Κινητό κλιματιστικό χωρίς αεραγωγό - μια βολική λύση ή προσομοίωση της ψύξης

Οι ψύκτες χώρου - μονοκόμματα, εξοπλισμένα με τροχούς, παραμένουν κινητοί μόνο υπό όρους. Στην πραγματικότητα, η μονάδα είναι "δεμένη" με το άνοιγμα του παραθύρου με έναν εύκαμπτο σωλήνα που εκπέμπει ζεστό αέρα. Είναι αμαρτία να μην εκμεταλλευτούμε αυτό το μειονέκτημα για εμπορικούς σκοπούς, προσφέροντας στον καταναλωτή μια εναλλακτική λύση, κλιματιστικό δαπέδου χωρίς αεραγωγό. Όπως και ορισμένοι κατασκευαστές οικιακών συσκευών. Το καθήκον μας είναι να μελετήσουμε το σχεδιασμό της συσκευής, να αποσυναρμολογήσουμε τα πλεονεκτήματα και να δημοσιεύσουμε πολλές πραγματικές απόψεις.

Γιατί χρειάζεστε έναν αγωγό παραθύρου

Πρώτον, προτείνουμε να εξετάσουμε γιατί οι φορητοί ψύκτες δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς εξάντληση αέρα έξω από τις εγκαταστάσεις. Σύντομα εξηγήστε τη συσκευή και την αρχή λειτουργίας των παραδοσιακών κλιματιστικών μονομπλόκ.

Το σύστημα κλιματισμού στο σπίτι συναρμολογείται σε ένα ενιαίο περίβλημα εξοπλισμένο με τροχούς. Μέσα είναι τα ακόλουθα στοιχεία:

 • 2 εναλλάκτες θερμότητας - εξατμιστή και συμπυκνωτή.
 • δύο ανεμιστήρες που κατευθύνουν τη ροή του αέρα μέσω αυτών των θερμαντικών σωμάτων.
 • μονάδα συμπιεστή.
 • η βαλβίδα είναι μια βαλβίδα εκτόνωσης.
 • ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, αισθητήρες.

Οι εναλλάκτες θερμότητας, ένας συμπιεστής και μια βαλβίδα εκτόνωσης συνδέονται με σωλήνες γεμισμένους με ειδικό ψυκτικό υγρό - φρέον. Η τελευταία κυκλοφορεί λόγω της πίεσης που ασκείται από τον συμπιεστή.

Λειτουργικό διάγραμμα με σύνδεση του αεραγωγού προς τη μονάδα δαπέδου

Για αναφορά. Το θεμελιώδες χαρακτηριστικό των φρεονών είναι η ικανότητα να βράζουν και να διέρχονται στην αέρια φάση σε μείον θερμοκρασίες (-10... -40 ° C).

Όλες οι μηχανές ψύξης, συμπεριλαμβανομένων των κλιματιστικών και των διαχωρισμένων συστημάτων, χρησιμοποιούν τον κύκλο Carnot - τη μεταφορά της θερμικής ενέργειας με την εξάτμιση και τη συμπύκνωση του ψυκτικού μέσου. Πώς συμβαίνει:

 1. Το φρέον σε υγρή κατάσταση τροφοδοτείται στον πρώτο εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος εκπαιδεύεται από αέρα ζεστού χώρου. Η ουσία εξατμίζεται και αφαιρεί το μερίδιο της θερμότητας από τη ροή του αέρα - έτσι πραγματοποιείται η ψύξη του δωματίου.
 2. Το ψυκτικό μέσο "φορτισμένης" ενέργειας περνά μέσω της μονάδας συμπιεστή αυξάνοντας την πίεση του αερίου. Αυτό θα προκαλέσει συμπύκνωση του Freon σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
 3. Πηγαίνοντας σε ένα άλλο ψυγείο (συμπυκνωτής), που διοχετεύεται από τον δεύτερο ανεμιστήρα, το ψυκτικό υγρό περνά σε υγρή κατάσταση και επιστρέφει ένα αποθεματικό θερμικής ενέργειας. Κατόπιν ο φρέον ρέει στη βαλβίδα εκτόνωσης και τροφοδοτείται και πάλι στον εξατμιστή, όπως φαίνεται στο διάγραμμα.
Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου (κύκλος), το freon μεταβάλλει τη συνολική κατάσταση δύο φορές και ανταλλάσσει θερμική ενέργεια

Η ροή, που ψύχεται στον εξατμιστή, εισέρχεται στο διαμέρισμα. Και πού να τοποθετήσετε τον αέρα που έχει θερμανθεί στον συμπυκνωτή; Είναι σαφές ότι η ρίψη πίσω στο δωμάτιο είναι αδύνατη - ο κλιματισμός θα είναι μηδέν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αφαιρέσετε ζεστό αέρα στο δρόμο μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα μεγάλης διαμέτρου.

Το βασικό σημείο. Ο αγωγός που συνδέει τον ψυκτήρα με το εξωτερικό περιβάλλον είναι ο δίαυλος για την απομάκρυνση της πλεονάζουσας θερμικής ενέργειας από το δωμάτιο.

Ένα κλασικό φορητό κλιματιστικό για το σπίτι, εξοπλισμένο με ένα σωλήνα, είναι αρκετά αποτελεσματικό. Καταβάλλοντας 100 watt ηλεκτρικής ενέργειας, εκπέμπει τουλάχιστον 300 Watt κρύο ή θερμότητα το χειμώνα. Υπάρχουν επίσης φορητά μοντέλα με δύο αεραγωγούς, οι οποίοι εξέρχονται έξω και προορίζονται για ψύξη με συμπυκνωτή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, δείτε το βίντεο:

Πώς λειτουργούν οι ψύκτες χωρίς σωλήνα

Διαπιστώσαμε ότι τα οικιακά κλιματιστικά του παραδοσιακού τύπου δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά χωρίς να αφαιρούν θερμό αέρα από το εξωτερικό. Πράγματι, οι κατασκευαστές μας προσφέρουν κλιματικές μονάδες που χρησιμοποιούν μια εντελώς διαφορετική αρχή λειτουργίας.

Ο κινητός ψύκτης χωρίς αγωγό αέρα αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • ελαφρύ φορητό περίβλημα σε τροχούς.
 • φίλτρο αέρα;
 • ανεμιστήρας;
 • το φίλτρο νερού.
 • χωρητικότητα γεμάτη με νερό.
 • αντλία?
 • ηλεκτρικός θερμαντήρας σωληνώσεων (ΔΕΔ);
 • ελέγχου και αυτοματισμού.

Σημείωση: Σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις, τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τηλεχειριστήρια.

