Συστήματα εξαερισμού

Η παραγωγή της Μόσχας Η AirGrille δραστηριοποιείται στον τομέα της διακοσμητικής μεταλλουργίας και της παραγωγής πινάκων εξαερισμού για όλες τις απαραίτητες διαστάσεις για οικιστικούς και δημόσιους χώρους. Η απόδειξη της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των γκριλ μας είναι μια εγγύηση ζωής, η οποία ισχύει για όλα τα προϊόντα μας.

Ασκούμε μια ατομική προσέγγιση για κάθε πελάτη, που ενσωματώνονται στη ζωή του κάθε συνέλαβε ένα εσωτερικό έννοια και έχουν παράγει γρίλιες εξαερισμού από μετρήσεις πριν από την εγκατάσταση του τελικού προϊόντος κατά την εγκατάσταση. Εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των διακοσμητικών επεξεργασίας μετάλλων, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση, καθώς και η δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε διακοσμητικά μεταλλικά τελειώματα, γρίλιες για εξαερισμό των μη τυποποιημένων σχημάτων και μεγεθών, που μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις πιο πιο τρελά προκλήσεις: αν γρίλιες εξαερισμού από ανοξείδωτο χάλυβα σε δημόσιο χώρο επιχειρηματικό κέντρο ή μοναδικές μάσκες ορείχαλκου, επισημαίνοντας το ατομικό στιλ ενός εξοχικού σπιτιού.

σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατασκευή των μεταλλικών τυχόν γρίλιες εξαερισμού, παράγουμε ένα πλέγμα από ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και διακοσμητικά πλέγμα με βαφή-σκόνη σε παλέτα RAL. Στην αντίστοιχη ενότητα του site μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το υπόδειγμα και το σχεδιασμό σχάρες που παράγονται από την εταιρεία μας.

Σχάρες αερισμού στο εσωτερικό

Όταν σχεδιάζετε την έννοια του μελλοντικού σας εσωτερικού χώρου, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να δώσετε προσοχή. Συχνά, ακόμη και ένα ελαφρώς κακό θεωρείται εσωτερικό μπορεί να είναι η αιτία της κατάρρευσης όλων των έργων του διακοσμητή και σχεδιαστή. Παρατηρήσατε ποιες γρίλιες αερισμού βρίσκονται στα δωμάτια όπου έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα δαπανηρές και σύγχρονες επισκευές; Αυτά τα σχάρες κυριολεκτικά κόβουν τα μάτια, ξεχωρίζοντας από τη συνολική αρμονία του εσωτερικού! Επομένως, για να δώσουμε στην αίθουσα ακόμα πιο κομψότητα, σας προσφέρουμε γρίλιες εξαερισμού ειδικά σχεδιασμένες για μια συγκεκριμένη τρύπα και με στολίδι που ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιό σας. Τα προϊόντα αυτά έχουν εξαιρετική αισθητική και πρακτική λειτουργία. Εξάλλου, η εγκατάσταση ποιοτικών πινάκων εξαερισμού έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Αυτές οι γρίλιες παρέχουν εξαιρετικό αερισμό στο δωμάτιο και διανομή ροής αέρα.

Δημιουργούμε πλέγματα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εσωτερικού, συμπληρώνοντάς τα. Προσφέρουμε ποικιλία στυλ, σχήματα και χρώματα του πλέγματος, τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά μέταλλα και με την εφαρμογή των πιο τολμηρών σχεδιαστικών λύσεων. Και το σχέδιο σε αυτό το πλέγμα μπορεί να είναι απολύτως οποιοδήποτε, ανάλογα με το στυλ του δωματίου. Ακόμα κι αν αντί για κάποιο εκλεπτυσμένο μοτίβο στη μάσκα για να κόψετε τους πιο συνηθισμένους κύκλους ή τρίγωνα, τότε το προϊόν θα φαίνεται ακόμα εντυπωσιακό χωρίς να επιβαρύνει το εσωτερικό. Παρά την ελκυστικότητά του, οι σχάρες αερισμού αποτελούν σημαντικό στοιχείο του συστήματος εξαερισμού και θέρμανσης.

Τέτοια προϊόντα μπορούν να ταιριάζουν απόλυτα όχι μόνο στο εσωτερικό ενός σπιτιού ή διαμερίσματος, αλλά και στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου, καφέ, μπαρ, εστιατορίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ατομικότητά τους. Παρά την εξωτερική ελαφρότητα τους, τα προϊόντα αυτά μπορούν να αντέξουν τα βαριά φορτία. Λόγω της οικολογικής συμβατότητάς του, οι σχάρες εξαερισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε δωμάτια, τα οποία υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις για πρότυπα υγιεινής. Οι διακοσμητικές γρίλιες είναι η τελική πινελιά του εσωτερικού σας, συμπληρώνοντάς το πλήρως ως γραβάτα. Αυτή είναι η δυνατότητα μιας άχαρης τρύπας να κάνει ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Συστήματα εξαερισμού

Το ενδιαφέρον για τα κόσκινα για τον εξαερισμό αυξάνει με την εξάπλωση των τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας και την εισαγωγή καινοτομιών στα τμήματα του εξοπλισμού θερμικής μηχανικής και των οικοδομικών υλικών. Εργαζόμαστε μόνο με προϊόντα έλασης υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και σύγχρονες μεθόδους φινιρίσματος διακοσμητικού φινιρίσματος τελικών προϊόντων. Γρίλια εξαερισμού από την εταιρεία Air Grille - η καλύτερη λύση για αποκλειστικούς εσωτερικούς χώρους. Εάν χρειάζεστε προϊόντα κομψής και άψογης ποιότητας, απλά γράψτε ή καλέστε μας στα στοιχεία επικοινωνίας αυτής της σελίδας. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να κάνετε μετρήσεις, να κάνετε τεχνικούς υπολογισμούς, να καταλαβαίνετε τις στιλπνές λεπτότητες και την τεχνολογία για το φινίρισμα των πλεγμάτων για τον εξαερισμό - οι έμπειροι εμπειρογνώμονες μας είναι απόλυτα ικανοί να ολοκληρώσουν αυτά τα καθήκοντα.

Γρίλια εξαερισμού, εξωτερικά, μεταλλικά, πρόσοψη

Αυτό είναι το σπίτι που χτίσατε. Παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, εξοπλισμένες με συσκευές και, φυσικά, όπως σε κάθε σύγχρονο κτίριο κατοικιών, διαθέτει επίσης σύστημα εξαερισμού. Και όταν το εγκαταστήσετε, πρέπει να εγκαταστήσετε ειδικές σχάρες εξαερισμού. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτά τα τμήματα του αγωγού χρειάζονται μόνο για την ομορφιά, αλλά στην πραγματικότητα εκτελούν πάρα πολλές λειτουργίες.

Γρίλια εξαερισμού, εξωτερικά, μεταλλικά, πρόσοψη

Γιατί χρειαζόμαστε μια πρόσοψη αερισμού;

Κάθε δωμάτιο, είτε είναι διαμέρισμα, κατοικία ή γραφείο, χρειάζεται ένα σωστά εξοπλισμένο και συναρμολογημένο σύστημα εξαερισμού. Καθαρίστε και δροσίστε συνεχώς την ανανέωση του αέρα - την εγγύηση για τη δημιουργία ενός ιδανικού μικροκλίματος στα δωμάτια και την καλή υγεία του ατόμου. Εάν ο αερισμός δεν είναι αρκετός, τότε στις εγκαταστάσεις θα συγκεντρωθεί διοξείδιο του άνθρακα, μεγάλες συγκεντρώσεις των οποίων συμβάλλουν στην ενεργή αναπαραγωγή της παθογόνου μικροχλωρίδας. Ως εκ τούτου - την ανάπτυξη των διαφόρων ασθενειών και την κακή υγεία ενός ατόμου.

Το σχέδιο αερισμού των χώρων σε πολυώροφο ιδιωτικό σπίτι

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ολόκληρο το σύστημα εξαερισμού θα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά στο στάδιο του σχεδιασμού οποιουδήποτε κτιρίου. Ένα από τα αντικείμενά του είναι μόνο η εξωτερική μάσκα εξαερισμού.

Γιατί χρειαζόμαστε αυτό το σχέδιο; Για να παρέχετε τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • καλή αεροπορική ανταλλαγή σε όλους τους χώρους του κτιρίου.
 • Η οικοδόμηση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις πυρασφάλειας - σε περίπτωση πυρκαγιάς, οι γρίλιες θα βοηθήσουν στην ανάληψη καπνού και τη μείωση του κινδύνου δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.
 • δημιουργώντας ένα βέλτιστο μικροκλίμα σε όλους τους χώρους.
 • την προστασία του άξονα εξαερισμού από μικρά ζώα και την εισαγωγή διαφόρων μη ζωντανών αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων των σκουπιδιών.
 • Οι γρίλιες εξαερισμού θα απαλλάξουν τόσο την δυσάρεστη οσμή όσο και τον ζεστό αέρα στους χώρους.
 • διακόσμηση της πρόσοψης του κτιρίου.
 • εάν υπάρχει ένα πλέγμα πρόσοψης, τότε το βύθισμα σε ολόκληρο το σύστημα εξαερισμού θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό χωρίς αυτό το στοιχείο.
 • Το πλέγμα θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε και να διατηρήσετε την καθαριότητα στον άξονα εξαερισμού, καθώς συλλέγει όλη τη σκόνη και την αιθάλη που είναι εύκολο να καθαριστεί.

