Η επιλογή του κουτιού για την εξαγωγή στην κουζίνα: ποιο υλικό να δώσετε προτίμηση, οδηγίες εγκατάστασης, καλύτερα τελικά μοντέλα και τιμές για αυτούς

Για να καλύψουν τους αεραγωγούς της κουκούλας, είναι συνήθως κρυμμένοι στα ντουλάπια της κουζίνας. Η διαδρομή του αγωγού εξαερισμού τοποθετείται λαμβάνοντας υπόψη την ελάχιστη απόσταση από τον άξονα εξαερισμού στον τοίχο. Στην περίπτωση ενός ήδη επιπλωμένου δωματίου ή σε μεγάλη απόσταση από την κουκούλα στην έξοδο, το μονοπάτι του αγωγού είναι κρυμμένο στο διακοσμητικό κουτί.

Υπολογισμός του βέλτιστου μεγέθους του κουτιού

Τα τυποποιημένα κιβώτια έχουν πλάτος 50 εκ. Εάν επιλεγεί ένα προϊόν με άλλες διαστάσεις, πρέπει να πληροί τις διαστάσεις του σετ κουζίνας. Το βάθος του κουτιού υπολογίζεται με βάση τις παραμέτρους σχεδίασης. Η ελάχιστη τιμή είναι 30 cm.

Το ύψος της δομής καθορίζεται με βάση τις τιμές των γειτονικών στοιχείων του ακουστικού. Ο κύριος στόχος είναι να συγκαλύψει τον αεραγωγό με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προσελκύει πάρα πολλή προσοχή. Εξωτερικά, το κιβώτιο πρέπει να δημιουργεί έναν ενιαίο ορίζοντα και να αντιλαμβάνεται οργανικά.

Πλαστική κουκούλα για κουκούλες κουζίνας

Τα πλαστικά κουτιά κατασκευάζονται από PVC. Με μικρό βάρος, διακρίνονται από τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Τα στοιχεία PVC διακρίνονται από την οικολογική ασφάλεια και την αντοχή σε διάφορες χημικές ενώσεις. Τα πλαστικά κουτιά είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να καθαριστούν από τους ρύπους.

Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του υλικού

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές επιλογές για κουτιά για κουκούλες, οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και σπιτιών δίνουν προσοχή στο πλαστικό, με βάση τα πλεονεκτήματα αυτά:

 • Ευκολία εγκατάστασης.
 • Καλή μόνωση.
 • Μηχανική αντοχή.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Ελαφρύ για εύκολη εγκατάσταση.

Μεταξύ των αδυναμιών των πλαστικών κουτιών είναι ένα λευκό χρώμα, το οποίο τελικά γίνεται αδιαφανές, κιτρινωπό. Σε σοβαρές μηχανικές επιδράσεις σε ένα χτυπήματα υλικού σχηματίζονται.

Οδηγίες εγκατάστασης

Για να καλυφθεί ο κυματοειδής σωλήνας, επιλέγεται ένα ειδικό κουτί από PVC. Σε τέτοια σχέδια, τοποθετούνται πρόσθετα εξαρτήματα.

Αρκεί να τοποθετήσετε τον αγωγό αέρα στον άξονα εξαερισμού. Η εγκατάσταση ενός αγωγού εξαγωγής με στερέωση σε τοίχους ή μια οροφή διατίθεται σε διάφορα στάδια:

 • Μια πλαστική μετάβαση είναι εγκατεστημένη στην κουκούλα.
 • Μια πλάκα είναι τοποθετημένη στον τοίχο.
 • Είδατε το κατακόρυφο τμήμα του κουτιού, λαμβάνοντας υπόψη τη στερέωση του στις αυλακώσεις της κατώτερης και της άνω διαδρομής.
 • Το κάθετο τμήμα εισάγεται στην κουκούλα και προστίθεται γωνία.
 • Μετράει, κόβει και συνδέει οριζόντια τμήματα της δομής με συνδέσμους.
 • Μετά την προσαρμογή του οριζόντιου τμήματος, είναι προσαρτημένο στην επιφάνεια του τοίχου από τις θήκες.
 • Αφού κάνετε την επόμενη εκτέλεση, εισάγεται στη γωνία και στερεώνεται στις θήκες.
 • Ο αγωγός αέρα εισάγεται στην πλάκα τοίχου.

Αυτό ολοκληρώνει το έργο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τις διαστάσεις του πλαστικού κουτιού και να καθορίσετε το σχέδιο χρώματος.

Κατά προσέγγιση κόστος των υλικών

Κάθε μέτρο ορθογώνιου πλαστικού κιβωτίου μεγέθους 250x200 χιλ. Κοστίζει περίπου 2,5 χιλιάδες ρούβλια. Οι διατομές αγωγών πολυπροπυλενίου διατομής 100x100 mm κοστίζουν περίπου 1,5 χιλιάδες ρούβλια. Η τιμή αυξάνεται με την αγορά προσαρμογέων και συνδετήρων.

Κουτί για εκχυλίσματα στην κουζίνα από γυψοσανίδες

Για να καλυφθεί ο αγωγός αέρα στον χώρο της κουζίνας, είναι συχνά εξοπλισμένα κουτιά από γυψοσανίδες. Ο διακοσμητικός σχεδιασμός κρύβει εύκολα τον αγωγό αερισμού και την καλωδίωση. Φαίνεται πρωτότυπο και κατάλληλο. Μπορείτε να κάνετε τους προβολείς φωτισμού.

Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του υλικού

Χρησιμοποιήστε gipsokartonny κουτί στην κουζίνα μπορεί να είναι μόνο με την εμπιστοσύνη ότι το σχέδιο θα είναι λειτουργικό, και τα πλεονεκτήματά του θα επικαλύψουν τις αδυναμίες. Πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης:

 • Φτηνές. Για την κατασκευή της κατασκευής θα χρειαστούν αρκετά μεταλλικά προφίλ, φύλλα γυψοσανίδας και συνδετήρες.
 • Αξιοπιστία. Το κουτί θα διαρκέσει για πολλά χρόνια χωρίς απώλεια ελκυστικότητας και λειτουργικότητας.
 • Δυνατότητα δημιουργίας σχεδίου οποιουδήποτε σχήματος. Το τμήμα μπορεί να γίνει τετράγωνο ή ορθογώνιο.
 • Εύκολη εγκατάσταση.
 • Μικρή ποσότητα αποβλήτων.
 • Όλες οι εργασίες είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν ανεξάρτητα χωρίς βοήθεια.

Τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης δεν αρκούν. Για παράδειγμα, για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο θα χρειαστείτε πολλά εργαλεία. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή, αλλά απαιτεί ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Απλές οδηγίες εγκατάστασης

Πριν από την εγκατάσταση της δομής, εκτελούνται προπαρασκευαστικές εργασίες. Για το σκοπό αυτό, οι επιφάνειες καθαρίζονται και προετοιμάζονται. Στη συνέχεια, γίνεται ένα σχηματικό σχέδιο του κιβωτίου και τοποθετούνται σημάνσεις στην οροφή. Αφού πρέπει να υπολογίσετε το υλικό και να αγοράσετε ό, τι χρειάζεστε.

Προκειμένου να μην γίνει λάθος στους υπολογισμούς, είναι απαραίτητο να γίνει ένα σχέδιο εκ των προτέρων, πάνω στο οποίο σημειώνονται οι θέσεις τοποθέτησης του κιβωτίου και οι διαστάσεις του. Για μια τυπική κουζίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο σχέδιο από το Internet. Κατά την αγορά ενός υλικού, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην ακαμψία του προφίλ. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ισχυρά γαλβανισμένα μοντέλα.

Η σήμανση πραγματοποιείται με την ακόλουθη σειρά:

 • Στον τοίχο, κάντε μερικά σημάδια, μετρώντας την ίδια απόσταση από την οροφή, για παράδειγμα, μισό μέτρο.
 • Σχεδιάστε τη συμβολοσειρά με τη βαφή. Για να εξασφαλιστεί ότι υπάρχει ομοιόμορφη γραμμή στον τοίχο, το νήμα αρχικά τραβιέται προς τα πίσω και στη συνέχεια απελευθερώνεται απότομα.
 • Κάντε τη σήμανση της οροφής κάτω από το κουτί.
 • Πηγαίνετε στον επόμενο τοίχο, κάνοντας την ίδια διαδικασία.
 • Μετά την επισήμανση των τοίχων προχωρήσει στην οροφή. Συλλέγει ομαλές γραμμές με τη βοήθεια υδροηλεκτρικής στάθμης.

Μετά τη σήμανση, γίνεται απλή εγκατάσταση προφίλ:

 • Το στοιχείο καθοδήγησης τοποθετείται στον τοίχο, πιέζεται προς το μέρος του και ένα άνοιγμα γίνεται μέσω του τοιχώματος στο άκρο του προφίλ. Σε αυτό τοποθετείται ένα καρφί-καρφί. Στη συνέχεια, η ίδια ενέργεια εκτελείται στην άλλη πλευρά του προφίλ. Αφού εγκαταστήσετε τους πείρους σε όλο το προφίλ σε βήματα των 20 cm.
 • Τα υπόλοιπα προφίλ είναι τοποθετημένα με τον ίδιο τρόπο.
 • Πηγαίνετε στην οροφή, στερεώνοντας τα προφίλ σε αυτό.
 • Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε τις εγκάρσιες ράβδους. Κόβονται από το προφίλ στήριξης. Ίδια τμήματα με καμπύλες τομές βιδώνονται με βίδες στο προφίλ οροφής. Το ύψος των βραχυκυκλωμάτων είναι 60 cm. Για ενισχυμένο κιβώτιο η απόσταση αυτή μειώνεται στα 40 cm.
 • Μετά την τοποθέτηση των βραχυκυκλωμάτων συναρμολογείται μια γωνιακή δομή. Για αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε δύο προφίλ και να τα τοποθετήσετε μεταξύ τους. Στη συνέχεια, το προφίλ αντικαθίσταται και βιδώνεται στα άκρα των βραχυκυκλωμάτων. Η ακρίβεια της εγκατάστασης της δομής ελέγχεται κατά επίπεδο.

Μετά την προετοιμασία του πλαισίου, η αυλάκωση τοποθετείται στις νευρώσεις του και στερεώνεται στο άνοιγμα.

Μετά από τέτοιες εργασίες, ξεκινάει η εγκατάσταση γυψοσανίδων. Αρχικά κόβονται σε τμήματα, κλάδεμα σύμφωνα με τις παραμέτρους του πλαισίου. Στερεώστε τα πάνελ στις βίδες, τοποθετώντας τα σε βήματα των 15 cm. Μετά την εγκατάσταση των κάτω φύλλων, αρχίζουν να στερεώνουν τις πλευρές. Τα εξωτερικά άκρα των φύλλων στερεώνονται με διάτρητη γωνία.

Πριν από την ολοκλήρωση του κουτιού και της οροφής, η επιφάνεια είναι γεμάτη. Τα ράμματα επεκτείνονται υπό γωνία 45%. Θα πρέπει να επικαλυφθούν πολύ προσεκτικά.

Κατά προσέγγιση κόστος αναλωσίμων

Κατά την εγκατάσταση μιας απλής κατασκευής, το κόστος δημιουργίας ενός τρέχοντος μετρητή ισούται με 600 ρούβλια. Η εκτέλεση εργασίας ανεξάρτητα, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 350 ρούβλια. Curvilinear κουτί θα κοστίσει τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος 700 ρούβλια, λαμβάνοντας υπόψη τις υπηρεσίες των εγκαταστάτες. Σε ανεξάρτητες επιδόσεις των έργων είναι δυνατόν να διατηρήσετε 300-350 ρούβλια για το τρέχον μέτρο ενός κιβωτίου. Κατά την εγκατάσταση πρόσθετου φωτισμού στην τιμή περιλαμβάνει την τιμή των λαμπτήρων.

