Βάση σχήματος V για στερέωση αγωγών αέρα

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει ένα βραχίονα σχήματος V για τη στερέωση αεραγωγών στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Οι βραχίονες σχήματος V σχεδιάζονται για την εγκατάσταση αεραγωγών υπό μέτριο φορτίο, κατασκευασμένων από γαλβανισμένο χάλυβα. Το ύψος της ανάρτησης ρυθμίζεται από το μήκος του κοχλιοτομημένου κοχλία. Ο βραχίονας πρέπει να στερεωθεί με πριτσίνια ή βίδες στον αγωγό. Ο βραχίονας μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στην οροφή.

Στήριγμα για αγωγούς αέρα

Σμάλτο PF-115
25 κιλά - 49,90 ρούβλια / κιλό

Βαφή ακρυλική πρόσοψη FAVORITE VDAK-11 F1 λευκό, 15 kg - 44,7 p / kg

Το ξηρό μίγμα MAKS M-150 Universal-127 τρίψτε. για τεμ. 127.0 p / τεμ

Εξωθημένος αφρός πολυστερίνης, 3865 ρούβλια ανά κυβικό μέτρο

Δίνουμε δώρα

Όταν αγοράζετε ένα Minlite Baswool ύψους 75 κυβικών μέτρων. Δίνουμε ένα χειροποίητο παιχνίδι!

Κριτικές

Νέα

Οι τιμές για το Phylolis θα αυξηθούν από τις 25.06.2018. Γρήγορα! Ενώ οι τιμές δεν γίνονται υψηλότερες. http://arma-ks.ru/gidroizolyatsiya/fillizol/

Έχουμε αλλάξει τις τιμές για το Rockwool. Τηλεφωνήστε. Η διαπραγμάτευση είναι κατάλληλη!

Κατασκευές

Φυτά

Εξαρτήματα για τον εξαερισμό Τιμές μας

Η καλύτερη τιμή για συνδετήρες για τοποθέτηση εξαερισμού εδώ!

Η εγκατάσταση του εξοπλισμού εξαερισμού δεν είναι δυνατή χωρίς τη χρήση ειδικούς συνδέσμους και συνδέσεις. Όταν επιλέγετε τους απαραίτητους συνδετήρες, πρέπει να θυμάστε ότι είναι υπεύθυνοι για την αξιοπιστία της στερέωσης της δομής και παρατείνουν την περίοδο λειτουργίας της.

Αγοράστε την ποιότητα συναρμολόγηση υλικού για τον εξαερισμό - σημαίνει την τοποθέτηση της βάσης για μια μακροχρόνια λειτουργία ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού. Δεν υπάρχουν μικροδουλειές εδώ και κάθε - ακόμα και το μικρότερο - πρέπει να έχει το απαραίτητο περιθώριο δύναμης και αξιοπιστίας. Η τοποθέτηση για εξαερισμό αποτελείται από τυποποιημένα εξαρτήματα (πείροι, άγκυρες, βίδες) και ειδικά, που περιλαμβάνουν ταινίες, ένα σετ στερέωσης με ένα τετράγωνο παξιμάδι και πολλά άλλα. Όλοι οι σύνδεσμοι για συστήματα εξαερισμού πρέπει να έχουν υψηλή αντίσταση στο επιθετικό περιβάλλον και την υγρασία. Επομένως, τα μέρη πρέπει να προστατεύονται από τη διάβρωση. Αυτό μπορεί να γίνει με γαλβανισμένο γαλβανισμό, παθητικοποίηση ή οξείδωση. Και, φυσικά, οι κύριες ιδιότητες συνδετήρες για εξαερισμό - αντοχή.

Για να διασφαλίσετε ότι πληρούνται όλες αυτές οι απαραίτητες απαιτήσεις, αγοράστε καλύτερα τους συνδέσμους για εξαερισμό σε ένα μέρος και από έναν έμπιστο προμηθευτή.

