένου οξυγόνου.

Ως αποτέλεσμα, το διαμέρισμα διατηρεί τη σωστή εναλλαγή αέρα, δημιουργεί ένα ζεστό και υγιές μικροκλίμα. Ταυτόχρονα, είναι δυνατό να αποφευχθεί ο εξαερισμός ανοίγοντας τα παράθυρα, τα οποία θα εξασφαλίζουν αξιόπιστη ηχομόνωση.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της εγκατάστασης τέτοιων συστημάτων είναι η πρόληψη της τομής των τοιχωμάτων και η διάθεση των επίμονων οσμών. Άλλα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα εμφανίζονται στον πίνακα.

Pribochnaya εξαερισμός στο διαμέρισμα: επιλογές για την ανταλλαγή αέρα

Ο σωστά οργανωμένος εξαερισμός στο διαμέρισμα - η βάση για ένα άνετο μικροκλίμα στο σαλόνι. Πολύ συχνά η φυσική ανταλλαγή αέρα δεν παρέχει επαρκή παροχή καθαρού αέρα και πρέπει να αναζητήσουμε εναλλακτικούς τρόπους βελτίωσης του εξαερισμού τροφοδοσίας.

Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις υπάρχουσες επιλογές ανταλλαγής αέρα και να επιλέξουμε την καλύτερη μέθοδο.

Ανταλλαγή αέρα - δέσμευση για ένα υγιές μικροκλίμα

Για την κανονική λειτουργία του διαμερίσματος, αρκεί μία μόνο ανταλλαγή αέρα ανά ώρα. Η τήρηση αυτού του κανόνα διασφαλίζεται με την τοποθέτηση των αγωγών εξαερισμού φυσικής εκχύλισης. φρέσκου αέρα με την εναλλαγή του αέρα διεξάγεται μέσω της άτυπης κουφώματα χαλαρότητα, με σχισμές ανοίγματα σε κατασκευές θυρών, αεραγωγών και διαπερατό από τους ατμούς υλικό τοιχώματος.

Μετά την εγκατάσταση του διπλά τζάμια σφραγισμένα κύκλωμα εξαερισμού αποτυγχάνει - pritochki κανάλι αέρα επικαλύπτει την επίπεδη, η διαφορά πίεσης μειώνεται και οι ατμοί εξάτμισης λιμνάζει στο δωμάτιο.

Πολλοί κάτοικοι των διαμερισμάτων αντιμετωπίζουν αρνητικούς παράγοντες που μαρτυρούν τα προβλήματα του συστήματος εξαερισμού:

 1. Επιδείνωση της ποιοτικής σύνθεσης του αέρα. Στο σπίτι, υπάρχει έλλειψη οξυγόνου, λόγω του πλεονάσματος του διοξειδίου του άνθρακα, ο αέρας καθυστερεί. Η "βαριά" ατμόσφαιρα προκαλεί ενόχληση, πονοκεφάλους και κόπωση.
 2. Στασιμότητα των δυσάρεστων οσμών. Στο "κονσερβοποιημένο" διαμέρισμα αρώματα που συνοδεύουν τη ζωή ενός ατόμου διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αποχυμωτές στην κουζίνα ή στο μπάνιο παύουν να λειτουργούν πλήρως.
 3. Υψηλή υγρασία. Ένα σαφές σημάδι του προβλήματος είναι η συμπύκνωση στα παράθυρα και οι υγρές γωνίες στους τοίχους. Στη συνέχεια, στις επιφάνειες μπορείτε να βρείτε μαύρες κουκίδες - οι πρώτες εκδηλώσεις μούχλας. Σε τέτοιες συνθήκες, η διακόσμηση του δωματίου απορροφάται από την υγρασία και βαθμιαία καταστρέφεται.

Αν δεν φροντίζετε την απρόσκοπτη και τακτική παροχή αέρα στον δρόμο εγκαίρως, αυξάνεται η πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών και ιογενών ασθενειών.

Η αποκατάσταση της έντασης της κυκλοφοριακής ροής επιλύει τα προβλήματα που αναφέρονται. Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη μέθοδο εξαερισμού του εφοδιασμού, είναι απαραίτητο να παρέχονται τα ακόλουθα πρότυπα ανταλλαγής αέρα ανά άτομο:

 • υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο και σαλόνι - 30 m3 / h.
 • κουζίνα - 60-90 κυβικά μέτρα ανά ώρα.
 • μπάνιο - 25-50 κυβικά μέτρα ανά ώρα.

Οι απαιτήσεις για την παροχή αέρα στην κουζίνα εξαρτώνται από τον τύπο της εγκατεστημένης πλάκας. Οι ακριβείς κανόνες για το μπάνιο καθορίζονται με βάση την κοινή ή ξεχωριστή χρήση της τουαλέτας και του μπάνιου.

Εάν το δωμάτιο δεν χρησιμοποιείται για μόνιμη στέγαση, τότε η ελάχιστη τιμή ανταλλαγής αέρα για οικιακούς και μη οικιστικούς χώρους μειώνεται κατά 0,2 h-1 και 0,5 h-1, αντίστοιχα.

Μέθοδοι για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της εισροής

Οι διαφορετικές τεχνικές που αποσκοπούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του εξαερισμού του εφοδιασμού χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες:

 • Δραστηριότητες που αυξάνουν τη ροή του αέρα χωρίς συσκευές άντλησης.
 • χρήση εγκαταστάσεων με αναγκαστική παροχή αέρα.

Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει: χειροκίνητο ή αυτόματο αερισμό, τοποθέτηση παραθύρου ή βαλβίδας τοίχου.

Χειροκίνητος αερισμός. Ανοίγοντας το παράθυρο για 15 λεπτά με περιοδικότητα 3 ωρών. Η εφαρμογή της μεθόδου στην πράξη είναι σχεδόν αδύνατη - ανοίξτε και κλείστε συνεχώς το παράθυρο μια φορά ή κανένας. Μια εναλλακτική λύση είναι να ανοίξετε το φύλλο του παραθύρου στη λειτουργία microventilating.

Αυτόματος αερισμός. Ένα σερβο είναι εγκατεστημένο στο πτερύγιο του παραθύρου. Η συσκευή έχει προγραμματιστεί για να ανοίξει το τραβέρσα σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα ή να ολοκληρωθεί με έναν αισθητήρα καιρού. «Έξυπνη» μηχανισμός αντιδρά σε μεταβολές της υγρασίας και τις αλλαγές στην ατμόσφαιρα - στη βροχή, δυνατό άνεμο ή αισθητήρα χιόνι ενεργοποιείται, και το παράθυρο θα κλείσει με δική τους.

Η αυτόματη μέθοδος αερισμού έχει τα ίδια μειονεκτήματα με τη χειροκίνητη μέθοδο.

Βαλβίδα παραθύρου και τοίχου. Οι επιδαπέδιες και οι εσοχές υπο-εισροές εκτελούν την ίδια λειτουργία - ανοίγουν την πρόσβαση σε καθαρό αέρα ροές μέσα στο δωμάτιο. Οι ποικιλίες των βαλβίδων διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους και την τεχνολογία στερέωσης.

Η τοποθέτηση μιας μονάδας τοίχου είναι πιο δύσκολη από την εγκατάσταση ενός εξωστήρα σε ένα φύλλο παραθύρου, καθώς απαιτεί διάτρηση μιας διαμπερούς οπής μέσω της δομικής στήριξης του κτιρίου. Τα προϊόντα για παράθυρα είναι φθηνότερα από τα ανάλογα τοίχων.

Συσκευές εκτός καναλιού για την εισροή πίδακες αέρα με υποχρεωτική σειρά:

 1. Εξαεριστήρες. Στην πραγματικότητα, είναι η ίδια βαλβίδα τοίχου μόνο με ενσωματωμένο ανεμιστήρα. Η πρόσληψη καθαρού αέρα δεν εξαρτάται από τις εξωτερικές παραμέτρους της ατμόσφαιρας (θερμοκρασία, πίεση), αλλά καθορίζεται αποκλειστικά από την απόδοση του ανεμιστήρα.
 2. Αναπνέει. Σε αντίθεση με τους ανεμιστήρες, η εγκατάσταση παρέχει φιλτραρίσματος πολλών σταδίων υψηλής ποιότητας. Επιπλέον συν - την παρουσία του κλιματισμού. Ο χρήστης εκθέτει μια άνετη θερμοκρασία και η "έξυπνη" συσκευή θερμαίνει αυτόματα τον αέρα.
 3. Κλιματιστικά με δυνατότητα παροχής αέρα. Πολυλειτουργικά διαχωρισμένα σύμπλοκα δύο μπλοκ με εξωτερική πρόσμιξη αέρα είναι εξοπλισμένα με έναν αγωγό αέρα που συνδέει και τα δύο περιβλήματα, καθώς και ένα σύστημα διήθησης αέρος.

Οι παραπάνω συσκευές εγκαθίστανται χωρίς την τοποθέτηση του αγωγού αέρα και την εργασία για την παροχή αέρα σε ένα δωμάτιο. Για μια σύνθετη αποκατάσταση της λειτουργίας εξαερισμού τροφοδοσίας, τα συστήματα καναλιών χρησιμοποιούνται σε πολλά δωμάτια ταυτόχρονα.

