Αξιολόγηση των καλύτερων φίλτρων αέρα (νεροχύτες) και συμβουλές για την επιλογή της σωστής συσκευής

Χωρίς καθαρό αέρα σε ένα διαμέρισμα ή γραφείο, ένα άτομο αρχίζει να υποφέρει από προβλήματα υγείας. Ο αέρας πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της καθαρότητας, υγρασίας, πρέπει να υπάρχουν βακτήρια, οσμές και τα αλλεργιογόνα. Ωστόσο, υπό συνθήκες σύγχρονης οικολογίας, είναι πρακτικά αδύνατο να επιτευχθεί αυτή η καθαρότητα. Συγκεκριμένα, εάν υπάρχουν κατοικίδια ζώα στο σπίτι σας. Παρατεταμένης απελευθέρωσης των καυσαερίων στην ατμόσφαιρα, οσμές, καπνό από τα εργοστάσια, τη σκόνη, και άλλα παράγωγα της ανθρώπινης δραστηριότητας καταλήγει σε διαμερίσματα μας. Βοήθεια για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα μπορεί μόνο μια συσκευή, η οποία ονομάζεται πλύσιμο αέρα. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς να επιλέξετε αυτή τη χρήσιμη συσκευή οικιακής χρήσης για το διαμέρισμά σας.

Τι πρέπει να κάνω όταν επιλέγω μια συσκευή;

Συγχαρητήρια αν στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να αγοράσετε μια εξειδικευμένη μονάδα. Εάν ακούσετε πρώτα μια τέτοια συσκευή όπως το πλύσιμο με αέρα, τότε θα χρειαστείτε τις παρακάτω πληροφορίες.

Αυτή είναι μια συσκευή που είναι μια πολυλειτουργική συσκευή. Κύριο καθήκον του είναι ο καθαρισμός του αέρα και η ταυτόχρονη υγρασία του. Χάρη στην εργασία αυτής της συσκευής, το μικροκλίμα στο δωμάτιο έχει βελτιωθεί σημαντικά, γεγονός που επηρεάζει θετικά την υγεία των ανθρώπων. Οι επιστήμονες έχουν αναγνωρίσει ότι οι πλύσεις αέρα έχουν υψηλή απόδοση στον καθαρισμό του περιβάλλοντος, καθώς και στον έλεγχο της γύρης, των ακάρεων σκόνης και των αλλεργιογόνων.

Μην συγχέετε τη συσκευή με έναν υγραντήρα. Το πλύσιμο του αέρα είναι πολύ πιο λειτουργικό, έχει ένα μεγαλύτερο σύνολο πρόσθετων χαρακτηριστικών και υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Μεταξύ αυτών είναι:

 • υψηλής ποιότητας καθαρισμό του αέρα,
 • κορεσμού με την υγρασία, λαμβανομένου υπόψη του κινδύνου υδάτωσης,
 • η συσκευή δεν ακούγεται στο εξωτερικό αυτί,
 • ο πολύ σχεδιασμός της συσκευής είναι πολύ απλός, πράγμα που σημαίνει ότι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της μπορούν να αποσυναρμολογήσουν τη συσκευή για το πλύσιμο των φίλτρων.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια συσκευή είναι το μέγεθος του δωματίου. Κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο πλάνο, πράγμα που σημαίνει ότι εάν το μέγεθος της αίθουσας είναι μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να χειριστεί η συσκευή, η απόδοση θα μειωθεί.

Για ορεκτικά, πρέπει να μετρήσετε το τετράγωνο του δωματίου στο οποίο θα λειτουργεί η μονάδα. Για παράδειγμα, θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για ένα μεγάλο δωμάτιο μέτρησης 30 τετραγωνικών μέτρων. Ή έχετε ένα μικρό διαμέρισμα και η δράση πλύσης θα είναι αρκετή για ολόκληρη την περιοχή. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να κλείσετε τις πόρτες.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι ο όγκος της εργασίας.

Πολλοί από αυτούς δημιουργούν δυσάρεστες δονήσεις ή θορύβους. Εάν μια τέτοια συσκευή είναι εγκατεστημένη στην κρεβατοκάμαρα ή στο νηπιαγωγείο, θα παρεμβαίνει σημαντικά στον ήρεμο ύπνο σας. Επομένως, ελέγξτε το επίπεδο θορύβου εκ των προτέρων.

Το τρίτο κριτήριο επιλογής είναι ο όγκος της δεξαμενής. Η χωρητικότητα του δωματίου εξαρτάται από την ένταση της δεξαμενής. Ορισμένες συσκευές έχουν μια εκτεταμένη δεξαμενή, η οποία επιτρέπει σε λίγα λεπτά να γεμίσει τον αέρα με φρεσκάδα και υγρασία. Η συσκευή με μια μικρή δεξαμενή, δυστυχώς, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μια τέτοια εργασία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαθεσιμότητα πρόσθετων λειτουργιών. Πολλοί ψύκτες αέρα είναι εξοπλισμένοι με πρόσθετες λειτουργίες. Διευκολύνουν σημαντικά τη ζωή του ιδιοκτήτη της συσκευής. Για παράδειγμα, οι πρόσθετες λειτουργίες θα σας επιτρέψουν να ορίσετε:

 • χρονοδιακόπτη για έναν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας,
 • η αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης, όταν χρειάζεται να αερίσετε το δωμάτιο σε απουσία σας,
 • αισθητήρες, υπεύθυνοι για την εργασία και ούτω καθεξής.
 • μερικές συσκευές είναι εξοπλισμένες με ειδικές δεξαμενές, όπου μπορείτε να χύσετε γεύση, πράγμα που σημαίνει ότι ο αέρας όχι μόνο θα υγραίνεται, αλλά και θα μυρίσει ωραία.

Κατανάλωση ισχύος. Δυστυχώς, μερικές συσκευές τρέφονται ανελέητα με ηλεκτρισμό, αλλά η λειτουργία τους δεν είναι ιδανική. Αυτό ισχύει για φθηνά ή αρκετά παλιά μοντέλα. Επομένως, καθορίστε εκ των προτέρων τις πληροφορίες σχετικά με το πόσο οικονομικό είναι αυτή η συσκευή. Και δεν πιστεύω ότι οι διαβεβαιώσεις των συμβούλων ότι όλες οι ροδέλες είναι οικονομικές. Δυστυχώς, με μια απρόσεκτη προσέγγιση, κινδυνεύετε να πάρετε ένα εντυπωσιακό λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας μετά από ένα μήνα.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι ο σχεδιασμός. Η σημερινή αγορά οικιακών ειδών προσφέρει πολλές παραλλαγές στο σχεδιασμό των νεροχύτη. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ του διαμερίσματός σας.

Ταυτόχρονα, επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για τον τόπο αγοράς.

Αποκτήστε τη συσκευή καλύτερα προσωπικά, δηλαδή προσωπικά εμφανίζονται στο κατάστημα. Αλλά από τα ηλεκτρονικά ψώνια otkazatsya.Obyazatelno ελέγξετε καλύτερα με έναν σύμβουλο όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και, αν είναι δυνατόν, για το έργο ustroystva.Dazhe επιτόπιο έλεγχο, αν σας υπόσχονται μια καλή έκπτωση για το έκθεμα, να αρνηθεί την πρόταση. Δυστυχώς, αυτά τα μοντέλα γρήγορα έρχονται σε negodnost.Ubedites που σας δόθηκε εγγύηση talon.Postaraytes ελέγξετε αμέσως τη συσκευή, στην αρχική άφιξη. Εντός 14 ημερών, μπορείτε να επιστρέψετε τη συσκευή και να την αντικαταστήσει με ένα νέο, όταν ο γάμος ή η αποτυχία θα βρεθεί εύκολα. Για το σκοπό αυτό, μην σκίσετε τη συσκευασία και τα συνοδευτικά έγγραφα.

Αξιολόγηση των καλύτερων φθηνών αλλά αποτελεσματικών πλυντηρίων αέρα

Καθαριστής αέρα Xiaomi Mi Καθαριστής αέρα 2

Καθαριστικό, έλεγχος ταχύτητας, λειτουργία δικτύου, διαχείριση smartphone.

Ο καθαριστής αέρα έχει τρεις ταχύτητες λειτουργίας. Υπάρχει μια λειτουργία ελέγχου από το τηλέφωνό σας. Η απόδοση καθαρισμού είναι 310 κυβικά μέτρα ανά ώρα. Είναι εγκατεστημένο στο πάτωμα. Τα φίλτρα είναι αφαιρούμενα, γεγονός που καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό. Έχει μια μάλλον ειδική εμφάνιση, η οποία θα συμπληρώσει το εσωτερικό στο ύφος της υψηλής τεχνολογίας.

Εγκατάσταση του Boneco W1355A


Καθαρισμός και ενυδάτωση, χωρητικότητα: 7 l, ισχύς 20 W, καλύπτει περίπου 50 τετραγωνικά μέτρα, έχει πολλές χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες

Αυτή η συσκευή έχει χωρητικότητα 7 λίτρων και η απαιτούμενη ισχύς είναι 20 βατ. Μπορεί να εξυπηρετήσει χώρο 150 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει χειροκίνητος έλεγχος ταχύτητας. Η συσκευή λειτουργεί από το δίκτυο. Έχει δύο τρόπους λειτουργίας. Είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία υγρασίας.

Το κλιματικό συγκρότημα Boneco W2055A

Η συσκευή που περιέχει την επιλογή του υγραντήρα, χωρητικότητα: 7 λίτρα, ισχύ 20 βατ, καλύπτει περίπου 60 τετραγωνικά μέτρα,

Ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας boneco. Χωρητικότητα 7 λίτρων, που εξυπηρετεί έκταση 180 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει λειτουργία ελέγχου ταχύτητας. Ο έλεγχος είναι δυνατός τόσο στην ίδια τη συσκευή όσο και με τη βοήθεια τηλεχειριστηρίου ή του smartphone σας. Η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί στο πάτωμα ή να τοποθετηθεί στον τοίχο. Τα φίλτρα είναι αφαιρούμενα, πράγμα που τους επιτρέπει να καθαριστούν καλά. Έχει συνοπτικό, μοντέρνο σχεδιασμό.

Συσκευή από τη διάσημη εταιρεία Boneco U700


Υγραντήρας υπερήχων, χωρητικότητα: 9 l, ισχύς 180 W, καλύπτει περίπου 80 τετραγωνικά μέτρα, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή αρωματισμού, λειτουργία δικτύου

Εξυπηρετεί ένα δωμάτιο μέχρι 60 τετραγωνικά μέτρα. Η ισχύς είναι 180 kW. Ο όγκος του δοχείου είναι περίπου 9 λίτρα. Πρόκειται για έναν υγραντήρα υπερήχων. Ελέγχεται από την κονσόλα. Έχει διαφανή τοιχώματα της δεξαμενής, που καθιστά δυνατή την παρατήρηση της ροής του νερού.

Royal Clima Alba Luxe (RAW-A300 / 6.0-WT)

Έχει μια ενυδατική λειτουργία, και επίσης αντιμετωπίζει καλά με το καθήκον του καθαρισμού των εσωτερικών μάζα αέρα

Χαμηλή κλιματική μονάδα. Συνδυάζει τις λειτουργίες του καθαριστικού και του υγραντήρα. Σερβίρει δωμάτιο με επιφάνεια μέχρι 35 τετραγωνικά μέτρα. Έχει χωρητικότητα 30 βολτ. Χωρητικότητα 6 λίτρων. Έχει τη λειτουργία του ιονισμού του αέρα. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά απλός και απλός.

Συσκευή AIC S135


Έχει ως στόχο την υγρασία και τον ταυτόχρονο καθαρισμό χώρου 3,5 l, ισχύος 22 W, καλύπτει περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα, δυστυχώς έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί μόνο από το δίκτυο

Το κλιματικό συγκρότημα είναι μικρό σε μέγεθος, το οποίο ταιριάζει σε οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας. Η χωρητικότητα της δεξαμενής νερού είναι 3,5 λίτρα. Ισχύς 35 watt. Σερβίρει δωμάτιο μέχρι 30 τετραγωνικά μέτρα. Έχει έλεγχο ταχύτητας. Εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου αφής. Εξαιρετικά κομψό και συμπαγές ταυτόχρονα. Αυτό εξηγεί τη δημοτικότητα αυτού του συγκεκριμένου μοντέλου.

