Κλιματιστικό, υγραντήρας, ανεμιστήρας. Τι να επιλέξετε;

Σημαντική επιδείνωση της οικολογικής κατάστασης στις μεγάλες πόλεις οδηγεί στο γεγονός ότι κάθε χρόνο τα προβλήματα που συνδέονται με τη δημιουργία ενός άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή στο διαμέρισμά μας γίνονται όλο και πιο οξείες. Ευτυχώς, η πρόοδος δεν παραμένει σταθερή και όχι μόνο νέες συσκευές εμφανίζονται στην αγορά, αλλά ολόκληρες τάξεις συσκευών για τη δημιουργία ενός άνετου εσωτερικού κλίματος. Αλλά η αύξηση του αριθμού των διαφορετικών μοντέλων που στοχεύουν στην επίλυση εντελώς διαφορετικών προβλημάτων οδηγεί στο γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο για ένα συνηθισμένο άτομο να καταλάβει τι είδους συσκευή να επιλέξει προκειμένου να δημιουργήσει μια άνετη ατμόσφαιρα στο διαμέρισμά του. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τη διαφορά μεταξύ των διαθέσιμων συσκευών στην αγορά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση που σας ταιριάζει περισσότερο.

Κλιματιστικά.

Κλιματισμός - ένας πραγματικός βετεράνος ανάμεσα στις συσκευές κλιματισμού. Τα πρώτα κλιματιστικά κατασκευάστηκαν στις ΗΠΑ την δεκαετία του '30 του περασμένου αιώνα και από τότε έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα στους καταναλωτές. Αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο κοινή κλιματική συσκευή. Όλα τα κλιματιστικά συνήθως χωρίζονται σε τρεις βασικούς τύπους, ανάλογα με το είδος του αέρα στον οποίο εργάζονται:

 1. Ανακυκλοφορία κλιματιστικών - εργάζονται μόνο στον εσωτερικό αέρα του δωματίου. Δηλαδή. Περάστε μέσα από τον εσωτερικό αέρα στο δωμάτιο, αλλάζοντας ταυτόχρονα τη θερμοκρασία του στο χρήστη. Το κύριο μειονέκτημα τέτοιων συσκευών είναι ότι δεν παρέχουν φρέσκο ​​αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, το δωμάτιο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σφιχτό, έτσι ώστε ο ψυχρός αέρας να μην "τρέχει" έξω. Παρόλα αυτά, χάρη σε μια σχετικά χαμηλή τιμή - αυτός ο τύπος κλιματισμού είναι ο πλέον συνηθισμένος σήμερα και καταλαμβάνει το 90% της αγοράς. Περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα συστήματα split και τα κινητά κλιματιστικά.
 2. Παροχή κλιματιστικών - λειτουργεί μόνο στον εξωτερικό αέρα. Δηλαδή. Πάρτε τον αέρα από το δρόμο και το σερβίρετε στο δωμάτιο, κατά τη διάρκεια της ψύξης ή θέρμανσης. Αυτοί οι τύποι κλιματιστικών είναι πολύ ακριβότεροι από τον ανακυκλωμένο αέρα, ωστόσο, η ποσότητα του παρεχόμενου αέρα είναι μικρή και εάν υπάρχει διήθηση στο σύστημα, το κόστος μιας τέτοιας λύσης φθάνει σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ρούβλια. Ένα άλλο μειονέκτημα αυτών των συστημάτων είναι η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης. Εάν το διαμέρισμα έχει ήδη επισκευαστεί, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να εγκαταστήσετε ένα τέτοιο σύστημα.
 3. Αναζωογονητικά κοντίσιονερ - εργάζονται σε ένα μίγμα εξωτερικού και εσωτερικού αέρα. Αυτός ο τύπος κλιματισμού δεν είναι φθηνότερος από τον κλιματισμό, αλλά επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό αέρα για να αλλάξει τη θερμοκρασία στη ρυθμισμένη θερμοκρασία. Ταυτόχρονα, η ποσότητα του αέρα που τροφοδοτείται στο δωμάτιο είναι αρκετά μικρή ώστε να μην αρκεί ακόμη και για ένα άτομο. Το πρόβλημα της εγκατάστασης είναι επίσης σημαντικό για αυτό το είδος οργάνου.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ο κύριος στόχος όλων των κλιματιστικών είναι να αλλάξει η θερμοκρασία του αέρα σε ένα άνετο για ένα άτομο. Τις περισσότερες φορές αυτό σημαίνει ψύξη του αέρα. Στην περίπτωση αυτή, τα πιο συνηθισμένα συστήματα ανακύκλωσης οδηγούν ένα άτομο σε ένα σφραγισμένο "βάζο". Ο χρήστης γρήγορα "τρώει" όλο το οξυγόνο από αυτό το κουτί και αρχίζει να αισθάνεται άσχημα. Ένα άλλο πρόβλημα - τα κλιματιστικά στεγνώνουν πολύ τον αέρα, πράγμα που οδηγεί στο γεγονός ότι οι βλεννώδεις μεμβράνες αποξηραίνονται και αυτό προκαλεί την ανάπτυξη κρυολογήματος και ARVI. Σχεδόν κάθε υπάλληλος γραφείου αντιμετώπισε τη λεγόμενη κλιματική ασθένεια. Και τέλος, προσθέτουμε ότι το κλιματιστικό πρέπει να συντηρείται τακτικά, έτσι ώστε τα στοιχεία εργασίας του να μην γίνονται εστίες βακτηρίων και λοιμώξεων.

Υγραντήρες και καθαριστές αέρα

Η χαμηλή υγρασία του αέρα είναι ένα άλλο επείγον πρόβλημα, ειδικά για τους κατοίκους των ψυχρών περιοχών. Για μια άνετη διαμονή, το HVS στο δωμάτιο θα πρέπει να είναι περίπου 60%. Το χειμώνα, όταν οι θερμαντήρες λειτουργούν, η σχετική υγρασία αέρα (OVV) μειώνεται συνήθως στο 30-40%. Αυτό οδηγεί σε προβλήματα που έχουμε ήδη περιγράψει στο τμήμα σχετικά με τα μαλακτικά - τα συχνότερα κρυολογήματα και το ARVI. Για να αυξηθεί η υγρασία σε άνετη κατάσταση, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν ηλεκτρικοί υγραντήρες. Ένα άλλο όχι λιγότερο επείγον πρόβλημα της σύγχρονης μεγαλούπολης είναι η κακή οικολογία και, συνεπώς, ο βρώμικος αέρας. Ειδικά το πρόβλημα αυτό βασανίζει τους ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργικές και / ή ασθματικές ασθένειες. Διάφορα καθαριστικά αέρα ή καθαριστικά αέρα χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του αέρα από τους ρύπους. Ας, όπως και τα κλιματιστικά, σπάστε όλα τα δεδομένα της συσκευής σε τάξεις:

