Καλάθια και αγκύλες για κλιματιστικά

Παραγγείλετε καλάθια για κλιματιστικά

Όροι από
15 ημέρες

Τιμή από:
5 000 rub / τεμ.

Καλάθια για κλιματιστικά σε 30 λεπτά

Αφήστε τις επαφές σας

Προστατευτικές οθόνες για κλιματιστικά

Η εταιρεία "MetalStekloStroy" παράγει καλάθια για κλιματιστικά σε προσιτή τιμή. Λόγω της δικής τους παραγωγής μπορείτε να τα αγοράσετε με εγκατάσταση στη Μόσχα και την περιοχή.

Προστατεύουν την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος και τις πράξεις βανδαλισμού των ανθρώπων. Σύμφωνα με τους κανονισμούς για την τοποθέτηση οικιακών συσκευών στις προσόψεις των σπιτιών, προβλέπεται επίσης ειδικός εξοπλισμός προστασίας.

Καλάθια στην πρόσοψη του κτιρίου

Τα ειδικά μεταλλικά καλάθια προσόψεων σας επιτρέπουν να τοποθετείτε άνετα τον εξοπλισμό και να μην ενοχλείτε την αρμονία της εξωτερικής εμφάνισης των σύγχρονων κτιρίων. Λόγω της ποικιλίας μεγεθών, τα μπροστινά καλάθια είναι κατάλληλα για κλιματιστικά από διάφορα μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων. Όταν τα χρησιμοποιείτε, διατηρούνται όλες οι λειτουργίες λειτουργίας του κλιματικού εξοπλισμού.

Ανάλογα με την επιλεγμένη εκδοχή της επένδυσης, το καλάθι του κλιματιστικού στην πρόσοψη του κτιρίου μπορεί να έχει διαφορετικά μεγέθη και σχέδια διατρήσεων πληρώσεως:

 1. Διάτρητο πλαίσιο.
 2. Κάθετες πτέρυγες.
 3. Οριζόντιες σχάρες.
 4. Διάτρηση λαμέλας (μάσκα εξαερισμού).

Όλοι οι αριθμοί και οι διαστάσεις των διατρήσεων επιλέγονται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ελεύθερη πρόσβαση των αέριων μαζών στο σύστημα εξαερισμού. Οι αντικειμενικές επιφάνειες των δοχείων προσδίδουν στις προσόψεις των κτηρίων μια ενότητα στυλ, που καλύπτει τις αισθητικές εξωτερικές μάζες.

Η στερέωση των καλαθιών πραγματοποιείται με τη βοήθεια ρυθμιζόμενων βραχιόνων, οι οποίοι επιτρέπουν την εγκατάσταση εξωτερικού εξοπλισμού οποιωνδήποτε διαστάσεων στην απαιτούμενη θέση.

Πλεονεκτήματα διακοσμητικών καλαθιών για κλιματιστικά

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των καλαθιών πρόσοψης είναι η αξιοπιστία τους. Μπορούν να αντέξουν φορτία φτάνοντας τα 100 κιλά.

Μια πτυσσόμενη δομή, αφαιρούμενα πλευρικά τοιχώματα επιτρέπουν τη βολική τοποθέτηση της συσκευής μέσα στο δοχείο, καθώς και συντήρηση και απαραίτητες εργασίες επισκευής.

Με τη χρήση ειδικών καλαθιών, το επίπεδο θορύβου και η κατανάλωση ενέργειας της μονάδας κλιματισμού δεν αυξάνονται σημαντικά.

Κουτιά, καλάθια, γρίλιες και οθόνες για εξωτερικά μπουλόνια κλιματιστικού

Το καλάθι κλιματιστικού (κιβώτιο κλιματιστικού) ή η σχάρα του κλιματιστικού χρησιμοποιείται για διακοσμητικό ή βανδαλιστικό κλείσιμο της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού. Πρόσφατα, όλο και περισσότερες εταιρείες διαχείρισης άρχισαν να ζητούν να κρύψουν τις εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών για να μην χαλάσει η εμφάνιση της πρόσοψης του κτιρίου.

Μερικές φορές, οι αρχιτέκτονες παρέχουν για την εγκατάσταση των εξωτερικών μονάδων ή ειδικών μπαλκόνια κόγχες ενδοεπικοινωνίας στην εσωτερική πλευρά του κτιρίου, αλλά είναι δυνατή μόνο σε νέα κτίρια, αλλά τι γίνεται με αυτούς τους κατοίκους σε παλιά σπίτια, χωρίς σχεδιασμό που προβλέπονται θέσεις για την εγκατάσταση κλιματισμού;

Για διακοσμητικά και αντι-βανδαλισμούς εξωτερικές μονάδες κλιματισμού προστασίας, ειδικές προστατευτικές δομές με τη μορφή πλέγματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλάθια ή οθόνες, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που μπορούν να αντέξουν όχι μόνο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αλλά και τις εχθρικές ενέργειες των μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Το κουτί και η σχάρα για το κλιματιστικό εγκαθίσταται μετά την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί ανά πάσα στιγμή.

