Λάμπες για εκχυλίσματα

Οι τιμές για τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ αναφέρονται Λιανική χωρίς έκπτωση

βρέθηκαν 7ο θέσεις:

Αγαπητοί πελάτες, υπάρχει μικρό κομμάτι των προϊόντων στον κατάλογο, μπορείτε να βρείτε ακριβέστερες πληροφορίες από τους ειδικούς μας μέσω τηλεφώνου:
Μόσχα και Μόσχα: +7 (495) 229-39-40;
Περιφέρειες: +7 (800) 333-29-89 (δωρεάν).
Ή να στείλετε μια εφαρμογή

 • Ανταλλακτικά για πλυντήρια ρούχων
 • Ανταλλακτικά για πλυντήρια πιάτων
 • Ανταλλακτικά ψυγείων
 • Ανταλλακτικά για κουζίνες αερίου
 • Ανταλλακτικά για ηλεκτρικές κουζίνες
 • Ανταλλακτικά για θερμοσίφωνες
 • Ανταλλακτικά για φούρνους μικροκυμάτων
 • Ανταλλακτικά για κουκούλες
  • Φίλτρα άνθρακα για κουκούλες κουζίνας
  • Φίλτρα λίπους για κουκούλες κουζίνας
  • Λάμπες για εκχυλίσματα
  • Κινητήρας (-οι) για κουκούλες
 • Ανταλλακτικά για εστίες
 • Ανταλλακτικά για ενσωματωμένους φούρνους

Πολλές σύγχρονες κουκούλες έχουν πολλές πρόσθετες λειτουργίες. Το κύριο πράγμα είναι η παγίδευση ατμού, καπνού, λίπους πάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος. Και επιπλέον, πολλοί άνθρωποι το αγοράζουν ως στοιχείο της διακόσμησης της κουζίνας. Αλλά από το λειτουργικό μέρος, μερικά μοντέλα έχουν ένα προβάδισμα.

Χάρη στο φωτισμό πάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος γίνεται πολύ πιο άνετη στη μαγειρική. Επιπλέον, δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετο φωτισμό. Στις ευρωπαϊκές χώρες, πολλοί από καιρό έχουν αλλάξει σε φωτισμό. Δηλαδή, συμπεριλάβετε το φως, όπου χρειάζεται. Αυτό σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι λαμπτήρες για κουκούλες μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με το μοντέλο της τεχνολογίας. Και για να αντικαταστήσετε την καμένη λάμπα, πρέπει να ξέρετε ακριβώς το μοντέλο. Αγοράστε λαμπτήρες για κουκούλες που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γι 'αυτό πρέπει να καλέσετε: Μόσχα και Μόσχα: +7 (495) 229-39-40; Περιφέρειες: +7 (800) 333-29-89, ή συμπληρώστε μια ηλεκτρονική αίτηση. Έχουμε ένα ευρύ φάσμα των λαμπτήρων για διάφορα μοντέλα κουκούλες κουζίνας, η διαθεσιμότητα των απαραίτητων ραφινάρισμα μέσω τηλεφώνου. Εάν δυσκολευτείτε να επιλέξετε τον εαυτό σας, οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση αυτού του ζητήματος!

Λάμπες για εξόρυξη: τι να επιλέξετε

Η κουκούλα είναι μια σημαντική λειτουργική συσκευή, επειδή χωρίς αέρα στο σπίτι, ειδικά στην κουζίνα, όπου συλλέγονται τόσο πολλές δυσάρεστες οσμές, σκόνη, αιθάλη και άλλα πράγματα, είναι δύσκολο να ζεις και να είσαι άβολα.

Οι κουκούλες κουζίνας μπορούν να εξοπλιστούν με φωτισμό

Ωστόσο, εκτός από την κύρια λειτουργία, οι τελευταίες γενιές συσκευές καθαρισμού αέρα είναι εξοπλισμένες με πρόσθετες λειτουργίες. Για παράδειγμα, ο φωτισμός της κουκούλας είναι όμορφος και άνετος. Η κουζίνα, εξοπλισμένη με κουκούλα με φωτισμό, φαίνεται ασυνήθιστη, οι λαμπτήρες προσθέτουν γοητεία και ευεξία στο δωμάτιο, ενώ παράλληλα υπάρχει επιπλέον φωτισμός της σόμπας και ολόκληρης της κουζίνας.

Επιλέγουμε μια λάμπα: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διαφόρων τύπων

Τα μοντέλα διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των λαμπτήρων, τον αριθμό και τη θέση τους. Στην πώληση υπάρχουν κοινές λάμπες πυράκτωσης, αλογόνου, LED και φωταύγειας. Ένα σπανιότερο και ακριβότερο προϊόν - κουκούλες με λαμπτήρες νέον.

 1. Ο λαμπτήρας πυρακτώσεως είναι "φθηνός και θυμωμένος", πωλούνται παντού, αντικαθίστανται απλά αν καίγονται. Μείον - δεν λειτουργούν πολύ και το φως από αυτούς τους λαμπτήρες δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να δοκιμάσουν.
 2. Λαμπτήρας αλογόνου - θα είναι πιο ακριβό, αλλά λειτουργεί επίσης περισσότερο, λόγω της οικονομικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, και το φως από τη λάμπα είναι πιο φυσικό σχεδόν ηλιόλουστο. Πολύ καλύτερα από μια λάμπα πυράκτωσης και έναν σοβαρό ανταγωνιστή για μια λυχνία LED.
 3. LED λαμπτήρας - είναι στην ίδια κατηγορία τιμών με αλογόνο. Η ηλεκτρική ενέργεια δαπανάται από φωτιστικά LED 10 φορές μικρότερα από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως. Έχει εξυπηρετήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά μέσο όρο σχεδόν δέκα χρόνια, αν και οι συγκεκριμένοι όροι ποικίλλουν.
 4. Λαμπτήρας φθορισμού - δίνει ένα κρύο και απαλό, αχνό φως. Η έξοδος φωτός της λάμπας είναι 75 lm / W, φωτίζει καλύτερα την κουζίνα από τη λάμπα πυρακτώσεως και πιο ομοιόμορφα. Μεγάλη διάρκεια ζωής. Παρόλο που μια λάμπα φθορισμού είναι πιο ακριβή από τους συμβατικούς λαμπτήρες, αλλά επειδή οι τελευταίες πρέπει να αλλάζουν συχνότερα, η διαφορά στην τιμή ισοσκελίζεται.
 5. Λάμπα Neon για κουκούλα - φωτίζει το δωμάτιο με ένα ασυνήθιστο κόκκινο-πορτοκαλί φως. Ένας τέτοιος λαμπτήρας αγοράζεται για την "είσοδο στο στυλ" του εσωτερικού της κουζίνας. Χρησιμεύουν ως LED και φωταύγεια - δέκα χρόνια.

