Το καλύτερο σύστημα split split για ένα διαμέρισμα

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει το καλύτερο σύστημα split split για ένα διαμέρισμα. Όλος ο εξοπλισμός που παρουσιάζεται από εμάς χαρακτηρίζεται από την κατάλληλη ποιότητα. Και χαμηλή τιμή. Είναι εγγυημένο ότι θα αντιμετωπίσει τις λειτουργίες του. Ψύξη το σπίτι ή το διαμέρισμά σας.

Είναι δύσκολο να γίνει μια αντικειμενική βαθμολόγηση συστημάτων πολλαπλών διαχωρισμών για ένα διαμέρισμα. Επειδή κάθε απόφαση επιλέγεται ξεχωριστά. Ανάλογα με την περιοχή των δωματίων. Οι επιθυμίες του χρήστη. Ως εκ τούτου, είναι ευκολότερο να απαριθμήσετε τις καλύτερες επιχειρήσεις. Είναι κατασκευαστές κλιματιστικών. Τα προϊόντα των οποίων είναι εύκολο στη χρήση. Και μπορεί να εξυπηρετήσει τον ιδιοκτήτη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ιαπωνικά εμπορικά σήματα

Για μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύεται ότι το καλύτερο σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Αυτό που συνδέεται με το γεγονός ότι τα κορυφαία εμπορικά σήματα ιδρύθηκαν σε αυτή τη χώρα. Αλλά μεταξύ των ιαπωνικών κατασκευαστών υπάρχουν σήματα όλων των τμημάτων τιμών.

Υψηλότερη κατηγορία

Κάθε βαθμολογία συστημάτων πολλαπλών διαχωρισμού για ένα διαμέρισμα τοποθετεί τον εξοπλισμό της Daikin σε κορυφαίες θέσεις. Αυτό το ιαπωνικό εμπορικό σήμα υπάρχει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Και με τα χρόνια έχει γίνει ο ηγέτης της βιομηχανίας. Η τιμή του εμπορικού εξοπλισμού μπορεί να είναι έως 5 φορές υψηλότερη. Από παρόμοιες συσκευές άγνωστων σημάτων. Αλλά το αγοράζουν ακόμα. Επειδή το εμπορικό σήμα εγγυάται:

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής όλων των αντικειμένων.
 • Εξοπλισμός φιλικός προς το περιβάλλον.
 • Η δυνατότητα αντικατάστασης εξαρτημάτων και εξαρτημάτων από την εγγύηση και μετά την εγγύηση.

Η Mitsubishi είναι η δεύτερη στην Ιαπωνία στις πωλήσεις κλιματιστικών. Τα συστήματα Multisplit, που παράγονται από αυτό το εμπορικό σήμα, είναι αξιόπιστα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν:

 • Συμπιεστής αντιστροφέα (εγκατεστημένο σε όλα τα νέα μοντέλα).
 • Αρκετοί αυτόματοι τρόποι λειτουργίας.
 • Σύστημα ιονισμού για τον καθαρισμό του αέρα.

Επομένως, τέτοιου είδους συστήματα πολλαπλών διαχωρισμού παραμένουν δημοφιλή, παρά την τιμή.

Μεταξύ των ηγετών είναι η τεχνολογία κλιματισμού Fujitsu. Αυτό το εμπορικό σήμα διακρίνεται από την αγάπη του για καινοτόμες εξελίξεις. Χάρη σε αυτό, όλες οι τεχνικές καινοτομίες εμφανίζονται για πρώτη φορά στα πολυδιάστατα συστήματα. Τα οποία θεωρούνται καλύτερα λόγω της παρουσίας ενός συνόλου αισθητήρων που προστατεύουν τα μπλοκ από:

 • Υπερφόρτωση κατά τη διάρκεια της εργασίας.
 • Ζαχαροπλαστική και πάγος.
 • Η τάση πέφτει.

Μεσαία κατηγορία

Εκπρόσωπος της μεσαίας κατηγορίας είναι η Toshiba. Γνωστή για το γεγονός ότι αυτή ήταν αυτή που παρήγαγε το πρώτο κλιματιστικό στον κόσμο. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της πολλαπλής διαχωρισμού αυτής της μάρκας είναι:

 • Προσιτή τιμή.
 • Αισθητική σχεδίαση των μπλοκ.
 • Ευρύ φάσμα πρόσθετων λειτουργιών.

Η Panasonic θεωρείται επίσης ένας από τους καλύτερους ιαπωνικούς κατασκευαστές κλιματιστικών για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Παρόλο που η μάρκα ανήκει στην κατηγορία των μέσων όρων. Στον κατάλογό του υπάρχουν δαπανηρές και δημοσιονομικές συσκευές. Αυτό θα επιτρέψει σε όλους να βρουν μια κατάλληλη επιλογή γι 'αυτόν. Εκτός από την υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, η τεχνική της Panasonic ξεχωρίζει για τη διευρυμένη πρόσθετη λειτουργικότητά της. Είναι συχνά παρούσα:

 • Ιονιστής αέρα.
 • Φίλτρο Catechin.
 • Γεννήτρια οξυγόνου.

Τα συστήματα διαχωρισμού Hitachi είναι τα βέλτιστα από άποψη τιμής και ποιότητας. Ο εξοπλισμός της ιαπωνικής εταιρείας είναι απλός σε λειτουργία. Ισχυρή και ανθεκτική. Χαρακτηρίζεται από καλή απόδοση. Αυτό επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να σώσει.

Σφραγίδες της Νότιας Κορέας

Μεταξύ των κατασκευαστών των καλύτερων πολυδιάστατων συστημάτων υπάρχουν επίσης εταιρείες της Νότιας Κορέας. Ποιο είναι το LG. Η τεχνική του είναι μία από τις καλύτερες στον σχεδιασμό. Το εμπορικό σήμα, το οποίο από καιρό θεωρείται προϋπολογισμός, αρχίζει να παράγει κλιματιστικά υψηλής ποιότητας. Συνεχώς πειραματίζοντας για τη μείωση του θορύβου και της κατανάλωσης ενέργειας. Εξαιτίας αυτού, σε νέα μοντέλα, τα πολυ-κλιματιστικά συνήθως εγκαθιστούν συμπιεστές αναστροφέα.

Ένας άλλος νότος της Νότιας Κορέας είναι η Samsung. Η μάρκα παράγει διαφορετικά μοντέλα διαχωρισμένων συστημάτων για διάφορα δωμάτια. Διαφέρει σε μεγάλο αριθμό λειτουργιών και τρόπων λειτουργίας. Ως εκ τούτου, η τεχνολογία του κλίματος αγοράζεται όλο και περισσότερο για εγκατάσταση σε σπίτι, εξοχικό σπίτι, γραφείο.

Κινέζους κατασκευαστές

Μην υστερείτε από τους συναδέλφους και τους κινέζους κατασκευαστές. Μπορούμε να αγοράσουμε πολλαπλά συστήματα από τον Haier. Γνωστά στους Ρώσους. Αυτό το εμπορικό σήμα έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος στην παγκόσμια αγορά. Απελευθέρωση κλιματιστικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας για οικιακή και εμπορική χρήση. Η μάρκα κατάφερε να πάρει ηγετική θέση χάρη στην καινοτόμο τηλεχειριστήριο WiFi Smart. Σοβαρά απλοποίησε τη διαδικασία ρύθμισης των εσωτερικών μονάδων. Και επίσης ένας καλός βαθμός καθαρισμού του αέρα. Παρέχεται με την εγκατάσταση ενός συνόλου φίλτρων.

Έχουν ληφθεί καλές κριτικές και σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού της εταιρείας Ballu. Σχετικά με τον μέσο όρο και τις κατηγορίες προϋπολογισμού. Αυτός ο κλιματικός εξοπλισμός δύσκολα μπορεί να ονομαστεί καινοτόμος. Αλλά είναι διαφορετικό:

 • Ελκυστικό σχέδιο.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • Η παρουσία όλων των απαραίτητων λειτουργιών.

Πρέπει να θυμάστε. Ότι και τα καλύτερα συστήματα πολλαπλών διαχωρισμού δεν μπορούν να παράσχουν τους απαραίτητους δείκτες άνεσης. Αν δεν έχουν επιλεγεί σωστά. Ή τοποθετείται κατά παραβίαση της τεχνολογίας. Επομένως, δώστε προσοχή όχι μόνο στην αξιολόγηση του κατασκευαστή. Αλλά στη σωστή εγκατάσταση. Αυτό θα αποφύγει πρόσθετα προβλήματα στο μέλλον.

Βαθμολογία των καλύτερων κλιματιστικών για το διαμέρισμα - TOP-15

Σε μια αφόρητη θερινή ζέστη όλοι ονειρεύονται ένα καλό κλιματιστικό, το οποίο θα μπορούσε να δροσίσει εντελώς ολόκληρο το σπίτι. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ονειρεύεστε και να κατεβείτε στην επιχείρηση.

Ο κλιματισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσετε τη θερμότητα. Αν και όχι, ο καλύτερος τρόπος είναι πιθανότατα να πάτε κάπου στην Αλάσκα :). Αλλά γιατί ξοδεύετε χρήματα σε ένα ακριβό αεροπορικό εισιτήριο, αν μπορείτε να δημιουργήσετε μια παρόμοια ατμόσφαιρα στο σπίτι; Έτσι αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει ανάγκη, γι 'αυτό κάναμε την αξιολόγηση των καλύτερων κλιματιστικών για το διαμέρισμα.