Καλάθια οθόνες και γρίλιες για εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών, κατασκευή, πώληση και εγκατάσταση

Είμαστε προσηλωμένοι στην κατασκευή και εγκατάσταση των διαφόρων οθόνες, κουτιά και δικτύων για τον κλιματισμό, εργάζεται ως έθιμο και τυποποιημένα μεγέθη και χρώματα, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη λύση. Η πώληση πραγματοποιείται τόσο με νομικά όσο και με ιδιώτες. Για να μάθετε το ακριβές κόστος του καλαθιού και να διευκρινιστούν οι όροι για την παροχή της εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού, καλέστε τους αριθμούς επαφών, οι τιμές χονδρικής και τακτικούς πελάτες προσφέρονται ευέλικτο πρόγραμμα με έκπτωση μας.

Οι υπηρεσίες μας:

 • Κατασκευή καλαθιών, σχάρων και οθονών για εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών?
 • Χονδρική και λιανική παράδοση, για ιδιώτες και νομικά πρόσωπα.
 • Γρήγορη παράδοση στο έδαφος της Μόσχας και της περιοχής της Μόσχας ακριβώς στην ώρα?
 • Επαγγελματική εγκατάσταση και εγκατάσταση σε οποιοδήποτε ύψος.
 • Προσφορές και εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες.

Το κόστος των καλαθιών, των κιβωτίων, των πλεγμάτων και των οθονών για εξωτερικές μονάδες κλιματισμού μπορείτε για διευκρίνιση μέσω τηλεφώνου 8 (495) 545-84-34 από τους διαχειριστές μας. Η τελική τιμή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και θα δηλώνεται αφού έχουν καθοριστεί η ποσότητα, η μέθοδος παράδοσης και η ανάγκη εγκατάστασης.

Κλιματισμός κλιματισμού

Η αντι-βανδαλική μάσκα χρησιμοποιείται για την προστασία χαμηλών εξωτερικών μονάδων κλιματιστικών και είναι εγκατεστημένη σε μια ήδη συναρμολογημένη μονάδα, η οποία θα είναι προβληματική για απομάκρυνση χωρίς αποσύνδεση της διαδρομής. Η σχάρα στερεώνεται στον τοίχο με ισχυρά άγκυρα και μπορεί να κατασκευαστεί από πλέγμα με κυψελίδες διαφόρων μεγεθών, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ισχυρό γαλβανισμένο χάλυβα. Η επιφάνεια της σχάρας, για προστατευτικούς και διακοσμητικούς σκοπούς, είναι βαμμένη με ένα στερεό χρώμα σε σκόνη στο χρώμα της πρόσοψης, ο χρωματισμός μπορεί να είναι μονοφωνικός ή σε διάφορα χρώματα.

πλέγμα πλέγμα είναι συνδεμένο με το στερεό πλαίσιο από μόνη της μπορεί να παραχθεί σε οποιαδήποτε έκδοση κατόπιν αιτήματος, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του πλέγματος, ο αριθμός των κλειστών πλευρών, πάνελ μπορεί να καλύψει σε μία μόνο μπροστινή πλευρά, και κλείστε το μπλοκ πάνω, κάτω, στις πλευρές και πρόσοψη.

Οθόνη για εξωτερική μονάδα κλιματισμού

Η οθόνη για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού χρησιμοποιείται μόνο ως διακοσμητικό στοιχείο, χρησιμοποιείται για σχεδιαστικούς σκοπούς όταν εγκαθίσταται στις προσόψεις των κτιρίων. Η διακοσμητική οθόνη διαθέτει απλό σχεδιασμό με τη μορφή πάνελ με ειδικό βραχίονα για την τοποθέτηση στον τοίχο.

Η οθόνη για την εξωτερική μονάδα είναι κατασκευασμένη από φύλλο υλικού, γαλβανισμένο χάλυβα, ανοδιωμένο αλουμίνιο, πλαστικό ή πλεξιγκλάς, σε ολόκληρη την επιφάνεια γίνεται εγκοπές για τον αερισμό, με τη μορφή ευθείας γεωμετρικά σχήματα ή διακοσμητικά στοιχεία.

Διακοσμητικά οθόνης για το κλιματιστικό μηχάνημα είναι βαμμένο ανθεκτική βαφή σε οποιοδήποτε χρώμα κατόπιν αιτήματος, και θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, περίοδος εγγύησης δεν είναι μικρότερη από 5 έτη, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες κλιματικές συνθήκες.