 1. Υγραντήρες ατμού και υπερήχων. Εργαστείτε με την αρχή της μετατροπής του νερού σε ατμό (ομίχλη) με θέρμανση ή υπέρηχο και ψεκάζοντάς το πάνω από το δωμάτιο με τη βοήθεια ανεμιστήρων. Οι υγραντήρες υπερήχων σχεδόν αντικατέστησαν τον ατμό σε συνδυασμό με μεγαλύτερη απόδοση και ευκολία χρήσης. Αυτές οι συσκευές είναι εξαιρετικές στην αντιμετώπιση της λειτουργίας τους, αλλά δεν είναι και χωρίς ελαττώματα. Εάν το νερό είναι σκληρό, τότε εμφανίζεται μια λευκή επίστρωση σε όλους τους χώρους - αυτά είναι τα άλατα ασβεστίου που υπάρχουν σε οποιοδήποτε νερό της βρύσης. Για την εξάλειψη αυτού του προβλήματος, βράζετε νερό ή χρησιμοποιείτε καθαρισμένο νερό. Οι χαμηλού κόστους υγραντήρες αέρα δεν αυξάνουν πρακτικά την υγρασία του αέρα και κατά συνέπεια είναι ουσιαστικά άχρηστες. Ως εκ τούτου, συνιστούμε την επιλογή λύσεων από γνωστούς κατασκευαστές σε τιμή υψηλότερη από το μέσο όρο.
 2. Καθαριστές αέρα. Εργασίες για την αρχή της ανακύκλωσης. Δηλαδή. Πάρτε τον αέρα από το δωμάτιο, περάστε τα μέσα από τα φίλτρα και τρέξτε καθαρό αέρα μέσα στο δωμάτιο. Για τον καθαρισμό του αέρα σε τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται συχνά τα διάφορα φίλτρα (HEPA, άνθρακας κ.λπ.), μερικές φορές σε συνδυασμό με υπεριώδη ακτινοβολία. Σε προηγμένα συστήματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί φωτοκατάλυση, η οποία παρέχει σχεδόν 100% καθαρισμό αέρα. Με το καθήκον του καθαρισμού του αέρα, αυτές οι συσκευές κάνουν πολύ καλά, αλλά είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι κανένα ιονισμό και άλλα πράγματα μάρκετινγκ δεν θα κορεστεί ο αέρας του δωματίου με οξυγόνο και δεν θα το σώσει από το διοξείδιο του άνθρακα. Το μέγιστο που μπορούν - θα δημιουργήσουν για σας την ψευδαίσθηση του καθαρού αέρα. Μέχρι πρόσφατα, για τον κορεσμό του αέρα με οξυγόνο και την απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα, χρησιμοποιήσαμε εξαερισμό, όπου η απόδοση των καθαριστικών πέφτει σχεδόν στο 0, επειδή Το σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την τεράστια ροή εισερχόμενου αέρα. Και συστήματα που μπορούν να οδηγήσουν μεγάλους όγκους αέρα μέσα από το κόστος τους από $ 1000. Στα ακριβά συστήματα καθαρισμού, συνήθως λειτουργούν επίσης οι λειτουργίες υγρασίας και ιονισμού του αέρα.
 3. Πλύση αέρα. Αυτές οι συσκευές συνδυάζουν τις λειτουργίες υγρασίας και καθαρισμού του αέρα. Ταυτόχρονα, ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται με παροχή αέρα σε δοχείο νερού χρησιμοποιώντας ένα τύμπανο με κουπί. Έτσι, όλοι οι μολυσματικοί παράγοντες που υπάρχουν στον αέρα εγκαθίστανται στο νερό. Και οι λεπίδες του τυμπάνου που είναι βρεγμένες σε νερό δίνουν ύγρανση αέρα στην έξοδο. Κατά τη γνώμη μας, αυτές οι συσκευές δεν είναι μόνο αναποτελεσματικές αλλά και δυνητικά επικίνδυνες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δεξαμενή με νερό γίνεται μια εστία βακτηρίων και μολύνσεις που αναπαράγονται τέλεια στο νερό. Επομένως, ακόμη και η καθημερινή πλύση του δοχείου δεν εγγυάται βακτηριολογική ρύπανση του αέρα.

Συμπαγή συστήματα εξαερισμού.

Ή στους κοινόχρηστους ανεμιστήρες. Πρόκειται για μια εντελώς νέα κατηγορία συσκευών, η οποία τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο συχνές λόγω της υψηλής απόδοσης και λόγου καλή σχέση τιμής / ποιότητας. Ποιες είναι αυτές οι συσκευές; Σε οποιοδήποτε σύγχρονο διαμέρισμα, σπίτι ή γραφείο υπάρχει ένα πρόβλημα τακτοποίησης με κλειστά παράθυρα. Και αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί από κανένα υγραντήρα / καθαριστή αέρα. Το οξυγόνο που απαιτείται για την αναπνοή και τη ζωτική δραστηριότητα είναι αποκλειστικά στον φρέσκο ​​εξωτερικό αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, για την καλή υγεία ένα άτομο χρειάζεται 30-40 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα, και το ποσοστό αυτό είναι ανέφικτο για την πλειοψηφία ακόμα και των πιο ακριβά κλιματισμού με σύστημα εξαερισμού. Έτσι, όταν ανοίγουμε ένα παράθυρο για τον εξαερισμό, μπορούμε αμέσως τρέχει μέσα στο δωμάτιο όλους τους ρύπους που υπάρχουν στον αέρα, καθώς και θορύβους και μυρωδιές. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, χρησιμοποιούνται συμπαγή συστήματα εξαερισμού. Για την εγκατάστασή τους γίνεται συνήθως μια τρύπα στον τοίχο που μετρά περίπου 10-12 εκ. Οι τρύπες μπορεί να γίνει χωρίς τη συγκατάθεση των εποπτικών αρχών. Επιπλέον, τα σύγχρονα κατασκευαστικά πρότυπα απαιτούν από τους προγραμματιστές να κάνουν τέτοιες τρύπες κατά τη φάση κατασκευής. Σε αυτό το τμήμα εξωτερικού ανοίγματος που αγωγού, το οποίο κλείνει τη γρίλια, και στο άλλο άκρο, μέσα στο δωμάτιο, τοποθετημένη συσκευή που παρέχει αέρα από έξω από το δωμάτιο διαμέσου ενός αγωγού που διέρχεται καθαρισμού και θέρμανσης που διαθέτει, εάν αυτή η λειτουργία παρέχεται στη συσκευή. Ας δούμε λοιπόν ποιες συσκευές είναι μεταξύ των ανεμιστήρων:

 1. Η βαλβίδα του εξαναγκασμένου εξαερισμού. Στο τέλος του αγωγού στην αίθουσα τοποθετείται η αποκαλούμενη κεφαλή βαλβίδας, η οποία είναι ένα συμβατικό πλαστικό βύσμα, με το οποίο μπορείτε να ανοίξετε μηχανικά ή να κλείσετε την παροχή αέρα. Επίσης στο κεφάλι κατασκευάζεται ένα απλό φίλτρο αφρού, το οποίο θα σας προστατεύει μόνο από μεγάλα σωματίδια. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της λύσης είναι μια προσιτή τιμή. Σε αυτόν τον αέρα παρέχεται αποκλειστικά λόγω της διαφοράς πίεσης μεταξύ του δρόμου και των χώρων, που συχνά δεν επαρκεί για μια άνετη διαμονή. Εκτός από την αδύναμη διήθηση, η βαλβίδα δεν έχει θέρμανση αέρα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κατάψυξη της βαλβίδας το χειμώνα.
 2. Συστήματα εξαερισμού μικρού μεγέθους. Πρόκειται ήδη για μια σοβαρή ηλεκτρική συσκευή εξοπλισμένη με ανεμιστήρες για παροχή αναγκαστικού αέρα. Επίσης, αυτές οι συσκευές έχουν συνήθως πιο σοβαρό σύστημα φιλτραρίσματος αέρα, ενώ στα πιο προηγμένα συστήματα υπάρχει και θέρμανση του αέρα. Το κόστος αυτών των συσκευών εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα του φιλτραρίσματος και την παρουσία θέρμανσης.
 3. Συμπαγή συστήματα εξαερισμού με ανάκτηση. Τα συστήματα αυτά είναι από πολλές απόψεις παρόμοια με τα συμβατικά συστήματα εισροής. Η διαφορά είναι ότι εκτός από η παροχή αέρα από το εξωτερικό της εξόδου καυσαερίων είναι επίσης εφοδιασμένη, επιβλαβείς κορεσμένο με διοξείδιο του άνθρακα, αέρας από εσωτερικούς χώρους για την ύπαιθρο. Ταυτόχρονα, η θέρμανση του αέρα που προέρχεται από το δρόμο πραγματοποιείται με ανταλλαγή θερμότητας με τον ζεστό αέρα να φεύγει από το δωμάτιο. Αυτό σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια για την θέρμανση του αέρα και να μειώσετε το κόστος συντήρησης.

Επιπλέον με το φρέσκο ​​αέρα και FAC βελτιώσει επίσης την υγρασία που οφείλεται στο γεγονός ότι ο εξωτερικός αέρας υγρασία σπάνια πέφτει κάτω από 60%. Επιπλέον, ο αέρας που τροφοδοτείται FAC που έχει καλή διήθηση εκτοπίζει εσωτερικού αέρα μολυνθεί από διάφορες επιβλαβείς ουσίες σε συστήματα εξαερισμού, παρέχοντας έτσι μέγιστη υγιές και καθαρό αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Σας συνιστούμε επίσης να διαβάσετε το άρθρο "Πώς να επιλέξετε ένα συμπαγές σύστημα εξαερισμού;"

Τι μπορώ να επιλέξω;

Η απάντηση είναι πραγματικά απλή. Κατά τη γνώμη μας, σε οποιοδήποτε διαμέρισμα, σπίτι ή γραφείο, απαιτούνται και οι τρεις συσκευές: σύστημα εξαερισμού, υγραντήρας και κλιματιστικό. Επιπλέον, ανάλογα με το είδος της κλιματικής και οικολογικής κατάστασης στην πόλη ή την περιοχή σας, επιλέγετε ήδη τη συσκευή που σας ταιριάζει περισσότερο από την άποψη της ποιότητας και της τιμής. Ταυτόχρονα, το πρωταρχικό καθήκον που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι το πρόβλημα του καλό εξαερισμού.

