Κλιματιστικά

Κλιματιστικά με δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση στη Μόσχα και την περιοχή.

Για να δείτε τα κλιματιστικά μας, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Εγγύηση 3 χρόνια

Εγγύηση για κλιματισμό και εγκατάσταση 3 ετών

Εργασία σε 1 ημέρα

Παράγουμε και εγκαθιστούμε κλιματισμό για 1 ημέρα

Πληρώνετε ολόκληρο το ποσό μετά την παράδοση και την εγκατάσταση, εάν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα

Οι πιο έμπειροι συναρμολογητές στη Μόσχα δουλεύουν

Πώς δουλεύουμε

Καλέστε τον διαχειριστή μας ή αφήστε ένα αίτημα για δωρεάν κλήση

Επιλέγουμε εξοπλισμό για εσάς και συζητάμε τις λεπτομέρειες της εγκατάστασης

Επιλέξτε μια βολική για εσάς ημέρα και ώρα και δημιουργήστε μια εφαρμογή

Η ομάδα συναρμολόγησης εγκαθιστά εξοπλισμό σε μία ημέρα

Το κλιματιστικό σας είναι έτοιμο για χρήση

Μέχρι να λήξει το τέλος της καμπάνιας:

Πώληση κλιματιστικών από Teh-climat.ru

Η εγκατάσταση του κλιματιστικού είναι μια υπεύθυνη διαδικασία

Η επαγγελματική εγκατάσταση του κλιματιστικού είναι μια εγγύηση της μακράς και αξιόπιστης λειτουργίας του. Στην εταιρεία μας υπάρχουν έμπειρες ομάδες εγκαταστάσεων, εξοπλισμένες με επαγγελματικό εξοπλισμό και έχοντας πολυετή εμπειρία πίσω από αυτό, που εγγυάται την υψηλή ποιότητα των εργασιών ανέγερσης.

Εγκαθιστούμε χωριστά συστήματα που αγοράσαμε στην εταιρεία μας εντελώς δωρεάν.

Η εταιρεία "CaesarGroup" στοχεύει σε μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες της και ως εκ τούτου αναλαμβάνει την ευθύνη για την εγκατάσταση κλιματισμού, που πραγματοποιείται από τους υπαλλήλους του οργανισμού μας.

Η τυπική εγκατάσταση περιλαμβάνει:

1 Παράδοση εξοπλισμού στον πελάτη

2 Εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού μηχανήματος κάτω από το παράθυρο πάνω στο τοίχο φέροντος τοίχο χρησιμοποιώντας τα τυπικά στηρίγματα

3 Τοποθέτηση επικοινωνιών (5 μέτρα περιλαμβάνονται στην κανονική εγκατάσταση)

4 Σύνδεση της εσωτερικής μονάδας

5 Σκουπίστε την τροχιά και ξεκινήστε το σύστημα

6 Ελέγξτε πώς λειτουργεί ο εξοπλισμός και πληρώνετε

Παραδείγματα της δουλειάς μας

Συχνές Ερωτήσεις

Το κύριο χαρακτηριστικό του κλιματιστικού είναι η ισχύς και θα πρέπει να επιλέγεται σύμφωνα με αυτή την παράμετρο. Κατά τον υπολογισμό του είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη:

 • την περιοχή του δωματίου που ψύχεται και τη διαθεσιμότητα και την επιφάνεια των παραθύρων;
 • ύψος οροφών ·
 • ο μέγιστος αριθμός ατόμων που διαμένουν σε κλιματιζόμενο χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • την παρουσία οικιακών συσκευών που παράγουν θερμότητα.

Όταν αγοράζετε ένα τυποποιημένο μοντέλο, έχετε κλιματισμό με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες σε τιμή προϋπολογισμού. Τα κλιματιστικά του μετατροπέα λόγω της ρύθμισης της ταχύτητας του συμπιεστή παρέχουν ορισμένα πλεονεκτήματα:

 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου.
 • Η καθορισμένη θερμοκρασία επιτυγχάνεται πιο γρήγορα και διατηρείται συνεχώς, αποφεύγοντας τα άλματα.
 • Λειτουργεί με θέρμανση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας κατά 30-50%.

Η πλέον κατάλληλη επιλογή στην αναλογία της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΣ.

Διαμορφωτές γνωστά εμπορικά σήματα τηρούν συγκεκαλυμμένη αξία του, θα χρησιμοποιείται όχι σε κιλοβάτ, και σε BTU (British Thermal Unit) = 0,3 watts. Εξ ου και η ελάχιστη ρυθμιστή ισχύος 7000 BTU / ώρα ή 7000 * 0,3 = 2.1 kW που ονομάζεται "επτά" και η επισήμανση θα έχει τον αριθμό 7 (π.χ., Abion Abion ASH-C077DC, SHIVAKI SSH-I076DC, Ballu BSWI-07HN1 κ.λπ. ).

Υπάρχει μια τυπική σειρά δυνατοτήτων κλιματιστικών:

 • 2,0 kW - "επτά" για 20 και λιγότερο m2.
 • 2,5 kW - "εννέα" έως 25 m2.
 • 3,5 kW - "δωδέκατο" έως 35 m2.

Ωστόσο, οι κατασκευαστές κλιματιστικών DAIKIN και MITSUBSHI σηματοδοτούν τα μοντέλα από την άποψη της χωρητικότητας σε Watts. Για παράδειγμα, η Daikin FTXB20C έχει χωρητικότητα 2,0 kW, υπολογίζονται έως 20 m2, αλλά η Mitsubishi Heavy SRK25ZXA έχει ισχύ 2,5 kW και είναι σε θέση να δροσίσει το δωμάτιο για να 25m2.

Ειδική λειτουργία σε διαχωρισμένα συστήματα, χάρη στα ανιόντα που παράγει ο ιονιστής, το κλιματιστικό γεμίζει το δωμάτιο με αναζωογονητικό αέρα και επίσης έχει αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα. Το Ionizer βοηθά στην εξάλειψη των δυσάρεστων μυρωδιών και του καπνού σε μόλις 7 λεπτά.
Αυτή η πολύτιμη δυνατότητα του κλιματιστικού δεν μπορεί να παραβλεφθεί από τους αληθινούς λάτρεις της καθαριότητας στο σπίτι.

Σε διαμερίσματα και σπίτια συνήθως εγκαθίσταται ένα σύστημα διαχωρισμού τύπου τοίχου. Πρόσφατα, έχουν προτιμηθεί τα κλιματιστικά inverter για τον αριθμό των πλεονεκτημάτων που περιγράφονται παραπάνω. Σύγχρονη κλιματισμού είναι αρκετά σε θέση να κρυώσει το δωμάτιο για να 85m2, αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι: 1 κλιματιστικό δεν θα είναι σε θέση να διανείμει ομοιόμορφα το κρύο, για παράδειγμα, σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να τοποθετήσετε ένα multi-split σύστημα (3 εσωτερικές μονάδες και μία εξωτερική μονάδα). Όσον αφορά τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις καφετέριες, τότε και ένα σύστημα split split με 1 εξωτερική μονάδα και έως 9 εσωτερικά.

Όταν αγοράζετε ένα split σύστημα πρέπει να καταλάβετε ποιες απαιτήσεις θα πρέπει να καλύπτει το κλιματιστικό και σε ποια κατηγορία τιμών θα θέλατε να συναντήσετε.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες χωρισμένων συστημάτων:

Σύστημα διαχωρισμού κατηγορία PREMIUM-Mitsubishi Mitsubishi, Mitsubishi Heavy, Daikin και General Fujitsu - Εμφανίστηκαν ως αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας συστήματα διάσπασης. Η διάρκεια ζωής τους είναι η μεγαλύτερη, το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και η υψηλή ενεργειακή απόδοση - κάτι που είναι πολύ σημαντικό! Διαχωρισμένο σύστημα Mitsubishi Electric οι εργασίες θέρμανσης ακόμη και στους - 25 ° C, είναι εξοπλισμένες με ισχυρά φίλτρα πολλαπλών σταδίων, τα οποία βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα από τη μόλυνση τόσο της τεχνητής όσο και της φυσικής προέλευσης. Διαχωρίστε το σύστημα DAIKIN με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών λειτουργιών και κομψό σχεδιασμό θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα μεταξύ των διαχωρισμένων συστημάτων της ελίτ κατηγορίας. Αξίζει να αναφέρουμε το μοντέλο Daikin URURU SARARA με έξυπνο έλεγχο της υγρασίας του αέρα, που εμποδίζει την ξηρότητα κατά το χειμώνα και την υπερβολική υγρασία το καλοκαίρι. Είναι το πρώτο παγκόσμιο σύστημα διασποράς που παράγει φρέσκο ​​ατμοσφαιρικό αέρα.