Καλάθι για κλιματισμό

Το καλάθι για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού μηχανήματος αντιπροσωπεύει μια συμπαγή κατασκευή κλειστή με τρία πλευρικά διάτρητα πλαίσια. Το καλάθι, συνήθως, εκτελείται σε ένα αρθρωτό σχήμα ταχείας συναρμολόγησης και επιτρέπει ανά πάσα στιγμή την αποσυναρμολόγηση των πλευρικών τοίχων για συντήρηση ή επισκευή του κλιματιστικού.

Το καλάθι είναι κατασκευασμένο από ένα στερεό γαλβανισμένο χάλυβα με βαφή πούδρας ή πολυμερές επικάλυψης, μία τέτοια επικάλυψη έχει αυξημένη σταθερότητα χρώματος και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, μπορεί να αντέξει μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς απώλεια της εμφάνιση.

Ανθεκτικό πλαίσιο κατασκευασμένο από τμήματα που κατασκευάζονται από χάλυβα υψηλής αντοχής, έτσι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει πολύ βάρος χωρίς απώλεια δομική ακαμψία και προσκόλληση σας επιτρέπει να συνδέσετε το καλάθι, ως συνήθως, τοίχους από τούβλα ή σκυρόδεμα, και τις αεριζόμενες προσόψεις.

CORBAS. Καλάθι για κλιματισμό στην πρόσοψη

Καλάθια για κλιματισμό στην πρόσοψη του κτιρίου

Καλάθια για κλιματιστικά (FTC) αποκρύπτουν την εξωτερική μονάδα σε τρεις πλευρές. Έχουν αφαιρούμενα πλευρικά τοιχώματα, τα οποία σας επιτρέπουν να οδηγείτε ελεύθερα την εγκατάσταση, την επιθεώρηση και την επισκευή του κλιματιστικού.

Εάν το Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύει την τοποθέτηση κλιματισμού στην πρόσοψη του σπιτιού, ξέρουμε τι πρέπει να κάνετε.

Τα προϊόντα του εργοστασίου μας "STK Construction" αντιστοιχούν στο TU 4863-027-92716048-2015. Είναι απλά και βολικά για συναρμολόγηση και συντήρηση (δείτε φωτογραφίες από καλάθια).

Παγκόσμιο πτυσσόμενο στήριγμα
υλικό: γαλβανισμένος χάλυβας

Η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι μια σύνθετη δομή που έχει εξωτερικές επικοινωνίες. Αυτοί οι σωλήνες και τα καλώδια, με τη σειρά τους, δεν είναι πάντα αρκετά αισθητικοί, ειδικά αν το κτίριο δεν απαιτεί ιδιαίτερο χώρο για διαμονή. Εδώ είναι απαραίτητο να φροντίσετε την εμφάνιση του σπιτιού και να τοποθετήσετε καλάθια για εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών. Έχουν αποσπώμενα πλευρικά τοιχώματα, γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση για την παροχή επικοινωνιών και τη συντήρηση της μονάδας. Και ο μοναδικός σχεδιασμός του πτυσσόμενου βραχίονα διευκολύνει την εγκατάσταση ακόμα και κατά την κατασκευή του κτιρίου.

Το καλάθι κοντέινερ έχει 4 τυποποιημένα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των συνολικών συστημάτων διαχωρισμού με βάρος μεγαλύτερο από 100 kg.

 • Κατεβάστε την αναφορά δοκιμής του καλαθιού για τον κλιματισμό CORBAS
 • Κάντε λήψη της αναφοράς δοκιμής του δοκιμαστικού βραχίονα CORBAS

Κατά την εγκατάσταση κλιματικών συστημάτων στο καλάθι, η απόδοση της CORBAS δεν παραβιάζεται!
Κάντε λήψη αναφοράς δοκιμής

