Επιλέξτε τους 7 καλύτερους καθαριστές αέρα οικιακής χρήσης από τους κατασκευαστές παγκοσμίως

Σχεδόν κάθε μέρα, από τη διαφήμιση ή το Διαδίκτυο, ακούμε για την εμφάνιση ενός νέου "θαύματος", σε μια φιλική οικογένεια κλιματικής τεχνολογίας. Ένα απλό πρόσωπο συγχέεται με την αφθονία των λειτουργιών, τις διάφορες "καμπάνες και σφυρίχτρες", ονόματα. Και κάθε φορά το ίδιο: Είναι δικός μας, το καλύτερο, το πιο χρήσιμο, κλπ. Αλλά είναι πραγματικά τόσο χρήσιμες, ή είναι όλα αυτά τα διαφημιστικά βήματα με τα οποία οι αδίστακτοι πωλητές προσπαθούν να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από εμάς. Σε αυτό θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε μαζί σας το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου.

Η επιλογή του καθαριστή αέρα λαμβάνει χώρα σε διάφορες βασικές θέσεις: σκοπός και ποιότητα καθαρισμού, παραγωγικότητα και επίπεδο θορύβου, κόστος, και αρκετά περίεργο - σχεδιασμό. Με αυτά τα κριτήρια θα αξιολογήσουμε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις των καθαριστικών, των κύριων κατασκευαστών.

Επίσης, μπορείτε να δώσετε προσοχή στα κλιματικά συγκροτήματα, στα οποία υπάρχει ήδη μια λειτουργία καθαρισμού και ύγρανσης. Καταρτίσαμε βαθμολογία 4 κατασκευαστών.

Ο καθαριστής από την Aerotek

Καθαριστής αέρα Aerotek AVP-300 - είναι ένα σύγχρονο οικονομικό μοντέλο, που συνδυάζει όλα τα στοιχεία του καθαρισμού υψηλής τιμής αέρα από την κατηγορία premium που μπορεί να εξυπηρετήσει έως και το δωμάτιο 41μ2. Είναι αξιόπιστη και πολύ εύκολο να λειτουργήσει τη μονάδα που έχει μια λειτουργία καθαρισμού 6-ταχύτητας και της αναγκαστικής μεταγωγής ιονισμού καθαρισμού vozduha.6-βήμα, παρέχουν μια άνετη ατμόσφαιρα, παρέχει μια αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση, εξαλείφει καπνού και επιβλαβείς ακαθαρσίες, όπως επίσης και η σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Η μέγιστη χωρητικότητα μονάδας - 300 m3 / h και ένα «λειτουργία turbo» θα καθαρίσει το δωμάτιό σας για λίγα λεπτά, αλλά χάρη στους δείκτες της καθαριότητας και αλλαγή των φίλτρων, θα ξέρετε πάντα πότε πρέπει να prov Συντήρηση της συσκευής σας.

Η άποψή μας: Με μικρό βάρος, καθαρότερο αέρα Aerotek AVP-300 μπορεί εύκολα να μετακινηθεί σε μια νέα θέση λειτουργίας και χαμηλό επίπεδο θορύβου - 23 dB και «καθεστώς άνετο ύπνο», η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στο δωμάτιο με το μωρό.

Καθαριστές από την Panasonic

 • Σκεφτείτε έναν καθαριστή αέρα PANASONIC F-VXD50R-N - ιονικό, με έναν υγραντήρα. Αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και λεπτή σκόνη, μεγέθους 0,3 μm, μαλλιά κατοικίδιων ζώων, σπόρια μυκήτων, βακτήρια, δυσάρεστες οσμές. Αρκετά ισχυρό - μπορεί να εξυπηρετήσει 40 τ.μ. περιοχή, με ταχύτητα 5.1 κύβους / λεπτό. Το επίπεδο θορύβου που δηλώνει ο κατασκευαστής είναι 53 dB. Έχει 4 επίπεδα απόδοσης σε χειροκίνητες και αυτόματες λειτουργίες. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα φιλτραρίσματος 3 σταδίων και αισθητήρες συλλογής σκόνης. Η μέση τιμή σε διάφορα καταστήματα λιανικής ποικίλει από $ 450 έως $ 600.

Η άποψή μας: Μια καλή μονάδα για ένα διαμέρισμα πόλης, κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες, ασθματικούς και για οικογένειες με μικρά παιδιά. Όμως, αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια "δέσμη" πρόσθετων λειτουργιών που επηρεάζουν σημαντικά την τιμή της.

 • Φίλτρου αέρα Panasonic f-vxf70r-n, είναι πολύ παρόμοια με την προηγούμενη τροποποίηση, αλλά με κάποιες προσθήκες. Προς το παρόν, η εταιρεία που προσφέρονται στους καταναλωτές πλήρως ρομποτικό μοντέλο, το οποίο έχει έναν αισθητήρα σκόνης, αναλυτή αέριο, η παρουσία των αισθητήρων ξένες οσμές και, με βάση την κατάσταση των δεδομένων και επιλέγει τη λειτουργία εξόδου. Διαφέρει από το προηγούμενο μοντέλο με αυξημένη απόδοση. Η δηλούμενη επιφάνεια δαπέδου του κατασκευαστή είναι 50 m / kV, με χωρητικότητα άνω των 400 m3 / m. ανά ώρα, και γίνεται ελαφρώς βαρύτερο λόγω της αυξημένης δεξαμενή του υγραντήρα. Το βάρος του ήταν 10, 2 κιλά.

Η άποψή μας: Ο καθαριστής αέρα, ο ιονιστής, οζονιστής και υγραντήρας σε ένα περίβλημα, αγόρασαν και ξέχασαν γι 'αυτό. Αλλά, δεν μπορεί να ονομαστεί προσιτή, καθώς η μέση τιμή λιανικής είναι περίπου 30 χιλιάδες ρούβλια.

 • Καθαριστικό Panasonic F-PJD35. Αυτή η έκδοση του αέρα πάνω από τον προϋπολογισμό, αλλά έχει όλα τα πλεονεκτήματα των ακριβών μονάδων της εταιρείας: καθαρισμού αέρα 6-ταχύτητας, εξοπλισμένες με αντι-αλλεργιογόνα, απόσμηση και HEPA φίλτρα, καθώς και ο άνθρακας, φωτοκαταλυτική διήθηση. Σε σύγκριση με τα ακριβότερα μοντέλα, έχει χαμηλότερες επιδόσεις, σε μέγιστη λειτουργία - 210 m / cu. ανά ώρα. Αυτή η συσκευή έχει μικρό βάρος 5 kg και χαμηλό επίπεδο θορύβου 47 dB. Η τιμή του στο δίκτυο λιανικής κυμαίνεται μεταξύ 220-260 δολάρια.

Αποτελέσματα:
Η Panasonic F-PJD35 είναι η καλύτερη επιλογή για χρήση σε αστικά διαμερίσματα. Το εξαιρετικό σύστημα φιλτραρίσματος το καθιστά απαραίτητο σε διαμερίσματα όπου ζουν μικρά παιδιά και άτομα με αλλεργίες, άσθμα και διάφορες ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος.

Phillips στην τρέχουσα αγορά

 • Ο καθαριστής αέρα Philips ac4004 / 02, ο οποίος διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος 4 βαθμίδων και μπορεί να λειτουργεί σε πλήρως αυτόνομη λειτουργία με μέγιστο όριο. Η παραγωγική ικανότητα είναι 130 m3 / cu. ανά ώρα. Ο συνδυασμός εγκατεστημένων φίλτρων μπορεί να καθαρίσει τον αέρα: από δυσάρεστη οσμή, βακτήρια, μούχλα, μεγάλη και λεπτή σκόνη και ακάρεα σκόνης. Το όργανο είναι εφοδιασμένο με ένδειξη φωτός για τη μόλυνση των στοιχείων φίλτρου.

Η άποψή μας: Η συσκευή δεν είναι ενσωματωμένη στην καλύτερη λειτουργία - αυτόματη παρεμπόδιση του φίλτρου αέρα όταν μολυνθεί ένα από τα φίλτρα. Το κόστος της συσκευής κυμαίνεται σε περίπου 11-12 χιλιάδες ρούβλια.

 • Καθαριστικό Philips ac4086 / 01. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, σε αυτό, πραγματοποιούνται διάφορες σημαντικές λειτουργίες, κατά την άποψή μας: υγραίνονται και η παρουσία αισθητήρων που μεταδίδουν δεδομένα σχετικά με την κατάσταση του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον, η ανταλλαγή αέρα αυξήθηκε σημαντικά, δηλαδή 210 m3 / h. 4 στοιχεία φίλτρου παραμένουν αμετάβλητα. Αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο για τους πάσχοντες από αλλεργίες, καπνιστές, για εργασία σε αρκετά μεγάλα και σκονισμένα δωμάτια.

Η άποψή μας: Στη μέγιστη ισχύ, ο καθαριστής αέρα Philips ac4086 / 01 άρχισε να παράγει λίγο περισσότερο θόρυβο, οπότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στα υπνοδωμάτια. Εκτός από τις αλλαγές στο λειτουργικό, έχει αλλάξει και το κόστος. Είναι σήμερα, από 19 έως 20,5 χιλιάδες ρούβλια.

 • Ο καθαριστής αέρα Philips ac4014 / 01 είναι μια αρκετά απλή και αξιόπιστη συσκευή με 3 αποτελεσματικά στοιχεία φίλτρου. Το μοντέλο - χωρίς ειδικά διακοσμητικά στοιχεία, εξοπλισμένο με: χρονοδιακόπτη, ένδειξη μόλυνσης των φίλτρων, με δυνατότητα ρύθμισης ισχύος. Μπορεί να καθαρίσει μέχρι 237 m3 / cu. αέρα ανά ώρα συνεχούς λειτουργίας. Η τιμή αυτής της μονάδας για σήμερα, είναι μεταξύ των επιπέδων των 14,9 χιλιάδων ρούβλια. μέχρι 16 χιλιάδες ρούβλια.

Αποτελέσματα:
Όλα τα μοντέλα που παρουσιάζονται είναι πολύ παρόμοια στα χαρακτηριστικά τους μεταξύ τους και ως εκ τούτου η Philips ac4086 / 01 είναι προτιμότερη για αγορά λόγω του ενσωματωμένου υγραντήρα.

Συστήματα καθαρισμού Venta

 • Ο καθαριστής αέρα Venta LW-15 είναι μια γερμανική συσκευή για τον καθαρισμό και τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη και διάφορες ακαθαρσίες που προκαλούν αλλεργίες και τις περισσότερες παθήσεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Πολύ απλή, οικονομική και ήσυχη συσκευή. Δεν έχει ειδικές λειτουργίες, εκτός από τον καθαρισμό και την υγρασία, σε δωμάτιο μέχρι 20 τ.μ. Η παραγωγικότητα αυτής της συσκευής είναι 2 m / κυβικά ανά λεπτό. Η μέση τιμή της εν λόγω μονάδας στο δίκτυο λιανικής είναι ίσο με 10, 5 χιλιάδες ρούβλια.

Η άποψή μας: Πολύ δελεαστικό είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται φίλτρο αντικατάστασης. Και αυτό που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο είναι ότι η εγγύηση του κατασκευαστή για αυτή τη συσκευή είναι 10 χρόνια.

 • Το πλυντήριο αέρα Venta LW-25 δεν διαφέρει σε λειτουργικότητα από το προηγούμενο μοντέλο, αλλά έχει μια πρόσθετη λειτουργία που δείχνει την συμπλήρωση του νερού. Η ίδια η μονάδα έγινε πολύ πιο παραγωγική - 3,8 m / κυβικά, η επιφάνεια του καθαρισμένου δωματίου είναι τώρα 40 m2 m. Επίσης υπήρχε λίγο περισσότερο και μια δεξαμενή νερού. Η τιμή του, για σήμερα περίπου 16, 2 χιλιάδες rbl.
 • Venta καθαριστής αέρα LW-45. Εξαιρετικά απλή τεχνική, στην οποία, σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο μοντέλα, η απόδοση αυξήθηκε εξαιρετικά. Σε αυτόν τον καθαριστή αέρα είναι μέχρι 270 m / κυβικά ανά ώρα συνεχούς λειτουργίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετά μεγάλα διαμερίσματα και σπίτια, καθώς και σε δημόσιους χώρους. Η τιμή στην εγχώρια αγορά κυμαίνεται από 21,5 - 23 χιλιάδες ρούβλια.