Σύγχρονα κλιματιστικά με λειτουργία καθαρισμού αέρα, τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά τους

Πρακτικά σε οποιοδήποτε σύγχρονο διαμέρισμα μπορείτε να βρείτε κλιματισμό. Αυτές οι συσκευές είναι διαθέσιμες και είναι εξαιρετικές για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της θερμότητας. Ωστόσο, τα παλιά μοντέλα έχουν πολλά μειονεκτήματα, επομένως αντικαθίστανται από ενημερωμένες συσκευές που έχουν διάφορες χρήσιμες λειτουργίες. Η λειτουργία του κλιματιστικού μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την ατμόσφαιρα του δωματίου, μειώνοντας το επίπεδο υγρασίας, καθώς και τον αριθμό των ελεύθερων ιόντων. Εξαιτίας αυτού, οι άνθρωποι που είναι συνεχώς στο δωμάτιο, μπορεί να μην αισθάνονται τον καλύτερο τρόπο. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές έχουν παράγει βελτιωμένα μοντέλα, το κλιματιστικό με έναν καθαριστή αέρα είναι σε θέση να εκτελέσει τις λειτουργίες του, αλλά δεν έχει αρνητική επίδραση στην ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των νέων κλιματιστικών;

Ένα από τα κύρια προβλήματα που είχαν τα παλιά μοντέλα ήταν η υπερβολική ξήρανση του αέρα, έτσι ώστε τα νέα συστήματα να έχουν μια συσκευή ενυδάτωσης που λειτουργεί με υπερήχους. Τα κύματα δρουν σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, έτσι ώστε να σχηματίζεται ένα στρώμα μικρών σταγονιδίων μέσω του οποίου περνά ο αέρας που εισέρχεται στο δωμάτιο. Αυτό του επιτρέπει να είναι κορεσμένο με υγρασία σε επαρκή βαθμό. Το νερό προέρχεται από το σύστημα αποστράγγισης. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ βολική, καθώς ο κλιματισμός με τον καθαρισμό του αέρα δεν απαιτεί πρόσθετη αγορά του υγραντήρα, σε αντίθεση με τα ξεπερασμένα μοντέλα.

Μια άλλη χρήσιμη ιδιότητα του υπερήχου είναι ο καθαρισμός του αέρα από τη σκόνη. Κύματα δρουν επί τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, προκαλώντας τους να συγκεντρωθούν όλα μαζί και γίνονται μεγαλύτερα, ως αποτέλεσμα του οποίου αυτά εναποτίθενται και παραμένουν επί του φίλτρου, χωρίς να πάρει μέσα στο δωμάτιο. Ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για άτομα με αλλεργίες. Επιπλέον, ορισμένα κύματα συχνότητας μπορεί να καταστρέψει τα επιβλαβή βακτηρίδια, η οποία είναι πιο αποτελεσματική επιλογή από τη χρήση ενός φίλτρου, όπου οι μικροοργανισμοί μπορούν να αναπτυχθούν.

Αν χρειαστεί να αγοράσετε ένα μη δαπανηρό κλιματιστικό, τότε αξίζει να προσέξετε το γεγονός ότι οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν μόνο τις πιο απαραίτητες. Όσο περισσότερες πρόσθετες λειτουργίες, τόσο πιο δαπανηρή είναι η συσκευή, αλλά πολλές φορές πολλές από αυτές τις λειτουργίες είναι περιττές.

Λειτουργίες φίλτρου

Τα κλιματιστικά με λειτουργία καθαρισμού αέρα μπορούν να καυχηθούν για καινοτομίες και για φίλτρα. Μεγαλύτερα μοντέλα της συσκευής είναι μια μεμβράνη από το ίδιο υλικό και νέα διαφορετική χρήση των διαφορετικών στρωμάτων, καθένα από τα οποία έχει τη δική του λειτουργία. Τα ανώτερα στρώματα διατηρούν τα μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης, βοηθώντας στην απομάκρυνση στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Τα μεσαία στρώματα δεν επιτρέπουν τη διείσδυση στο δωμάτιο σε διάφορους μικροοργανισμούς και ιούς. Και τα εσωτερικά μέρη του φίλτρου είναι υπεύθυνα για τον εμπλουτισμό του αέρα με οξυγόνο. Υπάρχει ένα ορισμένο ποσοστό του οξυγόνου στον αέρα, αλλά σε εσωτερικούς χώρους είναι μειωμένη, και η χρήση των μεμβρανών σιλικόνης στο φίλτρο βοηθά να οργανώσει τη διαδικασία κατά τέτοιο τρόπο ώστε η ποσότητα του οξυγόνου είναι βέλτιστη.

Τα παλαιότερα μοντέλα διέφεραν στο ότι τα φίλτρα σε αυτά έπρεπε να αλλάζουν αρκετά συχνά, διαφορετικά οι συσκευές αυτές απειλούσαν να μετατραπούν σε εστία επιβλαβών μικροβίων. Και για να πάρει το φίλτρο από μόνη της ήταν δύσκολη, ήταν απαραίτητο να καλέσετε τον πλοίαρχο. Κλιματιστικό-καθαριστής αέρα από την άποψη αυτή είναι πολύ πιο βολικό. Υπάρχουν δύο παραλλαγές φίλτρων για αυτές τις συσκευές. Ορισμένα είναι αντικαταστάσιμα φυσίγγια που είναι εφοδιασμένα με ειδικές ενδείξεις που δείχνουν ότι το φίλτρο πρόκειται να αλλάξει. Τέτοιες λεπτομέρειες μπορούν εύκολα να εξαχθούν και να αντικατασταθούν. Άλλα φίλτρα έχουν σύστημα αυτοκαθαρισμού, έτσι δεν μπορούν να αλλάξουν για αρκετά χρόνια.

Αρκετά δημοφιλή μοντέλα με λειτουργία καθαρισμού αέρα

Οι κατασκευαστές έχουν πιάσει μια νέα τάση, οπότε η αγορά είναι όλο και περισσότερο δυνατό να συναντήσει σύγχρονες συσκευές που έχουν τη λειτουργία ενός ολοκληρωμένου καθαρισμού του αέρα. Δεδομένου ότι είναι ασφαλέστερα και πιο αξιόπιστα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί αγοραστές είναι πρόθυμοι να τις αποκτήσουν. Αυτά τα κλιματιστικά δεν προσφέρονται ήδη μόνο από γνωστούς γίγαντες, αλλά και από μικρότερες εταιρείες που κατάφεραν να δημιουργήσουν παραγωγή. Στην περίπτωση αυτή, τα μοντέλα με τη νέα λειτουργία είναι αρκετά διαφορετικά, οπότε κάθε αγοραστής μπορεί να βρει κάτι κατάλληλο για τον εαυτό του.

 • Το κοντίσιονερ από την Electrolux, μοντέλο EACM-12. Πρόκειται για ένα κινητό μοντέλο που μπορεί να λειτουργήσει σε τρεις τρόπους ταυτόχρονα. Η συσκευή ιονίζει τον αέρα, διαθέτει ένα φίλτρο με ειδικό εξάρτημα που εμποδίζει την αναπαραγωγή βακτηρίων. Στην εργασία έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου. Το μοντέλο έχει μικρές διαστάσεις και ειδική χειρολαβή, ώστε να μπορεί να μετακινηθεί γύρω από το δωμάτιο. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι κατάλληλο για πολύ μεγάλο δωμάτιο, επειδή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε σημαντικό όγκο. Το κόστος αυτής της συσκευής είναι περίπου 30 χιλιάδες.
 • Κλιματιστικό από τη Midea, μοντέλο MSE-18HR. Διαθέτει φίλτρο τεσσάρων επιπέδων, το οποίο σας επιτρέπει να καθαρίζετε αποτελεσματικά τον αέρα στο δωμάτιο. Αυτή η συσκευή έχει ένα αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξει για περίπου πέντε χρόνια. Λειτουργεί χωρίς περιττό θόρυβο. Το κόστος είναι περίπου 20 χιλιάδες.
 • Conditioner Toshiba, μοντέλο της σειράς N3KV. Έχει ένα σύγχρονο σύστημα inverter, το οποίο μειώνει το επίπεδο κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχοντας αυξημένη αξιοπιστία και αθόρυβη λειτουργία. Καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα και δεν το στεγνώνει. Το κόστος είναι περίπου 50 χιλιάδες.
 • Κλιματιστικό Fujitsu, μοντέλο ASYG-LLCA. Διαθέτει οικονομικούς τρόπους χρήσης και επίσης σας επιτρέπει να ορίσετε χρονοδιακόπτη για ευκολία. Απολυμαίνει τον αέρα. Το κόστος είναι περίπου 35 χιλιάδες.
 • Κλιματιστικό LG, μοντέλο Inverter V ARTCOOL Stylist - καθαρίζει αποτελεσματικά τις ροές αέρα, τα φίλτρα έχουν τη λειτουργία λεπτού καθαρισμού και ιονισμού. Λειτουργεί με ελάχιστο θόρυβο. Το κόστος είναι 50-60 χιλιάδες.

Οι τιμές για τα κλιματιστικά εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το εμπορικό σήμα, κάτω από το οποίο απελευθερώνονται. Οι γνωστές μάρκες θα κοστίζουν περισσότερο. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με την ένταση για την οποία έχει σχεδιαστεί η συσκευή.

