Η ανάγκη για ένα μίνι κλιματιστικό

Κάθε άτομο είναι άτομο, επομένως σε γραφεία, διαμερίσματα, καταστήματα και άλλους χώρους είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν οι βέλτιστες συνθήκες για ένα μικροκλίμα για όλους. Σε τέτοιες συνθήκες, η καλύτερη επιλογή είναι η χρήση συμπαγών κλιματικών συστημάτων, τα οποία χωρίς προβλήματα θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας σε περιορισμένο χώρο χώρου. Αυτός ο εξοπλισμός είναι επίσης απαραίτητος σε συνθήκες σοβαρής έλλειψης χώρου, όταν ένα δωμάτιο, ένα διαμέρισμα ή ένα γραφείο έχει ένα μικρό πλάνο και κάθε μέτρο στο λογαριασμό.

Ο κλιματισμός μικρού μεγέθους είναι απαραίτητος σε συνθήκες σοβαρής ανεπάρκειας χώρου

Χαρακτηριστικά, προκλήσεις και οφέλη

Η ανάγκη για εξοπλισμό κλιματισμού με παραμέτρους μικρού μεγέθους, περιορισμένη ισχύ ή λειτουργικότητα υπάρχει και συνεχώς αυξάνεται. Είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε ότι σε ένα μικρό δωμάτιο δεν είναι πρακτικό να εγκαταστήσετε ένα πλήρες σύστημα split ή ογκώδες και ισχυρό κλιματιστικό.

Αυτός ο εξοπλισμός θα πάρει πολύ χώρο, και επιπλέον εκατοστά σε συνθήκες περιορισμένου χώρου είναι εξαιρετικά πολύτιμα. Επιπλέον, τέτοια κλιματικά συστήματα δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν πλήρως την ισχύ και τη λειτουργικότητά τους.

Για την επίλυση ενός τέτοιου προβλήματος, μίνι κλιματιστικά και συμπαγή συστήματα split χρησιμοποιούνται ενεργά για μικρά δωμάτια, διαμερίσματα και δωμάτια με μικρή έκταση. Τέτοιες συσκευές, λόγω των διαστατικών χαρακτηριστικών τους και λειτουργικές, λύνουν αποτελεσματικά αρκετά προβλήματα:

 • Παρέχετε ένα βέλτιστο επίπεδο μικροκλίματος για ένα δωμάτιο, ένα διαμέρισμα ή άλλο δωμάτιο μιας μικρής περιοχής.
 • Επιτρέψτε σας να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε τη τεχνική στο μέγιστο, όταν δεν υπάρχει ανάγκη να εγκαταστήσετε "κλασικά" κλιματικά συστήματα. Έτσι, για ορισμένες παραμέτρους του μικροκλίματος στο δωμάτιο δεν υπάρχει ανάγκη για συσκευές υψηλής ισχύος, σε τέτοιες περιπτώσεις, θα κάνει ένα μικροσκοπικό κλιματιστικό.
 • Εάν χρειάζεστε χώρο εξοικονόμησης, όταν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος για τον εξοπλισμό των κλασικών κλιματικών συστημάτων.
 • Επιτρέπει την εξοικονόμηση, καθώς η τιμή των μικρών συσκευών είναι συνήθως χαμηλότερη (με εξαίρεση ορισμένα "γεμάτα" μοντέλα συμπαγών κλιματιστικών).

Ο μίνι κλιματισμός δεν διαφέρει ανάλογα με την αρχή της λειτουργίας από κλασικές συσκευές

Ένα μικρό κλιματιστικό ή split σύστημα έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Τα όργανα μπορούν να εγκατασταθούν σε μέρη όπου μια συμβατική συσκευή δεν μπορεί να προσαρμοστεί. Έτσι, είναι τέλεια τοποθετημένα στο παράθυρο, στον τοίχο, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο τραπέζι, στον τοίχο ή στον θάλαμο. Τα συμπαγή κλιματιστικά δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.
 • Πολλά μοντέλα με συμπαγείς διαστάσεις δεν είναι κατώτερα της ισχύος και των δυνατοτήτων τους σε συμβατικά συστήματα.
 • Για συγκεκριμένες περιπτώσεις, υπάρχουν μοντέλα με χαμηλή ισχύ και περιορισμένη λειτουργικότητα.
 • Αυτονομία. Πολλά μοντέλα μπορούν να λειτουργούν με μπαταρίες ή μπαταρίες, τα κλιματιστικά δεν εξαρτώνται από τροφοδοτικά, είναι βολικά στο δρόμο, στη ντάκα.

Ο μίνι κλιματισμός ή το σύστημα split δεν έχουν σημαντικές διαφορές στη συσκευή ή στην αρχή λειτουργίας τους. Είναι σε θέση να επιλύσουν τα ίδια προβλήματα με τις "κλασσικές" συσκευές:

 • Θέρμανση ή ψύξη του αέρα.
 • Καθαρισμός από σκόνη και άλλα στοιχεία.
 • Αφαίρεση οσμών.
 • Υγρασία.
 • Εξαερισμός.

Η κύρια διαφορά τέτοιων συμπαγών συσκευών είναι το μικρό μέγεθος της θήκης και όλα τα στοιχεία εργασίας. Ο περιορισμένος χώρος εργασίας επηρεάζει συνήθως την ικανότητα και τη λειτουργικότητα. Είναι αδύνατο να τοποθετήσετε τυποποιημένα, "ισχυρά" εξαρτήματα σε μια μικρή θήκη. Συχνά το πρόβλημα επιλύεται με τη "στενότητα" των προβλημάτων που επιλύονται από τη συσκευή.

Υπάρχουν όμως μοντέλα που συνδυάζουν τόσο το συμπαγές μέγεθος, όσο και την υψηλή απόδοση, την ισχύ και μια ποικιλία λειτουργικών. Το κύριο μειονέκτημα αυτών των κλιματιστικών είναι μια υψηλή τιμή.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μικροκατασκευών κλιματισμού και διαχωρισμένων συστημάτων:

 • Σταθερή (τραπέζι, πάτωμα).
 • Το παράθυρο.
 • Multizone (αποτελείται από πολλές μονάδες εργασίας και μπορεί να καλύψει ταυτόχρονα πολλά δωμάτια).
 • Mobile (χρησιμοποιείται για εργασίες σε χώρους, μεταφορές).

Συμπαγές σύστημα διαχωρισμού

Τα μοντέλα με μικρές διαστάσεις σχεδιάζονται επίσης για συστήματα με διαχωρισμό και αυτές οι συσκευές έχουν μεγάλη διακύμανση. Έτσι, για να εξοικονομηθεί χώρος σε ένα χωριστό δωμάτιο, το σύστημα μπορεί να έχει ένα στενό και λεπτό σώμα της εσωτερικής μονάδας, η εξωτερική μονάδα εργασίας διατηρεί όλη τη λειτουργικότητά της από πλευράς ισχύος, καθαρισμού, ψύξης ή θέρμανσης.

Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, υπάρχουν μοντέλα με μειωμένο εξωτερικό μπλοκ ή όταν όλα τα στοιχεία του συστήματος έχουν συμπαγείς παραμέτρους. Αυτή η διαφοροποίηση των διαχωρισμένων συστημάτων μας επιτρέπει να βρούμε τη βέλτιστη λύση σε κάθε περίπτωση.

Η κύρια απαίτηση για εσωτερικές μονάδες διαχωρισμένων συστημάτων είναι ένα μικρό πλάτος και μήκος. Το μέσο μήκος των συμπαγών κλιματικών συστημάτων είναι περίπου 70 εκ. Το μικρότερο τμήμα του κλιματικού συστήματος έχει μέγεθος περίπου 30 εκατοστών, αλλά τέτοιες μικροσκοπικές συσκευές δεν είναι δημοφιλείς με μία μόνο χρήση.

Αλλά στο πλαίσιο του συστήματος πολλαπλών ζωνών οι ελάχιστες αυτές διαστάσεις είναι αποτελεσματικές και απαιτητικές. Το ύψος των εσωτερικών μονάδων των συμπαγών διαχωριστικών συστημάτων είναι 25-30 cm. Αυτές οι παράμετροι διαστάσεων επιτρέπουν τη σημαντική εξοικονόμηση χώρου χωρίς απώλεια λειτουργικότητας και ποιότητας εργασίας.

Το Evapolar είναι ένα παράδειγμα ενός συμπαγούς κλιματιστικού

Παράδειγμα συμπαγούς κλιματιστικού Evapolar

Μια συσκευή που ονομάζεται Evapolar είναι ένα αποτελεσματικό κλιματιστικό για ένα μικρό δωμάτιο, περιορισμένο χώρο. Αυτή η μία από τις μικρότερες οικιακές συσκευές είναι σε θέση να δημιουργήσει διάφορες ζώνες άνεσης σε ακτίνα 2-3 μέτρων.

Χαρακτηριστικά μοντέλων Evapolar:

 • Υψηλό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης, υπερβαίνοντας την απόδοση των αναλόγων.
 • Πολυλειτουργικότητα: εξαερισμός, υγρασία, ψύξη.
 • Η παραγωγή της συσκευής χρησιμοποιεί αξιόπιστη και ανθεκτική προηγμένη τεχνολογία.
 • Ελαφρότητα (1,68 kg).
 • Εύκολος έλεγχος των τρόπων λειτουργίας.
 • Η τεχνολογία της συσκευής εγγυάται την ασφάλεια από κρυολογήματα.
 • Οικολογική συμβατότητα (μη χρησιμοποιείτε φρέονες ή άλλα τοξικά ψυκτικά μέσα).
 • Αποδεκτό κόστος.
 • Κινητικότητα και συμπαγής.

Το Evapolar έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: λόγω των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για τον ύγρανση και την ψύξη, η αποδοτικότητα της λειτουργίας του εξαρτάται από το επίπεδο υγρασίας του περιβάλλοντος χώρου. Όσο υψηλότερη είναι η υγρασία, τόσο μικρότερη είναι η απόδοση του κλιματιστικού.

