Κάλυμμα για κλιματισμό: επιλογές για την προστασία της εξωτερικής μονάδας + διάταξη θόλου

Η εξωτερική μονάδα και ο συμπιεστής είναι το πιο ακριβό μέρος του κλιματιστικού. Είναι αυτό το κομμάτι του κλιματικού συστήματος που βρίσκεται στη ζώνη που είναι πιο ευαίσθητη σε μηχανικές βλάβες.

Για να προστατέψετε την εξωτερική μονάδα και τις επικοινωνίες μεταξύ των συσκευών από την πτώση των κρημνών, την αποβολή παλαιών σοβάδων, άλλα προβλήματα, χρειάζεστε μια προσωπίδα για το κλιματιστικό.

Συνοπτικά για τη συσκευή του κλιματιστικού

Το κλιματιστικό αποτελείται από δύο μονάδες - εσωτερικές και εξωτερικές. Μεταξύ αυτών, οι λειτουργίες του συμπυκνωτή και του εξατμιστή διανέμονται σαφώς. Ο συμπυκνωτής είναι η εξωτερική μονάδα και ο εξατμιστής είναι η εσωτερική μονάδα. Συνδύασε αυτά τα δύο μέρη μαζί με έναν κορμό, συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων ελέγχου και των σωλήνων για την κυκλοφορία ψυκτικού μέσου.

Ένας σωλήνας αποστράγγισης συνδέεται με την εσωτερική μονάδα, η οποία αποστραγγίζει το συμπύκνωμα. Σύμφωνα με τις οδηγίες, πρέπει να συνδεθεί με το σύστημα αποχέτευσης. Υπάρχουν δομές που έχουν αρκετές εσωτερικές μονάδες, τότε ονομάζονται συστήματα πολλαπλών διαχωρισμού, αλλά είναι διατεταγμένα σύμφωνα με την ίδια αρχή.

Τοποθετήστε την εξωτερική μονάδα με οριζόντιο επίπεδο σε όλα τα επίπεδα. Είναι απαραίτητο να εκραγεί από τον άνεμο - με τη συσκευή προστασίας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας αυτή τη στιγμή. Ιδανική περίπτωση όταν το εξωτερικό μέρος της συσκευής βρίσκεται σε μπαλκόνι ή σε βάρος.

Αν το διαμέρισμα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, η εξωτερική μονάδα εγκαθίσταται μερικές φορές στη στέγη. Μια τέτοια επιλογή είναι δυνατή όταν η κύρια γραμμή δεν υπερβαίνει τα 1-15 m σε μήκος.

Κατά την εγκατάσταση της μονάδας συμπυκνωτή στον τοίχο του σπιτιού παρατηρήστε ελάχιστη απόσταση 100 mm, αλλιώς σε ζεστό καιρό, ο συμπιεστής μπορεί να αποτύχει λόγω κακής εμφύσησης. Είναι απαραίτητο να προστατεύονται από κάθε είδους αρνητικές επιδράσεις όχι μόνο το τμήμα του κλιματιστικού, αλλά και το κύριο που ενώνει τα δύο μέρη της συσκευής.

Κατασκευή τεντών για κλιματισμό

Ο σχεδιασμός του προστατευτικού καλύμματος είναι απλός - στη μονάδα στήριξης, κατασκευασμένος από γωνίες, υπό γωνία συγκολλημένη ή βιδωμένη με χάλυβα με αυτοκόλλητο χάλυβα πάχους τουλάχιστον 2 mm. Όλα αυτά είναι αγκυροβολημένα στον τοίχο.

Οι διαστάσεις του προστατευτικού καλύμματος επιλέγονται ανάλογα με το μεμονωμένο μέγεθος της εξωτερικής μονάδας του διαχωρισμένου συστήματος. Οι βέλτιστες διαστάσεις είναι 100 x 55 cm. Το ύψος του στηρίγματος είναι 25 cm, η κλίση είναι περίπου 70 °. Το δημοφιλές υλικό για την κατασκευή της προστασίας είναι ο γαλβανισμένος χάλυβας.

Και μπορείτε να το κάνετε χωρίς γείσο;

Υπάρχουν αμφιλεγόμενες απόψεις σχετικά με την ανάγκη για ένα θόλο για ένα διαχωρισμένο σύστημα. Συχνά, ακόμη και από τους ειδικούς, μπορείτε να ακούσετε ότι η εγκατάστασή του δεν είναι καθόλου απαραίτητη. Πράγματι, οι οδηγίες που δίνονται στο κλιματιστικό δεν προβλέπουν την υποχρεωτική παρουσία μιας τέτοιας προστατευτικής διάταξης.

Ο ίδιος ο σχεδιασμός της εξωτερικής μονάδας της συσκευής λαμβάνεται υπόψη ότι θα βιώνει συνεχώς ατμοσφαιρικές επιρροές. Λαμβάνεται επίσης υπόψη η στιγμή κατά την οποία ο εναλλάκτης θερμότητας και οι λεπίδες του ανεμιστήρα θα καθαριστούν από τη σκόνη που έχει εγκατασταθεί πάνω τους κατά τη διάρκεια της βροχής. Αυτό είναι εξαιρετικά απαραίτητο για τη διατήρηση μιας αποτελεσματικής ανταλλαγής θερμότητας.

Το προστατευτικό κάλυμμα εμποδίζει το πλύσιμο του εναλλάκτη θερμότητας και βαθμιαία η βρωμιά καταπονείται πάνω του και μερικές φορές τα πουλιά καθίστανται. Από την άλλη πλευρά, η πτώση τεμαχίων πάγου από την οροφή βλάπτει την εξωτερική μονάδα.

Στα παλιά σπίτια, η απειλή για την εξωτερική ενότητα είναι επίσης τα καταρρέοντα τούβλα και τα στοιχεία διακόσμησης. Ως εκ τούτου, εκείνοι που πιστεύουν ότι η εγκατάσταση του κλιματιστικού, πρέπει να φροντίσετε για την προστασία της εξωτερικής μονάδας του.

Η ίδια η εξωτερική μονάδα δεν μπορεί να υποστεί βλάβη από την πρόσκρουση του πάγου πάνω σε αυτό ή από τα βαριά τμήματα του φινιρίσματος και οι σωλήνες επικοινωνίας πιθανόν να υποστούν ζημιά.

Η επισκευή και ο ανεφοδιασμός απαιτεί πολλή επένδυση, οπότε είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε προστασία για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας και να καθαρίζετε περιοδικά την θήκη - θα είναι φθηνότερη.

Πώς να ρυθμίσετε την προστασία από τον θόρυβο

Συχνά οι αντίπαλοι της τοποθέτησης των καλύμματος πάνω από τα κλιματιστικά οδηγούν το επιχείρημα ότι όταν πέφτουν οι βροχοπτώσεις πέφτουν δημιουργούν θόρυβο, το οποίο προκαλεί δυσφορία τόσο για τον ιδιοκτήτη του εξοπλισμού όσο και για τους γείτονές του.

Αυτό το πρόβλημα έχει μια λύση - μπορείτε να κολλήσετε ελαστικό στην επιφάνεια. Είναι ένας εξαιρετικός απορροφητήρας θορύβου.

Ορισμένοι τεχνίτες φροντίζουν για την απομόνωση των δονήσεων με τη συγκόλληση μίας μονωτικής ταινίας ή μόνωσης με θόρυβο. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια κόλλα πυριτίου. Επιφάνεια, πριν από τη διαδικασία, απολιπάνετε.

Τι είναι η προστασία από βανδαλισμούς;

Εάν το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο ή στον τελευταίο όροφο, τότε το ζήτημα της προστασίας της εξωτερικής μονάδας από προσπάθειες βανδάλων γίνεται επείγον. Η κλοπή συχνά δεν έχει νόημα - δεν είναι καθολική και δεν θα λειτουργήσει για οποιοδήποτε σύστημα διαχωρισμού.

Ως εκ τούτου, συμβαίνει συχνά ότι είναι απλώς αλλοίωση για χάρη της διασκέδασης. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις κατά τις οποίες η εξωτερική μονάδα καταστρέφεται, οι σωλήνες που κατασκευάζονται από χαλκό αφαιρούνται.

Για να μην αποκτήσετε νέα εξαρτήματα αντί για τα κατεστραμμένα, είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε αμέσως μετά την τοποθέτηση του κλιματιστικού την αντι-βανδαλική προστασία, η οποία είναι μεταλλικό κιβώτιο με τοίχους πλέγματος. Προστατεύει την εξωτερική μονάδα και την καθιστά μη διαθέσιμη σε ξένους από το δρόμο ή από την οροφή.

Δημιουργείται ένα πλέγμα από χαλύβδινο σύρμα διαμέτρου 6 έως 8 mm. Αυστηρές απαιτήσεις για το μέγεθος των κυττάρων δεν είναι, αλλά είναι καλύτερα να τα κάνετε όχι περισσότερο από 30 mm. Η ιδανική λύση είναι η κατασκευή πλαισίου από γαλβανισμένο σύρμα που δεν διαβρώνει και διατηρεί αισθητική εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χάρη σε μια αξιόπιστη προσάρτηση, τα μη εξουσιοδοτημένα άτομα δεν θα είναι σε θέση να αποσυναρμολογήσουν τόσο τον κλιματισμό όσο και την προστασία από βανδαλισμούς. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα τέτοιο σχέδιο σε μεμονωμένα σκίτσα, για να το καλύψετε με πολυμερή βαφή.