12 καλύτερα φίλτρα αέρα και "ροδέλες αέρα"

Ένας καλός καθαριστής αέρα είναι μια χρήσιμη αγορά για ένα σπίτι στο οποίο ζουν οι αλλεργιοί, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια τέτοια συσκευή, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, θα είναι αποτελεσματική και άνετη στη χρήση.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καλού καθαριστή αέρα

Μέγιστη ανταλλαγή αέρα

Είναι γνωστό ότι με την αποτελεσματική λειτουργία η συσκευή πρέπει να διέρχεται μέσω του αέρα στο δωμάτιο 2-3 φορές την ώρα. Επομένως, υπολογίστε τον όγκο του δωματίου (σε κυβικά μέτρα) και πολλαπλασιάστε τον αριθμό αυτό κατά τρεις και, στη συνέχεια, ελέγξτε το αποτέλεσμα με τις παραμέτρους των διαφορετικών συσκευών καθαρισμού του αέρα.

Χρησιμοποιημένα φίλτρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων: ηλεκτροστατικά, οζονιστικά, φωτοκαταλυτικά, νερό, άνθρακας, φίλτρα HEPA. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά. Για ποιοτικά μοντέλα, υπάρχουν πολλά φίλτρα ταυτόχρονα, δηλ. καθαρισμός πολλών σταδίων.

Εύκολη συντήρηση

Πρέπει να ληφθούν υπόψη 2 σημεία:

 • Η ώρα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τη φροντίδα της συσκευής. Εάν το ηλεκτροστατικό φίλτρο απαιτεί πλύση όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, και το φωτοκαταλυτικό φίλτρο - κάθε έξι μήνες, τότε οι πλύσεις αέρα χρειάζονται καθημερινή προσοχή (αλλαγή και ρίψη νερού).
 • παρουσία στο σχεδιασμό μπλοκ αντικατάστασης, το κόστος και τη συχνότητα αντικατάστασής τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πρόκειται για δείκτες, οθόνες, φωτιστικά, χρονοδιακόπτες, αρωματισμό, λάμπες UV, κλπ. Η πιο σημαντική από τις λειτουργίες "μπόνους", για την οποία αξίζει να πληρώσετε, είναι η δυνατότητα ελεγχόμενου υγροποίησης του αέρα.

Υγραντήρες καθαρισμού αέρα

Πλυντήρια αέρα

Οι νεροχύτες ταυτόχρονα ενυδατώνουν και καθαρίζουν τον αέρα σκόνης και άλλων ρύπων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουν αναλώσιμα. Η υγρασία και ο καθαρισμός του αέρα διεξάγονται χωρίς τη χρήση αντικαταστάσιμων φίλτρων.
Για τον καθαρισμό, ο αέρας λειτουργεί είτε μέσω ενός συστήματος υγρανθέντων δίσκων, είτε μέσω μιας κουρτίνας με ανεμιστήρα.
Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των πλύσεων αέρα - το νερό εξατμίζεται φυσικά, και η υγρασία στο δωμάτιο δεν μπορεί να αυξηθεί πάνω από ένα άνετο 60%. Οι ανεπάρκειες αυτών των συσκευών περιλαμβάνουν θόρυβο και αξιοπρεπείς διαστάσεις.

Κλιματικά συμπλέγματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Πολυλειτουργικές συσκευές που συνδυάζουν σε ένα μόνο περίβλημα τρεις ξεχωριστές συσκευές: ένα πλήρες καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα με παραδοσιακή "ψυχρή" εξάτμιση και έναν ιονιστή.

Πλεονεκτήματα των κλιματικών συστημάτων:

 • Η παρουσία ενός έξυπνου συστήματος για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και της σχετικής υγρασίας, που επιτρέπει την αυτόματη χρήση της συσκευής.
 • Υψηλός βαθμός καθαρισμού του αέρα με ή χωρίς υγρασία (σε αντίθεση με τις κλασικές πλύσεις αέρα).

Μειονέκτημα:

 • Η ανάγκη για περιοδική αντικατάσταση των "ξηρών" και (ή) φίλτρων ενυδάτωσης.

Σας προσφέρουμε μια βαθμολογία από τα καλύτερα φίλτρα αέρα και πλυντήρια αέρα, δημοφιλή στη ρωσική αγορά και άξιζε το 2017-2018, θετική ανατροφοδότηση από τους εμπειρογνώμονες και τους απλούς αγοραστές.

Οι καλύτεροι φτηνοί καθαριστές αέρα

Ο φθηνός συμπαγής και ευχάριστος καθαριστής αέρα Foxcleaner Ion έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μικρά δωμάτια 15-20μ². Με βάρος μόλις 1,5 kg η συσκευή είναι αρκετά κινητή και μεταφέρεται εύκολα στο δεξιό μέρος του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

Παρά τις μικρές διαστάσεις, η συσκευή διαθέτει ένα σοβαρό σύστημα καθαρισμού αέρα 5 σταδίων:

 • Προκαταρκτικό φίλτρο - συγκρατεί μεγάλα σωματίδια μεγαλύτερα από 2,5 mm (σκόνη, μαλλιά, μαλλί, ίνες υφασμάτων κ.λπ.).
 • Αποσμητικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα - απορροφά τον καπνό και τις οσμές.
 • Φίλτρο HEPA - συλλαμβάνει τα μικρότερα σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, των ιών, των βακτηρίων.
 • Φωτοκαταλυτικό φίλτρο - προστατεύει από πολύπλοκες χημικές μολυσματικές ουσίες (φορμαλδεΰδη και άλλες επιβλαβείς αναθυμιάσεις, αέρια).
 • UV-λαμπτήρας - έχει αντιβακτηριακή δράση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η λειτουργία ιονισμού, η οποία, όπως και η βακτηριοκτόνος λυχνία, μπορεί να απενεργοποιηθεί.

 • Συμπαγεια;
 • Φτηνά εναλλάξιμα φίλτρα.
 • Σχετικά χαμηλή τιμή.
 • Χαμηλή ισχύς.

Το πιο φθηνό σε αυτή την κατάταξη είναι η καλύτερη συσκευή καθαρισμού αέρα. Ταυτόχρονα, αφαιρεί γρήγορα και σχεδόν σιωπηρά σκόνη, σωματίδια μαλλιού και ινών, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα από τον αέρα ηλεκτροστατικά. Σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια έως 25 τ.μ. Καταναλώνει μόνο 8 watts. Ο ανεμιστήρας, όμως, παράγει περισσότερο θόρυβο από τον απαραίτητο, αλλά αυτό το μοντέλο δεν χρειάζεται να αλλάξει φίλτρα: το ενσωματωμένο λειτουργεί όλη τη διάρκεια ζωής και χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό. Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής και χαριτωμένη.

 • Χαμηλή τιμή
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Συμπαγές μέγεθος
 • Κομψή σχεδίαση
 • Υπάρχει μια λειτουργία κυκλικής λειτουργίας
 • Οι πλάκες συλλογής σκόνης απομακρύνονται εύκολα
 • Θορυβώδης
 • Χαμηλή ισχύς

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα υψηλής απόδοσης με φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων

 • Αξιοπρεπής ισχύς
 • Τεχνολογία Flash Streamer
 • Η αξιοπρεπής περιοχή εξυπηρέτησης
 • Πολύ ήσυχο
 • Απλή λειτουργία
 • Υψηλή τιμή
 • Μια απτή οσμή

Ο δημοφιλής καθαριστής αέρα Intense Pure Air PU4025 Automatic από την Tefal έχει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για την παροχή ενός άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή το γραφείο. Είναι σχεδιασμένο για συντήρηση επιφάνειας έως 35μ².

Το σύστημα καθαρισμού πραγματοποιείται με βάση 4 ενσωματωμένα φίλτρα:

 • Πρωτοβάθμια. Παγιδεύει μεγάλη σκόνη, τρίχες κ.λπ.
 • Ενεργός άνθρακας. Είναι σε θέση να απορροφά οσμές, καπνό και πτητικές οργανικές ενώσεις.
 • HEPA. Εκτελεί καθαρισμό με καθαρό αέρα.
 • NanoCaptur. Καταστρέφει τους πιο επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρύπους - φορμαλδεΰδη.

Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία ιονισμού, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας, ενισχύοντας την ανοσία και μειώνοντας την κόπωση. Με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων, η συσκευή παρακολουθεί τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης και επιλέγει ανεξάρτητα μία από τις τέσσερις πιθανές ταχύτητες διήθησης.

 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου (22 dB στην ελάχιστη ταχύτητα, 45 dB στο μέγιστο).
 • Υψηλός βαθμός διήθησης.
 • Το χρονόμετρο.
 • Δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα φίλτρα αντικατάστασης.

Αυτός ο καθαριστής αέρα στις διαβεβαιώσεις του κατασκευαστή σε ισχύ 30 W είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα (CARD) έως 237 m³ / h. Εργονομικό λευκό σώμα από πλαστικό ABS υψηλής ποιότητας.