Κατηγορία κατηγορίας MIDL - Toshiba, Hyundai, McQuay, Shivaki, Electrolux, LG και Haier - οι κατασκευαστές προσφέρουν την καλύτερη ισορροπία στην αναλογία των ΤΙΜΩΝ - ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Κλιματιστικά Hyundai - από τη μεσαία τάξη έχουν χαμηλό επίπεδο θορύβου, ενσωματωμένη λειτουργία αυτοδιάγνωσης και φίλτρα τριών επιπέδων. Σύστημα διαχωρισμού Electrolux - αξιόπιστη, υψηλής ποιότητας και κομψή. Εξοπλισμένο με ενσωματωμένες γρίλιες, που διανέμουν τον αέρα στο δωμάτιο, το οποίο σας επιτρέπει να φτάσετε στη ρυθμισμένη θερμοκρασία το συντομότερο δυνατό. Κλιματιστικά Shivaki - κυκλοφόρησε νέα μοντέλα το 2015g. και κατάφεραν να εδραιωθούν ως ήσυχα, αξιόπιστα συστήματα διαχωρισμού με ένα αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού του αέρα. Σύστημα διαίρεσης Haier - έχουν ιαπωνικά αξεσουάρ, κομψό σχεδιασμό, έλεγχο WiFi, νανο-aqua ιονιστή, πρόσληψη καθαρού αέρα και άλλα. Κλιματιστικό LG Artcool λειτουργεί με την αρχή της τρισδιάστατης ψύξης, η οποία σας επιτρέπει να κατανείμετε ομοιόμορφα τη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Προτίμηση για αυτό το κλιματιστικό δίνεται επίσης λόγω του αρχικού σχεδιασμού (στην εσωτερική μονάδα μπορείτε να κρεμάσετε μια φωτογραφία ή φωτογραφία) και LED φωτισμό, η οποία είναι μια ορισμένη καινοτομία.

Διαχωρισμός συστήματος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κατηγορία - Kentatsu, Ballu, Gree, Abion - ποιοτικά και φθηνά συστήματα διαχωρισμού, αλλά το επίπεδο θορύβου τους είναι ελαφρώς υψηλότερο από αυτό των κλιματιστικών υψηλής ποιότητας και μεσαίας εμβέλειας, το σύστημα ελέγχου είναι απλούστερο και δεν υπάρχει προστασία από κακή χρήση.

Η εταιρεία μας παρέχει μια ευρεία γκάμα διαφορετικών μοντέλων διαχωρισμένων συστημάτων, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε και να αγοράσετε κλιματιστικά ποιότητας και φθηνά. Η άμεση συνεργασία με τους γνωστούς κατασκευαστές του κλιματολογικού εξοπλισμού μας επιτρέπει να παρέχουμε τα προϊόντα στην πιο προσιτή τιμή. Είμαστε έτοιμοι να εκπλήξουμε τους πελάτες μας με φθηνά κλιματιστικά με εγκατάσταση "turn-key".

Είναι αποδοτικό να αγοράσετε κλιματισμό με εγκατάσταση "με το κλειδί στο χέρι" σε μία εταιρεία από την άποψη της τιμής και της εγγύησης, επειδή συχνά παρέχεται αμέσως και για κλιματισμό και για εγκατάσταση. Η εταιρεία μας προσφέρει την αγορά κλιματιστικού εξοπλισμού με εγκατάσταση κλειστού τύπου και παρέχει 36μηνη εγγύηση για εξοπλισμό και εγκατάσταση. Η διάρκεια ζωής του κλιματιστικού εξαρτάται άμεσα από τον ίδιο τον εξοπλισμό και την ποιότητα των εργασιών εγκατάστασης. Αυτό το δύσκολο στάδιο εκτελείται από πεπειραμένες ομάδες συναρμολόγησης που χρησιμοποιούν επαγγελματικό εξοπλισμό και αναλώσιμα (Σερβία / Αμερική).

Κλιματισμός ή split σύστημα - ποια είναι καλύτερη; Συγκριτική επισκόπηση

Εάν κάποιος σκέφτεται πώς να βελτιώσει τις κλιματολογικές συνθήκες στη στέγαση, στο γραφείο του, τότε θα υπάρχει ένα δίλημμα για το τι είναι καλύτερο - ένα κλιματιστικό ή ένα σύστημα split. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε ένα από αυτά τα είδη εξοπλισμού έχει τόσο τα πλεονεκτήματά του, όσο και τα μειονεκτήματα - δηλαδή, δεν υπάρχει ιδανική επιλογή.

Αλλά για να λύσει το πρόβλημα της επιλογής θα βοηθήσει στη μελέτη των χαρακτηριστικών και των χαρακτηριστικών του καθενός.

Τι είδους εξοπλισμό πρέπει να επιλέξετε

Στον πυρήνα της, τα κλιματιστικά και τα συστήματα split είναι δύο ποικιλίες ενός τύπου απαιτούμενου κλιματικού εξοπλισμού. Δηλαδή, έχουν σχεδιαστεί για την επίλυση των ίδιων προβλημάτων, ενώ η αρχή της δράσης τους είναι παρόμοια.

Και η διαφορά είναι μόνο ότι το κλιματιστικό είναι μονοπώλιο, δηλαδή το σώμα του είναι μία μονάδα και κάθε σύστημα διαχωρισμού που προσφέρεται στους πελάτες αποτελείται από δύο μέρη. Και είναι πάντα τοποθετημένα σε διαφορετικά μέρη - ένα από αυτά είναι εγκατεστημένο έξω από το θερμαινόμενο δωμάτιο, και το άλλο είναι μέσα.

Δεδομένου ότι η λειτουργικότητα των μοντέλων μονοπώλων και των συστημάτων διάσπασης είναι παρόμοια, είναι όλα ικανά να ψύχουν αποτελεσματικά τον αέρα σε ένα οικιστικό, εργασιακό και οποιοδήποτε άλλο, σχετικά μικρό δωμάτιο. Ταυτόχρονα, ο αέρας αφαιρείται. Είναι απαραίτητο να παρέχεται επαρκής άνεση στο δωμάτιο, αποτρέποντας την ανάπτυξη βακτηρίων.

Επιπλέον, σήμερα, η ευελιξία έχει γίνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των κλιματιστικών και των διαχωριστικών συστημάτων. Ως αποτέλεσμα, η θέρμανση με παράλληλη αφυδάτωση μπορεί να μην είναι η μόνη διαθέσιμη για τον χρήστη λειτουργία.

Ως εκ τούτου, ο καθένας μπορεί να αγοράσει ένα συγκρότημα που επιπλέον πραγματοποιεί εξαερισμό και διήθηση.

Ακόμα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι αναφερόμενες λειτουργίες και στις δύο ποικιλίες δεν μπορούν να θεωρηθούν περισσότερο από άλλες. Δεδομένου ότι υπάρχουν ορισμένοι λειτουργικοί περιορισμοί. Για παράδειγμα, ο τρόπος αερισμού χρησιμοποιείται βέλτιστα μόνο το χειμώνα, εάν ο θερμός αέρας συσσωρεύεται στην κορυφή και στο πάτωμα είναι κρύος.

Η διήθηση συχνά σας επιτρέπει να πολεμάτε μόνο με σκόνη, αλλά πιο συχνά οι κατασκευαστές εξοπλίζουν τα προϊόντα τους:

 • ιονιστές - έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει τα βακτηρίδια, να καθαρίζει τον αέρα από οσμές, άλλους μολυντές,
 • λεπτό φίλτρο - χρησιμεύουν για τον καθαρισμό του αέρα από διάφορα αλλεργιογόνα, μούχλα κλπ.