Η εταιρεία "Komplektstroj" προσφέρει διάφορους συνδέσμους για αεραγωγούς υψηλής ποιότητας, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασίες συναρμολόγησης οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Οι κατάλογοι μας έχουν όλα όσα χρειάζεστε: από τη συναρμολόγηση των σιδηροτροχιών μέχρι τις γωνίες για τους αεραγωγούς, τους σφιγκτήρες οποιασδήποτε διάμετρος στη κορδέλα της φλάντζας μεταξύ των φλαντζών και τους βραχίονες για κλιματιστικά.

Εκτός από μια αξιοπρεπή επιλογή στοιχείων συναρμολόγηση υλικού για τον εξαερισμό Το "Complete STYLE" μπορεί να εγγυηθεί το μικρότερο χρόνο παράδοσης και την ατομική προσέγγιση σε κάθε αγοραστή. Η τιμή σας για τον καθορισμό του αγωγού θα εξαρτηθεί από τον όγκο της παραγγελίας και πόσο καιρό έχουμε συνεργαστεί. Για να υπολογίσετε το τελικό κόστος μιας παραγγελίας, καλέστε τους διαχειριστές της εταιρείας τηλεφωνικά +7 (495) 741-40-55 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Στεγανοποιήσεις για τον εξαερισμό - τις τιμές μας

(τιμή για 02.09.18 με ΦΠΑ 18%, ρούβλια)

Αναλώσιμα και εξαρτήματα για τον εξαερισμό

Τιμή αερισμού και κλιματισμού.

Το σπείρωμα γαλβανιζέ με ένα πρότυπο μήκος 2 μέτρων και 1 μέτρο, DIN 975. Στη λίστα τιμών στον πείρο κάτω από το πρώτο ψηφίο αναφέρεται στη διάμετρο του μετρικού σπειρώματος M6, M8, M10, M12, M16 σε χιλιοστά, και το δεύτερο - το μήκος του ορθοστάτη, σε χιλιοστά. Η τιμή είναι για 1 τεμάχιο.

Στήριγμα T για τη στερέωση των δομών αγωγού αέρα (η κονσόλα MQ). Γαλβανισμένο μέταλλο πάχους 3mm καλυμμένο με προστατευτικό στρώμα 8-10 μικρών. Τα τυπικά μήκη υποδεικνύονται σε χιλιοστά μετά το γράμμα L, τότε η διατομή του προφίλ είναι 20x30mm, 38x48mm

Αρ. 20 (ελαστικό ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304)

Αρ. 30 (διαύλου AISI 304)

95 * 18 * 2,5 AISI 430

95 * 18 * 2,5 AISI 304

Η τυπική εγκατάσταση ενός διαχωρισμένου συστήματος σε ένα διαμέρισμα αποτελείται από τα κύρια στάδια:

 • 1. Η σωστή επιλογή του τόπου εγκατάστασης σύμφωνα με αρκετούς κανόνες.
 • 2. Διάτρηση τεχνολογικών οπών.
 • 3. Τοποθετήστε βραχίονες για την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, καθώς και του πίνακα στερέωσης της εσωτερικής μονάδας.
 • 4. Εγκατάσταση και στερέωση του εξωτερικού μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος.
 • 5. Τοποθέτηση γραμμών Freon χαλκού, αποχετεύσεων αποστράγγισης, καλωδίων σύνδεσης μεταξύ των μονάδων.
 • 6. Κύλιση σωλήνων, εκκένωση του συστήματος κλιματισμού.
 • 7. Δοκιμή με μέτρηση των παραμέτρων λειτουργίας.

L, Z, V, T - βραχίονες με αποσβεστήρα κραδασμών για την τοποθέτηση αγωγών και κυματοειδές χαρτόνι με παξιμάδι

L, Z, V, Τ - σχήμα mount με αποσβεστήρα κραδασμών για αγωγούς εγκατάσταση και κυματοειδές παξιμάδι κατασκευασμένο αδειών ποιότητας χάλυβα αξιόπιστη στερέωση των διαφόρων στοιχείων της εγκατάστασης των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού σε βιομηχανικές και αστικές κατασκευές.