Λειτουργικό διάγραμμα του συστήματος κλιματισμού

Παρουσιάζουμε τον αλγόριθμο λειτουργίας του κλιματιστικού δαπέδου, που περιγράφεται από τις λέξεις ενός από τους κατασκευαστές:

 1. Ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας φυσάει αέρα μέσω 2 φίλτρων - τραχύ καθαρισμό και νερό.
 2. Ένα φίλτρο νερού είναι ένα υλικό με μικρά κελιά, διαβρεγμένα με μια αντλία. Περνώντας μέσα από τον καμβά, το ρεύμα αέρα καθαρίζεται από σκόνη και υγραίνεται.
 3. Η δεύτερη λειτουργία του φίλτρου νερού είναι η ψύξη, η οποία συμβαίνει λόγω της μετάβασης φάσης του νερού από υγρή σε αέρια κατάσταση. Με την επαφή με ζεστό αέρα, εξατμίζεται και αφαιρεί σημαντικό μέρος της θερμότητας, μειώνοντας τη θερμοκρασία της ροής κατά 5-7 μοίρες.
 4. Τοποθετημένο σωστά στο ψυγείο του δωματίου δημιουργεί ένα μαξιλάρι αέρα, που δεν επιτρέπει στα ψυχθέντα ρεύματα να βγαίνουν μέσα από ένα ανοιχτό άνοιγμα παραθύρου ή ένα μπαλκόνι.
 5. Στη λειτουργία "χειμώνα", ο αέρας θερμαίνεται από ηλεκτρικό θερμαντήρα.

Ο κατασκευαστής σας συνιστά να χειρίζεστε ένα κινητό κλιματιστικό μη αγωγό αέρα με ανοιχτό παράθυρο και να τοποθετείτε θερμοηλεκτρικά στοιχεία ζελατίνας στη δεξαμενή, είναι επίσης μπαταρίες ψυχρής αποθήκευσης. Δεν χρειάζεται σωλήνας για ζεστό αέρα. Πώς φαίνεται στην πραγματικότητα, κοιτάξτε το βίντεο από τον κατασκευαστή, αλλά κοντά στην καρδιά δεν παίρνουν:

Αξιοπιστία πληροφοριών σχετικά με τα κλιματιστικά

Τώρα εξετάστε την αξιοπιστία των πληροφοριών που παρουσιάζονται σε κάθε παράγραφο του καταλόγου:

 1. Η έγχυση αέρα από τον ανεμιστήρα και η διήθηση δύο σταδίων είναι πραγματικά παρούσα. Παράλληλα, η ροή υγραίνεται.
 2. Η ψύξη του περιβάλλοντος αέρα κατά 5-7 ° C εξαιτίας της εξάτμισης είναι ένας μύθος. Ένα ρεύμα θερμοκρασίας +30... +40 ° C δεν μπορεί να θερμαίνει το νερό σε 100 μοίρες και να το μετατρέψει σε ατμό.
 3. Η ροή θερμότητας από το δρόμο μέσω μιας ανοιχτής πόρτας μπορεί να περιορίσει (αλλά δεν αποκλείει!) Μόνο μια κουρτίνα αέρα. Η μονάδα ψύξης χωρίς εύκαμπτο σωλήνα δεν δημιουργεί ένα, πράγμα που σημαίνει ότι η αξίωση για το μαξιλάρι αέρα δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.
 4. Η θέρμανση κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου από το στοιχείο θέρμανσης λαμβάνει χώρα.

Προδιαγραφές. Περνώντας μέσα από το υγρό υλικό, το ρεύμα αέρα απλά σχίζεται και μεταφέρει τα μόρια νερού, κορεσμένα με υγρασία. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν οι συνηθισμένοι υγραντήρες και τα κλιματικά σύμπλοκα.

Στην πραγματικότητα, κλιματιστικά δαπέδου, που δεν είναι εξοπλισμένα με αγωγό αέρα, ασχολούνται με τον καθαρισμό, τη θέρμανση και την υγρασία του σπιτιού, αλλά όχι με ψύξη του περιβάλλοντος χώρου. Ο κατασκευαστής προειδοποιεί άμεσα στις οδηγίες λειτουργίας: η συσκευή δεν πρέπει να λειτουργεί σε κλειστό χώρο, είναι απαραίτητο να ανοίξει το παράθυρο. Αυτό είναι κατανοητό - από το υπερβολικό πνεύμα στους κατοίκους θα γίνει αποπνικτικό, όχι δροσερό.

Θετικές και αρνητικές πλευρές του προϊόντος

Το κύριο μειονέκτημα των υπαίθριων μοντέλων κλιματιστικών χωρίς βρύση στο δρόμο είναι ότι πρακτικά δεν ψύχουν τον αέρα, απλώς υγραίνονται. Αλλά αν έχετε ήδη αγοράσει μια τέτοια συσκευή, μην βιαστείτε να αναστατωθείτε - ας προσπαθήσουμε να βρούμε πραγματικά πλεονεκτήματα του προϊόντος:

 • η πλήρης έλλειψη εγκατάστασης - για να ξεκινήσει η οικιακή συσκευή είναι αρκετή για να συνδεθεί στην πρίζα?
 • υψηλή κινητικότητα - η μονάδα κινείται εύκολα γύρω από το διαμέρισμα ή σε ιδιωτική κατοικία.
 • χαμηλό βάρος σε σύγκριση με τους "αδελφούς" του φρεόν.
 • οικονομική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (έως ότου ενεργοποιηθεί το στοιχείο θέρμανσης).
 • Διαθεσιμότητα - η τιμή της συσκευής είναι περίπου 20% χαμηλότερη από την ψύκτη πλήρους κλίμακας.
 • αθόρυβη λειτουργία - ο σχεδιασμός παρέχει έναν ανεμιστήρα αντί για δύο.

Σημείωση: Μαζί, η αντλία νερού και ο ανεμιστήρας του κλιματιστικού καταναλώνουν ενέργεια κυριολεκτικά για πένες - μέχρι 200 ​​watt. Αλλά είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία θέρμανσης και ο θερμαντήρας θα ξεκινήσει ωριαία "άνεμο" στο μετρητή 2-3 kW.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα εν λόγω προϊόντα έχουν ένα μοντέρνο σχεδιασμό και δεν υστερούν όσον αφορά τη λειτουργικότητα - υπάρχουν διάφοροι τρόποι λειτουργίας του ανεμιστήρα και της αντλίας, η παρακολούθηση της θερμοκρασίας θέρμανσης, η ψηφιακή απεικόνιση και ούτω καθεξής.