Αλλά οι καθαριστές αέρα, που ανήκουν στην πιο ακριβή κατηγορία, οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι σε όλους, θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να ταιριάζουν με την αποτελεσματικότητα με τους καθαριστές αέρα.

Και όλα τα μοντέλα που σχετίζονται με αυτούς τους τύπους εξοπλισμού είναι οικιακά. Δηλαδή, εξυπηρετούν στην ψύξη διαμερισμάτων, μικρών καταστημάτων, εστιατορίων, ιδιωτικών κατοικιών, γραφείων. Για την επεξεργασία του αέρα σε μεγάλους χώρους, χρησιμοποιούνται αδρανή υλικά μιας εντελώς διαφορετικής κλάσης, τα οποία θεωρούνται επαγγελματικά.

Ποικιλίες μοντέρνων κλιματιστικών

Εάν ένας δυνητικός αγοραστής πρέπει να καταλάβει το ερώτημα ποιο είναι το καλύτερο - ένα κλιματιστικό μονόκλωνου ή ένα χωριστό σύστημα που αποτελείται από πολλά μέρη, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε γνωρίζοντας τους τύπους αυτού του εξοπλισμού. Και για την ευκολία τους, έχουν δημιουργηθεί πολλά.

Τα συστήματα διαίρεσης χωρίζονται περαιτέρω σε:

 • κασέτα - τοποθετημένο στον χώρο μεταξύ των οροφών ·
 • κανάλι - εγκαθίστανται μεταξύ της κύριας και της ψευδοροφής και επιτρέπουν ταυτόχρονα την ψύξη του αέρα σε αρκετούς αναγκαίους χώρους,
 • τοίχου - το όνομα δείχνει το κύριο χαρακτηριστικό.
 • πάτωμα - σε αντίθεση με όλα τα είδη τοιχοποιίας, αποφεύγουν την επίδραση της άμεσης ροής αέρα στους ανθρώπους του δωματίου. Επιπλέον, αυτός ο τύπος εξοπλισμού κατανέμει πιο ομοιόμορφα τις ψυχρές μάζες, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα.

Οι μονάδες αγωγών διαθέτουν τη δουλειά τους λόγω καναλιών, αραιωμένων στα κοντινά δωμάτια. Πρόκειται για συνηθισμένους κυματοειδείς σωλήνες, με τους οποίους λαμβάνονται θερμές μάζες και παρέχονται ψυχρά. Ο εξοπλισμός επιτρέπει την πραγματοποίηση κλιματισμού πολυκατοικίας, μεγάλου γραφείου και άλλων.

Εάν υπάρχει ανάγκη επεξεργασίας αέρα σε αρκετούς χώρους, τότε είναι λογικό να χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά συστήματα πολλαπλών διαχωρισμού. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι οποιοσδήποτε αριθμός εσωτερικών μονάδων συνδέεται με μια εξωτερική μονάδα. Και μπορούν να έχουν διαφορετική ισχύ, μάρκα, που βρίσκονται σε διαφορετικές αποστάσεις από το εξωτερικό του συστήματος.

Ταυτόχρονα, υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα, με τη μορφή του ίδιου ενιαίου εξωτερικού μπλοκ. Έτσι, αν υπάρχει μια βλάβη, τότε όλα τα δημιουργημένα από τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων, το σύστημα κλιματισμού είναι εκτός λειτουργίας.

Τα κλιματιστικά Monobloc χωρίζονται σε:

 1. Κινητά τηλέφωνα - τον πιο απαιτητικό εξοπλισμό αυτού του είδους.
 2. Παράθυρο - έχουν ήδη υπηρετήσει τη δική τους, έτσι ώστε αυτή η ποικιλία αντιπροσωπεύεται στις γραμμές μόνο μερικών κατασκευαστών, δεν σχετίζονται με την κορυφή. Οι λόγοι για τη μη δημοτικότητα είναι η χαμηλή απόδοση και η χαμηλή θερμομόνωση του δωματίου, όπου μέσω της κατασκευής του προϊόντος εισέρχεται εξωτερικός αέρας.

Ως αποτέλεσμα, η άποψη των monoblock σήμερα αντιπροσωπεύεται κυρίως από κινητά κλιματιστικά, συμπαγή και τοποθετημένα σε τροχούς. Ως εκ τούτου, είναι βολικό να μετακινούνται ή να μεταφέρονται οπουδήποτε. Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους.

Σύγκριση των σημαντικότερων χαρακτηριστικών

Παρόλο που έχουν αναφερθεί πολλά κοινά χαρακτηριστικά, αλλά επηρεάζονται οι εποικοδομητικές αποχρώσεις. Επομένως, και οι δύο ποικιλίες έχουν μια σειρά, εγγενή μόνο στη μορφή, τα χαρακτηριστικά τους, τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Απόδοση για αποτελεσματική ψύξη

Τα προϊόντα Monoblock είναι σχεδιασμένα για κλιματισμό δωματίων 15-35 τετραγωνικών μέτρων. μ. Ένα μοντέλο που σχετίζονται με τα σύστημα split, πιο ισχυρό, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν με την ίδια εργασία στις εγκαταστάσεις, φθάνοντας 50-80 τετραγωνικών μέτρων. Αν και τα περισσότερα από αυτά σχεδιάζονται επίσης για να εργάζονται σε μικρές περιοχές.

Εξ ου και το συμπέρασμα: τα κλιματιστικά μονομπλόκ πρέπει να αγοράζονται μόνο για τον ψύκτη αέρα σε μικρά σαλόνια, κουζίνες, γραφεία, εμπορικούς χώρους. Ενώ τα διαχωρισμένα συστήματα μπορούν να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ένα ευρύτερο φάσμα περιοχών. Αυτός ο παράγοντας είναι σημαντικό να εξεταστεί κατά την επιλογή.

Η θορυβωδότητα είναι το κύριο μειονέκτημα

Η ανώτερη απόδοση των split συστημάτων οφείλεται στο γεγονός ότι το πιο θορυβώδες μέρος του σχεδιασμού τους, που ονομάζεται συμπιεστής, βρίσκεται στο δρόμο. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές μπορούν να παρέχουν μοντέλα που σχετίζονται με αυτή την ποικιλία, οποιαδήποτε αναγκαία δύναμη, και χωρίς τον κίνδυνο να μειωθεί η άνεση της ζωής.

Όσο για το προϊόν μονοκόμματο, κάνει ένα συμπιεστή θόρυβο λόγω του σχεδιασμού χαρακτηριστικά που βρίσκονται μέσα στο περίβλημα, και ως εκ τούτου, σε μια κατοικημένη ή κτίριο γραφείων. Ως αποτέλεσμα, οι σχεδιαστές περιορίζονται στην ικανότητά τους να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους, πράγμα που οδηγεί σε αυξημένο θόρυβο, ηχητική πίεση.

Μια τέτοια ενόχληση θα σας εμποδίσει να ζήσετε ειρηνικά, να διαβάζετε ένα βιβλίο, να εργάζεστε και βεβαίως να βλάπτετε την υγεία σας. Αυτό είναι ένα επείγον πρόβλημα και αυτό αντικατοπτρίζεται στις νομοθετικές πράξεις όλων των μετα-σοβιετικών χωρών.

Ως αποτέλεσμα, οι μονάδες monoblock χάνουν στα αντίστοιχα διπλά μπλοκ, όχι μόνο στην ισχύ, που δεν είναι κρίσιμη, αλλά και στον θόρυβο. Η τελευταία στιγμή είναι θεμελιώδης για πολλούς πιθανούς αγοραστές, κάνοντας μια επιλογή υπέρ των μοντέλων ενός ή του άλλου τύπου κλιματιστικών.

Αλλά η πρόωρη αποφάσεως περί αποδοχής δεν είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι το επίπεδο θορύβου στα κλιματιστικά ένα κομμάτι ελαφρώς μεγαλύτερο από το σύστημα split, αλλά είναι στο πλαίσιο της κοινής λογικής και διάφορους κανονισμούς.

Επομένως, όλα εξαρτώνται από την προσωπική αντίληψη του ατόμου και συνιστάται απλώς να κάνετε μια σύγκριση. Αν και ένα σαφές πλεονέκτημα σε αυτό το τεύχος για τις μονάδες διπλών μονάδων.