Χαρακτηριστικά συστημάτων παροχής καναλιών:

 • υψηλή παραγωγικότητα.
 • δυνατότητα θέρμανσης του αέρα.
 • αυτοματοποίηση της διαχείρισης
 • επαρκή μόνωση θορύβου.
 • Ακριβά εξαρτήματα.
 • πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.

Ο εξαερισμός αγωγών σπανίως εγκαθίσταται σε διαμερίσματα. Τομείς προτεραιότητας εφαρμογής: γραφεία, εξοχικές κατοικίες και δημόσιες εγκαταστάσεις.

Επιλογές προϋπολογισμού για την αποκατάσταση της ανταλλαγής αέρα

Στις βαλβίδες τοίχου και παραθύρου δεν υπάρχει ανεμιστήρας. Η εισροή αέρα οφείλεται στη διαφορά στην πίεση στο δρόμο και στο σπίτι. Μια υποχρεωτική προϋπόθεση για τη λειτουργικότητα των εναέριων τροφοδοτικών είναι ο σωστός εξαερισμός.

Χαρακτηριστικά διαφορετικών τύπων βαλβίδων παραθύρων

Ο σχεδιασμός όλων των συσκευών κλιματισμού παραθύρων είναι πολύ απλός. Μια τυπική βαλβίδα αποτελείται από μια εισαγωγή αέρα, ένα τηλεσκοπικό δίαυλο και μια εσωτερική μονάδα.

Η εισαγωγή αέρα είναι εγκατεστημένη έξω από το πλαίσιο. Η εξωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με γείσο και σχάρα, η οποία εμποδίζει τα έντομα να εισέρχονται στο εσωτερικό. Ο τηλεσκοπικός δίαυλος κόβεται στο πλαίσιο, σχηματίζοντας μια διαμπερή σχισμή για την απρόσκοπτη είσοδο ενός πίδακα αέρα.

Με βάση τη μέθοδο σχεδιασμού και εγκατάστασης, διακρίνονται οι ακόλουθες κλιματολογικές διατάξεις:

Μοντέλα κοπής. μονάδα Throughput δυναμικότητα φθάνει 20 cu.m / h - η μάζα του αέρα εισροής μέσω του μικρο-οπής στο ύψος και 1,6 cm και πλάτος 4 εκατοστά Το όργανο αποτελείται από δύο μονάδες, το οποίο περιπλέκει την εγκατάστασή του -. Απαιτεί άλεση του πλαισίου του παραθύρου.

Βαλβίδες καθίσματος. Αυτός είναι ο πιο προσιτός και ευκολότερος τρόπος για να αερίσετε ένα δωμάτιο. Η εισροή αέρα πραγματοποιείται μέσω των εγκοπών του προθαλάμου. Το κύριο πλεονέκτημα των μοντέλων είναι η δυνατότητα τοποθέτησης στο παράθυρο λειτουργίας χωρίς την άλεση του αυλακιού.

Επιπλέον πλεονεκτήματα των μοντέλων αναδίπλωσης περιλαμβάνουν: χαμηλό κόστος, διατήρηση των ιδιοτήτων απορρόφησης ήχου και συγκράτησης θερμότητας των τζαμιών PVC και δυνατότητα αυτοματοποίησης.

Εναέρια προϊόντα κλιματισμού. Αυτή η επιλογή σπάνια εφαρμόζεται στο νοικοκυριό λόγω της πολυπλοκότητας της εγκατάστασης - η βίδωμα της βαλβίδας εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της φάσης συναρμολόγησης της μονάδας μονωτικού γυαλιού. Επιπλέον, το προϊόν επιδεινώνει τη θερμομόνωση και την ηχομόνωση του παραθύρου. Οι εναέριες τροποποιήσεις έχουν βρει την εφαρμογή τους στις εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης. Η παραγωγικότητα των κλιματικών συσκευών είναι περίπου 100 m3 / h.

Στα απλούστερα μοντέλα των παραθύρων, το μέγεθος της σχισμής και, κατά συνέπεια, η ένταση της ροής του αέρα, επιλέγεται χειροκίνητα - η θέση της βαλβίδας ρυθμίζεται. Οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες υγρασίας και ατμοσφαιρικούς κραδασμούς.

Μοντέλο τοίχου: συσκευή και εγκατάσταση

Εξωτερικά, η βαλβίδα τοίχου μοιάζει με μια κυλινδρική φιάλη ή έναν ευρύ σωλήνα, με διάμετρο περίπου 10-16 εκ. Ο πλαστικός αγωγός είναι εξοπλισμένος με τα ακόλουθα στοιχεία:

 • θερμομονωτικό στρώμα - το "μανίκι" διατρέχει ολόκληρη τη φιάλη, αποτρέποντας την κατάψυξη του τοίχου και μειώνοντας το φαινόμενο θορύβου από το δρόμο.
 • φίλτρο - που βρίσκεται στην έξοδο του αγωγού, πραγματοποιεί έναν τραχύ καθαρισμό του αέρα.

Σε ορισμένα μοντέλα, ένας δακτύλιος στεγανοποίησης (σιλικόνης) με πτερύγια τοποθετείται μπροστά από το φίλτρο. Ο σκοπός του εξαρτήματος είναι να εξισορροπήσει τη ροή του αέρα σε καιρικές συνθήκες.

Όταν επιλέγετε έναν τεχνικό, πρώτα αξιολογείται η ισχύς και η "λειτουργική" θερμοκρασία της μονάδας. Κατά μέσο όρο, η παραγωγικότητα του προϊόντος κλιματισμού τοίχου είναι 40 m3 / h. Αυτό το μέγεθος είναι αρκετό για να αερίζεται ένα δωμάτιο 13 τ.μ.

Η περιοχή θερμοκρασίας λειτουργίας υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή στη συσκευασία ή στις οδηγίες στη συσκευή. Για σοβαρές κλιματολογικές συνθήκες, έχουν αναπτυχθεί ειδικά μοντέλα που εμποδίζουν τον σχηματισμό συμπυκνωμάτων και την εμφάνιση του φελλού πάγου στο κανάλι.

Η τεχνολογία τοποθέτησης της βαλβίδας τοίχου περιλαμβάνει τρία κύρια στάδια.

Βήμα 1. Προσδιορισμός του τόπου. Όταν επιλέγετε έναν τοίχο, θα πρέπει να εξετάσετε μερικές από τις αποχρώσεις:

 • η εγκατάσταση πραγματοποιείται καλύτερα στη δομή στήριξης.
 • βέλτιστα - την "έξοδο" της βαλβίδας στην μονωμένη πλατφόρμα.
 • Είναι καλύτερα να αποφύγετε την τοποθέτηση από την πλευρά του οδοστρώματος.

Οι κατασκευαστές βαλβίδων έχουν καθορίσει συνιστώμενες και ανεπιθύμητες περιοχές τοποθέτησης της συσκευής. Κατά την εγκατάσταση, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη ο φορέας ροής αέρα.

Βήμα 2. Προετοιμασία και διάτρηση του τοίχου. Στον εσωτερικό τοίχο επισημάνετε το σημείο κάτω από την οπή διέλευσης και τραβήξτε τη διάμετρο της βαλβίδας. Η σειρά διάτρησης του καναλιού:

 1. Ξεκινήστε την αρχική διάτρηση με ένα κομμάτι διαμαντιού σε βάθος 10 cm.
 2. Αφαιρέστε τα συντρίμμια και τη σμίλη για να χτυπήσετε μια μικρή εγκοπή για μια σταθερή τοποθέτηση του τρυπανιού.
 3. Κατά τη διάτρηση, τηρείτε την κλίση προς τα έξω - αυτή η θέση του αγωγού θα εμποδίσει την είσοδο βρόχινου νερού στη συσκευή.

Είναι καλύτερα να συνεργαστείτε με έναν βοηθό ο οποίος θα υγράνει περιοδικά τον τόπο γεώτρησης. Η υγρασία θα μειώσει τη στάθμη της σκόνης και θα προστατεύσει το όργανο από υπερθέρμανση.

Βήμα 3. Εγκατάσταση εξαρτημάτων βαλβίδων. Η αυλάκωση πρέπει να καθαρίζεται από σκόνη και να τοποθετείται στον αγωγό ένα θερμομονωτικό "μανίκι". Με βιδωτές κινήσεις, τοποθετήστε το κυλινδρικό σώμα της συσκευής και στερεώστε ένα πλέγμα λεπτών πλεγμάτων σε αυτό.

Αναγκασμένος εξαερισμός

Οι πάροχοι αυτής της κατηγορίας θεωρούνται η βέλτιστη λύση σε προβλήματα με ανεφοδιασμό με φρέσκο ​​αέρα σε πολυκατοικία και ιδιωτική κατοικία. Είναι αρκετά ισχυρές, ανεξάρτητες από τις καιρικές συνθήκες, και η τοποθέτησή τους δεν προκαλεί ιδιαίτερες δυσκολίες.

Βελτιωμένη βαλβίδα

Ένας ανεμιστήρας τοίχου με το κίνητρο ενός πίδακα αέρα είναι ένα εκσυγχρονισμένο ανάλογο μιας βαλβίδας αέρα τροφοδοσίας τοίχου. Η κύρια διαφορά μεταξύ του σχεδιασμού και της παρουσίας ενός ανεμιστήρα είναι η έγχυση ενός πίδακα αέρα.