 • Συνδετήρες L (με αποσβεστήρα κραδασμών):Μ8
 • Ζ-συνδετήρες (με αποσβεστήρα κραδασμών):Μ8
 • V-στερέωση (με αποσβεστήρα κραδασμών):Μ8
 • V-στερέωση (με παξιμάδι):Μ8, Μ10
 • Βάση V με διάτρηση:Μ8, Μ10, Μ12
- να διατάξει εσφαλμένο υπολογισμό

Προσοχή παρακαλώ! Η εταιρεία μας παραδίδει τα προϊόντα πολλών εργοστασίων κατασκευαστών με την ίδια ονοματολογία. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο σχεδιασμό και το μοντέλο του παρεχόμενου εξοπλισμού. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να ζητήσετε από τους διαχειριστές μας λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οι αγωγοί θέρμανσης, τροφοδοσίας θερμότητας, εσωτερικά συστήματα παροχής κρύου και ζεστού νερού δεν πρέπει να είναι δίπλα στην επιφάνεια των δομών κτιρίου. Για την τοποθέτηση των αγωγών χρησιμοποιείτε διαφορετικούς βραχίονες και προφίλ. Οι σύνδεσμοι με αποσβεστήρα κραδασμών αντισταθμίζουν αποτελεσματικά τις διακυμάνσεις των συνδεδεμένων στοιχείων, εσωτερικών και εξωτερικών. Έτσι, η αξιοπιστία και η μακροζωία του συστήματος βελτιώνονται σημαντικά.

Βάση σε σχήμα Z με απομονωτή κραδασμών

Οι σύνδεσμοι με απομονωτή κραδασμών κάτω από μέτριο φορτίο είναι κατασκευασμένοι από γαλβανισμένο χάλυβα. Προστατευτικό στρώμα επίστρωσης (πάχος 8-10 μικρά), ασημένιο ψευδάργυρο. Υπάρχει ένας ελαστικός αποσβεστήρας κραδασμών. Η στερέωση με έναν απομονωτή κραδασμών κάτω από μεσαίο φορτίο έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση αεραγωγών. Απομόνωσης προστατεύει τα καρφιά από την επαφή με τον αέρα, το οποίο μειώνει σημαντικά τη μετάδοση των κραδασμών και της ανάρτησης shuma.Vysota ράβδο με σπείρωμα είναι ρυθμιζόμενο σε μήκος. Οι σύνδεσμοι πρέπει να στερεώνονται με πριτσίνια ή βίδες στον αγωγό.

Βραχίονας για τον αγωγό αέρα

Αύξουσα τιμή

Φθίνουσα τιμή

Αλφαβητική AZ AZ

Σε αλφαβητική σειρά YA-YA

Με τη δημοτικότητα Αύξουσα τάξη

Για σύγκριση Σε σύγκριση

Πρόσθεση στην Σύγκριση Κατάργηση από τη σύγκριση

Για σύγκριση Σε σύγκριση

Πρόσθεση στην Σύγκριση Κατάργηση από τη σύγκριση

Για σύγκριση Σε σύγκριση

Πρόσθεση στην Σύγκριση Κατάργηση από τη σύγκριση

Για σύγκριση Σε σύγκριση

Πρόσθεση στην Σύγκριση Κατάργηση από τη σύγκριση

Για σύγκριση Σε σύγκριση

Πρόσθεση στην Σύγκριση Κατάργηση από τη σύγκριση

Για σύγκριση Σε σύγκριση

Πρόσθεση στην Σύγκριση Κατάργηση από τη σύγκριση

Για σύγκριση Σε σύγκριση

Πρόσθεση στην Σύγκριση Κατάργηση από τη σύγκριση

Ο βραχίονας του αγωγού αέρα προορίζεται για τη στερέωση των μονάδων εξαερισμού και για τη σχεδίαση της ακαμψίας. Υπολογίστε τη στερέωση των στοιχείων του συστήματος και διατάξτε κατάλληλη στερέωση για την εγκατάσταση αγωγών αέρα στο "TD Cold Stream".