Τα μικρότερα κλιματιστικά: τύποι και κατασκευαστής

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα κλιματιστικά είναι πάντα μεγάλες εγκαταστάσεις που απαιτούν πολύ χώρο. Και οι άνθρωποι αποφασίζουν ότι είναι ευκολότερο να κάνουν με ένα συμπαγές ανεμιστήρα που μπορεί να μετακινηθεί και να μετακινηθεί οπουδήποτε αλλού. Αλλά δεν υπάρχουν μόνο μεγάλα διαχωρισμένα συστήματα, αλλά και τα μικρότερα κλιματιστικά που ταιριάζουν σε κάθε γωνιά του δωματίου.

Θα αναλύσουμε, για παράδειγμα, συστήματα monoblock:

 1. Φορητό. Πρόκειται για αντικατάσταση ενός φορητού ανεμιστήρα. Τα φορητά μοντέλα μπορούν να μετακινηθούν από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Η αξιοπρέπειά τους είναι εργασία από 7 ώρες την ημέρα από την μπαταρία ή απευθείας από το δίκτυο.
 2. Παράθυρο. Μικροί εκπρόσωποι αυτής της οικογένειας έχουν καθιερωθεί εδώ και καιρό και είναι γνωστοί σε όλους. Συνήθως εγκαθίσταται στο άνοιγμα παραθύρου.
 3. Κινητό. Αυτό είναι το ίδιο παράθυρο στο μέγεθος. Κατά την εγκατάσταση ενός κινητού κλιματιστικού, πρέπει να αφαιρέσετε τον αγωγό ζεστού αέρα στο πλάι του δρόμου. Τα μικρά κινητά κλιματιστικά (πάνω από το 90% των μοντέλων) είναι εξοπλισμένα με τροχούς, γεγονός που δικαιολογεί το όνομα του είδους.

Σε κινητά μοντέλα αξίζει να εστιάσετε την προσοχή. Ο λόγος είναι ένας τεράστιος αριθμός πλεονεκτημάτων: σχετική εξοικονόμηση ενέργειας, είναι εύκολο να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο, δεν υπάρχει καμία προετοιμασία (εγκατάσταση των στηριγμάτων), είναι βολικό να κινηθεί. Όλα αυτά για την ίδια τιμή με τα συμβατικά κλιματιστικά.

Δυσκολίες αναζήτησης και επιλογής

Τις περισσότερες φορές η ανάγκη για ένα συμπαγές κλιματιστικό έρχεται όταν θέλετε πραγματικά όχι μόνο φρέσκο ​​αέρα της σωστής θερμοκρασίας, αλλά και θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Τα παλαιότερα μοντέλα δεν είναι καθόλου κατάλληλα για το σκοπό αυτό. Τεράστια, γρήγορα λερωμένα και πολύπλοκα στην εγκατάσταση των κλιματιστικών κλιματιστικών μόνο χαλάσει την εμφάνιση. Και μερικές φορές απλά δεν έχουν αρκετό χώρο γι 'αυτούς.

Τα μικρά συστήματα διαχωρισμού στην εποχή μας κερδίζουν δημοτικότητα. Το πλάτος των πιο μικρών μοντέλων τοίχων ξεκινά από 550 mm, πάχος από 150 mm και ύψος από 250 mm. Σχεδόν κάθε διάσημος κατασκευαστής έχει τους αντιπροσώπους του στον συμπαγή κόσμο των κλιματιστικών. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές, γι 'αυτό επιλέξτε την επιχείρηση της οποίας η αξιοπιστία είναι πιο συνηθισμένη στην εμπιστοσύνη.

Πριν αγοράσετε είναι απαραίτητο να αποφασίσετε για τα κύρια θέματα:

 • Διαθέσιμο κεφάλαιο.
 • Ο κύριος σκοπός του κλιματιστικού?
 • Σημασία της μάρκας.

Άμεση επιλογή

Αν δεν έχετε τα μέσα για περισσότερα από 10.000 ρούβλια, τότε μπορείτε να αγοράσετε κλιματισμό, αλλά μην ακολουθείτε το διάσημο εμπορικό σήμα. Σε αυτό το εύρος τιμών, η επιλογή είναι πολύ μικρή. Ο κύριος όγκος των μικρών κινητών μοντέλων κοστίζει από 10 χιλιάδες ρούβλια. έως και 20 χιλιάδες ρούβλια.

Εάν η ερώτηση για χρήματα δεν αξίζει τον κόπο, συνιστώνται ιαπωνικά μοντέλα. Οι παραγωγοί από τα νησιά δεν χρειάζονται πρόσθετη διαφήμιση. Η προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του αέρα εσωτερικού χώρου, ήταν πάντα καλά αναπτυγμένη στην Ιαπωνία.

Καθορίζοντας το εύρος τιμών, προχωράμε στο ραντεβού. Αν θέλετε να έχετε ένα φορητό κλιματιστικό, δώστε προσοχή στα φορητά μοντέλα μικρού μεγέθους. Για παράδειγμα, υπάρχουν καταστάσεις όπου είναι απαραίτητο να διατηρηθεί μια ορισμένη θερμοκρασία σε ένα μικρό δωμάτιο και χρειάζονται κλιματισμό για ένα μικρό δωμάτιο. Βάλτε εκεί ένα δυσκίνητο κλιματιστικό - απόβλητα και ηλιθιότητα. Οι φορητές συσκευές εγκαθίστανται συχνά σε αυτοκίνητα ή σε τουριστική σκηνή.

Τα κλιματιστικά παραθύρων και τοίχων μετά την αγορά εγκαθίστανται σε ένα συγκεκριμένο μέρος και δεν μετακινούνται σε κανένα άλλο σημείο. Ο εξοπλισμός απαιτεί πρόσθετο σταθεροποιητή στον τοίχο - στη βάση. Πρώτον, έχει εγκατασταθεί μια δομή συγκράτησης. Εάν το κλιματιστικό είναι τοποθετημένο σε τοίχο, ο σχεδιασμός θα πρέπει να κρατά ένα μέρος του διαχωρισμένου συστήματος μέσα στο αεριζόμενο δωμάτιο, το άλλο μέρος να κρατείται από την εξωτερική δομή, η οποία βρίσκεται από την πρόσοψη του κτιρίου. Αυτό το είδος διαχωρισμένων συστημάτων συνιστάται να εγκαθίσταται μόνο σε χώρους μόνιμης διαμονής. Υπάρχουν αρκετές επιλογές σχεδίασης, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα δωμάτιο για το γενικό ύφος.

Εάν τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να εγκαταστήσετε ένα κλιματιστικό τόσο σε διαμέρισμα πόλης όσο και σε εξοχικό, τα κινητά συμπαγή κλιματιστικά συστήματα παραμένουν η τελευταία επιλογή.

Οι κύριοι κατασκευαστές μικρών κλιματιστικών και τα χαρακτηριστικά τους

 • Ballu - αναφέρεται σε εταιρείες που παράγουν προσιτά μοντέλα. Ποιότητα κλιματισμού για πολύ μικρή τιμή.
 • Hyundai - παράγει το μικρότερο κλιματιστικό του κινητού τύπου (μοντέλο H-AP1-03C-UI001). Δεν είναι κατάλληλο για ψύξη ολόκληρου του δωματίου, αλλά για να δημιουργηθεί η σωστή θερμοκρασία στο χώρο εργασίας θα είναι πολύ βολικό.
 • Timberk - μπορεί να κάνει τα κλιματιστικά με λειτουργία θέρμανσης καλύτερα από άλλους κατασκευαστές. Θεωρείται το καλύτερο από άποψη τιμής / ποιότητας. Οι καταναλωτές πιστεύουν ότι η τιμή είναι ακόμη ελαφρώς υποτιμημένη.
 • Τα μοντέλα της Electrolux είναι εξοπλισμένα με όλες τις πρόσθετες λειτουργίες. Τα μεμονωμένα κλιματικά καθεστώτα μπορούν να ρυθμιστούν για ημέρα και νύχτα. Η διαθεσιμότητα πρόσθετων προγραμμάτων σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολύ ηλεκτρισμό και να ρυθμίσετε διαφορετικά επίπεδα θορύβου.
 • Bimatek - θεωρούνται τα πιο ήσυχα κλιματιστικά. Κατάλληλο για όσους σεβαστούν την ησυχία και την ηρεμία. ο οποίος έχει μικρό παιδί ή υποχρεούται να τηρεί τη σιωπή για άλλους λόγους.
 • Γενικό Κλίμα - ένα μικρό εξωτερικό κλιματιστικό της εταιρείας αυτής αναγνωρίζεται ως το καλύτερο από τα μοντέλα δαπέδου. Φυσικά, δεν είναι κατάλληλο για υπνοδωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο, δηλαδή. Το επίπεδο θορύβου είναι πολύ μεγάλο για αυτά τα δωμάτια. Αλλά είναι ιδανικό για εξοχικές κατοικίες να ζεσταίνουν ή να δροσίζουν ένα μεγάλο δωμάτιο. Τα κλιματιστικά της εταιρείας αυτής κοστίζουν περισσότερα από 20 000 ρούβλια. Αυτή είναι η τιμή για την ποιότητα. Έτσι, για παράδειγμα, ένα από αυτά τα κλιματιστικά μηχανήματα είναι εφοδιασμένο με λειτουργία αυτόματης διάγνωσης, η οποία επιτρέπει την ονομασία του ως "έξυπνο κλιματιστικό", ικανό να ελέγχει τη θερμοκρασία περιβάλλοντος χωρίς ανθρώπινη βοήθεια.

Μια κλασική λύση

Τα πρώτα συστήματα split ήταν συστήματα παραθύρων. Αυτή η επιλογή ήταν πάντα και είναι η καλύτερη από πλευράς χρηστικότητας και ευκολίας εγκατάστασης. Σχεδόν όλα τα παράθυρα είναι συμβατά σε μέγεθος με κλιματιστικά παραθύρων. Σε σπάνιες περιπτώσεις, πρέπει να αντικαταστήσετε το πλαίσιο. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα κλιματιστικό κάτω από το πλαίσιο, από το να επιλέξετε το πλαίσιο κάτω από το κλιματιστικό.