Κουτί από ανοξείδωτο ατσάλι

Τα κουτιά για κουκούλες κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα κατασκευάζονται από διάφορα ύψη και πλάτη, γεγονός που επηρεάζει το κόστος των έτοιμων λύσεων. Συνήθως, για την κάλυψη του αγωγού, επιλέξτε προϊόντα τυποποιημένων διαστάσεων.

Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κατασκευής

Τέτοιοι αεραγωγοί είναι κατασκευασμένοι από γυαλισμένο ή καθρέφτη ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 0,8 έως 1 mm. Τα προϊόντα είναι επικαλυμμένα με βαφή πολυεστέρα.

Το διακοσμητικό κουτί χάλυβα έχει σχήμα ορθογωνίου ή τετράγωνου τμήματος. Είναι σε θέση να μεταμφιέσει εύκολα τον τηλεσκοπικό αγωγό.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα των μεταλλικών κιβωτίων για σχέδιο είναι η υψηλή αντοχή και η ανθεκτικότητα. Οι κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα δεν φοβούνται τη σκουριά και τις μηχανικές βλάβες. Ωστόσο, τέτοια κουτιά έχουν επίσης ορισμένα μειονεκτήματα:

 • Η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης, η οποία οφείλεται στο μεγάλο βάρος των στοιχείων.
 • Ανάγκη επιλογής αξιόπιστων συνδετήρων.
 • Η γυαλιστερή επιφάνεια του υλικού διατηρεί σταγονίδια λίπους και δακτυλικών αποτυπωμάτων.
 • Αυξημένος θόρυβος - το υλικό είναι σε θέση να ενισχύσει τον ήχο της καπνοδόχου, ειδικά αν είναι κατασκευασμένο εντός κυματοειδούς.

Αυτά τα χαρακτηριστικά των υλικών πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή κατασκευής από ανοξείδωτο χάλυβα.

Χαρακτηριστικά τοποθέτησης

Για την αυτόματη συναρμολόγηση του κουτιού από ανοξείδωτο χάλυβα, θα χρειαστεί να ετοιμάσετε ένα μύλο και μια μηχανή συγκόλλησης.

 • Από τα μεταλλικά φύλλα, τα στοιχεία του κιβωτίου κόβονται, λαμβάνοντας υπόψη το επίδομα συγκόλλησης
 • Τα φύλλα στρώνονται μαζί, συνδέοντάς τα με μια μηχανή συγκόλλησης.
 • Στο οπίσθιο τοίχωμα γίνονται οπές για συνδετήρες.

Για να εγκαταστήσετε έτοιμες λύσεις, πρέπει να προετοιμάσετε μόνο τρύπες στον τοίχο για τη στερέωση και τη στερέωση του προϊόντος στους πείρους και τις βίδες.

Κατά προσέγγιση κόστος του διακανονισμού

Ένα μετρικό σχήματος P κουτί μήκους ενός μέτρου, ύψους 20 cm και πλάτους 22,5 cm, μπορεί να κοστίσει έως και 8 χιλιάδες ρούβλια. Το προϊόν που κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα ύψους 12 εκατοστών κοστίζει 2 χιλιάδες ρούβλια.

Κατασκευαστές και μοντέλα έτοιμων λύσεων: αξιολόγηση και τιμές

Πολλοί ξένοι και εγχώριοι κατασκευαστές παράγουν κουτιά για κουκούλες σε ένα ευρύ φάσμα τιμών. Αξίζει να δείτε τα πιο δημοφιλή μοντέλα διαφόρων τμημάτων:

Κουτί Faber X H990 ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Το ιταλικό προϊόν έχει πλάτος 20,8 cm, βάθος 22,55 cm και ύψος 99 cm. Το κουτί κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα. Το κόστος του προϊόντος είναι 8 χιλιάδες ρούβλια.

Elica KIT0010701.

Το διακοσμητικό κουτί κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει διαστάσεις 25-44,5x36,5x17,5 cm (HxWxD). Το κόστος του μοντέλου κυμαίνεται από 5700 έως 6500 ρούβλια.

Διακοσμητικό κουτί Elica KIT0091876.

Έχει ύψος 120 εκ. Καθώς το προϊόν έχει πρωτότυπο σχεδιασμό, είναι κατάλληλο για όλες τις κατηγορίες πελατών. Το κόστος του προϊόντος είναι 1800-2300 ρούβλια.

Μεταλλικό κουτί BEST 08846590.

Το μοντέλο έχει πλάτος 20 cm και μάζα 4,3 kg. Το κόστος είναι από 2500 έως 2800 ρούβλια.

Miele DADC6000.

Το διακοσμητικό κουτί της γερμανικής κατασκευής έχει ύψος 36,5 cm, πλάτος 34 cm και βάθος 27 cm. Το κιτ περιλαμβάνει βάσεις τοίχου. Η τιμή του προϊόντος είναι 9-11 χιλιάδες ρούβλια.

Αυτά τα μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή επειδή είναι υψηλής ποιότητας.

Κόστος

Για να αγοράσετε ένα έτοιμο κουτί για κουκούλες κουζίνας μπορεί να τιμολογηθεί από 1,5 έως 60 χιλιάδες ρούβλια. Η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του προϊόντος και την έκδοση. Για παράδειγμα, παρέχονται τέτοια μοντέλα:

 • Falmec KCVJN.01 3 H 120 - εσωτερικό κουτί από ανοξείδωτο χάλυβα ύψους 120 εκ. Η τιμή του είναι 1440 ρούβλια.

 • Elica KIT0010439. Το ύψος είναι 450 mm. Το κόστος του μοντέλου είναι από 7500 έως 8300 ρούβλια.

 • BEST 08846560. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορεί να έχει ύψος από 42 έως 122 cm. Η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη με γυαλιστερό καθρέφτη. Το κόστος του προϊόντος φτάνει τα 14 χιλιάδες ρούβλια.
 • Πού να αγοράσετε ένα διακοσμητικό κουτί για κουκούλες στην κουζίνα;

  Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτί κάλυψης για τέντωμα σε μια τιμή ευκαιρίας τόσο στην προσωπική πρόσβαση στο κατάστημα και μέσω του Διαδικτύου. Στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές.

  Στη Μόσχα

  Μπορείτε να αγοράσετε το κουτί στα παρακάτω καταστήματα:

  1. «ELICA». Ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών. Βρίσκεται στη διεύθυνση: 119049, Ρωσία, Μόσχα, 4-Dobryninsky pereulok, 2/10, αίθουσα 001. Τηλέφωνα επικοινωνίας - 8 (495) 369-3029 και 8 (800) 301-0513.
  2. Εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης Krona, Shindo, Elica, JetAir κ.λπ. Βρίσκεται στη διεύθυνση: Μόσχα, Shosseinaya Str., 1, Kor. 1, από. 106. Τηλέφωνο - 8 (495) 508-79-63.
  3. Ηλεκτρονικό κατάστημα του Entero. Βρίσκεται στο 127576, Μόσχα, ul. Novgorod, 1, κτίριο AP, όροφος 6, pom. AP609. Τηλέφωνα - 8 495 150-40-00 και 8 800 350-40-00.

  Στα καταστήματα αυτά παρουσιάζεται μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για οικιακές συσκευές.

  Στην Αγία Πετρούπολη

  Στη βόρεια πρωτεύουσα, υπάρχει επίσης μια μεγάλη επιλογή από σημεία πώλησης όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα διακοσμητικό κουτί για κουκούλες:

  1. Η εταιρεία «OCS Distribution». Η διεύθυνση είναι 194100, Αγία Πετρούπολη, Bolshoy Sampsonievsky, 68D. τηλέφωνα - +7 (812) 324-2870, +7 (812) 380-0303.
  2. Διαδικτυακό κατάστημα "Akvamaniya.rf". Βρίσκεται στο δρόμο. Οπτικοί, 4, Αγ. Πετρούπολη, 197374. Τηλέφωνο - 8 (812) 643-23-71.
  3. Technopark. Μουρμάνσκ, 12 χλμ., Κλπ. 1. Τηλέφωνο - 8 (812) 454-88-88.

  Κάθε ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος ή μιας εξοχικής κατοικίας μπορεί να επιλέξει και να εγκαταστήσει ένα διακοσμητικό κουτί για να σχεδιάσει στην κουζίνα. Το κύριο πράγμα είναι να υπολογίσει σωστά τις διαστάσεις και να βρει το προϊόν ενός κατάλληλου σχεδίου.

  Ποιοι είναι οι αεραγωγοί για την κουκούλα; Πώς να φτιάξετε τα χέρια σας;

  Χωρίς σύστημα σχεδίασης, είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς μια σύγχρονη κουζίνα όπου μαγειρεύεται το φαγητό. Οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του αέρα, τη διατήρηση του μικροκλίματος και την απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών. Προηγουμένως, γράψαμε σχετικά με τους σωλήνες εξαερισμού για κουκούλες, σήμερα θα μιλήσουμε για τα κουτιά.

  Ποιες είναι οι κουκούλες;

  Οι κουκούλες είναι τριών κύριων τύπων (περισσότερες λεπτομέρειες γράφτηκαν σε αυτό το άρθρο): κρέμασμα, ενσωματωμένο, θόλος. Τοποθετημένα σε συμπίεση, έχουν φίλτρα καθαρισμού και κρεμασμένα ακριβώς πάνω από τη σόμπα, χωρίς αγωγούς και εξαερισμό.

  Προσοχή παρακαλώ! Στην ιστοσελίδα μας, ένας σχεδιαστής 3D κουζίνα 3D έχει εργαστεί. Μπορείτε να εξοικειωθείτε με αυτό και να σχεδιάσετε την κουζίνα των ονείρων σας δωρεάν!

  Υπάρχουν μοντέλα με μεταλλικό φίλτρο, το οποίο δεν χρειάζεται να αλλάζει αλλά μόνο περιοδικά πλένονται. Οι κουκούλες διαθέτουν πίνακες ελέγχου: με ρυθμιστικό, κουμπί, αφής και ηλεκτρονικό.

  Οι συσκευές με ηλεκτρονικό έλεγχο είναι εξοπλισμένες με πρόσθετες λειτουργίες, όπως:

  • αυτόματη ενεργοποίηση κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
  • Αυτόματη ενίσχυση ισχύος με αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση.
  • η παρουσία ενός δείκτη όταν γεμίσει το φίλτρο ·
  • αυτόματο φωτισμό όταν ένα άτομο προσεγγίζει τη σόμπα.

  Οι κουκούλες των τρούλων μοιάζουν περισσότερο με ένα στοιχείο τζάκι με αεραγωγό και έξοδο προς τον αγωγό εξαερισμού. Τα ενσωματωμένα μοντέλα εγκαθίστανται σε έπιπλα κουζίνας σε ειδικές θέσεις.

  Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων με διάφορες πρόσθετες λειτουργίες. Έχουν επίσης ένα συρόμενο πάνελ και μια μεγάλη χωρητικότητα. Οι κουκούλες λειτουργούν σε δύο λειτουργίες:

  • Ρέοντας με το συμπέρασμα στο σύστημα εξαερισμού?
  • με ανακυκλοφορία, όπου ο καθαρισμός του αέρα γίνεται μέσω φίλτρων που παγιδεύουν λίπος. Τα φίλτρα είναι διαθέσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Επιπλέον, ο τελικός καθαρισμός γίνεται μέσω των φίλτρων άνθρακα. Ο αέρας καθαρίζεται κατά 70%. Τα φίλτρα άνθρακα πρέπει να αλλάξουν καθώς είναι βρώμικα.