Οι κουκούλες με λάμπες είναι μερικές φορές εξοπλισμένες με τη λειτουργία της ρύθμισης της φωτεινότητας του φωτός

Μερικές φορές μια άλλη χρήσιμη λειτουργία προστίθεται στο μοντέλο - ρύθμιση της φωτεινότητας του φωτός.

Αντικατάσταση των λαμπτήρων

Τι είδους λαμπτήρα δεν πρέπει να επιλέξει, αργά ή γρήγορα - σε ένα μήνα ή δέκα χρόνια - που καίγεται και πρέπει να αντικατασταθεί. Το ζήτημα του πώς να αντικαταστήσετε έναν λαμπτήρα στην ανάδειξη αναδεικνύει, αλλά στην πραγματικότητα είναι εύκολο να το κάνετε μόνοι σας, δεν χρειάζεται να καλέσετε κανέναν για βοήθεια. Εάν γνωρίζετε πώς να αλλάξετε έναν λαμπτήρα σε ένα διάδρομο ή σε ένα δωμάτιο, μπορείτε να το κάνετε αυτό στην κουκούλα.

 1. Αποσυνδέστε τη συσκευή.
 2. Αφαιρέστε τη μάσκα ή ανοίξτε τον θόλο για να φτάσετε στους λαμπτήρες.
 3. Αφαιρέστε τη λυχνία που έχει καεί, βάλτε στη θέση της έναν καινούργιο λαμπτήρα.
 4. Ενεργοποιήστε τον ηλεκτρισμό και ελέγξτε πώς λειτουργεί ο οπίσθιος φωτισμός.

Αλλαγή του λαμπτήρα σε άλλο από τον ίδιο τύπο και απόδοση: ο άλλος δεν θα θέλει να λειτουργήσει ή ακόμη και να βλάψει την καλωδίωση. Μερικές φορές συμβαίνει να μην ενεργοποιείται, επειδή η βάση της "δεν δέχεται": ελέγξτε αν οι επαφές είναι κατάλληλες.

Ένας λαμπτήρας για την κουκούλα θα διακοσμήσει την κουζίνα, το φως του θα τονίσει όμορφα το φαγητό που ετοιμάζεται και θα διαφοροποιήσει το μαγείρεμα.

Ηλεκτρικοί λαμπτήρες

Εκτός από τον καθαρισμό του μικροκλιματικού χώρου, οι κουκούλες πληρούν και άλλο ρόλο - φωτίζουν την επιφάνεια εργασίας της κουζίνας και δίνουν αισθητική στο εσωτερικό της. Ως εκ τούτου, οι λαμπτήρες καλύμματος είναι διαφορετικοί.

Τι είδους βολβοί μπορεί να υπάρχουν στην κουκούλα;

Στις σύγχρονες κουκούλες, μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους βολβών: λαμπτήρες αλογόνου, λαμπτήρες πυρακτώσεως, λαμπτήρες φωτός, νέον και λαμπτήρες φωτοδιόδων.

Οι συνηθισμένοι λαμπτήρες για κουκούλες είναι λαμπτήρες πυρακτώσεως, επειδή είναι ανέξοδοι και είναι εύκολο να αντικατασταθούν χωρίς βοήθεια.

Όλοι οι άλλοι λαμπτήρες έχουν ένα σημαντικό κόστος, το οποίο πληρώνει πλήρως για τη δράση τους: είναι ανθεκτικά, εξοικονομούν ενέργεια και αποτελούν πηγές άνετου φωτισμού.

Το κατάστημά μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων για κουκούλες για κάθε γούστο και χρώμα!

Λάμπες για εκχυλίσματα

Ο φωτισμός που είναι ενσωματωμένος στην κουκούλα έχει μια σημαντική λειτουργία στη διαδικασία μαγειρέματος. Παρέχοντας φωτισμό του χώρου εργασίας της πλάκας, ο λαμπτήρας δημιουργεί άνετες συνθήκες και εγγυάται την ασφάλεια της διαδικασίας. Η αποτυχία του τμήματος, που μπορεί να αντικατασταθεί ανεξάρτητα, ωθεί τον καταναλωτή να βρει έναν αξιόλογο προμηθευτή προϊόντων ποιότητας. Η εταιρεία Arlos.ru, ένας δημοφιλής προμηθευτής γνήσιων ανταλλακτικών για διάφορες οικιακές συσκευές, προσφέρει μια εξαντλητική γκάμα λαμπτήρων για τέντωμα σε λογικές τιμές. Η τέλεια ποιότητα εξασφαλίζεται από εταιρείες με άδεια Whirlpool, Binetti, Mirta και Pyramida. Η χρήση πατενταρισμένων ανταλλακτικών εξασφαλίζει μακρά και παραγωγική εργασία οικιακών συσκευών.

Λαμπτήρες ποιότητας για κουκούλες στη Μόσχα

Η ποικιλία του προμηθευτή επιτρέπει την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για ένα ευρύ φάσμα κουκούλας. Χαρακτηριστικά των προτεινόμενων εξαρτημάτων αναγνωρίζονται:

 • απόλυτη ταυτότητα δεικτών και ενώσεων επαφής ·
 • ποιοτική συναρμολόγηση.
 • εφαρμογή σύγχρονων υλικών.
 • αποδεδειγμένη λειτουργικότητα.
 • Το χαμηλό κόστος ανταλλακτικών στο ηλεκτρονικό κατάστημα Arlos.ru στη Μόσχα.

Ο κατάλογος παρουσιάζει τους συνήθεις λαμπτήρες πυρακτώσεως και σύγχρονους λαμπτήρες LED για σχεδίαση, συνοδευόμενος από εγγύηση εργοστασιακής απόδοσης. Για την επιλογή των λεπτομερειών για τον εξοπλισμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους μας στον αριθμό 8 (800) 350-90-02.

Ηλεκτρικοί λαμπτήρες

Εκτός από τον καθαρισμό του μικροκλιματικού χώρου, οι κουκούλες πληρούν και άλλο ρόλο - φωτίζουν την επιφάνεια εργασίας της κουζίνας και δίνουν αισθητική στο εσωτερικό της. Ως εκ τούτου, οι λαμπτήρες καλύμματος είναι διαφορετικοί.

Τι είδους βολβοί μπορεί να υπάρχουν στην κουκούλα;

Στις σύγχρονες κουκούλες, μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους βολβών: λαμπτήρες αλογόνου, λαμπτήρες πυρακτώσεως, λαμπτήρες φωτός, νέον και λαμπτήρες φωτοδιόδων.

Οι συνηθισμένοι λαμπτήρες για κουκούλες είναι λαμπτήρες πυρακτώσεως, επειδή είναι ανέξοδοι και είναι εύκολο να αντικατασταθούν χωρίς βοήθεια.

Όλοι οι άλλοι λαμπτήρες έχουν ένα σημαντικό κόστος, το οποίο πληρώνει πλήρως για τη δράση τους: είναι ανθεκτικά, εξοικονομούν ενέργεια και αποτελούν πηγές άνετου φωτισμού.

