Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα

Τα σύγχρονα κλιματιστικά συστήματα εμφανίστηκαν στην αγορά οικιακών συσκευών όχι πολύ καιρό πριν, αλλά γρήγορα κέρδισαν δημοτικότητα και κατέστησαν σταθερά εδραιωμένα στη ζωή του κοινού καταναλωτή. Τώρα διατίθενται διάφοροι τύποι, από απλά μοντέλα σε διάφορες κασέτες, μοντέλα καναλιών, συσκευές τύπου inverter, κινητά κλιματιστικά και split συστήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε αυτό το είδος των αδρανών, όπως τα κλιματιστικά τοίχου χωρίς εξωτερική εξωτερική μονάδα. Εμφανίστηκαν στην αγορά σχετικά πρόσφατα, αλλά έλαβαν ήδη την άξιζε έγκριση των καταναλωτών.

Τι είναι τα κλιματιστικά χωρίς εξωτερικές μονάδες;

Στην καθημερινή ζωή χρησιμοποιούνται συσκευές με πολλές μονάδες - μία εξωτερική, η οποία είναι εγκατεστημένη στο εξωτερικό τοίχωμα του δωματίου (εξωτερικά) και εσωτερικές, μέσω των οποίων τροφοδοτείται ο αέρας της καθορισμένης θερμοκρασίας στο δωμάτιο. Ωστόσο, μερικές φορές η εγκατάσταση μιας εξωτερικής μονάδας σε ένα κτίριο μπορεί να είναι απαράδεκτη λόγω αρχιτεκτονικών, αισθητικών ή άλλων σημαντικών λόγων. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατόν να εγκατασταθεί μέσα στο δωμάτιο ένα συγκρότημα που συνδυάζει και τις δύο αυτές συσκευές σε ένα ενιαίο περίβλημα. Η απόκτηση της επιτρέπει την επίλυση αυτού του προβλήματος με ελάχιστες απώλειες, εκτός από τη σημαντική απλοποίηση της διαδικασίας εγκατάστασης.

Χαρακτηριστικά των κλιματιστικών χωρίς εξωτερική μονάδα

Κλιματιστικά χωρίς έξοδο στο δρόμο - οι κομψές και βολικές τεχνικές για το σπίτι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε ένα μικρό διαμέρισμα όσο και σε ένα ελίτ αρχοντικό. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου κλιματιστικού είναι η δυνατότητα να το εγκαταστήσετε οπουδήποτε στο δωμάτιο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ελεύθερου χώρου στον τοίχο. Το κλιματιστικό 2 σε 1 μπορεί να εγκατασταθεί στον τοίχο από την κορυφή (που θεωρείται παραδοσιακή) και από κάτω (δεν χρειάζεται πλέον χώρος από ένα συμβατικό ψυγείο). Αυτά τα κλιματιστικά διακρίνονται από τον ασυνήθιστο και κομψό σχεδιασμό τους, ο οποίος είναι επίσης ένα σημαντικό "συν" για αυτούς. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να ρυθμίσετε την άμεση ροή αέρα που κατευθύνεται ακριβώς στην κατεύθυνση που χρειάζεστε ή να ενεργοποιήσετε τον διανομέα αέρα, ώστε ο αέρας στο δωμάτιο να αναμειχθεί ομοιόμορφα.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των τοίχων monoblock κλιματιστικών μηχανημάτων είναι το γεγονός ότι έχουν την ευκαιρία να εγκαταλείψουν τον σωλήνα αποστράγγισης για να αποστραγγίσουν το συμπύκνωμα. Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο για συσκευές που ψύχουν μόνο τον αέρα, ακόμα και για μοντέλα με αντλία θερμότητας, θα πρέπει ακόμα να τρυπήσετε έναν τοίχο για να αφαιρέσετε τον σωλήνα αποστράγγισης.

Εγκατάσταση κλιματιστικού χωρίς εξωτερική μονάδα

Για να εγκαταστήσετε ένα κοντίσιονερ, θα χρειαστείτε ελάχιστο χρόνο. Αυτό γίνεται πραγματικά σε λίγες μόνο ώρες, με μόνο ένα τρυπάνι και δύο βίδες στο οπλοστάσιο εργαλείων. Αρχικά, τρυπάτε δύο οπές στον εσωτερικό τοίχο σε σωστή απόσταση μεταξύ τους και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τη μονάδα με βίδες. Επίσης, για το κλιματιστικό θα χρειαστεί να κατασκευάσετε δύο σχετικά μικρές τρύπες στον τοίχο, οι οποίες θα καλυφθούν με ράβδους. Φαίνονται πολύ πιο ακριβείς αρθρωτές εξωτερικές μονάδες, και επομένως δεν χαλάσει την εμφάνιση του κτιρίου. Ένα παράδειγμα του εξωτερικού τοίχου ενός κτιρίου με τις γρίλιες κλιματισμού που εμφανίζονται εκεί μπορεί να φανεί στο σχήμα.

Ο πιο δημοφιλής κατασκευαστής σύγχρονων κλιματιστικών συσκευών χωρίς εξωτερική μονάδα είναι η Unico, η οποία παράγει προϊόντα Unico Star και Unico Sky. Αυτή η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, πρώτον, την ποιότητα των προϊόντων της, δεύτερον, την αξιοπιστία της και, τρίτον, την αρχική σχεδίαση των κλιματιστικών. Τα κλιματιστικά τύπου Monoblock Wall-to-Wall Climer και Artel χρησιμοποιούνται επίσης με τον ίδιο τρόπο.

Αγοράστε ένα κλιματιστικό για το σπίτι σας και θα μάθετε στην πράξη τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης μοντέλων μονόκλειστα.

Χαρακτηριστικά των κλιματιστικών χωρίς εξωτερική μονάδα

Οι αστικές συνθήκες δεν σας επιτρέπουν πάντοτε να εγκαταστήσετε ένα split σύστημα εξοπλισμένο με μια εξωτερική μονάδα. Μια εναλλακτική λύση σε μια τυπική εγκατάσταση κλιματισμού είναι τα μονοκόμματα (παράθυρο, πάτωμα, τοίχος), τα οποία διαθέτουν ορισμένα χαρακτηριστικά. Ανάλογα με την κατάσταση, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να αποτελέσουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα ποιες συσκευές monoblock τοποθετούνται σε τοίχο.

Χαρακτηριστικά

μονομπλόκ Wall (κατασκευαστές Climer, Unico) - Αυτή η μονάδα κλιματισμού χωρίς την εξωτερική, ή μάλλον συνδυάζουν σε ένα περίβλημα έναν εξατμιστή και ένα συμπυκνωτή, στην οποία οι συνήθεις σύστημα split πραγματοποιείται σε διαφορετικές μονάδες συνδέονται backbone φρέον.

Η παραγωγή της κλιματικής τεχνολογίας μονομπλόκ έγινε επίκαιρη λόγω της αδυναμίας να φιλοξενήσει ένα οικιακό κλιματιστικό. Αιτίες:

 • το κτίριο αποτελεί ιστορική και πολιτιστική αξία.
 • το μήκος της γραμμής Freon είναι ανεπαρκές.
 • γραφείο, νοικιασμένο διαμέρισμα?
 • μια εύθραυστη, ερειπωμένη πρόσοψη κλπ.

Σε αυτή την περίπτωση, τα μονοκόμματα παραθύρων δεν είναι δημοφιλή στους καταναλωτές. Τα κλιματιστικά δαπέδου απαιτούν την απόσυρση των επικοινωνιών στο παράθυρο, ένα ανοιχτό παράθυρο, το οποίο φαίνεται επίσης δυσάρεστο για πολλούς.

Τα μονόκλειστα τοίχου δεν διαφέρουν από το σύστημα διαχωρισμού. Τα κύρια συστατικά στοιχεία, σε συνδυασμό σε μια κοινή κατοικία:

 • πυκνωτής.
 • εξατμιστή ψυκτικού μέσου ·
 • μηχανισμός ανεμιστήρα
 • συμπιεστής.
 • σύστημα φιλτραρίσματος.
 • σύστημα αποστράγγισης ·
 • αυτόματη μονάδα ελέγχου.

Αρχή λειτουργίας

Το κλιματιστικό της νέας γενιάς λειτουργεί σύμφωνα με το συνηθισμένο σχέδιο ψύξης, το οποίο συμπληρώνεται από ορισμένα χαρακτηριστικά.

Στον συμπυκνωτή Ψύχεται ο φρέον (φιλικός προς το περιβάλλον R410), στον εξατμιστή, αντίθετα, αφαιρεί τη θερμότητα του ατμοσφαιρικού αέρα. Το σύστημα ανεμιστήρα παρέχει ροή αέρα προς τα έξω μέσω ρυθμιζόμενων περσίδων.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό - η κυκλοφορία του αέρα πραγματοποιείται μέσω δύο εξόδων εξαερισμού μέσα στον εξωτερικό τοίχο. Με τη βοήθεια του πρώτου αέρα εισέρχεται στη συσκευή, η δεύτερη - ο εξαντλημένος ζεστός αέρας εκκενώνεται έξω. Στην μπροστινή πλευρά οι εξόδους καλύπτονται με διακοσμητικές γρίλιες.

Μια πιο εξελιγμένη τροποποίηση είναι συμπαγή κεντρικό σύστημα κλιματισμού, όπου συνδυάζονται εξαερισμός και αερισμός με recuperator θερμότητας, μια σύνδεση με κεντρική θέρμανση. Επιτρέψτε να οργανώσετε ενεργειακά αποδοτική ψύξη, θέρμανση των χώρων χωρίς υψηλό κόστος, ακόμη και στην κρύα εποχή. Φίλτρο καθαρού αέρα τροφοδοτείται στο δωμάτιο. Ο αέρας εξαγωγής αποστραγγίζεται μέσω του συστήματος εξάτμισης. Στην μονάδα ανάκτησης χειμώνα, εντός της οποίας η θερμότητα εξάτμισης ζεσταίνει την εισερχόμενη ροή αέρα.