  Το σύστημα εξαγωγής και καθαρισμού απομακρύνει την υπερβολική υγρασία, τις δυσάρεστες οσμές του τηγανίσματος, τα προϊόντα καύσης, το διοξείδιο του άνθρακα. Συμβάλλει στην εισροή καθαρού αέρα και άνεση.

  Ένα κιβώτιο είναι ένα είδος κατασκευής διαφόρων μορφών και μορφών, κατασκευασμένων από διαφορετικούς τύπους υλικών, τα οποία μάσκες, κρύβει τις λεπτομέρειες του αεραγωγού και των τμημάτων της κουκούλας.

  Δίνει ολόκληρη τη δομή αισθητική εμφάνιση. Η εκτέλεση ορισμένων λειτουργικών εργασιών καθορίζει τον εξωτερικό σχεδιασμό, σε συνδυασμό με την κουζίνα.

  Είδη κουκούλας σε σχήμα και τρόπο σύνδεσης

  Έχοντας διαπιστώσει, σε ποια απόσταση από μια γραμμή αέρα σε ένα πιάτο, και επίσης έχει επιλεγμένο τύπο, είναι δυνατόν να πάρει ένα σχέδιο ενός κιβωτίου. Η μέθοδος στερέωσης μπορεί να είναι:

  1. Ανοιχτός τύπος, δηλαδή, στο προσκήνιο. Σε αυτό το είδος όλα τα στοιχεία είναι ορατά και κρυμμένα μόνο από την αυλάκωση και τον ίδιο τον αγωγό. Διαφέρουν σε διάφορα σχέδια. Το κόστος αυτών των δομών είναι πολύ υψηλότερο από το υπόλοιπο.
  2. Ενσωματωμένο - κρυμμένα από τα αδιάκριτα μάτια. Σε αυτόν τον τύπο όλα τα στοιχεία κλείνουν προσεκτικά. Μόνο το τμήμα της πρόσοψης είναι ορατό. Είναι πιο δημοφιλές λόγω της συμπαγούς και απλότητας του. Η ενσωματωμένη κουκούλα μοιάζει με μια κουζίνα με έπιπλα κουζίνας και διατηρείται στο ίδιο στυλ και σχέδιο.

  Με τη μορφή δομών εξάτμισης είναι:

  1. Νησί - στερεωμένο απευθείας στην οροφή, συχνά πάνω από τον πάγκο και την εστία, που βρίσκεται στη μέση της κουζίνας. Η κουζίνα είναι τύπου νησιού και η επιφάνεια του τραπεζιού έχει τετράγωνη ή ορθογώνια θέα.
  2. Τοποθέτηση σε τοίχο - βρίσκεται στον τοίχο. Εδώ λαμβάνεται υπόψη το ύψος της οροφής και ο ελεύθερος χώρος στον τοίχο. Μπορούν να έχουν τη μορφή θόλου, τζάκι, πυραμιδική, ορθογώνια. Ένας τέτοιος σχεδιασμός μπορεί να γίνει χωρίς αερισμό.
  1. Ενσωματωμένο - Ένα βολικό επίπεδο σχεδιασμό για μικρές κουζίνες. Τοποθετημένο στον τοίχο ή απευθείας στο κουτί, δεν διαθέτει μεγάλους αεραγωγούς.
  2. Γωνιακό - έχει τριγωνικό σχήμα και είναι στερεωμένο στη γωνία των τοίχων και επίπλων κουζίνας πάνω από τη γωνιακή εστία.

  Υλικά για την επιλογή κουτιών κουζίνας, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Διακοσμητικά κιβώτια, που κρύβουν τα στοιχεία του συστήματος εξαερισμού, εκτελούν όχι μόνο τη λειτουργία της διακόσμησης, αλλά και μειώνουν τον θόρυβο του ηλεκτροκινητήρα της κουκούλας. Είναι σημαντικό, από ποιο υλικό κατασκευάζεται το κιβώτιο.

  Πρέπει να είναι ανθεκτικό στην υγρασία, σε θερμοκρασιακές μεταβολές και να μην υπόκειται σε χημικά και μηχανικά αποτελέσματα κατά το μαγείρεμα.

  Το κουτί οποιουδήποτε υλικού πρέπει να καθαρίζεται τακτικά από σκόνη, γράσο και ακαθαρσίες. Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα κουτιά έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

  Επομένως, κατά την αγορά ή την αυτοπαραγωγή είναι απαραίτητο να ληφθεί αυτό υπόψη. Οι κατασκευές κατασκευάζονται από τα ακόλουθα υλικά: πλαστικό, μέταλλο, ξύλο και γυψοσανίδες.

  Πλαστική κατασκευή

  Το πλαστικό είναι το χλωριούχο πολυβινύλιο. Τα πλαστικά κουτιά έχουν στρογγυλό και ορθογώνιο σχήμα. Το ορθογώνιο κιβώτιο είναι πιο οργανικό, και φαίνεται καλό με ντουλάπια στην κουζίνα.

  Ταχεία και εύκολη συναρμολόγηση. Το υλικό έχει μεγάλη ηχομόνωση, ανθεκτικό και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν είναι επιρρεπή στη διάβρωση. Εύκολη κοπή και προσαρμογή στη θέση του. Είναι πολύ ελαφρύ σε βάρος.

  Τα μειονεκτήματα του πλαστικού μπορούν να αποδοθούν στο γεγονός ότι το λευκό χρώμα τελικά γίνεται κίτρινο, ματ, γκρι. Σχηματίζει βαθουλώματα κάτω από το βάρος αντικειμένων ή από μηχανική πρόσκρουση.

  Μετά από λίγο, η επιφάνειά του γίνεται πορώδης, όπου η σκόνη και η βρωμιά διεισδύουν, η οποία είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Όταν συναρμολογείτε αρμούς από πλαστικό, πρέπει να ακολουθήσετε την ακολουθία.

  Για στεγανότητα, έτσι ώστε ο βρώμικος αέρας να μην φτάσει στην επιφάνεια του κιβωτίου και να μην εισχωρήσει στο δωμάτιο, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί σιλικόνη στους αρμούς. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη σύνδεσης για τη σύνδεση.

  Με τη βοήθειά τους, τα κανάλια συνδέονται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και υπό οποιαδήποτε γωνία. Οι σύνδεσμοι της κατασκευής πρέπει να εγκαθίστανται συχνά σε όλο το μήκος σε απόσταση όχι μικρότερη από ένα μέτρο και επίσης να ενισχύονται στις διασταυρώσεις των τμημάτων μεταξύ τους.

  Μεταλλική κατασκευή

  Ένα κουτί ή μια κουκούλα από μέταλλο είναι πιο αξιόπιστη. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ιδανική πρώτη ύλη. Το συνήθη μέταλλο είναι επικαλυμμένο με σκόνη

  Ο ανοξείδωτος χάλυβας καθαρίζεται εύκολα, δεν απορροφά βρωμιά, ανθεκτικό και ανθεκτικό. Έχει κομψό μοντέρνο σχεδιασμό. Δεν υπάρχουν γρατσουνιές πάνω του. Το υλικό δεν διαβρωθεί.

  Τα μειονεκτήματα είναι - η υψηλή τιμή και η παρουσία μιας μονότονης σειράς χρωμάτων. Η πολυπλοκότητα της συναρμολόγησης, η ανάγκη για ακρίβεια των μετρήσεων. Η δομή είναι βαρύ και απαιτεί ασφαλή προσκόλληση.

  Ένα κουτί αυτού του υλικού δεν προστατεύει από τον θόρυβο και τα δακτυλικά αποτυπώματα που είναι δύσκολο να διαγραφούν παραμένουν στην επιφάνεια. Δεν ταιριάζει πάντα στο εσωτερικό των επίπλων, φαίνεται δύσκολο.

  Κατά τη συναρμολόγηση του μεταλλικού πλαισίου, η συγκόλληση χρησιμοποιείται και κόβεται από βουλγαρικό. Εάν το μεταλλικό φύλλο είναι λεπτό, αντικαταστήστε τη συγκόλληση με κόλλα για μέταλλο. Τα φύλλα επικαλύπτονται.

  Κατασκευές γυψοσανίδας

  Γυψοσανίδα - προσιτό υλικό έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ άλλων τύπων υλικών. Για την κατασκευή αεραγωγών, επιλέγονται σήματα ανθεκτικά στην υγρασία.

  Φτηνές ελαφρύ υλικό - γυψοσανίδα διακρίνεται από την απλότητα της συναρμολόγησης οποιασδήποτε διαμόρφωσης και του σχήματος. Είναι απαραίτητο να εγκατασταθούν μεταλλικά προφίλ για εγκατάσταση.

  Σας επιτρέπει να συναρμολογήσετε έναν αγωγό για να αποκρύψετε τον αγωγό για μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να δουλέψετε με γυψοσανίδες, καθώς το υλικό είναι αρκετά εύθραυστο.

  Το υλικό είναι βολικό και εύκολο στη διαδικασία, έτσι ώστε το κουτί μπορεί να κατασκευαστεί και να συναρμολογηθεί από τον εαυτό σας, χωρίς περιττές δαπάνες και να προσελκύσει τον πλοίαρχο. Το τελικό κουτί μπορεί να μεταποιηθεί, να τεθεί σε στρώση και να εφαρμοστεί φινίρισμα φινιρίσματος με πλακάκια, ταπετσαρία, μωσαϊκό και άλλο υλικό για διακόσμηση.

  Με σωστή λειτουργία και προεπεξεργασία των αποτελεσμάτων, θα διαρκέσει πολύ καιρό.

  Διακοσμητικό κουτί από ξύλο

  Ένα ξύλινο κουτί φαίνεται αρμονικά με μια κουζίνα από το ίδιο υλικό. Έχοντας τις ίδιες ιδιότητες, θα είναι μέρος της κουζίνας, συμπληρώνοντας το σχεδιασμό ενός συγκεκριμένου στυλ, εκπληρώνοντας επίσης έναν λειτουργικό σκοπό.

  Ένα δέντρο είναι ένα οικολογικά αξιόπιστο υλικό που απαιτεί λίγη συντήρηση. Το μειονέκτημα είναι η σοβαρότητα της τελικής δομής.

  Κανόνες για την επιλογή του τμήματος του αγωγού

  Οι αεραγωγοί έρχονται σε πλαστικό και αλουμίνιο, κυματοειδείς και στρογγυλοί. Τα ορθογώνια σχέδια φαίνονται αρμονικά στο υπόβαθρο των ορθογώνιων καμπίνων.

  Οι στρογγυλοί αγωγοί είναι πιο αποδοτικοί λόγω της μικρότερης αντοχής στη διέλευση του αέρα. Οι κυματοειδείς σωλήνες είναι μαλακοί, λυγίζουν εύκολα σε κάθε γωνία και δεν έχουν βάρος.

  Απομονώνονται ανεπαρκώς από τον θόρυβο και στην εσωτερική επιφάνεια, έχοντας μια δομή με ραβδώσεις, μολύνουν γρήγορα. Κατά την εγκατάσταση συνιστάται να τεντώνετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις πτυχές της αυλακώσεως για να μειώσετε την ανακούφιση για τη συσσώρευση ακαθαρσιών.

  Για να επιτευχθεί ο καλός καθαρισμός και η πρόσληψη καθαρού αέρα, καθώς επίσης και ότι η εργασία του αγωγού αέρα διεξάγεται χωρίς διακοπή και θόρυβο, είναι απαραίτητο να υπολογιστούν οι διαστάσεις και η διάμετρος του αεραγωγού.

