Υγραντήρας-καθαριστής αέρα VENTA LW 15 - αναθεώρηση

Χαρακτηριστικά στην αξιολόγηση

Τα καθαριστικά αέρα είναι πιο λειτουργικά και δαπανηρά για τη διατήρηση ενός υγιούς εσωτερικού κλίματος. Συνδυάζουν ταυτόχρονα δύο ανεξάρτητες συσκευές: έναν υγραντήρα και έναν καθαριστή. Η αρχή της δουλειάς τους είναι να τρέξουν τον αέρα μέσω ενός τυμπάνου και ενός δοχείου νερού. Σωματίδια σκόνης κατακάθονται στο κάτω μέρος της δεξαμενής, έτσι ώστε ο αέρας στο δωμάτιο να γίνεται πιο καθαρός και ενυδατωμένος. Οι συσκευές αυτού του τύπου χαρακτηρίζονται από αυξημένη ενεργειακή απόδοση, αποδοτική κατανάλωση νερού και καθιστούν τον αέρα όχι μόνο υγρό αλλά και καθαρό.

Ο τακτικός καθαρισμός του αέρα στο δωμάτιο συμβάλλει:

 1. Ανάπτυξη φυτών εσωτερικού χώρου
 2. Μείωση της συχνότητας των ασθενειών που μεταδίδονται από αερομεταφερόμενα σταγονίδια (κρυολογήματα, οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις κ.λπ.)
 3. Μείωση της καθίζησης της σκόνης στα έπιπλα και στα δάπεδα
 4. Μείωση του αριθμού των επιθέσεων σε πάσχοντες από αλλεργίες

Το κύριο μειονέκτημα των πλύσεων αέρα είναι μια υψηλή τιμή. Παρεμπιπτόντως, με τη βοήθεια της βαθμολογίας μας θα γνωρίσετε τις καλύτερες συσκευές στην τάξη της. Μελετάμε και επιλέγουμε!

Πώς λειτουργεί το πλύσιμο αέρα

Ο καλύτερος φθηνός καθαρισμός του αέρα: ένας προϋπολογισμός έως και 8.000 ρούβλια.

3 Atmos Aqua-3800

Πρώτα απ 'όλα, το πλύσιμο αέρα από τον εγχώριο κατασκευαστή είναι ενδιαφέρον για την εμφάνισή του - η μπάλα είναι γκρίζα, αλλά προσελκύει την εμφάνιση. Ευχαριστεί και γεμίζει. Η δηλωμένη περιοχή εξυπηρέτησης είναι η καλύτερη στην κατηγορία - 40 τετραγωνικά μέτρα, γι 'αυτό πολλοί άνθρωποι αγοράζουν τη συσκευή σε μικρά γραφεία. Η κατανάλωση ισχύος είναι μόνο 20 Watt. Η χωρητικότητα κάτω από το νερό είναι αρκετά μεγάλη - 4,5 λίτρα - η οποία είναι σημαντική λόγω της μεγάλης ροής (270 ml / h). Δηλώνεται επίσης η λειτουργία της αρωματοποίησης. Η αρχή της λειτουργίας του είναι απλή - προσθέστε αρωματικά έλαια στη δεξαμενή και είναι έτοιμα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η παρουσία δύο τρόπων λειτουργίας, η εναλλαγή μεταξύ των οποίων γίνεται με απλά και διαισθητικά κουμπιά με αριθμούς.

Γενικά, κρίνοντας από τις κριτικές, δεν υπάρχουν αξιώσεις στη συσκευή. Το μόνο που πρέπει να εξετάσει κατά την αγορά - την ανάγκη για συχνή συντήρηση. Μετά από κάθε χρήση, είναι επιθυμητό να στραγγίσετε το αχρησιμοποίητο νερό και να στεγνώσετε το φίλτρο. Επίσης, είναι απαραίτητο να πλένετε το φίλτρο κάθε 3-4 ημέρες με τακτική χρήση.

2 AIC S135

Ενδιαφέρουσα σχεδίαση σε μια κατηγορία προϋπολογισμού είναι μια σπανιότητα. Αλλά το πλύσιμο αέρα από το AIC δεν ικανοποιεί μόνο τους. Η δηλωμένη εξυπηρετούμενη περιοχή είναι 30 τετραγωνικά μέτρα, η οποία είναι αρκετή για τα περισσότερα δωμάτια σε ένα τυπικό διαμέρισμα της πόλης. Χωρητικότητα κάτω από τον όγκο του νερού μόνο 3,5 λίτρα, αλλά για να γεμίσει το νερό, σύμφωνα με τους πελάτες, μπορείτε ακριβώς πάνω από την κορυφή, η οποία απλοποιεί πολύ τη διαδικασία. Υπάρχει ένδειξη χαμηλής στάθμης νερού, βοηθώντας να μην χάσετε τη στιγμή εκκένωσης της δεξαμενής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η παρουσία δύο λειτουργιών λειτουργίας: ημέρα (μέγιστη ταχύτητα ανεμιστήρα) και νύχτα, κατά την οποία ο θόρυβος από το πλύσιμο σχεδόν δεν ακούγεται ήδη ένα μέτρο από τη συσκευή.

Η αποτελεσματικότητα της ενυδάτωσης είναι αρκετά αξιοπρεπής για μια κατηγορία προϋπολογισμού. Αργά αλλά σίγουρα το S135 αιχμαλωτίζει το 40-45% της υγρασίας. Αλλά ο βαθμός καθαρισμού είναι ανεπαρκής. Παρά την ύπαρξη φίλτρου νερού, εξακολουθεί να υπάρχει σκόνη στον αέρα.

Χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση πλύσης αέρα

 1. Τοποθετήστε τη μονάδα σε επίπεδη επίπεδη επιφάνεια. Το καλύτερο από όλα, στο πάτωμα. Είναι εκεί που συσσωρεύεται το μεγαλύτερο μέρος της σκόνης.
 2. Το νερό στη δεξαμενή της συσκευής πρέπει να αλλάζεται κάθε 7 ημέρες, διαφορετικά θα σχηματιστούν επιβλαβείς μικροοργανισμοί στο νερό. Το πλύσιμο σε αυτή την περίπτωση δεν καθαρίζει, αλλά μολύνει τον αέρα στο δωμάτιο.
 3. Εάν χρησιμοποιείτε σκληρό νερό, προσθέστε στη δεξαμενή έναν παράγοντα αφαίρεσης αλάτων. Ακόμη καλύτερα - ρίξτε το προ-καθαρισμένο νερό (μέσω του φίλτρου). Αυτό θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των δίσκων και των δίσκων του τυμπάνου.
 4. Αφήνοντας το σπίτι για αρκετές ημέρες, μπορείτε να εγκαταστήσετε τη συσκευή σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Σε αυτή την κατάσταση, η συσκευή διατηρεί το ελάχιστο απαιτούμενο επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Αυτό μειώνει σημαντικά το κόστος του νερού και της ηλεκτρικής ενέργειας.

1 Fanline VE200

Το μοντέλο VE200 από τον εγχώριο κατασκευαστή Fanline είναι απλό, όπως τρεις πένες. Στην πραγματικότητα, αυτό κουβά να θέσει σε μονάδα του με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, δίσκους χαρτιού, το οποίο δρα ως ενυδατικό και καθαριστικό, και ένα μικρό ανεμιστήρα. Χάρη σε αυτή την απλότητα, η αξιοπιστία είναι απλά εξαιρετική. Η συσκευή είναι επίσης εύκολη στη χρήση: Η χωρητικότητα των 8 λίτρων είναι αρκετή για ενάμισι έως δύο μέρες. Για τη συμπλήρωση πρέπει απλά να αφαιρέσετε το πάνω μέρος. Η λειτουργία αρωματοποίησης πραγματοποιείται απλά προσθέτοντας αρωματικά έλαια στο νερό. Ο ιονισμός δηλώνεται επίσης. Η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς του είναι δύσκολη, αλλά οι χρήστες στις αναθεωρήσεις τους σημειώνουν ότι η σκόνη στον αέρα έχει γίνει αισθητά ευκολότερη.

Τα βασικά μειονεκτήματα του μοντέλου είναι μόνο δύο. Το πρώτο είναι ένα μη εναλλασσόμενο μπλε φως, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό το βράδυ. Το δεύτερο είναι η απουσία δείκτη χαμηλού νερού. Ιδιαίτερα πιεστικό είναι ο συνδυασμός αυτού του παράγοντα με μια αδιαφανή δεξαμενή νερού.

Οι καλύτερες πλύσεις αέρα: ένας προϋπολογισμός μέχρι 20.000 ρούβλια.

3 NeoClima NCC-868

Το NeoClima NCC-868 δεν είναι απλώς ένας υγραντήρας, είναι ένα πραγματικό κλίμα. Μέχρι σήμερα, δεν θα βρείτε μια πιο συμφέρουσα προσφορά καθαρισμού αέρα με παρόμοια λειτουργικότητα. Υπάρχουν πάντα και ακόμα περισσότερα για αποτελεσματικό υγροποίηση και καθαρισμό του αέρα: ιονισμός, υγροστάτης, φίλτρο άνθρακα, έλεγχος της καθαρότητας του αέρα. Υπάρχει ένας οζονιστήρας, ο οποίος θα κάνει τον αέρα στον χώρο καθαρό και φρέσκο, όπως μετά από μια καταιγίδα. Υπάρχει ακόμη και μια λάμπα UV, ώστε να μπορείτε να ξεχάσετε τα μικρόβια και τους ιούς. Απλά μην ξεχάσετε τους κανόνες για την ενεργοποίηση της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Το μόνο πράγμα που χαλάει όλη την "εικόνα" - ανατροφοδότηση πελατών. Πολλοί παραπονούνται για τον πενιχρό σχεδιασμό (η συσκευή μοιάζει με ένα τετράγωνο κιβώτιο), τον θόρυβο και τη μυρωδιά του πλαστικού.

Ανασκόπηση βίντεο

2 Venta LW15

Venta LW15 - ένα ισορροπημένο πλύσιμο αέρα από έναν γνωστό Γερμανό κατασκευαστή. Αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έναν παραδοσιακό (φυσικό) τύπο υγραντήρα με ένα φίλτρο νερού που περιλαμβάνεται. Με τη σκόνη και τις μυρωδιές, το LW15 κάνει λίγο καλύτερα από τους αντιπάλους του. Το Hygrostat δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά μπορείτε πάντα να το αγοράσετε και να το συνδέσετε στη συσκευή.

Το Venta LW15 δεν θα σας ευχαριστήσει με ένα εξαιρετικό σχέδιο, στην εμφάνιση είναι ένα μοντέλο με απλό σχεδιασμό, αν και με ηλεκτρονικό έλεγχο. Επίσης, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι το μοντέλο μπορεί να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά τις εγκαταστάσεις μέχρι 20 τετραγωνικά μέτρα. m. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγιστο ύψος οροφής 2,5 μ. Με αυτή την έννοια, LW15 χάνει σημαντικά σε άλλες πλύσεις αέρα στην αναθεώρηση μας. Σε άλλα, αυτό δεν εμπόδισε τη συσκευή να γίνει ένα από τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων στην αγορά.