Αν η εξωτερική μονάδα είναι τοποθετημένη στην πρόσοψη του κτιρίου και πρέπει να κρυφτεί, ένα διακοσμητικό πάνελ χωρίς συνδετήρες είναι μια καλή λύση.

Βήμα-βήμα εγκατάσταση ενός κουβούκλιο πάνω από το κλιματιστικό

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε ένα γείσο. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ πιο περίπλοκη. Είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε αυτό το έργο στους ειδικούς, αλλά αν αυτό είναι ο πρώτος όροφος, τότε μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, χρησιμοποιώντας ένα σκάλα και να παίρνετε κάποιον ως βοηθό.

Η υπεύθυνη στιγμή είναι η σήμανση των σημείων κιμωλίας, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον έξι από αυτούς. Πραγματοποιήστε αυτή τη λειτουργία χρησιμοποιώντας μια ταινία και ένα επίπεδο. Μετά την εκτέλεση της σήμανσης, λαμβάνονται τα ακόλουθα βήματα:

 1. Πάρτε ένα puncher και τρυπάνια για το σκυρόδεμα και το μέταλλο της απαιτούμενης διαμέτρου και τρυπήστε αρκετά βαθιά τρύπες τόσο στη δομή στήριξης της προσωπίδας και του τοίχου.
 2. Εισάγετε μέσα στις τρύπες chopiki.
 3. Βιδώστε τους κοχλίες αγκύρωσης με διάμετρο 0,8-1 cm.
 4. Τοποθετήστε τις οπές του επιστομίου στο σπειροειδές τμήμα της αγκύρωσης έτσι ώστε να παραμείνει περίπου 1 cm για να βιδώσετε το παξιμάδι.
 5. Σφίξτε το παξιμάδι.

Για την κατασκευή και την εγκατάσταση της γάζας θα χρειαστούν κατά μέσο όρο 5 m γωνιακό έλασης χάλυβα 25x25x4 mm, 1 m? Από χάλυβα, 4-6 τεμάχια των αγκυρίων μπουλόνια.

Προκειμένου να προστατεύσετε τον θόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα, για την κατασκευή του θα πρέπει να αγοράσετε ποιοτικό υλικό και το τελικό προϊόν να είναι βαμμένο με ελαφρύ τόνο. Για κανονική μεταφορά θερμότητας, αφήνεται κενό τουλάχιστον 100 mm.

Ένα γείσο πάνω από το κλιματιστικό, που βρίσκεται πάνω από τον δεύτερο όροφο, είναι καλύτερο να μην το βάζετε μόνοι σας. Αυτό αναφέρεται σε εργασία υψηλού υψομέτρου, η οποία απαιτεί ειδική είσοδο. Είναι συνήθως ιδιοκτησία βιομηχανικών ορειβατών.

Υπάρχουν στιγμές που μετά την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας, ξεχάστε να αφαιρέσετε το δίχτυ μεταφοράς από τον πίσω τοίχο. Σταδιακά, τα κελιά της γίνονται φουσκωμένα, σκόνη - μένουν εκεί, δημιουργώντας ένα ισχυρό στρώμα. Κατά την εγκατάσταση της προσωπίδας, όλα αυτά πρέπει να αφαιρεθούν.

Ορισμένες επιχειρήσεις κατασκευάζουν μαλακά καλύμματα από το κουνουπιέρικο για να προστατεύσουν την εξωτερική μονάδα. Προστατεύουν από τη σκόνη και το χνούδι λεύκας, αλλά όχι από μηχανικές βλάβες. Εκτός από αυτά, θα χρειαστεί επίσης να εγκαταστήσετε ένα θόλο.

Χαρακτηριστικά της συσκευής για θέρμανση

Τα σύγχρονα συστήματα διαχωρισμού έχουν υψηλή απόδοση. Σε ορισμένα μοντέλα, ένα κιλοβάτ που καταναλώνεται παράγει ένα κρύο ή θερμότητα σε όγκο 4 ή περισσότερες φορές μεγαλύτερο.

Χρησιμοποιήστε το κλιματιστικό για θέρμανση μόνο έως -5 μοίρες. Σε χαμηλότερη θερμοκρασία, η παραγωγή θερμότητας μειώνεται και μπορεί να μειωθεί στο μηδέν, αν και οι μονάδες που παράγονται από τις ιαπωνικές εταιρείες Daikin και Mitsubishi Electric λειτουργούν στους -25 βαθμούς.

Σε κάθε περίπτωση, το κλιματιστικό δεν θα λειτουργήσει χωρίς μια αποτελεσματική προστασία από τον άνεμο από το χιόνι της εξωτερικής μονάδας. Επομένως, πάνω από αυτό στερεώνεται ένα στέρεο θόλο. Για να αποφύγετε το χιονιού να εισχωρήσει στο διάκενο μεταξύ του τοίχου και του πίσω φύλλου της μονάδας με ισχυρό πλευρικό άνεμο, οι πλευρές είναι επίσης ραμμένες.

Συντήρηση της εξωτερικής μονάδας

Το εξωτερικό μέρος του διαχωρισμένου συστήματος χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Τα κλιματιστικά που βρίσκονται μεταξύ του τέταρτου και του ογδόου ορόφου είναι σχεδόν απροσπέλαστα στη σκόνη και στα μικρά οργανικά υπολείμματα. Μπορούν να καθαριστούν με χρονικό διάστημα αρκετών ετών.

Ο ευκολότερος τρόπος χρήσης αυτής της ισχυρής ηλεκτρικής σκούπας για αυτή τη διαδικασία. Θα αφαιρέσει τη σκόνη από τα εξωτερικά φίλτρα και από τους σωλήνες εναλλάκτη θερμότητας. Εφόσον η πρόσβαση στο κλιματιστικό σύστημα απαιτεί πρόσβαση, η προστατευτική σχάρα δεν είναι σταθερή, αλλά με την πόρτα στο μπροστινό μέρος ή στην πλευρά της δομής. Είναι κλειδωμένο και το κλειδί τηρείται μόνο από τον ιδιοκτήτη.

Για καθαρισμό, ανοίξτε την πόρτα του κιβωτίου προστασίας από βλάβες και στη συνέχεια ανοίξτε τη θήκη της μονάδας. Εάν υπάρχουν μεγάλα συντρίμμια, αφαιρείται με μια βούρτσα και ακόμα μεγαλύτερο με μια ηλεκτρική σκούπα. Βουρτσίστε με μαλακές τρίχες καθαρίστε τη σχάρα του φίλτρου.

Όταν η εξωτερική μονάδα είναι τοποθετημένη σε χαμηλό ύψος, ο καθαρισμός εκτελείται από μια συμβατική σκάλα. Στην περίπτωση που μια απλή συσκευή δεν παρέχει εύκολη πρόσβαση στην εξωτερική μονάδα του κλιματικού συστήματος, αποσυναρμολογήστε τη σχάρα, επεξεργαστείτε τα εσωτερικά περιεχόμενα με μια ηλεκτρική σκούπα και ένα πανί.

Εάν ένα σημαντικό ύψος δεν επιτρέπει τον καθαρισμό της εξωτερικής μονάδας μόνοι σας, θα χρειαστεί να καλέσετε ειδικούς.

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος, αλλά αυτό απαιτεί ένα συμπιεστή ή έναν κύλινδρο γεμάτο με πεπιεσμένο αέρα. Ο καθαρισμός γίνεται ως εξής: ένας σωλήνας ωθείται μέσα στο περίβλημα και στη συνέχεια ο συμπιεστής είναι ενεργοποιημένος ή η βαλβίδα ξεβιδώνεται. Έτσι, έξω από την κουκούλα του συλλέκτη συμπυκνωμάτων θα υπάρχουν τόσο συντρίμμια όσο και σκόνη.

Το γεγονός ότι η εξωτερική μονάδα χρειάζεται επείγον καθαρισμό υποδεικνύεται από την εμφάνιση ενός χαρακτηριστικού χτυπήματος. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα πτερύγια του ανεμιστήρα συνθλίβονται με δυσκολία εξαιτίας του φραγμού ή των ξένων αντικειμένων στα οποία προσκολλώνται όταν περιστρέφονται. Μπορεί να υπάρξει διαρροή συμπυκνωμάτων από το εξωτερικό της συσκευής.

Ιδιαίτερα συχνά ο ψύκτης της εξωτερικής μονάδας είναι φραγμένος με χνούδι λεύκας, πράγμα που μειώνει την απόδοση ψύξης έως ότου η μονάδα είναι εντελώς εκτός τάξης. Ο καθαρισμός σε αυτή την περίπτωση πραγματοποιείται με πίδακα νερού. Πλένει τα σκουπίδια από όλα τα δυσπρόσιτα μέρη. Αμέσως μετά τη διαδικασία αυτή, η μονάδα μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Η διαδικασία συναρμολόγησης του προστατευτικού καλύμματος:

Αδιάβροχο προστατευτικό για εξωτερική μονάδα:

Αφού ζυγίσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τοποθέτησης ενός προστατευτικού καλύμματος, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης πρέπει να αποφασίσει για την σκοπιμότητα της κατασκευής του. Όπως έδειξε η πρακτική, κατά την εγκατάσταση ενός διαχωρισμένου συστήματος, ένα τέτοιο στοιχείο δεν πρέπει να παραμεληθεί. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα για θέρμανση, θα χρειαστείτε επίσης προστασία από χιόνια και ανέμους στις πλευρές της μονάδας.