Μέσω της εξωτερικής σχάρες εξαερισμού μπορεί επίσης να είναι πολύ ενδιαφέρον να νικήσει την πρόσοψη του σπιτιού, διακοσμούν αυτό και το καθιστούν μοναδικό, το όφελος είναι τώρα στην αγορά των προϊόντων για την κατασκευή, υπάρχουν διάφορα είδη των σχεδίων για κάθε γούστο, και έχουν διαφορετικές ιδιότητες.

Διαφορετικές ποικιλίες

Οι εξωτερικές σχάρες αερισμού είναι διαφόρων τύπων, ανάλογα με το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, καθώς και σχετικά με τη λειτουργικότητα. Σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας, οι εμπρόσθιες μάσκες είναι αδρανείς, ρυθμιζόμενες και μη ρυθμισμένες.

Ένα προσεκτικά επιλεγμένο πλέγμα θα υπογραμμίζει εύκολα το στυλ και το εξωτερικό σχέδιο οποιασδήποτε δομής. Ευτυχώς, αυτά τα στοιχεία πρόσοψης έχουν πολλές παραλλαγές στο σχήμα και στο χρώμα, γεγονός που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ακριβώς το μοντέλο που όχι μόνο θα παρέχει το σπίτι με καλό εξαερισμό αλλά και θα το διακοσμήσει. Μετά από όλα, είναι πολύ καλύτερο να έχουμε στον τοίχο μια όμορφη, για παράδειγμα, γοτθική εξωτερική μάσκα, από μια συμβατική τρύπα στην πρόσοψη.

Και λόγω των διαφόρων παραλλαγών στα χρώματα των πλεγμάτων, η οπή εξαερισμού μπορεί να γίνει εντελώς αόρατη στον τοίχο του σπιτιού. Αυτό είναι σημαντικό σε περίπτωση που δεν θέλετε να προσελκύσει το μάτι σας. Επίσης, οι γρίλιες εξαερισμού μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα - από κανονικά ορθογώνια σε στρογγυλά. Αυτό είναι πολύ βολικό για την επιλογή τους για ένα συγκεκριμένο τύπο σχεδίου.

Φρεάτια πρόσοψης διαφορετικών σχημάτων

Μεταλλικές σχάρες εξαερισμού, σχέδιο

Οι γρίλιες εξαερισμού πρόσοψης που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του υλικού χωρίζονται σε χάλυβα και αλουμίνιο. Εξετάστε κάθε είδος ξεχωριστά.

Χαλύβδινα σχάρες

Πολύ ισχυρή και συχνά χρησιμοποιείται στην κατασκευή των κτιρίων πλέγματα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, και από πάνω καλύπτονται με ειδικό ψεκασμό ψευδαργύρου, η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους.

Γαλλικά πλέγματα εξαερισμού

Τα κύρια πλεονεκτήματα τους:

 • μεγάλη διάρκεια ζωής - περίπου 10 χρόνια.
 • υψηλή αντοχή.
 • αντοχή στη μηχανική καταπόνηση.

Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι η ανατροφοδότηση των αγοραστών, τότε στην πραγματικότητα οι χαλύβδινες σχάρες αρχίζουν να σκουριάζουν πριν από τη λήξη της δεκαετούς υπηρεσίας ζωής έχει λήξει. Επίσης, ένα από τα κύρια μειονεκτήματα τέτοιων στοιχείων εξαερισμού είναι η πιο πολύπλοκη εγκατάσταση από ό, τι κατά την εγκατάσταση πλεγμάτων αλουμινίου και πολύ βάρος.

Ρυθμιζόμενες δικτυωτές γρίλιες τύπου

Πόσο γρήγορα αρχίζει η διαδικασία διάβρωσης εξαρτάται από το πάχος της επίστρωσης ψευδαργύρου της σχάρας. Το γεγονός είναι ότι ο ψευδάργυρος είναι ένα στοιχείο που προστατεύει καλά τον χάλυβα από χημικές και ηλεκτρικές επιρροές. Και όσο περισσότερο το στρώμα του στη σχάρα, τόσο το καλύτερο. Η επικάλυψη ψευδαργύρου αρχίζει να επιδεινώνεται σχεδόν αμέσως μετά την εγκατάσταση του στοιχείου εξαερισμού, ωστόσο μέχρι να αραιωθεί τελείως ή να γδαρθεί, η σκουριά στην ίδια την σχάρα δεν είναι τρομερή.

Χαλύβδινο πλέγμα με ελαττώματα

Ας σημειωθεί ότι τώρα προς πώληση υπήρχαν επίσης σφυρηλατημένες μπροστινές γρίλιες και στους δασκάλους της σιδηρουργικής επιχείρησης μπορούν να παραγγελθούν λαμβάνοντας υπόψη τυχόν επιθυμίες και προσφορές. Αυτά τα στοιχεία αερισμού φαίνονται πολύ όμορφα, μπορούν να διακοσμηθούν με διάφορα μονογράμματα. Ωστόσο, εξακολουθούν να πάσχουν από διάβρωση, πολύ βαρύ, και δεν είναι φθηνά, ειδικά αν γίνονται στην τάξη.

Διάτρητες σχάρες εξαερισμού

Χαλύβδινο διάτρητο φύλλο και πλαίσιο αλουμινίου

Αλουμινένια σχάρες

Οι γρίλιες προσόψεων αλουμινίου είναι οι πιο ανθεκτικές κατά τη λειτουργία.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού των πλεγμάτων πρόσοψης από αλουμίνιο

Έχουν επίσης μια σειρά από άλλες θετικές ιδιότητες:

 • πολύ ελαφρύ και σχετικά ισχυρό, αν και "μαλακότερο" από το χάλυβα.
 • Μην φοβάστε τη σκουριά.
 • καλά ανεκτή ισχυρές αλλαγές θερμοκρασίας?
 • Μην φοβάστε την υγρασία.
 • ανθεκτικές στη μηχανική καταπόνηση.
 • μην χάσετε την εμφάνισή τους για πολλά χρόνια.
 • εύκολο στην εγκατάσταση?
 • σχετικά χαμηλή τιμή ·
 • μακρόχρονη χρήση.

Οι σχάρες από αλουμίνιο αναγνωρίζονται ως οι πιο ανθεκτικές

Ορισμένοι κατασκευαστές αυτών των σχεδίων υποστηρίζουν ότι τα πλέγματα αλουμινίου δεν χάνουν τις ιδιότητές τους και δεν χρειάζονται αντικατάσταση για τουλάχιστον 10 χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός ότι ένα τέτοιο σχέδιο εξυπηρετεί χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του και περισσότερο από 20 χρόνια. Αλλά πολλά εξαρτώνται από τις συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούσε η σχάρα αλουμινίου.

Επιλέξτε ένα πλέγμα για την πρόσοψη

Πώς να επιλέξετε ένα πλέγμα για μια πρόσοψη

Το κλειδί για το γεγονός ότι η μάσκα εξαερισμού θα σας εξυπηρετήσει πιστά και ειλικρινά και συγχρόνως παρακαλώ το μάτι και να διακοσμήσετε το μέτωπο με την παρουσία σας είναι η σωστή επιλογή του. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι ακόλουθες πτυχές κατά το σχεδιασμό ενός κτιρίου και την απευθείας επιλογή του ίδιου του στοιχείου:

 1. Σκεφτείτε πού θα βρίσκεται η εξωτερική μάσκα. Προσπαθήστε να επιλέξετε αυτόν τον τόπο, ώστε ο σχεδιασμός να εναρμονίζεται αρμονικά με τον σχεδιασμό του κτιρίου.
 2. Ανάλογα με τις απαιτήσεις για τον αερισμό στο δωμάτιο είναι καλά σταθμίσει όλα τα «πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα» του κάθε τύπου πλέγματος και να καθορίσει τι χρειάζεστε - την αδράνεια, σταθερό ή μεταβλητό. Μπορεί να είναι ότι για σας δεν θα είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τα blinds.
 3. Δώστε προσοχή σε αυτή την πτυχή ως ο συντελεστής του ζωντανού τμήματος. Είναι από αυτόν και θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα αερίζεται κάθε δωμάτιο στο κτίριο. Είναι καλύτερα να επιλέξετε το πλέγμα με τον εκθέτη 1.
 4. Κοιτάξτε το μέγεθος της δομής. Η οπή, στην οποία θα τοποθετηθεί η μάσκα, πρέπει να συμπίπτει με τις διαστάσεις της.
 5. Επιλέξτε ένα σχέδιο για το χρώμα της πρόσοψης του κτιρίου. Μην τοποθετείτε το κόκκινο πλέγμα σε πράσινο ή μπλε φόντο, εάν δεν υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία του ίδιου χρώματος.