Καλύτερο σύστημα split για το σπίτι (ενημερωμένο)

Το καλύτερο σύστημα multisplit για ένα διαμέρισμα (ενημερωμένο)

Τα καλύτερα κινητά κλιματιστικά (ενημερωμένα)

Πριν πάτε απευθείας στην αξιολόγηση, θα σας ενημερώσουμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός συγκεκριμένου τύπου κλιματιστικών. Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχουν 4 βασικοί τύποι: κινητό, παράθυρο, split σύστημα και σύστημα πολλαπλών split. Ας δούμε τι σημαίνουν όλα αυτά τα ονόματα.

Επιλέξτε τον τύπο κλιματιστικού για ένα διαμέρισμα

Ανάλογα με τον τύπο και την περιοχή του δωματίου, πρέπει να επιλέξετε τον τύπο κλιματιστικού που θα δροσίζει το σπίτι σας στο μέλλον. Όπως έχουμε ήδη πει, υπάρχουν 4 βασικοί τύποι.

Κινητά τηλέφωνα

Το όνομα μας προκαλεί συνενώσεις με κινητά τηλέφωνα, αλλά σε αντίθεση με αυτά, στην τσέπη κινητό κλιματιστικό δεν μπορεί να τεθεί. Παρ 'όλα αυτά, μπορεί να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες εγκατάστασης, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε σχεδόν αμέσως μετά την αγορά. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να εξασφαλίσετε την αφαίρεση των κυματοειδών σωλήνων έξω από το διαμέρισμα (έτσι ώστε ο ζεστός αέρας να βρίσκεται εκτός των χώρων).

Επιπλέον, τα κινητά κλιματιστικά είναι πολύ φθηνότερα από τα συστήματα split. Η τιμή τους αρχίζει από 10 000 ρούβλια (μοντέλα με ψύξη μόνο) και από 15 000 ρούβλια (με ψύξη και θέρμανση).

Τα περισσότερα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να δροσίζουν δωμάτια μεγαλύτερα από 20μ². Είναι τέλεια για μια ντάκα, ένα μικρό διαμέρισμα, ένα εξοχικό σπίτι και τα παρόμοια. Μπορούν να μεταφερθούν χωρίς προβλήματα, καθώς εγκαθίστανται ανεξάρτητα. Οι σύγχρονες συσκευές μπορούν να λειτουργούν σε λειτουργία αερισμού (καθαρισμός και υγρασία αέρα), θέρμανση και ψύξη. Όπως συμβαίνει με τα πλήρη κλιματιστικά, τα "κινητά τηλέφωνα" διαθέτουν τηλεχειριστήριο, ταχύτητα, χρονοδιακόπτη on / off και πολλά άλλα.

Διαχωρισμένα συστήματα

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος κλιματιστικών για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Όλα χωρισμένα συστήματα αποτελούνται από δύο τμήματα: εξωτερικά και εσωτερικά. Η εξωτερική μονάδα λειτουργεί ως μονάδα συμπιεστή-συμπυκνωτή και η εσωτερική μονάδα παρέχει εξάτμιση του υγρού. Και οι δύο μονάδες συνδέονται με ένα σωλήνα, οπότε θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα στον τοίχο.

Σε αντίθεση με άλλα είδη κλιματιστικών, τα συστήματα split είναι τα πιο αθόρυβα. Χάρη στο εξωτερικό μπλοκ, όλο το θόρυβο παραμένει στο δρόμο.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα αυτών των κλιματιστικών μηχανημάτων είναι η δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στο σπίτι ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν τηλεχειριστήριο, διάφορες ταχύτητες και λειτουργίες, λειτουργίες αερισμού και πολλά άλλα.

Ανάλογα με τη θέση του δωματίου, οι ακόλουθοι τύποι διαιρούμενων συστημάτων χωρίζονται:

 • τοίχου?
 • κανάλι.
 • κασέτα;
 • floor-podpotolochny (καθολική)?
 • στήλη ·

Μια τέτοια ποικιλία τύπων εγκατάστασης εξασφαλίζει την άνετη χρήση της συσκευής ακόμα και στο μικρότερο διαμέρισμα.

Πολλαπλά συστήματα

Όπως ίσως ήδη μαντέψατε με το όνομα, πολλά σημαίνει "λίγα". Σύστημα πολλαπλών διαιρέσεων αποτελείται από διάφορα εσωτερικά μπλοκ. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τέτοιες συσκευές σε μεγάλα δωμάτια (διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα).

Στα υπόλοιπα, δεν διαφέρουν πολύ από το συνηθισμένο σύστημα split. Πρέπει να σημειωθεί ότι για κάθε εσωτερική μονάδα υπάρχει τηλεχειριστήριο.

Πώς να καθορίσετε ποια κοντίσιονερ να αγοράσετε;

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για την επιλογή μοντέλου, τότε μελετήστε προσεκτικά τη βαθμολογία μας και δείτε επίσης ένα μικρό εκπαιδευτικό βίντεο:

Η επιλογή μας από τα καλύτερα κλιματιστικά το 2017

Προς το παρόν, μια πολύ μεγάλη ποικιλία μοντέλων στα καταστήματα. Αλλά καταφέραμε να επιλέξουμε μερικές από τις πιο αξιόλογες επιλογές για να τις εισαγάγουμε σε εσάς.

Hisense AS-09UR4SYDDB1G

Σημείωση: Όμορφη σχεδίαση, η συσκευή θα ταιριάζει καλά σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ο ιαπωνικός συμπιεστής θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό και οικονομικό μοντέλο που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δουλειά. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για ψύξη, θέρμανση και αερισμό του δωματίου. Ο χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης σας επιτρέπει να αισθάνεστε άνετα ακόμα και τη νύχτα χωρίς να ανησυχείτε για το κλιματιστικό εργασίας.

Το σύστημα inverter, το οποίο είναι εξοπλισμένο με αυτό το μοντέλο, υποστηρίζει τις εργασίες για τις συγκεκριμένες παραμέτρους και επίσης μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. Η ισχύς της συσκευής είναι αρκετή για ψύξη 30 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα, αυτό θα είναι αρκετό για πολλά δωμάτια.

Πλεονεκτήματα :

 • Πολύ χαριτωμένο σχέδιο.
 • Ιαπωνική ποιότητα κατασκευής.
 • Λόγω του χαμηλού θορύβου, μπορεί να εγκατασταθεί στο υπνοδωμάτιο.

Μειονεκτήματα :

Γενικό Κλίμα GU-EAF09HRN1

Σημείωση: ένα ήσυχο και ισχυρό κλιματιστικό. Είναι εύκολο να κατανοήσετε όλες τις ρυθμίσεις, ειδικά υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο.

Ένα χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου είναι η παρουσία αρκετών φίλτρων για τον καθαρισμό του αέρα. Το φίλτρο κατεχίνης καθαρίζει όλο τον αέρα στο διαμέρισμα όχι μόνο από βακτηρίδια, αλλά και από ιούς. Το φίλτρο αποσμητικού απομακρύνει τις βλαβερές οσμές. Λόγω του χαμηλού θορύβου, η εσωτερική μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί στο υπνοδωμάτιο ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο.

Το Γενικό Κλίμα αγοράζεται για να δημιουργήσει τις πιο άνετες συνθήκες στο σπίτι. Ο συμπιεστής του μετατροπέα διατηρεί την πιο αποδεκτή θερμοκρασία και μειώνει το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Πλεονεκτήματα :

 • Ήσυχη και ισχυρή συσκευή.
 • Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο χάρη στον χαμηλό θόρυβο.
 • Inverter.

Μειονεκτήματα :

 • Όλοι οι πελάτες δεν είναι ικανοποιημένοι με το τηλεχειριστήριο.

Daikin FTXK25A / RXK25A

Σημείωση: ένα προηγμένο μοντέλο ικανό να λειτουργεί σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -15 ° C έως + 46 ° C. Ευχάριστο σχέδιο θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ο σύγχρονος συμπιεστής μετατροπέα σάς επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τη ισχύ του κλιματιστικού. Η ποικιλία των τεχνικών χαρακτηριστικών σας επιτρέπει να δροσίζετε ή να θερμαίνετε γρήγορα το διαμέρισμα το συντομότερο δυνατόν. Η ειδική επικάλυψη στα μπλοκ δεν επιτρέπει τη διάβρωση της δομής.

Εξασφαλίστε τη δυνατότητα συντήρησης, την ευκολία διαχείρισης και οικονομίας της λειτουργίας αυτοδιάγνωσης, την απομνημόνευση ρυθμίσεων και τον αντιστροφέα. Γενικά, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα δωμάτιο μικρών διαστάσεων.

Πλεονεκτήματα :

 • Πολλές χρήσιμες λειτουργίες.
 • Εκδίδει λίγο θόρυβο (21 dB).
 • Νέο όμορφο σχέδιο. Ιδανικά ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο.

Μειονεκτήματα :

Ballu BSE-07HN1

Σημείωση: ένας συμπιεστής που κατασκευάστηκε με μια μοναδική ιαπωνική τεχνολογία θα προσφέρει μέγιστη απόδοση. Το κλιματιστικό λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά.

Πολύ απλό και εύκολο στη χρήση. Η υψηλή απόδοση σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια περιοχή περίπου 21 τετραγωνικών μέτρων. Εγγύηση για τον ιαπωνικό συμπιεστή από τον κατασκευαστή 5 χρόνια. Τη νύχτα δεν θα ακούσετε ούτε καν πώς λειτουργεί η εσωτερική μονάδα, τοποθετήστε την έτσι με ασφάλεια στην κρεβατοκάμαρα.