Προστατευτικό κάλυμμα για κλιματισμό

Η επιθυμία προστασίας της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η διάρκεια ζωής του είναι κατανοητή και δικαιολογημένη. Η αγορά δεν είναι φθηνή. Το πιο ακριβό μέρος του κλιματικού συστήματος είναι η εξωτερική μονάδα με συμπιεστή. Το προστατευτικό κάλυμμα για τον κλιματισμό είναι η απλούστερη και φθηνότερη λύση για την προστασία αυτού του τμήματος του κλιματικού συστήματος.

Λόγω της ισχυρής μηχανικής βλάβης της μονάδας, μπορεί να υποφέρει το σύστημα τροφοδοσίας Freon, το ίδιο το συμπιεστή. Η αντικατάσταση ή η επισκευή τους θα είναι δαπανηρή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το προστατευτικό κάλυμμα για το κλιματιστικό μπορεί να προστατεύσει, μειώνοντας την πιθανότητα βλάβης της εξωτερικής μονάδας.

Χρειάζομαι γείσο πάνω από την εξωτερική μονάδα;

Προστατευτικό προστατευτικό κάλυμμα για κλιματισμό συνιστάται όταν:

 • Κατασκευή στέγης ράμπας. Εδώ, πάνω από όλα, σχηματίζονται πάγος, αλεξίπτωτα και γεμάτο χιόνι. Τα μικρά σκεύη δεν θα προκαλέσουν σημαντική ζημιά στη γάστρα, ειδικά στον συμπιεστή. Θα υπάρξουν χτυπήματα, αλλά η χρηστικότητα του μηχανισμού θα παραμείνει εις βάρος του να έχει μέσα στον τεχνικό χώρο. Από τα μεγάλα παγωμένα κομμάτια που πέφτουν από ένα ύψος, δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα προστατεύεται το κάλυμμα του κλιματιστικού.
 • Ο σχηματισμός καλύμματα χιονιού, πάγος. Μπορούν να βλάψουν το σύστημα ψύξης Freon κατά βάρος.
 • Περιοδική ελευθέρωση του παλαιού καλύμματος πρόσοψης (γύψο, πλακάκια, τούβλα). Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη από ποιο υλικό σχεδιάστηκε η προεξοχή του καλύμματος.
 • Χαρακτηριστικά της κατασκευής του κλιματικού μηχανισμού, η κυκλοφορία ψυκτικού, αυξάνοντας την πιθανότητα βλάβης με μηχανική δράση.
 • Εγκατάσταση των κάτω ορόφων του κτιρίου. Σε αυτή την περίπτωση, η δύναμη πρόσκρουσης των αντικειμένων που πέφτουν, ο πάγος αυξάνεται, πράγμα που οδηγεί σε μεγαλύτερη παραμόρφωση του κελύφους, του συστήματος ψύξης. Θα χρειαστεί ένα ενισχυμένο γείσο για το κλιματιστικό.

Μειονεκτήματα

Εάν δεν υπάρχουν οι παραπάνω συνθήκες, δεν είναι απαραίτητη η επίστρωση της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού. Εκτός από την προστατευτική λειτουργία, μπορεί να προκαλέσει σημαντική ενόχληση:

 • Η συσσώρευση βρωμιάς μπορεί να επιδεινώσει τη λειτουργία του. Κάτω από το θόλο δεν γίνεται βροχή, συσσωρεύεται βρωμιά. Επιπλέον, τα πουλιά θέλουν να εγκατασταθούν εκεί. Το αποτέλεσμα αυτής της γειτονιάς μπορεί να φανεί στο βίντεο:
 • η εγκατάσταση του συστήματος στα δάπεδα πάνω από το πέμπτο γίνεται με τη συμμετοχή βιομηχανικών ορειβατών, γεγονός που αυξάνει σημαντικά το συνολικό κόστος της εγκατάστασης.
 • σε περίπτωση ανεπιτυχής τοποθέτησης προστατευτικού καλύμματος στους επάνω ορόφους, η πρόσβαση του αέρα στη συσκευή μπορεί να κλείσει, περαιτέρω συντήρηση. Θα πρέπει να καλέσουμε τους βιομηχανικούς ορειβάτες, τον ειδικό εξοπλισμό.
 • Η παρουσία ενός καλύμματος καθιστά πολύ δύσκολη την αντικατάσταση του οργάνου, εάν είναι απαραίτητο.

Ένα γείσο για το κοντίσιονερ από τα χέρια

Μπορεί να κατασκευαστεί ανεξάρτητα λόγω της απλότητας του. Ο αλγόριθμος έχει ως εξής:

 1. Προσδιορίστε το σχήμα, τις διαστάσεις, το υλικό. Εξαρτάται από το μέγεθος της εξωτερικής μονάδας, αλλά πιο συχνά είναι ένα ορθογώνιο που μετράει 100x50 εκ.
 2. Κάντε ένα σχέδιο με γωνίες από μέταλλο (μήκος 250 mm, οπές διαμέτρου 8 mm) και ένα ορθογώνιο πλαίσιο με το επιθυμητό μέγεθος. Βράζουμε τους μαζί σε γωνία 70⁰.
 3. Ασφαλίστε την οροφή με το πλαίσιο, βιδώνοντας τις βίδες στις γωνίες (βήμα 100-150 mm).

Τα υλικά για την κατασκευή της οροφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά: πολυανθρακικό, κυματοειδές χαρτόνι, γαλβανισμένο μέταλλο κ.λπ. Τα πιο συμπαγή, αξιόπιστα είναι οι μεταλλικές κατασκευές. Συνιστάται η βαφή του φύλλου με χρώμα φωτός.

Εγκατάσταση αλεξήνεμου για κλιματισμό

Η ρύθμιση προστασίας για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι απλή. Αλλά οι επάνω όροφοι θα πρέπει να γίνονται μόνο από εκπαιδευμένους ειδικούς. Εάν η εγκατάσταση προγραμματίζεται σε ιδιωτικό σπίτι ή στους χαμηλότερους ορόφους των κτιρίων, μπορεί να γίνει ανεξάρτητα. Για να το κάνετε αυτό:

 • Συνδέστε ένα έτοιμο προστατευτικό κάλυμμα στον τοίχο, όσο το δυνατόν ακριβέστερα για να επισημάνετε τις οπές για τις συνδέσεις.
 • (οι οπές στερέωσης πρέπει να είναι αρκετά βαθιά ώστε να ενισχύουν τη δύναμη και την αξιοπιστία της δομής).
 • στερεώστε την προστατευτική θήκη στην εξωτερική μονάδα χρησιμοποιώντας βίδες και πείρους (η θέση πάνω από την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι τουλάχιστον 10 cm για ελεύθερη ροή αέρα).

Η εγκατάσταση προστασίας από μηχανική ζημιά κάτω από τον κλιματισμό δεν είναι πάντοτε δικαιολογημένη. Αλλά με την παρουσία παραγόντων που προκαλούν σημαντική μηχανική ζημιά στο κλιματιστικό, αυτό είναι απαραίτητο. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα ζημιάς σε ακριβό εξοπλισμό, την αντικατάστασή του. Το χειμώνα θα βοηθήσει να αποφευχθεί ο σχηματισμός καταθέσεων χιονιού, φύλλα πάγου, τα οποία μπορούν να βλάψουν τις επικοινωνίες freon.

Φίλοι! Άλλα ενδιαφέροντα υλικά:

Ωχ! Δεν υπάρχει ακόμα υλικό ((((.Βρείτε τον ιστότοπο ακόμα!

Κάλυμμα για κλιματισμό

Το κλιματιστικό είναι η πιο χρήσιμη εφεύρεση της ανθρωπότητας, εγκαθίσταται σε γραφεία και σπίτια. Είναι η μόνη σωτηρία όταν ο καιρός είναι ζεστός έξω. Όταν εγκαθιστάτε το κλιματιστικό για προστασία της εξωτερικής μονάδας, χρειάζεστε προστατευτικό κάλυμμα. Το προστατευτικό κάλυμμα για το κλιματιστικό προστατεύει από την πτώση των σκελετών και των σβώλων από την οροφή, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στην εξωτερική μονάδα. Επιπλέον, τα φαινόμενα ατμοσφαιρικής ρύπανσης με τη μορφή βροχοπτώσεων μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβη στο εξωτερικό μπλοκ.

Προστατευτικά βλέφαρα

Επιλογές για την εγκατάσταση της προστασίας της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού.

 1. Κατά την εγκατάσταση ενός διαχωρισμένου συστήματος, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την εγκατάσταση προστασίας απομακρυσμένης μονάδας για τους εγκαταστάτες. Κατά κανόνα, θα κοστίσει ένα καθαρό ποσό, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από το πραγματικό κόστος αυτών των έργων. Επιπλέον, αυτή η επιλογή είναι μόνο μία: παίρνετε τα πάντα αμέσως, και δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε ποιος να παραγγείλετε ξεχωριστά μια εγκατάσταση προσωπίδας.
 2. Αγοράζοντας ένα γείσο στο κατάστημα. Αυτό θα είναι πολύ φθηνότερο από την πρώτη επιλογή, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η πρόσληψη εργαζομένων για την εγκατάσταση προστασίας για το διαχωρισμένο σύστημα. Και αν το κάνετε μόνοι σας, το κόστος θα είναι ελάχιστο. Κατά μέσο όρο, ένα κανονικό κόσμημα κοστίζει χίλια ρούβλια, ενισχύεται 1500-2000 ρούβλια.
 3. Η τρίτη επιλογή είναι η συλλογή και τοποθέτηση της προσωπίδας με τα χέρια σας. Το μόνο που ξοδεύετε για αυτό είναι μόνο ο χρόνος σας. Πρόκειται για αυτή την έκδοση της προστασίας του διαχωρισμένου συστήματος και θα συζητηθεί σε αυτό το άρθρο.