Τώρα σχετικά με τις αρνητικές στιγμές λειτουργίας των κινητών κλιματιστικών χωρίς σωλήνα αέρα:

 1. Δεν υπάρχει σωλήνας - δεν υπάρχει κανάλι για την αφαίρεση της πλεονάζουσας θερμότητας στο δρόμο. Η θερινή θερμότητα, διεισδύοντας στο διαμέρισμα από το εξωτερικό, παραμένει μέσα, ανεξάρτητα από το πόσο η κλιματική μονάδα λειτουργεί σε μέγιστη λειτουργία.
 2. Η μονάδα δεν διαθέτει λειτουργία για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του χώρου που ψύχεται. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη - το κλιματιστικό δεν εκπέμπει κρύο. Μόνο η θερμοκρασία θέρμανσης παρακολουθείται.
 3. Η αίσθηση της ψύξης εμφανίζεται τα πρώτα 10-30 λεπτά μετά την ενεργοποίηση. Στη συνέχεια ο αέρας είναι κορεσμένος με υδρατμούς και γίνεται ξεθωριασμένος. Δεν είναι περίεργο ότι ο κατασκευαστής συνιστά να ανοίξουν τα παράθυρα.
 4. Η εσωτερική δεξαμενή θα πρέπει να αναπληρώνεται με νερό, κατά προτίμηση - πολύ κρύο. Ακόμη καλύτερα - βάλτε στη δεξαμενή πάγου ή ζελέ συσσωρευτές, παγωμένο προηγουμένως στο ψυγείο. Το οποίο επίσης θα διαθέσει θερμότητα στο δωμάτιο - υπάρχει μια κυκλική διαδικασία.
 5. Ο τρόπος θέρμανσης χάνεται στα συνηθισμένα συστήματα διαχωρισμού από την άποψη της απόδοσης - το ΔΕΔ μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε θερμότητα με απόδοση 99% (ένα έως ένα κιλοβάτ). Ο διαχωρισμός παίρνει θερμότητα από το εξωτερικό και το μεταφέρει μέσα στις εγκαταστάσεις, ξοδεύοντας το 1/3 της ηλεκτρικής ενέργειας.
Φυσίγγια για τη συσσώρευση κρύου

Συμβούλιο. Εάν θέλετε να μάθετε πόσο πάγος είναι αρκετό για να ψύξετε το δωμάτιο, διαβάστε τον υπολογισμό στις οδηγίες χρήσης για να φτιάξετε το κλιματιστικό με τα χέρια σας.

Σχόλια χρηστών στα φόρουμ

Αν έχετε συγκεντρώσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των βελτιωτικών νερού, η εικόνα είναι άσχημο: πληρώνουν 20% λιγότερο από ό, τι ένα συμβατικό ψύκτη, θα λάβετε ένα ελαττωματικό υγραντήρα (χωρίς έλεγχο υγρασίας), καθώς και καθαρότερο και θέρμανση αέρα. Όσον αφορά τους χρήστες, διαβάζουμε στις αναθεωρήσεις:

Valentin, Volgodonsk.

Πέρυσι αγόρασα ένα τέτοιο "kondey" - ήταν ζεστό πολύ ζεστό, εκεί υπήρχε μια ομίχλη. Ήθελα να λύσω γρήγορα το πρόβλημα και να μην το εγκαταστήσω. Το αποτέλεσμα: η συσκευή βουίζει, σκουριάζει, δεν εξοικονομεί από τη θερμότητα καθόλου. Μια παρηγοριά - η ηλεκτρική ενέργεια δεν παίρνει πολλά. Πήγα στο γραφείο για εγκατάσταση χωριστών συστημάτων.

Αγόρασα το μοντέλο KIBOR-25, αλλά δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω. Μετά την ενεργοποίηση της συσκευής άρχισε να ακούγεται ένας συναγερμός κάθε 10 λεπτά - κάτι δεν συμβαίνει με τη λειτουργία ψύξης. Αν και ο αέρας από τη σχάρα βγήκε δροσερός. Νόμιζα ότι ήταν ένας εργοστασιακός γάμος και το παρέδωσε πίσω.

Igor, Pervomaisk.

Αρχικά προσέλκυσε την τιμή μιας οικιακής συσκευής και λίγο βάρος - είναι εύκολο να μετακινηθεί και δεν χρειάζεται να συνδέσετε σωλήνα. Ο πωλητής εξήγησε - η συσκευή αναφέρεται περισσότερο στις γεννήτριες του κρύου, και το κλιματιστικό ονομάζεται καθαρά ονομαστικά. Στο σπίτι, γεμίσαμε το νερό, το ενεργοποίησα και άρχισα να περιμένω τη χαλάρωση. Στην αρχή μου άρεσε, έπειτα έφτασε στην ουρά, άνοιξα το παράθυρο του μπαλκονιού. Στην πραγματικότητα, δεν ήταν πιο δροσερό - ο άνεμος φώναξε από το μπαλκόνι, η μονάδα δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Φέτος, εγκατέστησα ένα κανονικό κλιματιστικό.

Δεν είναι πολύ ισχυρή στους νόμους της φυσικής και πραγματικά δεν μπήκε στο έργο του ψυγείου. Το πήρα, το συνέδεσα, το έλαβα - όλα μου ταιριάζουν. Ο ανεμιστήρας φυσά ελαφρώς κρύος, σαν να μην κρυώσει. Ζήτησε ψύκτη - έριξε σε ένα δοχείο μερικές μπαταρίες ψυχρής αποθήκευσης. Η τιμή είναι αρκετά δημοκρατική.

Για να λειτουργήσει η οικιακή συσκευή, χρειάζεται κρύο νερό, χύνεται σε ειδικό δοχείο

Τελικές παρατηρήσεις

Πριν από τη σύναψη, ας δώσουμε μια σύντομη λίστα κατασκευαστών που παράγουν κλιματιστικά χωρίς σύνδεση εξωτερικού αγωγού:

 • Vektor;
 • Honeywell (δεν έχει καμία σχέση με την επώνυμη αμερικανική μάρκα που προσφέρει σωλήνες και εξαρτήματα καλοριφέρ).
 • Kibor.

Το σύστημα κλιματισμού δαπέδου από τεχνική άποψη είναι σίγουρα ένα κλιματιστικό. Θυμηθείτε τον ορισμό: η προετοιμασία είναι η διαδικασία που φέρνει τον αέρα στην επιθυμητή κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει καθαρισμό, θέρμανση, ψύξη και υγρασία / αφυγρανση.

Ένα πρόβλημα είναι ότι οι υπό εξέταση συσκευές δεν ψύχουν τον αέρα, αλλά τους κορεάζουν με υγρασία. Η έννοια της αγοράς έχει χαθεί - ένας κανονικός υγραντήρας είναι πολύ φθηνότερος και πολύ μικρότερος σε μέγεθος, πολλά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με έλεγχο της υγρασίας του αέρα.

Και το τελευταίο πράγμα: κανένα σοβαρό εμπορικό σήμα, ακόμα και κινέζικο, δεν αναλαμβάνει την παραγωγή κλιματιστικών χωρίς σωλήνα εξαγωγής. Αυτό είναι ένα σημαντικό επιχείρημα υπέρ των καλών παλιών διαχωριστικών συστημάτων. Θέλετε έκδοση στο πάτωμα - λάβετε ένα μοντέλο με την αντίστοιχη εσωτερική μονάδα που είναι στερεωμένη πάνω από την σανίδα.

Κορυφαία 10 κινητά κλιματιστικά

Η σύγχρονη αγορά οικιακών συστημάτων κλιματισμού αντιπροσωπεύεται κυρίως από διαχωριστικά συστήματα. Είναι άνετα, αποτελεσματικά, ήσυχα. Ένα πρόβλημα είναι ότι η εγκατάσταση είναι μόνο ακίνητη και η μεταφορά είναι δυνατή, αλλά μόνο από τις δυνάμεις εξειδικευμένων ειδικών και για μια σημαντική αμοιβή, η οποία μπορεί να γίνει εντελώς άσεμνη σε περίπτωση διαρροής ψυκτικού μέσου ή της ανάγκης επιμήκυνσης της διαδρομής.