Παρεμπιπτόντως, μερικές φορές η μάσκα του αντίθεση χρώματος μπορεί επωφελώς να αλλάξει και να διακοσμήσει την εμφάνιση του κτιρίου, αλλά είναι καλύτερο να τα επιλέξετε, έτσι ώστε να συνδυάζονται με άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι σε μεμονωμένες περιπτώσεις ή με ακατάλληλη εγκατάσταση πινάκων εξαερισμού μπορεί να γίνει εμπόδιο στη ροή του καθαρού αέρα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν αξίζει να αμελήσει την επιλογή τους. Την παραμικρή αμφιβολία, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Το πλέγμα προστατεύεται από την καθίζηση. Εξωτερική παραλλαγή σχεδιασμού

Τριγωνικό έγχρωμο πλέγμα

Χαρακτηριστικά τοποθέτησης

Η μάσκα προσόψεως για εξαερισμό αποτελείται από διάφορα στοιχεία:

 • πλαίσιο φλάντζας.
 • Περσίδες (λεπίδες ή λάμες), τοποθετημένες υπό γωνία 45 μοιρών.
 • προστατευτικό πλέγμα.

Το τελευταίο στοιχείο του σχεδιασμού πλέγματος είναι απαραίτητο για την αξιόπιστη προστασία των χώρων από σκόνη, μικρά υπολείμματα, έντομα. Στις πλευρές ολόκληρου αυτού του συστήματος υπάρχουν ειδικές τρύπες ή διαχωριστικά που θα το στερεώσουν με ασφάλεια στον τοίχο.

4 τρόποι τοποθέτησης των πινάκων εξαερισμού

Πώς εγκαθιστάτε συνήθως μια μάσκα εξαερισμού; Θα πρέπει να σημειωθεί ότι γενικά το σύστημα ανταλλαγής αέρα είναι πολύ περίπλοκο και δεν είναι απαραίτητο να το εγκαταστήσετε αυτό καθαυτό. Αλλά η σχάρα μπορεί να στερεωθεί πλήρως και με τα χέρια σας.

Στερεώστε τις σχάρες εξαερισμού σε βίδες με αυτοκόλλητη τομή

Βήμα 1. Προετοιμάστε όλα τα απαραίτητα υλικά: σχάρα και βίδες. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε ένα εργαλείο: ένα κατσαβίδι, ένα τρυπάνι ή μια διάτρηση.

Βήμα 2. Βεβαιωθείτε ότι η μάσκα είναι κατάλληλη για το μέγεθος. Για να το κάνετε αυτό, "δοκιμάστε το" στο άνοιγμα του άξονα εξαερισμού.

Βήμα 3. Σημειώστε στον τοίχο εκείνα τα σημεία όπου θα περιλαμβάνει βίδες.

Βήμα 4. Κάνετε τρύπες με την επιθυμητή διάμετρο.

Βήμα 5. Ξεχωρίστε το πλαίσιο και τις περσίδες.

Βήμα 6. Τοποθετήστε το πλαίσιο στην οπή εξαερισμού και βιδώστε με βίδες στον τοίχο.

Βήμα 7. Το τελευταίο στάδιο είναι να επιστρέψετε τα blinds στον τόπο. Απλά βάλτε τα στο πλαίσιο.

Αυτή η περιγραφή της διαδικασίας εγκατάστασης είναι μάλλον ο μέσος όρος. Ορισμένοι τύποι σχάρων μπορούν να εγκατασταθούν διαφορετικά και να κρατηθούν στον τοίχο με διαχωριστικά, κλπ. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο σε αυτή τη διαδικασία, και αν το επιθυμείτε, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας με την εγκατάσταση των πλέγματος.

Τοποθετήστε τις μάσκες εξαερισμού με κλιπς

Συμβουλή: Όταν εγκαθιστάτε ένα πλαίσιο σχάρας, μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από αυτό ένα μικρό κομμάτι λεπτό καουτσούκ. Θα χρησιμεύσει ως ένα είδος φλάντζας και θα αποκλείσει την πιθανότητα θορύβου, βουητό και υπερβολική δόνηση της δομής.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι για να παρατείνει τη ζωή της σχάρας, καθώς και για την κανονική της λειτουργία, πρέπει να καθαρίζεται περιοδικά. Είναι μερικές φορές απαραίτητο να αφαιρέσετε τα ράφια και τις ράβδους και να τα πλύνετε προσεκτικά από συσσωρευμένη αιθάλη, σκόνη, πτώματα εντόμων και άλλα συντρίμμια. Ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να καθαρίσετε μέρος του άξονα εξαερισμού, εάν έχει ορατή λάσπη.

Από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η μάσκα εξαερισμού είναι απαραίτητο στοιχείο για την κατασκευή οποιουδήποτε κτιρίου. Δεν θα σας παρέχει μόνο φρέσκο ​​αέρα, αλλά και να διακοσμήσετε τους τοίχους έξω από το σπίτι, δίνοντάς τους μια αξέχαστη και ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Πώς να επιλέξετε τις μεταλλικές σχάρες εξαερισμού και 3 απλούς τρόπους για να τις εγκαταστήσετε

Η κανονική λειτουργία του συστήματος εξαερισμού είναι η βάση της άνεσης στο δωμάτιο και ένα αναπόσπαστο μέρος κάθε τέτοιας δομής θεωρείται ότι είναι σχάρες στους αεραγωγούς. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνονται τα ίδια, αλλά δεν είναι έτσι και θα μάθετε αργότερα ποια είδη μεταλλικών σχάρων υπάρχουν και μπορείτε να τα επιλέξετε σωστά. Πλέον θα μιλήσω για 3 τρόπους για να εγκαταστήσετε.

Οι μεταλλικές σχάρες για τον εξαερισμό δεν είναι τόσο απλές όσο φαίνεται.

Ποικιλίες σχάρων εξαερισμού

Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε πλάκα με οπές, η οποία καλύπτει τον αγωγό εξαερισμού και παρέχει διέλευση αέρα, μπορεί να θεωρηθεί μάσκα αερισμού. Αλλά αν όλα ήταν τόσο απλά, τότε αυτά τα σχέδια δεν θα είχαν τόσο πολλούς τύπους, τύπους και διαμορφώσεις.

Οι ροές αέρα μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα ή αυτόματα.

Είδη δομών

 • Εξωτερική - που προορίζονται για τοποθέτηση στην πρόσοψη των κτιρίων. Σύμφωνα με τους κανόνες, για την προστασία από τα συντρίμμια και τα έντομα, όλα αυτά τα πλέγματα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ένα πλέγμα με μικρά έως 1,5 mm κύτταρα. Επιπλέον, η διαμόρφωση και η γωνία κλίσης των πτερυγίων στις εξωτερικές δομές παρέχει προστασία του καναλιού από την καθίζηση.

Οι εξωτερικές δομές αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο φορτίο.

Στη συντριπτική πλειοψηφία για τις οδικές μεταλλικές κατασκευές χρησιμοποιούνται. Το πλαστικό λόγω των χαμηλών χαρακτηριστικών απόδοσης στην πρόσοψη τοποθετείται πολύ σπάνια.

 • Εσωτερική - Τοποθετούνται αποκλειστικά μέσα στις εγκαταστάσεις. Σε διαμερίσματα και ιδιωτικά σπίτια επιτρέπεται η εγκατάσταση σχάρων από οποιοδήποτε υλικό, ενώ σε διοικητικά και βιομηχανικά κτίρια συνιστάται να τοποθετούνται μόνο μεταλλικά σκεύη.

Όταν επιλέγετε εσωτερικά σχέδια, η αισθητική είναι πολύ σημαντική.

 • Εισερχόμενα - οι δομές αυτές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ανταλλαγή αέρα εντός των εγκαταστάσεων. Τις περισσότερες φορές τοποθετούνται σε εσωτερικά χωρίσματα και εσωτερικές πόρτες. Χρησιμοποιούνται επίσης για την προστασία των ενσωματωμένων καλοριφέρ.

Διαχωρισμός σύμφωνα με το σκοπό

Σε οποιοδήποτε σύστημα εξαερισμού υπάρχουν αγωγοί τροφοδοσίας και εξαγωγής, αντίστοιχα, η πρόσοψη και οι εσωτερικές σχάρες χωρίζονται ανάλογα με τον λειτουργικό σκοπό του καναλιού.

Τα μαξιλάρια φουσκώματος και εξαγωγής δεν πρέπει να συγχέονται.