Αποτελέσματα:
Το Venta LW-45 είναι μια καλή συσκευή, εξοπλισμένη με βασικές λειτουργίες, με καλή εγγύηση και ελάχιστη συντήρηση. Θα βοηθήσει τα άτομα με αλλεργικές αντιδράσεις στη σκόνη και στις διάφορες μηχανικές ακαθαρσίες.

Μάρκα Ballu

 1. Ο καθαριστής αέρα Ballu ΑΡ 410F5 είναι μια συσκευή νέας γενιάς σχεδιασμένη για ιοντισμό και καθαρισμό μάζας αέρα σε δωμάτια μέχρι 20 τ.μ. Υποστηρίζει σύστημα φίλτρου 5-βήμα με λειτουργία ιονισμού: Αρχικά, ο αέρας περνά μέσα από το σύστημα προστασίας Pre-Carbon μετά αλλεργιογόνο μέσω του φίλτρου ΗΕΡΑ, στη συνέχεια, μέσω ενός άνθρακα που απορροφά, και στο σύστημα τέλος -prohodit ιονισμού. Χάρη σε αυτό, η συσκευή μπορεί να καθαρίσει και να εξουδετερώσει 99,9% επιβλαβών ουσιών, βακτηρίων και δυσάρεστων οσμών, συμπεριλαμβανομένου του καπνού. Η χωρητικότητά του είναι 110 m / κυβικό ανά ώρα, και η μέση τιμή κρατείται περίπου 5-7 χιλιάδες ρούβλια.
 2. Η κλιματική τεχνολογία Ballu ΑΡ 420F7, διαφέρει από την προηγούμενη χωρητικότητα μοντέλου, επιπλέον εγκατεστημένη λάμπα UV και φωτοκαταλυτικό φίλτρο. Αυτή η τεχνική θα αντιμετωπίσει απόλυτα τον μολυσμένο αέρα με καθαρισμό 7 βημάτων, σε έκταση 35 τ.μ. Καλό για τους ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργίες και άλλες ασθένειες των πνευμόνων. Το κόστος ενός τέτοιου «θαύματος» - ακόμη και αποδεκτό - 5 χιλιάδες ρούβλια.
 3. Ο καθαριστής αέρα Ballu АΡ 430F7, είναι ένα συγκρότημα ολόκληρου του κλίματος, με ένα σύστημα διήθησης 7 σταδίων που μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτια μέχρι 50 τ.μ. Σε αυτό το μοντέλο, προστέθηκε ένα ακόμα στοιχείο φίλτρου και λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας, ως «πλάνο ελέγχου» για βακτήρια και μικροοργανισμούς. Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 9 χιλιάδες ρούβλια.

Αποτελέσματα:
Το Ballu ΑΡ 420F7 είναι το πιο ενδιαφέρον μοντέλο, αλλά σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μας είναι κάπως θορυβώδες και ογκώδες.

Κλιματική τεχνική Bork

 • Καθαριστής αέρα Bork A510. Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή από τη μάρκα BORK. Το γεγονός είναι ότι με την ισχυρισμένη ισχύ των 15 watt, μπορεί να εξυπηρετήσει μια έκταση 20 τετραγωνικών μέτρων, με παραγωγικότητα 45 m / κυβικό, ανά ώρα λειτουργίας. Αυτό το "παιδί" είναι εξοπλισμένο με ένα σοβαρό σύστημα φιλτραρίσματος, δηλαδή: φίλτρο HEPA, φίλτρα φωτοκαταλύσεως και άνθρακα, καθώς και ιονιστή και δυνατότητα αρωματισμού. Επιπροσθέτως, στο όργανο είναι εγκατεστημένος ένας χρονοδιακόπτης και ένας έλεγχος ταχύτητας αέρα. Αξίζει αυτή τη συσκευή γύρω στα 360 δολάρια.

Σημαντικό!
Ήμασταν έκπληκτοι ότι με μια τόσο μικρή χωρητικότητα και ένα σχετικά χαμηλό κόστος, σε αυτή την τροποποίηση του καθαριστή πραγματοποιούνται πολλές λειτουργίες. Επικοινωνία με διάφορους αγοραστές, διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που αγόρασαν αυτή τη συσκευή ήταν δυσαρεστημένοι. Αυτός ο καθαριστής αέρα δεν πληροί τις δηλωμένες λειτουργίες!

 • Το σύστημα καθαρισμού Bork AP RIH 9935 έχει γίνει πολύ ισχυρότερο από την προηγούμενη έκδοση και έχει ένα τηλεχειριστήριο D.U. Η ανταλλαγή αέρα αυτού του μοντέλου είναι 350 m / κυβικά ανά ώρα. Η συσκευή διαθέτει 4 φίλτρα καθαρισμού με πρόσθετη λειτουργία ιοντισμού, ένδειξη φθοράς και επίπεδο καθαρισμού. Η μονάδα αυτή εκπληρώνει τα καθήκοντά της. Το κόστος αυτής της μονάδας κυμαίνεται από 600 έως 650 δολάρια.
 • Το κλιματικό συγκρότημα Bork A 700 δεν είναι πολύ διαφορετικό από την προηγούμενη τροποποίηση του καθαριστή αέρα, αλλά υπάρχει ένα αντιβακτηριδιακό φίλτρο Antibirus, το οποίο καταπολεμά αποτελεσματικά με διάφορα μικρόβια. Η επιφάνεια του δωματίου, που μπορεί να εξυπηρετήσει αυτός ο εξοπλισμός, είναι 35 τετραγωνικών μέτρων. m, και τη μέγιστη εναλλαγή αέρα - 310 m / κυβικά ανά ώρα. Χάρη στο σύστημα αντιβακτηριδιακής διήθησης, αυτό το καθαριστικό αέρα θα είναι ένα πραγματικό δώρο για άτομα που πάσχουν από ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Μέχρι σήμερα, η τιμή αυτής της μονάδας είναι περίπου $ 400.

Αποτελέσματα:
Σύμφωνα με τις κριτικές των αγοραστών, όλοι οι καθαριστές αέρα BORK είναι αρκετά θορυβώδεις για να δουλέψουν. Αν δεν το προσέχετε, τότε με την επιλογή σας, ψηφίζουμε για τον καθαριστή Bork A 700. Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι ένας ιδανικός λόγος τιμής-ποιότητας.

Τα καθαριστικά αέρα της Daikin

 1. Καθαριστής αέρα Daikin MC70LVM. Στο όργανο ενσωματώνεται ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο. Από τα κύρια πλεονεκτήματα μπορεί να εντοπιστεί: μια τεράστια ανταλλαγή αέρα, η οποία είναι 420 κυβικά μέτρα. ανά ώρα, την παρουσία μιας πλήρως αυτόματης λειτουργίας σιωπηλής λειτουργίας. Το επίπεδό του είναι μόνο 16 dB. στη μέγιστη ισχύ. Αυτή η έκδοση του καθαριστή, εξουδετερώνει αποτελεσματικά: σκόνη, γύρη, πιτυρίδα, μαλλιά κατοικίδιων ζώων, καθώς και μούχλα, σπόρια μύκητα και καπνό τσιγάρου. Η αξία της, για σήμερα, κυμαίνεται εντός των ορίων των 500-550 δολαρίων.
 2. Ο καθαριστής Daikin MC707VM-S διαθέτει σύστημα καθαρισμού 7 βαθμίδων και είναι επιπλέον εξοπλισμένος με ιονιστή, χάρη στον οποίο ο αέρας του δωματίου γεμίζει με ιόντα φορτισμένου αέρα. Η περιοχή που μπορεί να εξυπηρετηθεί από αυτή τη συσκευή είναι 42 τ.μ. Αυτή η τεχνική θα είναι ένα πραγματικό δώρο για άτομα με αλλεργικές αντιδράσεις και ασθένειες της ανώτερης αναπνευστικής οδού. Το κόστος της συσκευής κυμαίνεται από 550 έως 650 δολάρια.
 3. Το σύστημα κλιματισμού Daikin MCK75J URURU - εύκολο να λειτουργήσει, και θα αντιμετωπίσει με όλα τα είδη της ρύπανσης, λόγω της ταυτόχρονης συνδυασμό των λειτουργιών, ιονιστή, οζονιστήρα, υγραντήρα και καθαρότερο αέρα. Μπορεί να εργάζεται σε έκταση 46 τ.μ. και η ίδια ξεπεράσει μέσω 450 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα, καταστρέφει τα βακτηρίδια και τους ιούς, εξουδετερώνει τον καπνό του τσιγάρου και τον καθαρισμό του αέρα στους 99, 99%. Το κόστος αυτής της συσκευής είναι περίπου 850 -900 δολάρια. σε διάφορα καταστήματα της χώρας.

Αποτελέσματα:
Σύμφωνα με την κοινή γνώμη μας, το Daikin MCK75J URURU είναι το καλύτερο σύστημα καθαρισμού του αέρα, που παρουσιάζεται στη σύγχρονη αγορά τεχνολογίας κλιματισμού, με την αναλογία χαρακτηριστικών - τιμής - ποιότητας - αναθεωρήσεων.

Η βαθμολογία των καθαριστών αέρα (ροδέλες) 2018

Όσο ευρύτερη είναι η γκάμα του εξοπλισμού, τόσο πιο δύσκολη είναι η πλοήγηση σε αυτήν την ποικιλομορφία. Ακόμα, μόνο για την καθαρότητα και την υγρασία του αέρα που αγωνίζονται υγραντήρες, ιονιστές, οζονιστές και ροδέλες. Το πιο συνηθισμένο ερώτημα των αγοραστών - πώς διαφέρει το πλύσιμο από τον υγραντήρα και τι είναι καλύτερο να αγοράσετε για το σπίτι; Θα εξετάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των νεροχύτη και θα βοηθήσουμε να γίνει η σωστή επιλογή.

Είδη καθαρισμού αέρα

Οι νεροχύτες και οι υγραντήρες έχουν πολλά κοινά: και οι δύο τύποι συσκευών έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το επίπεδο σχετικής υγρασίας στο σπίτι.

Οι διαφορές αρχίζουν με την επέκταση της λειτουργικής - ο νεροχύτης διαποτίζει όχι μόνο τον αέρα με υγρασία, αλλά καθαρίζει επίσης από μηχανικές ακαθαρσίες: σκόνη, μικρές ίνες ύφασμα, μαλλί, γύρη και ακόμη σωματίδια αιθαλομίχλης και του καπνού. Υγραντήρας ίδια ο αέρας δεν μπορεί να καθαριστεί, αυτό εξατμίζεται μόνο το ύδωρ, το κρύο ή ζεστό ατμό.

Ο μηχανισμός δράσης είναι θεμελιωδώς διαφορετικός. Οι νεροχύτες λειτουργούν με βάση την αρχή της υδροδιήθησης. Ο ανεμιστήρας παίρνει τη ροή αέρα από το δωμάτιο και τον κατευθύνει σε ένα περιστρεφόμενο τύμπανο που αποτελείται από διάφορους δίσκους. Το τύμπανο συνεχώς περιστρέφεται και αρδεύεται με νερό, μια τέτοια εικόνα, το ίδιο το νερό γίνεται ένα φίλτρο - υπάρχει μια υδροδιήθηση του αέρα. Κολλιέται στη ρύπανση του τυμπάνου πέφτει μέσα στο νερό και καθιζάνει σε μια ειδική παλέτα και η καθαρισμένη και υγρανθείσα ροή αέρα στέλνεται έξω.