Κουτί μπροστινού κλιματισμού: Χαρακτηριστικά

 • Μοναδική ανάπτυξη σχεδίου για το TU 4863-027-92716048-2015. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, εκτελούνται υπολογισμοί και δοκιμές για το φορτίο και τις στροφές ανά λεπτό των κλιματιστικών. Εγγύηση 5 ετών.
 • Τα παράθυρα και τα παράθυρα προσόψεων των προϊόντων "Corbas" TM είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο ατσάλι, το οποίο εμποδίζει την εμφάνιση σκουριάς.
 • Δύο γενικοί τύποι συνδέσεων στις προσόψεις του κτιρίου με εξωτερική μόνωση (vent.fasad) και χωρίς αυτό αναπτύχθηκαν.
 • Η προκατασκευασμένη δομή του έτοιμου καλαθιού για κλιματιστικά καθιστά δυνατή την ελεύθερη πρόσβαση στη μονάδα για την εγκατάσταση του κλιματιστικού, την παροχή επικοινωνιών και τη συντήρηση με την αφαίρεση των πλαισίων από τους βραχίονες μεταφοράς.
 • Η σειρά μεγεθών έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα για εξωτερικά μπλοκ οποιουδήποτε μεγέθους. Τα καλάθια μας σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε συστήματα πολλαπλών σπαστών βάρους άνω των 100 κιλών, σχεδιασμένα για 5-6 δωμάτια.
 • Η σειρά μοντέλων σάς επιτρέπει να μεταβάλλετε το σχεδιασμό, την πλήρωση και τη βαφή.
 • Καλάθια για κλιματιστικά επιτρέπουν οριζόντια ή / και κάθετη σύνδεση μεταξύ τους για την προστασία της συνολικής τεχνολογίας που τοποθετείται στην πρόσοψη των κτιρίων.
 • Τα σχέδια του CORBAS στην πρόσοψη των κτιρίων φαίνονται πολύ αισθητικά ευχάριστα, καθώς έχουμε κάνει ένα ειδικό σχέδιο που μας επιτρέπει να κρύβουμε τα στηρίγματα στήριξης.

Η σειρά προϊόντων CORBAS, εκτός από τα καλάθια, περιλαμβάνει:

Η τιμή του καλαθιού για το κλιματιστικό εξαρτάται από τις διαστάσεις, καθώς και από την επιλογή πλήρωσης.

Συμπλήρωση με διάτρητο φύλλο

Τα διάτρητα λαμαρίνα είναι ένα μοντέρνο και αισθητικό υλικό. Η επιφάνεια εργασίας του έχει διαμπερείς οπές διαφόρων σχημάτων και μεγεθών. Δίνει τη δύναμη και την αισθητική της όλης δομής. Η επιφάνεια του διάτρητου φύλλου μπορεί να γαλβανιστεί και να βαφτεί σε χρώματα RAL. Η περιοχή διάτρησης είναι μεγαλύτερη από 50%, γεγονός που εξασφαλίζει ανεμπόδιστη πρόσβαση αέρα και δεν διαταράσσει τη λειτουργία της μονάδας κλιματισμού.

Γεμίζοντας ένα διάτρητο φύλλο με χρώμα δύο χρωμάτων ΝΕΟ!

Τα προϊόντα της σειράς "Παλέτα χρωμάτων" σας επιτρέπουν να βάψετε την επένδυση του καλαθιού σε διάφορα χρώματα ή κοντά στη ροή των λουλουδιών.

Αυτό κάνει το σχεδιασμό όχι μόνο μια λειτουργική λύση και μια απάντηση στο ερώτημα "Πώς να κρύψετε τον κλιματισμό στην πρόσοψη", αλλά και ένα άριστο χρώμα και σχεδιαστικό προφορά, συμπληρώνοντας την αρχιτεκτονική της πρόσοψης ολόκληρου του κτιρίου.

Γεμίστε με κάθετες πλάκες αλουμινίου ΝΕΟ!

Ο μοναδικός σχεδιασμός των κάθετων πτερυγίων καθιστά δυνατή την απόκρυψη σχεδόν της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού όταν βλέπει κανείς από την πλευρά του δρόμου. Έτσι, ο αερισμένος χώρος παραμένει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος.

Γεμίστε με οριζόντιες πλάκες αλουμινίου ΝΕΟ!

ΝΕΟ! Οι λαμαρίνες προφίλ αλουμινίου καθιστούν δυνατή την απλούστευση της σχεδίασης, ενώ τα χαρακτηριστικά αυτού του υλικού, μαζί με το γαλβανισμένο πλαίσιο και οι βραχίονες, εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα.

Συμπλήρωση με διατρυπημένη διάτρηση

Το CORBAS με διαστρωματική διάτρηση Vg μοιάζει με πίνακα αερισμού. Η λυγισμένη μορφή της διάτρησης αποκρύπτει εντελώς την εξωτερική μονάδα από τα μάτια, αφήνοντας αρκετό χώρο για να περάσει ο αέρας μέσω του συστήματος κλιματισμού.

Παραλλαγές της στερέωσης των καλαθιών σε μια πρόσοψη ενός κτιρίου

Προσφέρουμε δύο επιλογές γενικής χρήσης για την τοποθέτηση της οθόνης σε μια εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού: στην πρόσοψη με εξωτερική μόνωση και χωρίς αυτή:

Στερέωση CNG
Η στερέωση σχήματος L του βραχίονα πρόσοψης είναι σχεδιασμένη για εγκατάσταση στην πρόσοψη του κτιρίου χωρίς εξωτερική μόνωση.