Το κατάστημά μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων για κουκούλες για κάθε γούστο και χρώμα!

Πώς να αντικαταστήσετε έναν λαμπτήρα στο σκούπισμα της κουζίνας

Το άρθρο περιγράφει τις αιτίες της εξουθένωσης των λαμπτήρων στην κουκούλα, καθώς και τον αλγόριθμο για την αντικατάστασή τους.

Γιατί δεν υπάρχει φως στην κουκούλα;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένας λαμπτήρας δεν μπορεί να καίει:

 • Η ζωή της τελείωσε.
 • Έχει συμβεί βραχυκύκλωμα.
 • Το δίκτυο είναι πολύ συμφορημένο.
 • Έχει βρωμιά.
 • Η κασέτα έχει υποστεί ζημιά.
 • Η καλωδίωση καίγεται.
 • Ο διακόπτης έσπασε.
 • Οι επαφές συσσωρεύτηκαν.

Τέλος της ζωής

Απλά πρέπει να αντικαταστήσετε τη λάμπα.

Βραχυκύκλωμα

Θα μπορούσε να κλείσει. Επιθεωρήστε τα καλώδια οπτικά. Αν δεν βρεθεί καμία εξωτερική ζημιά, ελέγξτε τις γραμμές δύναμης με ένα πολύμετρο για να βρείτε τη θέση βλάβης στις καλυμμένες καλωδιώσεις.

Εάν παρουσιαστεί σφάλμα, εντοπίστε τη ζημιά και πραγματοποιήστε επισκευές.

Υπερφόρτιση δικτύου

Μπορεί να έχετε διαιρέσει λανθασμένα το φορτίο του δικτύου μεταξύ άλλων οικιακών αντικειμένων ή εάν μια ελαττωματική τεχνική είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι επίλυσης αυτού του προβλήματος:

 • Αυξήστε την βαθμολογία του μηχανήματος, εάν το επιτρέπει το τμήμα καλωδίου.
 • Εγκαταστήστε διάφορες επιπλέον έξοδοι.
 • Αν έχετε παρωχημένο μηχάνημα, αντικαταστήστε το.
 • Εάν χρησιμοποιείτε τα δόντια, αλλάξτε τα σε καλώδια επέκτασης.

Πιθανώς, μια ανεμογεννήτρια (ανεμιστήρας) είναι εγκατεστημένη στην κουκούλα. Εξαιτίας αυτού, η τάση καθίσταται ανεπαρκής και το φως δεν λειτουργεί.

Βρωμιά ή υγρασία

Εάν βρεθεί στη φωτεινή πηγή βρωμιά ή υγρασία, πρέπει να ξεβιδωθεί, να καθαριστεί και να περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Μετά από αυτό, επιστρέψτε στη θέση. Εάν το φως δεν λειτουργεί, ο λόγος είναι διαφορετικός.

Φυσίγγιο

Αν ο κάδος λαμπτήρων καίγεται, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την γλωττίδα, η οποία μεταφέρει την τάση στο καπάκι. Συχνά καίει. Αλλά υπάρχουν και άλλα προβλήματα με την κασέτα:

 • Είναι συμπιεσμένο έντονα, επομένως δεν έρχεται σε επαφή με τη λάμπα.
 • Μέσα, υπήρχαν σκουπίδια.
 • Οι επαφές είναι κατεστραμμένες.

Στην πρώτη περίπτωση, λυγίστε την κασέτα για να επιστρέψετε στη σωστή θέση. Στο δεύτερο, το καθαρίζουμε απλά. Στην τρίτη επισκευή συνδέσεων.

Εάν η κασέτα έχει καεί πλήρως, αντικαταστήστε το τμήμα. Για αυτό χρειάζεστε:

 1. Αποσυνδέστε τους αγωγούς (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) και αφαιρέστε τη λάμπα.
 2. Αφαιρέστε όλα τα γυάλινα καλύμματα.
 3. Ξεβιδώστε την κασέτα και αποσυνδέστε τα από τα καλώδια.
 4. Αφαιρέστε τη βάση.
 5. Αντικαταστήστε την κασέτα. Για να γίνει αυτό, συνδέστε τη φάση στην κεντρική επαφή στην πρίζα και μηδέν στο δεύτερο.

Δημοσίευση

Η καλωδίωση μπορεί να έχει καεί. Πρέπει να βρείτε τον τόπο όπου συνέβη. Για να το κάνετε αυτό:

 1. Βρείτε το συρματωμένο σύρμα. Πρώτα ελέγξτε εκείνο που βρίσκεται μέσα στη λάμπα. Αυτό το σύρμα είναι το λεπτότερο, επομένως με πιθανότητα 90% ήταν αυτός και έκαψε. Αντικαταστήστε το φουσκωμένο σύρμα.
 2. Το σύρμα μπορεί να είναι άθικτο, αλλά σβήνει όταν είναι κλειστό. Επανασυνδέστε το.

Διακεκομμένος διακόπτης

 • Ο διακόπτης καίγεται.
 • Οι επαφές είναι βρώμικες.

Εάν είστε κακοί στην τεχνολογία, ίσως είναι ευκολότερο να εγκαταστήσετε ένα νέο διακόπτη. Αν καταλαβαίνετε, δοκιμάστε να καθαρίσετε τις επαφές του διακόπτη.

Πώς να αντικαταστήσετε έναν λαμπτήρα

Η διαδικασία αντικατάστασης μπορεί να διαφέρει από τον τύπο του σχεδιασμού, καθώς και από την πηγή φωτός. Για παράδειγμα, στην κουκούλα του μοντέλου Shindoo:

 • Ανοίξτε το κάλυμμα καυσαερίων. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε με τα χέρια σας, κάντε το με ένα μαχαίρι ή κατσαβίδι.
 • Αφαιρέστε απλά τη λάμπα.

Δώστε προσοχή. Εάν εγκαταστήσετε ένα αλογόνου, δεν μπορείτε να το πάρετε με τα χέρια σας. Οι εκκρίσεις ιδρώτα που αφήνονται στον λαμπτήρα θα τον προκαλέσουν να καεί γρήγορα. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί ή πετσέτα.

 • Αντικαταστήστε το κάλυμμα.

Για την επωνυμία Ariston χρειάζεστε:

 1. Αφαιρέστε τη λυχνία. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στα κλιπ στο πίσω μέρος της λυχνίας.
 2. Αφαιρέστε το κάλυμμα της λάμπας.
 3. Ξεβιδώστε τον παλιό λαμπτήρα και εγκαταστήστε ένα νέο.
 4. Επιστρέψτε το καπάκι.
 5. Επιστρέψτε τη λάμπα στη θέση.