  Η διάμετρος αυτού του σχεδιασμού πρέπει να είναι ίση ή να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τη διάμετρο για την έξοδο στην κουκούλα. Η μικρότερη διάμετρος μειώνει την απόδοση και την απόδοση της λειτουργίας, καθώς αυξάνεται η αντίσταση του αέρα που περνάει.

  Η ισχύς του εκχυλίσματος μειώνεται επίσης. Κατά την εγκατάσταση του αγωγού, δεν μπορείτε να σχεδιάσετε αιχμηρές γωνίες, γωνίες 90 °. Για να αποτραπεί η επιστροφή του αέρα, πρέπει να τοποθετηθεί μια βαλβίδα ελέγχου.

  Οι αεραγωγοί πρέπει να βρίσκονται πάνω από τις επιφάνειες μαγειρέματος. Το μήκος των σωλήνων για την εκκένωση αέρα δεν είναι μεγαλύτερο από 3 μέτρα.

  Για να εξαγάγετε τη μέγιστη δυνατή χρήση και να εργαστείτε σωστά, η απόσταση μεταξύ της κουζίνας και της κουκούλας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 75 cm.

  Όταν επιλέγετε κουκούλες για κουζίνες και κουτιά για ντεκόρ, πρέπει να βασίζεστε σε τεχνικές παραμέτρους, διαστάσεις κουζίνας, προσωπική προτίμηση, οικονομική θέση. Επίσης, μελετήστε τα χαρακτηριστικά των υλικών και τη λειτουργικότητά τους.

  Με όλα τα στοιχεία, μπορείτε να επιλέξετε τις κατάλληλες επιλογές για κουκούλες για την κουζίνα σας. Αγοράστε ένα κουτί ή δημιουργήστε το δικό σας, κρύψτε τα ογκώδη και άσχημα τμήματα του αγωγού. Και η κουζίνα σας θα έχει ξεχωριστή κομψή εμφάνιση.

  Πώς και από τι να κάνει ένα κουτί για ένα απόσπασμα στην κουζίνα: τα είδη των έτοιμων και αυτο-κατασκευάζονται σχέδια

  Οι κουκούλες παίρνουν μια διήθηση ή αναγκαστική εξάντληση του εξαγόμενου αέρα μέσα στον αγωγό εξαερισμού ή μια οπή που γίνεται στον τοίχο ή την οροφή του κτιρίου. Οι περισσότερες σύγχρονες κουζίνες σχεδιάζονται αμέσως, λαμβάνοντας υπόψη την εγκατάσταση της συσκευής σε ελάχιστη απόσταση από την είσοδο στον άξονα εξαερισμού. Η απλούστερη επιλογή είναι να αποκρύψετε τις άσχημες επικοινωνίες σε ένα από τα κλειστά ντουλάπια. Αλλά εάν το δωμάτιο είναι ήδη επιπλωμένο και η θέση της πλάκας από τον εξαερισμό είναι πολύ μακριά, ένα κουτί για την εξαγωγή στην κουζίνα θα βοηθήσει να καλυφθεί ο "τρόπος" του αεραγωγού. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα πώς να επιλέγουμε σωστά αυτό το σχέδιο, ώστε να διαρκεί πολύ και αρμονικά να μοιάζει με το εσωτερικό.

  Περιεχόμενα

  Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους απορροφητήρες και τους σωλήνες εξαερισμού ↑

  Σχετικά με την ανάγκη για μηχανικό αερισμό στη σύγχρονη κουζίνα λέει πολλά: να κάνει όχι μόνο η διαδικασία του μαγειρέματος πιο άνετα, αλλά επίσης βελτιώνει την κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο, εμποδίζοντας το σχηματισμό των λιπαρών καταθέσεων και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του τελειώνει και έπιπλα.

  Μια επιτυχημένη λύση για την κάλυψη του κουτιού

  Ο σχεδιασμός του αγωγού για εξαγωγή εξαρτάται άμεσα από τον τύπο της ίδιας της συσκευής. Υπάρχουν γωνιακοί, νησιωτικοί, τοίχοι, κρέμονται, τηλεσκοπικοί κουκούλες, αλλά η σύνδεση με το σύστημα εξαερισμού απαιτεί μόνο συσκευές που λειτουργούν σύμφωνα με την αρχή της εκτροπής.

  Ανοίξτε τις κουκούλες ↑

  Συστήματα στα οποία ο πίνακας ψησταριάς παραμένει ορατός ή διακοσμημένος με θόλο που προσομοιώνει μια καμινάδα. Συνήθως σε τέτοια μοντέλα ο αγωγός πηγαίνει ήδη στο κιτ και κατασκευάζεται σε ένα στυλ με το μπροστινό μέρος. Ως εκ τούτου, οι ανοικτοί απορροφητήρες εγκαθίστανται συχνότερα σε ευρύχωρες κουζίνες, η περιοχή των οποίων επιτρέπει τη χρήση της τεχνολογίας όχι μόνο από τη λειτουργική πλευρά, αλλά και για τη διακόσμηση. Τα πιο δημοφιλή στυλ εσωτερικού χώρου: υψηλής τεχνολογίας, μινιμαλισμό, τεχνολογικό, κλασικό, χώρα και ποικιλίες του.

  Τσουλήθρα στην κουζίνα με στυλ της χώρας

  Ενσωματωμένα μοντέλα ↑

  Εξωτερικά, μόνο ο ίδιος ο πίνακας παραμένει και η υπόλοιπη συσκευή τοποθετείται στα έπιπλα. Αλλά αν οι γκοφρέτες ξεπεράσουν την καμπίνα "μασκαρίσματος", είναι διακοσμημένες με ένα κουτί εξαερισμού. Τέτοιες κουκούλες είναι πιο δημοφιλείς λόγω του λακωνικού σχεδιασμού και της δυνατότητας να χωρέσουν σε σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

  Ενσωματωμένη κουκούλα στη μοντέρνα κουζίνα

  Για τη σημείωση! Σε χώρους όπου η κουκούλα είναι δύσκολο να εγκατασταθεί, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν μοντέλα ανακύκλωσης συσκευών που δεν εκτρέπουν τον αέρα προς αερισμό, αλλά καθαρίζονται με φίλτρο. Επομένως, δεν χρειάζονται κανένας αεραγωγός ή συσκευές για να το αποκρύψουν.

  Πλαστικό κουτί ↑

  Υπάρχουν στρογγυλά, τετράγωνα και ορθογώνια πλαστικά κουτιά για σχεδίαση. Η επιλογή του σχεδίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σχήμα του εξαερισμού, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα επίπεδη κιβώτια που είναι τόσο εύκολα κρυμμένα πίσω από τα έπιπλα ή στη γωνία του δωματίου είναι συνήθως σχεδιασμένα για συσκευές χαμηλής ισχύος. Αλλά οι σωλήνες με κυκλική και τετράγωνη διατομή θα αντιμετωπίσουν μεγάλο όγκο αέρα, αλλά δεν είναι ευκολότερο να τους συγκαλύψουν παρά μια εύκαμπτη πτυχή (αν και σε κάθε περίπτωση η πλαστική κατασκευή φαίνεται περισσότερο αισθητικά ευχάριστη).

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του υλικού ↑

  Ο πλαστικός αγωγός για την κουκούλα μπορεί να χρησιμεύσει ως αγωγός και ντεκόρ. Φαίνεται καλό χωρίς πρόσθετο φινίρισμα λόγω της λακωνικής εμφάνισής του, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να βαφτεί στο χρώμα των τοίχων ή των επίπλων. Ο ορθογώνιος σχεδιασμός μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας πάνω από το σετ κουζίνας, χωρίς να στραφούν σε ειδικά κόλπα μεταμφίεσης.

  Το πλαστικό πλαστικό κουτί κρύβεται εύκολα στα έπιπλα

  Τα πλεονεκτήματα των πλαστικών κουτιών:

  • Χαμηλή στάθμη θορύβου - χαμηλή αγωγιμότητα του υλικού μειώνει σημαντικά την ηχητική ενέργεια από την κουκούλα εργασίας. Το κουτί ουσιαστικά δεν αντηχεί με τις ροές αέρα λόγω του μάλλον άκαμπτου σχεδιασμού.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής - αυτό το υλικό δεν υφίσταται διάβρωση, αντέχει καλά την υγρασία και αποτρέπει τη συσσώρευση συμπυκνωμάτων.
  • Υγιεινής - στην εσωτερική επιφάνεια του πλαστικού δεν υπάρχουν σχεδόν άφθονα λίπη και άλλα αιωρούμενα σωματίδια, τα οποία είναι άφθονα στον αέρα εξαγωγής. Έτσι, και να προσπαθήσουμε για το ρόλο του "σκούπισμα καμινάδα" δεν θα συχνά.
  • Γρήγορη εγκατάσταση - χάρη στο χαμηλό βάρος με το πλαστικό είναι βολικό για εργασία.
  • Εύκολη φροντίδα - Απλά σκουπίστε το πλαστικό από καιρό σε καιρό με ένα υγρό πανί.

  Τα κύρια μειονεκτήματα του πλαστικού είναι κυρίως αισθητικά: με την πάροδο του χρόνου, το λευκό κιβώτιο μπορεί να γίνει κίτρινο ή γκρίζο, και το χρώμα - να καεί κάτω από την επίδραση του ηλιακού φωτός. Αλλά αν ο αγωγός είναι σωστά τοποθετημένος και κρύβεται πίσω από το γείσο των επίπλων, δεν έχει σημασία.

  Για τη σημείωση! Πρέπει να σημειωθεί ότι, αν και το πλαστικό θεωρείται ότι είναι ένα αρκετά ισχυρό υλικό, σχηματίζει εύκολα σκασίματα όταν υπόκειται σε μηχανική δράση. Ως εκ τούτου, για να πιέσετε κάτω τη δομή με βαρύ πιάτα, τα οποία επίσης βρίσκονται συχνά στον τοίχο της κουζίνας, αποθαρρύνεται έντονα.

  Χαρακτηριστικά τοποθέτησης ↑

  Ένα πλαστικό κουτί για την εξαγωγή κουκούλας στην κουζίνα είναι εύκολο να συναρμολογηθεί με τα χέρια σας. Τοποθετείται στην αρχή του "κουδουνιού". Μια μεγάλη ποικιλία αρμών σύνδεσης και στοιχεία διαφορετικού μήκους σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το σχέδιο ακόμη και σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχουν πολλές γωνίες και άλλα εμπόδια. Εάν είναι απαραίτητο, οι σωλήνες μπορούν να ρυθμιστούν με το χέρι - το πλαστικό κόβεται εύκολα με συνηθισμένο εργαλείο.

  Στοιχεία από πλαστικό κουτί

  Σημαντικό! Προσπαθήστε να σχεδιάσετε τον αγωγό έτσι ώστε να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες στροφές, διότι κάθε στροφή μειώνει την απόδοση της κουκούλας κατά 10-30%!