Η κλασική επιλογή είναι να εγκαταστήσετε τη συσκευή στο περβάζι. Αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια και τη σταθερότητα του συστήματος. Το μικρότερο μέρος του συστήματος εισέρχεται στο εσωτερικό του δωματίου, ενώ το μεγαλύτερο μέρος πηγαίνει έξω. Σε αυτήν την περίπτωση, οι διαστάσεις του κλιματιστικού παίρνουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αν είναι πολύ μεγάλα, θα υπάρξει πρόβλημα με τη διείσδυση του ηλιακού φωτός. Επομένως, η καλύτερη επιλογή είναι ένα μικρό και συμπαγές κλιματικό σύστημα.

Μην ξεχνάτε τα γωνιακά επάνω παράθυρα, στο άνοιγμα των οποίων μπορείτε να εγκαταστήσετε κλιματισμό. Αυτή η επιλογή είναι καλή για εκείνους που έχουν παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Η μη προσβασιμότητα για αυτούς θα κρατήσει το κλιματιστικό μικρό παράθυρο σας σε κατάσταση λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνιστάται να επιλέξετε μοντέλα που ελέγχονται εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο.

Χαρακτηριστικά

Υπάρχουν λεγόμενες κασέτες. Τα μοντέλα αυτού του τύπου δεν είναι τόσο πολλά. Το μόνο πλεονέκτημα τέτοιων διαχωρισμένων συστημάτων είναι ότι δεν απαιτούν μεγάλο χώρο κάτω από την οροφή.

Πάντα υπήρξε και θα είναι δημοφιλής εταιρεία ηλεκτρονικών αγαθών LG. Τα κλιματιστικά της εταιρείας αυτής είναι όλων των τύπων. Ένα από αυτά είναι η διαίρεση του καναλιού που δεν έχει ακόμη εξεταστεί. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι όσο υψηλότερη είναι η εσωτερική μονάδα, τόσο χαμηλότερη είναι η ψευδοροφή. Ένα από τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της LG - η σχεδίαση για αυτά είναι εξίσου σημαντική με τη λειτουργική. Τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων κλπ.

Μην ξεχνάτε ότι η ισχύς, ο θόρυβος και οι διαστάσεις σχετίζονται. Όσο ισχυρότερο είναι το διαχωρισμένο σύστημα, τόσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος και, αντίστοιχα, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο θορύβου. Ως εκ τούτου, τα μικρά κλιματιστικά είναι πιο ήσυχα, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στο μικρότερο μέγεθος του δωματίου, το οποίο είναι σε θέση να αερίζουν.

Ορισμένα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με λειτουργία ολίσθησης και χρονοδιακόπτη. Αγοράζοντας τέτοια κλιματιστικά, διαβάστε προσεκτικά τις πρόσθετες λειτουργίες. Μην αγοράζετε ένα σύστημα διαίρεσης γεμισμένο με ηλεκτρονικά, αν δεν το χρειάζεστε. Πετάξτε σε μια όμορφη δεκάρα.

Συμπέρασμα

Εάν πρόκειται να αγοράσετε ένα κλιματιστικό, τότε προετοιμαστεί εκ των προτέρων πριν πάτε στο κατάστημα. Η σύγχρονη επιλογή είναι πολύ πλούσια και ποικίλη. Εγκαταστήστε το κλιματιστικό στο παράθυρο δεν είναι δύσκολο, αλλά να το πάρει δεν είναι εύκολο. Δεν έχει οριστεί με τα βασικά χαρακτηριστικά ακόμα στο σπίτι, στο κατάστημα στα μάτια σας θα τρέξει, και οι σύμβουλοι θα προσφέρουν τις πιο ακριβές παραλλαγές.

Πρώτα απ 'όλα, το κλιματιστικό έχει σχεδιαστεί για τον αερισμό του δωματίου, οπότε μην κυνηγούν μετά το σχεδιασμό. Συμβαίνει ότι παίρνουν τόσο όμορφο και φθηνό, και ταιριάζει στο εσωτερικό, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες αποδεικνύεται ότι βρίσκεται σε ένα χωματερή σκουπιδιών.

Μικρά κλιματιστικά: χαρακτηριστικά επιλογής και εγκατάστασης

Πολλοί από τους συμπολίτες μας αρνούνται να χρησιμοποιήσουν τέτοιες ανέσεις πλάσμα όπως κλιματισμό, παρακινώντας την απόφαση ή έλλειψης χώρου δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες διαβίωσης της δυναμικότητας του εξοπλισμού HVAC. Ως εναλλακτική λύση σε "ογκώδη" επιλέξτε έναν πιο συμπαγή ανεμιστήρα. Και μάταια, επειδή δεν είναι όλα τα σύγχρονα συστήματα split απαιτούν πολύ χώρο για εγκατάσταση. Αυτό το άρθρο θα σας πει σχετικά με πραγματικά μικρά κλιματιστικά για ένα δωμάτιο που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό του μικρότερου δωματίου.

Τι προσφέρει η σύγχρονη αγορά της κλιματικής τεχνολογίας

Μέχρι σήμερα, τα μικρότερα κλιματιστικά είναι μερικά μοντέλα μονομπλόκ, μεταξύ των οποίων:

 • Φορητές εγκαταστάσεις που λειτουργούν τόσο από οικιακή ενέργεια όσο και από μπαταρία. Αυτή η τεχνική είναι η καλύτερη επιλογή σε μικρούς χώρους γραφείων, σε εξοχικές κατοικίες κλπ. Πολλοί παίρνουν μαζί τους τον φορητό κλιματισμό τους: δροσίζουν τέλεια τη σκηνή.
 • Μονόπλευρα παραθύρων. Τα μικρότερα κλιματιστικά της γραμμής αυτής μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και στα παράθυρα του τυποποιημένου παραθύρου.
 • Κινητά ή φορητά κλιματιστικά. Αυτές οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με τροχούς και μπορούν εύκολα να μετακινηθούν από έναν χώρο στο άλλο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα μικρό κλιματιστικό δεν είναι απαραιτήτως μια συσκευή χαμηλής ισχύος. Πολλοί τυπικοί εκπρόσωποι αυτής της γραμμής κλιματικής τεχνολογίας μπορούν εύκολα να ανταγωνιστούν στην απόδοση ακόμη και με επαρκώς ισχυρές εγκαταστάσεις.

Αναζητήστε μια συσκευή και την πολυπλοκότητα της επιλογής της

Τις περισσότερες φορές, ένα πρόσωπο αντιμετωπίζει μια επιλογή της μικροσκοπικής τεχνολογίας μόνο όταν είναι απαραίτητο. Έλλειψη χώρου, πολυπλοκότητα με την εγκατάσταση - αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι για την αγορά μικρών κλιματιστικών. Ακολουθούν ορισμένες πρακτικές συστάσεις για την επιλογή του σωστού προϊόντος.

 1. Πριν αγοράσετε θα πρέπει να καθορίσει τον τύπο του κλιματιστικού, που θα ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι σας: φορητό, διάσπαση του συστήματος ή παράθυρο μονομπλόκ.
 2. Η τιμή του τεύχους. Οι ιαπωνικοί κατασκευαστές ζητούν υψηλής ποιότητας μικροσκοπικό εξοπλισμό έως 20 χιλιάδες ρούβλια. Ευρωπαϊκή - από 10 έως 15 χιλιάδες ρούβλια? Υπάρχουν επίσης φθηνότερα μοντέλα από λιγότερο γνωστούς κατασκευαστές. Αν έχετε τα μέσα περίπου 20 χιλιάδων ρούβλια, τότε επιλέξτε με ασφάλεια το μοντέλο που σας αρέσουν οι διάσημοι ιαπωνικοί κατασκευαστές. Εάν τα κεφάλαια είναι λιγότερο από 10 χιλιάδες ρούβλια, τότε σταματήστε την επιλογή για τον κατασκευαστή από το Μεσαίο Βασίλειο, τον οποίο εμπιστεύεστε.
 3. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα διαχωρισμού, μετρήστε το χώρο στο δωμάτιο, όπως το νεότερο μέλος της οικογένειας αυτής έχουν διαστάσεις 550h250h150 mm. Σχεδόν όλες οι εταιρείες ασχολούνται με την παραγωγή διαχωρισμένων συστημάτων με τέτοιες διαστάσεις, έτσι ώστε η επιλογή της καταλληλότερης συσκευής είναι πολύ απλή.
 4. Εάν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στους τοίχους, και ο κλιματισμός είναι απλώς ζωτικής σημασίας, τότε μπορείτε να επιλέξετε από ένα μικροσκοπικό κλιματιστικό παράθυρο. Η επιλογή αυτή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των μοντέλων είναι ότι ακόμα και αν δεν υπάρχει χώρος στο δωμάτιο, τότε για τον "windowman" θα βρεθεί πάντα. Το μειονέκτημα μπορεί να θεωρηθεί ως υψηλό επίπεδο θορύβου, αφού όλες οι συσκευές βρίσκονται στην ίδια μονάδα. Η καλύτερη επιλογή από τον κατασκευαστή μινιατούρα παραθύρων θα είναι μια εταιρεία από το "Land of the Rising Sun" ή την Ευρώπη.
 5. Εάν χρειάζεστε ένα μικρό κλιματιστικό για το σπίτι σας, το οποίο πρέπει να μετακινείτε περιοδικά σε διαφορετικά δωμάτια, η σωστή επιλογή θα είναι να σταματήσετε την προσοχή σας στις φορητές συσκευές που κατασκευάζονται στην Κίνα. Με ένα μικρό κόστος, μπορείτε να πάρετε μια υψηλής ποιότητας και λειτουργική συσκευή, η οποία προσφέρει περισσότερα από 100 μοντέλα.

Σημαντικοί κατασκευαστές μικρών κλιματιστικών

Το μοντέλο FAX052P7A της Frigidaire είναι πάντοτε σε ζήτηση μεταξύ των καταναλωτών. Κατασκευαστής των ΗΠΑ.