Ο αποτελεσματικός καθαρισμός του αέρα οφείλεται στην παρουσία διαφόρων φίλτρων ταυτόχρονα: αποσμητικό, λεπτό καθάρισμα, φίλτρο με βιταμίνη C. Με αυτό το μοντέλο, θα νιώσετε καλά όλο το χρόνο.

Πλεονεκτήματα :

 • Ωραίο σχέδιο, τέλεια προσαρμόζεται σε κάθε σπίτι.
 • Συμπιεστής Panasonic.
 • Λειτουργεί πολύ ήσυχα.
 • Φιλτράρετε με βιταμίνη C.

Μειονεκτήματα :

Toshiba RAS-10N3KVR-E / RAS-10N3AVR-E

Σημείωση: Απλό και κομψό κλιματιστικό μετατροπέα. Θα κάνει το κλίμα του διαμερίσματός σας πιο άνετο.

Η συσκευή ψύχεται τέλεια / ζεσταίνει μικρές περιοχές (μέχρι 25 τ.μ.). Επιπλέον, η Toshiba είναι γνωστή για την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και τη σιωπηρή λειτουργία. Φίλτρα πλάσματος και αποσμητικά θα εξασφαλίσουν την παρουσία καθαρού αέρα στο σπίτι. Εξασφαλίζουν ποιότητα καθαρισμού 10 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών φίλτρων.

Το split σύστημα έχει ένα μάλλον ελκυστικό λευκό σχέδιο, οπότε η τοποθέτηση θα είναι κατάλληλη σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Το μοντέλο του μετατροπέα διατηρεί τη ρυθμισμένη θερμοκρασία και εξοικονομεί σημαντική ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος.

Πλεονεκτήματα :

 • Inverter.
 • Καλή ποιότητα κατασκευής.
 • Ευχάριστο και συνοπτικό σχέδιο.
 • Λειτουργεί πολύ ήσυχα.

Μειονεκτήματα :

 • Πολύ μεγάλη εσωτερική μονάδα.

Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VE

Σημείωση: Ο κλιματισμός του Inverter, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του μοντέλου είναι η παρουσία αισθητήρα θερμοκρασίας 3D I-SEE. Ανιχνεύει αυτόματα ζώνες θερμοκρασίας, ανιχνεύει τους ανθρώπους σε αυτά και με βάση αυτά τα δεδομένα προκαλεί ροή αέρα. Η συσκευή παρέχει επίσης ένα σύστημα καθαρισμού του αέρα και την απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών. Υψηλή τάξη ενεργειακής απόδοσης για την ψύξη του δωματίου 24/7.

Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και σε θερμοκρασία μείον θερμοκρασία περιβάλλοντος (έως -15 ° C). Όλες οι ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες στο τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πέντε ταχύτητες για πιο άνετη ψύξη.

Πλεονεκτήματα :

 • Πολύ ήσυχο (20 dB). Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
 • Οικονομικό.
 • Γρήγορα δροσίζει και θερμαίνει ολόκληρο το δωμάτιο.

Μειονεκτήματα :

Daikin FTXB25C / RXB25C

Σημείωση: Ένα άλλο καλό μοντέλο με αρκετή ευρεία λειτουργικότητα.

Αυτή η συσκευή, όπως όλες οι προηγούμενες, έχει έναν τύπο τοίχου τοίχου. Χάρη στο συμπαγές μέγεθος και το ωραίο εσωτερικό μπλοκ, ταιριάζει στο σχεδιασμό οποιουδήποτε δωματίου. Η μέγιστη επιφάνεια που μπορεί να θερμανθεί / ψυχθεί αυτό το σύστημα split - 25 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα. Υπάρχουν 3 ταχύτητες για τον έλεγχο της ταχύτητας. Η ελάχιστη θερμοκρασία περιβάλλοντος στην οποία λειτουργεί το κλιματιστικό είναι -15 ° C.

Πέντε τυπικές λειτουργίες (ψύξη, θέρμανση, αφυγραντικό σύστημα, αερισμός, συντήρηση) θα σας προσφέρουν το πιο άνετο κλίμα στο διαμέρισμά σας. Η Daikin έκανε τη μονάδα αυτή απλή και αξιόπιστη.

Πλεονεκτήματα :

 • Καλό πλαστικό, δεν δίνουν την εντύπωση ότι η Κίνα.
 • Στο υπνοδωμάτιο το βράδυ σχεδόν δεν ακούστηκε.
 • Γρήγορα θερμαίνει και δροσίζει το διαμέρισμα.
 • Όμορφη σχεδίαση.

Μειονεκτήματα :

 • Η τροφοδοσία συνδέεται στην εξωτερική μονάδα.
 • Δεν υπάρχει οπίσθιος φωτισμός στο τηλεχειριστήριο.

Aeronik ASO / ASI-18 (09 + 09) HD

Σημείωση: μια εξαιρετική λύση για μεγάλα διαμερίσματα, όπου πρέπει να δροσιστείτε 2 εσωτερικές μονάδες.

Γενικά, πρόκειται για ένα συμβατικό κλιματιστικό σύστημα με σύστημα split, το οποίο διαθέτει 2 εσωτερικές μονάδες. Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για μεγάλα δωμάτια (γραφείο, σπίτι). Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου είναι η λειτουργία της θερμής εκκίνησης, του φίλτρου απόσμησης, η δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα και 4 τρόποι λειτουργίας.

Εγκατεστημένο στον τοίχο. Μια εξωτερική μονάδα αφαιρείται και δύο εσωτερικές μονάδες διανέμονται γύρω από το σπίτι. Ως αποτέλεσμα, η ψύξη-θέρμανση πραγματοποιείται όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται.

Πλεονεκτήματα :

 • Μεγάλη επιφάνεια εργασίας.
 • Λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά.
 • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο.

Μειονεκτήματα :

Dantex RK-2M18SEGE

Σημείωση: Το κλιματιστικό έχει σχεδιαστεί για γρήγορη ψύξη και θέρμανση, αν και αρκετά θορυβώδες.

Μια άλλη έκδοση του συστήματος multi-split, το οποίο αποτελείται από 1 εξωτερική και 2 εσωτερικές μονάδες. Λόγω αυτού, η μέγιστη ροή αέρα φτάνει τις τιμές 16,67 cu. m / λεπτό και το εύρος θερμοκρασίας είναι 16 - 30 ° C. Η επιλογή είναι η ψύξη, η θέρμανση και ο εξαερισμός.

Με τη βοήθεια του πίνακα ελέγχου μπορείτε να ελέγχετε όλες τις ρυθμίσεις εξ αποστάσεως χωρίς να σηκώνεστε από τον καναπέ. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ρυθμιστεί, για αυτό υπάρχουν 3 ταχύτητες. Το φίλτρο αποσμητικού θα αφαιρέσει όλες τις δυσάρεστες οσμές που επιπλέουν στον αέρα.

Πλεονεκτήματα :

 • Καλή ποιότητα υλικών.
 • Υψηλή απόδοση

Μειονεκτήματα :

LG M30L3H

Σημείωση: το μοναδικό μοντέλο στην κατάταξή μας, το οποίο αποτελείται από 3 εσωτερικές μονάδες.

Παρά το τεράστιο μέγεθος της, η συσκευή παράγει ένα ελάχιστο θόρυβο. Μπορείτε να κανονίσετε κλιματιστικά όπως σας αρέσει, δεν θα σας εμποδίσουν ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα.

Οι λειτουργίες καθαρισμού του αέρα θα διατηρούν την καθαρότητα 24/7. Διαφορετικές λειτουργίες σας επιτρέπουν να δημιουργείτε άνετες συνθήκες στο σπίτι ή στο γραφείο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο άνετα.

Πλεονεκτήματα :

 • Η τιμή είναι χαμηλότερη από την τιμή των ανταγωνιστών.
 • Σχεδιασμένο για ένα μεγάλο δωμάτιο.
 • Γρήγορα δροσίζει και θερμαίνει τον αέρα.

Μειονεκτήματα :

 • Ένα μεγάλο και βαρύ εξωτερικό μπλοκ.

Aeronik ΑΡ-12C

Σημείωση: μια μικρή συσκευή για τη δημιουργία ενός άνετου σπιτιού καιρού.

Μονόκλινο AERONIK AP-12C έχει σχεδιαστεί για τη θέρμανση ή την ψύξη του αέρα στο διαμέρισμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αποστράγγισης εάν η υγρασία είναι πολύ υψηλή ή απλά αερίζετε το δωμάτιο με τη λειτουργία αερισμού.

Ο έλεγχος μονομπλόκ είναι απλός και διαισθητικός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ή την οθόνη αφής. Εάν παρουσιαστεί διακοπή ρεύματος, η λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Πλεονεκτήματα :

 • Καλή σχεδίαση.
 • Το μέγεθος του καραμέλα είναι αρκετά συμπαγές, είναι εύκολο να χωρέσει σε ένα μικρό δωμάτιο.
 • Εύκολη μεταφορά.
 • Εύκολη εγκατάσταση και εγκατάσταση.

Μειονεκτήματα :

Bimatek AM401

Σημείωση: ένα μονοκόμματο με συμπαγείς διαστάσεις για τον έλεγχο της θερμοκρασίας.