  Για να συναρμολογήσετε πλαστικά κουτιά για να σχεδιάσετε στην κουζίνα, μπορείτε να αγοράσετε τα ακόλουθα βοηθητικά στοιχεία εκτός από τους κύριους σωλήνες:

  1. "Γόνατο" - ένα ορθογώνιο ή στρογγυλό κομμάτι για τις στροφές του αγωγού. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να γυρίσετε το κιβώτιο κατά 45 ή 90 μοίρες.
  2. Προσαρμογείς - επιτρέπουν να δημιουργήσει σύνθετες δομές, οι οποίες χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και στρογγυλά, και ορθογώνιο σωλήνα (π.χ., με τράβηγμα έξω ένα πιο ισχυρό αγωγό αέρα ενός σωλήνα με κυκλική διατομή, η οποία σε έναν τοίχο ή οροφή γίνεται συνοπτική ορθογώνιο κουτί).
  3. Συνδέσεις - εάν το μήκος ενός σωλήνα δεν επαρκεί για να προσεγγίσει την οπή αερισμού, είναι απαραίτητο να αυξήσετε τον αεραγωγό, χρησιμοποιώντας ένα άλλο κομμάτι σωλήνα και προσαρμογέα. Φυσικά, ο σύνδεσμος πρέπει να αντιστοιχεί στο τμήμα και το σχήμα των τμημάτων.
  4. Βαλβίδα αντεπιστροφής - παρέχει κίνηση αέρα μόνο προς την έξοδο. Εάν οι αεραγωγοί ενεργοποιούνται ανάστροφη ώση (π.χ., ένα ισχυρό άνεμο ή έντονη εργασία σχέδιο σε ένα γειτονικό διαμέρισμα), η βαλβίδα κλείνει την είσοδο στον άξονα και εμποδίζει την διείσδυση των οσμών.
  5. Lattice - στερεώνεται στην είσοδο του ορυχείου και παρέχει ένα άνοιγμα για το επιθυμητό τμήμα, όπου ο αγωγός εξαερισμού για την εξαγωγή του nakuchne

  Χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να συναρμολογήσετε μια δομή οποιουδήποτε μήκους. Το κύριο πράγμα είναι να στερεώσετε τις συνδέσεις σε σειρά, μην ξεχνάτε ότι ο αέρας εξαγωγής πρέπει να κινείται μόνο προς μία κατεύθυνση.

  Παράδειγμα πλαστικού κουτιού

  Για τη σημείωση! Ορισμένοι κύριοι συμβουλεύουν να χειριστούν τους αρμούς με στεγανωτικό για να αυξήσουν την ακαμψία της δομής. Αλλά ένα τέτοιο κιβώτιο θα είναι δύσκολο να καθαριστεί από το εσωτερικό, ειδικά αν έχει περισσότερες από μία κάμψεις. Εάν η δομή έχει μικρή προέκταση ή επιπλέον στάση (για παράδειγμα, η οροφή του ντουλαπιού), δεν πρέπει να σφραγιστεί.

  Μεταλλικό κουτί ↑

  Το διακοσμητικό κουτί για την κουκούλα στην κουζίνα μπορεί να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα ή χάλυβα, καλυμμένο με προστατευτικό στρώμα από πολυμερή ή βαφή. Ο σχεδιασμός ενός τετράγωνου ή ορθογώνιου σχήματος με μεγάλη διατομή καλύπτει βολικά τον τηλεσκοπικό αγωγό, ο οποίος σας επιτρέπει να τοποθετήσετε την κουκούλα στη σωστή απόσταση από την πλακέτα. Ο σχεδιασμός αυτός ταιριάζει απόλυτα σε ένα μοντέρνο αστικό περιβάλλον με στιλ υψηλής τεχνολογίας, techno ή σοφίτα.

  Το κουτί από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να γίνει ένα κομψό στοιχείο διακόσμησης

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μετάλλου για εξαγωγή ↑

  Το μεταλλικό κουτί για την κουκούλα στην κουζίνα χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι πιο αξιόπιστες είναι κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα που δεν φοβούνται τη διάβρωση ακόμη και μετά από μηχανική βλάβη στο διακοσμητικό στρώμα.

  Υπάρχουν όμως απτά προβλήματα στα μεταλλικά κουτιά:

  1. Πολύπλοκη εγκατάσταση - εάν η δομή δεν είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις ακριβείς μετρήσεις, θα είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση μεταλλικών εργασιών (κοπή, συγκόλληση) από μόνη της.
  2. Ένα τέτοιο κουτί είναι πολύ βαρύτερο από ένα πλαστικό ανάλογο και χρειάζεται αξιόπιστα εξαρτήματα.
  3. Στην γυαλιστερή επιφάνεια του μετάλλου, τα δακτυλικά αποτυπώματα, οι σταγόνες νερού και λίπους είναι σαφώς ορατά.
  4. Θορυβώδης - το υλικό ενισχύει τον ήχο της κουκούλας εργασίας και εάν μια κυματοειδής αλουμινίου είναι κρυμμένη μέσα σε ένα τέτοιο κιβώτιο, το αποτέλεσμα θα αυξηθεί.

  Για τη σημείωση! Προηγουμένως, τα μεταλλικά κουτιά συγχρόνως χρησίμευαν ως αγωγός και διακόσμηση. Σήμερα, οι βολικότερες εύκαμπτες κυματοειδείς κυματοειδείς μορφές και πλαστικά μοντέλα έχουν αντικατασταθεί από τέτοια σχέδια και τα μεταλλικά συστήματα χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικές κουζίνες ή σε βιομηχανικούς χώρους.

  Πώς να τοποθετήσετε τη δομή σωστά ↑

  Για να δημιουργήσετε ένα μεταλλικό κιβώτιο για να σχεδιάσετε τον εαυτό σας, εκτός από ένα οικουμενικό σύνολο οικιακών τεχνιτών, θα χρειαστείτε ειδικά εργαλεία: έναν μύλο με δίσκους κοπής μετάλλων και μια μηχανή συγκόλλησης.

  Σημείωση: Εάν τα φύλλα είναι αρκετά λεπτά, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη συγκόλληση με κόλλα για μέταλλο.

  Υπάρχει ένα κουτί όπως αυτό:

  1. Από τα μεταλλικά φύλλα, κομμάτια των τοίχων του μελλοντικού κιβωτίου κόβονται με το όριο για συγκόλληση (για να αντέχουν ευθείες γωνίες, είναι δυνατή η προ-εγκατάσταση του πλαισίου από το προφίλ).
  2. Συλλέξτε τα φύλλα που επικαλύπτονται, στερεώστε τα μεταξύ τους με συγκόλληση ή ειδική κόλλα.
  3. Στον οπίσθιο τοίχο δημιουργήστε μια οπή για συνδετήρες. Μερικά εγχώρια πλοιάρχους προτιμούν να τοποθετήσετε το κουτί με το σφραγιστικό, έτσι ώστε να μην ενοχλούν τους συνδετήρες ακεραιότητα, αλλά μια τέτοια δομή ασφαλή δύσκολο να καλέσετε - είναι καλύτερα να σκληρύνει, για τον καθορισμό σε πολλά σημεία με βίδες και βύσματα.

  Συμβουλές! Αυτά τα σπιτικά σχέδια χρησιμοποιούνται καλύτερα για το φινίρισμα μικρών (ιδανικά - ίσων και χωρίς κάμψη) αγωγών.

  Γυψοσανίδες ↑

  Ένα διακοσμητικό κουτί για την κατάρτιση από gipsokartonnyh φύλλα - μια παραλλαγή του προϋπολογισμού για την κάλυψη του αγωγού από κυματοειδές ή άλλα υλικά που δεν ταιριάζουν στο εσωτερικό. Ένα τέτοιο σχέδιο είναι αρκετά εφικτό να γίνει με τα χέρια του, χωρίς ειδικές δυσκολίες και κόστος χρημάτων.

  Πλαίσιο έτοιμο για επένδυση γυψοσανίδων

  Χαρακτηριστικά εφαρμογής ↑

  Σε αντίθεση με άλλα υλικά, το γυψοσανίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως διακόσμηση, δεν θα λειτουργήσει για την κατασκευή του ίδιου του αγωγού.

  Πλεονεκτήματα γυψοσανίδων:

  • Η δυνατότητα επιλογής ενός σχήματος για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει ορθογώνιος, τετράγωνος, να προσομοιώνει τις προεξοχές στον τοίχο ή να διακοσμείται ως τμήμα μιας οροφής πολλαπλών επιπέδων.

  Κουτί εξαερισμού με τη μορφή οροφής δύο επιπέδων

  • Μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φινίρισμα - izgipsokartona κουτί για την κατάρτιση στην κουζίνα μπορεί να είναι διακοσμημένα με το ίδιο υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τους τοίχους ή οροφές, για να ταιριάζει με το χρώμα και την υφή για έπιπλα, για να επικολλήσετε πλακάκια, μωσαϊκά, ανθεκτικό στο νερό ταπετσαρία.

  Διακόσμηση κουτιού γυψοσανίδας με φωτογραφίες παιδιών

  • Οικονομικά αποδοτικό - εάν ο αγωγός ταξιδεύει σε μεγάλη απόσταση από την είσοδο του φρεατίου, μια απλή κυματοειδής καμπίνα και μια σπιτική γυψοσανίδα θα γίνει μια φθηνή εναλλακτική λύση στα έτοιμα προϊόντα.

  Για τη σημείωση! Για το μικροκλίμα της κουζίνας χαρακτηρίζεται από υψηλή υγρασία, έτσι ώστε το γυψοσανίδας πρέπει να είναι ανθεκτικό στην υγρασία.

  Πώς να κάνετε προστασία του αεραγωγού με τα χέρια σας ↑

  Οι αγωγοί εξαερισμού για το σχέδιο μπορούν να κατασκευαστούν όχι μόνο από γυψοσανίδας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κόντρα πλακέ, σανίδες, MDF φύλλα.

  Ο αλγόριθμος της εργασίας είναι ο ίδιος:

  • Σχεδιάζεται ο σχεδιασμός του μελλοντικού σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη τη διάταξη, το στυλ εσωτερικού σχεδιασμού της κουζίνας. Η απλούστερη λύση είναι η κάλυψη του χώρου μεταξύ των ανώτερων ντουλαπιών μέχρι την οροφή. Αλλά αυτή η επιλογή είναι επιτρεπτή μόνο αν είναι δυνατόν να επιλέξετε τα τελειώματα ακριβώς για το χρώμα και την υφή των επίπλων ή της επένδυσης, έτσι ώστε το κουτί να φαίνεται σαν μια φυσική προέκταση του σετ κουζίνας ή τοίχου. Σε άλλες περιπτώσεις, μην θυσιάζετε ολόκληρο τον ανώτερο χώρο (επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς!), Και είναι καλύτερα να χτίσετε προεξοχές στον τοίχο ή στην οροφή του δωματίου.
  • Περαιτέρω, η διάταξη στον τοίχο / οροφή εκτελείται λαμβάνοντας υπόψη τις στροφές του αγωγού και τη γεωμετρία των επίπλων κουζίνας.
  • Στη συνέχεια, κατά μήκος των γραμμών που έχουν τραβηχτεί, οι οδηγοί στερεώνονται από το μεταλλικό προφίλ και η δομή ενισχύεται από τα ενισχυτικά.

  Πλαίσιο για gipsokartonnogo πλαίσιο κάτω από την κουκούλα

  • Το κουτί καλύπτεται από φύλλα γυψοσανίδας ανθεκτικών στην υγρασία ή από άλλο κατάλληλο φύλλο υλικού, κομμένο σε θραύσματα του σωστού μεγέθους.

  Κάλυψη με γυψοσανίδες ανθεκτικές στην υγρασία

  • Παραμένει η επεξεργασία των ραφών και των αρμών με το στόκο, το primetrovat κιβώτιο εμποτισμού και την διακόσμηση κάθε κατάλληλου υλικού φινιρίσματος.

