Φίλτρο υλικό για εξαερισμό

Η VentResurs υλοποιεί υλικά φιλτραρίσματος για συστήματα εξαερισμού με παράδοση σε όλη τη Ρωσία. Ο κατάλογος παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων αποδεδειγμένης ποιότητας από τους καλύτερους εγχώριους και ξένους κατασκευαστές σε τιμή χαμηλότερη του μέσου όρου της αγοράς.

Γενικό στοιχείο του συστήματος εξαερισμού

Η χρήση του υλικού του φίλτρου επιτρέπει τη βρωμιά παγίδα, τρίχες, σωματίδια και χρησιμοποιούνται συχνά σε συστήματα καθαρισμού του αέρα πολλαπλών σταδίων. Ανάλογα με τον συγκεκριμένο σκοπό μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιστοί δικτυωμένη πολυουρεθάνη, και εκτελεί το ρόλο της προ-φίλτρο σχεδιασμένο για να συλλάβει τα μεγαλύτερα σωματίδια και το μη υφασμένο ύφασμα χρησιμοποιείται ευρέως ως σκοπούς καθαρισμού οικιακής χρήσης του αέρα, και στην παραγωγή - για παράδειγμα, σε καμπίνες ψεκασμού.

Τιμές για υλικά φίλτρου

Το πάχος του υφάσματος καθορίζει το βαθμό φιλτραρίσματος, και τα ίδια τα υλικά υπόκεινται σε περιοδικό καθαρισμό, ανθεκτικό στην υγρασία, διαβρωτικές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας και μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες μέχρι +80 ° C και άνω.

Εάν είστε πρώτα αντιμέτωποι με την ανάγκη να αγοράσει ένα υλικό φίλτρου, έμπειρους συμβούλους «VentResurs» θα βοηθήσει με την επιλογή των βέλτιστων λύσεων, θα πει για το τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να δώσουν προσοχή και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας μέσω τηλεφώνου +7 (495) 640-16-21.

Μη υφασμένο υλικό φιλτραρίσματος FT. FP. FWR

Υλικό για φίλτρα αερισμού σε ρολά

Το εργοστάσιο φίλτρων "BPRS" προσφέρει υλικά ρολού φιλτραρίσματος για την κατασκευή φίλτρων αέρα για συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής και συστήματα κλιματισμού. Το μη υφασμένο ύφασμα ταξινομείται με διαφορετικό βαθμό καθαρισμού, επιφάνειας και πάχους. Το υλικό αποστέλλεται σε κυλίνδρους σε σφραγισμένες σακούλες από πολυαιθυλένιο. Εάν είναι απαραίτητο, κόβουμε το ύφασμα σύμφωνα με τις δηλωμένες απαιτήσεις.

Υλικά φιλτραρίσματος: Κλάση καθαρισμού φίλτρου G2

Μέσα φίλτρου: Κλάση καθαρισμού φίλτρου G3

Υλικά φιλτραρίσματος: Κλάση καθαρισμού φίλτρου G4

Υλικά φιλτραρίσματος: κατηγορία φίλτρου καθαρισμού F5

Το μη υφασμένο φίλτρο είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστερικές συνθετικές ίνες με θερμική συγκόλληση. Ο καμβάς σχηματίζεται με μια προοδευτική μέθοδο, η πυκνότητα της δομής του υλικού αυξάνεται προς την κατεύθυνση της κίνησης του αέρα. Αυτό βελτιστοποιεί την κατανομή των αιωρούμενων σωματιδίων στο πάχος του φίλτρου ρολού, αυξάνοντας τη χωρητικότητα σκόνης και τη διάρκεια ζωής του. Για να αποφευχθεί η παρακέντηση των μη υφασμένων σωματιδίων υφάσματος στην καθαρή επιφάνεια του χώρου, η επιφάνεια του υλικού στην πλευρά εξόδου ροής αέρα είναι καλαντωμένη.

Τα φίλτρα κύλισης δεν μπορούν να καθαριστούν: όταν επιτευχθεί η τελική διαφορά πίεσης, αντικαθίστανται με νέα. Τα χρησιμοποιημένα απόβλητα ανακυκλώνονται ως απόβλητα κατασκευών ή καίγονται.

Οι βασικοί σκοποί ενός υφάσματος από πολυεστέρα:

web φίλτρο από πολυεστέρα προορίζεται για να φιλτράρει τη ροή αερίου-αέρα των αιωρούμενων σωματιδίων σε συστήματα επεξεργασίας αέρα όλων των ειδών, με τις τάξεις G2 (ΕΕ2) καθαρισμό φίλτρου, G3 (EU3), G4 (ΕΕ4), F5 (EU5) GOST R EN 779- 2014, EUROVENT 4/5, DIN24184 και DIN24185.

Χρησιμοποιείται ως φίλτρο για την κατασκευή φίλτρων εξαερισμού FYAK, FYAG, FSNP.