Η τιμή τέτοιων κλιματικών κέντρων είναι πολύ υψηλότερη από το κόστος ενός συνηθισμένου διαχωρισμένου συστήματος.

Εγκατάσταση μονοκόμματος

Η εγκατάσταση εξαρτάται από τις δομικές, σχεδιαστικές ιδιότητες των χώρων, είναι δυνατή η παραγωγή σε δύο εκδόσεις:

Η αρχή της εγκατάστασης παραμένει η ίδια:

 • Θα καθοριστεί ο τόπος στον εξωτερικό τοίχο όπου θα εντοπιστεί η συσκευή κλιματισμού.
 • οπές για τη στερέωση σημειώνονται.
 • σημειώστε, στη συνέχεια, δύο τρύπες αερισμού είναι διάτρητοι, μέσω των οποίων η κυκλοφορία του αέρα θα λάβει χώρα?
 • μια οπή για τον σωλήνα αποστράγγισης (εάν η συσκευή λειτουργεί και για θέρμανση).
 • συνδέστε τις απαραίτητες επικοινωνίες, η μονάδα είναι τοποθετημένη στον τοίχο.

Ένα χαρακτηριστικό της εγκατάστασης είναι η στερέωση μόνο στους εξωτερικούς τοίχους λόγω της ανάγκης αερισμού. Η τοποθέτηση στο πλευρικό τοίχωμα δεν είναι δυνατή. Στον εξωτερικό τοίχο, η ράβδος καραμελών μπορεί να τοποθετηθεί στην κορυφή, στο κάτω μέρος και επίσης τελείως αριστερά στο πάτωμα.

Το σύστημα φιλτραρίσματος αέρα, αποστράγγισης συμπυκνωμάτων απαιτεί περιοδική συντήρηση. Τα φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται από τη σκόνη του δρόμου πλένοντας κάτω από το νερό με υποχρεωτική ξήρανση. Το σύστημα αποστράγγισης πρέπει να είναι απαλλαγμένο από συσσωρευμένο συμπύκνωμα κατά τη διάρκεια της πλήρωσης. Το αυτόματο σύστημα ελέγχου μπορεί να σηματοδοτήσει την πλήρωσή του.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα του μονοκόμματος τοίχου:

 • δεν υπάρχει ανάγκη να τοποθετηθεί μια εξωτερική μονάδα στην πρόσοψη του κτιρίου.
 • Συνιστάται η τοποθέτηση σε περιπτώσεις όπου η εξωτερική μονάδα δεν μπορεί να τοποθετηθεί στην πρόσοψη λόγω ορισμένων λόγων.
 • Οι οπές εξαερισμού δεν καταστρέφουν την εμφάνιση του κτιρίου.
 • η εγκατάσταση είναι πολύ απλουστευμένη.
 • Μπορεί να εγκατασταθεί μετά την επισκευή, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη να τοποθετηθεί ένα κομμάτι freon.
 • η αυτοματοποίηση σας επιτρέπει να ορίσετε παραμέτρους για την αυτόματη λειτουργία της συσκευής, να παρακολουθείτε την κατάσταση του συστήματος αποστράγγισης.
 • η δυνατότητα σύνδεσης με ένα σύστημα κεντρικής θέρμανσης, το οποίο θα επιτρέψει τη θέρμανση της εισερχόμενης ροής αέρα κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου.
 • Η πρόσληψη φρέσκου υπαίθριου αέρα που φιλτράρεται από σύστημα καθαρισμού.
 • τη δυνατότητα χρήσης θερμικής αποκατάστασης
 • Εάν η συσκευή λειτουργεί για ψύξη, το σύστημα αποστράγγισης δεν είναι απαραίτητο.

Τα μειονεκτήματα είναι:

 • υψηλή τιμή σε σύγκριση με ένα τυπικό σύστημα split, ειδικά αν πρόκειται για εγκατάσταση κλιματισμού με συνδυασμένο εξαερισμό και εξαερισμό εισόδου,
 • χαμηλή παραγωγική ικανότητα μονοπώλων
 • Ψύξη μόνο του χώρου στον οποίο είναι εγκατεστημένη η μονάδα.
 • αυξημένο επίπεδο θορύβου, σε σύγκριση με μια χωριστή εγκατάσταση ·
 • εργασία το χειμώνα είναι δυνατή για την ψύξη, σε χαμηλές θερμοκρασίες, οι συσκευές θέρμανσης για το γεγονός θερμαίνει θερμά την εισερχόμενη ροή?
 • την ανάγκη να τρυπήσετε δύο οπές αερισμού στον τοίχο.
 • Μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στον εξωτερικό τοίχο, εξαιρούνται οι πλευρικοί τοίχοι για εγκατάσταση.

Σχετικά με το αν υπάρχουν κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα, οι κατασκευαστές απάντησαν από καιρό με την απελευθέρωση συσκευών μονοκατοικίας. Η καλύτερη επιλογή μεταξύ αυτών είναι ένα wall-mounted candy bar σε ένα διαμέρισμα, το οποίο μπορεί να διαβαστεί σε πολλά θεματικά φόρουμ. Η απόκτηση του είναι ενδεδειγμένη αν είναι αδύνατο να τοποθετηθεί ένα χωριστό σύστημα. Το πιο κοινό στις μεγάλες πόλεις, για παράδειγμα, είναι δημοφιλές στη Μόσχα.

Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα

Κλιματισμός χωρίς εξωτερική μονάδα

 • Χώρα Ιταλία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 26
 • Ψύξη, kW 2,64

Κλιματισμός χωρίς εξωτερική μονάδα

 • Χώρα Ιταλία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 26
 • Ψύξη, kW 2,64

Κλιματισμός χωρίς εξωτερική μονάδα

 • Χώρα Ιταλία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 29
 • Ψύξη, kW 2,90

Κλιματισμός χωρίς εξωτερική μονάδα

 • Χώρα Ιταλία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 29
 • Ψύξη, kW 3,22

Κλιματισμός χωρίς εξωτερική μονάδα

 • Χώρα Ιταλία
 • Συμπιεστής Όχι μετατροπέας
 • Περιοχή, m² 29
 • Ψύξη, kW 2,90

Αγοράστε ένα κλιματιστικό χωρίς εξωτερική μονάδα σε δημοκρατική τιμή μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι αγοραστές είναι διαθέσιμες πίστωση για εξοπλισμό που αγοράστηκε, γρήγορη παράδοση και εγκατάσταση εξοπλισμού στη Μόσχα και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας.

Η κατασκευή ενός κλιματιστικού μονομπλόκ

Τα κλιματιστικά Monobloc όσον αφορά τον εξοπλισμό τους και την αρχή λειτουργίας δεν διαφέρουν από τα συστήματα διαχωρισμού. Η διαφορά είναι ότι τα εξαρτήματα συναρμολογούνται στην εσωτερική μονάδα, αλλά είναι ακριβώς τα ίδια με τα παραδοσιακά τμήματα:

 • Δύο εναλλάκτες θερμότητας (για συμπύκνωση και εξάτμιση).
 • Συμπιεστής.
 • Περιγράμματος με φρέον.
 • Μονάδα ανεμιστήρα.
 • Η μονάδα ελέγχου.
 • Σύστημα συλλογής και αποστράγγισης αποστράγγισης.
 • Μονάδες φιλτραρίσματος.

Αρχή λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού χωρίς εξωτερική μονάδα

Αυτή η μονάδα είναι τοποθετημένη στον τοίχο και το ύψος από το πάτωμα μπορεί να είναι διαφορετικό, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του χρήστη. Η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με το συνηθισμένο σχέδιο: ο συμπυκνωτής ψύχει το φρέον, τον εξατμιστή - το θερμαίνει. Το σύστημα ανεμιστήρα αντλεί αέρα, το τροφοδοτεί στον εναλλάκτη θερμότητας και στη συνέχεια το απελευθερώνει στο δωμάτιο.

Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια διαφορά: το σύστημα χρησιμοποιεί αέρα από το δρόμο. Δεδομένου ότι το κλιματιστικό δεν παράγει θερμική ενέργεια, αλλά το μεταφέρει μόνο, πρέπει να βγαίνει έξω από τις εγκαταστάσεις συντήρησης. Αυτό παρέχεται από δύο κανάλια αέρα, τα οποία κατασκευάζονται στον εξωτερικό τοίχο. Ένα άνοιγμα για την εισαγωγή αέρα, το δεύτερο για την έξοδο.

Λειτουργικότητα των κλιματιστικών-μονοκόμμων

Οι χρήστες που γίνονται ιδιοκτήτες κλιματιστικού με μονοκόμματα τοίχου είναι διαθέσιμοι όλοι οι "τσιπ" για τη δημιουργία ενός άνετου μικροκλίματος, που παρέχεται για χωριστά συστήματα. Αυτοί είναι διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας, έλεγχος μέσω του τηλεχειριστηρίου και σύστημα καθαρισμού αέρα υψηλής ποιότητας.

