Κατηγορία Κλιματισμός

Επιλέξτε ένα φίλτρο για το τέντωμα μεταξύ τους

Με την πάροδο του χρόνου, η κουκούλα γίνεται ένα νόμιμο μέρος των στοιχείων της κουζίνας, γιατί κάθε μέρα όλο και περισσότεροι από τους συμπατριώτες μας αρχίζουν να χρησιμοποιούν αυτή τη συσκευή.

7 απλές συμβουλές για τον καθαρισμό των κουζινών στο σπίτι

Ο απορροφητήρας κουζίνας περιέχει συχνά μια μεγάλη ποσότητα παλαιού και καλά αποξηραμένου λίπους, οπότε το ζήτημα του πώς να καθαρίσετε την κουκούλα στην κουζίνα, οι περισσότερες νοικοκυρές ζητούνται.

Αντιβακτηριακή θεραπεία του κλιματιστικού με τα χέρια του: συμβουλές από τον πλοίαρχο

Το κλιματιστικό έχει γίνει πλέον ο πιο διαδεδομένος εκπρόσωπος της κλιματικής τεχνολογίας σε κάθε μέση ρωσική οικογένεια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εγκαταστήστε μια αντι-βανδαλική μάσκα για κλιματιστικά

Προστατευτική θήκη conditioner εξωτερική μονάδα (βανδαλισμούς mesh) έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το κλιματιστικό εξωτερική μονάδα του συστήματος από παρεμβολή ως φυσικά φαινόμενα - πτώση αντικειμένων, icicles, κλπ, και τον ανθρώπινο παράγοντα.

Πώς να επιλέξετε τους αεραγωγούς εξαγωγής

Η κουκούλα έχει γίνει σχεδόν απαραίτητο στοιχείο του οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού κουζίνας. Ένα ευνοϊκό μικροκλίμα στην περιοχή μαγειρέματος και τις παρακείμενες αίθουσες, που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της εργασίας του, εκτιμήθηκε εδώ και πολύ καιρό από τις νοικοκυρές και τους μάγειρες.

Ποιος είναι ο καλύτερος υγραντήρας για τον αέρα: αξιολόγηση με βάση κριτικές

Ο αέρας στο δωμάτιο, ειδικά όταν το άτομο ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του, πρέπει να πληροί ορισμένες παραμέτρους που παρέχουν μια αίσθηση άνεσης.

Μπορώ να προσθέσω αιθέρια έλαια στον υγραντήρα αέρα και γιατί;

Η προσθήκη αιθέριων ελαίων στον υγραντήρα αέρα επιτρέπει στο άρωμα να εξαπλωθεί ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο, γεγονός που έχει ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία.

Ποια έλαια αρωμάτων μπορούν να προστεθούν στον υγραντήρα αέρα

Ένας υγραντήρας με αρωματισμό θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Μερικές σταγόνες του θεραπευτικού αιθέρα θα βελτιώσουν τη διάθεση, θα καταστρέψουν τα παθογόνα μικρόβια και θα δημιουργήσουν ένα άνετο περιβάλλον που θα ξεκουραστεί.

Σύστημα αναρρόφησης - καθαρίζουμε τον αέρα στις βιομηχανικές επιχειρήσεις

Μέχρι σήμερα, πραγματοποιείται τεράστιος αριθμός διεργασιών παραγωγής με την απελευθέρωση στην ατμόσφαιρα επιβλαβών ουσιών, σκόνης, διαφόρων αναρτήσεων, οι οποίες επηρεάζουν δυσμενώς τον εξοπλισμό και την υγεία του προσωπικού.

Αναρρόφηση (εξαερισμός)

Αναρρόφηση προορίζεται για την αφαίρεση προστίμου ξηρά σωματίδια από τη μεταφορά καταφύγια και τον εξοπλισμό της διαδικασίας και την περιοχή εργασίας με τη χρήση της μεθόδου της πιπίλισμα τους με τη ροή του αέρα (αέρας χρησιμοποιείται ως το μέσο φορέα) στις σωληνώσεις σύστημα αναρρόφησης μέσω του οποίου τα σωματίδια από το ρεύμα αέρα φτάνει στον προορισμό (φίλτρο, διαλύτης και συλλέγονται σε δοχείο).

Οι εκτροπείς των πλευρικών παραθύρων - ένα αξεσουάρ για άνετη οδήγηση

Οποιοσδήποτε αυτοκινητιστής γνωρίζει πόσο ενοχλητικό είναι να ανέβει κατά τη διάρκεια του ανέμου, της βροχής ή άλλων δυσάρεστων καιρικών συνθηκών.

Вентпортал

Κύριο μενούΠρογράμματα υπολογισμού για τον εξαερισμό, τον κλιματισμόΔημοσιεύτηκε Τετ, 06/13/2007 - 15:53 ​​από τον συντάκτηΑυτή η ενότητα παρουσιάζει τα απλούστερα προγράμματα υπολογισμών για τον εξαερισμό, τον κλιματισμό.

Εξαερισμός στο λουτρό: μια επισκόπηση των παραδοσιακών κυκλωμάτων και αποχρώσεων της συσκευής

Το υπόβαθρο της θερμοκρασίας και το υψηλό επίπεδο υγρασίας στο λουτρό - ευνοϊκές συνθήκες για τη διασπορά όλων των ειδών επιβλαβών μικροοργανισμών.

Επιλέγουμε μια αθόρυβη κουκούλα: τη βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

Υπερβολικά δυνατός εκτοξευτής μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους. Κατά μέσο όρο, τα ηχητικά επίπεδα στα περισσότερα μοντέλα είναι περίπου 55-60 dB, τα οποία είναι αισθητά και είναι δύσκολο ακόμη και να μείνετε στην κουζίνα (για να μην αναφέρουμε την επικοινωνία ή την παρακολούθηση της τηλεόρασης).

Ομαλός ανεμιστήρας στο μπάνιο: χαρακτηριστικά επιλογής, με βαλβίδα ελέγχου, αγωγό, παραδείγματα εγκατάστασης

Στο μπάνιο ένα ειδικό μικροκλίμα: το πιο δύσκολο να επιτευχθεί η κανονική υγρασία. Λόγω της υγρασίας, οι μύκητες και οι μύκητες πολλαπλασιάζονται.