χρησιμοποιείται ως προφίλτρο στον εξοπλισμό συλλογής σκόνης των συστημάτων τροφοδοσίας και εξαγωγής, μειώνοντας το φορτίο σκόνης στα επόμενα στάδια διήθησης και επίσης χρησιμοποιείται ως τελική διήθηση σε χώρους με χαμηλές απαιτήσεις για την προετοιμασία του αέρα.

λόγω της υψηλής αντοχής των πολυεστερικών ινών σε επιθετικά χημικά μέσα, το υλικό είναι κατάλληλο για τη διήθηση αερολυμάτων που περιέχουν αλκάλια και οξέα.

Προσφέρουμε:

ρολά που κατασκευάζονται στη Ρωσία, την Κίνα και την Ευρώπη.

υλικά φιλτραρίσματος σε απόθεμα στην Αγία Πετρούπολη.

παράδοση σε οποιαδήποτε περιοχή της Ρωσίας.

Θα βοηθήσουμε βρείτε το φίλτρο
απαντήστε σε ερωτήσεις και παραλάβετε την παραγγελία μέσω τηλεφώνου

Φίλτρο υλικό για την κατασκευή φίλτρων αέρα για εξαερισμό: τιμή, φωτογραφία, χαρακτηριστικά

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΦΙΛΤΡΟ ΥΛΙΚΟΥ:

 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΟ

Πλήρες φάσμα υλικών φίλτρων χονδρικής και λιανικής

Τα υλικά φίλτρου για εξαερισμό, που παρουσιάζονται στον κατάλογο, διατηρούν αποτελεσματικά τη ρύπανση, εξασφαλίζουν την καθαριότητα και την ασφάλεια του αέρα. Σε αυτόν τον ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε υλικό για:

 • Το υλικό φίλτρου για τραχύ καθαρισμό (τάξεις καθαρισμού G2, G3, G4) έχει σχεδιαστεί για να κρατά χοντρά σωματίδια μεγέθους έως 1 mm.
 • Υλικό για λεπτά φίλτρα (κατηγορίες καθαρισμού F5) - σχεδιασμένο να φιλτράρει μεσαίου μεγέθους σωματίδια και μεγάλες ποσότητες έως 0,5 mm - για παράδειγμα, σωματίδια αιθάλης, σπόρια φυτών, σκόνη άνθρακα.
 • Σιδηρομαγνητικά αέρα καθαρισμού λεπτότατος (HEPA, υλικό για απόλυτα φίλτρα εξαερισμού) - για τη διατήρηση των λεπτών σωματιδίων έως 0,5 mm, το οποίο είναι απαραίτητο για τις συνθήκες λειτουργίας κατά τη λειτουργία με υψηλές εξοπλισμό ακριβείας.

Επιλέξτε στον κατάλογο των προϊόντων μας υλικά φιλτραρίσματος για εξαερισμό, ανάλογα με τη σύνθεση:

Κάντε μια παραγγελία στον ιστότοπο είναι εύκολη. Για να το κάνετε αυτό, αφήστε μια εφαρμογή ή μια κλήση.

Το υλικό φίλτρου είναι το κλειδί για την αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού

Στο φάσμα του VentElectro θα βρείτε υλικά φιλτραρίσματος. Πραγματοποιούμε παραδόσεις από μια αποθήκη στη Μόσχα και δουλεύουμε με πελάτες σε όλη τη Ρωσία. Διακρίνονται από προσιτές τιμές και ευνοϊκές συνθήκες για κάθε πελάτη που έχει υποβάλει αίτηση.

Το υλικό φίλτρου για τα φίλτρα αέρα συμβάλλει στη διατήρηση των ρύπων. Παγιδεύει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, προϊόντα καύσης ή εξάτμισης χημικών ουσιών και αφήνει καθαρό αέρα μόνο μέσα στο δωμάτιο.

Η επιλογή τέτοιων προϊόντων είναι το κλειδί για την αύξηση της αποτελεσματικότητας ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού. Με τα προϊόντα μας, μόνο ο καθαρός αέρας θα εισέλθει στο δωμάτιο.

Για τους πελάτες μας προσφέρουμε:

 • Φιλτράρισμα υλικού FMR (FM, PVF, FRRK). Βοηθά στην εξασφάλιση στεγνού καθαρισμού του αέρα που προέρχεται από το δρόμο. Κατάλληλο για χρήση ως αντικατάσταση. Βρέθηκε εφαρμογή στο σχεδιασμό των φίλτρων πάνελ και κασέτας. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, το οποίο δεν εκπέμπει επιβλαβείς ουσίες κατά τη χρήση. Αν ψάχνετε για μια λύση για χρήση σε ένα σύστημα εξαερισμού ή ως ένα πρώτο στάδιο πολλαπλών σκηνικών - είναι η επιλογή σας.
 • Το υλικό φίλτρου είναι η γυάλινη ίνα και η διακοπή σκόνης. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από γυάλινη ίνα Stop Paint, βοηθούν στη διατήρηση των σωματιδίων βαφής και άλλων αερολυμάτων, επομένως χρησιμοποιούνται συχνά σε συστήματα βαφής αεροζόλ. Το υλικό Dust Stop έχει σχεδιαστεί για να πιάσει ξηρή σκόνη. Και οι δύο τύποι υλικών είναι κοινά στην κατασκευή συστημάτων πολλαπλών σταδίων φίλτρων σε εγκαταστάσεις παραγωγής.
 • Αφρός πολυουρεθάνης (PPU). Εφοδιάζουμε πελάτες με δικτυωτό αφρό πολυουρεθάνης με χαμηλή αρχική αντίσταση. Διακρίνεται από την υψηλή χωρητικότητα σκόνης, την ικανότητά της να αναγεννάται και την αντιστοιχία στην κατηγορία πυρασφάλειας F1. Ανάλογα με τον τύπο δημιουργούνται με βάση απλούς ή πολύπλοκους πολυεστέρες.