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες, οι μονάδες μονού μπλοκ μπορούν να προσφέρουν και άλλες δυνατότητες: ένα πλήρες σύστημα αερισμού με παροχή και εξαγωγή αέρα, με σύστημα ανάκτησης και δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα θέρμανσης. Με τη βοήθεια τέτοιων λύσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε την πιο ευνοϊκή και υγιή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Τιμή κλιματικών κέντρων χωρίς εξωτερική μονάδα

Φυσικά, το κόστος τέτοιων μονάδων είναι σημαντικά υψηλότερο από τα συμβατικά διαχωρισμένα συστήματα. Για παράδειγμα, ένας τοίχος αντιστροφέα για 25 τ.μ. μπορεί να αγοραστεί για 20-25 χιλιάδες ρούβλια, και η τιμή ενός καλού μπαρ καραμέλα τοίχο ξεκινά από 60-70.000 ρούβλια. Ωστόσο, τα συστήματα χωρίς εξωτερική μονάδα μπορούν να προσφέρουν ευκαιρίες που δεν είναι διαθέσιμες στη διάσπαση, η ευκολία τους είναι μερικές τάξεις μεγέθους υψηλότερες και η απόδοση είναι μεγαλύτερη.

Φόρουμ Κλιματισμού και Εξαερισμού

Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Alex730 20 Μαΐου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
V @ D1k 20 Μαΐου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Δρ. Lektor 20 Μαΐου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
V @ D1k 20 Μαΐου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
steptoostep 06 Ιουλ 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Bitzerrrr 7 Ιουλίου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Rook2013 Ιουλ 16, 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Zirup 11 Μαρτίου 2014

Εάν βάζετε kondey χωρίς εμφάνιση, τότε δεν υπάρχουν πόνυ, και οι γείτονες δεν θα ζηλεύουν, το καυτό καλοκαίρι.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
CHUMEA 03 Απρ 2014

Γιατί να επιλέξει ότι η δεύτερη επιλογή δεν κρυώσει; Δώστε τους λόγους. Και αποδεικνύεται ότι είστε παραπλανητικοί άνθρωποι.
Παρεμπιπτόντως, το νέο κλιματικό κέντρο XXX δεν διαθέτει σωλήνα αποστράγγισης και το συμπύκνωμα αφήνει έναν τρόπο πτώσης ατμών.
Εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για κλιματιστικό, εξακολουθεί να είναι ο ανεμιστήρας τροφοδοσίας και εξάτμισης στα 30m3 / h, αλλά και η παρουσία ενός ψυγείου, το οποίο του επιτρέπει να λειτουργεί ως πηνίο ανεμιστήρα (συνδεδεμένο με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης ή το λέβητα). Είναι νέο το Σεπτέμβριο του 2013
Ακόμα υπάρχουν κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα Climer VX και TX, που κυκλοφόρησε το 2011. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή

Υποστηρίζω τον προηγούμενο ομιλητή..

1-V μείον η θέρμανση δεν ανάβει, συνδέστε τις μπαταρίες, είναι ένας επανασχεδιασμός του συστήματος θέρμανσης και εν τούτοις-Haha εγώ συνδέω με πολλή πρόσβαση στη θέρμανση, με το νερό mazutnoy στο σύστημα; Και αν έχω ένα άτομο, τότε για μένα τότε προφυλακτικό στη θερμότητα.

Επίσης, λαμβάνεται από τον ιστότοπό σας "

Είναι δυνατή η ενεργοποίηση της αντλίας θερμότητας του κλιματιστικού το χειμώνα, αν είναι στο δρόμο μείον;

2. -Η αποχέτευση λείπει, είναι ναι, αλλά η έξοδος τότε έρχεται σε βάρος των τρυπών στον τοίχο; Είναι υγροί τοίχοι; Λαμβάνεται ξανά από τον ιστότοπό σας

Η έξοδος συμπυκνωμάτων παράγεται με μέθοδο ατμού (σύστημα WDS).
Το συμπύκνωμα ρέει μέσα στο δίσκο του εξατμιστή και αφαιρείται σε μία από τις οπές. "

3.-Και οι πιο άρρωστοι. Ο συμπιεστής εγκαθίσταται στο δωμάτιο. δηλαδή, είναι ένα μπαρ καραμελών και όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχει ακόμα θόρυβος σε σύγκριση με το split, ακόμα κι αν αυτό αξιώνεται από τον ιστότοπό σας

"Το επίπεδο θορύβου του Climer SX είναι σχεδόν σαν ένα split κλιματιστικό.
Το εύρος θορύβου είναι 36-40-46 dB. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για ένα κοντίσιονερ monoblock. "- Ναι, σε σύγκριση με το BC (παλιό Baku kondeyki), είναι πιο ήσυχο

4-Περαιτέρω σχετικά με την εγκατάσταση. εδώ είναι πιο δύσκολο από το συνηθισμένο split. Έχει 2 τρύπες για 200 2014-04-03_162609.png 62.74Κ 0 Downloads:

Ναι. το πιο γλυκό, δεν είναι δυνατό να γίνει πλευρική τοποθέτηση, μόνο σε ευθεία γραμμή, εκείνων που βρίσκονται αμέσως πάνω σε έναν τοίχο του δρόμου.

Ps - Αν κάποιος δεν κατάλαβε με ποιον και στον οποίο απάντησα, θα σας πω ότι το μήνυμα στο οποίο απαντούμαι ήταν εξ αποστάσεως, καθώς περιέχει συνδέσμους σε εξωγενείς τοποθεσίες που έχουν διαφημιστικό χαρακτήρα.

psps- Δεν αναρωτιέμαι κατά την έκθεση αφιερωμένη στον ένατο μέρος του χρόνου τους στην αναζήτηση και ξεδιπλώνεται στα ράφια των καταστημάτων, χωρίς Conder υπαίθρια διαφήμιση, ίσως, έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για την προώθηση αυτό το θαύμα της μαύρης γης, είναι «ενδιαφέρεται».Αλλά δυστυχώς, διαπίστωσα για τον εαυτό τους και για εκείνους που είναι τώρα διαβάζει, αυτό δεν είναι το προϊόν που θα ήθελα να προωθήσω και να εγκαταστήσω. αρέσει μόνο μια εναλλακτική λύση στο παράθυρο, με ένα σχέδιο και μικρές καινοτομίες.

Όλα τα νέα, ξεχασμένα παλιά (C) ®


Μήνυμα επεξεργασμένο από ΧΟΥΜΑ: 03 Апрель 2014, 21:44

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 03/04 2014

Εάν υπάρχει μια ευκαιρία να βάλεις ένα split σύστημα ή ένα πολλαπλό κομμάτι, τότε είναι καλύτερο να το βάλεις, γιατί σε monoblock θόρυβο περισσότερο, και σημαντικά, όταν ο αέρας παράθυρο, είναι απαραίτητο να γροθιά μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο, αν το κινητό τηλέφωνο, είναι απαραίτητο να γίνει απαγωγή της θερμότητας, είναι περίπου 100 mm σωλήνα, έχει συμβουλές για να κάνετε τα συμπεράσματα λιγότερο, αλλά το γεγονός παραμένει ότι η κατάργηση αυτή είναι απαραίτητη για κανέναν! Πλεονεκτήματα που ένα κινητό μπορεί πάντα να αποσυνδεθεί και να μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο ή σε ένα άλλο διαμέρισμα στο εξοχικό σπίτι. Τα παράθυρα τοποθετούνται κυρίως σε σκηνές επειδή δεν υπάρχει πολύς χώρος και θέσεις και το επίπεδο θορύβου δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Και η απόδοση τέτοιων κλιματιστικών είναι μικρότερη σε σύγκριση με τη διάσπαση. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να διαβάσετε εδώ σχετικά με τους κύριους τύπους, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφείτε για να δείτε αυτό το κρυφό περιεχόμενο

Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφείτε για να δείτε αυτό το κρυφό περιεχόμενο

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Vasilich 03 Απρ 2014

αν το παράθυρο, τότε θα πρέπει να γροθιά μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο,

Γράφω μόνο για να γράψω, το νόημα δεν είναι σημαντικό

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
tonche 03 Απρ 2014

Γράφω μόνο για να γράψω, το νόημα δεν είναι σημαντικό

Ναι. αλλά οι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας έχουν ήδη ξεπεραστεί)

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 03/04 2014

Γράφω μόνο για να γράψω, το νόημα δεν είναι σημαντικό

Ναι. αλλά οι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας έχουν ήδη ξεπεραστεί)

ότι δεν σας αρέσει; ότι δεν έγραψα έτσι; Ο σύνδεσμος τέθηκε επειδή, αν υπάρχει περιγραφή σε αυτό. Εάν ένα άτομο είναι ενδιαφέρον, θα πάει πέρα, θα είναι πιο εύκολο να ψάξει στο διαδίκτυο, θα κοιτάξει στο διαδίκτυο.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
tonche 05 Απρ 2014

Θα διαβάσετε το θέμα για να αρχίσετε. Δεν πρόκειται για κινητό kondeyi και όχι για παράθυρα, ακόμα περισσότερο.

Έτσι, βάζετε το σύνδεσμο αποκλειστικά για διαφημιστικούς σκοπούς.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 05 Απρ 2014

Θα διαβάσετε το θέμα για να αρχίσετε. Δεν πρόκειται για κινητό kondeyi και όχι για παράθυρα, ακόμα περισσότερο.

Έτσι, βάζετε το σύνδεσμο αποκλειστικά για διαφημιστικούς σκοπούς.

Διάβασα το θέμα, δυστυχώς ο σύνδεσμος διαγράφηκε νωρίτερα. Με βάση την παραπάνω φωτογραφία, καθώς και ένα ιδιαίτερα καλογραμμένο υλικό στο Διαδίκτυο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ένας από τους τύπους παραθύρου kondeya, μόλις τροποποιήθηκε. Ο σχεδιασμός είναι πολύ καλύτερος. Αν όχι για 2 τρύπες στις 200, νομίζω ότι η ζήτηση θα ήταν πολύ καλή. Ήμουν ήδη ενδιαφέρεται για αυτόν.

Καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνετε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τέτοιων κλιματιστικών. Οι περισσότεροι άνθρωποι medegerov λένε τίποτα μόνο για να πουλήσουν, γι 'αυτό δόθηκε μια αναφορά στην περιγραφή των προφυλακτικών ως monoblock, έτσι ώστε με τα διαχωρισμένα συστήματα.

Για να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα δεν ξέρουμε τίποτα, πρέπει να φτυαρίσουμε πολλά υλικά, μόνο τότε μπορούμε να συμπεράνουμε αν το παιχνίδι αξίζει το κερί ή χρησιμοποιεί το "παλιό" αποδεδειγμένο split σύστημα.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
CHUMA 05 Απρ 2014

Διάβασα το θέμα, δυστυχώς ο σύνδεσμος διαγράφηκε νωρίτερα. Με βάση την παραπάνω φωτογραφία, καθώς και ένα ιδιαίτερα καλογραμμένο υλικό στο Διαδίκτυο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ένας από τους τύπους παραθύρου kondeya, μόλις τροποποιήθηκε. Ο σχεδιασμός είναι πολύ καλύτερος. Αν όχι για 2 τρύπες στις 200, νομίζω ότι η ζήτηση θα ήταν πολύ καλή. Ήμουν ήδη ενδιαφέρεται για αυτόν.

Καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνετε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τέτοιων κλιματιστικών. Οι περισσότεροι άνθρωποι medegerov λένε τίποτα μόνο για να πουλήσουν, γι 'αυτό δόθηκε μια αναφορά στην περιγραφή των προφυλακτικών ως monoblock, έτσι ώστε με τα διαχωρισμένα συστήματα.

Για να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα δεν ξέρουμε τίποτα, πρέπει να φτυαρίσουμε πολλά υλικά, μόνο τότε μπορούμε να συμπεράνουμε αν το παιχνίδι αξίζει το κερί ή χρησιμοποιεί το "παλιό" αποδεδειγμένο split σύστημα.

Ναι, ζευγαρώνουμε ότι ξέρουμε πώς, τότε θα σας προτείνω να αναφέρετε τα πλεονεκτήματα των θαυμάσιων μηχανημάτων. Είμαι έτοιμος να συζητήσω μαζί σας, να εξηγήσω τα οφέλη. Έχετε ήδη αρχίσει να συγκρίνετε με το split και τα παράθυρα, θα συνεχίσουμε;

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 05 Απρ 2014

Ναι, ζευγαρώνουμε ότι ξέρουμε πώς, τότε θα σας προτείνω να αναφέρετε τα πλεονεκτήματα των θαυμάσιων μηχανημάτων. Είμαι έτοιμος να συζητήσω μαζί σας, να εξηγήσω τα οφέλη. Έχετε ήδη αρχίσει να συγκρίνετε με το split και τα παράθυρα, θα συνεχίσουμε;

Express σαφέστερη παρακαλώ, αν θέλετε να συζητήσετε! Τι και με τι άρχισα να συγκρίνω; Split και παράθυρο με τα kondeyami που παρουσιάζονται παραπάνω; Αν ναι, δεν συγκρίνω τίποτα, αλλά είπα ότι προσέλκυσαν την προσοχή! Θα πω τι, η εμφάνιση, καθώς θυμίζουν κάτι σαν ένα ψυγείο, ένα συνηθισμένο οικιακό θερμαντήρα, δεν θα χαλάσουν την θέα ούτε μέσα ούτε έξω. Πώς λειτουργεί Δεν ξέρω, μιλώ για το πόσο καλά κρυώνει και πόσο αθόρυβα λειτουργεί.

Και ακόμη και έτσι δεν χαλάσει την πρόσοψη. Και αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό σε μερικά μέρη της πόλης, το πέρασμα στάδιο απαγορεύεται να οδηγήσει στην πρόσοψη, και το συμπέρασμα στην άλλη πλευρά είναι ένας μεγάλος δρόμος, το δωμάτιο είναι μικρό, ο condy δεν τραβήξει. Τα μπαλκόνια είναι πολύ μικρά και κλειστά, όπου τα προφυλακτικά πνίγονται και μετά από σύντομη εργασία πεθαίνουν ή δεν υπάρχουν καθόλου.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
CHUMA 05 Απρ 2014

Και ως αποτέλεσμα, όλα τα σημεία είναι.

LexyFrost Σήμερα, στις 20:53

Πώς λειτουργεί Δεν ξέρω, μιλώ για το πόσο καλά κρυώνει και πόσο αθόρυβα λειτουργεί.

Θα προσθέσω, είναι επίσης τοποθετημένο αδέξια.

Από τα πλεονεκτήματα, αυτή είναι η έλλειψη ενός μπλοκ δρόμου (δεν υπάρχει στην πρόσοψη), αλλά αυτό είναι και το τεράστιο μείωμά του. Εκπνεύει πλαστικό.


Μήνυμα επεξεργασμένο από ΧΟΥΜΑ: 05 Апрель 2014, 22:43

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Seryoga 06 Απρ 2014

Παρουσιάζω στις 2:00 π.μ. όταν ξεκίνησε η νεκρή σιωπή και μετά το θαύμα-yudo.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 06 Απρ 2014

Και ως αποτέλεσμα, όλα τα σημεία είναι.

Θα προσθέσω, είναι επίσης τοποθετημένο αδέξια.

Από τα πλεονεκτήματα, αυτή είναι η έλλειψη ενός μπλοκ δρόμου (δεν υπάρχει στην πρόσοψη), αλλά αυτό είναι και το τεράστιο μείωμά του. Εκπνεύει πλαστικό.

Δεν είχα πανοπλία για αυτό το condo, και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αρκετά δευτερόλεπτα, αλλά. Όπως έγραψα παραπάνω, υπάρχουν προβληματικοί τόποι, και μάλιστα θέτοντας τον εαυτό μου στη θέση εκείνων που δεν επιτρέπεται να μεταδίδουν προφυλακτικά στην πρόσοψη, νομίζω ότι θα έβαζα τον εαυτό μου τέτοιο. Εξάλλου, υπάρχουν καυτά σπίτια, όπου είναι τα βασανιστήρια χωρίς τον κλιματισμό και το βράδυ δεν θα το ενεργοποιήσετε, αλλά ακόμα και για χάρη κάποιας δροσιάς είναι ήδη χρήσιμο να βάλεις κάτι τέτοιο. Στην εικόνα, δεν φαίνεται πολύ, πολύ ευρύ, σε ένα διαδίκτυο είναι με ένα όμορφο σχέδιο και λεπτότερο.

Φυσικά υπάρχουν μέρη όπου δεν είναι πολύ μελετημένο, που συμπυκνώνεται και δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στη διάρκεια του χειμώνα, η μόνωση πρέπει να είναι μεταξύ του τοίχου και του σωλήνα + και ότι κούρεμα του αγωγού, αλλιώς νομίζω ότι θα ήταν υγρή υγρασία στους τοίχους, και, ενδεχομένως, στο εσωτερικό θα διαρρεύσει. Άλλοι αγωγοί εξόδου, θα αποστραγγίσουν το συμπύκνωμα, θα είναι φτιαγμένοι, δηλαδή ο δρόμος του δρόμου θα είναι πάντοτε υγρός, μαύρος. Μια άλλη ενδιαφέρουσα στιγμή με διάτρηση, αυτά σε μια γωνία για να κάνει, αλλά αυτό το μέγεθος είναι ένα τρυπάνι στέμμα και την εγκατάσταση το ίδιο θα πρέπει να τοποθετηθεί στον τοίχο για τη διάτρηση, δεν ξέρω αν υπάρχουν διάτρητοι σε μια γωνία είναι πιθανό να έχουν μόνο την τιμή της μονάδας, επίσης, ότι αντίστοιχα.

Η τοποθέτηση των αγωγών αέρα στο kondeyu υπό γωνία είναι δυνατή ή δεν τίθεται επίσης υπό αμφισβήτηση.

Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα

Το κατάστημά μας προσφέρει κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα γνωστών εμπορικών σημάτων, τα οποία συνιστώνται καλά στις συνθήκες της περιοχής μας. Αυτά είναι τα προϊόντα των εταιριών Inova και Olimpia Splendid, τα οποία έχουν θετικά σχόλια από τους χρήστες.

Το κλιματιστικό σύστημα χωρίς εξωτερική μονάδα έχει ορισμένα πλεονεκτήματα:

 • Εάν το κτίριο έχει αρχιτεκτονική και ιστορική αξία, τότε απαγορεύεται η χρήση συνημμένων στις προσόψεις.
 • Η κινητικότητα του εξοπλισμού εξασφαλίζει βέλτιστες κλιματολογικές συνθήκες σε οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς πολύπλοκες εργασίες εγκατάστασης.
 • Ο όμορφος σχεδιασμός δεν σπάει το στυλ του εσωτερικού χώρου.
 • Η υψηλή οικολογική συμβατότητα των ψυκτικών μέσων θα συμβάλει στη διατήρηση της καθαρότητας των φυσικών πόρων και δεν θα βλάψει την ανθρώπινη υγεία.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • Χαμηλό κόστος.

Αυτός είναι ένας μικρός κατάλογος παροχών που μπορούν να επηρεάσουν την επιλογή. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη μέθοδο εγκατάστασης μπορούν να ληφθούν από τον διαχειριστή μας τηλεφωνικά.