Τα καλύτερα συστήματα μεσαίας τάξης

Το πλύσιμο αέρα είναι αρκετά ακριβό οικιακό αντικείμενο. Έτσι ήταν μέχρι το 2017. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν πολλά νέα μοντέλα προϋπολογισμού, τα οποία μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα άτομα με χαμηλό εισόδημα. Εξετάστε τον προϋπολογισμό, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικά μοντέλα.

Το κλιματικό συγκρότημα Royal Clima Alba Luxe (RAW-A300 / 6.0-WT)

Καθαριστικό και υγραντήρας, φυσική ενυδάτωση, χωρητικότητα: 6 λίτρα, καλύπτει περίπου 35 τετραγωνικά μέτρα, ιονισμός αέρα, ρύθμιση ταχύτητας, λειτουργία από το δίκτυο

Αυτό το κλιματικό συγκρότημα έχει κερδίσει πολλά θετικά σχόλια από τους πελάτες του. Κυρίως επειδή έχει ωραίο σχεδιασμό και επίσης δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο σε εσωτερικούς χώρους. Η διαχείριση είναι απλή και διαισθητική.

Υγραντήρας AIC S135


Καθαριστικό και υγραντήρα, χωρητικότητα: 3,5 l, ισχύ 22 W, καλύπτει περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα, ρύθμιση ταχύτητας, λειτουργία δικτύου

Αυτό το κλιματικό σύστημα είναι πολύ συμπαγές και έχει χωρητικότητα μόνο τρεισήμισι λίτρα. Ένα τέτοιο κλιματικό συγκρότημα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα γραφείο στο νηπιαγωγείο ή στο γραφείο. Δεν χρειάζεται αρκετός χώρος, αλλά ταυτόχρονα θα ταιριάζει οργανικά στο εσωτερικό. Εξοπλισμένο με πίνακα ελέγχου αφής. Ωστόσο, ορισμένοι λένε ότι αυτό το πάνελ έρχεται σε χαλάρωση μετά από μερικούς μήνες εργασίας και οι πελάτες που μετακινούνται στην κονσόλα.

Atmos Aqua-1270

Καθαριστικό και υγραντήρα, χωρητικότητα: 0,7 l, ισχύς 14 W, ιονισμός αέρα, έλεγχος ταχύτητας, λειτουργία αρώματος, λειτουργία δικτύου

Συγκρότημα με ενδιαφέρον σχέδιο. Η χωρητικότητά του είναι μόνο ένα λίτρο, αλλά ταυτόχρονα, πολλοί σημειώνουν την υψηλή αποτελεσματικότητά του. Το συγκρότημα έχει δύο ταχύτητες λειτουργίας, καθώς και μια λειτουργία χρονοδιακόπτη, η οποία είναι πολύ βολική. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρες που σας υπενθυμίζουν ότι η δεξαμενή λειώνει από το νερό.

Κλιματικό συγκρότημα Fanline VE200

Φυσικός υγρασία, χωρητικότητα: 8 l, ισχύς 10 W, καλύπτει περίπου 20 τετραγωνικά μέτρα, ιονισμός αέρα, λειτουργία αρωματισμού, λειτουργία δικτύου

Ένα καλό συγκρότημα δαπέδων, η χωρητικότητα των οποίων χωράει μέχρι 8 λίτρα. Και αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια συσκευή υγραίνει αποτελεσματικά το δωμάτιο, ενώ δεν χρειάζεται συχνές αλλαγές νερού. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της συσκευής είναι η ανάγκη για συχνή πλύση των φίλτρων.

Αξιολόγηση των πιο αποτελεσματικών και έξυπνων συσκευών καθαρισμού αέρα

Υγραντήρας Boneco U700


Υγραντήρας υπερήχων, χωρητικότητα: 9 l, ισχύς 180 W, καλύπτει περίπου 80 τετραγωνικά μέτρα, έλεγχος ταχύτητας, λειτουργία αρώματος, λειτουργία δικτύου

Αυτός ο υγραντήρας είναι η πιο δημοφιλής συσκευή με υψηλή βαθμολογία. Το κόστος του είναι χαμηλό και ο σχεδιασμός είναι ασύγκριτος. Πολλοί άνθρωποι προσελκύονται από την ευκαιρία να δουν την ανοικτή χωρητικότητα και να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η συσκευή. Η ανατροφοδότηση επισημαίνει ότι αυτή η ικανότητα καλύπτει αποτελεσματικά τη λειτουργία της, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί και τα 80 τετράγωνα του δωματίου. Και αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι κάτοικοι διαμερισμάτων τριών υπνοδωματίων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη συσκευή χωρίς να θυσιάζουν τη λειτουργικότητα.

Συγκρότημα Panasonic F-VXK70


Καθαριστικό και υγραντήρα, χωρητικότητα: 4 λίτρα, ισχύς 66 watts, καλύπτει περίπου 52 τετραγωνικά μέτρα, ρύθμιση ταχύτητας, λειτουργία από το δίκτυο

Μια συσκευή που έχει λακωνικό σχέδιο. Παρουσιάζεται με μαύρο, καφέ και κόκκινο χρώμα. Συνδυάστε αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Το κόστος μιας τέτοιας συσκευής είναι υψηλό, αλλά δικαιολογείται πλήρως από τη λειτουργικότητά της. Εξοπλισμένο με λειτουργίες χρονοδιακόπτη, αυτόματη ενεργοποίηση, αυτόματη αλλαγή λειτουργίας και ούτω καθεξής. Μια πολύ συμπαγής συσκευή που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής είναι η πλήρης αυτοματοποίηση. Δηλαδή, η ίδια η συσκευή κατανοεί πότε γίνεται δύσκολη η αναπνοή σε ένα δωμάτιο και αρχίζει να λειτουργεί αυτόματα. Η κύρια συνθήκη για αυτή τη λειτουργία είναι η ενεργοποιημένη λειτουργία. Ωστόσο, μην φοβάστε ότι μια μονάδα που λειτουργεί συνεχώς απορροφά πολλή ενέργεια. Η συσκευή θα παραμείνει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας μέχρι να αντιληφθεί ότι είναι απαραίτητο να ξεκινήσει η λειτουργία καθαρισμού αέρα.

Κλιματικό συγκρότημα Winia AWI-40


Καθαριστικό και υγραντήρα, χωρητικότητα: 7 l, ισχύς 15 W, έλεγχος ταχύτητας, λειτουργία δικτύου

Η χωρητικότητα της συσκευής είναι 7 λίτρα. Έχω κερδίσει το σεβασμό των πελατών λόγω της λειτουργικότητας και του απλού σχεδιασμού του. Τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας συσκευής περιλαμβάνουν σημαντικό όγκο εργασίας. Δυστυχώς, η συσκευή δεν εκπέμπει τους πιο ευχάριστους ήχους που εμποδίζουν τον ύπνο ή επικεντρώνονται στην εργασία. Κατά τα άλλα, είναι η τέλεια συσκευή.

StarWind SHC2211 Υγραντήρας αέρα

Υγραντήρας υπερήχων, χωρητικότητα: 1,7 l, ισχύς 17 W, έλεγχος ταχύτητας, λειτουργία αρώματος, λειτουργία δικτύου

Ένα άλλο δημοφιλές πλύσιμο αέρα, σε συνδυασμό με έναν υγραντήρα. Για μια σχετικά μικρή τιμή, ο αγοραστής λαμβάνει χωρητικότητα 2 λίτρων και ισχύ 17 βατ. Υπάρχει μια λειτουργία της αρωματοποίησης, καθώς και ο έλεγχος της ταχύτητας. Απλός σχεδιασμός. Ωστόσο, ορισμένοι αγοραστές διαμαρτύρονται ότι μετά από 2 μήνες εργασίας τα φίλτρα είναι βαριά μολυσμένα και είναι πολύ δύσκολο να τα πλύνετε.

Τα οφέλη και η πιθανή βλάβη των συστημάτων καθαρισμού του αέρα

Όπως κάθε άλλη συσκευή, το πλύσιμο με αέρα συνδυάζει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα.

 • Το κύριο πλεονέκτημα είναι η μετατροπή του αέρα στο διαμέρισμά σας σε καθαρό, φρέσκο ​​και υγρό.
 • Η δεύτερη είναι η δυνατότητα αρωματισμού.
 • Το τρίτο πλεονέκτημα είναι μια απλή φροντίδα.

Τα pluses περιλαμβάνουν ενδιαφέροντα σχέδια και μεγάλη ποικιλία.

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι ελάχιστη, τουλάχιστον αν χρησιμοποιηθεί με σύνεση, δεν θα αισθανθείτε αύξηση του ποσού των μηνιαίων λογαριασμών κοινής ωφέλειας.

Ωστόσο, οι αγοραστές θα πρέπει να εξοικειωθούν εκ των προτέρων με τα μειονεκτήματα, ώστε να μην απογοητευθούν.

 1. Ορισμένες συσκευές είναι πραγματικά δυνατές.
 2. Δυστυχώς, οι ισχυρές ροδέλες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για μεγάλα δωμάτια, είναι πολύ ακριβές.
 3. Το τρίτο μειονέκτημα είναι ότι μια τέτοια συσκευή είναι βραχύβια και μετά από ένα χρόνο ή ένα χρόνο και μισό εργασίας θα πρέπει να αγοράσετε φίλτρα αντικατάστασης.
 4. Η ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του νερού.
 5. Και, τέλος, τι να κρύψει, δυστυχώς, οι πλύσεις αέρα δεν διαφέρουν στην προσέγγιση σχεδιασμού. Αυτές είναι ογκώδεις συσκευές που θα χωρέσουν πολύ πέρα ​​από κάθε εσωτερικό. Έχετε υπόψη αυτό.

Εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σήμερα υπάρχουν πολλοί νεροχύτες και ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μια συσκευή από τα προσωπικά αιτήματα και τις ευκαιρίες της. Απλά σκεφτείτε ότι πριν από δύο χρόνια δεν υπήρχε τέτοια ποικιλία.

Η επιλογή της ιδανικής συσκευής δεν θα είναι δύσκολη, εάν καθορίσετε εκ των προτέρων τις απαιτήσεις σας. Ελπίζουμε ότι θα κάνετε τα σωστά συμπεράσματα από την ανάγνωση και θα έχετε μια συσκευή που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας, ενώ παράλληλα θα συμπληρώνει το εσωτερικό σας χωρίς να το επιδεινώνει. Επιτυχής αναζήτηση για εσάς και θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που επιλέξατε είναι η δύναμη της δουλειάς.

Αξιολόγηση των καλύτερων πλύσεων αέρα το 2018

Σε αυτήν την ανασκόπηση, συλλέγονται οι καλύτερες πλύσεις αέρα διαφορετικών κατηγοριών τιμών. Όλα τα μοντέλα που παρουσιάζονται αποτελεσματικά ενυδατώνουν και καθαρίζουν τον αέρα στο δωμάτιο, διατηρώντας ένα υγιές μικροκλίμα. Μια ειδική κατηγορία της βαθμολογίας για το 2018 είναι οι συσκευές για τα δωμάτια των παιδιών.

Μοντέλα προϋπολογισμού

Το κόστος των καθαριστικών αέρα, ακόμη και στην αρχική κατηγορία, σπάνια πέφτει κάτω από 5 χιλιάδες ρούβλια. Σε αυτή την τιμή, μπορείτε να αγοράσετε μοντέλα απλού σχεδιασμού με ελάχιστη λειτουργικότητα.

Fanline VE200

Μια απλή αλλά λειτουργική συσκευή από πλαστικό δοχείο νερού με συστήματα ελέγχου και φιλτραρίσματος. Εκτός από τον ύγρανση, η συσκευή εκτελεί τη λειτουργία του ιονισμού. Η μέση τιμή είναι 6 χιλιάδες ρούβλια.