Επίσης στην περιοχή βρίσκεται το στοιχείο φίλτρου FMEL. Για φίλτρα σας και άλλα είδη προϊόντων. Μια ποικιλία προϊόντων βοηθά να εξοπλίσει σύνθετα συστήματα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος που λειτουργούν με υψηλά εξωτερικά φορτία.

Παραγγείλετε τα προϊόντα από την αποθήκη μας στη Μόσχα

Η εταιρεία "VentElectro" παρέχει στους πελάτες της ευρωπαϊκή ποιότητα υπηρεσιών. Παρέχουμε υλικό φιλτραρίσματος για εξαερισμό, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

Η παράδοση πραγματοποιείται από την ίδια αποθήκη. Συνεργαζόμαστε ήδη με πολλούς μεγάλους τακτικούς πελάτες. Θα χαρούμε να συμμετάσχετε στον αριθμό τους.

Τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο ή ζητήστε έναν τιμοκατάλογο. Οι διαχειριστές είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Υλικά φιλτραρίσματος για συστήματα εξαερισμού

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το δεύτερο στάδιο καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού. Αναγεννήθηκε

Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αέρα από οσμές και καπνό

Σύνθετο για φίλτρα

Η PromElVent προτίθεται να αγοράσει sintepon για φίλτρα εξαερισμού στη Μόσχα. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα παραγωγής και άμεση παράδοση αγαθών στον καθορισμένο τόπο. Δουλεύουμε με ένα κατανοητό συμβόλαιο, είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε σταθερές προμήθειες χονδρικής.

Οι πελάτες αγοράζουν από εμάς ένα sintepon για φίλτρα αέρα με διαφορετικές κατηγορίες καθαρισμού. Διατίθενται επιλογές με τις κατηγορίες καθαρισμού G2, G3, G4 και F5.

Με εμάς, μπορείτε να εξοπλίσετε οποιοδήποτε τύπο εξοπλισμού με υλικό φιλτραρίσματος. Μιλάμε για πηνία ανεμιστήρων, καθώς και φίλτρα διαφόρων τύπων κατασκευών:

Όλα τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από αυξημένη φόρτιση σκόνης, αξιοπιστία και δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθούν σύντομα, ακόμη και αν εργάζονται στο πιο καταπονημένο περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την τιμή του synthon για φίλτρα εξαερισμού. Οι διευθυντές θα σας ενημερώσουν για άλλα χαρακτηριστικά του προϊόντος - τον τύπο του υφάσματος που χρησιμοποιείται, το επίπεδο διήθησης, τις προστατευτικές ιδιότητες.

Η περιοχή περιλαμβάνει τέτοιες δημοφιλείς ποικιλίες των προϊόντων, όπως ύφασμα frnk 1, RVF-150-2-40-G3, RVF-250-2-20-G4 και άλλων ειδών. Θα περιμένουμε την παραγγελία σας.

Αγοράστε υλικά φιλτραρίσματος και πανί φίλτρων για φίλτρα αέρα FMR, FT, FVR

Η εταιρεία LLC "ElVent" παραδίδει υλικά φιλτραρίσματος οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίες καθαρισμού και μεγέθη για μεμονωμένες παραγγελίες. Με την αγορά υλικών φιλτραρίσματος για την ατμόσφαιρα στην εταιρεία μας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και τη συμμόρφωσή τους με τα ρωσικά και ευρωπαϊκά πρότυπα. Προσφέρουμε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα. Η εταιρεία μας διαθέτει τη δική της αποθήκη στη Μόσχα, το Podolsk και την Αγία Πετρούπολη και μια ομάδα επαγγελματιών - αυτό μας δίνει την ευκαιρία να καθορίσουμε χαμηλές τιμές για τα προϊόντα μας.
Η εταιρεία "ElVent" σας προσκαλεί στη συνεργασία και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υλικών φίλτρου. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας ή στείλτε ένα μήνυμα [email protected], και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα "Σχόλια"

Τα διευθυντικά στελέχη μας θα σας βοηθήσουν

Κυάροφ Τιμούρ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Το καλύτερο είναι εκείνο που γνωρίζει την επιχείρησή του."