Η αντοχή στη φέρουσα και η ασφαλής λειτουργία παρέχονται εφόσον πληρούνται οι συστάσεις για φορτία σχεδιασμού:

Καλάθι για κλιματισμό στην πρόσοψη του κτιρίου

Τα καλάθια για κλιματιστικά έχουν δύο λειτουργίες: προστατεύουν την εξωτερική μονάδα από τρεις πλευρές και διατηρούν την αισθητική εμφάνιση της πρόσοψης του κτιρίου. Τα πλευρικά τοιχώματα αφαιρούνται εύκολα, πράγμα που σας επιτρέπει να εκτελέσετε ελεύθερα την εγκατάσταση, να κάνετε επιθεώρηση και επισκευή του κλιματιστικού.

 • Τα προϊόντα του εργοστασίου μας αντιστοιχούν στο TU 4863-027-92716048-2015.
 • Απλά τοποθετημένο και συντηρημένο. Για την ευκολία επιθεώρησης και επισκευής της μονάδας έχει αφαιρούμενα πλευρικά τοιχώματα.
 • Υπάρχουν δύο εκδόσεις του πτυσσόμενου καθολικού βραχίονα:
  KPG - για στερέωση στην πρόσοψη χωρίς μόνωση
  fKPG - για αεριζόμενη πρόσοψη.
 • Υπάρχουν 4 τύποι καλάθων, μεταξύ των οποίων και για εγκατάσταση σε συνολικά χωριστά συστήματα.
 • Η αποτελεσματικότητα των κλιματικών συστημάτων δεν παραβιάζεται.

Άλλα προϊόντα της CORBAS

Εκτός από τα καλάθια κλιματισμού στην πρόσοψη του κτιρίου, παράγουμε:

Η οθόνη δεν έχει πλευρικά τοιχώματα, επομένως δεν απαιτείται συντήρηση για την εκτέλεση περιττών λειτουργιών για την αφαίρεση τους.

Τα διακοσμητικά πάνελ έχουν σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε ήδη εγκατεστημένα κλιματιστικά.

Το κουτί αποκρύπτει τελείως το μπλοκ, καθώς έχει έναν πυθμένα και μια γάζα. Μπορείτε να παραγγείλετε διαφορετικές εκδόσεις του πλήρους σετ - χωρίς τον κάτω ή τον επάνω πίνακα.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του πτυσσόμενου βραχίονα διευκολύνει την εγκατάσταση ακόμα και κατά την κατασκευή του κτιρίου.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

 • Εγγύηση 5 ετών. Ο μοναδικός σχεδιασμός αναπτύσσεται στην επιχείρησή μας σύμφωνα με το TU 4863-027-92716048-2015.Προϊόντα είναι πιστοποιημένα, υπολογισμοί και δοκιμές για το φορτίο και την αποτελεσματικότητα των κλιματιστικών έχουν γίνει.
 • Αποτρέπει την εμφάνιση σκουριάς. Για την κατασκευή χρησιμοποιούμε μόνο γαλβανισμένο χάλυβα. Πρόσθετη προστασία - ένα στρώμα βαφής σε σκόνη.
 • Δύο καθολικές είδος της προσάρτησης σας επιτρέπουν να τοποθετείτε καλάθια για όλους τους τύπους προσόψεων: με εξωτερική μόνωση (vent.fasad) και χωρίς αυτό.
 • Πτυσσόμενη κατασκευή παρέχει δωρεάν πρόσβαση για την εγκατάσταση της μονάδας, την παροχή επικοινωνιών και τη συντήρησή της. Τα μπροστινά και τα πλαϊνά πάνελ αφαιρούνται εύκολα από τα στηρίγματα του φορέα.
 • Ευρύ φάσμα μεγεθών σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα σχέδιο για εξωτερικές μονάδες οποιουδήποτε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος πολλαπλών διαχωρισμού, σχεδιασμένο για 5-6 δωμάτια.
 • Διάφορος σχεδιασμός. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα, τον τύπο εκτέλεσης των πινάκων.
 • Προστασία του συνολικού εξοπλισμού. Ο σχεδιασμός των καλαθιών επιτρέπει τη σύνδεση τους σε κάθετες και οριζόντιες σειρές.
 • Τίποτα δεν είναι περιττό. Ο εμπρός πίνακας έχει σχεδιαστεί για να απόκρυψη παρενθέσεων από το εξωτερικό της δομής.

Η τιμή ενός καλαθιού για ένα κλιματιστικό στην πρόσοψη εξαρτάται από αυτό μεγέθη και την επιλογή της πλήρωσης.

