Ποια είναι τα φίλτρα για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

Ο αέρας περιέχει πάντα ορισμένες ακαθαρσίες και μολυσματικές ουσίες. Στις μεγάλες πόλεις, η περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα, εξατμίσεις αυτοκινήτων, βιομηχανικά απόβλητα ξεπερνιέται. Ως αποτέλεσμα, αέρια ρυπαντικά και λεπτά διασκορπισμένα αερολύματα, καθώς και σκόνη, εισέρχονται στον αέρα.

Ο μολυσμένος αέρας στο σπίτι ερεθίζει την αναπνευστική οδό, προκαλεί αλλεργίες, κνησμό, πονοκεφάλους, άσθμα και άλλες δυσάρεστες ασθένειες.

Ο καθαρός αέρας μπορεί να ληφθεί υπόψη μόνο εάν δεν περιέχει:

 • σκόνη δρόμου,
 • γύρη φυτών,
 • χώρου και σκόνης κατασκευής,
 • διοξείδιο του άνθρακα.

Για να διατηρηθεί η καθαριότητα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της καθαρότητας του αέρα, είναι ζωτικής σημασίας. Προκειμένου να καθαριστεί ο αέρας σε ασφαλή κατάσταση για το άτομο στο στάδιο του σχεδιασμού του έργου, τα κτίρια σχεδιάζουν τη διάταξη των συστημάτων εξαερισμού.

Ο κύριος στόχος των συστημάτων εξαερισμού είναι η δημιουργία ευνοϊκού μικροκλίματος στο σπίτι, η εξάλειψη της υπερβολικής υγρασίας και η ανταλλαγή στάσιμου αέρα για καθαρό αέρα.

Για να λειτουργούν σωστά τα συστήματα αυτά, χρησιμοποιούνται φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού.

Οι κατασκευαστές προσφέρουν διαφορετικά φίλτρα για συστήματα παροχής αέρα, Επιλέγονται ανάλογα με το επίπεδο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τον απαιτούμενο βαθμό καθαρισμού.

Κατηγορίες καθαρισμού φίλτρων εξαερισμού - πώς να τα διακρίνετε

Η χρήση των φίλτρων εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και μακρά εξυπηρέτηση του εξοπλισμού, η οποία χωρίς αυτές γρήγορα φράζει και σπάει. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε φίλτρα διαφορετικού βαθμού καθαρισμού. Αυτό δεν θα εξασφαλίσει μόνο την καθαρότητα του αέρα, αλλά θα μειώσει επίσης το κόστος αγοράς προμηθειών.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες φίλτρων:

1. Ακαθάριστος καθαρισμός - απομακρύνετε σωματίδια μεγέθους 10 μικρών.

Χρησιμοποιείται σε ιδιαίτερα σκονισμένους χώρους, καθώς και σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις καθαρότητας αέρα. Ως υλικό φίλτρου χρησιμοποιείται μεταλλικό δίχτυ ή συνθετικό ύφασμα.

2. Λεπτός καθαρισμός - αφαιρέστε σωματίδια μεγέθους 1 μm.

Χρησιμοποιούνται όπου το επίπεδο καθαρότητας του αέρα πρέπει να είναι υψηλό, για παράδειγμα, σε σχολεία, νοσοκομεία, μουσεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον με ένα χοντρό φίλτρο. Η αποτελεσματικότητα είναι 60-95%.

Για την κατασκευή λεπτών φίλτρων για αερισμό χρησιμοποιήστε άνθρακα ή υαλοβάμβακα με ειδικό εμποτισμό.

3. Ιδιαίτερα λεπτός καθαρισμός - τα σωματίδια παγιδεύονται μέχρι 0,1 μm.

Απενεργοποιήστε την έξοχη σκόνη κατά 97-99%. Σχεδιασμένο για δωμάτια με ειδικές απαιτήσεις για αποστείρωση, για παράδειγμα, σε χειρουργικές αίθουσες, επιστημονικά εργαστήρια, εξελιγμένες βιομηχανίες υψηλής έντασης.

Χρησιμοποιείται ως πρόσθετο στάδιο καθαρισμού μετά από το προφίλτρο. Είναι κατασκευασμένα από χαρτί από υπομικρές ίνες και κολλημένες ίνες. Τα πιο δημοφιλή είναι οι διπλωμένες και οι επένδυσεις σε καμβά.

Ποιοι είναι οι τύποι σχεδίων και τύπων φίλτρων για τον εξαερισμό του αέρα, πώς και πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Για τον εξαερισμό και τον εξαερισμό παρέχονται οι ακόλουθοι τύποι:

1. Προ-καθαρισμός ή μηχανική. Εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε κλιματικό εξοπλισμό. Προστατεύστε από τη ρύπανση όχι μόνο τον αέρα στο δωμάτιο, αλλά και τον εξοπλισμό. Πιάστε μεγάλη μόλυνση, τρίχα ζώων, σκόνη.

2. Ρολλά. Κατασκευασμένο από πολυεστέρα. Το πάχος του υλικού μπορεί να είναι διαφορετικό για διαφορετικές παραλλαγές φίλτρου.

3. Κινητά φίλτρα για εξαερισμό. Παρουσιάζεται από δύο παραλλαγές - κυματοειδή (φίλτρο κασέτας για εξαερισμό) και τσέπη (τσάντα). Το κυματοειδές είναι γενικό και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα συστήματα εξαερισμού, κατάλληλα για λειτουργία, τόσο σε οικιακά όσο και σε βιομηχανικά κτίρια.

Φίλτρα τσεπών για εξαερισμό Χρησιμοποιείται ως το επόμενο στάδιο καθαρισμού μετά το τραχύ, μειώστε την ποσότητα σκόνης.

4. Ηλεκτροστατική (ηλεκτρική). Αφαιρέστε τα αερολύματα των στερεών και την ομίχλη λαδιού. Υπό την επίδραση της ηλεκτροστατικής, εγκαθίστανται σταθερά πάνω στο φίλτρο και ακόμη και υπό εξωτερική επιρροή κρατιούνται σταθερά. Απαιτείται κανονικός καθαρισμός, διαφορετικά η απόδοση μειώνεται αισθητά.

5. Ο πίνακας. Έχουν απλή κατασκευή μεταλλικού πλαισίου και πλέγματος, καθώς και φίλτρου με την επιθυμητή πυκνότητα.

6. Αυτοκαθαρισμός. Χρησιμοποιείται στην παραγωγή. Λόγω του καθαρισμού με αέρα, εξασφαλίζεται η συνεχής λειτουργία του εξαερισμού, διατηρώντας παράλληλα την παραγωγικότητα.

Καθαρισμός του αέρα από σκόνη και βακτήρια

7. Φίλτρα HEPA για καθαρό καθαρισμό. Χαρακτηρίζονται από αυξημένη απόδοση, διατηρώντας μέχρι και 99% σωματίδια μεγέθους 0,3 μm. Κάτω από αυτόν τον δείκτη, εισάγετε σπόρια και γύρη φυτών και μυκήτων, καθώς και διάφορα αλλεργιογόνα. Απαιτούν αντικατάσταση έως και τρεις φορές το χρόνο.

Ακόμα πιο αποτελεσματικό από το HEPA είναι τα φίλτρα ULPA. Είναι ικανά να συγκρατούν έως και 99,99% σωματίδια μεγαλύτερα από 0,1 μm.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα HEPA και ULPA δεν θα αποτελέσουν έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτηρίδια, οι κατασκευαστές θα τα εμποτίσουν με ειδική σύνθεση.

8. Φωτοκαταλυτική. Αποσυνθέστε και οξειδώστε τις τοξικές ακαθαρσίες με τη βοήθεια της υπεριώδους ακτινοβολίας. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Οι ακαθαρσίες αποσυντίθενται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Ακόμα και τα βακτήρια και οι ιοί δίνουν τη θέση τους σε αποσύνθεση.

Επιλογές φίλτρων για το χρησιμοποιούμενο υλικό

Το επίπεδο καθαρισμού του αέρα εξαρτάται άμεσα από το χρησιμοποιούμενο υλικό.

Για την καθυστέρηση των μεγάλων σωματιδίων σχεδιάζονται μεταλλικά πλέγματα, ινώδη και πορώδη υλικά, βάση ιστών.

 • Αξίζει να σημειωθούν τα βακτηριοκτόνα συστήματα, τα οποία απολυμαίνουν τον αέρα που εισέρχεται στο δωμάτιο λόγω της επίδρασης της υπεριώδους ακτινοβολίας.
 • Τα ινώδη υλικά είναι τρόποι καθαρισμού του αέρα ακόμη και από τις χημικές ουσίες που υπάρχουν στις βιομηχανίες.
 • Τα φίλτρα άνθρακα - διανέμονται ευρέως, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τους ατμούς και τις αεριώδεις ουσίες.