Στηρίγματα για εγκατάσταση εξαερισμού

Στον κατάλογο μας παρουσιάζονται όλες οι διαμορφώσεις των συνδέσεων ανάλογα με τον τρόπο επένδυσης και τμήματος των καναλιών:

 • Z-, L-σχήμα - για τη στερέωση των αγωγών ορθογωνικής διατομής.
 • Σχήματος V - για στρογγυλά κανάλια.

Ο βραχίονας με σχήμα Z με αποσβεστήρα κραδασμών έχει σχεδιαστεί για να στερεώνει τεράστιους ορθογώνιους αγωγούς. Ο αποσβεστήρας κραδασμών αντισταθμίζει τη δόνηση του συστήματος, το φορτίο των φερόντων τοίχων, μειώνει το επίπεδο θορύβου.

Το τμήμα σχήματος V επιτρέπει στον αγωγό του αγωγού να στερεωθεί στην οροφή. Το μέγιστο φορτίο σε προϊόντα όλων των διαμορφώσεων είναι 230 kg.

Επίσης πωλούνται χαλύβδινοι βραχίονες ψευδαργύρου για κλιματιστικά διαφορετικής φέρουσας ικανότητας, παρέχοντας αξιόπιστη και αθόρυβη λειτουργία του εξοπλισμού. Το κιτ περιλαμβάνει συνδετήρες. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο έτοιμες τρύπες και κατάλληλους συνδετήρες για να μην διακόψετε τον γαλβανισμό του προϊόντος.

Στήριγμα για αγωγούς αέρα

μεταξύ των κατασκευαστών
εξαρτημάτων
για συστήματα εξαερισμού

Πλεονεκτικές τιμές

Περιεχόμενα συσκευασίας

Αξιοπιστία

Κατάλογος

Μεγάλες
πώληση

Νέα
είσοδος

Εποχιακή
πώληση

 • Αρχική σελίδα
 • Κατάλογος
 • Εξαερισμός και εξαρτήματα
 • Στήριγμα σε σχήμα Τ


Ανάλογα με την ένταση, το κόστος μπορεί να είναι μικρότερο! - Ελέγξτε τις τιμές με τους διαχειριστές της εταιρείας.

Εύλογη τιμή
κατασκευαστή

Διαθέσιμο
σε απόθεμα

Προμήθεια
εγκαίρως

Στήριγμα σε σχήμα Τ

T-βραχίονα είναι ένα πολυλειτουργικό στοιχείο στερέωσης και κρέμασης, το οποίο χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση αεραγωγών και δομών συστημάτων εξαερισμού και σωλήνων συστημάτων θέρμανσης και ύδρευσης.

Ο βραχίονας είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο μέταλλο πάχους 3 mm με προστατευτική επίστρωση 8-10 μm. Το μήκος του βραχίονα του στηρίγματος σχήματος Τ μπορεί να κυμαίνεται από 200 έως 1000 mm.

Η παρουσία επιμήκων οπών στο βραχίονα καθιστά δυνατή την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην εγκατάσταση των αεραγωγών αερισμού των συστημάτων εξαερισμού. Η χρήση βραχιόνων σε σχήμα Τ για την εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού επιτρέπει την εύκολη και ταυτόχρονα αξιόπιστη στερέωση των αεραγωγών.