Ονειρεύεστε ένα συμπαγές κλιματιστικό που μπορεί να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο; Στη συνέχεια, δώστε προσοχή στο μοντέλο Bimatek AM401. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαμηλώσει και να αυξήσει τη θερμοκρασία του αέρα, επίσης ως αφύγρανση (εάν η υγρασία είναι ανυψωμένη), ή απλώς ως ανεμιστήρας.

Αυτό το μοντέλο μπορεί επίσης να διατηρήσει αυτόματα την επιλεγμένη θερμοκρασία. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ελέγχονται χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Η συσκευή είναι εύκολη να σύρετε (μπορείτε να χειριστείτε ακόμα και ένα άτομο), αφού ζυγίζει μόνο 27 κιλά.

Πλεονεκτήματα :

 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Βολικός έλεγχος με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου.
 • Γρήγορα δροσίζει ένα μικρό δωμάτιο.

Μειονεκτήματα :

Aeronik ΑΡ-09C

Σημείωση: αυτή είναι η διακόσμηση του εσωτερικού σας.

Αυτό το μοντέλο θα είναι ένα στολίδι οποιουδήποτε εσωτερικού, ακόμα και στο μικρότερο σπίτι. Μαζί με το Aeronik AP-09C, θα μάθετε τι είναι ένα πολύ άνετο μικροκλίμα. Σερβίρει απόλυτα χώρο έως 25 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα. Υπάρχουν 4 κύριοι τρόποι λειτουργίας, οι οποίοι είναι εύκολοι στον έλεγχο με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου ή μέσω του πίνακα αφής.

Εάν ξαφνικά υπάρχει απρόβλεπτη αποτυχία στο δίκτυο, το κλιματιστικό θα επαναφέρει αυτόματα την εργασία και θα συνεχίσει να σας ευχαριστεί με δροσιά στη ζέστη του καλοκαιριού.

Πλεονεκτήματα :

 • Συμπαγές μέγεθος.
 • Εύκολο χειρισμό από απόσταση.
 • Πρακτικά δεν κάνει ήχους κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Μειονεκτήματα :

Timberk AC TIM 09Η P4

Σημείωση: μια γενική κινητή ράβδος καραμελών, που ζυγίζει μόνο 23 κιλά.

Κουρασμένος ήδη από την αφόρητη θερμότητα το καλοκαίρι και ψύχος το χειμώνα; Στη συνέχεια, δώστε προσοχή στο Timberk AC TIM 09H P4. Ένα μικρό κινητό κλιματιστικό που καλύπτει ελάχιστο χώρο. Παρά το μικρό του μέγεθος, κάνει εξαιρετική δουλειά ψύξης και θέρμανσης έως και 26 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με υψηλής απόδοσης συμπιεστή TECO. Ο αναστρέψιμος σχεδιασμός αμαξώματος σας επιτρέπει να αυξήσετε την παραγωγικότητα αρκετές φορές. Επίσης, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με σύγχρονη τεχνολογία τεχνολογίας γρήγορης ψύξης κινητήρα.

Πλεονεκτήματα :

 • Κομψή σχεδίαση, που ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.
 • Αλλάζει γρήγορα τη θερμοκρασία στην επιθυμητή θερμοκρασία.
 • Η συμπύκνωση δεν διαρρέει.

Μειονεκτήματα :

 • Ο θόρυβος μπορεί μερικές φορές να είναι δυνατός.

Euronord AP-08

Σημείωση: ένας λειτουργικός βοηθός νοικοκυριού.

Δεν θέλετε να εγκαταστήσετε ογκώδεις κατασκευές στο σπίτι; Στη συνέχεια, επιλέξτε μια κινητή μονάδα Euronord AP-08. Για να το εγκαταστήσετε, δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο κυματοειδής σωλήνας αφαιρείται στο δρόμο και απολαύστε ένα ιδανικό κλίμα.

Εκτός από τους συνήθεις 4 τρόπους λειτουργίας, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με πρόσθετο τρόπο αυτοδιάγνωσης δυσλειτουργιών. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε πάντα να μεταφέρετε τη μονάδα σε άλλο δωμάτιο ή να την μεταφέρετε στη νάτσα. Χάρη στην όμορφη σχεδίαση, αυτή η συσκευή θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Πλεονεκτήματα :

 • Λειτουργεί πολύ ήσυχα.
 • Πραγματικά το σωστό, ελλείψει ενός διαχωρισμένου συστήματος.
 • Μακρύς κυματοειδής σωλήνας.

Μειονεκτήματα :

Συμπέρασμα

Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα μεταξύ των καλύτερων, τόσα πολλά αξιόλογα μοντέλα δεν συμπεριλήφθηκαν στη βαθμολογία "Καλύτερα Κλιματιστικά του 2017". Εάν διαθέτετε ένα μοντέλο που πρέπει αναγκαστικά να καταλαμβάνει χώρο σε αυτή τη σελίδα, βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει γι 'αυτό στα σχόλια.

TOP-10 καλύτερα κλιματιστικά για ένα διαμέρισμα

Τα συστήματα κλιματισμού και ψύξης αέρα έχουν πάψει να είναι πολυτέλεια, μετατρέποντας σε μια πραγματική ανάγκη ζωής. Τα μοντέρνα σχέδια δεν επιτρέπουν μόνο τη μείωση της θερμοκρασίας του αέρα στο δωμάτιο αλλά και τη ρύθμιση της στάθμης της υγρασίας, το φιλτράρισμα, την απομάκρυνση από δυσάρεστες οσμές. Ορισμένα σχέδια μπορούν να λειτουργήσουν ως θερμάστρα.

Αναφέρουμε την αξιολόγηση των κορυφαίων 10 καλύτερων κλιματιστικών του 2017, που καταρτίσθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των πελατών και μια σειρά άλλων παραμέτρων: αναλογία τιμής-ποιότητας, λειτουργικότητα, μεγέθη, μέθοδοι εγκατάστασης.

Top 10 καλύτερα συστήματα split για το σπίτι

10. Σύστημα διαχωρισμού Aeronik ASO / ASI-07HP1

Το καλύτερο κλιματιστικό στο τμήμα χαμηλών τιμών. Διαθέτει λειτουργία αυτόματης λειτουργίας, νυχτερινή λειτουργία, εξοπλισμένη με τηλεχειριστήριο. Βασικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού είναι ο προβλεπόμενος χρονοδιακόπτης και η δυνατότητα αυτοδιάγνωσης. Παράγει κατευθυνόμενη ροή αέρα μέχρι 6 κυβικά μέτρα αέρα ανά λεπτό.

Το σύστημα ψύξης είναι αρκετά ισχυρό - περίπου 2,1 kW. Η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση μέχρι 2750 Watt. Με τη θέρμανση καταναλώνει 685 watt και με ψύξη 659 watt ηλεκτρικής ενέργειας. Η συσκευή λειτουργεί αθόρυβα - στις μέγιστες ρυθμίσεις θα σχηματίζει όχι περισσότερο από 40 dB θορύβου. Το μοντέλο δεν έχει πολύ μεγάλες συνολικές διαστάσεις. Μπορεί να ζεσταίνει τον αέρα στο δωμάτιο, μπορεί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος -7 μοίρες, με 4 ταχύτητες περιστροφής του ανεμιστήρα.

 • Λειτουργεί τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση.
 • Υπάρχει μια λειτουργία για τη μείωση της υγρασίας.
 • Φιλτράρει τον αέρα με έξι διαφορετικά φίλτρα.
 • Λειτουργεί ήσυχα.
 • Σχεδόν αμέσως μειώνει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο.
 • Τη νύχτα είναι επιθυμητό να απενεργοποιήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις ελάχιστες λειτουργίες - μπορείτε να κρυώσετε λόγω του μεγάλου όγκου απεσταγμένου αέρα.

9. Airwell HHF 007 RC

Διανέμει ομοιόμορφα τη ροή αέρα πάνω από το δωμάτιο σε πολύ ευρεία γωνία. Το ίδιο το σχέδιο αναζητά λάθη στο σύστημα και τα εκδίδει σε περίπτωση ανάγκης. Η συσκευή είναι οικονομική. Σε ένα λεπτό μπορεί να περάσει μέσα από 6.2 κυβικά μέτρα αέρα. Ιδανικά κατάλληλο για εγκατάσταση στην κρεβατοκάμαρα, καθώς σχεδόν δεν κάνει θόρυβο.

Η χωρητικότητα είναι αρκετή για να δροσίσει ένα δωμάτιο μέχρι 20 τετραγωνικά μέτρα. Το σύστημα φίλτρου θα περιέχει εύκολα σκόνη και παθογόνα βακτήρια. Στο κιτ έρχεται το τηλεχειριστήριο. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας, το συγκρότημα είναι αξιόπιστο, δεν υπάρχει οπισθοδρόμηση ακόμα και μετά από μεγάλη διάρκεια ζωής. Με εξωτερική θερμοκρασία -5 και άνω, το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμαντήρας. Εάν είναι απαραίτητο, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα.

 • Η θερμοκρασία άνεσης επιτυγχάνεται γρήγορα.
 • Μαλακός φωτισμός.
 • Η παρουσία μιας κουρτίνας, που ρυθμίζει τη ροή ψυχρού αέρα.
 • Εύκολο στη λειτουργία?
 • Ελκυστική εμφάνιση.
 • Λειτουργεί πολύ ήσυχα.
 • Καλώδιο μικρής παροχής.