Λειτουργικότητα: δεν υπάρχει σαφής ηγέτης

Τα συστήματα Split είναι συχνά εξοπλισμένα με διάφορες πρόσθετο εξοπλισμό, όπως ιονιστές, αποτελεσματική φίλτρα, διάφορους αισθητήρες και έτσι ο έλεγχος. Δ και έχουν επιπλέον χαρακτηριστικά για να κάνει τη λειτουργία πιο ποιοτική και λιγότερη ενέργεια καταναλώνει.

Ωστόσο, οι περισσότεροι αντίπαλοι των κλιματιστικών μονομπλόκ διαμαρτύρονταν για τέτοιες δυσκολίες όπως η ανάγκη για χειροκίνητη εκροή συμπυκνωμάτων. Αυτή η εργασία σε πολλές περιπτώσεις έπρεπε να πραγματοποιείται κάθε 3 ώρες.

Επιπλέον, παρατηρήθηκε έλλειψη ακρίβειας στην παρακολούθηση των κλιματικών συνθηκών στο δωμάτιο, γεγονός που οδήγησε σε κακή ποιότητα του προγράμματος.

Αλλά σήμερα δεν είναι ασυνήθιστο για ένα μοντέλο κλιματιστικών μονομπλόκ, τα οποία δεν έχουν αυτά τα μειονεκτήματα. Μπορούν ανεξάρτητα να αντλούν υγρασία στον εναλλάκτη θερμότητας, έτσι ώστε κάθε λίγες ώρες για να δοθεί χρόνος στο κλιματιστικό δεν χρειάζεται πλέον.

Και επίσης τα τελευταία χρόνια, η ποιότητα του ελέγχου θερμοκρασίας στο δωμάτιο έχει βελτιωθεί σημαντικά, ως αποτέλεσμα του λάθους των μοντέλων των κορυφαίων κατασκευαστών έχουν γίνει ασήμαντες. Για παράδειγμα, τα κλιματιστικά Monobloc της Electrolux έχουν εδώ και καιρό αποκλίσεις εντός του 1 ° C, πράγμα που είναι αρκετά αξιοπρεπές.

Εάν ο πιθανός αγοραστής σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένης της θέρμανσης, τότε θα πρέπει να δοθεί προσοχή στη διαθεσιμότητα μιας τέτοιας ευκαιρίας. Δεδομένου ότι η θέρμανση με συστήματα διάσπασης συνιστάται μόνο την περίοδο άνοιξη-φθινόπωρο, ή ακριβέστερα, έως -5 ° C.

Ως εκ τούτου, στις περισσότερες περιπτώσεις, το κλιματιστικό δεν θα αντικαταστήσει τους κύριους τύπους θέρμανσης (κεντρικό ή αυτόνομο σύστημα).

Μπορείτε να αγνοήσετε τον υποδεικνυόμενο κανόνα, ότι στη χειρότερη περίπτωση, όλα θα τελειώνουν με μια βλάβη όταν αρχίζετε σε σοβαρό παγετό. Με ευνοϊκό αποτέλεσμα, η μονάδα μπορεί να επιβιώσει μόνο 2-3 χειμώνες, κάτι που δεν αρκεί, δεδομένου του κόστους των σύγχρονων κλιματιστικών. Ο λόγος για τη βραχεία διάρκεια ζωής θα είναι η αυξημένη φθορά στα φορτωμένα μέρη του συμπιεστή.

Αποφύγετε αυτά τα προβλήματα θα βοηθήσουν τον πρόσθετο εξοπλισμό, αλλά ακόμη και δεν θα αποτρέψει μια μείωση της ισχύος σε 3 φορές με έναν παγετό είκοσι βαθμών. Αυτό θα κάνει το σύστημα αναποτελεσματικό.

Τα κλιματιστικά Monoblock στερούνται ενός τέτοιου χαρακτηριστικού - είναι όλοι μέσα στο δωμάτιο. Και για θέρμανση, χρησιμοποιούνται ενσωματωμένοι κεραμικοί θερμοσίφωνες, οι οποίοι δεν καίγουν οξυγόνο.

Συμπερασματικά, μπορούμε να επισημάνουμε το γεγονός ότι ο αγοραστής θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής χαρακτηριστικό: το σαφές πλεονέκτημα των διαιρούμενων συστημάτων εκδηλώνεται μόνο στην κατηγορία των πιο τεχνολογικά προηγμένων και, ως εκ τούτου, ακριβά προϊόντα. Ως εκ τούτου, εάν υπάρχουν χρήματα για να αγοράσει μια μονάδα με αυτοκαθαριζόμενο λειτουργία, τον έλεγχο του κλίματος, και άλλοι, είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα σύστημα split.

Αν δεν υπάρχει καμία επιθυμία να ξοδέψετε όλες τις πιο σύγχρονες "μάρκες", τότε η λειτουργικότητα θα είναι παρόμοια. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γίνουν επιλογές με βάση άλλα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Αξιοπιστία και κινητικότητα συσκευών

Φαίνεται ότι τα εποικοδομητικά παρόμοια και εξίσου λειτουργικά προϊόντα θα πρέπει να έχουν παρόμοια αξιοπιστία. Έτσι είναι, αλλά οι εξωτερικές μονάδες των απολύτως όλων των διαχωριστικών συστημάτων λειτουργούν σε ένα πιο επιθετικό περιβάλλον, το οποίο μειώνει σημαντικά τη μακροζωία αυτών των προϊόντων. Ωστόσο, αυτή είναι μια φυσική διαδικασία και δεν υπάρχει τίποτα να διαμαρτυρηθεί.

Το εξωτερικό μπλοκ οποιουδήποτε μοντέλου είναι σταθερά στερεωμένο στον εξωτερικό τοίχο και το εσωτερικό του στον τοίχο, στο δάπεδο. Αποδεικνύεται ότι κάθε προϊόν που ανήκει σε αυτό το είδος είναι αυστηρά ακίνητο.

Αυτό είναι μια σημαντική διαφορά από τα περισσότερα κλιματιστικά μονομπλόκ, τα οποία οι σχεδιαστές εγκαθιστούν σε κυλίνδρους. Ως αποτέλεσμα, ο ιδιοκτήτης μπορεί πάντα να το μετακινήσετε στην επιθυμητή γωνία ή ακόμη και σε άλλο δωμάτιο, εάν υπάρχει δυνατότητα απομάκρυνσης του θερμού αέρα. Τι θα βοηθήσει όχι μόνο να πάρει την ποιότητα ψύξης, αλλά και να σώσει.

Για παράδειγμα, τα διαχωρισμένα συστήματα μπορούν να κάνουν το κλίμα άνετο μόνο σε ένα δωμάτιο. Εάν θέλετε να ψήσετε τον αέρα στα παρακείμενα τμήματα του κτιρίου, τότε θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον κλιματιστικά.

Ωστόσο, τα προϊόντα ενός τεμαχίου μπορούν να μεταφερθούν από την κουζίνα στο υπνοδωμάτιο, σε άλλα δωμάτια. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ βολικό - θα ταιριάζει μόνο ως μια οικονομία-παραλλαγή.

Υπάρχουν μονωτικά κλιματιστικά και ένας σημαντικός περιορισμός με τη μορφή ενός εύκαμπτου σωλήνα, που αποσύρεται σε ένα ελαφρώς ανοιχτό παράθυρο, ένα άνοιγμα στον τοίχο. Χωρίς αυτό το στοιχείο, δεν μπορείτε να το κάνετε, επειδή έχει σχεδιαστεί για να αφαιρέσει ζεστό αέρα έξω από τις εγκαταστάσεις.

Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα monoblock, σύμφωνα με πολλούς χρήστες, θεωρούνται μόνο υπό όρους κινητά. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τη μεταφορά τους στη ντάκα, όταν μεταφέρεται σε άλλο νοικιασμένο διαμέρισμα.

Mobile είναι επίσης διαιρούμενων συστημάτων, αλλά μικρές ποσότητες των πωλήσεών τους, καθώς και η απροθυμία της πλειοψηφίας των κατασκευαστών για την ανάπτυξη αυτού του εξοπλισμού είναι απόδειξη της αντιδημοτικότητα του.