1 Boneco W2055A

Οι Ελβετοί ήταν πάντα διάσημοι για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των προϊόντων. Το πλύσιμο αέρα από την Boneco ανταποκρίνεται πλήρως στις αρχές αυτές. Εμφάνιση λακωνική. Από τους ελέγχους μόνο ένα μικρό "krutilka", ρυθμίζοντας την ταχύτητα της εργασίας. Υπάρχουν δύο λειτουργίες: αδύναμη και ισχυρή. Το πρώτο είναι ιδανικό για χρήση τη νύχτα - ο θόρυβος δεν είναι πρακτικά ακούσιος. Επίσης στον μπροστινό πίνακα υπάρχει μικρή ένδειξη χαμηλής στάθμης νερού. Πιάστηκε κόκκινη φωτιά - ήρθε η ώρα να προσθέσετε νερό. Αυτό γίνεται πολύ απλά: στην πίσω επιφάνεια υπάρχει μια δεξαμενή 7 λίτρων, η οποία μπορεί εύκολα να αποσυνδεθεί και να πληρωθεί στο νεροχύτη. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε νερό σε ένα νεροχύτη σε οποιαδήποτε δοχεία, δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογείτε τη συσκευή - όλα είναι όσο το δυνατόν πιο απλά.

Η συντήρηση δεν είναι επίσης δύσκολη. Μία φορά την ημέρα για να γεμίσει με νερό (7 δεξαμενή λίτρων μια ήσυχη στιγμή είναι 23 ώρες), κάθε εβδομάδα αποστράγγισης βρώμικο νερό και ξεπλύνετε κάρτερ, καθ 'εξάμηνον καθαρό δίσκους χαρτιού από αφρού. Η μόνη παρατήρηση στη συσκευή, που αναφέρεται στις κριτικές πελατών - είναι μια μαλακή γουργούρισμα, την οποία συνηθίζετε γρήγορα.

Τα καλύτερα πλυντήρια αέρα: προϋπολογισμός μέχρι 30 000 ρούβλια.

3 Panasonic F-VXH50

Είναι δύσκολο να καλέσετε το πλύσιμο αέρα από την Panasonic το καλύτερο. Στην κατηγορία αυτή, το F-VXH50 έχει τη μικρότερη επιφάνεια συντήρησης 40 τετραγωνικών μέτρων και η κατανάλωση ισχύος είναι 43 Watt. Αλλά αυτό το νούμερο εξηγείται εύκολα από την προηγμένη ηλεκτρονική γέμιση. Από την ενδιαφέρουσα λειτουργία Econavi, η οποία "θυμάται" την καθημερινή σας ρουτίνα και λίγα λεπτά πριν από την υποτιθέμενη ατμοσφαιρική ρύπανση (το μαγείρεμα, το άνοιγμα του παραθύρου) περιλαμβάνει έναν πιο ισχυρό τρόπο καθαρισμού. Φυσικά, υπάρχουν αισθητήρες για την ατμοσφαιρική ρύπανση και την αυτόματη ρύθμιση της έντασης της υγρασίας. Υπάρχει επίσης μια αυτόματη νυχτερινή λειτουργία - η εκκίνηση του σκοταδιού καθορίζει το φωτοκύτταρο, μετά από το οποίο σβήνει αυτόματα ολόκληρος ο φωτισμός. Επίσης ευχαριστεί την παρουσία ενός συνόλου φίλτρων και άλλων αναλωσίμων για 10 χρόνια. Δεν τα υποτάσσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ακόμα ωραία. Επίσης, οι χρήστες στα σχόλια σημειώνουν το στοχαστικό σχεδιασμό, χάρη στο οποίο είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί ο νεροχύτης.

2 Electrolux EHAW 7510D / 7515D / 7525D

Ένα άλλο επιτυχημένο μοντέλο καθαρισμού αέρα από το γνωστό εμπορικό σήμα "Electrolux". Χαρακτηρίζεται από αυξημένη παραγωγικότητα - ο χώρος εξυπηρέτησης είναι 50 τετραγωνικά μέτρα. μ. και οικονομία - καταναλώνει μόνο 18 βατ. Υπάρχει υγροστάτης, δείκτης ρύπανσης φίλτρου και οθόνη αφής. Σε εμφάνιση η συσκευή φαίνεται πολύ μοντέρνα και θα ταιριάζει στο σχεδιασμό οποιουδήποτε δωματίου.

Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών, το EHAW 7510D αυξάνει γρήγορα το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Για δύο ώρες, η υγρασία αυξάνεται κατά μέσο όρο κατά 30%. Από τις καταγγελίες μπορεί να εντοπιστεί μόνο μια διογκωμένη τιμή και μια κάπως δύσκολη διαδικασία καθαρισμού της συσκευής.

Ανασκόπηση βίντεο

1 Winia AWX-70

Τέλος, ο ηγέτης της βαθμολογίας είναι ο φθηνότερος, αλλά ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας και τεχνολογικά προηγμένος καθαρισμός του αέρα. Η εμφάνιση δύσκολα μπορεί να ονομαστεί εξαιρετική - ένα συνηθισμένο ασπρόμαυρο κιβώτιο χωρίς στολίδια. Στο μπροστινό πλαίσιο υπάρχει ένας πίνακας LED, στον οποίο υπάρχουν ενδείξεις (χαμηλή στάθμη νερού, ρύπανση από φίλτρα) και χειριστήρια. Λειτουργίες ανεμιστήρα 4: χαμηλή, μέση, μέγιστη και αυτόματη. Το τελευταίο με το ενσωματωμένο υγρόμετρο διατηρεί υγρασία στο 60%. Τρεις τρόποι καθαρισμού: καθαρισμός αέρα, πλύσιμο με εισαγωγή αέρα μέσω φίλτρων, αέρας που διέρχεται από τα φίλτρα χωρίς περιστροφή του τυμπάνου. Όταν ο αισθητήρας ρύπανσης αέρα είναι ενεργοποιημένος, ο δεύτερος τρόπος λειτουργίας ενεργοποιείται αυτόματα για γρήγορο και υψηλής ποιότητας καθαρισμό.

Η αποτελεσματικότητα του έργου δεν προκαλεί οποιεσδήποτε καταγγελίες: ο αέρας γίνεται καθαρότερος, αισθάνεται η επίδραση του ιονισμού. Εξουσιοδοτημένη συσκευή, όπως και οι περισσότεροι ανταγωνιστές που αναφέρονται παραπάνω. Αλλά το AWX-70 μπορεί να πλυθεί σε ένα πλυντήριο πιάτων, το οποίο είναι πολύ βολικό.

Τα καλύτερα πλυντήρια αέρα για ένα παιδικό δωμάτιο

Δεν είναι μυστικό ότι η πλειοψηφία των αγοραστών, που αγοράζουν ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους. Τι πρέπει να είναι η συσκευή για το παιδικό δωμάτιο; Κατά τη γνώμη μας, απαριθμούμε τους πιο σημαντικούς δείκτες:

 • Τύπος υγραντήρα. Τα πιο δημοφιλή σήμερα είναι τα υπερηχητικά, αλλά δεν είναι κατάλληλα για δωμάτια με παιδιά κάτω των 4 ετών. Αυτό θα σας πει οποιοδήποτε αρμόδιο εμπειρογνώμονα. Για τα μωρά είναι απαραίτητο να αγοράσετε μοντέλα με φυσική (παραδοσιακή) εξάτμιση.
 • Συνιστάται να αγοράσετε συσκευές με τη λειτουργία "λειτουργία παιδιού". Παρέχει τη διατήρηση της υγρασίας στο δωμάτιο σε επίπεδο 60% ή περισσότερο και την αύξηση της ανταλλαγής αέρα. Αυτό είναι σημαντικό επειδή το δέρμα των παιδιών είναι πιο τρυφερό, αντιδρά πιο δυνατά στη σκόνη και στεγνώνει πιο γρήγορα.
 • Ασφάλεια κατασκευής. Πριν αγοράσετε ένα πλύσιμο αέρα, ρωτήστε τον σύμβουλο πόσο ασφαλές είναι το μοντέλο για εγκατάσταση στο παιδικό δωμάτιο. Πρέπει να αποφεύγονται τυχόν τυχαία εγκαύματα κατά την επαφή με το μηχάνημα. Ίσως η καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε ένα πρωτόγονο moisturizer, χωρίς καμία σχεδίαση. Τουλάχιστον, η συσκευή θα προσελκύσει λιγότερη προσοχή του παιδιού.
 • Πρόσθετα φίλτρα και φυσίγγια. Ο αέρας στο παιδικό δωμάτιο μπορεί να είναι όχι μόνο σκονισμένος, αλλά και κορεσμένος με επιβλαβή βακτήρια, μύκητες και τοξίνες. Στην ιδανική περίπτωση, η συσκευή θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με μια λυχνία UV (για την απομάκρυνση μύκητες και ιούς), ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο (έναντι τοξικών ακαθαρσιών) και ένα φίλτρο άνθρακα (έναντι χημικών ενώσεων). Τα περισσότερα επίπεδα φιλτραρίσματος στη συσκευή - τόσο καλύτερα. Σημειώστε ότι αυτά τα μοντέλα δεν είναι φθηνά.
 • Το επίπεδο θορύβου είναι ένας από τους σημαντικότερους δείκτες, ειδικά για τα παιδικά δωμάτια με βρέφη. Τα μοντέλα χωρίς θόρυβο είναι αυτά που παράγουν όχι περισσότερο από 37 dB. Οτιδήποτε υψηλότερο μπορεί να επηρεάσει τον ήρεμο ύπνο του μωρού.

Με βάση τα παραπάνω, επιλέξαμε τα τρία καλύτερα πλυσίματα αέρα για το παιδικό δωμάτιο.

3 LG HW306LGE0 Mini On

Ένας εξαιρετικός υγραντήρας για εγκατάσταση στο παιδικό δωμάτιο είναι το πλύσιμο του αέρα LG HW306LGE0 Mini On. Αυτή η συμπαγής συσκευή με ωραίο σχεδιασμό, ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, με προφίλτρο και ιονιστή. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια ένδειξη στάθμης νερού και μπορεί να παρακολουθεί την καθαριότητα του αέρα στο δωμάτιο, ενεργοποιώντας τον καθαρισμό στην αυτόματη λειτουργία.

Όπως και άλλοι εκπρόσωποι της αναθεώρησης, αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έναν φυσικό τύπο υγραντήρα. Περιοχή εξυπηρέτησης LG HW306LGE0 Mini Σε ένα μικρό - μόνο 23 τετραγωνικών μέτρων. μ. Αλλά αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για ένα άνετο υπνοδωμάτιο για τα παιδιά. Από τις προφανείς ελλείψεις, μπορούμε να σημειώσουμε μόνο μια υψηλή τιμή. Σε άλλες, μια συσκευή ποιότητας δεν μπορεί να είναι φθηνή αν αφορά την υγεία του παιδιού σας.

2 Boneco W2055D

Boneco W2055D - ο ηγέτης στον αριθμό των πωλήσεων μεταξύ πλύσεων αέρα. Αυτή είναι η πιο λειτουργική συσκευή στα τρία πρώτα. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με δύο χρήσιμα στοιχεία: ιονιστή και υγροστάτη. Υπάρχει ένας δείκτης ρύπανσης και μια λειτουργία της αρωματοποίησης. Μια αφαιρούμενη δεξαμενή καθιστά πολύ βολική την αναπλήρωση της δεξαμενής με νερό. Με μεγάλη επιφάνεια εξυπηρέτησης 50 τετραγωνικών μέτρων. m. Το Boneco W2055D θεωρείται μία από τις πιο ήσυχες ροδέλες, παράγοντας μόνο 25 dB. Αφού έχετε εγκαταστήσει μια τέτοια συσκευή στο παιδικό δωμάτιο, δεν μπορείτε να ανησυχείτε για τον ήρεμο ύπνο του μωρού.

Πολλοί χρήστες στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την απουσία φίλτρα αντικατάστασης, η οποία εξαλείφει την ανάγκη για σταθερές δαπάνες για την αντικατάσταση των στοιχείων φίλτρου. Η φροντίδα της συσκευής συνίσταται μόνο στον περιοδικό καθαρισμό των δίσκων.