Η συχνότητα αλλαγής των υλικών φίλτρου εξαρτάται από τις απαιτήσεις για το επίπεδο καθαρότητας του αέρα, καθώς και την αρχική του μόλυνση. Ο ίδιος ο εξοπλισμός πρέπει επίσης να καθαρίζεται περιοδικά από λάδι, σκόνη, αιθάλη, η οποία μπορεί να επηρεάσει τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα.

Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδικασία, τόσο για ιστό όσο και για φίλτρα αέρα για εξαερισμό θα πρέπει να διεξάγονται κάθε έξι μήνες, και σε περιοχές με υψηλή ρύπανση συχνότερα.

Φίλτρα εξαερισμού, ποιες είναι οι διαφορές τους

Τα συστήματα τροφοδοσίας και εξάτμισης συνιστώνται για εγκατάσταση σε εξοχικές κατοικίες, ευρύχωρα διαμερίσματα, χώρους γραφείων. Παρέχουν υψηλής ποιότητας καθαρό αέρα (θέρμανση, ψύξη, ύγρανση, διήθηση), συνεχή κυκλοφορία του αέρα, η ανάκτηση θερμότητας, την αντικατάσταση του μολυσμένου αέρα στο δίχτυ δρόμο.

Για την σωστή λειτουργία του συστήματος, είναι απαραίτητη η εγκατάσταση φίλτρων για τον εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής. Συνήθως χρησιμοποιείται ένα στοιχείο χονδροειδούς καθαρισμού και μπορούν επίσης να εγκατασταθούν πρόστιμα φίλτρα.

Στα συστήματα εξαερισμού χρησιμοποιούνται συχνά όχι μόνο παραδοσιακά φίλτρα κασέτας και τσέπης, αλλά και λαβυρίνθιος ανοξείδωτος χάλυβας απορρόφησης λίπους. Αφαιρούν τα σωματίδια λαδιού και γράσου από τον θερμαινόμενο αέρα και επίσης προστατεύουν τους αγωγούς αέρα και τους ανεμιστήρες από τη μόλυνση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ένα φίλτρο λαβυρίνθου του πτυσσόμενου τύπου. Βολικό γιατί κατανοεί τα μέρη που μπορούν να πλυθούν ξεχωριστά μεταξύ τους, ακόμη και στο πλυντήριο πιάτων.

Στα σύγχρονα συστήματα αερισμού χρησιμοποιείται βαθμιαία διήθηση με στοιχεία διαφορετικών σχεδίων και βαθμών καθαρισμού. Έτσι, μπορούν να τοποθετηθούν χοντρά και λεπτά φίλτρα και επιπλέον φίλτρα άνθρακα. Τα πρώτα δύο απομακρύνουν τη σκόνη και τη βρωμιά, και η τελευταία μυρίζει και καπνίζει.

Το υλικό φίλτρου είναι το κλειδί για την αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού

Στο φάσμα του VentElectro θα βρείτε υλικά φιλτραρίσματος. Πραγματοποιούμε παραδόσεις από μια αποθήκη στη Μόσχα και δουλεύουμε με πελάτες σε όλη τη Ρωσία. Διακρίνονται από προσιτές τιμές και ευνοϊκές συνθήκες για κάθε πελάτη που έχει υποβάλει αίτηση.

Το υλικό φίλτρου για τα φίλτρα αέρα συμβάλλει στη διατήρηση των ρύπων. Παγιδεύει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, προϊόντα καύσης ή εξάτμισης χημικών ουσιών και αφήνει καθαρό αέρα μόνο μέσα στο δωμάτιο.

Η επιλογή τέτοιων προϊόντων είναι το κλειδί για την αύξηση της αποτελεσματικότητας ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού. Με τα προϊόντα μας, μόνο ο καθαρός αέρας θα εισέλθει στο δωμάτιο.

Για τους πελάτες μας προσφέρουμε:

 • Φιλτράρισμα υλικού FMR (FM, PVF, FRRK). Βοηθά στην εξασφάλιση στεγνού καθαρισμού του αέρα που προέρχεται από το δρόμο. Κατάλληλο για χρήση ως αντικατάσταση. Βρέθηκε εφαρμογή στο σχεδιασμό των φίλτρων πάνελ και κασέτας. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, το οποίο δεν εκπέμπει επιβλαβείς ουσίες κατά τη χρήση. Αν ψάχνετε για μια λύση για χρήση σε ένα σύστημα εξαερισμού ή ως ένα πρώτο στάδιο πολλαπλών σκηνικών - είναι η επιλογή σας.
 • Το υλικό φίλτρου είναι η γυάλινη ίνα και η διακοπή σκόνης. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από γυάλινη ίνα Stop Paint, βοηθούν στη διατήρηση των σωματιδίων βαφής και άλλων αερολυμάτων, επομένως χρησιμοποιούνται συχνά σε συστήματα βαφής αεροζόλ. Το υλικό Dust Stop έχει σχεδιαστεί για να πιάσει ξηρή σκόνη. Και οι δύο τύποι υλικών είναι κοινά στην κατασκευή συστημάτων πολλαπλών σταδίων φίλτρων σε εγκαταστάσεις παραγωγής.
 • Αφρός πολυουρεθάνης (PPU). Εφοδιάζουμε πελάτες με δικτυωτό αφρό πολυουρεθάνης με χαμηλή αρχική αντίσταση. Διακρίνεται από την υψηλή χωρητικότητα σκόνης, την ικανότητά της να αναγεννάται και την αντιστοιχία στην κατηγορία πυρασφάλειας F1. Ανάλογα με τον τύπο δημιουργούνται με βάση απλούς ή πολύπλοκους πολυεστέρες.

Επίσης στην περιοχή βρίσκεται το στοιχείο φίλτρου FMEL. Για φίλτρα σας και άλλα είδη προϊόντων. Μια ποικιλία προϊόντων βοηθά να εξοπλίσει σύνθετα συστήματα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος που λειτουργούν με υψηλά εξωτερικά φορτία.

Παραγγείλετε τα προϊόντα από την αποθήκη μας στη Μόσχα

Η εταιρεία "VentElectro" παρέχει στους πελάτες της ευρωπαϊκή ποιότητα υπηρεσιών. Παρέχουμε υλικό φιλτραρίσματος για εξαερισμό, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

Η παράδοση πραγματοποιείται από την ίδια αποθήκη. Συνεργαζόμαστε ήδη με πολλούς μεγάλους τακτικούς πελάτες. Θα χαρούμε να συμμετάσχετε στον αριθμό τους.

Τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο ή ζητήστε έναν τιμοκατάλογο. Οι διαχειριστές είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Υλικά φιλτραρίσματος για συστήματα εξαερισμού

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το δεύτερο στάδιο καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού. Αναγεννήθηκε

Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αέρα από οσμές και καπνό

Κυλινδρικά φίλτρα

Η εταιρεία παραγωγής Vent-Alliance προσφέρει προς πώληση ρολά-Fed φίλτρα FVR της δικής της παραγωγής. Είναι κατασκευασμένα με τη μέθοδο της θερμικής συγκόλλησης από υψηλής ποιότητας χημικές ίνες (100% πολυεστέρα) και έχουν τάξη καθαρισμού G2-F5.

Τα φίλτρα κυλίνδρων είναι σχεδιασμένα για τον καθαρισμό του αέρα και τη σύλληψη αερολυμάτων σκόνης με μέγεθος σωματιδίων μεγαλύτερο από 10 μικρά. Χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές συνθήκες, οικιστικά, δημόσια και γραφεία με ατμοσφαιρική ρύπανση μέχρι 2 mg / m3:

 1. Ως προκαταρκτικό φίλτρο στα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού (κανάλι και κεντρικά κλιματιστικά, θάλαμοι εξαερισμού και εξαερισμού).
 2. Ως αντικαταστάσιμο στοιχείο φίλτρου στα φίλτρα του πάνελ G3-G4 με βαθύ καθαρισμό.

Τα υλικά για τα φίλτρα εξαερισμού έχουν μια πλάκα στην πλευρά εξόδου, καθώς και καλά λειτουργικά και τεχνικά χαρακτηριστικά:

 1. Υψηλή χωρητικότητα σκόνης λόγω της δομής του υλικού.
 2. Χαμηλή αρχική αντίσταση.
 3. Οικολογική ασφάλεια.
 4. Αντοχή στη θερμοκρασία (μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας - 100 ° C).
 5. Πυρασφάλεια (σύμφωνα με το GOST 50810-95).