Τώρα στην αγορά υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καθαριστών αέρα, που διαφέρουν στο σχήμα του τυμπάνου.

 • Βυθίζεται με κωνικό τύμπανο. Σε αυτές τις συσκευές, αντί του παραδοσιακού κυκλικού δίσκου, περιστρέφεται μια κωνική ράβδος στο κέντρο της δεξαμενής νερού. Καθώς περιστρέφεται η ράβδος, τραβάει το νερό προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα πέπλο από λεπτά σταγονίδια μέσα από τα οποία διέρχεται ο μολυσμένος αέρας.
 • Οι νεροχύτες με ένα κυλινδρικό τύμπανο δημιουργούν ένα κουρτίνα νερού λόγω των περιστρεφόμενων δίσκων, πάντα υγρανθέντων με νερό λόγω ειδικής ανακούφισης ή μεμβρανών μεμβράνης. Πάνω από το δίσκο είναι εγκατεστημένος ένας ισχυρός ανεμιστήρας, ενισχύοντας την εξάτμιση.

Τα μοντέλα με το συνηθισμένο στρογγυλό τύμπανο είναι πολύ πιο ευρέως διαθέσιμα στην αγορά. Δεν διαφέρουν από τα κωνικά ομόλογα όσον αφορά την αποδοτικότητα και την αρχή της λειτουργίας, αλλά κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο και είναι ευκολότερο να διατηρηθούν.

Συμβουλές για την επιλογή πλύσης αέρα

Περιοχή εξυπηρέτησης

Ένας από τους κύριους λόγους αρνητικής ανάδρασης στον καθαρισμό του αέρα είναι ο εσφαλμένος υπολογισμός της περιοχής. Το γεγονός είναι ότι κατά την αγορά ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων δεν πρέπει να προσανατολίζεται στην περιοχή ολόκληρου του διαμερίσματος, αλλά μόνο στην περιοχή του δωματίου όπου θα εγκατασταθεί η συσκευή. Η αύξηση της υγρασίας σε όλο το σπίτι δεν είναι δυνατή με το πλύσιμο και ο λόγος δεν είναι σε ανεπαρκή χωρητικότητα, αλλά σε μια αδύναμη σύμβαση του εσωτερικού αέρα και την παρουσία τοίχων, οπότε ο υγροποιημένος αέρας παραμένει μέσα σε ένα δωμάτιο.

Όγκος δεξαμενής και κατανάλωση νερού

Προφανώς, το πλύσιμο είναι πιο ισχυρό, τόσο πιο γρήγορα ο αέρας στο δωμάτιο θα κορεστεί με την υγρασία. Ο μέσος ρυθμός εκφόρτισης πρέπει να αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής: η ελάχιστη τιμή είναι η κατανάλωση 200 ml νερού ανά ώρα, υψηλή - από 500 ml / h.

Για να διασφαλίσετε ότι ο όγκος της δεξαμενής είναι επαρκής για έναν πλήρη κύκλο εργασίας, μπορείτε να εστιάσετε στις μέσες τιμές. Με ρυθμό ροής 300-500 ml / ώρα, η δεξαμενή νερού πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 5-7 λίτρα νερού.

Επίπεδο θορύβου

Γενικά, το πλύσιμο είναι πολύ πιο δυνατό από έναν κανονικό υγραντήρα αέρα. Το επίπεδο θορύβου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά ακόμη και οι πιο ήσυχες συσκευές στη λειτουργία ελάχιστης ισχύος συνήθως φτάνουν τα 20 dB. Στην κανονική λειτουργία, ο θόρυβος από την εργασία είναι συγκρίσιμος με τους ήχους που εκπέμπει η μονάδα συστήματος του υπολογιστή.

Στο βόμβο της συσκευής δεν είναι ενοχλητικό και δεν παρεμβαίνει στον ειρηνικό ύπνο των μελών του νοικοκυριού, είναι προτιμότερο να αγοράσετε αμέσως ένα νεροχύτη με την υποστήριξη ενός νυχτερινού τρόπου, παρακωλύοντας τον ανεμιστήρα.

Αναλώσιμα

Οι κατασκευαστές συχνά υπογραμμίζουν ότι το πλύσιμο με αέρα είναι πιο οικονομικό από άλλα καθαριστικά αέρα λόγω της έλλειψης ανταλλακτικών.

Ωστόσο, πολλά μοντέλα της μεσαίας και υψηλής-end κατηγορία περαιτέρω εξοπλισμένη επαργυρωμένο ράβδους ιονίζουσας για τον καθαρισμό του νερού, ο καθαρισμός των μικρών φίλτρων εξόδου (HEPA), καθώς και βακτηριοκτόνο και φίλτρο ροφητή κασέτες. Όλα αυτά - τα αναλώσιμα που χρειάζονται τακτική αντικατάσταση, οπότε είναι λογικό να διευκρινιστεί το κόστος και τη διαθεσιμότητα των στοιχείων πριν από την αγορά.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η βαθμολογία των καθαριστών αέρα (ροδέλες) 2018

5 θέση: Boneco W1355A

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νεροχύτη Boneco είναι οι αυξημένες επιφάνειες εξάτμισης και η απλούστερη διαχείριση. Οι ανάγλυφοι δίσκοι του τυμπάνου σάς επιτρέπουν να διατηρείτε περισσότερη υγρασία και να επιταχύνετε τη διαδικασία εξάτμισης και, για ευκολία στη λειτουργία, είναι υπεύθυνοι οι ενσωματωμένοι τρόποι λειτουργίας. Ο νεροχύτης μπορεί να ανάψει με ασφάλεια τη νύχτα, ενώ η νυχτερινή λειτουργία χαμηλού θορύβου έχει ρυθμιζόμενη ένταση. Η συντήρηση της συσκευής διευκολύνεται από μια διαφανή δεξαμενή νερού με μια άνετη λαβή.

 • εξυπηρετεί έκταση έως 50 τετραγωνικών μέτρων. μετρητές.
 • ογκομετρική δεξαμενή 7 λίτρων ·
 • μέση ισχύ, ροή νερού 300 ml / h;
 • ιοντική ράβδος αργύρου.
 • διάφορους τρόπους λειτουργίας (νυκτερινή και εντατική) ·
 • ένδειξη στάθμης νερού.
 • Αθόρυβη λειτουργία (μέχρι 27 dB).
 • Αυτόματη απενεργοποίηση με κενό δοχείο.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (20 W).
 • η ράβδος θα πρέπει να αλλάξει (υπολογίζεται για 2 εποχές).
 • όταν παίρνετε νερό από τη δεξαμενή, υπάρχει ένα δυνατό γουργούρισμα.
 • το κόστος 13 150 ρούβλια.

4 θέση: Winia AWI-40

Η έξυπνη κορεατική πλύση του Winia AWI-40 αντέχει ανεξάρτητα τον υπερβολικά ξηρό αέρα. Το ενσωματωμένο υγρόμετρο καθορίζει με ακρίβεια το επίπεδο υγρασίας, εμφανίζεται η τιμή και η συσκευή κορεάζει αυτόματα τον αέρα με υγρασία και διατηρεί το προκαθορισμένο επίπεδο. Η μεγάλη δεξαμενή και η υψηλή κατανάλωση νερού καθιστούν δυνατή την ταχύτερη επιτάχυνση του έργου και πρακτικά δεν απαιτούν την παρέμβαση του ιδιοκτήτη: ο χρόνος λειτουργίας στη λειτουργία εκτός σύνδεσης υπερβαίνει τις 14 ώρες.

 • δίσκοι με αντιβακτηριακή επικάλυψη.
 • δεξαμενή χωρητικότητα 7 λίτρα?
 • υπάρχει ένας τρόπος ιονισμού.
 • ενσωματωμένο gyrostat?
 • σύστημα διπλής διήθησης.
 • Έλεγχος αφής και οθόνη LCD.
 • υψηλή κατανάλωση νερού (450 ml / h) ·
 • υπάρχει ένας έλεγχος έντασης και νυχτερινή λειτουργία.
 • πολύ χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μέχρι 15 W).
 • επίπεδο θορύβου 46 dB.
 • Η πλάκα συσσωρεύεται γρήγορα στην παλέτα.
 • το κόστος των 13 990 ρούβλια.

3 θέση: Xiaomi Mi Air Purifier 2

Η εκπληκτική επιτυχία του Xiaomi ακούγεται ακόμη και από εκείνους που απέχουν πολύ από τον κόσμο της τεχνολογίας και δεν ενδιαφέρονται πολύ για τα gadgets, τώρα που παράγει η εταιρεία και την τεχνολογία του κλίματος. Το Mi Air Purifier 2 σχεδιάστηκε με λακωνικό σχεδιασμό, άψογη συναρμολόγηση και, φυσικά, ένα σύνολο λειτουργιών Smart - μπορείτε να ελέγξετε το έργο του καθαριστή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά. Στο ίδιο σημείο η συσκευή αφήνει πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα στο σπίτι και ενημερώνει για την ανάγκη αντικατάστασης του φίλτρου.

 • κοστίζει από 7 700 ρούβλια.
 • υποστηρίζει Wi-Fi και έλεγχο από το smartphone σας.
 • 2 ενσωματωμένη λειτουργία (νύχτα και αυτόματη)?
 • τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας λειτουργία.
 • παρακολουθεί αυτόματα το επίπεδο υγρασίας και διορθώνει το έργο σε πραγματικό χρόνο.
 • καλύπτοντας μέχρι 47 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές.
 • υπάρχουν δείκτες για την ποιότητα του αέρα, την στάθμη του νερού και την αντικατάσταση του φίλτρου.
 • δίνεται η εργασία χρονοδιακόπτη.
 • υπάρχει προστασία από τα παιδιά.
 • 2 φίλτρα (παραγωγή και προεπεξεργασία) διατηρούνται μέχρι 99,9% των μικροσωματιδίων.
 • για το φις καλωδίου χρειάζεστε έναν προσαρμογέα.
 • το φίλτρο HEPA εξόδου πρέπει να αλλάζει κάθε έξι μήνες.
 • όλα τα αναλώσιμα πρέπει να παραγγελθούν.

2 θέση: IQAir HealthPro (αλλεργιογόνο) 100

Στον αγώνα κατά των αλλεργιών, όλα τα μέσα είναι καλά. Ο καθαριστής αέρα της IQAir HealthPro έχει σχεδιαστεί ειδικά για πάσχοντες από αλλεργίες: το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος HyperHepa καθυστερεί όλα τα γνωστά αλλεργιογόνα, καθώς και λεπτή σκόνη και παθογόνους οργανισμούς. Η καθαρότητα του αέρα εξαγωγής έχει δοθεί η πιο προσεκτική προσοχή, επομένως η ροή αέρα απομονώνεται πλήρως από την επαφή με την επιφάνεια του περιβλήματος και διέρχεται μόνο μέσω των φίλτρων.

 • εξυπηρετούμενη περιοχή μέχρι 90 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές.
 • Σύστημα φιλτραρίσματος HyperHepa.
 • υπάρχει προ-φίλτρο νερού.
 • προγραμματισμός κατά τις ημέρες της εβδομάδας, εργασία στο χρονοδιακόπτη?
 • προσαρμόσιμοι τρόποι λειτουργίας (συμπεριλαμβανομένης της νύχτας).
 • 6 ταχύτητες του ανεμιστήρα.
 • έλεγχος αφής, οθόνη
 • εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές (καπνοί, καυσαέρια, καπνός) ·
 • υπάρχει προστασία από τα παιδιά (κουμπιά κλειδώματος).
 • ομοιόμορφη κατανομή καθαρού αέρα.
 • υποστηρίζει το τηλεχειριστήριο.
 • κόστος από 79 990 ρούβλια?
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο υγρόμετρο.
 • πολύ βαρύ (12 κιλά, πλήρες με τροχίσκους για μεταφορά).