Επιλογές για την πλήρωση

Διάτρητο φύλλο

ΜΟΝΤΕΛΟ CORBAS FTC

Η επιφάνεια εργασίας του διάτρητου μεταλλικού φύλλου έχει διαμπερείς οπές διαφορετικού μεγέθους και σχήματος. Η περιοχή διάτρησης επαρκεί για να εξασφαλίσει ανεμπόδιστη πρόσβαση του αέρα στο κλιματιστικό και να μην διαταράξει τη λειτουργία του.

Για την κατασκευή χρησιμοποιούμε γαλβανισμένο λαμαρίνα, που προορίζεται για ζωγραφική. Το χρώμα επιλέγεται στον κατάλογο RAL

Δίχρωμο διάτρητο φύλλο. Νέο!

Ισχύει για το μοντέλο CORBAS

Νέα σειρά "Παλέτα χρωμάτων" - ένα καλάθι, βαμμένο σε δύο αντίθεση ή κοντά σε σκιά χρώματος.

Τώρα με τη βοήθεια των καλάθων μας, οι αρχιτέκτονες μπορούν να δημιουργήσουν έντονες χρωματικές πινελιές στην πρόσοψη των κτιρίων, συνδυάζοντας πολλά χρώματα. Ή να κάνετε τα καλάθια σχεδόν αόρατα, χρωματίζοντάς τα σε αποχρώσεις που συνδυάζονται αρμονικά με το πολύχρωμο σχέδιο του σπιτιού.

Κάθετες πτέρυγες αλουμινίου. Νέο!

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ CORBAS KDK-ZK LV

Τα καλάθια κλιματιστικών με κάθετες λάμπες αλουμινίου είναι πολύ ελαφρύτερα από το χάλυβα και καλύπτουν σχεδόν πλήρως την εξωτερική μονάδα. Έτσι, ο αερισμένος χώρος παραμένει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος.

Οριζόντιες σχάρες αλουμινίου. Νέο!

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ CORBAS KDK-ZK LH

Οι λαμαρίνες από προφίλ αλουμινίου διευκολύνουν την κατασκευή. Επιπλέον, το υλικό αυτό είναι τόσο ανθεκτικό όσο και άλλα γαλβανισμένα μέρη του καλαθιού.

Διάτρηση λαμέλας

ΜΟΝΤΕΛΟ CORBAS FTC F (Vg)

Τα καλάθια πρόσοψης με διάτρητη διάτρηση είναι παρόμοια με τα φύλλα εξαερισμού. Η μονάδα κλιματισμού είναι εντελώς κρυμμένη από τα μάτια, αλλά υπάρχει αρκετός χώρος για τον απαραίτητο εξαερισμό και ροή αέρα.

Επιλογές τοποθέτησης στην πρόσοψη

Προσφέρουμε δύο επιλογές για στερέωση: στην πρόσοψη με εξωτερική μόνωση και χωρίς αυτή:

Στερέωση CNG

Σφιγκτήρας τύπου L σχεδιασμένος για εγκατάσταση στην πρόσοψη χωρίς εξωτερική μόνωση.

Κατά την εφαρμογή των συστάσεων εγκατάστασης διασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία και ανθεκτικότητα λαμβάνοντας υπόψη τα φορτία σχεδιασμού (βλ. Πίνακα):

Καλάθι για κλιματισμό

Παραγωγή καλαθιών οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος. Κατασκευή σύμφωνα με τα σκίτσα σας.

Συχνά το έργο ενός οικιστικού συγκροτήματος προβλέπει την εγκατάσταση μιας εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού στο καλάθι, αλλά όχι πάντα ο κύριος του έργου αναλαμβάνει να κρεμάσει τα καλάθια στην πρόσοψη και αυτό το ερώτημα παραμένει ανοιχτό στους ενοικιαστές του σπιτιού. Φυσικά, μπορείτε εύκολα να λύσετε αυτό το ζήτημα, να εγκαταστήσετε το κλιματιστικό στο loggia, να αγοράσετε σκούπες και να καλέσετε φίλους στον ατμό στο δικό τους "μπάνιο" ακριβώς πάνω στο μπαλκόνι. Σύντομα θα σας ενοχλήσει και θα επιστρέψετε όλοι στο ίδιο καλάθι.

Το κάτω μέρος και οι νευρώσεις είναι κατασκευασμένα από μέταλλο με πάχος 3 mm, τμήματα πρόσοψης κατασκευασμένα από λεπτό φύλλο μετάλλου. Οι μπροστινές περσίδες του καλαθιού είναι υπό γωνία, πράγμα που δεν εμποδίζει την έξοδο ζεστού αέρα από την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού. Στο πλευρικό τμήμα υπάρχει ένα παράθυρο υπηρεσίας για τη συντήρηση του κλιματιστικού.