Το κλιματιστικό Unico διαθέτει ηλεκτροστατικό φίλτρο για τον καθαρισμό του αέρα από μικρά σωματίδια, γύρη, ζελατίνα και φίλτρο ενεργού άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα με οσμές και επιβλαβή αέρια.
Το Unico μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στην κορυφή όσο και κάτω από τον τοίχο.

Κλιματιστικά INNOVA

Σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα, το κλιματιστικό σύστημα χωρίς εξωτερική μονάδα Innova χρησιμοποιεί ως ψυκτικό R410, το οποίο έχει το μικρότερο αντίκτυπο στη στιβάδα του όζοντος του πλανήτη μας.

Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα

Μία από τις καινοτομίες στον τομέα του κλιματισμού είναι τα κλιματιστικά υψηλής τεχνολογίας χωρίς εξωτερική μονάδα. Μια τέτοια συσκευή είναι ένα μονοκόμματο που περιέχει όλες τις απαραίτητες μονάδες: συμπιεστή, ανεμιστήρα, εξατμιστή φρέον, εναλλάκτη θερμότητας και στοιχεία φίλτρου.

Πώς λειτουργεί το κλιματιστικό χωρίς εξωτερική μονάδα; Για να αφαιρεθεί ο ζεστός και καθαρός αέρας στον τοίχο, κατασκευάζονται δύο μικρές τρύπες (διαμέτρου όχι μεγαλύτερης από 16 cm). Εξωτερικά οι οπές καλύπτονται με διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού από καουτσούκ αιθυλενίου και προπυλενίου. Στη συνέχεια, μπορούν να είναι εντελώς συγκεκαλυμμένα, ζωγραφισμένα στο χρώμα της πρόσοψης του κτιρίου.

Όπως συμβατικά συστήματα split, τα κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα μπορούν να είναι "κρύα" (μόνο για ψύξη) ή "ζεστά" (με λειτουργία θέρμανσης). Επιπλέον, υπάρχουν συμβατικά μοντέλα και μετατροπείς (με ακριβέστερο έλεγχο της θερμοκρασίας και απρόβλεπτη ρύθμιση ισχύος).

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του εξοπλισμού που δεν διαθέτει εξωτερική μονάδα είναι:

 • η δυνατότητα τοποθέτησης σε σχεδόν οποιαδήποτε πρόσοψη χωρίς τη διαδικασία έγκρισης.
 • ευκολία εγκατάστασης.
 • καμία ανάγκη αποστράγγισης για "κρύα" μοντέλα.
 • τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων συσκευών σε ένα κύκλωμα.

Μπορείτε να αγοράσετε μια σύγχρονη συσκευή χωρίς εξωτερική μονάδα σε χαμηλή τιμή στην εταιρεία "Asama Trade". Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα που παρουσιάζονται και τις επιλογές συνεργασίας μπορούν να ληφθούν από τους ειδικούς μας.

Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα: μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή λειτουργικότητα

Αυτή η τεχνική είναι ιδανική τόσο για ένα μικρό διαμέρισμα όσο και για ένα ελίτ αρχοντικό. Η εταιρεία "Asama Trade" συνιστά τη χρήση της όταν η εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας είναι δύσκολη. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αισθητικούς, αρχιτεκτονικούς ή άλλους λόγους.

Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα τοποθετούνται στο άνω ή κάτω μέρος του εξωτερικού τοίχου. Η πρώτη μέθοδος θεωρείται παραδοσιακή, αλλά στη δεύτερη περίπτωση η τεχνική θα ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο χάρη στον κομψό σχεδιασμό και το μικρό μέγεθος. Επιπλέον, στην κάτω θέση ο εξοπλισμός δεν καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από ένα κανονικό ψυγείο. Κατά τη λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μια κατευθυνόμενη ροή αέρα ή να ενεργοποιήσει τη λειτουργία της ομοιόμορφης κατανομής του.

Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα

Για κτίρια των οποίων η πρόσοψη είναι ιστορικής ή εθνικής αξίας ή για κάποιο λόγο είναι αδύνατο να εγκατασταθούν παραδοσιακά διαχωριστικά συστήματα δύο τύπων, οι κατασκευαστές έχουν αναπτύξει κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα.

Αντιπροσωπεύουν ένα μοναδικό σχέδιο, το οποίο είναι μια ιδανική λύση που ικανοποιεί τις αισθητικές επιθυμίες των καταναλωτών, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικά λειτουργικό κλιματιστικό εξοπλισμό, ψύγοντας αποτελεσματικά το δωμάτιο.

Εγκαταστήστε κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα, τόσο στον τοίχο όσο και στο πάτωμα.

Διαθέτει κλιματιστικά μονομπλόκ

Τα παραδοσιακά κλιματιστικά αποτελούνται από δύο μονάδες:

Στην εξωτερική μονάδα, η οποία είναι τοποθετημένη στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου, υπάρχει ανεμιστήρας και συμπυκνωτής. Η εσωτερική μονάδα είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση και την παροχή αέρα στο δωμάτιο. Ταυτόχρονα, η εξωτερική μονάδα ξεχωρίζει πάντα στην πρόσοψη του κτιρίου και χαλάει την εμφάνισή του.

Σε αντίθεση με τα κλιματιστικά διπλού μπλοκ, οι δομές μονομπλόκ βρίσκονται μόνο στο εσωτερικό του δωματίου και όλα τα εξαρτήματά του βρίσκονται στο ίδιο περίβλημα, πράγμα που προκαλεί ένα ορισμένο επίπεδο θορύβου που συμβαίνει κατά τη λειτουργία του κλιματιστικού. Ταυτόχρονα, τα κλιματιστικά χωρίς μια εξωτερική μονάδα διαθέτουν μια σειρά λειτουργικών χαρακτηριστικών που την καθιστούν δημοφιλή σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.

Εγκατάσταση κλιματιστικών μονομπλόκ

Η εγκατάσταση αυτού του κλιματιστικού μηχανήματος γίνεται με ειδικό εργαλείο κατασκευής, το οποίο απαιτεί δύο διαμπερείς οπές στον τοίχο. Μέσω αυτών των ανοιγμάτων θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή θερμότητας με το δρόμο. Και το συμπύκνωμα, το οποίο κατά κάποιον τρόπο συσσωρεύεται κατά τη λειτουργία ενός συμβατικού κλιματιστικού, θα εξέρχεται άμεσα προς τα έξω λόγω των ίδιων οπών στον τοίχο.

Οι πιο δημοφιλείς κατασκευαστές κλιματιστικών τοίχων χωρίς εξωτερική μονάδα: Climer, Innova, Olimpia Splendid. Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών λόγω της ποιότητας και της αξιοπιστίας των προϊόντων τους, καθώς και του κομψού και πρωτότυπου σχεδιασμού.

Τα κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα μπορούν να λειτουργήσουν μόνο για ψύξη και για ψύξη και θέρμανση του δωματίου. Μπορεί να είναι μη αναστρέψιμο και inverter, δηλ. με ομαλή ρύθμιση της ισχύος του συμπιεστή και πιο ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας χώρου.

Αυτά τα συστήματα διαίρεσης, ελλείψει εξωτερικής μονάδας, καταναλώνουν ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Ένα μικρό πλάτος της εσωτερικής μονάδας σας επιτρέπει να το εγκαταστήσετε σε μια ποικιλία εσωτερικών χώρων, χωρίς τον φόβο ότι η συσκευή θα πάρει πάρα πολύ χώρο.

Αξίζει να χρησιμοποιήσετε κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα

Η σύγχρονη τεχνολογία του κλίματος παρουσιάζεται σε μια μεγάλη ποικιλία στην αγορά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επιλέξετε για τη διευθέτηση ενός σπιτιού είναι ένα κλιματιστικό. Παρουσιάζονται σε διάφορες τροποποιήσεις: μπορείτε να επιλέξετε συστήματα monoblock, split συστήματα ή πολλαπλά συστήματα split. Διαφέρουν ως προς τη λειτουργικότητα, την ποιότητα και το κόστος. Πρόσφατα, ένα σύγχρονο κλιματιστικό σύστημα χωρίς εξωτερική μονάδα έχει χρησιμοποιηθεί όλο και περισσότερο. Αυτή η τεχνική εγκαθίσταται γρήγορα και χωρίς προβλήματα, ενώ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αποδοτικότητα του συστήματος κλιματισμού. Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα κλιματιστικό χωρίς μια εξωτερική μονάδα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα προϊόντα της Olimpia Splendid. Έτσι, τα κλιματιστικά Olimpia Splendid χωρίς εξωτερική μονάδα έχουν ασφάλεια, απόδοση σε λειτουργία και αποδεκτό κόστος για όλους. Σημειώστε ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό μοντέλο, επιλέγοντας έτσι τις απαραίτητες παραμέτρους και χαρακτηριστικά. Εξετάστε τις θετικές και αρνητικές πτυχές της χρήσης σύγχρονων κλιματιστικών μονομπλόκ, από ό, τι διαφέρουν.