Η αρχή λειτουργίας του αναπνευστήρα:

 1. Οι περιστρεφόμενες λεπίδες του ανεμιστήρα αντλούν την παροχή εξωτερικού αέρα.
 2. Περνώντας μέσα από τον αγωγό, οι μάζες του αέρα καθαρίζονται και εισέρχονται στο διαμέρισμα.
 3. Ο αέρας εξαγωγής κινείται προς τους αγωγούς εξαγωγής και εκκενώνεται μέσω της οπής εξαερισμού.

Ο βαθμός καθαρισμού της παρεχόμενης ροής αέρα εξαρτάται από το ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος. Βέλτιστο, εάν ο αναπνευστήρας είναι εξοπλισμένος με διαφορετικούς τύπους φίλτρων.

Ο αναπνευστήρας με ανεμιστήρα λειτουργεί ακόμα και με ασθενώς αποτελεσματικό σύστημα εξάτμισης. Η καταναγκαστική τροφοδοσία αυξάνει την πίεση του αέρα, η οποία επηρεάζει θετικά την παραγωγικότητα της κουκούλας.

Το Breezer είναι ένας συμπαγής ανεμιστήρας με κλιματισμό

Το breezer έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την κυκλοφορία του αέρα μέσα στις εγκαταστάσεις των 10-50 τ.μ. Η συσκευή επιλύει ταυτόχρονα διάφορα προβλήματα: την παροχή καθαρού αέρα και τη θέρμανση του στις τιμές θερμοκρασίας που έχει καθοριστεί.

Το Breezer είναι μια τεχνικά εξελιγμένη συσκευή με επιλογή κλιματισμού και σύστημα ελέγχου. Τα εξαρτήματα της μονάδας κλιματισμού:

 1. Πρόσληψη αέρα με σχάρα - προστατεύει τη συσκευή από το να εισβάλλει έντομα και νερό βροχής μέσα.
 2. Ο μονωμένος αγωγός είναι ένας σφραγισμένος αγωγός που παρέχει ροή αέρα. Η θερμομονωτική επένδυση αποτρέπει την κατάψυξη του τοίχου και μειώνει το επίπεδο θορύβου.
 3. Αυτόματη αποσβεστήρα - ανοίγει το κανάλι της παροχής εξωτερικού αέρα μετά την ενεργοποίηση της συσκευής και απενεργοποιείται μετά την απενεργοποίηση. Το στοιχείο εμποδίζει τον ψυχρό αέρα να εισχωρήσει στο διαμέρισμα.
 4. Ο ανεμιστήρας είναι υπεύθυνος για τον όγκο του αέρα εισαγωγής από το δρόμο.
 5. Η μονάδα επικοινωνίας και το σύστημα ελέγχου είναι οι "εγκέφαλοι" του αναπνευστήρα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες τις διαδικασίες εργασίας της συσκευής.

Ένα συμπαγές σύστημα είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες σύστημα φιλτραρίσματος. Ο καταρράκτης των φίλτρων πραγματοποιεί τρεις βαθμούς καθαρισμού.

Breezer - η βέλτιστη λύση για τη δημιουργία εξαερισμού σε ένα διαμέρισμα με διήθηση, που παρέχει μέχρι και 80-90% της μάζας αέρα από ατμοσφαιρική σκόνη.

Κλιματιστικά με τροφοδοσία με φρέσκο ​​αέρα

Το 95% των διαχωρισμένων συστημάτων που λειτουργούν με στατικό αέρα. Επανακυκλοφορούν συνεχώς την ατμόσφαιρα ενός κλειστού δωματίου. Τα τυπικά μαλακτικά εκπληρώνουν το κύριο καθήκον τους και στο δωμάτιο γίνονται πιο δροσερά. Ωστόσο, δεν προστίθεται καθαρός αέρας από την εργασία τους.

Οι κατασκευαστές διαχωρισμένων συστημάτων προσέφεραν τη δική τους λύση στο πρόβλημα της έλλειψης καθαρού αέρα και ανέπτυξαν κλιματιστικά με προμίγμα αέρα από έξω.

Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού διαχωρισμένου συστήματος με εισροή:

 • η εισαγωγή αέρα πραγματοποιείται με αγωγούς-αγωγούς, που πηγαίνουν από το εξωτερικό μπλοκ προς το εσωτερικό.
 • Στο κτίριο του δρόμου υπάρχει ένας στρόβιλος με σύστημα φιλτραρίσματος, υπεύθυνο για την παροχή και τον καθαρισμό του αέρα.

Ορισμένα μοντέλα αναπνευστήρα είναι εξοπλισμένα με συμπυκνωτή οξυγόνου και η στάθμη οξυγόνου στο δωμάτιο ελέγχεται από ειδικούς αισθητήρες.

Η αρχή του "διαχωρισμένου συστήματος με ένα υποσύνολο":

 1. Ο καθαρός αέρας μέσω ενός ανεμιστήρα αναρρόφησης ρέει μέσω του αγωγού στην εξατμιστική (εσωτερική) μονάδα.
 2. Οι ροές αέρα του δρόμου αναμειγνύονται με τον αέρα δωματίου.
 3. Μετά το φιλτράρισμα και την πρόσθετη επεξεργασία (ψύξη, θέρμανση), οι ροές αέρα εισέρχονται στο διαμέρισμα.

Παρά την καλή ιδέα των τεχνολόγων, τέτοια μοντέλα κλιματικών συστημάτων δεν είναι σε μεγάλη ζήτηση. Κλιματιστικά με μια εισροή δυνατών εργασιών και ανίκανος να παρέχει πλήρη αερισμό του διαμερίσματος. Επιπλέον, το κόστος του αναβαθμισμένου εξοπλισμού είναι 20% υψηλότερο από την τιμή ενός συμβατικού κλιματιστικού.

Συστήματα πολλαπλών συστημάτων εισόδου

Ο εξαερισμός του καναλιού είναι ένα συγκρότημα αγωγών αέρα που τοποθετούνται σε όλους τους χώρους. Η καρδιά του συστήματος είναι ο εξοπλισμός τροφοδοσίας που βρίσκεται στην είσοδο. Το σχέδιο κατασκευής και λειτουργίας του εξαερισμού καθορίζεται από τον τύπο της εγκατάστασης εξαερισμού. Ας υποδείξουμε τα χαρακτηριστικά των δύο πιο οικονομικών και αποτελεσματικών τρόπων οργάνωσης της παροχής αέρα: αερισμός με ανάκτηση και εφαρμογή μονάδων VAV.

Αρχή λειτουργίας του συγκροτήματος με ανάκτηση

Ο ανακτητής είναι ένα στοιχείο του συστήματος παροχής και εξάτμισης. Ο εναλλάκτης θερμότητας επιτρέπει τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας παρέχοντας μεταφορά θερμότητας από τον θερμαινόμενο αέρα εξαγωγής σε ψυχρές εισερχόμενες ροές.

Στα συστήματα εξαερισμού εγκαθίστανται εναλλάκτες θερμότητας δύο τύπων: οδοντωτοί και περιστρεφόμενοι.

Εναλλάκτες θερμότητας πλάκας. Δομικά είναι μια κασέτα εγκατεστημένη σε αεραγωγό. Οι ροές αέρα "κόβονται" από ένα μπλοκ πλάκας. Ο ζεστός αέρας περνάει από τη μία πλευρά της πλάκας και το κρύο από το άλλο. Ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής θερμότητας, σχηματίζεται συμπύκνωμα, το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί.

Χαρακτηριστικά της λειτουργίας των εναλλακτών θερμότητας πλάκας:

 • ο νέος ανεφοδιασμός και ο αέρας εξαγωγής δεν αναμειγνύονται.
 • πιθανότητα κατάψυξης το χειμώνα ·
 • σε συσκευές ανάκτησης που είναι κατασκευασμένες από λεπτά διαπερατά από ατμούς λεπτά λεπτά, το συμπύκνωμα δεν συσσωρεύεται.

Ωστόσο, η διάρκεια ζωής αυτού του εξοπλισμού περιορίζεται σε δέκα χρόνια.

Περιστροφικοί ανακτητές. Η αρχή της ανακατανομής της θερμότητας βασίζεται στην περιστροφή του τυμπάνου, μέσω του οποίου κινούνται οι ευέλικτοι πίδακες αέρα. Σταδιακά, περιστρέφοντας στο σετ τύμπανου, ο αέρας εξαγωγής "διαιρεί" τη θερμότητα με τον τομέα του ρότορα. Όταν το θερμαινόμενο τμήμα του δρομέα εισέρχεται στον αέρα παροχής ψυχρού αέρα, ο αέρας θερμαίνεται και ο δρομέας ψύχεται.

VAV-σύστημα - εξαερισμός ανάλογα με τις ανάγκες

Η εγκατάσταση Variable Air Volume (VAV) είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα αερισμού που εξασφαλίζει την εισροή και θέρμανση του αέρα με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Το συγκρότημα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους και τον τρόπο αερισμού για κάθε δωμάτιο χωριστά.