8. Panasonic CS-HE18QKD / CU-HE18QKD

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κλιματιστικά για ένα διαμέρισμα. Ο σχεδιασμός λειτουργεί αξιόπιστα, έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, υψηλό επίπεδο ηλεκτρικής ασφάλειας, σχεδόν δεν καταναλώνει ηλεκτρισμό. Ιδανικό όχι μόνο για το διαμέρισμα, αλλά και για το γραφείο ή για ένα μικρό εμπορικό χώρο. Ο σχεδιασμός έχει ένα μεγάλο αριθμό φίλτρων που καθαρίζουν τον αέρα, είναι δυνατόν να εξαλειφθούν οι δυσάρεστες οσμές.

Έλεγχος τύπου μετατροπέα. Οι λειτουργίες ενεργοποιούνται αυτόματα, το κλιματιστικό σχεδόν δεν κάνει θόρυβο κατά τη λειτουργία, εάν είναι απαραίτητο, μειώνει την υγρασία του αέρα. Ένα από τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι η παρουσία ενός αισθητήρα κίνησης, ο οποίος ξεκινά τη συσκευή όταν κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο. Οι λειτουργίες επιλέγονται από το τηλεχειριστήριο, υπάρχει χρονοδιακόπτης. Ο σχεδιασμός πραγματοποιεί ανεξάρτητα τη διάγνωση της κατάστασής του.

 • Καλά διατηρεί την καθορισμένη θερμοκρασία.
 • Φιλτράρει τον αέρα.
 • Πολύ βολικό πάνελ ελέγχου?
 • Υπάρχει αισθητήρας ελέγχου υγρασίας.
 • Για οικιακή χρήση, αρκεί να λειτουργούν τρόποι λειτουργίας.
 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Υψηλό κόστος του προϊόντος.
 • Ακατάλληλη εγκατάσταση, ειδικά από επίσημους ειδικούς - αν δεν χρησιμοποιηθεί, η περίοδος εγγύησης μειώνεται από τρία χρόνια σε ένα έτος.

7. Πράσινο GRI / GRO-09HS1

Ο σχεδιασμός είναι εξοπλισμένος με μεγάλο αριθμό τρόπων λειτουργίας: λειτουργία turbo, λειτουργία οικονομίας, λειτουργία "άνετου ύπνου". Παρέχεται ένα σύστημα που επιτρέπει την αφυδάτωση του αέρα στο δωμάτιο. Στον μπροστινό πίνακα της συσκευής υπάρχει οθόνη LED, πληροφορίες για τις οποίες μπορείτε να δείτε σε αρκετά μεγάλη απόσταση.

Μετά το τέλος του κρυώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο σύστημα απόψυξης που θα φέρει γρήγορα τη συσκευή σε κατάσταση λειτουργίας. Το σώμα της εσωτερικής μονάδας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, δεν έχει καμία αντίδραση. Η εξωτερική μονάδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα ενισχυμένη με ενισχυτικές πλευρές - οι άκρες δεν θα κάμπτονται κάτω από το βάρος του πάγου ή του χιονιού. Το προϊόν λειτουργεί τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση, έχει συμπαγείς συνολικές διαστάσεις, καταναλώνει μικρή ισχύ.

 • Προσιτή τιμή?
 • Δυνατότητα εγκατάστασης σε χώρους κατοικίας και γραφείων.
 • Ελκυστική εμφάνιση.
 • Ευκολία στη χρήση.
 • Αξιοπιστία συναρμολόγησης.
 • Δεν παράγει εξωτερικούς ήχους κατά τη λειτουργία.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Δεν υπάρχει χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.
 • Ο κατασκευαστής δεν διαθέτει επίσημο ιστότοπο.
 • Δεν υπάρχει καθοδηγητική εντολή.

6. Panasonic CS-HE7QKD / CU-HE7QKD

Πρόκειται για ένα σύστημα τοίχου τύπου inverter, το οποίο επιτρέπει το φιλτράρισμα, την ψύξη και τη θέρμανση του αέρα στο δωμάτιο. Όταν ψύχεται η ισχύς της συσκευής είναι 2,05 kW, όταν ενεργοποιείται η λειτουργία θέρμανσης, η ένδειξη αυξάνεται στα 2,80 kW. Ο χρονοδιακόπτης είναι διπλός, υπάρχει ένα σύστημα πολύ άνετων περσίδων, το οποίο θα διανείμει μαλακές μάζες ψυχρού αέρα καλά στο δωμάτιο. Στο σχεδιασμό υπάρχουν δύο ενσωματωμένοι αισθητήρες κίνησης - Econavi και AutoComfort.

Το κλιματιστικό είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα φίλτρου που όχι μόνο αφαιρεί την περίσσεια σκόνης από το δωμάτιο αλλά επίσης εξαλείφει όλες τις ξένες μυρωδιές. Η συσκευή καταναλώνει ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η παρουσία μιας γεννήτριας ανιόντων, η οποία θα ιονίζει τον αέρα. Υπάρχει ένας βολικός τρόπος για επιτάχυνση ψύξης ή θέρμανσης, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αφαιρέσετε την περίσσεια υγρασίας από τον αέρα.

Στην περίπτωση υπάρχει μια οθόνη υγρών κρυστάλλων, η οποία διακρίνεται από την καλή φωτεινότητα, συμπεριλαμβάνεται ένα βολικό τηλεχειριστήριο. Σε ένα λεπτό περνά μέσα από τον εαυτό του περισσότερα από 12 κυβικά μέτρα αέρα.

 • Λειτουργεί πολύ ήσυχα.
 • Υψηλή ισχύς.
 • Ρύθμιση υγρασίας.
 • Δυνατότητα διήθησης αέρα.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • Χαμηλό κόστος.
 • η ποιότητα κατασκευής δεν είναι πολύ υψηλή, υπάρχουν οπίσθιοι πόροι, με την πάροδο του χρόνου η υπόθεση αρχίζει να σκίζει.

5. Το διαχωρισμένο σύστημα Panasonic CS-E12PKDW / CU-E12PKD

Έχει αρκετούς ειδικούς τρόπους λειτουργίας, μεταξύ των οποίων αξίζει να δοθεί προσοχή στις εταιρείες Econavi και AvtoComfort. Στην πρώτη περίπτωση, το κλιματιστικό ενεργοποιεί μια λειτουργία που σας επιτρέπει να καταναλώνετε ένα ελάχιστο ποσό ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πολύ άνετο περιβάλλον στο δωμάτιο με χαμηλό κόστος. Ο σχεδιασμός παρέχει επίσης έναν αισθητήρα κίνησης που ξεκινά τη συσκευή όταν κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο. Η λειτουργία AvtoComfort ρυθμίζει τη θερμοκρασία μόνο εάν είναι απαραίτητο.

Επίσης εδώ υπάρχει ένα σύστημα 8 φίλτρων, το οποίο αφαιρεί εύκολα την περίσσεια σκόνης και υγρασίας από τον αέρα, υπάρχει μια γεννήτρια ιόντων. Θα ανανεώσει το περιβάλλον του δωματίου. Το κλιματιστικό έχει μια λειτουργία άμεσης ψύξης - μια άνετη θερμοκρασία δημιουργείται κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά λειτουργίας. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εξουδετέρωσης ξένων οσμών. Η ησυχία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό ακόμα και τη νύχτα, τοποθετώντας το στο υπνοδωμάτιο.

 • Η παρουσία ενός κινητήρα αναστροφέα επιτρέπει την ομαλή ρύθμιση της ισχύος του έργου του προϊόντος.
 • Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αερισμό του δωματίου.
 • Και οι δύο μονάδες λειτουργούν σχεδόν σιωπηλά.
 • Η ποιότητα των κτιρίων - δεν αρχίζει να παράγει εξωτερικούς ήχους κατά τη λειτουργία.
 • Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για μεγάλους όγκους δωματίων.
 • Δημιουργεί γρήγορα τη ρυθμισμένη θερμοκρασία.
 • Πληρώνει την ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Το σύστημα φίλτρου αποτυγχάνει γρήγορα. Είναι άχρηστο να τα καθαρίζετε.
 • Η υψηλή τιμή.

4. Ballu BSE-07HN1 Πόλη

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κλιματιστικά, σχεδιασμένα ειδικά για κατοικίες - διαμερίσματα ή σπίτια. Η εμφάνιση είναι πολύ όμορφη - συνδυάζει ομαλές γραμμές και υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από αξιόπιστο πλαστικό ανθεκτικό στις κραδασμούς, δεν υπάρχουν οπίσθια φωτιστικά, δεν εμφανίζονται ακόμη και μετά από μακρά λειτουργία της συσκευής. Εάν θέλετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα - ορίστε μία από τις τέσσερις λειτουργίες.

Το μοντέλο διαθέτει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σχεδόν χωρίς θόρυβο κατά τη λειτουργία. Ο σχεδιασμός παρέχει ένα φίλτρο HD αυξημένης πυκνότητας, λόγω του οποίου είναι πολύ πιο αποτελεσματικό σε σύγκριση με άλλα μοντέλα. Η εσωτερική μονάδα έχει σύστημα αυτοκαθαρισμού - δεν υπάρχει μούχλα κάτω από το σώμα ή δυσάρεστη οσμή. Στην οθόνη εμφανίζεται μια οθόνη υγρών κρυστάλλων μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το κλιματιστικό. Η συσκευή διαθέτει ένα χρονοδιακόπτη, έναν ήπιο αφυγραντήρα αέρα.