Μια αξιόλογη εναλλακτική λύση είναι τα κινητά κλιματιστικά. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν (εύκολο να εκτελεστούν ανεξάρτητα), να μετακινηθούν χωρίς προβλήματα στο πάτωμα των ενσωματωμένων τροχών, μπορούν να μεταφερθούν στο αυτοκίνητο στον πραγματικό τόπο εγκατάστασης (τουλάχιστον στη σκήτη ή στο στρατόπεδο).

Οι καλύτεροι εκπρόσωποι μόνο αυτής της "φυλής" επιλέξαμε για εσάς με τη σημερινή βαθμολογία των κινητών κλιματιστικών. Η βαθμολογία περιλαμβάνει κινητά κλιματιστικά δαπέδου, τα οποία είναι πιο δημοφιλή στους αγοραστές ρωσικών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Κατά τον προσδιορισμό των ηγετών, χρησιμοποιήσαμε δεδομένα σχετικά με τις πωλήσεις και τις κριτικές πελατών από τους μεγαλύτερους πόρους του Διαδικτύου.

Τι είδους "θηρίο" είναι αυτό το κινητό κλιματιστικό;

Αυτή είναι μια καθολική μπάρα καραμελών που δεν είναι δεμένη άκαμπτα σε ένα σημείο. Η αρχή της λειτουργίας θυμίζει σε όλους τους αγαπημένους σας σύστημα No Frost στα οικιακά ψυγεία. Μόνο ο συμπιεστής είναι πολύ πιο ισχυρός και ο ψυχρός αέρας δεν εισέρχεται στους ερμητικά κλειστούς θαλάμους μικρού όγκου, αλλά απευθείας στο δωμάτιο, ακόμα και με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, της αντοχής και της κατεύθυνσης ροής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό: η θερμότητα από τον "οπίσθιο τοίχο" δεν πρέπει να αποκλίνει στη γύρω περιοχή και ως εκ τούτου ωθείται προς τα έξω μέσω ενός παραθύρου ή τοίχου, για το οποίο όλα τα κινητά κλιματιστικά μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με ειδικούς πλαστικούς σωλήνες ολίσθησης. Μόνο έτσι. Διαφορετικά, η απόδοση είναι μηδενική και το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας θα πετάξει απλά στο σωλήνα (όχι κυματοειδές).

Το συμπύκνωμα εξατμίζεται και αφαιρείται προς τα έξω αυτόματα μαζί με τον θερμό αέρα (ανάλογα με το μοντέλο) ή συλλέγεται σε ειδικό δοχείο για μετέπειτα αποστράγγιση. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε έναν σωλήνα αποστράγγισης για να αποστραγγίσετε μόνιμα την υγρασία.

Μικρή αποσαφήνιση: μην συγχέετε τα κινητά κλιματιστικά με αναποτελεσματικές από την άποψη της πραγματικής ψύξης κλιματιστικά-υγραντήρες (χωρίς σωλήνες, αλλά και χωρίς συμπιεστή) που λειτουργούν με την αρχή των πλύσεων αέρα.

Ποια κλιματιστικά είναι καλύτερα;

Παραδοσιακά πιστεύεται ότι τα καλύτερα κλιματιστικά είναι ιαπωνικά. Και είναι αλήθεια. Αλλά μην ψάχνετε για "ιαπωνικά" μεταξύ των κινητών κλιματιστικών - τέτοια μοντέλα είναι σπάνια. Μεταξύ των υπαίθριων κινητών κλιματιστικών μηχανημάτων, αναμφισβήτητα ηγέτης στην αγορά μας είναι η Electrolux. Παρέχουν τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων, με τα προϊόντα της Electrolux να δημιουργούν σπάνια προβλήματα στους ιδιοκτήτες. Κλιματιστικά Η Electrolux είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών πρόσθετων λειτουργιών και τρόπων λειτουργίας.

Άλλες δημοφιλείς μάρκες κινητών κλιματιστικών:

Κινητά κλιματιστικά

Οι ηγέτες του 2016

 • Χώρα Κίνα
 • Ψύξη, kW 0,06
 • Θέρμανση, kW Όχι
 • Περιοχή, m² 15
 • Χώρα ΗΠΑ
 • Ψύξη, kW 0,125
 • Περιοχή, m² 18
 • Διαστάσεις (ШВГ), mm 330x730х300
 • Χώρα Σαουδική Αραβία
 • Ψύξη, kW 0,13
 • Θέρμανση, kW Όχι
 • Έκταση, m² 35
 • Χώρα Ρωσία
 • Ψύξη, kW 0,1
 • Περιοχή, m² 30
 • Διαστάσεις (ШВГ), mm 310х360х900
 • Χώρα Αυστρία
 • Ψύξη, kW 2,6
 • Θέρμανση, kW Όχι
 • Περιοχή, m² 25
 • Χώρα Κίνα
 • Ψύξη, kW 2,6
 • Θέρμανση, kW 1,3
 • Περιοχή, m² 25
 • Χώρα Ρωσία
 • Ψύξη, kW 0,115
 • Θέρμανση, kW Όχι
 • Περιοχή, m² 30
 • Χώρα Κίνα
 • Ψύξη, kW 2,4
 • Θέρμανση, kW 2,0
 • Διαστάσεις (ШВГ), mm 490x850x390
 • Χώρα Ιταλία
 • Ψύξη, kW 0,95
 • Θέρμανση, kW Όχι
 • Διαστάσεις (ШВГ), mm 626x260x108
 • Χώρα ΗΠΑ
 • Ψύξη, kW 0,125
 • Περιοχή, m² 25
 • Διαστάσεις (ШВГ), mm 330x895х300
 • Χώρα Σουηδία
 • Ψύξη, kW 3,52
 • Θέρμανση, kW Όχι
 • Περιοχή, m² 30
 • Χώρα Ιταλία
 • Ψύξη, kW 3,5
 • Θέρμανση, kW Όχι
 • Έκταση, m² 35
 • Χώρα Κίνα
 • Ψύξη, kW 4,7
 • Θέρμανση, kW 3,8
 • Περιοχή, m² 45
 • Χώρα Ιταλία
 • Ψύξη, kW 0,95
 • Διαστάσεις (ШВГ), mm 915х445х630
 • Χώρα Κίνα
 • Ψύξη, kW 4,60
 • Θέρμανση, kW Όχι
 • Περιοχή, m² 45
 • Χώρα Κίνα
 • Ψύξη, kW 4,1
 • Θέρμανση, kW 3,5
 • Περιοχή, m² 40

Φορητά κλιματιστικά σε ένα ευρύ φάσμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα mircli.ru

Πολύ συχνά αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα του αερισμού των χώρων, εγκαταστήστε ένα σταθερό κλιματιστικό, στο οποίο είναι αδύνατο. Για τους σκοπούς αυτούς, το κινητό κλιματιστικό. Με το σχεδιασμό, όλα τα κινητά κλιματιστικά είναι περίπου τα ίδια. Πρόκειται για μια καραμέλα, στην οποία κρύβεται ολόκληρος ο μηχανισμός. Αυτό το κλιματιστικό είναι εξοπλισμένο με ένα εξαερισμό, το οποίο μπορεί να εξάγεται ανάλογα με το δωμάτιο. Παρά το γεγονός ότι το κλιματιστικό σύστημα ονομάζεται κινητό, δεν είναι τόσο εύκολο να το μεταφέρετε από τόπο σε τόπο. Το γεγονός είναι ότι το βάρος αυτών των κλιματιστικών αρχίζει από 40 κιλά. Και αυξάνεται ανάλογα με τη δύναμη του συστήματος. Η πιο βολική έκδοση αυτής της τεχνικής, υπαίθρια κινητά κλιματιστικά μεσαίου μεγέθους. Σήμερα είναι και οι πιο δημοφιλείς στο είδος τους.