1 θέση: Daikin MC707VM

Η βαθμολογία κλείνει με τον πολυλειτουργικό ψεκαστήρα αέρα MC707VM. Η συσκευή πολλαπλών παικτών αντιμετωπίζει εξίσου αποτελεσματικά με την υγρασία και τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι, χάρη στην τεχνολογία Flash Streamer και το σύστημα βιοδιήθησης. Για ένα λεπτό εργασίας, ο καθαριστής αέρα καταφέρνει να καταστρέψει τα βακτήρια με ηλεκτρική εκκένωση, να συλλέξει ηλεκτρισμένη σκόνη, να αφαιρέσει ακάρεα σκόνης και ακόμη και μικρά σπόρια μύκητα και μούχλα. Στη λίστα υπάρχει μια άλλη χρήσιμη λειτουργία - ποιοτική απόσμηση, η οποία λειτουργεί με τη δέσμευση σωματιδίων μιας δυσάρεστης οσμής.

 • εγκατάσταση τοίχου ή δαπέδου.
 • υπάρχει ένα φίλτρο βιοαντιδρών και ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο.
 • προφίλτρο διπλού στρώματος.
 • ηλεκτροστατικό φίλτρο Flash Streamer;
 • Αυτόματη ενεργοποίηση όταν εντοπίζονται δυσάρεστες οσμές.
 • σε ήσυχη λειτουργία, το επίπεδο θορύβου είναι κάτω από 16 dB.
 • Προσαρμόσιμοι και αυτόματοι τρόποι λειτουργίας.
 • Πρόσληψη αέρα 4 πλευρών.
 • εργασία στο χρονοδιακόπτη.
 • υπάρχει ένας ενσωματωμένος ιονιστής.
 • το κόστος των 44 500 ρούβλια?
 • ακριβή φίλτρα αντικατάστασης.

Αποτελέσματα

Η αντίστροφη πλευρά του κέρματος εξακολουθεί να μην είναι μια πολύ πιστή τιμή για τους σύγχρονους καθαριστές αέρα και τα εξαρτήματά τους, καθώς και την ανάγκη προσεκτικής φροντίδας των φίλτρων.

12 καλύτερα φίλτρα αέρα και "ροδέλες αέρα"

Ένας καλός καθαριστής αέρα είναι μια χρήσιμη αγορά για ένα σπίτι στο οποίο ζουν οι αλλεργιοί, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια τέτοια συσκευή, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, θα είναι αποτελεσματική και άνετη στη χρήση.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καλού καθαριστή αέρα

Μέγιστη ανταλλαγή αέρα

Είναι γνωστό ότι με την αποτελεσματική λειτουργία η συσκευή πρέπει να διέρχεται μέσω του αέρα στο δωμάτιο 2-3 φορές την ώρα. Επομένως, υπολογίστε τον όγκο του δωματίου (σε κυβικά μέτρα) και πολλαπλασιάστε τον αριθμό αυτό κατά τρεις και, στη συνέχεια, ελέγξτε το αποτέλεσμα με τις παραμέτρους των διαφορετικών συσκευών καθαρισμού του αέρα.

Χρησιμοποιημένα φίλτρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων: ηλεκτροστατικά, οζονιστικά, φωτοκαταλυτικά, νερό, άνθρακας, φίλτρα HEPA. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά. Για ποιοτικά μοντέλα, υπάρχουν πολλά φίλτρα ταυτόχρονα, δηλ. καθαρισμός πολλών σταδίων.

Εύκολη συντήρηση

Πρέπει να ληφθούν υπόψη 2 σημεία:

 • Η ώρα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τη φροντίδα της συσκευής. Εάν το ηλεκτροστατικό φίλτρο απαιτεί πλύση όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, και το φωτοκαταλυτικό φίλτρο - κάθε έξι μήνες, τότε οι πλύσεις αέρα χρειάζονται καθημερινή προσοχή (αλλαγή και ρίψη νερού).
 • παρουσία στο σχεδιασμό μπλοκ αντικατάστασης, το κόστος και τη συχνότητα αντικατάστασής τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πρόκειται για δείκτες, οθόνες, φωτιστικά, χρονοδιακόπτες, αρωματισμό, λάμπες UV, κλπ. Η πιο σημαντική από τις λειτουργίες "μπόνους", για την οποία αξίζει να πληρώσετε, είναι η δυνατότητα ελεγχόμενου υγροποίησης του αέρα.

Υγραντήρες καθαρισμού αέρα

Πλυντήρια αέρα

Οι νεροχύτες ταυτόχρονα ενυδατώνουν και καθαρίζουν τον αέρα σκόνης και άλλων ρύπων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουν αναλώσιμα. Η υγρασία και ο καθαρισμός του αέρα διεξάγονται χωρίς τη χρήση αντικαταστάσιμων φίλτρων.
Για τον καθαρισμό, ο αέρας λειτουργεί είτε μέσω ενός συστήματος υγρανθέντων δίσκων, είτε μέσω μιας κουρτίνας με ανεμιστήρα.
Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των πλύσεων αέρα - το νερό εξατμίζεται φυσικά, και η υγρασία στο δωμάτιο δεν μπορεί να αυξηθεί πάνω από ένα άνετο 60%. Οι ανεπάρκειες αυτών των συσκευών περιλαμβάνουν θόρυβο και αξιοπρεπείς διαστάσεις.

Κλιματικά συμπλέγματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Πολυλειτουργικές συσκευές που συνδυάζουν σε ένα μόνο περίβλημα τρεις ξεχωριστές συσκευές: ένα πλήρες καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα με παραδοσιακή "ψυχρή" εξάτμιση και έναν ιονιστή.

Πλεονεκτήματα των κλιματικών συστημάτων:

 • Η παρουσία ενός έξυπνου συστήματος για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και της σχετικής υγρασίας, που επιτρέπει την αυτόματη χρήση της συσκευής.
 • Υψηλός βαθμός καθαρισμού του αέρα με ή χωρίς υγρασία (σε αντίθεση με τις κλασικές πλύσεις αέρα).

Μειονέκτημα:

 • Η ανάγκη για περιοδική αντικατάσταση των "ξηρών" και (ή) φίλτρων ενυδάτωσης.

Σας προσφέρουμε μια βαθμολογία από τα καλύτερα φίλτρα αέρα και πλυντήρια αέρα, δημοφιλή στη ρωσική αγορά και άξιζε το 2017-2018, θετική ανατροφοδότηση από τους εμπειρογνώμονες και τους απλούς αγοραστές.

Οι καλύτεροι φτηνοί καθαριστές αέρα

Ο φθηνός συμπαγής και ευχάριστος καθαριστής αέρα Foxcleaner Ion έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μικρά δωμάτια 15-20μ². Με βάρος μόλις 1,5 kg η συσκευή είναι αρκετά κινητή και μεταφέρεται εύκολα στο δεξιό μέρος του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

Παρά τις μικρές διαστάσεις, η συσκευή διαθέτει ένα σοβαρό σύστημα καθαρισμού αέρα 5 σταδίων:

 • Προκαταρκτικό φίλτρο - συγκρατεί μεγάλα σωματίδια μεγαλύτερα από 2,5 mm (σκόνη, μαλλιά, μαλλί, ίνες υφασμάτων κ.λπ.).
 • Αποσμητικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα - απορροφά τον καπνό και τις οσμές.
 • Φίλτρο HEPA - συλλαμβάνει τα μικρότερα σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, των ιών, των βακτηρίων.
 • Φωτοκαταλυτικό φίλτρο - προστατεύει από πολύπλοκες χημικές μολυσματικές ουσίες (φορμαλδεΰδη και άλλες επιβλαβείς αναθυμιάσεις, αέρια).
 • UV-λαμπτήρας - έχει αντιβακτηριακή δράση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η λειτουργία ιονισμού, η οποία, όπως και η βακτηριοκτόνος λυχνία, μπορεί να απενεργοποιηθεί.

 • Συμπαγεια;
 • Φτηνά εναλλάξιμα φίλτρα.
 • Σχετικά χαμηλή τιμή.
 • Χαμηλή ισχύς.

Το πιο φθηνό σε αυτή την κατάταξη είναι η καλύτερη συσκευή καθαρισμού αέρα. Ταυτόχρονα, αφαιρεί γρήγορα και σχεδόν σιωπηρά σκόνη, σωματίδια μαλλιού και ινών, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα από τον αέρα ηλεκτροστατικά. Σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια έως 25 τ.μ. Καταναλώνει μόνο 8 watts. Ο ανεμιστήρας, όμως, παράγει περισσότερο θόρυβο από τον απαραίτητο, αλλά αυτό το μοντέλο δεν χρειάζεται να αλλάξει φίλτρα: το ενσωματωμένο λειτουργεί όλη τη διάρκεια ζωής και χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό. Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής και χαριτωμένη.

 • Χαμηλή τιμή
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Συμπαγές μέγεθος
 • Κομψή σχεδίαση
 • Υπάρχει μια λειτουργία κυκλικής λειτουργίας
 • Οι πλάκες συλλογής σκόνης απομακρύνονται εύκολα
 • Θορυβώδης
 • Χαμηλή ισχύς

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα υψηλής απόδοσης με φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων

 • Αξιοπρεπής ισχύς
 • Τεχνολογία Flash Streamer
 • Η αξιοπρεπής περιοχή εξυπηρέτησης
 • Πολύ ήσυχο
 • Απλή λειτουργία
 • Υψηλή τιμή
 • Μια απτή οσμή

Ο δημοφιλής καθαριστής αέρα Intense Pure Air PU4025 Automatic από την Tefal έχει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για την παροχή ενός άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή το γραφείο. Είναι σχεδιασμένο για συντήρηση επιφάνειας έως 35μ².

Το σύστημα καθαρισμού πραγματοποιείται με βάση 4 ενσωματωμένα φίλτρα:

 • Πρωτοβάθμια. Παγιδεύει μεγάλη σκόνη, τρίχες κ.λπ.
 • Ενεργός άνθρακας. Είναι σε θέση να απορροφά οσμές, καπνό και πτητικές οργανικές ενώσεις.
 • HEPA. Εκτελεί καθαρισμό με καθαρό αέρα.
 • NanoCaptur. Καταστρέφει τους πιο επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρύπους - φορμαλδεΰδη.

Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία ιονισμού, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας, ενισχύοντας την ανοσία και μειώνοντας την κόπωση. Με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων, η συσκευή παρακολουθεί τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης και επιλέγει ανεξάρτητα μία από τις τέσσερις πιθανές ταχύτητες διήθησης.

 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου (22 dB στην ελάχιστη ταχύτητα, 45 dB στο μέγιστο).
 • Υψηλός βαθμός διήθησης.
 • Το χρονόμετρο.
 • Δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα φίλτρα αντικατάστασης.

Αυτός ο καθαριστής αέρα στις διαβεβαιώσεις του κατασκευαστή σε ισχύ 30 W είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα (CARD) έως 237 m³ / h. Εργονομικό λευκό σώμα από πλαστικό ABS υψηλής ποιότητας.

Το σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης περιλαμβάνει:

 • Έξυπνος αισθητήρας, υπεύθυνος για την ποιότητα του αέρα.
 • Λειτουργία γνωστοποίησης της ανάγκης αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου.
 • Ενδεικτική λυχνία κλιματισμού 3 σταδίων.
 • Επιλογή 3 ταχυτήτων ανεμιστήρα.
 • Χρονοδιακόπτης για 1, 4 και 8 ώρες με αυτόματο κλείσιμο.

Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σε 3 στάδια. Κατ 'αρχάς, ένα πρωτεύον φίλτρο εισέρχεται στην περίπτωση, συλλαμβάνοντας μεγάλα σωματίδια ρύπων, μαλλιών, μαλλιού. Επιπλέον, το φίλτρο άνθρακα εξαλείφει τα επιβλαβή αέρια και τις δυσάρεστες οσμές. Ο προκύπτων λεπτός καθαρισμός από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, μικροβίων και αλλεργιογόνων είναι το "προνόμιο" ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού φίλτρου HEPA.