Επί του κόστους των εργασιών εγκατάστασης

Για σήμερα, η εγκατάσταση ενός συστήματος split δεν είναι μια δαπανηρή ευχαρίστηση. Ακόμα και όταν υπάρχει πάρα πολύ κόπο για αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να συμμετέχουν με ένα εντυπωσιακό πορτοφόλι είναι ίσο με το 20-30% του κόστους των αγορασθέντων προϊόντων.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε αναθέτοντας εργασία σε μη επαγγελματίες, αλλά αυτό είναι γεμάτο με αντοχή ανάλογα με τη σωστή εγκατάσταση και σημαντικά.

Οι ιδιοκτήτες κλιματιστικών μονομπλόκ στερούνται τα προβλήματα εγκατάστασης. Δεδομένου ότι θα λειτουργήσει σε οποιοδήποτε μέρος όπου εγκαταστάθηκε. Αλλά με έναν περιορισμό, είναι απολύτως απαραίτητο να εξασφαλιστεί η απόσυρση ενός εύκαμπτου σωλήνα, μέσω του οποίου μεταφέρεται θερμός αέρας, πέρα ​​από τα όρια της στέγασης και του γραφείου.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε μια τρύπα στον τοίχο, το παράθυρο, το οποίο είναι επίσης ένα πρόσθετο κόστος, αν και στην περίπτωση αυτή, όλα είναι ευκολότερα και φθηνότερα.

Αντικαταστήστε αυτές τις εργασίες μπορεί να είναι ένα κάλυμμα από πυκνά υφάσματα πολυεστέρα, όπως πολυεστέρα. Τοποθετείται γρήγορα και εύκολα ανάμεσα στο πλαίσιο του παραθύρου και σε οποιοδήποτε από τα πτερύγιά του, τοποθετημένο στον εξαερισμό. Στη συνέχεια, ο εύκαμπτος σωλήνας για τον αεραγωγό είναι συνδεδεμένος στην οπή.

Συχνά οι ιδιοκτήτες των κλιματιστικών μονομπλόκ βγαίνουν από την κατάσταση, αφαιρώντας το σωλήνα απευθείας στο ανοιγόμενο παράθυρο. Μια τέτοια απόφαση μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως προσωρινή, διότι θα επιτρέψει στον αέρα να κρυώσει σημαντικά, αλλά με πολύ υψηλότερο κόστος ενέργειας, που δεν είναι κερδοφόρα.

Σε αυτήν την κατηγορία, παρά όλους τους περιορισμούς και την πολυπλοκότητα, είναι σαφώς ένα πλεονέκτημα έναντι των κλιματιστικών μονοκόμματο. Και αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες τέτοιων προϊόντων εξοικονομούν σημαντικά χρήματα στο στάδιο αγοράς και εγκατάστασης της επιλεγμένης μονάδας.

Η σημασία του σχεδιασμού κατά την επιλογή μιας συσκευής

Το κλιματιστικό Monobloc πιο συχνά είναι ύψος σχεδίασης 70 cm, το πλάτος των περισσότερων μοντέλων δεν υπερβαίνει τα 40 cm.

Ο σχεδιασμός των εσωτερικών μονάδων του διαχωρισμένου συστήματος είναι πολύ διαφορετικός, καθώς υπάρχουν διαφορετικά πάχη και μήκη. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε ακόμη και να αποκρύψετε μια τέτοια συσκευή. Το χρώμα της θήκης προσφέρεται από τους κατασκευαστές σε ένα ευρύ φάσμα.

Στην πράξη, ειδικές απαιτήσεις των πελατών δεν διαφέρει - συχνά αποκτούν ένα κλασικό λευκό προϊόντα που είναι εύκολο να χωρέσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον των κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων.

Παρόλα αυτά, είναι καλύτερο για ένα άτομο με ιδιαίτερη γεύση να επιλέξει ένα split σύστημα λόγω της μεγαλύτερης ποικιλίας σχεδιαστικών λύσεων.

Όταν οι βανδαλλοί δημιουργούν προβλήματα

Οι άνθρωποι που ζουν ή εργάζονται στους κάτω ορόφους των κτιρίων, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι τα εξωτερικά τμήματα που βρίσκονται στη ζώνη μακριά από τους βανδάλους, συχνά υποφέρουν από τις πράξεις τους.

Για να αποφευχθεί η ζημιά στον εξοπλισμό, θα πρέπει να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα, αν οι γείτονες δεν τον πειράζουν. Μπορεί να προβλεφθεί η παρουσία προστατευτικών δομών. Αυτό σημαίνει επιπλέον κόστος.

Πώς να προσδιορίσετε τον εξοπλισμό;

Όταν ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του κλιματιστικού είναι δύσκολο να κάνει μια επιλογή της τεχνολογίας του κλίματος, τότε πρέπει να πάρετε ένα φύλλο χαρτιού και να υποδείξετε σε αυτό όλες τις απαραίτητες παραμέτρους.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τον καταλληλότερο τύπο εξοπλισμού για αυτούς. Στη συνέχεια, κάντε μια επιλογή από το μοντέλο που ανήκει στο επιθυμητό είδος.

Η διαδικασία μπορεί να λάβει αρκετά βήματα. Πρώτα πρέπει να προσδιορίσετε την ακριβή περιοχή του δωματίου, τον αέρα στον οποίο θα δροσιστεί το κλιματιστικό. Αν θα είναι μέχρι 35-40 τετραγωνικά μέτρα. m, τότε το επιθυμητό είδος θα πρέπει να επιλέξει περαιτέρω.

Εάν η περιοχή είναι μεγαλύτερη, τότε η βέλτιστη λύση θα είναι μόνο ένα split σύστημα, δεδομένου ότι είναι απίθανο ότι ένα άτομο θα βρει το απαιτούμενο κλιματιστικό μονομπλόκ.

Στο δεύτερο μέρος για να αποφασίσει το ζήτημα του θορύβου - είναι σημαντικές για την πλειονότητα των πελατών, έτσι δεν είναι πρακτικό να καθυστερήσει. Τι θα πάνε σε καταστήματα λιανικής πώλησης, με το γνωστό και να συγκρίνουν την απόδοση ήχου πίεσης των διαφορετικών μοντέλων για να δούμε αν το κοστούμι θορυβώδεις προϊόν μονομπλόκ ή να σταματήσει μια επιλογή για ήσυχες σύστημα split.

Εάν η τελική επιλογή δεν γίνει σε αυτό το σημείο, τότε είναι απαραίτητο να προσέξετε την επιθυμητή λειτουργικότητα του κλιματιστικού. Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, θα χρειαστείτε ένα σύστημα split.

Επειδή δεν υπάρχει η επιθυμία να ξοδέψετε χρήματα για την εγκατάσταση, τον αντι-βανδαλισμό, τα προστατευτικά που προστατεύουν το κλιματιστικό από την υγρασία, αξίζει να επιλέξετε ένα μοντέλο ενός τεμαχίου.

Όταν η επιλογή δεν γίνεται ακόμη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον επιχειρήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι κατάλληλος σχεδιασμός. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι στην περίπτωση που το μοντέλο πρέπει να είναι κινητό, τότε το ζήτημα της επιλογής πρέπει να τελειώνει μόνο με την απόκτηση ενός κατάλληλου μοντέλου μονομπλόκ. Αυτό ισχύει για τους αγοραστές που ενοικιάζουν κατοικίες, εμπορικούς χώρους, καλοκαιρινούς κατοίκους.

Χωρίς εναλλακτική λύση, θα πρέπει να αρνηθείτε να αγοράσετε ένα χωρισμένο σύστημα για τους ανθρώπους που ζουν σε κτίρια που οι αρχές έχουν αποδώσει στην ιστορική κληρονομιά. Δεδομένου ότι χαλάσει τις προσόψεις τους και τους άλλους τοίχους δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

Η πιθανή πολυπλοκότητα της επιλογής δείχνει ότι κανένας τύπος εξοπλισμού δεν έχει σαφή πλεονεκτήματα έναντι του άλλου. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία: συχνότερα, οι άνθρωποι αγοράζουν διαχωρισμένα συστήματα, αλλά αυτό το πλεονέκτημα απέχει πολύ από τη συντριπτική πλειονότητα.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Το παρακάτω βίντεο θα βοηθήσει τους πιθανούς αγοραστές να καταλάβουν καλύτερα ποιο τύπο κλιματιστικού θα είναι προτιμότερο για αυτούς.