Προκειμένου να αγοράσετε ένα φορητό κλιματιστικό μηχάνημα σωστά και χωρίς κίνδυνο, αξίζει να εξετάσετε ορισμένα χαρακτηριστικά εκ των προτέρων. Για αρχή, είναι το βάρος, η ισχύς και οι απαιτήσεις για λειτουργικές ικανότητες. Τότε αυτή η μάρκα, το σύστημα ρύθμισης και ελέγχου του κλιματισμού. Είναι επίσης σημαντικό το επιλεγμένο κλιματιστικό να βρίσκεται στη Μόσχα.

Για να πάρετε ένα κινητό κλιματιστικό για να αγοράσετε "σωστά", θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ορισμένες αποχρώσεις. Αρχικά, επικοινωνήστε μόνο με τους πωλητές που είναι οι επίσημοι αντιπρόσωποι του κατασκευαστή του κλιματιστικού ή ειδικευμένων υπηρεσιών. Σε αυτές τις υπηρεσίες, κινητά κλιματιστικά, των οποίων οι τιμές είναι πολύ προσιτές, μπορούν να αγοραστούν χωρίς φόβο για την ποιότητά τους.

Έτσι, αποφασίσατε ότι αξίζει να βρείτε ένα κλιματιστικό δαπέδου, να το αγοράσετε και να το χρησιμοποιήσετε προς όφελος του σπιτιού σας. Προσπαθήστε να βασιστείτε στην εξουσία του κατασκευαστή και στους τεχνικούς δείκτες, επειδή οι ετικέτες τιμών είναι ένας πολύ αναξιόπιστος δείκτης από την άποψη αυτή.

Λίγο για το έργο ενός φορητού κλιματιστικού. Όλα τα κινητά κλιματιστικά έχουν μια έξοδο αέρα και μια διαδρομή για την ανακυκλοφορία του αέρα. Αυτοί οι δύο σωλήνες οδηγούν στο πλαίσιο του παραθύρου ή στην είσοδο στο μπαλκόνι. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι εύκαμπτοι σωλήνες αυτοί δεν πρέπει να τσαλακωθούν, να σπάσουν ή να υποστούν ζημιά. Διαφορετικά, θα βλάψει το κλιματιστικό και δεν θα σας φέρει αποτέλεσμα. Η διαδρομή τροφοδοσίας αέρα προστατεύεται από ένα φίλτρο, το οποίο θα πρέπει να αλλάξει σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Κινητά κλιματιστικά στη Μόσχα Είναι ιδανική επιλογή για την παροχή ειδικών συνθηκών θερμοκρασίας σε ένα μικρό δωμάτιο.

Φορητό κλιματιστικό για το σπίτι: αναμονή και πραγματικότητα

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους τεχνολογίας κλιματισμού είναι τα φορητά (φορητά, κινητά) κλιματιστικά. Η ζήτηση για αυτό το προϊόν είναι επίσης αρκετά μεγάλη μεταξύ των συμπατριωτών μας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό:

 • Το περιβόητο θέμα της στέγασης. Πολλές νέες οικογένειες δεν έχουν δικό τους χώρο διαβίωσης, αλλά κατά κάποιον τρόπο είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουν τη ζέστη του καλοκαιριού. Ένα φορητό κλιματιστικό είναι μια αρκετά καλή λύση σε αυτή την κατάσταση.
 • Αυτονομία. Ορισμένα μοντέλα κινητής τεχνολογίας κλιματισμού μπορούν να λειτουργούν από αυτόνομες πηγές ενέργειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές ως εναλλακτική λύση στα σταθερά "παράθυρα" ή αγαπημένα από όλους τους οπαδούς.
 • Δυνατότητα κίνησης. Δεν είναι κάθε ρωσική οικογένεια να μπορεί να εγκαταστήσει ένα σύστημα κλιματισμού καναλιών ή ένα σύστημα πολλαπλών ζωνών για να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό μικροκλίμα σε κάθε δωμάτιο ενός διαμερίσματος πόλης. Φορητά κλιματιστικά για το σπίτι μπορούν να μετακινηθούν ως κίνηση των επιβατών. Με άλλα λόγια: όπου είναι οι άνθρωποι, εκεί δροσίζει.

Ποικιλίες και αρχές λειτουργίας των φορητών κλιματιστικών

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φορητών κλιματιστικών συσκευών, οι οποίοι διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό και κατ 'αρχήν.

Φορητή μονάδα συμπύκνωσης

Όλα είναι απλά: αυτό το κλιματιστικό είναι ένα συμβατικό μονοκόμματο με εξατμιστή και συμπυκνωτή, συμπιεστή και ανεμιστήρα. Το ψυκτικό μέσο είναι freon. Κατά κανόνα, η φορητή τεχνολογία κλιματισμού αυτού του τύπου παράγεται στην έκδοση δαπέδου. Το κύριο πλεονέκτημα τέτοιων εγκαταστάσεων είναι η απουσία πολύπλοκων εγκαταστάσεων εγκατάστασης. Μεταξύ των ελλείψεων είναι: υψηλό επίπεδο θορύβου και απαιτητικές απαιτήσεις για την απομάκρυνση του θερμού αέρα.

Φορητό εξαερωτικό κλιματιστικό

Δομικά, αυτή η συσκευή αποτελείται από ένα περίβλημα στο οποίο: μία μονάδα ανταλλαγής θερμότητας ενός τριχοειδούς πορώδους υλικού με διαμπερείς διαύλους για ελεύθερη κίνηση αέρα. στοιχεία θέρμανσης. ανεμιστήρας ροής αέρα. ένα δοχείο συλλογής νερού.

Η αρχή της λειτουργίας αυτής της συσκευής είναι πολύ απλή. Το νερό εισέρχεται στη μονάδα ανταλλαγής θερμότητας, η οποία διέρχεται από τους πόρους του υλικού που βρίσκεται μέσα. Μέσω των διαμπερών διαύλων, που βρίσκονται σε όλο τον όγκο της μονάδας εναλλάκτη θερμότητας, παρέχεται αέρας, ο οποίος οδηγεί στην εξάτμιση του νερού. Το νερό, παίρνει θερμότητα από τον αέρα και του δίνει το κρύο που συνοδεύει τη διαδικασία εξάτμισης. Για να αυξηθεί ο ρυθμός εξάτμισης του νερού, παρέχεται ένας ανεμιστήρας κατά την κατασκευή μιας τέτοιας συσκευής.