Φίλτρο υλικό για την κατασκευή φίλτρων αέρα για εξαερισμό: τιμή, φωτογραφία, χαρακτηριστικά

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΦΙΛΤΡΟ ΥΛΙΚΟΥ:

 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΟ

Πλήρες φάσμα υλικών φίλτρων χονδρικής και λιανικής

Τα υλικά φίλτρου για εξαερισμό, που παρουσιάζονται στον κατάλογο, διατηρούν αποτελεσματικά τη ρύπανση, εξασφαλίζουν την καθαριότητα και την ασφάλεια του αέρα. Σε αυτόν τον ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε υλικό για:

 • Το υλικό φίλτρου για τραχύ καθαρισμό (τάξεις καθαρισμού G2, G3, G4) έχει σχεδιαστεί για να κρατά χοντρά σωματίδια μεγέθους έως 1 mm.
 • Υλικό για λεπτά φίλτρα (κατηγορίες καθαρισμού F5) - σχεδιασμένο να φιλτράρει μεσαίου μεγέθους σωματίδια και μεγάλες ποσότητες έως 0,5 mm - για παράδειγμα, σωματίδια αιθάλης, σπόρια φυτών, σκόνη άνθρακα.
 • Σιδηρομαγνητικά αέρα καθαρισμού λεπτότατος (HEPA, υλικό για απόλυτα φίλτρα εξαερισμού) - για τη διατήρηση των λεπτών σωματιδίων έως 0,5 mm, το οποίο είναι απαραίτητο για τις συνθήκες λειτουργίας κατά τη λειτουργία με υψηλές εξοπλισμό ακριβείας.

Επιλέξτε στον κατάλογο των προϊόντων μας υλικά φιλτραρίσματος για εξαερισμό, ανάλογα με τη σύνθεση:

Κάντε μια παραγγελία στον ιστότοπο είναι εύκολη. Για να το κάνετε αυτό, αφήστε μια εφαρμογή ή μια κλήση.

Αγοράστε υλικά φιλτραρίσματος και πανί φίλτρων για φίλτρα αέρα FMR, FT, FVR

Η εταιρεία LLC "ElVent" παραδίδει υλικά φιλτραρίσματος οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίες καθαρισμού και μεγέθη για μεμονωμένες παραγγελίες. Με την αγορά υλικών φιλτραρίσματος για την ατμόσφαιρα στην εταιρεία μας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και τη συμμόρφωσή τους με τα ρωσικά και ευρωπαϊκά πρότυπα. Προσφέρουμε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα. Η εταιρεία μας διαθέτει τη δική της αποθήκη στη Μόσχα, το Podolsk και την Αγία Πετρούπολη και μια ομάδα επαγγελματιών - αυτό μας δίνει την ευκαιρία να καθορίσουμε χαμηλές τιμές για τα προϊόντα μας.
Η εταιρεία "ElVent" σας προσκαλεί στη συνεργασία και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υλικών φίλτρου. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας ή στείλτε ένα μήνυμα [email protected], και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα "Σχόλια"

Τα διευθυντικά στελέχη μας θα σας βοηθήσουν

Κυάροφ Τιμούρ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Το καλύτερο είναι εκείνο που γνωρίζει την επιχείρησή του."

Kutukova Natalya
ειδικός του τμήματος πωλήσεων

"Είναι στην εργασία, και μόνο στην εργασία, ότι ένας άνθρωπος είναι μεγάλος, και όσο περισσότερο αγαπάει την εργασία, τόσο πιο μεγαλοπρεπή είναι, τόσο πιο παραγωγικό και όμορφο είναι το έργο του".

Rustam Shikhaliyev
διευθυντής πωλήσεων

"Ποτέ δεν θα μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα εάν διατηρήσετε την ίδια σκέψη και
την ίδια προσέγγιση που σας οδήγησε σε αυτό το πρόβλημα. "

Αλέξανδρος Σελλομάνοφ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Η συνοχή της ομάδας είναι η ανησυχία μου και
την τέχνη της επίτευξης στόχων σε συνθήκες περιορισμένων πόρων ".

Medvedeva Maria
Διευθυντής Ανάπτυξης

"Αλλάξτε τη νοοτροπία σας και θα αλλάξετε τη ζωή σας".

Ντμίτρι Οπάλιικιν
διευθυντής πωλήσεων

"Αν δεν φροντίσουμε τους πελάτες μας,
αυτό θα γίνει από τους ανταγωνιστές μας! "

Αγοράστε φίλτρα και φίλτρο για φίλτρα αέρα FMR, FT, FVR

Περιγραφή:

Το μη υφασμένο ύφασμα από ίνες πολυπροπυλενίου έχει κερδίσει εδώ και καιρό μια θέση στην αγορά. Δηλαδή, ένα ύφασμα από πολυπροπυλένιο (PP) που παράγεται με εξώθηση με θερμική συγκόλληση. Αυτό το υλικό ονομάστηκε ύφασμα.
Μπορεί να χωριστεί σε τρία υποείδη:

 • περιστρεφόμενο ·
 • τήξη;
 • πολυστρωματικό - υλικό για φιλτράρισμα του αέρα συνδυάζει spunbond και ένα meltblown - τήγματος-διάρκεια ζωής (SMS, SSMS, SMMS, SSMMS).

Διαθέσιμο υλικό φίλτρου για εξαερισμό

 • Το υλικό φίλτρου για τραχύ καθαρισμό (τάξεις G2, G3, G4) (FT, FVR)
 • Υλικό για φιλτράρισμα αέρα λεπτού καθαρισμού (τάξεις F5, F6, F7, F8, F9) (FT, FVR)
 • Φιλτράρισμα υλικού άνθρακα για φίλτρα αερισμού
 • Φιλτράρισμα άνθρακα με προστατευτικά στρώματα
 • Φιλτράρισμα αφρού πολυουρεθάνης (PPU)
 • Φίλτρο οροφής για θάλαμο ψεκασμού και φιλτράρισμα αέρα σε αυτό
 • Φίλτρο δαπέδου για θάλαμο βαφής (υλικό φίλτρου από γυαλί)

Τώρα η ειδική προσοχή των καταναλωτών έχει πέσει πάνω στο πολυστρωματικό μη υφασμένο υλικό, δηλαδή το φιλτραριστικό υλικό SMS (3 στρώματα). Το υλικό κατασκευάζεται από χημικό υλικό (πολυπροπυλένιο και πολυεστέρα) με βάση την ειδική τεχνολογία Spunmelt (συνδυασμοί Spanbonda και τήξη μέσω υπερηχητικής συγκόλλησης). Το εξωτερικό στρώμα είναι το Spanbond. Εσωτερική στρώση - τήξη.

Το υλικό φίλτρου SMS προστατεύει από το στατικό ηλεκτρισμό, ανθεκτικό στη διέλευση των βιολογικών υγρών, των λιπών SMS και των διαφόρων χημικών ουσιών. και προστατεύει από τη διείσδυση των βακτηρίων. Το στρώμα με εμφύσηση με τήξη έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, γεγονός που καθιστά το SMS 10 φορές καλύτερο από το spunbond.
Το υλικό SMS πηγαίνει ως το κύριο υλικό φίλτρου για καθαρισμό λεπτής σκόνης (κλάση καθαρισμού F5, F6, F7, F8, F9).

Φίλτρο ρολλού - το μέγεθος των κυλίνδρων

 • Κατηγορία: G2, G3, G4. Πλάτος του φίλτρου ρολού: 0,9. 1,0; 1,5; 2,0 m; Μήκος ρολού: 20; 40; 50 μ.
 • Κατηγορία: F5, F6, F7, F9. Πλάτος ρόλου: 0,68-0,7 m. Μήκος πηνίου: 100 m.

Φίλτρο υφάσματος και τα χαρακτηριστικά του:

 • Κατηγορία καθαρισμού EN 779: G2 / G3 / G4 / F5 / F6 / F7 / F9
 • Κατηγορία καθαρισμού Eurovent 4/5: EU2 / EU3 / EU4 / EU5 / EU6 / EU7 / EU9
 • Κατηγορία πυροπροστασίας DIN 53438: F1 / K1
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος εργασίας: ≤80 ° С
 • Υγρασία του περιβάλλοντος εργασίας: ≤100%
 • Παράγουμε: σε ρόλους / ρολά

Φίλτρο υλικό για καθαρισμό αέρα: πάντα χαμηλή τιμή!

Το υλικό μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους φίλτρων για εξαερισμό. Το υλικό αυτό θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αναγεννήσιμο φίλτρο αέρα, για παράδειγμα, για την PUF, όπου μπορείτε να αφαιρέσετε το παλιό και να εγκαταστήσετε το νέο υλικό δεν το σκελετό του φίλτρου που ελαχιστοποιεί το κόστος σας με ακρίβεια. Επίσης αυτό το υλικό φιλτραρίσματος χρησιμοποιείται για φίλτρα στρογγυλού καναλιού, όπου από αυτό το υλικό κατασκευάζεται διηθημένο παρένθεμα, το πιο συχνά αυτό το υλικό συνδέεται με ένα πλέγμα στήριξης.

Φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού: από οικιακές σε βιομηχανικές

Για συστήματα εξαερισμού, τα φίλτρα αέρα είναι απλά απαραίτητα - εμποδίζουν την είσοδο της σκόνης του δρόμου, μικρά υπολείμματα και πολύ περισσότερο μέσα στο δωμάτιο και στον ίδιο τον εξαερισμό. Τι ακριβώς; Εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής και τον σκοπό της. Για να κατανοήσετε ποιες συσκευές είναι απαραίτητες για το σύστημα εξαερισμού και πώς λειτουργούν, θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την ταξινόμησή τους.