Στην ανασκόπηση βίντεο των δυνατοτήτων ενός συμπαγούς διαχωρισμένου συστήματος:

Για τα σημερινά κινητά κλιματιστικά μονομπλόκ, καθώς και τα συστήματα split είναι αποτελεσματικός εξοπλισμός, ικανός να ψύχει τον απαιτούμενο όγκο αέρα, για να εκτελέσει διάφορες πρόσθετες λειτουργίες. Και αν είναι απαραίτητο, θα κάνει όλα αυτά σε αυτόματη λειτουργία. Αλλά καθένα από αυτά τα είδη έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, λαμβάνοντας υπόψη ποιοι δυνητικοί αγοραστές πρέπει να επιλέξουν το βέλτιστο μοντέλο.

Διαχωριστικό σύστημα τοίχου με τοποθέτηση

 • τοίχωμα σύστημα split 25kv m
 • θέρμανση και ψύξη
 • χωρητικότητα ψύξης 2638 W / θέρμανση 2820 W
 • τρόπος εξαερισμού, διατήρηση της θερμοκρασίας, νύχτα, αφύγρανση
 • Κατανάλωση ισχύος με ψύξη 822 W / θέρμανση 781 W
 • τηλεχειριστήριο
 • κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α
 • επίπεδο θορύβου εσωτερικής μονάδας 28 dB - 38 dB
 • τοίχωμα split σύστημα
 • θέρμανση και ψύξη του αέρα
 • λειτουργία εξαερισμού
 • κατηγορίας Α
 • αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας
 • βέλτιστο τρόπο εργασίας τη νύχτα
 • αφύγρανση του αέρα σε υψηλή υγρασία
 • τηλεχειριστήριο
 • τοίχωμα split σύστημα
 • θέρμανση και ψύξη χώρων έως 25 μ²
 • ισχύς ψύξης 2500 W / θέρμανση 2600 W
 • τρόπος εξαερισμού, διατήρηση της θερμοκρασίας, νύχτα, αφύγρανση
 • Κατανάλωση ισχύος κατά την ψύξη 700 W / θέρμανση 600 W
 • τηλεχειριστήριο
 • κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Β
 • επίπεδο θορύβου εσωτερικής μονάδας 32 dB - 36 dB
 • τοίχωμα split σύστημα
 • θέρμανση και ψύξη χώρων έως 25 μ²
 • χωρητικότητα ψύξης 2760 W / θέρμανση 2870 W
 • τρόπος εξαερισμού, διατήρηση της θερμοκρασίας, νύχτα, αφύγρανση
 • κατανάλωση ισχύος με ψύξη 860 W
 • φίλτρο αποσύνθεσης, γεννήτρια ανιόντων
 • τηλεχειριστήριο
 • κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α
 • επίπεδο θορύβου εσωτερικής μονάδας 26 dB

το φίλτρο αποσμητικού, τη δυνατότητα ρύθμισης της κατεύθυνσης της ροής του αέρα, το σύστημα κατά του σχηματισμού πάγου, τη λειτουργία απομνημόνευσης των ρυθμίσεων

 • τοίχωμα split σύστημα
 • θέρμανση και ψύξη χώρων έως 35μ²
 • χωρητικότητα ψύξης 3550 W / θέρμανση 3800 W
 • τρόπος εξαερισμού, διατήρηση της θερμοκρασίας, νύχτα, αφύγρανση
 • Κατανάλωση ισχύος για ψύξη 1200 W / θέρμανση 1100 W
 • τηλεχειριστήριο
 • κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Β
 • στάθμη θορύβου εσωτερικής μονάδας 34 dB - 39 dB
 • τοίχωμα split σύστημα Συμπιεστής (GMCC TOSHIBA)
 • θέρμανση και ψύξη
 • χωρητικότητα ψύξης 2050 W / θέρμανση 2200 W
 • τρόπος εξαερισμού, διατήρηση της θερμοκρασίας, νύχτα, αφύγρανση
 • Κατανάλωση ισχύος με ψύξη 702 W / θέρμανση 735 W
 • φιλτράρετε με βιταμίνη C
 • τηλεχειριστήριο
 • επίπεδο θορύβου εσωτερικής μονάδας 26 dB - 31 dB
 • τοίχωμα split σύστημα
 • θέρμανση και ψύξη
 • χωρητικότητα ψύξης 2200 W / θέρμανση 2200 W
 • τρόπος εξαερισμού, διατήρηση της θερμοκρασίας, νύχτα, αφύγρανση
 • Κατανάλωση ισχύος με ψύξη 783 W / θέρμανση 650 W
 • τηλεχειριστήριο
 • επίπεδο θορύβου εσωτερικής μονάδας 26 dB - 34 dB

Αγοράστε ένα split σύστημα με την εγκατάσταση

Τα κλιματιστικά τοίχου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους συστημάτων split όχι μόνο για ένα εξοχικό σπίτι ή ένα διαμέρισμα, αλλά και για ένα γραφείο. Αγοράστε ένα split σύστημα με μια εγκατάσταση στη Μόσχα, σημαίνει να φροντίζετε την άνεση και την ευκολία σας, δημιουργώντας ένα ιδανικό κλίμα στο σπίτι. Τέτοιες μονάδες λειτουργούν πολύ ήσυχα, χαρακτηρίζονται από υψηλή ισχύ, ενεργειακή απόδοση, διάφορα σχέδια. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να ψύξουν τις μάζες του αέρα, αλλά και για να θερμανθούν, κάτι που είναι πολύ βολικό στην κρύα εποχή.

Ο κλιματικός εξοπλισμός δεν δημιουργεί παρεμβολές θορύβου λόγω της στοχαστικής του διάταξης. Τα "πιο δυνατά" μέρη της μονάδας, τα οποία αποτελούνται από ένα συμπιεστή και ένα σύστημα συμπυκνωμάτων, θα τοποθετηθούν στο εξωτερικό τμήμα του μπλοκ, το οποίο θα στερεωθεί στην πρόσοψη του κτιρίου με βραχίονες. Το εσωτερικό μέρος της συσκευής μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε επιλεγμένο σημείο του δωματίου. Χάρη σε τέτοιες λειτουργίες αυτός ο τύπος διαχωριστικών συστημάτων είναι βολικός και πρακτικός. Το εσωτερικό σύστημα μπλοκ της μονάδας τύπου τοίχου έχει μια εμφανή εμφάνιση, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο σχεδιασμό ενός διαμερίσματος ή χώρου γραφείων και θα αποτελέσει το επίκεντρο στο εσωτερικό.

Οι δημοφιλείς μάρκες κάθε χρόνο δημιουργούν νέα και βελτιώνουν τα υπάρχοντα μοντέλα διαχωριστικών συστημάτων. Οι μονάδες τύπου τοίχου είναι εξοπλισμένες με φίλτρα αέρα με πολυβάθμιο καθαρισμό, ιονιστές και πολλά άλλα απαραίτητα στοιχεία που επιτρέπουν τη δημιουργία ενός άνετου κλίματος στο σπίτι.

Τα επιτοίχια διαχωριστικά συστήματα έχουν μια πιο προσιτή τιμή σε σύγκριση με τα κλιματιστικά τύπου κασετών ή καναλιών. Αν το αποφασίζετε να αγοράσετε ένα split σύστημα, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι το κόστος του θα είναι ζηλεύω από τον κατασκευαστή, το μοντέλο και τις πρόσθετες λειτουργίες. Η εταιρεία "SplitFrost" προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα συστημάτων split από δημοφιλή εμπορικά σήματα:

Σχεδόν όλα τα κλιματιστικά που διατίθενται στο εμπόριο ελέγχονται από ένα τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε να ορίσετε τις επιθυμητές παραμέτρους που παρουσιάζονται:

 • Τρόποι λειτουργίας (θέρμανση, λειτουργία νύχτας, ψύξη).
 • Ο τρόπος καθαρισμού, ιονισμού, ύγρανσης και ξήρανσης των αέριων μαζών.
 • Λειτουργία χρονοδιακόπτη και νύχτα.
 • Ρύθμιση της επιθυμητής λειτουργίας θερμοκρασίας, την οποία πρέπει να υποστηρίξει η μονάδα.
 • Η θέση των κουρτινών, που καθορίζουν την κατεύθυνση της ροής του αέρα.