  Σημαντικό! Απέναντι από την είσοδο του σωλήνα ventkanal ανάγκη να αφήσει μια τρύπα κάτω από την καταπακτή επιθεώρησης (αυτό μπορεί να γίνει με τα χέρια τους έξω από το ασύνδετο κομμάτι βίδες ή να αγοράσετε έτοιμα πτυσσόμενες πόρτες του μικρού μεγέθους). Αυτό θα επιτρέψει σε procleaning ή τον έλεγχο ώθηση ανοικτή πρόσβαση σε αερισμό, χωρίς να διαταραχθεί η ακεραιότητα του κουτιού.

  Βίντεο: πώς να φτιάξετε ένα κουτί οροφής από γυψοσανίδες ↑

  Αποκατάσταση του παλαιού αγωγού εξαερισμού

  Σε παλιά σπίτια τους αγωγούς εξαερισμού συχνά περνούν κατ 'ευθείαν στον τοίχο, και ορισμένοι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να αποσυναρμολογούνται ή να μειωθεί το κανάλι για χάρη της όμορφης αναδιαμόρφωση. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς δόμησης, όπως ο εκσυγχρονισμός δεν επιτρέπεται, και μόνο ένα παράπονο από τους γείτονες απουσία αερισμού ή κακή σχέδιο μπορεί να οδηγήσει στην αναγκαστική είσπραξη του αγωγού εξαερισμού.

  Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες:

  1. Από το δωμάτιο βγάζετε οικιακές συσκευές και έπιπλα (αυτό που δεν μπορεί να αφαιρεθεί - καλυμμένο με μια μεμβράνη).
  2. Αποσυναρμολογήστε το τμήμα του χωρίσματος / του τοίχου και του δαπέδου, ανοίγοντας την πρόσβαση στον άξονα εξαερισμού.
  3. Επαναφέρετε τον αγωγό αερισμού και τα τοιχώματα του ίδιου του κιβωτίου.
  4. Στο τέλος, το σύστημα ελέγχεται ως προς τη δυνατότητα συντήρησης, μετά την ολοκλήρωση του οποίου ολοκληρώνεται η κατασκευή με το τελειωτικό παλτό.

  Παράδειγμα εργασιών για την αποκατάσταση ενός κιβωτίου τοίχου:

  Ένα κουτί για ένα εκχύλισμα στην κουζίνα: μια φωτογραφία ενός διακοσμητικού διακοσμητικού κουτιού από γυψοσανίδες, πλαστικό, πώς να κάνει το δικό του, βίντεο

  Τι μπορεί να είναι ένα διακοσμητικό κουτί για σχεδίαση

  Χρησιμοποιώντας ένα διακοσμητικό αγωγό για κουκούλα μπορεί να διακοσμήσει οποιαδήποτε κουζίνα Κατά την εγκατάσταση μιας ενσωματωμένης τεχνικής, υπάρχει συχνά ένα πρόβλημα πώς να κρύψει την ίδια την συσκευή, τον αγωγό αέρα και τις κορυφαίες επικοινωνίες σε αυτό και τον εξαερισμό. Οι κουκούλες κουζίνας, που βρίσκονται πάνω από τη σόμπα, συχνά βρίσκονται σε μια αξιοπρεπή απόσταση από τον εξαερισμό και οι τεντωμένες πτυχώσεις δεν μπορούν πάντα να φαίνονται αισθητικά.

  Λίγα πράγματα για τα συστήματα εξάτμισης

  Η κουκούλα στη σύγχρονη κουζίνα είναι η ίδια απαραίτητη οικιακή συσκευή, όπως ήταν πάντα το ψυγείο. Το σύστημα εξάτμισης δεν είναι τόσο ένα στοιχείο σχεδιασμού όσο ένα σημαντικό λειτουργικό στοιχείο του τεχνικού εξοπλισμού της κουζίνας, που ευνοεί τον εξαερισμό του. Το κουτί για την κουζίνα πρέπει να συμπληρώνει αρμονικά το εσωτερικό του δωματίου, συνδυάζοντας τέλεια με τις οικιακές συσκευές, τα έπιπλα και το γενικό σχεδιασμό.

  Πίσω, φαίνεται, ένα απλό κουτί για κουκούλα μπορεί να κρύψει σοβαρούς μηχανισμούς και φίλτρα καθαρισμού αέρα

  Τρόποι στερέωσης

  Πριν επιλέξετε μια συγκεκριμένη έκδοση του κουτιού, πρέπει να προσδιορίσετε τον τύπο της διαθέσιμης κουκούλας και να καθορίσετε την απόσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωγός. Από αυτό εξαρτάται ο τύπος του διακοσμητικού κουτιού. Οι κουκούλες μπορεί να διαφέρουν ως προς τη στερέωση:

  • Ανοιχτός τύπος. Αυτή η ποικιλία σημαίνει την τοποθέτηση όλων των στοιχείων του συστήματος. Είναι σε θέση να εκτελέσει μια διακοσμητική λειτουργία, έτσι ώστε να αποκρύπτεται το κιβώτιο σε ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί μόνο η αυλάκωση και ο αγωγός αέρα. Το κόστος των κουκούλες ανοιχτού τύπου είναι σημαντικά υψηλότερο από άλλα, καθώς πολλοί ειδικοί ασχολούνται με το σχεδιασμό τους.

  Ο εξαγνιστής θόλου αναφέρεται σε ανοικτού τύπου συστήματα εξάτμισης.

  • Ενσωματωμένος τύπος. Τα συστήματα εξάτμισης αυτής της ποικιλίας είναι πρακτικά απρόσιτα στο μάτι, μόνο το τμήμα της πρόσοψης είναι ορατό. Όλα τα δομικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του αεραγωγού, κρυμμένα προσεκτικά από τον αγωγό εξαερισμού.

  Οι ενσωματωμένες κουκούλες είναι οι πιο δημοφιλείς σήμερα λόγω της συντομογραφίας τους.

  Σχέδιο μορφής

  Με τη μορφή κουκούλες είναι:

  1. Νησί. Αυτό το σύστημα είναι προσαρτημένο στην οροφή χωρίς να αγγίζει τους τοίχους. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε κουζίνες τύπου νησιού με τετράγωνη ή ορθογώνια τραπεζαρία, η οποία περιλαμβάνει μια εστία στη μέση της κουζίνας.
  2. Τοποθέτηση σε τοίχο Η κουκούλα είναι τοποθετημένη απευθείας στον παρακείμενο τοίχο. Για να εγκαταστήσετε ένα σύστημα εξάτμισης τοίχου, απαιτείται ένα ορισμένο ύψος οροφής και ελεύθερος χώρος στον τοίχο. Αυτή η ποικιλία δεν χρειάζεται να συνδεθεί με τον εξαερισμό.
  3. Ενσωματωμένο Η κουκούλα, που έχει μια επίπεδη εμφάνιση, είναι η πιο συνοπτική επιλογή για μικρές κουζίνες. Αυτός ο τύπος κουκούλας είναι προσαρτημένος στη θήκη μεταφοράς ή στον παρακείμενο τοίχο. Λόγω του τύπου καθαρισμού, ο σχεδιασμός αυτός δεν περιλαμβάνει δυσκίνητους αγωγούς αέρα.
  4. Η γωνία. Σύμφωνα με το σύστημα στερέωσης και τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, η γωνιακή κουκούλα έχει ομοιότητα με τον τοίχο. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του συστήματος εξάτμισης γωνία είναι ένα τριγωνικό σχήμα, είναι εγκατεστημένο μόνο όταν η εστία ή πλάκα είναι στη γωνία της κουζίνας.

  Τα συστήματα εξάτμισης μπορούν να έχουν διαφορετικό σχεδιασμό και σχήμα, είναι ενωμένα μόνο από την ανάγκη να κρύβονται τα δομικά στοιχεία και να συνδέονται με τον εξαερισμό.

  Διακοσμητικά υλικά κιβωτίων

  Για ένα σύστημα εξάτμισης συγκεκριμένου τύπου και οδηγώντας σε αυτό επικοινωνίες από διαφορετικά υλικά, κατασκευάζονται διακοσμητικά κουτιά που εκτελούν τόσο λειτουργικές όσο και αισθητικές λειτουργίες. Το διακοσμητικό κουτί για την εξαγωγή κουκούλας στην κουζίνα μπορεί να είναι ένα φέρον στοιχείο της κατασκευής, μπορεί να μειώσει σημαντικά το επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία αυτής της ηλεκτρικής συσκευής και επίσης να κρύψει τα τεχνικά στοιχεία πίσω από το όμορφο σώμα.

  Το κουτί για το σχέδιο είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα πανομοιότυπο σχέδιο στο στυλ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αρμονία και να απαλλαγούμε από την ανισορροπία στον σχεδιασμό κουζίνας

  Το συρτάρι μπορεί να κατασκευαστεί με το χέρι ή με παραγγελία μοντέλου από ειδικούς, καθορίζοντας τις ακριβείς διαστάσεις.

  Ο αγωγός εξαγωγής έχει ποικιλίες των υλικών παρασκευής:

  • φυσικό ξύλο.
  • MDF ή μοριοσανίδες.
  • πλαστικό;
  • γυψοσανίδας ·
  • ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο

  Οποιοδήποτε υλικό για την κατασκευή του κιβωτίου έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, οπότε προτού αγοράσετε, μελετήστε προσεκτικά όλες τις ιδιότητες των αγαθών που αγοράσατε.

  αγωγό εξαερισμού βρίσκεται πάνω από την περιοχή εργασίας της κουζίνας, έτσι, όπως και κάθε επιφάνεια μαγειρέματος, εκτίθεται σε όλα τα είδη των χημικών αντιδράσεων που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της μαγειρικής. Είναι εγκαθίσταται αναθυμιάσεις, πετρέλαιο, ατμού, μυρωδιές συσσωρεύονται, οπότε θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά, καθώς και άλλες επιφάνειες της κουζίνας το παράθυρο.

  Το υλικό για την κουκούλα πρέπει να είναι ανθεκτικό στις χημικές και μηχανικές επιδράσεις, καθώς και στις διακυμάνσεις της υγρασίας και της θερμοκρασίας.

  Αγωγός εξαγωγής από πλαστικό ή πλαστικό

  Αυτοί οι αγωγοί εκτελούν έναν διακοσμητικό και λειτουργικό ρόλο. Το πλαστικό κουτί είναι ορθογώνιο, μπορεί να έχει κυκλική διατομή.

  Σε σύγκριση με ένα κιβώτιο στρογγυλής μορφής, ένα ορθογώνιο κουτί εξάτμισης προσελκύει λιγότερη προσοχή στο δωμάτιο.