Τύποι φίλτρων αέρα

Ηλεκτροστατικό φίλτρο αέρα

Ηλεκτροστατική - ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καθαρισμού του αέρα από τη σκόνη, τον καπνό, την αιθάλη, την αιθάλη και άλλους μολυντές. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και σε εργαστήρια ή καταστήματα όπου μπορεί να σχηματιστούν υψηλές συγκεντρώσεις επιβλαβών για την υγεία ουσιών. Με την ευκαιρία, η ηλεκτροστατική χρησιμοποιείται στον καθαριστή αέρα Tion Clever και ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας με ηλεκτροστατική μονάδα τοποθετείται σε ιατρικά ιδρύματα, εστιατόρια και πολλές επιχειρήσεις.

Στοιχεία διήθησης είναι μεταλλικές πλάκες, καθώς και μεταλλικά νήματα που τεντώνονται μεταξύ τους. Μεταξύ των κλώνων και των πλακών υπάρχει ένα ηλεκτρικό πεδίο, μία εκκένωση και στη συνέχεια ένα ρεύμα ιόντων. Όταν ο αέρας διέρχεται μεταξύ των πλακών, τα σωματίδια σκόνης και άλλων ρύπων αποκτούν το δικό τους φορτίο και υπό την επίδραση ενός ηλεκτρικού πεδίου προσέρχονται στις πλάκες που έχουν ένα αντίθετο φορτίο.

Η συσκευή καταναλώνει λίγο ηλεκτρισμό, πράγμα που σημαίνει ότι η λειτουργία είναι φθηνή - το κυριότερο είναι να ξεπλένετε τα πιάτα κατά διαστήματα.

Φίλτρα HEPA για εξαερισμό

Φίλτρο HEPA Tion

Η απόδοση του φίλτρου αέρα HEPA φτάνει το 99% - είναι σε θέση να κρατήσει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, σπόρια μούχλας, γύρη και άλλες μολυσματικές ουσίες. Ο καθαρισμός του αέρα γίνεται χάρη σε ένα ειδικό ινώδες υλικό, το οποίο αποτελείται από ένα ακορντεόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αρχές της λειτουργίας αυτού του φίλτρου, είπαμε σε ένα άλλο άρθρο, οπότε θα σταθούμε μόνο σε μερικές αποχρώσεις. Το φίλτρο HEPA ειδικεύεται ακριβώς σε μικρά και μικρά σωματίδια. Φυσικά, συγκρατεί επίσης μεγάλες μολυσματικές ουσίες, για παράδειγμα, μεγάλη σκόνη και χνούδι, αλλά αν πέσουν τέτοια σωματίδια, οι ίνες του φίλτρου HEPA θα φράξουν γρήγορα. Για να «προστατεύει» το φίλτρο HEPA και να επεκτείνει τη ζωή του, τοποθετείται συνήθως μπροστά του ένα χοντρό φίλτρο, έναντι μεγάλων σωματιδίων. Συνιστούμε να επιλέξετε ακριβώς τον εξοπλισμό αυτό, με δύο φίλτρα.

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου HEPA είναι περιορισμένη: πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τις οδηγίες.

Υπάρχουν επίσης μοντέλα που μπορούν να πλυθούν, αλλά είναι αδύνατο να τα πλύνετε μέχρι το τέλος, έτσι ώστε νωρίτερα ή αργότερα θα χρειαστεί ένα νέο φίλτρο.

Υπάρχουν και άλλοι τύποι φίλτρων αέρα, για παράδειγμα:

 • Φίλτρο λαδιού για αέρα αποτελείται από δακτυλίους ή δίχτυα που υγραίνονται με ορυκτέλαιο. Σωματίδια σκόνης προσκολλώνται στην επιφάνεια του λαδιού. ο αέρας καθαρίζεται. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται σε σχετικά χαμηλές συγκεντρώσεις σκόνης.
 • Φίλτρο τσεπών για εξαερισμό είναι μια κατασκευή ενός πλαισίου και ενός φίλτρου υπό τη μορφή θυλάκων. Προορίζεται κυρίως

Καθαρισμός από αέρια

Φωτοκαταλυτικό φίλτρο

(1) Λυχνία UV => (2) Φωτοκαταλύτης => (3) Σχηματισμός οξειδωτικών => (4) Οξειδωτικά αντιδρούν με ρύπους => (5)

Φωτοκαταλυτικά φίλτρα καθαρίζουν τον αέρα ως εξής: οι επιβλαβείς ακαθαρσίες αποσυντίθενται και οξειδώνονται στην επιφάνεια ενός φωτοκαταλύτη - μια ουσία η οποία, απορροφώντας το φως, επιταχύνει τη δράση μιας χημικής αντίδρασης. Αυτή η διαδικασία υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι τοξικοί ρύποι δεν συσσωρεύονται στον φωτοκαταλύτη, αλλά διασπώνται σε αβλαβείς ουσίες - νερό και διοξείδιο του άνθρακα.

Η φωτοκαταλυτική οξείδωση καταστρέφει όχι μόνο τις τοξίνες, αλλά και διάφορους ιούς και βακτηρίδια. Επίσης με τη βοήθεια αυτής της διαδικασίας, οι περισσότερες ξένες οσμές αποσυντίθενται, καθώς πολλές από αυτές είναι οργανικής φύσης.

Ο καταλύτης δεν σπαταλάται, οπότε το φίλτρο θα σας κρατήσει πολύ καιρό, το κύριο πράγμα είναι να αντικαταστήσετε την υπεριώδη λάμπα εγκαίρως. Λάβετε υπόψη ότι η λάμπα UV είναι μια πρόσθετη πηγή κατανάλωσης ενέργειας. Τα μειονεκτήματα του φίλτρου μπορούν να αποδοθούν στη δυσκολία ανακύκλωσης του λαμπτήρα: μόνο ο ειδικός μπορεί να το κάνει σωστά.

Δυστυχώς, τα περισσότερα οικιακά φωτοκαταλυτικά φίλτρα έχουν χαμηλές επιδόσεις λόγω της μικρής επιφάνειας του φωτοκαταλύτη και της ανεπαρκούς ισχύος της υπεριώδους ακτινοβολίας. Επιπλέον, η διαδικασία της οξείδωσης απαιτεί χρόνο: εάν ρύποι είναι πάρα πολύ γρήγορος για να περάσει μέσα από το φίλτρο, η χημική αντίδραση δεν έχει χρόνο για να ολοκληρωθεί και τοξικές ουσίες δεν θα αποσυντίθεται μέχρι το τέλος. Το φίλτρο είναι ανίκανο από στερεά σωματίδια - σκόνη, μαλλί, κάτω, γύρη.

Φίλτρα αέρα για τον εξαερισμό

Φίλτρα τσέπης

Φίλτρα πίνακα

Φίλτρα κασέτας

Συμπαγή φίλτρα

Φίλτρα FTT (HEPA)

Φίλτρα FPF

Φίλτρα για μανίκια

Φίλτρα για θαλάμους ψεκασμού

Φίλτρα άνθρακα

Παραγωγή φίλτρων αέρα για το σύστημα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής

Είμαστε μια εταιρεία παραγωγής, η οποία μας επιτρέπει να λύσουμε οποιοδήποτε τυποποιημένο πρόβλημα πελάτη.

Το συγκρότημα παραγωγής μας περιλαμβάνει όχι μόνο την παραγωγή φίλτρων αέρα για συστήματα εξαερισμού αλλά και την παραγωγή μέσων φιλτραρίσματος.

Παράγουμε παλτά φίλτρων χονδρότητας G2, G3, G4 και F5. Κάθε παρτίδα των παραγόμενων προϊόντων ελέγχεται στο περίπτερο μας και ελέγχεται από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου.

Εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των φίλτρων αέρα και τη συμμόρφωσή τους με την κατηγορία φιλτραρίσματος.

Η δική μας παραγωγή του υλικού μας επιτρέπει να ορίσουμε τις βέλτιστες τιμές για τα φίλτρα αέρα χωρίς πρόσθετα περιθώρια.

Μια επαγγελματική προσέγγιση στην κατασκευή φίλτρων αέρα για συστήματα εξαερισμού μας επιτρέπει να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα.

Συγκόλληση περιβλημάτων

Τσέπες συγκόλλησης

Τσέπες διάτρησης

Πλαστικοποίηση

Κυματοειδή για φίλτρα VGs

Κυματοειδές για τα φίλτρα VG

Τι παίρνουν οι πελάτες μας;

Παραγωγή μη τυποποιημένων αντικειμένων

Δωρεάν τεχνικές συμβουλές on φιλτράρισμα αέρα

Δωρεάν επίσκεψη ειδικού στο αντικείμενο

Δωρεάν διάγνωση αερισμού εξοπλισμού

Οι Πελάτες μας

Φίλτρα εξαερισμού, τύπους και σκοπούς

Το σύστημα αερισμού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε κτιρίου. Δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία αναφέρεται: βιομηχανικό, διοικητικό, επιχειρηματικό κέντρο ή εμπορικό κέντρο. Είναι ο εξαερισμός που εξασφαλίζει την εισροή καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις και αφαιρεί τον μολυσμένο αέρα πέρα ​​από τα όριά του.