 • η επιφάνεια του δωματίου είναι 15μ².
 • επίπεδο θορύβου 29-45 dB.
 • ο όγκος της δεξαμενής είναι 7 λίτρα.
 • Λειτουργεί χωρίς συμπλήρωση έως 2 ημερών.
 • υψηλό βαθμό αξιοπιστίας ·
 • ευκολία χρήσης.
 • ο οπίσθιος φωτισμός δεν σβήνει.
 • αδιαφανές πλαστικό της δεξαμενής.
 • δεν υπάρχει ένδειξη πλήρωσης.

Τα τελευταία δύο δευτερόλεπτα δυσκολεύουν τον έλεγχο της πλήρωσης της δεξαμενής, αναγκάζοντας περιοδικά την αφαίρεση του άνω τμήματος για επαλήθευση.

Atmos AQUA-3800

Τα υλικά της συναρμολόγησης πληρούν τις απαιτήσεις οικολογικής ασφάλειας και ανθεκτικότητας. Η επιλογή είναι για το σπίτι, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μικρό γραφείο. Η μέση τιμή είναι 6 χιλιάδες ρούβλια.

 • η επιφάνεια του δωματίου είναι 40 τ.μ.
 • επίπεδο θορύβου 32 dB.
 • ο όγκος της δεξαμενής είναι 4,5 λίτρα.
 • καταναλώνει μόνο 20 W.
 • βολικό πίνακα ελέγχου.
 • 2 λειτουργίες.
 • δείκτη της ποσότητας νερού.
 • υψηλή κατανάλωση υγρών ·
 • ευαισθησία στη ρύπανση ·
 • ακρίβεια στην υπηρεσία.

Η συσκευή πρέπει να ελευθερωθεί από το υπολειμματικό υγρό μετά από κάθε χρήση και τα φίλτρα να στεγνώσουν. Μετά από κάθε τρεις μέρες συνεχούς εργασίας, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί υγρός καθαρισμός.

AIC S135

Παρά την κινεζική συνέλευση, η ποιότητα της απόδοσης είναι σε υψηλό επίπεδο. Η μέση τιμή είναι 7 χιλιάδες ρούβλια.

 • περιοχή εξυπηρέτησης 30 m²;
 • επίπεδο θορύβου 50 dB.
 • ο όγκος της δεξαμενής είναι 3,5 λίτρα.
 • ακριβή υπολογισμένο όγκο της δεξαμενής.
 • βολική τρύπα για topping?
 • ένδειξη της ποσότητας του υγρού ·
 • περιστροφικός ρυθμιστής;
 • ημέρα και νύχτα του ανεμιστήρα.
 • αργή διαδικασία διαβροχής.
 • χαμηλή απόδοση του φίλτρου νερού.

Για την κατηγορία προϋπολογισμού των συσκευών, αυτές οι ελλείψεις δεν είναι κρίσιμες. Οι δυνατότητες της συσκευής επαρκούν για τον καθαρισμό του αέρα ενός μικρού δωματίου.

Μέση κατηγορία τιμών

Σε αυτήν την κατηγορία βαθμολογίας υπάρχουν τα πλυντήρια αέρα για το σπίτι με το καλύτερο πλαστικό, πιο σύνθετη κατασκευή και προηγμένα χαρακτηριστικά. Είναι αποτελεσματικοί στην υγρασία του αέρα, την αφαίρεση σκόνης, το ιονισμό, την καταστροφή μικροβίων και βακτηρίων. Το κόστος αυτών των συσκευών είναι από 10 έως 20 χιλιάδες ρούβλια.

Neoclima 868

Το υπερηχητικό κλιματικό συγκρότημα διακρίνεται από έναν πλεονεκτικό συνδυασμό τιμής με ένα σύνολο λειτουργιών. Η μέση τιμή είναι 11 χιλιάδες ρούβλια.

 • χώρος υπηρεσίας 42 m²;
 • επίπεδο θορύβου 40 dB.
 • ο όγκος της δεξαμενής είναι 2,4 λίτρα.
 • λειτουργία ιονισμού.
 • ενσωματωμένη υγρασία ·
 • διήθηση άνθρακα ·
 • οζονιστής ·
 • Λυχνία UV.
 • πλαστικό χαμηλής ποιότητας.
 • θόρυβος κατά τη λειτουργία.
 • απωθητικό σχέδιο.

Τα περισσότερα από τα μειονεκτήματα του Neoclima NCC-868 είναι υποκειμενικά.

Boneco W2055A

Η μέση τιμή είναι 14 χιλιάδες ρούβλια. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής παρέχουν γενικά ένα άνετο μικροκλίμα:

 • δωμάτιο έως 50μ²?
 • επίπεδο θορύβου 25 dB.
 • δεξαμενή χωρητικότητας 7 λίτρων.
 • Ρύθμιση ισχύος.
 • θόρυβο με ελάχιστη ισχύ.
 • βολική προσαρμογή.
 • έντονη κόκκινη ένδειξη.
 • όγκος της δεξαμενής 7 l.
 • ημέρα συνεχούς λειτουργίας.
 • την ανάγκη συχνής αντικατάστασης των αναλωσίμων ·
 • ευαισθησία των δίσκων και του τυμπάνου στην πύρωση ·
 • ακριβό αξεσουάρ.

Προκειμένου η συσκευή να λειτουργεί χωρίς καταστροφές, είναι απαραίτητο να προσανατολιστείτε καλά στις οδηγίες. Το μεγαλύτερο μέρος της αρνητικής ανάδρασης οφείλεται σε αμέλεια κατά τη χρήση.

Winia AWX-70

Επικεφαλής του τμήματος μεσαίας τιμής. Σταθερό διατηρεί την υγρασία σε ένα δεδομένο επίπεδο και ιοντίζει φαινομενικά. Το κόστος είναι μέχρι 20 χιλιάδες ρούβλια.

 • χώρος έως 50 m².
 • επίπεδο θορύβου 32 dB.
 • δεξαμενή νερού 9 l;
 • ένδειξη του επιπέδου ρύπανσης ·
 • 4 τρόποι λειτουργίας ανεμιστήρα.
 • 3 ενσωματωμένα προγράμματα για τύπους μόλυνσης.
 • φροντίστε το τύμπανο με πλυντήριο πιάτων.
 • υποχρεωτική περίθαλψη μία φορά την εβδομάδα ·
 • υψηλό κόστος.
 • μεγάλο βάρος.

Στο Ο Winia AWX-70 πρέπει να αντικαθιστά τα φίλτρα 2 φορές το χρόνο, που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά για αγοραστές μεσαίας τάξης.

Πολυτελείς συσκευές κατηγορίας premium

Το καλύτερο πλυντήριο αυτοκινήτων για βαθμολογία αέρα στην κατηγορία premium. Ένα εμπόδιο για την αγορά μπορεί να είναι η έλλειψη κεφαλαίων. Αυτές οι συσκευές είναι ιδανικές για εργασία, αλλά είναι πολύ ακριβές.

Boneco H680

Το καλύτερο αντίγραφο στο τμήμα premium. Ο νεροχύτης συνδυάζει την ελκυστική εμφάνιση, το βέλτιστο μέγεθος, τα χαρακτηριστικά, τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης. Η μέση τιμή είναι 52 χιλιάδες ρούβλια.

 • περιοχή εξυπηρέτησης 100 m²;
 • επίπεδο θορύβου 25 dB.
 • ο όγκος της δεξαμενής είναι 10 λίτρα.
 • το νερό, τον άνθρακα και τον καθαρό καθαρισμό.
 • μεγάλη δεξαμενή?
 • βολική κάλυψη;
 • μεγάλη περιοχή συντήρησης.
 • αθόρυβη λειτουργία νύχτας?
 • λειτουργία της αρωματοποίησης.
 • πάνελ με ένδειξη.
 • τηλεχειριστήριο.
 • εξωγενείς θορύβους στην κατάσταση ημέρας.
 • μικρή οθόνη?
 • δεν υπάρχουν κουμπιά ελέγχου οπίσθιου φωτισμού.

Τα μειονεκτήματα δεν είναι κρίσιμα για την αποτελεσματικότητα, αλλά η τιμή σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δικαιολογημένη.

Panasonic F-VXL40

Η ευχάριστη εμφάνιση συμπληρώνεται από την υψηλή απόδοση. Η τιμή είναι από 30 χιλιάδες ρούβλια.

 • περιοχή εξυπηρέτησης 52 m²;
 • επίπεδο θορύβου 54 dB.
 • Ο όγκος της δεξαμενής είναι 3,4 λίτρα.
 • βολική μονάδα ελέγχου.
 • δείκτης υγρασίας και καθαρότητας.
 • φίλτρο υγρασίας με διάρκεια ζωής 10 χρόνια.
 • αποτελεσματικό καθαρισμό όλων των τύπων ρύπανσης.
 • ρύθμιση κάθε φορά που την ενεργοποιείτε.
 • χαμηλή ακρίβεια των αισθητήρων.
 • μικρή δεξαμενή.
 • χωρίς υπεριώδη ακτινοβολία και ιονισμό.

Το Panasonic F-VXF40 είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικό για τον κύριο σκοπό του. Ωστόσο, η τιμή της είναι αινιγματική με έναν τέτοιο περιορισμό των δυνατοτήτων.

Daikin MCK75J

Ένα από τα πιο τεχνολογικά πλυντήρια αέρα από την κατάταξη των καλύτερων το 2018. Το σύστημα διήθησης των δύο τύπων εγγυάται μέγιστο καθαρισμό. Η μέση τιμή είναι 48 χιλιάδες ρούβλια.

 • περιοχή εξυπηρέτησης 46 m²;
 • επίπεδο θορύβου 50 dB.
 • ο όγκος της δεξαμενής είναι 4 λίτρα.
 • αυτόματη προσαρμογή για βαθμό μόλυνσης.
 • συστήματα φωτοκαταλυτικής και ηλεκτροστατικής διήθησης.
 • εξάλειψη των μικρότερων σωματιδίων και μικροοργανισμών ·
 • γρήγορη επίτευξη υγρασίας 60%.
 • υψηλή παραγωγικότητα έως 450 m3 / h,
 • αυτόματο έλεγχο.
 • με αναλώσιμα για 6 χρόνια λειτουργίας.
 • αφαιρεί πολύ καπνό από την κουζίνα?
 • αποτυχίες το χειμώνα ·
 • ακατάλληλη δεξαμενή αποθήκευσης.

Η προσεκτική και τακτική συντήρηση θα βοηθήσει στην αποφυγή δυσλειτουργιών στη συσκευή.

Κορυφαία 3 καλύτερα μοντέλα για τα παιδικά δωμάτια

Σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούνται σε παιδικές αίθουσες, δημιουργούνται οι απαιτήσεις, ιδιαίτερα σε μια οικογένεια με νεογέννητο. Μην χρησιμοποιείτε υπερηχητική εξάτμιση. Αξίζει να επιλέξετε τις επιλογές με την παραδοσιακή αρχή της εργασίας. Στην καταπολέμηση των ιών και των τοξινών, οι λαμπτήρες υπεριωδών ακτίνων, τα φίλτρα άνθρακα και τα φωτοκαταλυτικά φίλτρα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Electrolux EHAW-9010D / 9015D ΜΙΝΙ

Πλύσιμο στην κορυφή των καλύτερων επιλογών για ένα παιδί από πέρυσι και ικανοποιεί πλήρως τις απαραίτητες απαιτήσεις. Το μέσο κόστος των 8 χιλιάδων ρούβλια.

 • η επιφάνεια του δωματίου είναι 19 m².
 • επίπεδο θορύβου 25 dB.
 • ο όγκος της δεξαμενής είναι 2,2 λίτρα.
 • προκαταρκτικός καθαρισμός.
 • φίλτρο νερού;
 • hygrostat.
 • ηλεκτρονικό έλεγχο και οθόνη με εμφανή ένδειξη.
 • Χρονοδιακόπτης
 • Ρυθμίστε την ταχύτητα υγρασίας.
 • Επιπλέον λειτουργίες αυξάνουν το κόστος.
 • ακριβής φροντίδα.
 • αδικαιολόγητο σχέδιο συμπλήρωσης του νερού.