Σχεδιασμός και συλλογή αλεξήνεμου για κλιματισμό

Το κάλυμμα για το κλιματιστικό είναι μια ελαφριά κατασκευή από μέταλλο. Θα πρέπει να το κάνει.

 • φύλλο χάλυβα,
 • γωνία,
 • συγκόλλησης.

Οι γωνίες θα χρησιμεύσουν ως στήριγμα της κατασκευής και το χαλύβδινο φύλλο θα προστατεύεται άμεσα. Αν χρειάζεστε ενισχυμένο γείσο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα παχύτερο φύλλο σιδήρου ή γαλβανισμένο χάλυβα.

Δεν είναι δύσκολο να συναρμολογήσετε μια τέτοια κατασκευή με τα χέρια σας. Το κύριο πράγμα είναι να καθοριστεί το μέγεθος και η γωνία του γείσο. Για να δημιουργήσετε μια προσωπίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

 1. Πρώτα πρέπει να μετρήσετε το κλιματιστικό: σε μήκος, πλάτος και ύψος. Κατά τη συναρμολόγηση του προστατευτικού καλύμματος, είναι απαραίτητο να βασιστείτε σε αυτά τα δεδομένα. Στις μετρήσεις που προκύπτουν, εκτός από το ύψος, είναι απαραίτητο να προσθέσετε 100 χιλιοστά. Μετά από όλα, η προσωπίδα δεν πρέπει να είναι στενά τοποθετημένη στο κλιματιστικό στα πλάγια. Και η προβολή του άνω μέρους της προσωπίδας πρέπει να είναι σημαντική. Στο ύψος δεν προστίθενται επιπλέον εκατοστά λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κατώτερο όριο στο γείσο. Κατά κανόνα, θα έχετε τα τυπικά μεγέθη: 1000x550x250 mm. Όπου 1000 είναι το μήκος, 550 είναι το πλάτος και 250 είναι το ύψος της δομής.
 2. Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο γείσο. Για αυτό απαιτείται τρεις γωνίες διαφορετικών μηκών: 550 mm, 250 mm και 230 mm. Σε γωνία 70-75 μοίρες γωνίες συγκόλλησης 550 και 250 mm. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν με μεγάλη γωνία. Το χιόνι και άλλα αντικείμενα που πέφτουν στην προσωπίδα δεν θα απομακρυνθούν από αυτό και εάν συσσωρεύσει πολλά από τα αντικείμενα, το φύλλο χάλυβα που χρησιμοποιείται ως προστασία μπορεί να λυγίσει ή ακόμα και να βγει. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να πάρετε την τρίτη γωνία με μέγεθος 230 mm και το ένα άκρο για να το συγκολλήσετε στο ελεύθερο άκρο της γωνίας των 250 mm, και το δεύτερο - σχεδόν στο κέντρο της γωνίας 550 mm. Τελικά, σχηματίζεται ένα τρίγωνο με προεξέχον άκρο 200 mm.
 3. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία, συλλέξτε το δεύτερο μέρος της βάσης.
 4. Το επόμενο βήμα εξαρτάται άμεσα από το ύψος του κλιματιστικού. Εάν, για παράδειγμα, βρίσκεται στον πρώτο ή στον δεύτερο όροφο, τότε αξίζει να συναρμολογηθεί η κατασκευή στο τέλος στο έδαφος. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε δύο εγκάρσια, αν θέλετε να εγκαταστήσετε ενισχυμένη προστασία. Εάν δεν είναι απαραίτητο το ενισχυμένο προστατευτικό κάλυμμα πάνω από το κλιματιστικό, τότε μπορείτε να το κάνετε ένα εγκάρσιο ή ακόμα και χωρίς αυτά. Συγκολλήστε τα εγκάρσια δύο μέρη της βάσης. Στο επάνω μέρος συνδέστε ένα φύλλο σιδήρου με το κατάλληλο μέγεθος. Το γείσο είναι έτοιμο.

Εάν το ύψος τοποθέτησης είναι πολύ μεγάλο, είναι πολύ πιο εύκολο να τοποθετήσετε το προστατευτικό κάλυμμα πάνω από το κλιματιστικό σε μέρη. Δηλαδή, καθορίστε πρώτα τη βάση και στις δύο πλευρές του κλιματιστικού, και μόνο μετά τη συγκόλληση του εγκάρσιου και μεταλλικού φύλλου. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εάν δεν χρειάζεστε επιπλέον ενίσχυση, μπορείτε να κάνετε χωρίς crossbars ή απλά ένα πρόσωπο.

Τοποθέτηση της προσωπίδας

Η προστασία του εξωτερικού μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος χωρίζεται επίσης σε διάφορα στάδια.

Στάδιο ένα, σήμανση

Είναι απαραίτητο να επισημάνετε με ακρίβεια τα σημεία όπου θα κατασκευαστούν οι οπές για την εγκατάσταση του επιστομίου. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

 • κιμωλία για να σημάνει τις θέσεις γεωτρήσεων?
 • Μέτρο ταινιών για τη μέτρηση της απόστασης.
 • για να καθορίσετε εάν η σήμανση γίνεται ακριβώς.

Το δεύτερο στάδιο, τρυπώντας τρύπες

Το επόμενο στάδιο έχει, ως επί το πλείστον, προπαρασκευαστικό χαρακτήρα. Αυτές οι τρύπες γεώτρησης στον τοίχο, και στο ίδιο το σχέδιο. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

 • τρυπάνι,
 • τρυπάνι για μέταλλο,
 • τρυπάνι για σκυρόδεμα.

Στις τρύπες που φτιάχνουμε στον τοίχο οδηγούμε σε ελικόπτερα, κατά κανόνα, πωλούνται μαζί με μπουλόνια αγκύρωσης, στα οποία θα κρατηθεί ολόκληρη η δομή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ξύλο με τον παλαιό τρόπο.

Τα προπαρασκευαστικά στάδια ολοκληρώνονται. Μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στην εγκατάσταση. Συνδυάζουμε την τρύπα στον τοίχο και στο πλαίσιο της σπάτουλας. Βιδώστε τους κοχλίες αγκύρωσης, για να διευκολύνετε την εργασία, χρειάζεστε ένα κατσαβίδι με ένα κατάλληλο εξάρτημα.

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για την εγκατάσταση του κλιματιστικού. Τίποτα δεν περίπλοκο σε αυτό. Για να συναρμολογήσετε και να εγκαταστήσετε την προστασία του εξωτερικού μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος, δεν χρειάζεται να έχετε συγκεκριμένες δεξιότητες. Αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει μια μηχανή συγκόλλησης.

Προστατευτικά καλύμματα για κλιματιστικά θα πρέπει να εγκατασταθούν σε πολυώροφα σπίτια, καθώς ο κίνδυνος πτώσης των κρημνών και των συντριμμιών κατασκευής είναι μεγάλος. Σε ιδιωτικές μονοκατοικίες και διώροφα σπίτια, ένας τέτοιος κίνδυνος είναι ελάχιστος, αλλά αξίζει τον κόπο να ασφαλιστούν. Μετά από όλα, η εγκατάσταση ενός διασπασμένου συστήματος προστασίας δεν απαιτεί πολύ χρόνο και δεν απαιτεί τεράστιο κόστος. Αλλά θα είστε σίγουροι ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι προστατευμένη.

Κόστος υλικών

Αν δεν έχετε κανένα υλικό στο αγρόκτημα, θα πρέπει να αγοράσετε. Παρακάτω είναι το κόστος των απαιτούμενων υλικών.

 1. Γωνία 25x25x4 mm, το κόστος ενός τρέχοντος μετρητή κατά μέσο όρο είναι 70 ρούβλια. Χρειαζόμαστε 5 μέτρα, για να είμαστε ακριβείς, τότε 4,9, αλλά κανείς δεν θα πουλήσει τόσο πολύ. Η τιμή είναι 350 ρούβλια.
 2. Ένα φύλλο χάλυβα, χρειαζόμαστε 1 τετραγωνικό μέτρο. Το κόστος της είναι 185 ρούβλια.
 3. Άγκυρες βίδες 4 τεμάχια από 7 ρούβλια, 28 ρούβλια.

Ως αποτέλεσμα, λαμβάνουμε 563 ρούβλια, αυτό είναι πολύ λιγότερο από την αγορά ενός έτοιμου γείσο, ειδικά σε μια ιδιωτική κατοικία θα υπάρχουν πάντα τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή ενός γείσου.

Τώρα γνωρίζετε ολόκληρη τη διαδικασία συναρμολόγησης και εγκατάστασης της προστασίας μιας εξωτερικής μονάδας χωρισμένου συστήματος. Και όπως θα μπορούσατε να δείτε, τίποτα περίπλοκο και δαπανηρό σε αυτό.