Το καλάθι είναι πτυσσόμενο. Τοποθετείται σε βραχίονες με έμφαση και προβολή 800 mm (αυτό το μέγεθος συνιστάται για αεριζόμενη πρόσοψη). Υπάρχουν τρύπες για τη στερέωση του καλαθιού στα στηρίγματα.

Καλάθια για κλιματιστικά στην πρόσοψη

Η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι μια σύνθετη δομή που έχει εξωτερικές επικοινωνίες. Τα καλώδια και οι σωλήνες δεν φαίνονται αισθητικά ευχάριστα, ειδικά αν δεν υπήρχε ιδιαίτερη θέση για την εγκατάσταση της συσκευής κατά την κατασκευή του κτιρίου. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να φροντίσετε για την εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου και να εγκαταστήσετε καλάθια για το κλιματιστικό στην πρόσοψη. Κρύβουν την εξωτερική μονάδα από τις 3 πλευρές και έχουν αποσπώμενα πλευρικά τοιχώματα, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την εγκατάσταση, επιθεώρηση και επισκευή εξοπλισμού, καθώς και πρόσβαση για επικοινωνία.

Λειτουργίες και χαρακτηριστικά των καλαθιών για κλιματιστικά

Το καλάθι για το κλιματιστικό στην πρόσοψη έχει τις παρακάτω λειτουργικές λειτουργίες:

 • προστασία της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού μηχανήματος από υπερθέρμανση.
 • δίνοντας ένα ενιαίο αρχιτεκτονικό στυλ.
 • αντι-βανδαλική προστασία του εξοπλισμού από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Χαρακτηριστικά του μπροστινού καλαθιού για κλιματισμό:

 • Τα καλάθια δεν έχουν αρνητική επίδραση στη λειτουργία εξωτερικών μονάδων κλιματιστικών και είναι συμβατά με όλα τα μοντέλα διαφορετικών κατασκευαστών.
 • Οι βραχίονες πρόσοψης και τα πλαίσια επένδυσης είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα και έχουν αντιδιαβρωτική επικάλυψη, η οποία εμποδίζει τη δημιουργία σκουριάς.
 • Καλάθια για κλιματιστικά επιτρέπουν κάθετη ή οριζόντια σύνδεση για την προστασία του εξοπλισμού που τοποθετείται στην πρόσοψη των κτιρίων.
 • Μια ευρεία γκάμα μοντέλων σας επιτρέπει να επιλέξετε τον επιθυμητό σχεδιασμό, έτσι ώστε η πρόσοψη των κτιρίων να είναι αισθητικά ευχάριστη.
 • Καλάθια μπορούν να εγκατασταθούν στις ακόλουθες προσόψεις:

Καλάθια για κλιματιστικά

Μία από τις δραστηριότητες παραγωγής της εταιρείας «Μ-CITY GROUP» είναι η παραγωγή καλάθια για τα κλιματιστικά στη Μόσχα, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι η μόνη και η καλύτερη απόφαση κατά την εγκατάσταση του εξοπλισμού HVAC στις προσόψεις των κτιρίων.

Τα καλάθια κλιματιστικών που παράγονται από το "CITY-M GROUP" διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα των επιδόσεων, την αξιοπιστία και την αισθητική. Έτσι, ο σκελετός των καλάθων για κοντέινερ είναι κατασκευασμένος από χάλυβα με πάχος από 1 έως 2 mm και οι ίδιοι οι εξωτερικοί τοίχοι είναι 0,5 έως 0,7 mm.

Καλάθια για κλιματιστικά (Χονδρικό)

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Για την προστασία της εξωτερικής μονάδας από την επιθετική τους ανθρώπους και το εξωτερικό περιβάλλον, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα καλάθι και οθόνες για το κλιματιστικό. Όλα τα προϊόντα πληρούν τις 4863-027-92716048-2015 και να έχουν ένα πτυσσόμενο σχεδιασμό. Τα αφαιρούμενα πλευρικά τοιχώματα διευκολύνουν την πρόσβαση για την παροχή επικοινωνιών και τη συντήρηση της μονάδας. Η σειρά μεγεθών περιλαμβάνει τέσσερα τυποποιημένα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των συνολικών διαχωρισμένων συστημάτων με βάρος μεγαλύτερο από 100 kg.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:

 • Αντι-βανδαλιστική προστασία για το κλιματιστικό, προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και από πράξεις βανδαλισμού.
 • Δημιουργία ενός ενιαίου αρχιτεκτονικού στυλ.
 • Προστασία της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού από υπερθέρμανση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση άμεσου ηλιακού φωτός, η εξωτερική μονάδα μπορεί να υπερθερμανθεί, η οποία είναι γεμάτη με αυτόματη λειτουργία και το κλείσιμο του κλιματιστικού. Οι κατασκευαστές κλιματικού εξοπλισμού συνιστούν να λαμβάνεται υπόψη αυτή η στιγμή κατά την εγκατάσταση.