Ανασκόπηση βίντεο

1 Electrolux EHAW-9010D / 9015D MINI

Μια πολύ αξιοπρεπής συσκευή για τον ύγρανση και τον καθαρισμό του αέρα είναι το μοντέλο Electrolux EHAW-9010D MINI. Στη χαμηλότερη τιμή της αναθεώρησης, η Electrolux είναι εξοπλισμένη με προ-φίλτρο, φίλτρο νερού και υγροστάτη. Υπάρχει οθόνη με ηλεκτρονικό χειριστήριο, χρονοδιακόπτη και ρύθμιση της ταχύτητας εξάτμισης. Ναι, η συσκευή εξυπηρετεί αποτελεσματικά την περιοχή μόνο μέχρι 19 τετραγωνικά μέτρα. μ., αλλά για το δωμάτιο των παιδιών δεν είναι πλέον απαραίτητο.

Αποκτήθηκε αυτό το μοντέλο σε σχέση με τη γέννηση ενός παιδιού. Αγορά ικανοποιημένη. Στην αρχή δεν μου άρεσε αρκετά η δουλειά του υγροστάτη, που έδειχνε πάντα την αξία HIGH (δηλαδή υπερβατική υγρασία), αν και ανεξάρτητο ρυθμιστή υγρασίας που αναφέρεται στην υγρασία 37%. Πήγα στο κατάστημα και άλλαξα την εγγύηση - το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Η άνετη συσκευή υγρασίας δημιουργεί περίπου 2 ώρες λειτουργίας. Και να θυμάστε, μάνα - παιδικό υπνοδωμάτιο με παιδιά κάτω των 4 ετών επιτρέπεται μόνο συσκευές και ζεστό φυσικής εξάτμισης, αλλά δεν υπερήχους!

Electrolux EHAW-9010D / 9015D MINI - ο πιο οικονομικός καθαρισμός του αέρα μεταξύ λειτουργικών και ποιοτικών συσκευών.

Τα καλύτερα πλυντήρια πριμοδότησης αέρα

3 Panasonic F-VXF70

Η εμφάνιση αυτού του μοντέλου είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια με αυτή ενός αντιπροσώπου της εταιρείας από την προηγούμενη κατηγορία. Στο επάνω μέρος υπάρχει ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου. Φαίνεται ωραίο, και είναι αρκετά βολικό να το χρησιμοποιήσετε. Είναι λυπηρό ότι δεν υπάρχει ενσωματωμένη μνήμη - αν τραβήξετε το καλώδιο από την πρίζα, θα πρέπει να ρυθμίσετε τα πάντα ξανά.

Αλλά για να λειτουργήσει η συσκευή ισχυρίζεται όχι. Η απαιτούμενη υγρασία στο διαμέρισμα συσσωρεύεται κυριολεκτικά μέσα σε μια ώρα, ο αέρας καθαρίζει αποτελεσματικά - ο άλλος στην κατηγορία premium και μην περιμένετε. Φυσικά, υπάρχουν αισθητήρες για να διατηρούν αυτόματα την υγρασία και την καθαρότητα του αέρα. Αλλά η ακρίβειά τους είναι κάπως χαμηλότερη από αυτή των ανταγωνιστών στην τάξη. Επίσης λείπουν πολλά τσιπ, όπως ο ιονισμός του αέρα. Αλλά είναι συμβιβαστικό για χαμηλό κόστος.

Σε γενικές γραμμές, κρίνοντας από την ανατροφοδότηση των αγοραστών, το μοντέλο δεν έχει σοβαρές ελλείψεις.

2 Daikin MCK75JVM-K

Η Daikin είναι ένας από τους αναγνωρισμένους ηγέτες στην παραγωγή κλιματικής τεχνολογίας. Το μοντέλο MCK75JVM-K είναι δύσκολο να το καλέσετε όμορφο, αλλά με τη σκέψη και την τεχνολογία να αμφιβάλλει, δεν είναι απαραίτητο. Πρώτα απ 'όλα, το πλύσιμο διακρίνεται από ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού: τα φωτοκαταλυτικά και ηλεκτροστατικά φίλτρα παρέχουν σχεδόν πλήρη καθαρισμό του αέρα, η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα από άτομα που πάσχουν από αλλεργίες. Ευχάριστο και ευαίσθητο αισθητήρα ρύπανσης, στέλνοντας το σήμα για να αυξήσει την ένταση του καθαρισμού, ακόμη και με ελαφρά αύξηση του περιεχομένου αέρα της σκόνης, του καπνού ή άλλων ουσιών.

Με τη λειτουργία του υγραντήρα, το μοντέλο κάνει επίσης μια εξαιρετική δουλειά. Η συνιστώμενη υγρασία 60% είναι πολύ γρήγορη, χάρη στην ικανότητα ρεκόρ των 450 m³ / h. Το επιθυμητό επίπεδο διατηρείται αυτόματα. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα (φίλτρα, λιπαντικά) διατίθενται στο σετ παράδοσης για 6 χρόνια χρήσης.

1 Boneco H680

Ο ηγέτης της βαθμολογίας είναι ένα κομψό μοντέλο από την ήδη γνωστή εταιρεία Boneco. Το μέγεθος είναι σχετικά μικρό. Ειδικά, δεδομένου του όγκου του δοχείου κάτω από το νερό - 10 λίτρα. Είναι πολύ εύκολο να το αφαιρέσετε για συμπλήρωση και καθαρισμό. Η ένδειξη στο όμορφο πλαίσιο LED θα σας υπενθυμίσει τη χαμηλή στάθμη νερού. Υπάρχει επίσης ένδειξη μόλυνσης από φίλτρο. Το πλύσιμο ελέγχεται μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Ο βαθμός καθαρισμού δεν είναι ο καλύτερος στην τάξη, αλλά δεν μπορεί να ονομαστεί κακός: τα φίλτρα HEPA, άνθρακα και νερού δουλεύουν καλά. Ο χώρος εξυπηρέτησης είναι εκπληκτικός - όχι λιγότερο από 100 τ.μ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η παρουσία ενός νυχτερινού τρόπου, στον οποίο η ταχύτητα του ανεμιστήρα μειώνεται στο ελάχιστο, μειώνοντας τον θόρυβο. Τέλος, μια ωραία προσθήκη στην καθαρότητα θα είναι η λειτουργία της αρωματοποίησης - είναι μόνο απαραίτητο να προσθέσετε μερικές σταγόνες αρωματικού ελαίου και το διαμέρισμα θα έχει ένα ελαφρύ άρωμα της αγαπημένης σας οσμής.

Οι καλύτερες πλύσεις στον αέρα στο σπίτι - Top 10

Βυθίστε τον αέρα ή τον καθαριστή αέρα - ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό στη ζωή οποιουδήποτε ατόμου που παρακολουθεί την υγεία του. Η ποιότητα του αέρα, ιδίως στις μεγάλες πόλεις, επιδεινώνεται με το χρόνο, γεγονός που έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ευημερία. Εάν δεν έχετε εξοχική κατοικία, από την οποία μπορείτε να βγείτε στην αποβάθρα και να αναπνέετε καθαρό αέρα και με τα παράθυρα ανοιχτά, το μικροκλίμα του διαμερίσματος αλλάζει προς το χειρότερο - τότε η κορυφή μας για σας. Παρουσιάζουμε την αξιολόγηση των καλύτερων καθαριστών αέρα του 2018.

№10 - BONECO AOS W200

 • 15 900 ρούβλια

Σε αυτό το κλιματικό σύστημα, ο κατασκευαστής έχει ήδη φιλοξενήσει 3 εξαρτήματα: ένα καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα και ένα αρωματικό άρωμα. Το πλύσιμο δεν απαιτεί την ποιότητα του νερού και ίσως η κύρια διαφορά του από πολλά άλλα είναι η διαθεσιμότητα ενός ειδικού σφουγγαριού 3D, ο οποίος χρησιμοποιείται εδώ αντί των συνηθισμένων φίλτρων αέρα. Όλες οι πλεονάζουσες ακαθαρσίες αναρροφώνται από τον αέρα μέσω ενός ανεμιστήρα, μετά τον οποίο καθίστανται στο σφουγγάρι και ξεπλένονται με νερό μέσα στην κατσαρόλα. Για τον καθαριστή αέρα, το AOS W200 έχει πολύ μικρές διαστάσεις και συγχρόνως κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, έτσι ώστε ο νεροχύτης όχι μόνο να είναι χρήσιμος βοηθός, αλλά και να ταιριάζει με βιολογικό τρόπο σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Η χωρητικότητα της μονάδας είναι 4,5 λίτρα. Ο μέγιστος χώρος εργασίας είναι 50 τετραγωνικά μέτρα. Στο νεροχύτη χτίστηκε μια ράβδος ιονιστικού αργύρου (ISS), μέσω της οποίας δεν ανθίζει το νερό και που, σε συνδυασμό με το καινοτόμο 3D σφουγγάρι, απλώνει καθαρό αέρα στο δωμάτιο με ευχάριστο άρωμα. Για να καθαρίσετε το σφουγγάρι, απλώς το πλύνετε σε μια γραφομηχανή όπως κάθε άλλο στοιχείο ντουλάπας.

№ 9 Ballu AW-325

 • 11 600 ρούβλια

Αυτό το μοντέλο έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά - από το σύνολο της σειράς μοντέλων της εταιρείας είναι το πιο απλό, αλλά φθηνό και εξαιρετικά λειτουργικό. Μετά την αποσυσκευασία, θα δείτε στην περίπτωση ένα μαύρο τετράγωνο με μια οθόνη, η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν πίνακα ελέγχου συστήματος. Ο πίνακας είναι αισθητηριακός, εξυπηρετεί ταυτόχρονα ως στοιχείο ελέγχου και δείκτη κατάστασης - υπάρχει ένας αισθητήρας νερού, αρκετοί τρόποι καθαρισμού και ένας δείκτης υγρασίας αέρα.

Μέσα στη δεξαμενή υπάρχει μια ασημένια ράβδος, ωστόσο δεν παρέχεται ιονισμός αέρα. Η εξάτμιση, όπως και στις περισσότερες άλλες πλύσεις, συμβαίνει σύμφωνα με την αρχή της παροχής ψυχρού ατμού. Η δεξαμενή, μαζί με μια παλέτα, μπορεί να περιέχει έως και 5,7 λίτρα νερού. Υπάρχει επίσης λειτουργία νύχτας, κατά την οποία η συσκευή πραγματοποιεί αυτόματα και με ελάχιστο επίπεδο θορύβου τις λειτουργίες της. Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να βρείτε την επιλογή CLEAN, όταν ενεργοποιηθεί, το μηχάνημα ενεργοποιεί τη λειτουργία αυτοκαθαρισμού. Τα αντικαθιστώμενα φίλτρα δεν παρέχονται εδώ, για το μεγαλύτερο μέρος η μηχανή αντιμετωπίζει καλά χωρίς αυτά. Χώρος συντήρησης - έως 50τ.μ.

№8 BONECO AOS-W1335A

 • από 10 000 ρούβλια

Ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας Boneco στη λίστα μας, διαφέρει από την παραπάνω τιμή και τις διαστάσεις του μοντέλου, και ο σχεδιασμός μοιάζει με το AW-325. Το πολυλειτουργικό σύστημα κλιματισμού W1335A λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά, καθαρίζοντας τέλεια τον αέρα όχι μόνο από τη σκόνη, αλλά και από το μαλλί των κατοικίδιων ζώων και ακόμη και από τα ακάρεα σκόνης. Ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση 2 ετών στο καθαριστήριο αέρα. Η χωρητικότητα της δεξαμενής νερού είναι 7 λίτρα, ο ρυθμός ροής δεν υπερβαίνει τα 300 ml / h.

Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, δεδομένου ότι το σύστημα αυτό είναι κατασκευασμένο σε βάση μη φιλτραρισμένο. Η δεξαμενή μπορεί να γεμίσει με νερό κάθε ποιότητας - μια ιονιστική ράβδος θα την καθαρίσει από βακτήρια και επιβλαβείς ακαθαρσίες. Οι τρόποι λειτουργίας επιλέγονται από τον τροχό του ταμπλό και το χαμηλό επίπεδο θορύβου επιτρέπει τη χρήση της συσκευής ακόμη και όταν όλοι κοιμούνται. Ο νεροχύτης απενεργοποιείται αυτόματα αν τελειώσει το νερό στη δεξαμενή. Μπορεί να εγκατασταθεί σε δωμάτια με μέγεθος 50 τετραγωνικών μέτρων, αλλά με τον καθαρισμό θα πρέπει να τσιγαρίσετε - οι λεπίδες του ανεμιστήρα είναι πολύ ενοχλητικές για εύκολη πλύση με νερό.

№7 - Polaris ΡΡΑ 4045 Rbi

 • 3 900 ρούβλια

Κάθε ένας από μας έχει ακούσει για την εταιρεία οικιακών συσκευών της Polaris, αλλά και για καθαριστές αέρα. Και όχι μόνο, αλλά το κάνουμε με τις καλύτερες παραδόσεις - αυτή η μικρή και φθηνή συσκευή έχει μια εντυπωσιακή λειτουργικότητα για την τιμή της. Το σύστημα φιλτραρίσματος στο PPA 4045 είναι βήμα-βήμα, συμπεριλαμβανομένων 4 σταδίων καθαρισμού. Εκτός από το πληκτρολόγιο της ίδιας της συσκευής, το κιτ περιλαμβάνει ένα βολικό τηλεχειριστήριο. Παρόλο που δεν ενυδατώνει τον αέρα, λειτουργεί καλά με τον καθαρισμό.

Υπάρχει η δυνατότητα ιονισμού αέρα, ενσωματωμένου φίλτρου άνθρακα και η συσκευή ζυγίζει μόλις 2,5 κιλά. Εκτός από το ιονιστή, υπάρχει μια γεύση, έτσι ώστε ο αέρας στο σπίτι δεν θα είναι μόνο φρέσκο, αλλά και με μια ευχάριστη οσμή. Ο νεροχύτης έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα - με την πάροδο του χρόνου, το φίλτρο άνθρακα καθίσταται φραγμένο και χάνει την αποτελεσματικότητά του και δεν υπάρχουν επιπλέον στο κιτ, δεν είναι επίσης εύκολο να τα βρείτε στην αγορά. Η συνιστώμενη επιφάνεια εργασίας είναι 30 m ^ 2.

Αριθ. 6 - PANASONIC F-VXH50R-W

 • 20 300 ρούβλια

Ένα σύγχρονο κλιματικό συγκρότημα από την παγκοσμίως γνωστή μάρκα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Το σύστημα περιέχει 3 φίλτρα: το ένα για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη, ένα άλλο για την απομάκρυνση μιας δυσάρεστης οσμής και, το σημαντικότερο, ένα φίλτρο νερού, το οποίο ενυδατώνει και καθαρίζει οτιδήποτε άλλο. Το πλύσιμο του φίλτρου νερού είναι απαραίτητο ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιείται το πλύσιμο, κατά προτίμηση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Στο πάνω πλαίσιο της συσκευής υπάρχουν κουμπιά ελέγχου. Μεταξύ των λειτουργιών καθαρισμού του αέρα παρέχεται επίσης ένα κουμπί προστασίας παιδιών. Ο νεροχύτης διατηρεί αυτόματα το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Η συσκευή διατίθεται στην αγορά σε 3 χρώματα: λευκό, γκρι, μαύρο. Υπάρχουν διάφοροι δείκτες που καθορίζουν τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης, με την επακόλουθη επιλογή του καθεστώτος καθαρισμού. Αποτελεσματική καθαριότητα - 40 τ.μ. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, με σωστή φροντίδα το φίλτρο θα διαρκέσει μέχρι και 10 χρόνια. Μεταξύ των αδυναμιών ξεχωρίζουν ιδιαίτερα η τιμή και οι μεγάλες διαστάσεις της συσκευής, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξεταστεί κατά το σχεδιασμό του εσωτερικού.

№5 - Philips AC 4014

 • 22 400 ρούβλια

Το έξυπνο σύστημα καθαρισμού αέρα της Philips φροντίζει για την υγεία σας και εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα καθαρισμού. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα που ανιχνεύει τις παραμικρές αλλαγές στην ατμόσφαιρα. Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας ρυθμίζει την ποσότητα του αντληθέντος αέρα, υπάρχουν προσαρμοσμένοι τρόποι λειτουργίας.

εδώ ένα σύστημα φιλτραρίσματος τριών σταδίων: κατ 'αρχάς προ-φίλτρο συγκρατεί τα μεγάλα σωματίδια, όπως άμμο ή τρίχωμα των ζώων, τότε ένα φίλτρο άνθρακα απορροφά όλες τις οσμές, και τέλος επικαλυμμένα με ένα αντιβακτηριακό φίλτρο αφαιρεί μικροσκοπικά σωματίδια της σκόνης που διέρχεται μέσω της μεμβράνης των δύο πρώτων. Ο δείκτης θα ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη, όταν τα φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται ή να αντικατασταθούν, διαφορετικά η συσκευή σταματήσει να λειτουργεί. Το AC 4014 λειτουργεί πολύ σιωπηλά για να πλύνει αυτή τη δύναμη. Υπάρχει ένα χρονόμετρο που απενεργοποιεί τη συσκευή μετά από μια ορισμένη περίοδο. Σε γενικές γραμμές, η μάρκα συνεχίζει τον πήχη και η ποιότητα πληροί όλες τις προσδοκίες, αλλά δεν υπάρχει μια πολύ χρήσιμη λειτουργία του ιονισμού του αέρα.

№4 - Tefal PU4025

 • 14.100 ρούβλια

Ένα από τα καλύτερα καθαρισμού του αέρα στην αγορά όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού. Tefal είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και μοντέρνο σχεδιασμό, όμως, όπως και κάθε συσκευή υψηλής τεχνολογίας, PU4025 δεν είναι χωρίς ατέλειες. σύστημα καθαρισμού σε αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει 4 φίλτρα: προ-φίλτρο, ενεργό άνθρακα και την αντιβακτηριακή HEPA, και στο προσάρτημα να τους είναι μια ειδική φράγμα τεχνολογία NanoCaptur, η οποία αφαιρεί την φορμαλδεΰδη αέρα. Ο χώρος εξυπηρέτησης είναι έως 35 τ.μ. Εκτός από τους τέσσερις φίλτρα είναι επίσης παρούσες ενσωματωμένο σύστημα ιονισμού μέσω του οποίου αέρας είναι τόσο καθαρό και φρέσκο ​​ως μετά από μια καταιγίδα. Συνολικά υπάρχουν 4 λειτουργία φιλτραρίσματος υψηλής-ταχύτητας, ένας από αυτούς επιλέγει το δικό τους συσκευή, αυτόματα αναλύοντας την έκταση της μόλυνσης.

Παρά την ισχύ του, το PU4025 λειτουργεί πολύ ήσυχα, η στάθμη θορύβου στη μέγιστη ισχύ δεν υπερβαίνει τα 45 dB. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει κατά τη λειτουργία είναι ότι είναι δύσκολο να βρεθούν αντικαταστάσιμα φίλτρα, οπότε θα πρέπει να φροντίζετε όσο το δυνατόν προσεκτικά το διαθέσιμο.

№3 Sharp KC-F31R

 • 15 700 ρούβλια

Ανοίγει τα τρία κορυφαία συμπαγή ευφυή φίλτρα καθαρισμού αέρα από την εταιρεία Sharp. Υπάρχει όλα όσα πρέπει να είναι στο σύγχρονο πλύσιμο του αέρα, καθώς και μερικές πρόσθετες λειτουργίες που δεν θα βρείτε στους ανταγωνιστές. Η πιο αξιοσημείωτη από αυτές τις λειτουργίες - ιονική βροχή - σας επιτρέπει να υγράνετε και να ιονίζετε ταυτόχρονα τον αέρα, πράγμα που αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματική αναλογία καθαρισμού.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της «βροχή ιόντων» εξαλείφονται οι δυσάρεστες οσμές σβήστηκε στατικό ηλεκτρισμό, και τα μικρά σωματίδια ρύπων στον αέρα ενώνονται ανεπαίσθητη μάτι ιονισμένο σταγόνες νερού. Η εξάτμιση γίνεται με ψυχρό τρόπο, αποκλείεται η υπερχείλιση. πρόγραμμα καθαρισμού του αέρα είναι ένα τριών σταδίων αισθητήρες σκόνης προσδιορίζει σωστά το βαθμό ρύπανσης και ρυθμίστε την επιθυμητή λειτουργία. Η μονάδα είναι συμπαγής και ελαφρύς, μπορεί να μετακινηθεί γύρω από το διαμέρισμα, και κάθε φορά που δεν έτρεξε να τον για να αλλάξετε τη λειτουργία, πλήρης ραδιοπομπό που παρέχονται. Το μηχάνημα είναι σχεδόν καθόλου θόρυβο, αλλά και για την απόδοση να ελπίζουμε ότι δεν είναι απαραίτητο: το μέγεθος του χώρου εργασίας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει 20m².

№2 - Foxcleaner ION

 • 6 400 ρούβλια

Παρά το παραπλανητικά μικρό μέγεθος και τον απλό σχεδιασμό της, η συσκευή έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα μικρό κιβώτιο βάρους 1,5 κιλών, σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια. Υπάρχουν έως και 5 στάδια καθαρισμού του αέρα: εκτός από τα τρία πρότυπα φίλτρα - πρωτογενή, αντιβακτηριακά και άνθρακα, υπάρχει ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο και ένας βακτηριοκτόνος λαμπτήρας. Το φωτοκαταλυτικό στοιχείο ενεργεί με υπεριώδη ακτινοβολία, σκοτώνοντας βακτήρια και αποσυνθέτοντας πολύπλοκες χημικές ενώσεις που έχουν επιβιώσει από το φιλτράρισμα από το πρωτεύον σύστημα

Ο χώρος εγγυημένου καθαρισμού των χώρων μπορεί να είναι μέγιστος 20 τ.μ. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα στο αυτοκίνητο ρυθμίζεται από τον πίνακα ρύθμισης, ο ιονιστής, λοιπόν, είναι επίσης εκεί. Βρείτε τα φίλτρα αντικατάστασης για το ION δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά είναι καλύτερο να τα αγοράσετε εκ των προτέρων. Για όλη τη πολυλειτουργικότητά της, η συσκευή είναι φθηνή και μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός δαπανηρών συσκευών μπορεί να ανταγωνιστεί με αυτήν. Τα καλύτερα φθηνά πλυντήρια.

№1 - Daikin MC70LVM

 • 32 300 ρούβλια

Ο ηγέτης της παρέλασης μας είναι ένας πολύ έξυπνος, πολυλειτουργικός καθαριστής αέρα από τη Daikin. Διαφέρει από όλα τα μοντέλα που αντιπροσωπεύονται στην αξιολόγηση με υψηλή τιμή, αλλά το σύμπλεγμα του είναι παρόμοιο σε δομή με εκείνο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αέρα σε επιστημονικά εργαστήρια. Το σύστημα ελέγχεται χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, αλλά ακόμη και χωρίς αυτό, το ίδιο το μηχάνημα μπορεί να καθορίσει το βαθμό ρύπανσης και να κάνει τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό των χώρων χωρίς τη συμμετοχή του ιδιοκτήτη.