Ως αποτέλεσμα: Ο αέρας που προέρχεται από τη συσκευή έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτή που εισέρχεται στη συσκευή. Εκτός από την ψύξη, οι μάζες του αέρα καθαρίζονται από τη σκόνη και υγραίνονται. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα τέτοιων κλιματιστικών είναι η απουσία οποιουδήποτε αγωγού και η δυνατότητα εργασίας στον τρόπο λειτουργίας ενός θερμαντήρα ανεμιστήρα κατά τη χειμερινή περίοδο. Χρησιμοποιώντας μια τέτοια απλή και αυτόνομη συσκευή, θα πάρετε ένα προσωπικό φορητό κλιματιστικό για σχετικά λίγα χρήματα.

Φορητό κλιματιστικό από μπαταρία

Στην πραγματικότητα, αυτή η συσκευή για την ψύξη των αυτοκινήτων εφευρέθηκε, χάρη στην οποία η τάση των 12V της, αν και αυτή η μικρή συσκευή μπορεί να λειτουργήσει από οποιαδήποτε μπαταρία 12 volt. Το μίνι-κλιματιστικό αυτοκινήτου είναι κλεισμένο σε μια μικρή πλαστική θήκη και δεν απαιτεί πολύπλοκη εγκατάσταση. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, η αρχή της λειτουργίας μιας τέτοιας συσκευής είναι παρόμοια με αυτή ενός συμβατικού συστήματος διαχωρισμού: Το ψυκτικό μέσο κυκλοφορεί στο σύστημα και εξατμίζεται όταν θερμαίνεται, γεγονός που καθιστά δυνατή την ανταλλαγή θερμότητας.

Χειροκίνητο μικρο-κλιματιστικό με διασύνδεση USB

Αυτή η συσκευή είναι δύσκολο να καλέσει έναν εκπρόσωπο της τεχνολογίας του κλίματος, αν και έχει το δικαίωμα στη ζωή. Η αρχή της λειτουργίας της είναι παρόμοια με τη λειτουργία του κλιματιστικού εξατμιστή: ο σπόγγος στη συσκευή παίζει το ρόλο μιας μονάδας ανταλλαγής θερμότητας. Υπό την επίδραση ενός ρεύματος αέρα, η υγρασία από το σφουγγάρι εξατμίζεται, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της θερμοκρασίας ροής αέρα. Η ισχύς σε αυτή τη συσκευή είναι απαραίτητη μόνο για την περιστροφή του ενσωματωμένου ανεμιστήρα.

Υπόσχεση των κατασκευαστών και πραγματικότητα

Η τεχνική τύπου συμπυκνωμένου δαπέδου έχει μια επαρκή ψυκτική ικανότητα, κατάλληλη για τους περισσότερους χώρους, με επιφάνεια 10-18 m 2. Οι κυβερνήτες τέτοιων συσκευών παράγονται από την πλειοψηφία των επιχειρήσεων που παράγουν κλιματιστικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Ακόμα και εταιρείες από το Μεσαίο Βασίλειο άρχισαν να εμφανίζονται αρκετά καλά μοντέλα.

Όσον αφορά τα φορητά κλιματιστικά με εξατμιστικό τύπο, οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ομόφωνα ότι η θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο μπορεί να μειωθεί κατά 4-6 ° C ανά ώρα και η επίδραση των προϊόντων τους μπορεί να συγκριθεί με το αεράκι ενός αεράκι. Στην πράξη, σε δύο ώρες η θερμοκρασία δεν έπεσε, αλλά αν καθίσετε στην περιοχή της ροής του αέρα, δημιουργείται μια αρκετά ευχάριστη εντύπωση, η οποία, γενικά, δεν έχει καμία σχέση με την ψύξη.

Το φορητό κλιματιστικό για το αυτοκίνητο δεν μπορεί επίσης να δροσίσει αποτελεσματικά το σαλόνι αυτοκινήτου και γι 'αυτό: στο κλειστό χώρο του εσωτερικού του αυτοκινήτου, η θερμότητα που λαμβάνεται από το ψυκτικό υγρό δεν έχει πουθενά να παραμείνει στην άκρη. Με αυτή τη λειτουργία, η συσκευή θα δροσίζει τον αέρα στη μία πλευρά και θα την θερμαίνει από την άλλη μεριά, μειώνοντας την απόδοση στο μηδέν. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η θερμότητα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου πρέπει να εκτραπεί με την κατασκευή ενός αεραγωγού. Τότε για ποιο είδος φορητότητας μιλάμε;

Φορητό φορητό κλιματιστικό USB είναι καλύτερα να θεωρείται ως ένα gadget, η απόδοση του οποίου είναι μικρότερη από ένα μικρό ανεμιστήρα. Αν και, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η δημιουργία μιας τέτοιας συσκευής μπορεί να δώσει ώθηση στη δημιουργία μιας σοβαρής και αποτελεσματικής συσκευής. Αλλά αυτό είναι στο μέλλον, στο μακρινό μέλλον.

Υπάρχει ένας άλλος τύπος φορητού κλιματιστικού, ο οποίος δεν άγγιξε στην αφήγησή μας. Πρόκειται για μια πραγματική συσκευή, η αποτελεσματικότητα της οποίας είναι ανάλογη με το μέγεθος. Στο σχεδιασμό της συσκευής δεν υπάρχει ούτε ψυκτικό ούτε νερό εξάτμισης. Τα θερμοηλεκτρικά στοιχεία Peltier χρησιμοποιούνται ως μονάδα ψύξης.

Η αρχή της λειτουργίας τους είναι η εξής: εάν το ρεύμα εφαρμόζεται σε επαφές ανόμοιων υλικών της μονάδας, είτε η θερμότητα απελευθερώνεται είτε απορροφάται, ανάλογα με την πολικότητα της τάσης. Δεν θα συζητήσουμε τους λόγους για το τι συμβαίνει (γράφεται στη Wikipedia), θα πρέπει να εξετάσουμε καλύτερα πώς να κάνετε τον μίνι κλιματισμό μόνοι σας χρησιμοποιώντας τις μονάδες Peltier.

Κλιματισμός για τα στοιχεία του Peltier

Προσδιορίστε αμέσως, το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συσκευής θα είναι ασήμαντο, αφού για την ψύξη του αέρα σε περιορισμένο χώρο είναι απαραίτητο να επιλυθεί το πρόβλημα της απομάκρυνσης θερμότητας πέρα ​​από τα όριά του.

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε την απομάκρυνση θερμότητας από την πλευρά θέρμανσης της μονάδας Peltier. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια ισχυρή ψήκτρα με ένα ψυγείο από έναν υπολογιστή.
 2. Τώρα είναι απαραίτητο να εκτρέψετε ψυχρό αέρα από την πλευρά ψύξης της μονάδας. Για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο ψυγείο.
 3. Ολόκληρη η κατασκευή πρέπει να περικλείεται σε ένα περίβλημα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σωλήνας PVC της απαιτούμενης διαμέτρου.
 4. Το τελευταίο βήμα είναι να συνδέσετε τη συσκευή στην τροφοδοσία ρεύματος. Για αυτό, το BP από τον παλιό υπολογιστή είναι τέλειο.