Το σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης περιλαμβάνει:

 • Έξυπνος αισθητήρας, υπεύθυνος για την ποιότητα του αέρα.
 • Λειτουργία γνωστοποίησης της ανάγκης αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου.
 • Ενδεικτική λυχνία κλιματισμού 3 σταδίων.
 • Επιλογή 3 ταχυτήτων ανεμιστήρα.
 • Χρονοδιακόπτης για 1, 4 και 8 ώρες με αυτόματο κλείσιμο.

Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σε 3 στάδια. Κατ 'αρχάς, ένα πρωτεύον φίλτρο εισέρχεται στην περίπτωση, συλλαμβάνοντας μεγάλα σωματίδια ρύπων, μαλλιών, μαλλιού. Επιπλέον, το φίλτρο άνθρακα εξαλείφει τα επιβλαβή αέρια και τις δυσάρεστες οσμές. Ο προκύπτων λεπτός καθαρισμός από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, μικροβίων και αλλεργιογόνων είναι το "προνόμιο" ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού φίλτρου HEPA.

 • Αξιοπρεπείς επιδόσεις.
 • Ποιοτική συναρμολόγηση.
 • Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης.
 • Ακριβά "αναλώσιμα"?
 • Δεν υπάρχει φωτοκαταλυτικό φίλτρο, ιονισμός.

Το Atmos Vent-1550 είναι μια συμπαγής και εύχρηστη συσκευή που λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του καθαρισμού αέρα σε πολλά στάδια μεγάλης εμβέλειας. Με μια κατανάλωση ισχύος 50 W, αυτό το φίλτρο αέρα μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτια μέχρι 45 m².

Ο σχεδιασμός παρέχει έναν αποδοτικό και χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα μετατροπέα 3 ταχυτήτων, ικανό για μέγιστη ανταλλαγή αέρα μέχρι 110 m³ / h. Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σταδιακά σε 6 στάδια: πρωτογενή, HEPA, άνθρακα, φωτοκαταλυτικά φίλτρα, λάμπα UV, ιονισμός.

Το μοντέλο διαθέτει μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό, που ελέγχεται από πλήκτρα αφής. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης παρακολουθεί την κατάσταση των φίλτρων και τους ειδοποιεί για μόλυνση. Τα συστήματα ιοντισμού και φωτοκατάλυσης (που λειτουργούν μαζί με βακτηριοκτόνο λαμπτήρα) μπορούν να μεταβληθούν. Η λειτουργία του προγραμματιζόμενου χρονοδιακόπτη είναι επίσης χρήσιμη.

 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Δεν είναι κακή απόδοση.
 • Τα φίλτρα απαιτούν περιοδική αντικατάσταση.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος
 • Μεγάλη περιοχή υπηρεσιών
 • Συμπεριλαμβάνονται επτά φίλτρα
 • Οθόνη αφής
 • Ενδιαφέρουσα σχεδίαση
 • Καθαρός καθαρισμός οσμών
 • Θορυβώδης (53 dB)

Οι καλύτερες πλύσεις αέρα (χωρίς αναλώσιμα)

 • Απλή κατασκευή
 • Αξιόπιστη και ασφαλής
 • Αυτόματη απενεργοποίηση χωρίς νερό
 • Δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα υγρασίας
 • Δεν υπάρχουν εναλλάξιμα εξαρτήματα
 • Στη μέγιστη ισχύ, θορυβώδη

Το συμπαγές και μοντέρνο πλύσιμο αέρα από την κορεατική μάρκα Winia είναι μια πρακτική και ευέλικτη συσκευή για αποτελεσματική υγρασία και καθαρισμό του αέρα. Για την αξιοπιστία και την απόδοση, το μοντέλο δεν είναι κατώτερο από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές του, αλλά κοστίζει σχεδόν διπλάσια. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για συντήρηση χώρων έως 40μ² και έχει απλό και βολικό έλεγχο αφής. Μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 7 λίτρων, η κατανάλωση ενέργειας δεν είναι μεγαλύτερη από 15 watts. Η λειτουργία αυτόματης συντήρησης υγρασίας είναι διαθέσιμη και 5 λειτουργικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λειτουργίας.

Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην τεχνολογία της φυσικής έκπλυσης του αέρα με ταυτόχρονη υγρασία. Η λειτουργία προ-ιονισμού είναι διαθέσιμη. Οι δίσκοι εργασίας έχουν μια μοναδική δομή 3D και έχουν αντιβακτηριακή επικάλυψη. Ο καθαρισμός του αέρα δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου αναλώσιμα. Το μόνο στοιχείο που χρειάζεται να αντικατασταθεί είναι το φίλτρο ιονισμού Bio-Silver Stone. Ωστόσο, αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Winia AWI-40, είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς αυτό ή απλά να τοποθετήσετε οποιοδήποτε ασημένιο αντικείμενο σε δοχείο με νερό.

 • Προσιτή τιμή?
 • Ποιοτική συναρμολόγηση και υλικά.
 • Αποτελεσματική εργασία.
 • Θορυβώδης, όπως όλες οι πλύσεις αέρα.
 • Ανακριβής υγρασία.

Το πιο απλό στη χρήση είναι το πλύσιμο με αέρα, το οποίο δεν απαιτεί αναλώσιμα και καταναλώνει πολύ μικρή ισχύ (20 W). Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε το τρέχον και απαραίτητο επίπεδο υγρασίας. Υπάρχει μια αντιβακτηριακή προστασία - ράβδος ιονίζοντος αργύρου, καθώς και μια λειτουργία αρωματισμού του υγρού. Υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας υγρασίας. Η δεξαμενή για νερό με αξιοπρεπή μεγέθη - 7 λίτρα. Τομέας εφαρμογής - έως 50 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Ο θόρυβος είναι ελάχιστος, δεν θα σας ενοχλήσει τη νύχτα.

 • δύο στάδια ισχύος
 • αυτόματη συντήρηση της στοχευόμενης υγρασίας
 • ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υγρόμετρο
 • δείκτη καθαρισμού συσκευής
 • τη δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.
 • Αρκετά μεγάλο
 • Ο καθαρισμός είναι πολύ χρονοβόρος

Τα καλύτερα κλιματικά συγκροτήματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Ο πολυλειτουργικός "έξυπνος" καθαριστής αέρα της Panasonic αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία. Έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση κατοικιών έως 30 τ.μ. και είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν την κατάσταση του ατμοσφαιρικού αέρα και ανταποκρίνονται έγκαιρα στην εμφάνιση ρύπανσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του κλιματικού συστήματος:

 • Τεχνολογία NANOE ™ βασισμένη σε νανοϋλικά μακράς δράσης που λαμβάνονται από μόρια νερού (και όχι από οξυγόνο). Υπεύθυνος ιονισμού, προωθεί την επιταχυνόμενη υγρασία του αέρα, εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στα έπιπλα, τα χαλιά, τα ρούχα.
 • Σύνθετο σύστημα καθαρισμού αέρα. φίλτρο ΟΠΕ συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια, το Super Alleru Buster καταστέλλει την δραστικότητα των 17 ειδών αλλεργιογόνων, φίλτρο πράσινο τσάι κατεχίνη εξουδετερώνει μέχρι 99% των ιών, μυκήτων και μούχλας, φίλτρο απόσμησης καταπολεμά τις οσμές?
 • ECONAVY. Εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%.
 • Λειτουργία Turbo;
 • Δυνατότητα χρήσης αυτόματων και χειροκίνητων ρυθμίσεων.
 • Τρισδιάστατη κυκλοφορία ροών αέρα.
 • Ένδειξη της ποιότητας του αέρα και της υγρασίας.
 • Κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.
 • Διάρκεια ζωής σύνθετου φίλτρου - 5, ενυδατική - 10 χρόνια.
 • Καθαρισμός με βαθύ αέρα και αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Μικρός όγκος του δοχείου για νερό.