Σε γενικές γραμμές, η μονάδα είναι κατάλληλη για τους αναφερόμενους σκοπούς και είναι δημοφιλής.

Boneco W2055D

Ένα μοντέλο των τριών κορυφαίων παιδιών. Η απουσία αντικαταστάσιμων φίλτρων περιορίζει τη φροντίδα των δίσκων καθαρισμού. Το μέσο κόστος των 23 χιλιάδων ρούβλια.

 • η επιφάνεια του δωματίου είναι 50 τ.μ.
 • επίπεδο θορύβου 25 dB.
 • δεξαμενή νερού 7 l.
 • ιονιστή και υγροστάτη.
 • αξιοσημείωτος αισθητήρας ρύπανσης.
 • δυνατότητα αρωματισμού ·
 • βολικό για την κάλυψη χωρητικότητας αφαιρείται εύκολα?
 • μεγάλη περιοχή υπηρεσιών?
 • χαμηλό θόρυβο.
 • υπερβολικό κόστος ·
 • ήχοι γαργαλίσματος.
 • γρήγορος σχηματισμός ασβεστολιθικών αποθέσεων.

Το ασβέστη στους δίσκους εξαλείφεται με έγκαιρη φροντίδα. Το Hubble, το οποίο συχνά γράφεται από χρήστες, σχετίζεται με χαρακτηριστικά σχεδιασμού.

LG HW306LGE0 MINI ON

Μια συμπαγής έκδοση για το δωμάτιο του παιδιού, το οποίο είναι εύκολο να μεταφερθεί με το παχνί. Η μέση τιμή είναι 17 χιλιάδες ρούβλια.

 • επιφάνεια συντήρησης 23 m²;
 • επίπεδο θορύβου 37 dB.
 • ο όγκος της δεξαμενής είναι 4,5 λίτρα.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • προκαταρκτικός καθαρισμός.
 • ιονιστής ·
 • ένδειξη στάθμης νερού.
 • έλεγχος της καθαριότητας.
 • φυσικός τρόπος ύγρανσης.
 • αυτόματο καθαρό καθαρισμό.

Από τα μειονεκτήματα που αναφέρονται είναι μια διογκωμένη τιμή για μια τέτοια μικρή συσκευή.

Οι υγραντήρες που αναφέρονται στην αξιολόγηση για το διαμέρισμα δεν εξαντλούν τη σειρά μοντέλων. Οι παράμετροι και τα τεχνικά χαρακτηριστικά δίνουν μια γενική ιδέα για το τι πρέπει να είναι η συσκευή. Οπλισμένοι μαζί τους, μπορείτε να πάτε στην επιλογή και να αποφύγετε τα χαμένα έξοδα.

Οι καλύτερες πλύσεις στον αέρα στο σπίτι - Top 10

Βυθίστε τον αέρα ή τον καθαριστή αέρα - ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό στη ζωή οποιουδήποτε ατόμου που παρακολουθεί την υγεία του. Η ποιότητα του αέρα, ιδίως στις μεγάλες πόλεις, επιδεινώνεται με το χρόνο, γεγονός που έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ευημερία. Εάν δεν έχετε εξοχική κατοικία, από την οποία μπορείτε να βγείτε στην αποβάθρα και να αναπνέετε καθαρό αέρα και με τα παράθυρα ανοιχτά, το μικροκλίμα του διαμερίσματος αλλάζει προς το χειρότερο - τότε η κορυφή μας για σας. Παρουσιάζουμε την αξιολόγηση των καλύτερων καθαριστών αέρα του 2018.

№10 - BONECO AOS W200

 • 15 900 ρούβλια

Σε αυτό το κλιματικό σύστημα, ο κατασκευαστής έχει ήδη φιλοξενήσει 3 εξαρτήματα: ένα καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα και ένα αρωματικό άρωμα. Το πλύσιμο δεν απαιτεί την ποιότητα του νερού και ίσως η κύρια διαφορά του από πολλά άλλα είναι η διαθεσιμότητα ενός ειδικού σφουγγαριού 3D, ο οποίος χρησιμοποιείται εδώ αντί των συνηθισμένων φίλτρων αέρα. Όλες οι πλεονάζουσες ακαθαρσίες αναρροφώνται από τον αέρα μέσω ενός ανεμιστήρα, μετά τον οποίο καθίστανται στο σφουγγάρι και ξεπλένονται με νερό μέσα στην κατσαρόλα. Για τον καθαριστή αέρα, το AOS W200 έχει πολύ μικρές διαστάσεις και συγχρόνως κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, έτσι ώστε ο νεροχύτης όχι μόνο να είναι χρήσιμος βοηθός, αλλά και να ταιριάζει με βιολογικό τρόπο σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Η χωρητικότητα της μονάδας είναι 4,5 λίτρα. Ο μέγιστος χώρος εργασίας είναι 50 τετραγωνικά μέτρα. Στο νεροχύτη χτίστηκε μια ράβδος ιονιστικού αργύρου (ISS), μέσω της οποίας δεν ανθίζει το νερό και που, σε συνδυασμό με το καινοτόμο 3D σφουγγάρι, απλώνει καθαρό αέρα στο δωμάτιο με ευχάριστο άρωμα. Για να καθαρίσετε το σφουγγάρι, απλώς το πλύνετε σε μια γραφομηχανή όπως κάθε άλλο στοιχείο ντουλάπας.

№ 9 Ballu AW-325

 • 11 600 ρούβλια

Αυτό το μοντέλο έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά - από το σύνολο της σειράς μοντέλων της εταιρείας είναι το πιο απλό, αλλά φθηνό και εξαιρετικά λειτουργικό. Μετά την αποσυσκευασία, θα δείτε στην περίπτωση ένα μαύρο τετράγωνο με μια οθόνη, η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν πίνακα ελέγχου συστήματος. Ο πίνακας είναι αισθητηριακός, εξυπηρετεί ταυτόχρονα ως στοιχείο ελέγχου και δείκτη κατάστασης - υπάρχει ένας αισθητήρας νερού, αρκετοί τρόποι καθαρισμού και ένας δείκτης υγρασίας αέρα.

Μέσα στη δεξαμενή υπάρχει μια ασημένια ράβδος, ωστόσο δεν παρέχεται ιονισμός αέρα. Η εξάτμιση, όπως και στις περισσότερες άλλες πλύσεις, συμβαίνει σύμφωνα με την αρχή της παροχής ψυχρού ατμού. Η δεξαμενή, μαζί με μια παλέτα, μπορεί να περιέχει έως και 5,7 λίτρα νερού. Υπάρχει επίσης λειτουργία νύχτας, κατά την οποία η συσκευή πραγματοποιεί αυτόματα και με ελάχιστο επίπεδο θορύβου τις λειτουργίες της. Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να βρείτε την επιλογή CLEAN, όταν ενεργοποιηθεί, το μηχάνημα ενεργοποιεί τη λειτουργία αυτοκαθαρισμού. Τα αντικαθιστώμενα φίλτρα δεν παρέχονται εδώ, για το μεγαλύτερο μέρος η μηχανή αντιμετωπίζει καλά χωρίς αυτά. Χώρος συντήρησης - έως 50τ.μ.

№8 BONECO AOS-W1335A

 • από 10 000 ρούβλια

Ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας Boneco στη λίστα μας, διαφέρει από την παραπάνω τιμή και τις διαστάσεις του μοντέλου, και ο σχεδιασμός μοιάζει με το AW-325. Το πολυλειτουργικό σύστημα κλιματισμού W1335A λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά, καθαρίζοντας τέλεια τον αέρα όχι μόνο από τη σκόνη, αλλά και από το μαλλί των κατοικίδιων ζώων και ακόμη και από τα ακάρεα σκόνης. Ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση 2 ετών στο καθαριστήριο αέρα. Η χωρητικότητα της δεξαμενής νερού είναι 7 λίτρα, ο ρυθμός ροής δεν υπερβαίνει τα 300 ml / h.

Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, δεδομένου ότι το σύστημα αυτό είναι κατασκευασμένο σε βάση μη φιλτραρισμένο. Η δεξαμενή μπορεί να γεμίσει με νερό κάθε ποιότητας - μια ιονιστική ράβδος θα την καθαρίσει από βακτήρια και επιβλαβείς ακαθαρσίες. Οι τρόποι λειτουργίας επιλέγονται από τον τροχό του ταμπλό και το χαμηλό επίπεδο θορύβου επιτρέπει τη χρήση της συσκευής ακόμη και όταν όλοι κοιμούνται. Ο νεροχύτης απενεργοποιείται αυτόματα αν τελειώσει το νερό στη δεξαμενή. Μπορεί να εγκατασταθεί σε δωμάτια με μέγεθος 50 τετραγωνικών μέτρων, αλλά με τον καθαρισμό θα πρέπει να τσιγαρίσετε - οι λεπίδες του ανεμιστήρα είναι πολύ ενοχλητικές για εύκολη πλύση με νερό.

№7 - Polaris ΡΡΑ 4045 Rbi

 • 3 900 ρούβλια

Κάθε ένας από μας έχει ακούσει για την εταιρεία οικιακών συσκευών της Polaris, αλλά και για καθαριστές αέρα. Και όχι μόνο, αλλά το κάνουμε με τις καλύτερες παραδόσεις - αυτή η μικρή και φθηνή συσκευή έχει μια εντυπωσιακή λειτουργικότητα για την τιμή της. Το σύστημα φιλτραρίσματος στο PPA 4045 είναι βήμα-βήμα, συμπεριλαμβανομένων 4 σταδίων καθαρισμού. Εκτός από το πληκτρολόγιο της ίδιας της συσκευής, το κιτ περιλαμβάνει ένα βολικό τηλεχειριστήριο. Παρόλο που δεν ενυδατώνει τον αέρα, λειτουργεί καλά με τον καθαρισμό.

Υπάρχει η δυνατότητα ιονισμού αέρα, ενσωματωμένου φίλτρου άνθρακα και η συσκευή ζυγίζει μόλις 2,5 κιλά. Εκτός από το ιονιστή, υπάρχει μια γεύση, έτσι ώστε ο αέρας στο σπίτι δεν θα είναι μόνο φρέσκο, αλλά και με μια ευχάριστη οσμή. Ο νεροχύτης έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα - με την πάροδο του χρόνου, το φίλτρο άνθρακα καθίσταται φραγμένο και χάνει την αποτελεσματικότητά του και δεν υπάρχουν επιπλέον στο κιτ, δεν είναι επίσης εύκολο να τα βρείτε στην αγορά. Η συνιστώμενη επιφάνεια εργασίας είναι 30 m ^ 2.

Αριθ. 6 - PANASONIC F-VXH50R-W

 • 20 300 ρούβλια

Ένα σύγχρονο κλιματικό συγκρότημα από την παγκοσμίως γνωστή μάρκα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Το σύστημα περιέχει 3 φίλτρα: το ένα για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη, ένα άλλο για την απομάκρυνση μιας δυσάρεστης οσμής και, το σημαντικότερο, ένα φίλτρο νερού, το οποίο ενυδατώνει και καθαρίζει οτιδήποτε άλλο. Το πλύσιμο του φίλτρου νερού είναι απαραίτητο ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιείται το πλύσιμο, κατά προτίμηση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Στο πάνω πλαίσιο της συσκευής υπάρχουν κουμπιά ελέγχου. Μεταξύ των λειτουργιών καθαρισμού του αέρα παρέχεται επίσης ένα κουμπί προστασίας παιδιών. Ο νεροχύτης διατηρεί αυτόματα το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Η συσκευή διατίθεται στην αγορά σε 3 χρώματα: λευκό, γκρι, μαύρο. Υπάρχουν διάφοροι δείκτες που καθορίζουν τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης, με την επακόλουθη επιλογή του καθεστώτος καθαρισμού. Αποτελεσματική καθαριότητα - 40 τ.μ. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, με σωστή φροντίδα το φίλτρο θα διαρκέσει μέχρι και 10 χρόνια. Μεταξύ των αδυναμιών ξεχωρίζουν ιδιαίτερα η τιμή και οι μεγάλες διαστάσεις της συσκευής, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξεταστεί κατά το σχεδιασμό του εσωτερικού.