Κλιματιστικά με μία μονάδα - ευκολία και αισθητική

Τα διαχωρισμένα συστήματα, τα οποία έχουν δύο μονάδες για λειτουργία (εσωτερικές και εξωτερικές), χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα έχουν τέτοια πλεονεκτήματα λειτουργίας:

 • Ευχάριστη εμφάνιση. Παρακαλώ σημειώστε ότι η εμφάνιση αυτής της τεχνικής δεν θα χαλάσει το βλέμμα του δωματίου σας και το επιλεγμένο στυλ του εσωτερικού. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο είναι δύσκολο να αποδοθεί σε ένα συμβατικό διαχωριστικό σύστημα.
 • Ευκολία εγκατάστασης. Εγκατάσταση μιας τέτοιας τεχνολογίας του κλίματος μπορεί να είναι πολύ γρήγορα χωρίς τις υπηρεσίες των ειδικών. Αρκεί να δημιουργήσετε δύο ανοίγματα για σωλήνες διακλάδωσης και ειδικά στοιχεία στερέωσης. Εάν δεν είστε βέβαιοι στις ικανότητές σας, τότε είναι καλύτερα να απευθυνθείτε σε ειδικούς.
 • Συνήθως για ένα χωρισμένο σύστημα, χρησιμοποιούνται σωλήνες που μεταφέρουν Freon. Συνήθως βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους. Σε ένα κλιματιστικό μονόκλωνου δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, το οποίο επίσης επηρεάζει θετικά την εμφάνιση του δωματίου.
 • Η λειτουργία μιας τέτοιας τεχνολογίας του κλίματος είναι πολύ απλή, πράγμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε τη σωστή θερμοκρασία γρήγορα, χωρίς προβλήματα και μακρά μελέτη των οδηγιών.

Τα μειονεκτήματα της λειτουργίας ενός σύγχρονου κλιματιστικού μηχανήματος χωρίς εξωτερική μονάδα περιλαμβάνουν: ένα αρκετά υψηλό επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία, το δωμάτιο θα είναι πολύ ξηρό αέρα, το μέγεθος του εξοπλισμού, κατά κανόνα, αρκετά μεγάλο.

Φόρουμ Κλιματισμού και Εξαερισμού

Κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Alex730 20 Μαΐου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
V @ D1k 20 Μαΐου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Δρ. Lektor 20 Μαΐου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
V @ D1k 20 Μαΐου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
steptoostep 06 Ιουλ 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Bitzerrrr 7 Ιουλίου 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Rook2013 Ιουλ 16, 2013

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Zirup 11 Μαρτίου 2014

Εάν βάζετε kondey χωρίς εμφάνιση, τότε δεν υπάρχουν πόνυ, και οι γείτονες δεν θα ζηλεύουν, το καυτό καλοκαίρι.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
CHUMEA 03 Απρ 2014

Γιατί να επιλέξει ότι η δεύτερη επιλογή δεν κρυώσει; Δώστε τους λόγους. Και αποδεικνύεται ότι είστε παραπλανητικοί άνθρωποι.
Παρεμπιπτόντως, το νέο κλιματικό κέντρο XXX δεν διαθέτει σωλήνα αποστράγγισης και το συμπύκνωμα αφήνει έναν τρόπο πτώσης ατμών.
Εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για κλιματιστικό, εξακολουθεί να είναι ο ανεμιστήρας τροφοδοσίας και εξάτμισης στα 30m3 / h, αλλά και η παρουσία ενός ψυγείου, το οποίο του επιτρέπει να λειτουργεί ως πηνίο ανεμιστήρα (συνδεδεμένο με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης ή το λέβητα). Είναι νέο το Σεπτέμβριο του 2013
Ακόμα υπάρχουν κλιματιστικά χωρίς εξωτερική μονάδα Climer VX και TX, που κυκλοφόρησε το 2011. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή

Υποστηρίζω τον προηγούμενο ομιλητή..

1-V μείον η θέρμανση δεν ανάβει, συνδέστε τις μπαταρίες, είναι ένας επανασχεδιασμός του συστήματος θέρμανσης και εν τούτοις-Haha εγώ συνδέω με πολλή πρόσβαση στη θέρμανση, με το νερό mazutnoy στο σύστημα; Και αν έχω ένα άτομο, τότε για μένα τότε προφυλακτικό στη θερμότητα.

Επίσης, λαμβάνεται από τον ιστότοπό σας "

Είναι δυνατή η ενεργοποίηση της αντλίας θερμότητας του κλιματιστικού το χειμώνα, αν είναι στο δρόμο μείον;

2. -Η αποχέτευση λείπει, είναι ναι, αλλά η έξοδος τότε έρχεται σε βάρος των τρυπών στον τοίχο; Είναι υγροί τοίχοι; Λαμβάνεται ξανά από τον ιστότοπό σας

Η έξοδος συμπυκνωμάτων παράγεται με μέθοδο ατμού (σύστημα WDS).
Το συμπύκνωμα ρέει μέσα στο δίσκο του εξατμιστή και αφαιρείται σε μία από τις οπές. "

3.-Και οι πιο άρρωστοι. Ο συμπιεστής εγκαθίσταται στο δωμάτιο. δηλαδή, είναι ένα μπαρ καραμελών και όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχει ακόμα θόρυβος σε σύγκριση με το split, ακόμα κι αν αυτό αξιώνεται από τον ιστότοπό σας

"Το επίπεδο θορύβου του Climer SX είναι σχεδόν σαν ένα split κλιματιστικό.
Το εύρος θορύβου είναι 36-40-46 dB. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για ένα κοντίσιονερ monoblock. "- Ναι, σε σύγκριση με το BC (παλιό Baku kondeyki), είναι πιο ήσυχο

4-Περαιτέρω σχετικά με την εγκατάσταση. εδώ είναι πιο δύσκολο από το συνηθισμένο split. Έχει 2 τρύπες για 200 2014-04-03_162609.png 62.74Κ 0 Downloads:

Ναι. το πιο γλυκό, δεν είναι δυνατό να γίνει πλευρική τοποθέτηση, μόνο σε ευθεία γραμμή, εκείνων που βρίσκονται αμέσως πάνω σε έναν τοίχο του δρόμου.

Ps - Αν κάποιος δεν κατάλαβε με ποιον και στον οποίο απάντησα, θα σας πω ότι το μήνυμα στο οποίο απαντούμαι ήταν εξ αποστάσεως, καθώς περιέχει συνδέσμους σε εξωγενείς τοποθεσίες που έχουν διαφημιστικό χαρακτήρα.

psps- Δεν αναρωτιέμαι κατά την έκθεση αφιερωμένη στον ένατο μέρος του χρόνου τους στην αναζήτηση και ξεδιπλώνεται στα ράφια των καταστημάτων, χωρίς Conder υπαίθρια διαφήμιση, ίσως, έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για την προώθηση αυτό το θαύμα της μαύρης γης, είναι «ενδιαφέρεται».Αλλά δυστυχώς, διαπίστωσα για τον εαυτό τους και για εκείνους που είναι τώρα διαβάζει, αυτό δεν είναι το προϊόν που θα ήθελα να προωθήσω και να εγκαταστήσω. αρέσει μόνο μια εναλλακτική λύση στο παράθυρο, με ένα σχέδιο και μικρές καινοτομίες.

Όλα τα νέα, ξεχασμένα παλιά (C) ®


Μήνυμα επεξεργασμένο από ΧΟΥΜΑ: 03 Апрель 2014, 21:44

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 03/04 2014

Εάν υπάρχει μια ευκαιρία να βάλεις ένα split σύστημα ή ένα πολλαπλό κομμάτι, τότε είναι καλύτερο να το βάλεις, γιατί σε monoblock θόρυβο περισσότερο, και σημαντικά, όταν ο αέρας παράθυρο, είναι απαραίτητο να γροθιά μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο, αν το κινητό τηλέφωνο, είναι απαραίτητο να γίνει απαγωγή της θερμότητας, είναι περίπου 100 mm σωλήνα, έχει συμβουλές για να κάνετε τα συμπεράσματα λιγότερο, αλλά το γεγονός παραμένει ότι η κατάργηση αυτή είναι απαραίτητη για κανέναν! Πλεονεκτήματα που ένα κινητό μπορεί πάντα να αποσυνδεθεί και να μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο ή σε ένα άλλο διαμέρισμα στο εξοχικό σπίτι. Τα παράθυρα τοποθετούνται κυρίως σε σκηνές επειδή δεν υπάρχει πολύς χώρος και θέσεις και το επίπεδο θορύβου δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Και η απόδοση τέτοιων κλιματιστικών είναι μικρότερη σε σύγκριση με τη διάσπαση. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να διαβάσετε εδώ σχετικά με τους κύριους τύπους, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφείτε για να δείτε αυτό το κρυφό περιεχόμενο

Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφείτε για να δείτε αυτό το κρυφό περιεχόμενο

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Vasilich 03 Απρ 2014

αν το παράθυρο, τότε θα πρέπει να γροθιά μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο,

Γράφω μόνο για να γράψω, το νόημα δεν είναι σημαντικό

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
tonche 03 Απρ 2014

Γράφω μόνο για να γράψω, το νόημα δεν είναι σημαντικό

Ναι. αλλά οι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας έχουν ήδη ξεπεραστεί)

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 03/04 2014

Γράφω μόνο για να γράψω, το νόημα δεν είναι σημαντικό

Ναι. αλλά οι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας έχουν ήδη ξεπεραστεί)

ότι δεν σας αρέσει; ότι δεν έγραψα έτσι; Ο σύνδεσμος τέθηκε επειδή, αν υπάρχει περιγραφή σε αυτό. Εάν ένα άτομο είναι ενδιαφέρον, θα πάει πέρα, θα είναι πιο εύκολο να ψάξει στο διαδίκτυο, θα κοιτάξει στο διαδίκτυο.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
tonche 05 Απρ 2014

Θα διαβάσετε το θέμα για να αρχίσετε. Δεν πρόκειται για κινητό kondeyi και όχι για παράθυρα, ακόμα περισσότερο.