 • Αξιοπρεπείς επιδόσεις.
 • Ποιοτική συναρμολόγηση.
 • Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης.
 • Ακριβά "αναλώσιμα"?
 • Δεν υπάρχει φωτοκαταλυτικό φίλτρο, ιονισμός.

Το Atmos Vent-1550 είναι μια συμπαγής και εύχρηστη συσκευή που λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του καθαρισμού αέρα σε πολλά στάδια μεγάλης εμβέλειας. Με μια κατανάλωση ισχύος 50 W, αυτό το φίλτρο αέρα μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτια μέχρι 45 m².

Ο σχεδιασμός παρέχει έναν αποδοτικό και χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα μετατροπέα 3 ταχυτήτων, ικανό για μέγιστη ανταλλαγή αέρα μέχρι 110 m³ / h. Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σταδιακά σε 6 στάδια: πρωτογενή, HEPA, άνθρακα, φωτοκαταλυτικά φίλτρα, λάμπα UV, ιονισμός.

Το μοντέλο διαθέτει μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό, που ελέγχεται από πλήκτρα αφής. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης παρακολουθεί την κατάσταση των φίλτρων και τους ειδοποιεί για μόλυνση. Τα συστήματα ιοντισμού και φωτοκατάλυσης (που λειτουργούν μαζί με βακτηριοκτόνο λαμπτήρα) μπορούν να μεταβληθούν. Η λειτουργία του προγραμματιζόμενου χρονοδιακόπτη είναι επίσης χρήσιμη.

 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Δεν είναι κακή απόδοση.
 • Τα φίλτρα απαιτούν περιοδική αντικατάσταση.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος
 • Μεγάλη περιοχή υπηρεσιών
 • Συμπεριλαμβάνονται επτά φίλτρα
 • Οθόνη αφής
 • Ενδιαφέρουσα σχεδίαση
 • Καθαρός καθαρισμός οσμών
 • Θορυβώδης (53 dB)

Οι καλύτερες πλύσεις αέρα (χωρίς αναλώσιμα)

 • Απλή κατασκευή
 • Αξιόπιστη και ασφαλής
 • Αυτόματη απενεργοποίηση χωρίς νερό
 • Δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα υγρασίας
 • Δεν υπάρχουν εναλλάξιμα εξαρτήματα
 • Στη μέγιστη ισχύ, θορυβώδη

Το συμπαγές και μοντέρνο πλύσιμο αέρα από την κορεατική μάρκα Winia είναι μια πρακτική και ευέλικτη συσκευή για αποτελεσματική υγρασία και καθαρισμό του αέρα. Για την αξιοπιστία και την απόδοση, το μοντέλο δεν είναι κατώτερο από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές του, αλλά κοστίζει σχεδόν διπλάσια. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για συντήρηση χώρων έως 40μ² και έχει απλό και βολικό έλεγχο αφής. Μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 7 λίτρων, η κατανάλωση ενέργειας δεν είναι μεγαλύτερη από 15 watts. Η λειτουργία αυτόματης συντήρησης υγρασίας είναι διαθέσιμη και 5 λειτουργικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λειτουργίας.

Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην τεχνολογία της φυσικής έκπλυσης του αέρα με ταυτόχρονη υγρασία. Η λειτουργία προ-ιονισμού είναι διαθέσιμη. Οι δίσκοι εργασίας έχουν μια μοναδική δομή 3D και έχουν αντιβακτηριακή επικάλυψη. Ο καθαρισμός του αέρα δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου αναλώσιμα. Το μόνο στοιχείο που χρειάζεται να αντικατασταθεί είναι το φίλτρο ιονισμού Bio-Silver Stone. Ωστόσο, αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Winia AWI-40, είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς αυτό ή απλά να τοποθετήσετε οποιοδήποτε ασημένιο αντικείμενο σε δοχείο με νερό.

 • Προσιτή τιμή?
 • Ποιοτική συναρμολόγηση και υλικά.
 • Αποτελεσματική εργασία.
 • Θορυβώδης, όπως όλες οι πλύσεις αέρα.
 • Ανακριβής υγρασία.

Το πιο απλό στη χρήση είναι το πλύσιμο με αέρα, το οποίο δεν απαιτεί αναλώσιμα και καταναλώνει πολύ μικρή ισχύ (20 W). Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε το τρέχον και απαραίτητο επίπεδο υγρασίας. Υπάρχει μια αντιβακτηριακή προστασία - ράβδος ιονίζοντος αργύρου, καθώς και μια λειτουργία αρωματισμού του υγρού. Υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας υγρασίας. Η δεξαμενή για νερό με αξιοπρεπή μεγέθη - 7 λίτρα. Τομέας εφαρμογής - έως 50 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Ο θόρυβος είναι ελάχιστος, δεν θα σας ενοχλήσει τη νύχτα.

 • δύο στάδια ισχύος
 • αυτόματη συντήρηση της στοχευόμενης υγρασίας
 • ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υγρόμετρο
 • δείκτη καθαρισμού συσκευής
 • τη δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.
 • Αρκετά μεγάλο
 • Ο καθαρισμός είναι πολύ χρονοβόρος

Τα καλύτερα κλιματικά συγκροτήματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Ο πολυλειτουργικός "έξυπνος" καθαριστής αέρα της Panasonic αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία. Έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση κατοικιών έως 30 τ.μ. και είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν την κατάσταση του ατμοσφαιρικού αέρα και ανταποκρίνονται έγκαιρα στην εμφάνιση ρύπανσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του κλιματικού συστήματος:

 • Τεχνολογία NANOE ™ βασισμένη σε νανοϋλικά μακράς δράσης που λαμβάνονται από μόρια νερού (και όχι από οξυγόνο). Υπεύθυνος ιονισμού, προωθεί την επιταχυνόμενη υγρασία του αέρα, εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στα έπιπλα, τα χαλιά, τα ρούχα.
 • Σύνθετο σύστημα καθαρισμού αέρα. φίλτρο ΟΠΕ συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια, το Super Alleru Buster καταστέλλει την δραστικότητα των 17 ειδών αλλεργιογόνων, φίλτρο πράσινο τσάι κατεχίνη εξουδετερώνει μέχρι 99% των ιών, μυκήτων και μούχλας, φίλτρο απόσμησης καταπολεμά τις οσμές?
 • ECONAVY. Εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%.
 • Λειτουργία Turbo;
 • Δυνατότητα χρήσης αυτόματων και χειροκίνητων ρυθμίσεων.
 • Τρισδιάστατη κυκλοφορία ροών αέρα.
 • Ένδειξη της ποιότητας του αέρα και της υγρασίας.
 • Κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.
 • Διάρκεια ζωής σύνθετου φίλτρου - 5, ενυδατική - 10 χρόνια.
 • Καθαρισμός με βαθύ αέρα και αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Μικρός όγκος του δοχείου για νερό.

Αποτελεσματικό κλιματικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για καθαρισμό, υγρασία και ιονισμό στον οικισμό μέχρι 21 τ.μ. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε κομψό μοντέρνο σχεδιασμό με κυρίαρχο λευκό χρώμα. Το σχετικά μικρό μέγεθος και το ελαφρύ βάρος καθιστούν εύκολη τη μετακίνηση της συσκευής στον τόπο όπου το αποτέλεσμα από τη χρήση είναι το πιο απαραίτητο και σημαντικό.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι λειτουργίας:

 • Καθαρισμός αέρα. Μεταχειρισμένα σύστημα τριών σταδίων, που αποτελείται από ένα προκαταρκτικό, φίλτρα απόσμησης και υψηλή ΗΕΡΑ απόδοσης, επιβραδύνοντας έως 99,97% μικρότερα σωματίδια. Εφαρμογή της μοναδικής τεχνολογίας ιονισμού Το Plasmacluster επιτρέπει την απενεργοποίηση των αερομεταφερόμενων βακτηριδίων, των ιών, των σπόρια των καλουπιών και άλλων αλλεργιογόνων.
 • Καθαρισμός και ενυδάτωση. Η εξάτμιση της υγρασίας πραγματοποιείται με φυσικό (ψυχρό) τρόπο χωρίς τον κίνδυνο υπερβολικής διαβροχής και εμφάνισης επιδρομής στα έπιπλα.
 • Ιονική βροχή. Η ταυτόχρονη υγρασία και ο ιονισμός ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του αέρα από ακαθαρσίες και συμβάλλουν επίσης στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και του στατικού ηλεκτρισμού.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο ηλεκτρονικό έλεγχο με υποστήριξη για αισθητήρες σκόνης, θερμοκρασίας και υγρασίας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Αποτελεσματική και όχι θορυβώδης εργασία.
 • Μια επαρκής τιμή.
 • Το νερό εξατμίζεται γρήγορα από τη δεξαμενή.
 • Δεν είναι πολύ υψηλές επιδόσεις.

Ελκυστική εξωτερικά και, το σημαντικότερο, μια αποτελεσματική σειρά ECOLife για τον καθαριστή και τον υγραντήρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του συγκροτήματος είναι η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από το Panasonic NANOE ™. Μικροσωματίδια των μορίων του νερού μεγάλου κύκλου ζωής δισεκατομμύρια φορές λιγότερο σωματίδια ατμού, και επίσης να περιέχουν ένα 1000 φορές περισσότερη υγρασία από αρνητικά φορτισμένο ιόν. Αυτό επιτρέπει η νανο-ιόν για να διεισδύουν βαθιά μέσα σχεδόν οποιοδήποτε ιστό και αποτελεσματικά να καταστρέψουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές και υγρασία κορεσμού αέρα διεργασίας λαμβάνει χώρα ταχύτερα.

Το περίπλοκο σύστημα καθαρισμού και υγρασίας αποτελείται από 5 βήματα. Προκαταρκτικά φίλτρα HEPA και αποσμητικά συγκρατούν σκόνη, αλλεργιογόνα, μαλλί, γύρη φυτών, εξαλείφουν τις οσμές. Η μονάδα υγροποίησης που κατασκευάζεται από υλικό Fibra CHM επιτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας με ταχύτητα έως και 500 ml / h. Στο τελικό στάδιο, ο αέρας εμπλουτίζεται με νανοϋλικά.

Υποστηριζόμενα: ένδειξη τρόπων λειτουργίας, θερμοκρασίας και υγρασίας, λειτουργία χρονοδιακόπτη. Υπάρχει αυτόματη, νυχτερινή, ήσυχη (ήσυχη) και λειτουργία turbo. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα.

 • Σχεδιασμένο για επιφάνεια μέχρι 40 m².
 • 4 ταχύτητες ανεμιστήρα.
 • Εγγύηση - 24 μήνες.
 • Μεγάλες διαστάσεις.
 • Μια μικρή δεξαμενή νερού.

Ποιος καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Κατασκευαστής

Η θέση των διαθέσιμων καθαριστών αέρα καταλαμβάνεται από ρωσικά και κινεζικά δείγματα. Δεν διαφέρουν η μακροζωία και η υψηλή απόδοση, και η εμφάνισή τους δεν είναι ιδανική. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους καταναλωτές είναι οι ιαπωνικές, κορεατικές και ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Daikin, η Panasonic, η Sharp, η Winia, η Philips, η Venta, η Boneco. Τυπικοί εκπρόσωποι του ελίτ τμήματος είναι οι καθαριστές αέρα των εμπορικών σημάτων IQAir και Euromate. Αλλά τα προϊόντα τους είναι σπάνια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στο φόντο της πολύ υψηλής τιμής τους.