№5 - Philips AC 4014

 • 22 400 ρούβλια

Το έξυπνο σύστημα καθαρισμού αέρα της Philips φροντίζει για την υγεία σας και εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα καθαρισμού. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα που ανιχνεύει τις παραμικρές αλλαγές στην ατμόσφαιρα. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας ρυθμίζει την ποσότητα του αντληθέντος αέρα, υπάρχουν προσαρμοσμένοι τρόποι λειτουργίας.

εδώ ένα σύστημα φιλτραρίσματος τριών σταδίων: κατ 'αρχάς προ-φίλτρο συγκρατεί τα μεγάλα σωματίδια, όπως άμμο ή τρίχωμα των ζώων, τότε ένα φίλτρο άνθρακα απορροφά όλες τις οσμές, και τέλος επικαλυμμένα με ένα αντιβακτηριακό φίλτρο αφαιρεί μικροσκοπικά σωματίδια της σκόνης που διέρχεται μέσω της μεμβράνης των δύο πρώτων. Ο δείκτης θα ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη, όταν τα φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται ή να αντικατασταθούν, διαφορετικά η συσκευή σταματήσει να λειτουργεί. Το AC 4014 λειτουργεί πολύ σιωπηλά για να πλύνει αυτή τη δύναμη. Υπάρχει ένα χρονόμετρο που απενεργοποιεί τη συσκευή μετά από μια ορισμένη περίοδο. Σε γενικές γραμμές, η μάρκα συνεχίζει τον πήχη και η ποιότητα πληροί όλες τις προσδοκίες, αλλά δεν υπάρχει μια πολύ χρήσιμη λειτουργία του ιονισμού του αέρα.

№4 - Tefal PU4025

 • 14.100 ρούβλια

Ένα από τα καλύτερα καθαρισμού του αέρα στην αγορά όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού. Tefal είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και μοντέρνο σχεδιασμό, όμως, όπως και κάθε συσκευή υψηλής τεχνολογίας, PU4025 δεν είναι χωρίς ατέλειες. σύστημα καθαρισμού σε αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει 4 φίλτρα: προ-φίλτρο, ενεργό άνθρακα και την αντιβακτηριακή HEPA, και στο προσάρτημα να τους είναι μια ειδική φράγμα τεχνολογία NanoCaptur, η οποία αφαιρεί την φορμαλδεΰδη αέρα. Ο χώρος εξυπηρέτησης είναι έως 35 τ.μ. Εκτός από τους τέσσερις φίλτρα είναι επίσης παρούσες ενσωματωμένο σύστημα ιονισμού μέσω του οποίου αέρας είναι τόσο καθαρό και φρέσκο ​​ως μετά από μια καταιγίδα. Συνολικά υπάρχουν 4 λειτουργία φιλτραρίσματος υψηλής-ταχύτητας, ένας από αυτούς επιλέγει το δικό τους συσκευή, αυτόματα αναλύοντας την έκταση της μόλυνσης.

Παρά την ισχύ του, το PU4025 λειτουργεί πολύ ήσυχα, η στάθμη θορύβου στη μέγιστη ισχύ δεν υπερβαίνει τα 45 dB. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει κατά τη λειτουργία είναι ότι είναι δύσκολο να βρεθούν αντικαταστάσιμα φίλτρα, οπότε θα πρέπει να φροντίζετε όσο το δυνατόν προσεκτικά το διαθέσιμο.

№3 Sharp KC-F31R

 • 15 700 ρούβλια

Ανοίγει τα τρία κορυφαία συμπαγή ευφυή φίλτρα καθαρισμού αέρα από την εταιρεία Sharp. Υπάρχει όλα όσα πρέπει να είναι στο σύγχρονο πλύσιμο του αέρα, καθώς και μερικές πρόσθετες λειτουργίες που δεν θα βρείτε στους ανταγωνιστές. Η πιο αξιοσημείωτη από αυτές τις λειτουργίες - ιονική βροχή - σας επιτρέπει να υγράνετε και να ιονίζετε ταυτόχρονα τον αέρα, πράγμα που αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματική αναλογία καθαρισμού.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της «βροχή ιόντων» εξαλείφονται οι δυσάρεστες οσμές σβήστηκε στατικό ηλεκτρισμό, και τα μικρά σωματίδια ρύπων στον αέρα ενώνονται ανεπαίσθητη μάτι ιονισμένο σταγόνες νερού. Η εξάτμιση γίνεται με ψυχρό τρόπο, αποκλείεται η υπερχείλιση. πρόγραμμα καθαρισμού του αέρα είναι ένα τριών σταδίων αισθητήρες σκόνης προσδιορίζει σωστά το βαθμό ρύπανσης και ρυθμίστε την επιθυμητή λειτουργία. Η μονάδα είναι συμπαγής και ελαφρύς, μπορεί να μετακινηθεί γύρω από το διαμέρισμα, και κάθε φορά που δεν έτρεξε να τον για να αλλάξετε τη λειτουργία, πλήρης ραδιοπομπό που παρέχονται. Το μηχάνημα είναι σχεδόν καθόλου θόρυβο, αλλά και για την απόδοση να ελπίζουμε ότι δεν είναι απαραίτητο: το μέγεθος του χώρου εργασίας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει 20m².

№2 - Foxcleaner ION

 • 6 400 ρούβλια

Παρά το παραπλανητικά μικρό μέγεθος και τον απλό σχεδιασμό της, η συσκευή έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα μικρό κιβώτιο βάρους 1,5 κιλών, σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια. Υπάρχουν έως και 5 στάδια καθαρισμού του αέρα: εκτός από τα τρία πρότυπα φίλτρα - πρωτογενή, αντιβακτηριακά και άνθρακα, υπάρχει ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο και ένας βακτηριοκτόνος λαμπτήρας. Το φωτοκαταλυτικό στοιχείο ενεργεί με υπεριώδη ακτινοβολία, σκοτώνοντας βακτήρια και αποσυνθέτοντας πολύπλοκες χημικές ενώσεις που έχουν επιβιώσει από το φιλτράρισμα από το πρωτεύον σύστημα

Ο χώρος εγγυημένου καθαρισμού των χώρων μπορεί να είναι μέγιστος 20 τ.μ. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα στο αυτοκίνητο ρυθμίζεται από τον πίνακα ρύθμισης, ο ιονιστής, λοιπόν, είναι επίσης εκεί. Βρείτε τα φίλτρα αντικατάστασης για το ION δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά είναι καλύτερο να τα αγοράσετε εκ των προτέρων. Για όλη τη πολυλειτουργικότητά της, η συσκευή είναι φθηνή και μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός δαπανηρών συσκευών μπορεί να ανταγωνιστεί με αυτήν. Τα καλύτερα φθηνά πλυντήρια.

№1 - Daikin MC70LVM

 • 32 300 ρούβλια

Ο ηγέτης της παρέλασης μας είναι ένας πολύ έξυπνος, πολυλειτουργικός καθαριστής αέρα από τη Daikin. Διαφέρει από όλα τα μοντέλα που αντιπροσωπεύονται στην αξιολόγηση με υψηλή τιμή, αλλά το σύμπλεγμα του είναι παρόμοιο σε δομή με εκείνο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αέρα σε επιστημονικά εργαστήρια. Το σύστημα ελέγχεται χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, αλλά ακόμη και χωρίς αυτό, το ίδιο το μηχάνημα μπορεί να καθορίσει το βαθμό ρύπανσης και να κάνει τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό των χώρων χωρίς τη συμμετοχή του ιδιοκτήτη.

Εκτός από τα πέντε στάδια καθαρισμού, υπάρχει μια μοναδική τεχνολογία Flash Streamer, η οποία εξουδετερώνει ακόμη και επικίνδυνες συγκεντρώσεις χημικών ενώσεων στον αέρα. Η ίδια η συσκευή είναι πολύ ήσυχη, είναι απίθανο να ακούσετε πώς λειτουργεί, ακόμη και με ένα ελάχιστο επίπεδο θορύβου υποβάθρου. Ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση για τον καθαρισμό του αέρα κατά 99%. Ο ενσωματωμένος ιονιστής θα σας επιτρέψει να νιώσετε τη μυρωδιά του όζοντος που μας είναι γνωστή μετά τη βροχή. Όλα τα φίλτρα είναι αντικαταστάσιμα, αλλά η αντικατάσταση είναι εξαιρετικά σπάνια, ειδικά αν τα πλένετε καθώς λεκιάζονται. Ο έλεγχος υγρασίας δεν παρέχεται εδώ, επομένως είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τη μονάδα μαζί με τον υγραντήρα σε χώρους με ξηρό αέρα. Εκτός από το καλό πλύσιμο του αέρα, μπορεί να το κάνει σε χώρο μέχρι 70 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος είναι μεγαλύτερος από αυτόν των περισσότερων ανταγωνιστών.

Η βαθμολογία των καθαριστών αέρα (ροδέλες) 2018

Όσο ευρύτερη είναι η γκάμα του εξοπλισμού, τόσο πιο δύσκολη είναι η πλοήγηση σε αυτήν την ποικιλομορφία. Ακόμα, μόνο για την καθαρότητα και την υγρασία του αέρα που αγωνίζονται υγραντήρες, ιονιστές, οζονιστές και ροδέλες. Το πιο συνηθισμένο ερώτημα των αγοραστών - πώς διαφέρει το πλύσιμο από τον υγραντήρα και τι είναι καλύτερο να αγοράσετε για το σπίτι; Θα εξετάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των νεροχύτη και θα βοηθήσουμε να γίνει η σωστή επιλογή.

Είδη καθαρισμού αέρα

Οι νεροχύτες και οι υγραντήρες έχουν πολλά κοινά: και οι δύο τύποι συσκευών έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το επίπεδο σχετικής υγρασίας στο σπίτι.

Οι διαφορές αρχίζουν με την επέκταση της λειτουργικής - ο νεροχύτης διαποτίζει όχι μόνο τον αέρα με υγρασία, αλλά καθαρίζει επίσης από μηχανικές ακαθαρσίες: σκόνη, μικρές ίνες ύφασμα, μαλλί, γύρη και ακόμη σωματίδια αιθαλομίχλης και του καπνού. Υγραντήρας ίδια ο αέρας δεν μπορεί να καθαριστεί, αυτό εξατμίζεται μόνο το ύδωρ, το κρύο ή ζεστό ατμό.

Ο μηχανισμός δράσης είναι θεμελιωδώς διαφορετικός. Οι νεροχύτες λειτουργούν με βάση την αρχή της υδροδιήθησης. Ο ανεμιστήρας παίρνει τη ροή αέρα από το δωμάτιο και τον κατευθύνει σε ένα περιστρεφόμενο τύμπανο που αποτελείται από διάφορους δίσκους. Το τύμπανο συνεχώς περιστρέφεται και αρδεύεται με νερό, μια τέτοια εικόνα, το ίδιο το νερό γίνεται ένα φίλτρο - υπάρχει μια υδροδιήθηση του αέρα. Κολλιέται στη ρύπανση του τυμπάνου πέφτει μέσα στο νερό και καθιζάνει σε μια ειδική παλέτα και η καθαρισμένη και υγρανθείσα ροή αέρα στέλνεται έξω.

Τώρα στην αγορά υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καθαριστών αέρα, που διαφέρουν στο σχήμα του τυμπάνου.

 • Βυθίζεται με κωνικό τύμπανο. Σε αυτές τις συσκευές, αντί του παραδοσιακού κυκλικού δίσκου, περιστρέφεται μια κωνική ράβδος στο κέντρο της δεξαμενής νερού. Καθώς περιστρέφεται η ράβδος, τραβάει το νερό προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα πέπλο από λεπτά σταγονίδια μέσα από τα οποία διέρχεται ο μολυσμένος αέρας.
 • Οι νεροχύτες με ένα κυλινδρικό τύμπανο δημιουργούν ένα κουρτίνα νερού λόγω των περιστρεφόμενων δίσκων, πάντα υγρανθέντων με νερό λόγω ειδικής ανακούφισης ή μεμβρανών μεμβράνης. Πάνω από το δίσκο είναι εγκατεστημένος ένας ισχυρός ανεμιστήρας, ενισχύοντας την εξάτμιση.