Ντμίτρι Οπάλιικιν
διευθυντής πωλήσεων

"Αν δεν φροντίσουμε τους πελάτες μας,
αυτό θα γίνει από τους ανταγωνιστές μας! "

Αλέξανδρος Σελλομάνοφ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Η συνοχή της ομάδας είναι η ανησυχία μου και
την τέχνη της επίτευξης στόχων σε συνθήκες περιορισμένων πόρων ".

Medvedeva Maria
Διευθυντής Ανάπτυξης

"Αλλάξτε τη νοοτροπία σας και θα αλλάξετε τη ζωή σας".

Kutukova Natalya
ειδικός του τμήματος πωλήσεων

"Είναι στην εργασία, και μόνο στην εργασία, ότι ένας άνθρωπος είναι μεγάλος, και όσο περισσότερο αγαπάει την εργασία, τόσο πιο μεγαλοπρεπή είναι, τόσο πιο παραγωγικό και όμορφο είναι το έργο του".

Rustam Shikhaliyev
διευθυντής πωλήσεων

"Ποτέ δεν θα μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα εάν διατηρήσετε την ίδια σκέψη και
την ίδια προσέγγιση που σας οδήγησε σε αυτό το πρόβλημα. "

Αγοράστε φίλτρα και φίλτρο για φίλτρα αέρα FMR, FT, FVR

Περιγραφή:

Το μη υφασμένο ύφασμα από ίνες πολυπροπυλενίου έχει κερδίσει εδώ και καιρό μια θέση στην αγορά. Δηλαδή, ένα ύφασμα από πολυπροπυλένιο (PP) που παράγεται με εξώθηση με θερμική συγκόλληση. Αυτό το υλικό ονομάστηκε ύφασμα.
Μπορεί να χωριστεί σε τρία υποείδη:

 • περιστρεφόμενο ·
 • τήξη;
 • πολυστρωματικό - υλικό για φιλτράρισμα του αέρα συνδυάζει spunbond και ένα meltblown - τήγματος-διάρκεια ζωής (SMS, SSMS, SMMS, SSMMS).

Διαθέσιμο υλικό φίλτρου για εξαερισμό

 • Το υλικό φίλτρου για τραχύ καθαρισμό (τάξεις G2, G3, G4) (FT, FVR)
 • Υλικό για φιλτράρισμα αέρα λεπτού καθαρισμού (τάξεις F5, F6, F7, F8, F9) (FT, FVR)
 • Φιλτράρισμα υλικού άνθρακα για φίλτρα αερισμού
 • Φιλτράρισμα άνθρακα με προστατευτικά στρώματα
 • Φιλτράρισμα αφρού πολυουρεθάνης (PPU)
 • Φίλτρο οροφής για θάλαμο ψεκασμού και φιλτράρισμα αέρα σε αυτό
 • Φίλτρο δαπέδου για θάλαμο βαφής (υλικό φίλτρου από γυαλί)

Τώρα η ειδική προσοχή των καταναλωτών έχει πέσει πάνω στο πολυστρωματικό μη υφασμένο υλικό, δηλαδή το φιλτραριστικό υλικό SMS (3 στρώματα). Το υλικό κατασκευάζεται από χημικό υλικό (πολυπροπυλένιο και πολυεστέρα) με βάση την ειδική τεχνολογία Spunmelt (συνδυασμοί Spanbonda και τήξη μέσω υπερηχητικής συγκόλλησης). Το εξωτερικό στρώμα είναι το Spanbond. Εσωτερική στρώση - τήξη.

Το υλικό φίλτρου SMS προστατεύει από το στατικό ηλεκτρισμό, ανθεκτικό στη διέλευση των βιολογικών υγρών, των λιπών SMS και των διαφόρων χημικών ουσιών. και προστατεύει από τη διείσδυση των βακτηρίων. Το στρώμα με εμφύσηση με τήξη έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, γεγονός που καθιστά το SMS 10 φορές καλύτερο από το spunbond.
Το υλικό SMS πηγαίνει ως το κύριο υλικό φίλτρου για καθαρισμό λεπτής σκόνης (κλάση καθαρισμού F5, F6, F7, F8, F9).

Φίλτρο ρολλού - το μέγεθος των κυλίνδρων

 • Κατηγορία: G2, G3, G4. Πλάτος του φίλτρου ρολού: 0,9. 1,0; 1,5; 2,0 m; Μήκος ρολού: 20; 40; 50 μ.
 • Κατηγορία: F5, F6, F7, F9. Πλάτος ρόλου: 0,68-0,7 m. Μήκος πηνίου: 100 m.

Φίλτρο υφάσματος και τα χαρακτηριστικά του:

 • Κατηγορία καθαρισμού EN 779: G2 / G3 / G4 / F5 / F6 / F7 / F9
 • Κατηγορία καθαρισμού Eurovent 4/5: EU2 / EU3 / EU4 / EU5 / EU6 / EU7 / EU9
 • Κατηγορία πυροπροστασίας DIN 53438: F1 / K1
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος εργασίας: ≤80 ° С
 • Υγρασία του περιβάλλοντος εργασίας: ≤100%
 • Παράγουμε: σε ρόλους / ρολά

Φίλτρο υλικό για καθαρισμό αέρα: πάντα χαμηλή τιμή!

