Κατηγορία Κλιματισμός

4-σωλήνες fancoils και 2-σωλήνες fancoils

Υπάρχουν μονάδες πηνίου ανεμιστήρων με 2 και 4 σωλήνες. Εκτός από την προφανή διαφορά στον αριθμό των αγωγών που τους παραδόθηκαν, διαφέρουν και λειτουργούν.2-σωλήνες fancoilsΤο απλούστερο σχέδιο παροχής ψύξης είναι ένα κύκλωμα που χρησιμοποιεί πηνία ανεμιστήρων 2 σωλήνων.

Επιλογές BIOS Λειτουργία έξυπνου ανεμιστήρα CPU - Τύπος ελέγχου ταχύτητας ανεμιστήρα CPU

Επιλογή Λειτουργία έξυπνου ανεμιστήρα CPU είναι υπεύθυνη για την επιλογή του τύπου σχεδιασμού του ανεμιστήρα, ο οποίος επιτρέπει τον προσδιορισμό του τύπου ελέγχου της ταχύτητας του ανεμιστήρα.

Διαχείριση ψυκτών σε πίνακες Gygabyte με βάση το chipset P45

Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταχύτητας ανεμιστήρα με το SpeedFanΣυντάκτης: Philippe Cazacov | 2008-09-08 | προβολές 11702
Ετικέτες Θέματα: Σίδερο Τύπος: Εγχειρίδια

Το SpeedFan δεν αλλάζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα

Περιγραφή Όταν προσπαθείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα του ψυγείου στο κύριο παράθυρο του προγράμματος δεν συμβαίνει τίποτα - ο αριθμός των στροφών δεν αλλάζει. Σε χειροκίνητη λειτουργία, ο ρυθμιστής ταχύτητας ανεμιστήρα λειτουργεί και στην αυτόματη λειτουργία δεν λειτουργεί.

Το SpeedFan δεν αλλάζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα

Περιγραφή Όταν προσπαθείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα του ψυγείου στο κύριο παράθυρο του προγράμματος δεν συμβαίνει τίποτα - ο αριθμός των στροφών δεν αλλάζει. Σε χειροκίνητη λειτουργία, ο ρυθμιστής ταχύτητας ανεμιστήρα λειτουργεί και στην αυτόματη λειτουργία δεν λειτουργεί.

Σύστημα κλιματισμού VRV: επιλογή για συγκροτήματα γραφείων και εμπορικά κέντρα

Το κλασικό κλιματικό συγκρότημα αποτελείται εποικοδομητικά από δύο μπλοκ: εξωτερικό - συμπυκνωτή και εσωτερική - εξάτμιση. Ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού μπορεί να αντέξει μέχρι και 4 συσκευές εξάτμισης.

VRF συστήματα, χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά

Για να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο εσωτερικό μικροκλίμα, οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διαχωρισμένα συστήματα. Αλλά, πρώτον, είναι ήδη χθες, από τη σκοπιά της μηχανικής σκέψης, δεύτερον, δεν μπορούν όλες αυτές οι συσκευές να αντεπεξέλθουν στο έργο.

Το κλίμα

Η αποτελεσματικότητα της κυκλοφορίας του αέρα καθορίζει την ποιότητα του μικροκλίματος στο δωμάτιο, από το οποίο εξαρτάται το επίπεδο άνεσης και γενικής ευημερίας ενός ατόμου. Ο αέρας μέσα στο δωμάτιο πρέπει να πληροί ορισμένα πρότυπα οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα.

Συσκευή εξαερισμού στο λέβητα ιδιωτικής κατοικίας και πώς να το εγκαταστήσετε σωστά

Για να διατηρήσετε ένα άνετο μικροκλίμα στην κρύα εποχή, το σπίτι προσπαθεί προσεκτικά να μονώσει. Οι εγκαταστάσεις αερίζονται λιγότερο συχνά.

Αυτόματο αερισμό του θερμοκηπίου με τα χέρια σας - 5 απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι

Η ανθεκτικότητα στις ασθένειες και το επίπεδο των καλλιεργειών εξαρτάται άμεσα από το μικροκλίμα στο θερμοκήπιο. Οι καρποί των τοματών, για παράδειγμα, δεν δένονται σε θερμοκρασία 32 ° C θερμότητας.

Εξαερισμός σε θερμοκοιτίδα

Οι αγρότες που ασχολούνται με την εκτροφή πουλερικών, πρέπει να ξέρετε για τα χαρακτηριστικά των αυγών που καλλιεργούνται στο φυτώριο. Ιδιαίτερη σημασία έχει η λειτουργία θερμοκρασίας που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή.

Επιλέξτε τους 7 καλύτερους καθαριστές αέρα οικιακής χρήσης από τους κατασκευαστές παγκοσμίως

Σχεδόν κάθε μέρα, από τη διαφήμιση ή το Διαδίκτυο, ακούμε για την εμφάνιση ενός νέου "θαύματος", σε μια φιλική οικογένεια κλιματικής τεχνολογίας.

Εγκατάσταση εξαερισμού: κανόνες και αλγόριθμος εκτέλεσης εργασιών

Πολύ σπάνια, οι άνθρωποι που ζουν σε σπίτια σκέφτονται για τη διαθεσιμότητα ενός σωστά εγκατεστημένου συστήματος εξαερισμού. Αλλά εξαρτάται όχι μόνο από το άνετο χόμπι στο δωμάτιο, αλλά και από την υγεία του νοικοκυριού.

11 απλοί τρόποι να υγρανθεί ο αέρας σε ένα δωμάτιο χωρίς υγραντήρα

Κατά τη χειμερινή περίοδο, όταν το σπίτι ή το διαμέρισμα περιλαμβάνεται θέρμανση, σφιχτά στεγανοποίηση κάτω από το παράθυρο και περιοδικά χρησιμοποιείται θερμάστρες, πάρα πολύ ξηρό αέρα.

Αξονομετρικό διάγραμμα του συστήματος θέρμανσης

Αξονιομετρικό διάγραμμα θέρμανσης και εξαερισμούΤα δίκτυα μηχανικών απαιτούν την εφαρμογή υπολογισμών και γραφικού μέρους. Εκτός από το σχέδιο του κτιρίου, η πρόσοψή του στα σχέδια απεικονίζει ένα αξονομετρικό διάγραμμα επικοινωνιών.