Εκτός από τη βασική λειτουργικότητα, τα κλιματιστικά τύπου τοίχου έχουν πολλά επιπλέον. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Φίλτρο με λειτουργία απόσμησης.
 • Επιλογή για αποθήκευση ρυθμίσεων.
 • Γεννήτρια ανιόντων, η οποία έχει ευεργετική επίδραση στην εγκεφαλική δραστηριότητα και στο σώμα ως σύνολο.

Όλα τα παραπάνω λειτουργικά χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο της μονάδας.

Ο προσδιορισμός των χαρακτηριστικών ισχύος είναι αρκετά απλός: εάν το ύψος της οροφής του δωματίου δεν υπερβαίνει τα τρία μέτρα, η ισχύς υπολογίζεται με τον τύπο - 1 kW ανά 10 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας. Υπάρχουν επίσης μονάδες για εγκατάσταση σε δωμάτια με έκταση 18, 20 και 35 τετραγωνικών μέτρων.

Για να εγκαταστήσετε ένα split σύστημα σε προσιτή τιμή στην πρωτεύουσα και την περιοχή, επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας. Θα μεταβούν στην εγκατάσταση και θα εγκαταστήσουν το κλιματιστικό στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Για διευκρίνιση τιμές για την εγκατάσταση διαχωρισμένων συστημάτων στη Μόσχα ή αγοράστε κλιματιστικό τύπου τοίχου με επακόλουθη εγκατάσταση, καλέστε το +7 (495) 236-79-20.

Κινητό κλιματισμό ή σύστημα split;

Τι να επιλέξετε για τέλειο καιρό στο σπίτι: κινητό κλιματισμό ή split σύστημα; Έχουμε συλλέξει στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή: πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, χαρακτηριστικά εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης αυτών των συσκευών.

Επομένως, ήρθε η ώρα να επιλέξετε: κινητό ή χωριστό σύστημα. Το πρώτο είναι καλό, επειδή μπορείτε να αρχίσετε να ψύχετε αμέσως μετά την αγορά, απλώς αποσπάστε τη συσκευή και κρεμάστε τον εύκαμπτο σωλήνα αέρα στο παράθυρο. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα ή βίλα.

Το σύστημα διαίρεσης είναι ο καλύτερος φίλος ενός πάσχοντος από αλλεργία. Τα φίλτρα πλάσματος και φωτοκαταλύσεως συλλαμβάνουν σπόρια μούχλας και γύρης φυτών και τα αποσμητικά καταστρέφουν δυσάρεστες οσμές και καπνό. Αυτά τα κλιματιστικά είναι πιο αποτελεσματικά, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, και ακόμη και τότε - κάτω από το ανώτατο όριο, δουλεύουν πολύ πιο ήσυχα.

Τώρα περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά των κινητών κλιματιστικών και των διαχωριστικών συστημάτων.

Ψάχνετε για ένα master να εγκαταστήσετε ένα κλιματιστικό;

Κινητό κλιματισμό: γρήγορο, απλό, αναποτελεσματικό

Κινητό αυτή τη συσκευή καλείται επειδή μπορεί να μετακινηθεί γύρω από το διαμέρισμα, ψύξη ένα συγκεκριμένο δωμάτιο - το υπνοδωμάτιο πριν πάτε για ύπνο ή το σαλόνι, ενώ παρακολουθείτε την παράσταση.

Αυτά τα κλιματιστικά ονομάζονται επίσης μονοκόμματα, επειδή ο συμπιεστής τους είναι κρυμμένος στο εσωτερικό και δεν μεταφέρεται στην εξωτερική μονάδα, όπως στο σύστημα διαχωρισμού.

Πρότυπη σειρά λειτουργιών: ψύξη, εξαερισμός, αφύγρανση. Τα πιο απλά μοντέλα κοστίζουν περίπου 10.000 ρούβλια. Υπάρχουν συσκευές που λειτουργούν επίσης για θέρμανση, με τηλεχειριστήριο, αλλά έχουν ήδη αξία περίπου 20.000-25.000 ρούβλια.

Τι είναι τα monoblocks καλά; Μπορείτε να παραγγείλετε στο διαδίκτυο, να κάνετε την παράδοση - αυτό είναι όλο! Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για έναν πλοίαρχο να εγκαταστήσετε και να υποφέρετε από το θόρυβο ενός puncher.

 • Εύκολη εγκατάσταση. Αν και φως, υπάρχει. Τουλάχιστον, πρέπει να συνδέσετε έναν προσαρμογέα στο παράθυρο ή στον τοίχο, ένα πιάτο με μια τρύπα, στην οποία θα διαφύγει ο θερμός αέρας. Μπορείτε φυσικά να ρίξετε τον εύκαμπτο σωλήνα στον αναπνευστήρα. Αλλά αν ο δρόμος είναι πολύ ζεστός, η θερμότητα θα εισέλθει γρήγορα στο δωμάτιο και η απόδοση του κλιματιστικού θα πέσει. Επιπλέον, αυτή η επιλογή δεν είναι κατάλληλη για τους πάσχοντες από αλλεργίες και τους ιδιοκτήτες γατών. Ο πρώτος θα υποφέρει από χνουδωτά χνουδωτά, ο δεύτερος θα διακινδυνεύσει τη ζωή ενός κατοικίδιου ζώου.
 • Η δυνατότητα μετακίνησης του κλιματιστικού από δωμάτιο σε δωμάτιο, μεταφορά.
  • Μικρότερη σε σύγκριση με την αποτελεσματικότητα των διαχωρισμένων συστημάτων.
  • Μεγάλο μέγεθος. Φανταστείτε ένα τυποποιημένο ντουλάπι από ένα σύνολο επίπλων κουζίνας - περίπου ο χώρος καταλαμβάνεται από το κλιματιστικό στους τροχούς.
  • Θορυβώδες έργο. Σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής, το μέγιστο επίπεδο θορύβου σε ένα διαμέρισμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 dB. Ο κινητός κλιματισμός στην κορυφή της εργασίας παράγει τουλάχιστον 60 dB - ό, τι έγραψαν οι παραγωγοί στο τεχνικό διαβατήριο. Θυμηθείτε πόσο θορυβώδες είναι στην αίθουσα συναλλαγών ενός μεγάλου καταστήματος και θα καταλάβετε πώς να ζήσετε δίπλα σε μια τέτοια συσκευή.
  • Η ανάγκη παρακολούθησης της ικανότητας συμπύκνωσης. Αν υπερχειλίσει - η γραμμή καραμελών θα σταματήσει να λειτουργεί.

  Έχετε παραγγείλει την εγκατάσταση κλιματιστικού; Θα χρειαστείτε μια λίστα ελέγχου για να ελέγξετε το έργο του οδηγού.

  Σύστημα διαχωρισμού: βολικό, πολυλειτουργικό, αισθητικά ευχάριστο

  Η αγγλική λέξη split σημαίνει "να μοιράζεστε". Στο διαχωρισμένο σύστημα, ο συμπιεστής "χωρίζεται" με την εσωτερική μονάδα και τοποθετείται στο δρόμο.

  Ως εκ τούτου, η απόδοση τέτοιων κλιματιστικών είναι υψηλότερη από αυτή των μονοκόμματοι - η μονάδα λειτουργίας δεν θερμαίνει τον αέρα στο δωμάτιο. Επιπλέον, ο συμπιεστής είναι ο πιο θορυβώδης κόμβος, έτσι θα κοιμηθείτε ήσυχα, μόνο το αφαιρώντας από το διαμέρισμα.

  Τα φθηνότερα split συστήματα μπορούν να αγοραστούν για 9 000 - 10 000 ρούβλια, η τιμή των πιο προηγμένων μοντέλων ξεκινά από 30 000 ρούβλια.