 • Αξιόπιστη συναρμολόγηση.
 • Ψύχει τον αέρα μέχρι η θερμοκρασία κοντά στο τηλεχειριστήριο να είναι ίση με τη ρυθμισμένη θερμοκρασία.
 • Η εσωτερική μονάδα είναι σχεδόν αθόρυβη.
 • Η εξωτερική μονάδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • Όταν ενεργοποιείται ο τρόπος ξήρανσης, αρχίζει να θερμαίνεται έντονα.
 • Οι κουρτίνες κολλάνε μερικές φορές, πρέπει να διορθωθούν χειροκίνητα.
 • Το τηλεχειριστήριο δεν διαθέτει λειτουργία νύχτας.
 • Μερικές δυσκολίες στη ρύθμιση του τρόπου λειτουργίας.

3. Elecrtolux EACS-07HG / N3

Αυτό είναι ένα πολύ καλό κλιματιστικό, το οποίο όχι μόνο έχει μεγάλη λειτουργικότητα, αλλά έχει και ελκυστική εμφάνιση. Στο σχεδιασμό του παρέχεται το αρχικό σύστημα φιλτραρίσματος AIR GATE, που αποτελείται από φίλτρα άνθρακα με συσκευή για τη δημιουργία ψυχρού πλάσματος. Ο μπροστινός πίνακας καλύπτεται με ακρυλικό καθρέφτη. Είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές, δεν δείχνει σκόνη, εκτός από αυτό το πλαστικό δεν θα εξασθενίσει με το χρόνο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση, ψύξη του αέρα, υπάρχει λειτουργία ξήρανσης και εξαερισμού. Παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις σταγόνες τάσης, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας παράγει ελάχιστη ποσότητα θορύβου, υπάρχει λειτουργία turbo. Η φροντίδα για τον εαυτό σας σχεδόν δεν απαιτεί - παράγει ανεξάρτητα την απόψυξη και τον καθαρισμό. Υπάρχει πιθανότητα καθυστερημένης έναρξης.

Ως ψυγείο χρησιμοποιείται freon της κλάσης R410A, η οποία είναι απόλυτα ασφαλής για το περιβάλλον. Οι περσίδες είναι ευρείες, αφήνουν μέσα από μια σημαντική ποσότητα αέρα - περισσότερο από 8 κυβικά μέτρα ανά λεπτό. Στο πάνελ υπάρχει μια οθόνη υγρών κρυστάλλων, στην πλήρη σειρά υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο, η συσκευή καταναλώνει λίγο την ηλεκτρική ενέργεια.

 • Πολύ βολικό τηλεχειριστήριο.
 • Ελκυστική εμφάνιση της εσωτερικής μονάδας.
 • Λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά.
 • Ψύχει γρήγορα τον αέρα σε προκαθορισμένη θερμοκρασία.
 • Προσιτή τιμή.
 • Σύντομο καλώδιο τροφοδοσίας
 • Το τηλεχειριστήριο δεν διαθέτει οπίσθιο φωτισμό.
 • Στη νυχτερινή λειτουργία, δυνατοί θόρυβοι.
 • Η εξωτερική μονάδα ακούγεται όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά.

2. LG S09SWC

Ένα από τα καλύτερα κλιματιστικά για τις συνθήκες στο σπίτι - μπορεί να λειτουργήσει καλά σε μια περιοχή μέχρι 40 τετραγωνικών μέτρων. Σε ένα λεπτό μέσω αυτού περνάει μέχρι 6 κυβικά μέτρα αέρα, απομακρύνει την υπερβολική υγρασία από αυτό, σχεδόν δεν εκπέμπει κανένα ξένο θόρυβο: σε μέγιστες ρυθμίσεις μέχρι 38 dB.

Στο σχεδιασμό υπάρχει ένας ιονιστής αέρα, ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής μπορεί να επιλεχθεί αυτόματα - ανάλογα με τις συνθήκες στο δωμάτιο. Έλεγχος μετατροπέα, ένα 24ωρο χρονοδιακόπτη παρέχεται και το σχέδιο μπορεί να ξεκινήσει από μόνο του. Υπάρχει ένα σύστημα φιλτραρίσματος που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τα βακτηρίδια και τη σκόνη από τον αέρα, να τα αποσυνδέετε και να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές.

 • Καθαρισμός αέρα υψηλής ποιότητας.
 • Βολικό τηλεχειριστήριο.
 • Παρουσία του ρυθμιζόμενου ανεμιστήρα στο εσωτερικό μπλοκ.
 • Οικονομικό?
 • Γρήγορη απομάκρυνση της περίσσειας υγρασίας από το κλιματιστικό.
 • Η τιμή είναι πάνω από το μέσο όρο.
 • Ο ιονιστής είναι ασθενώς στερεωμένος στη θέση του.
 • Δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας πλαστικό περίβλημα.

1. Διαχωρισμένο σύστημα Daikin FTXB20C / RXB20C

Ένα από τα νεότερα μοντέλα, το οποίο ορθώς παίρνει το προβάδισμα στην βαθμολογία μας. Συνδυάζει έναν μεγάλο αριθμό από τις πιο προηγμένες λειτουργίες και τεχνολογίες. Ο κινητήρας εδώ είναι inverter, λειτουργεί αξιόπιστα και μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργεί μια αρκετά άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Κατά τη λειτουργία, σχεδόν χωρίς θόρυβο - μόνο 21 dB.

Με τη χρήση του μετατροπέα, τα κύρια εξαρτήματα της συσκευής φθείρονται περισσότερο, πράγμα που παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού. Τα φίλτρα είναι πυκνά - θα σταματήσουν εύκολα όχι μόνο τη σκόνη ή τα μαλλιά των ζώων, αλλά και τα μικροσκοπικά παθογόνα βακτήρια, ξένες μυρωδιές. Στην εσωτερική μονάδα υπάρχει επίσης ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που καταπολεμά τα επιβλαβή μικρόβια. Καταναλώνει μικρό ηλεκτρικό ρεύμα, για την τοποθέτησή του δεν είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί ξεχωριστή γραμμή από την ασπίδα. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μία από τις διάφορες επιλογές για τον εξωτερικό σχεδιασμό της θήκης. Ο σχεδιασμός είναι αυστηρός, η συναρμολόγηση είναι πολύ υψηλής ποιότητας, το κλιματιστικό λειτουργεί τέλεια στο δωμάτιο μέχρι 35 τετραγωνικά μέτρα. Σε ένα λεπτό, μέχρι και δέκα κυβικά μέτρα αέρα μπορούν να περάσουν από αυτό.

 • Ο ιδανικός λόγος τιμής και ποιότητας.
 • Πρακτικά δεν προκαλεί θόρυβο.
 • Φιλτράρει καλά τον αέρα, αφαιρώντας μεγάλη σκόνη, μικροοργανισμούς και οποιεσδήποτε δυσάρεστες οσμές από αυτό.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Ένας σημαντικός αριθμός τρόπων λειτουργίας, που επιτρέπουν την επίτευξη ενός άνετου περιβάλλοντος στο δωμάτιο.

Εν κατακλείδι, εκπαιδευτικά βίντεο

Προσπαθήσαμε να σας παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με νέα και καλύτερα μοντέλα κλιματιστικών. Η σωστή επιλογή του κλιματιστικού και η κατάλληλη εγκατάστασή του θα σας επιτρέψουν να έχετε μια άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Μοιραστείτε τη γνώμη σας με το μοντέλο που σας αρέσει στα σχόλια αυτού του άρθρου.

Το καλύτερο σύστημα διαχωρισμού του 2018: κορυφαία 10 μοντέλα

Σύντομα το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι θα έρθει και πολλοί από εμάς θα αρχίσουν να σκέφτονται για την αγορά ενός κλιματιστικού που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ζέστη του καλοκαιριού. Η πιο βέλτιστη και ορθολογική λύση είναι ένα διαχωρισμένο σύστημα - αυτό είναι το είδος των κλιματιστικών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα άνετο μικροκλίμα σε εσωτερικούς χώρους στη ζέστη ή στο κρύο.

Το διαχωριστικό σύστημα περιλαμβάνει δύο μονάδες - εσωτερικές και εξωτερικές (συμπυκνωτή και συμπιεστή αντίστοιχα). Αυτά τα κλιματιστικά παρουσιάζονται σε διάφορες παραλλαγές:

 • Αποικίες. Μοιάζουν με κολόνες και είναι εγκατεστημένα στο πάτωμα. Αυτά τα κλιματιστικά χρησιμοποιούνται συνήθως σε μεγάλα δωμάτια με μεγάλη έκταση, καθώς παρέχουν πολύ ισχυρή ροή αέρα.
 • Κασέτα. Τοποθετείται σε ψευδοροφή και απλώνει αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις.
 • Αγωγός. Αυτός ο τύπος συστήματος διαχωρισμού είναι επίσης κατάλληλος για δωμάτια με μεγάλη έκταση. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται κάτω από ψευδοροφή.
 • Κινητό. Αυτές οι συσκευές είναι μικρού μεγέθους και εύκολης εγκατάστασης. Αυτός ο κλιματισμός μπορεί, για παράδειγμα, να πάει μαζί τους στη χώρα.
 • Το πάτωμα. Η πιο κοινή επιλογή. Η τοποθέτηση πραγματοποιείται στον τοίχο.
 • Οροφή. Αυτά τα κλιματιστικά είναι στερεωμένα στην οροφή.