Προστατευτικά βλέννα, περιφράξεις για τον κλιματισμό

Σε περιοχές όπου ο πάγος και το χιόνι συχνά κατεβαίνουν, καθώς και σε περιοχές με δυσμενές κλίμα, είναι απαραίτητο να κλείσουν τα εξωτερικά τμήματα του κλιματικού εξοπλισμού. Ένα προστατευτικό προστατευτικό κάλυμμα ή φράκτης για το κλιματιστικό δεν θα επιτρέψει τη ζημιά στη συσκευή σε περίπτωση τυχαίων κραδασμών, θα το κλείσει αξιόπιστα από τα πουλιά, τα συντρίμμια, τις πέτρες που πέφτουν από το δρόμο. Μια μεγάλη επιλογή από αυτά τα σχέδια διατίθενται στην ιστοσελίδα της εταιρείας "Morena".

Προστατευτικά βλέφαρα

 • μηχανική αντοχή. Προσφέρουμε να αγοράσετε ένα προστατευτικό κάλυμμα για κλιματισμό, κατασκευασμένο από φύλλα χάλυβα και μεταλλικές γωνίες. Όταν το χιόνι πέσει από την οροφή, δεν θα σπάσει.
 • εγκατάσταση σε γωνία. Ο σχεδιασμός συνδέεται με τον τοίχο σε κλίση (περίπου 70 °) έτσι ώστε τα συντρίμμια και ο πάγος να κυλήσουν κάτω.
 • στερέωση στις άγκυρες. Το γείσο είναι σταθερά στερεωμένο στον τοίχο, αντέχει το βάρος του χιονιού το χειμώνα και ισχυρές ριπές ανέμου.

Περιφράξεις

Η κατασκευή μεταλλικών ματιών χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με εξωτερικές μονάδες. Συνιστούμε να αγοράσετε μια περίφραξη αυτού του τύπου για ένα κλιματιστικό, αν η συσκευή είναι τοποθετημένη χαμηλά πάνω από το έδαφος ή κοντά στο οδόστρωμα. Το πλέγμα θα προστατεύει τον εξοπλισμό από μηχανικές βλάβες και βανδαλισμούς.

Επιλέγοντας το φράκτη για το κλιματιστικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αξιολογείτε τις ακόλουθες παραμέτρους:

 • το μέγεθος. Οι διαστάσεις της δομής πρέπει να αντιστοιχούν στις παραμέτρους του μπλοκ.
 • χρώμα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν καθολική γκρίζα χρώση, αλλά υπάρχουν και περισσότερες αρχικές επιλογές.
 • το κόστος. Οι τιμές για φράκτες και φρουρούς για κλιματιστικά θα πρέπει να είναι διαφορετικά.

Κάλυμμα για κλιματισμό

Το κλιματιστικό είναι η πιο χρήσιμη εφεύρεση της ανθρωπότητας, εγκαθίσταται σε γραφεία και σπίτια. Είναι η μόνη σωτηρία όταν ο καιρός είναι ζεστός έξω. Όταν εγκαθιστάτε το κλιματιστικό για προστασία της εξωτερικής μονάδας, χρειάζεστε προστατευτικό κάλυμμα. Το προστατευτικό κάλυμμα για το κλιματιστικό προστατεύει από την πτώση των σκελετών και των σβώλων από την οροφή, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στην εξωτερική μονάδα. Επιπλέον, τα φαινόμενα ατμοσφαιρικής ρύπανσης με τη μορφή βροχοπτώσεων μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβη στο εξωτερικό μπλοκ.

Προστατευτικά βλέφαρα

Επιλογές για την εγκατάσταση της προστασίας της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού.

 1. Κατά την εγκατάσταση ενός διαχωρισμένου συστήματος, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την εγκατάσταση προστασίας απομακρυσμένης μονάδας για τους εγκαταστάτες. Κατά κανόνα, θα κοστίσει ένα καθαρό ποσό, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από το πραγματικό κόστος αυτών των έργων. Επιπλέον, αυτή η επιλογή είναι μόνο μία: παίρνετε τα πάντα αμέσως, και δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε ποιος να παραγγείλετε ξεχωριστά μια εγκατάσταση προσωπίδας.
 2. Αγοράζοντας ένα γείσο στο κατάστημα. Αυτό θα είναι πολύ φθηνότερο από την πρώτη επιλογή, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η πρόσληψη εργαζομένων για την εγκατάσταση προστασίας για το διαχωρισμένο σύστημα. Και αν το κάνετε μόνοι σας, το κόστος θα είναι ελάχιστο. Κατά μέσο όρο, ένα κανονικό κόσμημα κοστίζει χίλια ρούβλια, ενισχύεται 1500-2000 ρούβλια.
 3. Η τρίτη επιλογή είναι η συλλογή και τοποθέτηση της προσωπίδας με τα χέρια σας. Το μόνο που ξοδεύετε για αυτό είναι μόνο ο χρόνος σας. Πρόκειται για αυτή την έκδοση της προστασίας του διαχωρισμένου συστήματος και θα συζητηθεί σε αυτό το άρθρο.

Σχεδιασμός και συλλογή αλεξήνεμου για κλιματισμό

Το κάλυμμα για το κλιματιστικό είναι μια ελαφριά κατασκευή από μέταλλο. Θα πρέπει να το κάνει.

 • φύλλο χάλυβα,
 • γωνία,
 • συγκόλλησης.

Οι γωνίες θα χρησιμεύσουν ως στήριγμα της κατασκευής και το χαλύβδινο φύλλο θα προστατεύεται άμεσα. Αν χρειάζεστε ενισχυμένο γείσο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα παχύτερο φύλλο σιδήρου ή γαλβανισμένο χάλυβα.

Δεν είναι δύσκολο να συναρμολογήσετε μια τέτοια κατασκευή με τα χέρια σας. Το κύριο πράγμα είναι να καθοριστεί το μέγεθος και η γωνία του γείσο. Για να δημιουργήσετε μια προσωπίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

 1. Πρώτα πρέπει να μετρήσετε το κλιματιστικό: σε μήκος, πλάτος και ύψος. Κατά τη συναρμολόγηση του προστατευτικού καλύμματος, είναι απαραίτητο να βασιστείτε σε αυτά τα δεδομένα. Στις μετρήσεις που προκύπτουν, εκτός από το ύψος, είναι απαραίτητο να προσθέσετε 100 χιλιοστά. Μετά από όλα, η προσωπίδα δεν πρέπει να είναι στενά τοποθετημένη στο κλιματιστικό στα πλάγια. Και η προβολή του άνω μέρους της προσωπίδας πρέπει να είναι σημαντική. Στο ύψος δεν προστίθενται επιπλέον εκατοστά λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κατώτερο όριο στο γείσο. Κατά κανόνα, θα έχετε τα τυπικά μεγέθη: 1000x550x250 mm. Όπου 1000 είναι το μήκος, 550 είναι το πλάτος και 250 είναι το ύψος της δομής.
 2. Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο γείσο. Για αυτό απαιτείται τρεις γωνίες διαφορετικών μηκών: 550 mm, 250 mm και 230 mm. Σε γωνία 70-75 μοίρες γωνίες συγκόλλησης 550 και 250 mm. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν με μεγάλη γωνία. Το χιόνι και άλλα αντικείμενα που πέφτουν στην προσωπίδα δεν θα απομακρυνθούν από αυτό και εάν συσσωρεύσει πολλά από τα αντικείμενα, το φύλλο χάλυβα που χρησιμοποιείται ως προστασία μπορεί να λυγίσει ή ακόμα και να βγει. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να πάρετε την τρίτη γωνία με μέγεθος 230 mm και το ένα άκρο για να το συγκολλήσετε στο ελεύθερο άκρο της γωνίας των 250 mm, και το δεύτερο - σχεδόν στο κέντρο της γωνίας 550 mm. Τελικά, σχηματίζεται ένα τρίγωνο με προεξέχον άκρο 200 mm.
 3. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία, συλλέξτε το δεύτερο μέρος της βάσης.
 4. Το επόμενο βήμα εξαρτάται άμεσα από το ύψος του κλιματιστικού. Εάν, για παράδειγμα, βρίσκεται στον πρώτο ή στον δεύτερο όροφο, τότε αξίζει να συναρμολογηθεί η κατασκευή στο τέλος στο έδαφος. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε δύο εγκάρσια, αν θέλετε να εγκαταστήσετε ενισχυμένη προστασία. Εάν δεν είναι απαραίτητο το ενισχυμένο προστατευτικό κάλυμμα πάνω από το κλιματιστικό, τότε μπορείτε να το κάνετε ένα εγκάρσιο ή ακόμα και χωρίς αυτά. Συγκολλήστε τα εγκάρσια δύο μέρη της βάσης. Στο επάνω μέρος συνδέστε ένα φύλλο σιδήρου με το κατάλληλο μέγεθος. Το γείσο είναι έτοιμο.

Εάν το ύψος τοποθέτησης είναι πολύ μεγάλο, είναι πολύ πιο εύκολο να τοποθετήσετε το προστατευτικό κάλυμμα πάνω από το κλιματιστικό σε μέρη. Δηλαδή, καθορίστε πρώτα τη βάση και στις δύο πλευρές του κλιματιστικού, και μόνο μετά τη συγκόλληση του εγκάρσιου και μεταλλικού φύλλου. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εάν δεν χρειάζεστε επιπλέον ενίσχυση, μπορείτε να κάνετε χωρίς crossbars ή απλά ένα πρόσωπο.