Το υλικό μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους φίλτρων για εξαερισμό. Το υλικό αυτό θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αναγεννήσιμο φίλτρο αέρα, για παράδειγμα, για την PUF, όπου μπορείτε να αφαιρέσετε το παλιό και να εγκαταστήσετε το νέο υλικό δεν το σκελετό του φίλτρου που ελαχιστοποιεί το κόστος σας με ακρίβεια. Επίσης αυτό το υλικό φιλτραρίσματος χρησιμοποιείται για φίλτρα στρογγυλού καναλιού, όπου από αυτό το υλικό κατασκευάζεται διηθημένο παρένθεμα, το πιο συχνά αυτό το υλικό συνδέεται με ένα πλέγμα στήριξης.

Φίλτρο υλικό FVR FT100, 150, 200, 250 (G2-F5)

Κατηγορίες καθαρισμού: G2-F5 (EN779: 2002, GOST R 51251-99).

Πλεονεκτήματα του συνθετικού φίλτρου:

 • Υψηλής ποιότητας υλικό φίλτρου που κατασκευάζεται από 100% ίνες πολυεστέρα με συγκόλληση, με την οποία επιτυγχάνεται σημαντική αντοχή του υλικού αυξάνει την αντοχή του, παρέχει υψηλή απόδοση και pyleomkost καθαρισμού αέρα:
 • Η σκόνη κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το βάθος του υλικού, αποτρέπεται η ταχεία μόλυνση της επιφάνειάς του.
 • Στην παραγωγή του υλικού χρησιμοποιούνται μόνο φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες, πράγμα που εγγυάται την ασφάλεια για την υγεία και το περιβάλλον.
 • Κατηγορία πυρκαγιάς F1 (δύσκολο να αναφλεγεί). Το υλικό δεν υπόκειται σε υποχρεωτική πιστοποίηση πυρκαγιάς. Η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 80-90 ° C.

FVR - φίλτρο αέρα σε ρολά

Τάξη φίλτρου κατά EN779: 2002: G2, G3, G4, F5

Τύπος υλικού: ФР150, ФР200, ФР250, ФР300, ФР400

Εφαρμογές: Προ-διήθηση για την καθυστέρηση των μεγαλύτερων σωματιδίων στο σύστημα προετοιμασίας αέρα

Τύπος υλικού: 100% πολυεστέρας

Θερμοκρασία: Μέγιστο 70 ° C με συνεχή λειτουργία

Κατηγορία καθαρισμού σύμφωνα με το EN 779

Μέγεθος κυλίνδρου, m

Μέση απόδοση κατά βάρος,%

Αρχική αντίσταση, Pa

Τερματισμός αντίστασης, Pa

Ονομαστική ταχύτητα αέρα, m / s

Ονομαστική διαπερατότητα μέσω υλικού S = 0,35 m2 (m3 / h)

Συνθετικό υλικό φίλτρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών:

Σε συστήματα εξαερισμού και κεντρικού κλιματισμού:

 • ως κύριο φίλτρο σε συστήματα καθαρισμού ενός σταδίου,
 • ως προ-φίλτρο σε συστήματα πολλαπλών σταδίων, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει ακριβότερα φίλτρα από ταχεία αποτυχία.
 • πηνία ανεμιστήρα, πάνελ, κασέτα και φίλτρα τσέπης.

Αποκωδικοποίηση της ονοματολογίας του υλικού φίλτρου:

 • em> Σήμανση: ΦР-100-2-20-G2
 • FR (Ρόλος φίλτρου)
 • 100 (η πυκνότητα του υλικού)
 • 2-20 - το μέγεθος του ρολού, m (w x in)
 • G2 (τάξη καθαρισμού)
 • FVEl-300-600-Ο4.
 • FVEl - Αέρας διήθησης (υλικό σε τεμαχισμό)
 • 300-600- μήκος * πλάτος του υλικού (mm)
 • G4-κλάση καθαρισμού
 • Η πρώτη στην ονοματολογία του υλικού στην κοπή δείχνει μικρότερο μέγεθος.

* Παρέχεται σε κυλίνδρους 2 * 20 m, 1 * 50 m, 2 * 50 m.
* Για την ευκολία σας, είναι δυνατό να κόψετε το υλικό σε οποιοδήποτε μέγεθος χρειάζεστε.

Φιλτράρετε υλικό

Στο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού, τα φίλτρα αέρα αποτελούν ένα από τα κύρια συστατικά. Για την αποτελεσματική χρήση αυτών των συσκευών, χρησιμοποιείται υλικό φίλτρου. Συνήθως αυτό είναι:

Όλα αυτά τα υλικά έχουν ένα διαφορετικό επίπεδο καθαρισμού, απορροφούν διαφορετικές οσμές του περιβάλλοντος και συνδέουν συγκεκριμένες αεριώδεις ουσίες που βρίσκονται στον εναέριο χώρο.