Για μεγαλύτερη απόδοση της εγκατάστασης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετά στοιχεία Peltier, που συνδέονται από την ψυχρή πλευρά ενός δομοστοιχείου στην θερμή πλευρά του άλλου.

Κλιματισμό δωματίου για το σπίτι

Μια άνετη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο είναι απαραίτητη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Ευτυχώς, οι δυνατότητες της σύγχρονης κλιματικής τεχνολογίας είναι τόσο ευρείες ώστε για οποιοδήποτε διαμέρισμα και για κάθε πελάτη υπάρχει ένα κατάλληλο μοντέλο. Αν έχετε το δικό σας περίβλημα και θέλετε να εισαγάγετε τον εξαερισμό σε ένα ενιαίο συγκεντρωτικό σύστημα, τότε θα χρειαστείτε χωριστή εγκατάσταση. Σε συμπαγή διαμερίσματα όπου είναι απαράδεκτο να τρυπήσετε τοίχους ή δεν υπάρχει ανάγκη για υψηλής ποιότητας και ακριβό εξοπλισμό, ένα συμπαγές κλιματιστικό δωμάτιο θα είναι σε θέση να χειριστεί τέλεια.

Το τελευταίο είδος συσκευών είναι ασυνήθιστα σε ζήτηση στη Μόσχα, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης ζουν σε αφαιρούμενες κατοικίες και δεν πρόκειται να ξεκινήσουν μεγάλης κλίμακας επισκευές με πρόσθετες επικοινωνίες. Ως εκ τούτου, τα καταστήματα που ειδικεύονται στην πώληση κλιματικού εξοπλισμού, προσφέρουν εσωτερικά και φορητά κλιματιστικά από γνωστούς κατασκευαστές. Σήμερα μπορείτε να βρείτε μια επιλογή για κάθε γούστο και πορτοφόλι.

Πλεονεκτήματα των συμπαγών συσκευών

Οι αγοραστές που αρνούνται από τις περίπλοκες εγκαταστάσεις γνωρίζουν καλά τα πλεονεκτήματα που τους παρέχει ένα φορητό κλιματιστικό για ένα δωμάτιο:

 1. Σημαντική εξοικονόμηση στον εσωτερικό χώρο λόγω συμπαγών διαστάσεων.
 2. Η δυνατότητα εύκολης μεταφοράς της συσκευής κατά τη μετακίνηση.
 3. Η ισχύς της συσκευής επαρκεί για ένα δωμάτιο.
 4. Λογική κατανάλωση ενέργειας.
 5. Χαμηλή τιμή.
 6. Μεγάλη ποικιλία τροποποιήσεων, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών κατασκευαστών, των οποίων τα προϊόντα είναι γνωστά για την ποιότητά τους.
 7. Δεν χρειάζεται να προσκαλέσετε ειδικούς εγκατάστασης και συντήρησης.
 8. Απλή και διαισθητική λειτουργία.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες επιτρέπουν να εξηγηθεί γιατί τα κλιματιστικά κινητής τηλεφωνίας στη Μόσχα είναι τόσο δημοφιλή. Αν ψάχνετε για μια παρόμοια συσκευή, σας προσκαλούμε να ψωνίσετε στο κατάστημα Internet TD Comfort.

Γιατί είναι βολικό για εμάς;

Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε στον αγοραστή μέγιστη άνεση. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας, όταν αποφασίσετε να αγοράσετε μαζί μας ένα κλιματιστικό για ένα δωμάτιο στη Μόσχα. Πρώτον, περιμένετε μια πλούσια επιλογή και μόνο δοκιμασμένες μάρκες. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγγύηση άδειας. Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα της συλλογής μας και είμαστε έτοιμοι να εγγυηθούμε γι 'αυτό.

Δεύτερον, μαζί μας θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων υπηρεσιών. Υπάρχουν προκειμένου να γίνει η διαδικασία αγοράς όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη. Ειδικότερα, η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα προϊόντα, καθώς και να δώσει μια σύσταση πριν αγοράσετε ένα κλιματιστικό. Επιπλέον, διοργανώνουμε, εάν είναι απαραίτητο:

 • παράδοση ·
 • εγκατάσταση ·
 • υπηρεσία εγγύησης
 • επισκευή.
 • αντικατάσταση ελαττωματικού εξοπλισμού δωματίου.

Κλιματιστικά, φορητά, στη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 9 ηλεκτρονικά καταστήματα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Διαθέσιμο. Παράδοση από τη Μόσχα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

σε 11 ηλεκτρονικά καταστήματα

Κάτω από τη διαταγή. Παράδοση από τη Μόσχα

Τιμή για κλιματιστικά, φορητά, σε καταστήματα στη Μόσχα

Στο site μπορείτε να επιλέξετε κλιματιστικά φορητά σύμφωνα με τις προδιαγραφές, να δείτε λεπτομερείς φωτογραφίες, να διαβάσετε κριτικές και να συγκρίνετε τις τιμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα στη Μόσχα. Αγοράστε κλιματιστικά εξωτερικού χώρου φορητά με χαμηλό κόστος (συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης) εύκολο! Απλά πρέπει να πάτε στην προσφορά σας, να εξοικειωθείτε με τους όρους πληρωμής και να αφήσετε μια αίτηση παράδοσης στη Μόσχα.

Κινητά κλιματιστικά εσωτερικού χώρου

Κινητά κλιματιστικά εσωτερικού χώρου μπορείτε να πληρώσετε με βολικό τρόπο σε εσάς (μετρητά και μη μετρητά, πληρωμή με κάρτα και τραπεζική πληρωμή) και εκτός από την υπηρεσία παράδοσης, τα αγαθά μπορούν να παραληφθούν στο πλησιέστερο σημείο της αυτοπροβολής. Μετά την παραλαβή των προϊόντων θα λάβετε μια κάρτα εγγύησης, το εγχειρίδιο οδηγιών, το εμπόρευμα και την παραλαβή μετρητών.

© 2009-2018 Ηλεκτρονικό κατάστημα "Mr. Climate"

Αγία Πετρούπολη, Μόσχα, Αικατερίνμπουργκ, Νοβοσιμπίρσκ, Τσελιάμπινσκ και άλλα.

Κλιματιστικά, φορητά

φορητό κλιματιστικό για το δωμάτιο 0; hotKeyText.join (''): '' ">

Συνεχίζοντας τη χρήση του AliExpress αποδέχεστε τη χρήση των cookies (δείτε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Μπορείτε να προσαρμόσετε τις Προτιμήσεις Cookie στο μενού αριστερά.

 • Καλύτερος αγώνας
 • Τιμή (χαμηλή προς υψηλή)
 • Τιμή (υψηλή προς χαμηλή)
 • Αριθμός παραγγελιών
 • Βαθμολογία πωλητή
 • Η ημερομηνία προστέθηκε (από νέα σε παλιά)

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για "φορητό κλιματιστικό για δωμάτιο".