  Τα πλαστικά κουτιά για κουκούλες όχι μόνο αξίζουν λιγότερο από τα ανάλογα μετάλλων, αλλά δεν είναι κατώτερα από αυτά στα χαρακτηριστικά τους

  Τα κύρια πλεονεκτήματα των πλαστικών κουτιών:

  • Εύκολη εγκατάσταση. Το πλαστικό κουτί είναι εύκολα συναρμολογημένο με την αρχή του "κουδουνιού".
  • Χαμηλό επίπεδο θορύβου. Λόγω της δομής του υλικού και της άκαμπτης δομής, ένα διακοσμητικό πλαστικό συρτάρι στην κουζίνα μπορεί να μειώσει σημαντικά το θόρυβο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της κουκούλας. Το κιβώτιο φέρει τον αέρα ήσυχα, ουσιαστικά δεν αντηχεί με τις ροές του.
  • Αντοχή. Με τον καιρό, οι πλαστικοί αγωγοί δεν σχηματίζουν ρωγμές ή ρωγμές στις οποίες μπορεί να διεισδύσει η αιθάλη.
  • Ομαλή εσωτερική επιφάνεια, χάρη στις οποίες οι πλαστικοί αγωγοί χρειάζονται λιγότερο καθαρισμό από τους μεταλλικούς αγωγούς.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής. Το πλαστικό εκτίθεται πολύ αργά σε χρόνο σε σχέση με τα φυσικά υλικά. Επίσης, αυτό το υλικό δεν είναι επιρρεπές σε διάβρωση και δεν σχηματίζει συμπύκνωση.
  • Το ελαφρύ βάρος, πράγμα που διευκολύνει σημαντικά την εγκατάσταση της δομής. Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να καθαρίσετε τον αγωγό κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

  Κατά τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση ενός διακοσμητικού πλαστικού κουτιού πρέπει να δώσουν προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

  1. Μια αδιαπέραστη σύνδεση. Κατά τη συναρμολόγηση του πλαστικού κουτιού, είναι σημαντικό να παρατηρήσετε τη σωστή ακολουθία, μεταβαίνοντας στην υποδοχή. Οι αρθρώσεις δεν είναι πάντα σφραγισμένες, καθώς το ίδιο το πλαστικό είναι αρκετά εύκαμπτο και δεν υπάρχουν πρόσθετες σφραγίδες στη δομή. Ως εκ τούτου, οι αρθρώσεις συνιστώνται να υποβάλλονται σε επεξεργασία με σιλικόνη, έτσι ώστε κατά τη διαδικασία λειτουργίας ο μολυσμένος αέρας να μην διεισδύει στο δωμάτιο.
  2. Ανθεκτική στήριξη. Οι σύνδεσμοι πρέπει να τοποθετούνται τουλάχιστον ανά μέτρο της γραμμής. Εμπειρογνώμονες συμβουλεύουν να εγκαταστήσουν συνδετήρες στα κιβώτια διασταύρωσης.

  Ένα κουτί GKL (γυψοσανίδας)

  Αν ο απορροφητήρας είναι ήδη εγκατεστημένο και όλο το σύστημα επικοινωνιών συνόψισε, υπάρχει ανάγκη να κρύψει τα δομικά στοιχεία τα οποία δεν είναι πάντα αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση. Ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό για το σκοπό αυτό είναι μια ανθεκτική τοίχο ή στην υγρασία γυψοσανίδα, η οποία μετά την εγκατάσταση μπορεί να στόκος και παλτό οποιοδήποτε διακοσμητικό υλικό.

  Χρησιμοποιώντας ένα κιβώτιο γυψοσανίδας, μπορείτε καλύτερα να καμουφλάρετε τον αγωγό εξαγωγής

  Πλεονεκτήματα του γυψοσανίδας:

  • Ευκολία εγκατάστασης. Ο σχεδιασμός μπορεί να συναρμολογηθεί με τα χέρια του χωρίς πολλές δυσκολίες.
  • Η δυνατότητα συναρμολόγησης οποιουδήποτε επιθυμητού σχήματος. Το κουτί μπορεί να είναι ορθογώνιο, να έχει μια τετράγωνη διατομή ή να αποτελεί μέρος μιας δομής οροφής.
  • Αντοχή. Οι κατασκευές γυψοσανίδων είναι αρκετά ανθεκτικές και ανθεκτικές με σωστή χρήση.
  • Ευρύ φάσμα τελειωμάτων. Το διακοσμητικό κιβώτιο στο οποίο τοποθετείται ο αγωγός αέρα μπορεί να επικολληθεί με ταπετσαρία που πλένεται, διακοσμημένο με μωσαϊκό, κεραμίδι ή υφή.
  • Οικονομικό. Το κόστος των υλικών δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο, εκτός, αν συλλέξετε το κιβώτιο μόνοι σας, δεν θα χρειαστεί να προγραμματίσετε το κόστος για το έργο του πλοιάρχου.

  Επιλέγοντας υλικά για το τελείωμα του διακοσμητικού κουτιού του GKL, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ιδιαιτερότητες της λειτουργίας του. Προκειμένου το κουτί να διαρκεί περισσότερο, το υλικό φινιρίσματος πρέπει να είναι ανθεκτικό στη χημική προσβολή και την υγρασία.

  Διακοσμητικό ξύλινο κουτί

  Αν θέλετε να εισάγετε τις κουκούλες αγωγού δυνατόν φυσικά - επιλέξτε ξεχωριστό ντουλάπι για τον καλύτερη επιλογή για να κρύψει τα εξαρτήματα του συστήματος εξάτμισης, είναι ένα ορθογώνιο κουτί, ως μέρος των μονάδων της κουζίνας. Τα έπιπλα κουζίνας κατασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της λειτουργίας του, έτσι ώστε το κουτί, το οποίο αποτελεί μέρος της κουζίνας, θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις.

  Σε περίπτωση που η οπή εξαερισμού είναι σε κάποια απόσταση από την κουκούλα, η αυλάκωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εύκαμπτο στοιχείο σχεδιασμού.

  Με τη σωστή σταθεροποίηση και δημιουργική προσέγγιση στο σχεδιασμό τους, οι κυματοειδείς αγωγοί αέρα μπορούν να φανούν ελκυστικοί.

  Προαιρετικά, οι αυλακώσεις μπορούν να βαφτούν με τον ήχο της οροφής ή των τοίχων. Αν το σύστημα εξάτμισης έχει αγοραστεί ταυτόχρονα με όλα τα αξεσουάρ, μπορείτε να αγοράσετε την κουκούλα και σωλήνες στο ίδιο στυλ, και δεν θα υπάρχει ανάγκη να κρύψει κάτι.

  Πώς να εγκαταστήσετε τον αεραγωγό της κουκούλας με τα χέρια σας (βίντεο)

  Συμπέρασμα

  Η ανάγκη εγκατάστασης ενός αγωγού εξαγωγής, καθώς και η ποικιλία του, καθορίζεται κατά το σχεδιασμό ενός σχεδιασμού κουζίνας. Μερικά κουζίνες μπορεί να είναι εύκαμπτη ή ορθογώνια και να δείξει ένα μέρος των μονάδων κουζίνα, στην οποία καλά κρυμμένα τα μάτια όλα τα άκυρα αντικείμενα, και σε ορισμένες - είναι μια δομή η οποία μπορεί να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, μέταλλο ή γυψοσανίδα. Το κύριο κριτήριο για την επιλογή είναι ότι ο αγωγός συνδυάζεται αρμονικά με το συνολικό στυλ σχεδιασμού.

  Εκχύλισμα κουζίνας από γυψοσανίδες με δικά του χέρια

  Δημοσιεύτηκε στις 13/09/2017 posted in Οροφή, τοίχοι // 0 σχόλια // Δημοσιεύτηκε από Admin

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (0 ψήφοι, μέσος όρος: 0 στα 5)

  Προηγουμένως, δεν έδωσε προσοχή στην αισθητική του εσωτερικού της κουζίνας και ανοικτά έβαλε τον αγωγό αέρα από την κουκούλα κατά μήκος του τείχους. Τώρα οι περισσότεροι δεν είναι αδιάφοροι για το σχεδιασμό αυτού του δωματίου, ειδικά όταν συνδυάζεται με το σαλόνι. Για να ράψετε τους σωλήνες του αγωγού, κάντε ένα ειδικό κιβώτιο γυψοσανίδας για να τραβήξετε στην κουζίνα. Συχνά, το τμήμα οροφής του κιβωτίου είναι σχεδιασμένο ως επίπεδο ψευδοροφής και οι διακοσμητικές δυνατότητες για το σχεδιασμό μιας τέτοιας δομής είναι ουσιαστικά απεριόριστες.

  Πώς οι κουκούλες χρειάζονται ένα κιβώτιο

  Σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας, υπάρχουν δύο είδη κουκούλες για την κουζίνα: θόλος και ανακυκλοφορία.

  Για να είμαστε ακριβείς, η κουκούλα μπορεί να ονομαστεί μόνο ο πρώτος τύπος συσκευής. Μόνο στην περίπτωση αυτή, ο ζεστός αέρας από τη σόμπα και οι περισσότερες "γεύσεις" της κουζίνας αφαιρούνται μέσω του αγωγού εξαγωγής του συστήματος εξαερισμού. Το σχήμα, οι διαστάσεις και η θέση του θόλου μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά το κύριο καθήκον είναι να "καλύψει" την ανερχόμενη ροή και να το συλλέξει για μεταφορά μέσω του αγωγού.

  Η κουκούλα είναι μέρος του συστήματος εξαερισμού. Επομένως, σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας, υπάρχουν δύο εκδόσεις της συσκευής: παθητικές και ενεργές.

  Παθητική ή φυσική, η κουκούλα λειτουργεί ως καμινάδα. Η απομάκρυνση του απόβλητου αέρα οφείλεται στη μεταφορά του από την θερμή επιφάνεια της πλάκας στον θόλο και την πρόσφυση, η οποία δημιουργείται στον αγωγό και στον αγωγό εξαερισμού.

  Η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα αυτού του είδους αερισμού παρέχεται από τη διαφορά ύψους μεταξύ του σημείου εισόδου και του σημείου απομάκρυνσης. Η κύρια προϋπόθεση για τη λειτουργία του παθητικού τεντώματος είναι ότι η ώθηση πρέπει να είναι επαρκής για να ξεπεραστεί η αεροδυναμική αντίσταση των τοιχωμάτων σε ολόκληρη την οδό. Επομένως, ο αγωγός από τον θόλο πρέπει να είναι με ελάχιστο αριθμό στροφών και μικρού μήκους οριζόντιες τομές.

  Αλλά το καλοκαίρι, σε μια υψηλή θερμοκρασία του υπαίθριου αέρα, έλξη είναι σχεδόν απουσία, και μπορεί ακόμη και "ανατροπή". Ειδικά εάν η κουζίνα είναι στο διαμέρισμα και όχι στο σπίτι, και οι γείτονες από πάνω θα ενεργοποιήσουν την ενεργή κουκούλα. Επομένως, όλα τα μοντέλα των εργοστασιακών οργάνων είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρα εξαγωγής, ο οποίος δημιουργεί πρόσφυση και αντισταθμίζει την αεροδυναμική αντοχή των τοιχωμάτων του καναλιού.

  Οι απορροφητήρες ανακύκλωσης λειτουργούν ως φίλτρα αλίευσης, καθαρίζουν τον αέρα, αλλά μην το αφαιρείτε. Δεν συνδέονται με τον αγωγό εξαερισμού, αλλά είναι κατασκευασμένα είτε σε τοίχο είτε έχουν "αυτόνομο σχεδιασμό" με υψηλές σχεδιαστικές ιδιότητες.

  Υπάρχουν συνδυασμένα μοντέλα και με τους δύο τρόπους λειτουργίας.

  Με τη μέθοδο τοποθέτησης των απορροφητών υπάρχουν οι ακόλουθοι τύποι: εσοχές, αιωρούμενες (νησίδες), γωνιακοί και τοίχοι.

  Ο απλούστερος σχεδιασμός του κιβωτίου είναι στην κουκούλα τοίχου με το δικό του κάθετο αγωγό. Η πιο περίπλοκη είναι μια καθολική κουκούλα σε κιβώτιο γυψοσανίδας για ένα ενσωματωμένο μοντέλο.