Οι βραχίονες συνδέονται με δομές κατασκευής χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες με πλαστικούς πείρους, κοχλίες αγκύρωσης ή ένα όπλο κατασκευής και συναρμολόγησης. Για να στερεώσετε τους αεραγωγούς στους βραχίονες σχήματος Τ, χρησιμοποιούνται οι κοχλίες και τα μπουλόνια με σπείρωμα M8, M10 και M12.

Η απόσταση μεταξύ των βραχιόνων κατά την εγκατάσταση των οριζόντιων μη μονωμένων αγωγών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 4 μέτρα. Η απόσταση μεταξύ των βραχιόνων για την εγκατάσταση των μαζικών αεραγωγών καθορίζεται από την τεκμηρίωση του έργου.

 • Το στήριγμα είναι γαλβανισμένο σε σχήμα Τ - πολυλειτουργική ανάρτηση και στοιχείο στερέωσης.
 • Παρέχει εύκολη και αξιόπιστη στερέωση αεραγωγών και συστημάτων θέρμανσης.
 • Οικονομικό και ανθεκτικό
 • παρέχει εύκολη και αξιόπιστη στερέωση
 • Τα μπουλόνια M8, M10 και M12 και οι σπειροειδείς πείροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνδετήρες.

Στήριγμα T για δομές στερέωσης L200 20x30

Αυτή η τιμή είναι διαθέσιμη σε όλους τους αγοραστές.

Η τιμή για μια εφάπαξ παραγγελία στο ποσό των 500 000 ρούβλια.

Η τιμή για μια εφάπαξ παραγγελία ύψους 100 000 r.

Το στήριγμα σε σχήμα Τ είναι ένα πολυλειτουργικό στοιχείο στερέωσης και κρέμασης, το οποίο χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση αεραγωγών και δομών συστημάτων εξαερισμού και σωλήνων συστημάτων θέρμανσης και ύδρευσης.

Ο βραχίονας είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο μέταλλο πάχους 3 mm με προστατευτική επίστρωση 8-10 μm. Το μήκος του βραχίονα του βραχίονα σχήματος Τ μπορεί να είναι 300, 400, 700, 800 mm.

Η παρουσία επιμήκων οπών στο βραχίονα καθιστά δυνατή την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην εγκατάσταση των αεραγωγών αερισμού των συστημάτων εξαερισμού. Η χρήση βραχιόνων σε σχήμα Τ για την εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού επιτρέπει την εύκολη και ταυτόχρονα αξιόπιστη στερέωση των αεραγωγών.

Οι βραχίονες συνδέονται με δομές κατασκευής χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες με πλαστικούς πείρους, κοχλίες αγκύρωσης ή ένα όπλο κατασκευής και συναρμολόγησης. Για να στερεώσετε τους αεραγωγούς στους βραχίονες σχήματος Τ, χρησιμοποιούνται οι κοχλίες και τα μπουλόνια με σπείρωμα M8, M10 και M12.

Η απόσταση μεταξύ των βραχιόνων κατά την εγκατάσταση των οριζόντιων μη μονωμένων αγωγών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 4 μέτρα. Η απόσταση μεταξύ των βραχιόνων για την εγκατάσταση των μαζικών αεραγωγών καθορίζεται από την τεκμηρίωση του έργου.

 • Το στήριγμα είναι γαλβανισμένο σε σχήμα Τ - πολυλειτουργική ανάρτηση και στοιχείο στερέωσης.
 • Παρέχει εύκολη και αξιόπιστη στερέωση αεραγωγών και συστημάτων θέρμανσης.
 • Οικονομικό και ανθεκτικό
 • παρέχει εύκολη και αξιόπιστη στερέωση
 • Τα μπουλόνια M8, M10 και M12 και οι σπειροειδείς πείροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνδετήρες.