Υπάρχουν τροφοδοτικά, εξάτμιση και καθολικές μάσκες. Η εισροή και η εξάντληση είναι εξαιρετικά εξειδικευμένες θέσεις και δεν πρέπει να συγχέονται, αλλά τα γενικά σχέδια μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε.

Τοποθεσία Εξάρτηση

 • Μεταλλικές σχάρες πρόσοψης. Εκτός από την ανταλλαγή αέρα, συχνά εκτελούν και προστατευτικές λειτουργίες. Τυπικά, το κύριο φέρον πλαίσιο είναι ενσωματωμένο στον τοίχο και η επικάλυψη σε αυτό είναι βιδωμένη. Υπάρχουν μοντέλα εξοπλισμένα με τέντες, όπου η επένδυση γίνεται με τη μορφή πόρτας.

Οι θολωτές εκκενώσεις είναι εύκολες στη χρήση.

 • Κατασκευή οροφής. Η βασική απαίτηση για τέτοια δίκτυα είναι η ελαφρότητα και η ελκυστική εμφάνιση. Αν μιλάμε για μέταλλο, τότε η μάσκα αλουμινίου είναι καλύτερο για την οροφή.

Στις οροφές είναι συνήθως τοποθετούνται louvered δομές.

 • Διαμονή στο πάτωμα. Ένα άλλο μέρος όπου εγκαθίστανται μόνο μεταλλικές γρίλιες είναι το πάτωμα. Σε κατοικημένες περιοχές οι αεραγωγοί στο δάπεδο κόβουν εξαιρετικά σπάνια, αλλά τα τελευταία χρόνια τα ενσωματωμένα καλοριφέρ έχουν γίνει μοντέρνα και οι μεταλλικές σχάρες ταιριάζουν απόλυτα.

Για τις κατασκευές δαπέδων, οι διακοσμητικές μεταλλικές σχάρες είναι οι πλέον κατάλληλες.

 • Το κάτω μέρος των εσωτερικών θυρών - αυτό είναι ένα άλλο μέρος όπου εγκαθίστανται συχνά ανοίγματα εξαερισμού. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ο εξαερισμός στην κουζίνα και στις υπηρεσίες. Διακοσμητικές γρίλιες μερικές φορές είναι ενσωματωμένες στις πόρτες των ντουλαπών και ντουλάπες.

Για απλή ανταλλαγή αέρα στην πόρτα μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα κανονικό πλαστικό, αλλά αν ενδιαφέρεστε για ομορφιά, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, τότε πρέπει να βάλετε μόνο μέταλλο.

Το άνοιγμα εξαερισμού στις πόρτες μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό.

Από ποιο μέταλλο κατασκευάζονται οι γρίλιες εξαερισμού

Οι σχάρες είναι από αλουμίνιο, χάλυβα, αλλά και από μη σιδηρούχα μέταλλα (χαλκός, ορείχαλκος). Κάθε ένα από αυτά τα μέταλλα έχει τα υπέρ και τα κατά.

Το κύριο πλεονέκτημα του αλουμινίου είναι το μικρό του βάρος. Πρόκειται για δομές αλουμινίου που συνήθως τοποθετούνται σε οροφές. Ακόμη και με σταθερές διαστάσεις, το βάρος μιας τέτοιας δομής μπορεί να αντέξει το κανονικό ανώτατο όριο της γυψοσανίδας.

Οι κατασκευές αλουμινίου στο δρόμο μπορούν να εξυπηρετηθούν από 15 ή περισσότερα χρόνια.

Επιπλέον, το αλουμίνιο είναι αρκετά ανθεκτικό και ανθεκτικό, η περίοδος εγγύησης ξεκινάει από 15 χρόνια, στην πραγματικότητα η εξωτερική σχάρα αλουμινίου μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 50 χρόνια, επειδή αυτό το μέταλλο δεν σκουριάζει.

Οι χαλύβδινες κατασκευές γίνονται σεβαστές για την αντοχή τους και σχετικά προσιτές τιμές. Αλλά τα σιδηρούχα μέταλλα είναι επιρρεπή στη διάβρωση και αυτό είναι το πιο οδυνηρό μέρος. Γαλβανισμένο στο δρόμο δεν κατέχει περισσότερο από 3-4 χρόνια, η επικάλυψη σε σκόνη έως 10 χρόνια και όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι η σχάρα δεν είναι γδαρμένο. Μετά από όλα, το πρώτο μηδέν θα είναι "ακριβά" για τη σκουριά.

Ο γαλβανισμένος χάλυβας στο δρόμο μπορεί να αντισταθεί στη διάβρωση όχι περισσότερο από 3-4 χρόνια.

Τα μη σιδηρούχα μέταλλα σίγουρα είναι όμορφα, ανθεκτικά και αξιόπιστα. Οι ανοιχτές σχάρες χαλκού και ορείχαλκου μέχρι σήμερα καλύπτουν τους αεραγωγούς των μεσαιωνικών κάστρων. Φαίνονται υπέροχα σε τζάκια και ταιριάζουν απόλυτα σε πολυτελείς κλασικούς εσωτερικούς χώρους, αλλά η τιμή εδώ είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη από αυτή του χάλυβα και του αλουμινίου.

Τα μη σιδηρούχα μέταλλα είναι κατάλληλα για την κατασκευή διακοσμητικών επενδύσεων.

Διαμόρφωση και τεχνικά κόλπα

Όσον αφορά τη διαμόρφωση, στις περισσότερες περιπτώσεις οι σχάρες εξαερισμού γενικά και οι μεταλλικές κατασκευές ειδικότερα είναι τετραγωνικές ή ορθογώνιες. Αυτό εξηγείται από την απλή ευκολία εγκατάστασης και λειτουργίας. Παρόλο που με ατομική παραγγελία μπορεί τώρα να γίνει οποιοδήποτε σχήμα.

Τα μαξιλάρια εξαερισμού μπορούν να έχουν οποιαδήποτε διαμόρφωση.

Η ταχύτητα κίνησης και ο όγκος του αέρα στο σύστημα εξαερισμού μπορούν να αλλάξουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν ο εξαερισμός είναι υποχρεωτικός, τότε ο έλεγχος ανατίθεται στους ανεμιστήρες. Και στο παθητικό σύστημα, τα ρυθμιζόμενα παντζούρια είναι υπεύθυνα για αυτό.

Το ρυθμιζόμενο κλείστρο της βαλβίδας είναι κατάλληλο για τον έλεγχο της ροής του αέρα.

Υπάρχουν πολλές κατασκευές τέτοιων βαλβίδων. Μπορούν να ρυθμίζονται με το χέρι, γυρνώντας τα ίδια τα πτερύγια, αλλά πιο συχνά υπάρχει ένας μοχλός. Στα αυτόματα συστήματα, αυτές οι βαλβίδες ελέγχονται από μια ειδική μονάδα, η οποία συνδέεται με έναν κεντρικό επεξεργαστή.

Για τον αερισμό του πλαισίου και του σκελετού είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε ρυθμιζόμενες δομές.

Επίσης αξίζει να θυμηθούμε τα σχέδια με μια βαλβίδα αντεπιστροφής. Σε τέτοια συστήματα, ο αέρας μπορεί να κινηθεί μόνο προς μία κατεύθυνση. Όταν αλλάζει η κατεύθυνση της κίνησης του αέρα, τα πτερύγια της βαλβίδας κλείνουν και η ροή εμποδίζεται. Ένα πολύ απαραίτητο πράγμα στη ρύθμιση, για παράδειγμα, την εξόρυξη σόμπων.

Η βαλβίδα αντεπιστροφής είναι κατάλληλη για τη διευθέτηση του εξαερισμού τροφοδοσίας ή εξαγωγής.

Πρόσφατα στην αγορά υπήρχαν γρίλιες αερισμού οικιακής χρήσης με λειτουργία απορρόφησης θορύβου. Όσον αφορά το κεντρικό σύστημα και το τοπικό σύστημα αερισμού, το πράγμα είναι πολύ βολικό.

Η προστασία από θόρυβο σε οποιοδήποτε σύστημα αερισμού δεν θα είναι ποτέ περιττή.

Τρεις τρόποι τοποθέτησης σχάρων

Η μεγάλη πλειοψηφία των μεταλλικών σχάρων μπορεί να τοποθετηθεί απλά με τα χέρια τους. Εάν δεν λάβουμε την περίπτωση όταν το πλέγμα είναι ενσωματωμένο στον τοίχο σφιχτά, τότε έχουμε 3 τρόπους τοποθέτησης.

 1. Η σχάρα εφαρμόζεται πάνω από τον τοίχο ή θερμαίνεται σε μια προγενέστερα κατασκευασμένη θέση.
 2. Σημειώστε τη θέση των συνδέσεων.
 3. Τρυπήστε οπές και τοποθετήστε τους πλαστικούς πείρους μέσα τους.
 4. Συνδέουμε τη σχάρα με βίδες.