Με περισσότερο από ένα μικρό μέγεθος ενός μικρού κλιματιστικού (300χ 390х300 χιλ.), Η συσκευή έχει εξαιρετική ικανότητα ψύξης - 1,5 kW / h. με συντελεστή ενεργειακής απόδοσης 9,7 μονάδων. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτή η χωρητικότητα επαρκεί για την ψύξη του δωματίου, με εμβαδόν 45 m 2. Εκτός από την καλή ισχύ, αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα σοβαρό σύστημα φιλτραρίσματος, έναν ανεμιστήρα 2 ταχυτήτων και έλεγχο ροής αέρα.

Το μόνο πρόβλημα με αυτό το "μωρό" είναι η σύνδεση με το ηλεκτρικό μας δίκτυο. Η συσκευή τροφοδοτείται από 110 V, πράγμα που απαιτεί από τους συμπατριώτες μας να προεγκαταστήσουν τη συσκευή με ειδικό προσαρμογέα.

Ένα από τα μικρότερα μοντέλα χωρίς υπερβολή μπορεί να θεωρηθεί το LG LP6000ER Air Conditioner. Κατασκευαστής Yu Κορέα

Ένα αξιόλογο σχεδιασμό χαμηλού προφίλ και μοντέρνα "εμφάνιση" την καθιστούν την πιο ελκυστική από ολόκληρη τη σειρά της μικροτεχνικής τεχνολογίας του κλίματος. Περαιτέρω σχεδιασμού, είναι πρακτικά αθόρυβη συσκευή έχει μια αξιοσημείωτη ικανότητα ψύξης (1,8 kW) και καλή λειτουργικότητα :. Ταχύτητα ανεμιστήρα 3, 3 α λειτουργία ψύξης, autorestart, 4 κατευθύνσεις της ροής του αέρα, κλπ LG LP6000ER - ένα μεγάλο κλιματιστικό σε ένα μικρό δωμάτιο.

Το μικρό κινητό μονοπώλιο Hyundai HAP 1-03C-UI001. Παραγωγός Yu Κορέα.

Οι μικρές διαστάσεις αυτού του μοντέλου (375x500x285 mm) και η μέση απόδοση (1 kW) καθιστούν τη συσκευή σχεδόν ιδανική για ένα μικρό δωμάτιο. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με καλές λειτουργίες (που λειτουργούν σε αυτόματες λειτουργίες, εξαερισμό, αφυδάτωση). Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει ένα χρονόμετρο, 3 ταχύτητες ανεμιστήρα, γεγονός που την καθιστά πλήρως αντιπροσωπευτική της πλήρους τεχνολογίας του κλίματος.

Η επιλογή του εξοπλισμού κλιματισμού σε ρωσικά καταστήματα είναι αρκετά εκτεταμένη. Παρά την ευρύτερη σειρά μοντέλων κλιματιστικών με μέτριες διαστάσεις, συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν αγοράσετε. Αν οι διαστάσεις του δωματίου δεν σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα, προσέξτε το σύστημα διαχωρισμού οροφής.

Τα μικρότερα κλιματιστικά: τύποι και χαρακτηριστικά

Τα συνηθισμένα κλιματιστικά που είναι κοινά σε κάθε γωνία είναι μάλλον μεγάλα και μεγάλα προϊόντα, για τα οποία είναι απαραίτητο να διατεθεί ένα αξιοπρεπές ποσό χώρου στον τοίχο. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου αυτές οι διαστάσεις είναι ακατάλληλες ή δεν ταιριάζουν στην εξειδικευμένη θέση για αυτούς, και χωρίς μια συσκευή ψύξης αέρα είναι αδύνατο να γίνει. Για το σκοπό αυτό παράγεται το μικρότερο κλιματιστικό, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε μικρό παράθυρο ή ακόμα και να τοποθετηθεί σε ένα περβάζι παραθύρου.

Δύο είδη μικρών συσκευών

Οι μικρές εκδόσεις των συσκευών ψύξης χωρίζονται σε δομή σε δύο τύπους:

 • Μοντέλα μονομπλόκ, τα οποία χωρίζονται επίσης σε διάφορους τύπους.
 • διαχωριστικά συστήματα - πιο κοινά κλιματιστικά τοίχου.

Επιλέξτε το κατάλληλο με βάση τη θέση εγκατάστασης. Η κύρια αξιοσημείωτη διαφορά όσον αφορά την άνεση: τα μοντέλα μονομπλόκ είναι πολύ πιο δυνατά από άλλους συναδέλφους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο συμπιεστής, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο. Μπορεί να προκαλέσει σημαντική ενόχληση σε βρεφονηπιακό σταθμό ή σε μελέτη.

Περισσότερα για τις επιλογές monoblock

Μια συσκευή monoblock για ψύξη με αέρα δεν είναι η ίδια με ένα κλιματιστικό τοίχου. Υπάρχουν 3 ποικιλίες:

 1. Παράθυρο - τα πρώτα φανταστικά μοντέλα αυτής της φύσης για το σπίτι. Είναι συμπαγή - από 40 × 30 × 35 εκατοστά, ώστε να τοποθετούνται ήσυχα ακόμη και σε ένα μικρό παράθυρο. Κατάλληλο για χώρους που κυμαίνονται από 6 τετραγωνικά μέτρα. Οι κύριες εταιρείες που παράγουν υψηλής ποιότητας μοντέλα αυτού του τύπου είναι οι Haier και Midea. Η πιο ήσυχη και ακριβότερη επιλογή παράγεται από την Toshiba (η ιαπωνική εταιρεία είναι ηγέτης στην αγορά συσκευών ποιότητας κατ 'αρχήν), αλλά η αγορά μιας τέτοιας συσκευής θα πετάξει σε μια πολύ πεντάδα. Οι επιλογές παραθύρων έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
  • πολύ εύκολο στη συναρμολόγηση.
  • η εγκατάσταση είναι φθηνή.
  • δεν υπάρχει ανάγκη για δαπανηρή πολύπλοκη συντήρηση.
  • κατά τη λειτουργία δεν απαιτούν τα μεγάλα έξοδα, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρικής ενέργειας?
  • έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
 2. Οι κινητές συσκευές μοιάζουν με ξεχωριστή μονάδα με εξαερισμό, μέσω της οποίας αφαιρείται αέρας από το δωμάτιο και εξέρχεται για να ψυχθεί ο συμπυκνωτής στο δρόμο. Τα μεγέθη τους ξεκινούν από τέτοιους δείκτες: 60 × 40 × 30 εκατοστά. Σε αυτά τα μοντέλα, υπάρχουν και μειονεκτήματα: είναι αρκετά θερμαίνονται στην περιοχή εξαερισμού σε ορισμένα μοντέλα συλλέγει συμπυκνώματος από το χώρο εξόδου αέρα επιβραδύνει την ψύξη λόγω των θερμά ρεύματα από τα άλλα δωμάτια, μικρή εξαερισμού, σχετικά ακριβά. Ο κύριος κατασκευαστής συσκευών υψηλής ποιότητας είναι η "Electrolux", των οποίων τα συστήματα διαφέρουν ελαφρώς μειωμένο επίπεδο θορύβου. Πλεονεκτήματα:
  • εύκολο στη μεταφορά?
  • δεν υπάρχουν στοιχεία freon, και σε ορισμένες κατασκευές και αποστράγγιση, επειδή το συμπύκνωμα εξατμίζεται στον εναλλάκτη θερμότητας.
  • δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης.
  • μικρή ισχύς - απλά αδύνατο να κρυώσει.
  • Η πρόσοψη του σπιτιού δεν θα επιδεινωθεί, αφού δεν υπάρχει μπλοκ που να βρίσκεται εκεί.
  • εάν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης επισκευής δεν ελήφθη υπόψη, η κινητή συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να καταστραφεί η «εμφάνιση» του δωματίου.
  • μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε δεν μπορούν να εγκατασταθούν άλλα μοντέλα.
  • ωραία θέα.
 3. Φορητά κλιματιστικά. Αυτή είναι μια πολύ μικρή συσκευή που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο δρόμο. Το μέγεθός του είναι σαν μια μικρή καφετιέρα. Το κύριο στοιχείο ψύξης είναι ένας κύλινδρος με παγωμένο νερό. Λειτουργεί από το δίκτυο ή με μια φορτισμένη μπαταρία (συνήθως περίπου 8 ώρες). Πλεονεκτήματα:
  • Μπορείτε να πάρετε μαζί σας οποιοδήποτε ταξίδι ή μετακίνηση από δωμάτιο σε δωμάτιο γύρω από το διαμέρισμα ή το σπίτι?
  • δεν απαιτείται εγκατάσταση - μόνο μια υποδοχή, και στη συνέχεια μία φορά κάθε οκτώ ώρες.
  • μειώνει την υγρασία.

Οι αναφερόμενες ποικιλίες, εκτός από τις πολύ μικρές φορητές, είναι μάλλον "παχιά" μπλοκ. Εάν χρειάζεστε μια επίπεδη επιλογή, θα πρέπει να ανατρέξετε σε συστήματα split.

Σχετικά με τα συστήματα διάσπασης

Το σύστημα split είναι ένα κλιματιστικό τοίχου, το οποίο χωρίζεται σε δύο μονάδες: υπαίθρια και εσωτερικά. Το πρώτο μοιάζει με ένα αρκετά μεγάλο, θορυβώδες κουτί που βρίσκεται στο εξωτερικό του τοίχου. Το δεύτερο - ως στενό, μικρό μπλοκ, εγκατασταθεί μέσα στο δωμάτιο. Πλεονεκτήματα τέτοιων συστημάτων:

 • εσωτερικό πίνακα που κρέμεται αρκετά ψηλά στον τοίχο και δεν παίρνουν στα χέρια, τα πόδια, δεν πιάνει το μάτι των μικρών παιδιών και ζώων, που επεκτείνουν τη μονάδα «ζωή»?
 • φαίνεται υπέροχο, έχει πολλά σχέδια από διαφορετικούς κατασκευαστές.
 • Έχει μεγάλη χωρητικότητα σε σύγκριση με τις παραλλαγές του μονολιθίου.
 • το εσωτερικό είναι πολύ μικρότερο από το παράθυρο ή την έκδοση για κινητά.
 • Ισχύς - 1,3-1,5 kW.
 • πολύ χαμηλό θόρυβο.
 • Μεγάλη για δωμάτια 10 τετραγωνικών μέτρων.

Υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα:

 • δαπανηρή εγκατάσταση και ανάγκη για τακτική (περίπου μία φορά το χρόνο) συντήρηση.
 • την κατεστραμμένη πρόσοψη του κτιρίου.
 • η ίδια η συσκευή είναι αρκετά ακριβή.
 • αν απαιτούνται δαπανηρές επισκευές - οι τρύπες πρέπει ακόμα να τρυπηθούν.

Μικρά κλιματιστικά

Εμφανίζονται και τα 9 αποτελέσματα

Μικρά κλιματιστικά

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα κλιματιστικά είναι μόνο μεγάλα και καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ως εκ τούτου, πολύ συχνά κατά την επιλογή μιας προτίμησης για πιο βολικό και μικρό σε μέγεθος ανεμιστήρες δωμάτιο, το οποίο εύκολα μετακινούνται από τόπο σε τόπο. Ωστόσο, δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο τα συστήματα διαχωρισμού τοίχων. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατό να αγοράσετε ένα μίνι κλιματιστικό για το δωμάτιο. Τα μικρότερα συστήματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και το μέγεθός τους είναι συγκρίσιμο με πολλές οικιακές συσκευές. Για παράδειγμα, οι παράμετροι της εσωτερικής μονάδας των συμπαγών διαχωρισμένων συστημάτων είναι μόνο 700x250 mm.

Η αγορά των κλιματιστικών έχει πολλά διαφορετικά μοντέλα από τους γνωστούς κατασκευαστές. Ως εκ τούτου, για να αγοράσετε ένα καλό κλιματιστικό, μπορείτε να δώσετε προτίμηση στην εταιρεία που γνωρίζετε ήδη και στην οποία σας εμπιστεύεστε πλήρως και σίγουρα. Επιπλέον, αυτές οι εταιρείες συνήθως έχουν μεγαλύτερη εγγύηση και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Μίνι κλιματισμός για το δωμάτιο

Τα τοιχοποιία, καθώς και συσκευές κλασσικού μεγέθους, έχουν δύο μονάδες - εξωτερικές και εσωτερικές, εκ των οποίων το καθένα εκτελεί τις λειτουργίες του και έχει διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή η τεχνική ταιριάζει καλύτερα σε μικρά δωμάτια - εδώ η δουλειά τους θα είναι η βέλτιστη.

Η πιο σημαντική παράμετρος κατά την επιλογή ενός κλιματιστικού είναι η περιοχή του χώρου εργασίας. Πρέπει να είναι ένας πλήρης συνδυασμός μεταξύ της απόδοσης του συστήματος split και του μεγέθους του δωματίου. Όταν η ισχύς δεν είναι αρκετή, το σύστημα σε υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ψύξη. Από την άλλη πλευρά, το πλεόνασμα θα οδηγήσει σε αδικαιολόγητο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, το κλιματιστικό θα ενεργοποιηθεί και θα σβήσει πολύ συχνά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία επιδείνωση.

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των περισσότερων συστημάτων ψύξης, για κάθε 10 τετραγωνικών μέτρων χώρου, που έχει ύψος οροφής περίπου 2,5 μέτρων, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ισχύ 1 kW. Και στην περίπτωση που πολλοί άνθρωποι ζουν σε ένα δωμάτιο, αυτά τα στοιχεία μπορεί να είναι υψηλότερα. Επίτοιχα διαχωρισμένα συστήματα με σταθερή χωρητικότητα χρησιμοποιούν την ισχύ του συμπιεστή κατά 100%. Αφού η θερμοκρασία δωματίου φτάσει τις καθορισμένες παραμέτρους, η κλιματιστική συσκευή απενεργοποιείται. Μετά την άνοδό του, επαναλαμβάνεται ολόκληρος ο κύκλος.

Μπορείτε να υπολογίσετε ανεξάρτητα την περιοχή του δωματίου σας και την απαιτούμενη χωρητικότητα του συστήματος split και αν ψάχνετε για κλιματισμό σε ένα μικρό δωμάτιο, αυτή η γνώση θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Αγοράστε ένα μικρό κλιματιστικό

Η επιθυμία να αγοράσετε το μικρότερο κλιματιστικό είναι κατανοητό, διότι έχει πολλά πλεονεκτήματα, για παράδειγμα:

 σχετικά εύκολη διαδικασία εγκατάστασης.

 πολύ εύκολο στη χρήση.

 καταλαμβάνει λίγο χώρο.

• εύκολο στη συντήρηση.

• κατάλληλο για βέλτιστο κλιματισμό μικρών δωματίων.

Τα μικρά κλιματιστικά παρουσιάζονται στην γραμμή του κάθε κατασκευαστή. Σε περίπτωση που έχετε κονδύλια περιορισμένα, μην προσπαθήσετε να πάρετε μόνο ένα συγκεκριμένο εμπορικό σήμα. Λίγα δημοφιλή εμπορικά σήματα έχουν επίσης καλά μοντέλα απόδοσης που μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Αλλά, αν δεν υπάρχουν ειδικοί οικονομικοί περιορισμοί, τότε μίνι κλιματισμός αγοράσουν θα είναι καλύτερα με μια αποδεδειγμένη και γνωστή εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη θετική ανατροφοδότηση από τους πελάτες.

Μόλις αποφασίσετε για την τιμή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στον αριθμό επιλογών που προσφέρει ο κατασκευαστής και στη διαθεσιμότητα εγγύησης για τον εξοπλισμό. Επιλέγοντας ένα κλιματιστικό σε ένα μικρό δωμάτιο, συνιστάται να μελετήσετε την ανατροφοδότηση των αγοραστών, η οποία θα βοηθήσει στον εντοπισμό των ισχυρών και αδύνατων σημείων ενός συγκεκριμένου μοντέλου. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε βοήθεια από τον διαχειριστή καταστήματος και να λάβετε λεπτομερείς συμβουλές. Και για να λειτουργήσει η συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα και να διατηρήσει την αρχική της εμφάνιση, θα πρέπει να ακολουθείτε τις συστάσεις του κατασκευαστή κατά τη λειτουργία της συσκευής.

Συμβουλευτείτε ένα μικρό κινητό κλιματιστικό

Χρειάζεστε κλιματισμό για ένα δωμάτιο περίπου 1,8 μ2, οροφές κάπου 2,6, δηλ. το δωμάτιο δεν είναι πολύ μεγάλο.
Κοιτάζω προς την κατεύθυνση των κινητών κλιματιστικών, tk. Για να δημιουργήσετε ένα κανονικό διαχωριστικό σύστημα, ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα. Αφαιρέστε τον αγωγό οπουδήποτε.
Βλέπω ότι όλα έχουν σχεδιαστεί για 20-30 μέτρα και οι διαστάσεις είναι μεγάλες - έτσι το ερώτημα είναι ότι υπάρχει το μικρότερο, ή ίσως με τη βοήθεια ενός αρχείου, μπορείτε να αλλάξετε κάτι από το αυτοκίνητο.

Ο SergeySP έγραψε:
έτσι το ερώτημα είναι ότι γενικά υπάρχει το μικρότερο

Παράθυρο παραθύρου.
Ποιο είναι το θερμικό φορτίο; Τι είδους δωμάτιο;

Ο SergeySP έγραψε:
Χρειάζεστε κλιματισμό για ένα δωμάτιο περίπου 1,8 μ2, οροφές κάπου 2,6, δηλ.

Με την περιοχή δεν ήταν λάθος;

Όχι, δεν ήταν λάθος, το δωμάτιο είναι μικρό, υπάρχουν 2 διακομιστές, τώρα κάπου κάτω από 30 μοίρες, είναι επιθυμητό να επαναφέρετε 5-10 μοίρες.
Παράθυρο παράθυρο δεν είναι κατάλληλη, λόγω των σχεδιαστικών εκτιμήσεων, κατά προτίμηση κάτι μικρό και εξόδου μέσω αυλακώσεων, όπως στο κινητό. Trite μεγάλο δεν υπάρχει πουθενά να βάλει.

είναι προτιμότερο να κάνετε ένα χωρισμό αμέσως

Με τα πλεονεκτήματά της, δηλαδή την κινητικότητα, υπάρχουν μειονεκτήματα - απαιτεί περισσότερο χώρο, λειτουργεί λιγότερο αποτελεσματικά από τα διαχωρισμένα συστήματα και είναι θορυβώδης. Πρέπει επίσης να αφαιρείτε το συμπύκνωμα κάθε μέρα - η έντασή του μπορεί να φτάσει τα 5 λίτρα την ημέρα.

Ο SergeySP έγραψε:
Αφαιρέστε τον αγωγό οπουδήποτε.

Η ιδέα της συμπύκνωσης έχει ήδη εκφραστεί - και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα.
Έτσι είναι καλύτερα να σκεφτείτε πώς να κάνετε μια αποστράγγιση συμπυκνωμάτων - στο αποχετευτικό δίκτυο ή απευθείας στο δρόμο.
PS πριν από 5 χρόνια στο ίδιο δωμάτιο με μικρό server (1x1.4) έβαλα μια συνηθισμένη διαίρεση στην μπροστινή πόρτα.
Η πραγματική διάσπαση ήταν με χειμερινό πακέτο. Από τότε εργάστηκε 24 ώρες την ημέρα (ίσως και τώρα εργάζεται με τον ίδιο τρόπο)

Γενικά, ασχολούμαι με την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Εισάγετε το κανάλι με ένα φίλτρο στο κάτω μέρος του δωματίου. Σωλήνας εξάτμισης με ανεμιστήρα ρυθμιζόμενο στο επάνω μέρος του δωματίου. Και αφήστε το να λειτουργεί όλη την ώρα ενώ βρίσκεστε στο δρόμο στους +20 βαθμούς. Χρησιμοποιήστε το κουμπί για να μειώσετε την ταχύτητα στον παγετό. Για το καλοκαίρι, η διάσπαση δεν είναι θερμαινόμενη.