Αν λόγω της φρεσκάδας του καθαρού αέρα που εισέρχεται στο κτίριο μέσω φυσικού ή ειδικού εξαερισμού, κανείς δεν θα υποστηρίξει, αλλά η καθαρότητα του αέρα τροφοδοσίας μπορεί να αμφισβητηθεί. Ειδικά όταν πρόκειται για την κατασκευή σε μια πόλη ή σε μια βιομηχανική περιοχή. Θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη συγκέντρωση σκόνης και επιβλαβών ουσιών που περιέχει ο αστικός αέρας. Και όλα αυτά τα συμπυκνώματα επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων.

Προκειμένου να απομακρυνθούν όλες οι επιβλαβείς ακαθαρσίες από τον αέρα τροφοδοσίας, εγκαθίστανται φίλτρα εξαερισμού. Σχεδόν όλα τα συστήματα εξαερισμού προμήθειας και εξαγωγής σύγχρονων κτιρίων, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανικών, είναι εξοπλισμένα με φίλτρα εξαερισμού για καθαρισμό. Κρατούν τη σκόνη, τη γύρη και άλλες προσμείξεις, πράγμα που επιτρέπει τη βελτίωση της ατμόσφαιρας στο δωμάτιο, επηρεάζοντας την ανθρώπινη υγεία, αλλά και να αυξήσει την διάρκεια ζωής του εξοπλισμού εξαερισμού.

Ποια φίλτρα αερισμού υπάρχουν;

Με όρους, τα φίλτρα αέρα μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες:

 • Προϊόντα από μη υφασμένα υλικά φιλτραρίσματος. Σκόνη, γύρη και λεπτές ακαθαρσίες συγκρατούνται στην επιφάνεια του υφάσματος φίλτρου. Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το 90% των τύπων ρύπανσης.
 • Προϊόντα με ροφητικά. Φίλτρα γεμάτα με ενεργό άνθρακα ή σετ δίχτυα. Ο ενεργοποιημένος ξυλάνθρακας αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές από το δωμάτιο. Σε μοριακό επίπεδο, συλλαμβάνει όλες τις ουσίες, οι οποίες σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε από τον αέρα τη μυρωδιά του φαγητού, τον καπνό, κ.λπ. Τα φίλτρα εξαερισμού από ένα δίχτυ χρησιμοποιούνται συχνότερα σε εστιατόρια και στην κουζίνα. Εγκατασταθεί στην κουκούλα και διατηρεί σωματίδια λίπους, προστατεύοντας το σύστημα εξαερισμού και τον εξοπλισμό από τη μόλυνση.

Τα φίλτρα αέρα για τον εξαερισμό διαιρούνται με τον βαθμό καθαρισμού: καθαρισμός του χονδρόκοκκου, λεπτού και απόλυτου αέρα.

 • Τα φίλτρα αέρα για συστήματα χονδρών αερισμάτων διαθέτουν σωματίδια μεγέθους 10 μm και εγκαθίστανται ως το πρώτο στάδιο της διήθησης της ροής αέρα. Τα χοντρά φίλτρα περιλαμβάνουν προϊόντα της κατηγορίας G2-G4. Πιάνονται χοντρά σωματίδια σκόνης, γύρη, φύλλωμα, τρίχες ζώων και μικρά κλαδιά. Αυτός ο τύπος φίλτρων είναι κατασκευασμένος από ισχυρότερο μη υφαντό υλικό, το οποίο αποκλείει την ανακάλυψη και τη βλάβη στα φίλτρα του δεύτερου και τρίτου σταδίου καθαρισμού.
 • Φίλτρα για τον εξαερισμό του καθαρισμού. Η κατηγορία λεπτού καθαρισμού περιλαμβάνει τα φίλτρα M5-F9. Τα σωματίδια με μέγεθος 1 μm διατηρούνται. Βάλτε το δεύτερο στάδιο καθαρισμού και σύλληψης σκόνης, σπόρων κ.λπ. Μπορεί να εγκατασταθεί σε σύστημα εξαερισμού πολλαπλών σταδίων, όταν υπάρχει άμεση ροή αέρα από το δρόμο και σε εγκαταστάσεις ενός σταδίου, όταν απαιτείται καθαρισμός, μόνο ο εσωτερικός αέρας.
 • Φίλτρα HEPA για εξαερισμό, παρέχουν απόλυτο καθαρισμό αέρα, τοποθετούνται πάντα σε εγκαταστάσεις πολλαπλών σταδίων. Ανήκουν στην τάξη U11-H14, παγιδεύονται σωματίδια μέχρι 0,1 μm. Συχνά, τα φίλτρα HEPA για εξαερισμό χρησιμοποιούνται σε ιατρικά ιδρύματα, νοσοκομεία, εργαστήρια και μικροηλεκτρονική όπου απαιτείται στείρα ατμόσφαιρα.

Ποια συστήματα αερισμού χρησιμοποιούν τα φίλτρα αέρα;

Τα φίλτρα αέρα χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλα τα συστήματα εξαερισμού. Μπορεί να είναι:

 • Βιομηχανικές επιχειρήσεις.
 • Διοικητικά κτίρια.
 • Δημόσια κτίρια και δομές.
 • Νοσοκομεία και εργαστήρια.
 • Υπόγειο πάρκινγκ.
 • Εμπορικά και επιχειρηματικά κέντρα ·
 • Εστιατόρια και μονάδες επεξεργασίας τροφίμων.

Στο σύστημα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξάτμισης, μπορεί να υπάρχει σύστημα καθαρισμού αέρα ενός ή πολλών σταδίων. Ανάλογα με την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος ή την κατηγορία της βιομηχανικής επιχείρησης, επιλέγονται φίλτρα αέρα και υφάσματα φίλτρων που θα είναι σε θέση να καθαρίζουν τον αέρα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Φίλτρα τσεπών για εξαερισμό

Το φίλτρο τσέπης για εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής θεωρείται ένα από τα πιο συνηθισμένα. Εάν πρόκειται για συστήματα εξαερισμού πολλαπλών σταδίων, τότε εγκαθίσταται με ακρίβεια ένα φίλτρο τσέπης. Ανάλογα με την κατηγορία καθαρισμού, ακατέργαστη ή λεπτή, το φίλτρο για τον εξαερισμό τσέπης κατασκευάζεται από μη υφασμένο υλικό φίλτρου G2-G4 ή από συνδυασμένα υφάσματα φίλτρου για την κλάση M5-F9.

Λεπτά φίλτρα αέρα τύπου τσέπης, πάντα τοποθετημένα στο δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος. Ειδικά αν η ροή του αέρα προέρχεται από το δρόμο. Διαφορετικά, τα μικρά κλαδιά και το φύλλωμα θα φράξουν γρήγορα το πανί φίλτρου ή θα τα βλάψουν.

Φίλτρα για τον εξαερισμό του αέρα

Η παραγωγή φίλτρων για εξαερισμό αέρα, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε ολόκληρη τη σειρά φίλτρων, συμπεριλαμβανομένου του τύπου πάνελ. Κατά κανόνα, εγκαθίστανται στο πρώτο στάδιο καθαρισμού του αέρα και αντιστοιχούν στην κατηγορία G2-G4. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, το οποίο εξασφαλίζει αξιόπιστη στερέωση του φίλτρου στις αυλακώσεις των συστημάτων εξαερισμού και επίσης μειώνει τον κίνδυνο εμφύσησης του φίλτρου από το πλαίσιο.

Ποια είναι τα φίλτρα για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

Ο αέρας περιέχει πάντα ορισμένες ακαθαρσίες και μολυσματικές ουσίες. Στις μεγάλες πόλεις, η περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα, εξατμίσεις αυτοκινήτων, βιομηχανικά απόβλητα ξεπερνιέται. Ως αποτέλεσμα, αέρια ρυπαντικά και λεπτά διασκορπισμένα αερολύματα, καθώς και σκόνη, εισέρχονται στον αέρα.

Ο μολυσμένος αέρας στο σπίτι ερεθίζει την αναπνευστική οδό, προκαλεί αλλεργίες, κνησμό, πονοκεφάλους, άσθμα και άλλες δυσάρεστες ασθένειες.

Ο καθαρός αέρας μπορεί να ληφθεί υπόψη μόνο εάν δεν περιέχει:

 • σκόνη δρόμου,
 • γύρη φυτών,
 • χώρου και σκόνης κατασκευής,
 • διοξείδιο του άνθρακα.

Για να διατηρηθεί η καθαριότητα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της καθαρότητας του αέρα, είναι ζωτικής σημασίας. Προκειμένου να καθαριστεί ο αέρας σε ασφαλή κατάσταση για το άτομο στο στάδιο του σχεδιασμού του έργου, τα κτίρια σχεδιάζουν τη διάταξη των συστημάτων εξαερισμού.