Τώρα πολλοί κατασκευαστές, τόσο γνωστοί όσο και όχι, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διαχωρισμένων συστημάτων. Κάθε μοντέλο μπορεί να έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, να διαφέρει σε ποιότητα, αποδοτικότητα, χωρητικότητα, αριθμός φίλτρων, πρόσθετες επιλογές κλπ. Η επιλογή μιας αξιοπρεπούς επιλογής είναι μερικές φορές αρκετά δύσκολη, ειδικά εάν δεν υπάρχουν αρκετοί ειδικοί που θα μπορούσαν να δώσουν χρήσιμες συστάσεις.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα μοντέρνα συστήματα διαχωρισμού όχι μόνο ψύχουν τον αέρα, αλλά μπορούν επίσης να τα θερμαίνουν και να τα καθαρίζουν με ενσωματωμένα φίλτρα. Δηλαδή, επιλέγοντας ένα καλό και λειτουργικό σύστημα διαχωρισμού, το διαμέρισμά σας θα έχει πάντα δροσερό, καθαρό αέρα το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα ή το φθινόπωρο.

Το καλύτερο σύστημα διαχωρισμού του 2018: κορυφαία 10 μοντέλα

10. ΠΡΑΣΙΝΟ GRI / GRO-09HH1

Ένα αξιόπιστο και φθηνό σύστημα κατανομής με ένα σύνολο όλων των απαραίτητων λειτουργιών. Η βέλτιστη επιλογή για δωμάτια έως 90 τετραγωνικών μέτρων. Δημιουργήστε ένα άνετο μικροκλίμα, αποτελεσματικά θέρμανση ή ψύξη του αέρα στο δωμάτιο.

Η εσωτερική μονάδα του συστήματος είναι κομψή στο σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένη με μια πληροφοριακή οθόνη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Για μέγιστη ευκολία στη χρήση κλιματιστικού είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες «Super», «Smart», «Sleep» Επιπλέον, το σύστημα φίλτρων θέση που της ποιότητας καθαρό αέρα για πιο εύκολη εγκατάσταση στο σωστό σύστημα τόπος έχει δύο εξόδους για την αποχέτευση συμπυκνωμάτων -.. Από τα αριστερά και στη δεξιά πλευρά.

 • Τύπος: Τοίχου?
 • Λειτουργίες: ψύξη, θέρμανση, αφύγρανση;
 • Ισχύς ψύξης: 2500 W;
 • Ισχύς θέρμανσης: 2550 W;
 • Τηλεχειριστήριο: είναι?

15 καλύτερα συστήματα διαχωρισμού

Χαρακτηριστικά στην αξιολόγηση

Τα συστήματα διαχωρισμού είναι μονάδες κλιματισμού που έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη θέρμανση ή ψύξη του αέρα σε θερμοκρασία που ζητείται από τον χρήστη. Δομικά, μπορούν να χωριστούν σε δύο ξεχωριστές μονάδες (μπλοκ):

 • Εξωτερικά, στην οποία βρίσκονται ο συμπιεστής και ο συμπυκνωτής.
 • Το εσωτερικό, πλήρες με φίλτρα λεπτού καθαρισμού του αέρα και του εξατμιστή.

Αυτή η ρύθμιση σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο στο διαμέρισμα και επίσης να απλοποιήσετε τη μονάδα όσο το δυνατόν περισσότερο για ευκολότερη συντήρηση και επισκευή σε περίπτωση δυσλειτουργίας. Τα μειονεκτήματα τέτοιων συστημάτων περιλαμβάνουν το γεγονός ότι είναι αδύνατο να ενεργοποιηθεί η λειτουργία κλιματισμού το χειμώνα (ανάλογα με τους τρόπους λειτουργίας θερμοκρασίας που καθορίζονται στο διαβατήριο του εργοστασίου).

Όλα τα συστήματα διάσπασης έχουν μια σαφή ταξινόμηση ανά τύπο εγκατάστασης:

 • Τοίχου. Ο πιο πρωτόγονος και ευρέως διαδεδομένος τύπος, ο οποίος περιλαμβάνει τη στερέωση του συγκροτήματος εξατμίσεων στον τοίχο στήριξης.
 • Κασέτα. Μια ειδική μέθοδος στερέωσης της εσωτερικής μονάδας κάτω από μια ψευδοροφή.
 • Οροφή. Οι βραχίονες του διαχωρισμένου συστήματος είναι στερεωμένοι στην οροφή, όπου τοποθετούνται επίσης κανάλια για την έξοδο προς τη μονάδα συμπιεστή.
 • Αποικίες. Αρχικά συστήματα διαχωρισμού, κατασκευασμένα με τη μορφή κολώνων και σχεδιασμένα για στερέωση δαπέδου.
 • Αγωγός. Ένας άλλος ειδικός τύπος κλιματιστικών, οι οποίοι είναι στερεωμένοι ακριβώς πίσω από την ψευδοροφή.

Η επιλογή αυτής ή της κατηγορίας των split κλιματιστικών εξαρτάται έντονα από τη συνολική διάταξη του διαμερίσματος ή του σπιτιού. Αλλά αν αποφασίσετε για τη βασική εγκατάστασή τους, η εργασία είναι σχετικά εύκολη, τότε είναι πολύ δύσκολο να βρείτε το απαραίτητο μοντέλο από την άποψη των τεχνικών παραμέτρων. Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η επιλογή σε συνθήκες όπου κάθε κατασκευαστής επιδιώκει να προωθήσει το προϊόν του στην κορυφή. Με τη διεξοδική ανάλυση της άποψης των καταναλωτών, καταρτίσαμε για εσάς την αξιολόγηση των καλύτερων διαχωρισμένων συστημάτων σε τρία διαφορετικά τμήματα τιμών. Οι ακόλουθες παράμετροι επελέγησαν ως κριτήρια για την αποτίμηση των αγαθών:

 • η γνώμη των καταναλωτών και η γνώμη των εμπειρογνωμόνων της αγοράς
 • ικανότητα εγκατάστασης ·
 • κατανάλωση ενέργειας και ικανότητα θέρμανσης / ψύξης ·
 • η αναλογία των παραμέτρων της τιμής και της ποιότητας.

Το καλύτερο κατασκευαστές διαχωρισμένων συστημάτων

Electrolux. Η σουηδική εταιρεία, η γκάμα της οποίας είναι γεμάτη από συστήματα μεσαίας κατηγορίας - τόσο από πλευράς τιμής όσο και από πλευράς ποιότητας. Είναι ο ηγέτης του τμήματος του προϋπολογισμού και τοποθετείται από τον πιο αξιόπιστο ευρωπαίο παραγωγό.

Ballu. Η κινεζική βιομηχανική εταιρεία, η οποία παράγει ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών με τη δική της μάρκα. Χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη διαχωριστικών συστημάτων για όλα τα τμήματα τιμών και τη σταδιακή αύξηση της δημοτικότητας των Ρώσων καταναλωτών.

Daikin. Η εταιρεία, αναγνωρισμένη από τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα του κλιματισμού, θέρμανσης και αερισμού. Είναι ο κύριος καινοτόμος στον τομέα του εκσυγχρονισμού διαχωρισμένων συστημάτων, ο τεχνικός (και τεχνολογικός) εξοπλισμός του οποίου είναι απρόσιτος για τις ανταγωνιστικές εταιρείες.

LG. Άμεσος ανταγωνιστής της Electrolux και της Toshiba στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων μεσαίας κατηγορίας. Είναι τοποθετημένος ως ένας από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές στη ρωσική αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια.

Toshiba. Μια μεγάλη διακρατική βιομηχανική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1875 στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Είναι ευρέως γνωστό στους οικιακούς καταναλωτές για διάφορες οικιακές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών και τηλεοράσεων. Ασχολείται με την παραγωγή κλιματιστικών για κόλλες τιμών, κυρίως μέσου και υψηλού επιπέδου.

Royal Κλίμα. Η ιταλική εταιρεία, κατασκευαστής μονάδων κλιματισμού, με έδρα τη Μπολόνια. Χαρακτηρίζεται από φυλάκιση για τη δημιουργία ελίτ συστημάτων εξαερισμού και καταλαμβάνει μία από τις ηγετικές θέσεις στις πωλήσεις διχαλωτών κλιματιστικών στη Ρωσία.

Το καλύτερο φτηνό τμηματικό τείχος - σύστημα για ένα διαμέρισμα

Η αρχή της ψύξης και θέρμανσης με σταθερή ισχύ βρίσκεται στην καρδιά του έργου των κλασσικών διαχωρισμένων συστημάτων. Είναι εύκολο στη χρήση, ανεπιτήδευτο από πλευράς συντήρησης και είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε διαμερίσματα.

3 Pioneer KFR25BW / KOR25BW

Η εταιρεία Pioneer γνωρίζει πώς να παράγει εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Αυτή τη στιγμή, η ανάπτυξή τους, το σύστημα διάσπασης τοίχων Pioneer KFR25BW / KOR25BW κατατάσσεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη. Αντικειμενικά, το μοντέλο αξίζει μια υψηλότερη θέση, αλλά η υψηλή τιμή για όχι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά δεν του επέτρεψε να τοποθετηθεί πάνω από την τρέχουσα θέση του. Μια πολύ ήσυχη εσωτερική μονάδα (μόνο 24 dB θορύβου) ψύχεται και θερμαίνει το δωμάτιο με σχεδόν την ίδια ισχύ - 2650 και 2700 watts αντίστοιχα. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε την περιοχή των χώρων σε 25-28 τετραγωνικά μέτρα. Μέσα στο κλιματιστικό έχει εγκατασταθεί μια γεννήτρια ανιόντων - ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση της λεπτής σκόνης και των βακτηρίων, κάτι που είναι πολύ καλό για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Γενικά, αυτό είναι ένα καλό μοντέλο με αξιοπρεπή συσκευασία και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας.