Εάν χρησιμοποιείτε λαμπτήρες φθορισμού, η αντικατάσταση θα συμβεί ως εξής:

 1. Απενεργοποιήστε τη λάμπα.
 2. Αφαιρέστε τη μάσκα ή το φίλτρο για να ανοίξετε τη λυχνία.
 3. Αφαιρέστε το φωταύγεια πιάνοντας τα με τα χέρια σας και γυρίζοντας το γύρω από τον άξονα κατά 90 μοίρες. Η κατεύθυνση δεν είναι σημαντική. Τραβήξτε το φωτιστικό προς το εξάρτημα.
 4. Τοποθετήστε ένα καινούριο στρέφοντας 90 μοίρες γύρω από τον άξονα. Η κατεύθυνση δεν είναι σημαντική.

Αφαιρέστε τη μάσκα τραβώντας τα ειδικά μάνδαλα

Τραβήξτε το φωτιστικό προς το εξάρτημα

Πώς να αλλάξετε τη λυχνία LED στο φούρνο;

Η αρχή της αντικατάστασης LED είναι ελαφρώς διαφορετική:

 1. Πρώτα απ 'όλα, αφαιρείται ένα τιρμπουσόν, το οποίο τοποθετείται στη διάμετρο του σώματος, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
 2. Τραβήξτε αυτό το δαχτυλίδι για να αφαιρέσετε το LED. Είναι απαραίτητο να κρατήσετε τη βάση.
 3. Εγκαθιστούμε ένα νέο.
 4. Επιστρέψτε το δαχτυλίδι στην αρχική του θέση.

Κατάλογος ανταλλακτικών Λάμπες και λαμπτήρες, κατόχους καπό

Διάταγμα της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 27ης Σεπτεμβρίου 2007 αρ. 612,

παρουσιάζονται σε αναδιατύπωση

Διάταγμα της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 04.10.2012 N 1007

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΘΟΔΟ

1. Οι παρόντες κανόνες, οι οποίοι καθορίζουν τη διαδικασία πώλησης αγαθών με απομακρυσμένο τρόπο, ρυθμίζουν τη σχέση μεταξύ αγοραστή και πωλητή κατά την πώληση αγαθών με απομακρυσμένα μέσα και σε σχέση με την πώληση των υπηρεσιών.

2. Οι βασικές έννοιες που χρησιμοποιούνται στον παρόντα Κανονισμό σημαίνουν τα εξής:

"αγοραστής", ο πολίτης ο οποίος σκοπεύει να παραγγείλει ή να αγοράσει ή να παραγγείλει, να αποκτήσει ή να χρησιμοποιήσει αγαθά αποκλειστικά για προσωπικές, οικογενειακές, οικιακές και άλλες ανάγκες που δεν σχετίζονται με την άσκηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

"πωλητής" - ένας οργανισμός ανεξαρτήτως της οργανωτικής και νομικής του μορφής, καθώς και ένας μεμονωμένος επιχειρηματίας που πωλεί αγαθά με απομακρυσμένα μέσα.

«Πωλήσεις αγαθών απομακρυσμένο δρόμο» - πώληση αγαθών με σύμβαση λιανικής αγοράς και πώλησης, που συνάπτονται βάσει του αγοραστή πρόσβασης στην περιγραφή υποδείξεις του κατασκευαστή των εμπορευμάτων που περιέχονται στους καταλόγους, φυλλάδια, φυλλάδια, ή που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες ή τη χρήση των δικτύων των ταχυδρομικών επικοινωνιών, δίκτυα τηλεπικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών και των δικτύων τηλεπικοινωνιών «Internet», καθώς και των δικτύων για τη μετάδοση τηλεοπτικών καναλιών και (ή) ραδιόφωνο ή άλλο μέσο, ​​εκτός από τη δυνατότητα της άμεσης εξοικειωμένοι τον αγοραστή με τα εμπορεύματα ή το δείγμα των εμπορευμάτων κατά τη σύναψη της σύμβασης.

(στην έκδοση του διατάγματος της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 10.10.2012 N 1007)

3. Κατά την πώληση προϊόντων από απόσταση, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να προσφέρει υπηρεσίες αγοραστή για την παράδοση αγαθών, αποστέλλοντάς τις με ταχυδρομικά αντικείμενα ή με μεταφορά, αναφέροντας τον τρόπο παράδοσης που χρησιμοποιήθηκε και τον τρόπο μεταφοράς.

Ο πωλητής οφείλει να ενημερώσει τον αγοραστή σχετικά με την ανάγκη να χρησιμοποιήσει εξειδικευμένους ειδικούς για τη σύνδεση, τη δημιουργία και τη θέση τεχνικά σύνθετων προϊόντων τα οποία, σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις, δεν μπορούν να τεθούν σε λειτουργία χωρίς τη συμμετοχή σχετικών ειδικών.

4. Ο κατάλογος των αγαθών που πωλούνται εξ αποστάσεως και παρέχεται σε σχέση με την πώληση αυτή καθορίζεται από τον πωλητή.

5. Δεν επιτρέπεται η πώληση προϊόντων απεσταγμένης αλκοόλης, καθώς και εμπορεύματα των οποίων η ελεύθερη πώληση απαγορεύεται ή περιορίζεται από τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

6. Οι παρόντες κανόνες δεν ισχύουν για:

α) έργα (υπηρεσίες), εκτός από τα έργα (υπηρεσίες) που εκτελούνται (παρέχονται) από τον πωλητή σε σχέση με την πώληση αγαθών με απομακρυσμένα μέσα.

β) πώληση αγαθών με αυτόματες μηχανές.

γ) συμβάσεις πώλησης και αγοράς που συνάπτονται κατά τη δημοπρασία.

7. Ο πωλητής δεν έχει δικαίωμα χωρίς τη συγκατάθεση του αγοραστή να εκτελέσει πρόσθετη εργασία (παροχή υπηρεσιών) έναντι αμοιβής. Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να πληρώσει για τέτοιου είδους έργα (υπηρεσίες), και εάν καταβληθεί, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από τον πωλητή επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε.

8. Ο πωλητής πρέπει πριν από την υπογραφή της σύμβασης της λιανικής αγοράς και πώλησης (στο εξής - η σύμβαση) παρέχει στον αγοραστή με πληροφορίες σχετικά με τις βασικές ιδιότητες των καταναλωτών των προϊόντων και τη διεύθυνση (θέση) του πωλητή, τον τόπο παραγωγής των προϊόντων, η πλήρης επωνυμία (όνομα) του πωλητή, την τιμή και τους όρους αγορά αγαθών για την παράδοση του, τη ζωή, την ημερομηνία λήξης και το χρονικό διάστημα της εγγύησης για την έκδοση διαταγής πληρωμής για τα αγαθά, καθώς και για την περίοδο κατά την οποία η προσφορά ισχύει κατά τη σύναψη της σύμβασης.