Σχετικά με ponimayu.Seychas συμπύκνωση δεν είναι αρκετά πλήρη μοντέλα στα οποία αέρα για την ψύξη του κλιματιστικού έχει ληφθεί από το δρόμο σε ένα σωλήνα, και από την άλλη έχει καεί και πάλι στο δρόμο και μέσα στο σωλήνα έξω και συμπύκνωση με τη μορφή para.V τι πρόβλημα;

Ο Mordvin έγραψε:
Σχετικά με ponimayu.Seychas συμπύκνωση δεν είναι αρκετά πλήρη μοντέλα στα οποία αέρα για την ψύξη του κλιματιστικού έχει ληφθεί από το δρόμο σε ένα σωλήνα, και από την άλλη έχει καεί και πάλι στο δρόμο και μέσα στο σωλήνα έξω και συμπύκνωση με τη μορφή para.V τι πρόβλημα;

Αλλά εδώ λεπτομερώς, για τα πλήρη μοντέλα. Είναι επιθυμητό με συγκεκριμένα παραδείγματα. Και τι εννοείτε με την "ψύξη του κλιματιστικού";

Ο SergeySP έγραψε:
Όχι, δεν ήταν λάθος, το δωμάτιο είναι μικρό, υπάρχουν 2 διακομιστές, τώρα κάπου κάτω από 30 μοίρες, είναι επιθυμητό να επαναφέρετε 5-10 μοίρες.

Τώρα κάτω από + 30 * C. Και το καλοκαίρι; Κάτω από 45 ° C; Ποιο είναι το θερμικό φορτίο; Χρειάζεται ένα μικρό κοντίσιονερ.

Ο Mordvin έγραψε:
Σχετικά με ponimayu.Seychas συμπύκνωση δεν είναι αρκετά πλήρη μοντέλα στα οποία αέρα για την ψύξη του κλιματιστικού έχει ληφθεί από το δρόμο σε ένα σωλήνα, και από την άλλη έχει καεί και πάλι στο δρόμο και μέσα στο σωλήνα έξω και συμπύκνωση με τη μορφή para.V τι πρόβλημα;

Για kondeyam δεν spec. Αλλά όσο καταλαβαίνω, τα "κινητά τηλέφωνα" φυσούν στο δρόμο μέσω της αυλάκωσης. ζεστό αέρα σωλήνα. Και δροσίζουν το δωμάτιο, κυνηγώντας τον αέρα από αυτό το δωμάτιο σε έναν κύκλο μέσω ενός εναλλάκτη θερμότητας μέσα στο ίδιο το kondeya. Και όταν ο αέρας είναι υγρός και στον ζεστό αέρα υπάρχει πάντα μεγάλη υγρασία από την αναπνοή των ανθρώπων, περνά μέσα από έναν κρύο εναλλάκτη θερμότητας, ο (ο αέρας) ψύχεται, "δίνει" υπερβολική υγρασία. Και αυτή η υγρασία συμπυκνώνεται στον εναλλάκτη θερμότητας. Δεδομένου ότι στον ψυχρό αέρα, λόγω των φυσικών διαδικασιών της υγρασίας, υπό όρους λιγότερο από τη ζεστασιά. Και αν στη συνηθισμένη διάσπαση υπάρχει ένα σύστημα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων στο δρόμο μέσω του σωλήνα αποστράγγισης, τότε στο κινητό τηλέφωνο σχηματίζεται υγρασία μέσα. Και πού να το θέσω χωρίς μακροπρόθεσμη εποπτεία;

Και ποια είναι αυτά τα μοντέλα που φυσούν και φυσούν τον αέρα μέσω των σωλήνων, πού είναι η αρχή της προετοιμασίας; Δηλαδή, το κλιματιστικό αναρροφά το θερμό αέρα το καλοκαίρι από το δρόμο και το ανατίναξε ξανά στο δρόμο ψύχεται;

έγραψε:
Για kondeyam δεν spec. Αλλά όσο καταλαβαίνω, τα "κινητά τηλέφωνα" φυσούν στο δρόμο μέσω της αυλάκωσης. ζεστό αέρα σωλήνα. Και δροσίζουν το δωμάτιο, κυνηγώντας τον αέρα από αυτό το δωμάτιο σε έναν κύκλο μέσω ενός εναλλάκτη θερμότητας μέσα στο ίδιο το kondeya. Και όταν ο αέρας είναι υγρός και στον ζεστό αέρα υπάρχει πάντα μεγάλη υγρασία από την αναπνοή των ανθρώπων, περνά μέσα από έναν κρύο εναλλάκτη θερμότητας, ο (ο αέρας) ψύχεται, "δίνει" υπερβολική υγρασία. Και αυτή η υγρασία συμπυκνώνεται στον εναλλάκτη θερμότητας. Δεδομένου ότι στον ψυχρό αέρα, λόγω των φυσικών διαδικασιών της υγρασίας, υπό όρους λιγότερο από τη ζεστασιά. Και αν στη συνηθισμένη διάσπαση υπάρχει ένα σύστημα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων στο δρόμο μέσω του σωλήνα αποστράγγισης, τότε στο κινητό τηλέφωνο σχηματίζεται υγρασία μέσα. Και πού να το θέσω χωρίς μακροπρόθεσμη εποπτεία;

Και ποια είναι αυτά τα μοντέλα που φυσούν και φυσούν τον αέρα μέσω των σωλήνων, πού είναι η αρχή της προετοιμασίας; Δηλαδή, το κλιματιστικό αναρροφά το θερμό αέρα το καλοκαίρι από το δρόμο και το ανατίναξε ξανά στο δρόμο ψύχεται;

Σχετικά με τον ζεστό αέρα, την υγρασία και το συμπύκνωμα - όλοι καταλαβαίνουν σωστά. Αλλά η αρχή του "κινητού τηλεφώνου" είναι λίγο πιο περίπλοκη.

Διαθέτει δύο εναλλάκτες θερμότητας, έτσι υπάρχουν δύο είσοδοι και δύο έξοδοι αέρα, οι οποίες εκτοξεύονται από δύο ανεμιστήρες. Αυτά τα δύο ρεύματα αέρα είναι ερμητικά σφραγισμένα στο εσωτερικό του περιβλήματος και δεν πρέπει να αναμειγνύονται με κανέναν τρόπο, μπορούν μόνο να αναμειχθούν έξω. Σε πλήρη αναλογία με το διαχωριστικό σύστημα: υπάρχουν και μόνο δύο, μόνο τα στοιχεία χωρίζονται σε εξωτερική / εσωτερική μονάδα και συνδέονται με σωλήνες με φρέον.

Έτσι, στο "κινητό τηλέφωνο" ο συμπιεστής αντλεί το ψυκτικό μέσο (το μεγαλύτερο μέρος του είναι τώρα το R410 freon) μέσω των σωλήνων κατά μήκος του δακτυλίου, εξαιτίας του οποίου ο ένας πτερυγισμένος εναλλάκτης θερμαίνεται και ο άλλος ψύχεται. Μέσω του κρύου εναλλάκτη θερμότητας, αναπνέει αέρα: αναρροφάται από το δωμάτιο μέσα από το πλέγμα φίλτρου, την έξοδο στο δωμάτιο, τότε αναπνέουμε και το ψύξουμε. Το συμπύκνωμα πέφτει στον εναλλάκτη θερμότητας, το οποίο συλλέγουμε προσεκτικά σε μια φιάλη.

Μέσω του θερμού εναλλάκτη θερμότητας, ο αέρας επεξεργασίας λειτουργεί για να κρυώσει. Και εδώ είναι οι επιλογές εκτέλεσης.

Ο πρώτος τύπος μοντέλων. Ο αέρας αναρροφάται από το δωμάτιο, η έξοδος στο δρόμο μέσω του σωλήνα.
Παρατηρήσατε την απόκλιση; Τρεις τρύπες στο δωμάτιο - και μία έξοδος στο δρόμο. Το κενό στο δωμάτιο δεν μπορεί να είναι. Έτσι, αυτός ο τεχνολογικός αέρας πρέπει να ληφθεί κάπου. Για παράδειγμα, "αναστρέψτε" τον εξαερισμό και θα πάει από τη σοφίτα ή την οροφή. Ή από το δρόμο μέσα από τυχόν ρωγμές και διαρροές στα παράθυρα, τις πόρτες ενός άλλου δωματίου. Ή ακόμα και μέσα από κάποια αδιάφορη τρύπα. Αλλά ο όγκος του εξερχόμενου αέρα είναι πολύ μεγάλη, γι 'αυτό είναι απαραίτητο ότι οργανώθηκε, από τα καθαρά, δεν είναι σκονισμένο και μουχλιασμένα μέρη, επειδή γίνεται αναπόφευκτα για εμάς «αναπνοής». Αυτό είναι επίσης το πλεονέκτημα αυτών των μοντέλων (υπάρχει πάντα φρέσκο ​​αέρα, ακριβώς όπως από Daikin URURU Sarara), και η έλλειψη (μειωμένη απόδοση ψύξης, δεδομένου ότι για την λειτουργία της συσκευής απαιτεί συνεχή εισροή εξωτερικού αέρα, συνήθως ζεστό).