Τύπος φίλτρου

Μοντέλα με ηλεκτροστατική φίλτρο είναι οικονομικό, εύκολο στη συντήρηση και συνήθως δεν είναι πολύ ακριβό. Ωστόσο, τέτοιες συσκευές είναι μάλλον ιονιστές με τη λειτουργία του καθαρισμού του αέρα. Επιπλέον, για πολλούς χρήστες, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα να παράγεται όζον, η περίσσεια του οποίου δεν είναι καλό για την υγεία. Αλλά οι καπνιστές θα κάνουν, επειδή γνωρίζουν πώς να χειριστούν τις μυρωδιές και τον καπνό του καπνού, ο οποίος κατά τη διαδικασία της οξείδωσης, με τη σειρά του, ομαλοποιεί την περιεκτικότητα του Ο3 στον αέρα. Στη βαθμολογία μας υπάρχει μόνο ένα φίλτρο αέρα με ένα τέτοιο φίλτρο, αλλά υπάρχουν πολλά εγχώρια και κινεζικά ανάλογα στην αγορά.

Καθαριστές αέρα με σύστημα καθαρισμού πολλαπλών σταδίων είναι κατάλληλα για όλους, αλλά πριν αγοράσετε αξίζει να φροντίσετε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των φίλτρων αντικατάστασης, τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και τη δυνατότητα καθαρισμού. Μετά από όλα, ορισμένοι κατασκευαστές, στα μοντέλα τους, ρυθμίζουν την κλειδαριά ενεργοποίησης όταν μολύνουν τα στοιχεία του φίλτρου.

14 καλές ενυδατικές ουσίες για το σπίτι

Χαρακτηριστικά στην αξιολόγηση

Η ανθρώπινη υγεία και η γενική ευημερία εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το περιβάλλον. Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει να δώσει προσοχή στο μικροκλίμα του δωματίου, όπου είναι ο περισσότερος χρόνος. Και άμεσα, στην υγρασία του αέρα. Η υγρασία επηρεάζει όχι μόνο το άτομο, αλλά και τα φυτά, τα ζώα, τα έπιπλα. Το δέρμα, οι βλεννογόνες μεμβράνες της αναπνευστικής οδού χρειάζονται επαρκή υγρασία, διαφορετικά αυξάνεται η πιθανότητα εμφάνισης αναπνευστικών παθήσεων και μειώνεται το επίπεδο ανοσίας. Ειδικά αφορά τα παιδιά.

Πώς να υγρανείστε τεχνητά τον αέρα στα αστικά διαμερίσματα, τις ανεπαρκώς αεριζόμενες κατοικίες και τα δωμάτια των παιδιών; Για αυτό, υπάρχει μια ειδική συσκευή - ένας υγραντήρας αέρα. Σήμερα, υπάρχει ευρύ φάσμα τέτοιου εξοπλισμού στην αγορά αγαθών. Για την ευκολία επιλογής του καλυτέρου υγραντήρα έχουμε καταρτίσει μια βαθμολογία μοντέλων προϋπολογισμού και ποιότητας. Τα κύρια κριτήρια και δείκτες για τους οποίους έγινε η επιλογή:

 • Η δημοτικότητα του υγραντήρα
 • Γνώμη των εμπειρογνωμόνων της αγοράς
 • Ανατροφοδότηση από πραγματικούς πελάτες
 • Συμμόρφωση του κόστους με τη συνολική ποιότητα του προϊόντος

Η εγκατάσταση τέτοιων τεχνολογιών είναι υποχρεωτική σε περιοχές με ήπιο κλίμα (έντονο χειμώνα) με συχνά λειτουργούντες συσκευές θέρμανσης ή ψύξης.

Οι καλύτεροι φτηνοί υγραντήρες υπερήχων: ένας προϋπολογισμός μέχρι 4.000 ρούβλια.

Οι υπερηχητικοί υγραντήρες είναι οι πιο δημοφιλείς συσκευές για τους αγοραστές. Είναι αθόρυβες, συμπαγείς, καταναλώνουν ελάχιστο ηλεκτρικό ρεύμα και είναι σχετικά ανέξοδες. Συχνά τοποθετούνται στο παιδικό δωμάτιο, καθώς είναι ασφαλείς και δεν παρεμβαίνουν στον ύπνο ενός παιδιού. Εξετάστε τους τρεις πιο φθηνούς και δημοφιλείς υγραντήρες υπερήχων.

Πώς να επιλέξετε έναν υπερηχητικό υγραντήρα

3 Royal Clima Como (RUH-C300 / 2,5M)

Για μια χαμηλή τιμή θα έχετε μια συσκευή 4 σε 1 με μοντέρνο ιταλικό σχεδιασμό. Το Royal Clima Como (RUH-C300 / 2,5M) δεν είναι μόνο ένα αποτελεσματικό moisturizer, αλλά και ένας παράγοντας γεύσης, ιονιστής και νυχτερινός λαμπτήρας. Το προ-χρησιμοποιημένο νερό κορένεται με ιόντα και στη συνέχεια ψεκάζεται στο δωμάτιο, εμπλουτίζοντας τον αέρα και καθαρίζοντάς το. Χάρη στη λειτουργία νυχτερινής λυχνίας, ο υγραντήρας είναι βολικός για χρήση στο παιδικό δωμάτιο, δημιουργεί ένα απαλό, καταπραϋντικό φως. Με τη βοήθεια των δυνατοτήτων της αρωματοποίησης το διαμέρισμά σας μπορεί να γεμίσει με ευχάριστα χαλαρωτικά, τονωτικά και θεραπευτικά αρώματα.

Η δεξαμενή νερού στη μονάδα είναι σχεδιασμένη για 2,5 λίτρα και σε πλήρη ισχύ αυτή η χωρητικότητα είναι αρκετή για 7 ώρες. Όταν εξαντληθεί το νερό, ο υγραντήρας σβήνει αυτόματα και ανάβει το κόκκινο φως. Το Royal Clima Como λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε μικρά δωμάτια μέχρι 20 τετραγωνικά μέτρα. m.

Το Royal Clima Como είναι ένας υγραντήρας με την καλύτερη τιμή στη βαθμολογία μας. Αφήστε τον να μην έχει τις ίδιες λειτουργίες με τους άμεσους ανταγωνιστές του, αλλά με τα άμεσα καθήκοντά του - τον ύγρανση του αέρα, καταφέρνει τέλεια!

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Πλεονεκτήματα: σχεδιασμός, τιμή-ποιότητα
Μειονεκτήματα: Η λειτουργία γεύσης δεν λειτουργεί καλά

2 Ballu UHB-205

Εάν χρειάζεστε έναν φθηνό υγραντήρα για ένα διαμέρισμα, ένα tanhaus, μια εξοχική κατοικία, ένα γραφείο ή ένα χειμερινό κήπο, το Ballu UHB-205 θα κάνει μια χαρά. Έχει μεγάλη εξυπηρέτηση (40 τ.μ.) Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία του περιλαμβάνει: υγροστάτη, ρύθμιση κατεύθυνσης ατμού, ένδειξη οθόνης και θερμοκρασίας. Ένα συν σε αυτόν τον κατάλογο προστίθεται: δείκτης χαμηλής στάθμης νερού, όταν το νερό τελειώσει δίνει ένα σήμα? Αποστειρωμένο φυσίγγιο, το οποίο μειώνει την περιεκτικότητα των αλάτων και των ανόργανων ουσιών στον αέρα. Η οθόνη μπορεί να σβήσει, η οποία είναι βολική τη νύχτα για έναν ξεκούραστο ύπνο.

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Πλεονεκτήματα: διαθεσιμότητα της νυχτερινής λειτουργίας, απλή, τιμή
Μειονεκτήματα: δεν είναι πολύ βολικό να γεμίσει το νερό, "που βρίσκεται" υγρόμετρο

Ποιος τύπος ενυδατικής κρέμας είναι καλύτερο: υπερήχων, παραδοσιακών ή ατμού; Ας εξετάσουμε τα βασικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε τύπου υγραντήρα:

Τύπος υγραντήρα

Οφέλη

Μειονεκτήματα

Υπερηχογράφημα

+ Δημιουργεί ατμό χωρίς ακαθαρσίες (λόγω φίλτρων)

+ Τεχνολογικός, αυτόματος έλεγχος της υγρασίας στο δωμάτιο

+ Χαμηλό επίπεδο θορύβου

+ Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (καλύτερη ένδειξη)

+ Πλούσια επιλογή (ποικιλία)

- Ανεπαρκής διανομή ατμού στο δωμάτιο

- Ανάγκη για τακτική αντικατάσταση φίλτρων

Παραδοσιακά

+ Απουσία της πιθανότητας να επικαλυφθεί το νερό

+ Οικονομική (χαμηλή κατανάλωση ενέργειας)

- Σταθερό κόστος (πρέπει να αλλάζετε κασέτες χαρτιού κάθε 2 έως 3 μήνες)

- Μικρή ποικιλία στα καταστήματα

Ατμός

+ Αυξάνει γρήγορα την υγρασία στο δωμάτιο

+ Αποτελεσματικός καθαρισμός του αέρα

+ Κανένα αφρό (δεν απαιτεί ποιότητα νερού)

+ Δεν χρειάζονται φίλτρα αντικατάστασης

- Ο καυτός ατμός μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα (συνιστάται να το εγκαταστήσετε απρόσιτα για τα παιδιά)

- Το σχετικά υψηλό κόστος

1 SUPRA HDS-205

Από τα μοντέλα προϋπολογισμού των υγραντήρων, το SUPRA HDS-205 κατέχει ηγετική θέση λόγω της άριστης λειτουργικότητας και των καλών χαρακτηριστικών του. Αυτό το μοντέλο έχει μια σχετικά μεγάλη περιοχή εξυπηρέτησης με χαμηλή κατανάλωση νερού και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Ο υγραντήρας ικανοποιεί την εμφάνιση, τη φωτεινή ένδειξη, τον οπίσθιο φωτισμό, το χρονοδιακόπτη και τον ηλεκτρονικό έλεγχο. Διαθέτει βολικές λειτουργίες, μεταξύ των οποίων: αισθητήρα υγρασίας αέρα, ρύθμιση της κατεύθυνσης της υγρασίας (επιτρέπει την αλλαγή της κατεύθυνσης παροχής ατμού), ένδειξη χαμηλού νερού και κεραμικό φίλτρο. Υπάρχει ακόμη και μια βούρτσα καθαρισμού στο κιτ. Θα πρέπει να σημειωθεί και η λειτουργία οζονισμού, η οποία βοηθά στη διατήρηση του επιπέδου του όζοντος στο δωμάτιο. Το όζον καταστρέφει τις περισσότερες οργανικές ενώσεις στον αέρα, παρέχει απολυμαντικό αποτέλεσμα. Το SUPRA HDS-205 είναι ένας από τους δημοφιλέστερους υγραντήρες το 2016-2017.

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Πλεονεκτήματα: πλούσια λειτουργικότητα, υψηλή χωρητικότητα, τιμή, ήσυχη εργασία.
Μειονεκτήματα: Μπορεί να υπάρξει μυρωδιά από το νερό μετά από μερικές ημέρες χρήσης.

Ανασκόπηση βίντεο

Οι καλύτεροι υγραντήρες υπερήχων στο μεσαίο τμήμα: ένας προϋπολογισμός μέχρι 7.000 ρούβλια.

Όχι πάντα τα μοντέλα προϋπολογισμού περιέχουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και πληρούν όλες τις απαιτήσεις ποιότητας, αλλά λίγοι άνθρωποι θέλουν να δώσουν υψηλή τιμή. Ως εκ τούτου, δημιουργήσαμε μια αξιολόγηση υγρών υγραντήρων, αλλά σε προσιτή τιμή.