Εδώ όλα είναι ακριβώς τα ίδια με τη μέθοδο αριθ. 1, εγκαθίστανται μόνο οι πρώτες μεταλλικές γωνίες και στη συνέχεια το πλέγμα βιδώνεται πάνω τους.

Κατ 'αρχάς, ένα πλαίσιο με ένα μικρό χείλος είναι τοποθετημένο στο κανάλι εξαερισμού στις βίδες αυτόματης κοπής.
Η ίδια η σχάρα είναι εφοδιασμένη με εύκαμπτα άγκιστρα, τοποθετείται σφιχτά και, εάν χρειάζεται, βγαίνει από το πλαίσιο.

Για αυτή την εγκατάσταση, είναι πρώτα απαραίτητο να εξοπλιστεί μια αρκετά βαθιά θέση από την άποψη του μεγέθους της δομής.
Μετά από αυτό, το πλέγμα που εισάγεται στην κόγχη είναι στερεωμένο γύρω από την περίμετρο με μεταλλικές, ξύλινες ή πλαστικές χάντρες. Η μέθοδος χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια.

Συμπέρασμα

Οι μεταλλικές σχάρες είναι άνετες και ανθεκτικές, αλλά πριν πάτε στο κατάστημα, είναι καλύτερα να κάνουμε μια σύντομη περίληψη των συστάσεων που περιγράφονται παραπάνω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ γράψτε στα σχόλια, θα προσπαθήσω να βοηθήσω.

Η γκάμα των πλεγμάτων εξαερισμού είναι πολύ μεγάλη τώρα.

Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού, μέταλλο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

 • Μέταλλο
  • Αλουμίνιο
  • Χάλυβα
  • Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χάλκινο
  • Ορείχαλκος
  • Χαλκός

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Εξωτερικές ρυθμιζόμενες κοιλιακές μάσκες

  Για την εξασφάλιση αξιόπιστης προστασίας του συστήματος εξαερισμού, ειδικά εξωτερικές σχάρες. Η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται στον αγωγό εξαερισμού, οι συσκευές αυτές εμποδίζουν την εισχώρηση βρωμιάς, κουνουπιών και ξένων αντικειμένων. Τα μοντέλα περσίδων παρέχουν την ευκαιρία να ρυθμίζουν και να διανέμουν την κίνηση του αέρα. Αυτό γίνεται με αλλαγή της γωνίας.

  Σχεδιασμός ανεμογεννητριών για προσόψεις

  Επιλέξτε εξωτερικές γρίλιες για εξαερισμό θα πρέπει να είναι προσεκτικά, εκτός από τις λειτουργίες φραγμού, εκτελούν μια διακοσμητική εργασία. Η αισθητική αντίληψη της δομής εξαρτάται σημαντικά από αυτά.

  Ο σχεδιασμός των οπίσθιων πλακών επικάλυψης οφείλεται στο υλικό τελειώματος, στο οποίο πραγματοποιείται η στερέωση του προϊόντος και ο σκοπός. Κατατάσσονται ως εξής:

  • Δεν ρυθμίζεται. Η κίνηση του αέρα είναι απρόσκοπτη.
  • Ρυθμιζόμενο. Έχουν κινούμενες περσίδες, χάρη στις οποίες είναι δυνατό να ελέγχεται η ένταση και η κατανομή του οξυγόνου.
  • Αδρανείς. Η αρχή λειτουργίας είναι παρόμοια με μια βαλβίδα αντεπιστροφής.

  Από την οποία παράγονται οι αεραγωγοί της πρόσοψης

  Τις περισσότερες φορές τα εξωτερικά προϊόντα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο - ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, κλπ. Συστήματα εξαερισμού, εξωτερικά, μεταλλικά, ρυθμιζόμενα αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι εγκατεστημένο στον αγωγό, το δεύτερο - μια διακοσμητική πλάκα με λάμες, είναι εγκατεστημένη στην πρόσοψη.

  Συχνά η επιφάνεια του κοιλιακού πλέγματος καλύπτεται με ένα λεπτό πλέγμα για την αποφυγή εισόδου της σκόνης και των μαστών στο κτίριο. Τις περισσότερες φορές το υλικό για την παραγωγή προϊόντων είναι το αλουμίνιο, αλλά τα προϊόντα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν από χάλυβα, μη σιδηρούχα μέταλλα και ακόμη πλαστικά. Το πιο σημαντικό, το υλικό πρέπει να είναι ισχυρό και να έχει αντίσταση στη διάβρωση. Αγοράστε εξωτερικό μέταλλο εξαερισμού εξωτερικού χώρου προσφέρει LLC PC "VTV-Engineering".

  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

  Κατασκευή σχαρών εξαερισμού

  Ένα απαραίτητο στοιχείο των σύγχρονων συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού, τα συστήματα θέρμανσης αέρα είναι οι αεραγωγοί αερισμού. Πρόκειται για ειδικές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για τη διανομή της ροής αέρα, την παροχή καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις και την απομάκρυνση των μολυσμένων. Επίσης, οι σχάρες παίζουν σημαντικό ρόλο στο σύστημα πυρασφάλειας, στις πυρκαγιές, εμποδίζοντας την εξάπλωση του καπνού.

  OOO "Vent" εκτελεί την παραγωγή πινάκων εξαερισμού διαφόρων τύπων, σχημάτων και μεγεθών για σύγχρονους αεραγωγούς. Δεχόμαστε και εκτελούμε άμεσα παραγγελίες για την κατασκευή μεταλλικών σχάρων για οποιοδήποτε συγκεκριμένο έργο.

  Γρίλιες εξαερισμού από τον κατασκευαστή

  Παρά την φαινομενική απλότητα του στοιχείου, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός τροποποιήσεων που χρησιμοποιούνται στους αγωγούς αέρα των σχάρων. Παραδοσιακά, τα προϊόντα αυτά ταξινομούνται:

  • επί τόπου εξωτερική για τοποθέτηση στο εξωτερικό των κτιρίων, εσωτερική για εσωτερική εγκατάσταση, ροή για να εξασφαλιστεί η ανταλλαγή μεταξύ παρακείμενων δωματίων.
  • σε σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα, μη ρυθμιζόμενη, αδρανής,
  • από υλικό κατασκευής πλαστικό, αλουμίνιο, χάλυβα.
  • με τη διαμόρφωση του ορθογώνιου, με τη μορφή ενός κύκλου, οβάλ και ούτω καθεξής.

  Η εταιρεία μας παράγει αεριζόμενες πλέγματα από μέταλλο με ανθεκτική στη διάβρωση επίστρωση των πιο ανθεκτικών και ανθεκτικών, σύμφωνα με τις παραμέτρους των συστημάτων αεραγωγών που παρέχει ο πελάτης.

  Κατασκευή σχάρων κάθε μεγέθους και χρωμάτων:

  Χαρακτηριστικά σύγχρονων σχάρων για συστήματα εξαερισμού

  Η ικανότητα του δικτύου να εκτελέσει τη βασική λειτουργία δεν είναι όλα. Σήμερα, τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας έχουν υψηλότερες απαιτήσεις. Πρώτον, η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα, καθώς οι αεραγωγοί είναι διευθετημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεύτερον, ένας αισθητικός σχεδιασμός, που επιτρέπει την εγκατάσταση γρίλιων χωρίς να διαταράσσεται η αρμονία των εσωτερικών χώρων των κτιρίων και των εξωτερικών χώρων. Τρίτον, ευκολία στη λειτουργία, συντήρηση, καθαρισμός.

  Ως κατασκευαστής πλέγματος εξαερισμού, η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί: όλες οι κατηγορίες προϊόντων αυτού του τμήματος πληρούν τις βασικές και πρόσθετες απαιτήσεις, χαρακτηρίζονται από υποδειγματική ποιότητα, σχεδιασμένα για μεγάλη και αποτελεσματική χρήση.

  8-800-222-17-13
  +7 (495) 989-63-58
  +7 (926) 838-50-82

  Γρίλια εξαερισμού για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

  Η παραγωγή της Μόσχας Η AirGrille δραστηριοποιείται στον τομέα της διακοσμητικής μεταλλουργίας και της παραγωγής πινάκων εξαερισμού για όλες τις απαραίτητες διαστάσεις για οικιστικούς και δημόσιους χώρους. Η απόδειξη της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των γκριλ μας είναι μια εγγύηση ζωής, η οποία ισχύει για όλα τα προϊόντα μας.