Το τυπικό σύστημα εξαερισμού παρέχει αέρα χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ώρα της ημέρας, ο προορισμός της αίθουσας και ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν. Η απόδοση του συστήματος VAV επιλέγεται από τον χρήστη βάσει των ειδικών συνθηκών λειτουργίας.

Ένα παράδειγμα της λειτουργίας του εξαερισμού VAV. Ας υποθέσουμε ότι το συγκρότημα με μέγιστη χωρητικότητα 300 m3 / h εξυπηρετεί δύο δωμάτια: ένα υπνοδωμάτιο και ένα σαλόνι. Εάν το χειμώνα για να ζεσταθεί η ροή του αέρα σε μια άνετη θερμοκρασία ισχύος η θερμάστρα δεν ήταν αρκετή, τότε στην περίπτωση του συμβατικού εξαερισμού θα πρέπει να μειώσει τη συνολική χωρητικότητα. Ως αποτέλεσμα, και στις δύο αίθουσες θα ήταν βουλωμένη.

Η ρύθμιση της απόδοσης σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε έως και 25-50% της ενέργειας σε σύγκριση με τον παραδοσιακό εξαερισμό. Εκτός από τη μείωση των λογαριασμών για ηλεκτρικό ρεύμα, το σύστημα VAV έχει και άλλα πλεονεκτήματα:

 • απουσία πάγου εξοπλισμού ·
 • Η "εξάτμιση" εξέρχεται μέσω των υφιστάμενων αγωγών εξαερισμού, οπότε μην εγκαταστήσετε ένα δίκτυο αγωγών εξαγωγής.
 • χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Το μειονέκτημα του εξαερισμού VAV είναι η υψηλή τιμή του εξοπλισμού και οι δυσκολίες συναρμολόγησης και ρύθμισης της λειτουργικότητας του συγκροτήματος. Ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση πρέπει να εκτελούνται από ειδικούς.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Η τεχνολογία εγκατάστασης του υπο-κινητήρα Aereco για τη δομή του παραθύρου σε λειτουργία:

Η αρχή του εξαερισμού αερισμού με διήθηση στο παράδειγμα αναπνευστήρα:

Σχέδιο λειτουργίας του συστήματος εξαερισμού VAV σε διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας:

Κατά την επιλογή ενός τρόπου οργάνωσης αλλαγές αέρα λαμβάνονται υπόψη πολλές παραμέτρους: την τιμολόγηση του εξοπλισμού, την αποτελεσματικότητα του φυτού, ιδιαίτερα την εργασία κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες, τη διαθεσιμότητα των επιλογών φιλτραρίσματος και θέρμανσης των αερίων μαζών. Μεταξύ των πολλών συσσωματωμάτων, η βέλτιστη ισορροπία κόστους και ποιότητας αποδεικνύεται από αναπνευστήρες ειδικά σχεδιασμένους για οικιακή χρήση σε διαμέρισμα.

Το σύστημα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής για το διαμέρισμα

Με τον αερισμό σημαίνει την κίνηση του αέρα. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί, πρέπει να υπάρχει ένα κίνητρο, το οποίο μπορεί να είναι φυσικό ή αναγκαστικό. Στην πρώτη περίπτωση, αυτή είναι η διαφορά θερμοκρασίας στις απομακρυσμένες περιοχές του δωματίου και έξω από αυτό, στη δεύτερη - η έγχυση της πίεσης μέσω εξειδικευμένων συσκευών. Pribochnaya εξαερισμό στο διαμέρισμα είναι απαραίτητη, αν το φυσικό δεν είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό μικροκλίμα.

Χρειάζεται να εφοδιάσω και να εξαντλήσω τον εξαερισμό στο διαμέρισμα;

Ένα άτομο ξοδεύει περισσότερο από το 90% του χρόνου του σε κλειστούς χώρους. Εκεί περιβάλλεται από σκόνη, ένα ζευγάρι οικιακών χημικών ουσιών, προϊόντα καύσης φυσικού αερίου και αναπνοή ζωντανών πραγμάτων. Όλα αυτά τείνουν να συσσωρεύονται, οπότε ο αέρας στα σπίτια μπορεί να είναι μερικές τάξεις μεγέθους πιο "βρώμικος" από ό, τι στο δρόμο.

Για να εξαλειφθεί αυτό το πρόβλημα, είναι απαραίτητο να αερίσετε το διαμέρισμα, το οποίο συνίσταται στη μετακίνηση των αέριων μαζών από το δρόμο προς τα δωμάτια. Κατά την κρύα εποχή, το φυσικό βύθισμα είναι ισχυρότερο, καθώς υπάρχει σημαντική διαφορά θερμοκρασίας και πίεσης μέσα και έξω. Το καλοκαίρι, η διαφορά θερμοκρασίας είναι ελάχιστη, οπότε ο πλήρης αερισμός περιπλέκεται από την έλλειψη έλξης. Αυτό διευκολύνεται από τα πανταχού παρόντα πλαστικά παράθυρα, τα οποία κλείνουν στενά τον εσωτερικό χώρο των διαμερισμάτων από τις μάζες του αέρα του δρόμου.

Η τεκμηρίωση του έργου για οποιοδήποτε κτίριο διαμερισμάτων περιλαμβάνει σύστημα εξαερισμού που αποτελείται από αγωγούς αέρα που τοποθετούνται στα δομικά στοιχεία του κτιρίου. Κάθε διαμέρισμα έχει έξοδο για να χωρίσει τους αεραγωγούς. Είναι απαραίτητα για να εξασφαλιστεί ότι οι μάζες αέρα από γειτονικές χώρες από πάνω ή κάτω δεν εισέρχονται στο δωμάτιο. Το τελικό σημείο του αεραγωγού είναι έξω από το κτίριο. Έτσι, οι σχεδιαστές παρέχουν στους κατοίκους ένα σύστημα φυσικού αερισμού των χώρων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν αρκεί για την έγκαιρη απόσυρση του μολυσμένου αέρα και του καθαρού αέρα. Οι λόγοι για την αδύναμη φυσική έλξη είναι πολλοί:

 • την ίδια θερμοκρασία στο δωμάτιο και σε εξωτερικούς χώρους.
 • χωρίς διαφορική πίεση.
 • σφάλματα στο σχεδιασμό ή την εγκατάσταση του συστήματος εξαερισμού ·
 • χωρίς αερισμό σχισμών στα πλαστικά παράθυρα.

Σε μια τέτοια κατάσταση, είναι απαραίτητο να προκληθεί η κίνηση των αέριων μαζών εγκαθιστώντας εξειδικευμένα εργαλεία, δηλαδή να εξαναγκαστεί ο εξαερισμός.

Τύποι συστημάτων και των συσκευών τους

Με συμπαγή μέσα εξαερισμού τοποθετημένα με βάση μία μόνο συσκευή - την εισροή. Ένα πλήρες σύστημα αποτελείται από δύο αγωγούς αέρα και ανεμιστήρες. Εάν υπάρχει ανάγκη διατήρησης της θερμότητας, στο κύκλωμα περιλαμβάνεται ένας ανακτητής.

Για να κάνουν τη σωστή επιλογή, εστιάζουν σε δείκτες όπως:

 • την περιοχή του δωματίου.
 • αριθμός ατόμων που ζουν.
 • βαθμό στεγανότητας των παραθύρων.

Οι ειδικοί εκτιμούν βέλτιστες τιμές του κινήματος των μαζών αέρα με βάση αυτά τα δεδομένα αποδεκτά πρότυπα που αναγνωρίζονται στο SNP. Σύμφωνα με αυτούς, οι βέλτιστοι ρυθμοί ταχύτητας αντικατάστασης αέρα είναι οι εξής:

 • σε γραφεία και γραφεία εργασίας - 60 m 3 / ώρα.
 • σε δημόσιους χώρους με υψηλή κίνηση - 30-40 m 3 / ώρα.
 • σε μπάνια - 100 m3 / ώρα.
 • σε κατοικίες - 30 m3 / ώρα ανά μισθωτή.
 • για κουζίνες με ηλεκτρική κουζίνα - 60 m3 / ώρα.

Επιλέγοντας τον εξοπλισμό για τη συσκευή συμπαγούς ή υψηλής ποιότητας εξαερισμού, καθοδηγούνται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εισροής και τις απαιτήσεις του SNiP.

Αρχή λειτουργίας και συσκευή συμπαγούς εξαερισμού


Φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες (παραποτάμια) - συσκευές κατασκευασμένες σε μοντέρνο στυλ και αρμονικά τοποθετημένες στο σχεδιασμό οποιουδήποτε δωματίου. Η λειτουργία αυτών των συσκευών είναι να εξασφαλίζεται σταθερή ροή αέρα. Τα απόβλητα απορρίπτονται από τις εγκαταστάσεις μέσω των αγωγών εξαερισμού που διατίθενται σε κάθε διαμέρισμα.

Οι κατασκευαστές προσφέρουν τρία είδη συμπαγών εισροών.

 1. Μηχανικοί ανεμιστήρες.
 2. Βαλβίδες τοίχου.
 3. Αναπνέει.

Η ροή αέρα μπορεί επίσης να παρέχει κλιματιστικά με την κατάλληλη λειτουργία.