9. Ο πωλητής κατά τη στιγμή της παράδοσης των αγαθών πρέπει να ενημερώσει εγγράφως τον αγοραστή τις ακόλουθες πληροφορίες (για τα εισαγόμενα εμπορεύματα - στα ρωσικά):

α) το όνομα των τεχνικών κανονισμών ή άλλης ονομασίας που θεσπίζει η νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με την τεχνική ρύθμιση και υποδεικνύει την υποχρεωτική επιβεβαίωση της συμμόρφωσης των εμπορευμάτων ·

β) πληροφορίες σχετικά με τις βασικές ιδιότητες των καταναλωτών των προϊόντων (έργα, υπηρεσίες), και σε σχέση με τα τρόφιμα - πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής τα τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής, πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του συστατικού τροφίμων του προϊόντος που λαμβάνεται με τη χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών), θρεπτική αξία, σκοπός, συνθήκες χρήσης και αποθήκευσης των τροφίμων, οι μέθοδοι παρασκευής των έτοιμων γευμάτων, βάρος (όγκος), την ημερομηνία και τον τόπο κατασκευής και τη συσκευασία (συσκευασία) των τροφίμων, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις αντενδείξεις για τη χρήση τους σε ορισμένες ασθένειες ·

γ) την τιμή σε ρούβλια και τους όρους αγοράς αγαθών (έργα, υπηρεσίες) · δ) Πληροφορίες σχετικά με την περίοδο εγγύησης, εάν υπάρχει.

ε) κανόνες και προϋποθέσεις για την αποτελεσματική και ασφαλή χρήση των αγαθών ·

ε) πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής ή την διάρκεια ζωής των προϊόντων, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες του καταναλωτή στο τέλος αυτών των όρων και τις πιθανές συνέπειες σε περίπτωση αθέτησης των εν λόγω δράση, εάν τα εμπορεύματα βρίσκονται στο τέλος των συγκεκριμένων όρων αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή, την υγεία και τον αγοραστή του ακινήτου, ή έχουν καταστεί άχρηστα με διορισμό.

ζ) η τοποθεσία (διεύθυνση), το όνομα της εταιρείας (επωνυμία) του κατασκευαστή (πωλητής), τοποθεσία (διεύθυνση), οργάνωση (ες) που επιτρέπεται από τον κατασκευαστή (πωλητής) να δέχεται αιτήσεις από τους πελάτες και δημιουργώντας την επισκευή και τη συντήρηση των προϊόντων για τα εισαγόμενα αγαθά - όνομα της χώρας καταγωγής των εμπορευμάτων · (ρήτρες "ζ" στην έκδοση του διατάγματος της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 10.10.2012 N 1007)

η) πληροφορίες σχετικά με την υποχρεωτική επιβεβαίωση της συμμόρφωσης των αγαθών (υπηρεσιών) με τις υποχρεωτικές απαιτήσεις που διασφαλίζουν την ασφάλεια ζωής τους, την υγεία του αγοραστή, το περιβάλλον και την πρόληψη της βλάβης στην ιδιοκτησία του αγοραστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

i) πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες πώλησης αγαθών (έργα, υπηρεσίες) ·

ι) πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εκτελέσει την εργασία (παροχή υπηρεσίας) και πληροφορίες σχετικά με αυτόν, εφόσον αυτό είναι σχετικό με τη φύση του έργου (υπηρεσίας) ·

ια) τις πληροφορίες που προβλέπονται στις παραγράφους 21 και 32 του παρόντος κανονισμού ·

ιγ) πληροφορίες σχετικά με την ενεργειακή απόδοση των αγαθών για τις οποίες η απαίτηση για τη διαθεσιμότητα τέτοιων πληροφοριών καθορίζεται σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τη διατήρηση της ενέργειας και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης. (τα στοιχεία "m" εισάγονται με το διάταγμα της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 10.10.2012 N 1007)

10. Εάν τα εμπορεύματα που αγόρασε ο αγοραστής ή τα ελαττώματα έχουν χρησιμοποιηθεί, ο αγοραστής θα πρέπει να λάβει σχετικές πληροφορίες.

11. Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων των όρων για τους κανόνες χρήσης και αποθήκευσης του κοινοποιείται στον πελάτη, τοποθετώντας πάνω στο προϊόν, σε ηλεκτρονικά μέσα, που εφαρμόζονται στο προϊόν, το ίδιο το προϊόν (στην ηλεκτρονική πλακέτα στο εσωτερικό του προϊόντος στην ενότητα μενού), στο δοχείο, συσκευασία, ετικέτα, μια ετικέτα, σε τεχνική τεκμηρίωση ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο που καθορίζεται από τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας. (στην έκδοση του διατάγματος της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 10.10.2012 N 1007)

Πληροφορίες σχετικά με την υποχρεωτική αναγνώριση της πιστότητας των προϊόντων που παρουσιάζονται με τρόπο και με τρόπους που καθορίζονται από τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τεχνική προδιαγραφή, και περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό του εγγράφου που επιβεβαιώνει εν λόγω συμμόρφωσης της διάρκειάς της και του οργανισμού που το εξέδωσε.

12. Η προσφορά ενός προϊόντος στην περιγραφή του, που απευθύνεται σε έναν αόριστο κύκλο προσώπων, αναγνωρίζεται ως δημόσια προσφορά, εφόσον είναι επαρκώς καθορισμένη και περιέχει όλους τους ουσιώδεις όρους της σύμβασης.

Ο πωλητής πρέπει να συνάψει συμφωνία με οποιοδήποτε πρόσωπο που εξέφρασε την πρόθεση να αγοράσει τα εμπορεύματα που προσφέρονται στην περιγραφή του.

13. Ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τον αγοραστή σχετικά με την περίοδο κατά την οποία ισχύει η προσφορά πώλησης των αγαθών με απομακρυσμένα μέσα.

14. Εάν ο αγοραστής στείλει μήνυμα στον πωλητή σχετικά με την πρόθεσή του να αγοράσει τα εμπορεύματα, το μήνυμα πρέπει να περιλαμβάνει:

α) το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση (τόπος) του πωλητή, το επώνυμο, το όνομα, την επωνυμία του αγοραστή ή το πρόσωπο (παραλήπτη) που υποδεικνύεται από αυτόν, τη διεύθυνση όπου πρέπει να παραδοθούν τα αγαθά ·

β) το όνομα του προϊόντος, το είδος, το εμπορικό σήμα, την ποικιλία, τον αριθμό των αντικειμένων που περιλαμβάνονται στο σύνολο των αγορασθέντων προϊόντων, την τιμή των αγαθών,

γ) τον τύπο υπηρεσίας (όταν χορηγείται), τον χρόνο εκτέλεσης και το κόστος · δ) τις υποχρεώσεις του αγοραστή.

15. Η προσφορά του αγοραστή να στείλει εμπορεύματα μέσω ταχυδρομείου στο "On demand" μπορεί να γίνει δεκτή μόνο με τη συγκατάθεση του πωλητή.