Αποτελεσματικό κλιματικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για καθαρισμό, υγρασία και ιονισμό στον οικισμό μέχρι 21 τ.μ. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε κομψό μοντέρνο σχεδιασμό με κυρίαρχο λευκό χρώμα. Το σχετικά μικρό μέγεθος και το ελαφρύ βάρος καθιστούν εύκολη τη μετακίνηση της συσκευής στον τόπο όπου το αποτέλεσμα από τη χρήση είναι το πιο απαραίτητο και σημαντικό.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι λειτουργίας:

 • Καθαρισμός αέρα. Μεταχειρισμένα σύστημα τριών σταδίων, που αποτελείται από ένα προκαταρκτικό, φίλτρα απόσμησης και υψηλή ΗΕΡΑ απόδοσης, επιβραδύνοντας έως 99,97% μικρότερα σωματίδια. Εφαρμογή της μοναδικής τεχνολογίας ιονισμού Το Plasmacluster επιτρέπει την απενεργοποίηση των αερομεταφερόμενων βακτηριδίων, των ιών, των σπόρια των καλουπιών και άλλων αλλεργιογόνων.
 • Καθαρισμός και ενυδάτωση. Η εξάτμιση της υγρασίας πραγματοποιείται με φυσικό (ψυχρό) τρόπο χωρίς τον κίνδυνο υπερβολικής διαβροχής και εμφάνισης επιδρομής στα έπιπλα.
 • Ιονική βροχή. Η ταυτόχρονη υγρασία και ο ιονισμός ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του αέρα από ακαθαρσίες και συμβάλλουν επίσης στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και του στατικού ηλεκτρισμού.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο ηλεκτρονικό έλεγχο με υποστήριξη για αισθητήρες σκόνης, θερμοκρασίας και υγρασίας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Αποτελεσματική και όχι θορυβώδης εργασία.
 • Μια επαρκής τιμή.
 • Το νερό εξατμίζεται γρήγορα από τη δεξαμενή.
 • Δεν είναι πολύ υψηλές επιδόσεις.

Ελκυστική εξωτερικά και, το σημαντικότερο, μια αποτελεσματική σειρά ECOLife για τον καθαριστή και τον υγραντήρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του συγκροτήματος είναι η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από το Panasonic NANOE ™. Μικροσωματίδια των μορίων του νερού μεγάλου κύκλου ζωής δισεκατομμύρια φορές λιγότερο σωματίδια ατμού, και επίσης να περιέχουν ένα 1000 φορές περισσότερη υγρασία από αρνητικά φορτισμένο ιόν. Αυτό επιτρέπει η νανο-ιόν για να διεισδύουν βαθιά μέσα σχεδόν οποιοδήποτε ιστό και αποτελεσματικά να καταστρέψουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές και υγρασία κορεσμού αέρα διεργασίας λαμβάνει χώρα ταχύτερα.

Το περίπλοκο σύστημα καθαρισμού και υγρασίας αποτελείται από 5 βήματα. Προκαταρκτικά φίλτρα HEPA και αποσμητικά συγκρατούν σκόνη, αλλεργιογόνα, μαλλί, γύρη φυτών, εξαλείφουν τις οσμές. Η μονάδα υγροποίησης που κατασκευάζεται από υλικό Fibra CHM επιτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας με ταχύτητα έως και 500 ml / h. Στο τελικό στάδιο, ο αέρας εμπλουτίζεται με νανοϋλικά.

Υποστηριζόμενα: ένδειξη τρόπων λειτουργίας, θερμοκρασίας και υγρασίας, λειτουργία χρονοδιακόπτη. Υπάρχει αυτόματη, νυχτερινή, ήσυχη (ήσυχη) και λειτουργία turbo. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα.

 • Σχεδιασμένο για επιφάνεια μέχρι 40 m².
 • 4 ταχύτητες ανεμιστήρα.
 • Εγγύηση - 24 μήνες.
 • Μεγάλες διαστάσεις.
 • Μια μικρή δεξαμενή νερού.

Ποιος καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Κατασκευαστής

Η θέση των διαθέσιμων καθαριστών αέρα καταλαμβάνεται από ρωσικά και κινεζικά δείγματα. Δεν διαφέρουν η μακροζωία και η υψηλή απόδοση, και η εμφάνισή τους δεν είναι ιδανική. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους καταναλωτές είναι οι ιαπωνικές, κορεατικές και ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Daikin, η Panasonic, η Sharp, η Winia, η Philips, η Venta, η Boneco. Τυπικοί εκπρόσωποι του ελίτ τμήματος είναι οι καθαριστές αέρα των εμπορικών σημάτων IQAir και Euromate. Αλλά τα προϊόντα τους είναι σπάνια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στο φόντο της πολύ υψηλής τιμής τους.

Τύπος φίλτρου

Μοντέλα με ηλεκτροστατική φίλτρο είναι οικονομικό, εύκολο στη συντήρηση και συνήθως δεν είναι πολύ ακριβό. Ωστόσο, τέτοιες συσκευές είναι μάλλον ιονιστές με τη λειτουργία του καθαρισμού του αέρα. Επιπλέον, για πολλούς χρήστες, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα να παράγεται όζον, η περίσσεια του οποίου δεν είναι καλό για την υγεία. Αλλά οι καπνιστές θα κάνουν, επειδή γνωρίζουν πώς να χειριστούν τις μυρωδιές και τον καπνό του καπνού, ο οποίος κατά τη διαδικασία της οξείδωσης, με τη σειρά του, ομαλοποιεί την περιεκτικότητα του Ο3 στον αέρα. Στη βαθμολογία μας υπάρχει μόνο ένα φίλτρο αέρα με ένα τέτοιο φίλτρο, αλλά υπάρχουν πολλά εγχώρια και κινεζικά ανάλογα στην αγορά.

Καθαριστές αέρα με σύστημα καθαρισμού πολλαπλών σταδίων είναι κατάλληλα για όλους, αλλά πριν αγοράσετε αξίζει να φροντίσετε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των φίλτρων αντικατάστασης, τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και τη δυνατότητα καθαρισμού. Μετά από όλα, ορισμένοι κατασκευαστές, στα μοντέλα τους, ρυθμίζουν την κλειδαριά ενεργοποίησης όταν μολύνουν τα στοιχεία του φίλτρου.

Κλιματιστικά με υγρασία

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 20
 • Ψύξη, kW 2,2

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα μάρκας Ιαπωνία
 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Έκταση, m² 35
 • Ψύξη, kW 3,5

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα μάρκας Ιαπωνία
 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,0

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα μάρκας Ιαπωνία
 • Αντιστροφέας συμπιεστή
 • Περιοχή, m² 25
 • Ψύξη, kW 2,5

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα μάρκας Ιαπωνία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 22
 • Ψύξη, kW 2,25

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα μάρκας Ιαπωνία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Εμβαδόν, m² 27
 • Ψύξη, kW 2,7

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα μάρκας Ιαπωνία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 36
 • Ψύξη, kW 3,65

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα μάρκας Ιαπωνία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 54
 • Ψύξη, kW 5,4

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα μάρκας Ιαπωνία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 71
 • Ψύξη, kW 7,10

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 20
 • Ψύξη, kW 2.05

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 25
 • Ψύξη, kW 2,64

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 20
 • Ψύξη, kW 2.05

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 25
 • Ψύξη, kW 2,64

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Έκταση, m² 35
 • Ψύξη, kW 3,52

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 25
 • Ψύξη, kW 2,64

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Έκταση, m² 35
 • Ψύξη, kW 3,52

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Έκταση, m² 35
 • Ψύξη, kW 3,52

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,28

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 50
 • Ψύξη, kW 5,28

Κλιματισμός με υγρασία

 • Χώρα εμπορίας Κίνα
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 70
 • Ψύξη, kW 7,03

Τι γνωρίζετε για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες των σύγχρονων συστημάτων διαχωρισμού; Ξέρετε πώς να επιτύχετε τη βέλτιστη υγρασία στο σπίτι σας εγκαθιστώντας ένα κλιματιστικό; Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα μοντέλα διαχωρισμένων συστημάτων με υγρασία αέρα και για ποια είναι αυτή η λειτουργία είναι απαραίτητη, ας καταλάβουμε.

Γιατί είναι σημαντικό να διατηρηθεί η κανονική υγρασία του αέρα;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πολύ απλή: η κανονική περιεκτικότητα σε υγρασία στο δωμάτιο πρέπει να διατηρηθεί για την ανθρώπινη υγεία, τα κατοικίδια ζώα, τα έπιπλα, οι τοίχοι - για όλα. Εάν ο αέρας στο διαμέρισμα υπερπηδήσει, τα ζωντανά όντα θα εξασθενίσουν την ασυλία τους, οι αλλεργίες θα επιδεινωθούν από την ασθένεια και τα αντικείμενα οικιακής χρήσης θα αρχίσουν να χειροτερεύουν. Αυτό είναι το πρόβλημα πολλών μεγάλων πόλεων, όπως η Μόσχα ή το Όρενμπουργκ, με εξαίρεση ίσως τους λιμενικούς οικισμούς.