3 REDMOND RHF-3303

Η ιδιαιτερότητα του μοντέλου REDMOND RHF-3303, που κατέλαβε την τρίτη θέση στην βαθμολογία μας, είναι η ύπαρξη τηλεχειριστηρίου, είναι βολικό να ελέγχεται εξ αποστάσεως ο υγραντήρας. Ο υγραντήρας έχει υψηλή ισχύ, η οποία του επιτρέπει να διατηρεί αποτελεσματικά μια μεγάλη περιοχή. Αυτό είναι κατάλληλο για δωμάτια με τετράγωνο έως 45 τετραγωνικά μέτρα. m. Όταν η δεξαμενή νερού είναι άδεια, η ένδειξη ήχου θα σας ειδοποιήσει. Το REDMOND RHF-3303 έχει σχεδιαστεί για 15 ώρες λειτουργίας, λόγω του οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά σε δύο δωμάτια με μικρή επιφάνεια. Οι κατασκευαστές αυτού του υγραντήρα δεν ξεχνούν τη λειτουργία ιονισμού.
Το REDMOND RHF-3303 είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς υγραντήρες το 2016, στο μεσαίο τμήμα τιμών.

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Πλεονεκτήματα: μεγάλο όγκο δεξαμενών, κομψό, άνετο
Μειονεκτήματα: θορυβώδη τη νύχτα και έντονη ένδειξη, χωρίς αυτόματο κλείσιμο

2 Boneco U201A

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μας υπάρχει ένα ωραίο και συμπαγές μοντέλο - Boneco U201A. Στις περισσότερες αξιολογήσεις των ενυδατικών υλών, υπάρχουν ενδείξεις δυσάρεστης μυρωδιάς ύδατος μετά από αρκετές ημέρες χρήσης. Στον υγραντήρα της ελβετικής ποιότητας Boneco U201A το πρόβλημα αυτό επιλύεται, η παρουσία μιας ράβδου ιονίζοντος αργύρου δημιουργεί αντιβακτηριακή προστασία. Το Boneco U201A ευχαριστεί επίσης τον ιδιοκτήτη του με οικονομική κατανάλωση ενέργειας και υψηλή απόδοση. όμορφο σχέδιο και μαλακό οπίσθιο φωτισμό. λειτουργία αρωματοποίησης και φίλτρο για τον καθαρισμό του νερού. Όταν το νερό στη συσκευή τελειώσει, αυτόματα θα απενεργοποιηθεί. Ο ατμοποιητής ατμού περιστρέφεται 360 μοίρες.

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Συμπληρώματα: καλή ενυδάτωση, όμορφη, δεν δίνει μια αφή
Μειονεκτήματα: πρέπει να αγοράσετε αναλώσιμα, σφιχτό καπάκι δεξαμενής

1 Electrolux EHU-1020D

Μεγάλη λειτουργικότητα, ποιότητα κατασκευής και υλικά, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας - όλα αυτά βάζουν την Electrolux EHU-1020D στην πρώτη θέση στην κατάταξη των καλύτερων υγραντήρων. Έχει όλα τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω, εκτός από τη λειτουργία της αρωματοποίησης. Σημειώστε επίσης την παρουσία προ-φίλτρου. Καθαρίζει τον αέρα της σκόνης, τα μαλλιά των ζώων και προστατεύει την ίδια τη συσκευή, μετά το πλύσιμο είναι αρκετό για να ξεπλύνετε κάτω από ένα ρεύμα νερού. Ο υγραντήρας έχει ένα βολικό σχήμα με ένα επίπεδο πάτο, το οποίο του επιτρέπει να τοποθετηθεί στο νεροχύτη, χωρίς να το κρατάει στα χέρια όταν παίρνει νερό.

Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με προσαρμογέα αυτοκινήτου, δηλαδή μπορεί να λειτουργήσει από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Από τα άλλα ωραία "κουλουράκια" αξίζει να σημειωθεί η παρουσία μιας οθόνης για την έξοδο των πληροφοριών υπηρεσίας, ένα χρονοδιακόπτη και το φωτισμό της θήκης.

Το μόνο μειονέκτημα που μπορεί να παρατηρηθεί στις προδιαγραφές του Electrolux EHU-1020D είναι μια μικρή περιοχή συντήρησης, μόλις 30 τετραγωνικά μέτρα. m. Για λόγους σύγκρισης, οι πλησιέστεροι ανταγωνιστές της από την αξιολόγησή μας εξυπηρετούν μια κάπως μεγαλύτερη έκταση (45 και 47 τ.μ.).

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Πλεονεκτήματα: χωρίς θόρυβο, πολλές λειτουργίες, βολική λειτουργία
Μειονεκτήματα: μια τρύπα για τον ατμό

Ανασκόπηση βίντεο

Τα καλύτερα παραδοσιακά moisturizers (φυσική ενυδάτωση)

Οι παραδοσιακοί υγραντήρες έχουν τον πιο πρωτόγονο σχεδιασμό. Η αρχή της δουλειάς τους είναι να περάσουν τη ροή του αέρα μέσα από ένα υγρό φίλτρο - μια κασέτα χαρτιού (μερικά από αυτά έχουν αντιβακτηριακό εμποτισμό). Η κασέτα χαρτιού εμποτίζεται με νερό από τη δεξαμενή και λόγω του ανεμιστήρα, υγρός αέρας εξατμίζεται στο εξωτερικό περιβάλλον. Η υγρασία πραγματοποιείται χωρίς θέρμανση, γιατί μια τέτοια μέθοδος ονομάζεται "κρύο" ή φυσική υγρασία. Η ένταση της εξάτμισης σε τέτοιες συσκευές εξαρτάται από το επίπεδο υγρασίας του δωματίου. Όσο χαμηλότερη είναι η υγρασία, τόσο πιο έντονη είναι η εξάτμιση. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να τοποθετούνται υγραντήρες με φυσική εξάτμιση κοντά σε μια πηγή θερμότητας (καλοριφέρ).

Τα κύρια πλεονεκτήματα των παραδοσιακών υγραντήρων σε σιωπηλή και ασφαλή λειτουργία. Αλλά τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την ανάγκη για τακτική αντικατάσταση των φίλτρων χαρτιού - κάθε 2 μήνες, με την καθημερινή χρήση.

3 Fanline VE400

Το πιό οικονομικό πλύσιμο αέρα στο TOP-3 είναι μια συσκευή γερμανικής προέλευσης - Fanline VE400. Η συσκευή δεν μπορεί να καυχηθεί με φιλτράρισμα υψηλών επιδόσεων και πολλαπλών επιπέδων. Αλλά η τιμή του είναι ακριβώς δύο φορές χαμηλότερη από τους εν λόγω ανταγωνιστές. Επιπλέον, το Fanline VE400 είναι ο μοναδικός φυσικός υγραντήρας της κατηγορίας, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με λυχνία UV και λειτουργία οζονισμού. Αυτό σας επιτρέπει να καθαρίζετε περαιτέρω τον αέρα των οσμών και των μικροοργανισμών. Το δωμάτιο είναι επίσης φρέσκο, όπως στο δρόμο μετά από μια καταιγίδα. Ο μόνος κανόνας χρήσης οζονισμού - όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, οι άνθρωποι και τα ζώα δεν πρέπει να βρίσκονται στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τη θετική ανατροφοδότηση από τους χρήστες, η συσκευή κάνει μια εξαιρετική δουλειά καθαρισμού του αέρα, δεν αφήνει κανένα σημάδι στα έπιπλα, δεν κάνει έντονο θόρυβο, έχει μια μεγάλη δεξαμενή. Δοξάζουν τη συσκευή και για μια προσιτή τιμή και ένα πακέτο υψηλής ποιότητας (η συσκευή συναρμολογείται στη Ρωσία). Όπως πολλοί και η λειτουργία της οζονίωσης, η οποία σαφώς δεν ήταν περιττή.

2 Philips AC 4080

Ο πληρέστερος εκπρόσωπος της διαβάθμισης των φυσικών υγροποιητών είναι το μοντέλο Philips AC 4080. Το επίπεδο καθαρισμού με τη συσκευή δεν μπορεί να συγκριθεί με μία μόνο βαθμονόμηση υγραντήρα. Το Philips AC 4080 διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων που αποτελείται από 4 φίλτρα: προφίλτρο, φίλτρο HEPA, φίλτρο άνθρακα και ενυδατική κρέμα.

Το προκαταρκτικό φίλτρο είναι υπεύθυνο για την καθυστέρηση μεγάλων σωματιδίων και ακαθαρσιών, ο άνθρακας και τα φίλτρα HEPA διατηρούν όλα τα μικροσκοπικά σωματίδια και τις δυσάρεστες μυρωδιές (συμπεριλαμβανομένου του καπνού τσιγάρου). Και για αποστείρωση και υγρασία, απαντά ένα φίλτρο ενυδάτωσης.

Η Philips AC 4080 διαθέτει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατάταξη. Η συσκευή καθαρίζει 210 κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα και μπορεί να λειτουργήσει σε μια δεξαμενή γεμάτη μια φορά για 8 ώρες.

1 Boneco W2055DR

Ο πιο σιωπηλός υγραντήρας στη βαθμολογία μας είναι η δημοφιλής συσκευή - Boneco W2055DR. Στη λειτουργία νύχτας, η συσκευή εκπέμπει όχι περισσότερο από 25 dB - είναι πιο ήσυχο το ρολόι στον τοίχο σας. Στο TOP-3 από τους καλύτερους παραδοσιακούς υγραντήρες (πλύσιμο-αέρα), μόνο το Boneco είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη και μια λειτουργία αρωματισμού που γεμίζει το δωμάτιο με ευχάριστες και θεραπευτικές οσμές. Το Boneco W2055DR είναι το καλύτερο και το μέγεθος της σερβίρεται περιοχής, η οποία δεν είναι πολύ λιγότερο από 50 τετραγωνικά μέτρα. m.

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα σύστημα πλαστικών δίσκων της 4ης γενιάς - την τελευταία πατενταρισμένη τεχνολογία από την Plaston. Κάθε δίσκος αποτελείται από μικρές κηρήθρες που κρατούν εύκολα σταγονίδια νερού στο δίσκο, γεγονός που αυξάνει την παραγωγικότητα του υγραντήρα. Επίσης, οι νέοι δίσκοι έχουν γίνει ακόμα καλύτεροι για να κρατήσουν τη σκόνη, τα σωματίδια μαλλιών, τα μαλλιά των ζώων και άλλες επιβλαβείς ακαθαρσίες. Το Boneco W2055DR διαθέτει Ionic Silver Stick, το οποίο αφαιρεί περισσότερα από 650 είδη παθογόνων από το νερό.

Σύμφωνα με πολλές θετικές ανατροφοδοτήσεις από τους χρήστες, μπορεί κανείς να κρίνει για την απλή χρήση της συσκευής, τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την υγρασία του αέρα, τη συμπαγή και την αθόρυβη λειτουργία. Αλλά για μικρές αδυναμίες, οι αγοραστές αποδίδουν μια φουσκωμένη τιμή και το γαργάλισμα του νερού που εκπέμπει η συσκευή κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εργασίας.

Ανασκόπηση βίντεο

Οι καλύτεροι υγραντήρες ατμού (υγρασία με ζεστό ατμό)

Οι υγραντήρες ατμού θεωρούνται ότι είναι οι καλύτεροι όσον αφορά την ισχύ υγρασίας. Η αρχή της εργασίας τους είναι η εξάτμιση του νερού υπό την επίδραση των ηλεκτροδίων που βυθίζονται στο νερό. Όταν το ρεύμα ρέει μέσω των ηλεκτροδίων, το νερό αρχίζει να βράζει και να εξατμίζεται. Εάν τα παραδοσιακά moisturizers ταξινομούνται ως ένας "κρύος" τύπος υγραντήρα, ο ατμός μπορεί να ταξινομηθεί ως "ζεστός" τύπος.

Το κύριο πλεονέκτημα των συσκευών ατμού είναι η υψηλή απόδοση της ενυδάτωσης, η ταχεία αύξηση της υγρασίας και η απομάκρυνση επιβλαβών βακτηρίων. Αλλά οι ελλείψεις περιλαμβάνουν χαμηλή ασφάλεια. Ο καυτός ατμός μπορεί να καεί εύκολα, επομένως συνιστάται η τοποθέτηση των συσκευών σε μέρη μη προσβάσιμα σε παιδιά.