  Ασκούμε μια ατομική προσέγγιση για κάθε πελάτη, που ενσωματώνονται στη ζωή του κάθε συνέλαβε ένα εσωτερικό έννοια και έχουν παράγει γρίλιες εξαερισμού από μετρήσεις πριν από την εγκατάσταση του τελικού προϊόντος κατά την εγκατάσταση. Εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των διακοσμητικών επεξεργασίας μετάλλων, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση, καθώς και η δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε διακοσμητικά μεταλλικά τελειώματα, γρίλιες για εξαερισμό των μη τυποποιημένων σχημάτων και μεγεθών, που μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις πιο πιο τρελά προκλήσεις: αν γρίλιες εξαερισμού από ανοξείδωτο χάλυβα σε δημόσιο χώρο επιχειρηματικό κέντρο ή μοναδικές μάσκες ορείχαλκου, επισημαίνοντας το ατομικό στιλ ενός εξοχικού σπιτιού.

  σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατασκευή των μεταλλικών τυχόν γρίλιες εξαερισμού, παράγουμε ένα πλέγμα από ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και διακοσμητικά πλέγμα με βαφή-σκόνη σε παλέτα RAL. Στην αντίστοιχη ενότητα του site μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το υπόδειγμα και το σχεδιασμό σχάρες που παράγονται από την εταιρεία μας.

  Σχάρες αερισμού στο εσωτερικό

  Όταν σχεδιάζετε την έννοια του μελλοντικού σας εσωτερικού χώρου, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να δώσετε προσοχή. Συχνά, ακόμη και ένα ελαφρώς κακό θεωρείται εσωτερικό μπορεί να είναι η αιτία της κατάρρευσης όλων των έργων του διακοσμητή και σχεδιαστή. Παρατηρήσατε ποιες γρίλιες αερισμού βρίσκονται στα δωμάτια όπου έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα δαπανηρές και σύγχρονες επισκευές; Αυτά τα σχάρες κυριολεκτικά κόβουν τα μάτια, ξεχωρίζοντας από τη συνολική αρμονία του εσωτερικού! Επομένως, για να δώσουμε στην αίθουσα ακόμα πιο κομψότητα, σας προσφέρουμε γρίλιες εξαερισμού ειδικά σχεδιασμένες για μια συγκεκριμένη τρύπα και με στολίδι που ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιό σας. Τα προϊόντα αυτά έχουν εξαιρετική αισθητική και πρακτική λειτουργία. Εξάλλου, η εγκατάσταση ποιοτικών πινάκων εξαερισμού έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Αυτές οι γρίλιες παρέχουν εξαιρετικό αερισμό στο δωμάτιο και διανομή ροής αέρα.

  Δημιουργούμε πλέγματα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εσωτερικού, συμπληρώνοντάς τα. Προσφέρουμε ποικιλία στυλ, σχήματα και χρώματα του πλέγματος, τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά μέταλλα και με την εφαρμογή των πιο τολμηρών σχεδιαστικών λύσεων. Και το σχέδιο σε αυτό το πλέγμα μπορεί να είναι απολύτως οποιοδήποτε, ανάλογα με το στυλ του δωματίου. Ακόμα κι αν αντί για κάποιο εκλεπτυσμένο μοτίβο στη μάσκα για να κόψετε τους πιο συνηθισμένους κύκλους ή τρίγωνα, τότε το προϊόν θα φαίνεται ακόμα εντυπωσιακό χωρίς να επιβαρύνει το εσωτερικό. Παρά την ελκυστικότητά του, οι σχάρες αερισμού αποτελούν σημαντικό στοιχείο του συστήματος εξαερισμού και θέρμανσης.

  Τέτοια προϊόντα μπορούν να ταιριάζουν απόλυτα όχι μόνο στο εσωτερικό ενός σπιτιού ή διαμερίσματος, αλλά και στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου, καφέ, μπαρ, εστιατορίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ατομικότητά τους. Παρά την εξωτερική ελαφρότητα τους, τα προϊόντα αυτά μπορούν να αντέξουν τα βαριά φορτία. Λόγω της οικολογικής συμβατότητάς του, οι σχάρες εξαερισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε δωμάτια, τα οποία υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις για πρότυπα υγιεινής. Οι διακοσμητικές γρίλιες είναι η τελική πινελιά του εσωτερικού σας, συμπληρώνοντάς το πλήρως ως γραβάτα. Αυτή είναι η δυνατότητα μιας άχαρης τρύπας να κάνει ένα πραγματικό έργο τέχνης.

  Συστήματα εξαερισμού

  Το ενδιαφέρον για τα κόσκινα για τον εξαερισμό αυξάνει με την εξάπλωση των τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας και την εισαγωγή καινοτομιών στα τμήματα του εξοπλισμού θερμικής μηχανικής και των οικοδομικών υλικών. Εργαζόμαστε μόνο με προϊόντα έλασης υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και σύγχρονες μεθόδους φινιρίσματος διακοσμητικού φινιρίσματος τελικών προϊόντων. Γρίλια εξαερισμού από την εταιρεία Air Grille - η καλύτερη λύση για αποκλειστικούς εσωτερικούς χώρους. Εάν χρειάζεστε προϊόντα κομψής και άψογης ποιότητας, απλά γράψτε ή καλέστε μας στα στοιχεία επικοινωνίας αυτής της σελίδας. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να κάνετε μετρήσεις, να κάνετε τεχνικούς υπολογισμούς, να καταλαβαίνετε τις στιλπνές λεπτότητες και την τεχνολογία για το φινίρισμα των πλεγμάτων για τον εξαερισμό - οι έμπειροι εμπειρογνώμονες μας είναι απόλυτα ικανοί να ολοκληρώσουν αυτά τα καθήκοντα.

  Μάσκα εξαερισμού: τύποι, διαστάσεις και εγκατάσταση

  Κανένα σύστημα αερισμού ή διανομής αέρα δεν μπορεί να κάνει χωρίς διακοσμητική μάσκα. Εκτελεί όχι μόνο μια διακοσμητική λειτουργία, αλλά μπορεί επίσης να ρυθμίζει τη ροή των αέριων μαζών. Οι γρίλιες αερισμού διαφέρουν ως προς τη λειτουργία, το μέγεθος, τα υλικά και το χρώμα. Σε ένα τόσο ευρύ φάσμα προϊόντων υπάρχουν τόσο γραμματόσημα από φθηνό πλαστικό όσο και πραγματικά έργα διακοσμητικής τέχνης με θέρμανση αέρα.

  Η συσκευή των πτερυγίων εξαερισμού

  Η μάσκα εξαερισμού, για όλη την απλότητα της, είναι μια αξιόπιστη λύση σχεδιασμού. Η ακαμψία του προϊόντος παρέχεται από ένα εύρωστο πλαίσιο. Μπορεί να συνδυαστεί με τον αγωγό ή να στερεωθεί στην επιφάνεια του τοίχου. Σε μεγαλύτερα δίκτυα, υπάρχει ένας διαχωρισμός της δομής σε αρκετούς μικρότερους τομείς, και αυτό γίνεται με ένα πλαίσιο. Λόγω της αύξησης των χαρακτηριστικών αντοχής του προϊόντος. Αφαιρούμενος πλαστικός ή μεταλλικός πίνακας καλύπτει την περιοχή εργασίας της σχάρας. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διανομείς είναι:

  • ρυθμιζόμενη- η κατεύθυνση των μαζών αέρα μπορεί να αλλάξει,
  • μη κατευθυντική δράση - το οξυγόνο διεισδύει ελεύθερα στο δωμάτιο, συχνά εκτελεί διακοσμητικό ρόλο.
  • με βαλβίδες διακοπής λειτουργίας. Στις επιχειρήσεις, τις αποθήκες και τα βιομηχανικά συγκροτήματα, εγκαθίστανται πλέγματα αυτού του τύπου. Αποκλείουν την επίδραση της αντίστροφης πρόσφυσης, εμποδίζουν τη διείσδυση σκόνης, μικρά έντομα. Αυτό το σχέδιο εξασφαλίζει την κίνηση του μολυσμένου αέρα αποκλειστικά προς τα έξω. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στο διαμέρισμα, προκειμένου να αποκλείσει την άφιξη μιας δυσάρεστης οσμής από τους γείτονες.
  • Τυφλών αδράνειας στην εργασία τους είναι παρόμοια με λύσεις με βαλβίδα ελέγχου. Οι οριζόντιες πλάκες κινούνται και εμποδίζουν τη ροή του αέρα. Για γρήγορη ρύθμιση, χρησιμοποιούνται ελαφρά και αξιόπιστα υλικά (PVC, αλουμίνιο). Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο Κουφώματα για εξαερισμό

  Οι γρίλιες εξαερισμού είναι συχνά εξοπλισμένες με οριζόντια τοποθετημένα πτερύγια, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχεται η ένταση και η κατεύθυνση του παρεχόμενου αέρα.

  Η διαδικασία καθαρισμού μειώνεται στην αφαίρεση του διακοσμητικού στοιχείου. Μετά από αυτό, το προϊόν μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με απορρυπαντικό και να πλυθεί με τρεχούμενο νερό.