Τοποθέτηση της προσωπίδας

Η προστασία του εξωτερικού μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος χωρίζεται επίσης σε διάφορα στάδια.

Στάδιο ένα, σήμανση

Είναι απαραίτητο να επισημάνετε με ακρίβεια τα σημεία όπου θα κατασκευαστούν οι οπές για την εγκατάσταση του επιστομίου. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

 • κιμωλία για να σημάνει τις θέσεις γεωτρήσεων?
 • Μέτρο ταινιών για τη μέτρηση της απόστασης.
 • για να καθορίσετε εάν η σήμανση γίνεται ακριβώς.

Το δεύτερο στάδιο, τρυπώντας τρύπες

Το επόμενο στάδιο έχει, ως επί το πλείστον, προπαρασκευαστικό χαρακτήρα. Αυτές οι τρύπες γεώτρησης στον τοίχο, και στο ίδιο το σχέδιο. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

 • τρυπάνι,
 • τρυπάνι για μέταλλο,
 • τρυπάνι για σκυρόδεμα.

Στις τρύπες που φτιάχνουμε στον τοίχο οδηγούμε σε ελικόπτερα, κατά κανόνα, πωλούνται μαζί με μπουλόνια αγκύρωσης, στα οποία θα κρατηθεί ολόκληρη η δομή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ξύλο με τον παλαιό τρόπο.

Τα προπαρασκευαστικά στάδια ολοκληρώνονται. Μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στην εγκατάσταση. Συνδυάζουμε την τρύπα στον τοίχο και στο πλαίσιο της σπάτουλας. Βιδώστε τους κοχλίες αγκύρωσης, για να διευκολύνετε την εργασία, χρειάζεστε ένα κατσαβίδι με ένα κατάλληλο εξάρτημα.

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για την εγκατάσταση του κλιματιστικού. Τίποτα δεν περίπλοκο σε αυτό. Για να συναρμολογήσετε και να εγκαταστήσετε την προστασία του εξωτερικού μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος, δεν χρειάζεται να έχετε συγκεκριμένες δεξιότητες. Αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει μια μηχανή συγκόλλησης.

Προστατευτικά καλύμματα για κλιματιστικά θα πρέπει να εγκατασταθούν σε πολυώροφα σπίτια, καθώς ο κίνδυνος πτώσης των κρημνών και των συντριμμιών κατασκευής είναι μεγάλος. Σε ιδιωτικές μονοκατοικίες και διώροφα σπίτια, ένας τέτοιος κίνδυνος είναι ελάχιστος, αλλά αξίζει τον κόπο να ασφαλιστούν. Μετά από όλα, η εγκατάσταση ενός διασπασμένου συστήματος προστασίας δεν απαιτεί πολύ χρόνο και δεν απαιτεί τεράστιο κόστος. Αλλά θα είστε σίγουροι ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι προστατευμένη.

Κόστος υλικών

Αν δεν έχετε κανένα υλικό στο αγρόκτημα, θα πρέπει να αγοράσετε. Παρακάτω είναι το κόστος των απαιτούμενων υλικών.

 1. Γωνία 25x25x4 mm, το κόστος ενός τρέχοντος μετρητή κατά μέσο όρο είναι 70 ρούβλια. Χρειαζόμαστε 5 μέτρα, για να είμαστε ακριβείς, τότε 4,9, αλλά κανείς δεν θα πουλήσει τόσο πολύ. Η τιμή είναι 350 ρούβλια.
 2. Ένα φύλλο χάλυβα, χρειαζόμαστε 1 τετραγωνικό μέτρο. Το κόστος της είναι 185 ρούβλια.
 3. Άγκυρες βίδες 4 τεμάχια από 7 ρούβλια, 28 ρούβλια.

Ως αποτέλεσμα, λαμβάνουμε 563 ρούβλια, αυτό είναι πολύ λιγότερο από την αγορά ενός έτοιμου γείσο, ειδικά σε μια ιδιωτική κατοικία θα υπάρχουν πάντα τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή ενός γείσου.

Τώρα γνωρίζετε ολόκληρη τη διαδικασία συναρμολόγησης και εγκατάστασης της προστασίας μιας εξωτερικής μονάδας χωρισμένου συστήματος. Και όπως θα μπορούσατε να δείτε, τίποτα περίπλοκο και δαπανηρό σε αυτό.

Προστασία για το κλιματιστικό, υπάρχει ανάγκη για αυτό

Αγοράζοντας κλιματισμό, σχεδόν κανείς δεν έχει τη σκέψη ότι ακόμα και αυτή η συσκευή χρειάζεται προστασία. Ακόμα κι αν ο χαρούμενος ιδιοκτήτης μιας τέτοιας συσκευής σέρνει στο κεφάλι, για λίγο. Το εξωτερικό μπλοκ του συστήματος split για να κλέψει δεν έχει νόημα: ταιριάζει μόνο στην ίδια μάρκα κλιματιστικού. Και για να αποσυναρμολογηθεί δεν είναι τόσο απλό έργο. Και για βανδάλους είναι σε ένα ανέφικτο ύψος. Σε αυτή τη σημείωση ουράνιου τόξου, κάθε ιδιοκτήτης του κλιματιστικού, παύει να σκέφτεται την ασφάλειά του και μάταια.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι του κλιματισμού;

Πολλοί λένε ότι η μονάδα συμπιεστή ενός συστήματος διαχωρισμού είναι σχεδιασμένο για υπαίθρια στέγαση τοποθέτηση αυτήν και ένα μεταλλικό επικαλυμμένο με ειδική σύνθεση, έτσι προστασία από χτυπήματα τρέχει «καταστροφές» δεν είναι απαραίτητη. Αλλά οι ατμοσφαιρικές επιρροές αποτελούν τον κύριο κίνδυνο για τα ακριβά εξωτερικά μπλοκ οποιουδήποτε διαχωρισμένου συστήματος. Και παρόλο που το σώμα της μονάδας μεταλλικών συμπιεστή, αλλά να πάρει σε αυτό από μεγάλο ύψος συσσώρευση πάγου και γιγαντιαία icicles, που αφθονούν στο χειμώνα της στέγης των σπιτιών μας, είναι απίθανο να επιβιώσει. Εάν η κατοικία επιζήσει, οι σωλήνες επικοινωνίας - όχι, και η ανάκτησή τους, καθώς και ο ανεφοδιασμός του ψυκτικού θα οδηγήσουν σίγουρα σε ένα "στρογγυλό" ποσό. Η ζημιά στη μονάδα συμπιεστή του κλιματιστικού μπορεί να είναι:

 • Από την πτώση των κλαδιών ενός κοντινού δέντρου.
 • Λόγω του χτυπήματος σε αυτόν των διαφόρων βαρέων αντικειμένων, οι αμέριστοι γείτονες μπορούν απλά να φεύγουν με την παλίρροια, αφού επισκευάσουν το παράθυρο.
 • Μην ξεχνάτε και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, των οποίων οι υπάλληλοι χρησιμοποιούνται για την επισκευή της οροφής για να πέσει κάτω τα σπασμένα φύλλα σχιστόλιθου ή τα υπόλοιπα ρολά του υλικού στέγης.
 • Από την πτώση των στρωμάτων υλικού φινιρίσματος και πλάκες από μπαλκονόπορτες.

Είναι πολύ πιο δύσκολο να αποθηκεύσετε το μπλοκ συμπιεστή του διαιρούμενου συστήματος, αν είναι εγκατεστημένο αρκετά χαμηλά, από τις ενέργειες βανδάλων, παιδιών και άλλων ασυνείδητων πολιτών. Η κύρια ζημιά στη συσκευή γίνεται όταν μια μεταλλική ράβδος κατάλληλης διαμέτρου εισάγεται μέσω των ανοιγμάτων εξαερισμού του περιβλήματος. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η εμπλοκή των λεπίδων του ανεμιστήρα, γεγονός που θα προκαλέσει τη διακοπή του κινητήρα και μπορεί απλώς να καεί. Η τροφοδοσία του κλιματιστικού μπορεί επίσης να αποτύχει. Μια τέτοια πράξη βανδαλισμού θα βλάψει τον εναλλάκτη θερμότητας και θα απενεργοποιήσει ολόκληρο το σύστημα κλιματισμού.