 • την ύπαρξη χρονομέτρου και τηλεχειρισμού.
 • υψηλή δύναμη εργασίας.
 • χαμηλό επίπεδο θορύβου ·
 • ωραίο εξωτερικό.

2 Ballu BSW-07HN1 / OL / 15Y

Εξωτερικά πανέμορφο, το κλιματιστικό Ballu BSW-07HN1 / OL / 15Y είναι το δεύτερο στη λίστα των καλύτερων συστημάτων διαχωρισμού τοίχων. Δεν υπάρχει τίποτα περιττό: η τυπική σύνολο των τρόπων λειτουργίας, σε συνδυασμό με αξιοπρεπή θέρμανση και ψύξη των ικανοτήτων, θέτοντας λειτουργία μνήμης και την πρόληψη του σχηματισμού του πάγου, που ένα φίλτρο με βιταμίνη C και το δικό του φίλτρο φίλτρο αυξημένη πυκνότητα του. Μια ωραία προσθήκη σε αυτό το σύνολο λειτουργιών και χαρακτηριστικών είναι το τηλεχειριστήριο και ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.

Εγκαταστήστε ένα τέτοιο κλιματιστικό είναι σκόπιμο σε διαμερίσματα μικρού και μεσαίου μεγέθους, σε ευρύχωρα δωμάτια μέχρι 20 τετραγωνικά μέτρα. Αλλά το κύριο πλεονέκτημα έγκειται στην τιμή: παρά την άνοδο της τιμής σχεδόν όλων των τύπων εξοπλισμού, το κλιματιστικό παρέμεινε προσιτό για τον μέσο καταναλωτή.

 • βέλτιστο κόστος.
 • ωραίο σχέδιο?
 • Αθόρυβη λειτουργία της εσωτερικής μονάδας.
 • Παρουσία ενσωματωμένου χρονιστή και τηλεχειριστηρίου.
 • υπάρχει αύξηση της στάθμης θορύβου κατά τη λειτουργία κατά τη λειτουργία ξήρανσης.

Για να επιλέξετε ένα καλό σύστημα διαχωρισμού, πρέπει να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Περιοχή εξυπηρέτησης. Η παράμετρος, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ισχύ του διαχωρισμένου συστήματος. Δείχνει τη μέγιστη περιοχή στην οποία θα εμφανιστεί η αποτελεσματική ρύθμιση.
 • Ισχύςϋ. Ίσως η κύρια παράμετρος κάθε είδους τεχνικής. Η χωρητικότητα εξαρτάται από την απόδοση του διαχωρισμένου συστήματος, καθώς και από ορισμένα άλλα βασικά χαρακτηριστικά.
 • Πίνακας ελέγχου. Η παρουσία του τηλεχειριστηρίου επιτρέπει χωρίς προβλήματα τη διαχείριση του διαχωρισμένου συστήματος σε απόσταση.
 • Εξαρτήματα αισθητήρες. Επιπλέον συσκευές σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τη λειτουργία των κλιματιστικών για τις ανάγκες του χρήστη. Κατά κανόνα, τα συστήματα διάσχισης είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες θερμοκρασίας για την παροχή δεδομένων σχετικά με τη θερμοκρασία του αέρα σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαθεσιμότητα επιπλέον φίλτρα. Πρόσθετα φίλτρα (ιονίζοντας, αποσμητικά, πλάσμα κ.λπ.) καθιστούν δυνατή την επίτευξη εξαιρετικής καθαρότητας του παρεχόμενου αέρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με αλλεργίες στη λεπτή σκόνη.

1 Royal Clima RC-P29HN

Το τοίχωμα split-system Royal Clima RC-P29HN προκάλεσε εξαιρετική συμπάθεια μεταξύ πολλών χρηστών, χάρη στις οποίες αυξήθηκε στην πρώτη γραμμή της βαθμολογίας αυτής της κατηγορίας. Η μέγιστη εξυπηρετούμενη επιφάνεια του συστήματος των 30 τετραγωνικών μέτρων σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε κλιματισμό σε ευρύχωρα διαμερίσματα και ακόμη και σε ιδιωτικές κατοικίες. Μια συσκευή υψηλής ισχύος είναι σε θέση να διατηρήσει μια ορισμένη θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνεχώς τροφοδοτώντας τα τμήματα του δωματίου με ζεστό ή κρύο αέρα. Το επίπεδο θορύβου της εσωτερικής μονάδας είναι μόνο 24 dB - αυτό είναι συγκρίσιμο με το θόρυβο από τον ψίθυρο ενός ατόμου. Για το φιλτράρισμα και την παροχή καθαρού αέρα, το split σύστημα είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό φίλτρο αποσμητικού. Το μόνο μειονέκτημα του συστήματος μπορεί να θεωρηθεί υψηλή τιμή, η οποία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και δεν είναι πάντοτε διαθέσιμη στον μέσο καταναλωτή.

 • εσωτερική μονάδα χαμηλού θορύβου.
 • υψηλή ισχύ ψύξης και θέρμανσης.
 • παρουσία του τηλεχειριστηρίου.
 • εκτεταμένη λειτουργική περιοχή.

Καλύτερα φθηνά συστήματα διασύνδεσης μετατροπέα

Η παρουσία ενός μετατροπέα σε split συστήματα επιτρέπει την ομαλή ρύθμιση της χωρητικότητας του συμπιεστή, ανάλογα με τη μεταβολή της θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Από την άποψη του εξοπλισμού, δεν διαφέρουν από τα κλασσικά συστήματα, αλλά οι τιμές για τέτοια μοντέλα θα είναι ασύγκριτα υψηλότερες.

3 Γενικό Κλίμα GC / GU-EAF09HRN1

Το Γενικό Κλίμα GC / GU-EAF09HRN1 είναι ένα σύστημα διαχωρισμού τοίχων με έλεγχο τύπου inverter. Από τους ανταγωνιστές διαφέρει κυρίως σε υψηλές ψυκτικές ικανότητες (2600 W) και θέρμανση (3500 W). Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα της συντήρησης της περιοχής δεν είναι πολύ υψηλή - μόνο 22 τετραγωνικά μέτρα. Μέσα στην μονάδα κλιματισμού υπάρχει μια γεννήτρια ανιόντων που καθαρίζει τον αέρα από μικροσωματίδια σκόνης και ένα ειδικό φίλτρο αποσμητικού που δίνει τη φρεσκάδα του αέρα. Ο ανεμιστήρας λειτουργεί με τέσσερις ταχύτητες, ελέγχεται από το τηλεχειριστήριο και διαθέτει επίσης αυτόματο χρονόμετρο. Ευχάριστα εκπλήσσει και η τιμή του μοντέλου: είναι μια τάξη μεγέθους μικρότερη από αυτή των ανταγωνιστών.

 • η βέλτιστη τιμή για ένα split σύστημα inverter?
 • υψηλή ισχύς θέρμανσης.
 • εγκατεστημένη ανιόν γεννήτρια.
 • φίλτρο αποσμητικού.
 • μικρή περιοχή συντήρησης.

2 LG S09SWC

Το μοντέλο του διαιρούμενου τοίχου S09SWC από την LG παίρνει τη δεύτερη γραμμή της βαθμολογίας. Ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του χάλυβα δεν είναι η μέγιστη απόδοση, αλλά ο συνδυασμός ποιότητας και αξιοπιστίας του μοντέλου. Με την ευκαιρία, με αυτά τα εξαρτήματα το κλιματιστικό είναι εντάξει. Είναι σε θέση να διατηρήσει μια θερμοκρασία στην περιοχή από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Η ψύξη και η θέρμανση του αέρα συμβαίνει πολύ γρήγορα, το αποτέλεσμα γίνεται αισθητό μετά από δέκα λεπτά. Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί ήσυχα και είναι εξοπλισμένη με ιονιστή αέρα και φίλτρο αποσμητικού. Ακόμη και εξωτερικά το μοντέλο φαίνεται κομψό και θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε εσωτερικό χώρο. Και μόνο η τιμή είναι ένα μειονέκτημα, ότι, παρουσία τέτοιων παραμέτρων, είναι εντελώς ασήμαντο.

 • Αθόρυβη λειτουργία της εσωτερικής μονάδας (19 dB).
 • σταθερότητα ψύξης και θέρμανσης.
 • ωραία εμφάνιση.
 • παρουσία ιονιστή και αποσμητικού,
 • υψηλό μέσο κόστος.

Η εκλαΐκευση των διασπασμένων συστημάτων inverter έχει αντικαταστήσει σταδιακά τις κλασικές ρυθμίσεις από την καθημερινή ζωή, χωρίς να έχει βάσιμους λόγους. Η αλλαγή των γενεών έγινε τόσο γρήγορα και απαρατήρητα, ώστε οι καταναλωτές δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν τι ακριβώς είναι ένας μετατροπέας και πώς διαφέρει θετικά από το κλασσικό σύστημα. Πράγματι: υπάρχει κάποιο σημείο για την αγορά αναβαθμισμένων κλιματιστικών, ή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια σκέψη που επιβάλλεται από παγκόσμιες μάρκες; Εξετάστε τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στον λεπτομερή πίνακα σύγκρισης.