Προστατευτικό κουτί για κλιματισμό Τοποθετείται τόσο σε πάνελ, τούβλο, τοίχους από σκυρόδεμα, όσο και σε προσόψεις με αεριζόμενους πίνακες.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΟ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Για τις αρχές πολλών μεγάλων ρωσικών πόλεων, η τυχαία εγκατάσταση κλιματιστικών έχει γίνει πραγματικός πονοκέφαλος. Λόγω της έλλειψης σαφούς νομοθετικής βάσης σε αυτό το θέμα, οι εξωτερικές προσόψεις των σπιτιών απέκτησαν σταδιακά μια τόσο "πικρή" εμφάνιση, που οι αρχιτέκτονες ακούγαζαν τον συναγερμό. Η λύση που προσφέρουμε επιτρέπει την πλήρη επίλυση αυτού του προβλήματος.

Ο κύριος σκοπός των καλάθων είναι να δώσουν ομοιόμορφη εμφάνιση στις προσόψεις του κτιρίου. Δεν πρόκειται μόνο για ένα μεταλλικό κουτί. Καλάθια για κλιματιστικά στην πρόσοψη σας επιτρέπουν να εισάγετε ορατά τμήματα του εξοπλισμού στο γενικότερο στυλ οποιασδήποτε αρχιτεκτονικής δομής.

Τα καλάθια μας είναι κατάλληλα για εγκατάσταση σε κλιματιστικά μηχανήματα κατασκευαστών όπως:

 • Aeronik
 • Κλιματιστικά Airwell
 • Κλιματιστικά Ballu
 • Μεταφορέας
 • Daikin
 • Dantex
 • Fujitsu General
 • Γενικά
 • ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ
 • Ghigo
 • ΠΡΑΣΙΝΟ
 • Χάινσεν
 • Hitachi
 • Hyundai
 • Κλιματιστικά LG
 • MIDEA
 • Mitsubishi Heavy
 • Mitsubishi Electric
 • NEOCLIMA
 • Panasonic
 • RIX
 • Ρόδα
 • Samsung
 • TCL
 • Toshiba

Δεχόμαστε μόνο μαζικές παραγγελίες από 30 τεμ.

Καλάθια για κλιματιστικά

Στην εταιρεία "MK Monteco" πραγματοποιείται η παραγωγή καλαθιών για κλιματιστικά στην πρόσοψη του σπιτιού, την πρόσοψη του κτιρίου γραφείων, στην πλάκα της αεριζόμενης πρόσοψης. Καλάθια για κλιματιστικά, η κατασκευή των οποίων μπορεί να γίνει μεμονωμένα και σύμφωνα με τις διαστάσεις της μη τυποποιημένης μονάδας, είναι ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας.

Για την προστασία των μονάδων με καλάθι, η εταιρεία μας διαθέτει παραγωγή υψηλής τεχνολογίας και οι πελάτες προσφέρονται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων:

 1. καλάθια για κλιματιστικά
 2. καλάθι για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού.

Αγορές για το κλιματιστικό στην πρόσοψη, έκανε ανθεκτικό, όμορφο και ασφαλές, θα πρέπει να δώσει την πρόσοψη του κτιρίου όμορφη εμφάνιση. Κάνουμε τέτοια καλάθια! Τα καλάθια μας για κλιματιστικά παράγονται με ποικίλο βαθμό πολυπλοκότητας και με ατομικό σχεδιασμό.

Καλάθια για το κλιματιστικό εγκαθίστανται στους προετοιμασμένους βραχίονες, οι οποίοι στερεώνονται σε τούβλα, πάνελ, τοίχους σκυροδέματος και στις προσόψεις με αεριζόμενους πίνακες.

Αγοράστε ένα καλάθι για κλιματισμό

Ένα καλάθι για ένα κλιματιστικό για να αγοράσει σε προσιτή τιμή στην εταιρεία "MK Monteco" είναι κερδοφόρα, και τα προϊόντα μας είναι βέβαιο ότι θα σας ευχαριστήσουν.

Οι διαστάσεις, η εμφάνιση, ο σχεδιασμός και τα χρώματα μπορούν να προκαθοριστούν από τον πελάτη και όλες οι επιθυμίες μας θα ληφθούν υπόψη κατά την κατασκευή προϊόντων από ανθεκτικό μέταλλο.

Καλέστε μας χωρίς καθυστέρηση! Θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για όλα, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών της εκτέλεσης της παραγγελίας σας, και θα δώσουμε σαφείς πληροφορίες για το κόστος, τις τιμές και τα υλικά από τα οποία θα γίνει το καλάθι σας για κλιματισμό.