Η αντικατάσταση του υλικού φιλτραρίσματος που διεξάγεται σε λάθος χρόνο μπορεί να οδηγήσει, πρώτον, σε κακή ποιότητα καθαρισμού και, γενικά, στην παραβίαση των τεχνολογικών και παραγωγικών διαδικασιών.

Φίλτρα για θαλάμους ψεκασμού

Ο θάλαμος βαφής χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών τμημάτων:

· Σε οργανισμούς που πραγματοποιούν επισκευές.

Ο θάλαμος βαφής επιτρέπει τη βαφή, για παράδειγμα, ενός σώματος σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Με βάση τις ιδιαιτερότητες της φάσης χρώσης, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τη διάρκεια της διαδικασίας χρώσης, το στέγνωμα, την ταχύτητα παροχής αέρα, τους δείκτες θερμοκρασίας και άλλες παραμέτρους. Είναι εύκολο να επιλέξετε τις διαστάσεις, τη διαμόρφωση, τα πρόσθετα εξαρτήματα του θαλάμου ψεκασμού.

Στην πραγματικότητα ο ίδιος ο θάλαμος χρώματος είναι ένα κλειστό και καλά φωτισμένο δωμάτιο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ισχυρά υλικά, για παράδειγμα, ανοξείδωτο χάλυβα ή γαλβανισμένο φύλλο μετάλλου. Απαιτείται εξαερισμός τροφοδοσίας και εξαγωγής, όπου τοποθετούνται φίλτρα για θαλάμους βαφής, ηλεκτροκινητήρες υψηλής ισχύος. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της αίθουσας βαφής είναι το στοιχείο θέρμανσης. Χρησιμοποιείται για να σχηματίσει μια ορισμένη τιμή θερμοκρασίας όταν συμβαίνει πολυμερισμός του χρωστικού. Το αποτέλεσμα της εργασίας, δηλαδή, πως θα είναι υψηλής ποιότητας, εξαρτάται από πολλές απόψεις από τον φωτισμό στον θάλαμο ψεκασμού, αν δεν είναι αρκετό, το αποτέλεσμα της ζωγραφικής δεν θα είναι ικανοποιητικό. Για το λόγο αυτό τα φωτιστικά τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιούν το προς βαφή αντικείμενο και τη διαδικασία εφαρμογής της βαφής σε αυτό. Επίσης, η πολύχρωμη φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με εργαλεία που χρησιμοποιούνται στη βαφή: συμπιεστές, πιστόλια ψεκασμού και άλλα.

Τα φίλτρα για θαλάμους ψεκασμού χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

1. Φίλτρα εγκατεστημένα στο δάπεδο. Οι επιλογές τους είναι να κρατήσουν τα σωματίδια αεροζόλ να εισχωρήσουν στον εναέριο χώρο μέσα στο δωμάτιο. Η ιδιαιτερότητά τους έγκειται στο γεγονός ότι είναι πολύ πυκνά και προστατεύουν τους χώρους από το να πάρουν ομίχλη, αιθάλη και τα παρόμοια.

2. Φίλτρα τοποθετημένα στην οροφή. Όπως μπορεί να φανεί από το όνομα, είναι συνδεδεμένα με το ανώτατο όριο. Η ιδιαιτερότητα αυτών είναι ότι είναι κατασκευασμένες από συνθετικές ίνες, πράγμα που καθιστά δυνατή τη λειτουργία του φίλτρου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το καθήκον των φίλτρων είναι να καθαρίσουν τον αέρα ροής και εκροής. Όταν η χρώση οποιωνδήποτε αντικειμένων στο θάλαμο λαμβάνει χώρα σε ειδικό χώρο, η χρωστική ουσία που δεν χτυπά το προϊόν έχει τη μορφή αερολύματος στον εναέριο χώρο. Επιπλέον, οι ατμοί και η σκόνη αερολυμάτων αιωρούνται στον αέρα. Όλα αυτά έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα του εργαζομένου. Για να αποφευχθούν τέτοιες συνέπειες, χρησιμοποιείται διήθηση αέρα. Επίσης, αυτή η θέση μπορεί να μην είναι πολύ καλή για τη διαδικασία παραγωγής, διότι σε αυτή την περίπτωση το φίλτρο θα περιορίσει τη ροή του αέρα, γεγονός που θα προκαλέσει αύξηση της πίεσης στο θάλαμο και αύξηση της ταχύτητας.

Ένα υψηλό επίπεδο κάθαρσης μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα σύστημα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος. Η ουσία του έγκειται στο γεγονός ότι τα φίλτρα διατηρούν σταδιακά όλο και περισσότερα μικρά σωματίδια. Το πρώτο στάδιο - η καθυστέρηση των μεγάλων κλασμάτων, η δεύτερη - οι πτητικές χημικές ενώσεις, το τρίτο - τα λεπτά σωματίδια.