Πώς να προστατεύσετε τον κλιματισμό

Από τους σκελετούς, τα καλύμματα χιονιού, τις εκβολές πάγου, υπάρχει ένα αποδεδειγμένο και αρκετά απλό μέσο - η τοποθέτηση ενός γείσου. Το προστατευτικό κάλυμμα για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού μπορεί να αγοραστεί, να παραγγελθεί από την κατασκευή του σε μέγεθος ή να κατασκευαστεί ανεξάρτητα. Αυτό θα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος, αλλά σε σύγκριση με το κόστος του κλιματισμού - θα είναι μια πτώση στον ωκεανό. Το κάλυμμα για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού είναι μια κατασκευή κατασκευασμένη από μέταλλο, καλύτερα γαλβανισμένο φύλλο, στερεωμένο σε πλαίσιο από χαλύβδινη γωνία. Εάν έχετε στην κατοχή σας ένα όργανο και έχει τις ικανότητες ενός οξυγονοκολλητή και ξέρουν πώς να σηματοδοτήσει, κομμένα και στερεώστε το μεταλλικό αντικείμενο εργασίας, στη συνέχεια, κάντε τη δική σας απόχρωση με κλιματιστικό θα έχετε καμία δυσκολία. Αλλά αν η γνώση σας στα υδραυλικά και των επιχειρήσεων συγκόλλησης είναι κυρίως θεωρητική, τότε η καλύτερη λύση θα ήταν έτοιμο buy ζελατίνα στο κατάστημα ή από το πλησιέστερο «Kulibina», το οποίο είναι πλούσιο στη χώρα μας. Κατά κανόνα, ο "Kulibinov και Samodelkin" μπορεί πάντα να βρεθεί στο συνεργείο του συνεργείου ή στο συλλογικό συνεργείο του. Η προστασία κατά των βανδαλισμών γίνεται κάπως πιο δύσκολη, εδώ δεν μπορεί κανείς να κατεβεί από ένα γείσο. Είναι απαραίτητο να περικλείσετε εντελώς τη μονάδα συμπιεστή του κλιματιστικού σε ένα χαλύβδινο κουτί, όπου τα πλευρικά τοιχώματα θα κατασκευαστούν με τη μορφή ενός πλέγματος. Οι πλευρικές γρίλιες για το κλιματιστικό είναι καλύτερα στερεωμένες στη δομή, χρησιμοποιώντας συγκολλημένη ραφή. Σε μία ιδιαίτερα εγκληματογόνοι τομείς βανδαλισμούς προστασία όπως κάνουν μεταλλικό κουτί σάλτσα στη μονάδα πυκνωτή, και για τον εξαερισμό στο πλευρικό και εμπρόσθιο τοίχωμα των μικρών οπών γίνεται. Αυτή είναι μια ακραία περίπτωση: στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί να περικλείσετε τη συσκευή σε δομή κατασκευασμένη από μεταλλικό πλέγμα. Η αντιπυραυλική μάσκα για τον κλιματισμό είναι κατασκευασμένη από χαλύβδινη ράβδο 6-8 mm.

Συμβουλή: Τα στοιχεία του πλέγματος μπορούν να είναι αυθαίρετου μεγέθους, αλλά για την αποτελεσματικότερη προστασία του κλιματιστικού, τα κύτταρα δεν συνιστώνται να εκπέμπουν περισσότερο από 3 cm.

Πώς να εγκαταστήσετε μια προσωπίδα με τα χέρια σας

Θα ήθελα να σημειώσω ότι η εγκατάσταση της προστασίας του κλιματιστικού είναι καλύτερα να ανατεθεί σε επαγγελματίες. Το πράγμα είναι ότι ο σχεδιασμός του γείσο, αν και δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ, αλλά έχει επαρκές πανί. Και η πρώτη πτώση του ανέμου μπορεί να τραβήξει το βλέφαρο από τα χέρια και να τραυματίσει τόσο τον ίδιο τον πλοίαρχο, ο οποίος εγκαθιστά τη δομή, όσο και τους ανθρώπους κοντά τους. http://www.youtube.com/watch?v=_BAQR9-PYnc

Εάν ζείτε στο ισόγειο, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια σκάλα, σκαλωσιές και ένα άλλο άτομο, μπορείτε να τοποθετήσετε μια αντι-βανδαλική προστασία ή μια προσωπίδα για το κλιματιστικό σας. Η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης είναι να επισημάνει με ακρίβεια τους χώρους προσάρτησης της προστασίας στον τοίχο του σπιτιού και επίσης ότι κατά τη στιγμή της προσάρτησης η δομή πρέπει να διατηρείται στα χέρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν τοποθετήσετε το γείσο από τον εαυτό σας, ο βοηθός θα σας βοηθήσει πολύ.

 1. Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να επισημανθούν οι τεχνολογικές οπές για τη στερέωση της προσωπίδας.
 2. Με τη βοήθεια ενός τρυπανιού και ενός τρυπανιού με ένα μυστρί με την επιθυμητή διάμετρο, τα σημάδια θα πρέπει να τρυπηθούν με τρύπες του απαιτούμενου βάθους. Για την αγκύρωση είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε βίδες στερέωσης, διαμέτρου 8-10 mm.
 3. Στις τελειωμένες οπές, τοποθετήστε την άγκυρα και στη συνέχεια τοποθετήστε το σχέδιο προστασίας, τρύπες στο σπείρωμα της αγκύρωσης, έτσι ώστε να σφίξετε το περικόχλιο, παραμένει περίπου 10 mm. Σε αυτό το στάδιο, η βοήθεια του δεύτερου ατόμου είναι απλά απαραίτητη.
 4. Μέγιστο σφίξιμο των κουνελιών στα μπουλόνια αγκύρωσης.

Συμβουλή:
Για καλύτερη εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε τουλάχιστον 6 σημεία στερέωσης της προσωπίδας στον τοίχο του σπιτιού.

Ένα αξιόπιστο και καλά στερεωμένο βλέφαρο είναι μια καλή βασική προστασία της εξωτερικής μονάδας του διαχωρισμένου συστήματος, χάρη στην οποία μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικό χρηματικό ποσό για την επισκευή του.

Τέντες για κλιματιστικά

Τέντες για κλιματιστικά είναι μεταλλικές προστατευτικές κατασκευές για εξωτερικές μονάδες κλιματικού εξοπλισμού. Προστατεύουν τον εξοπλισμό από εξωτερικούς αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ειδικά αφορά τη βροχή, το χιόνι και τον πάγο. Εξάλλου, στο εξωτερικό μέρος οποιουδήποτε κλιματιστικού υπάρχει το κύριο στοιχείο ολόκληρου του συστήματος - ο συμπιεστής. Αν την προστατεύσετε από αρνητικούς παράγοντες, τότε ο κλιματικός εξοπλισμός θα διαρκέσει πολύ περισσότερο, την καθορισμένη περίοδο εγγύησης εργασίας. Εκτός από τους φυσικούς παράγοντες, η εξωτερική επίδραση στον κλιματισμό μπορεί να πραγματοποιηθεί από γείτονες ή υπαλλήλους υπηρεσιών επικοινωνίας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κατοίκους πολυώροφων κτιρίων. Οι τέντες για κλιματιστικά είναι πρακτικά και λειτουργικά στοιχεία που έχουν πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα. Το βάρος αυτών των στοιχείων δεν είναι μεγάλο, ενώ παρέχουν αξιόπιστη προστασία. Προκειμένου τα προϊόντα αυτά να εκτελούν πλήρως τις λειτουργίες τους και να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, πρέπει να εγκατασταθούν σωστά. Η εγκατάσταση τέτοιων συσκευών πραγματοποιείται στον τοίχο με μια ορισμένη γωνία. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας στον εαυτό σας, γι 'αυτό θα χρειαστεί να κάνετε τα σωστά σημάδια για τους συνδετήρες.

Τα τέντες για κλιματιστικά είναι ισχυρά και αξιόπιστα. Είναι κατασκευασμένα από μεταλλικά φύλλα πάχους 2 mm. Το πάνω μέρος της μεταλλικής βάσης καλύπτεται με ειδικές ουσίες. Επιτρέπουν την αντοχή στη διάβρωση, καθώς και στις χημικές και μηχανικές επιρροές. Το χαλύβδινο φύλλο και οι γωνίες του εξοπλισμού σφραγίζονται με συγκόλληση, γεγονός που εξασφαλίζει την αντοχή της δομής. Πριν αγοράσετε και εγκαταστήσετε την προσωπίδα, πρέπει να καθορίσετε το μέγεθός της. Θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού. Τα πιο συνηθισμένα σχέδια γενικής χρήσης είναι τα βλέφαρα με παραμέτρους 1000 X 550 mm. Στον κατάλογό μας υπάρχουν καλύμματα για κλιματιστικά και άλλα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των 800x550 mm και 900x550 mm. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε συσκευές ανά μεμονωμένες παραμέτρους. Το κόστος αυτού του εξοπλισμού είναι αρκετά προσιτό, ενώ μπορείτε να διατηρήσετε το κλιματιστικό που λειτουργεί για πολλά χρόνια. Οι οπές θα είναι κατάλληλες ανά πάσα στιγμή του χρόνου, επειδή προστατεύονται από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες. Εάν είναι απαραίτητο, δεν θα είναι δύσκολο να αποσυναρμολογηθεί ο εξοπλισμός.

Εγκατάσταση προστατευτικού καλύμματος για το κλιματιστικό

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 • Mon Works
 • W Ημέρα μακριά
 • Τετάρτη ανοικτή
 • Ημέρα μακριά
 • Τρίτη μέρα off
 • Σαβ. Ημέρα μακριά
 • Su Works
Εμφάνιση στο χάρτη

Το κλιματιστικό έχει εγκατασταθεί, όλα συμφωνήθηκαν εκ των προτέρων, δεν υπήρχαν διαφωνίες. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δεν υπήρχαν παράπονα, όλα έγιναν τακτοποιημένα. Οι πλοίαρχοι κλιματισμού ξεκίνησαν και τέθηκαν σε λειτουργία, όλα παρουσιάζονται, εξηγούνται.

Για την επισκευή του δωματίου ήταν απαραίτητη η αποσυναρμολόγηση της εσωτερικής μονάδας του κλιματιστικού. Οι Δάσκαλοι οδήγησαν με την πάροδο του χρόνου, μπλοκάροντας αμέσως το φρέον, αφαιρούσαν προσεκτικά το μπλοκ, όλα τοποθετημένα σε ένα μέρος έτσι ώστε να μην χαθούν. Εξαιρετική αντιμετώπισε την εργασία.