Τα μοντέλα με το συνηθισμένο στρογγυλό τύμπανο είναι πολύ πιο ευρέως διαθέσιμα στην αγορά. Δεν διαφέρουν από τα κωνικά ομόλογα όσον αφορά την αποδοτικότητα και την αρχή της λειτουργίας, αλλά κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο και είναι ευκολότερο να διατηρηθούν.

Συμβουλές για την επιλογή πλύσης αέρα

Περιοχή εξυπηρέτησης

Ένας από τους κύριους λόγους αρνητικής ανάδρασης στον καθαρισμό του αέρα είναι ο εσφαλμένος υπολογισμός της περιοχής. Το γεγονός είναι ότι κατά την αγορά ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων δεν πρέπει να προσανατολίζεται στην περιοχή ολόκληρου του διαμερίσματος, αλλά μόνο στην περιοχή του δωματίου όπου θα εγκατασταθεί η συσκευή. Η αύξηση της υγρασίας σε όλο το σπίτι δεν είναι δυνατή με το πλύσιμο και ο λόγος δεν είναι σε ανεπαρκή χωρητικότητα, αλλά σε μια αδύναμη σύμβαση του εσωτερικού αέρα και την παρουσία τοίχων, οπότε ο υγροποιημένος αέρας παραμένει μέσα σε ένα δωμάτιο.

Όγκος δεξαμενής και κατανάλωση νερού

Προφανώς, το πλύσιμο είναι πιο ισχυρό, τόσο πιο γρήγορα ο αέρας στο δωμάτιο θα κορεστεί με την υγρασία. Ο μέσος ρυθμός εκφόρτισης πρέπει να αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής: η ελάχιστη τιμή είναι η κατανάλωση 200 ml νερού ανά ώρα, υψηλή - από 500 ml / h.

Για να διασφαλίσετε ότι ο όγκος της δεξαμενής είναι επαρκής για έναν πλήρη κύκλο εργασίας, μπορείτε να εστιάσετε στις μέσες τιμές. Με ρυθμό ροής 300-500 ml / ώρα, η δεξαμενή νερού πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 5-7 λίτρα νερού.

Επίπεδο θορύβου

Γενικά, το πλύσιμο είναι πολύ πιο δυνατό από έναν κανονικό υγραντήρα αέρα. Το επίπεδο θορύβου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά ακόμη και οι πιο ήσυχες συσκευές στη λειτουργία ελάχιστης ισχύος συνήθως φτάνουν τα 20 dB. Στην κανονική λειτουργία, ο θόρυβος από την εργασία είναι συγκρίσιμος με τους ήχους που εκπέμπει η μονάδα συστήματος του υπολογιστή.

Στο βόμβο της συσκευής δεν είναι ενοχλητικό και δεν παρεμβαίνει στον ειρηνικό ύπνο των μελών του νοικοκυριού, είναι προτιμότερο να αγοράσετε αμέσως ένα νεροχύτη με την υποστήριξη ενός νυχτερινού τρόπου, παρακωλύοντας τον ανεμιστήρα.

Αναλώσιμα

Οι κατασκευαστές συχνά υπογραμμίζουν ότι το πλύσιμο με αέρα είναι πιο οικονομικό από άλλα καθαριστικά αέρα λόγω της έλλειψης ανταλλακτικών.

Ωστόσο, πολλά μοντέλα της μεσαίας και υψηλής-end κατηγορία περαιτέρω εξοπλισμένη επαργυρωμένο ράβδους ιονίζουσας για τον καθαρισμό του νερού, ο καθαρισμός των μικρών φίλτρων εξόδου (HEPA), καθώς και βακτηριοκτόνο και φίλτρο ροφητή κασέτες. Όλα αυτά - τα αναλώσιμα που χρειάζονται τακτική αντικατάσταση, οπότε είναι λογικό να διευκρινιστεί το κόστος και τη διαθεσιμότητα των στοιχείων πριν από την αγορά.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η βαθμολογία των καθαριστών αέρα (ροδέλες) 2018

5 θέση: Boneco W1355A

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νεροχύτη Boneco είναι οι αυξημένες επιφάνειες εξάτμισης και η απλούστερη διαχείριση. Οι ανάγλυφοι δίσκοι του τυμπάνου σάς επιτρέπουν να διατηρείτε περισσότερη υγρασία και να επιταχύνετε τη διαδικασία εξάτμισης και, για ευκολία στη λειτουργία, είναι υπεύθυνοι οι ενσωματωμένοι τρόποι λειτουργίας. Ο νεροχύτης μπορεί να ανάψει με ασφάλεια τη νύχτα, ενώ η νυχτερινή λειτουργία χαμηλού θορύβου έχει ρυθμιζόμενη ένταση. Η συντήρηση της συσκευής διευκολύνεται από μια διαφανή δεξαμενή νερού με μια άνετη λαβή.

 • εξυπηρετεί έκταση έως 50 τετραγωνικών μέτρων. μετρητές.
 • ογκομετρική δεξαμενή 7 λίτρων ·
 • μέση ισχύ, ροή νερού 300 ml / h;
 • ιοντική ράβδος αργύρου.
 • διάφορους τρόπους λειτουργίας (νυκτερινή και εντατική) ·
 • ένδειξη στάθμης νερού.
 • Αθόρυβη λειτουργία (μέχρι 27 dB).
 • Αυτόματη απενεργοποίηση με κενό δοχείο.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (20 W).
 • η ράβδος θα πρέπει να αλλάξει (υπολογίζεται για 2 εποχές).
 • όταν παίρνετε νερό από τη δεξαμενή, υπάρχει ένα δυνατό γουργούρισμα.
 • το κόστος 13 150 ρούβλια.

4 θέση: Winia AWI-40

Η έξυπνη κορεατική πλύση του Winia AWI-40 αντέχει ανεξάρτητα τον υπερβολικά ξηρό αέρα. Το ενσωματωμένο υγρόμετρο καθορίζει με ακρίβεια το επίπεδο υγρασίας, εμφανίζεται η τιμή και η συσκευή κορεάζει αυτόματα τον αέρα με υγρασία και διατηρεί το προκαθορισμένο επίπεδο. Η μεγάλη δεξαμενή και η υψηλή κατανάλωση νερού καθιστούν δυνατή την ταχύτερη επιτάχυνση του έργου και πρακτικά δεν απαιτούν την παρέμβαση του ιδιοκτήτη: ο χρόνος λειτουργίας στη λειτουργία εκτός σύνδεσης υπερβαίνει τις 14 ώρες.

 • δίσκοι με αντιβακτηριακή επικάλυψη.
 • δεξαμενή χωρητικότητα 7 λίτρα?
 • υπάρχει ένας τρόπος ιονισμού.
 • ενσωματωμένο gyrostat?
 • σύστημα διπλής διήθησης.
 • Έλεγχος αφής και οθόνη LCD.
 • υψηλή κατανάλωση νερού (450 ml / h) ·
 • υπάρχει ένας έλεγχος έντασης και νυχτερινή λειτουργία.
 • πολύ χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μέχρι 15 W).
 • επίπεδο θορύβου 46 dB.
 • Η πλάκα συσσωρεύεται γρήγορα στην παλέτα.
 • το κόστος των 13 990 ρούβλια.

3 θέση: Xiaomi Mi Air Purifier 2

Η εκπληκτική επιτυχία του Xiaomi ακούγεται ακόμη και από εκείνους που απέχουν πολύ από τον κόσμο της τεχνολογίας και δεν ενδιαφέρονται πολύ για τα gadgets, τώρα που παράγει η εταιρεία και την τεχνολογία του κλίματος. Το Mi Air Purifier 2 σχεδιάστηκε με λακωνικό σχεδιασμό, άψογη συναρμολόγηση και, φυσικά, ένα σύνολο λειτουργιών Smart - μπορείτε να ελέγξετε το έργο του καθαριστή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά. Στο ίδιο σημείο η συσκευή αφήνει πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα στο σπίτι και ενημερώνει για την ανάγκη αντικατάστασης του φίλτρου.

 • κοστίζει από 7 700 ρούβλια.
 • υποστηρίζει Wi-Fi και έλεγχο από το smartphone σας.
 • 2 ενσωματωμένη λειτουργία (νύχτα και αυτόματη)?
 • τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας λειτουργία.
 • παρακολουθεί αυτόματα το επίπεδο υγρασίας και διορθώνει το έργο σε πραγματικό χρόνο.
 • καλύπτοντας μέχρι 47 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές.
 • υπάρχουν δείκτες για την ποιότητα του αέρα, την στάθμη του νερού και την αντικατάσταση του φίλτρου.
 • δίνεται η εργασία χρονοδιακόπτη.
 • υπάρχει προστασία από τα παιδιά.
 • 2 φίλτρα (παραγωγή και προεπεξεργασία) διατηρούνται μέχρι 99,9% των μικροσωματιδίων.
 • για το φις καλωδίου χρειάζεστε έναν προσαρμογέα.
 • το φίλτρο HEPA εξόδου πρέπει να αλλάζει κάθε έξι μήνες.
 • όλα τα αναλώσιμα πρέπει να παραγγελθούν.

2 θέση: IQAir HealthPro (αλλεργιογόνο) 100

Στον αγώνα κατά των αλλεργιών, όλα τα μέσα είναι καλά. Ο καθαριστής αέρα της IQAir HealthPro έχει σχεδιαστεί ειδικά για πάσχοντες από αλλεργίες: το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος HyperHepa καθυστερεί όλα τα γνωστά αλλεργιογόνα, καθώς και λεπτή σκόνη και παθογόνους οργανισμούς. Η καθαρότητα του αέρα εξαγωγής έχει δοθεί η πιο προσεκτική προσοχή, επομένως η ροή αέρα απομονώνεται πλήρως από την επαφή με την επιφάνεια του περιβλήματος και διέρχεται μόνο μέσω των φίλτρων.

 • εξυπηρετούμενη περιοχή μέχρι 90 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές.
 • Σύστημα φιλτραρίσματος HyperHepa.
 • υπάρχει προ-φίλτρο νερού.
 • προγραμματισμός κατά τις ημέρες της εβδομάδας, εργασία στο χρονοδιακόπτη?
 • προσαρμόσιμοι τρόποι λειτουργίας (συμπεριλαμβανομένης της νύχτας).
 • 6 ταχύτητες του ανεμιστήρα.
 • έλεγχος αφής, οθόνη
 • εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές (καπνοί, καυσαέρια, καπνός) ·
 • υπάρχει προστασία από τα παιδιά (κουμπιά κλειδώματος).
 • ομοιόμορφη κατανομή καθαρού αέρα.
 • υποστηρίζει το τηλεχειριστήριο.
 • κόστος από 79 990 ρούβλια?
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο υγρόμετρο.
 • πολύ βαρύ (12 κιλά, πλήρες με τροχίσκους για μεταφορά).

1 θέση: Daikin MC707VM

Η βαθμολογία κλείνει με τον πολυλειτουργικό ψεκαστήρα αέρα MC707VM. Η συσκευή πολλαπλών παικτών αντιμετωπίζει εξίσου αποτελεσματικά με την υγρασία και τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι, χάρη στην τεχνολογία Flash Streamer και το σύστημα βιοδιήθησης. Για ένα λεπτό εργασίας, ο καθαριστής αέρα καταφέρνει να καταστρέψει τα βακτήρια με ηλεκτρική εκκένωση, να συλλέξει ηλεκτρισμένη σκόνη, να αφαιρέσει ακάρεα σκόνης και ακόμη και μικρά σπόρια μύκητα και μούχλα. Στη λίστα υπάρχει μια άλλη χρήσιμη λειτουργία - ποιοτική απόσμηση, η οποία λειτουργεί με τη δέσμευση σωματιδίων μιας δυσάρεστης οσμής.