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για "φορητό κλιματιστικό για δωμάτιο".

Κλιματιστικά

Χρήσιμες πληροφορίες:

Εκτός από τη ζέστη του καλοκαιριού και τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας μπορεί να κλιματισμό. Αυτός ο εξοπλισμός αποτελεί εγγύηση για την άνεση σας. Θα παρέχει αποτελεσματική ψύξη και η τοποθέτησή του είναι δυνατή σε σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο. Το κυριότερο είναι να επιλέξετε το σωστό τύπο εξοπλισμού. Η ιστοσελίδα μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοντέλων διαμερισμάτων, γραφείων, εμπορικών και παραγωγικών εγκαταστάσεων.

Είδη εξοπλισμού

 • Σύστημα διαχωρισμού - Ο πιο δημοφιλής εξοπλισμός. Αποτελείται από δύο μπλοκ που συνδέονται μεταξύ τους. Το εσωτερικό είναι εγκατεστημένο στο κτίριο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο κλιματισμό, δάπεδο, οροφή - εγκατάσταση και η εμφάνιση του εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του δωματίου. Η εξωτερική μονάδα στην οποία είναι εγκατεστημένος ο συμπιεστής κατά τη λειτουργία είναι πολύ θορυβώδης, επομένως μεταφέρεται στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου. Αυτός ο διαχωρισμός καθιστά δυνατή τη μείωση των διαστάσεων της εσωτερικής μονάδας, την καθιστούν πιο αισθητική και μειώνει το επίπεδο της ηχητικής πίεσης. Ως εκ τούτου, τα πιο συχνά διαχωρισμένα συστήματα επιλέγονται για την ψύξη διαμερισμάτων, γραφείων, βιβλιοθηκών, εστιατορίων κλπ. Υπάρχουν μοντέλα όταν πολλές εσωτερικές μονάδες είναι συνδεδεμένες σε μία εξωτερική μονάδα. Πρόκειται για ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού για αντικείμενα με χωριστά δωμάτια.
 • Κινητό κλιματισμό - μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς σταθερή εγκατάσταση. Σε μία περίπτωση όλα τα στοιχεία εργασίας είναι κλειστά και η ψύξη πραγματοποιείται χωρίς εξωτερική μονάδα. Η τεχνική είναι εγκατεστημένη στο πάτωμα δίπλα στο παράθυρο ή την πόρτα. Για την απομάκρυνση του θερμού αέρος συνδέεται ένας σωλήνας στο σώμα, το άκρο του οποίου αφαιρείται από το δωμάτιο (μέσω του παραθύρου, της πόρτας, του προετοιμασμένου ανοίγματος).
 • Παράθυρο καραμελών - θεωρείται ξεπερασμένος τύπος, αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος. Όπως ένα κινητό κλιματιστικό, όλα τα μέρη περικλείονται σε ένα περίβλημα. Η τοποθέτησή του πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο άνοιγμα στον τοίχο ή το παράθυρο. Αυτή είναι μια προσιτή επιλογή για μικρά δωμάτια.

Τι έχει το κλιματιστικό;

Εκτός από την ψύξη, οι λειτουργίες της τεχνολογίας μπορούν να περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του αέρα, την αφυγραντότητα, τη θέρμανση, τον εξαερισμό. Οι δυνατότητες εξαρτώνται από το μοντέλο. Σήμερα, ο εξοπλισμός μπορεί να βρεθεί στην πώληση, ακόμη και με ένα σύστημα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος και ιονισμό του αέρα. Βεβαιωθείτε ότι η εγκατάσταση ενός τέτοιου κλιματιστικού είναι μια εγγύηση για ένα υγιές μικροκλίμα στο δωμάτιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν το σπίτι έχει μικρά παιδιά ή άτομα με αλλεργίες.

Για την ευκολία του χρήστη, το κλιματιστικό μπορεί να λειτουργήσει σε αυτόματο τρόπο, διατηρώντας μια άνετη θερμοκρασία ψύξης. Μια εγγύηση για ήσυχο ύπνο θα είναι η χρήση της νυχτερινής λειτουργίας.

Βασικές παράμετροι επιλογής

Χωρητικότητα και περιοχή ψύξης. Η επιλογή του κλιματιστικού γίνεται για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, ανάλογα με την περιοχή του. Η σωστή επιλογή θα εγγυάται την αποτελεσματική λειτουργία των μηχανημάτων. Πιστεύεται γενικά ότι το 10 τετράγωνο. m η ισχύς σε 1 kw είναι απαραίτητη.

Στρες. Τα μοντέλα με τάση λειτουργίας 220 V συνδέονται με ένα μονοφασικό δίκτυο, για παράδειγμα, στο σπίτι, στο γραφείο, στο δημοτικό γραφείο. Για τις εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις είναι κατάλληλο ένα κλιματιστικό με τάση 380 V. Η εγκατάσταση πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματία εγκαταστάτη, ο οποίος θα εγγυάται τη σωστή σύνδεση.

Μέγιστο μήκος επικοινωνιών. Λαμβάνεται υπόψη κατά την εγκατάσταση διαχωρισμένων συστημάτων και δείχνει την επιτρεπόμενη απόσταση από την εξωτερική μονάδα στην εσωτερική μονάδα.

Στην ιστοσελίδα μας πουλάμε κλιματιστικά και συστήματα split από κορυφαίους κατασκευαστές με εγγύηση. Παρέχουμε στη Μόσχα και προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία εγκατάστασης. Το κέντρο εξυπηρέτησης εξυπηρετεί και ελέγχει τα συστήματα διαχωρισμού για πελάτες από τη Μόσχα, για όλες τις εργασίες παρέχεται εγγύηση. Οι κάτοικοι άλλων περιοχών μπορούν να αγοράσουν εξοπλισμό με παράδοση και να το εξυπηρετήσουν στα κέντρα εξυπηρέτησης του κατασκευαστή στην πόλη τους.

Κινητά κλιματιστικά

Online πίστωση

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν με πίστωση χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας. Κάντε μια αίτηση - και εντός 5 λεπτών η τράπεζα θα αποφασίσει για το δανεισμό σας.

Πιστοποίηση στο κατάστημα

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν σε πίστωση στο κατάστημα λιανικής πώλησης "Fridge.ru", καθώς και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ηλεκτρονικής έγκρισης πιστωτικών καρτών στο διαδίκτυο.

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Εφιστούμε την προσοχή σας!
Η αγορά με πίστωση δεν είναι διαθέσιμη για νομικά πρόσωπα.

Δόσεις

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν σε δόσεις για χρονικό διάστημα έως και 24 μηνών χωρίς επιπλέον πληρωμή και προκαταβολή. Μπορείτε να εκδίδετε δόσεις τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο κατάστημα λιανικής πώλησης "Frer.ru"

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Εφιστούμε την προσοχή σας!
Αγοράζοντας εξοπλισμό σε δόσεις, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους τύπους εκπτώσεων. Η αγορά με δόσεις δεν είναι διαθέσιμη για νομικά πρόσωπα.