  • Ρύθμιση της θερμοκρασίας και της σχετικής υγρασίας του αέρα, δυνατότητα προσανατολισμού ενός ρεύματος αέρα στην απαραίτητη θέση.
  • Ρυθμίστε την ώρα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.
  • Επιπρόσθετες λειτουργίες: καθαρισμός του αέρα από δυσάρεστες οσμές, αλλεργιογόνα, ιονισμό κ.λπ.
  • Το χαμηλό επίπεδο θορύβου είναι 35-40 dB.
  • Η παρουσία της νυχτερινής λειτουργίας, όταν μειώνεται το επίπεδο θορύβου και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Η δυνατότητα τοποθέτησης μιας εσωτερικής μονάδας σε μια δυσδιάκριτη θέση ή, αντίθετα, την καθιστά ένα φωτεινό σημείο στο εσωτερικό, ζωγραφισμένο με αυθεντικά στολίδια.
  • Η ανάγκη για επαγγελματική εγκατάσταση.
  • Ο κίνδυνος να κρυώσει.

  Υπολογίστε την ισχύ

  Όταν επιλέγετε ένα μοντέλο, μην ξεχάσετε να ελέγξετε αν το κλιματιστικό έχει αρκετή ισχύ για να μετατρέψει ένα βουλωμένο διαμέρισμα σε ένα κατάλληλο μέρος για να ζήσει.

  Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν μια ειδική αριθμομηχανή που λαμβάνει υπόψη την περιοχή του δωματίου, το ύψος των οροφών, τον αριθμό των οικιακών συσκευών και των ανθρώπων. Είναι σημαντικό ένα άτομο να κάθεται σε υπολογιστή ή να ασκεί σε ένα διάδρομο, επειδή στη δεύτερη περίπτωση, ο αέρας θερμαίνεται 10 φορές ισχυρότερος από τον πρώτο.

  Απλοποιημένος υπολογισμός: 1 kW χωρητικότητας ψύξης για κάθε 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα. m, δηλαδή για να ψύξετε 20 "τετράγωνα", χρειάζεστε ένα κλιματιστικό με χωρητικότητα τουλάχιστον 2 kW. Όσο πιο ισχυρός θα αντιμετωπίσει το έργο πιο γρήγορα, αλλά η ηλεκτρική ενέργεια "τρώει" περισσότερο.

  Τα φορητά όργανα μπορούν να είναι τόσο ισχυρά όσο τα ακίνητα, αλλά δεν θα κοστίζουν λιγότερο. Έτσι, αν δεν πρόκειται να κινηθείτε, πάρτε ένα σύστημα split.

  Κλιματιστικά

  Χρήσιμες πληροφορίες:

  Εκτός από τη ζέστη του καλοκαιριού και τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας μπορεί να κλιματισμό. Αυτός ο εξοπλισμός αποτελεί εγγύηση για την άνεση σας. Θα παρέχει αποτελεσματική ψύξη και η τοποθέτησή του είναι δυνατή σε σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο. Το κυριότερο είναι να επιλέξετε το σωστό τύπο εξοπλισμού. Η ιστοσελίδα μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοντέλων διαμερισμάτων, γραφείων, εμπορικών και παραγωγικών εγκαταστάσεων.

  Είδη εξοπλισμού

  • Σύστημα διαχωρισμού - Ο πιο δημοφιλής εξοπλισμός. Αποτελείται από δύο μπλοκ που συνδέονται μεταξύ τους. Το εσωτερικό είναι εγκατεστημένο στο κτίριο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο κλιματισμό, δάπεδο, οροφή - εγκατάσταση και η εμφάνιση του εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του δωματίου. Η εξωτερική μονάδα στην οποία είναι εγκατεστημένος ο συμπιεστής κατά τη λειτουργία είναι πολύ θορυβώδης, επομένως μεταφέρεται στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου. Αυτός ο διαχωρισμός καθιστά δυνατή τη μείωση των διαστάσεων της εσωτερικής μονάδας, την καθιστούν πιο αισθητική και μειώνει το επίπεδο της ηχητικής πίεσης. Ως εκ τούτου, τα πιο συχνά διαχωρισμένα συστήματα επιλέγονται για την ψύξη διαμερισμάτων, γραφείων, βιβλιοθηκών, εστιατορίων κλπ. Υπάρχουν μοντέλα όταν πολλές εσωτερικές μονάδες είναι συνδεδεμένες σε μία εξωτερική μονάδα. Πρόκειται για ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού για αντικείμενα με χωριστά δωμάτια.
  • Κινητό κλιματισμό - μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς σταθερή εγκατάσταση. Σε μία περίπτωση όλα τα στοιχεία εργασίας είναι κλειστά και η ψύξη πραγματοποιείται χωρίς εξωτερική μονάδα. Η τεχνική είναι εγκατεστημένη στο πάτωμα δίπλα στο παράθυρο ή την πόρτα. Για την απομάκρυνση του θερμού αέρος συνδέεται ένας σωλήνας στο σώμα, το άκρο του οποίου αφαιρείται από το δωμάτιο (μέσω του παραθύρου, της πόρτας, του προετοιμασμένου ανοίγματος).
  • Παράθυρο καραμελών - θεωρείται ξεπερασμένος τύπος, αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος. Όπως ένα κινητό κλιματιστικό, όλα τα μέρη περικλείονται σε ένα περίβλημα. Η τοποθέτησή του πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο άνοιγμα στον τοίχο ή το παράθυρο. Αυτή είναι μια προσιτή επιλογή για μικρά δωμάτια.

  Τι έχει το κλιματιστικό;

  Εκτός από την ψύξη, οι λειτουργίες της τεχνολογίας μπορούν να περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του αέρα, την αφυγραντότητα, τη θέρμανση, τον εξαερισμό. Οι δυνατότητες εξαρτώνται από το μοντέλο. Σήμερα, ο εξοπλισμός μπορεί να βρεθεί στην πώληση, ακόμη και με ένα σύστημα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος και ιονισμό του αέρα. Βεβαιωθείτε ότι η εγκατάσταση ενός τέτοιου κλιματιστικού είναι μια εγγύηση για ένα υγιές μικροκλίμα στο δωμάτιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν το σπίτι έχει μικρά παιδιά ή άτομα με αλλεργίες.

  Για την ευκολία του χρήστη, το κλιματιστικό μπορεί να λειτουργήσει σε αυτόματο τρόπο, διατηρώντας μια άνετη θερμοκρασία ψύξης. Μια εγγύηση για ήσυχο ύπνο θα είναι η χρήση της νυχτερινής λειτουργίας.

  Βασικές παράμετροι επιλογής

  Χωρητικότητα και περιοχή ψύξης. Η επιλογή του κλιματιστικού γίνεται για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, ανάλογα με την περιοχή του. Η σωστή επιλογή θα εγγυάται την αποτελεσματική λειτουργία των μηχανημάτων. Πιστεύεται γενικά ότι το 10 τετράγωνο. m η ισχύς σε 1 kw είναι απαραίτητη.

  Στρες. Τα μοντέλα με τάση λειτουργίας 220 V συνδέονται με ένα μονοφασικό δίκτυο, για παράδειγμα, στο σπίτι, στο γραφείο, στο δημοτικό γραφείο. Για τις εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις είναι κατάλληλο ένα κλιματιστικό με τάση 380 V. Η εγκατάσταση πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματία εγκαταστάτη, ο οποίος θα εγγυάται τη σωστή σύνδεση.

  Μέγιστο μήκος επικοινωνιών. Λαμβάνεται υπόψη κατά την εγκατάσταση διαχωρισμένων συστημάτων και δείχνει την επιτρεπόμενη απόσταση από την εξωτερική μονάδα στην εσωτερική μονάδα.

  Στην ιστοσελίδα μας πουλάμε κλιματιστικά και συστήματα split από κορυφαίους κατασκευαστές με εγγύηση. Παρέχουμε στη Μόσχα και προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία εγκατάστασης. Το κέντρο εξυπηρέτησης εξυπηρετεί και ελέγχει τα συστήματα διαχωρισμού για πελάτες από τη Μόσχα, για όλες τις εργασίες παρέχεται εγγύηση. Οι κάτοικοι άλλων περιοχών μπορούν να αγοράσουν εξοπλισμό με παράδοση και να το εξυπηρετήσουν στα κέντρα εξυπηρέτησης του κατασκευαστή στην πόλη τους.