 • εγκατάσταση τοίχου ή δαπέδου.
 • υπάρχει ένα φίλτρο βιοαντιδρών και ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο.
 • προφίλτρο διπλού στρώματος.
 • ηλεκτροστατικό φίλτρο Flash Streamer;
 • Αυτόματη ενεργοποίηση όταν εντοπίζονται δυσάρεστες οσμές.
 • σε ήσυχη λειτουργία, το επίπεδο θορύβου είναι κάτω από 16 dB.
 • Προσαρμόσιμοι και αυτόματοι τρόποι λειτουργίας.
 • Πρόσληψη αέρα 4 πλευρών.
 • εργασία στο χρονοδιακόπτη.
 • υπάρχει ένας ενσωματωμένος ιονιστής.
 • το κόστος των 44 500 ρούβλια?
 • ακριβή φίλτρα αντικατάστασης.

Αποτελέσματα

Η αντίστροφη πλευρά του κέρματος εξακολουθεί να μην είναι μια πολύ πιστή τιμή για τους σύγχρονους καθαριστές αέρα και τα εξαρτήματά τους, καθώς και την ανάγκη προσεκτικής φροντίδας των φίλτρων.

12 καλύτερα φίλτρα αέρα και "ροδέλες αέρα"

Ένας καλός καθαριστής αέρα είναι μια χρήσιμη αγορά για ένα σπίτι στο οποίο ζουν οι αλλεργιοί, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια τέτοια συσκευή, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, θα είναι αποτελεσματική και άνετη στη χρήση.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καλού καθαριστή αέρα

Μέγιστη ανταλλαγή αέρα

Είναι γνωστό ότι με την αποτελεσματική λειτουργία η συσκευή πρέπει να διέρχεται μέσω του αέρα στο δωμάτιο 2-3 φορές την ώρα. Επομένως, υπολογίστε τον όγκο του δωματίου (σε κυβικά μέτρα) και πολλαπλασιάστε τον αριθμό αυτό κατά τρεις και, στη συνέχεια, ελέγξτε το αποτέλεσμα με τις παραμέτρους των διαφορετικών συσκευών καθαρισμού του αέρα.

Χρησιμοποιημένα φίλτρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων: ηλεκτροστατικά, οζονιστικά, φωτοκαταλυτικά, νερό, άνθρακας, φίλτρα HEPA. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά. Για ποιοτικά μοντέλα, υπάρχουν πολλά φίλτρα ταυτόχρονα, δηλ. καθαρισμός πολλών σταδίων.

Εύκολη συντήρηση

Πρέπει να ληφθούν υπόψη 2 σημεία:

 • Η ώρα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τη φροντίδα της συσκευής. Εάν το ηλεκτροστατικό φίλτρο απαιτεί πλύση όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, και το φωτοκαταλυτικό φίλτρο - κάθε έξι μήνες, τότε οι πλύσεις αέρα χρειάζονται καθημερινή προσοχή (αλλαγή και ρίψη νερού).
 • παρουσία στο σχεδιασμό μπλοκ αντικατάστασης, το κόστος και τη συχνότητα αντικατάστασής τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πρόκειται για δείκτες, οθόνες, φωτιστικά, χρονοδιακόπτες, αρωματισμό, λάμπες UV, κλπ. Η πιο σημαντική από τις λειτουργίες "μπόνους", για την οποία αξίζει να πληρώσετε, είναι η δυνατότητα ελεγχόμενου υγροποίησης του αέρα.

Υγραντήρες καθαρισμού αέρα

Πλυντήρια αέρα

Οι νεροχύτες ταυτόχρονα ενυδατώνουν και καθαρίζουν τον αέρα σκόνης και άλλων ρύπων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουν αναλώσιμα. Η υγρασία και ο καθαρισμός του αέρα διεξάγονται χωρίς τη χρήση αντικαταστάσιμων φίλτρων.
Για τον καθαρισμό, ο αέρας λειτουργεί είτε μέσω ενός συστήματος υγρανθέντων δίσκων, είτε μέσω μιας κουρτίνας με ανεμιστήρα.
Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των πλύσεων αέρα - το νερό εξατμίζεται φυσικά, και η υγρασία στο δωμάτιο δεν μπορεί να αυξηθεί πάνω από ένα άνετο 60%. Οι ανεπάρκειες αυτών των συσκευών περιλαμβάνουν θόρυβο και αξιοπρεπείς διαστάσεις.

Κλιματικά συμπλέγματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Πολυλειτουργικές συσκευές που συνδυάζουν σε ένα μόνο περίβλημα τρεις ξεχωριστές συσκευές: ένα πλήρες καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα με παραδοσιακή "ψυχρή" εξάτμιση και έναν ιονιστή.

Πλεονεκτήματα των κλιματικών συστημάτων:

 • Η παρουσία ενός έξυπνου συστήματος για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και της σχετικής υγρασίας, που επιτρέπει την αυτόματη χρήση της συσκευής.
 • Υψηλός βαθμός καθαρισμού του αέρα με ή χωρίς υγρασία (σε αντίθεση με τις κλασικές πλύσεις αέρα).

Μειονέκτημα:

 • Η ανάγκη για περιοδική αντικατάσταση των "ξηρών" και (ή) φίλτρων ενυδάτωσης.

Σας προσφέρουμε μια βαθμολογία από τα καλύτερα φίλτρα αέρα και πλυντήρια αέρα, δημοφιλή στη ρωσική αγορά και άξιζε το 2017-2018, θετική ανατροφοδότηση από τους εμπειρογνώμονες και τους απλούς αγοραστές.

Οι καλύτεροι φτηνοί καθαριστές αέρα

Ο φθηνός συμπαγής και ευχάριστος καθαριστής αέρα Foxcleaner Ion έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μικρά δωμάτια 15-20μ². Με βάρος μόλις 1,5 kg η συσκευή είναι αρκετά κινητή και μεταφέρεται εύκολα στο δεξιό μέρος του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

Παρά τις μικρές διαστάσεις, η συσκευή διαθέτει ένα σοβαρό σύστημα καθαρισμού αέρα 5 σταδίων:

 • Προκαταρκτικό φίλτρο - συγκρατεί μεγάλα σωματίδια μεγαλύτερα από 2,5 mm (σκόνη, μαλλιά, μαλλί, ίνες υφασμάτων κ.λπ.).
 • Αποσμητικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα - απορροφά τον καπνό και τις οσμές.
 • Φίλτρο HEPA - συλλαμβάνει τα μικρότερα σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, των ιών, των βακτηρίων.
 • Φωτοκαταλυτικό φίλτρο - προστατεύει από πολύπλοκες χημικές μολυσματικές ουσίες (φορμαλδεΰδη και άλλες επιβλαβείς αναθυμιάσεις, αέρια).
 • UV-λαμπτήρας - έχει αντιβακτηριακή δράση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η λειτουργία ιονισμού, η οποία, όπως και η βακτηριοκτόνος λυχνία, μπορεί να απενεργοποιηθεί.

 • Συμπαγεια;
 • Φτηνά εναλλάξιμα φίλτρα.
 • Σχετικά χαμηλή τιμή.
 • Χαμηλή ισχύς.

Το πιο φθηνό σε αυτή την κατάταξη είναι η καλύτερη συσκευή καθαρισμού αέρα. Ταυτόχρονα, αφαιρεί γρήγορα και σχεδόν σιωπηρά σκόνη, σωματίδια μαλλιού και ινών, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα από τον αέρα ηλεκτροστατικά. Σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια έως 25 τ.μ. Καταναλώνει μόνο 8 watts. Ο ανεμιστήρας, όμως, παράγει περισσότερο θόρυβο από τον απαραίτητο, αλλά αυτό το μοντέλο δεν χρειάζεται να αλλάξει φίλτρα: το ενσωματωμένο λειτουργεί όλη τη διάρκεια ζωής και χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό. Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής και χαριτωμένη.

 • Χαμηλή τιμή
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Συμπαγές μέγεθος
 • Κομψή σχεδίαση
 • Υπάρχει μια λειτουργία κυκλικής λειτουργίας
 • Οι πλάκες συλλογής σκόνης απομακρύνονται εύκολα
 • Θορυβώδης
 • Χαμηλή ισχύς

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα υψηλής απόδοσης με φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων

 • Αξιοπρεπής ισχύς
 • Τεχνολογία Flash Streamer
 • Η αξιοπρεπής περιοχή εξυπηρέτησης
 • Πολύ ήσυχο
 • Απλή λειτουργία
 • Υψηλή τιμή
 • Μια απτή οσμή

Ο δημοφιλής καθαριστής αέρα Intense Pure Air PU4025 Automatic από την Tefal έχει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για την παροχή ενός άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή το γραφείο. Είναι σχεδιασμένο για συντήρηση επιφάνειας έως 35μ².

Το σύστημα καθαρισμού πραγματοποιείται με βάση 4 ενσωματωμένα φίλτρα:

 • Πρωτοβάθμια. Παγιδεύει μεγάλη σκόνη, τρίχες κ.λπ.
 • Ενεργός άνθρακας. Είναι σε θέση να απορροφά οσμές, καπνό και πτητικές οργανικές ενώσεις.
 • HEPA. Εκτελεί καθαρισμό με καθαρό αέρα.
 • NanoCaptur. Καταστρέφει τους πιο επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρύπους - φορμαλδεΰδη.

Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία ιονισμού, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας, ενισχύοντας την ανοσία και μειώνοντας την κόπωση. Με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων, η συσκευή παρακολουθεί τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης και επιλέγει ανεξάρτητα μία από τις τέσσερις πιθανές ταχύτητες διήθησης.

 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου (22 dB στην ελάχιστη ταχύτητα, 45 dB στο μέγιστο).
 • Υψηλός βαθμός διήθησης.
 • Το χρονόμετρο.
 • Δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα φίλτρα αντικατάστασης.

Αυτός ο καθαριστής αέρα στις διαβεβαιώσεις του κατασκευαστή σε ισχύ 30 W είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα (CARD) έως 237 m³ / h. Εργονομικό λευκό σώμα από πλαστικό ABS υψηλής ποιότητας.

Το σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης περιλαμβάνει:

 • Έξυπνος αισθητήρας, υπεύθυνος για την ποιότητα του αέρα.
 • Λειτουργία γνωστοποίησης της ανάγκης αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου.
 • Ενδεικτική λυχνία κλιματισμού 3 σταδίων.
 • Επιλογή 3 ταχυτήτων ανεμιστήρα.
 • Χρονοδιακόπτης για 1, 4 και 8 ώρες με αυτόματο κλείσιμο.

Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σε 3 στάδια. Κατ 'αρχάς, ένα πρωτεύον φίλτρο εισέρχεται στην περίπτωση, συλλαμβάνοντας μεγάλα σωματίδια ρύπων, μαλλιών, μαλλιού. Επιπλέον, το φίλτρο άνθρακα εξαλείφει τα επιβλαβή αέρια και τις δυσάρεστες οσμές. Ο προκύπτων λεπτός καθαρισμός από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, μικροβίων και αλλεργιογόνων είναι το "προνόμιο" ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού φίλτρου HEPA.

 • Αξιοπρεπείς επιδόσεις.
 • Ποιοτική συναρμολόγηση.
 • Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης.
 • Ακριβά "αναλώσιμα"?
 • Δεν υπάρχει φωτοκαταλυτικό φίλτρο, ιονισμός.

Το Atmos Vent-1550 είναι μια συμπαγής και εύχρηστη συσκευή που λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του καθαρισμού αέρα σε πολλά στάδια μεγάλης εμβέλειας. Με μια κατανάλωση ισχύος 50 W, αυτό το φίλτρο αέρα μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτια μέχρι 45 m².

Ο σχεδιασμός παρέχει έναν αποδοτικό και χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα μετατροπέα 3 ταχυτήτων, ικανό για μέγιστη ανταλλαγή αέρα μέχρι 110 m³ / h. Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σταδιακά σε 6 στάδια: πρωτογενή, HEPA, άνθρακα, φωτοκαταλυτικά φίλτρα, λάμπα UV, ιονισμός.