Όπως και στην περίπτωση άλλων εξαρτημάτων, τα φίλτρα για τους θαλάμους ψεκασμού καθίστανται φραγμένα με το χρόνο και πρέπει να αντικαθίστανται ή να καθαρίζονται. Επομένως, πρέπει να τοποθετηθούν με την υποχρεωτική εξέταση της επακόλουθης δυνατότητας γρήγορης αντικατάστασης των αποτυχημένων στοιχείων φίλτρου. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η βέλτιστη διάταξη των οργάνων βρίσκεται στο πάτωμα και στην οροφή. Μην τοποθετείτε τα φίλτρα απευθείας στον αγωγό. Σε αυτή την περίπτωση, το φίλτρο θα λερωθεί ακόμη περισσότερο, κάτι που θα απαιτήσει αντικατάσταση.

Η θέρμανση του αέρα γίνεται με συνεχή αερισμό, σε περίπτωση αποσύνδεσης του, η θέρμανση σταματά επίσης. Περαιτέρω, η ροή αέρα διέρχεται μέσω των φίλτρων για τους θαλάμους βαφής. Βρίσκονται σε όλο το ανώτατο όριο. Λόγω αυτής της διευθετήσεως, αποκλείεται η εμφάνιση στροβιλισμού εντός της αίθουσας βαφής. Η εμφάνιση του χρωστικού στο κάλυμμα δαπέδου εμποδίζεται επίσης από τα φίλτρα δαπέδου. Μέσω του τελευταίου από την εξάτμιση του θαλάμου από τα χρώματα και τους διαλύτες. Βρίσκονται μέσα στο δωμάτιο κάτω από τα μπαρ. Με επανακυκλοφορίας βαλβίδα η οποία ελέγχεται αυτόματα από sootblowing λαμβάνει χώρα, η οποία διαρκεί 3, μέγιστο 5 λεπτά, μετά από αυτό η κάμερα τροφοδοτείται στη λειτουργία ξήρανσης.

Στα βιομηχανικά συστήματα καθαρισμού του αέρα χρησιμοποιούνται φίλτρα για θαλάμους βαφής, που προστατεύουν σταθερά τους χώρους αυτούς από τη διείσδυση εξωτερικών συνθέσεων. Χρησιμεύουν για να καθαρίσει το χώρο αέρα, που είναι, αφαιρώντας από αυτή τα σωματίδια σκόνης, και εκτός αυτού τους, επίσης κάποια συνθέσεις κλάσμα, εξομάλυνσης και χοντρό χημικές προσμείξεις. Μπορεί να είναι επιβλαβές για τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας.

Κυλινδρικά φίλτρα

Φιλτράρισμα υλικού Το FVR (αποκρυπτογραφημένο ως φίλτρο, αέρας, ρολό) είναι μια συνθετική ίνα που έχει τα χαρακτηριστικά ενός υψηλού βαθμού καθαρισμού του εναέριου χώρου. Αυτά τα ρολά είναι συνήθως κατασκευασμένα από 100% πολυεστέρα.

Επιπλέον, το μέσο φίλτρου έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1. Απλή λειτουργία. Κατά την κατασκευή αυτών των υλικών, χρησιμοποιείται θερμική συγκόλληση, έτσι δεν υπάρχουν θραύσματα στην μη υφασμένη βάση. Δεν καταρρέει, δεν καταρρέει. Αυτό το υλικό κόβεται και διασυνδέεται εύκολα.

2. Ασφάλεια. Ο ιστός από τον οποίο κατασκευάζονται τα φίλτρα κυλίνδρων δεν περιλαμβάνει τοξικές ουσίες.

Χαρακτηριστικά της λειτουργίας των φίλτρων ρολών

Τα φίλτρα κύλισης ή, με διαφορετικό τρόπο, τα μέσα φιλτραρίσματος χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του εναέριου χώρου σε διαφορετικούς χώρους. Το υλικό έχει βρει την εφαρμογή του στον εξαερισμό και τον κλιματισμό. Το τεμαχισμένο υλικό για τον καθαρισμό του αέρα χρησιμοποιείται ως αφαιρούμενη έκδοση σε φίλτρα διαφόρων κατηγοριών. Τα υλικά που τυλίγονται σε ρολό είναι κατάλληλα για να αντικαταστήσουν το προηγούμενο, φθαρμένο και βρώμικο.

Τυπικά, τα υλικά φίλτρων κατασκευάζονται και πολυεστέρες, με επαρκή αξιοπιστία και ποιότητα, ενώ τα φίλτρα ρολών από πολυεστέρα έχουν διαφορετική πυκνότητα ρολών.

· Για τον καθαρισμό μικρών σωματιδίων ανακύκλωσης και εξωτερικού εναέριου χώρου από τη σκόνη και τη βρωμιά στον εξοπλισμό εξαερισμού.

· Για τον καθαρισμό του εναέριου χώρου από προσμίξεις αερολύματος, η εμφάνιση των οποίων προκλήθηκε από τη χρήση βερνικιών, χρωμάτων και των συναφών.

· Σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού που προορίζονται για αποθήκες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, γραφεία, επιχειρηματικά κέντρα και ούτω καθεξής.