Μηχανικοί ανεμιστήρες στα παράθυρα

Οι μηχανικοί ανεμιστήρες είναι σχεδιασμένοι για εγκατάσταση σε παράθυρα οποιουδήποτε είδους: πλαστικό, ξύλινο, αλουμίνιο. Τα μοντέλα μπορούν να διαφέρουν εποικοδομητικά, αλλά όχι λειτουργικά. Υπάρχουν συσκευές που είναι εγκατεστημένες στα περιστρεφόμενα πτερύγια. Αυτές οι συσκευές αποτελούνται από διβασικά στοιχεία:

 • την ηλεκτρική κίνηση.
 • αερισμού.

Η αρχή του μηχανισμού είναι να σπρώχνει και να αποσύρει το άνοιγμα. Αυτό ανοίγει ή κλείνει το φύλλο. Το πλάτος του διακένου στο άνοιγμα ρυθμίζεται από τα εξαρτήματα της μονάδας παραθύρου. Οι μηχανισμοί αυτού του τύπου είναι εξοπλισμένοι με προστασία υπερφόρτωσης που λειτουργεί μόλις το φύλλο ανοίξει μέχρι ένα καθορισμένο πλάτος κενού.

Τα ακριβά μοντέλα των μηχανικών ανεμιστήρων είναι εξοπλισμένα με τηλεχειριστήριο (τηλεχειριστήριο) και έχουν πρόσθετες επιλογές:

 • γρήγορος αερισμός όταν πατηθεί το κουμπί.
 • προγραμματισμό του χρονοδιακόπτη, μέσω του οποίου καθιερώνεται η περιοδικότητα και η διάρκεια του ανοίγματος του φύλλου ·
 • αυτόματο κλείδωμα του παραθύρου στο τέλος του καθορισμένου τρόπου λειτουργίας (για συσκευές στον οδοντωτό σκουλήκι).

Κατασκευάζονται μοντέλα μηχανικών ανεμιστήρων τα οποία λειτουργούν ταυτόχρονα ως λαβή φύλλων και εγκαθίστανται στην κατάλληλη θέση. Αυτές οι συσκευές υπόκεινται επίσης σε προγραμματισμό, ελέγχονται μηχανικά και εξ αποστάσεως. Για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα των συσκευών από το εξωτερικό της μονάδας παραθύρων, εγκαταστήστε αισθητήρες βροχής και ανέμου. Σύμφωνα με τα στοιχεία τους, η συσκευή θα ανοίξει ή θα κλείσει έγκαιρα το φύλλο.

Υπάρχει ένα άλλο είδος μηχανικών ανεμιστήρων - στο ατέρμονα γρανάζι. Τοποθετούνται στο πλαίσιο των ταλαντευόμενων παραθύρων. Όμως, τα πιο σύγχρονα όλων των τύπων αυτών των συσκευών είναι "αόρατα", σχεδιασμένα για τοποθέτηση σε τοίχο κάτω από ένα παράθυρο. Υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να εγκατασταθούν αντί για ένα τυποποιημένο περβάζι παραθύρων. Οι "αόρατοι" ανεμιστήρες μπορούν να είναι εξοπλισμένοι με βαλβίδες αντίθεσης αέρα, κλείνουν αυτόματα τα παράθυρα στην καθορισμένη λειτουργία.

Βαλβίδες τοίχου

Ταινίες τοίχου - αγωγοί αεραγωγού, αποτελούμενοι από διάφορα στοιχεία:

Πρόκειται για συμπαγείς συσκευές, για την τοποθέτηση των οποίων είναι απαραίτητο να τρυπήσει μία οπή στον τοίχο που αντιστοιχεί στη διάμετρο του τμήματος βαλβίδας. Τα όργανα τοποθετούνται δίπλα από τα θερμαντικά σώματα (για θέρμανση του εισερχόμενου αέρα) ή στο επάνω μέρος του τοίχου (για ενίσχυση της ώσης). Τα ακριβότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με θερμικούς συλλέκτες και ανεμιστήρες.

Αναπνέει

Τα breezers είναι συστήματα ελέγχου του κλίματος, η λειτουργία των οποίων είναι η παροχή καθαρού αέρα στο δωμάτιο. Οι μονάδες αέρος αυτού του τύπου εκτελούν διάφορες λειτουργίες:

 • Καθαρίστε τον αέρα με σύστημα φιλτραρίσματος.
 • αντλώντας αέρα μέσα στο δωμάτιο με ανεμιστήρα.
 • θερμαινόμενες μάζες εισερχόμενου αέρα.

Λειτουργεί εξ αποστάσεως και μηχανικά. Η εγκατάσταση αναπνευστήρων είναι ευκολότερη από την εγκατάσταση κλιματιστικών. Ο εξοπλισμός είναι κρεμασμένος στον τοίχο και συνδέεται με τον αγωγό (τρύπα στον τοίχο).

Η αρχή του εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής

Η αρχή του εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής συνίσταται στην έγχυση καθαρού αέρα και στην απελευθέρωση μολυσμένου αέρα. Το κύριο σημείο του συστήματος είναι η ισορροπία μεταξύ του όγκου αέρα που παραδίδεται και της εξόδου.

Ένας σημαντικός δείκτης της εργασίας του αερισμού είναι ο ρυθμός ροής. Υπολογίζεται, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν 3 m 3 αέρα ανά 1 m 2 της επιφάνειας του δωματίου. Για οικιακούς χώρους, η ταχύτητα ροής δεν είναι μεγαλύτερη από 2 m / sec, για μπάνια και κουζίνες - 3-4 m / s.

Εκτός από την κύρια λειτουργία του - κίνηση των αερίων μαζών, αναγκαστική αέρα αερισμού-εξαερισμού μπορεί να εκτελέσει μια μερικά επιπλέον:

 • ψύξη και θέρμανση του αέρα.
 • απολύμανση ·
 • φιλτράρισμα.

Μέθοδοι της συσκευής εξαναγκασμένου εξαερισμού

Η αναγκαστική ανταλλαγή αέρα στο δωμάτιο επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους.

 1. Στις έξοδοι των αγωγών εξαερισμού εγκαθίστανται μικροί αξονικοί ανεμιστήρες, οι οποίοι σε κοινή γλώσσα ονομάζονται "τέντωμα". Για μικρά δωμάτια (μπάνιο, μπάνιο) αρκεί. Οι δυσάρεστες οσμές και η υπερβολική υγρασία αέρα θα εξαλειφθούν γρήγορα. Αυτός είναι ένας τοπικός μηχανικός εξαερισμός.
 2. Τοποθετήστε στον τοίχο έναν συμπαγή εξαερισμό. Η συσκευή μπορεί να έχει τις λειτουργίες του θερμαντήρα, του φιλτραρίσματος αέρα από τη σκόνη και τα αέρια.
 3. Κάτω από το ανώτατο όριο του διαμερίσματος τοποθετείται ένα σύστημα αεραγωγών, που αποτελείται από αγωγούς παροχής και εξαγωγής. Σε καθένα από αυτά εγκαθίστανται συσκευές, οι οποίες, ανάλογα με το σκοπό του καναλιού, εισάγουν φρέσκο ​​αέρα μέσα στο δωμάτιο ή οδηγούν το βρώμικο στο δρόμο. Αυτός είναι ένας πλήρης αερισμός.

Για να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες θερμότητας στη χειμερινή περίοδο, είναι απαραίτητο να τροφοδοτήσετε και να εξαγνίσετε τον εξαερισμό ενός διαμερίσματος με ανάκτηση αέρα. Αυτό το σύστημα παρέχει μια τέτοια διαδικασία ανταλλαγής θερμότητας, στην οποία λαμβάνεται θερμότητα από τον αέρα που διαφεύγει από το δωμάτιο και τη μεταφορά θερμότητας στον αέρα που εισέρχεται στο δωμάτιο. Η εργασία εκτελείται από μια ειδική συσκευή - συσκευή ανάκτησης θερμότητας.

Pribochnaya εξαερισμού στο διαμέρισμα με τα χέρια τους μπορεί να γίνει σε λίγες μέρες. Αλλά πρώτα πρέπει να επιλέξετε τον τύπο του και να γνωρίσετε όλους τους κανόνες επεξεργασίας.

Η συσκευή και η αρχή της λειτουργίας του εξαερισμού υψηλής ποιότητας

Σε αντίθεση με τον συμπαγή αερισμό, ο οποίος λειτουργεί μόνο για ροή αέρα, η πλήρης ροή εξασφαλίζει την εκροή του. Ως εκ τούτου, το δεύτερο όνομά του είναι εξαερισμός τροφοδοσίας και εξάτμισης (PVV). Παρέχει τις πιο άνετες συνθήκες στο δωμάτιο.

Το σύστημα αποτελείται από πολλά στοιχεία:

 • παροχή αγωγού αέρα?
 • αγωγός εξαγωγής αέρα ·
 • οπαδούς.
 1. Όλα τα στοιχεία του συστήματος είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
 2. Στην είσοδο του καναλιού τροφοδοσίας, εγκαθίσταται ένα φίλτρο, το οποίο καθαρίζει τον εισερχόμενο αέρα.
 3. Ανά πάσα στιγμή, το σύστημα μπορεί να αναβαθμιστεί με συσκευές υγρασίας, ιονισμού, θέρμανσης, απολύμανσης εισερχόμενου αέρα.
 4. Απλή εγκατάσταση.