Εκτός από τα πέντε στάδια καθαρισμού, υπάρχει μια μοναδική τεχνολογία Flash Streamer, η οποία εξουδετερώνει ακόμη και επικίνδυνες συγκεντρώσεις χημικών ενώσεων στον αέρα. Η ίδια η συσκευή είναι πολύ ήσυχη, είναι απίθανο να ακούσετε πώς λειτουργεί, ακόμη και με ένα ελάχιστο επίπεδο θορύβου υποβάθρου. Ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση για τον καθαρισμό του αέρα κατά 99%. Ο ενσωματωμένος ιονιστής θα σας επιτρέψει να νιώσετε τη μυρωδιά του όζοντος που μας είναι γνωστή μετά τη βροχή. Όλα τα φίλτρα είναι αντικαταστάσιμα, αλλά η αντικατάσταση είναι εξαιρετικά σπάνια, ειδικά αν τα πλένετε καθώς λεκιάζονται. Ο έλεγχος υγρασίας δεν παρέχεται εδώ, επομένως είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τη μονάδα μαζί με τον υγραντήρα σε χώρους με ξηρό αέρα. Εκτός από το καλό πλύσιμο του αέρα, μπορεί να το κάνει σε χώρο μέχρι 70 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος είναι μεγαλύτερος από αυτόν των περισσότερων ανταγωνιστών.

15 καλύτερα φίλτρα αέρα και πλυντήρια αέρα για τις κριτικές των καταναλωτών

Η πρόσβαση στη σύγχρονη τεχνολογία κλιματισμού του μέσου καταναλωτή δεν περιορίζεται από καιρό μόνο στον κλιματισμό. Όλο και συχνότερα οι κάτοικοι των πόλεων μετατρέπονται σε πιο προηγμένα τεχνολογικά μέσα για τη δημιουργία του πιο άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή στο διαμέρισμα. Και ένας από τους τύπους τέτοιων συσκευών είναι οι καθαριστές αέρα, οι ιονιστές και οι λεγόμενες πλύσεις αέρα. Τα τελευταία συχνά συνδυάζουν πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα. Οι ειδικοί εμπειρογνωμόνων ανέλυσαν την τρέχουσα αγορά των κλιματολογικών συσκευών και κατάρτισαν έναν κατάλογο 15 μοντέλων που χωρίζονται σε ομάδες με βάση τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τον καταναλωτή.

Τι είδους καθαριστής αέρα πρέπει να επιλέξω;

Για να ξεκινήσουμε, σας προσφέρουμε για λίγο, ποιες είναι οι ίδιες οι μάρκες, σύμφωνα με τις οποίες παράγονται οι καθαριστές αέρα που περιλαμβάνονται στην αξιολόγηση και όπου κατασκευάζονται πραγματικά τα επώνυμα προϊόντα.

Η Panasonic είναι η πιο αναγνωρίσιμη μάρκα στη λίστα μας. Μια γιγαντιαία ιαπωνική εταιρεία, γνωστή εδώ και δεκαετίες για τα ηλεκτρονικά της. Ο κλιματισμός, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού του αέρα, παράγεται κυρίως στην Κίνα.

Sharp - άλλη διάσημη ιαπωνική εταιρεία με έναν αιώνα ιστορίας. Είναι γνωστή για υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά είδη υψηλής τεχνολογίας και οικιακές συσκευές. Τα προϊόντα της Sharp είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο, αλλά τα καθαριστικά αέρα κατασκευάζονται στην Κίνα.

Η REDMOND είναι επίσης μια πολύ γνωστή μάρκα για τον εγχώριο καταναλωτή. Πρόκειται για μια διεθνή μάρκα (ΗΠΑ, Καναδά, Ισραήλ) υψηλής ποιότητας οικιακών συσκευών, κυρίως του τμήματος μεσαίων τιμών. Η έδρα βρίσκεται στο Ισραήλ και η παραγωγή είναι εγκατεστημένη στην Κίνα. Μέρος του εξοπλισμού που παρέχεται στη ρωσική αγορά συλλέγεται στις χώρες της ΚΑΚ.

Η Timberk είναι μια μεγάλη διεθνής εταιρεία χαρτοφυλακίου, η οποία γεννήθηκε στη Σουηδία. Τώρα το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στο Ισραήλ. Υπάρχουν επίσης μονάδες στην Κίνα, τη Φινλανδία και τη Ρωσία. Οι βάσεις παραγωγής του ομίλου εταιρειών είναι διαθέσιμες σε πολλές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Venta είναι ένα γερμανικό εμπορικό σήμα που ανήκει στην Venta-Luftwäscher GmbH, η οποία ιδρύθηκε το 1981. Ειδικεύεται αυστηρά στα συστήματα καθαρισμού και υγρασίας του αέρα. Η τεχνική παράγεται στο έδαφος της ίδιας της FRG.

Το Winia είναι το προϊόν της ανακατασκευής του Mando Climate Control, ενώ ακόμη και νωρίτερα η Winia ανήκε στη διάσημη κορεατική εταιρεία Hyundai. Όλοι αυτοί οι μετασχηματισμοί έγιναν το 2000-2003, και έκτοτε με το σήμα Winia υπάρχει μια πολύ καλή τεχνολογία κλιματισμού. Η παραγωγή πραγματοποιείται στη Νότια Κορέα.

Η Leberg, μια νορβηγική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1963 και ξεκίνησε με την παραγωγή συστημάτων εξαερισμού. Στο μέλλον, η εταιρεία επέκτεινε με επιτυχία το φάσμα των προϊόντων που εισέρχονται στην παγκόσμια αγορά. Τώρα σχεδόν όλα τα προϊόντα παράγονται στην Κίνα.

Η Daikin είναι ιαπωνικό εμπορικό σήμα που ανήκει στην Daikin Industries Ltd. με σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή βιομηχανικών κλιματιστικών, συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού. Η παραγωγή είναι εγκατεστημένη, εκτός από 5 εργοστάσια στην ίδια την Ιαπωνία παγκοσμίως - Βέλγιο, Τσεχία, Νοτιοανατολική Ασία, Αυστραλία και ΗΠΑ. Τα πλυντήρια αέρα συλλέγονται κυρίως στην Κίνα.

Το Boneco είναι μια ελβετική μάρκα υγραντήρων και καθαριστές αέρα. Απευθείας παραγωγός είναι η ελβετική εταιρεία Plaston AG, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά κλιματολογικών τεχνολογιών για περισσότερα από 60 χρόνια. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στην Ελβετία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Νότια Κορέα και την Κίνα.

Το Foxcleaner είναι ρωσικό εμπορικό σήμα. Σχετικά ελάχιστα γνωστό, αλλά αρκετά άξια προσοχής για διάφορους λόγους. Τα προϊόντα Foxcleaner κατασκευάζονται στην Κίνα.

Η AIC είναι μια μάρκα "αντάρτικης" που έχει μαζευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα υπό την ιταλική προέλευση. Στην πραγματικότητα, τα ιταλικά σε αυτό μόνο τον τόπο εγγραφής, και όλα τα προϊόντα που παράγονται στην Κίνα. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι ρίζες της εταιρείας Air Intelligent Comfort είναι εντελώς ρωσικές, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στο πλαίσιο του μαζικού φαινομένου των ψευδο-ξένων εμπορικών σημάτων. Αλλά τα προϊόντα AIC δεν είναι τα χειρότερα, αλλά αυτό είναι το κύριο πράγμα.

Η βαθμολογία των καθαριστών αέρα (ροδέλες) 2018

Όσο ευρύτερη είναι η γκάμα του εξοπλισμού, τόσο πιο δύσκολη είναι η πλοήγηση σε αυτήν την ποικιλομορφία. Ακόμα, μόνο για την καθαρότητα και την υγρασία του αέρα που αγωνίζονται υγραντήρες, ιονιστές, οζονιστές και ροδέλες. Το πιο συνηθισμένο ερώτημα των αγοραστών - πώς διαφέρει το πλύσιμο από τον υγραντήρα και τι είναι καλύτερο να αγοράσετε για το σπίτι; Θα εξετάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των νεροχύτη και θα βοηθήσουμε να γίνει η σωστή επιλογή.

Είδη καθαρισμού αέρα

Οι νεροχύτες και οι υγραντήρες έχουν πολλά κοινά: και οι δύο τύποι συσκευών έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το επίπεδο σχετικής υγρασίας στο σπίτι.

Οι διαφορές αρχίζουν με την επέκταση της λειτουργικής - ο νεροχύτης διαποτίζει όχι μόνο τον αέρα με υγρασία, αλλά καθαρίζει επίσης από μηχανικές ακαθαρσίες: σκόνη, μικρές ίνες ύφασμα, μαλλί, γύρη και ακόμη σωματίδια αιθαλομίχλης και του καπνού. Υγραντήρας ίδια ο αέρας δεν μπορεί να καθαριστεί, αυτό εξατμίζεται μόνο το ύδωρ, το κρύο ή ζεστό ατμό.

Ο μηχανισμός δράσης είναι θεμελιωδώς διαφορετικός. Οι νεροχύτες λειτουργούν με βάση την αρχή της υδροδιήθησης. Ο ανεμιστήρας παίρνει τη ροή αέρα από το δωμάτιο και τον κατευθύνει σε ένα περιστρεφόμενο τύμπανο που αποτελείται από διάφορους δίσκους. Το τύμπανο συνεχώς περιστρέφεται και αρδεύεται με νερό, μια τέτοια εικόνα, το ίδιο το νερό γίνεται ένα φίλτρο - υπάρχει μια υδροδιήθηση του αέρα. Κολλιέται στη ρύπανση του τυμπάνου πέφτει μέσα στο νερό και καθιζάνει σε μια ειδική παλέτα και η καθαρισμένη και υγρανθείσα ροή αέρα στέλνεται έξω.

Τώρα στην αγορά υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καθαριστών αέρα, που διαφέρουν στο σχήμα του τυμπάνου.

 • Βυθίζεται με κωνικό τύμπανο. Σε αυτές τις συσκευές, αντί του παραδοσιακού κυκλικού δίσκου, περιστρέφεται μια κωνική ράβδος στο κέντρο της δεξαμενής νερού. Καθώς περιστρέφεται η ράβδος, τραβάει το νερό προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα πέπλο από λεπτά σταγονίδια μέσα από τα οποία διέρχεται ο μολυσμένος αέρας.
 • Οι νεροχύτες με ένα κυλινδρικό τύμπανο δημιουργούν ένα κουρτίνα νερού λόγω των περιστρεφόμενων δίσκων, πάντα υγρανθέντων με νερό λόγω ειδικής ανακούφισης ή μεμβρανών μεμβράνης. Πάνω από το δίσκο είναι εγκατεστημένος ένας ισχυρός ανεμιστήρας, ενισχύοντας την εξάτμιση.

Τα μοντέλα με το συνηθισμένο στρογγυλό τύμπανο είναι πολύ πιο ευρέως διαθέσιμα στην αγορά. Δεν διαφέρουν από τα κωνικά ομόλογα όσον αφορά την αποδοτικότητα και την αρχή της λειτουργίας, αλλά κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο και είναι ευκολότερο να διατηρηθούν.

Συμβουλές για την επιλογή πλύσης αέρα

Περιοχή εξυπηρέτησης

Ένας από τους κύριους λόγους αρνητικής ανάδρασης στον καθαρισμό του αέρα είναι ο εσφαλμένος υπολογισμός της περιοχής. Το γεγονός είναι ότι κατά την αγορά ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων δεν πρέπει να προσανατολίζεται στην περιοχή ολόκληρου του διαμερίσματος, αλλά μόνο στην περιοχή του δωματίου όπου θα εγκατασταθεί η συσκευή. Η αύξηση της υγρασίας σε όλο το σπίτι δεν είναι δυνατή με το πλύσιμο και ο λόγος δεν είναι σε ανεπαρκή χωρητικότητα, αλλά σε μια αδύναμη σύμβαση του εσωτερικού αέρα και την παρουσία τοίχων, οπότε ο υγροποιημένος αέρας παραμένει μέσα σε ένα δωμάτιο.