Ο δεύτερος τύπος μοντέλων, κατά κανόνα, είναι πιο ακριβός και μεγαλύτερος: χρειάζονται πιο ισχυροί ανεμιστήρες. Διαφέρει από την πρώτη μόνο στο ότι είναι δυνατόν να συνδεθεί δομικά την εισροή του αέρα διεργασίας για την ψύξη του θερμού εναλλάκτη θερμότητας μέσω του εύκαμπτου σωλήνα, και επίσης να το λάβει από το δρόμο. Αλλά δεν είναι απαραίτητο. Δηλαδή. εκεί έχετε μια επιλογή: είτε το δωμάτιο είναι κάτω από τη θερμοκρασία σε συνεχή λειτουργία του μηχανήματος, ή αλλιώς θα είναι λιγότερο πιθανό να συμπεριληφθεί, για να μην κάνει ένα θόρυβο σαν μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς διάλειμμα - ή το αντίστροφο, θα είναι θερμότερο και πιο δυνατά, αλλά απορροφάται πλέον φρέσκο ​​αέρα από έξω. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε ένα trade-off: τη σύνδεση του σωλήνα αναρρόφησης στο παράθυρο μέσα από το μπλουζάκι με ρυθμιζόμενο κλείστρο για να αποφασίσουν οι ίδιοι πόσα αέρα και το πώς πρέπει να ενεργήσουν. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια πιο ευέλικτη και βολική επιλογή. Απλά μην ξεχάσετε την πρόσθετη ροή του αέρα μέσα στο δωμάτιο: πρέπει ακόμα να ρυθμιστεί και να ρυθμιστεί από κοινού.

Σε γενικές γραμμές, θα πω από την εμπειρία της χρήσης μιας τέτοιας συσκευής: Σας συμβουλεύω να το θέσετε μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο, αν δεν είναι δυνατές άλλες επιλογές. Είναι θορυβώδες, ενοχλητικό και ενοχλητικό. Ωστόσο, το "παράθυρο" δεν πήγε πολύ μακριά.

Κορυφαία 10 κινητά κλιματιστικά

Η σύγχρονη αγορά οικιακών συστημάτων κλιματισμού αντιπροσωπεύεται κυρίως από διαχωριστικά συστήματα. Είναι άνετα, αποτελεσματικά, ήσυχα. Ένα πρόβλημα είναι ότι η εγκατάσταση είναι μόνο ακίνητη και η μεταφορά είναι δυνατή, αλλά μόνο από τις δυνάμεις εξειδικευμένων ειδικών και για μια σημαντική αμοιβή, η οποία μπορεί να γίνει εντελώς άσεμνη σε περίπτωση διαρροής ψυκτικού μέσου ή της ανάγκης επιμήκυνσης της διαδρομής.

Μια αξιόλογη εναλλακτική λύση είναι τα κινητά κλιματιστικά. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν (εύκολο να εκτελεστούν ανεξάρτητα), να μετακινηθούν χωρίς προβλήματα στο πάτωμα των ενσωματωμένων τροχών, μπορούν να μεταφερθούν στο αυτοκίνητο στον πραγματικό τόπο εγκατάστασης (τουλάχιστον στη σκήτη ή στο στρατόπεδο).

Οι καλύτεροι εκπρόσωποι μόνο αυτής της "φυλής" επιλέξαμε για εσάς με τη σημερινή βαθμολογία των κινητών κλιματιστικών. Η βαθμολογία περιλαμβάνει κινητά κλιματιστικά δαπέδου, τα οποία είναι πιο δημοφιλή στους αγοραστές ρωσικών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Κατά τον προσδιορισμό των ηγετών, χρησιμοποιήσαμε δεδομένα σχετικά με τις πωλήσεις και τις κριτικές πελατών από τους μεγαλύτερους πόρους του Διαδικτύου.

Τι είδους "θηρίο" είναι αυτό το κινητό κλιματιστικό;

Αυτή είναι μια καθολική μπάρα καραμελών που δεν είναι δεμένη άκαμπτα σε ένα σημείο. Η αρχή της λειτουργίας θυμίζει σε όλους τους αγαπημένους σας σύστημα No Frost στα οικιακά ψυγεία. Μόνο ο συμπιεστής είναι πολύ πιο ισχυρός και ο ψυχρός αέρας δεν εισέρχεται στους ερμητικά κλειστούς θαλάμους μικρού όγκου, αλλά απευθείας στο δωμάτιο, ακόμα και με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, της αντοχής και της κατεύθυνσης ροής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό: η θερμότητα από τον "οπίσθιο τοίχο" δεν πρέπει να αποκλίνει στη γύρω περιοχή και ως εκ τούτου ωθείται προς τα έξω μέσω ενός παραθύρου ή τοίχου, για το οποίο όλα τα κινητά κλιματιστικά μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με ειδικούς πλαστικούς σωλήνες ολίσθησης. Μόνο έτσι. Διαφορετικά, η απόδοση είναι μηδενική και το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας θα πετάξει απλά στο σωλήνα (όχι κυματοειδές).

Το συμπύκνωμα εξατμίζεται και αφαιρείται προς τα έξω αυτόματα μαζί με τον θερμό αέρα (ανάλογα με το μοντέλο) ή συλλέγεται σε ειδικό δοχείο για μετέπειτα αποστράγγιση. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε έναν σωλήνα αποστράγγισης για να αποστραγγίσετε μόνιμα την υγρασία.

Μικρή αποσαφήνιση: μην συγχέετε τα κινητά κλιματιστικά με αναποτελεσματικές από την άποψη της πραγματικής ψύξης κλιματιστικά-υγραντήρες (χωρίς σωλήνες, αλλά και χωρίς συμπιεστή) που λειτουργούν με την αρχή των πλύσεων αέρα.

Ποια κλιματιστικά είναι καλύτερα;

Παραδοσιακά πιστεύεται ότι τα καλύτερα κλιματιστικά είναι ιαπωνικά. Και είναι αλήθεια. Αλλά μην ψάχνετε για "ιαπωνικά" μεταξύ των κινητών κλιματιστικών - τέτοια μοντέλα είναι σπάνια. Μεταξύ των υπαίθριων κινητών κλιματιστικών μηχανημάτων, αναμφισβήτητα ηγέτης στην αγορά μας είναι η Electrolux. Παρέχουν τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων, με τα προϊόντα της Electrolux να δημιουργούν σπάνια προβλήματα στους ιδιοκτήτες. Κλιματιστικά Η Electrolux είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών πρόσθετων λειτουργιών και τρόπων λειτουργίας.

Άλλες δημοφιλείς μάρκες κινητών κλιματιστικών:

Μικρά κλιματιστικά: χαρακτηριστικά και διαφορές

Σε αντίθεση με το γεγονός ότι στον σύγχρονο κόσμο η χρήση κλιματιστικών έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, ορισμένοι από τους συμπολίτες μας δεν τολμούν να αγοράσουν αυτό το επίτευγμα του πολιτισμού αλλά μάταια.

Τα νεότερα κλιματιστικά έχουν μικρές διαστάσεις και για την τοποθέτησή τους απαιτείται ελάχιστος χώρος. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε κλιματιστικά δωματίου, ιδανικά για τις μικρότερες περιοχές.

Γιατί χρειάζεστε μικρά κλιματιστικά;

Οι περισσότεροι αγοραστές που αγοράζουν κλιματιστικά θέλουν να κάνουν το εσωτερικό του δωματίου πιο μοντέρνο και μοντέρνο. Ωστόσο, αυτή η ανάγκη δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με παρωχημένα μοντέλα κλιματιστικών.

Σε αντίθεση με τα παλιά συστήματα κλιματισμού, συμπαγές σύστημα split έχουν εργονομική διαστάσεις: ελάχιστο πλάτος ένα τόσο μικρό κλιματιστικό - 67 εκατοστών, πάχους 15 cm και ύψος 25 cm Λόγω του γεγονότος ότι τα νέα μοντέλα κλιματιστικών πληρούν όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, που είναι τόσο της ζήτησης στην αγορά. στην εποχή μας.

Πώς να επιλέξετε μικρά κλιματιστικά για το σπίτι

Στην αγορά κλιματισμού υπάρχει μια τεράστια ποικιλία μοντέλων μικρών κλιματιστικών για το σπίτι.

Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο πριν από την αγορά να μάθετε εκ των προτέρων τα υπάρχοντα μοντέλα, τις παραμέτρους και τα χαρακτηριστικά τους, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και να επιλέξετε ανεξάρτητα το οικονομικότερο και κατάλληλο για εσάς το split σύστημα.

Πρώτα απ 'όλα, ένα μικρό κλιματιστικό πρέπει να εκπληρώσει τον άμεσο σκοπό του - να ψύξει τον αέρα στο διαμέρισμα. Επομένως, μην επιδιώκετε ένα μοντέρνο σχεδιασμό ή οικονομία για να αγοράσετε εξοπλισμό, εστιάζοντας μόνο στην εμφάνιση ή το χαμηλό κόστος. Αυτό θα οδηγήσει στο γεγονός ότι σε μερικούς μήνες το κλιματιστικό θα βρίσκεται στο χωματόδρομο.

Τις περισσότερες φορές, οι αγοραστές αναγκάζονται να αγοράζουν μικρά κλιματιστικά για ορισμένους λόγους, για παράδειγμα, λόγω ενός μικρού χώρου ζωής ή προβλήματα εγκατάστασης.

Ας δούμε τις βασικές συμβουλές για την επιλογή ενός μικρού κλιματιστικού για ένα σπίτι.

Βήμα 1. Επιλέξτε τον τύπο του μικρού κλιματιστικού. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, υπάρχουν φορητά κλιματιστικά, διαχωριστικά συστήματα και μονοκόμματα παραθύρων. Κάντε μια επιλογή βάσει των απαιτήσεων και των συνθηκών εγκατάστασης.

Βήμα 2. Κόστος εξοπλισμού. Τα μοντέλα προϋπολογισμού της κινεζικής παραγωγής θα σας κοστίσει περίπου 15 000 ρούβλια. Ωστόσο, επιλέξτε έναν κατασκευαστή που εμπνέει εμπιστοσύνη σε εσάς.

Βήμα 3. Για να επιλέξετε ένα κατάλληλο σύστημα διαχωρισμού, μετρήστε τον ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο. Τα μικροσκοπικά μοντέλα έχουν παραμέτρους πλάτους όχι μεγαλύτερου από 67 cm. Μιλάμε τώρα για ένα τέτοιο εσωτερικό μπλοκ.