Ο κύριος στόχος των συστημάτων εξαερισμού είναι η δημιουργία ευνοϊκού μικροκλίματος στο σπίτι, η εξάλειψη της υπερβολικής υγρασίας και η ανταλλαγή στάσιμου αέρα για καθαρό αέρα.

Για να λειτουργούν σωστά τα συστήματα αυτά, χρησιμοποιούνται φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού.

Οι κατασκευαστές προσφέρουν διαφορετικά φίλτρα για συστήματα παροχής αέρα, Επιλέγονται ανάλογα με το επίπεδο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τον απαιτούμενο βαθμό καθαρισμού.

Κατηγορίες καθαρισμού φίλτρων εξαερισμού - πώς να τα διακρίνετε

Η χρήση των φίλτρων εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και μακρά εξυπηρέτηση του εξοπλισμού, η οποία χωρίς αυτές γρήγορα φράζει και σπάει. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε φίλτρα διαφορετικού βαθμού καθαρισμού. Αυτό δεν θα εξασφαλίσει μόνο την καθαρότητα του αέρα, αλλά θα μειώσει επίσης το κόστος αγοράς προμηθειών.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες φίλτρων:

1. Ακαθάριστος καθαρισμός - απομακρύνετε σωματίδια μεγέθους 10 μικρών.

Χρησιμοποιείται σε ιδιαίτερα σκονισμένους χώρους, καθώς και σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις καθαρότητας αέρα. Ως υλικό φίλτρου χρησιμοποιείται μεταλλικό δίχτυ ή συνθετικό ύφασμα.

2. Λεπτός καθαρισμός - αφαιρέστε σωματίδια μεγέθους 1 μm.

Χρησιμοποιούνται όπου το επίπεδο καθαρότητας του αέρα πρέπει να είναι υψηλό, για παράδειγμα, σε σχολεία, νοσοκομεία, μουσεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον με ένα χοντρό φίλτρο. Η αποτελεσματικότητα είναι 60-95%.

Για την κατασκευή λεπτών φίλτρων για αερισμό χρησιμοποιήστε άνθρακα ή υαλοβάμβακα με ειδικό εμποτισμό.

3. Ιδιαίτερα λεπτός καθαρισμός - τα σωματίδια παγιδεύονται μέχρι 0,1 μm.

Απενεργοποιήστε την έξοχη σκόνη κατά 97-99%. Σχεδιασμένο για δωμάτια με ειδικές απαιτήσεις για αποστείρωση, για παράδειγμα, σε χειρουργικές αίθουσες, επιστημονικά εργαστήρια, εξελιγμένες βιομηχανίες υψηλής έντασης.

Χρησιμοποιείται ως πρόσθετο στάδιο καθαρισμού μετά από το προφίλτρο. Είναι κατασκευασμένα από χαρτί από υπομικρές ίνες και κολλημένες ίνες. Τα πιο δημοφιλή είναι οι διπλωμένες και οι επένδυσεις σε καμβά.

Ποιοι είναι οι τύποι σχεδίων και τύπων φίλτρων για τον εξαερισμό του αέρα, πώς και πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Για τον εξαερισμό και τον εξαερισμό παρέχονται οι ακόλουθοι τύποι:

1. Προ-καθαρισμός ή μηχανική. Εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε κλιματικό εξοπλισμό. Προστατεύστε από τη ρύπανση όχι μόνο τον αέρα στο δωμάτιο, αλλά και τον εξοπλισμό. Πιάστε μεγάλη μόλυνση, τρίχα ζώων, σκόνη.

2. Ρολλά. Κατασκευασμένο από πολυεστέρα. Το πάχος του υλικού μπορεί να είναι διαφορετικό για διαφορετικές παραλλαγές φίλτρου.

3. Κινητά φίλτρα για εξαερισμό. Παρουσιάζεται από δύο παραλλαγές - κυματοειδή (φίλτρο κασέτας για εξαερισμό) και τσέπη (τσάντα). Το κυματοειδές είναι γενικό και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα συστήματα εξαερισμού, κατάλληλα για λειτουργία, τόσο σε οικιακά όσο και σε βιομηχανικά κτίρια.

Φίλτρα τσεπών για εξαερισμό Χρησιμοποιείται ως το επόμενο στάδιο καθαρισμού μετά το τραχύ, μειώστε την ποσότητα σκόνης.

4. Ηλεκτροστατική (ηλεκτρική). Αφαιρέστε τα αερολύματα των στερεών και την ομίχλη λαδιού. Υπό την επίδραση της ηλεκτροστατικής, εγκαθίστανται σταθερά πάνω στο φίλτρο και ακόμη και υπό εξωτερική επιρροή κρατιούνται σταθερά. Απαιτείται κανονικός καθαρισμός, διαφορετικά η απόδοση μειώνεται αισθητά.

5. Ο πίνακας. Έχουν απλή κατασκευή μεταλλικού πλαισίου και πλέγματος, καθώς και φίλτρου με την επιθυμητή πυκνότητα.

6. Αυτοκαθαρισμός. Χρησιμοποιείται στην παραγωγή. Λόγω του καθαρισμού με αέρα, εξασφαλίζεται η συνεχής λειτουργία του εξαερισμού, διατηρώντας παράλληλα την παραγωγικότητα.

Καθαρισμός του αέρα από σκόνη και βακτήρια

7. Φίλτρα HEPA για καθαρό καθαρισμό. Χαρακτηρίζονται από αυξημένη απόδοση, διατηρώντας μέχρι και 99% σωματίδια μεγέθους 0,3 μm. Κάτω από αυτόν τον δείκτη, εισάγετε σπόρια και γύρη φυτών και μυκήτων, καθώς και διάφορα αλλεργιογόνα. Απαιτούν αντικατάσταση έως και τρεις φορές το χρόνο.

Ακόμα πιο αποτελεσματικό από το HEPA είναι τα φίλτρα ULPA. Είναι ικανά να συγκρατούν έως και 99,99% σωματίδια μεγαλύτερα από 0,1 μm.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα HEPA και ULPA δεν θα αποτελέσουν έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτηρίδια, οι κατασκευαστές θα τα εμποτίσουν με ειδική σύνθεση.

8. Φωτοκαταλυτική. Αποσυνθέστε και οξειδώστε τις τοξικές ακαθαρσίες με τη βοήθεια της υπεριώδους ακτινοβολίας. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Οι ακαθαρσίες αποσυντίθενται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Ακόμα και τα βακτήρια και οι ιοί δίνουν τη θέση τους σε αποσύνθεση.

Επιλογές φίλτρων για το χρησιμοποιούμενο υλικό

Το επίπεδο καθαρισμού του αέρα εξαρτάται άμεσα από το χρησιμοποιούμενο υλικό.

Για την καθυστέρηση των μεγάλων σωματιδίων σχεδιάζονται μεταλλικά πλέγματα, ινώδη και πορώδη υλικά, βάση ιστών.

 • Αξίζει να σημειωθούν τα βακτηριοκτόνα συστήματα, τα οποία απολυμαίνουν τον αέρα που εισέρχεται στο δωμάτιο λόγω της επίδρασης της υπεριώδους ακτινοβολίας.
 • Τα ινώδη υλικά είναι τρόποι καθαρισμού του αέρα ακόμη και από τις χημικές ουσίες που υπάρχουν στις βιομηχανίες.
 • Τα φίλτρα άνθρακα - διανέμονται ευρέως, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τους ατμούς και τις αεριώδεις ουσίες.

Η συχνότητα αλλαγής των υλικών φίλτρου εξαρτάται από τις απαιτήσεις για το επίπεδο καθαρότητας του αέρα, καθώς και την αρχική του μόλυνση. Ο ίδιος ο εξοπλισμός πρέπει επίσης να καθαρίζεται περιοδικά από λάδι, σκόνη, αιθάλη, η οποία μπορεί να επηρεάσει τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα.

Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδικασία, τόσο για ιστό όσο και για φίλτρα αέρα για εξαερισμό θα πρέπει να διεξάγονται κάθε έξι μήνες, και σε περιοχές με υψηλή ρύπανση συχνότερα.

Φίλτρα εξαερισμού, ποιες είναι οι διαφορές τους

Τα συστήματα τροφοδοσίας και εξάτμισης συνιστώνται για εγκατάσταση σε εξοχικές κατοικίες, ευρύχωρα διαμερίσματα, χώρους γραφείων. Παρέχουν υψηλής ποιότητας καθαρό αέρα (θέρμανση, ψύξη, ύγρανση, διήθηση), συνεχή κυκλοφορία του αέρα, η ανάκτηση θερμότητας, την αντικατάσταση του μολυσμένου αέρα στο δίχτυ δρόμο.

Για την σωστή λειτουργία του συστήματος, είναι απαραίτητη η εγκατάσταση φίλτρων για τον εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής. Συνήθως χρησιμοποιείται ένα στοιχείο χονδροειδούς καθαρισμού και μπορούν επίσης να εγκατασταθούν πρόστιμα φίλτρα.