Έτσι, βάζετε το σύνδεσμο αποκλειστικά για διαφημιστικούς σκοπούς.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 05 Απρ 2014

Θα διαβάσετε το θέμα για να αρχίσετε. Δεν πρόκειται για κινητό kondeyi και όχι για παράθυρα, ακόμα περισσότερο.

Έτσι, βάζετε το σύνδεσμο αποκλειστικά για διαφημιστικούς σκοπούς.

Διάβασα το θέμα, δυστυχώς ο σύνδεσμος διαγράφηκε νωρίτερα. Με βάση την παραπάνω φωτογραφία, καθώς και ένα ιδιαίτερα καλογραμμένο υλικό στο Διαδίκτυο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ένας από τους τύπους παραθύρου kondeya, μόλις τροποποιήθηκε. Ο σχεδιασμός είναι πολύ καλύτερος. Αν όχι για 2 τρύπες στις 200, νομίζω ότι η ζήτηση θα ήταν πολύ καλή. Ήμουν ήδη ενδιαφέρεται για αυτόν.

Καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνετε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τέτοιων κλιματιστικών. Οι περισσότεροι άνθρωποι medegerov λένε τίποτα μόνο για να πουλήσουν, γι 'αυτό δόθηκε μια αναφορά στην περιγραφή των προφυλακτικών ως monoblock, έτσι ώστε με τα διαχωρισμένα συστήματα.

Για να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα δεν ξέρουμε τίποτα, πρέπει να φτυαρίσουμε πολλά υλικά, μόνο τότε μπορούμε να συμπεράνουμε αν το παιχνίδι αξίζει το κερί ή χρησιμοποιεί το "παλιό" αποδεδειγμένο split σύστημα.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
CHUMA 05 Απρ 2014

Διάβασα το θέμα, δυστυχώς ο σύνδεσμος διαγράφηκε νωρίτερα. Με βάση την παραπάνω φωτογραφία, καθώς και ένα ιδιαίτερα καλογραμμένο υλικό στο Διαδίκτυο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ένας από τους τύπους παραθύρου kondeya, μόλις τροποποιήθηκε. Ο σχεδιασμός είναι πολύ καλύτερος. Αν όχι για 2 τρύπες στις 200, νομίζω ότι η ζήτηση θα ήταν πολύ καλή. Ήμουν ήδη ενδιαφέρεται για αυτόν.

Καταλαβαίνω ότι καταλαβαίνετε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τέτοιων κλιματιστικών. Οι περισσότεροι άνθρωποι medegerov λένε τίποτα μόνο για να πουλήσουν, γι 'αυτό δόθηκε μια αναφορά στην περιγραφή των προφυλακτικών ως monoblock, έτσι ώστε με τα διαχωρισμένα συστήματα.

Για να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα δεν ξέρουμε τίποτα, πρέπει να φτυαρίσουμε πολλά υλικά, μόνο τότε μπορούμε να συμπεράνουμε αν το παιχνίδι αξίζει το κερί ή χρησιμοποιεί το "παλιό" αποδεδειγμένο split σύστημα.

Ναι, ζευγαρώνουμε ότι ξέρουμε πώς, τότε θα σας προτείνω να αναφέρετε τα πλεονεκτήματα των θαυμάσιων μηχανημάτων. Είμαι έτοιμος να συζητήσω μαζί σας, να εξηγήσω τα οφέλη. Έχετε ήδη αρχίσει να συγκρίνετε με το split και τα παράθυρα, θα συνεχίσουμε;

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 05 Απρ 2014

Ναι, ζευγαρώνουμε ότι ξέρουμε πώς, τότε θα σας προτείνω να αναφέρετε τα πλεονεκτήματα των θαυμάσιων μηχανημάτων. Είμαι έτοιμος να συζητήσω μαζί σας, να εξηγήσω τα οφέλη. Έχετε ήδη αρχίσει να συγκρίνετε με το split και τα παράθυρα, θα συνεχίσουμε;

Express σαφέστερη παρακαλώ, αν θέλετε να συζητήσετε! Τι και με τι άρχισα να συγκρίνω; Split και παράθυρο με τα kondeyami που παρουσιάζονται παραπάνω; Αν ναι, δεν συγκρίνω τίποτα, αλλά είπα ότι προσέλκυσαν την προσοχή! Θα πω τι, η εμφάνιση, καθώς θυμίζουν κάτι σαν ένα ψυγείο, ένα συνηθισμένο οικιακό θερμαντήρα, δεν θα χαλάσουν την θέα ούτε μέσα ούτε έξω. Πώς λειτουργεί Δεν ξέρω, μιλώ για το πόσο καλά κρυώνει και πόσο αθόρυβα λειτουργεί.

Και ακόμη και έτσι δεν χαλάσει την πρόσοψη. Και αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό σε μερικά μέρη της πόλης, το πέρασμα στάδιο απαγορεύεται να οδηγήσει στην πρόσοψη, και το συμπέρασμα στην άλλη πλευρά είναι ένας μεγάλος δρόμος, το δωμάτιο είναι μικρό, ο condy δεν τραβήξει. Τα μπαλκόνια είναι πολύ μικρά και κλειστά, όπου τα προφυλακτικά πνίγονται και μετά από σύντομη εργασία πεθαίνουν ή δεν υπάρχουν καθόλου.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
CHUMA 05 Απρ 2014

Και ως αποτέλεσμα, όλα τα σημεία είναι.

LexyFrost Σήμερα, στις 20:53

Πώς λειτουργεί Δεν ξέρω, μιλώ για το πόσο καλά κρυώνει και πόσο αθόρυβα λειτουργεί.

Θα προσθέσω, είναι επίσης τοποθετημένο αδέξια.

Από τα πλεονεκτήματα, αυτή είναι η έλλειψη ενός μπλοκ δρόμου (δεν υπάρχει στην πρόσοψη), αλλά αυτό είναι και το τεράστιο μείωμά του. Εκπνεύει πλαστικό.


Μήνυμα επεξεργασμένο από ΧΟΥΜΑ: 05 Апрель 2014, 22:43

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
Seryoga 06 Απρ 2014

Παρουσιάζω στις 2:00 π.μ. όταν ξεκίνησε η νεκρή σιωπή και μετά το θαύμα-yudo.

 • Όπως
 • Δεν μου αρέσει
LexyFrost 06 Απρ 2014

Και ως αποτέλεσμα, όλα τα σημεία είναι.

Θα προσθέσω, είναι επίσης τοποθετημένο αδέξια.

Από τα πλεονεκτήματα, αυτή είναι η έλλειψη ενός μπλοκ δρόμου (δεν υπάρχει στην πρόσοψη), αλλά αυτό είναι και το τεράστιο μείωμά του. Εκπνεύει πλαστικό.

Δεν είχα πανοπλία για αυτό το condo, και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αρκετά δευτερόλεπτα, αλλά. Όπως έγραψα παραπάνω, υπάρχουν προβληματικοί τόποι, και μάλιστα θέτοντας τον εαυτό μου στη θέση εκείνων που δεν επιτρέπεται να μεταδίδουν προφυλακτικά στην πρόσοψη, νομίζω ότι θα έβαζα τον εαυτό μου τέτοιο. Εξάλλου, υπάρχουν καυτά σπίτια, όπου είναι τα βασανιστήρια χωρίς τον κλιματισμό και το βράδυ δεν θα το ενεργοποιήσετε, αλλά ακόμα και για χάρη κάποιας δροσιάς είναι ήδη χρήσιμο να βάλεις κάτι τέτοιο. Στην εικόνα, δεν φαίνεται πολύ, πολύ ευρύ, σε ένα διαδίκτυο είναι με ένα όμορφο σχέδιο και λεπτότερο.

Φυσικά υπάρχουν μέρη όπου δεν είναι πολύ μελετημένο, που συμπυκνώνεται και δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στη διάρκεια του χειμώνα, η μόνωση πρέπει να είναι μεταξύ του τοίχου και του σωλήνα + και ότι κούρεμα του αγωγού, αλλιώς νομίζω ότι θα ήταν υγρή υγρασία στους τοίχους, και, ενδεχομένως, στο εσωτερικό θα διαρρεύσει. Άλλοι αγωγοί εξόδου, θα αποστραγγίσουν το συμπύκνωμα, θα είναι φτιαγμένοι, δηλαδή ο δρόμος του δρόμου θα είναι πάντοτε υγρός, μαύρος. Μια άλλη ενδιαφέρουσα στιγμή με διάτρηση, αυτά σε μια γωνία για να κάνει, αλλά αυτό το μέγεθος είναι ένα τρυπάνι στέμμα και την εγκατάσταση το ίδιο θα πρέπει να τοποθετηθεί στον τοίχο για τη διάτρηση, δεν ξέρω αν υπάρχουν διάτρητοι σε μια γωνία είναι πιθανό να έχουν μόνο την τιμή της μονάδας, επίσης, ότι αντίστοιχα.

Η τοποθέτηση των αγωγών αέρα στο kondeyu υπό γωνία είναι δυνατή ή δεν τίθεται επίσης υπό αμφισβήτηση.

Συστάσεις για την επιλογή κλιματιστικού χωρίς εξωτερική μονάδα

Συμβαίνει ότι οι ιδιοκτήτες αστικών διαμερισμάτων που θέλουν να δημιουργήσουν άνετες κλιματολογικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις, για διάφορους λόγους, δεν μπορούν να αγοράσουν και να εγκαταστήσουν ένα παραδοσιακό σύστημα διαχωρισμού. Συνήθως αυτό οφείλεται στην απαγόρευση των αρχών της πόλης για την εγκατάσταση εξωτερικού κλιματικού εξοπλισμού, ώστε να μην χαλάσει η εμφάνιση της πρόσοψης. Αλλά η έξοδος από την κατάσταση είναι: στο διαμέρισμα μπορείτε να βάλετε το κλιματιστικό χωρίς μια εξωτερική μονάδα. Πληροφορίες για το τι αυτά τα προϊόντα αντιπροσωπεύουν οι ίδιοι, μπορείτε να μάθετε από αυτό το άρθρο. Εδώ δημοσιεύθηκαν ορισμένες συστάσεις σχετικά με την επιλογή μονάδων αερισμού μονομπλόκ.