2 Beurer LB 50

Ο πιο δημοφιλής υγραντήρας ατμού στην αξιολόγηση είναι το Beurer LB 50. Η συσκευή είναι σε μεγάλη ζήτηση λόγω της εξαιρετικά προσιτής τιμής. Το Beurer LB 50 κοστίζει σχεδόν τρεις φορές λιγότερο από τον ανταγωνιστή του, τον υγραντήρα από την Boneco. Η συσκευή ελέγχεται μόνο μηχανικά, με τη βοήθεια συμβατικών περιστροφικών χειριστηρίων. Αλλά συγχρόνως συμπληρώνεται με μια κασέτα απομετάλλωσης και μια λειτουργία αρωματοποίησης. Με την απόδοση, το Beurer LB 50 μπορεί να αφήσει πίσω του πολλά ακριβά moisturizers, καθώς μπορεί να ενυδατώσει αποτελεσματικά μέχρι και 50 τετραγωνικά μέτρα. m.

Σε αντίθεση με πολλούς υγραντήρες ατμού, οι οποίοι φημίζονται για τον υψηλό θόρυβο τους, το Beurer LB 50 αποδείχθηκε εκπληκτικά χαμηλό θόρυβο. Αυτό σηματοδοτεί το 80% των πραγματικών χρηστών. Άλλα προφανή πλεονεκτήματα στις αναθεωρήσεις των χρηστών περιλαμβάνουν απλό σχεδιασμό, συναρμολόγηση ποιότητας, υψηλή απόδοση και ανθρώπινη τιμή.

1 Boneco S450

Ο πιο ακριβός, αλλά και ο πιο πλήρης υγραντήρας ατμού στην αξιολόγηση είναι ο Boneco S450. Αυτή η ισχυρή συσκευή, ικανή να εξυπηρετεί έως 60 τετραγωνικά μέτρα. m., συμπληρωμένη υγρασία, χρονοδιακόπτη, οθόνη απεικονίσεως και αποστειρωμένη κασέτα. Ο δίσκος αντι-ασβεστόλιθου, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με Boneco S450, βοηθά στη μείωση του επιπέδου κλίμακας στον υγραντήρα, γεγονός που διευκολύνει τη φροντίδα της συσκευής.

Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών, τα βασικά πλεονεκτήματα του Boneco S450 είναι η γρήγορη και υψηλής ποιότητας ενυδάτωση, μια μεγάλη δεξαμενή νερού, ένα χαριτωμένο σχέδιο και η έλλειψη αναλωσίμων. Αλλά μεταξύ των προφανών ελλείψεων, υπάρχει υπερβολικός θόρυβος και υπερτιμημένη τιμή.

Οι καλύτερες πριμοδότηση moisturizers

Τέλος, φτάσαμε στο υψηλότερο επίπεδο υγραντήρων - την κατηγορία premium. Τα μοντέλα της κατηγορίας αυτής γίνονται από διαφορετικές τεχνολογίες και είναι πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο από τεχνική άποψη, αλλά οι ομοιότητες μπορούν να εντοπιστούν με σαφήνεια - υψηλής απόδοσης, της βιομηχανικής χρήσης, την αξιοπιστία και την καινοτομία. Το κόστος των εκπροσώπων είναι μερικές φορές πενιχρό, αλλά αξίζει τον κόπο η υγεία του νοικοκυριού, που παρέχεται από ένα βέλτιστο μικροκλίμα.

3 Daikin MCK75JVM-K

Ανοίγει την κατηγορία των αντιαισθητικών έξω, αλλά καλά μελετημένη μέσα στη συσκευή. Το μοντέλο όχι μόνο υγραίνει τον αέρα, αλλά και το καθαρίζει. Επιπλέον, είναι πολύ αποτελεσματικό. Χρησιμοποιούνται φωτοκαταλυτικά και ηλεκτροστατικά φίλτρα, εξασφαλίζοντας σχεδόν 100% καθαρισμό του αέρα. Στην αυτόματη λειτουργία, το καθαριστικό μπορεί να πιάσει τη σκόνη, τον καπνό και άλλους ρύπους στον αέρα και να συμπεριλάβει έναν πιο εντατικό τρόπο λειτουργίας. Ο υγραντήρας λειτουργεί επίσης καλά. Η συνιστώμενη υγρασία 60% συλλέγεται πολύ γρήγορα. Υπάρχει μια λειτουργία του ιονισμού του αέρα, η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πάσχοντες από αλλεργίες.

Ξεχωριστά είναι απαραίτητο να ενημερωθείτε για την υπηρεσία. Ναι, πλήρης, με ένα υγραντήρα 6 είναι τα φίλτρα αντικατάστασης, καθένα από τα οποία διαρκεί για ένα χρόνο, αλλά ο χρήστης θα πρέπει να πειραματιζόμαστε πολύ με τον καθαρισμό της συσκευής. Αλλά, όπως λένε, σας αρέσει να παίζετε...

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Πλεονεκτήματα: ο καλύτερος βαθμός καθαρισμού του αέρα? αποτελεσματική ενυδάτωση; Ευαίσθητα ηλεκτρονικά συστήματα που ανιχνεύουν τη ρύπανση και την υγρασία. Σετ αντικαταστάσιμων φίλτρων για 6 χρόνια, εξαιρετικής ποιότητας

Μειονεκτήματα: δεν είναι πολύ ευχάριστο σχέδιο, μάλλον περίπλοκη συντήρηση.

2 Boneco H680

Και πάλι, όχι μόνο ένας υγραντήρας, αλλά μια συνδυασμένη συσκευή. Οι διαστάσεις είναι σχετικά μικρές, δεδομένου του όγκου του δοχείου κάτω από το νερό κατά 10 λίτρα. Χάρη σε αυτό, δεν θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το νερό και η ένδειξη χαμηλού επιπέδου νερού θα σας υπενθυμίσει να το κάνετε έγκαιρα. Εμφάνιση, κρίνεται από τις κριτικές, πολύ όπως οι αγοραστές - τακτοποιημένο και κομψό. Υπάρχει επίσης ένας όμορφος πίνακας πληροφοριών. Λειτουργεί το H680 με το τηλεχειριστήριο.

Υπάρχουν τρεις τρόποι λειτουργίας: αυτόματο, νυχτερινό και παιδικό. Είναι επίσης δυνατό να συμπεριληφθούν ξεχωριστά οι λειτουργίες καθαρισμού ή υγρασίας. Ο καθαρός αέρας παρέχεται αμέσως από τρία φίλτρα: φίλτρο HEPA, νερό και άνθρακα. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία της αρωματοποίησης - απλά χύστε το ειδικό λάδι και απολαύστε φρέσκο, ευχάριστα οσμή αέρα. Ξεχωριστά αξίζει να σημειωθεί το επίπεδο θορύβου - μόνο 25 dB - η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο.

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Πλεονεκτήματα: πολύ ήσυχο, μεγάλο χώρο εξυπηρέτησης, αποτελεσματικός καθαρισμός και υγρασία αέρα, ωραίο σχέδιο

Μειονεκτήματα: υψηλό κόστος της συσκευής και φίλτρα.

1 Dyson AM10

Η τεχνική από την εταιρεία Dyson έχει πάντα προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Η ερώτηση «γιατί;» εξαφανίζεται αμέσως μετά την εξέταση του ηγέτη της βαθμολογίας. Ο σχεδιασμός είναι πολύ φουτουριστικός, τα υλικά είναι ευχάριστα στην αφή. Η συσκευή απλά δεν αισθάνεται να κρύβεται σε μια μακρινή γωνία. Σε αυτή την περίπτωση, το εξωτερικό είναι επίσης πρακτικό - η δεξαμενή είναι διαφανής και συνεπώς η στάθμη του νερού είναι άμεσα ορατή. Ναι, και τα σταγονίδια νερού στους τοίχους φαίνονται όμορφα.

Από τεχνική άποψη, όλα είναι καλά. Ναι, ο Dyson, σε αντίθεση με τους προηγούμενους συμμετέχοντες, δεν μπορεί να καθαρίσει τον αέρα, αλλά με μια άμεση λειτουργία - υγρασία - κάνει αξιοθαύμαστα. Σε αυτόματη λειτουργία, το ίδιο το AM10 επιλέγει τη βέλτιστη ένταση λειτουργίας, ανάλογα με τη θερμοκρασία και την υγρασία του ατμοσφαιρικού αέρα. Για τη διαχείριση, χρησιμοποιείται ένα βολικό τηλεχειριστήριο το οποίο είναι κομψά στερεωμένο στο σώμα της συσκευής χρησιμοποιώντας μαγνήτες - δεν θα το χάσετε. Το AM10 μπορεί να λειτουργήσει χωρίς υγραντικό αέρα, που λειτουργεί σαν ένας απλός ανεμιστήρας.

Ξεχωριστά αξίζει να σημειωθεί η διαδικασία εξυπηρέτησης της συσκευής. Είναι... απουσιάζει. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα φίλτρα, επειδή δεν υπάρχουν καθόλου. Δεν υπάρχουν "αναλώσιμα". Ακόμα και στο νερό δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις - μια ενσωματωμένη λάμπα UV θα απολυμάνει το συνηθισμένο νερό της βρύσης.

Ανατροφοδότηση ιδιοκτήτη

Πλεονεκτήματα: φουτουριστικό σχεδιασμό, "έξυπνη" αυτόματη λειτουργία, χωρίς συντήρηση, λάμπα UV, αυτόματη ανατροπή κατά την ανατροπή,

Μειονεκτήματα: μικρή επιφάνεια συντήρησης - μόνο 16 τ.μ.

Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα;

Όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα για το σπίτι, συνιστάται να προσέχετε τις ακόλουθες λειτουργίες και χαρακτηριστικά:

 • Πληκτρολογήστε υγραντήρες. Διακρίνονται σε ατμό, παραδοσιακό και υπερηχητικό. Τα μοντέλα υπερήχων θεωρούνται ως τα πιο υψηλής τεχνολογίας και προσιτά, οπότε υπάρχουν σημαντικά περισσότερα στην αγορά, σε αντίθεση με τον ατμό και τους παραδοσιακούς υγραντήρες.

Περιοχή υπηρεσιών. Κάθε υγραντήρας έχει μια περιοχή εξυπηρέτησης στα χαρακτηριστικά του. Κατά κανόνα, από 10 έως 30 τετραγωνικών μέτρων. m. Αυτός ο αριθμός δείχνει πόσο χώρο μπορεί η συσκευή να ενυδατώνει αποτελεσματικά. Αυτός ο δείκτης εξαρτάται από την ισχύ. Όσο υψηλότερο είναι - τόσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή που μπορεί να εξυπηρετηθεί από τη συσκευή.

Λυχνία UV. Πολύ χρήσιμη λειτουργία, η οποία επιτρέπει την εξουδετέρωση των παθογόνων βακτηρίων που υπάρχουν στον αέρα (χρησιμοποιώντας υπεριώδη ακτινοβολία). Αναντικατάστατη λειτουργία για τους πάσχοντες από αλλεργίες και τους ανθρώπους που είναι επιρρεπείς σε συχνές ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος.

 • Λειτουργία ιονισμού. Λόγω αυτής της λειτουργίας, ο αέρας είναι κορεσμένος με αρνητικά φορτισμένα ιόντα, τα οποία είναι προσαρτημένα σε σωματίδια σκόνης και εγκαθίστανται στο πάτωμα. Υπάρχει ένα είδος καθαρισμού του αέρα.
 • Ροή νερού και δεξαμενή όγκου - όσο περισσότερο είναι, τόσο λιγότερο είναι απαραίτητο να ανεφοδιαστεί ο υγραντήρας.
 • Διαθεσιμότητα αισθητήρα υγρασίας αέρα, ή υγρασία. Η συσκευή απενεργοποιείται αμέσως μόλις επιτευχθεί η απαιτούμενη υγρασία και όταν μειωθεί η στάθμη υγρασίας, ο εξατμιστήρας ξαναμπλέκεται.