Συμπαγής ή υψηλής ποιότητας;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε ένα από τα δύο συστήματα εξαερισμού είναι να αξιολογήσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες. Το σύστημα αναγκαστικής εξαναγκαστικής εξάτμισης θα κοστίσει πολλές φορές πιο ακριβά. Αυτό δεν είναι το μόνο "μείον" αυτού του συστήματος.

Ένα άλλο είναι ότι είναι αρκετά δυσκίνητο και θα καταλαμβάνει μια σημαντική περιοχή κάτω από το ανώτατο όριο κάθε δωματίου. Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα για μικρά διαμερίσματα σε πολυώροφα κτίρια. Από άλλες απόψεις, το σύστημα τροφοδοσίας και εξαγωγής υπερβαίνει τον αέρα τροφοδοσίας από όλες τις παραμέτρους.

 1. Παρέχει μια σταθερή ανταλλαγή αέρα, ενώ ο αέρας τροφοδοσίας μετακινεί σε μεγάλο βαθμό τον αέρα προς την κατεύθυνση από τον τοίχο στον τοίχο.
 2. Για να εξασφαλιστεί μια ανταλλαγή αέρα υψηλής ποιότητας με τη βοήθεια της εισροής, οι ανεμιστήρες στους αγωγούς εξαγωγής πρέπει να λειτουργούν σε συνεχή λειτουργία. Στο PVV αυτή η στιγμή ρυθμίζεται αυτόματα. Εάν είναι απαραίτητο, η μονάδα ελέγχου ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τους ανεμιστήρες και στους δύο αγωγούς.


Είναι δυνατόν να εξαχθούν συμπεράσματα:

 • η πρόσληψη αέρα είναι πιο αποτελεσματική από τον φυσικό εξαερισμό.
 • η παροχή-εξάτμιση είναι πιο αποτελεσματική από τον αέρα τροφοδοσίας.

Υπολογισμός της απαιτούμενης ισχύος και επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού

Ο σχεδιασμός του συστήματος εξαερισμού αρχίζει με τον ορισμό της συχνότητας της ανταλλαγής αέρα. Αυτός ο αριθμός βρίσκεται, με βάση τον όγκο αέρα στο διαμέρισμα, και τους κανόνες του SNiP, ρυθμίζοντας το ποσοστό αντικατάστασης του αέρα στις εγκαταστάσεις διαφορετικών σκοπών. Η πολλαπλότητα της ανταλλαγής αέρα δείχνει πόσες φορές θα υπάρξει μια πλήρης αντικατάσταση του αέρα για 1 ώρα σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.

Βρείτε την πολλαπλότητα για κάθε δωμάτιο και συνοψίστε τα δεδομένα. Το αποτέλεσμα θα δείξει την απαιτούμενη χωρητικότητα του εξοπλισμού από την άποψη του όγκου αέρα σε m³ / h.

Το επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός του δικτύου διανομής αέρα. Αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • αεραγωγούς ·
 • συνδετήρες;
 • γωνίες εξωτερικές και εσωτερικές.
 • διαχωριστές.

Ένα φύλλο που περιλαμβάνει έναν αγωγό τροφοδοσίας και εξαγωγής γίνεται σε ένα κομμάτι χαρτιού. Όσο πιο μεγάλη είναι η διαδρομή, τόσο πιο ισχυροί είναι οι οπαδοί. Ο ρυθμός ροής εξαρτάται από τη διάμετρο των αγωγών. Για την εγκατάσταση οικιακών συστημάτων τροφοδοσίας και εξάτμισης, συνιστώνται εύκαμπτοι αεραγωγοί διαμέτρου 160-250 εκ. Η μέση ταχύτητα του αέρα είναι 4-5 m / s. Οι ανεμιστήρες επιλέγονται με τέτοια ισχύ ώστε να εξασφαλίζεται ο απαιτούμενος ρυθμός ροής.

Οι καλύτερες μονάδες αερισμού

 • AEROPAC SN

  Ένας συμπαγής και κομψός ανεμιστήρας τοίχου κατασκευασμένος στη Γερμανία. Εξοπλισμένο με σύστημα διήθησης αέρα τριών σταδίων, λειτουργεί αθόρυβα. Υπάρχει μια λειτουργία της παθητικής λειτουργίας, η οποία δεν περιλαμβάνει την ενεργοποίηση του ανεμιστήρα.

Στην πρόσοψη υπάρχει μια ηλεκτρονική οθόνη στην οποία εμφανίζονται οι δείκτες απόδοσης της συσκευής. Λειτουργεί σε διάφορες λειτουργίες. Στο μέγιστο, η ροή αέρα είναι 140 m³ / h.

Breezer με το σώμα μιας επίπεδης ορθογώνιας επιχείρησης, κομψή σχεδίαση. Παρέχει ροή αέρα με όγκο 20-160 m³ / h. Έχει 5 στάδια φιλτραρίσματος αέρα, είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία της θέρμανσης. Ο κατασκευαστής αυτού του εξοπλισμού εγγυάται τουλάχιστον 5 χρόνια άψογης λειτουργίας του αναπνευστήρα.

Ρύθμιση παροχής Regel-ai

Σχεδιασμένο για εγκατάσταση σε πλαστικά παράθυρα, τοποθετημένο στο εσωτερικό του πλαισίου μεταξύ των θυρών. Αποτελείται από δύο στοιχεία που στερεώνονται πάνω από το άλλο. Ο αέρας έρχεται από το κάτω μέρος. Η βαλβίδα είναι εύκολη στην εγκατάσταση και συντήρηση. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του αναπνευστήρα είναι μια χαμηλή τιμή.

Κατάλληλη εγκατάσταση του συστήματος

Στον τοίχο

Το πιο δύσκολο για την εγκατάσταση μιας βαλβίδας τοίχου είναι να τρυπήσετε μια τρύπα στον τοίχο. Αυτό το έργο εκτελείται με δύο τρόπους:

 • θραύσματα τούβλων ή σκυροδέματος με διάτρητο υλικό.
 • το σχηματισμό μιας τρύπας με τρυπάνι με διαμάντια.

Στη συνέχεια εκτελούνται ορισμένες ενέργειες:

 • τοποθετήστε το σωλήνα διείσδυσης στην οπή, αφού το έχετε τυλίξει προηγουμένως με ένα στρώμα στεγανοποιητικού υλικού.
 • γεμίστε τα κενά μεταξύ του σωλήνα και των τοίχων της οπής με το αφρώδες υλικό στήριξης.
 • στερεώστε την εξωτερική σχάρα στη σιλικόνη.
 • Τοποθετήστε μια βαλβίδα τροφοδοσίας στον αγωγό.
 • εγκαταστήστε ένα φίλτρο μέσα σε αυτό.
 • στερεώστε τον μπροστινό πίνακα.

Σε πλαστικά παράθυρα

Το κλιματιστικό μηχανικό μηχανισμό αερισμού περιλαμβάνει στεγανωτικό και βιδωτές βίδες, βαλβίδα. Μοντέλα αυτού του κατασκευαστή είναι εγκατεστημένα στα παράθυρα με ένα μαχαίρι και ένα κατσαβίδι.

 • επιλέξτε τον τόπο εγκατάστασης.
 • κόψτε τη σφραγίδα παραθύρου σε αυτό το μέρος.
 • εγκαταστήστε ένα σφραγιστικό από το κιτ εξαερισμού.
 • αφαιρέστε την ταινία από το klpana.
 • εγκαταστήστε τη βαλβίδα στη σφραγίδα.
 • στερεωμένο με βίδες.

Ανεμιστήρας παροχής και εξαγωγής

Η εγκατάσταση PVB αποτελείται από διάφορα στάδια.

 1. Προσδιορίστε τη θέση εγκατάστασης της βαλβίδας παροχής. Βέλτιστη - 20-40 cm πάνω από το πάτωμα.
 2. Τρυπήστε μια τρύπα στον τοίχο για να εγκαταστήσετε τον αγωγό.
 3. Εισάγετε ένα σωλήνα στην τρύπα και βγάλτε το στο δρόμο.
 4. Χρησιμοποιώντας άρθρωση γόνατος, επεκτείνετε το σωλήνα με κατακόρυφο μήκος 40 cm.
 5. Ένα φίλτρο και ένα προστατευτικό πώμα τοποθετούνται στο άνω άκρο του σωλήνα.
 6. Ένας ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στο σωλήνα τροφοδοσίας.
 7. Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα στον αγωγό αερισμού του συστήματος εξαερισμού του διαμερίσματος.
 8. Κάνετε την καλωδίωση των αεραγωγών γύρω από το διαμέρισμα.
 9. Συνδέστε τους αγωγούς στον αγωγό τροφοδοσίας και εξαγωγής.

Εγκατάσταση εξαναγκασμένου εξαερισμού στο διαμέρισμα μπορεί να γίνει ανεξάρτητα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό τύπο συστήματος και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Λεπτομερείς οδηγίες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτές τις εργασίες.