Πώς λειτουργεί ο υγραντήρας στο κλιματιστικό

Η αρχή της λειτουργίας δεν είναι περίπλοκη: η συσκευή συσσωρεύει την υγρασία που λαμβάνεται από τον υπαίθριο αέρα μέσω της εξωτερικής μονάδας, χωρίζεται στα μικρότερα σωματίδια και τα τροφοδοτεί στο δωμάτιο. Όταν λειτουργούν πολλά συστήματα split, αυτό συμβαίνει σε αυτόματο τρόπο: το ενσωματωμένο υγρόμετρο καθορίζει πότε είναι απαραίτητο να κορεστεί ο αέρας με υγρασία και όταν φθάσουν οι μέγιστες παράμετροι, η τροφοδοσία σταματά. Η χρήση τέτοιων συσκευών είναι πολύ βολική για διάφορους λόγους:

1. Δεν χρειάζεται να προσθέτετε νερό, όπως στη λειτουργία των οικιακών υγραντήρων
2. Ο αέρας, που στεγνώνεται με σχίσιμο, κορένεται αυτόματα με υγρασία
3. Μην παρακολουθείτε συνεχώς το επίπεδο υγρασίας, το κλιματιστικό θα το κάνετε μόνοι σας
4. Πολλά κλιματιστικά με υγραντήρα διαθέτουν επίσης φίλτρα καθαρισμού αέρα

Τιμή διαχωρισμένων τοίχων με υγρασία

Όλα τα χωρίσματα τοίχων χωρίζονται σε φθηνά μοντέλα και συσκευές υψηλής ποιότητας. Παραδόξως, συσκευές με ενσωματωμένο υγραντήρα μπορούν να βρεθούν μεταξύ του προϋπολογισμού και των πιο δαπανηρών συσκευών. Ως εκ τούτου, οι τιμές, αντίστοιχα, κυμαίνονται από 15 έως 200 χιλιάδες ρούβλια. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου μοντέλου και ενός τμήματος τιμών εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του χρήστη.

Καθαριστές υγραντήρες. Κλιματικά σύμπλοκα.

Υγραντήρας καθαρισμού αέρα Sharp KC-F31R Κλιματικό συγκρότημα.

Καθαριστικό και υγραντήρα. Έως 21 m2.
Ionizer. Τεχνολογία Plasmacluster. Φίλτρο HEPA. Αποσμητικό φίλτρο.
Οδηγίες λειτουργίας Sharp KC-F31R.

Κλιματικό συγκρότημα. Καθαριστικό και υγραντήρα Neoclima NCC-868

Καθαρισμός αέρα + υγρασία υπερήχων. Καινοτόμο σύνθετο κλίμα, καθαρότερο και υγραντικό. Ένα ισχυρό σύστημα μηχανικού καθαρισμού της τελευταίας γενιάς εξαλείφει τα επιβλαβή σωματίδια αλλεργιογόνων, βακτηρίων και ιών, εξαλείφει τον αέρα από μόρια δυσάρεστης οσμής. Εγχειρίδιο χρήσης Neoclima NCC-868.pdf

Κλιματικό συγκρότημα. Καθαριστικό και υγραντήρα Neoclima NCC-968

Καθαρισμός αέρα + υγρασία υπερήχων.
Το νεότερο κλιματικό συγκρότημα, καθαρότερο και υγραντικό.
Ionizer. Ozonator. Πολυφίλτρο. Εγχειρίδιο χρήσης Neoclima NCC-968.pdf

Κλιματικό συγκρότημα. Καθαριστής και υγραντήρας FAURA NFC260 AQUA

Καθαρισμός, υγρασία, ιονισμός και καθαρισμός αέρα πλάσματος. Προστατεύει από αλλεργιογόνα και επιβλαβείς μικροοργανισμούς, εκτελεί πολύπλοκο έλεγχο στο μικροκλίμα στο σπίτι, το σύστημα υγρασίας επιτρέπει τη διατήρηση ευνοϊκής υγρασίας 40-60%.
Οδηγίες λειτουργίας FAURA NFC260 AQUA.

Κλιματικό σύνθετο πλύσιμο αέρα FAURA Aria 500

Μικρο-υγρασία, εξάλειψη φορμαλδεΰδης, απομάκρυνση σκόνης. Το πλύσιμο με αέρα είναι μια φυσική υγρασία του αέρα και την εξάλειψη αλλεργιογόνων, ανεπιθύμητων οσμών, συμπεριλαμβανομένου του καπνού, των σωματιδίων σκόνης, της γύρης των φυτών και του ζωικού μαλλιού. Η εξάλειψη των ιών της γρίπης είναι 99%!

Καθαριστής αέρα Dantex D-AP300CF

Περιοχή έως 35 m2. Ισχύς 95 kW.
Ένας ισχυρός ανεμιστήρας καθαρισμού αέρα δημιουργεί μια ροή αέρα που περνάει 5 βήματα καθαρισμού.

Μονάδα καθαρισμού αέρα Stadler Form Viktor μαύρο V-002

Σύστημα διήθησης αέρα πολλαπλών σταδίων. Πρόσθετα φίλτρα άνθρακα και προφίλτρο.
Έλεγχος ταχύτητας ροής αέρα σε πέντε βήματα. Αυτόματη λειτουργία. Περιοχή έως 50μ².

Καθαριστής αέρα Stadler Μορφή Viktor λευκό V-001

Σύστημα διήθησης αέρα πολλαπλών σταδίων. Πρόσθετα φίλτρα άνθρακα και προφίλτρο.
Έλεγχος ταχύτητας ροής αέρα σε πέντε βήματα. Αυτόματη λειτουργία. Περιοχή έως 50μ².

Πλύσιμο του αέρα Stadler Form Robert ασημί R-002

Καθαρισμός και υγρασία αέρα. Λειτουργίες αυτοκαθαρισμού και αρωματοθεραπείας.
Οθόνη αφής με αισθητήρα κίνησης.

Πλύσιμο του αέρα Φόρμα Stadler Robert R-001R

Καθαρισμός και υγρασία αέρα. Λειτουργίες αυτοκαθαρισμού και αρωματοθεραπείας.
Οθόνη αφής με αισθητήρα κίνησης.

Καθαριστής αέρα Stadler Form Pegasus White HAU457

Σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών σταδίων: προκαταρκτικό, ηλεκτροστατικό και φίλτρο άνθρακα.
Κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Ενσωματωμένη γεύση.

Κλιματικό συγκρότημα. Καθαριστής και υγραντήρας SHARP KCD41RW-λευκό

Καθαριστικό και υγραντήρα. Έως 26 m2. Κλιματικό συγκρότημα με τις λειτουργίες καθαρισμού, υγρασίας και ιονισμού του αέρα. Τεχνολογία Plasmacluster με φίλτρο Hepa-Filter που συγκρατεί το 99,97% όλων των σωματιδίων σκόνης. Λεπτομερής παρουσίαση του κλιματικού συμπλέγματος SHARP

Καθαριστής αέρα AirFree Iris 40 Λευκό

Η επιφάνεια του δωματίου είναι έως 16 m2. Χρωματοθεραπεία.
Όλοι οι καθαριστές αέρα AirFree είναι μοναδικοί τεχνολογία καθαρισμού αέρα TSS.

Καθαριστής αέρα AirFree Iris 60 Λευκό

Η επιφάνεια του δωματίου είναι έως 24 m2. Χρωματοθεραπεία.
Όλοι οι καθαριστές αέρα AirFree Μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα TSS.

Καθαριστής αέρα AirFree Iris 80 Λευκό

Η επιφάνεια του δωματίου είναι μέχρι 32 μ2. Χρωματοθεραπεία.
Όλοι οι καθαριστές αέρα AirFree Μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα TSS.

Καθαριστής αέρα AirFree Iris 125 Λευκό

Η επιφάνεια του δωματίου είναι έως 51 m2. Χρωματοθεραπεία.
Όλοι οι καθαριστές αέρα AirFree Μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα TSS.

Καθαριστής αέρα AirFree Iris 150 Λευκό

Η επιφάνεια του δωματίου είναι μέχρι 60m2. Χρωματοθεραπεία.
Όλοι οι καθαριστές αέρα AirFree Μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα TSS.

Το καθήκον του κλιματικού συγκροτήματος είναι η βελτίωση της ποιότητας του αέρα. Η συσκευή μπορεί να καθαρίσει, να υγροποιήσει, να ιονίσει και να αερίσει τον αέρα. Διαθέτει πρωτότυπο σχεδιασμό, οικολογική συμβατότητα και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Το μικρό βάρος και η κινητικότητά του δεν απαιτούν ειδικό χώρο και εγκατάσταση.

Αγοράστε ένα συγκρότημα κλίμα στη Μόσχα μπορεί να είναι στο ηλεκτρονικό κατάστημα ALLTEXNO. Συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της εταιρείας. Θα σας παρασχεθούν οι κατάλληλες συμβουλές για την επιλογή του απαραίτητου εξοπλισμού δωρεάν.

Αρχή λειτουργίας της συσκευής

Το πλύσιμο αέρα στον υγραντήρα λειτουργεί χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Η αρχή της λειτουργίας της βασίζεται στην υγρασία, τον καθαρισμό και την ψύξη του αέρα με τη βοήθεια του συνηθισμένου νερού και του πάγου. Οι ανεμιστήρες της συσκευής ψύχουν τον αέρα κάνοντας τα μέσα από ειδικά φίλτρα. Εάν τα συμβατικά κλιματιστικά στεγνώνουν τον αέρα, το κλιματικό σύστημα 3 σε 1 παρέχει την απαραίτητη υγρασία στο δωμάτιο.

