Κατηγορία Κλιματισμός

10 καλύτερες κουκούλες για την κουζίνα

Με την παρουσία του σχεδίου και από τις ιδιότητές του μπορεί να εξαρτάται από το αν η ζεστή κουζίνα «γωνία», όπου τα κατοικίδια ζώα ήθελε να συγκεντρώσει και όπου δεν είναι ντροπή να καλέσετε τους πελάτες, ή θα μετατραπεί σε ένα «καυτό μαγαζί» με την αναπόφευκτη μυρωδιά του καπνού, αναθυμιάσεων και αναρωτιέμαι τι άλλο.

12 καλύτερους υγραντήρες με υπερήχους

Ο καθαρός, υγρός αέρας είναι καλός για την υγεία. Είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί αυτή η δήλωση. Ωστόσο, οι σημερινές πραγματικότητες είναι τέτοιες που δεν μπορούν όλοι να έχουν πολυτέλεια.

Εγκαθιστώντας την κουκούλα στην κουζίνα με τα δικά σας χέρια: πώς να συνδέσετε με ασφάλεια και να την ασφαλίσετε

Όταν μαγειρεύετε φαγητό, ο αέρας στην κουζίνα απαιτεί συνεχή ανακύκλωση. Ο ατμός από τη σόμπα, το καμένο γάλα, οι μυρωδιές των τροφίμων ή απλά τα υαλοπετάσματα δεν φέρνουν χαρά, ακόμα κι αν έχετε κάνει μια εξαιρετική επισκευή.

Υγραντήρας αέρα

Ο υγραντήρας αέρα είναι πολύ σημαντικός για το παιδί μας, ειδικά στα πρώτα χρόνια της ζωής του, όταν η ανοσία του σχηματίζεται μόνο.Αποδείχθηκε ότι υπάρχουν sooo πολλά και όλα τα διαφορετικά...

Σε ποια απόσταση από το πιάτο για να κρεμάσετε την κουκούλα

Στις σόμπες κουζίνας της οικοδέσποινας προετοιμάστε μέχρι και το 90% όλων των πιάτων. Αυτή η δημιουργική-ρουτίνα διαδικασία συνοδεύεται από την απελευθέρωση του ατμού, (όχι και μερικές φορές) ευχάριστες γεύσεις, τα λεπτά σωματίδια και επιβλαβή λιπαρά προϊόντα που σχηματίζονται κατά τη διαδικασία της καύσης.

Γιατί μπορεί το κλιματιστικό να γαργαλάει, τι είναι επικίνδυνο και τι πρέπει να κάνω;

Όταν η τεχνική παράγει ασυνήθιστους και μη χαρακτηριστικούς ήχους - ειδοποιεί αμέσως οποιονδήποτε πλοίαρχο. Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι το πρώτο σημάδι ότι η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά.

Τύποι ανεμιστήρων για εξαγωγή και ποιος παραγωγός επιλέγει: επισκόπηση και σύγκριση

Δεν είναι μυστικό ότι σε καμία κατοικείται μόνιμα επίπεδη, ως αποτέλεσμα των ζωτικών διεργασιών των κατοίκων της, μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό οσμές ή υγρασία, που μπορεί να κάνει την διαμονή στο δωμάτιο δεν είναι το πιο άνετο.

Γιατί η κουκούλα φυσά στην αντίθετη κατεύθυνση στο διαμέρισμα

Ο εξαερισμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε σπιτιού ή διαμερίσματος που εξασφαλίζει την κανονική κυκλοφορία του αέρα και το επίπεδο υγρασίας στους χώρους, δημιουργεί άνετες συνθήκες και μικροκλίμα για τη ζωή.

Γιατί μούχλα και μύκητες είναι επικίνδυνα στο διαμέρισμα;

Πολλοί μετά την ανακάλυψη του μύκητα αναρωτιούνται ακούσια: είναι επικίνδυνο; Αυτό που είναι επικίνδυνο είναι το καλούπι στο διαμέρισμα και αν είναι δυνατόν να αποφευχθεί η εμφάνισή του.

Θόρυβος Hubbub στο κλιματιστικό

Μερικές φορές υπάρχει ένα φαινόμενο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η εμφάνιση ενός ήχου γουργουρίσματος σε ένα ρομπότ κλιματισμού. Μην πανικοβάλλεστε και επισκευάστε αμέσως.

Η θερμοκρασία στο κελάρι σας

Κελάρι - ένα δωμάτιο για την αποθήκευση μεγάλου ποσού φαγητού (πιο συχνά λαχανικά, πατάτες, μήλα, βάζα με τουρσιά και μαρμελάδες κ.λπ.). Εάν η υγρασία και η θερμοκρασία στο κελάρι διατηρούνται βέλτιστα, τότε η συγκομιδή θα πρέπει να διατηρείται χωρίς απώλειες μέχρι την επόμενη σεζόν.

Μοριακή φυσική. Υγρασία αέρα.

Υγρασία αέρα Είναι το περιεχόμενο υδρατμών στον αέρα.Γύρω μας η ατμόσφαιρα λόγω της συνεχούς εξάτμισης του νερού από τους ωκεανούς, θάλασσες, δεξαμενές, υγρό χώμα και τα φυτά περιέχει πάντα υδρατμούς.

Ποια είναι η ηλεκτρική σκούπα του κλιματιστικού και πώς να το κάνετε;

Η κενή λειτουργία του κλιματιστικού είναι μια σημαντική διαδικασία που καθορίζει την απρόσκοπτη και ανθεκτική λειτουργία της συσκευής.

Επιλογή και εγκατάσταση αντλιών κενού για κλιματιστικά

Για την απομάκρυνση του αέρα από το σύστημα κλιματισμού, τα σκουπίδια, το νερό, τη σκόνη χρειάζονται αντλία κενού για κλιματιστικά. Χωρίς αυτό, είναι αδύνατη η σταθερή λειτουργία του συστήματος και η μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Κατασκευή μεταλλικών αγωγών

Σήμερα, η πιο κοινό υλικό για την κατασκευή των διαδρομών αερισμού περιλαμβάνουν μέταλλο και πλαστικό. Σε αυτή την περίπτωση κατά κύριο λόγο την παραγωγή των αγωγών χάλυβα χρησιμοποιεί ως λεπτό φύλλο επεξεργαζόμενα κομμάτια μαύρο ατσάλι, γαλβανισμένο χάλυβα, ανοξείδωτο, και το αλουμίνιο.