Βήμα 4. Όταν δεν έχετε επιπλέον χώρο για την τοποθέτηση του κλιματιστικού στους τοίχους, επιλέξτε ένα μοντέλο που είναι τοποθετημένο στο παράθυρο. Το κύριο πλεονέκτημα των κλιματιστικών παραθύρων είναι η συμπαγή τους, έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα παράθυρο ή σε ένα παράθυρο, οπότε το κλιματιστικό δεν θα γεμίσει το δωμάτιο. Αλλά τα κλιματιστικά αυτά έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: εξαιτίας του γεγονότος ότι όλες οι συσκευές βρίσκονται σε μία μονάδα, θα σας δοθεί ένα υψηλό επίπεδο θορύβου.

Παραδείγματα μικρών κλιματιστικών

Γενικό Κλίμα GC-A07HR. Το πλάτος της εσωτερικής μονάδας είναι 67 cm.

Αυτό είναι όλο. Ελπίζουμε ότι το υλικό ήταν χρήσιμο για εσάς.

P.S. Μπορείτε πάντα να καλέσετε την εταιρεία "Η κλιματική φόρμουλα"Και οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για όλα τα θέματα που έχουν προκύψει.

Εάν σας άρεσε το υλικό, παρακαλώ το μοιραστείτε με τα κοινωνικά δίκτυα;)

Τα μικρότερα κλιματιστικά

Το μικρότερο κλιματιστικό

Το κλιματιστικό στην πλειοψηφία είναι αρκετά μεγάλο, μεγάλο και ακόμη και τεράστιο προϊόν.

Με άλλα λόγια, το μικρότερο κλιματιστικό είναι μια σχετική έννοια που σχετίζεται άμεσα με τα καθήκοντα που πρέπει να επιλυθούν.

Υπάρχουν μονόκλινα κλιματιστικά, διαχωριστικά συστήματα διαφόρων τύπων, για κάθε ένα από τα οποία υπάρχει διαβάθμιση διαστάσεων.

Κλιματιστικά Monobloc

Τα κλιματιστικά Monobloc μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες - παράθυρα, κινητά και φορητά (φορητά): Τα κλιματιστικά παραθύρων είναι τα πιο δημοφιλή είδη μονοπατιών, από τα οποία στην πραγματικότητα ξεκίνησε η εποχή των οικιακών κλιματιστικών. Τα μικρότερα κλιματιστικά σε αυτή την ομάδα μπορούν να έχουν διαστάσεις 0,4 × 0,3 × 0,35 μέτρα, που αρκεί για εγκατάσταση ακόμη και στο άνοιγμα του παραθύρου.

Ανάλογα με την χωρητικότητα, εξυπηρετούν δωμάτια που κυμαίνονται από 6μ². Αυτά τα κλιματιστικά μηχανήματα είναι εύκολο να εγκατασταθούν, είναι απλό στη συντήρηση, έχουν χαμηλό λειτουργικό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι κύριοι παραγωγοί κλιματιστικών παραθύρων είναι πολλές κινεζικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι οι μονάδες "Haier", "Midea".

Το κύριο μειονέκτημα αυτών των κλιματιστικών είναι ένα υψηλό επίπεδο θορύβου - 2-3 φορές μεγαλύτερο από αυτό των διαχωρισμένων συστημάτων της ανώτερης και μεσαίας τάξης. Το επίπεδο θορύβου των κλιματιστικών παραθύρων "Toshiba" είναι πολύ χαμηλότερο, αλλά είναι τόσο υψηλότερο όσο η τιμή τους.

Τα κινητά κλιματιστικά έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τις μονάδες παραθύρων. Είναι ακόμα πιο εύκολο να εγκατασταθούν και το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι μια έξοδος ζεστού αέρα έξω από τις εγκαταστάσεις.

Όσον αφορά τις διαστάσεις του, το μικρότερο κλιματιστικό αυτού του τύπου μπορεί να είναι 0,6 × 0,4 × 0,3 μέτρα, δηλαδή το μέγεθος μιας μικρής βαλίτσας τοποθετημένης στην άκρη. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά μεταξύ των κινητών κλιματιστικών είναι τα προϊόντα της "Electrolux", των οποίων το επίπεδο θορύβου δεν ξεπερνά την αξία τους για συστήματα με split budget.

Οι φορητές (φορητές) συσκευές είναι εξατμιστικά κλιματιστικά, όπου ο ρόλος της κασέτας ψύξης παίζεται από μεταλλικό κύλινδρο με παγωμένο νερό (ψυχρός συσσωρευτής). Με μέγεθος και βάρος, είναι συγκρίσιμα με μια μικρή μηχανή καφέ, μπορούν να λειτουργούν από το δίκτυο και μια μπαταρία (12V), υπάρχει αρκετή ψυκτική αποθήκευση για περίπου 8 ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να είναι βολικό για ταξίδια.

Διαχωρισμένα συστήματα

Από την άποψη των διαστάσεών της, το διαχωρισμένο σύστημα, ακόμη και η υψηλότερη ισχύς, αντιπροσωπεύεται από τα μικρότερα κλιματιστικά. Το μέγεθος της εξωτερικής μονάδας δεν παίζει κανένα ρόλο, δεδομένου ότι βρίσκεται εκτός των εγκαταστάσεων και οι διαστάσεις των εσωτερικών μονάδων είναι πολύ μικρότερες από οποιοδήποτε μονοπώλιο, ειδικά επειδή δεν ενοχλούν κανέναν στον τοίχο του δωματίου.

Ως εκ τούτου, τα διαχωρισμένα συστήματα έχουν γίνει ο πιο δημοφιλής τύπος κλιματιστικών. Η χωρητικότητα αυτών των μονάδων στο κρύο ξεκινάει από 1,3-1,5 kW, που αντιστοιχεί σε χώρους 10-12 m². Έτσι, ο ορισμός του "μικρότερου κλιματιστικού" για τα συστήματα split είναι ισοδύναμος με την χωρητικότητά τους.

Μικρό φορητό κλιματιστικό στο δωμάτιο για αγορά

Καλή ψύξη του δωματίου κατά τη θερινή ζέστη. Δεν δημιουργεί οσμές κατά τη διάρκεια της εργασίας. Μου άρεσε το γεγονός ότι ο αέρας στο σπίτι δεν γίνεται πολύ δροσερό, δηλαδή η μέση θερμοκρασία για μια άνετη ξεκούραση! Αμέσως αισθάνεστε την απεριόριστη καθαρότητα του ψυχρού αέρα, που το καλοκαίρι γίνεται απλώς βουλωμένη! Δεν υπάρχει ξηρότητα. Ο οπίσθιος φωτισμός γίνεται στο θέμα. Τέλειο νυχτερινό φως, το οποίο φαίνεται αρκετά κομψό.

Κριτικές Ένα μικρό φορητό κλιματιστικό στο δωμάτιο για αγορά

Το Rovus Arctic 4 in 1 είναι ένα συμπαγές προσωπικό ψυγείο που γεμίζει τον αέρα γύρω σας με ευχάριστη δροσιά μέσα σε λίγα λεπτά. Διαθέτει ανεμιστήρα ελαφρού βάρους και χωρίς θόρυβο, ο οποίος έχει 3 ταχύτητες. Η συσκευή δημιουργεί γρήγορα ένα ευχάριστο μικροκλίμα δίπλα στον χρήστη. Με αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τη δροσιά οπουδήποτε: στην κουζίνα, στο γραφείο, στο σαλόνι. Η συσκευή είναι απολύτως αθόρυβη και μπορείτε να την πάρετε μαζί σας για να εργαστείτε. Κριτικές Ένα μικρό φορητό κλιματιστικό στο δωμάτιο για αγορά

Αρκετά ποιοτική συσκευή. Λειτουργεί αρκετά επαρκώς. Δικαιολογεί την τεχνική ικανότητα που περιγράφεται στα χαρακτηριστικά. Αρκετά ανεπιτήδευτη, αλλά διακοσμημένη με γούστο. Σε γενικές γραμμές, η τιμή είναι καλή. Και το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι αρκετά ικανοποιητικό. Γενικά, έλαβα εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις από τη χρήση αυτού του μοντέλου.

Θα μοιραστώ την πραγματική μου γνώμη σχετικά με το μικρό φορητό κλιματιστικό στο δωμάτιο για να το αγοράσω. Απλοί υγραντήρες του αέρα κοστίζουν από δυόμισι χιλιάδες. Έτσι, επιπλέον, δεν κάνει τίποτα άλλο για να υγραίνει τον αέρα. Υπάρχει επίσης μια πολυλειτουργική μηχανή. Ο θείος το είδε κατά την εργασία και εργάζεται σε εργοτάξιο. Στο δρόμο +40 μοίρες, στο ρυμουλκούμενο 25, οπότε οι άντρες στην ουρά γίνονται που θα δροσιστούν. Και είναι πολύ πιο εύκολο να αναπνεύσετε, βρωμιά γύρω από τη σκόνη, και η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική εκεί. Ο ψύκτης αέρα λειτουργεί χάρη στον ανεμιστήρα και το νερό. Το ψυχρό νερό χύνεται στο ειδικό διαμέρισμα. Ο ανεμιστήρας απορροφά τη συσκευή με θερμό αέρα, μετά περνάει από το εσωτερικό φίλτρο στον εξατμιστή και ψύχεται, συν υγραίνεται και αφήνει στην άλλη πλευρά.

Περισσότερες συνδέσεις όπου μπορείτε να μάθετε για το μικρό φορητό κλιματιστικό στο δωμάτιο για να αγοράσετε:Μίνι μαχαιροπήρουνα αγοράζουν στο ΠερμΜικρό φορητό κλιματιστικό στο δωμάτιο για αγορά
Φορητός ανεμιστήρας κλιματισμού Mini Tinton Life, Φορητός ανεμιστήρας κλιματισμού Mini Tinton Life
Μικρό φορητό κλιματιστικό στο δωμάτιο για αγορά,Παράθυρο κλιματιστικό μικρό μέγεθος, Intercooler για τον αέρα φόρτισης
Ψύκτης αέρα κινητήρα Το κινητό κλιματιστικό λειτουργεί με ζεστό αέρα.