BREEZER 3S

Συμπαγής εξαερισμός για διαμέρισμα, σπίτι και γραφείο

BREEZER 3S

Συμπαγής αερισμός με λειτουργία ανακύκλωσης

Τι είναι αναπνοή

Το Breezer είναι ένας συμπαγής εξαερισμός αέρα με θέρμανση, καθαρισμό αέρα και έξυπνο έλεγχο από το smartphone. Η Breezer παρέχει καθαρό αέρα από το δρόμο, αερίζοντας αποτελεσματικά ακόμη και με κλειστά παράθυρα. Ο τρόπος ανακύκλωσης σας επιτρέπει να καθαρίζετε τον αέρα μέσα στο δωμάτιο από σκόνη και οσμές. Η λειτουργία αυτόματου ελέγχου εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια.

Εξαερώστε ακόμα και όταν τα παράθυρα είναι κλειστά.

Αθόρυβη λειτουργία της συσκευής και προστασία από το θόρυβο από το δρόμο.

Τρία φίλτρα από σκόνη, βρωμιά, αλλεργιογόνα, επιβλαβή αέρια.

Λειτουργία καθαρισμού: καθαρισμός του αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Επιλέξτε Breezer 3S

Ειδικά

 • Θέρμανση αέρα
 • Φίλτρο πρωτογενούς καθαρισμού G4
 • Πολύ αποτελεσματική κλάση φίλτρου E11 (H11)
 • Φίλτρο από αέρια AK-XL (απουσιάζει)
 • Χωρητικότητα μέχρι 160 m3 / h ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας
 • Μπορείτε να συνδεθείτε στο σταθμό βάσης του έξυπνου συστήματος μικροκλίματος MagicAir

Standard

 • Θέρμανση αέρα
 • Φίλτρο πρωτογενούς καθαρισμού G4
 • Πολύ αποτελεσματική κλάση φίλτρου E11 (H11)
 • Το φίλτρο από τα επιβλαβή αέρια AK-XL
 • Χωρητικότητα μέχρι 140 m3 / h ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας
 • Μπορείτε να συνδεθείτε στο σταθμό βάσης του έξυπνου συστήματος μικροκλίματος MagicAir

Έξυπνο

 • Θέρμανση αέρα
 • Φίλτρο πρωτογενούς καθαρισμού G4
 • Πολύ αποτελεσματική κλάση φίλτρου E11 (H11)
 • Το φίλτρο από τα επιβλαβή αέρια AK-XL
 • Χωρητικότητα μέχρι 140 m3 / h ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας
 • Ο σταθμός βάσης του έξυπνου συστήματος μικροκλίματος MagicAir στο κιτ

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε κιτ αναπνοής χωρίς στοιχείο θέρμανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: 8 800 500 60 29

Ξεχάστε την ταλαιπωρία. Η απόδοση του αναπνευστήρα 3S είναι αρκετή για 5 άτομα.

Ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία αέρα και ο αναπνευστήρας 3S θα το υποστηρίξει μόνοι σας.

Συνδέστε το αναπνευστήρα 3S στο σύστημα MagicAir για να το αερίσετε ακόμα πιο εύκολο και οικονομικότερο.

Ξεχάστε την ταλαιπωρία. Η απόδοση του αναπνευστήρα 3S είναι αρκετή για 5 άτομα.

Ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία αέρα και ο αναπνευστήρας 3S θα το υποστηρίξει μόνοι σας.

Συνδέστε το αναπνευστήρα 3S στο σύστημα MagicAir για να το αερίσετε ακόμα πιο εύκολο και οικονομικότερο.

Βολικός έλεγχος του αναπνευστήρα 3S

Λειτουργήστε τον αναπνευστήρα 3S χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο με οθόνη LCD ή μια δωρεάν κινητή εφαρμογή MagicAir. Κάντε λήψη της εφαρμογής MagicAir στο Google Play ή στο App Store και εγκαταστήστε την στο smartphone σας.

Συγκόλληση με Brazer

Η κανονική εγκατάσταση του αναπνευστήρα διαρκεί μόνο μία ώρα για ειδικούς με επαγγελματικό εξοπλισμό.

1. Επιλογή θέσης στον τοίχο

Το breezer μπορεί να εγκατασταθεί κάτω από το παράθυρο, δίπλα στην μπαταρία ή στην πλευρά του παραθύρου. Η παρουσία του πίνακα ελέγχου σας επιτρέπει να κρεμάτε τη συσκευή κάτω από την οροφή.

2. Εγκατάσταση

Η ταξιαρχική ταξιανθία κάνει μια τρύπα στον τοίχο εγκαθιστώντας διάτρηση με διαμάντια - γρήγορα και χωρίς βρωμιά. Μέσα στην τρύπα είναι μονωμένο και ηχομονωμένο με ειδικό υλικό, και στην πλευρά του δρόμου είναι κλειστό με ένα πλέγμα.

3. Σύνδεση

Ο βραχίονας είναι κρεμασμένος στον τοίχο, η είσοδος της συσκευής συνδέεται σφιχτά στον αγωγό με ένα στεγανωτικό για να αποκλείσει τα ρεύματα.

Ο αναπνευστήρας είναι συνδεδεμένος σε μια τυπική πρίζα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΕΡΙΣΜΟΣ

Πώς λειτουργεί ο εξαερισμός με αναπνοή

Ο Brizer παρέχει καθαρό καθαρό αέρα σε μια άνετη θερμοκρασία.

Στη λειτουργία ανακύκλωσης, ο αναπνευστήρας καθαρίζει τον αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Ο καθαρός αέρας και τα παράθυρα είναι κλειστά. Δεν υπάρχουν ρεύματα, σκόνη, θόρυβος και μυρωδιά από έξω.

Ο εξαγνισμένος αέρας αναγκάζεται να εισέλθει στην κουκούλα.

Αερισμός με ανοιχτά παράθυρα

Από τα παράθυρα φυσά, το διαμέρισμα παίρνει σκόνη και βρωμιά, θόρυβο και δυσάρεστες οσμές από το δρόμο.

Εξαερισμός με κλειστά παράθυρα

Ο νωπός αέρας δεν είναι αρκετός, υπάρχει μια αίσθηση ενθουσιασμού, δυσφορίας, κόπωσης.

Τα παράθυρα είναι κλειστά. Δεν υπάρχει εισροή, ο αέρας σταματάει και δεν ανανεώνεται.

Τι είναι διαφορετική για την αναπνοή

Το Breezer είναι ένας συμπαγής εξαερισμός με θέρμανση, καθαρισμό αέρα και λειτουργία ανακύκλωσης. Αυτές οι λειτουργίες το διαφοροποιούν από την άλλη τεχνολογία του κλίματος.

 • Δεν δίνει ροή αέρα
 • Ανακύκλωση
 • Καθαρίζει τον αέρα
 • Δεν θερμαίνει τον αέρα
 • Δεν ψύχει τον αέρα
 • Δεν δίνει ροή αέρα
 • Ανακύκλωση
 • Δεν καθαρίζει τον αέρα
 • Θερμάνει τον αέρα
 • Ψύχει τον αέρα
 • Παρέχει αέρα για 1 άτομο
 • Εισροή
 • Δεν καθαρίζει τον αέρα
 • Δεν θερμαίνει τον αέρα
 • Δεν ψύχει τον αέρα
 • Εξυπηρετεί τον αέρα για 5 άτομα
 • Εισροή ή ανακύκλωση
 • Καθαρίζει τον αέρα
 • Θερμάνει τον αέρα
 • Δεν ψύχει τον αέρα

Tion Breezer 3S στο σύστημα MagicAir

Το Tion Breezer 3S συνδέεται με το σταθμό βάσης MagicAir και λειτουργεί αυτόματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις χρήστη.

1. Συνδέστε τον αναπνευστήρα στο σταθμό βάσης MagicAir και στην κινητή εφαρμογή ρυθμίστε το επιθυμητό επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα CO2, καθώς και τη θερμοκρασία του αέρα τροφοδοσίας.

2. Ο σταθμός βάσης μετράει τις παραμέτρους του αέρα στην αίθουσα δίνει αυτόματα εντολές στο αναπνευστήρα ώστε να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση αέρα και να τη διατηρήσει χωρίς παρέμβαση του χρήστη.

3. Το breezer λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει και μόνο όταν είναι απαραίτητο. Έτσι η συσκευή λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, δημιουργεί ένα άνετο μικροκλίμα και εξοικονομεί ηλεκτρικό ρεύμα.

Βολική εφαρμογή για κινητά και WEB-interface MagicAir

Όλα τα δεδομένα σχετικά με τον κλιματισμό και την εργασία του αναπνευστήρα σε πραγματικό χρόνο! Διαχειριστείτε το αναπνευστήρα με μη αυτόματο τρόπο ή ενεργοποιήστε την αυτόματη λειτουργία.

Η δωρεάν εφαρμογή MagicAir για κινητά είναι διαθέσιμη για smartphones iOS και Android

Ρίξτε μια ματιά στη δοκιμαστική έκδοση της διεπαφής web magicair.tion.ru

Βίντεο σχετικά με το Brisere

Σύγκριση της προηγούμενης έκδοσης με την τρέχουσα

Κριτικές

Γεια σας! Οι συσκευές σας είναι απλά super, αυτό που αναζητούσαμε (S3). Ειδικά αγόρασε τρία κομμάτια για να τα ενώσει μέσω του σταθμού βάσης, προκειμένου να διαχειριστεί το κλίμα εξ αποστάσεως μέσω μαγικού αέρα. Gaiz, όλα είναι δροσερά, έχω ρυθμίσει το σταθμό βάσης σε iOS 20 φορές, περιμένω για τη δηλωμένη λειτουργικότητα να ελέγχει εξ αποστάσεως την ταχύτητα και τους τρόπους λειτουργίας καθενός από τους αναπνευστήρες! PS: Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε, είναι υπέροχο, συμβουλεύω φίλους!