Στα συστήματα εξαερισμού χρησιμοποιούνται συχνά όχι μόνο παραδοσιακά φίλτρα κασέτας και τσέπης, αλλά και λαβυρίνθιος ανοξείδωτος χάλυβας απορρόφησης λίπους. Αφαιρούν τα σωματίδια λαδιού και γράσου από τον θερμαινόμενο αέρα και επίσης προστατεύουν τους αγωγούς αέρα και τους ανεμιστήρες από τη μόλυνση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ένα φίλτρο λαβυρίνθου του πτυσσόμενου τύπου. Βολικό γιατί κατανοεί τα μέρη που μπορούν να πλυθούν ξεχωριστά μεταξύ τους, ακόμη και στο πλυντήριο πιάτων.

Στα σύγχρονα συστήματα αερισμού χρησιμοποιείται βαθμιαία διήθηση με στοιχεία διαφορετικών σχεδίων και βαθμών καθαρισμού. Έτσι, μπορούν να τοποθετηθούν χοντρά και λεπτά φίλτρα και επιπλέον φίλτρα άνθρακα. Τα πρώτα δύο απομακρύνουν τη σκόνη και τη βρωμιά, και η τελευταία μυρίζει και καπνίζει.

Φίλτρα αέρα

Πιθανώς όλοι γνωρίζουν ή υποθέτουν τι χρησιμοποιεί το φίλτρο αέρα από τους καταναλωτές. Στο σύστημα κλιματισμού, αερισμός, παίζει το πρώτο βιολί. Καθαρίστε τα φίλτρα αέρα με διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε να χωρίζονται σε διάφορα υποείδη. Τα σχέδια των φίλτρων είναι διαφορετικά, όπως τα υλικά. Μπορούμε να προσφέρουμε την κατασκευή και την αγορά μιας ποικιλίας φίλτρων αέρα για εξαερισμό. Διακρίνονται από τον αλγόριθμο δράσης και σύνθεσης των υλικών. Έτσι, τα φίλτρα αέρα για τον καθαρισμό του αέρα χωρίζονται σε πολλά άλλα. Για παράδειγμα, τα μηχανικά φίλτρα χρησιμοποιούνται συχνότερα για την προστασία άλλων στοιχείων. Τα φίλτρα HEPA είναι πολύ αποτελεσματικά, δεδομένου ότι μπορούν να καθυστερήσουν περισσότερο από 90 (καλός δείκτης!) Από τα ποσοστά των σωματιδίων. Τα φίλτρα άνθρακα είναι σε θέση να απορροφούν μόρια αερίου, για να ακυρώσουν τον δυσάρεστο αέρα. Τα φίλτρα chemisorption ονομάζονται χημικά απορροφητικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για εξαερισμό. Μπορούν να αποσυνθέσουν πολλές ουσίες (διοξείδιο του άνθρακα, άζωτο κ.λπ.). Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα φίλτρων αέρα για συστήματα εξαερισμού και το κόστος τους είναι διαθέσιμο σχεδόν για όλους.

Φίλτρα εξαερισμού

Τα φίλτρα για συστήματα εξαερισμού που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των παροχής αέρα του αέρα στον εξοπλισμό που απαιτείται για τον εξαερισμό και κλιματισμό ροή αέρα, όπως επίσης και να καθαρίσει τις εκπομπές ήδη μολυνθεί ρεύματα αέρα, ιδιαίτερα σε σταθμούς πυρηνικής ενέργειας και σε βακτηριολογική καπνιστές. Η συνεχής εφαρμογή της συσκευής καθαρισμού του αέρα είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρηθεί η καθαριότητα του εναέριου χώρου, η οποία ορίζεται σύμφωνα με τις τεχνολογικές απαιτήσεις των μαζών αέρα στο δωμάτιο. Η κύρια συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς στους αγωγούς αέρα εστιάζει μετά μαζών αέρα περνά διαμέσω του συστήματος εξαερισμού. Αν καθαρισμός είναι κακής ποιότητας, για παράδειγμα, λόγω του γεγονότος ότι η αντικατάσταση της συσκευής καθαρισμού λαμβάνει χώρα εκτός χρόνου, αυτό οδηγεί στην αδυναμία της κανονικής λειτουργίας σε ορισμένους τομείς, οι εργαζόμενοι μπορούν να κλιμακώσει μια ποικιλία ασθενειών, καθώς και τις διαδικασίες παραγωγής - αλλαγή.

Όλα τα φίλτρα για συστήματα εξαερισμού εκτός από τον άνθρακα, τα οποία χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη των ενώσεων και των οσμών, χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

· Συσκευές για τραχύ καθαρισμό.

· Συσκευές για καθαρό καθαρισμό.

· Για πολύ αποτελεσματικό καθαρισμό.

Αυτός ο διαχωρισμός βασίζεται σε διαφορές στη δομή των συσκευών, τις επιδόσεις, τη σταθερότητα, την αποτελεσματικότητα των υλικών φίλτρου που χρησιμοποιείται σε συσκευές, μια μέθοδος σύλληψης σωματιδίων, συστάδες και την ικανότητά κατακράτησης τους, και ως εκ τούτου το πιο η διαφορά σε περιοχές των φίλτρων εμπλοκής. Να απορροφήσει αποτελεσματικά τα αέριες ουσίες, οσμές, τοξικές αναθυμιάσεις, χρησιμοποιούνται ευρέως συσκευή καθαρισμού άνθρακα ενσωματωμένο σε αυτά ειδικά φυσίγγια με άνθρακα, η οποία είναι τακτικά γεμίζεται σε αυτά, ή υλικό με περιεκτικότητα άνθρακα.

Τα φίλτρα για συστήματα εξαερισμού χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

· Συσκευές τύπου τσέπης.

· Συσκευές φιλτραρίσματος πίνακα ·

· Κυματοειδή ή, όπως καλούνται επίσης, κασέτα.

· Συσκευές που συλλέγουν λίπος και λάδι.

· Συσκευές για αποτελεσματικό και αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα της κατηγορίας HEPA και ULPA.

Χαρακτηριστικά και τεχνολογικές ιδιότητες των συσκευών του τύπου τσέπης

Τα φίλτρα εξαερισμού του τύπου τσέπης προορίζονται τόσο για χονδρή, όσο και για λεπτή καθαριότητα, από τη συσσώρευση σκόνης εξωτερικών και ανακυκλούμενων αέριων μαζών. Συμμετέχει στον εφοδιασμό με εξοπλισμό εξαερισμού, κουκούλες και εξοπλισμό, σχεδιασμένο για κλιματισμό. Η συσκευή για τραχύ καθαρισμό είναι κατηγορίας G3, G4. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες συσκευές φιλτραρίσματος, αυτή η συσκευή έχει σημαντικά μεγαλύτερη ικανότητα συγκράτησης σκόνης, η αντίσταση στη ροή αέρα είναι αρκετά χαμηλή, μια μακρά περίοδος λειτουργίας. Κατά την εγκατάσταση της μονάδας φίλτρου, βεβαιωθείτε ότι η θέση όλων των θυλάκων είναι κάθετη. Σε συσκευές με τον ίδιο λεπτό καθαρισμό των κατηγοριών F5, F6, F7 γίνονται πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις καθαριότητας του εναέριου χώρου. Χρησιμοποιούνται ως το δεύτερο στάδιο καθαρισμού στα σημερινά επιχειρηματικά κέντρα, ξενοδοχεία, εργοστάσια τροφίμων, πολυκλινικά και νοσοκομεία κ.ο.κ.

Τα φίλτρα για αερισμό του τύπου τσέπης περιλαμβάνουν:

· Καθαριστικό υλικό που δημιουργείται με τη μορφή τσέπης.

Ο καθορισμός των παραμέτρων των κενών εισόδου των θυλάκων γίνεται με τη χρήση ειδικών ακτίνων ή ταινιών. πλαισίου συσκευής σχηματίζεται από ένα προφίλ, το οποίο μπορεί τυπικά να είναι πλαστικό ή γαλβανισμένο μέταλλο, καθώς και από χαρτόνι, είναι επαρκώς σταθερό αποτέλεσμα η μεταφορά της υγρασίας. Η ιδιαιτερότητα της συσκευής καθαρισμού τσέπης εγγυάται μια άκαμπτη στερέωση των θυλάκων στο πλαίσιο της συσκευής, η τυχαία εξώθηση κατά τη λειτουργία είναι απολύτως αδύνατη.

Οι μέθοδοι για την τοποθέτηση των θυλάκων είναι οι εξής:

· Το δέρμα της άρθρωσης ενός ζεύγους τσέπες στην ακίδα.

· Στερέωση της άρθρωσης με την υποστήριξη μιας μεταλλικής ταινίας.