Ο Δάσκαλος είναι καλά. Η εγκατάσταση είναι τέλεια. Συμβουλεύουμε έναν ειδικό.

Δάσκαλος κάλεσε για διαβουλεύσεις σχετικά με την αντικατάσταση της ζελατίνας του κλιματισμού, η θέση του πλοιάρχου έχει διαπιστώσει ότι εκτός από την αντικατάσταση του ζελατίνα, ο πελάτης υποχρεούται να επισκευάσει και η εξωτερική μονάδα, καθώς δεν υπήρχε στρέβλωση μπλοκ του περιβλήματος και ο ανεμιστήρας αγγίζει σε κάτι. Ο πλοίαρχος έβγαλε όλες τις διαστάσεις του προστατευτικού καλύμματος και μόλις ο πελάτης επισκευάσει το μπλοκ, θα καλέσει να εγκαταστήσει μια νέα προσωπίδα.

Ο πλοίαρχος ήρθε με ένα πλήρες σύνολο εργαλείων και υλικού. Εγκατεστημένο κλιματισμό στο μπαλκόνι δίπλα στο παράθυρο, όλα είναι καλά. Η τεχνική λειτουργεί καλά.

Οι πλοίαρχοι αποσυναρμολόγησαν το παλιό και εγκατέστησαν ένα νέο κλιματιστικό. Έπρεπε να πειραματιζόμαστε, να διαλύσει το παλιό, αλλά όλα γίνονται, νέα έργα air-condition, απαιτήσεις και τα θέματα του μηδέν αποτέλεσμα, και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, δεν είχαμε γκρίνιες.

 • Δευτ
 • W Εργασία
 • Τελετουργίες
 • Thu Works
 • Παρασκευή
 • Sat Works
 • Κυριακή
Εμφάνιση στο χάρτη

Μια ομάδα πλοίαρχων πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση κλιματισμού. Δεν υπάρχουν προβλήματα, καταγγελίες κατά τη διάρκεια της εργασίας, χωρίς κανένα πρόβλημα έκανε όλα τα πρόσθετα έργα, δεν περιλαμβάνονται στην κανονική εγκατάσταση. Και οι δύο μονάδες στέκονται, συνδέονται, το κλιματιστικό λειτουργεί, ο πελάτης έχει αποδειχθεί και αποδειχθεί οπτικά.

Η εγκατάσταση ήταν γρήγορη. Ο πλοίαρχος έχει εμπειρία στην εγκατάσταση, έχει πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του κλιματιστικού, έχει ελεγχθεί. Δεν υπάρχουν λογοκρισίες

Δάσκαλος έχει κάνει το έργο της για τον τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης στο σωλήνα αποχέτευσης, όπως το σωλήνα αποστράγγισης δρόμο, η εταιρεία διαχείρισης έχει απαγορεύσει την οθόνη. Η τριχοειδής σωλήνας που κατά μήκος της οροφής του κλιματιστικού, στο οποίο αναφέρθηκε προηγουμένως θα λάβει χώρα, γίνεται ξεχωριστή έξοδο για την αποστράγγιση, όπου εισάγεται ένας σωλήνας για την απομάκρυνση των συμπυκνωμάτων. Όλα έγιναν όπως έπρεπε.

Η εγκατάσταση του κλιματιστικού πήγε καλά. Επαγγελματίας στο πρόσωπο. Το Mater έκανε τα πάντα καλά και τακτοποιημένα.

Από τότε που κινήσαμε, έπρεπε να αποσυναρμολογήσουμε τα κλιματιστικά, αφού γνωρίζαμε ήδη την εταιρεία, αποφασίσαμε να γυρίσουμε ξανά εδώ. Πάντα οι δάσκαλοι εργάζονται ευσυνείδητα, ο πλοίαρχος και αυτή τη φορά ικανοποιούνται

Οι πλοίαρχοι έκαναν το πρώτο στάδιο εγκατάστασης του κλιματιστικού, εγκατέστησαν μια εξωτερική μονάδα και έβαλαν τη διαδρομή στο stroba. Σε αυτό το στάδιο, ο πελάτης δεν είχε καμία απορία, όλα έγιναν όπως ήταν απαραίτητο, τα έργα μπορούν να εκτιμηθούν πλήρως μόνο μετά την εγκατάσταση της εσωτερικής μονάδας. Ενώ όλα είναι καλά.

Η εγκατάσταση του κλιματιστικού πήγε καλά. Ο πλοίαρχος γρήγορα εργάστηκε, αλλά έκανε όλη τη δουλειά καλά. Πολύ ικανοποιημένοι

Το κλιματιστικό που έχετε αγοράσει είναι εγκατεστημένο. Όλα πήγαν καλά, δεν υπήρχαν δυσκολίες στην εγκατάσταση είτε των εξωτερικών είτε των εσωτερικών μπλοκ, όλα γίνονταν τακτοποιημένα. Ελέγξτε αμέσως για λειτουργικότητα σε όλους τους τρόπους λειτουργίας που καθορίζει ο κατασκευαστής.

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Εγκατέστησαν τα προφυλακτικά κάτω από το παράθυρο, τα αναλώσιμα έφεραν τα δικά τους. Η τεχνική λειτουργεί τακτικά

Δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε πώς να εγκαταστήσουμε καλύτερα το κλιματιστικό. Ο Δάσκαλος συμβουλεύτηκε, βοήθησε με την επιλογή. Η εγκατάσταση ήταν καλή, υψηλής ποιότητας. Δεν υπάρχουν παράπονα

Δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι δεν ήξεραν πώς να ταιριάζουν καλύτερα στο κλιματιστικό κάτω από την πίστα, κάλεσαν τον πλοίαρχο. Στο σημείο που ο δάσκαλος εξήγησε τα πάντα, έδειξε και στον τοίχο επέσυρε από πού πήγαινε το shtroba. Ο Δάσκαλος δικαιολόγησε πλήρως το ταξίδι στη διαβούλευση.

Ο πλοίαρχος ήταν λίγο αργά, αλλά προειδοποίησε ότι καθυστέρησε. Η εγκατάσταση έγινε καλά. Ο πλοίαρχος έλεγξε τη λειτουργία του κλιματιστικού. Δεν υπάρχουν λογοκρισίες

 • Mon Works
 • W Εργασία
 • Τελετουργίες
 • Thu Works
 • Παρασκευή
 • Sat Works
 • Κυριακή
Εμφάνιση στο χάρτη

Τα τελευταία μας έργα

τιμοκατάλογος για τις υπηρεσίες: 2018 έτος

 • Εγκατάσταση οικιακών διαχωριστικών συστημάτων
  • 1. Βασικές εργασίες
  • Τυπική εγκατάσταση του κλιματιστικού 24-25

  Η τυπική εγκατάσταση δεν περιλαμβάνει: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσιών ή κινητό ορειβάτης πύργο, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, αποξήλωση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, αποχέτευσης ολοκλήρωση της εγκατάστασης αποχέτευσης στο μπαλκόνι στηθαίο.

  Η τυπική εγκατάσταση δεν περιλαμβάνει: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσιών ή κινητό ορειβάτης πύργο, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, αποξήλωση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, αποχέτευσης ολοκλήρωση της εγκατάστασης αποχέτευσης στο μπαλκόνι στηθαίο.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσιών ή κινητό ορειβάτης πύργο, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, αποξήλωση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, αποχέτευσης ολοκλήρωση της εγκατάστασης αποχέτευσης στο μπαλκόνι στηθαίο.

  Η εργασία αυτή επιλέγεται αν το μήκος της διαδρομής υπερβαίνει τα 3 μέτρα.

  Η εργασία αυτή επιλέγεται αν το μήκος της διαδρομής υπερβαίνει τα 3 μέτρα.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσιών ή κινητό ορειβάτης πύργο, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, αποξήλωση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, αποχέτευσης ολοκλήρωση της εγκατάστασης αποχέτευσης στο μπαλκόνι στηθαίο.

  Η τυπική εγκατάσταση δεν περιλαμβάνει: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  Η εργασία αυτή επιλέγεται αν το μήκος της διαδρομής υπερβαίνει τα 3 μέτρα.

  Η τυπική εγκατάσταση δεν περιλαμβάνει: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  Η τυπική εγκατάσταση δεν περιλαμβάνει: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσιών ή κινητό ορειβάτης πύργο, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, αποξήλωση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, αποχέτευσης ολοκλήρωση της εγκατάστασης αποχέτευσης στο μπαλκόνι στηθαίο.

  δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το έργο: ταξίδια έξω από την MKAD, υπηρεσίες ορειβάτης ή με εναέρια πλατφόρμα, shtroblenie τοίχους, τοποθέτηση ενός προστατευτικού ζελατίνα και αντι-βανδαλισμούς προστασία, τη διάλυση του παλαιού εξοπλισμού, την εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης, τοποθετημένη σε ένα αεριζόμενο πρόσοψη, εγκατάσταση αποστράγγισης συμπέρασμα 2 σταδίων για την εγκατάσταση αποχέτευσης στο παραπέτα μπαλκόνι.

  Αυτή η υπηρεσία επιλέγεται σε περίπτωση που απαιτείται η εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας σε δύσκολη θέση στην πρόσοψη του κτιρίου.

  Εγκατάσταση της οροφής "ARMSTRONG" σε ένα δωμάτιο με 4 γωνίες