16. Ο πωλητής πρέπει να διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τον αγοραστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον τομέα των προσωπικών δεδομένων.

17. Ο οργανισμός που πωλεί προϊόντα εξ αποστάσεως παρέχει καταλόγους, φυλλάδια, φυλλάδια, φωτογραφίες ή άλλο πληροφοριακό υλικό που περιέχει πλήρη, αξιόπιστη και προσβάσιμη πληροφορία που χαρακτηρίζει τα προσφερόμενα αγαθά στον αγοραστή.

18. Οι υποχρεώσεις του πωλητή για τη μεταβίβαση αγαθών και άλλες υποχρεώσεις που συνδέονται με τη μεταφορά αγαθών προκύπτουν από τη στιγμή που ο πωλητής λαμβάνει ένα αντίστοιχο μήνυμα από τον αγοραστή σχετικά με την πρόθεση σύναψης σύμβασης.

19. Ο πωλητής δεν έχει δικαίωμα να προσφέρει τα καταναλωτικά αγαθά που δεν αναφέρονται στην αρχική προσφορά αγαθών προς πώληση.

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά αγαθών στον καταναλωτή που δεν αντιστοιχεί στην προκαταρκτική συμφωνία, εάν η μεταφορά αυτή συνοδεύεται από αίτηση πληρωμής αγαθών.

20. Η σύμβαση θεωρείται ότι συνάπτεται από τη στιγμή που ο πωλητής δίνει στον αγοραστή επιταγή μετρητών ή εμπορευμάτων ή άλλο έγγραφο που επιβεβαιώνει την πληρωμή των αγαθών ή από τη στιγμή που ο πωλητής λαμβάνει ένα μήνυμα σχετικά με την πρόθεση του αγοραστή να αγοράσει τα εμπορεύματα.

Κατά την πληρωμή αγαθών από τον αγοραστή σε μη μετρητά ή την πώληση προϊόντων με πίστωση (με εξαίρεση την πληρωμή με τραπεζικές κάρτες πληρωμής), ο πωλητής πρέπει να επιβεβαιώσει τη μεταφορά των αγαθών με την κατάρτιση φορτωτικής ή πιστοποιητικού παραλαβής.

21. Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τα εμπορεύματα οποιαδήποτε στιγμή πριν από τη μεταβίβασή του και μετά τη μεταβίβαση των αγαθών εντός 7 ημερών.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τους όρους επιστροφής αγαθών της κατάλληλης ποιότητας δεν παρασχεθούν γραπτώς κατά τη στιγμή της παράδοσης, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τα εμπορεύματα εντός 3 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης των αγαθών.

Η επιστροφή προϊόντων καλής ποιότητας είναι δυνατή σε περίπτωση που διατηρηθεί η παρουσίασή τους, οι ιδιότητες των καταναλωτών, καθώς και έγγραφο που επιβεβαιώνει το γεγονός και τους όρους αγοράς των εν λόγω προϊόντων. Η έλλειψη αυτού του εγγράφου από τον αγοραστή δεν τον στερεί από την ευκαιρία να αναφερθεί σε άλλα αποδεικτικά στοιχεία για την αγορά αγαθών από αυτόν τον πωλητή.

Ο αγοραστής δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί από τα αγαθά της κατάλληλης ποιότητας, έχοντας ιδιόκτητα καθορισμένα ακίνητα, εάν τα συγκεκριμένα εμπορεύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τον καταναλωτή που τον αποκτά.

Σε περίπτωση άρνησης του αγοραστή των αγαθών, ο πωλητής πρέπει να επιστρέψει σ 'αυτόν το ποσό που καταβάλλεται από τον αγοραστή, σύμφωνα με τη σύμβαση, εκτός από το κόστος της αποστολής πωλητή από τον αγοραστή των επέστρεψε εμπορευμάτων, όχι αργότερα από 10 ημέρες από την ημερομηνία του αγοραστή να πληρούν τις απαιτήσεις.

22. Εάν η σύμβαση συνάπτεται με την παράδοση των αγαθών στον αγοραστή, ο πωλητής υποχρεούται εντός της καθορισμένης συμβατικής περιόδου να παραδώσει τα αγαθά στον τόπο που υποδεικνύεται από τον αγοραστή, και εφόσον ο τόπος παράδοσης των αγαθών ο πελάτης δεν έχει καθοριστεί, τότε ο τόπος της κατοικίας του.

Για να παραδώσει αγαθά στον τόπο που καθορίζεται από τον αγοραστή, ο πωλητής μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τρίτων (με την υποχρεωτική ενημέρωση του αγοραστή για αυτό).

23. Ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τα αγαθά στον αγοραστή με τον τρόπο και τους όρους που καθορίζονται στη σύμβαση.

Εάν η σύμβαση δεν ορίζει τη διάρκεια παράδοσης των αγαθών και δεν υπάρχει δυνατότητα καθορισμού αυτής της περιόδου, τα εμπορεύματα πρέπει να παραδοθούν από τον πωλητή εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Μια υποχρέωση που δεν έχει εκπληρωθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ο πωλητής πρέπει να εκπληρώσει εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της αίτησης του αγοραστή για την εκτέλεση του.

Για παραβίαση από τον πωλητή των όρων μεταφοράς του αγαθού στον αγοραστή, ο πωλητής ευθύνεται σύμφωνα με την αστική νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

24. Σε περίπτωση που η παράδοση των αγαθών γίνεται από την ημερομηνία που ορίζεται στη σύμβαση, αλλά τα αγαθά δεν παραδόθηκαν στον αγοραστή λόγω υπαιτιότητας του, μια επόμενη παράδοση γίνεται με τους νέους όρους που συμφωνήθηκαν με τον πωλητή μετά την εκ νέου καταβολή από τον αγοραστή το κόστος των υπηρεσιών για την παράδοση των εμπορευμάτων.

25. Ο πωλητής οφείλει να παρέχει στον αγοραστή τα αγαθά των οποίων η ποιότητα αντιστοιχεί με τη σύμβαση και τις πληροφορίες που παρέχονται στον αγοραστή κατά τη σύναψη της σύμβασης, καθώς και τις πληροφορίες που περιέρχονται σε γνώση της κατά τη μεταφορά εμπορευμάτων (στην τεχνική τεκμηρίωση που παρέχεται με το προϊόν, στην ετικέτα, με την επισήμανση ή άλλα μέσα, προέβλεπε ορισμένα είδη προϊόντων).

Ελλείψει προϋποθέσεων για την ποιότητα των αγαθών στη σύμβαση, ο πωλητής υποχρεούται να μεταφέρει στον αγοραστή τα αγαθά που είναι κατάλληλα για τους σκοπούς για τους οποίους τα αγαθά αυτού του είδους χρησιμοποιούνται συνήθως.