Οι θύλακες των συσκευών σχηματίζονται με τη χρήση ενός διαχωριστή, κατασκευασμένου από πλαστικό ή σπειρώματα, ο τελευταίος δημιουργείται μέσω υπερηχητικής δράσης, δηλαδή συγκόλλησης. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα βοηθά στην αποφυγή του σοβαρού φουσκώματος και της στερέωσης των θυλάκων που βρίσκονται κοντά. Η σφικτότητα παρέχεται με ειδική κόλλα (αυτή είναι η κατάσταση με τους διαχωριστές νήματος). Οι συσκευές δεν υπόκεινται σε ανάκτηση, η αρχική αντίσταση προέρχεται από την κατηγορία καθαρισμού, το βάθος, τον αριθμό των θυλάκων. Για αυτή την κατηγορία συσκευών φιλτραρίσματος χρησιμοποιούνται υλικά ποιότητας των οποίων τα θερμικά συνδεδεμένα νήματα δεν έχουν χημικές συνθέσεις, είναι απόλυτα ασφαλή για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, έχουν επαρκή ομοιομορφία και δουλειά σταθερά. Επίσης, είναι πολύ σκονισμένο.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά των συσκευών καθαρισμού των πάνελ

Τα φίλτρα αέρα για εξαερισμό τύπου πάνελ έχουν τάξεις καθαρισμού G2, G3, G4. Προορίζονται για τραχύ καθαρισμό των αέριων μαζών (το πρώτο στάδιο) σε εξοπλισμό σχεδιασμένο για κλιματισμό και εξαερισμό. Συμμετέχει σε διάφορα τμήματα του κλάδου.

Η συσκευή περιλαμβάνει ένα γαλβανισμένο πλαίσιο, χαρτόνι ή χάλυβα, μέσα του υπάρχει ειδικό υλικό καθαρισμού μεγάλου όγκου. Από την διείσδυση των αερίων μαζών που βασίζεται στο δίκτυο ή ένα πλαίσιο ενός συνόλου viniplastavovyh πλέγματα ή πορώδη δεξαμενή και έτσι να ανοίξει την πολυουρεθάνη.

Τα φίλτρα αέρα για τον εξαερισμό τύπου πάνελ έχουν αφαιρούμενο στοιχείο φιλτραρίσματος (το πλαίσιο και το ανταλλακτικό καθαριστικό στοιχείο αφαιρούνται χωρίς προβλήματα μετά τη διαστρωμάτωση σκόνης και αντικαθίστανται από ένα ανανεωμένο).

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της συσκευής είναι μια καλή αναγέννηση, εκτός από την κατάσταση με ένα αντικαταστάσιμο συστατικό καθαρισμού. Η συσκευή παρέχει μια σοβαρή στερέωση του υλικού φιλτραρίσματος στο πλαίσιο του φίλτρου, αποκλείοντας απολύτως τον κίνδυνο εξώθησης κατά τη λειτουργία. χρησιμοποιεί επίσης υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη υλικό, θερμικά συνδεδεμένα σκέλη που δεν έχουν καμία χημεία προσθήκες, αυξημένη χαρακτηριστική ομοιομορφία του και η υψηλή σταθερότητα λειτουργίας για αυτή την κατηγορία συσκευών. Είναι απολύτως ασφαλές για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, χωρίς σκόνη. Κατηγορία καθαρισμού F1, K1.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες των διατάξεων κυματοειδούς καθαρισμού

φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού κυματοειδούς τύπου που προορίζεται για τον καθαρισμό μάζας αέρα από το μέσο και τη συσσώρευση της λεπτής σκόνης που προέρχεται από την ατμόσφαιρα, όπως επίσης συνθέσεις αεροζόλ που έχει αμφότερα οργανικά και ανόργανα πηγές προέλευσης. Χρησιμοποιούνται ως εναέριο χώρο καθαρισμού 1 και 2 στάδιο (κατηγορία G2-G4 και F5-F9) στο αερισμού και εξοπλισμό ψύξης σε ορισμένους βιομηχανικούς τομείς, όπως τα φαρμακευτικά, τα ηλεκτρονικά, το φάρμακο, που χρησιμοποιείται συχνά στα σπίτια και ούτω καθεξής.

Τα φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού τύπου κυματοειδούς ή κασέτας δεν μπορούν να ανακτηθούν, δεδομένου ότι είναι αποσπώμενα εξαρτήματα. Η χωρητικότητα σκόνης εξαρτάται άμεσα από την κατηγορία καθαρισμού και το βάθος της συσκευής καθαρισμού. Η διάταξη φίλτρου περιλαμβάνει ένα περίβλημα το οποίο μπορεί να κατασκευάζεται από γαλβανισμένο υλικό ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό ή χαρτόνι είναι ανθεκτικό στην υγρασία, και το πλαίσιο gofropaket.

Ο κυματοειδής σάκκος περιλαμβάνει ένα υλικό φίλτρου (χαρτόνι καθαρισμού ή μη υφασμένα υλικά με διάτρηση με βελόνα) που είναι διπλωμένα υπό μορφή αυλάκωσης. Προκειμένου να ενισχυθεί η αυλάκωση, χρησιμοποιούνται πλέγματα, πολυμερή ή μέταλλα. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από το γεγονός ότι ο κυματοειδής σάκκος είναι ενσωματωμένος στο σώμα της συσκευής καθαρισμού. Για αυτή την κατηγορία συσκευών φιλτραρίσματος, η εξειδικευμένη αγορά προσφέρει ένα ποιοτικό υλικό με θερμικά συνδεδεμένες ίνες που δεν έχουν χημικά πρόσθετα ή με την προσθήκη ακρυλικών ρητινών που δίνουν στο υλικό ακαμψία και υψηλή ομοιομορφία. Είναι σταθερά και ασφαλή για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Χαρακτηρίζονται επίσης από υψηλή χωρητικότητα σκόνης.

Χαρακτηριστικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά των συσκευών καθαρισμού που συλλαμβάνουν λιπαρές λιπαρές ουσίες

Το φίλτρο του φίλτρου αερισμού έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τον χώρο αέρα από τις συσσωρεύσεις λίπους και λαδιού στον εξοπλισμό, ο οποίος παρέχει εξαερισμό. Αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως το αρχικό στάδιο καθαρισμού του εναέριου χώρου, καθώς και για τον τραχύ καθαρισμό του αέρα σε συνθήκες υψηλών δεικτών υψηλής θερμοκρασίας

Η συσκευή είναι ένα σύνολο κυματοειδών δικτύων με διαφορετικές παραμέτρους κυψελών που είναι σταθερές στο σώμα. Τα στοιχεία καθαρισμού και σώματος μπορούν να κατασκευαστούν από κράματα αλουμινίου, γαλβανισμένου ή υψηλής κραματοποιημένου χάλυβα. Αυτές οι συσκευές καθαρισμού μπορούν να αποκατασταθούν επανειλημμένα με έκπλυση με πίδακα ζεστού νερού με την προσθήκη διαλύματος σαπουνιού.

Τεχνολογικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά των συσκευών καθαρισμού για αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό των αέριων μαζών (φίλτρα HEPA και ULPA)

Ένα φίλτρο αερισμού αυτής της κατηγορίας προορίζεται για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του εναέριου χώρου και τον καθαρισμό αποστείρωσης σε διάφορες κλινικές και νοσοκομεία εξωτερικών ασθενών, στον φαρμακευτικό τομέα και, επιπλέον, στα λεγόμενα καθαρά δωμάτια άλλων βιομηχανιών.

Αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν τις συσκευές Laiki με υλικό καθαρισμού FPP, ΡΡΑ, επιπλέον, χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του εξερχόμενου αέρα από όλα τα είδη των επιβλαβών οργανισμών, ραδιενεργείς προσμείξεις αερολύματος, ειδικότερα, εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας και ούτω καθεξής. Αυτές περιλαμβάνουν στέγαση, στην οποία εντάσσεται το κυματοειδές συσκευασία.

Για να αποφευχθεί το κόλλημα του πτυχώσεις στην κυματοειδή συσκευασία του κοντινού στοιβάζονται διαχωριστών μεταξύ τους, είναι κατασκευασμένα από λεπτό φύλλο ή διαχωριστές από το συγκολλητικό ειδικό-τήγματος κατά τη στιγμή της παραγωγής του πακέτου καθαρισμού. Στεγάζει τη συσκευή καθαρισμού μπορεί να δημιουργηθεί από το προφίλ, αλουμινίου ή «από ανοξείδωτο χάλυβα», ινοσανίδες, κόντρα πλακέ, ανθεκτικά στην υγρασία. Η σακούλα καθαρισμού πρέπει να είναι σφραγισμένη.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να αγοράσετε συσκευές καθαρισμού αέρα για εξοπλισμό εξαερισμού με προσιτό κόστος. Οι διαχειριστές είναι πάντα έτοιμοι να σας παράσχουν υποστήριξη πληροφοριών, να απαντήσουν σε όλα τα θέματα ενδιαφέροντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω τηλεφώνου, μέσω φόρμας ανατροφοδότησης. Επίσης, εάν μας εμπιστευτείτε την παράδοση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των προϊόντων και την ορθότητα των εκδοθέντων εγγράφων. Είναι δυνατή η οργάνωση παραλαβής από μια αποθήκη της Μόσχας.