  Μορφές και υλικά των πλέγματος

  Ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων λύσεων διατίθεται προς πώληση. Ανεξάρτητα από τον τύπο και το μοντέλο, οι σχάρες εξαερισμού είναι διαθέσιμες σε 3 μορφές, παρόμοιες με τον αγωγό:

  Λόγω αυτής της ποικιλίας είναι δυνατόν να επιλέξετε το βέλτιστο προϊόν που συμπληρώνει το εσωτερικό του δωματίου. Πρόσφατα, όλο και συχνότερα καταφεύγουν σε μεμονωμένες παραγγελίες, όταν το μέγεθος και το σχήμα επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη το εσωτερικό ενός οικιστικού ή βιομηχανικού κτιρίου. Μπορούν να διαφέρουν στο χρώμα, το σχεδιασμό και το ύφος.

  Η σύγχρονη βιομηχανία για την παραγωγή διανομέων αέρα χρησιμοποιεί διάφορα υλικά:

  • πλαστικό;
  • κράματα αλουμινίου ·
  • ξύλο ·
  • κεραμικά ·
  • ορείχαλκος;
  • το χαλυβδινωμένο χάλυβα.

  Ας δούμε πιο προσεκτικά τις πιο συνηθισμένες επιλογές.

  Πλαστικά τα προϊόντα θεωρούνται τα πιο προσιτά στην αγορά. Βασίζονται μόνο σε 2 υλικά - πολυβινυλοχλωρίδιο και πολυστυρόλιο. Μπορούν να εγκατασταθούν όχι μόνο στις οροφές, αλλά και στην πόρτα, στον τοίχο. Τα προϊόντα έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένα σε γραφεία, εξοχικές κατοικίες και πολυκατοικίες. Για οροφές πολλαπλών επιπέδων δημιουργούνται πλέγματα κυκλικού σχήματος. Το βασικό μειονέκτημα τους είναι ότι με την πάροδο του χρόνου η επιφάνεια γίνεται τραχιά και γίνεται κίτρινη.

  Αλουμίνιο πλέγμα αέρα όχι λιγότερο στη ζήτηση στην αγορά. Χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή σε επιθετικές ουσίες, ένα υγρό περιβάλλον, εκτός από, μπορούν να καυχηθούν με χαμηλό βάρος. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το υλικό καλύπτεται με βαφή σε σκόνη. Από τα μειονεκτήματα είναι η κατανομή μιας υψηλής τιμής.

  Ξύλινα Μοντέλα - Εξειδικευμένες λύσεις για σάουνες, μπάνια. Αυτές οι τροποποιήσεις μπορούν να υπερηφανεύονται για τον ατομικό σχεδιασμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοτικότητα του φυσικού και φιλικού προς το περιβάλλον ξύλου αυξάνεται. Ό, τι κι αν ήταν, αλλά προϊόντα με μια πύλη τέλεια συνδυασμένη με το εσωτερικό. Αυτά τα πλέγματα έχουν δύο βασικά μειονεκτήματα: χρειάζονται περιοδική επεξεργασία με επιβραδυντικά φλόγας και άλλες προστατευτικές συνέπειες, το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό.

  ΠΡΟΣΟΧΗ! τα ξύλινα προϊόντα συνιστώνται να χρησιμοποιούνται μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

  Μεταλλικά προϊόντα - χρησιμοποιούνται κυρίως σε συγκροτήματα παραγωγής, μεγάλες επιχειρήσεις, μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε συνηθισμένα κτίρια. Μπορούν να διαθέτουν εξαιρετική αξιοπιστία, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν χωρίς προβλήματα στην ισχυρή πίεση της ροής του αέρα, για να μην αναφέρουμε όλα τα μικρά σωματίδια. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να υποβάλλονται σε περιοδική επεξεργασία με αντιδιαβρωτικές ενώσεις. Όσο για τα μειονεκτήματα των μεταλλικών σχάρων, υπάρχουν μόνο 2 από αυτά - υψηλό κόστος και εντυπωσιακό βάρος.

  Τύποι σχάρες αναρρόφησης

  Οι μεταλλικές και πλαστικές γρίλιες εξαερισμού ανάλογα με το σκοπό και τη θέση εγκατάστασης στον αγωγό είναι: εξάτμιση και τροφοδοσία. Δεδομένου του τόπου εγκατάστασης, τα προϊόντα αυτά είναι:

  Εσωτερική

  Ένα από τα πιο δημοφιλή είδη στην αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας και της προσκόλλησης, μπορούν να είναι:

  • τιμολόγια - χρησιμοποιούνται κυρίως σε οικιακές εγκαταστάσεις, σε συστήματα όπου επικρατεί φυσική έλξη. Η παρουσία ενός δικτύου κουνουπιών εμποδίζει τα έντομα να εισέλθουν στο δωμάτιο. Συχνά εξοπλισμένο με βαλβίδα ελέγχου. Η απόδοση μπορεί να ρυθμιστεί με τη βοήθεια μετακινούμενων πλακών.
  • με σχισμές τα μοντέλα - η τοποθέτηση των σχάρων εξαερισμού αυτού του τύπου απαιτείται κυρίως σε περιοχές όπου είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η αίσθηση του προϊόντος. Ο σχεδιασμός και η εμφάνισή τους αντιστοιχούν στο δωμάτιο.
  • μοντέλα με βαλβίδα ελέγχου. Δημοφιλείς λύσεις εξοπλισμένες με αδρανειακές περσίδες, βαλβίδα αντίστροφης ώθησης. Συχνά χρησιμοποιείται ως λειτουργικό στοιχείο για την κουκούλα.

  Εξωτερική

  Εξωτερικά προϊόντα παρουσιάζονται στην πώληση διαφόρων τύπων κατασκευών:

  • μετωπιαίο Τα μοντέλα εγκαθίστανται κυρίως σε σοφίτες. Έχουν μια μεγάλη άκρη και μια υπέροχη εμφάνιση.
  • πόρτα τα μοντέλα - αντικαθιστούν λειτουργικά τη βαλβίδα τροφοδοσίας, η οποία είναι πρωταρχικής σημασίας για εκείνους τους χώρους όπου είναι απαραίτητο να παρέχεται μια φυσική παροχή αέρα.
  • πάτωμα μοντέλα - μια άψογη λύση για την οργάνωση της προσφοράς φρέσκου οξυγόνου στο κάτω μέρος του δωματίου. Αυτά μπορεί να είναι σταθερές ή ρυθμιζόμενες λύσεις.
  • σοβά Σχάρες - χρησιμοποιούνται κυρίως ως προστατευτικό στοιχείο ενάντια στα τρωκτικά. Η τοποθέτηση της σχάρας εξαερισμού προστατεύει από μικρά παράσιτα υπογείων και σοφίτες, υπόγεια πατώματα.

  Εσωτερική διαβίβαση

  Όσο για τις εσωτερικές επιλογές υπερχείλισης, μπορεί να είναι διαφορετικές όχι μόνο στο χρώμα, αλλά και σε μορφή. Διαφέρουν σε ελκυστικό σχεδιασμό. Μεταξύ των επαγγελματιών, πρώτα απ 'όλα, προϊόντα της στρογγυλής και ορθογώνιας μορφής είναι σε ζήτηση. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η απουσία βαλβίδων.

  Τζάκι τα προστατευτικά στοιχεία χρησιμοποιούνται ευρέως σε αίθουσες τζακιού, εξαιτίας των οποίων η παροχή θερμότητας στο δωμάτιο. Η διείσδυση μαζών ψυχρού αέρα διεξάγεται μέσω του κατώτερου τμήματος της σχάρας και μετά τη θέρμανση γίνεται ανακατεύθυνση στο εσωτερικό του δωματίου.

  Η εγκατάσταση αρκετών πλεγμάτων αερισμού σε ένα τζάκι είναι ένα σημαντικό συστατικό της αποτελεσματικής ανταλλαγής αέρα.

  Δώστε προσοχή! Τα μοντέλα τζάκι είναι κατασκευασμένα από πυρίμαχα και πυρίμαχα υλικά. Δεδομένης της ποικιλίας των διακοσμητικών και αποχρώσεων, θεωρούνται διακοσμητικά.

  Πώς να εγκαταστήσετε μια μάσκα εξαερισμού

  Μετά την απόκτηση του προϊόντος από τους ιδιοκτήτες υπάρχει μια φυσική ερώτηση - πώς να τοποθετήσετε σωστά τη μάσκα εξαερισμού με τα χέρια σας; Εξετάστε τις πιο απλές και συνηθέστερες μεθόδους.

  Στερέωση με "μυστικές" βίδες

  Αποφασίζοντας πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα εξαερισμού με ελάχιστη προσπάθεια, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν τη χρήση "μυστικών" βιδών. Παρέχουν εξαιρετική αξιοπιστία όταν εργάζονται με οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας:

  • gipsokartonnymi;
  • τούβλο?
  • ξύλινα?
  • σκυρόδεμα.