Όγκος δεξαμενής και κατανάλωση νερού

Προφανώς, το πλύσιμο είναι πιο ισχυρό, τόσο πιο γρήγορα ο αέρας στο δωμάτιο θα κορεστεί με την υγρασία. Ο μέσος ρυθμός εκφόρτισης πρέπει να αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής: η ελάχιστη τιμή είναι η κατανάλωση 200 ml νερού ανά ώρα, υψηλή - από 500 ml / h.

Για να διασφαλίσετε ότι ο όγκος της δεξαμενής είναι επαρκής για έναν πλήρη κύκλο εργασίας, μπορείτε να εστιάσετε στις μέσες τιμές. Με ρυθμό ροής 300-500 ml / ώρα, η δεξαμενή νερού πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 5-7 λίτρα νερού.

Επίπεδο θορύβου

Γενικά, το πλύσιμο είναι πολύ πιο δυνατό από έναν κανονικό υγραντήρα αέρα. Το επίπεδο θορύβου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά ακόμη και οι πιο ήσυχες συσκευές στη λειτουργία ελάχιστης ισχύος συνήθως φτάνουν τα 20 dB. Στην κανονική λειτουργία, ο θόρυβος από την εργασία είναι συγκρίσιμος με τους ήχους που εκπέμπει η μονάδα συστήματος του υπολογιστή.

Στο βόμβο της συσκευής δεν είναι ενοχλητικό και δεν παρεμβαίνει στον ειρηνικό ύπνο των μελών του νοικοκυριού, είναι προτιμότερο να αγοράσετε αμέσως ένα νεροχύτη με την υποστήριξη ενός νυχτερινού τρόπου, παρακωλύοντας τον ανεμιστήρα.

Αναλώσιμα

Οι κατασκευαστές συχνά υπογραμμίζουν ότι το πλύσιμο με αέρα είναι πιο οικονομικό από άλλα καθαριστικά αέρα λόγω της έλλειψης ανταλλακτικών.

Ωστόσο, πολλά μοντέλα της μεσαίας και υψηλής-end κατηγορία περαιτέρω εξοπλισμένη επαργυρωμένο ράβδους ιονίζουσας για τον καθαρισμό του νερού, ο καθαρισμός των μικρών φίλτρων εξόδου (HEPA), καθώς και βακτηριοκτόνο και φίλτρο ροφητή κασέτες. Όλα αυτά - τα αναλώσιμα που χρειάζονται τακτική αντικατάσταση, οπότε είναι λογικό να διευκρινιστεί το κόστος και τη διαθεσιμότητα των στοιχείων πριν από την αγορά.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η βαθμολογία των καθαριστών αέρα (ροδέλες) 2018

5 θέση: Boneco W1355A

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νεροχύτη Boneco είναι οι αυξημένες επιφάνειες εξάτμισης και η απλούστερη διαχείριση. Οι ανάγλυφοι δίσκοι του τυμπάνου σάς επιτρέπουν να διατηρείτε περισσότερη υγρασία και να επιταχύνετε τη διαδικασία εξάτμισης και, για ευκολία στη λειτουργία, είναι υπεύθυνοι οι ενσωματωμένοι τρόποι λειτουργίας. Ο νεροχύτης μπορεί να ανάψει με ασφάλεια τη νύχτα, ενώ η νυχτερινή λειτουργία χαμηλού θορύβου έχει ρυθμιζόμενη ένταση. Η συντήρηση της συσκευής διευκολύνεται από μια διαφανή δεξαμενή νερού με μια άνετη λαβή.

 • εξυπηρετεί έκταση έως 50 τετραγωνικών μέτρων. μετρητές.
 • ογκομετρική δεξαμενή 7 λίτρων ·
 • μέση ισχύ, ροή νερού 300 ml / h;
 • ιοντική ράβδος αργύρου.
 • διάφορους τρόπους λειτουργίας (νυκτερινή και εντατική) ·
 • ένδειξη στάθμης νερού.
 • Αθόρυβη λειτουργία (μέχρι 27 dB).
 • Αυτόματη απενεργοποίηση με κενό δοχείο.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (20 W).
 • η ράβδος θα πρέπει να αλλάξει (υπολογίζεται για 2 εποχές).
 • όταν παίρνετε νερό από τη δεξαμενή, υπάρχει ένα δυνατό γουργούρισμα.
 • το κόστος 13 150 ρούβλια.

4 θέση: Winia AWI-40

Η έξυπνη κορεατική πλύση του Winia AWI-40 αντέχει ανεξάρτητα τον υπερβολικά ξηρό αέρα. Το ενσωματωμένο υγρόμετρο καθορίζει με ακρίβεια το επίπεδο υγρασίας, εμφανίζεται η τιμή και η συσκευή κορεάζει αυτόματα τον αέρα με υγρασία και διατηρεί το προκαθορισμένο επίπεδο. Η μεγάλη δεξαμενή και η υψηλή κατανάλωση νερού καθιστούν δυνατή την ταχύτερη επιτάχυνση του έργου και πρακτικά δεν απαιτούν την παρέμβαση του ιδιοκτήτη: ο χρόνος λειτουργίας στη λειτουργία εκτός σύνδεσης υπερβαίνει τις 14 ώρες.

 • δίσκοι με αντιβακτηριακή επικάλυψη.
 • δεξαμενή χωρητικότητα 7 λίτρα?
 • υπάρχει ένας τρόπος ιονισμού.
 • ενσωματωμένο gyrostat?
 • σύστημα διπλής διήθησης.
 • Έλεγχος αφής και οθόνη LCD.
 • υψηλή κατανάλωση νερού (450 ml / h) ·
 • υπάρχει ένας έλεγχος έντασης και νυχτερινή λειτουργία.
 • πολύ χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μέχρι 15 W).
 • επίπεδο θορύβου 46 dB.
 • Η πλάκα συσσωρεύεται γρήγορα στην παλέτα.
 • το κόστος των 13 990 ρούβλια.

3 θέση: Xiaomi Mi Air Purifier 2

Η εκπληκτική επιτυχία του Xiaomi ακούγεται ακόμη και από εκείνους που απέχουν πολύ από τον κόσμο της τεχνολογίας και δεν ενδιαφέρονται πολύ για τα gadgets, τώρα που παράγει η εταιρεία και την τεχνολογία του κλίματος. Το Mi Air Purifier 2 σχεδιάστηκε με λακωνικό σχεδιασμό, άψογη συναρμολόγηση και, φυσικά, ένα σύνολο λειτουργιών Smart - μπορείτε να ελέγξετε το έργο του καθαριστή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά. Στο ίδιο σημείο η συσκευή αφήνει πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα στο σπίτι και ενημερώνει για την ανάγκη αντικατάστασης του φίλτρου.

 • κοστίζει από 7 700 ρούβλια.
 • υποστηρίζει Wi-Fi και έλεγχο από το smartphone σας.
 • 2 ενσωματωμένη λειτουργία (νύχτα και αυτόματη)?
 • τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας λειτουργία.
 • παρακολουθεί αυτόματα το επίπεδο υγρασίας και διορθώνει το έργο σε πραγματικό χρόνο.
 • καλύπτοντας μέχρι 47 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές.
 • υπάρχουν δείκτες για την ποιότητα του αέρα, την στάθμη του νερού και την αντικατάσταση του φίλτρου.
 • δίνεται η εργασία χρονοδιακόπτη.
 • υπάρχει προστασία από τα παιδιά.
 • 2 φίλτρα (παραγωγή και προεπεξεργασία) διατηρούνται μέχρι 99,9% των μικροσωματιδίων.
 • για το φις καλωδίου χρειάζεστε έναν προσαρμογέα.
 • το φίλτρο HEPA εξόδου πρέπει να αλλάζει κάθε έξι μήνες.
 • όλα τα αναλώσιμα πρέπει να παραγγελθούν.

2 θέση: IQAir HealthPro (αλλεργιογόνο) 100

Στον αγώνα κατά των αλλεργιών, όλα τα μέσα είναι καλά. Ο καθαριστής αέρα της IQAir HealthPro έχει σχεδιαστεί ειδικά για πάσχοντες από αλλεργίες: το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος HyperHepa καθυστερεί όλα τα γνωστά αλλεργιογόνα, καθώς και λεπτή σκόνη και παθογόνους οργανισμούς. Η καθαρότητα του αέρα εξαγωγής έχει δοθεί η πιο προσεκτική προσοχή, επομένως η ροή αέρα απομονώνεται πλήρως από την επαφή με την επιφάνεια του περιβλήματος και διέρχεται μόνο μέσω των φίλτρων.

 • εξυπηρετούμενη περιοχή μέχρι 90 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές.
 • Σύστημα φιλτραρίσματος HyperHepa.
 • υπάρχει προ-φίλτρο νερού.
 • προγραμματισμός κατά τις ημέρες της εβδομάδας, εργασία στο χρονοδιακόπτη?
 • προσαρμόσιμοι τρόποι λειτουργίας (συμπεριλαμβανομένης της νύχτας).
 • 6 ταχύτητες του ανεμιστήρα.
 • έλεγχος αφής, οθόνη
 • εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές (καπνοί, καυσαέρια, καπνός) ·
 • υπάρχει προστασία από τα παιδιά (κουμπιά κλειδώματος).
 • ομοιόμορφη κατανομή καθαρού αέρα.
 • υποστηρίζει το τηλεχειριστήριο.
 • κόστος από 79 990 ρούβλια?
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο υγρόμετρο.
 • πολύ βαρύ (12 κιλά, πλήρες με τροχίσκους για μεταφορά).

1 θέση: Daikin MC707VM

Η βαθμολογία κλείνει με τον πολυλειτουργικό ψεκαστήρα αέρα MC707VM. Η συσκευή πολλαπλών παικτών αντιμετωπίζει εξίσου αποτελεσματικά με την υγρασία και τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι, χάρη στην τεχνολογία Flash Streamer και το σύστημα βιοδιήθησης. Για ένα λεπτό εργασίας, ο καθαριστής αέρα καταφέρνει να καταστρέψει τα βακτήρια με ηλεκτρική εκκένωση, να συλλέξει ηλεκτρισμένη σκόνη, να αφαιρέσει ακάρεα σκόνης και ακόμη και μικρά σπόρια μύκητα και μούχλα. Στη λίστα υπάρχει μια άλλη χρήσιμη λειτουργία - ποιοτική απόσμηση, η οποία λειτουργεί με τη δέσμευση σωματιδίων μιας δυσάρεστης οσμής.

 • εγκατάσταση τοίχου ή δαπέδου.
 • υπάρχει ένα φίλτρο βιοαντιδρών και ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο.
 • προφίλτρο διπλού στρώματος.
 • ηλεκτροστατικό φίλτρο Flash Streamer;
 • Αυτόματη ενεργοποίηση όταν εντοπίζονται δυσάρεστες οσμές.
 • σε ήσυχη λειτουργία, το επίπεδο θορύβου είναι κάτω από 16 dB.
 • Προσαρμόσιμοι και αυτόματοι τρόποι λειτουργίας.
 • Πρόσληψη αέρα 4 πλευρών.
 • εργασία στο χρονοδιακόπτη.
 • υπάρχει ένας ενσωματωμένος ιονιστής.
 • το κόστος των 44 500 ρούβλια?
 • ακριβή φίλτρα αντικατάστασης.