Συσκευές Πλεονεκτήματα

 • Κινητικότητα.
 • Πολλοί βαθμοί καθαρισμού του αέρα.
 • Απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές.
 • Ποιότητα αποστείρωση του αέρα στο δωμάτιο.
 • Απαιτείται υγρασία του αέρα.
 • Παρουσία τηλεχειριστηρίου και χρονοδιακόπτη.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το κλιματικό συγκρότημα συνδέεται στην πρίζα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα. Αυτή η φθηνή ευχαρίστηση παρέχει στους χρήστες αυξημένη άνεση.

Υγραντήρας κλιματισμού και καθαριστής αέρα

 • Βάρος: 120g
 • Μέγεθος B * W * D: 7x12x9 εκ
 • Τάση / συχνότητα: 100-240 V / 50-60 Hz, DC 5 V / 800 mA; 4 W
 • Όγκος της φιάλης: 80 ml
 • Όγκος της δεξαμενής: 4,5 l
 • Κατανάλωση ισχύος: 31 V
 • Κατανάλωση νερού: 380 ml / h
 • Διάρκεια εργασίας σε ένα σταθμό πλήρωσης: 10-12 ώρες
 • Συνιστώμενη επιφάνεια δωματίων: 35 m2
 • Καταστροφή μικροβίων και βακτηρίων.
 • Δύο τρόποι λειτουργίας.
 • Μικροσκοπικός ψεκασμός υγρού
 • Ψυχρή και θερμή εξάτμιση.
 • Αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Για χώρους 40-45 τετραγωνικών μέτρων.
 • Ευρύ φάσμα ρυθμίσεων.
 • Δωμάτιο χώρου: 25 m3
 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου
 • Ελάχιστη ψεκασμός με υπερήχους
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Βελτιωμένη ρύθμιση
 • Απορροφητικό ποτήρι από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Δωμάτιο 40μ
 • Χωρίς τη χρήση φίλτρων
 • Υγρασία και καθαρισμός του αέρα με υγιεινή μέθοδο
 • Ήσυχη λειτουργία σε 3 λειτουργίες
 • Αυτόματη απενεργοποίηση απουσία νερού στη δεξαμενή
 • Εύκολο στη συντήρηση και καθαρισμό, ξεχωριστά μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

 • Υπερήχων ψεκασμός νερού.
 • Επεξεργασία αέρα στον χώρο (έως 35 βλ.).
 • LED-οθόνη.
 • 3 επίπεδα εξάτμισης.
 • Δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου εξάτμισης.
 • Δωμάτιο δωματίου: 15 τ.μ.
 • Δύο τρόποι λειτουργίας.
 • 2 ρυθμούς εξαερισμού.
 • Νυχτερινή λειτουργία.
 • Ήσυχη δουλειά.
 • Ο όγκος της δεξαμενής νερού: 680 ml.
 • Διαστάσεις: 20 x 16 x 11 εκ.
 • Βάρος: 1055 γρ.
 • Δυνατότητα τροφοδοσίας από τη θύρα USB του υπολογιστή.
 • Η βέλτιστη ισορροπία υγρασίας.
 • Πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας.
 • Συμπαγή.
 • Ήσυχη δουλειά.
 • Ενσωματωμένη γεννήτρια ανιόντων.
 • Αναζωογονεί και υγραίνει τον αέρα
 • Χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινό φως
 • Κατανάλωση ισχύος: 5 watt.
 • Ο όγκος της δεξαμενής (επίπεδο πλήρους / MAX): 1500/600 ml.
 • Κατανάλωση ρεύματος: 5 W
 • Διαστάσεις (Διάμετρος Χ Η): 180x175 mm
 • Καθαρό βάρος: 0,7 kg
 • Τομέας εφαρμογής 15-20 m2
 • Η ένταση ψεκασμού είναι ρυθμιζόμενη
 • Αφαιρούμενη δεξαμενή
 • Είναι δυνατή η κατευθυνόμενη εξάτμιση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση
 • Έχει τοποθετηθεί φως LED
 • Τροφοδοσία από το δίκτυο
 • Όγκος της δεξαμενής νερού 1,8 l
 • Περιοχή υγρασίας: 40 m2
 • Παραγωγικότητα: 300 ml / h
 • Όγκος της δεξαμενής: 3,5 l
 • Μέγεθος: 277 x 160 x 268 mm
 • Για χώρους 30 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα
 • Υπερήχων ψεκασμός νερού
 • Νυχτερινός φωτισμός της θήκης
 • Μέγεθος: 195 x 180 x 300 mm
 • Βάρος: 0,7 kg
 • Δωμάτιο 40μ
 • Χωρίς τη χρήση φίλτρων
 • Υγρασία και καθαρισμός του αέρα με υγιεινή μέθοδο
 • Ήσυχη λειτουργία σε 3 λειτουργίες
 • Αυτόματη απενεργοποίηση απουσία νερού στη δεξαμενή
 • Εύκολο στη συντήρηση και καθαρισμό, ξεχωριστά μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
 • Το μέγεθος της δεξαμενής είναι 1,2 λίτρα
 • Ο ήχος ψεκασμού ψυχρού ατμού
 • Υγραντήρας και νυχτερινό φως
 • Μέγεθος 17 * 25 * 17 εκ
 • Δωμάτιο: 30 τ.μ.
 • Δεξαμενή νερού: 4,5 λίτρα.
 • Η ένταση του ατμού είναι ρυθμιζόμενη
 • Υπερηχητική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας
 • Διαστάσεις: 26,5 x 33 x 20 cm.
 • Βάρος: 2025 γρ.
 • Λειτουργία προθέρμανσης νερού.
 • Παρουσία αισθητήρα μόλυνσης του υγροποιητή.
 • Παρουσία ειδικής φύσιγγας για μαλακτικό νερού.
 • Παρουσία ενσωματωμένης υγρασίας.
 • Οπτική οθόνη LCD.
 • Κασσέτα ανταλλαγής κατιόντων.
 • Λειτουργία ιονισμού αέρα.
 • Δυνατότητα ρύθμισης της υγρασίας και της ισχύος.
 • Συναγερμός όταν εκκενώνεται η δεξαμενή.
 • Λειτουργία απενεργοποίησης.
 • Τρεις τρόποι λειτουργίας.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος.
 • Η παρουσία φίλτρου εξάτμισης νερού με βακτηριοκτόνο εμποτισμό.
 • Ομοιόμορφη κατανομή του υγρού αέρα.
 • Πρακτικά αθόρυβη εργασία.
 • Φωτισμός και χρήση ως νυχτερινό φως
 • Η χρήση αρωματικών ουσιών
 • Αναζωογονεί, ενυδατώνει, καθαρίζει τον αέρα
 • Οικόπεδο 48 τ.μ.
 • Διπλή τεχνολογία υπερήχων ψεκασμού και εξάτμισης νερού
  Υψηλή υγρασία 550 ml / h
 • Η παρουσία ενός φίλτρου νερού για σκληρό νερό.
 • Η παρουσία μιας αφαιρούμενης δεξαμενής νερού.
 • Δείκτης στάθμης νερού στη δεξαμενή.
 • Βούρτσα για καθαρισμό.
 • Αναζωογονεί και υγραίνει τον αέρα
 • Χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Ενσωματωμένο φως
 • Μέγεθος (Διάμετρος x W): 18x17,5 εκ
 • Όγκος της δεξαμενής (επίπεδο πλήρους / MAX): 1500/600 ml
 • Κατανάλωση ρεύματος: 5 W
 • Καθαρό βάρος: 0,7 kg
 • Για την αρωματοποίηση του δωματίου
 • Ενυδατώνει τον αέρα
 • Φωτισμός LED με τρία χρώματα
 • Χωρητικότητα: 680 ml
 • Χρόνος εργασίας: 3 ώρες
 • Υγραντήρας αέρα συνδυασμένος με λαμπτήρα αρωμάτων
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: 25μ²
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού: 1,6 l
 • Μέγεθος (LxWxH): 18 x 18 x 4,5 cm
 • Βάρος: 0,75 kg
 • Χωρητικότητα: 150 ml
 • Περιοχή κάλυψης: 20-30 m3
 • Χρόνος εργασίας: 2-5 ώρες
 • Ψεκασμός: 40-75 ml / h
 • Επίπεδο θορύβου:

9 χρόνια επιτυχία
της εργασίας

Κορυφαίες μάρκες
στο πεδίο
προϊόντα υγείας

Παράδοση στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη την επόμενη μέρα

Περισσότερα από 600 αντικείμενα
αυτοαπομάκρυνση

Παραδίδουμε σε οποιουσδήποτε
το σημείο της Ρωσίας!

Η πληρωμή είναι βολική
τρόπο

Μετρητά στο
παραλαβή αγαθών,
χάρτες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. πληρωμές, μεταφορές