Το μοντέλο διαθέτει μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό, που ελέγχεται από πλήκτρα αφής. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης παρακολουθεί την κατάσταση των φίλτρων και τους ειδοποιεί για μόλυνση. Τα συστήματα ιοντισμού και φωτοκατάλυσης (που λειτουργούν μαζί με βακτηριοκτόνο λαμπτήρα) μπορούν να μεταβληθούν. Η λειτουργία του προγραμματιζόμενου χρονοδιακόπτη είναι επίσης χρήσιμη.

 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Δεν είναι κακή απόδοση.
 • Τα φίλτρα απαιτούν περιοδική αντικατάσταση.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος
 • Μεγάλη περιοχή υπηρεσιών
 • Συμπεριλαμβάνονται επτά φίλτρα
 • Οθόνη αφής
 • Ενδιαφέρουσα σχεδίαση
 • Καθαρός καθαρισμός οσμών
 • Θορυβώδης (53 dB)

Οι καλύτερες πλύσεις αέρα (χωρίς αναλώσιμα)

 • Απλή κατασκευή
 • Αξιόπιστη και ασφαλής
 • Αυτόματη απενεργοποίηση χωρίς νερό
 • Δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα υγρασίας
 • Δεν υπάρχουν εναλλάξιμα εξαρτήματα
 • Στη μέγιστη ισχύ, θορυβώδη

Το συμπαγές και μοντέρνο πλύσιμο αέρα από την κορεατική μάρκα Winia είναι μια πρακτική και ευέλικτη συσκευή για αποτελεσματική υγρασία και καθαρισμό του αέρα. Για την αξιοπιστία και την απόδοση, το μοντέλο δεν είναι κατώτερο από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές του, αλλά κοστίζει σχεδόν διπλάσια. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για συντήρηση χώρων έως 40μ² και έχει απλό και βολικό έλεγχο αφής. Μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 7 λίτρων, η κατανάλωση ενέργειας δεν είναι μεγαλύτερη από 15 watts. Η λειτουργία αυτόματης συντήρησης υγρασίας είναι διαθέσιμη και 5 λειτουργικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λειτουργίας.

Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην τεχνολογία της φυσικής έκπλυσης του αέρα με ταυτόχρονη υγρασία. Η λειτουργία προ-ιονισμού είναι διαθέσιμη. Οι δίσκοι εργασίας έχουν μια μοναδική δομή 3D και έχουν αντιβακτηριακή επικάλυψη. Ο καθαρισμός του αέρα δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου αναλώσιμα. Το μόνο στοιχείο που χρειάζεται να αντικατασταθεί είναι το φίλτρο ιονισμού Bio-Silver Stone. Ωστόσο, αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Winia AWI-40, είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς αυτό ή απλά να τοποθετήσετε οποιοδήποτε ασημένιο αντικείμενο σε δοχείο με νερό.

 • Προσιτή τιμή?
 • Ποιοτική συναρμολόγηση και υλικά.
 • Αποτελεσματική εργασία.
 • Θορυβώδης, όπως όλες οι πλύσεις αέρα.
 • Ανακριβής υγρασία.

Το πιο απλό στη χρήση είναι το πλύσιμο με αέρα, το οποίο δεν απαιτεί αναλώσιμα και καταναλώνει πολύ μικρή ισχύ (20 W). Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε το τρέχον και απαραίτητο επίπεδο υγρασίας. Υπάρχει μια αντιβακτηριακή προστασία - ράβδος ιονίζοντος αργύρου, καθώς και μια λειτουργία αρωματισμού του υγρού. Υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας υγρασίας. Η δεξαμενή για νερό με αξιοπρεπή μεγέθη - 7 λίτρα. Τομέας εφαρμογής - έως 50 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Ο θόρυβος είναι ελάχιστος, δεν θα σας ενοχλήσει τη νύχτα.

 • δύο στάδια ισχύος
 • αυτόματη συντήρηση της στοχευόμενης υγρασίας
 • ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υγρόμετρο
 • δείκτη καθαρισμού συσκευής
 • τη δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.
 • Αρκετά μεγάλο
 • Ο καθαρισμός είναι πολύ χρονοβόρος

Τα καλύτερα κλιματικά συγκροτήματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Ο πολυλειτουργικός "έξυπνος" καθαριστής αέρα της Panasonic αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία. Έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση κατοικιών έως 30 τ.μ. και είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν την κατάσταση του ατμοσφαιρικού αέρα και ανταποκρίνονται έγκαιρα στην εμφάνιση ρύπανσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του κλιματικού συστήματος:

 • Τεχνολογία NANOE ™ βασισμένη σε νανοϋλικά μακράς δράσης που λαμβάνονται από μόρια νερού (και όχι από οξυγόνο). Υπεύθυνος ιονισμού, προωθεί την επιταχυνόμενη υγρασία του αέρα, εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στα έπιπλα, τα χαλιά, τα ρούχα.
 • Σύνθετο σύστημα καθαρισμού αέρα. φίλτρο ΟΠΕ συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια, το Super Alleru Buster καταστέλλει την δραστικότητα των 17 ειδών αλλεργιογόνων, φίλτρο πράσινο τσάι κατεχίνη εξουδετερώνει μέχρι 99% των ιών, μυκήτων και μούχλας, φίλτρο απόσμησης καταπολεμά τις οσμές?
 • ECONAVY. Εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%.
 • Λειτουργία Turbo;
 • Δυνατότητα χρήσης αυτόματων και χειροκίνητων ρυθμίσεων.
 • Τρισδιάστατη κυκλοφορία ροών αέρα.
 • Ένδειξη της ποιότητας του αέρα και της υγρασίας.
 • Κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.
 • Διάρκεια ζωής σύνθετου φίλτρου - 5, ενυδατική - 10 χρόνια.
 • Καθαρισμός με βαθύ αέρα και αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Μικρός όγκος του δοχείου για νερό.

Αποτελεσματικό κλιματικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για καθαρισμό, υγρασία και ιονισμό στον οικισμό μέχρι 21 τ.μ. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε κομψό μοντέρνο σχεδιασμό με κυρίαρχο λευκό χρώμα. Το σχετικά μικρό μέγεθος και το ελαφρύ βάρος καθιστούν εύκολη τη μετακίνηση της συσκευής στον τόπο όπου το αποτέλεσμα από τη χρήση είναι το πιο απαραίτητο και σημαντικό.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι λειτουργίας:

 • Καθαρισμός αέρα. Μεταχειρισμένα σύστημα τριών σταδίων, που αποτελείται από ένα προκαταρκτικό, φίλτρα απόσμησης και υψηλή ΗΕΡΑ απόδοσης, επιβραδύνοντας έως 99,97% μικρότερα σωματίδια. Εφαρμογή της μοναδικής τεχνολογίας ιονισμού Το Plasmacluster επιτρέπει την απενεργοποίηση των αερομεταφερόμενων βακτηριδίων, των ιών, των σπόρια των καλουπιών και άλλων αλλεργιογόνων.
 • Καθαρισμός και ενυδάτωση. Η εξάτμιση της υγρασίας πραγματοποιείται με φυσικό (ψυχρό) τρόπο χωρίς τον κίνδυνο υπερβολικής διαβροχής και εμφάνισης επιδρομής στα έπιπλα.
 • Ιονική βροχή. Η ταυτόχρονη υγρασία και ο ιονισμός ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του αέρα από ακαθαρσίες και συμβάλλουν επίσης στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και του στατικού ηλεκτρισμού.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο ηλεκτρονικό έλεγχο με υποστήριξη για αισθητήρες σκόνης, θερμοκρασίας και υγρασίας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Αποτελεσματική και όχι θορυβώδης εργασία.
 • Μια επαρκής τιμή.
 • Το νερό εξατμίζεται γρήγορα από τη δεξαμενή.
 • Δεν είναι πολύ υψηλές επιδόσεις.

Ελκυστική εξωτερικά και, το σημαντικότερο, μια αποτελεσματική σειρά ECOLife για τον καθαριστή και τον υγραντήρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του συγκροτήματος είναι η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από το Panasonic NANOE ™. Μικροσωματίδια των μορίων του νερού μεγάλου κύκλου ζωής δισεκατομμύρια φορές λιγότερο σωματίδια ατμού, και επίσης να περιέχουν ένα 1000 φορές περισσότερη υγρασία από αρνητικά φορτισμένο ιόν. Αυτό επιτρέπει η νανο-ιόν για να διεισδύουν βαθιά μέσα σχεδόν οποιοδήποτε ιστό και αποτελεσματικά να καταστρέψουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές και υγρασία κορεσμού αέρα διεργασίας λαμβάνει χώρα ταχύτερα.

Το περίπλοκο σύστημα καθαρισμού και υγρασίας αποτελείται από 5 βήματα. Προκαταρκτικά φίλτρα HEPA και αποσμητικά συγκρατούν σκόνη, αλλεργιογόνα, μαλλί, γύρη φυτών, εξαλείφουν τις οσμές. Η μονάδα υγροποίησης που κατασκευάζεται από υλικό Fibra CHM επιτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας με ταχύτητα έως και 500 ml / h. Στο τελικό στάδιο, ο αέρας εμπλουτίζεται με νανοϋλικά.

Υποστηριζόμενα: ένδειξη τρόπων λειτουργίας, θερμοκρασίας και υγρασίας, λειτουργία χρονοδιακόπτη. Υπάρχει αυτόματη, νυχτερινή, ήσυχη (ήσυχη) και λειτουργία turbo. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα.

 • Σχεδιασμένο για επιφάνεια μέχρι 40 m².
 • 4 ταχύτητες ανεμιστήρα.
 • Εγγύηση - 24 μήνες.
 • Μεγάλες διαστάσεις.
 • Μια μικρή δεξαμενή νερού.

Ποιος καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Κατασκευαστής

Η θέση των διαθέσιμων καθαριστών αέρα καταλαμβάνεται από ρωσικά και κινεζικά δείγματα. Δεν διαφέρουν η μακροζωία και η υψηλή απόδοση, και η εμφάνισή τους δεν είναι ιδανική. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους καταναλωτές είναι οι ιαπωνικές, κορεατικές και ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Daikin, η Panasonic, η Sharp, η Winia, η Philips, η Venta, η Boneco. Τυπικοί εκπρόσωποι του ελίτ τμήματος είναι οι καθαριστές αέρα των εμπορικών σημάτων IQAir και Euromate. Αλλά τα προϊόντα τους είναι σπάνια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στο φόντο της πολύ υψηλής τιμής τους.

Τύπος φίλτρου

Μοντέλα με ηλεκτροστατική φίλτρο είναι οικονομικό, εύκολο στη συντήρηση και συνήθως δεν είναι πολύ ακριβό. Ωστόσο, τέτοιες συσκευές είναι μάλλον ιονιστές με τη λειτουργία του καθαρισμού του αέρα. Επιπλέον, για πολλούς χρήστες, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα να παράγεται όζον, η περίσσεια του οποίου δεν είναι καλό για την υγεία. Αλλά οι καπνιστές θα κάνουν, επειδή γνωρίζουν πώς να χειριστούν τις μυρωδιές και τον καπνό του καπνού, ο οποίος κατά τη διαδικασία της οξείδωσης, με τη σειρά του, ομαλοποιεί την περιεκτικότητα του Ο3 στον αέρα. Στη βαθμολογία μας υπάρχει μόνο ένα φίλτρο αέρα με ένα τέτοιο φίλτρο, αλλά υπάρχουν πολλά εγχώρια και κινεζικά ανάλογα στην αγορά.

Καθαριστές αέρα με σύστημα καθαρισμού πολλαπλών σταδίων είναι κατάλληλα για όλους, αλλά πριν αγοράσετε αξίζει να φροντίσετε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των φίλτρων αντικατάστασης, τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και τη δυνατότητα καθαρισμού. Μετά από όλα, ορισμένοι κατασκευαστές, στα μοντέλα τους, ρυθμίζουν την κλειδαριά ενεργοποίησης όταν μολύνουν τα στοιχεία του φίλτρου.