Εάν ο πωλητής, κατά τη σύναψη της σύμβασης, ενημερώθηκε από τον αγοραστή για τους συγκεκριμένους σκοπούς για την αγορά των αγαθών, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει στον αγοραστή τα κατάλληλα προς χρήση προϊόντα σύμφωνα με αυτούς τους σκοπούς.

Εκτός εάν άλλως προβλέπεται από τη σύμβαση, ο πωλητής θα πρέπει ταυτόχρονα με τη μεταφορά των εμπορευμάτων στον αγοραστή να μεταφέρει τα κατάλληλα αξεσουάρ, καθώς και τα έγγραφα που σχετίζονται με τα προϊόντα (τεχνικές πιστοποιητικό, πιστοποιητικό ποιότητας, εγχειρίδιο οδηγιών, κλπ) που προβλέπονται από τη Ρωσική Ομοσπονδία.

26. Η παραδίδονται τα αγαθά παραδίδονται στον αγοραστή στον τόπο κατοικίας ή άλλων συγκεκριμένων διευθύνσεων, και εν τη απουσία του αγοραστή - σε κάθε πρόσωπο που υποβάλλει την παραλαβή ή άλλο έγγραφο που να βεβαιώνει τη σύναψη της σύμβασης ή της εκτέλεσης της παράδοσης.

27. Εάν ο αγοραστής μεταβιβάσει τα αγαθά στον παραβίαση της σύμβασης σχετικά με την ποσότητα, ποικιλία, την ποιότητα, την πληρότητα, το απόβαρο και (ή) η συσκευασία των προϊόντων, ο αγοραστής μπορεί να το αργότερο 20 ημέρες μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων να ενημερώσει τον πωλητή των εν λόγω παραβάσεων.

Αν υπάρχουν ατέλειες στα προϊόντα για τα οποία δεν έχουν οριστεί η περίοδος εγγύησης ή τις ημερομηνίες λήξης, ο αγοραστής δικαιούται να κάνετε μια αξίωση σε σχέση με ελαττώματα σε εύλογο χρονικό διάστημα, αλλά εντός 2 ετών από την ημερομηνία της μεταβίβασης του στον αγοραστή, εκτός αν μία μεγαλύτερη περίοδος δεν έχει οριστεί από το νόμο ή τη σύμβαση.

Ο αγοραστής έχει επίσης το δικαίωμα να ασκήσει αξιώσεις κατά του πωλητή όσον αφορά τα ελαττώματα των αγαθών, αν διαπιστώνονται κατά την περίοδο εγγύησης ή την ημερομηνία λήξης.

28. Ο αγοραστής που πωλεί αγαθά ακατάλληλης ποιότητας, εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί από τον πωλητή, μπορεί, κατόπιν επιλογής του, να απαιτήσει:

α) δωρεάν εξάλειψη των ελαττωμάτων των προϊόντων ή επιστροφή εξόδων για τη διόρθωσή τους από τον αγοραστή ή τρίτο ·

β) ανάλογη μείωση της τιμής αγοράς ·

γ) αντικατάσταση ενός προϊόντος παρόμοιας μάρκας (μοντέλο, είδος) ή για τα ίδια προϊόντα άλλης μάρκας (μοντέλο, άρθρο) με τον αντίστοιχο επανυπολογισμό της τιμής αγοράς. Παράλληλα, όσον αφορά τεχνικώς περίπλοκα και ακριβά προϊόντα, οι απαιτήσεις του αγοραστή υπόκεινται σε ικανοποίηση σε περίπτωση ανίχνευσης σημαντικών ελλείψεων.

29. Ο αγοραστής, αντί να παρουσιάζει τις απαιτήσεις που ορίζονται στο άρθρο 28 του παρόντος κανονισμού, έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση της σύμβασης και να απαιτήσει την επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε για τα εμπορεύματα. Κατόπιν αιτήματος του πωλητή και με δικά του έξοδα, ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει τα εμπορεύματα με ελαττώματα.

Ο αγοραστής δικαιούται επίσης να ζητήσει πλήρη αποζημίωση για τις ζημίες που του προκάλεσε η πώληση αγαθών ανεπαρκούς ποιότητας. Οι απώλειες επιστρέφονται εντός των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος της Ρωσικής Ομοσπονδίας "για την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών" για την ικανοποίηση των σχετικών απαιτήσεων του αγοραστή.

30. Εάν ο πωλητής αρνείται να μεταβιβάσει τα αγαθά, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση της σύμβασης και να ζητήσει αποζημίωση για τις ζημίες που υπέστη.

31. Όταν επιστρέψετε αγαθά της ακατάλληλης ποιότητας, ο αγοραστής κανένα έγγραφο που βεβαιώνει το γεγονός και τους όρους της αγοράς, δεν τον στερεί από στηρίζονται σε άλλες απόδειξη αγοράς του προϊόντος από τον πωλητή.

32. Οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τους όρους επιστροφής αγαθών από τον καταναλωτή θα πρέπει να περιέχουν: α) τη διεύθυνση (τόπο) του πωλητή, στον οποίο επιστρέφονται τα εμπορεύματα,

β) τον τρόπο λειτουργίας του πωλητή ·

γ) τη μέγιστη περίοδο κατά την οποία τα εμπορεύματα μπορούν να επιστραφούν στον πωλητή ή την ελάχιστη προθεσμία που ορίζεται στην παράγραφο 21 του παρόντος κανονισμού,

δ) προειδοποίηση σχετικά με την ανάγκη διατήρησης της παρουσίασης, των καταναλωτικών ιδιοτήτων προϊόντων καλής ποιότητας πριν από την επιστροφή του στον πωλητή, καθώς και έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη σύναψη της σύμβασης ·

ε) την περίοδο και τη διαδικασία επιστροφής του ποσού που καταβάλλει ο αγοραστής για τα εμπορεύματα.

33. Όταν ο αγοραστής επιστρέφει τα κατάλληλα εμπορεύματα, συντάσσεται φορτωτική ή πράξη επιστροφής των αγαθών, αναφέροντας:

α) Πλήρης εμπορική επωνυμία (όνομα) του πωλητή. β) επώνυμο, ονοματεπώνυμο, όνομα του αγοραστή,

γ) την ονομασία του προϊόντος ·

δ) την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης και τη μεταβίβαση των εμπορευμάτων · ε) το ποσό που πρέπει να επιστραφεί.

(ε) Υπογραφές του πωλητή και του αγοραστή (εκπρόσωπος του αγοραστή).

Άρνηση ή φοροδιαφυγή του πωλητή από τη φορτωτική ή πράξη δεν στερεί στον αγοραστή το δικαίωμα να απαιτήσει την επιστροφή των αγαθών και (ή) θα επιστρέψει το ποσό που καταβλήθηκε από τον αγοραστή, σύμφωνα με τη σύμβαση.