  Προκειμένου να παραδοθεί η κατασκευή, είναι απαραίτητο να εκτελεστούν 3 διαδοχικά βήματα:

  1. Η περιοχή της προτεινόμενης εγκατάστασης σημειώνεται με ένα μολύβι.
  2. Για τους πείρους (που θα σφαγούν στον τοίχο), είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τις αντίστοιχες οπές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κατσαβίδι ή ένα τρυπάνι.
  3. Μετά από αυτό, το προϊόν εφαρμόζεται απαλά στο σημείο στερέωσης και βιδώνεται με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες.

  Συμβουλή! Πώς να ρυθμίσετε τους διανομείς ξύλου; - Για να τα διορθώσετε, οι ειδικοί συμβουλεύουν τη χρήση συρραπτικών ή σανίδων.

  Στερέωση σε υγρές συγκολλητικές συνθέσεις, σιλικόνη

  Η ακολουθία των ενεργειών περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

  1. Το περίγραμμα της σχάρας εξαερισμού εφαρμόζεται σε υγρή συνεκτικότητα. (σφραγιστικό)
  2. Η σχάρα πιέζεται σφιχτά πάνω στην επιφάνεια του τοίχου όσο το δυνατόν περισσότερο για να εξασφαλιστεί η πιο αξιόπιστη στερέωση της δομής. Πριν το πατήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο του κτιρίου για να φτιάξετε το πλέγμα ευθεία.
  3. Μετά από τρεις ώρες, η σιλικόνη θα πιάσει σωστά και, αν είναι απαραίτητο, θα είναι δυνατή η απομάκρυνση της περίσσειας κόλλας με ένα κοφτερό μαχαίρι.

  Μέχρι σήμερα, ακόμη και ένας συνηθισμένος άνθρωπος που δεν έχει πλούσια εμπειρία να δουλεύει με τα χέρια μπορεί να τοποθετήσει αυτή τη διακοσμητική λύση.

  ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Κατά την εγκατάσταση του πλέγματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πλέγμα για να αποφύγετε τη διείσδυση εντόμων στο δωμάτιο. (δείτε την παρακάτω φωτογραφία)

  Χρήση δοκών

  Η τοποθέτηση στα διαχωριστικά στοιχεία θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς και αναζητούμενες μεθόδους στερέωσης. Είναι παρόντα μόνο σε ορισμένα μοντέλα προϊόντων, αλλά παρέχουν μια ποιοτική σύνδεση του αγωγού με ένα διακοσμητικό προστατευτικό στοιχείο.

  ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Σε περιοχές όπου είναι αδύνατο να σφραγίσει και βολικό να διασυνδέουν το σύστημα εξαερισμού και το προστατευτικό πλέγμα, χρησιμοποιήστε ειδικούς προσαρμογείς γίνεται για σχάρες αερισμού.

  Οι ειδικοί τονίζουν το γεγονός ότι η εγκατάσταση διακοσμητικών στοιχείων είναι μια εύκολη άσκηση. Οι πιο αξιόπιστοι τρόποι - στερέωση με τη βοήθεια διαφόρων υποδοχών σύνδεσης. Οι βαριές και μεγάλου μεγέθους δομές εγκαθίστανται σε ειδικά περιτυλίγματα και μάνδαλα.

  Όπως βλέπετε, οι γρίλιες εξαερισμού είναι πολύ διαφορετικές. Με την επιλογή τους, προσανατολίζονται όχι μόνο στην εποικοδομητική αξιοπιστία και την ποιότητα, αλλά και στο οπτικό στοιχείο. Πρόκειται κυρίως για ένα διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το εσωτερικό του κελύφους.

  Μεταλλικές σχάρες εξαερισμού σε προσιτές τιμές από τον κατασκευαστή

  Οι μεταλλικές σχάρες χρησιμοποιούνται σε συστήματα παροχής αέρα, εξαερισμού, κλιματισμού, θέρμανσης αέρα οικιακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Οι σχάρες έρχονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, σχέδια. Είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, αλουμίνιο, χάλυβα. Τα μεταλλικά προϊόντα έχουν μεγάλη αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα πλαστικά προϊόντα έχουν ένα μικρό βάρος, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη σχάρα σε οποιοδήποτε διακοσμητικό φινίρισμα επιφάνειας.

  Χαρακτηριστικά των μεταλλικών σχάρων

  Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει προϊόντα με διαφορετική λειτουργικότητα και σχεδιασμό. Ανάλογα με τη δομή, ο αέρας στην έξοδο μπορεί να διασκορπιστεί σε ένα επίπεδο, συμπαγές, πίδακα ανεμιστήρα σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τα προϊόντα Universal σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά του πίδακα αέρα χάρη στον ενσωματωμένο κατευθυντικό έλεγχο.

  Οι αξιόπιστες μεταλλικές σχάρες εξαερισμού είναι εφοδιασμένες, ρυθμισμένες, εισαγωγής αέρα, εξαγωγής, εξωτερική, εσωτερική, τροφοδοσία. Ανάλογα με το σκοπό, μπορούν να συμβάλουν στην παροχή, την απομάκρυνση του αέρα από το δωμάτιο, να αποτελέσουν εμπόδιο στις βροχοπτώσεις, μικρά ζώα, πουλιά, έντομα. Το σχήμα των πλέγματος μπορεί να είναι στρογγυλό, οβάλ, πολυγωνικό, τετράγωνο. Κατά την επιλογή του σωστού προϊόντος, θα πρέπει να καθοδηγείται από το σχήμα του τμήματος του αεραγωγού. Τοποθετήστε προϊόντα σε τοίχους, οροφές, δάπεδα. Σε οικιακούς χώρους, οι γρίλιες χρησιμοποιούνται κυρίως ως διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο καλύπτεται από τον αγωγό αερισμού στον τοίχο, σπανιότερα στην οροφή.

  Τα διακοσμητικά μεταλλικά πλέγματα υψηλής ποιότητας διακρίνονται από διάφορες σχεδιαστικές λύσεις. Τα προϊόντα μπορούν να κατασκευαστούν από μέταλλο για μεμονωμένη παραγγελία. Ο εξοπλισμός για κοπή λέιζερ και νερού επιτρέπει την εκτέλεση του στοιχείου με τη μορφή τυχόν προηγουμένως προετοιμασμένου σχεδίου. Οι σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας μετάλλων επιτρέπουν την πραγματοποίηση των πιο διαφορετικών σκακιών καλλιτεχνών και ιδεών σχεδιαστές.

  Κύρια χαρακτηριστικά

  Κατά την επιλογή, πρέπει να προσέξουμε όχι τις διαστάσεις του σχάρου, αλλά το ελεύθερο τμήμα. Αυτό το χαρακτηριστικό καθορίζει την περιοχή που καταλαμβάνουν όλες οι τρύπες. Επίσης, μια σημαντική παράμετρος είναι ο βαθμός αντίστασης στη ροή του αέρα. Όταν χρησιμοποιείται σε σύστημα εξαναγκασμένου εξαερισμού, η σχάρα μπορεί να ασκήσει σημαντική αντοχή, η οποία μειώνει την απόδοση του εξοπλισμού εξαερισμού.

  Οι μη τυποποιημένες διακοσμητικές γρίλιες είναι κατασκευασμένες από διάτρητο φύλλο αλουμινίου ή ανοξείδωτου χάλυβα. Η επιφάνεια του υλικού μπορεί να είναι γυαλιστερή ή ματ, ανάλογα με τη μέθοδο επεξεργασίας που χρησιμοποιείται. Τα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα δεν έχουν μόνο υψηλές διακοσμητικές ιδιότητες, αλλά ικανοποιούν επίσης όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και υγιεινής.

  Τα εξωτερικά μεταλλικά πλέγματα αερισμού είναι σχεδιασμένα για εξωτερική εγκατάσταση, έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Επίσης, πρέπει να προστατεύουν αξιόπιστα τον αεραγωγό από τη διείσδυση των βροχοπτώσεων, αντικειμένων, ζώων. Ανάλογα με το μοντέλο, τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα με προστατευτική επίστρωση ή αλουμίνιο. Ορισμένες γρίλιες είναι εξοπλισμένες με σύστημα θέρμανσης για την αποφυγή του πάγου κατά τη λειτουργία σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας. Τα παράθυρα είναι εγκατεστημένα στην πρόσοψη του κτιρίου, έτσι και η εξωτερική έκκληση και ο συνδυασμός με την αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι επίσης σημαντικά, όπως και η επιλογή των σχάρων για εσωτερική εγκατάσταση.

  Ευνοϊκή αγορά

  Η τιμή μιας μεταλλικής σχάρας εξαρτάται από τις διαστάσεις που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του υλικού, του τύπου, του σκοπού, των διακοσμητικών χαρακτηριστικών και άλλων παραμέτρων. Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από μέταλλο με λογικό κόστος, με δυνατότητα παράδοσης και παροχής λεπτομερών συμβουλών.