Τελευταία φορά έγινε η μόδα να φροντίσει την υγεία σας. Εγκαταστάθηκε στο σπίτι και έλαβε ένα τεράστιο πλήθος συν. Εδώ είναι μερικοί από αυτούς: Δεν χρειάζεται να αερίσετε ένα δωμάτιο. Πάντα καθαρό και καθαρό αέρα. Η ποσότητα σκόνης έχει μειωθεί. Συμβουλεύω όλους! Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος με την αγορά. Περισσότερα για τον Otzovik

Κατηγορίας. Θέλετε να είστε σπίτι, αλλά αναπνέετε καθαρό αέρα όπως στο δρόμο; Θηον. Η αλήθεια δεν είναι φθηνή, 50k ανά δωμάτιο. Προσθέστε σε αυτό τη λειτουργία "conditioning", με τις ίδιες διαστάσεις. Δεν ξέρω πώς, τα πλοία στη διαστημική μύγα... συνδέστε το με το ψυγείο. Σας ευχαριστούμε για την επιλογή "κρυφή σύνδεση". Θυμηθείτε: Χαίρομαι που έχουμε τέτοιες εταιρείες. Τα πάντα είναι γεμάτα, καλύτερα από εκεί. Παράδοση CDEK - σε αυτούς δεν υπάρχουν παράπονα. Εγκαταστάτες - αυτό δεν είναι μόνο μια ισοπαλία. Χωρίς σκόνη και θόρυβο. Και η εξυπηρέτηση, η διαβούλευση, η πρόκληση; Καλέστε, διευκρινίστε, δοκιμάστε. Γυρίστε. Ευημερία σε σας :) p.s. Θα προσθέσω φωτογραφία / βίντεο

Στο δωμάτιο των παιδιών τη νύχτα ήταν πολύ βουλωμένη και αυτό είναι με ύπνο δύο παιδιά. Έπρεπε να ανοίξω ένα παράθυρο και πηγαίνει σε έναν θορυβώδη δρόμο. Μετά την εγκατάσταση, ξέχασα να ανοίξουμε τα παράθυρα. Prochtudiroval διάφορα φόρουμ, φοβόμουν τον θόρυβο - έχω παραγγείλει ένα νέο μοντέλο ένα από τα πρώτα. Ως αποτέλεσμα - στην τρίτη ταχύτητα είναι απολύτως άνετα, δεδομένου ότι μπορείτε να προγραμματίσετε τους τρόπους λειτουργίας από την ώρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεμονωμένο χρονοδιάγραμμα. Περισσότερα για τον Otzovik

Γεια σας, Ήθελα να ευχαριστήσω για μια τόσο γρήγορη και κατάλληλη απάντηση στην έκκλησή μου! Είναι προφανές ότι, παρά την απόσταση μεταξύ Μόσχας και Νοβοσιμπίρσκ, η υπηρεσία είναι καθιερωμένη! Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον εμπειρογνώμονα που μου έφερε το ακόλουθο μοντέλο αναπνοής για αντικατάσταση του μπερδεμένου μου ΤΙΟΝ για την πρώτη σειρά! Ο ειδικός ήταν ευτυχής, φυσικά, όχι μόνο αυτό, αλλά και με τις εξηγήσεις του σε όλες μου τις ερωτήσεις. Επιστρέφοντας στην υποκατάστατη αναπνοή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξεχωριστά για τη δυνατότητα σύγκρισης. Είχατε δίκιο - η πρόοδος των συσκευών είναι προφανής και ήδη η δεύτερη σειρά ξεπερνά κατά πολύ την πρώτη ακόμη και από τη σιωπή της συσκευής. Και η παρουσία τεσσάρων ταχυτήτων - ακριβώς αυτό που έλειπε, επειδή το πρώτο δεν ήταν αρκετό, και το δεύτερο πολύ!))). Πολύ τώρα σκέφτομαι να ενημερώσω το πάρκο των αναπνευστήρων μου! Ευχαριστώ ξανά! Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με ευχαρίστηση!

Γιατί πρέπει να παραγγείλετε από εμάς

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα καθορίσουμε την ώρα και τη διεύθυνση για δωρεάν παράδοση.

Εγγύηση από τον κατασκευαστή

2 χρόνια εγγύηση για τη συσκευή και πιστοποιημένη εγκατάσταση.

Δώρο κατά την αγορά

Οι τακτικές προωθήσεις και οι ειδικές προσφορές κάνουν την παραγγελία σας πιο ευχάριστη.

Ανταλλαγή και επιστροφή χρημάτων

Μπορείτε να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε το στοιχείο εντός 28 ημερών από την αγορά.

Άμεση υποστήριξη υπηρεσιών

Δωρεάν διαγνωστικά στο κέντρο εξυπηρέτησης και συσκευή ανταλλαγής για την περίοδο επισκευής.

Πληρωμή κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων

Η πληρωμή διατίθεται σε μετρητά, με πιστωτική κάρτα, σε λογαριασμό ή σε πίστωση.

Εξαερισμός με καθαρό αέρα

Ο εξαερισμός με θέρμανση και φιλτράρισμα είναι μια αποτελεσματική και οικονομική λύση για άφιξη στο δωμάτιο φρέσκο, καθαρό αέρα άνεση θερμοκρασία χωρίς το άνοιγμα των παραθύρων. Ο εξοπλισμός ενός δωματίου από το σύστημα εξαερισμού θα κοστίσει κατά μέσο όρο από 8000 έως 35000 ρούβλια, ανάλογα με την επιλεγμένη συσκευή. Υπάρχουν τα ακόλουθα υποείδη των συστημάτων εισαγωγής αέρα:

 • Ο αναπνευστήρας είναι ένας αεραγωγός παροχής αέρα, ο οποίος είναι μια συσκευή με ανεμιστήρα και φίλτρο. Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας εξοπλισμού είναι η έλλειψη θερμαντήρα.
 • Το Aerogivere - μια ευρεία κατηγορία συσκευών εξαερισμού σχεδιασμένες να τροφοδοτούν φρέσκο, καθαρό αέρα από το δρόμο προς το δωμάτιο.
  Εξοπλισμένο με θερμάστρα και κλιματισμό. Ο βαθμός καθαρισμού του αέρα από την αεροθαλάμη δεν είναι υψηλότερος από το H11 (E11).
 • Breezer - εκτός από τη λειτουργικότητα της μηχανής, η ξυριστική μηχανή είναι εξοπλισμένη με λεπτό φίλτρο HEPA (E11), το οποίο συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια ρύπων.
 • Η βαλβίδα είναι μια τοποθέτηση σε τοίχο η οποία τροφοδοτεί τον αέρα παθητικά, χωρίς ανεμιστήρα και θερμαντήρα. Δεν έχει υψηλό επίπεδο διήθησης.
 • Το κεντρικό σύστημα είναι ένα σύστημα εξαερισμού τροφοδοσίας που τροφοδοτεί αέρα σε αρκετούς χώρους μέσω αγωγών αερισμού ταυτόχρονα.

Ο συμπαγής αερισμός του αέρα στο διαμέρισμα συνιστάται για οικογένειες όπου υπάρχει αλλεργίες και μικρά παιδιά, και εκείνοι που έχουν τα παράθυρα έχουν θέα στο δρόμο, υπάρχει παραγωγή κοντά στο παράθυρο ή έξω από το παράθυρο δυσμενείς οικολογία. Στα δωμάτια συνήθως εγκαθίστανται αναπνευστήρες και αερόσακοι, στην κουζίνα - ανεμιστήρες ή βαλβίδες τροφοδοσίας. Όλες αυτές οι συσκευές είναι κρεμασμένες στον τοίχο χωρίς να τοποθετούνται αγωγοί εξαερισμού. Η εγκατάσταση είναι δυνατή τόσο για το φινίρισμα όσο και για τη διαδικασία επισκευής.


Στο δημόσιους χώρους - γραφεία, καταστήματα, σχολεία και νηπιαγωγεία, νοσοκομεία, εστιατόρια - εκτός από ανεμιστήρες και ανάσες συχνά καθορίζονται από το κεντρικό σύστημα εξαερισμού, σχεδιασμένο για ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, και να τοποθετηθεί στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου.


Ο εξαερισμός τροφοδοσίας λειτουργεί μαζί με το σύστημα εξάτμισης. Αν δεν έχετε εξαερισμό ή δεν λειτουργεί, μπορείτε να οργανώσετε μια εναλλακτική κουκούλα ή να εγκαταστήσετε έναν εξαερισμό με εξαναγκασμένο αέρα και εξαγωγή.


Από το 2012 η εταιρεία μας ασχολείται με την πώληση και την επαγγελματική εγκατάσταση εξαερισμού προσφοράς στη Μόσχα και την περιοχή. Θα επιλέξουμε την καλύτερη επιλογή για κάθε προϋπολογισμό!