  .gif «-τεμπέλης-τύπο δεδομένων =» εικόνας «δεδομένων-src =» https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/pp1-1024x576.jpg «alt =» κουτί γυψοσανίδων κουκούλα στην κουζίνα "width =" 620 "height =" 349 "srcset =" "δεδομένων-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/pp1-1024x576.jpg 1024π, https: // remontcap.ru / wp-content / uploads / 2017/09 / pp1-300x169.jpg 300W "μεγέθη =" (max-width: 620px) 100vw, 620px «/>

  Υλικά και εργαλεία

  Υλικά για το κιβώτιο:

  • Ανώτατο όριο υγρασίας ανθεκτικό γυψοσανίδα - είναι ελαφρύ, είναι πιο εύκολο να εργαστείτε με. Εάν ο σχεδιασμός παρέχει ένα κουτί για μια ενσωματωμένη κουκούλα πάνω από τη σόμπα αερίου, είναι καλύτερο να αντισταθμίζετε και επιλέγετε έναν πυρίμαχο τύπο GKL
  • Ράγες οδηγού PP 28/27 και προφίλ οροφής PP 60/27
  • Συνδέσεις μονής στάθμης για προφίλ PP 60/27 και κρεμάστρες αγκύρωσης με σφιγκτήρα PP 60/27
  • Στερέωση: πείροι ή άγκυρες για τον τύπο οροφής και υλικά τοιχοποιίας, βίδες αυτοεπιπεδώματος για μέταλλο και γυψοσανίδες
  • Αμορτισέρ
  • Σερπικά
  • Διάτρητες γωνίες
  • Putty
  • Διάτρητο για εργασίες επικάλυψης και τοίχων από σκυρόδεμα
  • Τρυπήστε εάν οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από τούβλα ή δομικά στοιχεία
  • Ψαλίδια για μέταλλο
  • Prosector (για όσους δεν επιθυμούν να ενώσουν προφίλ με βίδες)
  • Κατσαβίδι
  • Σετ για σήμανση: ταινία, γραμμή, επίπεδο, καλώδιο, χάρακα, γωνία, μολύβι
  • Σετ για εργασία με γυψοσανίδες: λεπίδα, μαχαίρι, αεροπλάνο

  .gif «-τεμπέλης-τύπο δεδομένων =» εικόνας «δεδομένων-src =» https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/3-instrumenty-1024x704.jpg «alt =» κουτί της γυψοσανίδας για σχέδιο στην κουζίνα "width =" 620 "height =" 426 "srcset =" "δεδομένων-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/3-instrumenty-1024x704.jpg 1024π, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/3-instrumenty-300x206.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/3-instrumenty.jpg 1163w "sizes =" (μέγιστο πλάτος: 620px) 100vw, 620px "/>

  Σχέδιο

  Για να κάνετε οποιοδήποτε σχέδιο, χρειάζεστε ένα σχέδιο. Είναι απαραίτητο τόσο για τον υπολογισμό της ποσότητας υλικών όσο και για τη συναρμολόγηση του κιβωτίου. Και κάνουν το σχέδιο σταδιακά:

  1. Επιλέξτε μια παραλλαγή του σχεδιασμού του κουτιού. Συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού ποιο θα είναι το τμήμα του ανώτατου ορίου - ένα εξειδικευμένο (μόνο για τον αγωγό) ή μέρος του ορίου ανώτατου ορίου.
  2. Σχεδιάστε με το χέρι ένα σκίτσο σε κατά προσέγγιση αναλογίες.
  3. Σημειώστε την επιφάνεια των τοιχωμάτων και των ορίων της οροφής της περιμέτρου του κιβωτίου στην "σύνδεση" με τη θέση της κουκούλας και την είσοδο του αεραγωγού. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι το ελάχιστο ύψος του καλύμματος πάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος εξαρτάται από τον τύπο του: για ηλεκτρικό - 65 cm, για αέριο - 75 cm.
  4. Διεξάγονται μετρήσεις στο χώρο εγκατάστασης, λαμβανομένης υπόψη της γεωμετρίας των τοίχων και των παρακείμενων στοιχείων του εσωτερικού χώρου.
  5. Κάντε ένα σχέδιο του κουτιού με συγκεκριμένες διαστάσεις.
  6. Πραγματοποιήστε σημάνσεις στους τοίχους και στην οροφή.
  7. Υπολογίστε την ποσότητα του γυψοσανίδας, των προφίλ και των συνδετήρων.

  Δημιουργία πλαισίου του κιβωτίου και του σώματος της κουκούλας

  Αρχικά, κόψτε όλα τα στοιχεία του πλαισίου από τους οδηγούς και τα προφίλ οροφής, συμπεριλαμβανομένων των σκελετών (ενισχύσεις) του πλαισίου.

  Στη συνέχεια, ένα μέρος του πλαισίου των προφίλ οδηγών συνδέεται με τους τοίχους και την οροφή. Αλλά δεν είναι στερεωμένα απευθείας στην οροφή και στους τοίχους, αλλά στην ταινία αποσβεστήρα. Ένας ανεμιστήρας εργασίας και η ροή αέρα είναι πηγές θορύβου. Προκειμένου να μειωθεί η στάθμη του, απαιτείται μια ελαστική ελαστική ταινία στη βάση της δομής στήριξης, η οποία μπορεί να περιορίσει εν μέρει τους κραδασμούς.

  Κατά την τοποθέτηση των προφίλ οδηγών στην οροφή με καθένα από αυτά σε τρία σημεία (στις άκρες και ένα στη μέση) στερεώνουν τις αγκυρώσεις με σφιγκτήρες για το προφίλ του PP. Θα διευκολύνουν την τοποθέτηση προφίλ οροφής "κρεμώντας" στο επίπεδο και τη στερέωση των ενισχυτικών στοιχείων του πλαισίου.

  Τοποθετήστε τον σκελετό του τμήματος οροφής του κιβωτίου:

  1. Τοποθετήστε τα προφίλ οροφής στα προφίλ οδήγησης στον τοίχο για αυτό το τμήμα του πλαισίου.
  2. Τοποθετήστε ένα σφιγκτήρα αγκύρωσης στο προφίλ οροφής.
  3. Ρυθμίστε το επίπεδο.
  4. Στερεώστε κάθετους και οριζόντιους βραχυκυκλωτήρες ελέγχοντας περιοδικά την ευθυγράμμιση της διάταξης της δομής σε οριζόντιο και κάθετο επίπεδο.
  5. Εάν το πλαίσιο οροφής έχει ένα ακραίο πλευρικό τοίχωμα, τότε τα εξωτερικά άκρα αυτού του τμήματος του κιβωτίου συναρμολογούνται από τα προφίλ.

  Η τοποθέτηση του πλαισίου του κατακόρυφου τμήματος ξεκινά με τη στερέωση των προφίλ προφίλ στον τοίχο.

  .gif «-τεμπέλης-τύπο δεδομένων =» εικόνας «δεδομένων-src =» https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/56357.jpg «alt =» κουτί γυψοσανίδων κουκούλα στην κουζίνα «πλάτους = "765" height = "575" srcset = " δεδομένων-srcset = «https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/56357.jpg 765w, https://remontcap.ru/wp περιεκτικότης / uploads / 2017/09 / 56357-300x225.jpg 300W, 174W https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/56357-174x131.jpg, https://remontcap.ru/wp -περιεχόμενο / προσθήκες / 2017/09 / 56357-70x53.jpg 70W "μεγέθη =" (max-width: 765px) 100vw, 765px «/>

  .gif «-τεμπέλης-τύπο δεδομένων =» εικόνας «δεδομένων-src =» https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/C591CDBFD1A3A11B5122802577D5424F145.jpg «alt =» κουτί γυψοσανίδων κουκούλα στην κουζίνα «πλάτους = "625" height = "416" srcset = " data-srcset = «https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/C591CDBFD1A3A11B5122802577D5424F145.jpg 625w, https://remontcap.ru/wp -περιεχόμενο / προσθήκες / 2017/09 / C591CDBFD1A3A11B5122802577D5424F145-300x200.jpg 300W "μεγέθη =" (max-width: 625px) 100vw, 625px «/>

  Αν το κουτί είναι απαραίτητο μόνο για τον αγωγό της κουκούλας, υπάρχουν δύο κατακόρυφα στοιχεία και ένας μικρότερος βραχυκυκλωτήρας μεταξύ τους.

  Παράλληλα με τα κατακόρυφα προφίλ οδηγών από το τμήμα οροφής του πλαισίου, χαμηλώνονται δύο προφίλ προφίλ - αυτά είναι τα εξωτερικά άκρα αυτού του τμήματος του κιβωτίου.

  Στη συνέχεια συνδέονται μεταξύ τους και οδηγούν στον τοίχο με μικρές γέφυρες. Παρατηρήστε ένα βήμα όχι μεγαλύτερο από 40 cm, ξεκινώντας από το χαμηλότερο ενισχυτικό.

  Στο κάτω μέρος του κουτιού κάτω από την κουκούλα στην κουζίνα από γυψοσανίδες μπορεί να έχει μια σύνθετη γεωμετρία, αν είναι σχεδιασμένο για ένα ενσωματωμένο μοντέλο της κουκούλας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει τη μορφή τραπεζοειδούς.

  .gif «-τεμπέλης-τύπο δεδομένων =» εικόνας «δεδομένων-src =» https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Ready-housing.jpg «alt =» κουτί γυψοσανίδων κουκούλα στην κουζίνα "width =" 500 "height =" 381 "srcset =" "δεδομένων-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Ready-housing.jpg 500w, https: // remontcap.ru / wp-content / uploads / 2017/09 / Ready-στέγαση-300x229.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Ready-housing-70x53.jpg 70W «μεγέθη = "(μέγιστο πλάτος: 500px) 100vw, 500px" />

  Περίβλημα σκελετού

  Τώρα μπορείτε να κόψετε τα φύλλα γυψοσανίδας. Αυτό γίνεται καλύτερα σε αυτό το στάδιο και όχι στην αρχή του έργου, καθώς κατά την εγκατάσταση του πλαισίου οι πραγματικές διαστάσεις μπορεί να αλλάξουν ελαφρώς και οι σχισμές μεταξύ των στοιχείων του δέρματος είναι ανεπιθύμητες.

  Στη συνέχεια, το πλαίσιο είναι επιστρωμένο, παρατηρώντας στα μακρά τμήματα το βήμα στερέωσης δεν είναι μεγαλύτερο από 20 cm. Οι κεφαλές των βιδών πνίγονται ελαφρά στο γυψοσανίδα, έτσι ώστε να μην προεξέχουν πάνω από την επιφάνεια.

  Τελειώνοντας

  Το τελικό στάδιο έχει μια τυπική ακολουθία:

  1. Ενίσχυση των οφιοειδών αρθρώσεων.
  2. Ενίσχυση των άκρων του δέρματος με διάτρητες γωνίες.
  3. Εφαρμογή αστάρι και στόκος σε ολόκληρη την επιφάνεια του κουτιού.
  4. "Παρέχοντας" τις γωνίες των πλευρών.
  5. Επιφανειακή λείανση;
  6. Διακοσμητικό φινίρισμα.

  Παραδοσιακά, για διακοσμητική διακόσμηση γυψοσανίδας χρησιμοποιήστε γυαλί για ζωγραφική.

  .gif «-τεμπέλης-τύπο δεδομένων =» εικόνας «δεδομένων-src =» https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/131.jpg «alt =» κουτί γυψοσανίδων κουκούλα στην κουζίνα «πλάτους = "750" height = "566" srcset = " δεδομένων-srcset = «https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/131.jpg 750W, https://remontcap.ru/wp περιεκτικότης / uploads / 2017/09 / 131-300x226.jpg 300W, 174W https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/131-174x131.jpg, https://remontcap.ru/wp -περιεχόμενο / προσθήκες / 2017/09 / 131-70x53.jpg 70W "μεγέθη =" (max-width: 750px) 100vw, 750px «/>

  Η διαδικασία κατασκευής γυψοσανίδας για κουκούλες κουζίνας δεν είναι πιο δύσκολη από τη δημιουργία οποιωνδήποτε άλλων κατασκευών από το GKL - αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και πιο βολικά σε σύγχρονα δομικά υλικά.