34. Εάν το ποσό επιστροφής που καταβάλλεται από τον αγοραστή, σύμφωνα με τη συμφωνία εκτελείται ασύγχρονα με τις επιστροφές πελατών, η επιστροφή πραγματοποιείται με την καθορισμένη ποσότητα του αγοραστή από τη συμφωνία πωλητή με μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

α) μετρητά στον τόπο του πωλητή, β) ταχυδρομική παραγγελία,

γ) μεταβιβάζοντας το σχετικό ποσό στην τράπεζα του αγοραστή ή σε άλλο λογαριασμό που υποδεικνύει ο αγοραστής.

35. Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για τα έξοδα επιστροφής του ποσού που καταβάλλει ο αγοραστής σύμφωνα με τη σύμβαση.

36. Η πληρωμή από τον αγοραστή των αγαθών με μεταφορά του χρηματικού ποσού σε λογαριασμό τρίτου που υποδεικνύεται από τον πωλητή, δεν απαλλάσσει τον πωλητή από την υποχρέωση να επιστρέψει το ποσό που καταβλήθηκε από τον αγοραστή κατά την επιστροφή των εμπορευμάτων από τον αγοραστή ως σωστή και κακή ποιότητα.

37. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εποπτείας της Προστασίας των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών και της Ανθρώπινης Πρόνοιας εποπτεύει τη συμμόρφωση με τους παρόντες κανόνες. (σημείο 37 στην έκδοση του διατάγματος της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 10.10.2012 N 1007)

Φωτιστικό για κουκούλες Philips Philips 25/86 40W E14 διαφανές

Εφαρμογή 40W E14 230-240V T25

Philips

Διαφανής λυχνία πυράκτωσης Philips 40 Watt με διάμετρο 25 mm και μήκος 86 mm με βάση E14 για εγκατάσταση στην κουκούλα κουζίνας.

Η λυχνία Philips έχει σχεδιαστεί για να φωτίζει την κουκούλα κουζίνας.

Ο λαμπτήρας πυρακτώσεως είναι μια από τις σημαντικότερες εφευρέσεις της ανθρωπότητας. Το τεχνητό φως ενός λαμπτήρα πυρακτώσεως σχηματίζεται από ένα ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο πυροδοτεί ένα λεπτό σύρμα βολφραμίου - μια σπείρα.

- Παραλαβή στη Μόσχα
από τις 10:00 έως τις 20:00
στις εργάσιμες ημέρες της Ρωσικής Ομοσπονδίας - περισσότερα.

DELIVERY γίνεται
όταν παραγγέλνετε από 1000 ρούβλια:

- Μόσχα μέσα στον περιφερειακό δρόμο της Μόσχας - 300 ρούβλια.
- MKAD + 5 χλμ. - 500 ρούβλια.
- Περισσότερα από 5 χλμ. από τον περιφερειακό δρόμο της Μόσχας. περισσότερα.

- Αποστολή εντολών
στις περιοχές της Ρωσίας.

Αγοράστε λαμπτήρες για κουκούλες Cata

 • Ανταλλακτικά για κουκούλες
  • φίλτρα λίπους
  • φίλτρα άνθρακα
  • κινητήρες
  • οπαδούς
  • μονάδες ελέγχου
  • βολβούς
  • μονάδες ελέγχου
  • μπλοκ κουμπιών
  • πτερύγια
  • γρίλιες στο ατμόπλοιο
  • οδηγίες

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας ψάχνοντας για το σωστό ανταλλακτικό, δώστε μια παραγγελία για την παραγγελία των προϊόντων και ο διευθυντής μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα συντονίσει την παραγγελία.

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας! Στο άμεσο μέλλον ο διαχειριστής ανταλλακτικών θα επικοινωνήσει μαζί σας!

Η εταιρεία μας έχει πουλήσει ανταλλακτικά για οικιακές συσκευές εδώ και πολλά χρόνια. Πουλάμε ανταλλακτικά για κουκούλες Cata σε λιανικό και χονδρικό εμπόριο σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Με την ευρύτερη διάδοση του World Wide Web όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να επιλέγουν online καταστήματα, συνειδητοποιώντας ότι το εμπόριο μέσω του διαδικτύου επιτρέπει στον πωλητή να αποφύγει τις δαπάνες που συνδέονται με τη μίσθωση των χώρων, τεράστιες κρατικές προμηθευτές περιεχομένου, κ.α. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε στους αγοραστές ανταλλακτικά για κουκούλες σε χαμηλότερες τιμές από τα κανονικά καταστήματα. Διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των ανταλλακτικών, συνάπτοντας συμβάσεις απευθείας με τους κατασκευαστές.
Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες των διαχειριστών μας, μπορείτε να αποσαφηνίσετε γρήγορα τα χαρακτηριστικά των εξαρτημάτων για τις κουκούλες Cata, να λάβετε συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή, την εναλλαξιμότητα εξαρτημάτων και άλλες πρόσθετες πληροφορίες.
Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την πληρωμή της παραγγελίας, κατάλληλες τόσο για άτομα όσο και για οργανισμούς. Οι παραδόσεις μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους: το προϊόν μπορεί να προσφέρει courier μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες των ναυτιλιακών εταιρειών, ή να προώθησης αλληλογραφίας όχι μόνο σε μεγάλες πόλεις όπως η Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Νίζνι Νόβγκοροντ, Yekaterinburg, Καζάν, Σαμάρα, Νοβοσιμπίρσκ, το Κίεβο, Dnepropetrovsk, Ντονέτσκ, Χάρκοβο, Ζαπορόζιε, Οδησσό, Λβιβ, καθώς και σε οποιοδήποτε μέρος της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Λαμπτήρας πυρακτώσεως για κουκούλες Philips Appliance T25 40W E14

Λαμπτήρας πυρακτώσεως για εξαγωγή Philips 40W E14

Η λυχνία Philips 40W E14 έχει σχεδιαστεί για να φωτίζει την κουκούλα κουζίνας. Ο λαμπτήρας πυρακτώσεως είναι μια από τις σημαντικότερες εφευρέσεις της ανθρωπότητας. Το τεχνητό φως ενός λαμπτήρα πυρακτώσεως σχηματίζεται από ένα ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο πυροδοτεί ένα λεπτό σύρμα βολφραμίου - μια σπείρα.

Ισχύς, W: 40W

Τάση, V: 230-240V

Περιγραφή: λαμπτήρας πυρακτώσεως με διαφανή λαμπτήρα

Κατασκευαστική εταιρία Philips Lighting Poland S.A., Πολωνία, Πολωνία

Φωτεινή ροή, Lm: 424Lm

Διάρκεια ζωής: 1000 ώρες

Τύπος λάμπας: πυρακτώσεως

Σχήμα σωλήνα: T25

Χρώμα του καλύμματος του λαμπτήρα: διαφανές

ετικέτες: βολβός για κουκούλα, λάμπα Philips για κουκούλα 40W, λυχνία αερισμού