V, L, Z - ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ

Μενταγιόν τραπέζια για κυματοειδές χαρτόνι, στηρίγματα για τοποθέτηση αγωγών

Στήριγμα σε σχήμα Ζ

Σχήματος Ζ με αποσβεστήρα κραδασμών (Τύπος εξαερισμού τύπου Z),
Προορίζεται για τη στερέωση μαζικών αεραγωγών και στοιχείων συστημάτων εξαερισμού.
Η πρόσθετη γωνία στηρίζει τον αγωγό από κάτω, ο οποίος αφαιρεί μέρος του πλευρικού φορτίου και δίνει στη δομή πρόσθετη ακαμψία.
Συναρμολογημένο με ελαστικό μαξιλάρι ανθεκτικό στις δονήσεις που απορροφά τους κραδασμούς.
Η εσωτερική οπή για τον πείρο έχει διάμετρο 8-10 mm.
Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα πάχους 2.00 mm.
Συνδέεται σε αγωγούς με βίδες, βίδες ή πριτσίνια.

Βάση στήριξης μεταλλικού βραχίονα στήριξης σε σχήμα Ζ, lts. meth. 2,00 mm, με αποσβεστήρα κραδασμών, για τη βάση M8-M10

Στερέωση για αεραγωγούς

Η σύνθεση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στη διάταξη τεχνητών συστημάτων εξαερισμού περιλαμβάνει έναν σημαντικό κατάλογο διαφορετικών στοιχείων. Για τη συναρμολόγησή τους σε μια ενιαία μονάδα και τη σταθερή στερέωση της προκύπτουσας δομής, χρησιμοποιούνται συνδετήρες.

Η εταιρεία "Vent" προσφέρει σε όλους τους οργανισμούς που ειδικεύονται στην εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού, αγοράζοντας συνδετήρες για αεραγωγούς της δικής της παραγωγής σε ένα ευρύ φάσμα. Δεδομένου ότι οι αγωγοί από γαλβανισμένο χάλυβα έχουν αρκετά μεγάλη μάζα δική τους, τα στοιχεία στερέωσης είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας δομικό γαλβανισμένο χάλυβα με σημαντικό περιθώριο ασφαλείας.

Οι σύνδεσμοι, που προορίζονται για την εγκατάσταση αεραγωγών και κυματοειδούς χαρτονιού, είναι εφοδιασμένοι με αποσβεστήρα κραδασμών από καουτσούκ, ο οποίος μειώνει τον θόρυβο και βελτιώνει την αξιοπιστία της στερέωσης. Η επιλογή των ειδικών συνδετήρων εξαρτάται από τον τύπο του εγκατεστημένου αεραγωγού, το σχήμα και τις διαστάσεις του. Απευθείας στο σώμα των στοιχείων του συστήματος εξαερισμού, η στερέωση στερεώνεται με τη βοήθεια βιδών με αυτοκόλλητη βίδα και αναρτάται στην οροφή με κοχλιωτά στηρίγματα.

Στήριγμα κυκλικών αγωγών 160 mm

Χώρα προέλευσης: Ρωσία

Για την εγκατάσταση κυκλικών αγωγών.

Θα σας αρέσει επίσης

Με αυτό το προϊόν να αγοράσετε

 • Κατάλογος
 • Ανεμιστήρες
 • Εξαερισμός
 • Καταπακτές
 • Εγκαταστάσεις παροχής αέρα / βαλβίδες
 • Υποδαπέδια θέρμανση
 • Θερμοσίφωνες νερού
 • Θερμαινόμενες ράγες πετσετών
 • Συστήματα επεξεργασίας νερού
 • Ηλεκτρικοί θερμαντήρες
 • Προφίλ αλουμινίου
 • Υγραντήρες
 • Πληροφορίες
 • Πληρωμή και επιστροφή χρημάτων
 • Είδη για αυτοπαραγωγή
 • Πληροφορίες αποστολής
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Δεχόμαστε
 • Παραδίδουμε

115533, Μόσχα, ul. Nagatinskaya, 9, κτίριο 1

IP Levshin Kirill Vladimirovich
INN: 772565013490
OGRN: 305770000254334