Αποτελέσματα

Η αντίστροφη πλευρά του κέρματος εξακολουθεί να μην είναι μια πολύ πιστή τιμή για τους σύγχρονους καθαριστές αέρα και τα εξαρτήματά τους, καθώς και την ανάγκη προσεκτικής φροντίδας των φίλτρων.

12 καλύτερα φίλτρα αέρα και "ροδέλες αέρα"

Ένας καλός καθαριστής αέρα είναι μια χρήσιμη αγορά για ένα σπίτι στο οποίο ζουν οι αλλεργιοί, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια τέτοια συσκευή, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, θα είναι αποτελεσματική και άνετη στη χρήση.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καλού καθαριστή αέρα

Μέγιστη ανταλλαγή αέρα

Είναι γνωστό ότι με την αποτελεσματική λειτουργία η συσκευή πρέπει να διέρχεται μέσω του αέρα στο δωμάτιο 2-3 φορές την ώρα. Επομένως, υπολογίστε τον όγκο του δωματίου (σε κυβικά μέτρα) και πολλαπλασιάστε τον αριθμό αυτό κατά τρεις και, στη συνέχεια, ελέγξτε το αποτέλεσμα με τις παραμέτρους των διαφορετικών συσκευών καθαρισμού του αέρα.

Χρησιμοποιημένα φίλτρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων: ηλεκτροστατικά, οζονιστικά, φωτοκαταλυτικά, νερό, άνθρακας, φίλτρα HEPA. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά. Για ποιοτικά μοντέλα, υπάρχουν πολλά φίλτρα ταυτόχρονα, δηλ. καθαρισμός πολλών σταδίων.

Εύκολη συντήρηση

Πρέπει να ληφθούν υπόψη 2 σημεία:

 • Η ώρα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τη φροντίδα της συσκευής. Εάν το ηλεκτροστατικό φίλτρο απαιτεί πλύση όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, και το φωτοκαταλυτικό φίλτρο - κάθε έξι μήνες, τότε οι πλύσεις αέρα χρειάζονται καθημερινή προσοχή (αλλαγή και ρίψη νερού).
 • παρουσία στο σχεδιασμό μπλοκ αντικατάστασης, το κόστος και τη συχνότητα αντικατάστασής τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πρόκειται για δείκτες, οθόνες, φωτιστικά, χρονοδιακόπτες, αρωματισμό, λάμπες UV, κλπ. Η πιο σημαντική από τις λειτουργίες "μπόνους", για την οποία αξίζει να πληρώσετε, είναι η δυνατότητα ελεγχόμενου υγροποίησης του αέρα.

Υγραντήρες καθαρισμού αέρα

Πλυντήρια αέρα

Οι νεροχύτες ταυτόχρονα ενυδατώνουν και καθαρίζουν τον αέρα σκόνης και άλλων ρύπων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουν αναλώσιμα. Η υγρασία και ο καθαρισμός του αέρα διεξάγονται χωρίς τη χρήση αντικαταστάσιμων φίλτρων.
Για τον καθαρισμό, ο αέρας λειτουργεί είτε μέσω ενός συστήματος υγρανθέντων δίσκων, είτε μέσω μιας κουρτίνας με ανεμιστήρα.
Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των πλύσεων αέρα - το νερό εξατμίζεται φυσικά, και η υγρασία στο δωμάτιο δεν μπορεί να αυξηθεί πάνω από ένα άνετο 60%. Οι ανεπάρκειες αυτών των συσκευών περιλαμβάνουν θόρυβο και αξιοπρεπείς διαστάσεις.

Κλιματικά συμπλέγματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Πολυλειτουργικές συσκευές που συνδυάζουν σε ένα μόνο περίβλημα τρεις ξεχωριστές συσκευές: ένα πλήρες καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα με παραδοσιακή "ψυχρή" εξάτμιση και έναν ιονιστή.

Πλεονεκτήματα των κλιματικών συστημάτων:

 • Η παρουσία ενός έξυπνου συστήματος για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και της σχετικής υγρασίας, που επιτρέπει την αυτόματη χρήση της συσκευής.
 • Υψηλός βαθμός καθαρισμού του αέρα με ή χωρίς υγρασία (σε αντίθεση με τις κλασικές πλύσεις αέρα).

Μειονέκτημα:

 • Η ανάγκη για περιοδική αντικατάσταση των "ξηρών" και (ή) φίλτρων ενυδάτωσης.

Σας προσφέρουμε μια βαθμολογία από τα καλύτερα φίλτρα αέρα και πλυντήρια αέρα, δημοφιλή στη ρωσική αγορά και άξιζε το 2017-2018, θετική ανατροφοδότηση από τους εμπειρογνώμονες και τους απλούς αγοραστές.

Οι καλύτεροι φτηνοί καθαριστές αέρα

Ο φθηνός συμπαγής και ευχάριστος καθαριστής αέρα Foxcleaner Ion έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μικρά δωμάτια 15-20μ². Με βάρος μόλις 1,5 kg η συσκευή είναι αρκετά κινητή και μεταφέρεται εύκολα στο δεξιό μέρος του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

Παρά τις μικρές διαστάσεις, η συσκευή διαθέτει ένα σοβαρό σύστημα καθαρισμού αέρα 5 σταδίων:

 • Προκαταρκτικό φίλτρο - συγκρατεί μεγάλα σωματίδια μεγαλύτερα από 2,5 mm (σκόνη, μαλλιά, μαλλί, ίνες υφασμάτων κ.λπ.).
 • Αποσμητικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα - απορροφά τον καπνό και τις οσμές.
 • Φίλτρο HEPA - συλλαμβάνει τα μικρότερα σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, των ιών, των βακτηρίων.
 • Φωτοκαταλυτικό φίλτρο - προστατεύει από πολύπλοκες χημικές μολυσματικές ουσίες (φορμαλδεΰδη και άλλες επιβλαβείς αναθυμιάσεις, αέρια).
 • UV-λαμπτήρας - έχει αντιβακτηριακή δράση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η λειτουργία ιονισμού, η οποία, όπως και η βακτηριοκτόνος λυχνία, μπορεί να απενεργοποιηθεί.

 • Συμπαγεια;
 • Φτηνά εναλλάξιμα φίλτρα.
 • Σχετικά χαμηλή τιμή.
 • Χαμηλή ισχύς.

Το πιο φθηνό σε αυτή την κατάταξη είναι η καλύτερη συσκευή καθαρισμού αέρα. Ταυτόχρονα, αφαιρεί γρήγορα και σχεδόν σιωπηρά σκόνη, σωματίδια μαλλιού και ινών, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα από τον αέρα ηλεκτροστατικά. Σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια έως 25 τ.μ. Καταναλώνει μόνο 8 watts. Ο ανεμιστήρας, όμως, παράγει περισσότερο θόρυβο από τον απαραίτητο, αλλά αυτό το μοντέλο δεν χρειάζεται να αλλάξει φίλτρα: το ενσωματωμένο λειτουργεί όλη τη διάρκεια ζωής και χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό. Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής και χαριτωμένη.

 • Χαμηλή τιμή
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Συμπαγές μέγεθος
 • Κομψή σχεδίαση
 • Υπάρχει μια λειτουργία κυκλικής λειτουργίας
 • Οι πλάκες συλλογής σκόνης απομακρύνονται εύκολα
 • Θορυβώδης
 • Χαμηλή ισχύς

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα υψηλής απόδοσης με φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων

 • Αξιοπρεπής ισχύς
 • Τεχνολογία Flash Streamer
 • Η αξιοπρεπής περιοχή εξυπηρέτησης
 • Πολύ ήσυχο
 • Απλή λειτουργία
 • Υψηλή τιμή
 • Μια απτή οσμή

Ο δημοφιλής καθαριστής αέρα Intense Pure Air PU4025 Automatic από την Tefal έχει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για την παροχή ενός άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή το γραφείο. Είναι σχεδιασμένο για συντήρηση επιφάνειας έως 35μ².

Το σύστημα καθαρισμού πραγματοποιείται με βάση 4 ενσωματωμένα φίλτρα:

 • Πρωτοβάθμια. Παγιδεύει μεγάλη σκόνη, τρίχες κ.λπ.
 • Ενεργός άνθρακας. Είναι σε θέση να απορροφά οσμές, καπνό και πτητικές οργανικές ενώσεις.
 • HEPA. Εκτελεί καθαρισμό με καθαρό αέρα.
 • NanoCaptur. Καταστρέφει τους πιο επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρύπους - φορμαλδεΰδη.

Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία ιονισμού, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας, ενισχύοντας την ανοσία και μειώνοντας την κόπωση. Με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων, η συσκευή παρακολουθεί τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης και επιλέγει ανεξάρτητα μία από τις τέσσερις πιθανές ταχύτητες διήθησης.

 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου (22 dB στην ελάχιστη ταχύτητα, 45 dB στο μέγιστο).
 • Υψηλός βαθμός διήθησης.
 • Το χρονόμετρο.
 • Δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα φίλτρα αντικατάστασης.

Αυτός ο καθαριστής αέρα στις διαβεβαιώσεις του κατασκευαστή σε ισχύ 30 W είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα (CARD) έως 237 m³ / h. Εργονομικό λευκό σώμα από πλαστικό ABS υψηλής ποιότητας.

Το σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης περιλαμβάνει:

 • Έξυπνος αισθητήρας, υπεύθυνος για την ποιότητα του αέρα.
 • Λειτουργία γνωστοποίησης της ανάγκης αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου.
 • Ενδεικτική λυχνία κλιματισμού 3 σταδίων.
 • Επιλογή 3 ταχυτήτων ανεμιστήρα.
 • Χρονοδιακόπτης για 1, 4 και 8 ώρες με αυτόματο κλείσιμο.

Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σε 3 στάδια. Κατ 'αρχάς, ένα πρωτεύον φίλτρο εισέρχεται στην περίπτωση, συλλαμβάνοντας μεγάλα σωματίδια ρύπων, μαλλιών, μαλλιού. Επιπλέον, το φίλτρο άνθρακα εξαλείφει τα επιβλαβή αέρια και τις δυσάρεστες οσμές. Ο προκύπτων λεπτός καθαρισμός από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, μικροβίων και αλλεργιογόνων είναι το "προνόμιο" ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού φίλτρου HEPA.

 • Αξιοπρεπείς επιδόσεις.
 • Ποιοτική συναρμολόγηση.
 • Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης.
 • Ακριβά "αναλώσιμα"?
 • Δεν υπάρχει φωτοκαταλυτικό φίλτρο, ιονισμός.

Το Atmos Vent-1550 είναι μια συμπαγής και εύχρηστη συσκευή που λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του καθαρισμού αέρα σε πολλά στάδια μεγάλης εμβέλειας. Με μια κατανάλωση ισχύος 50 W, αυτό το φίλτρο αέρα μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτια μέχρι 45 m².

Ο σχεδιασμός παρέχει έναν αποδοτικό και χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα μετατροπέα 3 ταχυτήτων, ικανό για μέγιστη ανταλλαγή αέρα μέχρι 110 m³ / h. Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σταδιακά σε 6 στάδια: πρωτογενή, HEPA, άνθρακα, φωτοκαταλυτικά φίλτρα, λάμπα UV, ιονισμός.

Το μοντέλο διαθέτει μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό, που ελέγχεται από πλήκτρα αφής. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης παρακολουθεί την κατάσταση των φίλτρων και τους ειδοποιεί για μόλυνση. Τα συστήματα ιοντισμού και φωτοκατάλυσης (που λειτουργούν μαζί με βακτηριοκτόνο λαμπτήρα) μπορούν να μεταβληθούν. Η λειτουργία του προγραμματιζόμενου χρονοδιακόπτη είναι επίσης χρήσιμη.