Τα φίλτρα κύλισης έχουν διαφορετικές ικανότητες. Συνδέονται από δύο κύρια τμήματα χωρητικότητας 31,5 χιλιάδων κυβικών μέτρων ανά ώρα και 40 χιλιάδων κυβικών μέτρων ανά ώρα. Τα φίλτρα F6RS και F8RS στερεώνονται από ένα ζευγάρι τμημάτων τοποθετημένα παράλληλα, το φίλτρο F12RS είναι ήδη συνδεδεμένο από τέσσερα τμήματα. Εγκαθίστανται σε δύο σειρές σε ύψος και σε δύο τμήματα σε κάθε σειρά.

Στην πραγματικότητα τα ίδια τα τμήματα, από τα οποία δημιουργούνται τα φίλτρα κυλίνδρων, μοιάζουν με πλαίσια με πλέγματα στήριξης, που προορίζονται για φιλτράρισμα υλικού. Κάτω από και πάνω από τα τμήματα τοποθετούνται πηνία, πάνω τους και το υλικό φιλτραρίσματος τυλίγεται. Στο κάτω μέρος των τμημάτων υπάρχει ένα στοιχείο που απορροφά σκόνη και χνούδι. Συνδέεται στον ανεμιστήρα αναρρόφησης με αγωγούς αέρα. Η επιλογή του ανεμιστήρα, η θέση του, η εγκατάσταση των εξόδων αέρα - όλα αυτά αναπτύσσονται στο σχεδιασμό.

Στοιχεία του φίλτρου, με τα οποία μπορείτε να τον ελέγξετε, βρίσκονται στον πίνακα ελέγχου, εγκαθίστανται ξεχωριστά από αυτό.

Τα φίλτρα κυλίνδρων λειτουργούν ως εξής: ο αέρας διέρχεται από το υλικό φίλτρου. Σκόνη, χνούδι, που βρίσκεται στον εναέριο χώρο, διατηρείται στο υλικό καθαρισμού, εμφανίζεται ένα στρώμα ινών, το οποίο γίνεται ένα πρόσθετο μέσο καθαρισμού.

Η αντίσταση αυξάνεται καθώς αυτή η στρώση αυξάνεται. Για να αποφευχθεί μια σημαντική μείωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος, είναι απαραίτητο να αναγεννηθεί η συσκευή φιλτραρίσματος. Στην περίπτωση αυτή, η συμπερίληψη του συστήματος αναρρόφησης σκόνης και χνουδιού ξεκινά την επανατύλιξη του υλικού του φίλτρου με το κατώτερο άνω πηνίο. Το καθαριστικό υλικό απαλλάσσεται από τη σκόνη. Η περίοδος μεταξύ αναγεννήσεων συσκευών επιλέγεται με βάση το πόσο μολυσμένο το φίλτρο. Συνήθως το εύρος αυτής της περιόδου κυμαίνεται από λίγα λεπτά έως μία ημέρα. Η περίοδος διορθώνεται ρυθμίζοντας το ρελέ χρόνου για τεχνικές εργασίες.

Φιλτράρισμα υλικών

Πιθανώς όλοι γνωρίζουν ή υποθέτουν τι χρησιμοποιεί το φίλτρο αέρα από τους καταναλωτές. Στο σύστημα κλιματισμού, αερισμός, παίζει το πρώτο βιολί. Καθαρίστε τα φίλτρα αέρα με διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε να χωρίζονται σε διάφορα υποείδη. Τα σχέδια των φίλτρων είναι διαφορετικά, όπως τα υλικά. Μπορούμε να προσφέρουμε την κατασκευή και την αγορά μιας ποικιλίας φίλτρων αέρα για εξαερισμό. Διακρίνονται από τον αλγόριθμο δράσης και σύνθεσης των υλικών. Έτσι, τα φίλτρα αέρα για τον καθαρισμό του αέρα χωρίζονται σε πολλά άλλα. Για παράδειγμα, τα μηχανικά φίλτρα χρησιμοποιούνται συχνότερα για την προστασία άλλων στοιχείων.

Φίλτρα αέρα ρολό FVR (υλικό φίλτρου από πολυεστέρα σε ρολά)

Τα φίλτρα ρολό αέρα χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του αέρα στα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού των χώρων. Τα υλικά είναι εξοπλισμένα με φίλτρα διαφόρων σχεδίων όπως κασέτα, τσέπη, πάνελ, φίλτρα πηνίου ανεμιστήρα, κλπ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό του αέρα ανακύκλωσης προκειμένου να εξοικονομηθεί θερμότητα κατά την ψυχρή περίοδο ή ως παγίδα υγρασίας.

Το χοντρό υλικό φίλτρου G2, G3, G4, F5 είναι κατασκευασμένο από 100% υψηλής ποιότητας πολυεστέρα με θερμική σύνδεση οι διμερείς συνθετικές ίνες σε μία θερμοκρασία πάνω από 100C. Σε ένα μικρό πάχος (8 mm), το υλικό έχει επαρκώς υψηλή χωρητικότητα σκόνης (290 g / cm2).

Κατηγορία πυρόσβεσης του υλικού - F1 έως DIN53438

Ο προσδιορισμός του υλικού φίλτρου σε ρολό: FVR-P-SH-D-T-Kl.