Αρχή σχεδιασμού και λειτουργίας

Συσκευή κλασική διάσπαση - συστήματα εξοικειωμένοι οι περισσότεροι χρήστες: εξωτερική μονάδα με έναν συμπιεστή και έναν πρώτο εναλλάκτη θερμότητας συνδεδεμένο με την εσωτερική μονάδα αυτοκινητόδρομους φρέον όπου υπάρχει ένα δεύτερο εναλλάκτη θερμότητας και έναν ανεμιστήρα. Αυτή είναι η καλύτερη παραλλαγή του κλιματιστικού, η οποία προσφέρει τα λιγότερα προβλήματα κατά την εγκατάσταση, και παρέχει άνεση και αθόρυβη λειτουργία.

Σε μια κατάσταση όπου το εξωτερικό μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος δεν μπορεί να τοποθετηθεί στην πρόσοψη του κτιρίου, το κλιματιστικό δωματίου χωρίς ψυγείο (monoblock) έρχεται στη διάσωση. Στο εσωτερικό του τοποθετούνται όλα τα στοιχεία που προηγουμένως χωρίστηκαν από δύο μονάδες. Συμπιεστής, ανεμιστήρες, εναλλάκτες θερμότητας και άλλα εξαρτήματα - όλα βρίσκονται στο ίδιο περίβλημα. Από το πίσω τοίχωμα του προϊόντος, 2 ακροφύσια, το ένα για την τροφοδοσία και το δεύτερο για την εκκένωση αέρα. Η μονάδα διατίθεται σε έκδοση τοίχου, αλλά μπορεί να συνδεθεί μόνο στον εξωτερικό τοίχο, μια πλευρική εγκατάσταση στο διαμέρισμα δεν είναι δυνατή.

Για αναφορά. Υπάρχουν κινητά μοντέλα κλιματιστικών, στα οποία δεν υπάρχει εξωτερική μονάδα. Αλλά είναι δυσκίνητα, θορυβώδη και καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Φυσικά, οι προγραμματιστές έπρεπε να εργαστούν σκληρά για να μειώσουν τις διαστάσεις του πνευματικού τους παιδιού. Η ελαχιστοποίηση όλων των στοιχείων και η συμπαγής θέση τους μέσα στο περίβλημα, αν και οδήγησε σε αύξηση του κόστους της μονάδας, αλλά την ίδια στιγμή έκανε την εμφάνισή της αισθητική και αρκετά βολική για τοποθέτηση τοίχου σχεδόν οπουδήποτε. Ως εκ τούτου, ένα candybar μπορεί να τεθεί σε μια παραδοσιακή θέση - κάτω από την οροφή, και κάτω, πάνω από το πάτωμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αρχή του κλιματιστικού χωρίς μια εξωτερική μονάδα δεν διαφέρει από το συνηθισμένο σύστημα διαχωρισμού. Παρόλα αυτά, το ψυκτικό υγρό εξατμίζεται σε έναν εναλλάκτη θερμότητας, αφαιρώντας τη θερμότητα από τον αέρα μέσα στο δωμάτιο και συμπυκνώνοντας στο άλλο, το αποδίδει. Μόνο ο αέρας του δρόμου αναρροφάται από τον ανεμιστήρα μέσω ενός σωλήνα διακλάδωσης, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω τοίχωμα της συσκευής και εκτοξεύεται μέσω του άλλου. Σε αυτό, όλες οι διαφορές τελειώνουν.

Εκτός από την υψηλότερη τιμή, το προϊόν παρουσιάζει κάποια προβλήματα κατά την εγκατάσταση. Το εξωτερικό τοίχωμα θα πρέπει να τρυπηθεί σε δύο σημεία για να αφαιρεθούν οι σωλήνες διακλάδωσης. Έξω, καλύπτονται με δύο καθαρές σχάρες, χωρίς να επιδεινώνουν την εμφάνιση της πρόσοψης. Έτσι, δεν επιτρέπονται οι άδειες από τις αρχές της πόλης για την εγκατάσταση τέτοιου εξοπλισμού, και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Στα υπόλοιπα είναι το ίδιο κλιματιστικό, σχεδιασμένο για να δημιουργήσει ένα άνετο κλίμα στο διαμέρισμα.

Σημείωση: Ένα κινητό υπαίθριο κλιματιστικό σύστημα χωρίς εξωτερική μονάδα επίσης δεν απαιτεί άδεια, επειδή οι εύκαμπτοι σωλήνες από αυτό εξέρχονται στο παράθυρο και ο τοίχος δεν επηρεάζεται καθόλου.

Συστάσεις για επιλογή

Όπως πάντα, το κύριο κριτήριο για την επιλογή είναι η εξυπηρετούμενη περιοχή του δωματίου. Γνωρίζοντας την αξία του, δεν είναι δύσκολο να κάνετε μια επιλογή σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτά καθορίζονται στις οδηγίες λειτουργίας που επισυνάπτονται στο προϊόν. Ένα άλλο ζήτημα είναι η λειτουργικότητα αυτού ή αυτού του κλιματιστικού από διαφορετικούς κατασκευαστές. Η πιο οικονομική επιλογή είναι μια απλή συσκευή που λειτουργεί μόνο για ψύξη. Εφαρμόζει ένα ελάχιστο σύνολο λειτουργιών - αφύγρανση, εξαερισμό με επανακυκλοφορία, διατήρηση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο και χρονοδιακόπτη.

Η σύγχρονη τεχνολογία inverter της επεξεργασίας αέρα δεν αγνόησε τα κλιματιστικά μονομπλόκ. Θυμηθείτε ότι χάρη σε αυτή την τεχνολογία ο συμπιεστής της συσκευής δεν σταματά ποτέ, αλλά λειτουργεί σε διαφορετικές λειτουργίες - από το μέγιστο έως το "quiet". Και παρόλο που ο συμπιεστής εδώ δεν μεταφέρεται στην εξωτερική μονάδα, δεν δημιουργεί πολύ θόρυβο, ο ανεμιστήρας "ακούγεται" πολύ περισσότερο.

Όλες οι μονάδες μετατροπέων μπορούν να λειτουργούν όχι μόνο για ψύξη, αλλά και για θέρμανση των χώρων, ενώ είναι οικονομικότερες από τις συμβατικές αναστρέψιμες κλιματιστικές συσκευές. Θεωρητικά, η συσκευή είναι ικανή να παρέχει θερμότητα στους -15 ° C στο δρόμο, αλλά στην πράξη, σε αυτόν τον παγετό, φυσούν με ζεστό αέρα. Έτσι είναι πραγματικά δυνατό να θερμάνετε το δωμάτιο με κλιματισμό σε θετική θερμοκρασία στην αυλή και κατά τη διάρκεια του παγετού η απόδοση θέρμανσης πέφτει απότομα. Αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή ενός καραμέλα.

Υπάρχουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις οποιουδήποτε χρήστη. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό τοίχου χωρίς εξωτερική μονάδα με εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής και λειτουργία θέρμανσης από το σύστημα θέρμανσης νερού. Πρόκειται για ένα ολόκληρο κλιματικό κέντρο, συναρμολογημένο σε ένα περίβλημα και με τέτοιες λειτουργίες:

 • παροχή (εισροή) φιλτραρισμένου φρέσκου αέρα με θέρμανση ή ψύξη σε εναλλάκτη θερμότητας -
 • αφαίρεση (εξόρυξη) μολυσμένου αέρα προς τα έξω με προκαταρκτική επιλογή της θερμότητας του στον ανακτητή,
 • λειτουργία ψύξης με χρήση τεχνολογίας αναστροφέα.
 • θέρμανση του αέρα τροφοδοσίας με ψυκτικό από το σύστημα θέρμανσης νερού.

Είναι φυσικό ότι τέτοια κεντρικά κλιματιστικά θα σας κοστίζουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Παρά το ευρύ φάσμα λειτουργιών, που συμπληρώνεται από κάθε είδους αυτοματοποίηση, η συσκευή έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: μπορεί να εξυπηρετήσει το δωμάτιο όπου βρίσκεται. Για να αγοράσετε μια τέτοια δαπανηρή συσκευή σε κάθε δωμάτιο δεν έχει νόημα και δεν είναι σκόπιμο να πάρετε μία μονάδα υψηλής απόδοσης για ολόκληρο το διαμέρισμα, εκτός από τη μονάδα ενός δωματίου.

Συμπέρασμα

Μια οικογένεια κλιματιστικών χωρίς μπλοκ δρόμου είναι μια εναλλακτική λύση εάν δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση παραδοσιακών συστημάτων split. Υπό κανονικές συνθήκες, δεν συνιστάται να αγοράζετε μονοκόμματα, επειδή είναι πιο ακριβά και χάνουν την αποτελεσματικότητα. Και ένα ακόμη σημαντικό σημείο: κανένας γνωστός κατασκευαστής, όπως η YORK, η MITSUBISHI ή τουλάχιστον η DAIKIN, δεν παράγει τέτοιες μονάδες, οι οποίες δεν μπορούν παρά να προκαλούν συναγερμό.