 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Δεν είναι κακή απόδοση.
 • Τα φίλτρα απαιτούν περιοδική αντικατάσταση.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος
 • Μεγάλη περιοχή υπηρεσιών
 • Συμπεριλαμβάνονται επτά φίλτρα
 • Οθόνη αφής
 • Ενδιαφέρουσα σχεδίαση
 • Καθαρός καθαρισμός οσμών
 • Θορυβώδης (53 dB)

Οι καλύτερες πλύσεις αέρα (χωρίς αναλώσιμα)

 • Απλή κατασκευή
 • Αξιόπιστη και ασφαλής
 • Αυτόματη απενεργοποίηση χωρίς νερό
 • Δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα υγρασίας
 • Δεν υπάρχουν εναλλάξιμα εξαρτήματα
 • Στη μέγιστη ισχύ, θορυβώδη

Το συμπαγές και μοντέρνο πλύσιμο αέρα από την κορεατική μάρκα Winia είναι μια πρακτική και ευέλικτη συσκευή για αποτελεσματική υγρασία και καθαρισμό του αέρα. Για την αξιοπιστία και την απόδοση, το μοντέλο δεν είναι κατώτερο από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές του, αλλά κοστίζει σχεδόν διπλάσια. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για συντήρηση χώρων έως 40μ² και έχει απλό και βολικό έλεγχο αφής. Μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 7 λίτρων, η κατανάλωση ενέργειας δεν είναι μεγαλύτερη από 15 watts. Η λειτουργία αυτόματης συντήρησης υγρασίας είναι διαθέσιμη και 5 λειτουργικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λειτουργίας.

Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην τεχνολογία της φυσικής έκπλυσης του αέρα με ταυτόχρονη υγρασία. Η λειτουργία προ-ιονισμού είναι διαθέσιμη. Οι δίσκοι εργασίας έχουν μια μοναδική δομή 3D και έχουν αντιβακτηριακή επικάλυψη. Ο καθαρισμός του αέρα δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου αναλώσιμα. Το μόνο στοιχείο που χρειάζεται να αντικατασταθεί είναι το φίλτρο ιονισμού Bio-Silver Stone. Ωστόσο, αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Winia AWI-40, είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς αυτό ή απλά να τοποθετήσετε οποιοδήποτε ασημένιο αντικείμενο σε δοχείο με νερό.

 • Προσιτή τιμή?
 • Ποιοτική συναρμολόγηση και υλικά.
 • Αποτελεσματική εργασία.
 • Θορυβώδης, όπως όλες οι πλύσεις αέρα.
 • Ανακριβής υγρασία.

Το πιο απλό στη χρήση είναι το πλύσιμο με αέρα, το οποίο δεν απαιτεί αναλώσιμα και καταναλώνει πολύ μικρή ισχύ (20 W). Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε το τρέχον και απαραίτητο επίπεδο υγρασίας. Υπάρχει μια αντιβακτηριακή προστασία - ράβδος ιονίζοντος αργύρου, καθώς και μια λειτουργία αρωματισμού του υγρού. Υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας υγρασίας. Η δεξαμενή για νερό με αξιοπρεπή μεγέθη - 7 λίτρα. Τομέας εφαρμογής - έως 50 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Ο θόρυβος είναι ελάχιστος, δεν θα σας ενοχλήσει τη νύχτα.

 • δύο στάδια ισχύος
 • αυτόματη συντήρηση της στοχευόμενης υγρασίας
 • ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υγρόμετρο
 • δείκτη καθαρισμού συσκευής
 • τη δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.
 • Αρκετά μεγάλο
 • Ο καθαρισμός είναι πολύ χρονοβόρος

Τα καλύτερα κλιματικά συγκροτήματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Ο πολυλειτουργικός "έξυπνος" καθαριστής αέρα της Panasonic αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία. Έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση κατοικιών έως 30 τ.μ. και είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν την κατάσταση του ατμοσφαιρικού αέρα και ανταποκρίνονται έγκαιρα στην εμφάνιση ρύπανσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του κλιματικού συστήματος:

 • Τεχνολογία NANOE ™ βασισμένη σε νανοϋλικά μακράς δράσης που λαμβάνονται από μόρια νερού (και όχι από οξυγόνο). Υπεύθυνος ιονισμού, προωθεί την επιταχυνόμενη υγρασία του αέρα, εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στα έπιπλα, τα χαλιά, τα ρούχα.
 • Σύνθετο σύστημα καθαρισμού αέρα. φίλτρο ΟΠΕ συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια, το Super Alleru Buster καταστέλλει την δραστικότητα των 17 ειδών αλλεργιογόνων, φίλτρο πράσινο τσάι κατεχίνη εξουδετερώνει μέχρι 99% των ιών, μυκήτων και μούχλας, φίλτρο απόσμησης καταπολεμά τις οσμές?
 • ECONAVY. Εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%.
 • Λειτουργία Turbo;
 • Δυνατότητα χρήσης αυτόματων και χειροκίνητων ρυθμίσεων.
 • Τρισδιάστατη κυκλοφορία ροών αέρα.
 • Ένδειξη της ποιότητας του αέρα και της υγρασίας.
 • Κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.
 • Διάρκεια ζωής σύνθετου φίλτρου - 5, ενυδατική - 10 χρόνια.
 • Καθαρισμός με βαθύ αέρα και αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Μικρός όγκος του δοχείου για νερό.

Αποτελεσματικό κλιματικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για καθαρισμό, υγρασία και ιονισμό στον οικισμό μέχρι 21 τ.μ. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε κομψό μοντέρνο σχεδιασμό με κυρίαρχο λευκό χρώμα. Το σχετικά μικρό μέγεθος και το ελαφρύ βάρος καθιστούν εύκολη τη μετακίνηση της συσκευής στον τόπο όπου το αποτέλεσμα από τη χρήση είναι το πιο απαραίτητο και σημαντικό.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι λειτουργίας:

 • Καθαρισμός αέρα. Μεταχειρισμένα σύστημα τριών σταδίων, που αποτελείται από ένα προκαταρκτικό, φίλτρα απόσμησης και υψηλή ΗΕΡΑ απόδοσης, επιβραδύνοντας έως 99,97% μικρότερα σωματίδια. Εφαρμογή της μοναδικής τεχνολογίας ιονισμού Το Plasmacluster επιτρέπει την απενεργοποίηση των αερομεταφερόμενων βακτηριδίων, των ιών, των σπόρια των καλουπιών και άλλων αλλεργιογόνων.
 • Καθαρισμός και ενυδάτωση. Η εξάτμιση της υγρασίας πραγματοποιείται με φυσικό (ψυχρό) τρόπο χωρίς τον κίνδυνο υπερβολικής διαβροχής και εμφάνισης επιδρομής στα έπιπλα.
 • Ιονική βροχή. Η ταυτόχρονη υγρασία και ο ιονισμός ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του αέρα από ακαθαρσίες και συμβάλλουν επίσης στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και του στατικού ηλεκτρισμού.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο ηλεκτρονικό έλεγχο με υποστήριξη για αισθητήρες σκόνης, θερμοκρασίας και υγρασίας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Αποτελεσματική και όχι θορυβώδης εργασία.
 • Μια επαρκής τιμή.
 • Το νερό εξατμίζεται γρήγορα από τη δεξαμενή.
 • Δεν είναι πολύ υψηλές επιδόσεις.

Ελκυστική εξωτερικά και, το σημαντικότερο, μια αποτελεσματική σειρά ECOLife για τον καθαριστή και τον υγραντήρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του συγκροτήματος είναι η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από το Panasonic NANOE ™. Μικροσωματίδια των μορίων του νερού μεγάλου κύκλου ζωής δισεκατομμύρια φορές λιγότερο σωματίδια ατμού, και επίσης να περιέχουν ένα 1000 φορές περισσότερη υγρασία από αρνητικά φορτισμένο ιόν. Αυτό επιτρέπει η νανο-ιόν για να διεισδύουν βαθιά μέσα σχεδόν οποιοδήποτε ιστό και αποτελεσματικά να καταστρέψουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές και υγρασία κορεσμού αέρα διεργασίας λαμβάνει χώρα ταχύτερα.

Το περίπλοκο σύστημα καθαρισμού και υγρασίας αποτελείται από 5 βήματα. Προκαταρκτικά φίλτρα HEPA και αποσμητικά συγκρατούν σκόνη, αλλεργιογόνα, μαλλί, γύρη φυτών, εξαλείφουν τις οσμές. Η μονάδα υγροποίησης που κατασκευάζεται από υλικό Fibra CHM επιτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας με ταχύτητα έως και 500 ml / h. Στο τελικό στάδιο, ο αέρας εμπλουτίζεται με νανοϋλικά.

Υποστηριζόμενα: ένδειξη τρόπων λειτουργίας, θερμοκρασίας και υγρασίας, λειτουργία χρονοδιακόπτη. Υπάρχει αυτόματη, νυχτερινή, ήσυχη (ήσυχη) και λειτουργία turbo. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα.

 • Σχεδιασμένο για επιφάνεια μέχρι 40 m².
 • 4 ταχύτητες ανεμιστήρα.
 • Εγγύηση - 24 μήνες.
 • Μεγάλες διαστάσεις.
 • Μια μικρή δεξαμενή νερού.

Ποιος καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Κατασκευαστής

Η θέση των διαθέσιμων καθαριστών αέρα καταλαμβάνεται από ρωσικά και κινεζικά δείγματα. Δεν διαφέρουν η μακροζωία και η υψηλή απόδοση, και η εμφάνισή τους δεν είναι ιδανική. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους καταναλωτές είναι οι ιαπωνικές, κορεατικές και ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Daikin, η Panasonic, η Sharp, η Winia, η Philips, η Venta, η Boneco. Τυπικοί εκπρόσωποι του ελίτ τμήματος είναι οι καθαριστές αέρα των εμπορικών σημάτων IQAir και Euromate. Αλλά τα προϊόντα τους είναι σπάνια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στο φόντο της πολύ υψηλής τιμής τους.

Τύπος φίλτρου

Μοντέλα με ηλεκτροστατική φίλτρο είναι οικονομικό, εύκολο στη συντήρηση και συνήθως δεν είναι πολύ ακριβό. Ωστόσο, τέτοιες συσκευές είναι μάλλον ιονιστές με τη λειτουργία του καθαρισμού του αέρα. Επιπλέον, για πολλούς χρήστες, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα να παράγεται όζον, η περίσσεια του οποίου δεν είναι καλό για την υγεία. Αλλά οι καπνιστές θα κάνουν, επειδή γνωρίζουν πώς να χειριστούν τις μυρωδιές και τον καπνό του καπνού, ο οποίος κατά τη διαδικασία της οξείδωσης, με τη σειρά του, ομαλοποιεί την περιεκτικότητα του Ο3 στον αέρα. Στη βαθμολογία μας υπάρχει μόνο ένα φίλτρο αέρα με ένα τέτοιο φίλτρο, αλλά υπάρχουν πολλά εγχώρια και κινεζικά ανάλογα στην αγορά.

Καθαριστές αέρα με σύστημα καθαρισμού πολλαπλών σταδίων είναι κατάλληλα για όλους, αλλά πριν αγοράσετε αξίζει να φροντίσετε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των φίλτρων αντικατάστασης, τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και τη δυνατότητα καθαρισμού. Μετά από όλα, ορισμένοι κατασκευαστές, στα μοντέλα τους, ρυθμίζουν την κλειδαριά ενεργοποίησης όταν μολύνουν τα στοιχεία του φίλτρου.